62.751 Gratis Sexverhalen

Waar Is Yvon?


Door Lisa
Datum: 27-08-2023 om 00:24 | Categorie: Lesbisch
Schakels: 225 | Gelezen: 4605x
Dit is de opvolger van Groupy, waarvan ik de vrijheid heb genomen de personages van deze verhaallijn te koppelen aan nieuwe personages, velen hebben een binding met een bepaalde karaktertrek (@Yvon, hoop dat ik nu wel de juiste zelfstandige naamwoorden gebruik, waarschijnlijk raadt het al, Nederlandse is het vak wat me uiteindelijk het examen kostte), dus heb ik die koppeling hopelijk gelegd. Ik heb het nu dichter bij huis gehouden en meer op mijn RL persoon gebaseerd. Sabine, Gail, Ladan, hopelijk stappen jullie ook weer in. En Frank, de directeur is gebaseerd op jou, mocht je tijd hebben, dan kun je wat mij betreft die rol pakken, heb je geen tijd, geen probleem, we nemen directeur Frank af en toe mee in het verhaal, voor jou, ik hoop dat het verhaal weer zo leuk word en ru8mte genoeg biedt voor allerlei verhaal lijnen..

Nu de schoolvakantie bijna ten einde is doe ik wat aan mijn conditie, afgelopen jaar ben ik gezakt voor mijn VWO examen, allerlei zaken kun je aanbrengen als excuses, maar feit blijft dat ik degene ben die het moest doen. En dat deed ik dus niet, ondanks een Max aan compensatie punten. Het overlijden van oma hakte erin, maar mag geen excuses zijn, oma was wat dat betreft duidelijk, ze was wijs, maar kon ook hard zijn als het om emoties gaat, “daar heb je later profijt van”, zei ze altijd:”anders pakken ze je daarop. Emotie moet je controleren, laten vloeien als het nodig is, verbergen als het niet het moment is.”. De competitie van het volleyballen begint met een paar weken ook weer. Dus de conditie moet beter, afgelopen seizoen is het helemaal mis gegaan, ik trainde nauwelijks, kon het allemaal wel zonder trainen. Nu pluk ik daar de vruchten dus van. We zijn zonder dat we ons verbaasde, gedegradeerd. Ooit zag ik een wedstrijd van de oranje dames, die speelden tegen onze plaatselijke club, die toen 50 jaar bestond. Ik was 8, wist precies wat ik wilde, net als Yvon spelen, de sterspeelster van Oranje. Zij was zo goed! In haar eentje kon ze tegenstanders helemaal dol spelen.

Zij was de onbetwiste aanvoerder van het clubteam én het nationale team, ze kon een stap naar het buitenland maken en financieel in één jaar binnen zijn, mama (Anja) vertelde en verteld en nog graag over, ze had lang na de jubileumwedstrijd nog steeds contact met haar. Mama speelde bij de dames, papa (Patrick) was voorzitter. “Maar de zaakwaarnemer van haar hebben zich sterk gemaakt nog meer geld te verdienen, die vrouw werd uitgebuit, helaas weet nu niemand waar ze is gebleven, volgens mij ging ze toch met die eeeuh Xandra mee naar Amerika? Ja, geloof het wel.”. En ik zocht alles over mijn idool, ze heeft 7 keer de landstitel gewonnen, vijf keer was ze Europees speelster van het jaar, 9 bekers heeft ze gewonnen en werd door de Olympische kampioen genoemd als beste serveerster ter wereld. Hét wapen van Nederland. Tijdens de Nations Legeau in 2018 verdween ze plots van het toneel en speelde niet de laatste wedstrijden, volgens velen door een aanvaring met haar zaakwaarnemer. Deze dame, niemand weet wie zij is, maar steeds valt de naam Gail Cowley, zij is volgens de experts bij uitstek de beste, maar ook bikkelhard in de onderhandelingen en niemand heeft ooit nog iets van Yvon vernomen. Wat ik als kind al stoer vond, de tribe op de onderrug. Zo stoer van een mooie vrouw. Ik heb nog posters van haar aan de muur, ze zal nu ongeveer 37, 38 zijn denk ik. Het enige wat wel bekend is dat ze iets heeft met Xandra, hoe ze van achter heet weet niemand. Wel dat Xandra een Amerikaanse speelster is en 3 keer goud (2018, 2019 en 2021) won op de Nations Legeau, vier medailles op de Olympische spelen, 2 keer zilver, 1 keer brons, 1 keer goud. Yvon speelde trouwens ook altijd alleen met haar voornaam.

Ik denk er gewoon even aan en let niet goed op en in de bocht stap ik mis. Verzwik even mijn enkel en lig lang uit op de grond. Achter me hoor ik:”dom meissie! Let even goed op als je rent, altijd hetzelfde met die jongeren! Bezig met van alles behalve niet waar ze hun kop bij moeten hebben”. Ik heb het gelijk al gehad, het mopperen, alsof ik het expres doe. Ze helpt me omhoog, ik kijk haar aan en heb gelijk vlinders in mijn buik. Wat is ze knap. ze kijkt me aan:”beter opletten!” En ze loopt weg, ik kijk haar na en zie haar prachtige figuur. Ik ga mijn eigen weg, net als zij. Thuis lig ik op bed en ie de posters van Yvon. Die vrouw! Dezelfde breuk in de wenkbrauw! Nee, dat kan niet waar zijn! Yvon ging naar de Verenigde Staten!

De vakantie is weer voorbij en school is weer begonnen. “Goedemorgen jongeren”, zegt onze directeur:”Dit is mevrouw Van Coeverdens”, hij wijst naar een vrouw:”jullie nieuwe lerares Nederlands.” Ik kijk even en zie……de dame van mijn valpartij. First day, first trouble! Dat kan nog leuk worden dit jaar. Onze ogen kruizen elkaar. Van Coeverdens? Nee, nee, nee, nee. Die naam ken ik ergens van, het zal toch niet? Ik grijp mijn telefoon en kijk naar de volleybalsite. Onze nieuwe trainster……nee, nee, nee, nee, nee. Het zal toch niet……shit! shit! shit! Van Coeverdens! “Juffrouw Lisa, neem ik aan? En weer kruizen onze paden, ik zie advies gebruiken is niet uw sterkste punt? Mag ik uw telefoon, dank. Bovenste lade alstublieft. U mag allen uw boek openslaan, pagina 47, hoofdstuk 7.4.”, zegt Van Coeverdens, waarvan ik zeker weet dat het Yvon is, maar waarom is ze zo, zo, zo….zo stug?
Lisa - 25-10-2023 om 23:29
0


Als ik ‘s morgens wakker word zie ik Xandra nog slapen, ze is knap, lief, sexy. Ik vraag me af, ben ik verliefd op haar? Hoe dan? Ik hou toch ook van Yvon? Of…..nee, mijn hart doet pijn nu Yvon er niet is. Ik zie een appje van mama. “Hoe is het?”. Ik bel haar terwijl ik stilletjes de deur sluit achter me. “Loop nu naar de bushalte, kun je me daar oppikken? Please”, stuur ik terug. “ 👍”, is haar reactie. Het duurt niet lang of ik zie de C4 van mama de hoek omkomen. “Ziekenhuis denk ik?”, ik knik driftig. Een half uur later zitten we in het ziekenhuis. Ze willen mij niet bij Yvon laten, Gail heeft alles afgegrendeld met beveiligers. Ik wil weer gaan vechten, schoppen, slaan, schreeuwen, maar mama houdt me tegen. En daar is Alida.”kom maar, loop maar mee”, zegt ze, mama blijft in het restaurant wachten. Als we bij Yvon komen is de situatie onveranderd, de artsen maken zich ernstige zorgen, ze had nu progressie moeten boeken. Xandra is inmiddels ook aangekomen. “Dat dacht ik al wel, dat jij hier zou zitten”, zegt ze. Ik heb de hand van Yvon vast. “Ze ligt daar zo……zo roerloos”, zeg ik, terwijl de tranen in mijn ogen staan. “Ik wil met haar trouwen!”, zeg ik plotseling. “Hahahaha, dat kan toch niet”, lacht Xandra. Maar ze ziet aan mijn ogen, dat ik het meen.

“Ik wil niet dat ze sterft, helemaal niet zonder met mij getrouwd te zijn, dat was haar wens, ik wil ten minste één wens van haar vervullen!”, zeg ik:”de enige die ik kan vervullen”. “Je meent het echt serieus?”, zegt Xandra verbaasd. “Ja! Ook al kan het niet voor de wet, dat kan me niets schelen, als ik én Yvon maar weten dat we getrouwd zijn!”, zeg ik. Xandra komt naar me toe, pakt mijn hoofd vast en zoent me op mijn hoofd. “Je liefde voor Yvon is onbegrijpelijk, ongrijpbaar en fascinerend”, zegt Xandra:”ik zal je er niet van kunnen weerhouden of wel?”. Ik schud mijn hoofd. Ik bel mama en vertel wat ik wil. Ze begint te lachen:”eigenwijsje, hoe had je dat willen doen?”, zegt ze. “Nou gewoon, die nieuwe pastoor, die is lief, die wil vast wel helpen. Ik weet niet eens of Yvon gelovig is, maar kan die pastoor niet ook iets met zieken? Alles wat kan helpen moeten we doen. Ik kan niet zonder Yvon!”. Dan zie ik dat mam al,voor de deur staat. Ze komt binnen en ziet mij en Xandra. Xandra gaat even weg voor het regelen van wat dingen. “Eeeuh, wat speelt er tussen jullie twee?”, zegt mama. Ik kijk naar Yvon.”niets! Ik slaap alleen bij haar, dan ben ik dichter bij het ziekenhuis.”, zeg ik. Ze loopt naar me toe:” smoesjes verzinnen kon je altijd al heel goed, alleen kwam de waarheid altijd heel snel weer uit. Dus vertel, wat is er!”, zegt ze nu streng. Dus ik vertel alles wat er is gebeurd. “Ja, dat is lastig, maar je zult dit echt moeten opbiechten aan Yvon. En wacht niet te lang, mensen in coma Schinnen toch te kunnen horen! Dus ik laat jullie alleen en zal de pastoor bellen en vragen wat er kan, maar het is niet geldig hé, dat weet je toch?”, ik knik.

Mama gaat weg, ik pak de hand van Yvon vast, met beide handen. Ik ga op het bed zitten bij haar, de tranen stromen nu uit mijn ogen, ze lopen over mijn wangen:”Yvon, mijn allerliefste, zonder jou zal de zon nooit meer schijnen voor mij, de dag nooit meer beginnen, de nacht nooit meer eindigen, mijn hart zal gebroken zijn en nooit meer slaan als één met jouw hart, maar ik verdien je liefde niet, niet na wat ik heb gedaan. Als je me nooit meer wilt zien, zal ik dat accepteren, maar geloof me, ik hou onvoorwaardelijk, met heel mijn hart van jou. Ik heb sex gehad, meerdere keren met Xandra, ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet voorspeld, dan lieg ik tegen jou en mijn hart. Ik heb jouw wijsheid, jouw liefde en jouw steun heel hard nodig nu. We hebben nog een heel leven en dan mag jij niet gaan……Je mag niet gaan, wie moet anders mijn vrouw worden?”, ik zoen haar en de pijn word alleen maar erger als ze niet reageert. Ik huil nu hart en leg mijn hoofd op haar schouder en merk dat ze daar roerloos blijft liggen, is ze boos? Is ze teleurgesteld?

Ik kijk haar aan:”verdomme! Yvon! Vecht! Vecht nu! Ik hou van je! Verdomme laat men niet alleen!”, huil en schreeuw ik luid, zo luid dat Alida komt kijken. Ze slaat de arm om me heen en neemt me mee:”kom even een kopje koffie, even wat drinken, zegt ze. Als we de deur uitlopen, horen we de hartslag zich verhogen.
Yvon - 26-10-2023 om 00:15
0


Ik lig in een duister. Soms neem ik een lichtflits waar. Ik ben er, maar toch niet. Alsof ik zweef in een baarmoeder en nog niets weet van de wereld. Ik hoor stemmen, ik wil reageren, maar ik kan alleen maar denken. Dan glij ik weer weg in een wereld van duisternis en zonder iets te kunnen waarnemen. Ik heb geen besef van tijd, ben ik dood? Maar dan langzaam is het alsof ik uit mijn lichaam treedt. Ik zweef boven mijn ziekenhuisbed en zie mezelf liggen. Dan is Lisa er. Mijn hart loopt over. Ik zie haar zitten en hoe ze mijn hand pakt. Ik kan haar stem horen, onwerkelijk bijna alsof er een engel tegen me praat. Ze bekent wat ik al vermoedde, dat ze seks heeft gehad met Xandra. Ik luister er niet naar. Het is onbelangrijk. Maar dan verklaart ze haar liefde. Haar onvoorwaardelijke liefde. Ik wil haar omarmen, haar kussen, maar ik kan niet. Ik zweef hier en zie hoe Lisa huilt en schreeuwt. Ik lees haar onmacht, haar verdriet. Een vreemde vrouw in een wit uniform neemt haar mee. Nu wil ik schreeuwen. Ik krijs dat ze terug moet komen, dat ik haar vergeef, dat ik weer bij haar wil zijn. Dan is mijn lichaam weer terug in de duisternis. En plotseling gilt een alarm, langgerekt, ik vecht. Mijn ogen. ik...ik... "Hallo, zijn we er weer?" hoor ik een stem zeggen. Mijn oogleden lijken er jaren over te doen om zich te openen. Ik zie een vrouw over me gebukt staan. Een arts. "Mevrouw van Coeverdens, Hallo," zegt ze bezorgd en tikt zachtjes tegen mijn wang. "Lisa?" mompel ik en kijk haar weer aan. "Ze is weer terug..." hoor ik de vrouw zeggen, "ze is weer uit de coma!" Coma? Ik kijk omhoog en zie het plafond. Om me heen lopen nu mensen, slangen worden aan en afgekoppeld. Overal zijn mensen. "Lisa?" zeg ik weer, nu wat harder. "Ze roept om Lisa," hoor ik weer de stem zeggen, "vlug, ga haar halen!"
Lisa - 27-10-2023 om 01:02
0


Alida brengt me naar een wachtkamer, daar pakt ze een kopje koffie voor me:”het is moeilijk je vriendin zo te zien of niet?”, zegt ze begripvol, ik knik. “Ja, heel moeilijk, en als ik haar zo zie moet ik bijna overgeven, zo ziek ben ik ervan. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder haar, dan word ik helemaal gek.”. Ze kijkt me aan:”mijn lievelingsnummer, Don’t know what you got, van Cinderella. En de titel zegt het al, je weet niet wat je hebt tot het weg is. Maar geen zorgen, ze lijkt me een taaie tante, die ed het wel, maar jij moet geduld hebben, veel geduld.” Op de gang horen we rumoer, Alida gaat kijken:”waar is die jonge meid, Lisa?”, hoor ik een verpleegkundige roepen, “hier”, zegt Alida verbaasd. “Snel, ze is bij! Snel!”, roept hij weer. Nog voor Alida me kan halen ren ik al naar Yvon haar kamer. “Rustig!”, hoor ik Alida roepen. Maar niets kan me afstoppen. In de kamer spring ik boven op het bed en zoen Yvon, ik geef, niet overdreven, zeker wel honderd zoenen. Yvon stopt me niet en ik blijf har maar zoenen, tot Alida me van haar afhaalt. “Rustig, mevouw Van Coeverdens heeft veel kracht verloren, ik zei toch geduld!” Ze heeft gelijk, maar ik ben door het dolle heen, twee uur geleden leek het nog dat ik haar kwijt zou raken. Nu is ze bij, ziet alles er weer rooskleurig uit.

