Opwindend.Net

Categorie: Lesbisch
Datum: 27-08-2016
Schakels: 92x
Gelezen: 2616x
De Eerste Keer Met Een Vrouw

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 27-08-2016 @ 21:51 - Door: Mirjam
Hoi mijn naam is Mirjam, ben 18 heb half lang donker blond haar ben 1.66, dus niet de allergrootste verder heb ik een lichaam waar ik zelf heel tevreden over ben met een bescheiden b cup.
Sexueel ben bets actief. Heb geen vaste relatie maar pak zo hier en daar mijn behoeftes aan sex wel mee hoor. Al geruime tijd loop ik met het idee om een keer het bed te delen met een vrouw. Ik ben niet 100% lesbisch maar merk dat ik toch wel bi gevoelens heb. Maar ja hoe kom ik in contact met andere vrouwen. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig internet voor en ik kwam op een datingsite terecht voor jonge lesbiche en bi-sexuele vrouwen.
Datum & Tijd: 28-08-2016 @ 22:39 - Door: Vera
0

Ik ben Vera, 21 jaar. En sinds 4 weken weer op de markt. Ik woonde 2 jaar samen met mijn vriendin in de stad. Maar de liefde was over. Enn mijn ex was toch meer van de man dan voor de vrouw.

Ik heb lang blond haar en heb een aardige c-cup. Blauwe ogen en 1,75. Vrij lang voor een jonge vrouw. Ik besloot mij in te schrijven bij een datingsite gewoon voor de grap. En ik vond dat toch wel erg spannend.

Zo kwam ik in contact met Mirjam, op de chat was er een klik en na het chatten op de website hebben we nog zeker tot diep in de ochtend met elkaar liggen appen.

We stuurde elkaar ook foto's op. En hoe later op de avond werden de foto's steeds ondeugender. Ik wilde niet te hard van stapel lopen dus echt te ver zijn we niet gegaan. Maar dat er een geile spanning is, dat was wel duidelijk.

Ik viel heerlijk in slaap. En droomde lekker van haar.. De volgende middag werd ik wakker. Mirjam apte of ze langs kon komen. Ik apte terug dat dit wel kon. Vol spanning wachte ik dat de deurbel ging..
Datum & Tijd: 29-08-2016 @ 15:34 - Door: MIRJAM
0

in de loop van de ochtend stond ik bij Vera voor de deur. Ik had me uitgebreid gedoucht niet te overdreven veel make up op gedaan en een van mijn lekkerste luchtjes op gedaan, in de hoop dat Vera dat ook lekker vond. Ik had een vlot jurkje zonder veel tierelantijntjes aan getrokken, daar onder een pushup bh en een klein stringetje. Vera deed open en liet me binnen. In de gang begroette zij mij met een zachte kus op mijn lippen. Ik hoorde haar snuiven en ze zei oh wat ruik je lekker. Dankje zei ik. Ze liep me voor naar de kamer. Wat een gezellige kamer joh reageerde ik enthousiast. Ja vindt je. Ben er ook heel blij mee. Koffie thee of wat anders, vroeg ze.
Een lekker bakkie koffie heb ik wel zin in helemaal zwart. Nou zei ze lachend of je mijn koffie lekker moet je maar afwachten hoor.Ze ging naar de euken en liet me op de bank ploffen. Vera kwam terug met een kop koffie en voor haar een kop thee, ben niet zo'n koffieleut zei ze meer een theetrutje. Vera zag beslist niet truttig uit, ze droeg een ruimzittend shirt met een ruime hal die aan een kant over haar schouder zakte. Het viel me op dat er bandjes te zien waren, of ze had geen bh aan of een zonder bandje. Stiekem hoopte ik op het eerste natuurlijk, daaronder een makkelijke house broek. We raakte aan de praat en Vera vertelde veel over haar zelf. Haar vorige relatie kwam heel even aan bod, maar ik merkte dat ze er niet veel over kwjt wilde dus vroeg k er ook niet naar. Vond je het niet eng om je op een dating site in te schrijven vroeg ze. Nou zei ik, eigenlijk wel een beetje ja. Je weet nooit wat voor vreemde vogels daar op mee kijken. Maar als ik naar jou kijk had ik het veel slechter kunnen treffen zei ik lachend. Nou wacht maar af zei ze je kent me nog niet he. We moesten en beide om lachen. Ze was naast me komen zitten en schoof een beetje dichter tegen mij aan. Je hebt een paar mooie fotootjes gestuurd zei ze. Dank je, die van jou waren ook wel spannend hoor. Oje lachte ze heb je stoute dingen van gedaan vroeg ze lachend. Eigenlijk best wel gaf ik licht blozend toe. Nou zei ze schaam je er maar niet voor hoor, ik ben ook heerlijk klaar gekomen van jou plaatjes.We keken elkaar lachend aan en even later drukte onze lippen tegel elkaar en drukte ze haar tong bij binnen. Ik antwoordde direct en onze danste om elkaar heen. Ik voelde haar borsten tegen de mijne mijn tepels werden hard. Ineens voelde ik een hand op mijn tiet. ik kreunde zachtjes. Voor Vera was dat het signaal om verder te gaan. ze begon de knoopjes van mijn jurkje los te maken.Ik keek haar aa, ga ik te snel vroeg ze, jij wilt dit toch ook. Niet praten zei ik ga aub door. het is zo lekker. Ze ging iets achteruit en trok haar shirt uit. Verheugd zag ik dat ze geen bh droeg. Ze had prachtige borsten mooi rond en super stevig. Ze begon mijn jurkje verder los te knopen. ik stond op schopte mijn sneakers uit en liet het jurkje op de grond vallen. Ik haakte mijn bh los en liet mijn tieten de vrije wereld zien..
Toen ik weer zat begon Vera mijn tepels te likken en te zuigen, ik vond het heerlijk. en liet haar lekker haar gang gaan, terwijl ik met haar mooie tieten speelde. Vera stond op en schoof haar broek omlaag. Tot mijn grote verrassing en toch ook wel een beetje verbazing droeg ze er helemaal niets onder. Oohh riep ik jij bent stoute ondeugende dingen van plan. Ik zag een heerlijk glad geschoren kutje en een prachtig strak lichaam. Ik ga jou alle sterren van de hemel laten zien zei Vera zachtjes. Ze trok met haar tanden mijn string omlaag en ook ik stond nu helemaal naakt. We kusten elkaar uitbundig. Onderweg naar haar toe had ik mij allerlei dingen voorgesteld maar dit overtrof mijn stoutste dromen. Ze trok mij mee naar haar slaapkamer.
Datum & Tijd: 29-08-2016 @ 20:25 - Door: Mirjam
0

(i) sorry voor de vervelende schrijf- en stijl fouten. Ik zal mijn best doen om dat in het vervolg te voorkomen.
Nogmaals mijn excuses. Kusjes, en nog heel veel ondeugend plezier. Maak er een mooi lekker ondeugend en geil verhaal van.
Mirjam(/i)
Datum & Tijd: 29-08-2016 @ 22:19 - Door: Vera
0

Het is duidelijk dat Mirjam niet de directe benadering gewent is. Maar dat duurde gelukkig nog geen 15 minuten. Na de beleefdheden van de koffie had ik nu toch een heerlijk naaktE jonge vrouw in mijn bedje.

Ik doe aan crossfit, zodoende tilde ik haar makkelijk over de drempel. Ik legde haar op de rug en liet mijn armen langs haar lichaam strelen .

Ik ga op handen en knien voor haar zitten. En buig me voorover naar haar kutje. Eerst kus ik haar dijen en vervolgens met mijn tong langzaam over haar c
Datum & Tijd: 29-08-2016 @ 22:23 - Door: Vera
0

Clitje gaan likken.

Ik zoog me aan haar clitje vast. En begon haar in rustig tempo te vingeren. Net zo lang tot het ademen gekreun werd. En het gekreun veranderde in gegil.

Langzaam maar zeker had ik Mirjam waar ik haar wilde hebben. Namelijk komend in me bed
Datum & Tijd: 30-08-2016 @ 14:05 - Door: Mirjam
0

Hoewel ik in het begin wat angstig en gespannen was liet Vera's behandeling over mijn heen koen. God wat was dit heerlijk. Natuurlijk ben ik wel eens gebeft door een man, maar de manier waarop Vera mij liet genieten was bijna goddelijk. Ze zoog mijn clitje in haar mond en vingerde mij tegelijk. Ik voelde mij in de zevende hemel. Ik begon steeds luider hijgen en kreunen, totdat ik uiteindelijk luid gillend klaar kom. Vera vingerde mij rustig door, en gaf mij een heerlijke tongzoen waarbij de sensatie voelde van mijn eigen geil te proven. Oooh Vera hijgde ik nog na, wat was dat zalig. Vera keek mijn met een lieve lach aan. Door haar gevinger voelde ik opnieuw een orgasme opkomen. Ik kwam opnieuw heerlijk klaar en schreeuwde het uit van geil genot. Vera haalde har vingers uit mijn druipende grotje en gaf me weer een zalige tongzoen. Nu heb ik wel een beloning verdient zei Vera met een geile blik in haar ogen. Ze ging op haar rug naast me liggen en spreidde haar benen. Samen keken we naar het plafond, die was bedekt met een groot aantal spiegeltegels. Ik weet niet of ik jou kan geven wat je mei net hebt gegeven, zei ik zachtjes. Lieve schat zei Vera, ik zal je wel helpen. Ik kroop tussen haar benen en begon haar tieten te zoenen en zoog haar harde tepels in mijn mond. Mijn handen kneedde haar heerlijke borsten. Ik liet mijn tong over haar strakke buik glijden en kwam bij het heerlijke kale kutje terecht. Ik voelde dat ze al kletsnat was. Lik nijn clitje gebood Vera. Ze spreide haar kutlippen en ik zag het genotsknobbeltje al zitten. Met mijn tong ging ik er voorzichtig overheen. Vera reageerde onmiddellijk Jaaaa kierde ze. Onverwachts stootte ik twee vingers in haar kletsnatte kut, en begon te pompen met mijn vingers. Vera kronkelde van genot. Mijn tongetje flitste over haar clitje, ik zoog het nu in mijn mond.. Met mijn andere hand ging ik onder haar lekkere billen en probeerde een vinger in haar sterretje te drukken. Dat ging eigenlijk best makkelijk. Ook Vera begon nu steeds luider te kreunen. Ze lag te kronkelen en te schokken toen ze met een luide gil hevig klaar kwam. Ik likte uit alle macht haar kusgeil, dat uit haar gleuf stroomde op. Er leek geen eind aan te komen. Toen drukte ik mijn lippen op de hare en liet haar haar eigen geil proven. Dat was waarschijnlijk niet de eerste keer. Naast elkaar keken we naar het spiegelplafond. Vera zei, voor iemand met geen lesbische ervaring deed je en niet verkeerd lieverd. Ik gaf heer weer een tongzoen. Jij moet mij alles leren van de vrouwenliefde zei ik. Ik zag in haar ogen een twinkeling van vreugde. Reken maar lieverd zei ze terwijl we tegen elkaar aan kropen vielen we heerlijk in slaap.
Datum & Tijd: 30-08-2016 @ 20:27 - Door: Vera
0

De volgende ochtend :.

Het was rond de klok van 07:15 in de ochtend. Het bed aan de andere kant was leeg. Was Mirjam al weg? Is ze met de Noorder zo'n vertrokken? Ik schrok even van de gedachte.

Maar ik was nog nooit zo blij met het geluid van een doorgespoeld toilet, en het geklater van water in mijn douche. Ik stapte snel uit bed, en zag dat ze de badkamer deur op een kier heeft gehouden.

Ik stapte in mijn eigen badkamer en deed het douchegordijn open. Daar stond ze dan, met de douchkop op haar kutje.
Ik pakte haar hand, ze schrok een klein beetje maar ze liet me begaan. "Goedemorgen "

"Ik heb je toch niet wakker gemaakt Vera?

Ssssst .

Ik pakte de douchkop en zette die in de standaard. Greep Mirjam vast en drukte haar tegen me aan.
En we begonnen elkaar onder de douch te zoenen. Haar benen vouwde ze om mijn heupen en ik hield haar vast in mijn armen.

Onze tieten drukte tegen elkaar. En ik had mijn handen om haar kont. Onze lippen, onze tongen ze filtsen over en weer over elkaar heen. Ik kneede haar kont met beide handen.. Mirjam fluisterde om haar kutje te wrijven en ze gaat met gespreide benen voor me staan.

Hoe kan ik zo'n verzoek weigeren, en ik zoog mij vast aan haar tieten, en vingerde haar kutje. "Ooohh Vera je bent hemels " ik moet... ik ga... ik.. oh god!!!!.

Mirjam is aan het veranderen in een heel geile jonge vrouw. Ze wil dat ik haar nog dieper pak met mijn vingers. Ik druk nog dieper. En het lichaampje van Mirjam is aan het schokken. Ze komt klaar en blijft er lang in zitten .

Kom mee naar bed, ik heb nog heel veel speeltjes die ik voor jou natte kutje heb.. Mirjam kon niet wachten.
Datum & Tijd: 31-08-2016 @ 10:17 - Door: Mirjam
0

Vera tok me mee naar haar slaapkamer. Ze opende een kastje dat aan de muur hing. Mijn ogen puilde uit van verbazing. Ik zag een verzameling vibrators en dildo's. Zoveel had ik er nog nooit gezien. Ja ik had thuis ook wel een vibrator, maar dat was een simpele recht toe recht aan staaf, waar ik overigens ook veel geil plezier aan beleef hoor. Maar hier stonden ze in alle maten en vormen.Allemachtig Vera riep ik, wat een verzameling. Vera moest lachen. Gebruik je die allemaal vroeg ik. Ja zeker maar niet tegelijk hoor, We moesten er allebei heerlijk om lachen. Zoek er maar n uit zei Vera, dan zal ik je daar eens mee verwennen. Ik pakte er willekeurig n uit en gaf die aan Vere.Ze gebood me om op bed te gaan liggen ik spreidde mijn benen en trok mijn knien o. Ze stopte de vibrator in haar mond en maakte hem zo lekker nat. Vera zette hem tegen mijn lipjes en schakelde hem aan. Ik veerde meteen op oohh wat lekker Vera.. Ze liet hem al trillend mijn kutje in glijden. Het is zo'n lekker gevoel ik genoot met volle teugen. Vera gaf mij een heerlijke tongzoen, terwijl ze die trillen staaf in en uit mijn kletsnatte doosje schoof. Ze begon aan mijn tepels te sabbelen. Ooooh Vera wat lekker is dit, ik ga bijna klaar komen. Ik voelde het orgasme door mijn geile lijf stromen. Ooooohhhh riep ik. Vera likte al het kutvocht dat uit mijn spleetje drop gulzig op. Jij bent zo lekker zei Vera. Haar hele mond zat onder mijn geil.Ik wilde opstaan maar Vera drukte mij neer, waar ga je heen vroeg ze, plassen zei ik. Ik moet nodig plassen. Jij gaat helemaal nergens heen zei Vera, als je plassen moet doe je dat maar gewoon hier. Hier?????? vroeg ik. Ik kon het niet meer houden en liet mijn plas lopen Vera richtte mijn straal op haar lichaam en ik spoot haar helemaal onder. Toen ging ze met haar knien aan weerskanten van mij zitten en begon te plassen, Dit had ik nooit mee gemaakt, ik voelde en heerlijk warme straat urine over mij heen stromen. Toen we uitgeplast waren kwam Vera naast me liggen, dat het bed kletsnat was intresseerde ons niet. Ik boog me over haar heen en begon haar kut te likken. Ojaaaaa kreunde Vera. Mijn tong vond haar opgezwollen clitje. Onder het likken en sabbelen duwde ik de vibrator die nog op bed lag ik haar lekker natte kutje. Ojaaaa kreunde Vera, neuk me met die trilstaaf, en dat deed ik.

Mijn ong likte over haar clitje en ik had de vibrator aan gezet en pompte die steeds sneller in en uit haar geile sopkutje. Ik voelde haar lekkere lijf verstarren. Ze begon met haar hoofd heen en weer te schudden en begon steeds luider te kreunen, Ooooh jaaa neuk mer zo hard je kan ik wil hem diep in mijn kut voelen oooohh jaaaa wat lekkerrrrr. Haar lichaam schokte en met luid geschreeuw kwam die geile Vera heerlijk klaar. Ik had mezelf ondertussen ook lekker verwent en kwam vlak na heer zelf ook voor de zoveelste keer deze dagen klaar. Even later lagen we heerlijk te tongen. Dit heb ik de laatste tijd zo gemist zei Vera zachtjes en ik zag de tranen in haar ogen. Ik kuste haar op beide ogen. Wij gaan samen een hoop plezier beleven zeik in haar oor. Vere keek mij dankbaar aan. Toen begon ze te vertellen over haar stukgelopen relatie........
Datum & Tijd: 31-08-2016 @ 13:12 - Door: Vera
0

Ik raakte in een emotionele bui, maar was nu wel opgelucht dat ik alles aan Mirjam kon vertellen..

Ik ga het bed nu uit lieverd, ik ga even lunch maken voor ons. Want daar is het inmiddels wel tijd voor.
Hou je van slagroom en aardbeien. ?

Xxx. Mail me verameijster75@gmail.com.
Datum & Tijd: 01-09-2016 @ 16:57 - Door: Mirjam
0

Vera stapte het bed uit en liet mij enigszins bedrukt en onder de indruk van haar verhaal alleen achter. Een beetje bij gekomen riep ik naar haar dat ik het bed wel vilde verschonen, we hebben de nacht en dag op het natte bed gelegen. Dat vind ik lief van je riep ze van uit de keuken. Trek die grote kast maar open dat vindt je alles. Ik begon het bed af te halen en stuitte bij de matras op een stevig plastid zeil. Ik moest glimlachen. Het gebeurde dus wel vaker begreep ik, dat ze op bed lagen te plassen.. Toen ik bijna klaar was kwam Vera de slaapkamer weer in en had een heerlijk ontbijt/lunch bij zich. Lakker warme toast met een heerlijk plak zalm, rosbief en de aangekondigde aardbeien met slagroom. Ik hoop dat je van vis houd vroeg ze. Daar ben ik dol op zei ik, juist zalm en ook paling en zo. We gingen op bed zitten en deden ons te goed aan de heerlijkheden die voor ons lagen. Zal ik de was in de wasmachine stoppen vroeg ik. Nee joh laat maar dat doe ik later vandaag wel.. Dank je wel voor je hulp zei ze en gaf mij een heerlijke tongzoen die ik natuurlijk meteen beantwoordde. En van het n kwam natuurlijk het ander en even later lagen we elkaar weer heerlijk te beffen en te vingeren. Krijg jij daar nou nooit eens een beetje genoeg van, al dat gegeil. Vera keek mij vragend aan. Wil je dat ik op hou dan? Nee natuurlijk niet riep ik quasi boos ben je gek of zo. Oh gelukkig zei Vera. ik kan geen genoeg van jou krijgen zei ze. Weet je, zei ik, ik ben regelmatig met een jongen de koffer in gedoken want ik ben nou eenmaal heel vaak geil. Maar wat ik bij jou heb meegemaakt, heb ik nog nooit ervaren. Jij weet mij keer op keer heerlijk klaar te te laten komen. Mannen vinden vaak een eigen genot prima en als jij dan toevallig ook een orgasme hebt gehad is dat mee genomen. Jij weet precies wat ik lekker vindt en nodig heb. Ik denk dat ik de man maar helemaal vergeet. Vera keek mij dankbaar aan en gaf mij een heerlijke tongzoen en begon mij weer te vingeren en met n van die heerlijke vibra's te verwennen.. Die rest van de dag zijn we de slaapkamer niet uit geweest. Vera zei dat ze moest plassen. Weet je wat ik super geil en lekker vind zei ze, nee ik niet. Ze klom van bed en trok een jeans aan en trok me mee naar de douche. Hier word ik nou bloed geil van zei ze. Ze begon in haar broek te plassen. De urine stroomde langs haar benen de broekspijpen uit. Ik stond gefascineerd naar haar te kijken en liet mijn hand over mijn jeukende poesje glijden.
Ik kon me zelf niet inhouden en liet mijn plas ook lopen. Vera trok mij tegen haar aan zodat onze plas met elkaar vermengde. Wat ben jij toch een lekker geil mokkel zei ze in mijn oor terwijl ze met mijn tepels speelde.

Helaas kwam het moment dat ik weer naar huis ging steeds dichter bij. We bleven het steeds uitstellen, maar uiteindelijk namen we toch afscheid. Ik had aljeen mijn jurkje aan verder niets er onder. Vera's ogen glimde van plezier. Klein geil mormeltje dat je er bent. We namen in de gang met een heerlijke lange tongzoen afscheid. Ik drukte haar lekkere naakte lijf stevig tegen mij aan en stopte gouw nog even twee vingers in haar natte kut. Ik rook aan mijn vingers, heb ik onder weg nog wat van jou, zei ik en ging toen echt opweg naar huis. Onderweg kon ik alleen maar denken aan die geweldige heerlijk geile dagen die ik met haar heb beleeft. Mijn mobieltje ging af, natuurlijk was het Vera. Ik nam hem aan en hoorde alleen maar een kreunende en hijgende Vera. Die kut lag gewoon met haat mobiel aan zich zelf te verwennen, en dan ben ik een geil mormel!!!! Ik zette mijn camera aan en hield mijn mobiel onder mijn jurk en nam met mijn benen wijd een foto van mijn klale kutje. Die is voor jou lekkere geile sloerie schreef ik er bij......
Datum & Tijd: 08-09-2016 @ 16:03 - Door: Mirjam
0

Al een poosje niets gezien van Vera. Wordt er best een beetje verdrietig van. Laat gauw iets van je horen lieve Vera. Ik mis je heerlijk geile verhaaltjes. Je bent nog niet boos op mij omdat ik je een geile sloerie noemde.Als dat zo is neem ik dat sloerie natuurlijk terug xxxx Mirjam
Datum & Tijd: 09-09-2016 @ 00:14 - Door: Vera
0

Vera is er nog..wees gerust.

