Opwindend.Net

Categorie: Lesbisch
Datum: 14-12-2016
Schakels: 22x
Gelezen: 1049x
Betrapt Door Zus

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 16:42 - Door: Felientje
Vrijdagavond, 18u. Zoals gewoonlijk ben ik net thuis van school. Ik ben Felien, 19 en ik studeer voor lerares lager onderwijs. Ik heb lang blond haar, blauwe ogen en een mooi B70 cupje waar ik wel trots op ben. Ik plofte neer in de sofa. Wat een dag was het weer geweest. Eerst de bus missen, dan in een strortbui van gietende regen terecht komen en mijn lief die het uitmaakt, het zat niet mee. Mijn natte kleren besloot ik uit te doen. Bij mijn slipje aangekomen merkte ik dat het ook nat was. Gelukkig woonde ik alleen, dus kon gemakkelijk in m'n nakkie rondlopen. Besloot het ook maar uit te doen. Allen was mijn slipje blijkbaar niet nat van de regen, maar van mijn geil. Mijn kutje schreeuwde om aandacht. Ik liep naar mijn kamer waar ik een lekkere lesbisch pornofilm uitzocht. Ik ging met mijn benen open op bed liggen en genoot. Wat ik niet merkte is dat mijn zus ondertussen binnengekomen ws, zij had een sleutel...
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 17:04 - Door: Manon
0

Even mijn zusje bezoeken dacht ik, het was al een week geleden. We lijken als twee druppels water op elkaar al denk ik toch dat ik een beetje meer borsten heb.
Er is nog een verschil ik ben lesbisch en daar moet Felien niets van weten. Bij de deur zie ik het licht branden van haar slaapkamer, ik besluit haar te verassen dus sluip binnen met mijn eigen sleutel.
Ze heeft me geappt dat haar vriendje haar heeft gedumpt dus ze zal wel op bed liggen te treuren.
Op de trap hoor ik hijg geluiden het lijkt niet op mijn zusje haar stem. Stiekem luister ik even als ik helemaal boven ben en ik kom er al snel achter dat ze een heet filmpje bekijkt. Eerst denk ik dat ze een trio scène op heeft staan maar door de kier van de deur zie ik dat het een lesbisch filmpje op staat. Oo die Felien toch! ! Ze vindt het toch wel spannend dus twee vrouwen.
Ik voel mijn hart sneller kloppen en wordt geil van wat ik zie, helemaal als ik haar kamer binnen kom lopen en mijn zusje zie liggen: kompleet naakt met haar benen wijd en twee vingers op haar venusheuvel waar ik nog een mooi dun streepje schaamhaar zie. Ik kijk nu recht in de ogen van mijn zusje met grote ogen kijkt ze me aan. HEE Mano wat doe je hier? ?
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 18:11 - Door: geillieke
0

Manon stond opeens in mijn kamer. Ik trok het teken meteen voor me. Ik werd rood. 'Manon, wat doe je hier' vraag ik. Ze komt naast me op bed zitten, ik zet de film uit. 'nou, zegt ze, ik kwam je even bezoeken omdat ik dacht dat je wel wat steun kon gebruiken, maar blijkbaar zie je er niet erg vanaf', grinikt ze.'Jawel hoor, alleen heb ik een beetje een andere manier om mijn verdriet te verwerken', grinik ik terug. Ze lacht naar me. 'Wrm een lesbische film' vraagt ze. 'Ik had even geen zin om mannen pikken te zien' lach ik terug. 'En als ik het zo zie kan seks met 2 vrouwen ook best lekker zijn'...
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 20:20 - Door: Manon
0

Nou en of het lekker is met een vrouw.Die weten de juiste plekjes te bewerken. Zeg ik en trek licht aan het dekbed. Felientje heeft het wel nog vast maar doet niet helemaal haar best en laat hem makkelijk van haar lijf glijden. Ik kijk in haar ogen en vraag of ik haar mag aanraken. Ze haalt haar schouders op wat ik opvat als goedkeuring ik ga met mijn handen naar haar borsten en streel ze teder Felien ontspant haar tepels reageren direct en begin er mee te spelen. Haar lichaam voelt warm en ik zet mijn mond op haar lippen.
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 20:41 - Door: Felientje
0