De artsen doen allerlei onderzoeken:”ik maak een verwijzing voor fysiotherapie, longarts, diëtiste en internist. U zult nog naweeën ervaren als gevolg van uw coma. Ik stuur u ook naar het slaapcentrum. Slaap problemen zijn een veel voorkomend probleem, evenals verlies van eetlust. Dus het is zaak de juiste voedingstoffen binnen te krijgen. Ik laatst even alleen met uw dochter, tien minuten, dan wil ik dat u gaat rusten. Uw dochter kan dan in de familiekamers verblijven.”, ik zie Yvon kijken en ze schudt moeizaam haar hoofd dat ik niet mag reageren. Maar ik sta op ontploffen! Alida drukt stevig op mijn schouders, knijpt zelfs lichtjes, ik raak er geïrriteerd van en hoor de arts niet meer. Als jij weg is fluistert Alida:”rustig, denk aan Yvon! Denk aan Yvon!”. Ik loop naar Yvon:”Yvon, ik moet je iets opbi..”, maar ik kan mijn zin niet afmaken, Yvon heeft haar vingers op mijn mond gedrukt:”het is onbelangrijk, we zijn samen, dat telt nu. Verder is alles achter ons, we kijken vooruit”, zegt Yvon. Ze wil haar armen om me heen leggen. “Je word oud oma”, lach ik, Yvon kijkt boos, maar haar lippen beraden dat ze het zelf ook wel grappig vind, ze il rechtop zitten en vertrekt haar gezicht. “Niet doen! Wacht, ik haal een verpleegster! Niet bewegen, je hebt pijn, wacht! Wacht!”, zeg ik angstvallig. Ik wil wegrennen, maar Yvon roept me gelijk:”wacht nog even! Rustig aan!”, zegt ze terwijl ze pijn uitstraalde. Ik voel de pijn oor mijn trekken, zo erg vind i’ het dat Yvon pijn heeft.
Yvon - 27-10-2023 om 12:28
0


Kennelijk ben ik een tijdje bewusteloos geweest. Ik kan me niets meer herinneren van een ongeluk. Ik weet alleen dat ik wegreed in mijn auto. Volgens de arts is dat heel normaal. "We zijn verpest door al die films en detectiveverhalen. Als je bewusteloos raakt krijg je geheugenverlies. Voor jezelf is het alsof je wegraakt en in je idee kom je gelijk weer bij. Maar in feite heb je amnesia voor de periode dat je bewusteloos raakt. Je weet niet van een val of aanrijding, of dat iemand je slaat." Intussen is Lisa door het hele dolle heen. Ik ben het niet helemaal eens met wat de arts zei. Ik herinner me dat Lisa opbiechtte dat ze vreemd was gegaan met Xandra. En nu wil ze het weer vertellen. Ik sus haar en zeg, "het is onbelangrijk, we zijn samen, dat telt nu. Verder is alles achter ons, we kijken vooruit”, zegt Yvon. Ik voel me belabberd als ik mijn arm om haar heen wil slaan, voel ik een felle pijn. Volgens de arts ook logisch, ik ben over de kop geslagen, heb een hersenschudding en vermoedelijk de nodige kneuzingen. Gelukkig heb ik niets gebroken. Lisa huilt en ik probeer haar te troosten. "Ik hou van je," zeg ik en ze kijkt me ongelukkig aan, "Echt? En ik heb je bedro..." "Ssst." zeg ik, "daar praten we nog wel een keer over. Xandra is een mooie vrouw, heel verleidelijk, en jij bent nog jong..." De zuster die Alida schijnt te heten, komt Lisa weghalen. "Ik kom snel weer," zegt ze.

Als ik mijn ogen weer open sla, schrik ik. Op de stoel naast mijn bed zit Gail. Ze kijkt me boos aan. Hoe is die nu binnengekomen. Ik mag nog geen bezoek ontvangen. Ik zie dat ze een wit uniformjasje draagt met de naam van een ziekenhuis en een vreemde naam. Om haar nek hangt een stethoscoop. "Ik heb me vermomd," zegt ze, "ik kan maar even blijven. Je moet snel weer beter worden. De NOS wil je al vervangen als presentatrice. Ik heb ze kunnen overhalen nog te wachten. Gezegd dat de publiciteit juist goed is. Ik zie de koppen al: "Oud volleybalster verongelukt. Is het nieuwe programma in gevaar?" Ze lacht sluw, "Xandra is nu een brok zenuwen en zelfverwijt, dus die affaire met Lisa is gelijk verleden tijd. En die kleine boskat loopt weer aan mijn leiband. Die is ook nerveus vanwege haar overspel. Concentreer jij je nou op je herstel en dan zorg ik dat je snel weer voor de camera staat. Alida komt binnen en kijkt bevreemd naar Gail. "Wie bent u?" "Ik ben dr. Verweij," zegt Gail en wijst op de naam op haar witte jasje. "Dr. Verweij is 58 heeft een bril en grijs haar," zegt Alida, "wie bent u? Ik roep de beveiliging." Gail lijkt razendsnel na te denken. "Ik ben een journaliste, ik wilde een exclusief interview met Yvon en.." "Verdwijn!" zegt Alida streng. "Of ik bel de politie." Gail geeft me een knipoogje en vertrekt. Alida trekt mijn bed recht en pulkt wat aan mijn kussen. "Straks komt Lisa.." zegt ze op vertrouwelijke toon. "Ik hou de wacht hoor..." En inderdaad. Lisa komt binnen met een idioot grote bos bloemen, een boek in cadeaupapier en een mandje met fruit. "Je bent lief," zeg ik, "als ik beter ben, gaan we trouwen..."
Gail - 27-10-2023 om 17:36
0


"Xandra is nu een brok zenuwen en zelfverwijt, dus die affaire met Lisa is gelijk verleden tijd. En die kleine boskat loopt weer aan mijn leiband. Die is ook nerveus vanwege haar overspel. Concentreer jij je nou op je herstel en dan zorg ik dat je snel weer voor de camera staat”, zeg ik. Een verpleegster komt binnen en kijkt bevreemd naar mij. "Wie bent u?", vraagjes ergerlijk. "Ik ben dr. Verweij," zeg ik geïrriteerd, alsof ze me moet kennen en wijs op de naam op het witte jasje. "Dr. Verweij is 58 heeft een bril en grijs haar," zegt de verpleegster: "wie bent u? Ik roep de beveiliging." Dat is mijn lot, precies diegene die deze dokter kent moet ik nou net weer treffen. Met een smoes red ik me eruit. Op de gang loop ik bijna tegen Lisa aan, maar de absurd grote bos bloemen bedekken haar zicht, ongezien kan ik weg glippen. Buiten kom ik Xandra tegen, schuldbewust kijkt ze me aan:”schatje toch, luister, flik je me nog een keer zoiets, dan pak ik een grote zak, zie je het voor je? Ja? Daar gooi ik zware dikke keien in, ja? Volg je me, dan stop ik jou erin, geef ik je les in reddingzwemmen!”, zeg ik brutaal, tik op haar hoofd:”mag jij de zee gaan uitkiezen, gesnopen?”.

Angstig stormt Xandra naar binnen, ik heb een reputatie hoog te houden, ik heb nog nooit iemand vermoord of zo, maar het idee, onder anderen van de verdwenen mensen, zorgt dat er een bepaalde aura om me heen hangt, angst is een goede raadgever als het op mij aankomt. Ik ben eigenlijk een grote softie, vooral als het om de liefde gaat, het conflicteert vaak met mijn werk, maar de liefde van Lisa, ik zal het nooit iemand laten merken en altijd ontkennen, maar het is zo aandoenlijk om te zien, die kleine boskat is wild, maar haar liefde is niet gespeeld, niet gelogen, dat merk je aan alles, mooi dat ik dat nu lekker kan uitbuiten. Ze zal aan een leidraad lopen, ik hoef maar te dreigen en dan doet ze weer precies wat ik wil. Alleen die liefde voor Xandra, hoop dat mijn dreigement duidelijk was. Ze zal op haar tenen lopen, maar hoe lang?

Inde auto krijg ik een telefoontje van Gert Jaap. “Ja?”, vraag ik. “Ja, Gail! Hoekman hier, luister, ik Wilnis twee weken wachten met opnames, dan moeten we echt beginnen anders zoek ik een ander. Dionne wil graag invallen, de sponsoren willen niet langer wachten, het hoogtepunt moet de voorbereiding van de Olympische Spelen worden. Opnames met ornajespeelster die de Olympische droom mis zijn gelopen en zo. Dus tijd dringt.”, zegt hij aan één stuk door. “Geen zorgen GJ, geen zorgen, ze is al weer aan het trainen om weer fit te zijn, het gaat als een trein, ze zou morgen al wel weer kunnen beginnen, maar ik rem haar af, om te zorgen dat we geen onderbrekingen krijgen, de artsen willen haar eigenlijk ook al ontslaan, dus twee weken, een zee van tijd, dat redden we simpel. You know me! You hear from me love”, zeg ik en hang op. FUCK FUCK FUCK, die tijd is te kort veel te kort. FUCK FUCK FUCK
Xandra - 27-10-2023 om 23:19
0


Het uitmaken met Lisa heeft Gail me gezegd. Maar is het eigenlijk wel aan geweest? Ik ben nog altijd verliefd op Lisa. Maar die ziet me helemaal niet meer staan... Ze is helemaal bezig met Yvon, ze heeft zelfs opgebiecht dat ze seks met mij heeft gehad. Ik wacht haar op als ze uit het ziekenhuis komt. "Kunnen we even praten?" vraag ik. Lisa schrikt, denkt even na en knikt dan. We gaan naar Hoog Catherijne en zoeken een plekje in een van de vele eetgelegenheden. "Het is zeker voorbij tussen ons?" begin ik en kijk naar Lisa. Die antwoordt niet gelijk en kijkt me onderzoekend aan. "Xan, ik ben niet verliefd op je," zegt ze, "ik geef toe ik vond het lekker om seks met je te hebben, maar het was niet goed. Ik hoor bij Yvon, ik hou van haar en zij van mij." Ik wacht even tot de serveerster koffie en een espresso heeft neergezet. "Ik begrijp het, geloof me ik was verliefd op Yvon en ineens werd ik ook verliefd op jou." "Wat wil je Xan?" zegt Lisa, "het is voorbij. Ik ben blij dat Yvon me mijn overspel heeft vergeven. En ik wil me nu concentreren op ons huwelijk. Over een aantal maanden ben ik achttien en dan kunnen we trouwen. Dan kan Yvon ook weer lerares Nederlands worden." Ik kijk haar verbaasd aan. "En die baan bij de NOS dan? En Gail?" "Yvon heeft maling aan Gail," zegt Lisa, "ze vindt dat programma bij de NOS zo verschrikkelijk shit. Ze wil weer les geven, en dan op een andere school als waar ik en Sab zitten." Ze staat op en kust me zachtjes op mijn mond. "Vaarwel..." zegt ze. "Vaarwel?" zeg ik, "ik ben je trainer." "Ik weet niet of ik wel wil blijven volleyballen," zegt Lisa. Als ze wegloopt pak ik mijn telefoon en toets het nummer van Gail in.
Lisa - 28-10-2023 om 01:11
0


Bij de ziekenhuis kiosk koop ik alle bossen bloemen, zeker 8 bossen, voor alle zekerheid ook maar een fruitmandje en ik zie het boek De pupil van Harry Mulisch. “Is het een cadeau?”, vraagt de caissière en ik knik, “de bloemen mogen bij elkaar als één bos”, zeg ik. “Dat maakt dan samen, € Het is maar goed dat Alida meeloopt, anders had ik vast en zeker brokken gemaakt. Yvo kijk haar ogen uit. We praten, maar iedere keer als ik het van Xandra wil uitleggen kapt ze het weer af. Intussen vreet het aan mij.

Even schrik ik als Xandra me opwacht, ze kijkt en oogt nerveus. In Hoog Catharijne zoeken we een plekje om een kopje koffie te drinken. We praten en ik maak duidelijk, met pijn in mijn hart en een beroerd gevoel in mij buik dat het uit is. Voor ik in huilen uitbarst sta ik op en kus Xandra heel zachtjes op haar mond. "Vaarwel..." zeg ik met mijn laatste kracht "Vaarwel?" zegt Xandra, ik zie haar verbazing: "ik ben je trainer." "Ik weet niet of ik wel wil blijven volleyballen," zeg ik en loop weg, blijf ik, volleyballen dan zal ik weer als een blok voor Xandra vallen en ik wil Yvon gelukkig maken, ik weet ook dat ik het geld van de club hard nodig heb om Yvon te helpen, maar oranje zal ik in ieder geval moeten gaan dumpen. Eerst naar Yvon terug.
Yvon - 29-10-2023 om 21:31
0


Als de avond valt en ik heb gegeten, komt de arts nog even langs. Ze checkt een aantal zaken en toont zich niet ontevreden. "U gaat vooruit," zegt ze. Dan ziet ze de prachtige bos bloemen van Lisa. "Zo, zo, u bent populair..." "Van mijn vriendin," zeg ik trots. De dokter glimlacht. "Ik heb haar kort gesproken, leuk meisje, ze speelt in Oranje, hoorde ik." Ik knik. "Ja, het is een talentje." De dokter vertrekt weer en ik blader in De pupil, Mulisch liefdesverklaring aan zijn moeder. Over de onmogelijk liefde tussen een oudere vrouw en een jonge schrijver, vlak na de Tweede Wereldoorlog. "Je hebt een contract!" hoor ik plotseling. Verschrikt kijk ik op. Daar staat Gail! Ze is bijna onherkenbaar in een slechtzittende flodderjurk onder een wit verpleegstersjasje en een enorme breedgerande bril op haar neus. Op haar naambordje staat 'Marjolein Claessens'. "Je wil weg bij dat NOS programma...wie denk je wel dat je bent? Ik had het net voor elkaar dat ze je salaris gingen verhogen en nou flik je dit. Dat stomme ongeluk is al een ramp want ze willen de opnames niet zo lang uitstellen...dus denk maar niet aan dat je zomaar kan stoppen, het is geen duiventil waar je zomaar in en uit kunt vliegen als het jou uitkomt. En dat geldt ook voor die kleine tuttebol. Hou oud is dat kind nu eenmaal? Dertien? Nou wil ze weer niet in Oranje..." "Dat wist ik niet," zeg ik. "Nou dan weet je het nu..." Er klinkt een geluid op de gang en Gail kijkt even angstig op zij. "Ik kan niet zo lang blijven," zegt ze, "maar onthoudt dit, je heb bij mij getekend en ik verbied je om te stoppen met de NOS, doe je dat wel, dan zorg ik er voor dat je nergens meer aan de bak komt, ook niet in het onderwijs. Stel je voor je wil een droombaan als presentatrice laten schieten, om les te geven aan een stel snotapen die amper weten wie Mulisch was." "Maar ik vind het een stom programma, die hele NOS boeit me niet," zeg ik, "ik wil weer lesgeven en trouwen met Lisa en..." "Ik wil weer lesgeven en trouwen met Lisa," bouwt Gail me na op een sarcastische toon. "Jammer, schatje, dan doe je maar in je vrije tijd, onder werktijd ben je van mij en..." Ze stopt abrupt als de deur opengaat en de dokter weer binnen komt. "Ik laat mijn telefoon hier leggen," zegt ze tegen me. Als ze het toestel pakt, kijkt ze naar Gail. "Wie bent u, ik ken de verpleegsters hier en..." "Ik ben Marjolein Claessens en ik ben nieuw hier. Vandaag is mijn eerste dienst en ik ben verdwaald, ik moet op hart- en vaatziekten zijn." "Dan bent u wel heel erg verdwaald," zegt de arts, "die afdeling zit twee verdiepingen hoger." Gail verontschuldigt ze, kijkt nog een keer streng naar mij en verdwijnt dan." De arts wenst me goedennacht en vertrekt weer.
Lisa - 30-10-2023 om 11:29
0


Ik heb Yvon nu een paar keer bezocht en zie dat het steeds iets beter gaat, gelukkig is de fysiotherapeut vriendelijk en zorgt hij dat de conditie beetje bij beetje beter word. Wat mij wel bang maakt is dat op tv wordt gezegd dat Yvon met ene week weer begint met opnames, dan is ze zo nog zeker niet hersteld! Maar Gail is onverbiddelijk. Ze heeft me gebeld:”als je stopt, dan is je relatie met Yvon voorbij, schatje, want jullie kunnen de afkoopsom nooit betalen, ik bepaal wanneer je stopt! Hou je bezig met Yvon, zorg dat ze beter is, ga trouwen, huisje boompje beestje en laat de zaken aan mij over, je hebt je handtekening gezet, dus nou niet lopen mekkeren.” En dus speel ik weer wedstrijden. Zoals Gail wilde.