Vera ligt nog vaak wakker van die eerste 48 uur met Mirjam. Ze is heerlijk heftig klaargekomen. En ze vind het zeker niet erg om uitgemaakt te worden voor sloerie.

Priv issues zorgde even voor de radiostilte.

Mijn kutje begint weer lekker te kriebelen als ik de verhaaltjes terug lees. En ik smacht zo naar dat heerlijke zachte natte kutje van je. Mmmmm. Ben nu lekker met mezelf aan t spelen en ik denk aan jou Mirjam.

Hoe je mij met jou vingers opgeilt, hoe je diep met je vingers mijn natte kutje aan het vingeren bent. En jij met een trillertje over mijn clitje gaat. T liefst zou ik je op je rug gooien en jou veroveren, maar ben door mijn geilheid te verweg om actie te ondernemen.

Ik laat jou heerlijk begaan met mijn lijf. Maar kan niet wachten tot ik jou kutje ga proeven.

Xxx
Datum & Tijd: 09-09-2016 @ 21:02 - Door: Mirjam
0

Oplucht pak ik mijn mobieltje en appje een berichtje, dat ik het komend weekend helaas niet kan komen vanwege mijn werk. Ik ben een heel degelijk kassatrutje in een bouwmarkt en die heeft dan koopzondag.
Ik heb niks tegen kassameisjes. Ik bedoel alleen maar dat mijn werk niets opwindends heeft. h hi. Nu lig ik op mijn bedje en speel met mijn spleetje. De trilstaaf van mij glijdt lekker in en uit mijn inmiddels kletsnatte kutje. Als ik aan Vera denk, maak ik al die heerlijk geile uren weer op nieuw mee. Dat heb ik ook op mijn werk. Als het rustig is en ik me een beetje verveel beleef ik weer die heerlijke uren in gedachte. Tja en dan word ik natuurlijk bloedje geil dat snapje. Dat is dan gauw naar de wc en hup twee, drie vingers in mijn spleetje en dan kom ik weer heerlijk klaar. Ik zie sommige collega's wel kijken als ik weer terug loop naar mijn kassa. Je ziet ze denken: zou die echt hebben staan te vingeren? Ze moesten een weten hi hi hi. Op mijn bedje lig ik nu te kronkelen van genot en kom ik met een luide gil weer heerlijk klaar. Ik hoop dat Vera en ik snel weer iwts kunnen afspreken, want ik mis dat zalige tongetje wel hoor
Datum & Tijd: 10-09-2016 @ 04:10 - Door: Vera
0

Het is nu 04:00, en lig te woelen in me bed. Ik App Mirjam even met de vraag of ze wakker is. "Die is natuurlijk niet wakker". Maar toch probeer ik het. Er is niks aan zo'n bed alleen voor jezelf terwijl ik toch verlang naar Mirjam.

Ik App nog naar Mirjam of we morgen naar het strand zullen gaan? En dat ze mij gelijk appt als ze mijn berichtje leest. 2 goddelijke lijven in de na-zomer hitte op het strand. Ik kan niet wachten om dat heerlijk lichaam in te smeren met zonnebrand. En dat we elkaar heerlijk gaan teasen op het strand. Want het gaat en warm en druk zijn schatje.

En ik heb fucking veel zin om te plagen..

Xxxx
Jou sloerie.
Datum & Tijd: 11-09-2016 @ 10:03 - Door: Mirjam
0

Hoe wel het vakantietijd is krijg ik het toch voor elkaar om een vrije dag te regelen. Dat heb ik Vera meteen laten weten. En zo gebeurde het dat wij die dag samen heerlijk op het strand van Zandvoort, lekker in de zon lagen te bakken. We hebben elkaar natuurlijk uitgebreid in de zonnecreme gezet. Alleen kon Vera het natuurlijk niet laten op mij tijdens het insmeren natuurlijk flink te plagen. Je kent dat wel De binnen kant van mijn dijen smeren en dan precies langs de rand van mijn bikinibroekje gaan en dan quasi per ongeluk heel even mijn kutje aan te raken en mij dan heel onschuldig aan kijken zo van, oops ik doe het niet expres hoor. Ja ,ja. Toegegeven ik deed het bij haar natuurlijk ook, zo'n kreng ben ik natuurlijk ook wel ha ha Af en toe lagen we even heerlijk te tongen en onze naakte boven lijven wreven dan lekker tegen elkaar. Weetje zei Vera een eindje verder is het naaktstrand zullen we daag heen gaan. In haar ogen zag ik een ondeugende twinkeling.Helemaal in mijn blote kont tussen andere mensen, vroeg ik. Ha ha zei Vera je durft het zeker niet he. Nou moeten ze dat natuurlijk niet tegen mij zeggen dus zei ik ok, we gaan. Niet veel later lagen we in ons nakie tegen de duinrand lekker in de zon. Ik keek om mij heen en vond het eigenlijk helemaal niet eng, iedereen liep of lag in z'n blote kont. Jonge, oude, mooie en minder mooie mensen, en voelde me al snel op mijn gemak.

Kom zei Vera ga je mee de zee in. We liepen hand in hand over het strand de zee in. Het water voelde best een beetje fris. Dat was aan mijn tepels wel te zien, Kijk kijk riep Vera enthousiast.Je knoppen zijn hard en ze gaf er een kusje op. Vera duwde mij om en ik viel languit in het water. Even hapte ik naar lucht maar daarna was het heerlijk, het water langs je naakte lichaam te voelen Ik bleef op mijn rug in het water liggen en Vera kwam op haar knien bij mij zitten en begon mijn tieten te strelen. Ze zoog mijn tepels n voor n tussen haar lippen. Haar handen gleden over mijn lichaam, en al snel voelde ik een hand in mijn kruis. Ik deed mijn benen, bijna automatisch, iets uit elkaar en Vera drukte twee vingers in mijn geile gleufje. MMMMMM kreunde ik, o ja da.... Verder kwam ik niet want Vera drukte haar tong tussen mijn lippen voor een zalige tongzoen. Die trut had me weer precies waar ze mij hebben wilde. Ik voelde mij steeds geiler worden. Hier hou jij wel van het geil slettebakkie, zei Vera in mijn oor. .....

Datum & Tijd: 12-09-2016 @ 23:44 - Door: Vera
0

Ik zag de mooie ogen van Mirjam groter worden, en haar tepels priemde alweer aardig naar voren. Ik kneep erin en ze zucht van genot. "Heb je het koud Mirjam? " vraag ik, en ik streel haar onder rug en knijp in haar kont..

Ooh Vera ik wil je, zegt Mirjam. En ik wrijf in het water over haar clitje. "Mmmm, gaat het Mirjam? ". En ik druk mijn lippen op de hare en glij mijn tong in haar.

Kom we gaan uit de zee en even lekker zonnen.
Hand in hand lopen we uit t water, en Mirjam gaat op haar buik liggen. Ik ga boven op haar kont zitten. En plaag haar weer door met mijn kutje over haar kont te glijden.

Ik wrijf de zonnebrand goed in, en smeer ook haar kontje in. En ik kan t niet laten om mijn vinger even tegen haar kontgaatje aan te drukken..

Zodra de zon onder gaat ga je met mij mee naar huis zeg ik tegen Mirjam. Ik kan niet wachten om jou kutje te likken en jou clitje te sabbelen.
.
Datum & Tijd: 13-09-2016 @ 20:24 - Door: Mirjam
0

Op n voorwaarde, zeg ik. En dat is zegt Vera. Dat jij mij morgen ochtend naar mijn werk brengt, want mijn vervoer staat nog thuis. Nou zei Vera, als dat het enige is is dat te regelen hoor.

Eenmaal bij Vera thuis verdwijnen de kleren en lopen we heerlijk naakt in het koele huis. Als ze probeert om langs mij naar de keuken te komen pak ik haar bij haar heerlijke tieten en geef haar een lange tongzoen. Vera beantwoord mijn zoen onmiddellijk en glijdt met een hand tussen mijn benen en begint mijn clitje te wrijven. Hier hou jij wel van he, geil stettebakkie, zegt ze, als je maar iets tussen je benen krijgt he. Net als vanmiddag in zee, ben ik weer volslagen machteloos en heeft Vera me weer precies waar ze mij hebben wil, geil, kletsnat en klaar om gepakt te worden. Oh Vera kreun ik, jij maakt mij zo geil, laat me als je blieft eindeloos klaarkomen. Vera tilt mij op en loopt naar de slaapkamer en legt mij teder op het bed, en begint mijn hele lijfje te kussen. Van mijn mond tot aan mijn kletsnatte kutje. ik voel me in de zevende hemel.
Datum & Tijd: 15-09-2016 @ 13:17 - Door: Vera
0

Mirjam is lekker het gewillege teefje, en laat mijn gang gaan. Mirjam ligt op haar rug, ik ga tussen haar benen liggen en Mirjam legt haar benen om mijn middel. Ik kus haar op de mond en ik voel haar tongetje al snel naar binnen glijden. Onze kutjes wrijven al heftig over elkaar heen.

Ik pak Mirjam bij haar haren en trek die naar achter, ik kus lik en zuig haar nek. En sabbel op haar oorlelletje. Ik laat mijn handen over haar lichaam strelen, kneed haar borsten en knijp in haar tepeltjes. Lichte schokjes van verrukking zijn te horen.

Met mijn handen daal ik verder af, en ik blijf haar tongen. En mijn vingers wrijven haar clitje. Hijgen begint kreunen te worden bij Mirjam. En ik steek 3 vingers in haar natte gleufje. Het gekreun wordt gesmoord door onze kussen. En ik vingers haar kutje harder en dieper.

Gekreun gaat langzaam over in geil gegil.. maar ik wil nog niet dat ze klaarkomt. Daarom begin ik haar kutje te likken, en haar clitje te zuigen. Ik wil haar zo geil krijgen dat ze explodeert. Mmmmm zuig steeds harder op haar clitje. .. ik zal haar steeds geiler maken dan ze al is..
Datum & Tijd: 17-09-2016 @ 14:08 - Door: Mirjam
0

Vera bracht mij in alle staten. Ze likte en zoog aan mijn clitje. Nog niet klaar komen lieverd zei ze in mijn oor. Nog even wachten als je kan. Ik voelde mijn orgasme opkomen. Vera merkte dat ook en stopte met likken en zuigen. Iets wat natuurlijk niet leuk vond. Ik wilde mij zelf vingeren maar ze hield mij tegen. Ik zal jou laten komen zoals je nog nooit gekomen bent zei ze met een geile blik in haar ogen. Ze gaf mij een heerlijke tongzoen, kneedde mijn tieten en likte aan mijn tepels. Hier hou jij wel van he lekker slettebakkie zei ze en begon mijn kutje weer te likken en sabbelde aan mijn clitje. Ik kreunde en zuchte, ooohh Veer dit is zo hemels lekker. Lik maar lekker geile sloerie kreunde ik. Plotseling voelde ik een vinger in mijn kontje gaan. Aaaaah mmmmmmm neuk mijn kontje maar jaaaa. Ik schreeuwde het uit. Oooh Veer ik moet plassen riep ik. Vera begon mijn kutjej nog heftige te vingeren. Ik kon het niet meer houden en toen gebeurde het.....voor het eerst van mijn leven kwam ik luid gillend spuitend klaar. De ene straat na de andere schoot mijn kut uit. Een van die stralen spoot ik recht in het gezicht van Vera. Haar hele gezicht zat onder het kutgeil van mij. Ze likte met haar tong haar lippen schoon.MMMMM wat ben jij toch lekker zei ze. Ze kwam boven mij staan en zei, als jij denkt dat je mij straffeloos in mijn bek kan spuiten... heb ik ook nog wat voor jou en ze begon te pissen. ik voelde de heerlijk warme zeikstraal op mijn buik en tieten spatten en even later zelfs vol ik mijn gezicht. Daar werd ik zo vreselijk geil van dat ik gewoon weer klaar lag te komen. Toen ze uit gepist was kwam ze naast me liggen en begonnen te zoen. mijn geil en pis vermengde zich met elkaar. Vera, zei ik, dank je voor het lekkerste orgasme wat ik ooit beleefd heb. Ik ben nog nooit zo zalig klaar gekomen en gaf haar een lekkere lange tongzoen.
Datum & Tijd: 20-09-2016 @ 09:39 - Door: Vera
0

Uitgeteld liggen we samen op bed. Beide zijn we zo heftig en heerlijk klaargekomen dat we even tot rust moesten komen. We vielen zelfs even in slaap.

Toen ik wakker werd zag ik dat Mirjam nog steeds in mijn armen lag. Wat is ze lekker. Haar koppie, haar borsten, haar kontje, alles is lekker van haar. Ik zal Dr is goed wakker maken ;-).

Ik ontworstelde me even uit haar greep, voorzichtig want Mirjam moest wel blijven slapen. Ik ging naar mijn speeltjes hoek. Daar trok ik mijn strap-on Dildo aan, en een tril eitje.

Ik liep vervolgens terug naar Mirjam en als een kat kroop ik in bed. Ik kuste en likte eerst haar voeten. Mirjam werd al wat wakkerder, "hey poes" zegt Mirjam. En langzaam kus en lik ik mijn weg omhoog. Ik kus de binnenkant van haar dijen. Druk haar benen verder uitelkaar, en haar knietjes iets omhoog. Die kut van Mirjam glanst alweer van geilheid. "Wat een geil sletje ben jij Mirjam " als ik met mijn 2 vingers door haar kutje ga. Mirjam kronkelt ligjes. Ik buig me voorover en kus het kutje van Mirjam. Laat mijn tongetje in haar kutje glijden en sabbel het heerlijke clitje van Mirjam. "Oh god Vera, maak mij zo altijd wakker, je maakt me nu al zo geil!!. Ik kus lik en sabbel Mirjam helemaal gek. "Draai je op je buik Schat" zeg ik tegen Mirjam, en gewillig luistert ze naar wat ik zeg. Daar druk ik mijn tong weer diep in het kutje van Mirjam. Mijn tril eitje heb ik aan gezet, en die zet ik op haar clitje. Mirjam geniet van dit gevoel, haar lichaampje gaat steeds vellen heen en weer.

Met het Eitje op haar clitje, geef ik nu haar kontgaatje extra de aandacht, met een beetje glijmiddel rek ik haar kontje steeds verder op. Eerst met 1 vinger, daarna passen er 3 vingers in haar kontje. Iets wat Mirjam zalig vind. Dan haal ik mijn vingers uit haar kontje en ik zet mijn Strap-on Dildo tegen haar sterretje. En het eitje houd ze inmiddels zelf vast tegen haar clitje. De Dildo verdwijnt in haar kontgaatje en Mirjam kreunt t uit van genot.. ik neuk haar kontje rustig maar op tempo. En klap haar geregeld op haar kontje.
"Vera ik hou dit niet meer! !! Ik kom!!!!....
Mirjam ploft voorover op haar buik en schokt en kreunt en gilt. "Jezus Vera, hoor ik tussen de kussens. "Als je mij zo elke keer klaar laat komen wil ik nooit meer naar huis".
Mirjam recht zich op, en zorgt dat ik op mijn rug lig.
"Zo Sletje, zegt Mirjam. Nu ga Ik jou even belonen voor deze heerlijke ochtend.
Datum & Tijd: 21-09-2016 @ 17:52 - Door: Mirjam
0

Uit het kastje met speeltjes haalde ik een grote dildo met vibrator. Vera lag met op getrokken benen op mij te wachten. Eerst lekker tongen, daarna sabbelen aan haar harde tepels. Over haar strakke buikje naar heer heerlijk kale gleufje. Vera lag met gesloten ogen te genieten van al die liefkozingen. Ik likte haar lekkere kutje en zoog haar clitje, die gezwollen was van geiligheid, in mijn mondje. Mmmmmm zuchtte Vera. Vind jij dat zo lekker dan vroeg ik plagend. Vera kreunde alleen maar. Wat ben jij toch een lekker geil wijf zei ik. Onder het likken en sabbelen schoof ik 3 vinders in haar kut en pompte diep in en uit. Vera begon te kronkelen van geil genot. Af en toe haalde ik mijn vingers plagend uit haar kut, Vera keek mij dan smekend aan en riep als maar ga nou door ... nietop houden. Wat moet ik doen dan vroeg ik. Oh Mirjam alsjeblieft neuk me met je vingers. o bedoel je en schoof mijn vinger weer in haar kut. Jaaaa ga door riep ze. Maar weer trok mijn vingers terug. Vera huilde bijna, toe nou Mir gan ou door ik word gek zo. Ok zei en drukte zonder waarschuwing die dukke dildo die ik had gepakt in eens diep ik haar kut. Aaaaahhh, ze snakte even naar adem maar al gauw was ze van de schrik bekomen en het geheig wed gekreun en dat ging over in geschreeuw. Ik had de vibrator ook aan gezet terwijl ik die kunstlul in en uit haar natte gleuf pompte. Haar klit was rood en gezwollen van geiligheid. Mijn tong likte haar clitje en Vera begon met haar hoofd te schudden. Haar lijk schokte op het bed. Ojaaaa ik ga kome.......aaaahhh luid gillend kwam Vera klaar. Haar orgasme ontplofte in haar lichaam, en leek geen einde aan te komen. Uitgeput lag Vera naast mij. We kuste elkaar lekker lang vol op de mond. Oh Mir ik zou elke ochtend wel zo wakker willen worden. Ik zou jou heerlijke lijfje altijd tegen mij aan willen voelen
Datum & Tijd: 22-09-2016 @ 11:25 - Door: Mirjam
0

Die ochtend bracht Vera mij naar mijn werk. Ze had een heerlijk ontbijt voor mij gemaakt terwijl ik onder de douch stond. Op de parkeerplaats bij de bouwmarkt namen we afscheid met een heerlijke lange tongzoen. Vera kon het niet laten even over mijn tieten te wrijven. Dat had ze beter niet kunnen doen, want nu was ik de hele morgen zo geil als wat. Dat werden weer een paar bezoekjes aan het dames toilet. Hi hi h

's Avonds in mijn flatje moest steeds aan de woorden van Vera denken. Dat ze elke morgen naast mij wakker wilde worden. Was dat gemeend of in een geile bui geroepen. Ik moet toegeven dat ik het ook heerlijk vond toen ik vanmorgen haar naakte lijf tegen mij aan voelde. Met een zacht kus op mijn lippen wakker werd gemaakt.Het voelde zo vertrouwd. In eens bedacht ik mij dat Vera nog niet eenmaal bij mij thuis was geweest, laat staan is blijven slapen. De volgende dag belde ik Vera op en zei dat ik het leuk zou vinden als ze die avond bij kwam eten. Alleen maar eten was het plagerige antwoord van Vera. Nou als je heel aardig tegen mij doet mag je wel op de bank blijven slapen grapte ik terug.

Die namiddag kwam Vera bij mij. We begroette elkaar uitbundig kussend en tongend. Ik liet haar mijn flatje zien. Niet zo groot als jou huisje maar ik ben er heel blij mee, zei ik. In de keuken schonk wat te drinken in en keek gelijk even hoe het eten er bij stond.. Vera zat op de bank toen ik weer in de kamer kwam. Ik ging naast haar zitten en gaf haar een speelse kus op haar wang. Ik vind het zo leuk dat je er bent zei ik. Kan ik ook eens wat terug doen voor al dat gene wat jij steeds voor me doet. Vera keek me met glimmende oogjes aan. Weet je zei ze, ik geloof dat een beetje verliefd op je begin te worden, wat zeg ik een beetje? Ik ben stapel verliefd op jou. Ze pakte mijn hoofd met twee handen vast en drukte haar lippen vol op de mijne. Een heerlijke tongzoen was het resultaat. Ik ben ook verliefd op jou zei ik terwijl er een traan over mijn wag biggelde. Wat is er nou gekkie zei Vera, daar hoef je toch niet om te huilen. Ik kon het niet helpen dat ik begon te snikken. Jij bent zo lief voor mij. Niet alleen de sex hoor maar met alles. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest snikte ik. Vera keek mij aan en kuste mijn tranen weg. Lieverd jij betekent voor mij ook heel veel. Ik hou van je, zei ze. Ik stond op en liep naar de keuken het werd mij weer even te veel. Even naar het eten kijken zei ik.. Het eten was klaar. We dekte de tafel en hebben zonder veel te praten samen lekker gegeten. Na het afruimen was het tijd voor koffie en thee. Ik heb nog wel een een paar leuke filmpjes liggen, zei ik. De dvd werd gestart en naast elkaar op de bank zaten we te kijken. Ik zag dat Vera af en toe stiekem naar mij zat te kijken. de film was een tranentrekker van de eerste orde en daar kan ik helemaal niet tegen. Al gauw zat ik te snottere en Vera sloeg haar arm om mij heen en kuste mij zacht.