Manon kuste me. Haar tong gng in mijn mond. Wat gebeurde er toch, dacht ik in mezelf, maar ik liet het gebeuren. 'Dit is wel niet eerlijk he zusje' zeg ik tegen haar. 'Ik ben poedelnaakt en jij hebt je kleren nog aan' Ik ging met mijn handen onder haar shirtje en trok het uit. Ik merkte dat ze geen bh aan had. Haar borsten waren heel anders dan de mijne. Voller en ze hangden minder. Manon kuste me opnieuw en duwde me plat op bed. Ze ging al kussend over mijn borstjes, naar mijn venusheuvel met mijn driehoekje schaamhaar. Ik liet een klein kreuntje ontsnappen. 'Kan dit wel zus?' vroeg ik aan haar
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 08:04 - Door: Manon
0

Kort tongzoen ik met mijn eigen zusje toch wel geil dit. Mijn shirt wordt omhoog getrokken Felientje bekijkt mijn borsten ze glimlacht haar uitzicht bevalt wel hihi.
Ik druk haar rug op bed en geef weer een zoen van de tongzoen ga ik zoenend naar beneden en lik haar tepels Felien begint me aan te raken. Ik ga verder naar beneden tussen haar benen stop ik met mijn tong ga ik over haar lipjes Oow Manon Hhaaaaaa Felien is geil haar lippen gaan open haar kutje is lekker nat en ruikt zoet. Felientje vraagt of dit wel kan. Vraag dat je zelf maar als je een keer door een vrouw bent klaar gelikt zeg ik en druk mijn tong op haar klitje. Mijn vinger glijd in haar.
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 14:08 - Door: felientje
0

dit was zo geil. Ik voelde een vinger in me van Manon. Ik kreunde het uit, wat was dit lekker. 'Oh zusje, je hebt dit meer gedaan he?' Ze antwoorde niet. Ik voelde hoe ijn clitje gelikt werd door het tongetje van Manon. Voor ik het wist kwam ik schokkend en bevend klaar. Manon kroop op bed en tongzoende haar. 'Dankje, ik had dit echt nodig' fluister ik haar toe. Ik streel haar borsen en ga met mijn hand naar haar rokje. 'Mag ik?' vraag ik geil
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 06:42 - Door: Manon
0

Ik lik mijn geile zusje klaar ze bedankt me met een lange tongzoen als vervolg ze gaat weer naar mijn borsten en masseert ze heerlijk ik geniet ze bewerkt mijn tepels en die zijn al zo gevoelig meteen reageren ze en ze worden keihard. Dan gaat er een hand onder mijn rokje Felien streelt mijn string. Mag ik? Vraagt ze ik lach en zeg streng: Nee je moet! ! Ik trek zelf mijn string uit deze is nu al nat. Ik pak mijn zusje haar blonde staart en druk het tussen mijn benen Lik me smeek ik bijna. Ze begint wat onwennig maar al snel komt haar lesbische kant naar boven. Oo wat lekker! ! JAa zusje toe maar geile kreun ik uit.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 07:20 - Door: Felientje
0

Heerlijk smaakten haar kutsappen. Hmm wat was dit geil om mijn zusje zo te zien genieten. In een mum van tijd kwam ze klaar. Een klein straaltje geil spoot in mijn gezicht. Ik ging naast haar zitten en liet haar haar eigen geil proeven. Ik haalde een vib uit mijn schuifje van mijn nachttkastje. "Alleen is dit lekker, maar met 2 waarschijnlijk lekkerder grapte ik." Ze keek me geil aan, ze ontdeed zich van de rest van haar kleding en we gingen met onze beide kutjes tegen de vib zitten. We kwamen beiden snel klaar en gaven elkaar weer een geile zoen. 'Blijf je overnachten??" Vroeg ik haar geil
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 18:46 - Door: Chantal
0

