Opwindend.Net

Categorie: Groepsex
Datum: 17-12-2016
Schakels: 14x
Gelezen: 1097x
Misschien Ben Ik Te Makkelijk

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 23:57 - Door: Jayna
Het was al een paar jaar geleden dat ik naar de stad verhuisd was. Vrienden, die toevallig in de stad waren, bleven vaak bij mij slapen. Dat het maar een uurtje terug naar huis was, negeerden ze voor het gemak (en ook dat hun vriendin op ze zat te wachten).

Dit weekend was ik echter in het dorp, waar ik opgroeide. Ik had mijn tas met kleren achter in de auto gegooid. Ik had me op mijn eigenwijze weer eens gekleed, kort rokje, string eronder en een blouse. Een BH heb ik niet nodig, want mijn borsten zijn maatje A en dus echt stevig. Ik ben gewoonweg helemaal erg slank en met mijn 1m60 weeg ik dan ook niet veel. Mijn zwarte haren vallen tot op mijn schouder en met mijn wisselende contacten heb ik mijn kutje strak geschoren.

Toen ik arriveerde begonnen de eerste vrienden op het feest binnen te druppelen. De drank vloeide rijkelijk en het zal een uur of elf geweest zijn, toen de meiden zeiden naar een discotheek te willen. De meeste mannen hadden geen zin en ik vermaakte mij nog opperbest. Zo kwam het dat ik achterbleef met misschien een man of 10.

In de afgelopen jaren was er weinig veranderd, want met een beetje drank in de man ging het gesprek al snel alleen over seks. Het was Ron, denk ik, die begon: "Jayna, wie ga je vanavond mee naar bed nemen?
Even was ik met stomheid geslagen en keek hem verbaasd aan, maar hij ging verder: "Zo gaat het namelijk altijd. Als jij op een feest bent, dan eindig je met een van ons in bed. Kom je in de stad te kort?"
Ik reageerde gelijk: "Wie zegt dat ik geen seks heb? Minstens twee van jullie bellen me eens in de maand op om bij me te blijven slapen en jullie weten allemaal hoe dat eindigt!"
Even zaten ze elkaar aan te kijken en toen zei Paul: "Jullie ook?"
Ze knikten allemaal instemmend: "Jayna is ook zo anders dan mijn vriendin, niet eerst knuffelen of zo, maar gelijk pijpen en neuken."

Ik weet dat de meeste vrouwen, nu het schaamrood op de kaken zouden hebben staan, maar ik niet. Het was ook gewoon de waarheid. Ik gaf weinig om dat geknuffel en vrouwvriendelijke porno keek ik ook niet. Nee, ik deed voor de mannen niet onder.

Ik reageerde hierop en zei: "Eigenlijk zijn jullie de meest zachtzinnige types, alsof jullie je vriendin neuken. Ik vind het gewoon lekker zo'n pik in mijn kont."
De mannen gingen verder: en Paul zei "Maar dan ben jij gewoon een ongelooflijk geile donder. Ik heb je al wel eens in je kont geneukt, maar wat heb jij dan nog meer gedaan?"
Mijn antwoord was kort: "Eigenlijk alles wel, twee mannen, met een vrouw"
Paul: "En wat heb je met seks nog niet gedaan en wil je wel doen?"
Ik hoefde niet lang na te denken: "Ik heb een paar dingen, die ik dol graag wil doen: geneukt worden voor publiek, meer dan twee pikken en gefilmd worden."

Paul knoopte zijn broek los en trok hem naar beneden. Zijn lul was al aardig stijf en hij zei: "Ik ga je wel met het eerste puntje helpen. Pijp me maar!"
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 16:46 - Door: Paul
0

Zoveel brutaalheid kon Jayna wel appreciŽren. Ze ging onmiddellijk op haar knieŽn zitten en hapte mijn pik naar binnen. De andere mannen die aanwezig waren moedigden ons aan. "Neem een foto John", zei ik tegen ťťn van de vrienden die geil stond toe te kijken. Hij nam zijn iPhone en begon foto's te nemen van mijn gezwollen lul die in en uit Jayna haar mondje verdween. "Mooie pik man", riep Tom plots tot groot jolijt van de anderen. "Als je wil mag je hem straks ook eens in je bek nemen hoor", zei ik geamuseerd. Iedereen moest lachen.