Telkens als ik train word ik verdrietig, ik mis Yvon zo erg, telkens kijk ik op de tribune of daar niet stiekem een vrouw in een hoekje zit met een hoody, zoals Yvon wel vaker deed de laatste tijd, om te kijken wat ik goed, maar ook fout deed. Alida vertelde dat het wisselend gaat met Yvon, de arts was bang voor een terugslag, omdat Yvon iets te fanatiek en te gedreven is en zich niet laat leiden door de fysiotherapeut, die kan haar niet afremmen. Ik ga na de training naar het ziekenhuis en schrik. Uit de kamer van Yvon komt een man, zwart pak en koffer. Daarna wordt het bed van Yvon eruit gehaald. Ik sla mijn hand voor de mond……Yvon….ze is…ze is……… ik voel een hand komijn schouder. “Gaat het?”, hoor ik een bekende stem. Alida! Ik vlieg haar om de hals. “Yvon……”, huil ik. Ze kijkt me vragend aan:”ooooh….neee neee nee….joh. Die man? Dat was een controleur voor de zuurstof, of dat goed was, die komt regelmatig. Yvon is naar een andere afdeling gegaan, van de medium care af, ze zit nu op de revalidatie unit, loop maar mee.”, zegt ze. Ik kijk haar aan:”en jij?”, vraag ik. Ze schudt haar hoofd:”wel jammer, ik vond jullie echt leuk, vooral jouw temperament.”, zegt Alida, ik knuffel haar en zie Yvon kijken:”moet ik jaloers van worden?”, vraagt ze, gelijk begin ik te kleuren. Ik vlieg Yvon om de hals en kus haar wild en overal.
Yvon - 30-10-2023 om 15:18
0


Na het dreigement van Gail, probeer ik iets te fanatiek terug te komen. De fysiotherapeut remt me echter af, en ik moet schoorvoetend het tempo verlagen. Wel mag ik naar de revalidatie unit en daar zie ik hoe Lisa Alida knuffelt. "Moet ik jaloers worden?" vraag ik. Lisa vliegt me om de hals en begint me wild te zoenen. Het is lekker en ik onderga haar behandeling met alle liefde. We belanden op mijn bed en Alida trekt zich discreet terug. Ik trek het rokje van Lisa omhoog en trek haar kleine string opzij. Mijn tong gaat over haar vochtige schaamlippen en ik maak haar steeds meer opgewonden. Kreunend komt ze klaar. Ik trek nu haar bloesje uit en haar behaatje en zij helpt me uit mijn trainingspak. Ik draag er niks onder en naakt rollen we over het eenpersoonsbed. Lisa duwt mijn benen omhoog en likt wild over mijn vulva. Ik voel haar vingers tegelijk mijn kutje en klitje bewerken en het duurt niet lang voor ik ook klaar kom en krijsend van genot Lisa tegen me aantrek. We gaan nog een half uurtje door, maar dan komt de zuster vragen of ze mijn medicijnen mag toedienen...enigzins gefatsoeneerd zitten Lisa en ik weer keurig op het bed en zien hoe Janny, de verpleegster de pillen in een plastic houdertje doet en me ze aanreikt. Ik slik als een braaf meisje alles weg met water. "En dan moet nu het bezoek afscheid nemen," zegt Janny streng, "mevrouw van Coeverdens moet rusten. Ik kus mijn meisje ten afscheid en fluister, "ik hou van je, schatje..."

Bij het volgende bezoekuur komt tot mijn verbazing Xandra binnen. Ze heeft wat tijdschriften bij zich en fruit. "Hoe gaat het met je?" vraagt ze. Ik kijk haar koel aan. "Hoe kon je?" zeg ik. "Ik weet het niet Von," stottert Xandra, "het overkwam me, ze zag er zo lekker uit, ik was gelijk verliefd..." "Dat is nou al de tweede keer dat je dit flikt," zeg ik, "rot op en neem je troep mee." Ik gooi de tijdschriften naar haar hoofd en ze vlucht weg. Janny komt kijken en praat nog even met me. "Morgen heb je weer fysio en cardio, maar rustig aan, anders spuiten we je plat." We praten over Lisa. "Wat een heerlijke meid is dat," zegt Janny, "zo lief en tegelijk temperamentvol, ze houdt heel veel van je" "Ik hou ook heel veel van haar," zucht ik.Janny glimlacht en ik probeer weer te slapen, maar het beeld van Lisa komt weer voor mijn geestesoog. Toch dommel ik in slaap en ik droom dat ik spiernaakt voor het altaar sta en dat Lisa, gekleed als een schattig bruidje door Gail wordt binnengebracht. Om me heen gaapt iedereen me aan en begint te lachen. Gail zegt, "je bent een hoer, je mag dit mooie maagdelijke meisje niet trouwen!" Ik schrik en wil Lisa met me meenemen, maar een aantal volleybalsters sleuren haar mee en ik sta ineens voor de kerk in mijn nakie en een grote groep mensen begint me te bekogelen met stenen. Badend in het zweet schrik ik wakker. Wat een nachtmerrie...
Lisa - 31-10-2023 om 20:02
0


Ik word wakker, slaap nog steeds bij Xandra, ze is lief, poeslief, vraagt iedere ochtend wat ik die dag wil eten, helpt me met mijn huiswerk, wast mijn kleren, heeft mijn lunch voor school klaar, brengt me, haalt me, zorgt dat ik bij de training ben, ze is gewoonweg een schat, in bed, we slapen nog steeds in hetzelfde bed probeert ze niets, zelfs niet toen ik als test spiernaakt bij haar ging liggen en “slapend” tegen haar aan kroop en zelfs niet toen ik “slapend” mijn hand in haar kruis legde, puur als test. Het is haast alsof ze a-sexueel is geworden.

Na school kleed ik me even snel om in de toiletten, Sabine kletst me de oren van de kop, ik moet zelfs lachen als ik hoor welke stunt ze weer heeft uitgehaald en ik daardoor bijna mijn voet in de wc pot zet in plaats van op de rand. Gelukkig is mijn relatie weer goed met haar, na mijn stunt haar de schuld te geven van het overspel. Ladan is nog wel steeds kritisch naar me, maar ook zij is niet meer boos. Gelukkig, moet er niet aan denken dat ze niet meer mij vriendinnen zijn, ik vertel over Xandra, wat ze nu doet en zij verteld over haar “uitstapjes”. Die Ladan allemaal accepteert, Sabine zegt dat ik vooral beide kanten moet pakken. “Maar hoe doen jullie dat dan? Ik weet het niet hoor, én met Xandra een relatie én met Yvon? Dat gaat toch nooit werken?”, zeg ik, terwijl ik mijn veters strik. “Tuurlijk wel, in Amerika is er zelfs een geloof die dat toestaat, kijk maar eens sisterwives”, zegt Sabine.

“Ik weet het niet hoor, het gaat net weer supergoed tussen Yvon en mij. Ik weet het niet.”, zeg ik zorgelijk en geef mijn tas aan Sabine:”geef jij die straks af bij Xandra? Dan ga ik hardlopen, ga ik gelijk bij Yvon langs, kom wel met de bus terug, als je dat ook wilt zeggen tegen Xandra.”, zeg ik. Tegelijk kijk ik haar aan en zie een duivelse blik in haar ogen:”Nee! Nee! Alleen afgeven! En niet haar uit de kleren lullen! Neee!” , schreeuw ik. Ze kijkt me:”zie je wel! Je wilt haar voor jezelf! Je bent hartstikke jaloers!”, zegt ze hard lachend. Tijdens het hardlopen blijft dat door mijn hoofd spelen. Net als het gedoe met Gail. Op de training werk ik me dik in het zweet, we winnen nu steeds, nu al vijf wedstrijden op rij en staan tweede, met één punt achter de koploper, waar we de volgende keer tegen moeten, ons team is nu in bloedvorm en we weten zeker dat we kunnen winnen. Maar ik heb nu echt Yvon nodig op de tribune, zij is mijn talisman.

In het ziekenhuis zie dat Yvon bekaf is:”slaap je wel goed?”, vraag ik, Yvon lacht:”komt door jou, jij komt me wakker houden, in mijn droom kom jij steeds weer langs.”, zegt ze. Ze verteld over een droom, hoe mooi die droom is:” ik droom dat ik in een prachtige jurk voor het altaar sta en dat jij, gekleed als een schattig bruidje door Gail wordt binnengebracht. Om me heen gaapt iedereen me aan en begint te klappen, zo mooi zijn wij. Gail zegt, "je bent een prachtige bruid, je bent een geluksvogel, je mag dit mooie maagdelijke meisje trouwen!" Ik ben gelukkig en neem je mee, maar dan komen er ook allemaal volleyballers die ons geluk komen wensen, maar wat was je mooi”, zegt Yvon, maar iets zegt me, hier is iets aan de hand. “Zondag moet ik spelen, uit, hier vlakbij, denk je dat je mag kijken?”, vraag ik, nadat ik haar weer overstelp met kussen. Ze lacht:”ga ik proberen”, mijn hand bereiken haar prachtige stevige borsten. “God, wat ben jij toch mooi!”, zeg ik en ik voel haar tong binnendringen in mijn mond.
Yvon - 01-11-2023 om 22:17
0


Die zondag zit ik op de tribune als Sliedrecht speelt tegen de nummer een in de competitie. Sabine zit naast me, samen met Ladan en we juichen uiteraard voor Lisa, die zo goed speelt dat het bijna onwerkelijk is. Ze sleurt het hele team mee en is als de midvoor degene die de meeste punten scoort. Ik zie Xandra staan die ook heel enthousiast is en voortdurend haar team opjut. Ik zie ook hoe ze smachtend naar mijn meisje kijkt en ik voel een diepe steek van jaloezie. Sab ziet mijn gezicht betrekken. "Wat is er? Heb je pijn?" Ik schud mijn hoofd. Lad kijkt in mijn richting en zegt, "Heus, er is niets tussen Xandra en Lisa..." "Oh je bent jaloers," giechelt Sabine. "Niet doen, een vrouw kan ook van twee vrouwen houden." Ik kijk haar verbaasd aan. Ook Ladan veert op. "Ze bedoelt dat ze zelf ook regelmatig met een andere vrouw de koffer induikt en dat ik dat pik.." "Nee dat bedoel ik niet," zegt Sabine, "ik bedoel precies wat ik zeg, er zijn vrouwen die op hetzelfde moment verliefd zijn op twee andere vrouwen en het liefst met zijn drietjes willen samenwonen." Ladan lacht, "haal je maar je niks in je hoefd, klein sletje, ik vind het prima als je zo nu en dan met een ander neukt maar ik ga niet met nog een vrouw er bij samenwonen." Ik kijk peinzend naar Sabinen en verleg dan mijn blik weer naar het veld waar de wedstrijd is afgelopen en ik zie nog net hoe Xandra en Lisa elkaar innig omhelzen.

Als Lisa die avond in het ziekenhuis binnenkomt voor het bezoekuur, heb ik al lang kunnen nadenken. Zou Lisa echt verliefd zijn op zowel mij als Xandra? Ik voel me bijna schuldig dat ik Xandra zo heb aangevallen. ten slotte is Lisa een prachtige jonge vrouw en ik ben verliefd op haar, maar waarom zou een ander ook niet verliefd kunnen zijn op haar. Lisa kust me en geeft me een gedichtenbundel van Neeltje Maria Min: "Voor wie ik lief heb, wil ik heten". "Mooie titel," zegt ze, "Ja," zeg ik, "nog gefeliciteerd, kampioene," Ze lacht verlegen, "ik en de rest van het team..." "Ja, maar jij was de beste," grijns ik. We praten wat en plotseling komt er nog een bezoeker binnen. "Xandra!" zegt Lisa, "moet jij niet feestvieren?" Xandra lacht en kijkt dan wat angstig naar mij. "Mijn excuses nog," zeg ik tegen haar, "ik was oneerlijk tegen je.." Lisa kijkt ons verbaasd aan, "hoezo? Wat is er gebeurt?" Ik vertel dat Xan binnenkwam met tijdschriften en dat ik haar had weggestuurd. "Ik was jaloers," probeer ik uit te leggen. "Wat is er dan verandert," vraagt Xandra. Ik zucht. "Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden," zeg ik."Liefde is een raar ding, je hoopt op die ene eeuwige liefde, maar waarom zou je niet tegelijkertijd verliefd kunnen worden op twee vrouwen?" Lisa's mond klapt open, "dat..dat..zei Sabine ook..."
Lisa - 02-11-2023 om 12:07
0


"Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden," zegt Yvon: "Liefde is een raar ding, je hoopt op die ene eeuwige liefde, maar waarom zou je niet tegelijkertijd verliefd kunnen worden op twee vrouwen?", mijn mond valt open, "dat..dat..zei Sabine ook...", heeft ze geklept naar Yvon? Wat heeft ze allemaal verteld, ik ben even compleet in de war, zie ook dat Xandra nu heel anders aan het kijken is, zelfs een glimlach krijgt. “Maar….”, is alles wat ik uit kan brengen. Ik moet dit allemaal eerst eens op een rijtje hebben. Verliefd? Ben ik dan inderdaad op beide verliefd? De sex, ja dat was heerlijk met Xandra, anders, maar wel heel erg lekker. Ik ben stapelgek op Yvon, die wil ik niet kwijt! Hoe verhoudt zich dit allemaal.