Ik was langs het huis van Felien gelopen en zag de deur op een kier. Felien en ik kennen elkaar van de sport. Ik vond het vreemd dat de deur open stond en keek beneden en riep. Maar kreeg geen reactie. Ik was stil en hoorde gekreun. Ik sloot voorzichtig de voordeur en sloop naar boven.
Door de kier van de slaapkamer zag ik Felien en haar zus Manon elkaar heerlijk verwennen. Ik werd er geil van. Ik kon me niet bedwingen en begon liggend op de grond mijzelf te verwennen. Die twee genoten van elkaar en van de vibrator waarmee ze speelden. Ondertussen waren ze alweer klaargekomen en dat had ik niet gemerkt. Ik lag te genieten van mezelf en kreunde waardoor ik niet door had dat ze mij hadden gehoord.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 19:51 - Door: Felientje
0

Chantal lag op de gang te kreunen. Ze had niet door dat we ondertussen recht voor haar stonden. 'Wel wel, nog bezoek' Lach ik. Chantal kleurt rood. 'Ook zin in een vrijpartij? Vraag ik haar geil. Manon knoopt haar blouseje open, ik help haar recht en neem haar mee. Ze gaat opgewonden op bed liggen. Haar kleren gaan uit..
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 05:25 - Door: Chantal
0

Terwijl Felien vraagt of ik ook zin heb in een vrijpartij en me mee richting bed neemt is Manon al bezig mij uit te kleden.
Uiteraard heb ik zin. Het lijkt me heerlijk om met jullie te vrijen. En het liefst heel erg lang kreun ik. Ik heb geen plannen meer voor vandaag.
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 21:36 - Door: Chantal
0

Als Manon en Felien me naakt op bed leggen beginnen ze mijn borsten te masseren. Manon kijkt in mijn ogen en geeft mij een tedere zoen. De zoen gaat over in een tongzoen. Daarna kust ze langzaam richting mijn borsten. Ik kijk Felien geil in haar ogen. Ze komt dichterbij en onze tongen raken verstrengeld in een passievolle zoen....
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 10:07 - Door: felientje
0

Ik ga meteen naar chantal haar inmiddes kletsnatte kutje. Zonder enige moeite schuif ik 2 vingers naar binnen. Manon blijft Chantal kussen ondertussen. Mijn tongetje likt 1 snelle haaltjes het clitje van Chantal nu. Telkens ontsnappen er kreuntjes die steeds luider en luider worden. OPeens voel ik dat de spieren rond haar kutje samen trekken. Om haar orgasme nog wat te versterken begin ik haar G-spot te stimuleren...
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 15:40 - Door: Manon
0

Wat tong ik geil met Chantal, Felien is haar kutje aan het verwennen en ik voel haar hart sneller kloppen onder het zoenen Ik duw mijn kutje nu ook richting Felien en ze snapt de hint. Mijn kutje heeft ook weer aandacht nodig!! Chantal komt kermend klaar en stopt met zoenen, ik spring op en druk mijn kutje op Chantal haar mond
Lik me klaar geilerd!! hijg ik. Al snel heeft ze de smaak te pakken en wordt heerlijk gebeft. Felien heeft haar speeltje gepakt en duwt hem in mijn kutje. OO mijn God!! Chantal likt mijn klit en mijn kut wordt geneukt door Felien haar vib.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 15:56 - Door: Chantal
0

Ik lik aan Manon haar klit. Het smaakt geweldig. Ik merk aan haar buik dat ze elk moment klaar gaat komen. Ik gebaar Felien de vibrator weg te halen en tegen Manon haar kontgatje te houden. Ze heeft het niet meer ik stop met likken en duw met mijn duim op haar klitje. Ze begint te spuiten. Ik duw haar om en hou Felien boven Manon haar kutje en stimuleer nog steeds haar klit. Ze blijft spuiten. En dan stop ik. Felien zit onder Manon haar sap. Net als ik. Ik fluister in het oor van Manon, nu gaan we Felien gigantisch verwennen. En we beginnen het sap van Manon bij Felien van haar gezicht te likken.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 15:57 - Door: felientje
0