Net voor ik zou spuiten trok ik hem terug. "Nog niet", zei ik plagend tegen Jayna, "ik heb een vermoeden dat het hier nog leuk zal worden deze nacht". Met zaadvragende ogen keek ze me uitdagend aan. "Wie is de volgende", zei ze geil terwijl ze haar blouse opende en haar kleine tietjes met staalharde tepels zichtbaar werden. John en Tom deden onmiddellijk hun broek open en haalden hun stijve lul eruit.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 20:26 - Door: Jayna
0

Ik liet me niet kennen en pijpte Paul onder luide aanmoedigingen.Tom maakte de foto's van dichtbij en het liefst had ik hem een foto van mijn mond vol zaad laten maken, maar Paul zei: "Nog niet."

Hij wilde nog niet klaar komen, maar ik was nu zo ver dat ik meer wilde. Als het bij pijpen bleef, kon ik ze wel hebben, hees zei ik: "Wie is de volgende?"
Ik knoopte mijn blouse open en de volgende twee heren kwamen eraan. Ik pakte John's pik beet en begon hem te trekken, terwijl ik de lul van Tom beet had en mijn tong langs zijn stam liet glijden to aan zijn kale balen.

Achter me voelde ik iemand mijn rokje omhoog doen en ik hoorde Ron zeggen: "Sinds wanneer heb jij een string aan?"
Eigenlijk was het niet meer dan een veter door mijn billen, maar het beviel hem blijkbaar niet en hij trok hard aan mijn string. Ik voelde de pijn uit mijn natte gleuf, terwijl hij probeerde de string kapot te trekken. Hij deed het met zo'n grof geweld dat ik niet langer kon pijpen.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 20:59 - Door: Ron
0

Al vanaf het moment dat ik Jayna had geholpen met verhuizen kwam ik regelmatig bij haar langs om een geile nacht te hebben. Nu ik er achter was gekomen dat de rest van onze vriendengroep dat ook deed wilde ik haar laten voelen dat ik er niet zo blij mee was.

Ze zat nu op haar knieŽn voor John en had zijn pikken diep in haar keel. Ik nam nog een paar foto's en ging toen achter haar staan. Toen ik met mijn handen onder haar rokje ging voelde ik het touwtje tussen haar bellen. "Sinds wanneer draag je een string?" Vroeg ik haar. "Die heb je niet nodig!" Ruw trok ik het draad tussen haar schaamlipjes en zag dat het haar pijn deed. Ik trok nog harder en probeer de string kapot te trekken. Onder tussen had ze de pijn uit haar mond en hapte naar adem. Met een harde ruk trok ik de string nu kapot en stopte de restanten in mijn zak. Ook het rokje trok ik van haar billen. John had nu zijn pil weer diep in haar mond geduwd en ik begon haar ruw te vingeren. Steeds meer vingers verdwenen in haar..
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 21:17 - Door: Jayna
0

Ron was super ruw met uitkleden, blijkbaar liet hij eindelijk na al die sekspartijen zijn remmen los. Het werd ook wel tijd. Ik stortte me gelijk op de pik van John en genoot van de stijfheid van zijn mannelijkheid.

Ik voelde Ron's hand tussen mijn benen en automatisch spreidde ik mijn benen verder om hem toe te laten tot mijn vrouwelijkheid. Zonder verder voorspel drukte hij gelijk twee vingers naar binnen om ze hard in en uit mijn poesje te bewegen. Ik werd alleen natter.

"Dat vind je lekker he, kleine slet? Je goed laten vingeren terwijl al die kerels toekijken!" riep Ron.Ik kon alleen maar instemmend kreunen, terwijl ik John's pik diep in mijn keeltje liet glijden.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 21:32 - Door: Paul
0

John ramde zijn pik lekker hard in Jayna haar geile zaadbekje. Tom stond naast hem aan zijn pik te trekken. En Ron zat achter haar met zijn vingers diep in die geile natte gleuf die ik al zo vaak gevuld had in het verleden. En ik, ik stond goedkeurend toe te kijken naar al dit geils met mijn pik nog steeds staalhard uit mijn gulp stekend.

Plotseling hoorde ik een diep gegrom. Aan de stuiptrekkingen van zijn kont te zien kwam John klaar in Jayna haar mondje. Ik hoorde haar slikgeluiden maken waardoor ik bevestiging kreeg dat zijn zaad diep in haar keeltje zat. Nu hield ik het niet meer.