Datum & Tijd: 23-09-2016 @ 19:50 - Door: Vera
0

Mirjam lag te snotteren naast me. En ik knuffelde haar, en gaf een zacht kusje op haar lippen. Droogde haar tranen en zei, " het is maar een film schat. ". En ik kuste haar lippen opnieuw.

Een diepe zucht verliet de mond van Mirjam. "Ja het is inderdaad maar een film". Maar ik moet altijd huilen bij tranentrekkers, helemaal als de hoofdpersoon aan het einde dood gaat. Zo zielig is dat.

Ik had inmiddels een wijntje ingeschonken voor Mirjam, " hier knap je van op " zeg ik haar.
Kom we gaan naar bed... en gaan morgen even lekker een sauna pakken. Goed idee??.

Xxx
Datum & Tijd: 24-09-2016 @ 12:55 - Door: Mirjam
0

Vera kust mij teder en onze tongen danste om elkaar. Ik ging haar voor naar mijn slaapkamer. Ze Liet zich meteen op bed vallen. Oh zei ze als ik vannacht aan slapen toekom gaat hier best op lukken. Ze keek met lachend aan en tikte op het bed. Kom eens bij me lekker ding. Ik ging naast haar liggen. Vera begon mij gelijk te zoenen. Natuurlijk beantwoordde ik haar heerlijke kussen en even later lagen we al zoenend over het bed te rollen. Vera lag boven op mij en ik keek in haar prachtige grote ogen. Ze begon de knoopjes van mijn blouse los te maken en even later lag die dan ook op de grond. Mijn BH volgde direct er achteraan. Vera kuste mijn bijna harde tepels n voor n. Ik ontworstelde mij aan haar greep en trok haar topje over haar hoofd. Zoals gewoonlijk had ze geen BH aan. Dat had ik al gezien want haar tepels prikte door de stof van haar topje. Ik zoog als een baby aan haar heerlijke tepels en masseerde met mijn handen die heerlijke tieten van haar. Ze lag met gesloten ogen te genieten.

Ik maakte haar jeans los en stroopte die naar haar voeten. Snel trok ik haar sneakers uit en gooide die bij de andere kleren. Haar jeans trok ik treiterend langzaam verder uit, haar lichaam bedekkend met zachte kusjes en likjes. Ik wist dat ze dat heerlijk vond en er heel geil van werd. Snel trok ik de rest van mijn kleren, op mijn string na uit, en ging weer naast haar liggend. Ze begon mij onmiddellijk weer te zoenen. Vera masseerde mijn tieten. Iets waar lekker geil van kon worden. Ik voelde haar hand mijn string in glijden. Ze begon met mijn lipjes te spelen en vond al snel mijn clitje. Zo lekker sletje van me zei ze jij bent al lekker nat geworden.Vera kroop tussen mijn benen en trok met haar tanden mijn string uit. Haar tong shoot ik mijn kutje en ze begon mijn clitje te likken.
Datum & Tijd: 24-09-2016 @ 18:40 - Door: Vera
0

Het werd een heerlijk super hete avond. En we kregen geen genoeg van elkaar.. diep na middernacht vielen we pas in slaap..

De volgende ochtend reden we samen naar de sauna. Naakt gingen we de stoomcabine binnen en genoten van de hitte op onze lijven.

Op de momenten dat we ff alleen in de cabine waren konden wij niet van elkaar afblijven. En we streelde heerlijk elkaars kutje.

Toen kwamen er meer vrouwen bij ons naar binnen, het bleek het waterpolo team te zijn van 1 of ander gewest. Geen idee, maar er stonden in eens 12 heerlijke vrouwen lichamen bij ons in de cabine. En we begonnen ons te verlekkeren aan de aller jongste van het stel... gewoon omdat het kan.

Xxx
Datum & Tijd: 24-09-2016 @ 20:14 - Door: Mirjam
0

De stoomcabine was nu vol met prachtige vrouwenlijven. Ik zag dat Vera meer dan gewone belangstelling had voor de jongste van het spul. Toegeven dat was een lekker ding. Mooie stevige borsten en een lekker kontje. Als die vannacht nou eens tussen ons zou liggen, zou jij dat dan erg vinden vroeg Vera. Ik deed als of ik een beetje boos werd en zei heb je aan mij niet genoeg dan. Vera keek mij eerst een beetje verbaast aan maar zag toen dat ik het niet meende. Jij ben een ontzettend lieve en lekker geile meid zei ze, maar zo'n lekker jong poesje lust jij toch ook wel. Daar had ze wel een punt. We stonden op en liepen naar de hoek waar het meisje zat. We gingen ieder aan een kant zitten. De andere meiden hadden weinig oog voor ons en waren vooral met elkaar aan het kletsen. Hai zei Vera, ik ben Vera en dat is Mirjam en wie ben jij. Hoi zei het meisje, ik heet Femke. En hou oud is Femke dan wel vroeg ik. Net 17 geworden zei ze. Ik zag een twinkeling in de ogen van Vera. Laten die dames je zomaar in je eentje zitten vroeg ze. Femke keek even naar de kakelende groep meiden en zuchtte ja ik ben net nieuw, heb de plaats in genomen van een meisje dat gepasseerd is, dat vinden ze niet zo leuk. Lekkere groep zei ik. Femke haalde haar schouders op ik moet mijn plekje nog verdienen dat snap ik eigenlijk wel. Wat zei je vriendje er van vroeg ik of eh....Ik heb geen vriendje zei Femke. Laten de jongens jou zo maar met rust vroeg Vera verbaast. Je kan beter zeggen dat ik de jongens met rust laat zei Femke. Ook een puntje binnen de groep. Ik val op meisjes zei ze zachtjes. Vera en ik wisselde een snelle blik van verstandhouding. Maken wij geen punt van hoor wij zijn ook niet van de jongens zei Vera en als bewijs gaf ze mij een heerlijke tongzoen, vlak voor de neus van Femke. In de ogen van Femke kwam een twinkeling. Echt waar zei ze. Echt waar zei ik. Het gekakel werd snel minder de andere meiden hielde het voor gezien. Alleen wij drietjes zaten nog in de cabine. Mag ik een hele brutale vraag stellen vroeg Vera, als je niet wil hoef je natuurlijk niets te zeggen he. Vraag maar hoor zei ze. Hen jij al eens seks een meisje gehad. Femke kreeg een kleur en zei dat ze alleen een keer met een meisje heeft staan zoenen, verder niet. Zou je het wel willen vroeg ik toen. Femke keek ons om beurten aan. Je bedoeld met n van jullie. Of met ons allebei zei Vera zonder omweg. Hier, nu vroeg het meisje geschrokken. Nee joh gekkie, zei ik ga met ons mee naar mijn flatje dan zullen wij jou eens laten zien en voelen wat meidenseks is. Vera kneep even in mijn tieten en liet haar hand over mijn kutje glijden. Dat was genoeg om mij weer geil te krijgen. Dat wist die kut natuurlijk ook wel. Even leek het meisje na te denken en toen met een brede glimlach zei ze dat lijkt me super gaaf. En zo gingen wij met z'n drietjes naar mijn flatje voor waarschijnlijk weer een heerlijk geile belevenis
Datum & Tijd: 24-09-2016 @ 20:49 - Door: Vera
0

Het is mij en Mirjam gelukt om een lekker tussendoortje van 17 uit de sauna mee te nemen. Femke hete ze, een best lang meisje van 1.80. Blond haar en een b-cupje. Ik moest rijden naar ons flatje en Mirjam zat op de achterbank met Femke.

Ik keek in de achteruitkijkspiegel naar de ogen van Mirjam, ze zag er heerlijk geil uit. Via ons oogcontact maakte duidelijk dat ze Femke al wat mocht opwarmen. En dat deed ze..

'Femke? ' doe je shirtje is uit, zegt Mirjam. Gedwee doet Femke wat Mirjam van haar verwacht, Mirjam ontdeed Femke verder van haar BH. Mirjam zoog zich vast aan tietjes.. 'Jammer he Vera dat jij moet rijden' zegt Mirjam op een gemeen toontje.

Mirjam trekt nu ook de spijkerbroek uit van Femke en glijd met haar hand in het slipje van Femke. ' Oooh Vera, Dr kutje is al lekker nat'. Mirjam begon het kutje van Femke te strelen, en te sabbelen aan haar tepeltjes.. Femke laat het over haar heen komen.. het wind haar heel erg op wat Mirjam met haar doet. En mijn eigen kutje is nu ook al behoorlijk vochtig geworden.

Mirjam glijd haar hand uit het slipje van Femke, en ze zoent haar, ze tongt het 17 jarige meisje, en het ziet er super geil uit. En ik wenste nu al thuis te zijn..
Mirjam kneep in de tepels van Femke en zacht kreunde ze. Het geile tienertje begint het lekker heet te krijgen.

We zijn er zeg ik, maar Mirjam en Femke zijn de omgeving even vergeten. Heftig Zoenend op de achterbank maakt Mirjam zich meester over Femke. En Femke heeft er vuur rode wangen van gekregen .

Ik gooi de deur nu op, schatten kom op naar boven. En ik trek Mirjam uit de auto, druk haar nog even tegen me aan, en laat mijn tong in haar mind glijden. 'Lekker zo'n tienersletje? ' en Mirjam bloost. Femke stapt uit en ook haar pak ik nog even stevig vast. "Femke", zeg ik, jij gaat de avond krijgen die jij in je stoutste dromen niet kan voorstellen. En ik zoen haar vol op haar mond, en tongen flitsten over elkaar heen. Kom jullie 2, naar boven.
En beide dames pets ik plagerig op de kont....
Datum & Tijd: 25-09-2016 @ 18:13 - Door: Mirjam
0

Femke had nog de tijd om haar shirtje aan te trekken voordat Vera haar uit de auto trok. Tijd om haar jeans aan te trekken kreeg ze niet. Ze slaakte een gilletje toen Vera haar op haar lekkere strakke kontje sloeg. We rende de trap op naar mijn flatje. eenmaal binnen pakte ik Femke beet en kuste haar vol op haar lekkere bekkie. Te gelijkertijd trok ik haar shirtje over haar hoofd uit. Vera en ik zogen allebei een stijf tepeltje in onze mond. Femke stond te stralen en kreunde van genot. Vera trok het kleine slipje van Femke naar beneden en slaakte een vreugde kreet, ooohh kijk eens Mir riep ze wat een lekker kaal tiener kutje. Ik had er even geen aandacht voor, ik stond heerlijk te tongen met dit lekkere schepseltje terwijl mijn handen haar tieten masseerde.

Femke wist net goed wat te doen en liet hat allemaal maar over haar heen gaan. Toen pakte Vera haar handen en legde die op haar tieten. Femke begon ze zacht te kneden. Wacht even zei ik en trok Vera's shirt uit zo dat Femke de heerlijke tieten van Vera kon bekijken. Kom zei ik laten we naar de woonkamer gaan, we stonden nl nog steeds in de hal van mijn flatje. In de kamer begon Femke weer met de tieten van Vera te spelen. Ze sabbelde aan de kei harde tepels. Ik knoopte de jeans van Vera los en trok hem naar beneden. Vera ging op de bank zitten en Femke en ik trokken haar sneakers en haar broek uit. Ik fluisterde Femke iets in haar oor. Ze pakte Vera's knien en duwde die uit elkaar. Ze ging er op haar knien tussen zitten en bego Vera over haar buik naar kruis te kussen
Datum & Tijd: 27-09-2016 @ 01:37 - Door: Vera
0

Mmm Femke duwde mijn knien omhoog en begon mijn buik te kussen en daalde al likkend naar mijn kutje. Zachtjes duwde ik haar hoofd naar beneden en drukte ik haar stevig tegen mijn kutje. " Lik me sletje! " en ze deed het onwijs lekker. Mirjam is het kutje van Femke aan het likken. Ze zuigt en sabbelt dat het haar lieve lust is.

Ik kon zien dat Femke het tongetje en de vingers van Mirjam steeds meer begon te waarderen, en Femke is heerlijk hard aan mijn clitje aan het zuigen. Femke be go steeds geiler en harder te kreunen. En het likken van mijn clitje werd steeds een beetje minder.

Mirjam gleed 2 vingers in het gleufje van Femke, ze werd keihard door Mirjam gevingerd. "Mmmm Vera ze is klets nat ons sletje " en Mirjam perste nog is op haar kontje. Ik trok Femke boven op mij, en zoog aan haar tepeltjes terwijl Mirjam door bleef vingeren.

Femke kon een naderend orgasme niet meer onderdrukken en schokkend boven op mij kreunt ze en gilt ze het uit.. We tongen als wilde met elkaar en ook Mirjam vergeet ze niet.. Dan draait Femke zich om en drukt Mirjam op Dr rug op bed... en voor Mirjam door had wat er gebeurt ligt Femke tussen haar benen, ze beft het kutje van Mirjam, likt het, sabbelt haar clitje en duwt 2 vingers in haar kutje.

Ik ga naast Mirjam liggen, en ik speel met haar tieten en we zoenen elkaar. "Geil he zo'n geil tienersletje tussen je benen die jou kutje verwend " en ik knijp extra in de tepels van Mirjam. " Zuig haar clitje harder Femke ". En ik zoen Mirjam vol op haar mond. Kus haar langs haar nek.. "Ooh Vera dit is hemel!!" Zegt Mirjam.

Mirjam kronkelt van genot, en kleine schokjes schieten door haar lichaampje.. Femke neukt Mirjam met 3 vingers, steeds sneller. En ik wrijf over haar clitje, niet veel later geeft Mirjam zich over en komt ze heerlijk klaar.. hmmmm zegt Mirjam, dit was heerlijk....
Datum & Tijd: 28-09-2016 @ 18:49 - Door: Mirjam
0

Nog na hijgend van deze heerlijk geile spelletjes liggen we met z'n drien naast elkaar op de grond. Ik was de eerste die weer een beetje bij z'n positieve kwam en begon Vera te tongen en met haar tieten te spelen.ook Femke was weer terug op aarde en deed met me mee. Samen sabbelde we aan haar harde tepels likte over haar buik en kuste de binnenkant van haar dijen. Ik weet dat Vera daar boter geil van wordt Dus gaan we nog even door met haar te plagen. Dan richt ik mijn aandacht op die heerlijke kut van haar. Mijn tong glijdt tussen haar kutlippen en raakt haar clit.. Mmmmm kreunt Vera.

Nu beginnen Femke en ik haar om beurten over haar clit te likken. Vera sluit haar ogen en geeft zich helemaal over aan ons. Ooooo mmmmm kreunt ze aldoor. Lik mijn kut je klaar meiden spoort ze ons aan. Die aansporing hadden wij niet nodig hoor. Uit een lade pakte ik een fraaie voorbintlul die pas had gekocht, en deed die om. Femke leidde mij naar haar smachtende kut en ik stopte hem er in n keer helemaal Aaaaaah kreunde Vera. Even wachtte ik om haar te laten wennen aan het gevoel en begon toen rustig te pompen.Naar mate Vera sneller begon te ademen schroefde ik het neuktempo op. Femke begon et haar heerlijke meisjes tong de clit van Vera te likken terwijl ik steeds harder en dieper begon te stoten Jaaaah kreunde Vera neuk mij helemaal gek, riep ze. Femke pakte de vibrator die ik ook uit mijn la had genomen en stopte die in haar mondje om hem lekker nat te maken. Ik draaide me op mijn rug zo dat Vera nu op die voorbindlul zat te rijden. Hierdoor kon Femke de trilstaaf tegen het sterretje van Vera drukken. en duwde de hem toen langzaam ik haar reet. Vera schreeuwde het uit van genot. en lag te kronkelen van geiligheid.Jezus meiden ik hou het niet meer riep ze ik ga zo klaar komen. Femke en ik voerde het tempo nog wat mer op en Vera kwam luid schreeuwend snoeihard klaar. Haar orgasme raasde door haar lichaam en even leek het er op dat Vera het bewustzijn zou verliezen. Vera liet zich van mij afrollen en Femke hapte de voorbindlul in haar mondje en likte hem helemaal schoon en likte toe ook nog het kutgeil uit Vara's druipende kut. Ze drukte haar mond, drijfnat van het geil van Vera op mijn lippen en we tongde er heerlijk op los. Vera lag nog uitgeput na te genieten van haar orgasme.

Ik duwde Femke op haar rus en zette de voorbind lul tegen haar zeiknatte kutje. Tergend langzaam drukte ik hem naar binnen zover als maar kon. Ik begon te neuken. Femke schreeuwde het aan n stuk uit van geiligheid. Neuk me met die kunstpik. Neuk me hard en diep gilde ze. Voor een onervaren jong lesbootje deed ze het geweldig. Vera keek met voldoening hoe ik dat heerlijke jonge meisje neukte, ondertussen zichzelf verwennend met mijn vibrator.
Datum & Tijd: 04-10-2016 @ 13:38 - Door: Mirjam
0

Terwijl ik Femke neukte lag Vera zich klaar te neuken met mijn vibrator. Femke schreeuwde het uit van geiligheid.Ooohh jaaa ik ga komen, ik kom klaar. Haar lijfje schokt en schudde op en neer. Luid gillend kwam Femke klaar. Ik liet mij van haar af rollen en Vera hapte meteen de kunstpik in haar mong en maakte hem helemaal schoon. om daarna het druipende kutje van Femke schoon te likken. Femke lag uitgeput na te hijgen. Ik kroop naar Vera en gaf haar een heerlijke tongzoen. Dank je wel schat zei ik. Waarvoor vroeg Vera. Nou voor Femke zei ik. Vera glimlachte en zei Je vond het wel lekker he zo'n lekker jong geil moppie aan je kut te laten likken.. Ja dat was heel lekker, maar er er is er maar n die het nog veel lekkerder doet, oh zei Vera vertel, jij natuurlijk lieverd. En ik zoog mij vast op haar mond voor een heerlijke lange tong zoen, terwijl er weer een traan over mijn wang biggelde.
Datum & Tijd: 07-10-2016 @ 11:24 - Door: Mirjam
0

Vera kijkt me aan en kust mijn traantje weg. Jij huilt al weer, zegt ze zacht. Ik kan het niet helpen, snotter ik. Sinds ik jou ken heb ik me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Jij ben zo lief voor me. We kussen elkaar heerlijk lang. Dan worden we gestoord door de mobiel van Femke. Ze neemt op en het blijkt haar moeder ter zijn. Hoe laat ze denkt thuis te komen. Wij waren de tijd helemaal vergeten door al die heerlijke spelletjes met elkaa. Ze spring van bed en begint zich aan te kleden. Als een keurig net meisje staat ze even later in de gang. Vera zegt, ik breng je wel naar huis. Ik moet toch ook naar huis. Heb nog wat dingen voor te bereiden voor morgen. Ik neem langdurig afscheid van Femke en wens haar alle succes van de wereld met het waterpoloteam en natuurlijk ook in de liefde. Daarna geef ik Vera een heerlijk lange heftige tongzoen. Ze zegt in mijn oor, Lieverd ik hou van jou, ik zou je elke dag wel willen vasthouden en lekker knuffelen. Dan draait ze zich om en haast zich de deur uit. Mij een beetje verdwaasd achterland.

Als iedereen weg is ruim ik mijn huis weer wat op orde. Ik moest steeds aan d woorden van Vera denken. Ze houdt van me zecht ze. Ja ik hou ook van haar, en wil niets liever dan iedere dag bij haar in de buurt zijn.. Dan neem ik een besluit. Pak mijn weekend tas in kleed me aan. Nou ja aankleden.... een traingsbroek en een T shhirt. Niet lang daarna sta ik bij Vera voor de deur. Als ze open doet is ze blij verrast. Wat brengt jou hier zei ze. IN mijn hand heb ik mijn tandenborstel en ik zeg, heb jij plaats voor deze borstel? Ze trekt me naar binnen en vliegt me om de hals. Voor jou is er altijd plaats, en wat mij betreft hoef je nooit meer weg. Ze tilt me op en draagt me naar de slaapkamer en legt mij op bed.
Datum & Tijd: 09-10-2016 @ 22:10 - Door: Vera
0

Ik pak Mirjam bij haar benen en schouders, " Zal ik je maar over de drempel dragen ? " en ik knipoog. We waggelen al giechelend naar de slaapkamer en ik leg haar op het bed, doe haar spulletjes in de kast, en haar tandenborstel leg ik bij de mijne neer in de badkamer.

"Weet je heel zeker dat je dit wil? ". En langzaam laat ik de rits van mijn spijkerbroek zakken. Verwilderd kijk ik haar aan. En vraag het nog is. " is dit wat je wil Mirjam? ". En ik knoop mijn broek los en stap uit mijn broek.

" Ja ik wil jou Vera ". " Ik wil vanaf nu en altijd bij jou zijn. Je brengt mij op hoogtes waar ik nooit ben geweest. Je maakt me geil en kwetsbaar te gelijk. Je zorgt fucking goed voor me.. Ennn. ... nog voor Mirjam verder kon dook Vera al boven op Mirjam. " je had mij al bij ik wil jou" stop met praten.

Ik trek mijn shirtje uit en maak mijn Bh-bandjes los. Mirjam vanavond wil ik gewoon dat je alleen tegen mij aan komt liggen. En ik druk mijn lichaam tegen die van Mirjam aan. Ik wil niks liever Vera. Ik wil morgen wakker worden en jou dan zien. Ik wil dat je mijn vrouwtje wordt. Ze draait zich om. En we verzanden in een tijdloze kus die bij mij de vlinders definitief deden rond fladderen in me buik.