Manon haar kutje druipt van het geil. Ze komt heerlijk spuitend klaar en Chantal zit volledig onder het geil. 'Nu is het mijn beurt sletjes' Ik leg me op bed. Chantal likt me terwijl Manon me tongt. Manon komt in standje 69 boven me liggen. Ik probeer haar te likken maar door het gelik van Chantal lukt het me niet. Ik kom klaar voor ik Manon kan likken...
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 17:00 - Door: Chantal
0

Terwijl nu Felien klaarkomt. Laat ik Manon de sappen van Felien proeven. Maar dat doe ik niet zomaar. Ook Felien begint te spuiten. Ik masseer hij beide lipjes terwijl ze spuit. En ondertussen duw ik met korte tussenpozen op haar klit. Ze blijft spuiten. Tot ze bijna flauwvalt. Ik leg haar neer. En ga tussen haar en Manon liggen. Ik lik de sappen van Felien van de mond van Manon. Ook Felien proeft geweldig. We strelen elkaar. Totdat iedereen een beetje bij is gekomen. Dan vraag ik of we even zullen gaan douchen tussendoor...
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 17:03 - Door: felientje
0

De vraag van Chantal om te gaan douchen vond ik wel geil. 'Ik heb een beter idee, zeg ik, Ik heb hier een grote badkuip, zullen we samen in bad?' De meiden kijken me geil aan. Ze knikken bevestigend. Terwijl ik naar de badmkamer loop en het bad laat vollopen, hoor ik weer gekreun en gehijg, wat een geile dozen zijn het toch, denk ik in mezelf...
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 18:56 - Door: Chantal
0

Terwijl Felien het bad vol laat lopen likken Manon en ik elkaar klaar in standje 69. Als we klaar zijn fluister ik in Manon haar oor een plannetje. Daarna lopen we naar de badkamer. Manon en ik stappen eerst in bad. We helpen Felien om ook in bad te stappen. Ze kijkt naar Manon en wil gaan zitten. Maar ik pak haar borsten stevig beet en begin ze te masseren. Ondertussen lik ik aan haar oorlel. Terwijl ik dat doe streelt Manon over Felien haar benen naar beneden. Zo komt Manon in bad te liggen. Manon streelt verder en ik speel met de tepels van Felien. Ze draait haar hoofd iets en tongt met mij. Manon begint inmiddels met twee vingers in Felien haar kutje te bewegen. Ze krijgt de neiging zich te laten zakken. Maar ik pak haar borsten steviger vast en masseer ze diep. Ze begint te kreunen. Manon blijft met twee vingers diep in en uit Felien haar kutje gaan en ondertussen duwt ze 1 vinger in Felien haar kontgaatje...
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 09:27 - Door: felientje
0

Ik slaag een klein gilletje. De geile dozen wouden het anaal proberen. Het voelde wel lekker. De vinger van Manon bleef op en neer gaan zowel in mijn kut als in mijn kontgaatje. Ik squirte als ik klaar kwam en viel bijna achterover. 'geile dozen' zei ik tegen de 2 meiden. 'Maar nu is het aan jullie he', ik stapte uit bad en nam een Magic Wand vib en een anaalplug. Ik stapte terug in bad, 'wie eerst dames?'
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 15:48 - Door: Chantal
0

Ik gaf Felien te kennen dat Manon aan de beurt was. Kijk maar eens hoe geil ze kijkt.
Felien keek goed en zei, je hebt echt gelijk mijn zus moet met spoed geholpen worden. Ik pakte het hoofd van Manon en begon aan een vurige tongzoen.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 09:46 - Door: felientje
0

Manon stond recht. Ik wreef de plug in met wat geil van haar kutje en stopte hem in 1 keer in haar sterretje. Ze kreunde luid. Daarna nam ik de vib en zette hem tegen haar clitje. Ik zette hem meteen op de hoogste stand. Manon kreunde het uit. Chantal kwam ook met haar kutje tegen de vib staan en begon ook lekker te kreunen...
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net