Opwindend.Net
Datum: 05-04-2015
Stemmen: 58x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 16538x
Lengte: Kort
Ladyboy - 1
Door Sjoerd - Zoek naar meer...

Ik was 16 en voelde me altijd een beetje vrouwelijk en had ook een redelijk vrouwelijk gezicht en lang blond haar. Ik trok met mijn kleine lul me af en tegelijkertijd stopte ik altijd iets in mijn kont. Ik was 1.68 en slank. Ik was op vakantie met mijn ouders en er was een oudere man van rond de 55 die met zijn vrouw er ook verbleef die de hele tijd naar me keek. Ik ging op eigen houtje een wandeling maken door het bos in de buurt. Na een half uur kwam ik die man tegen en hij zei hoi en zei meisje ben je alleen aan de wandel. Ik zei ja en had geen diepe stem, dus hij hoorde ook niet gelijk dat ik een jongen was.

Je moet uitkijken zo een mooi meisje alleen. Ik wou wel eens kijken of ik hem mij kon laten neuken. Ik was nog maagd, maar wou wel eens een keer een grote lul in mij. Ik zei voor en glimlachte. Hij zei ik zal nooit iemand verkrachten maar als je me jou wilt laten neuken zou ik dat lekker vinden. Ik dacht misschien heeft hij er wel wat voor over en vroeg hoeveel geeft u mij. Hij keek blij en zei 150 en niks tegen mijn vrouw zeggen. Ik ze nee hoor.

Hij kwam op me af en zoende me en wou tussen mijn benen voelen. Ik zei wacht en hij deed zijn hand onder mijn shirt en ik had wel grote tepels maar geen borsten natuurlijk. Hij dacht dat het was omdat ik zo jong was en speelde met mijn tepels. Ik deed zijn rits omlaag en ik zag een grote lul die keihard was ik zoende zijn eikel en deed mijn lippen er omheen. Hij vroeg of het mijn eerste was en ik zei ja en ik nam zijn eikel in mijn mond en sabelde erop en hij ging dieper en hij zei wat ben je lekker. Hij ging steeds dieper in mijn mond en ik hoorde hem harder en harder hijgen en ik masseerde zijn ballen. Hij stak zijn volle lul achterin mijn keel en het slijm liep langs mijn wang en hij had mijn shirt uitgetrokken. Hij zei niks tegen iemand zeggen want dan krijg ik problemen met jou jong meisje. Waarschijnlijk dacht hij dat ik jonger dan 16 was vanwege geen borsten en vroeg of ik onder zijn ballen kon likken en duwde mij tegen zijn kont aan die ik likte terwijl ik hem trok. Hij trok mijn mond weer over zijn lul en hij spoot in mijn mond en ik slikte het meeste door maar er liep ook wat naast.

Hij zoende even met mij en zei dat die me wou neuken. Ik dacht wat nu en trok mijn broek van de achterkant omlaag en ging op zijn lul zitten. Mijn lul was nog niet te voorschijn gelukkig en ik reed op hem. Zijn harde stijve gleed erin en eruit. Hij zei je voelt strak aan maar het lukt wel. Ben je maagd of niet. Ik zei ja en zoende met hem en ik ging harder en hij kneep in mijn tepels en na een paar minuten kwam hij bijna en hij wou met zijn hand naar wat hij dacht mijn poesje gaan en trok mijn broek lager en zag mijn lul.

Hij schrok en stopte maar ik ging door. Hij hijgde en zei dat had ik niet verwacht en wou dat ik stopte. Ik zei ga door en trek me ook anders vertel ik het tegen je vrouw. Hij wou dat niet en was nog steeds keihard en pakte mijn kleine inmiddels keiharde lul en begon me te trekken. Ik kwam en hij voelde me anus waarschijnlijk samentrekken want hij spoot me ook vol.

Hij zat even uit te rusten eik vroeg of die er nu spijt van had. Hij zei dit was de eerst keer met een jongen maar mag ik je zo nog een keer neuken. Ik zei ja en we hebben nog veel sex gehad met elkaar die week en zei dat ik nog steeds het geilste ding was wat die ooit had geneukt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ladyboy - 2


Zoek naar meer verhalen van Sjoerd...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net