Ik hou van je.
Xxx
Datum & Tijd: 11-10-2016 @ 11:19 - Door: Mirjam
0

Ik nestelde me in de armen van Vera.Niet lang daarna was ik in een diepe slaap. De volgende morgen was ik al voor de wekker wakker, en voelde het heerlijke lichaam van Vera tegen mij aan. Ik zag haar heerlijke tieten en ik kon er natuurlijk niet afblijven. En voor n zoog ik haar tepels in mijn mond.Vera kreunde zachtjes. Goeden morgen schat zei ik zachtjes in haar oor, en kuste haar zacht op haar mond. Vera keek mij aan en trok me nog dichter tegen haar aan. Goede morgen schat zei ze. Even bleven we zo liggen, toen zei Vera, kom op joh we moeten er uit. Met tegenzin liet ik haar los. Kon het toch niet laten om even over haar kutje te wrijven. Vera haaste zich uit bed, om te voorkomen dat ik verder zou gaan. Ze ende naar de badkamer en stapte onde de douche. Intussen ging het ontbijt maken en zette een lekker bakkie thee voor haar. Ze was klaar met douchen, ik haaste me naar boven en ging, nog steeds naakt in de deur opening staan en speeldd met mijn eigen tieten. Vera kwam uit de badkamer en zag me zo staan. Oh Mirjam zei ze, jeweet dat ik er niet tegen kan als je zo staat te spelen met je zelf. Dat weet ik zei ik ondeugend. Ze probeerde langs mij de slaapkamer op te komen maar ik versperde haar de weg. IK hing om haar nek en kuste haar vol op haar lekkere bekkie. Al tongend duwde ik haar op het bed, en meteen begon ik haar kutje te bewerken. Nee Mirjam probeerde ze not tegen te stribbelen, we moeten werken allebei zei ze. We hebben tijd zat lieverd zei ik. al kussend en likkend ging ik over haar lijf, iets waar zei absoluut geen weerstand aan kon bieden. Hier werd ze bloed geil van.

Vera begon te kreunen oh Mirjam toe nou hijgde ze.Maar ik ging door en begon haar heerlijke spleetje te zoenen en te likken. Aaahhh oohh kreunde ze. Ik sabbelde op haar klitje en Vera begon steeds luider te kreunen. Ik draaide mij zo dat we even later in standje 69 lagen en Vera nu ook mijn natte kutje begon te likken en over mijn clitje likte. Mmmmm jaaaaa kreunde ik. We waren allebei zo geil geworden dat het niet lang duurde voor we n voor n klaar kwamen. Ik voelde Vera onder mij schokken en trillen. Haar geschreeuw werd gesmoord door mijn kutje dat boven op haar mond zat. Zelf kwam ik ook snoeihard heerlijk klaar. We bleven nog even nagenietend naast elkaar liggen, toen sprong Vera uit bed en kleedde zich aan. Ik trok haar dikke ochtendjas aan. en liep mee naar beneden en samen zaten we aan het ontbijt. Vera ging de deur uit nadat ze mij nog even een heerlijke tongzoen had gegeven. Zie je vanavond weer lieverd zei ze. Dan zal ik het je betaald zetten voor vanmorgen zei ze lachend en ging toen naar haar werk. Zelf douchte ik snel, ruimde de ontbijttafel af kleedde me aan en ging ook naar mijn werk. Ik was benieuwd wat ze voor mij in petto had van avond.
xxx
Datum & Tijd: 26-10-2016 @ 09:55 - Door: Mirjam
0

Waar blijf je nou vroeg Vera toen ik rond zeven uur binnen stapte. Wat dacht je dat er gebeurd was zei ik. Ik rij naar huis en sta dus gewoon bij mij voor de deur, We moesten er beide om lachen. Vera Gaf mij een zoen en zei, ga je even opfrissen en trek wat leuks aan. Heb ik een verrassing voor je. Gauw gedouched en een vlot jurkje aan getrokken met daar onder een klein stringetje en een push-up BH. Toen ik langs Vera liep floot ze me na. Dat ziet er lekker uit. In de auto vroeg ik wat er ging gebeuren. Merk je vanzelf wel schat zei Vera. De auto werd geparkeerd en we liepen het marktplein over en Vera hield de deur van een klein romantisch eethuisje open. Na u mevrouw zei ze. Binnen was het gezellig ingericht. De ober wees ons een plekje in een hoek van het restaurantje en bracht een fles prosecco en twee glazen en schonk die voor ons in. Vera pakte haar glas en zei, een toast op ons lieverd. Een toast om je welkom te heten in mijn leven en vooral in mijn huis. Je snapt natuurlijk wel dat ik mijn waterlanders niet kon binnen houden. In eens voelde ik een voet tegen mijn benen wrijven en even later drukte die tegen mijn kruis. Ik keek in het rond of niemand er erg in had. Vera kromde haar tenen en begon mijn poesje te bewerken. Joh dat kan je niet maken gek zei ik, maar Vera ging vrolijk verder. Ik begon zacht te hijgen en kreunde licht. Vera!!!!! Niet doe....mmmmm zuchte ik.Vera keek mij lachend aan en zag dat ik er ondanks de spanning toch wel van zat te genieten. Plots stopte ze en zei dat maak ik straks wel af. De trut liet me nu botergeil zitten. Dat was haar wraak natuurlijk. Ik boog me voorover en kuste haar vol op haar lekkere bekkie. We hebben heerlijk gegeten en ik heb bijna in mijn eentje die fles prosecco kort gemaakt. Dronken was ik niet maar wel een beetje aangeschoten,. We liepen hand in hand naar de auto. In de auto gaf ik Vera een lange tongzoen en liet mijn handen over haar tieten glijden. Vera duwde me weg en zij vrije en rije dat gaat niet schat. Onder weg deed ik nog een poging om haar kruis te pakken maar Vera hield me steeds tegen.

Thuis gekomen pakte ik Vera al in de gang bij haar heerlijke tieten. Door de drank was ik lekker los geworden natuurlijk en greep Vera in haar kruis. Nu duwde ze me niet meer weg maar tilde mij op en droeg mij naar de slaapkamer. Ze gooide mij op bed. Ze schopte haar schoenen uit en trok gelijk haar broek ui.Haar blouse ging er gelijk achter aan.Vera kroop tussen mijn benen en begon de knoopjes van mijn jurkje los te maken. In no-time lagen we allebei naakt op bed. Vera schoof een kussen onder mijn onderrug zodat mijn kutje wat omhoog stak.|Ze stak twee vinders in mijn mond om ze lekker nat te maken en liet ze toen in mijn poesje glijden. Oooohhh mmmmmmm kreunde ik, kom maar bij me geile trut kreunde ik. Wie is er hier nou geil vroeg ze. Ikke ikke riep ik, ik ben botergeil. Vera begon mijn poesje te likken en al snel had ze mijn clitje in haar mond gezogen. Aaaahhhh jaaaah schreeuwde ik. Maak me klaar lik me helemaal gek hijgde ik. Vera kwam intussen met haar kut op mijn gezicht zitten en zei, en nou likken geile donder. Ik vind het heerlijk als Vera zo tegen mij praat, daar word ik alleen maar geiler van. Ik likte en zoog aan haar clitje en hoorde dat Vera begon te hijgen. Mede door de drank natuurlijk duurde het bij mij niet lang voor dat ik heerlijk klaar kwan, Ik schreeuwde het uit. Ook Vera kwam niet lang daarna snoeihard klaar. We bleven naast elkaar liggen uit hijgen, ik kroop dicht tegen Vera aan en viel in haar armen in slaap.

Ik woon nu enkele weken bij Vera in. We hebben besloten mijn flatje op te zeggen. Hoe gelukkig ik mij voel kan ik niet uitleggen.
Laatst liepen we in het winkelcentrum toen ik iemand onze namen hoorde roepen. Verrast keek ik om en keek in twee vrolijk glimmende ogen. Femke!!!! Ze vloog ons om de nek en kuste ons beide vol op de mond. Hoe gaatie meid vroeg Vera. Heel goed zei ze dank je. Met het poloteam gaat het goed ik ben inmiddels wel geaccepteerd, en mooier nog, ze draaide zich om en pakte de hand van een meisje wat achter haar stond, dit is Daphne, mijn vriendinnetje. Een beetje verlegen kwam ze dichter bij. Hai zei ze, dus jullie zijn nou Vera en Mirjam. Ik heb al veel over jullie gehoord ze ze. Ik keek naar Femke, ze stond zowaar te blozen, de lieverd .

XXX
Datum & Tijd: 28-10-2016 @ 16:15 - Door: Femke
0

Wat sta je nou te lachen vraagt ik aan Mirjam. Nou staat gewoon te blozen toen je vriendind het over ons had, en dat vond ik leuk zei Mirjam. Hoe is het met jullie tweetjes vraag ik aan Vera. Nou, Femke, ze Vera, Sinds een paar weken woont Mirjam bij mij. Ze heeft haar appartementje opgezegd. Ik kuste zowel Mirjam als Vera vol op de mond zonder meteen te tongen natuurlijk. Gefeliciteerd zei ik. Dat is geweldig nieuws. He, zei Vera je hebt dus een vriendin? Hoe lang al? We kennen elkaar nu zo'n 3 weken denk ik h Daph. Daphne knikte. Ja zo iets, zei ze. We hebben elkaar op het tentfeest hier in de buurt leren kennen zei ik. Ja zei Daphne, we hebben een beetje gebabbeld en telefoonnummers uitgewisseld en van het n kwam het ander zei ze. Mirjam trok me even terzijde en vroeg mij in mijn oor, jullie hebben toch niet al liggen rollebollen he, en keek me lachend aan. Ik kreeg een kleur en zei gisteravond voor het eerst. Hoe was dat wilde Mirjam weten. Oh Mirjam het was zalig. Alles wat jullie mij hebben geleerd heb gadaan. Daphne vond het heerlijk. Daphne zag ons smoezen en riep h niet smoezen in gezelschap. Nee lieverd zei ik en ging weer bij haar staan ekuste haar gauw even op haar mond
xxxx Femke
Datum & Tijd: 01-11-2016 @ 01:09 - Door: Vera
0

Gaan jullie even lekker met ons mee anders? Even thee drinken en bij kletsen? Ik Knipoogde naar Mirjam die natuurlijk al door had wat mijn "geile " plannetje is.

Femke keek Daphne heel verleidelijk aan om met mij en Mirjam mee te gaan. En Daphne stemde ook in om mee te gaan. "Ach 1 kopje thee lust ik wel" kan ik even opwarmen. Zei Daphne..

Wat Daphne alleen nog niet wist is dat wij nog vele andere manieren hadden om ons op te warmen.

Gearmd liepen we door het park richting appartement. Tussendoor heb ik Femke moeten complimenteren met haar heerlijke vangst van Daphne. "Wat een lekkertje Fem, " ook Mirjam kon haar ogen niet van Daphne afhouden. De Geile Donder.

Aangekomen bij ons flatje stalde ik Femke en Daphne in de woonkamer. Even thee zetten ben zo terug. Ook Mirjam dook de keuken in met mij.. Mirjam pakte mijn hand maakte haar broek los en drukte mijn hand tegen haar slip.

Voel je dat? Vraagt Mirjam. Ik weet heel goed wat jij van plan ben Vera, en je moet is voelen hoe geil ik er van wordt. .Ik begin het kutje van Mirjam zachtjes te vingeren ." OOH? " en wat ben ik dan van plan Mirjam? Vraag ik waneer ik 2 vingers in het kutje van haar laat glijden. Mirjam bijt op haar lip om niet toe te geven aan haar eigen geilheid. Jij wil helemaal geen thee drinken maar lekker geilen met Femke en Daphne. ik druk Mirjam nu stevig tegen mij aan en met mij andere hand pak ik haar tieten. Slecht idee? vraag ik. Terwijl ik aan haar oortje sabbel.
Mirjam kreunt zachtjes.. Mmmm oh ja een heel slecht idee. En Mirjam wrijft hard over haar eigen clitje. SSSSST zachtjes Mirjam ze zitten in de kamer hiernaast. Ik ga even kijken.

Mirjam geil achterlatend in de keuken loop ik toch onverwacht de woonkamer binnen. Femke was "druk" aan het zoenen met Daphne. Ik kuchte om even de aandacht te krijgen. 'Welke thee willen jullie? ' en beide meisjes bloosde. Femke keek verbaasd, het ging jou alleen maar om thee??

Nu stond ik met mijn bek vol tanden. Femke dook op Daphne. En Mirjam was inmiddels uit de keuken gekomen. "Femke is misschien jong maar niet dom" zei Mirjam in het voorbij gaan. We lopen naar de bank waar Femke zich ontdoet van de kleding van Daphne.
Mirjam had haar broek in de keuken gelaten. Zat wijdbeens in de fauteuil te masturberen op onze 2 gasten. En ik werd bloedgeil van wat ik zag... ik kroop op handen en knien naar Mirjam en ik begon heel rustig en diep het kutje te likken van Mirjam. Ooh heerlijk Vera!!!...

Xxx
Datum & Tijd: 02-11-2016 @ 10:55 - Door: Daphne
0

Terwijl Femke mijn kleren probeert uit te trekken zie ik in mijn ooghoek hoe Vera naar Mirjam kruipt en haar kutje begint te likken. Alleen al het kijken daarna maakt mij supergeil. Femke heeft intussen mijn kleren uit getrokken en ik lig alleen in mijn string op de bank. Femke staat op en kleed zich razend snel uit. Dat is zo gebeurt want dat geile mokkel heeft geen ondergoed onder haar kleren. Ze laat zich boven op me vallen en ik krijg een heerlijk natte tongzoen van haar. Haar handen glijden over mijn lichaam en ze speelt met mijn tieten. Mijn tepels staan keihard vooruit. Ik hoor Mirjam luid kreunen Ohh jaaa Vera ga door lik mijn natte gleufje en laat mij klaar komen oooohhh mmmmmmm. Vera ziet dat ik naar hun kijk en wenkt mij met haar hand. Ik duw Femke van mij af en ga bij Vera tussen de benen van Mirjam zitten. Ze gebaart dat ik het beffen van haar moet over nemen. Dat is niet tegen een domme gezegd. Als Vera haar gezicht weg trekt val ik aan op het heerlijk kale kute van haar vriendin. Mirjam kijkt op en is verrast dat ik aan haar kut lig te sabbelen. Femke is inmiddels achter mij komen zitten en trekt mijn string naar beneden, maakt haar vingers nat en duwt twee vingers in mijn zeiknatte scheur.In tussen is Vera ook helemaal uit de kleren gegaan en begint Femke te tongen en ze zuigt aan de heerlijke tietjes van Femke. Ik hoor Mirjam steeds harder kreunen en even later schreeuwd ze het uit en komt schokkend klaar. Ze trilt over haar hele lijf Ik blijf door likken en zuigen, e gilt het uit. Haar orgasme lijkt oneindig. Femke ligt mij intussen met haar vingers te neuken tewijl ze door Vera wordt gebeft. Vera is de enige die niks in of aan haar kut heeft hangen. Mirjam is redelijk bij gekomen en bekommert zich nu over het lekkere natte kale kutje van haar vriendin. De hele kamer is gevuld met de geur van sex.
Ik voel mijn orgasme op komen, en moedig Femke aan. Toe maar ram die vingers in mijn kut en neuk me klaar roep ik. Ik kan me niet meer inhouden en ik kom zalig klaar Aaaaahhh jaaaaaaa schreeuw ik en knijp mijn kutspieren om de vingers van Femke, ik voel de kutsappen uit mijn gleuf stromen. Femke likt haar vingers gretig schoon.

Vera likt de kut van Femke terwijl ze zelf door Mirjam word gebeft. En voor n komen ze klaar. We blijven alle vier nagenietend bij elkaar liggen. Dan sta ik op en geef alle meiden een tongzoen., die door alle drie wordt beantwoord. Ik kijk Femke aan en zeg, je hebt niks overdreven schat, deze meiden zijn geweldig

xxxxxx
Datum & Tijd: 02-11-2016 @ 21:20 - Door: Mirjam
0

Vera kijkt eerst naar mij en dan naar Femke en vraagt verbaast heb jij haar over ons feestje verteld? Femke knikt heftig van ja.Om daarna met een schuldvol gezicht te vragen mocht dat dan niet. Vera kijkt weer naar mij en ik zie een bijna onzichtbaar knipoogje. Ze kijkt Femke streng aan an zegt dan, Alles wat hier gebeurt moet tussen ons blijven Femke. Dat gaat niemand iets aan, niet waar Mir. Ik val haar natuurlijk bij. Die loslippigheid zou eigenlijk bestraft moeten worden Vera, is mijn antwoord. De eerst zo vrolijke Femke kijkt angstig naar Daphne, die het knipoogje tussen mij en Vera gezien had. Ze speelt het spel mee, en zegt dat ze hier wel bang voor was. Je kan niet zomaar uit de school klappen h. Kleed jij je maar aan zei Vera tegen Femke, en ij Daphne, jij kunt hier wel zi blijven lopen. Het koste ons alle drie de grootse moeite om niet in lachen uit te barsten.. Femke stond het huilen nader dan het lachen maar deed wat haar werd gevraagd. Naar de douche nu zei Vera. Uit de keuken pakt Vera een grote fles water mee. In de badkamer moet Femke de hele fles leeg drinken. Als de fles bijna leeg is jammert Femke dat ze heel nodig moet plassen, maar Vera zegt dat ze eerst de hele fles leeg moet drinken. Femke wringt zich in allerlei bochten om maar niet in haar broek te plassen.. Dan zegt Vera dat ze in de douche cabine moet gaan staan. Als Femke er in staat zeg t Vera zo en nu plassen. Femke wil haar broek los maken maar ik zeg dat dat dus niet de bedoeling is. Moet ik in mijn broek plassen vraagt ze. Alle drie roepen we ja. Gespannen kijken we naar haar en zien dan langzaam een natte plek in haar kruis komen die steeds groter wordt. Het loopt langs haar benen de pijp uit. Het is eigenlijk best lekker geil zegt Femke, Wij vinden het ook een heel geil gezicht. Vera en ik stappen de douche in en laten onze plas lopen. Ook Daphne doet gewoon mee. Zo zei Vera dat was je straf en gaf haar een heerlijke tongzoen. Zijn jullie dan niet echt boos vraagt ze. Nee natuurlijk niet gekkie zeg ik we hebben je gewoon willen plagen. Nou dat is gelukt hoor zegt Femke opgelucht. Femke trekt haar natte kleren uit en Vera stopt ze in de wasmachine.

Eenmaal weer in de kamer kijkt Femke naar Daphne en roept dat ze haar wil neuken met voorbind lul. Ik haal hem uit de slaapkamer en doe hem om bij Femke. Daphne gaat door haar knien en begint de kunstpik te pijpen zo dat hij lekker nat is. Draai je eens om zegt Femke en Daphne staat nu met haar strakke kontje naar achter. Vera smeert wat glijmiddel op de kunstlul. Doe ook maar wat op haar sterretje wan ik ga die slet hier eens goed in haart reet neuken roept Femke

xxx
Datum & Tijd: 03-11-2016 @ 12:52 - Door: claudia
0

Al geruime tijd had ik geen contact meer net mijn vriendin Mirjam gehad.
We kenden elkaar nog van school en daar ik zelf 100 procent lesbisch ben en bovendien
ook van plassex hou, miste ik haar behoorlijk, want we hadden samen al heel wat geile uurtjes
beleefd.
Ik ben Claudia, 23 jaar, met een slank figuur en lekkere kleine, stevige tieten. (een volle a-cup)
Mijn kut is lekker kaal geschoren, behalve op mijn venusheuvel, waar ik een leuk bosje heb zitten.

Ik was vanmorgen met een drijfnatte kut wakker geworden, want ik had over die geile Mirjam gedroomd
en eerlijk gezegd kon ik het niet langer meer uithouden. Ik wilde haar zo snel mogelijk weer zien en weer heerlijk met haar geile, naakte lichaam spelen en heerlijk door haar verwend worden.

Met het geil nog uit mijn kut lopend, pakte ik mijn telefoon en belde haar nummer.
Het duurde even voor ze opnam, maar was erg blij om mijn stem weer te horen en vroeg hoe het met mij
ging.
Ik vertelde, dat ik vannacht van haar gedroomd had en dat ik daar heel geil van was geworden.

Ze antwoordde 'nou, dan kom je toch gezellig langs, ik woon sinds kort met een vriendin samen.
Ze heet Vera en ik ben bij haar ingetrokken, dus ik zal je haar adres geven dan kan je gelijk komen,
als je wilt '. En er zijn nog twee geile meiden op visite, Daphne en Femke, dus als je zin in vier lekkere,natte kutten hebt, moet je snel komen.Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik trok snel een topje aan en een lekker kort rokje. Een bh en slip leken me overbodig en zo gekleed, vertrok ik naar het opgegeven adres.

Het was niet ver en terwijl ik opnieuw het geil uit mijn opgewonden snee voelde lopen, belde ik aan.