"Haal je vingers eens uit ons sletje", zei ik tegen Ron. Ik ging op mijn knieŽn achter Jayna zitten en plaatste mijn eikel tegen haar natte gleuf. "Steek hem erin", zei Tom geil. Ik gaf mijn vriend een knipoog en oefende wat druk uit. Gewillig verdween mijn harde paal in het vochtige spleetje van Jayna.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 21:51 - Door: Jayna
0

Met John's pik diep in mijn keel, slikte ik zijn zaad gelijk door. Als hij zijn pik uit mijn mond haalt, hangen de slijmresten eraan. Ik hoor Paul tegen Ron zeggen, dat hij ruimte moet maken. Met zijn hand drukte hij me voorover en dan voel ik zijn hard staaf in mijn gewillige kutje glijden.

"Ja, ik wil jullie vanavond allemaal!" roep ik en om me heen zie ik nu de andere mannen ook uit de kleren gaan Een paar maken foto's en films. Ron biedt nu zijn pik aan en gewillig open ik mijn mond. "Jezus, wat heb jij een geil pijpbekkie!" zegt hij, terwijl Ron mij swaffelt met zijn harde pik.
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 00:42 - Door: Ron
0

Paul vraagt me ruimte te maken zodat hij haar diep in haar kutje kan neuken. Ik trek mijn vingers terug uit haar kutje en neem enkele draden kutvocht mee. Die geile slet is zeiknat. Paul duwt gelijk zijn harde pik in het doosje. Nu John is klaargekomen in het pijpbekje is er ruimte voor mij. Ik laat mijn broek zakken en min harde lul springt omhoog. Ik sla met mijn lul een paar keer in het kleine gezichtje van Jayna. Ze opent gewillig haar mond en ik schijf mezelf naar binnen. Ze begint me nu heerlijk te pijpen en voel een orgasme opkomen. Mijn zaad is echter niet voor haar mondje bedoelt. Ik wil haar lekker in haar kontje gaan nemen.
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 07:16 - Door: Tom
0

Mijn beste vriend Paul is Jayna hard aan het neuken. Mijn pik staat op ontploffen. Maar al Jayna haar gaatjes zijn bezet. "Gaat het", vraagt Paul terwijl hij Jayna hard en ritmisch blijft volpompen. "Mijn kloten staan op springen man", beken ik hem en ik trek mijn voorhuid heen en weer over mijn smalle eikel. "Kom hier", zegt Paul plots. Zou hij eindelijk doen waar ik al zo lang over fantaseer. "Hoe bedoel je", vraag ik ter verduidelijking. "Ik ben bloedgeil", zegt Paul, "profiteer ervan". Ik doe een stap of twee vooruit en bied mijn harde pik aan. Paul hapt hem naar binnen...
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 09:07 - Door: Paul
0

Dat Tom op mij geilde vermoedde ik al lang. Maar omdat ik opmerkte dat hij meer naar mijn pik keek dan naar Jayna haar tieten of kut, was ik het nu wel hťťl zeker. Ik ben een pure hetero maar wel een zeer nieuwsgierige. Stiekem heb ik het me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om met een man te spelen. En omdat de geilheid het van mijn verstand had overwonnen het voorbije kwartier, besloot ik om mijn kans te wagen.

Zoals ik vermoedde ging Tom onmiddellijk overstag. Hij bracht toen ik het hem vroeg zijn harde lul tot voor mijn gezicht. Gelukkig was hij niet al te groot, hij had een lul van normale afmetingen. Ik opende mijn mond en zachtjes liet hij hem langs mijn lippen naar binnen glijden. Ondertussen bleef ik de zeiknatte kut van Jayna verder volpompen. Tom kreunde zachtjes. Voor het eerst in mijn leven proefde ik mannenvlees. Het viel best mee.