Mijn ouders, tot Gail zich er in mengde natuurlijk, hebben mij altijd alle ruimte gegeven om zelf keuzes te maken. Mama denk dat je dan het gelukkigst kunt leven. Papa hoopte nog altijd dat ik met een man zou gaan thuiskomen, maar wist diep in zijn hart ook dat ik hield van vrouwen, ‘Dat moeten je zelf beslissen’, heeft mama altijd gezegd. Zij hebben dat altijd volledig gerespecteerd. Tot Gail dus, toen koos papa toch een andere koers. Maar zegt ze dit omdat ze het meent of omdat ze me wil dumpen? Ik kijk Yvon aan, ze ziet me worstelen. “ zeg je nu dat het……uit is? Dat je eigenlijk….eigenlijk mij kwijt wilt?”, vraag ik. Yvon begint te glimlachen. “Tuurlijk niet, tutmuts! Nooit, ik wil je echt niet kwijt”, zegt Yvon, terwijl ze haar armen om me heen slaat:“Schat, ik hou echt niet minder van je, maar zal wel moeten accepteren dat je een groot hart hebt en jij van meer mensen kunt houden, net zoals ik dat zou kunnen.” Ze zoent me op de mond terwijl ze me knuffelt. “ en, eerlijk is eerlijk, dan heeft een goede smaak, net als jij.”
Xandra - 02-11-2023 om 13:46
0


Verward kijk ik naar Yvon en Lisa. Wat gebeurt hier? Ben ik plotseling beland in een polyseksuele beweging? Een lesbische mormonensekte? Of is er inderdaad sprake van drie vrouwen die oprecht van elkaar houden? Lisa trekt me er bij en inderdaad zoenen we nu met zijn drietjes op het ziekenhuisbed. Handen glijden onder rokjes en in slipjes en er wordt al druk gevingerd. Ik kom gillend klaar en ook Lisa lijkt hard op weg. Al snel zijn we half of helemaal naakt en verandert de ziekenkamer in een mini-orgie tussen drie verliefde vrouwen. Als we alle drie met een hoogrode kleur op het bed liggen uit te hijgen van de verschillende orgasmes, roept Yvon. "En nu allemaal aankleden dames, anders word ik het ziekenhuis uitgegooid, wegens onbetamelijk gedrag. Giechelend zoeken we elkaars slipjes, behaatjes, rokjes en shirtjes bij elkaar. Weer aangekleed nemen Lisa en ik afscheid van Yvon die nog wel even in het ziekenhuis moet blijven. "Ik zal jullie missen.." zucht ze als we de kamer uitlopen.

Weer in mijn huis praten Lisa en ik nog even na over dit vreemde wonder. "We hebben iets unieks met zijn drietjes," zegt Lisa, "ik heb seks met de twee mooiste vrouwen in volleyballand! Ik knik en kijk toe hoe Lisa zich uitkleed en verleidelijk met haar heupen draait. Ik ben ook snel naakt en we vallen op het tweepersoonsbed. We draaien in een soixante neuf en beginnen elkaars kutjes woest te likken.
Sabine - 02-11-2023 om 20:37
0


Ik ben in het huis van Ladan en we vrijen onbehoorlijk lang in het luxe tweepersoonsbed. Haar kinderen zijn bij haar moeder en we hebben het rijk alleen. Ladan heeft een nieuw speeltje meegenomen, een voorbinddildo, het is een realistische kunstpik met eikel, ballen en aderen en het is een joekel. Ik help haar om in te stappen in het tuigje en de riempjes vast te maken. "Hoe kom je daar nu weer bij?" zeg ik. "Ik was geil," zegt Ladan, en dus ging ik naar de seksshop en daar hadden ze een aantal exemplaren liggen. Dit is de Hulk destroyer, vandaar dat die van groene kunststof is. Ik wilde altijd al eens een keer voelen hoe het is om een pik te hebben." Ik raakte ook opgewonden en voelde dat ik kletsnat werd. Lad duwde me op bed en drukte de siliconen eikel tegen mijn schaamlippen. "Ik ga je nemen, klein hoertje," zei ze zwoel. Ik voelde hoe ze doordrukte en het deed wel even zeer toen de dikke stang in mijn kutje ramde. "Oh shit," schreeuwde ik, "oh ga door, neuk me smerige shemale hoer." Ladan begon te pompen en dat ding vulde me helemaal op. "Oh schiet op, ram door," kreunde ik, "jezus wat een uitvinding," Ladan begon ook te kreunen en schoof de dildo steeds sneller in mijn liefdesgrotje.
Ladan - 05-11-2023 om 10:44
0


Tijdens de wedstrijd is Yvon duidelijk in tweestrijd. Ik hoor haar denken, want dat heb ik zelf ook meerdere malen gedaan, als Sabine weer eens later thuiskwam. Ruikend naar sex en andere parfum. Maar bij ons is het anders, ik word er alleen maar geiler van en nog meer verliefd op Sab die hetzelfde lijkt te hebben. Bij Yvon, Xandra en Lisa ligt het anders. Sabine is voor de verandering eens serieus, en blijkt een punt te hebben. Twee vrouwen tegelijk verliefd, in dit geval op Lisa, en Lisa verliefd op Yvon en Xandra.
“Als je het maar laat”, dame, zeg ik corrigerend tegen Sabine.
De wedstrijd loopt af en kussen elkaar een prettige avond toe, we hebben in zin in elkaar, en weten niet hoe snel we thuis moeten komen.

De kinderen zijn bij mijn moeder, en ik tover mijn pasgekochte speeltje tevoorschijn, nadat we na een lange tijd even uitpuffen van onze eerste vrijpartijtje.
“Hoe kom je daar nu weer bij’, vraagt Sab met glinsterende oogjes.
“Ik was geil”, zeg ik met een zucht, en wilde altijd al eens voel hoe het voelt, om een pik te hebben.
Sab helpt mij het ding voor te doen, en de megadildo, in knalgroen, zwiept machtig tussen mijn benen. Sab ligt al klaar met haar benen wijd, en geeft een angstig gilletje als haar lipjes laat spreiden.

Sab is Sab niet als ze al snel ligt te kreunen, en mij alles naar mijn hoofd wenst. Shemale hoer en van alles en nog wat. “Dus, ze vindt het lekker”.
Steeds dieper stoot ik het groene kunstwapen diep in de natte poes van Sabine, en al snel trilt haar hele lichaam. Het zoveelste orgasme maar deze lijkt vanuit haar diepe binnenste te komen.
Haar ogen draaien weg en een oerkreet van lust en schaamteloze ontlading komen naar buiten. Net als de stortvloed aan kutsap. Hmmmmm heerlijk vind ik dit en kom zelf ook lekker klaar op de didlo, en val letterlijk in de armen van mijn geliefde Sabine.

Als we wakker worden blijkt dat we een aantal oproepjes gemist hebben van Lisa. Sab en zij waren minder close dan eerst door het hele gedoe, maar dat lijkt zich weer te herstellen. Ik ben benieuwd
Yvon - 05-11-2023 om 14:52
0


Helemaal alleen in het ziekenhuisbed vervloek ik mijn ongeluk. Lisa en Xan liggen nu vast lekker te vrijen en ik moet met mijn hand doen. Nu is dat ook lekker en terwijl ik fantaseer over de seks tussen Xandra en Lisa duw ik twee vingers in mijn natte poesje. Ik zie voor me hoe die twee in een standje 69 elkaar aflebberen en voel mezelf schokken als ik mijn vingers nog dieper in mijn kutje duw. Tot nu toe was ik snel jaloers als een andere vrouw zelfs maar keek naar Lisa, nu fantaseer ik hoe mijn twee vrouwen elkaar aflikken en vervolgens elkaar vingeren. Dan spuit ik plotseling een straal kutsap op de schone lakens. Ik ben niet meer te houden, ik blijf squirten! Ik bel om de verpleegster die met een veelbetekenend glimlachje nieuw beddengoed op het bed legt. "U mist uw vriendin zeker," kan ze niet nalaten te zeggen.

Als ik wakker word uit een dutje, zie ik Gail weer zitten in haar verpleegstersvermomming. "Hoe staat het met het herstel?" zegt ze, "moet je nog lang revalideren?" "Ik heb een auto-ongeluk gehad," zeg ik, "ik kan het niet forceren..." "Ik hoorde anders dat je lekker lag te wippen met die twee hoertjes van je..." zegt Gail smalend, "en als toetje heb je ook jezelf nog even verwend, of dacht je dat dat verborgen bleef?" Ik krijg een kop als een boei en Gail lacht een hatelijk lachje. "Een beetje tempo, dame, ik heb twee hijgende producers die in mijn nek ademen dat ze met het programma verder moeten. Als je volgende week niet op de been bent, desnoods in een rolstoel, dan nemen ze een ander...en dan mevrouwtje kun je het schudden, ik zal er voor zorgen dat je elke cent die ik in je hebt geïnvesteerd terug betaalt!" Ze staat op en verdwijnt weer.
Sabine - 06-11-2023 om 12:08
0


Ik ben compleet uitgewoond door dat groene monster tussen de benen van Ladan. Nooit gedacht dat ik het zo lekker zou vinden om te worden geneukt door een pik. Het was altijd wel een geheime droom van me, neuken met een shemale. Als we na een nacht van bijkomen wakker worden en ik gewoonte getrouw mijn telefoon open, rollen de appjes van Lisa er bijna uit. Het blijkt dat Lisa inmiddels zowel Yvon als Ladan aan de haak heeft geslagen in een merkwaardig menage a trois! Ik vertel het aan Ladan die nieuwsgierig meeleest. "Wat geil," zegt ze. "Ja," zeg ik, "de mazzelkont..." Ik app terug. "We zijn heel nieuwsgierig naar je avonturen, geile poes, misschien straks?" Dan wend ik me tot Ladan en wijs op de groene strapon die werkeloos op haar nachtkastje ligt. "Ik wil nog wel een keer.." Ladan glimlacht en gespt het gevaarte om. Ik spreid mijn benen en ze trekt mijn benen aan mijn enkels omhoog. De dikke kunststof eikel kietelt mijn schaamlippen en dringt naar binnen. Hijgend op opwinding ontvang ik de groene stam en begint Ladan heen en weer te stoten, "oh jezusallemijne," kreun ik, "oh god, oh goooooddd, yes, yes, yeeeeeeessss!" Meedogenloos berijdt Ladan me als een stier die een koe bevrucht. Ik kreun onder het donderend geweld van de immer stijf staande dildo en voel hoe geil ik word. Mijn klitje wordt verpletterd en ik krijs het uit als ik mijn kutsap spuitend verlies.

Die middag zie ik Lisa op school. Ik vertel opgewonden over de strapon en Lisa vertelt over haar avonturen met Xandra en Yvon. Ik word er geil van, seks met die twee vrouwen en niet apart, maar tegelijk. Lisa geeft me een zoen. "Waar is dat voor?" vraag ik. "Het was jouw opmerking die alles in gang zette." We lopen naar onze volgende les en Lisa wil weten hoe geil het aanvoelde zo'n kunstpik in je doos. "Het is beter dan je vingers," zeg ik, "en dat ding is supergroot, ik kon bijna niet meer lopen na de eerste keer.
"Tjeempie," grijnst Lisa, "dat is groot..."
Lisa - 09-11-2023 om 09:11
0


Sorry dat ik even niet schreef, maar school wilde ik niet verknallen, dus ben druk gaan studeren, geen afleiding, wat ik achteraf wel heel erg miste, maar het heeft geholpen, 😏, denk ik ten minste. Ik heb voor biologie nu een 9.4! Yes! 😊 😊

Ik vertel in geuren en kleuren over mijn avontuurtjes met Yvon én Xandra, maar Sabine is al weer mijlenver voor me uit, over hoe heerlijk het is met drie in bed te liggen, of vier, of vijf…..ik ben jong, maar soms toch ook nog wel een beetje preuts, sterker een half jaar geleden had ik nog geen sex, nu met twee vrouwen… En als ik daar aan denk, dan weet ik hoe alles begin. Ik geef Sabine een zoen. "Waar is dat voor?" vraag ik. "Het was jouw opmerking die alles in gang zette.", zeg ik. We lopen naar onze volgende les en ik wil nu ook wel eens weten hoe geil het aanvoelt, een kunstpik in je doos. "Het is beter dan je vingers," zegt Sabine "en dat ding is supergroot, ik kon bijna niet meer lopen na de eerste keer”, Tjeempie," lach ik, "dat is groot...", ik weet dat Sabine nogal wat dingen in haar kutje heeft geduwd, bananen, komkommers, courgettes, en ja zelfs kaarsen, op het toilet van school tijdens de kerstviering, terwijl mevrouw Bartelds zocht naar de kaars was Sabine op het toilet “druk” bezig, net op tijd was of beter gezegd, kwam ze klaar, want de conciërge was haar al gaan zoeken, toen onze mentor haar kwijt was.

We hebben Nederlands, ongewild en zonder nadenken glijden mijn gedachten af naar Yvon, hoe zij hier voor de klas stond, in dat strak rokje, met die mooie blouse, die ze sinds eigenlijk niet meer aan heeft gehad. Hoe we mopperend tegenover elkaar stonden, hoe we aan het kibbelen waren. Hoe arrogant Yvon deed, maar ook hoe we elkaar voor het eerst zoenden en hoe ongelofelijk heerlijk het was en hoe we sex hadden, ik krijg een duw van Sabine. “Je lekt!”, zegt Sabine zachtjes. Ik schrik ervan. Ik zat gewoon met mijn handen in mijn kruis. “Mevrouw? Wilt u mij afmelden? Ik voel me niet lekker….”, zeg ik. Ze kijkt me aan:”kind! Je bent vuurrood! Ga gauw naar huis, ik meld je wel af, hier is je gangpaadje, lever je die in bij de con..”, ik hoor het laatste al niet meer en loop weg, lever het pasje in, de conciërge schrijft mijn naam op en vinkt alles af, dan mag ik gaan. Ik ren naar het fietsenhok en fiets zo snel ik kan naar de bushalte. Dan snel naar het ziekenhuis waar Xandra nog is. Als de tijd nog klopt is ze klaar met therapie en kan ze rusten.

In het ziekenhuis zie ik Alida al lopen, ze zwaait en ik zie haar glimlachen, Sabine weet ook wat ik van plan ben, “go girl, get her!”, fluisterde ze me toe, dus die weet mijn plan vast en zeker. Als ik op de kamer kom van Yvon is het een anticlimax, ze is er niet, balend ga ik op bed zitten. Dan hoor ik het toilet doorspoelen. En komt Yvon uit het toilet. Ik sluit de deur en sleur haar de toilet ruimte weer in, ik doe de douche aan en duw haar onder de douche, scheur haar kleren open en ga op mijn knieën:”hmmm, dokters orders!”, fluister ik. Beetje slecht, maar ik probeer de stemming op te voeren door geile dingen te zeggen, maar helaas ben ik geen Sabine in dit soort zaken, maar als ik haar kut begin te likken en snel haar klitje heb gevonden is de reactie niet minder. Al snel komt ze tot een ontlading en bijna ligt ze bovenop mij. Ze kan net haar evenwicht houden.