Datum & Tijd: 03-11-2016 @ 13:45 - Door: Femke
0

Stond ik dus mooi voor joker in die douche. Toch vond ik het best geil om zo n mijn broek te plassen, terwijl de rest stond te kijken..
Toen we weer in de kamer waren en ik de voorbind lul kreeg om gegespt zat Daphne hem te pijpen om hem lekker nat te maken. Ze stond nu op handen en voeten voor me met haar lekker strakke reet omhoog. Vera smeerde en klodder glijmiddel op de kunstpik en op mijn verzoek ook een flinke dot op Daphne's sterretje. Ik ga jou een lekker in je reet neuken slet riep ik. Vera begeleide de kunstlul naar het sterretje van Daphne. Voorzichtig drukte ik hem tegen haar poepgaatje. Door het glijmiddel ondervond ik niet veel weerstand. Aaaauuu hoorde ik Daphne roepen, dus wachtte ik even om haar te laten wennen. Voorzichtig drukte ik door tot dat de staaf er helemaal in zat. Ik wachtte weer even en merkte dat mijn vriendin het lekker begon te vinden. Zie je wel ze ik tegen de anderen, die slet vindt het nog lekker ook. Ik greep haar bij haar tieten en begon haar langzaam te neuken. Daphne begon zachtjes te kreunen. oooohhh jaaaaa lekkerrrrrr Fem, neuk me in mijn kont mmmmmmmmmmmm!!!!!! Ik zag dat Vera en Mirjam elkaar stonden te vingeren terwijl ik Daphne in haar kontje neukte. Ze kwamen allebei bij me staan. Mirjam pakte mijn tieten en masseerde mijn harde tepels, terwijl Vera mijn een heerlijk lange tongzoen gaf. Ze stonden aan weerskanten van me. Zo kon ik bij allebei een paar vingers in hun lekker natte kutjes stoppen. Ik voelde dat Vera mijn kutje zocht dus ging ik een beetje weidbeens staan. Mirjam stopte en flinke dildo in Daphne's kut en begon haar zo te neuken. Door al dat vingeren en geneuk kwamen we achter elkaar klaar. Daphne was de eerste, ze schreeuwde het uit. Vlak daarna kwam ik zalig klaar en het was goed dat die kunstlul nog in de kont van Daphne zat anders was ik door mijn knien gezakt. Vera en Mirjam kwamen bijna gelijk klaar. Het kutgeil stroomde rijkelijk uit vier openstaande kutjes. Daphne begon Vera schoon te likken en ik hielp Mirjam van haar geile sappen af. Daarna werden wij door Vera en Mirjam heerlijk schoon gelikt. Vera kon niet van het clitje van mij afblijven en zo kwam ik weer heerlijk klaar. Ook mijn vriendinnetje lag te kronkelen op de grond. Mirjam had haar weer heerlijk laten komen. Met het geil van Daphne en mij nog op hun gezicht stonden die twee geile meiden elkaar te tongen en schoon te likken. Na enige tijd zei Vera, zo jullie kwamen eigenlijk voor een koppie thee toch? We schoten alle vier in de lach. Het werd tijd om afscheid te nemen. Mijn kleren waren inmiddels weer schoon en droog. Nij de deur stonden we nog even lekker te tongen. Vera en Mirjam hadden niet de moeite genomen om wat aan te trekken en namen lekker in hun blootje afscheid van ons. Toen Daphne en ik buiten liepen zei ze dit is zeker niet de laatste keer denk ik. Ik gaf haar een lange tongzoen. Wij gaan samen nog veel ple
Datum & Tijd: 04-11-2016 @ 15:35 - Door: Mirjam
0

Nadat de meiden weg zijn trek ik snel wat aan. Joggingbroek en t-shirt, meer niet. Ben toch thuis niet waar. Ben net aangekleed als de bel gaat. Als ik open doe kijk ik tegen een oude bekende aan. H, Claudia roep ik, wat leuk je te zien. Kom binnen meid. Ik geef haar drie kussen. Op elke wang n en de laatste gaat vol op haar mond. Wie is daar Mirjam?, hoor ik Vera roepen van uit de slaapkamer. Oh een oude school vriendin van mij. Die belde vanmiddag toch. Ok riep Vera. Je bent net te laat joh zeg ik. De meiden zijn net weg. Een beetje teleurgesteld kijkt ze me aan.Jammer zegt ze dan. Vera komt intussen ook binnen. Vol trots stel ik haar voor aan Claudia. Dit is Vera, de liefde van mijn leven. Voor het eerst zie ik dat Vera een beetje verlegen wordt. Vera dit is Claudia een oude school vriendin van mij. Na het nodige handje schudden gaan we zitten Vera en ik op de bank en Claudia tegen over ons.We babbelen wat over joetjes en kalfjes, als Vera vraagt of iemand wat wil drinken. Ik heb wel zin in een wijntje zeg ik. Doe mij ook maar een wijntje, Wit als je hebt.
Vera loopt naar de keuken en knikt met haar hoofd dat ik ook even naar de keuken moet. In de keuken zegt Vera tegen mij, zie dat ze niks onder haar kleren heeft, Ik zie haat tepels door haar topje prikken en ze ging net iets met haar benen uit elkaar, toen keek ik vol in haar brievenbus. Ik moest lachen om die opmerking, maar ze had wel gelijk. We keken inderdaad tegen haar kutje aan. Vind jij dat een bezwaar dan vraag ik een beetje verbaasd. Nee nee zegt Vera, het viel me alleen op. Ik geef haar een kus op de mond en wrijf even over haar wijde trui. H jij heb er ook niks onder zeg ik lachend en glij even onder haar trui en pak n van haar tieten. We schrikken van een kuch. Ik kijk om en zie Claudia in de deuropening staan. Feestje bouwen met z'n tweetjes? vraagt ze. Ik voel dat ik een kop als een biet krijg. Zowel Vera als Claudia schieten in de lach. Ik vind dat soort feestjes ook wel leuk hoor, zegt ze, maar ja ik heb geen uitnodiging gehad. Ze wil omdraaien en naar de buitendeur lopen. Ho ho zegt Vera, en tegen mij waarom heb je haar niet uitgenodigd. Verbaasd kijk ik Vera aan. In haar ogen zie ik een geile twinkeling. Wat ben jij toch een geile sloerie zeg, fluister ik in haar oor. Vera kijkt me lachend aan. Kom eens hier Claudia, zegt ze. De twee meiden kussen elkaar vol op de bek en staan te tongen dat de vonken er af spatten. Vera tilt Claudia op, die slaat meteen haar benen om Vera heen. Haar rokje schuift omhoog en ik zie en lekker strakke reet.

De twee lopen de slaapkamer in en Vera laat haar op bed vallen. Jij hebt zin in een feestje vraagt ze, nou een feestje kan je krijgen hoor. Ze roept mij en vraagt of ik Claudia wil uitkleden. Zelf staat ze in no-time in haar blote kont.
Datum & Tijd: 06-11-2016 @ 00:43 - Door: Vera
0

Ik kleed mij uit aan de rand van het bed en gebied Mirjam de kleren van Claudia uit te trekken. Mirjam trekt het shirt uit van Claudia en ontdoet haar van de BH. C- Cupje. Ik vinger mezelf kijkend hoe mijn schat onze nieuwe verovering te grazen neemt. Mirjam laat er ook geen gras over groeien en zuigt zich vast aan de tepels van Claudia. Speels wrijft ze tergelijkertijd over haar kutje. Claudia kreunt en steunt t uit.

Mirjam likt het lichaam van Claudia steeds verder af naar beneden, en haar kutje is haar volgende stop.. Ze laat haar geile tongetje door het natte druipende kutje van Claudia gaan. Mmmm en ik vinger me zelf op dit geweldige uitzicht.

Lik dat geile sletje maar goed Mirjam, ze wilde een feestje die kan ze krijgen.. Ik pets Mirjam nu even op haar kontje. Druk mijn duim even tegen haar geile kutje. Druk mijn duim langzaam in het soppende kutje van Mirjam. Mmmmm Jaa Vera. Neuk me met je duim... Hoe kon ik weigeren? Terwijl Mirjam haar mondje en tong over het kutje liet glijden over het kutje van Claudia neukte Ik Mirjam met mijn duim.

Ik moest zelf ook wat vulling hebben, gelukkig kon ik bij mijn Tarzan. Die ik gelijk in mijn geile grotje stak..

De dames hijgde en steunde steeds langer en geiler. En het was Claudia die als eerste tot een heerlijk orgasme kwam.
Mirjam liet ze door mij nog harder neuken met mijn Tarzan en schreeuwde de buurt haast bij elkaar.

Nu ging ik geil voor mijn 2 sletjes staan en ik neukte mijn Tarzan... mmmmm wel schatje gaat mij nu doen klaarkomen. Mmmmm pak me
Datum & Tijd: 07-11-2016 @ 14:07 - Door: Mirjam
0

Het was Claudia die het eerst reageerde. Ze trok Vera op bed en nam de Tarzan over. Niet voor lang want ze gooide hem op bed en dook op de natte scheur van Vera. Ze zoog zich vast aan het clitje. Haar geile tongetje flitste over het genotsknobbeltje van Vera. Ze lag luid te kreunen Ooohh ja lik mij klaar geile kutteliksters. Claudia had geen aanmoediging nodig. Ze begroef haar gezicht zowat in het kuis van mijn geile vriendin.Vera lag te kronkelen, haar lichaam begon te schokken. Ik wist dat ze ging komem. Vera schreeuwde het uit toen het orgame door haar licham raasde. Terwijl Claudia ijn vriendin befte heb ik de Tarzan in haar druipende kutje gestop en heb haar flink staan neuken. Vlak na dat Vera klaar kwam kwam ook Claudia weer klaar. Uitgeput lagen de meiden op bed. Het schoot me te binnen dat Claudia wel eens aan plassex deed. Ik ging op bed staan. Mijn benen aan weerskanten van Claudia en liet mijn plas met een flinke straal op haar tieten komen. Oooohhh dat is een lekker toetje kierde ze. Vera bleef niet achter en ging tegen over mij staan. Ook zij liet een flinke straal op haar tienen en haar buik lopen. Claudia vond het allemaal heerlijk. Zo lekker dat ze zelf liggend op bed ook begon te pissen. Een beetje onverwacht zei Vera ineens, zo einde van het feest en stapte van bed en ging richting douche. Cluia keek mij vragend aan, ik haalde. mijn schouders op. Ik weet dat ik Vera niet moet tegen spreken, als ze iets in haar hoofd heeft zit het niet in haar kut zeg ik altijd.

Toen Claudia aangekleed was namen we bij de deur afscheid. Ik bel je nog wel zei ik. Toen liep ik naar de badkamer en vroeg aan Vera, wat was dat nou?
Datum & Tijd: 07-11-2016 @ 23:56 - Door: Vera
0

"Oh schat dat was niks hoor. " Ik hou er alleen niet zo heel erg van als t bed wordt onder gezeken. (dat weet je toch ). Ik bedoel, het bed moet nu wel even verschoond worden. Kom hier Mirjam.

Ik pakte Mirjam beet en kuste haar vol op haar lippen. En als je dan toch over iemand heen zeikt, doe het dan in de douche. En ik pets haar liefelijk op haar kont.

Ik moet even doch hoor schat. Even alle geiligheid van me afspoelen. En daarna even ga ik met jou nog even lekker op de bank hangen met een filmpje erbij. Jij mag de film uitkiezen..

Xxxx
Datum & Tijd: 08-11-2016 @ 16:37 - Door: Mirjam
0

Oh Vera ik was bang dat ik iets heel ergs had gedaan. Maar als jij niet wil dat er op bed wordt geplast waarom deed je dan wel mee?, vroeg ik een beetje verbaast. Ja je kent me toch, zei Vera, als ik dat zie word ik geil en dan wil ik meedoen, van daar. Ik kuste Vera zacht op haar mond. Ik ga het bed verschonen en jij gaat nu gauw douchen. Ik was net klaar met het bed toen Vera in haar lange ochtendjas uit de badkamer kwam. Ik zette een DVD op, weet niet welke., en kroop dicht tegen Vera aan. Ze sloeg een arm om mij heen. Van de film heb ik niks gezien,

Toen ik wakker werd lag ik in bed, Vera lag naast mij en keek mij lachend aan. Hallo lieverd, zei ze, mooie film he. We kusten elkaar lang en innig. Ik voelde haar handen over mijn tieten glijden. Ze kneep in mijn tepels. Vera.... niet doen daar kan ik niet tegen, maar het was al te laat haar hand zat al in mijn kruis op mijn kutje. Dat weet ik schat zegt ze, daarom doe ik het ook. Ze duwt mijn benen uit elkaar en begint mijn clitje te likken. Mmmmmm aaaaaaahhhhhh, kreun ik. Verzetten had geen zin meer ik liet gewoon over me heen komen. Vera likt mijn knobbeltje en zuigt er op als een baby aan de borst. Ooohh Vera, dit is zo lekker. Er is niemand die dat beter kan dan jij. Geen Femke, Daphne of Claudia,mmmmmmmmmm. Ik voel het orgasme diep ik mijn buik op komen om evelater als een vulkaanuitbarsting door mij heen te gaan. Het was het zoveelste orgasme vandaag. Uitgeput lig ik naast haar en zak in een diepe slaap.

xxx
Datum & Tijd: 19-11-2016 @ 16:03 - Door: Mirjam
0

Toen ik wakker werd keek ik in de vrolijke ogen van Vera. Zo, zei ze ben je er weer, en gaf mij een zachte kus op mijn mond. Ik drukte mijn tong tegen haar lippen die onmiddeliljk open gingen en een zalige hartstochtelijke tongzoen was het gevolg.

Mijn handen gleden over het heerlijke blote lichaam van Vera. Ik speelde met haar tieten en de keiharde tepels. En voor n zoog ik ze in mijn mond en sabbelde als een baby. Mmmm kreunde Vera. Ik wist dat ze dat lekker vond. Mijn tong gleed over haar buik richting haar dijen. Ik zoende de binnenkant van haar dijen en likte tot vlakbij haar spleetje. Ik hoorde Vera zachtjes hijgen. Hier werd ze lekker geil van. Met mijn tong maakte ik kringetjes rond haar inmiddels kletsnatte spleetje.

Oohhh jaaa kreunde Vera. Als snel had ik haar clitje tussen mijn lippen en mijn tong gleed over het knobbeltje. Vera reageerde meteen. Even schokte haar lichaam. Aaaah kreunde ze Dat vindt jij wel lekker he geile sloerie van me. Ik weet dat Vera het heerlijk vindt als ik zo tegen haar praat. Vera kreunt alleen maar. Terwijl ik haar kutje lik stop ik twee vingers in haar mond om ze lekker nat te maken. Ik laat mijn vingers in haar natte scheur glijden en begin haar te neuken.Eerst heel rustig maar naarmate ze sneller en steeds luider begint te hijgen voor ik het tempo zowel met mijn hand als met tong op. Vera schreeuwd het nu uit Ojaaaa jaaaa aaaahh schreeuwd ze Ik ga komen aaaahhh. Haar lichaam beschint te schokken Het kost moeite om haar clitje te blijveb likken. Met een luide schreeuw, die de buren vast hebben gehoord, hi hi hi, komt Vera klaar.

Iklikt de stroom kutsap die uit haar spleet komt zoveel mogelijk op en met mijn gezicht onder haar geiligheid tongen we er heftig op los. Zo zei ik dat had je nog te goed van mij. Ik stapte van bed, wat ga je doen vroeg ze. Ik ga lekker douchen, ken jij ff bijkomen schat zei ik en liep naar de badkamer.

XXX
Datum & Tijd: 21-11-2016 @ 02:48 - Door: Vera
0

Mirjam deed mij net heerlijk klaarkomen, en mijn kutje is heerlijk nat en vochtig. Mirjam loopt naar de douche en ik zie haar heupwiegend weglopen. "Wat een lekkere vrouw heb ik toch ". Ik laat mijn handen afdwalen naar mijn kutje. Zo plakkerig nog van net. Mmmmm en mijn clitje is opgezwolle van geilheid. Ik kan t niet laten om erover heen te wrijven. Mmmm oh god wat heeft Mirjam mij geil gemaakt. Ik stapte uit bed en liep naar de badkamer.

Mirjam stond al onder de douche, het water kletterde op de tegels en mijn lieve vriendinnetje is bezig zichzelf klaar te wrijven op de douchkop. Ze heeft de krachtigste straal aangezet en wrijft ermee over haar clitje. Ik doe de douchecabine open en pak de kop van Mirjam af. "Zo!! Een beetje spelen zonder mij??" En ik druk haar tegen de tegelmuur en druk de douchkop tegen haar kutje. Nog voor ze iets kon zeggen stonden we elkaar al te zoenen en onze tongen flitste over en weer.

Ik wreef hard over haar clitje met die douchkop en zoog me vast aan haar stijf geworden tepeltjes. Mirjam pakt mijn kont stevig vast, ik werd alleen maar geiler.."mmmmm geil sletje " fluister ik in haar oor. Ik liet de douchkop vallen en drukte mijn lichaam strak tegen haar aan. Het water spoot alle kanten nu op. Maar t boeide me geen fuck. Ik trok aan de haren van Mirjam en met mijn andere hand wreef ik haar kutje. " Ooh god VERA!!" MMMM. Ze schokte en kreunde steeds harder. Mmmmmm. Ik neukte haar klaar met 3 vingers diep en hard in haar kutje. En mijn tong likkend op haar tepels.
"Oooh Ooh Vera neuk me"

Mirjam wist van geilheid niet meer wat ze zei, of deed. Ik zakte door mijn knien en zoog me vast aan haar kutje. Likkend neukend en zuigend aan haar natte kutje werd het Mirjam te veel. Schokkend kwam ze klaar en zakte door haar benen op de tegelvloer. Wild Zoenend en kussend zakken we in elkaars armen. "Mmmm geile slet dat je er bent "zegt Mirjam.. En ik voelde nu haar hand op mijn dijen. Langzaam glijden naar mijn kutje.. Mmmm Jah zeg ik. Pak me nog een keer. Ik wil jou..

Xxxx
Datum & Tijd: 21-11-2016 @ 20:41 - Door: Mirjam
0

Zo geil als ik me nu voelde, heb ik mij nog nooit gevoeld. Terwijl mijn orgasme langzaam wegebt wrijf ik met mijn handen over de binnenkant van de dijen van Vera. Vera smeekt me om nog een keer gepakt te worden. Ik zou wel willen maar het laatste orgasme heeft alle kracht uit mijn lichaam getrokken. Met veel moeite begin ik haar clitje te bewerken. Ooooh jaaaa kreunt Vera. Toe maar, maak me klaar geile slettebak roept ze. Ik zuig haar keiharde tepel n voor n in mijn mond. en sabbel er lekker op. Onverwacht ram ik drie vingers in haar soppende scheur. Aaaaahhh schreeuwt ze het uit. Ondanks dat ik nog steeds niet helemaal bijgekomen ben van de vorige beurt, pomp ik stevig mijn vingers in en uit haar kut. Vera schreeuwt het uit. Oh god ik word gek van geilheid gilt ze het uit. Jij bent gewoon een vreselijk geile sloerie roep ik naar Vera.

Ik voel dat haar kutspieren zich samentrekken om mijn vingers. Het idee dat zij zo weer lekker klaar ging komen maakte mij zo geil. Met mijn knien iets uit elkaar ga ik voor haar zitten en blijf haar door neuken met mijn hand. Ooh Vera roep ik ik ben zo geil dat ik er van moet plassen en meteen laat ik mijn plas de vrije loop.
Ik zie dat dat Vera met grote ogen kijkt hoe ik pis. Ik voel hoe ook zij haar plas laat lopen, het stroomt over mijn vingers haar kut uit. Als ze uit gepist is komt ze schokkend met haar hele lijf klaar. Normaal zou ik haar kut schoon likken en al har sappen opdrinken, maar ik had er nu geen fut meer voor. Dus pakte ik de douchekop die nog steeds aan stond en begon haar kut en haar dijen schoon te spoelen. als ik ook me zelf schoon heb gespeold zak ik naast haar neer en we verzanden in een heerlijk lange heftige tongzoen. Ik denk Vera zeg ik, dat ik voor de rest van de week wel even genoeg geiligheid over me heen heb gehad. Vera keek mij met grote ogen verbaasd aan. Jij en geen sex. Ik zal je er aan helpen herinneren lieverd.

XXX
Datum & Tijd: 22-11-2016 @ 03:48 - Door: Vera
0

Nadat we eindelijk even van elkaar af konden blijven ging Mirjam naar t werk en ik had een heel gemeen plannetje bedacht. Ik belde Femke op of ze die avond langs wilde komen en of ze wat leuks wilde aantrekken. Daphne kon ook mee komen.

De dag liep voorbij en ik had heerlijk gekookt voor Mirjam. Oesters.. Al was het haar alleen om haar in de stemming te raken. Toen de deurbel ging..

Mirjam keek me verbaasd aan, " wie heb je nu uitgenodigd? " niet veel later stappen Femke en Daphne binnen.

Femke gekleed in een wit latex rokje met ditto topje, en Daphne hetzelfde alleen dan roze.

Femke loopt op haar stiletto haken richting eettafel. En komt opschoot zitten bij Mirjam. Ik hoorde van Vera Dat Jij De rest van de week genoeg Sex zou hebben Gehad. En dat gaan wij is testen Mirjam. Wij gaan kijken hoe lang t duurt tot jij je aan mij of Daphne zal vergrijpen.
Femke pakt het truitje van Mirjam en begon gelijk in haar tieten te knijpen. "Vera? Zegt Femke, volgens mij zijn de tepels van Mirjam al keihard.. Ik kijk naar Mirjam die daar de weer erg om moet blozen.

Femke stopt op Daphne af. En beginnen met een heerlijke live sexshow voor ons. Kan Mirjam zich in bedwang houden. Nu ze die 2 tienersletje bezig ziet.

