Opwindend.Net
Datum: 09-01-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 6.0
Gelezen: 7142x
Lengte: Gemiddeld
Matt De Fuckboy
Door Hornywriter - Zoek naar meer...

Anna is een meisje van 16 ze heeft donkerbruin golvend haar, felblauwe ogen, ongeveer cup c en een lekkere kont.

Ze loopt samen met haar beste vriendin door de winkelstraat, het was lekker warm dus Anna droeg een hemdje met een kort strak broekje wat nogal een aandachtspunt voor de jongens was. De jongens keken wel vaker naar haar, ze had een paar keer verkering gehad maar nog nooit echt iets spannend op seksueel gebied. Getongt is tot nu toe het verste waar ze gekomen was ze wou eigenlijk ook nog niet verder. Ze wou de eerste keer meemaken met iemand waar ze ontzettend veel van houd.

Anna en Emily liepen de Starbucks binnen om een cappuccino te halen. Ze liepen langs de tafeltjes waar mensen konden eten naar de kassa. Anna schrok van een schel geluid achter zich en draaide zich razendsnel om. Daar zag ze een vaag bekende jongen van school. Ooit een keer gezien maar nog nooit gesproken ze wist wel dat hij Matt heette. Anna vond een beetje aabdacht wel leuk dus liep ze naar het tafeltje met jongens toe en ging er bij zitten. Het werd een gezellig gesprek en van het een kwam het ander. Anna en Matt hadden na een paar weken verkering. Nu een paar maanden later ging ze samen met hem op zaterdagavond stappen nadat ze een paar cafeetjes gehad hadden doken ze met z'n tween tongzoenend de toiletten in. Matt grabbelde wat in zijn broekzak en haalde daar een doorzichtig zakje met witte pilletjes uit. "Hier voel je voor een tijdje echt helemaal happy van. " Zei hij terwijl hij het zakje opende en twee pillen eruit haalde. Hij gaf ze aan Anna samen met een beker water die bij de kraan stond. Anna stond beduusd toe te kijken maar besloot toch om de pillen te nemen...

En inderdaad na een tijdje voelde ze zich helemaal licht in haar hoofd...blijer.. Ze stond samen met Matt aab de bar en bestelde onder hun hevig gezoen steeds een drankje die ze in n keer naar binnen goot. Anna voelde zich heerlijk! Ze sloeg haar armen om zijn nek en hij legde zijn handen op haar bollen en masseerde ze zachtjes.

Matt was wel klaar in de bar en sleepte de stomdronken Anna met zich mee naar buiten. Hij stapte in zijn auto en reed naar zijn huis waar hij het rijk voor zich alleen had want zijn ouders waren op vakantie en kwamen voorlopig nog niet terug.

Ze kwamen aan bij Matt ' s huis en slopen zoenend naar binnen ze liepen de trap op en onderrtussen knoopte Anna, Matt ' s blouse alvast los. En zo lieten ze steeds meer kleding achter op de trap...

Matt ging liggen op zijn bed met zijn armen naar boven op zijn kussen en Anna die alleen nog een string, een sexy bh en een kanten hemdje aanhad ging met met gespreide benen op hem zitten enn leunde naar voren om hem te verwennen met een heerlijke tongzoen. Ze legde haar handen op zijn kaak en bewoog met haar kont op en neer op zijn onderbuik. Matt draaide en liet zo Anna onderop liggen waarna hij van bed stapte en zijn hemd uitdeed en even naar de badkamer toe liep die aan zijn kamer vast zat. Ondertussen trok ook Anna haar hemd en bh uit. En ze alleen nog in haar string op het bed zat. Ze was nu wel erg geil en nat.. De sapjes liepen uit haar kutje.

Matt glimlachte toen hij Anna zo ontzettend geil op zijn bed aantrof en kroop boven op haar hij kuste haar teder en voelde met zijn handen aan haar borsten en ging langzaam naar beende haar broekje in. Zijn vingers draaiden rustig rondjes om haar gevoelige clitoris. Anna die al wel voelde dat Matt ' s piemel ontzettend stijf was ging ook met haar hand zijn broek in en schoof zijn onderbroek naar beneden zijn lul sprong naar boven en bungelde nog wat heen en weer. Matt had al gevoeld dat zijn meisje de grote vriend al gevonden had en rolde van haar af om zich even af te trekken "Hey babe, kom es en hij duwde haar hoofdje zachtjes naar beneden om lekker aan zijn pik te zuigen en te likken. .. Anna masseerde onder het pijpenstrootje zachtjes zijn ballen. Matt vond het heerlijk en kreunde een paar keer. Hier werd Anna nog geil er van en inmiddels was haar string al helemaal doorweekt aan de onderkant van de geile sappen... Ondertussen friemelde hij met Anna ' s kutje, stak zijn vinger in haar gaatjes en bewoog zachtjes heen en weer. Ook Anna moest nu wel even een flinke kreun later ontsnappen..."oh Matt Jahhhh ga door! Ahhw ohhh..hmmm"


Zoek naar meer verhalen van Hornywriter...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net