“Wat was dat!”, zegt Yvon. Ik glimlach”tornado Lisa!”, zegt ik vol trots. Ze tilt me omhoog als ze zelfs is bijgekomen. “Eeeuh niet goed nagedacht? Heel spontaan gedaan?”, zegt Yvon. Ik kijk haar aan en knik:”dacht ik al”, zegt Yvon met een glimlach en geeft me een telefoon. “Hoezo dacht je dat?”, zeg ik vragend kijkend. “Nou…hoe wil je nu naar huis? Met je doorweekte kleding? Het is prachtig weer buiten, dus niemand zal geloven dat je natgeregend bent…”, lacht Yvon terwijl ze me uit de natte kleren helpt:”bel Xan maar, die brengt wel droge kleren”, zegt Yvon:”in de tussentijd…”. Ik kijk haar aan:”ja…wat doen we inde tussentijd?”, vraag ik. Yvon lacht, kruipt in bed en doet de dekbed omhoog:”ik heb wel wat ideetjes”, zegt Yvon en tikt met een hand op het matras, gebarend dat ik bij haar moet komen.
Yvon - 09-11-2023 om 13:46
0


Fantastisch Lisa! Een 9,4! Zooo goed! Zo zie je maar, je tijd nemen helpt!

Oh wat ruikt ze nu lekker en wat heb ik haar gemist. Ik zoen zo hevig met Lisa dat het gewoon klappert! Naakt liggen we op het bed en doen spontaan de beste therapie die er is: Sekstherapie van dr. Lisa, het beste medicijn. We knuffelen, likken, kussen, vingeren, al onze holletje komen aan bod en onze tongen en vingers maken overuren. Ik wil zo veel mogelijk van haar liefde en seks indrinken, me koesteren in haar aandacht. Straks ligt ze weer bij Xandra, en ja, ik ben best een beetje jaloers, ondanks mijn stoere taal dat je best van twee vrouwen tegelijk kunt houden. Lisa komt klaar, dan ik, dan Lisa weer en dan ik, het is één squirtende toestand en het bed is nu ook drijfnat. Als we uitgeput op onze ruggen liggen uit te hijgen, komt Xandra binnen. Ze heeft een brede smile op haar gezicht. "Ik ruik het al," zegt ze, "hier heeft uitgebreide seks plaatsgevonden..." Giechelend trekt ze Lisa en mij omhoog. "Vort," zegt ze, "douchen, stelletje smeerkezen, en douchen hoor, niet weer met elkaar seksen." Even later staan Lisa en ik elkaar af te sponsen en wisselen zoentjes uit en tongen elkaar. Als we weer helemaal schoon terugkomen, heeft Lisa de schone kleding aan die Xandra had meegenomen. We zien Alida die samen met Xan nieuwe beddengoed heeft teruggelegd op mijn bed. "Je bent me er eentje," zegt ze eerst tegen Lisa en dan tegen mij. Hoofdschuddend verlaat ze de ziekenkamer. Ik ga op het bed zitten en Lisa en Xandra schuiven een stoel dichterbij. "Het wordt tijd dat je hier weggaat," zegt Xan "zoveel geiligheid kan het ziekenhuis niet aan." Ik knik. "Ik voel me prima..."

De volgende morgen word ik ontslagen uit het ziekenhuis. De arts zegt me wel voorzichtig te doen en neemt afscheid. Van Alida krijg ik een zoen en ik stap in bij Xandra en Lisa die me naar huis rijden. Als we binnen zitten aan de koffie, gaat de bel. Lisa doet open en we horen van verre al wie het is. Gail. "Waar is ze?" hoor ik. Dan zeilt Gail met volle zeilen binnen. Het is alsof er een oorlogsschip aanmeert. "Hoe lang ben je al thuis? Nee, zeg maar niks. Waarom zou je ook? Ik ben maar je manager, die stomme trut die er voor gezorgd hebt dat je een wereldbaan hebt...nog wel. Morgen om negen uur sta je in de studio en ik wil het woord, 'misschien' of 'nee' niet meer horen." "Hallo Gail," zeg ik, "wil je koffie?" "Geen tijd, koninklijke hoogheid, uw nederige dienaar moet de omroepbazen gaan slijmen en of ze nog even geduld willen hebben..." En weg is ze. Als Lisa haar heeft uitgelaten, daalt een merkwaardige stilte neer. Zuchtend zegt Xan, "een wereldbaan? Volgens mij profiteert zij het meeste van alles..."

Een uur later liggen we naakt in het grote tweepersoonsbed en krijg ik een dubbele portie seks, twee zalige kutjes, twee paar borsten, vier heerlijk bilhelften, en twee x tien vingers en twee tongen. Weer komen al mijn gaatjes in volle bloei en lik en vinger ik als een bezetene in de gaatjes van Lisa en Xan. Had ik iets te klagen over seks met twee vrouwen? Ik dacht het niet...
Lisa - 11-11-2023 om 19:03
0



De seks is geweldig, als het al niet overweldigend is. Een droom voor velen, voor mij werkelijkheid, ik kijk nu met nog weer andere ogen naar Xandra, ze is echt stapelgek op Yvon, alsof ze haar liefde heeft hervonden, maar galant deelt., als iedereen nog slaapt sluip ik in mijn string naar beneden, vanmiddag trainen en dan morgen wedstrijd. Ik verheug me erop, maar ben ook bang, heel erg bang, want nu zitten en Yvon én Xandra op de tribune om me te bekijken. Ik voel de druk. Ik maak ontbijt voor ons allemaal en zie dat het inmiddels al bijna 11 uur is. Ik hoor de post in de bus vallen en zet water op voor de thee.

Als ik naar de post loop valt me gelijk één brief op: Hoge Raad van Adel. Ik vraag me af wat die moeten, geadresseerd aan: “De hoogwelgeboren vrouwe baronesse Y. Van Coeverdens.”……….even sta ik versteld. Baronesse? Raad van Adel? Moet ze voorkomen? Heeft ze wat uitgevreten? Wat is dit, ik scheur de brief open, ze gaan haar niet inde gevangenis gooien. Dan krijgen ze ruzie met mij! Ik lees de brief, geld overmaken om de titel te behouden, inschrijving verlengen, overzicht met aantal baron en baronessen Van Coeverdens, 7 mensen mogen de titel dragen, uw kinderen dragen wel de titel, bla bla bla, uitgenodigd voor de deelname aan de bla bla, erfgeschil rechten heerlijkheid…bla bla bla. Ik ga gelijk googelen. Overleden grootvader baronesse Van Coeverdens…bla bla bla, hier staat het, erfgeschil over de heerlijkheid Van Coeverdens, landgoed heerlijkheid Dommelsteade, inclusief 17 pachtboerderijen. “What the fuck!”, schreeuw ik. “Taalgebruik dame!”, hoor ik achter me. “Leuk, ontbijt, het rook lekker, maar ik ruik nu alleen aangebrand eten. Wat schreeuw je nu?”, vraagt Yvon, ze draagt alleen een ochtendjas. “Kan ik jou beter vragen, prinses of majesteit, hoe moet ik je aanspreken uwe hoogheid?”, vraag ik verbaasd.

“Waar heb je het over? Wat bedoel je?”, vraagt Yvon, ze ziet de brief en het logo. “Oowh dat, daar stoor ik me niet aan schatje, kom we gaan ontbijten”. Ik kijk haar aan:”niks daarvan! Als jij recht daarop hebt dan kan niemand je dat afpakken, en dan gaanwe ervoor vechten! Basta!”, zeg ik en ga boos zitten. Inmiddels is ook Xandra gekomen:”wat er ook is, geef die meid haar zin, dan zijn we daar ook weer vanaf, je weet toch dat je haar haar zin gaat geven. Eerst is het nee, dan misschien en dan oké. Dus we jagen dat er even door, zeg even nee, nee nee, dan misschien en dan zeg je. Klaar, nou?”, zegt Xandra terwijl ze een klap op de billen geeft van Yvon. En mij een kus. “Nee!”, zegt Yvon. “Goed zo”, zegt Xandra:”nu nog even twee keer en dan de rest, even snel, Lisa moet zo trainen”. “Nee, ik bedoel echt nee!”, zegt Yvon. “Jaja, misschien en oké jij je zin, klaar kunnen we nu gewoon ontbijten? Dan leg even uit wat we WEL gaan doen”, zegt Xandra.

“Nou, kennelijk heeft Yvon recht op iets groots, ze moet voor de Hoge Raad komen en daar zorgen dat ze een eerlijkheid erft met prachtboerderijen en en en oja Dommelburg en en en en een kasteel of zo”, zeg ik en Xandra verslikt zich in een glas water:”What? You are a lady?”, zegt Xandra. “Ja, ik mag de titel baronesse dragen, mijn neef vecht de erfenis aan, nou best, ik hoef het niet, dus ik laat het lopen, maar mijn nicht vecht het aan dat ik de erfenis behoor te hebben, senioriteit, anders komen er woningen op het landgoed en verdwijnt de natuur. Best, ik hoef het niet”, zegt Yvon:”en heerlijkheid schat, en pachtboerderijen. En Dommelsteade, een landhuis waar ik geboren en opgegroeid ben”. We kijken beide Yvon aan:”stop maar, zojuist heb je verloren”, zegt Xandra en wijst naar mijn gezicht:”of je hebt de komende maand spijt..”, ze kijkt me aan:”herstel twee maand, want zolang zal je het moeten aanhoren en dan ga je alsnog toegeven….dus twee maand gemopper of haar blij maken en jezelf. Denk eens aan de heerlijke sex straks.”
Yvon - 11-11-2023 om 21:07
0


Ik lees de brief nog even na. Hoogweledelgeboren vrouwe...ja, ja het staat er echt. Ooit was ik een keurige jonge freule, dochter van de baron van Coeverdens thoe Dommelsteade. Heerlijke tijd gehad. Mijn vader was een schat, mijn moeder een omhoog gevallen trut en ik? Ik was een rebel. Ik wilde geen barones worden, zag af van mijn titel. Ging sporten, werd een sportheldin en ontgroeide mijn adellijk erfgoed. Mijn vader scheidde van mijn moeder, mijn vader overleed en ik was wettelijk gezien nog altijd zijn erfgename. De barones van Coeverdens. Maar ik wilde niet, weigerde. Kreeg ruzie met de familie, ging samenwonen met Xandra en werd lerares Nederlands en werd verliefd op Lisa. Mijn leven in een kort bestek. Als Lisa is gaan trainen, praat ik er over met Xandra. Net als alle Amerikanen is ze gek op een adellijke titel. "What's a baroness? You never told me. Is it like a duke or an earl?" zegt ze vergetend dat ze goed Nederlands spreekt. "Ik ben van lage adel," zeg ik, "In Nederland heb je alleen graven, jonkvrouwen, jonkheren en prinsen, geen hertogen. En onze oude koningin Beatrix heeft een rem op adellijke titels gezet. In België kun je nog wel tot Baron worden benoemd door de koning daar. In Nederland niet..." Ik denk na. Misschien is het toch wel wat om voor te vechten. Dommelsteade is een schattig klein landhuisje in een enorm gebied. Inderdaad een heerlijkheid. Even krijg ik nostalgische gevoelens. Het was heerlijk wonen daar. Elke dag paardrijden...

Als Lisa terug is zoeken we op wanneer het geschil dient voor de Hoge raad van de Adel. Ik besluit het geld over te maken en contact op te nemen met Jonkvrouwe Alice van Heusden Nederpelt die de zaak onder haar hoede heeft. Lisa is opgetogen. "Een echt buiten. Is het een kasteel?" Ik schud mijn hoofd. "Welnee, het is een landhuis, een buiten. Er was nooit een kasteel. Ons geslacht gaat terug naar de gouden eeuw. Een van mijn voorouders is door Prins Willem III in de adelstand verheven nadat hij in het Rampjaar bij Coevorden onderscheidde bij het beleg van de stad tegen de troepen uit Münster. Maar laten we gaan kijken..." "En je programma dan?" zegt Xandra nuchter als altijd. Fuck, bijna vergeten. Ik laat me door Xandra en Lisa naar de studio rijden, waar we met een half uur vertraging aankomen. Gail is woedend!

Na de opnamen rijden we naar Gelderland. Het is een leuk uitje met zijn drietjes. De zon schijnt en Lisa kletst opgewonden over het rampjaar dat ze pas met geschiedenis heeft gehad. "Baron van Coeverdens was kolonel in het leger van de prins. Zijn regiment vocht dapper in de strijd tegen de troepen uit Münster. Hij kreeg het heerlijkheid Dommelsteade inclusief het landhuis van de prins zelf." citeert ze wikipedia. Het gebied is nog als in mijn herinnering. Prachtige natuur. Bossen, heide, hier en daar boerderijen en dan...het landhuis zelf. We stappen uit en lopen naar het toegangshek. "Wie woont er nu?" vraagt Xandra. "Geen idee," zeg ik. Lisa drukt op de intercom die bij het hek hangt.
Lisa - 12-11-2023 om 00:16
0


“Wacht nou eerst tutmuts, je kunt niet zomaar aanbellen!”, zegt Yvon. “Goedendag mevrouw”, zegt een dame:”wat wenst u?”, ik kijk naar Yvon die eigenlijk een beetje schrikt:”ja hoi, eeeuh, ik heb hier de baronesse bij me en die wil even de maten nemen voor de gordijnen, we komen hier wonen.”, zeg ik, terwijl ik een por krijg van Yvon, maar het hek gaat open. We lopen de lange tuinpad op en ik zie een huis verschijnen. “Is dat het huis? Echt, wouw!”, zeg ik. Yvon lacht, “nee, schat, dat is het bouwhuis. Daar liggen de tuinspullen.”, we lopen verder. “Is…..is dat het huis….wat groot.”, zeg ik als we dichter bij een huis komen, met fraaie ornamenten en prachtige terrasdeuren. “Nee, ook niet, dat is de orangerie, daar gingen inde winter de planten in om te overwinteren, maar mijn ouders hebben er een theehuis van gemaakt.”, ze wijst naar een gebouw, gedeeltelijk achter struiken en bomen verscholen. “Dat is Dommelsteade, dat is het huis.”, zegt ze, ze blijft even staan en voelt aan een boom, kijkt naar boven en kijkt naar links. “Home”, zegt ze terwijl ze even diep ademhaalt:”ik ben vergeten hoe stil het hier kan zijn”, zegt Yvon, Xandra k8jkt haar ogen uit:”your highness, je lijkt wel een prinses, waarom heb je dit nooit verteld!”.