Je wordt toch niet geil h Mirjam. Maar ze kijkt hoe Femke en Daphne in 69 elkaar aan het verwennen zijn. En Mirjam zit steeds meer te draaien op haar stoel..
Ik pak haar vast en zoen haar op Dr mond.

Wat ben jij gemeen geil Vera. Zegt Mirjam.

Xxxx
Datum & Tijd: 24-11-2016 @ 15:26 - Door: Daphne
0

Terwijl Femke en ik onze rokjes hebben op gestroopt Ziet Mirjam dat we allebei geen slipje aan hebben. Zijn jullie zo hier heen gekomen, zonder wat aan je reet? Natuurlijk, zei ik al die kleren heb je allen maar last van h Fem zeg ik lachend. Femke staat nu met haar rokje omhoog pal voor Mirjam. Hoe vindt je dat, krijg je al een beetje een natte doos, grinnikt Femke. Ik zal eens voelen roep ik en maak Mirjam's broek los en steek mijn hand in haar string. Jemig Fem dat mokkel is zeiknat hoor. Ik wrijf even over haar kutje en laat twee vingers naar binnen glijden. Ooooh aaaah kreunt Mirjam. Ja natuurlijk ben ik kletsnat stelletje geil kutten dat jullie zijn, roept Mirjam. Vera staat intussen stevig met Femke te tongen en ik zie dat ze een paar vingers in de kut van mijn meisje stopt. Gaatie lekker roep ik lachend. Mirjam zit niet meer stil op haar stoel, ze draait met haar hele lijf van geil genot. Oh meiden het zo niet eerlijk dit......maar het is zoooooo lekker schreeuwt Mirjam het uit. Ik laat Mirjam op staan zodat ik haar broek en string uit kan trekken. Ze bgnt mijn kleren ook uit te trekken. Ik bloot dan jij ook zegt ze, klein geil mormel dat je rond loopt. Even later staan we beide poedel naakt in de kamer. Ook Femke en Vera hebben inmiddels alles uit. Het belooft weer een lekker geile avond te worden, en ondanks haar smeekbede gaat Mirjam weer helemaal los
XX
Datum & Tijd: 24-11-2016 @ 19:13 - Door: Geillieke
0

Ik ben Lieke, 26, en al 3 jaar postbode. Omdat ik heel veel vertraging heb opgelopen doorheen de dag ben ik om 20u nog aan het werk. Ik heb een klein a-cupje en kleine schaamlipjes, ik lijk wel en tienertje. Ik ben ook maar 1m54 groot, heb lang blond haar tot op m'n kontje. Intiem laat ik me iedere 2 weken waxen in een schoonheidssallon. Eindelijk kom ik aan bij mijn laatste adres. Hier moet ik een pakketje afleveren van shop.owpindend.net. Ik bel aan, maar er doet niemand open. Ik bel nogmaals
Datum & Tijd: 25-11-2016 @ 10:10 - Door: Mirjam
0

H jongens er wordt gebeld, roep ik. Wie heb je nog mer uitgenodigd vraag ik aan Vera. Niemand meer hoor zegt Vera. Ze slaat haar ochtendjas om haar heen en gaat naar de voordeur. Als ze open doet ziet ze de postbode staan. Dit pakje is voor u mevrouw zegt ze. Als Vera het aan wil pakken valt haar jas open en kijkt de postbode, een knappe meid trouwens, tegen het strakke naakte lijf van Vera aan. Oops zegt Vera en slaat haar jas weer dicht. Nou, zegt de vrouw, da's niks om je voor te schamen hoor. Voor het eerst zie ik dat Vera een rooie kop krijgt. Ik wil nog wel even een handtekening van u hebben. Weer glijd de jas open en de vrouwelijke postbode kijkt nu bijna schaamteloos naar Vera. Vera doet nu geen moeite meer om haar jas te sluiten. Ze tekent voor ontvangst en de vrouw geeft haar het pakje en zegt met een glimlach, ik denk dat het wel op zijn plaats is hier. Dan ziet Vera wie de afzender is en schiet in de lach. Het vrouwtje blijft maar naar Vera kijken. Bevalt het je wat je ziet vraagt Vera. Nu is het de beurt aan de postbode om een boei van heb ik jou daar te krijgen. Dan zie ik een twinkeling in haar ogen. Ze zegt als dit je bevalt moet eens verder komen en trekt haar naar binnen en sluit de deur. Ze duwt de vrouw de kamer in waar wij drietjes ook poedel naakt staan te kijken.Het vrouwtje kijkt in het rond. Ze kijkt ons met grote ogen aan. Daphne is de eerst die reageert. Ze stapt op de vouw af en geeft haar zonder enige waarschuwing vooraf een zoen recht op haar mond. Hoi ik ben Daphne, zei ze, en wijzend naar ons, dat is Vera, daar staat Mirjam en dit is Femke. Als ze over de eerste verbazing heen is zegt ze hoi ik ben Lieke.

We waren juist een lekker feestje aan het bouwen met z'n viertjes zegt Vera. Ze pakt me even bij mijn tieten en trekt aan mijn tepels. Femke staat uitdagend voor Lieke. Heb je zin om mee te doen? Ze pakt haar hand en legt die tegen haar kale kut. Samen met Daphne begint ze aan de kleren van Lieke te frommelen.
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 10:52 - Door: geillieke
0

ik weet niet wat ik moet doen. Euh dames zeg ik, ik weet niet of dit een goed idee is en trek mezelf weg. Ik heb nog nooit iets met meiden gedaan. Om eerlijk te zijn heb ik zelfs nog nooit seks gehad. Femke kijkt me aan en zegt: Voor alles een eerste keer niet? Hoe komt het eigenlijk dat e nog zo laat aan het werk bent? Veel vertraging opgelopen, en eigenlijk moet ik nog een pakketje gaan afleveren, lieg ik. Ondertussen wordt mijn slipje wel bijhoorlijk nat van de dames. 'Nou, zegt daphne, dat kan toch morgen ook nog?' Daphne gaat met haar hand over m'n kruis. Ik heb een kleedje aan, dus ze voelt direct mijn nat slipje. Ik sla rood aan. Hmmm, dames, zegt daphe, Lieke wordt hier wel heel erg geil van hoor, haar slipje is doorweekt, hebben jullie zin in een geil spelletje met haar? Zonder ik het weet trek Femke me op bed. Terwijl vera me stevig vasthoud trek mirjam al m'n kleren uit. Opeens gaat er een blinddoek op m'n ogen en voel ik dat ik vastgemaakt wordt op bed. Wat zijn ze toch met me vn plan, bedenkt ik zacht...
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 16:46 - Door: Vera
0

Ik leg samen met Mirjam onze hete postbezorger op bed. Femke heeft de 2 handboeitjes gevonden onder ons bed en de ene kant word vast gemaakt door Daphne en de andere kant door Femke. Lieke laat het gebeuren en ze is heerlijk nat aan het worden. Ik dook met mijn hoofd tussen de benen van Lieke om haar gleufje te gaan likken. Femke en Daphne waren nu beide de tepels van Lieke aan het likken en zuigen terwijl Mirjam acht mij mijn kutje begon te neuken met de zwarte dildo.

Het clitje van Lieke was al opgezwolle en ik likte en zoog dit geile sletje helemaal gek. Het duurde dan ook niet lang dat het gekreun over ging in geile kreetjes. Die werden afwisselend gesmoord door de tong van Femke of Daphne. De 3 zoende en tongde maar door. Ook Mirjam kwam nu tussen de benen van Lieke, en begon het kutje te likken. Terwijl ik de Zwarte Dildo nu in het kutje stak van Mirjam.

Het Lichaam van Lieke begon steeds heftiger te reageren op de tong van Mirjam, en het zuigen van Femke en Daphne op haar tepeltjes. ..
Het geil van haar kut liep langs haar benen zo nat was ze geworden. "OH Dames dit gaat niet lang duren " Mirjam ging hard wrijven of het clitje van Lieke. .. Oh Jezus! !! Ik ik... en al Schokkend kwam Lieke klaar. Mmmm.

Daphne deed de blinddoek af, de geur van sex bedwelmd de kamer in 1 grote orgie van deze dames. De handboeien werden afgedaan en Lieke kon weer vrij bewegen. Ze bleef uitgeteld liggen. Klaar voor de volgende ervaring die gaat komen.

Ik pakte nog even Mirjam vast, ik fluisterde, voor iemand die een week geen sex wilde ben jij fucking vochtig dame.
Ik Stak 3 vingers in haar soppende kutje. En zoende haar vol op haar lippen .... Lieke ziet alles om haar heen en besluit de armen om Mirjam te doen. Ze plakt tegen Mirjam aan, en grijpt haar tieten en knijpt er in. Mmmmmm zegt Mirjam. Daphne en Femke liggen in 69 op ons bed. En we aanschouwen hun fantastische show.
Mirjam Lieke kwamen naast de dames op bed. Om mee te "helpen "
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 18:20 - Door: geilieke
0

ik weet niet wat me overkomt. Dit was zo geil. Hoe je zo kon genieten als dame wa mij een raadsel. Terwijl de meiden met elkaar bezig zijn, probeer ik er stilletjes van onder te muizen. Niet dat het niet lekker was, maar het voelde zo vreemd aan. Ik neem m'n kleren en probeer weg te sluipen uit de kamer. de meiden zijn zodanig bezig dat ze me niet opmerken. Ik loop naar buiten, ik ben nog steeds naakt maar het kan me niet schelen. Ik ga in m'n camionnetje zitten en ij een stukje weg. Ik parkeer 2 straten verder, en kleedm e eerst aan. Helemaal aangedaan van wat net gebeurd is rij ik naar huis. Ik kan niet stoppen met eraan te denken. Zou ik lesbisch zijn? De volgende ochtend besluit ik om opnieuw naarh et huis te gaan. Ik bel aan, Vera doet open. 'ah onze postobde die wegglipte gisteren' ik kijk beschaamd...
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 12:03 - Door: Mirjam
0

Kijk eens wie we hier hebben! roept Vera als ze samen met Lieke de kamer in komt. Ik ben verrast als ik Lieke zie. Ben je wat vergeten vraag ik, omdat je gister er zo sneeky van tussen ging. Laat haar eerst ff gaan zitten zei Vera. Lieke ging in n van de stoeltjes zitten, en keek ons een beetje verlegen aan. Vera vroeg waarom ze terug was gekomen. Lieke vroeg zijn die andere twee meiden er ook nog. Nee zei ik die zijn gisteravond ook weer naar huis gegaan. Lieke haalde diep adem en begon te vertellen: Wat ik gister mee maakte was voor mij compleet nieuw. Ik had nog nooit sex gehad, laat staan met een vrouw. Wast zeg je nou zei ik, ben jij nog maagd dan? Lieke zei niets maar knikte alleen maar. Ik vinger me zelf wel af en toe en dan kom ik ook klaar hoor. Maar toen ik gister klaar kwam op het likken van n van jullie was dat zo ongelooflijk lekker. Vera keek mij aan en vroeg toen aan Lieke, heb jij dan ook nooit een vriend gehad, je ziet er beeldschoon uit schat. Ja wel zei ze maar het is nooit tot sex gekomen, als dat dreigde te gebeuren maakte ik het uit.en sloot me dan zeker een week op. Daarom was ik gister ook eerst best wel bang. Maar zo als jullie alle vier met mij omgingen daar heb ik stiekem best wel van genoten hoor. Ik zei je moet niet stiekem hoeven genieten. Je moet er juist met volle teugen van genieten. Je hebt een prachtig lijf, haar zit een lief koppie op, dus wat wil je nog meer.

Om haar gerust te stellen geef ik haar een kus vol op haar mond, die ze maar al te graag beantwoord. Lieke zei, toen ik vannacht in mijn bed lag kreeg ik het niet uit mijn hoofd. Zou ik soms op vrouwen vallen, ben ik lesbisch. So wat zei Vera. Dat is toch niks om je voor te schamen. Wel zei Lieke, als je uit een streng gelovig gezin komt zo als ik. Als het woord sex thuis viel kreeg je van mijn vader een preek van hel en verdoemenis over je heen. Sex was iets smerigs en werd je door de duivel in gegeven. Het was alleen om voor het nageslacht te zorgen, je hoorde er niet van te genieten. Ik keek Lieke vol medelijden aan. Ik had bewondering voor haar dat ze het nu zo open en eerlijk zat te vertellen. Wat heb jij een hoop in te halen lieverd zei Vera, en daar gaan we vandaag nog mee beginnen. Ze liep op Lieke toe, ging achter haar staan en begon haar schouders en haar nek te masseren. Ik zag Lieke zichtbaar genieten. Langzaam begon ik haar jurkje los te maken en schoof het over haar schouders. Vera drukte haar lippen op die van Lieke en gaf haar een tongzoen, die ze meteen beantwoorde. Ik schoof haar jurkje om laag en maakte haar BH los. Twee prachtig stevige tieten kwamen te voorschijn. Ik zoog haar tepels n voor n in mijn mond tot ze kei hard vooruit stonden. Ze veerde even op zodat ik haar jurkje helemaal uit kon trekken. Ze doreg mooie nylons kouzen met een gordeltje een een mooi klein stringetje. Vera begon haar tieten te masseren, Lieke kreunde zachtjes ooohh mmmmm. Ze begon mijn blouseje los te knopen en trok het uit. Thuis draag ik nooit lingerie dus mijn tieten waren meteen vrij. Zelf maakte ik mijn broek los en liet die op de grond zakken. Ik stond nu naakt voor haar.

Ik liet me op mijn knien zakken en probeerde haar string uit te trekken. Lieke tilde haar kontje iets op en zo kon k haar string uittrekken. Ik trok haar iets onder uit en begon haar inmiddels natte spleet te likken. Lieke veerde op uit haar stoeltje, aaaahhhh oooohhh jaaaaa lik mijn kut lik me klaar schreeuwde ze, Ze liet zich helemaal gaan. Van haar anti sex opvoeding was even weinig te merken. Ze riep de ene na de andere geile kreet door de kamer. Terwijl ik haar likte stopte Vera een dildo in haar kut. Ze paste wel op dat ze haar maagde vlies niet zou breken. Dat zou ze later met een voorbindlul wel doen. Lieke schreeuwde het uit van geil genot. haar lichaam begon te trillen en te schokken, evne later kwam ze luid gillend klaar. Ik kon haar kutsappen bijna niet weg krijgen. Het bleef maar uit haar kut stromen. Met mijn gezicht onder haar geiligheid kaf ik haar een tonzoen zodat ze haar eigen geilheid proefde. Ze likte mijn hele gezcht schoon. Lieke lag languit in de stoel na te genieten van haar orgasme. Vera tilde haar op en liep naar de slaapkamer en legde haar op bed. Snel trok ze al haar kleren uit. Nou ja dat was iet veel natuurlijk een slobber trui en een jogging broek meer niet. Ze kroop naast Lieke op bed, die meteen dicht tegen haar aankroop. Toen ik dat zag werd ik eigenlijk wel een beetje jaloers, hi hi hi.
Datum & Tijd: 29-11-2016 @ 18:08 - Door: geilieke
0

Ik was eerlijk en open geweest en kijk waar het me toe bracht. Ik was opnieuw heerlijk gekomen. Ik snapte nog altijd niet dat vrouwen me zo opwonden. Ik heb niet anders geweten dat ik op een jongen verliefd zou worden. Verliefd worden op meiden zou een schande zijn voor mijn geloof. Maar daar trok ik me even niks meer van aan. Ik zou ontmaagd worden vandaag. Ik lag naast vera op het bed. Aarzelend kropp ik dicht bij haar aan. Met een geile blik vroeg ik: 'zeg dames, houden jullie van massages?' ze knikten volmondig ja. 'Wel moet je nu eens wat weten? Ik Ben als de beste in massages geven, al heb ik dat nog nooit op mooie naakte vrouwenlichamen gedaan. Mar vor alles een eerste keer niet? vroeg ik geil...
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 15:12 - Door: Mirjam
0

Ik liet me languit op bed vallen en riep kom maar op Lieke ik wil dat wel een mee maken!!
Hebben jullie toevallig massageolie in huis? vroeg Lieke. Vera stond op en liep naar haar kastje met speeltjes en pakte een fles olie. Lieke keek mat grote ogen naar de verzameling dildo'd en vibrators. Dat had ze blijkbaar nog nooit gezien. Vera zag het ook en zei als je straks naar huis gaat mag je er n uitzoeken lieverd. Lieke liet wat olie op mijn rug lopen en begon te wrijven.. Eerst mijn schouders en toen mijn rug. Ik moet zeggen het was heerlijk. Ze wilde mijn billen overslaan maar ik riep dat die er ook bij hoorde. Daarna mijn benen. Ik deed ze iets uit elkaar. Lieke had echt wonder handjes. Rol maar op je rug zei ze. Dat deed ik maar al te graag. Ze liet wat olie op mijn buik lopen en ging weer masseren. Langzaam maar zeker kwam ze bij mijn tieten. Ze masseerde ze zalig ze kneedde mijn tieten en draaide met duim en vinger aan mijn tepels. Vera zei, pas maar op Lieke, hier wordt ze altijd bloed geil van. Dat was ook zo. Ik wilde mezelf vingeren maar Vera hield me tegen Ho ho sletje van me dat gaan we niet doen he. Ik protesteerde maar het had geen zin. Maar Veer ik moet wel ik ben zo geil toe nou jammerde ik.

xxx
Datum & Tijd: 01-12-2016 @ 15:35 - Door: geilieke
0

Mirjam was ondertussen zo geil geworden dat ik een idee had gekregen. "zeg dames' zei ik. Wat zouden jullie ervan denken om elkaar te masseren met warme chocoladesaus in plaats van olie. En elkaar daaran helemaal af te likken. Vera keek geil 'hmm Lieke wat een lekker idee, maar best niet hier op bed, in verband met vlekken enzo' Heb je een plastic zeil of zo vroeg ik. Je heb ik wel in het tuinhuis zei Vera en ze liep er om. Terwijl ze weg was verlost ik mirjam even uit haar lossen en ging met mijn vinger in haar kutje. Ik zag enkel Vera niet terug aankomen...
Datum & Tijd: 04-12-2016 @ 22:58 - Door: Vera
0

Ik had het zeil uit onze berging gepakt en sloop het huis weer binnen. Lieke was Mirjam zo te zien verder aan het verwennen en verloste Mirjam uit haar lijden door met haar vingers in en uit het kutje te gaan.

Het was een super geil gezicht om ongemerkt Mirjam zo te zien genieten, ik kon het ook niet laten om mijn eigen kutje te strelen. En mezelf te vingeren terwijl ik Lieke zo zag bezig zijn met Mirjam.

Ik sloop nader bij.. pakte Lieke bij haar haren, trok haar naar achter toe, en fluisterde " Zo sletje, zit je daar gewoon mijn vriendin klaar te vingeren? " Met de andere hand streel ik over haar rug naar haar kont. .. " Nou??" Geef is antwoord. En met vlakke hand sloeg ik iets te hard op dr kont.

Ik zag de tepeltjes van Lieke stijver worden, ze hield dus duidelijk van de harde aanpak.. Ik gleed met mijn hand verder door haar bilspleetje. Om zo achterlangs haar kutje te strelen. Kletsnat was Lieke. En mijn vinger gleed heel makkelijk in haar kutje. .

Mirjam (inmiddels bijgekomen) veerde omhoog en kon zich zo de tepeltjes van Lieke in haar mond doen. En die begon ze ook zachtjes te likken en te zuigen. Lieke begon stil aan geiler en geiler te worden... "ik ik "...... " Ja wat ik"? Vraag ik Lieke... "Ik kon Mirjam daar net niet zo laten liggen. En jij was weg, ik wilde zo graag dat ze door mij klaar kwam."..Mirjam zoog en likte de heerlijke tieten van Lieke, en ik drong met 3 vingers in haar kutje.. Mmmm Jah zegt Lieke... Lieke kreunde het uit toen mijn duim haar anusje binnen kwam... oh God Vera Mirjam wat the fuck doen jullie met mij!!! Het lichaampje van Lieke kwam in extase, en Lieke shockte en kwam gillend klaar.