Terwijl Tom mijn keel aan het neuken was voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik deed teken dat Tom zich eventjes moest terugtrekken zodat ik me kon concentreren. Ik sloeg Jayna nog enkele keren hard op haar billen en toen trokken mijn kloten zich samen. Met een luide grom spoot ik mijn zaad diep in haar spleet.
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 13:11 - Door: John
0

Paul had net de kut van Jayna volgespoten en haalde zijn lul eruit. Nadat ik†mijn hete lading zaad in haar mondje had gedumpt keek ik toe hoe Paul flink aan het pompen was en tegelijkertijd Tom z'n lul in zijn mond nam. Ik merkte dat ik daar best geil van werd. Het warme zaad van Paul droop nu uit het geile kutje van Jayna. Wat een slet! zoals ze er bij ligt. Ik zag dat Tom met zijn lul aan het spelen was om hem stijf te houden. Ik moest zelf nog even wachten voordat ik weer actie kon ondernemen en was ondertussen heel benieuwd wie nu door het geile zaad van Paul heen Jayna's kutje ging nemen. Ik zag dat Paul naar Tom toe liep met een geile blik in zijn ogen. Tom zijn paal ging recht overeind staan bij de gedachte dat Paul zijn lul† weer ging afzuigen. Het was een geile bedoeling geworden. Om mij heen stonden†allemaal mannen die met hun pik aan het spelen waren en hun beurt afwachten in deze kamer.
Datum & Tijd: 20-12-2016 @ 16:09 - Door: Tom
0

Paul zoog mijn pik weer staalhard. "Neuk haar nu maar", gaf hij mij dominant de opdracht. Ik ging achter Jayna zitten op mijn knieŽn en zag hoe Paul zijn pap nog steeds uit haar spleetje droop. "Steek die pik erin", zei Paul streng. Ook de andere mannen moedigden mij aan.

Voorzichtig stak ik mijn lul van normale afmeting in haar gleufje. Terwijl ik hem erin stak werd er nog meer van Paul zijn zaad naar buiten geperst. De druppels sperma van Paul liepen nu langs mijn volle kloten. "Ram die sloerie", riep er iemand anders. Stevig begon ik met pompen.
Datum & Tijd: 21-12-2016 @ 22:58 - Door: Jayna
0

Paul nam me stevig op mijn hondjes, maar ik merkte dat het tempo omlaag ging. Als ik over mijn schouder kijk, zie ik tot mijn verbazing hoe Paul de pik van Tom in zijn mond heeft. Als hij de pik uit zijn mond laat glijden, krijg ik paar beste tikken op mijn billen en slaak ik een gilletje van genot.

Dan pijpt Paul weer Tom en onder luide aanmoedigingen drukt Tom zijn pik naar binnen. Ik voel het zaad naar buiten geperst worden, terwijl iemand roept: "Ram die sloerie"
Hij begint stevig te neuken, terwijl ik roep: "Ja, neuk me hard! Tom, ik wil je pik in mijn kont!"
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 03:22 - Door: Ron
0

Paul stoot hard in het kutje van Jayna, ook pijpt hij Tom en na een tijdje komt hij klaar. Dikke stralen sperma stromen uit haar kutje. "Ik wil een pik in mijn kont" roept ze nu. Dit laat ik me geen tweede keer zeggen. Ik ga achter haar staan en trek haar naar me toe. Terwijl ik achterover op een tafel ga liggen duw ik mijn pik in haar geile kontje. Ik laat haar even wennen aan het gevoel en begin dan wat ruwer te stoten. Ik moedig Tom aan om zijn pik nu in haar kutje te laten verdwijnen en samen nemen we haar tegelijk. Al snel merk ik dat Jayna op het punt staat om klaar te komen. Ik voel haar spieren samentrekken rond onze penissen. Wat een heerlijk gevoel. Ook voel ik de geile pik van Tom, langs het dunne huidje tussen haar vagina en anus, over mijn lul heen glijden. Spuitend komt Jayna nu klaar maar we stoten nog even door. Na een tijdje spuiten Tom en ik onze lading sperma diep in haar gaatjes.
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 21:12 - Door: Jayna
0

Als die twee dikke pikken me diep neuken, kom ik intens klaar. Het vocht spuit uit mijn kutje en ik hoor een paar mannen zeggen: "Wow, een squirter!" Het orgasme is heftig en ik voel me verslappen, maar Tom en Ron stoten stevig door om dan ook hun lading diep in me te spuiten.

Als Tom van me af gaat, duwt Ron me aan de kant. Ik lig nu op mijn buik op de tafel, mijn openstaande kontje naar boven. "Sodeju, kijken wat een zaad in dat kontgat zit" zegt iemand.Ik heb de puf niet om overeind te komen, maar die volgende pik wil ik wel: "Kom op, volgende!"
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net