Opwindend.Net
Datum: 27-11-2012
Stemmen: 106x
Cijfer: 6.3
Gelezen: 10852x
Lengte: Gemiddeld
Kantoorpoets
Door Bert - Zoek naar meer...

Steevast om 17u kwam de poetsdienst binnen op kantoor, Bert kon het weten want op vrijdag werkte hij meestal wat langer, samen et nog enkele collega's. Maar nu in het begon van de zomervakantie ging iedereen vroeger naar huis, en zat hij vaak nog helemaal alleen op de werkvloer.

Net als vorige jaren, zo herinnerde hij zich, zouden er ook nu weer jobstudenten meewerken. Soms waren dat al eens mooie meisjes geweest, die hij dan stiekem begluurde vannacht zijn pcscherm.

En ja hoor, ook vandaag was dat het geval. Bert kon zijn ogen niet geloven, want er kwam echt wel een heel leuk meisje binnen et de poetskar. Ze droeg helemaal niet de werkkleding van een poetsvrouw, wellicht omdat ze nog maar net begonnen was. Ze had in tegenstelling een kort rokje aan, dat tot net onder haar mooie ronde billen viel, en daarboven een topje met smalle schouderbandjes. Het topje kon helemaal niet verhullen dat ze mooi geschapen was, Bert schatte zeker een C, op zijn minst. Ze kon hem helemaal niet horen, want ze had haar ipod aan, en ze leek helemaal op te gaan in haar werk. Bijgevolg durfde hij haar wat langer blijven begluren.

En dan kwam ze aan zijn bureau, helemaal zonder contact te zoeken, bukte ze zich naar hem toe om zijn papiermandje leeg te maken. Dit had bert helemaal niet verwacht, want zoals hij had verwacht, droeg ze onder dat topje helemaal niks, hij kan haast haar ganse borsten vrij zien bewegen... Onwillekeurig schoof hij zijn stoel dichter tegen de tafel, waarbij zijn al halfharde piemel tegen de tafel aanduwde. Ze zette zich intussen recht, en sloeg haar ogen op naar hem. Bert knikte vriendelijk, had hij het nu goed gezien, zat er een speels lachje op haar mond?

Het meisje nam nu een doek, en begon zijn tafel af te stoffen. Bert werd zenuwachtig van haar lichaam zo nabij te voelen, de spanning was te snijden, en zijn penis was ondertussen al snoeihard geworden.

Even plots als ze gekomen was, verdween ze ook al weer, met haar kar. En Bert bleef zitten met zijn kloppende penis. Man, man, dit had hij nog nooit meegemaakt, wat een geil meisje. Toegegeven, hij was nu zelf al een hele tijd single, en had niet veel nodig om zelf geil te worden. Maar dit voelde zoveel heter aan dan wanneer hij 's avonds voor zijn computerscherm pornofilmpjes zat te bekijken, wat dan meestal afgerond werd met een heerlijke ruksessie. Of zoals vorige week, toen hij voor het eerst had ingelogd op zo'n webcamsite, waar je echte vrouwen kon zien en met ze praten. En je kon hen zowat alles vragen, Bert had een mooie blondine gevraagd om zich helemaal uit te kleden, en dan haar grotje voor hem te showen. Zij had hem gevraagd om ook zijn webcam op te zetten, en hij had maar al te graag zijn penis in vol ornaat getoond. En heel snel had hij zijn hele computertafel ondergespoten...

Nee nee, dit was een heel ander gevoel...
Hij stond op en ging even naar het toilet. Terwijl hij aan het plassen was, hoorde hij achter zich de deur open gaan .. ja hoor het poetsmeisje... Bert keek even over zijn schouder, en zag dat ze haar ipod niet meer had opstaan.

Vond je het leuk, vroeg ze hem plots. Bert verschoot zich, en plaste bijna naast de pot. Vlug stopte hij met plassen vooraleer zijn piemel alweer te groot zou worden. Hoe bedoel je? Vroeg hij.

Nou. Ik heb je best wel zien kijken hoor...
Bert voelde hoe hij helemaal rood werd.
Geen probleem, zei ze snel, kijken mag...enfin hier mag je alleen maar kijken...