Tijd om bij te komen krijg je niet.. Want nu mag je met mij doen wat je net bij Mirjam hebt gedaan. En ik ging wijdbeens voor haar zitten..
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 07:48 - Door: geillieke
0

Nog niet bijgekomen van mijn orgasme kreeg ik vera haar kutje voorgeschoteld. Ze was ook al redelijk nat! ik ging er meteen met een vinger in, ze kreunde spontaan. Ik likte ook haar clitje. In een mum van tijd kwam ze klaar. Zo dames, klaar voor de massage? vroeg ik geil. De beiden dames legden zich neer op het zeil. Ik deed eerst mirjam, Vera kwam even bij van haar orgasme. Eerst masserde ik haar borstjes met de warme chocolade, ze genoot duidelijk. Na haar buikje, sloeg ik expres haar kutje over. Dat kwam als laatste aan bod. Eenmaal ze volledig onder de chocolade zat deed ik hetzelfde met Vera. Wat een geil zicht: 2 chocolade lichamen met komkommers op hun ogen. Zonder dat ze het zelf wisten dook ik in de schuif met sekstoys en haalde er 2 vibs uit. Voor ik hun schoonlikte zette ik de 2 vibs tegen elk een kutje...
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 07:49 - Door: geillieke
0

Nog niet bijgekomen van mijn orgasme kreeg ik vera haar kutje voorgeschoteld. Ze was ook al redelijk nat! ik ging er meteen met een vinger in, ze kreunde spontaan. Ik likte ook haar clitje. In een mum van tijd kwam ze klaar. Zo dames, klaar voor de massage? vroeg ik geil. De beiden dames legden zich neer op het zeil. Ik deed eerst mirjam, Vera kwam even bij van haar orgasme. Eerst masserde ik haar borstjes met de warme chocolade, ze genoot duidelijk. Na haar buikje, sloeg ik expres haar kutje over. Dat kwam als laatste aan bod. Eenmaal ze volledig onder de chocolade zat deed ik hetzelfde met Vera. Wat een geil zicht: 2 chocolade lichamen met komkommers op hun ogen. Zonder dat ze het zelf wisten dook ik in de schuif met sekstoys en haalde er 2 vibs uit. Voor ik hun schoonlikte zette ik de 2 vibs tegen elk een kutje...
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 16:20 - Door: Mirjam
0

Het was een heerlijk gevoel, die warme chocolade over mijn hele lijf. Door de komkommers op mijn ogen kon ik jammer genoeg niet zien hoe Vera er bij lag. Tijd om daar over te fantaseren kreeg ik niet want plots voelde ik hoe een stevige vibrator mijn kut werd in geduwd. Aaah, kreunde ik. Even later hoorde ik Vera ook kreunde. Waarschijnlijk kreeg zij de zelfde behandeling als ik. Zo dames, hoorde ik Lieke zeggen, hoe voelt dat. Ze pompte die trilstaaf in en uit mijn kletsnatte gleuf Lieke liet de vibrator al trillen in mijn kut zitten. Ooohh jaaa lekker riep ik. Vera riep ook dat ze er nog geiler van werd.

Lieke liet de vibrator in trilstand in mijn kut zitten en begon mijn tepels te likken. Mmmm hoorde ik haar zeggen, nu die van Vera. Ik hoorde hoe ze als een baby sabbelde aan de tepels van mijn lief. Nu was ik weer aan de beurt. Ze begon ons dus om de beurt schoon te likken. Het was een zalig gevoel. Toen de chocolade rond mijn ogen was weg gelikt werden de komkommerplakjes weg gehaald. Nu zag ik hoe we er bij lagen. Lieke zoende ons om de beurt op de mond. Ik proefde de warme chocolade. Haar gezicht zat nu onder de choco. Ze begon weer te likken. Ik kon me niet meer inhouden en begon op mijn beurt Vera schoon te likken.
Ik nam meteen haar schaamstreek onder handen en likte haar lekkere chocokut schoon. Daar werd ze zo geil van. dat ze spontaan klaar kwam. Ook Vera begon mijn lijf schoon te likken samen met Lieke. Vera nam mijn met chocolade gevulde kut voor haar rekening. Wij gingen zo in ons sexspel op dat we niet in de gaten hadden dat Lieke er vandoor was gegaan. Dat drong pas tot ons door toen we alle bij klaargekomen, de voordeur dicht hoorde slaan. Is dat kutwijf er weer van door zei Vera. Ze keek uit het raam en zag nog net hoe Lieke in haar autootje stapte en weg reed. Nog half onder de choco zat Vera naast me en zei: Weet je schat, voor iemand die nog nooit iets met sex heeft gehad weet ze behoorlijk goed hoe ze jou en mij bloedgeil moet maken. Ik denk dat ze toch iets verbergt voor ons, en daar wil ik wel achter komen. Ik keek haar aan en gaf haar een lange lekkere tongzoen. Kom zei ik dan gaan we de rest in de douche van ons afspoelen.

xxxx
Datum & Tijd: 05-12-2016 @ 16:59 - Door: geillieke
0

Door de geile avonturen was de tijd uit het oog verloren. Ik was er stilletjes van onder gemuist. Wat thuis op me t wachten stond als ik te laat was wilde ik nu nog niet aan denken. Bob zou ongelooflijk kwaad zijn en waarschijnlijk me weer dwingen tot seks. Bij vera en mirjam was het anders. Zij waren lief en dwongen me tot niets. Wat ik wel had veracht gebeurde als ik thuis kwam. Hij sloeg me er bovenop nog eens in elkaar ook Ik vluchtte weg en ging terug naar Vera en mirjam. Dit moest stoppen, maar wat moest ik doen, hij chanteerde me met naaktfoto's en mijn verleden als escorte. Met een blauw oog en bloedneus belde ik aan, mijn kleren waren volledig verscheurd...
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 15:16 - Door: Mirjam
0

Toen ik de deur opendeed schrok ik enorm. Allemachtig wat is er met jou gebeurt!! riep ik Lieke barstte in huilen uit. Ik trok haar de gang in, Vera kwam op de comotie af en ook zij schrok hevig. Eenmaal in de kamer kwam Lieke weer tot rust. In horte en stoten vertelde ze haar verhaal. Hoe ze ons in eerste instantie had voorgelogen over haar sexuele ervaringen uit angst de deur te worden gewezen. Ook haar verleden als escort heeft ze verteld, en hoe haar vriend haar regelmatig lichamelijk maar ook sexueel mishandelde en ge bruikte.Vera en ik luisterde ademloos. Dit moet afgelopen zijn riep Vera boos. Ik ga die gozer wel opzoeken en zal hem zijn ogen dicht slaan.Lieke reageerde geschrokken nee nee Vera alsjeblieft niet. Ik ga bij hem weg, Ga de stad uit en vraag overplaatsing bij mijn werk. Op mijn werk is een vertrouwensarts die zal ik alles vertellen, ook dat er foto's van mij op het internet kunnen verschijnen die mij misschien mijn baan kunnen kosten. We gaan eerst onderdak voor je regelen, zei Vera. Hier kan je niet blijven, misschien issie je gevolgd en weet hij waar je nu bent. Vera belde een vriendin en na een half uur werd er gebeld en stonden er tww agentes voor de deur met de mededeling dat ze Lieke kwamen ophalen om haar naar een blijf van mijn lijf huis in een andere stad te brengen. Daar kon ze als ze dat wilde, en dat moest ze zeker doen zei de agente, in alle rust aangifte doen tegen haar vriend.

Toen de rust in huis weergekeerd kroop ik dicht tegen Vera aan en zei, dat het bij ons nooit zover mag komen. Vera keek mij aan en gaf mij een heerlijke lange tongkus. Ze tilde mij op en liep naar de slaapkamer. Die nacht hebben we alle emoties en ellende van ons af gevreen

We hebben nog n keer iets van Lieke gehoord. Haar vriend was opgepakt voor mishandeling en sexueel geweld. Daarna heeft ze alle contacten met ons en Femke en Daphne verbroken, niet voordat ze ons huilend voor alles wat we gedaan hadden had bedankt. Ze zal ons nooit vergeten zei ze.

Wij zullen jou ook nooit vergeten Lieke, het ga je goed.
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 11:28 - Door: geillieke
0

5 jaar later. Ik wandel door het park. Eindelijk had ik mijn leven weer op de rails. Van Bob zou ik nooit nogiets horen. Hij was vervolg tot levenslang en bleek ook nog andere meisjes verkracht te hebben, de schoft. Ik ga op een bankje zitten. In het struikgewas hoor ik gekreun. Ik kan het niet laten omte kijken. 2 Dames lagen elkaar heerlijk af te likken, en ze hadden helemaal niet door hoe ik stond te kijken. Opeens kreeg 1 van de 2 me in de gaten. Ze keek naar me en stamelde: 'Lieke???'
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 22:06 - Door: Femke
0

Ik schrok me dood toen ik recht in het gezicht van Lieke keek, en voelde dat ik een kop kreeg als een biet zo rood. Liek was net zo verbaasd als ik en zei Femke wat doe jij hier. Eenmaal van de schrik bijgekomen zei ik nou in ieder geval geen bloemetjes plukken hoor. Nu kwam ook Daphne er bij en was natuurlijk net zo verrast als ik. Liek moest lachen om die opmerking. Vlug trokken wij onze kleren recht en kwamen bij Lieke op het bankje zitten. Ze begroete ons met een zachte zoen op onze monden. Hoe gaat het met jullie vroeg Lieke. Ik zie dat jullie nog steeds een setje zijn. Ja ja zei ik we wonen nu samen, alweer drie jaar. Fantastiesch om te horen zei Lieke. En met jou vroeg ik. Lieke vertelde dat ze de boel weer op de rails had. In een andere stad woont en daar een nieuwe vriendenkring heeft op gebouwd. Maar nog niet aan een vaste relatie toe was, daar voor was er te veel gebeurt. Dat wil niet zeggen dat ik als een kleuizenaartje leef hoor zei ze er lachend achter aan. Dat is mooi om te horen zei Daphne. Zien jullie Vera en Mirjam nog wel eens vroeg ze. Ja zeker zei ik. Zo af en toe hebben we nog wel eens een feestje. Maar niet meer zo veel als vroeger hoor. Vera en Mirjam zijn mama van een heerlijke dochter. Geweldig om te horen zei Lieke, ik hoor er nooit meer van. maar dat is ook mijn eigen keus hoor. Ik ga er weer van tussen, doe ze de groeten van mij. We kregen een zoen en weg was ze.
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 10:42 - Door: geillieke
0

Door de ontmoeting voelde in de kriebels in mijn kutje terug. Eigenlijk wilde ik Vera en Mirjam nog wel eens zien, en hun dochter natuurlijk. Vol goede moed reed ik naar het huis toe. De laatste keer dat ik hier stond zat ik onder het bloed. Ik bel aan, ik hoor gestommel en de deur gaat open...
Datum & Tijd: 18-12-2016 @ 13:25 - Door: Mirjam
0

Sterre dribbelt voor mij uit naar de deur. Als ik open doe kruipt ze snel achter mij. Verrast kijk ik Lieke aan. Jemig Lieke roep ik. Hoi Mirjam zegt Lieke. Kom binnen, zei ik. Lieke stap de gang in en Sterre kruipt nog verder achter mij weg. Lieke moet lachen. We begroeten elkaar met een zachte kus op de mond. En wie ben jij vraagt ze vriendelijk aan Sterre. Lieke zit op haar hurken voor onze dochter. Sterre is haar verlegenheid kwijt en steek haar handje uit naar Lieke. Een big smile komt op haar gezicht. Mag ik haar optillen vraagt Lieke. Tuurlijk zeg ik. Lieke tilt Sterre op en weer begint ze te lachen. Wat een heerlijk kind zegt Lieke terwijl ze Sterre aan blijft kijken. Ja zeg ik ze is een schat van een dochter, maar ook een dondersteen hoor zeg ik er lachend achter aan. Dat kan je wel zien aan haar oogjes ja lacht Lieke.Als we in de kamer zijn zet Lieke haar naar en Sterre gaat meteen naar haar speelhoekje om haar knuffels te pakken. Hoe heet ze eigenlijk vraagt Lieke. Sterre, zeg ik. Wat een prachtige naam. Is ze geadopteerd of..... Nee zeg ik Vera is de biologische moeder, via de sperma bank, zeg ik om verdere vragen voor te zijn. Sterre klimt bij Lieke op de bank. Hoe oud ben jij vraagt Lieke. Sterre steekt 3 vingertjes in de lucht. Omdat ik tegen over haar zit zie ik dat Lieke onder haar jurkje geen slipje draagt als ze bewust of onbewust haar benen iet van elkaar doet. Ze ziet dat ik het gemerkt heb en sluit haar benen weer snel en slaat haar ogen neer.

Ik zal eerst Sterre even op bed leggen zei ik dan kunnen we effe bij kletsen. Lieke verteld in n adem wat er de afgelopen tijd is gebeurt en hoe het nu met haar gaat. Ook ik heb natuurlijk het een en ander te vertellen.
Vera en ik zijn inmiddels getrouwd. Ik heb Femke en Daphne laats gesproken zei ze. OH zei ik verrast Hoe kwam je die op het spoor.
Nou zegt ze ik zat hier in het park even lekker in de zon. Dat doe ik wel vaker in de hoop dat ik dat ik n van jullie nog eens tegen kwam. Toen hoorde ik achter mij in de struiken wat geluiden en toen ik om keek lagen die twee meiden met elkaar te rollebollen.Ik moest lachen, ja dat waren ze nog steeds niet verleerd. Die twee kunnen niet van elkaars kutje afblijven waar ze ook zijn. Dat heb ik gemerkt ja, zij Lieke. En zo af en toe is er hier ook nog wels eens een feestje hoorde ik.

Ik kek op de klok en zag dat Vera zo thuis kon komen. Weetje wat zei ik, blijf lekker eten dan kan je ook ff met Vera bij praten. Nu was het wel zo dat, toen ik dat blote kutje van Lieke zag, mijn spleetje ook lekker nat werd. Misschien zat er wel een onverwacht feestje in dacht ik bij me zelf. Lieke vond het een prima idee. Ik schonk wat te drinken in en toen ik in de keuken stond hoorde ik Vera thuis komen en ving haar op in de gang. Je raad nooit wie er binnen zit zei ik. Ze gaf mij eerst een lkkere kus op mijn bekkie, ook goeden middag schat zei ze een beetje sarcastiesch. Sorry schat zei ik jij ook goeden dag en kuste haar terug. Nou wie zit er binnen zei ze. Ik deed de deur open en zei kijk zelf maar.
Datum & Tijd: 18-12-2016 @ 14:44 - Door: geillieke
0

Wat een mooie dochter hadden te twee. Ik heb ook altijd een kinderwens gehad, jammer genoeg kwam het er nooit van. Vera kwam thuis en ik hoorde wat geroesemoes in de gang. De deur ging open en ik glimlachte naar Vera. 'Lieke, wat een verrassing!' riep ze uit. Ze stapte naar me toe en begroete met een kus op de mond. We praten wat bij terwijl Mirjam kookte. Sterre werd erbij gehaald en at flink haar bordje spaghetti leeg. Allen was ze nogal een knoeikous en zat ze onder de spaghettisaus. 'tijd voor een badje' zei Vera. Ze ging Sterre in bad steken. Ik en Mirjasm praatten nog wat bij. Ik verteld over mijn nieuwe job al verkoopster in een lingeriesop. Er vloeide wijn en toen ik naar huis wou gaan kon ik nog amper op mijn benen staan...
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 14:56 - Door: Mirjam
0

Het lijkt me geen goed idee dat jij zo in de auto stapt dame zei Vera. Ik was het helemaal met haar eens. Jij blijft vannacht lekker hier slapen zei ik met een knipoog naar Vera. Ik hielp Lieke overeind en ondersteunde haar naar de slaapkamer. Onderweg raakte ik zogenaamd per ongeluk n van haar heerlijke tieten aan. Oeps zei ik. Nou die mag jij best beet pakken hoor, zei Lieke met een behoorlijke dubbele tong en kuste mij vol op mijn mond. Leg haar maar bij ons op de slaapkamer zei Vera. Ik hielp Lieke haar kleren uit doen. Veel was dat niet. Ze droeg alleen een jurkje en verder niets daar onder. Poedel naakt stond ze met haar kont voor me te draaien, uitdagend met haar tieten schuddend. Ik werd er best een beetje geil van. Ze was nog steeds een hele aantrekkelijke vrouw. Lieke liet zich op bed vallen en zei, ik geloof dat ik een beetje dronken ben. Nou zei ik niet alleen dronken hoor. Volgens mij ben je zo geil als een bos uien. Wie!!!!! Ik !!!! Hoe kom je daar nou bij brabbelde ze terwijl ze met gespreide benen op bed lag met haar kutje te spelen. Vera kwam er bij en zei dat we zachtjes moesten doen anders zou de kleine wakker worden. Ik liet Lieke even voor wat ze was en stond lekker met Vera te zoenen. In eens hoorde we een stevig geronk. We keken op zij en schtoten in de lacht. Lieke was als een blok in slaap gevallen.

Wij hadden ons ook uitgekleed en waren samen onder de douche gestapt. Van het n (de wijn) kwam het ander (opkomende geiligheid).

xxx
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 16:21 - Door: geilieke
0

Toen ik wakker werd was het niet door lawaai. Er was licht buiten, en ik voelde een tongetje op mijn clitje. Ik opende mijn ogen en zag Vera die mijn clitje likte. Ik kreunde hmm, wat geil wakker worden is dit fluisterde ik. 'Ik zal je laten komen geile lieke :p' fluisterde ze terug. En ze voegde daad bij woord. Ze stak meteen 3 vingers in mijn inmiddes kletsnatte kut. Ik kreunde en kwam snel klaar. Mijn hoofd bonkte. Ze kwam naast me zitten. 'heb je misschien een pijnstiller, vraag ik, mijn hoofd bonkt ongelooflijk'
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 19:37 - Door: mirjam
0

Ik had Sterre eten gegeven en kwam de slaapkamer binnen. Ik zag mijn Vera het kutje van Lieke bewerken. Zo, zei ik als de kut van huis is vieren de potjes feest he. Vera en Lieke stoorde zich niet aan mij. Toen ze klaar was gekomen vroeg Lieke om een asperine en Vera haalde ern een paar in de badkamer. Ze kwam terug met een glas water en ging weer naast Lieke zitten. Ik zat aan de andere kant. Mag ik even douche vroeg ze. Ja hoor maar doe een beetje zachtjes voor Sterre. Toen ze weg was zei Vera, diti soort feestjes doen we, nu Sterre er is niet meer zo vaak he. Nee zei ik. Ik wil Sterre niet kwijt hoor, maar ik mis het ook wel een beetje. Vera wreef over mijn tieten en kneep er zachtjes in. Veer je weet dat ik...... ze legde mij het zwijgen op door mij lekker te tongen. Haar henden shoven onder mijn t shirt. schoof het over mijn hoofd uit. Ik droeg geen ondergoed dus was ik ook naakt. Vera kuste mijn tieten en zoog aan mijn tepels. Ik werd daar zo als altijd boter geil van. Vera kwam met haar kut boven mijn gezicht hangen en ik begon haar lippen te likken. Ik sabbelde aan haar klitje en zij likte mijn kut. Ze maakte 2 vingers nat en schoof ze diep in mijn kut. We kreunden beide van geil genot. Oh Veer dir is zo lekker hijgde ik. Ja h ik vind het ook zalig schat zei ze hijgend. Ik zoog haar klitje in mijn mond en draaide er rondjes met mijn tong om heen. Mmmmm kreunde Vera. Door het likken en handje neuken voelde ik dat ik spoedig klaar zou komen. Ik spoorde Vera aan nog sneller te pompen en stopt een dildo die op bed lag in haar gapende scheur. Aaahhhh mmmm lekker ik ga klaar komen riep ze. En niet lang daar na kwamen we samen heerlijk klaar. Lieke was intussen de kamer weer in gekomen. We hadden haar niet gezien of gehoord. Ze had haar jurkje weer aan maar stond zich met het jurkje omhoog stevig te vingeren. Wat is het toch een heerlijk geil gezicht zei ze als jullie zo lekker aan het geilen zijn. Maar ik ga er van tussen. We moeten elkaar snel weer zien zeize en kuste ons heerlijk op de mond. Kom eens langs in mijn winkeltje

xxxx
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 13:42 - Door: geillieke
0

4 weken later. Ik ben aan het werk in mijn winkel. Bh's uit de stock aan het ophangen. De deurbel rinkelt. Puur uit gewoonte loop ik naar de toonbank om te kijken of ik de dame die binnegekomen is kan helpen. Opeens zie ik dat het Vera en Mirjam zijn. Samen met Sterre lopen ze de winkel in. Wat is ze al weer veranderd! Ik begroet hen met een zachte tongzoen. 'Zeg het maar dames, met wat kan ik jullie helpen?' Vere antwoord. 'Sterre heeft nieuw ondergoed nodig en wijzelf zoken ook een paar setjes' Mirjam fluistert erbij 'Om elkaar lekker te kunnen opgeilen' Sterre had het niet gehoort. 'Goe zei ik, zullen anders beginnen met Sterre' Ik loop Naar de kinderafdeling toe en sterre volgt me op de voet...
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 14:48 - Door: Mirjam
0

Toen we de winkel weer verlieten hadden we allemaal een paar mmoie setjes onderkleding. Sterre was heel blij met haar spulletjes, waarvan ze 1 setje van Lieke had gekregen, waarvoor ze Lieke met een dikke knuffel bedankte. We namen afscheid van Lieke en gingen weer naar huis.

s'-Avonds toen Sterre op bed lag zijn Vera en ik in de slaapkamer de setjes stuk voor stuk nog eens aan gaan trekken. Het waren echt super sexysetjes. en ik raakte best wel een beetje opgewonden om Vera in die heerlijke lingerie te zien. Om dat we toch al uit de kleren waen besloot ik meteen een extra lang T shirt aan te trekken. Maar Vera hield me tegen. Wact even schat ik heb nog wat voor jou. Ze pakte een pakje uit haar rugtas die op de kamer stong. Opgewonden pakte ik het pakje uit. Het was een super sexy lingerie body. Ik vloog Vera om de nek en kuste haar lekker op haar mond en tonge haar minuten lang. Ho nou maar zei ze lachend trek het nou maar aan. Ik wil wel eens zien of het je past. Het zat als gegoten. Pas toen ok het aan had merkte ik dat er opening ik het kruis zat. Mijn kale kutje was goed zichtbaar.. Hoef ik niet steeds je string op zij te schuiven zij Vera. En duwde mij op bed. Ze duwde mijn benen uit elkaar en ging op haar knien tussen zitten. Ze maakte haar vingers nat en begon mijn lipjes te strelen. Even later voelde ik haar tong door mijn spleetje gaan. Mmmmmm Vera kreunde ik zachtjes. Vera had al snel mijn clitje in haar mond en sabbelde er als een zuigeling op een speen op. Jemig Mir riep ze je bent klets nat trut. Ik kon het niet helpen Vera, ik zag jou in die heerlijke setjes daar werd ik best wel geil van ja, chiegelde ik. Vera begon me weer te likken en te zuigen. Ze masseerde mijn tieten pakte mijn harde tepels en kneep er zachtjes in. Ooohh, mmmm kreunde ik.
Vera stond op en liet mij botergeil op bed liggen. He hallo riep ik wat is dat nou. Vera kwam weer op bed maar had nu wel een mooie voorbind lul aan getrikken. Ik most er op zuigen om hem goed nat te maken, Ze drukte hem tegen mijn spleetje en liet hem in een keer naar binnen glijden. Aaaaahhhh, jaaaa. Vera begon me nu te neuken ter wijl ze me heerlijke tongzoenen gaf. Ze sabbelde op mijn tepels en kneedde mijn tieten. Oh god Vera je maakt me nog geiler dan ik als was. Jij ben echt een heerlijk sletje van me zei Vera. Ondertussen neukte ze mijn lekker door met die kustpik. Ik ging het niet lang meer volhouden mijn lichaam schokte toen ik heerlijk klaarkwam. Ik voelde het geil uit mijn kut lopen. Vera trok de pik er uit en likte al mijn geile sappen op.. Ze liet mij die kunstpik schoonlikken.