“Yvette, Yvette, je suis tellement heureuse de te revoir, pourquoi plus jamais de nouvelles de toi.“, horen we een opgewonden dame roepen. “ Anna t'a déjà dit que tu étais de retour, de retour à la maison”. Yvon kijkt niet om, maar zegt:”Anna? Werkt die nog steeds hier? Ik dacht haar stem al te herkennen, Guineverre, Xandra, Xandra Guineverre. En dat is Lisa, Lisa Guineverre”, zegt Yvon. Een enthousiaste dame komt naar ons toe, “ Bienvenue mesdames, ravi de vous rencontrer”, zegt Guineverre. “c'est réciproque”, zeg ik. Yvon kijkt me aan:”je spreekt”, ik onderbreek haar, “snapte niet alles, twee jaar Frans gehad.”, zeg ik snel. Guineverre loopt voor ons aan en spreekt met een sterk Frans accent en niet goed Nederlands:”na het overlijden van opa en je vader ben ik teruggekeerd uit Frans Guinea, iemand moest hier waken voor Robert het platgooit om huizen te bouwen, ook Dommel zou sneuvelen. Maar kom, de thee staat klaar in de tuin.”, ik loop achter haar aan en kijk mijn ogen uit. Als we even een momentje met ons drieën zijn zeg ik met deftige toontegen Yvon:”welhoog edelegeleerde doorluchtigheid prinses Yvette”, Xandra en ik liggen gelijk dubbel van het lachen:”yvette klinkt wel heel erg leuk!”, zeg ik. “Yvon, zo noemden mijn ouders me al, officieel is het Yvette, roepnaam Yvon”, moppert Yvon:”Alleen Gina zegt Yvette, en Guineverre, iedereen noemt haar Gina, wat ze haat. Maar ze is wel lief hoor”. In de tuin kijk ik verbaasd rond. Een gigantische tuin met een vijver en aan de einde van een laan staat een groot standbeeld van een man op een paard en een sabel in de handen. “Dat is die kolonel”, zegt Yvon:”en dat is op de helft van de tuin ongeveer, en daarachter nog ongeveer 800,900 meter bos.”

Gail - 12-11-2023 om 10:51
0


Ik zie Yvon arriveren met Lisa en Xandra, ongelofelijk, die Xandra heeft gewoon plaatstaal voor haar kop! Ze zou zich afzijdig houden, negatieve publiciteit kunnen we nu niet gebruiken. Gelukkig kan ik de drie telefoons peilen waar ze zijn, voordeel van Apple phones. Yvon is ruim een half uur te laat, maar dat maken we weer goed met de opnames, voordeel van professionals. De regisseur gaat editen, uiteraard zorg ik dat ik er in blijf om zo weinig mogelijk Yvon te laten verdwijnen, zij moet er het meest in te zien zijn. “Volgende opnames woensdag, 9 uur, maar wees dit keer wel op tijd, oké wrap it up ladies!”, schreeuwt de regisseur. Ik sta naast hem:”je bent misschien de beste in je vak, maar als je nog een keer zo schreeuwt in mijn buurt trek ik je amandelen en stembanden in één keer”, zeg ik terwijl ik de gemorste koffie van mijn broek strijk:”zonder verdoving. Ben ik duidelijk? Idioot!”, en loop weg, de regisseur verbijsterd achterlatend.

Terwijl de regisseur zenuwachtig aan het editen is geslagen, af en toe kijkend naar mij als hij wil knippen. Ik knik of schudt mijn hoofd, braaf doet hij wat ik wil. Ondertussen kijk ik wat de dames aan het doen zijn, alledrie reizen ze naar Gelderland. Alledrie? Gelderland? Wat moeten die trutten daar nu weer! “Diannetje, schatje, liefje, zoek voor mij even uit wat Lisa moet in Dommelsteade,wat is dat in fuckingsname nu weer voor een kut naamplaats. Zoek dat even uit, wil je liefje? Ja goed, 15 minuten, nee, 15!”. Personeel, welke idioot bedacht hun rechten te geven, die moeten ze voor het leven opsluiten. Wij bazen vragen toch niets onmogelijks? Waanzin, maar goed, vanavond Dian even een wil bezorgen, dan is ze morgen dubbel zo fanatiek. “Hoi Gail”, zegt Dian, na ruim driekwartier:” ik kan niets vinden waarom ze daar zijn, het is een landgoed, en is bezit van de familie Van Coever of zoiets.”. Even val ik stil:”Van Coeverdens? Ja, goh, en jij ziet de connectie niet? Jij rund! Je bent de verspilling van de zuurstof niet waard, dat is je reinste verspilling, hoe heb jij in Godsnaam je diploma HBO gehaald, heb je gewoon de hele leraren korps gepijpt, gelukt en geneukt? En daarna ook nog even de examencommissie de zak leeggezogen? Jij bent nog erger dan een breinloze! Tien minuten dan heb je bureau leeggehaald en heb je die stukgeneukte reet van je weggewerkt in je auto en zie ik niets van je weer. Salaris? Salaris? Moet ik werkelijk betalen voor jou incompetentie? Klaag me aan schat. Doei!”, Jezus, goed personeel is onmogelijk te krijgen!

Maar bezit van Van Coeverdens, daar heb ik haar nooit over gehoord en familiebanden aanhalen is niet haar sterkste punt, wat voert die dame in haar schild? “Hoi Claudia, geef met even Wilfred”, zeg ik als ik bel met Puntman Makelaardij. “Hoi Wilfred, lieve schat, hoe is het? Ja ja inderdaad social talk is niet mijn ding, luister schatje, wil je alles voor uitzoeken over Van Coeverdens en Dommelstate of zoiets? Eeuh ja dat kan ook. Huh? Hoezo gewild landgoed. Ja ja zoek nu maar alles uit, uiteraard liever gisteren dan morgen”. Die dame is wat van plan. Hoe heeft mijn investigator dit kunnen missen. Hoe?! Die vent hang ik hoogstpersoonlijk aan zijn ballen op!
Yvon - 12-11-2023 om 11:59
0


Yvette. Zo heette ik vroeger. Lijkt wel een eeuw geleden. Toch het is weer goed om thuis te zijn. Hoe veilig voelde ik me hier vroeger. Papa die te paard het landgoed inspecteerde. Mamma die heel deftig door het dorp schreed en overal werd begroet met een knicksje. Ik droom weg bij de thee en weet nu zeker. Ik ga voor Dommelsteade vechten. Om me heen babbelen Xan en Lisa opgewonden over ons nieuwe huis. Ik ga met Lisa trouwen en dan wordt ze mijn erfgename. De toekomstige barones Lisa. En Xandra wordt onze bijvrouw. Niet officieel, want dat kan niet wettelijk gezien. Polygamie is bij wet verboden. "Guenièvre, je veux dormir ici ce soir. Pouvez-vous mettre de l'ordre dans deux pièces ?" zeg ik plotseling tegen Gina. Ze kijkt me verheugd aan."Pas trois, Madame la Baronne ?", zegt ze met een blik op Lisa. "Lisa est mon amante. Nous dormons ensemble tous les deux…." zeg ik en Gina schrikt niet. Ze geeft me een vertrouwelijk glimlachje en staat gelijk op. Als ze wegloopt, vraagt Xandra, "wat zei je nu eigenlijk?" "Dat ik hier wil overnachten en of ze twee kamers in orde wil maken.." "Maar twee," zegt Lisa, "en Xan dan?" "Die slaapt officieel in kamer nummer 2" reageer ik, "maar in werkelijkheid natuurlijk tussen ons in. Alleen ik wil Gina niet gelijk overvallen met een menage a trois."

We inspecteren even later de kamers. Die zijn prachtig. Lisa springt gelijk op het enorme tweepersoons bed. "Nou hoogheid," zegt ze, "ik heb nog nooit seks gehad met een barones." "Dan wordt het hoog tijd," roep ik en trek mijn kleren uit.

Lisa - 12-11-2023 om 12:45
0


Yvon trekt haar kleren uit, ik zie lingerie wat ze nog nooit gedragen heeft, ten minste niet bij mij, het is elegant maar gelijk ook super sexy, jarretels en kousen, ze draagt geen slip, maar de rest blijft wel aan. Ik ga op mijn knieën zitten en begin Yvon te zoenen, onze tongen strelen elkaar maar zoeken al snel het gevecht, wild gaan onze tongen in elkaars mond tekeer, ik voel de warmte van Yvon haar lichaam, mijn handen sleuren naar de stevige strakke billen van Yvon, maar ze grijpt ze gelijk en fluistert:” nee nee, geduld”. Even ben ik nukkig en boos, wil ze nu wel of geen sex?! Het zoenen volgt weer en steeds als mijn handen haar lichaam raken pakt ze mijn handen weer. Voorzichtig duwt ze me op mijn rug, haar mond zoent mijn buik door mijn shirt heen, millimeters gaat ze lager en het zoenen herhaald zich, mijn lichaam reageert, mijn ademhaling stokt even, bij iedere zoen die ze geeft. Dan opent ze mijn spijkerbroek. Ze zoent mijn blote knieën danken onderbuik en haar zoen voelt zo goed en voedt mijn opwinding, als een net opgeladen batterij reageert mijn lichaam op de zoen en smeekt om verwend te worden. Ze zoent nu mijn poes, mijn spijkerbroek vertoont natte plekken in het kruis, van de opwinding. De vinger van Yvon strelen over het kanten driehoekje van mijn string. “Hmmmm, je bent nat”, zegt Yvon en blaast over mijn schaamlipjes. Ze gaat dan weer terug met haar mond naar mijn navel en borsten waar ze weer door het stof heen zoent. Mijn billen wippen op het bed, om te proberen Yvon mij te laten likken, maar ze laat zich niet dw8ngen. Ik verwacht dat ze weer naar mijn poes gaat, maar ze begint me weer te zoenen.

Ik pak haar hand en leidt die naar mijn kruis, in plaats van mij te vingeren of zoiets verdwijnen haar handen weer van mijn lichaam. Ze merkt mijn irritatie:”zullen we maar stoppen?”, lacht ze irritant. Ik pak haar hoofd en zoen haar en wil het initiatief nemen, maar ruig duwt ze me terug. “Dus je wilt sex?”, zegt Yvon, ik knik driftig. “Zeker weten?”, zegt Yvon, ik knik zo driftig dat mijn hoofd los zou kunnen schieten. Ze duwt mijn handen ruig op het bed en weet ze met één hand onder controle te krijgen. Ik stribbel wat tegen omdat ik controle wil hebben, maar tegen Yvon heb ik geen kans. Met haar vrije hand trekt ze mijn slip me5 één ruk stuk, ze dwut het slipje in mijn mond en met haar hand trekt ze mijn benen ruig uit elkaar. Haar hand masseert wild mijn kruis, ik word steeds meer opgewonden. Ze zoent me nu met meer enthousiasme en ze duwt twee drie vingers in mijn kutje, de sappen beginne spontaan uit mijn kut te lopen en als ik bijna klaar kom stopt ze. Ze duikt op mijn kutje en ik voel haar tong in mijn kutje verdwijnen.

Het duurt niet lang of haar tong heeft mij een hoogtepunt bezorgt. Gillend kom ik klaar en haar tong blijft doorgaan, ze grijpt mijn billen. In een halve kopstand heeft zij vrij zicht en gebruik van mijn kutje. Ook mijn mondje is vrij toegankelijk. Wat Yvon niet ongebruikt laat. En ik kan niet anders dan weer klaar komen, nu gillend. Uitgeput plof ik neer, als Yvon het likken stopt. Even later word er op de deur geklopt. Yvon slaat snel een de,en over me heen. “Zo, bed ingewipt?”, lacht Xandra.
Xandra - 13-11-2023 om 13:31
0


Excuus dames. Ik was met mijn vriendin even weg in eigen land. Nu dat was geen succes met dat k...weer! We kregen ruzie. Maakten het weer goed en nu ben ik weer terug...Lisa nog gefeliciteerd met je hoge cijfer en ook met de manier waarop je mijn personage zo slim hebt betrokken bij de liefde tussen jou en Yvon. En dan die plotwending. Waar haal je het vandaan? Barones Yvon? Kostelijk...

Als ik binnenkom in de baronesselijke slaapkamer zie ik hoe Yvon snel een deken over Lisa trekt. Hum...ik ruik seks! Ik kleed me ook snel uit en wip bij de dames in bed. Wat volgt is een vrijpartij dat het ouderwetse bed misschien wel nooit heeft meegemaakt. Of was de adel vroeger net zo ondeugend als wij nu? Ik zie in iedergeval twee heerlijke kutjes voorbij komen, waarvan één van adel is. Hum, ik proef geen verschil. Ik tong met Lisa terwijl Yvon haar tong in mijn doosje duwt en tegelijk Lisa vingert. Als de barones en ik lekker vrijen worden we gevingerd door Lisa die net doet of ze skieet. We zijn zo lang bezig dat Gina ongerust aan de deur komt rammelen en Yvon roept dat alles goed gaat. Giechelend gaan we onder de douche en spoelen elkaar af. Daarna maken we elkaar droog.

Beneden gaat mijn telefoon. Gail, zie ik op het display. "Ja?' zeg ik neutraal. "Met mij liefje," klinkt Gail verdacht aardig, "gaat het wel in Dommelstein?" "Eh..." "Je komt nu naar mij," sist Gail weer als vanouds, "ben je nu helemaal gek geworden, randdebiel! Wat zijn jullie van plan? Baronesje spelen met het klootjesvolk? Een drie in de pan op Draculastein? De bruiden van Yvon? Oh ik zie de koppen al in de kranten: Barones neukt met twee vrouwen tegelijk. Schandaal nekt haar bij de Hoge Raad voor de Adel..." Als ze even pauze neemt, zeg ik ferm: "ik neuk met wie ik wil." Dit zorgt voor de nodige hilariteit bij Gail. "Schatje als je nu mevrouw nobody was in Tuitje Horn had je gelijk, soepkip, maar je bent een beroemdheid, net als die twee andere wipkippen op Bommelstein. En ik verdien aan jullie. ten minste nog wel...dus pak je boeltje en kom binnen een half uur op mijn kantoor, stomme oelewapper! Misschien kan ik jullie dan nog redden..." Ze verbreekt de verbinding en ik stel Von en Lies op de hoogte. Ze knikken als ik zeg dat ik graag de auto wil lenen. Even later scheur ik op weg naar het kantoor van Gail.
Lisa - 16-11-2023 om 15:10
0


Ik lees nu een boek van Ursula Den Teck, “Anna baronesse Bentinck 1902-1989”. Een eigenwijze, niet dat ik dat ben, dame met een eigen mening en kiest voor de liefde in plaats van op stand te trouwen, ik vind het een geweldige vrouw, dat inspireerde me, en ik zie overeenkomsten met Yvon. En dank voor jullie steun 🥰🥰

Xandra schrikt als ze de telefoon opneemt! Duidelijk één persoon, je hoeft geen helderziende te zijn om te weten wie er nu aan de telefoon is. Xandra bergt de telefoon op en verteld Yvon en mij wat er speelt. We kunnen alleen maar knikken en zeker als ze de auto wil lenen. Even later scheurt ze weg naar het kantoor van Gail. Ik moest op mijn lip bijten om niet boos te worden, “geduld”, zegt Yvon:”stress is niet goed voor je!”. Tuurlijk heeft ze gelijk, de wedstrijd staat voor de deur, maar hoe kunnen we iets opbouwen als die tang, die heks, die monster, steeds weer beslag legt op,ons. Ik verheug me erop dat we straks kerst hebben, dat we vakantie hebben, dat we…..zouden we hier kerst kunnen vieren? Ik kijk naar Yvon. Ze lacht, ik ren in mijn string door de hal en hoor Yvon niet roepen. Ik kijk naar de hal, waar, als in speelfilms een grote trap is met in het midden een giga kerstboom. En ik ren de hal in. Daar kijk ik rond, vier trappen die in de hal uitkomen. Ik draai rond alsof ik dan, ik voel me net een prinses, tot ik achter me een kuch hoor.