Bert wist niet hoe hij het had, hoe bedoel je?
Nou, zei ze, ik ben hier de ganse zomer op kot, voor mijn vakantiejob, en ik ken hier helemaal niemand... En ik vind het vreselijk om alleen op mijn kamertje te zitten...net nu alle studenten naar huis zijn.

Oh, zei bert, en waar zit jij op kot dan?
Hier vlak bij om de hoek, nummer 16.

Nou, ik ken de stad hier vrij goed, zei bert, als je wil neem ik je vanavond mee uit?
Geweldig lachte ze, dat zou fijn zijn, ik ben thuis om 7u.

Ok zei Bert, trouwens, mijn naam is Bert, hoe heet jij?
Ilse.
...

Bert klopte aan bij nummer 16, heel hard want de bel bleek het niet te doen.
De parlofoon sprong aan, en hij hoorde Ilse zeggen, kom maar naar boven, derde verdieping, helemaal op zolder. E de deur zoemde open.

Bert ging naar binnen, en de trappen op. Helemaal opgewonden, en dan ook nog eens de trappen doen... Enigszins buiten adem stond hij voor haar deur, die op een kier stond.
Bert duwde hem open, en kon zijn ogen niet geloven...

Daar stond het mooiste meisje dat hij ooit gezien had, gekleed in het kleinste zomerjurkje dat hij zich kon voorstellen. Hoi, zei Ilse, wat vind je ervan?

Mmm, mooie kamer, probeerde Bert.
Zotteke, zei ze, en ze trok hem bij de arm naar binnen.
Ik heb je wel zien gluren daarstraks hoor... Je moet nu vooral niet ophouden...
En ze schoof een voor een de schouderbandjes van haar ranke schouders, waardoor het jurkje zakte tot op haar borsten, die stevig genoeg waren om het jurkje vast te houden.

Je mag me helemaal bekijken, fluisterde Ilse geil, en ze schudde met haar borsten, waardoor het jurkje op haar enkels viel. Ik heb nog nooit een man gehad, zei ze, en ik ben voor het eerst op kot nu...

Bert was sprakeloos, want ze was helemaal naakt voor hem, die mooie deinende borsten, haar vlakke buik, haar eindeloze benen, en daartussen een kaalgeschoren kutje, dat precies glinsterde, of vergiste hij zich?

Zijn penis was al lang de schaamte voorbij, en klopte heftig tegen zijn broeksriem.

Jij bent een mooie man, fluisterde ze in zijn oor. Bert schrok, want hij had helemaal niet gemerkt dat ze ineens naast hem stond. Haar handen grepen zijn broeksriem, en gespte hem los, zijn broek viel op de grond. Verdorie, net vandaag had hij zo een wijde boxer aan gedaan, zijn pensi had er helemaal geen moeite mee.

Ilse al evenmin, want haar handen gleden snel naar binnen, en knepen stevig.
Ik wil je, nu, hard en snel, en straks, opnieuw, en opnieuw, fluisterde ze opnieuw.

Ze trok hem bij zijn penis achter zich aan, bert strompelde haast over zijn broek, en ze duwde hem op het bed.
Ze kroop over hem en ging wijdbeens op zijn kruis zitten.
Ze richtte zich op en bleef hem aankijken.
Met haar vingers trok ze haar kutje open, en ze liet zijn eikel zachtjes tegen de roze lipjes duwen.
En dan, zonder enige waarschuWing, liet ze zich zakken op zijn harde paal, helemaal tot op het einde.
Bert voelde zijn hoofd kloppen, en zijn handen werden als vanzelf aangezogen door haar wiegende borsten. ilse masseerde nu zijn penis met haar kutje, en ging ritmisch op en neer. Bert spande zijn billen, en pompte nu heftig mee...

Met een luide schreeuw kwam ze, een eerste keer, en hij voelde haar vocht langs zijn paal beneden stromen. Bert voelde dat het ook voor hem niet lang ging duren, maar daar kwam ze alweer, en door haar oerkreet kon hij het nu ook niet meer houden...

En hij spoot, hij spoot, en spoot diep in haar kutje...
Ze liet zich uitgeput op hem vallen, haar hoofd tegen het zijne.

Dankjewel, geilde ze, dit had ik echt nodig.
Ik wil je daarvoor extra bedanken...blijf je het weekend?


Zoek naar meer verhalen van Bert...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net