Eenmaal wat bijgekomen begon ik Vera te zoenen over haar hele lichaam. Van haar mond via haar zalige tieten over haar buik en haar dijen(hier wordt ze altijd bloedje geil van)naar haar inmiddels kletsnatte scheur. Terwijl ik haar kut likte bond ik de kustlul om, draaide toe Vera op haar buik. Doe je kontje is om hoog, zei ik. Ik smeerde snel wat klodders glijmiddel op haar sterretje en de kunstpik en duwde hem langzaam maar zeker in haar wachtende reet. Met haar hoofd in de kussen, om haar gekreun te smoren neukte ik haar in haar reet. Hier geile sloerie van me zei ik. Dat is voor je kadootje. Ik liet mijn hand onder haar buik naar haag lekkende spleet gaan en stopte twee vingers in haar doos. Zo neukte ik haar op twee plekken naar een heerlijk hoogtepunt.

Ik trok de kustpik uit haar kontje en deed hem af. Vera draaide zich om en ik kroop dicht tegen haar aan. We kuste elkaar lang en heftig. Weetje Veer, begon ik, Jij en Sterre zijn het beste en het mooiste wat mij is overkomen. Nu zag ik waterlanders bij Vera opkomem, dank je Mirjam zei ze zacht jullie zijn mij ook het meeste waard op deze wereld. Daar kan geen Femke, Daphne of Lieke tegen op.

XXX
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 15:58 - Door: geillieke
0

Een aantal weken later had ik met Sterre, Mirjam en Vera afgesproken. Sterre was ondertussen 4 jaar geworden. We gingen lekker uit eten. Omdat het samen met Sterre was besloten we het niet te laat te maken. Rond 19u gingen we naar huis. Sterre moest nog onder de douche en besloot haar te helpen. Het jonge meisjes kutje wond me erg op maar ik hield me in. Toen Sterre eenmaal in haar bedje lag gingen we in de sofa zitten. 'Jullie hebben echt een pracht van een dochter' vertelde ik hun. 'Jullie mogen er fier op zijn, zo een flinke meid. ' Vera glimlachte naar me. 'Ik heb trouwens ook een verrassing', zei i k' Door jullie terug te ontmoeten dacht ik an mijn kinderwens, en heb ik het nogmaals geprobeerd' 'En?' Vroeg mirjam nieuwsgierig...
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 20:15 - Door: Mirjam
0

[i [bIk wil graag het volgende kwijt. In de laatste aflevering van dit ketting verhaal merk ik dat de schrijfster/schrijver opgewonden raakt van het zien van een kindervagina. Ik wil, en ik weet bijna zeker Vera ook, niet dat het verhaal die richting opgaat. Als dat toch gaat gebeuren dan stopt de ketting hier[/i [/b
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 14:03 - Door: Mirjam
0

Nadat we Lieke hadden uitgezwaaid brachten Vera en ik Sterre samen naar bed. Ze was zo moe van de hele dag dat ze bijna meteen in slaap viel. Samen bleven we nog even kijken naar ons kleine meissie. Ik wilde naar beneden gaan om de kamer op te ruimen toen Vera mij onze slaapkamer op duwde. Ik weet niet hoe het met jou is zei ze, maar ik heb ongelooflijk veel zin in jou. Ik ben al de hele dag zo geil als boter zei Vera en daar gaan we eerst wat aan doen.Ze duwde mij op bed en liet zig boven op mij vallen. Dat Vera geil was had ik ook wel in de gaten., maar ik deed of ik geen zin in sex had en probeerde plagend haar handen van mij af te houden. Nee nee Veer spartelde ik tegen, eerst het werk en dan de lol, ik heb er echt geen zin in nu, ik barst van de koppijn en ik maakte een theatraal gebaar naar mijn hoofd. Ja aan me hoela zei Vera. Jij en geen zin in sex. Maak dat de kat maar wijs.en begon mijn blouse los te knopen. Ik had geen BH aan dus had ze mteen mijn blote tieten te pakken. Ze hapte n voor n mijn tepels in haar mond en sabbelde als een baby aan een speen.

Mijn weerstand was gelijk verdwenen. Mmmmmm kreunde ik zacht, dit is zo lekker Vera zei ik zachtjes Vera drukte haar lippen op mijn mond en we tongden elkaar hardstochtelijk. Ze begon mijn spijkerbroek los te maken en trok hem evenlater naar mijn voeten en toen helemaal uit. Mijn string was gelijk met de jeans uit getrokken dus lag ik daar naakt en hulpeloos op het bed. Vera legd haar hand op mijn kut en riep, hoe kan dat nou geen zin in sex mat wel een zeik natte kut!!!!!
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 15:52 - Door: geillieke
0

Even zeggen dat het helemaal mijn bedoeling niet is om een kindervagina hierin te betrekken.
De volgende ochtend werd ik met een nat slipje wakker. Ik stond op en keek naar de natte plek. Ik probeerde me te herinneren waar ik over gedroomd had, maar het deed er eigenlijk niet toe. Ik besloot een dagje vrij te nemen. Ik nam een douche en scheerde mijn schaamhaartjes weg. Ik maakte me mooi op en deed het meest sexy setje aan uit mijn winkel. Transparante halve cup bh en transparante slip. Daarboven een mooi glanzend en golvend jurkje. Ik stapte in de auto en reed naar het huis van Mirjam en Vera. Vandaag zou het opnieuw gebeuren, besliste ik. Ik zou voor de eerste keer na bob opnieuw genieten tijdens een vrijpartij. Ik stapte uit en belde aan...
Datum & Tijd: 12-01-2017 @ 15:19 - Door: Femke
0

Ik liep naar de voordeur en deed open. Hy Lieke reageerde ik verrast. Hoi Femke ei ze. kuste mij op mijn ang. Zijn Vera en Mirjam er niet vroeg ze. Nee zei ik die hebben een weekendje samen. Wij passen op Sterre. O wat leuk voor ju;;i. Mag ik binnen komen vroeg ze. Natuurlijk loop verder zei ik. Er is alleen wel een probleempje, Wij staan eigenlijk ook op het punt om weg te gaan. Naar haar opa en oma. Ach wat jammer nu zei Lieke. Dan ben ik ook zo weer weg. Even Sterre gedag zeggen en Daphne natuurlijk. Zo gezegd zo gedaan, en konden ook wij opweg nar onze afspraak.

xxx
Datum & Tijd: 12-01-2017 @ 15:50 - Door: geillieke
0

Teleurgesteld reed ik naar huis. Ik besloot om het weekend erop hetzelfde te proberen. Ik reed opnieuw naar het huis toe. In plaats van aan te bellen liep ik even rond het huis. Ik zag hoe er licht brande en ik hoorde gekreun. 'Yes' zei ik stil. Ik liep via de achterdeur, die los was, binnen en ging naar de slaapkamer waar het gekreun duidelijk vandaan kwam. Ik zwaaide de deur open en...
Datum & Tijd: 15-01-2017 @ 13:51 - Door: Mirjam
0

Vera en ik lagen heerlijk te geilen met elkaar toen ik de deur zag open zwaaien. Ik dacht dat Sterre bnnen kwam, maar "gelukkig" was het Lieke. Vera keek op en ik merkte dat ze het niet leuk vond dat Lieke ineens in onze slaapkamer stond, en dat heeft ze Lieke ook laten merken. Ze schoot uit haar slof tegen haar. Hoe ze het in haar hoofd haalde om onaangekondigd ons huis binnen te komen en onze slaapkamer binnen te gaan. Ik zag dat Lieke schrok van de uitbarsting van Vera en probeerde de iedereen te kalmeren maar Vera was echt kwwas en beende langs Lieke de kamer uit de badkamer in. Lieke wilde zich verontschuldigen, maar kon geen woord uitbrengen. Ze draaide zich om en rende het huis uit.

Was dat nou nodig vroeg Vera toen ze in badjas weer uit de badkamer kwam. Ze was inmiddels weer wat rustiger, maar bleef er bij dat ze het ongepast vond wat Lieke deed. Het klinkt misschien wat hard maar ik ben even Lieke moe zei ze. Ik keek haar aan en zag aan haar blik in haar ogen dat ze het meende. Weetje zei ik tegen Vera. Jij bent eigenlijk best mooi als je boos bent en ik gaf haar een heerlijke lange tongzoen. Ik voelde het laatste restje boosheid bij Vera verdwijnen. Ik maakte haar badjas open en begon haar tieten te masseren en zoog aan haar tepels. Ik wilde door mijn knien zakken om haar hutje te kussen toen we Sterre hoorden roepen dat ze waker was. Vera keek mij aan en zei Ik vind kinderen heerlijk maar soms he....... ik schoot in de lach, kuste haar snel. Ik trok mijn badjas aan en ging Sterre halen.
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 16:55 - Door: Mirjam
0

Dit is al weer een poosje geleden maar wil het toch vertellen.
Vera en ik waren een weekendje met z'n tweetjes weg. Femke en Daphne paste op Sterre. Vera had mij verrast met een weekendje weg in een klein hotelletje ergens in limburg.

Femke en Dapne wilden graag op Sterre passen en Sterre zelf vond het geweldig dat haar twee tantes op wilde passen. Eenmaal in gecheckt zaten we op onze kamer. Zo zei Vera nu hebben we het rijk alleen. Ze liet er ook geen gras over groeie en begon meteen aan mijn kleren te frunneken. Ik probeerde haar te ontwijken maar dat ging niet ze is veel sterker dan ik. Kom maar bij mammie zei ze met een geile blik in haar ogen. Die blik had ik trouwens de hele weg in de auto al bij haar gezien. Ik liet me gewillig op bed drukken en gaf me over aan haar heerlijke tongzoenen. Ze kleede mij snel uit en deed ook haar eigen kleren uit. Heerlijk naakt lagen we te zoenen, haar handen streelde mijn tieten en ze zoog aan mijn harde tepels. Oh Vera wat ga je met me doen vroeg ik. Net als of ik bang was. Ik ga jou eens helemaal uitwonen lieverdje zei ze. Maar dat kan toch niet hier in een vreemde kamer protesteerde ik. Moet jij eens op letten meissie zei ze. Ze ging tussen mijn benen liggen en begon mijn kutje te likken. Ooohhh Veraaa. Ja zie je wel dit vind mijn kleine geile vriendinnetje wel lekker he. Natuurlijk vond ik het lekker, Vera geniet er altijd van als ik tegenstribbel. Ik hou dat natuurlijk niet lang vol. Zeker ziet als ze zo zalig aan mijn clitje sabbelt. Ik kronkelde van genot. Mmmmm ooohh aaaahhhh ik kon niks anders uitbrengen. Vera draaide nu zo dat ze met haar natte doos boven mijn gezicht hing. Jij gaat mij ook verwennen zei op gebiedende toon. Ik liet het mij geen twee keer zeggen en hapte naar haar kutje.Mijn tong schoot over haar clitje, Vera reageerde onmiddellijk. Oohhh jaaaa lekker. Ik stak 2 vingers in mijn mond en daarna duwde ik ze in het druipende kutje van Vera. Aahhh kreunde ze. Ik begon haar te neuken met mijn vingers. Ook zij stopte een paar vingers in mijn natte spleet en samen lagen we elkaar te neuken met onze vingers. Het duurde niet lang voor dat ik Vera hoorde zuchten toe maar Mir ga door dit is zo lekker. Ze kneep haat kutsperen om mijn vingers, ik wist dat ze het niet lang meer zou volhouden. Zelf voelde ik mijn orgasme ook op komen. Onze lichamen schokte hevig toen wij samen snoeihard en luid kreunend klaar kwamen. Doodop kropen we tegen elkaar en verzande in een zalige lange heftige tonzoen. Ik wist dat dit zeker niet ons laatste orgasme was. Er zouden er nog veel meer volgen. Maar daar over verteld Vera je wel meer.

XXXX
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 19:16 - Door: Daphne
0

Al een hele tijd niks meer van Vera en Mirjam gehoord. Ik vrees dat ze geen stel meer zijn. Dat maakt mij erg erdrietig. Juist omdat het zulke heerlijke meiden zijn. Terwijl ikop de bankzit en een beetje treurig zit te kijken kruipt Femke tegen mij aan. He, lekker ding wat heb jij van daag vraagt ze, Ik leg haar uit wat ik voel en vrees. Daar heb je wel gelijk in schat zegt ze en geeft me een heerlijke tongzoen. Maar wij hebben elkaar toch fluistert ze in mjn oor. en zoen mij zacht in mijn nek en hals. Ik voel haar handen over mijn tieten glijden. Eigenlijk wil k haar wegduwen maar Ze kijkt mij met die heerlijk blauwe ogen aan. Ogen waar ik helemaal in verdrink.

Il laat haar gaan. Haar handen verdwijnen onder mijn T shirt en ik voel hoe ze mijn tieten masseerd, Mijn tepels zijn knoerd hard geworden ze rolt ze tussen duim en wijsvingengr. Mmmm kreun ik zacht. Het is al weer even geleden dat we samen lagen re rollebollen op de bank.Femke schoof mij shirt over mijn hoofd en begon mijn blote tieten te zuigen. En voor n verdwenenmijn tepels tussen haar lippn. Mmmm kreunde ik alleen maar. Terwijl ze als een baby lag te zuigen knoopte ze haar blouseje los en gooide het bij mijn shirt. Al snlen had ze mijn broek los gemaakt en begon ze die uit te trekken. Ik hielp haardarbij en meteen beong zij haar eigen rokje uit te trekken. Alleen in onze tring lagen we op de bank te zoenen en te voelenover elkaars lichaam.
Kom schat zei Femke en stond op en tok me mee naar de slaapkamer waar ons lekkere grote bed stond.
Datum & Tijd: 27-02-2017 @ 15:27 - Door: Femke
0

Ik trok Daphne mee naar onze slaapkamer en duwde haar op bed. Snel kroop ik naast haar en begon haar heerlijke tieten te strelen en te zoenen. En voor n zoog ik haar tepels in mijn mond.. Als Daph ergens geil van wordr is het daar van. In welke bui ze ook is (ik maak daar altijd dankbaar gebruik van, hi hi). Ze begon zachtjes te kreunen. Ohh je weet dat ik daar altijd geil van wordt lieverd zucht ze in mijn oor. Oja vraag ik quasi verbaasd en geef haar een heelijke lange tongzoen. Ik kruip tussen haar benen en trek haar string naar beneden, even haar beben omhoog en weg is het kleine stukje textiel. Voor me ligt een heerlijk bijna kaal kutje
Ik druk er zachtjes een kusje op. Meteen laat ik mijn tong door haar spleetje glijden. Daphne toch!!!!!! roep ik je bent gewoon klets nat !!! Wat ben jij een stout meisje zeg ik. Maar je hebt ook geluk hoor, want ik hou van stoute natte meisjes. Mijn tong zit al weer in het kutje van \dapne en is op zoek naar haar klitje. Als ik er overheen lik lijkt het wel of Daphne door een wesp word ge stoken. Haar lijfje veert op aaahhhh jaaa ga door Fem lik nijn kutje lekker klaar.
Datum & Tijd: 01-03-2017 @ 13:43 - Door: Vera
0

Ik moet Daphne even gerust stellen. Met mij en Mirjam gaat alles super lekker. Gebrek aan tijd en in sommige schakels kon ik mij niet in vinden.. wil dolgraag weer een schakel met ons vieren. Femke, Daphne, Mirjam en mijzelf natuurlijk.

Een hele lange kus voor jullie alle 3..
Xxx
Vera
Datum & Tijd: 07-03-2017 @ 19:51 - Door: Daphne
0

De laatste schakel was voor Femke en mij een hele opluchting. We zijn dolblij weer wat van je te hebben gehoord Vera.
Schrijf jij de volgende schakel maar dan weten we meteen waar jij je happy bij voelt.

Groetjes en een kusje hier een likje daar en een vingertje er bij

xxxxxDaphne
Datum & Tijd: 09-03-2017 @ 15:06 - Door: Mirjam
0

De bel ging eb Vera liep naar de deur. Toen ze open deed zag ze twee frisse jonge meiden staan. Dag mevrouw, wij zijn van de Nederlandse Vereniging van Natte gleuven. Wij houden een onderzoek naar de stand van zaken rondom de natte gleuf. Mogen wij u een paar vragen stellen. Vera kon haar lachen bijna niet in houden en nodigde de beide meiden binnen. Eenmaal in de woonkamer gingen de meiden op de bank zitten. Ze droegen allebei een kort rokje met een strak topje er op. Brand maar los zei Vera. De oudste van de twee ging staan en tilde haar rokje op. Geen slip!!!! Kijk dit is mijn natte gleuf, zouden wij die van jullie ook eens mogen zien. Vera en ik rolden van onze stoel van het lachen. Dames niet zo lachen, dit is een serieuze zaakhoor. Het is namelijk heel beroerd gesteld met de natte gleuven in Nederland, zei het andere meisje.

Vera stond op en liet haar jggingbroek zakken. Kijk maar dames dit is mijn gleuf. Ook ik tilde mijn jurkje op en showde mijn kale natte gleuf. De meiden keken elkaar aan en zeiden tegen elkaar, deze gleuven moesten we maar eens grondig onderzoeken.
Datum & Tijd: 10-03-2017 @ 19:59 - Door: Femke
0

oK, zei ik dat ziet er zo te zien goed uit, Ja zei Daphne maar ik wil ze toch wel even wat nader bekijken hoor. Ga je gang zei Vera en ging met haar benen wijd wer zitten. Daphne vroeh op ze ook haar Shirtje uit wilde trekken. Dat was voor vera geen probleem. Daphne t zei dat ze wel even har werkkleren moest aan doen enrok zelf ook haar kleren uit. Zo dat werk wat makkelijker zei ze met een geile lach op haar toet.

Ze kroop tussen de benen van Vera en begon haar dijen te likken. Langzaam bewoog ze naar haar kruis. likte Vera's kutlippen en Vera kreunde luid. Ooooh jjaaah dat is lekker zeg. Nou Fem deze gleuf voldoet zeker aan de normen van de Vereniging van Natte Gleuven. Laat mij dat zelf maar eens controleren zei ik.
Ik trok ook snel mijn werkkleren aan( ook niks dus hi hi) en kroop naakt tussende benen van Vera. Ik begon gelijk de kutllipprn van haar te likken, Vera kreunde het uit ja ja jaaaah schreeuwde ze. Wel collega je hebt volledig gelijk. Deze Gleuf is klets nat en voor de ogen van Vera gaf ik Daphne een heerlijke tonglebbeer. Zal ik doe andere natte Gleuf controleren vrieg aan Dapne. Dat is goed collega dan ga ik hier nog even door, want volgens mij is deze gleuf niet alleen kletdnat, de eigenaar is volgens mij ook bloedje geil geworden......
Datum & Tijd: 23-03-2017 @ 14:54 - Door: Daphne en Femke
0

Lieve Vera.
Wij hebben nu al een hele poos niets van je gehoord.
Hebben wij iets fout gedaan? Er is een nieuwe serie schakels gamaakt met alleen ons tweetjes en Mirjam.
Waarom reageer je niet meer?
Datum & Tijd: 02-05-2017 @ 14:37 - Door: wendy
0

Mijn vriendin Marian en ik belden aan bij een huis waarvan we wisten dat er leuke, jonge vrouwen
woonden.
Marian en ik hebben namelijk een Vereniging van Nederlandse Natte Gleuven opgericht.
We vinden het ontzettend geil om er een onderzoek naar te doen en bij vreemde vrouwen
aan te bellen en te vragen of ze mee willen doen.
Een leuke jonge vrouw deed open en liet ons binnen, nadat wij verteld hadden van onze Vereniging.
Ze zei, brand maar los en ik trok mijn rokje omhoog en liet haar mijn blote kut zien, want een slipje had
ik natuurlijk niet aan.
Ze kwam dichter naar me toe en bekeek mijn natte kutlippen aandachtig en zei '' zo Wendy, jij hebt een heerlijke natte gleuf zeg", 'wil je die van mij zien ".
Ze trok haar jurkje omhoog en zei'trek maar lekker mijn slip omlaag ', dan mag je alles zien wat ik te bieden
heb oor jullie Vereniging.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net