“Mejuffrouw Lisa, u dient zich te kleden, het is te koud om zo te lopen hoor.”, het is Anna, ze heeft een ochtendjas bij zich. Ik doe hem aan en loop terug naar Yvon, ik vertel mij ideeën en ratel aan één stuk door, Yvon lacht alleen maar en loopt met me naar beneden, Anna heeft thee geserveerd. In de hal zie ik een dame, een schilderij waarvan ik denk dat het Yvon is. “Mejuffrouw , dat is de freule.”, ik knik. “Wat is een vroule”, fluister ik naar Yvon. Yvon lacht nog harder. “Later schat, eerst thee.”, zegt Yvon en ik zie haar genieten. Ze is bijzonder rustig, gespannen als ze altijd was, zie ik nu een ontspannen vrouw. “Mevrouw, de heer Solders, voorzitter van de pachtboeren is er om u te spreken namens de pachtboeren”, zegt Anna. “Laat hem maar binnen”, zegt Yvon. Ze kijkt me aan:”ben benieuwd”, zegt ze tegen mij. “Hier mevrouw? Niet in de werkkamer? Hoogst ongebruikelijk, mevrouw!”, zegt Anna verbaasd. Yvon knikt en heeft een glimlach:”nieuwe tijden schatje, kom. Aankleden, snel, kun je er ook bijzitten”, zegt Yvon, ik ren naar boven en als ik de badjas uitgooi zie ik dat er een wapen op staat, zelfde als op het schilderij, maar dan zonder die rare lelieblad. Twee vragen voor Yvon, :”wat is nou toch een vroule en dat wapen, dat zag ik ook bij Yvon hangen in haar werkkamer.”, maar eerst snel aankleden.
Yvon - 16-11-2023 om 21:18
0


Misschien ben je ook geïnteresseerd in "Mevrouw Bentinck of Onverenigbaarheid van karakter" van Hella S. Haasse uit 1978. Dit gaat over Sophie van Aldenburg die huwde met de Nederlandse graaf van Bentinck en leefde aan het einde van de 18e eeuw. Ook geen doetje. Ze was rijksgravin in het Duitse rijk en schijnt zelfs geduelleerd te hebben met een rivale (op de sabel!) Er waren twee takken Bentincks, de baronnen (Nederlands) en de graven (Duits)

"Freule is een aanspreekvorm voor ongetrouwde vrouwelijke edelen. Het is noch een adellijke titel, noch een adellijk predicaat. De mannelijke tegenhanger van freule is jonker," zeg ik, "als de ongetrouwde dochter van een baron, was ik dus een freule." Lisa knikt. Dan komt een grote man met grijs haar binnen. Hij maakt een buiging en ik wijs hem op een stoel. "Dit is mijn vriendin Lisa," zeg ik en wijs op haar. Smolders geeft een knikje. "Waarover wilde u met mij spreken, mijnheer," vraag ik. "Mevrouw de barones, ik spreek namens de pachtboeren. We maken ons zorgen over de aanspraken van uw neef en de bedreiging van het landgoed." Ik luister geduldig naar zijn uiteenzetting en vertel dan dat ik bezig ben om de Hoge Raad van Adel te vragen mijn aanspraken te erkennen. "Dan is alles veilig..." Smolders knikt weer en neemt met een korte buiging afscheid. Gina laat hem uit. Ik kijk naar Lisa en nu over het wapen..."
Yvon - 17-11-2023 om 07:14
0


Excuus dat ik zo plotseling en snel afbrak. Ik werd gisteravond onderbroken omdat mijn moeder haar alarm had ingedrukt. Ze was gevallen en ik moest alles regelen. Ik was diep in de nacht pas weer thuis. Met mijn moeder gaat het redelijk. Ze heeft niets gebroken gelukkig, maar ze is oud en een beetje in de war. Nou jou, tijd voor deel 2.

"Het wapen is ons familiewapen, een zwarte griffioen op een geel vlak. De griffioen staat voor scherpzinnigheid. Er staat soms een lelie bij. Die kwam van Isabeau de Clairville, een francaise die met een baron van Coeverdens trouwde in 1850. Nogal een eigenzinnig type, een soort feministe. Papa zei altijd dat ik haar genen had geërfd. Maar die lelie komt niet overal voor. Omdat Isabeau werd beschouwd als een zwart schaap in de familie." Lisa knikt. "Wat was je trouwens baronneselijk tegenover die pachtboer. Wauw!" Ik lach. "ik hoop dat ik niet te neerbuigend was. Die mannen zijn harde werkers en niet mijn bezit, zoals in vroegere eeuwen." Gina komt terug met een ondeugend lachje. "Wil mevrouw de barones en haar..eh...vriendinnetje lunchen op het kasteel. Lisa krijgt een onbedaarlijke lachbui en ik doe mee. Dan zeg ik haastig. "Vergeef ons Gina, we zijn dit niet meer gewend.." Om het goed te maken neem ik Gina en Lisa mee naar een restaurant in de buurt. "Het is wel duur," zegt Lisa, "kun je dat wel allemaal betalen." Ik glimlach, "zeker, mijn vader heeft een lijfrente op me afgesloten en die werd op mijn eenentwintigste actief. Ik heb het geld in een trustfonds gezet en daar betaalde ik al die jaren het onderhoud van het kasteel en het salaris van Gina van. De pacht van de boeren en andere inkomsten komt daar ook nog bij." We praten gezellig over het komende kerstfeest. En Gina vraagt argeloos of madame Xandra ook komt. Net als ik adem wil halen om te antwoorden, gaat mijn telefoon. Xandra, zie ik op het display.
Lisa - 17-11-2023 om 17:37
0


“Dus een beetje zoals Harry Potter, met die schilden”, zeg ik, ik ben zo geïnteresseerd in alles wat met het kasteel te maken heeft en denk aan geheime tunnels, belegeringen, ridders en jonkvrouwen, zoals in al die films. Ik zie dat Yvon daar om lacht, maar niet om het uitlachen, maar alsof ze plannetjes heeft. Xandra belt en verstoort het onderonsje. Ik hoor haar druk praten, maar door de rumoer in de restaurant kan ik het niet helemaal horen. Ik hoor haar alleen zeggen, ik kom eraan. “Hoe dan? Xandra heeft jouw auto”, mopper ik. Maar Yvon lacht. “Neem jij Lisa mee terug? Dan neem ik de MG.”, lacht Yvon. Verbaasd kijk ik naar haar. “Loop even mee”, zegt Yvon, we lopen naar een garage bedrijf. “Daar staat ons wagenpark”, zegt Yvon best wel bekakt. “Hoi Hans, mag ik de MG?”. Een man in overal, met de griffioen op de borst zak doet de garage deuren open. Er staan zeker 12 auto’s. Van terreinwagens tot sportwagen en zelfs een witte Rolls-Royce. Ik kijk mijn ogen uit. “Comes with the job”, zegt Yvon:”zou Trump zeggen toch? Ik leg het later wel uit lieverd, eerst naar Xandra, Gina is lief hoor, al is ze soms uit de hoogte”, ze geeft me een dikke kus en knuffel en stapt in de rode sportwagen en rijdt weg. “Hallo mevrouw, ik ben Hans, u bent familie?”, ik schudt mijn hoofd:”gewoon, gewoon Lisa, de vriendin van Yvon.”

De man kijkt moeilijk:”u bedoelt dat u vriendin bent met de baronesse? Prettig kennis te maken mevrouw Lisa. Weet u of zij weer gaat resideren op het huis?” Ik kijk hem aan, resideren, huis? “Ooowh u bedoelt of ze gaat wonen op het kasteel? Ja, dat denk ik wel.”. De man begint gelijk vrolijker te kijken:”neem me niet kwalijk mevrouw, maar die baron, ja die plannen zouden het einde betekenen van ons leven hier, de hele buurt zou verdwijnen voor die rijke stinkerds, wij zouden dan moge oprotten, als oud vuil bij de weg gezet. Morge, mevrouw, prettige dag nog.” En weg gaat de man.
Xandra - 17-11-2023 om 21:06
0


Als ik bij Gail aankom, zit mevrouw druk te overleggen met een man van een jaar of veertig, die vroegtijdig kaal begint te worden. Als Gail me ziet, maakt ze een einde aan het gesprek en zegt, "dus chop chop Issie, zorg dat het in orde komt, dan zorg ik er voor dat jullie niet ontslagen worden...tenminste nog niet." Issie verdwijnt en Gail kijkt me verongelijkt aan. "Personeel, praat me er niet van. Zaten weer te zeiken over compensatiedagen. Al dat gelul, ik ben het spuugzat. Als het aan mij ligt komt die AI liever morgen, dan kan ik al die sukkels vervangen door robots." "Tenzij die in opstand komen..." Gail kijkt me verbijsterd aan. "Alsjeblieft zeg, geen clevere opmerkingen op de vroege ochtend. Robots die in opstand komen, weer teveel SF-films gezien?" "Wat wil je Gail?" zeg ik. "Ik?...oh ja...hoe was het op Bommelstein?" Het blijkt een rethorische vraag, want Gail gaat gelijk verder. "Ik heb een heel nieuw idee. Yvon is dus van adel? Prachtig daar kicken ze op in Hilversum. We gooien alles om. We gaan nu een docu draaien met Yvon als de aristocratische presentatrice, de barones en ex-volleyballer. We gaan een realitysoap draaien, "Yvon, die kleine wipkip, jij, op Draculastein, kerst vieren op een meter kunstsneeuw, bekende nederlanders op het kerstdiner, een paar liedjes. Ze zijn nu bezig met het scenario. En jij moet Lisa en Yvon ompraten. Ik weet dat jullie nu met zijn drietjes wippen. Not my cup of tea, maar ik ordeel niet. De rest van Nederland uiteraard wel. De vox populi, als jullie niet meewerken, sleep ik jullie niet alleen voor de rechter, maar vertel ik over jullie seksfeestjes op prime time televisie..dus chop chop, bellen met je luie reet!" Mijn mond valt open van verbazing maar ik bel Yvon en ze zegt dat ze er aan komt.
Lisa - 20-11-2023 om 11:34
0


Ik ga met Gina mee, terug naar huis, als ik afscheid heb genomen van Yvonne, nooit gedacht dat zij zo rijk zou zijn. Wat ik ook vertel aan Gina. Die begint gigantisch te lachen. “Ja ze is rijk, maar de materiële goederen zijn ondergebracht in een stichting, Yvon kan alleen maar gebruik er van maken, de auto verkopen kan absoluut niet, haar neef heeft dan wel het idee het kasteel te verkopen, maar dat kan hij alleen omdat hij ook voorzitter is van het stichtingsbestuur. Daarom moet zij ook beheerder worden, dan krijgt zij zitting in het stichtingsbestuur en het vetorecht gisteren geleerd op school met economie 😊😊. En zij doet stoer, maar stiekem is ze zo verliefd op dit huis en het landgoed. Kom!”, zegt Gina. We komen “thuis”, ze geeft me een broek en laarzen en een jas. En een hoed. “Ja, we hebben wel een status hoog te houden hoor.”, zegt ze. Ik kleed me snel om en ik zie dat ik een ruiters outfit aanheb, met een rode jas en hoge hoed. Ik kijk even, weet zeker dat Yvon én Xandra me zouden uitlachen, maar door de strakke broek ook een leuke avond of nacht zouden krijgen. We lopen naar de stallen, we gaan op een paard. Ik heb wel een tijdje rijles gehad, maar niet op een landgoed gereden, dat is toch iets anders. We lopen het bos in en Gina en ik manoeuvreren door een dicht stuk bos. “Kijk, daar”, zegt Gina, we stappen af en lopen naar een boom. Daar staat een hartje Y X, “hier hebben Xandra en Yvon hun liefde bezegeld, ze zijn altijd verliefd op elkaar geweest, ondanks dat haar moeder daar over viel, een adellijke dame met zoveel aanzien als zij, daar hoorde een man bij, je liefde zette je opzij voor je familie. Op stand moest ze trouwen, ze had al een Graaf voor haar uitgezocht, een Duitse graaf met mega veel landgoederen, het zou de status van Van Coeverdens vergroten. Zelfs na de scheiding bleef ze houden van Xandra, dat ze bij jou kwam is een verrassing voor mij. Maar goed, Xandra is nog steeds in beeld”, zegt ze, ze loopt door. “Kijk, de Xandra boom. Een mamoetboom, die door Yvon Xandra is gedoopt, er moet….ergens……aaaah daar, kijk”, zegt Gina en wijst op een zilveren bordje, “for the love of my life, forever Yours”, staat erop. Ik begin een beetje sneu te worden, droevig ook, alles in haar leven was en is ook nu weer geweid aan Xandra. Ze is weer terug in haar leven, ze zegt wel dat ze van mij houdt…maar is dat zo? Ik begin te twijfelen. Als we terug rijden wijst Gina allerlei plekken aan en steeds valt weer de naam Xandra. Ik vind haar een heerlijke vrouw, maar Xandra begint me nu toch wel een beetje te irriteren, is dat eerlijk? Ik vind de sex met Xandra geweldig, dus snap Yvon best wel, maar waar pas ik dan in dit verhaal bedenk ik me nu. Als we terug zijn douche ik me, pak mijn telefoon en app met Sabine en vertel haar alles.

Ik kijk op de klok, Yvon en Xandra zijn al wel dik twaalf uur weg, wat doen ze…..vast en zeker neuken ze samen en mag ik hier blijven, beetje de gaatjes vullen als het hun uitkomt, ik merk dat ik bozer en bozer word, ja zelf chagrijnig. Zeker als Gina langskomt:”kijk ik vond nog een nachthemd, merkte dat jij die niet had meegenomen, de freule heeft deze gekocht voor Xandra, haar X staat erop, de freule was gesteld op Xandra, maar dan als gewone vriendin van Yvon, ze vond dat Xandra een rustige invloed had op Yvon. Ze had toen nog geen idee.”, zegt Gina en loopt dan weer weg. Ik pak het hempje. Bekijk hem, het is van een hele zachte stof, glijd zo van mijn been. Ik pak het en scheur het in stukken, dat kost wel wat moeite, maar leg hem op de kussen van Yvon. “Zo!”, mopper ik. Op dat moment komt Yvon ook net binnen en doe ik alsof ik slaap. Yvon kleedt zich uit en doet een badjas aan en sluipt de kamer uit, nadat ze mij een zoen op de wang geeft. Als ze een paar uur later terugkomt kruipt ze naast me en slaat haar arm om me heen, haar hand pakt mijn borst vast. Ik pak haar hand en duw hem weg. “Wat is er?”, vraagt Yvon. “Ga lekker neuken met Xandra, dat doe je toch het liefst, lekker de hele dag haar neuken en zij jou!”, mopper ik en kijk haar niet aan:”welterusten!”, ze wil wat zeggen, maar ik geef haar geen kans:”blablablabla blablablabla”, mopper ik steeds, ik weet het, ik ben nu ontzettend kinderachtig.
Sabine - 20-11-2023 om 14:44
0


Waar ben je Ladan? Ik mis je...!

Lisa belt. En ze klinkt niet vrolijk. Terwijl ze twee vrouwen heeft inmiddels. Sommige vrouwen zijn nooit tevreden. Het verhaal over barones Yvon, klinkt als een sprookje. Zou het echt waar zijn? Lisa nodigt mij en Ladan uit voor het kerstfeest op het familiekasteel van de Van Coeverdens. Zal wel. Ik vraag hoe het is met twee vrouwen en Lisa zegt zuchtend dat ze ruzie heeft met Yvon en eigenlijk niet goed weet of ze nog wel verliefd is. Als ze uitgekletst is en we de verbinding verbreken, hoor ik Ladan thuis komen. Sinds ze die voorbindlul gebruikt geil ik nog meer op haar. Snel trek ik mijn kleren uit en roep, "ik ben hier schatje!" Ladan komt binnen en kijkt tevreden tussen mijn benen. "Wat zie ik daar? Een hongerig kutje?" roept ze geil. "Jaaah!" roep ik, "ik wil geneukt worden..." Ladan is snel uit de kleren en pakt de voorbinddildo uit het dressoir. Ze stapt in het tuigje en maakt de riempjes vast. Glazig kijk ik naar het groene monster. "Oh schiet op," roep ik, "je schatje is zo heet en geil..." Ladan duikt op me en begint met haar vingers mijn kutje goed nat te maken, dan smeert ze glijmiddel op de kunststof eikel die glanst in het zonlicht en drukt die tegen mijn lekkende kutje. Ik schreeuw en kreun als de enorme eikel mijn klitje platwalst en in mijn vagina dringt. "Oh shit," schreeuw ik, "oh ja, jaaaah, oh god neuk me, geile hoer!" Ladan begint te stoten en ik voel de dikke dildo diep in me dringen. Wat een uitvinding...
Ladan - 22-11-2023 om 20:47
0


“Sorry schat, ik lijk vaker ziek dan dat ik beter ben de laatste tijd. Maar ik voel mij nu een stuk beter”. Zo te zien ben hartstikke geil…ik gelukkig ook weer”


Sab appt mij tijdens haar geklets met Lisa dat we naar het kerstfeest gaan in het familiekasteel, en dat Lisa verre van tevreden is. Ik app terug dat Lisa eens met het groene monster kennis moet maken, en direct een boze emoticon tevoorschijn komt. “Kom nu naar huis, deze slet is megageil en moet geneukt worden”. “Doe de plug in, geile slet” “ohh yes” is het antwoord. Maar de boodschap is duidelijk en haast mij naar mijn schatje.
Sabine geilt de laatste tijd enorm op het groene monster en zag haar zichzelf laatst neuken met een megadikke komkommer in haar kut. Ze zag mij niet maar het wond mij enorm op. Gelukkig vinden we het allebei spannend om dingen uit te proberen en zijn helemaal niet jaloers.

Sabine gilt meteen als ik thuiskom, “ik ben hier” en ik snel mijn korte rokje uitschop als ik de kamer binnenkom en Sab wijdbeens zie liggen. De plug glinstert tussen haar billen en haar lipjes staan al wat open en zijn dik. Ze is bloedgeil. Voor de vorm streel ik haar en instant lekken haar kutsappen als een stroompje uit haar gleufje.
Ik gesp, over mijn gordeltje, de strapon voor en smeer het ding rijkelijk in met glijmiddel, duw het dikke eikel tegen haar lekkende spleet en duw het ding naar binnen. “Yessss neuk me, geile hoer”, en ram het monster in een sneltreinvaart naar binnen. Haar ogen draaien al snel weg en het orgasme komt in golven opzetten. Neuuukkkkkk me , harder hoerrrrr, haar taal wordt steeds erger, en een mega squirt is het resultaat van een heftig orgasme. Ik morel wat aan de plug en Sabine draait zich vanzelf om, en trekt haar billen uit elkaar. “Weet je het zeker, sletje”? Ze kijkt mij aan, met haar ogen half gesloten, en knikt overtuigt ja.
Ik trek de plug draaiend uit haar kont en plaats de eikel nu tegen haar gaatje. “Neuk mijn kont, geile hoer”, en ik pers de vreselijke dikke eikel in haar, wat verrrassend goed gaat. Het ding komt nu nog harder tegen mijn clit en ik kom bijna zelf klaar maar kan het nog net tegenhouden als Sabine het hele bed onder squirt, en in elkaar zakt. Oooh god, ohh god hijgen we beide na.
We kussen elkaar zo intens dat ik daar bijna van klaarkom zo lekker zoenen we, en ik nu klaar ga liggen en de strapon aan Sab geef.” Nu ik”, neuk je hoer!
Gail - 24-11-2023 om 10:37
0


even proberen dit leuke opwindende verhaal weer wat vlot te trekken. Zou jammer zijn als het nu strand

Met Xandra een heel gesprek, adel, sport, onmogelijke liefde, ik kan de kijkcijfers als zien, gooi er nog een familie vete bij in en ik hoor de kassa al rinkelen. Die vervelende Yvon, nooit iets lullen over haar adelijke afkomst, moet ik er op deze manier achterkomen, maar dat zet 8k haar zeker nog betaald. En SBS6 smult al van het verhaal. Zij hebben het beste bod gedaan, ik loop bijna als dit rondkomt, de online streamingen regel ik ook gelijk, gaat het lopen hoef ik niets meer te doen. Wat een leven jongens. En natuurlijk gaat die US hoer moeilijk doen. Waarom kunnen deze hennen niet een gewoon luisteren en doen wat ik zeg. "Yvon, die kleine wipkip, jij, op Draculastein, kerst vieren op een meter kunstsneeuw, bekende nederlanders op het kerstdiner, een paar liedjes. Ze zijn nu bezig met het scenario. En jij moet Lisa en Yvon ompraten. Ik weet dat jullie nu met zijn drietjes wippen. Not my cup of tea, maar ik ordeel niet. De rest van Nederland uiteraard wel. De vox populi, als jullie niet meewerken, sleep ik jullie niet alleen voor de rechter, maar vertel ik over jullie seksfeestjes op prime time televisie..dus chop chop, bellen met je luie reet!", zeg 8k tegen Xandra, ze ziet het gewoonweg niet zitten. Ben ik nu de enige visionair die kan zien wat hun dit gaat opleveren en per saldo mij? Hoe giga bekend ze zullen worden, die Meilandjes worden gewoonweg verpletterd, zij zullen alleen maar in de schaduw van mijn meiden kunnen staan. Massa is kassa zal amateuristisch zijn vergeleken met ons.

Yvon komt er aan. Eindelijk, we praten tot laat in de avond begin van de nacht, ik wil het niet doen, maar de vrouwen dwingen me ertoe. “Goed, als jullie echt niet willen, dan gaat het niet door, ik kan jullie niet dwingen dames, het spijt me dat jullie er zo over denken. Ik had het niet moeten voorstellen, mijn fout, ik had jullie eerst moeten vragen in plaats jullie zo te overvallen. Mijn fout, jammer, maar het is niet anders”, zeg ik en de vrouwen maken een triomfantelijk gebaar, alsof ze hebben gewonnen. “Bedankt voor jullie tijd hoor, lief van jullie dat jullie zo snel wilden en konden komen”. Ik loop naar de deur en doe deze voor hun open. Ze lijken opgelucht. “Ik zal SBS6 laten weten dat jullie niet meedoen, willen jullie nog iets drinken?”, vraag ik nonchalant. Xandra vraagt:”dus dat gedoe gaat niet door?”. Ik schud mijn hoofd:”niet als jullie niet willen natuurlijk”, zeg ik teleurgesteld. Ze lopen naar de lift en roepen deze op. Ik loop nog even met hun mee. Als zij in de lift stappen hou ik de deur nog even tegen

“Jullie willen zeker weten niet hé? Oké, dan wordt het dus alleen Lisa. Ja sorry, zij heeft een allesomvattend contract, dus school, tja dat zal niet meer gaan”, zeg ik en laat de deur los. Yvon reageert als door een bij gestoken. Nu houdt zij de deur tegen en kijkt me verbaasd aan:”En ja Xandra, weet niet of de bond happy about it is als ze horen dat jij speelsters neukt, geen werk, geen visum, je bent hier toch op werkvisum? Dus bye bye Xan, pak je koffers maar, en ach, die lieve lieve Yvon. Wat zal de NOS zeggen, ze liggen al onder een vergrootglas. Hun boegbeeld voor volleybal, in bed met een speelster én haar coach. Goh, zouden ze daar happy van worden? Maar goed jullie keuze dames. Ooh, ik kreeg vandaag toch een leuke dame op bezoek, ze was, wat was ze ook al weer van beroep…iets met links, nee ik, weet het alweer rechter, dat was het. Jullie staan onder toezicht nog toch? Nog even, zou ze dat nu leuk vinden? Jij die je vriendinnetje, minderjarig uitleent aan een je ex voor perverse spelletjes? Denk je dat dat je zaak goed doet? Ze was nog amuses toen ik een soortgelijke zaak met haar besprak. Dus, dames, wat gaat het worden. Wat zal ik Frans Klein gaan vertellen, doen jullie het of niet?”
Yvon - 24-11-2023 om 12:01
0


Verbijsterd staar ik naar Gail. Is ze krankzinnig geworden? Ik zie Xandra naar adem happen. Lisa is opvallend stil, maar haar blikken spreken boekdelen. Dit kan niet waar zijn, we worden gechanteerd en we kunnen geen kant op. Als we het niet doen, stort ons leven in, ik raak Lisa en Xandra kwijt, maar als we het wel doen, zijn we de risée van Nederland. De nieuwe Meilandjes in duplo. Ik huiver, en kijk bijna smekend naar onze Nemesis, maar Gail geeft geen krimp. Ze lacht niet, zegt niets, ze kijkt me alleen strak aan. Lisa knijpt in mijn hand. "Doe het maar..." zucht ze, "ze heeft ons te pakken." Ik kreun en kijk naar Xandra die gelaten knikt. "Goed," zeg ik, "we doen het, maar we moeten wel verhullen dat we een menage a trois hebben." Gail kijkt op. "Tuurlijk meisje, dat zou de kip met de gouden eieren slachten, zijn. Hand er op. Jij en Lisa gedragen je als de barones en haar vriendin en Xandra is de huisvriendin in haar eigen slaapkamer. Wat jullie uitvreten als de camera's weg zijn, moet je zelf weten. En die deftige dame die Gina, wat wordt haar rol? Ik dacht aan iets als Downtown Abbey, zij is jouw huisteefje of zo iets, de eerste butler...bespreek het met haar en als ze problemen geeft, donder je dat wijf er uit. Ik doe het graag voor je. Leuke gouden handdruk, en dan opgesodemieterd. En oh ja er is nog meer personeel en pachtboeren? Prachtig. Petjesvolk, die gaan we gebruiken als achtergronddecoratie. Mevrouw de barones rijdt samen met haar vriendin over het landgoed en dan gaan de petjes van de hoofden. Jij knikt genadig naar het personeel. Oh dit wordt minstens een Emmy!" Ze hangt al aan de telefoon. "Frans?...ja...Gail hier...We hebben een akkoord...morgen?...is prima...mooi op tijd voor het kerstfeest. Ja natuurlijk. Kerstboom in de hal, ballen, piek, lichtjes, pakjes er onder. Mevrouw de barones die alles inspecteert...Ja.ja, nee, natuurlijk houdt iedereen zich aan het script...goed, ik zie je morgen met je team." Ze hangt op en begint gelijk orders te geven. "Het hele kasteel of hoe die kast moet in kerstsfeer. Ik zal jullie de scripts bezorgen en dan gaan we repeteren. Ik zal mijn assistente vragen om Lisa voorlopig school te laten verzuimen en Xandra krijgt even vrijaf tot de kerst...nou vooruit aan het werk. TV is action, schatten, werken met jullie luie reet!"
Lisa - 27-11-2023 om 16:42
0


Gail heeft ons volledig voor het blok gezet, als we naar huis rijden is het stil in de auto, het zou een plezierritje moeten zijn in zo’n mooie oude auto, ik heb niets met auto’s maar papa en opa waren helemaal gek van deze auto. Ik zou met pap en mam moeten face timen, maar ik heb nergens zin in, ook Yvon staart eigenlijk alleen maar op de weg, we zeggen niets, als ze door rood rijdt en andere auto druk claxonneren is er even sprake van leven. Maar meer dan:”klootzak”, komt er niet uit. Bij huis is het ook stil, levenloos, sfeerloos. Zonder woordgebruik gaan we op bed en gaan we slapen. De volgende ochtend worden we om half vijf wakker van kabaal, Yvon springt uit bed, vloekend, tierend. Naakt loopt ze de gang in, ik ren achter haar aan, overtuigd dat er inbrekers zijn. Maar als we in de gang staan horen we een voorman roepen:”meer ballen, veel mee, meer licht schiet eens op eikels! 6 uur moet alles gereed zijn, we moeten ook nog twintig bomen langs de oprijlaan plaatsen, het hek moet verlicht en die oude bomen moeten nog gerooid, dus kom op tempo tempo tempo! We betalen niet voor luieren!”, roept de kalende dikke man, met een ongeschoren kop en gekleed in een spijkerbroek die afzakt en oranje werkjes, als hij zich omdraait staat er te lezen Gail Stage Company. “Gail!”, schreeuwt Yvon en inmiddels is ook Xandra verschenen en Gina, met krulspelden in het haar, roze pantoffels, roze pyjama en dito ochtendjas.

“Wat haalt dat mens nu weer uit! Ik vermoord haar nog eens!”, moppert Yvon. Ze loopt naar beneden en naar de voorman:”welke bomen rooi je?”, zegt Yvon. Xandra staat gelijk naast haar. “Nou moppie, laat dat maar ons mannen over hoor. Ga jij even koffie zetten, de cheffin komt straks beneden, daar doe ik zaken mee, Gail heeft me ook al geïnstrueerd, dus ik weet wat ik doe.”, hij kijkt even naar Yvon:”maar jij maar mijn boom wel even vellen moppie”, zegt hij met een lach:”zo te zien heb jij er wel zin in!”. Yvon is even van de kaart door de opmerking. Maar Xandra is gevat. Loopt naar de man toe:”met dit takje breng je niets klaar, kom terug als je echt een boom hebt”, zegt Xandra. Ik ben verbaasd dat die man helemaal verkrimpt en door zijn benen gaat, tot ik zie wat Xandra heeft gedaan, ze greep de man in zijn kruis en kneep kennelijk behoorlijk hard. “nou vertel, welke bomen?”, zegt Xandra:”deze dame, de baronesse had je wat gevraagd!” Hij kijkt verbaasd, wijst naar buiten. “Die 8 grote eiken langs de laan, ze verpesten volgens Gail het zicht op het huis, dus ze moeten weg.”, jammert de man van pijn. Xandra loopt naar hem toe en snel schiet de man achter een paar werkers. “Eruit!”, schreeuwt Xandra, de mannen twijfelen maar rennen snel naar buiten.

“Uitzicht verpesten! Is ze nou helemaal?”, moppert Yvon, ze kleedt zich aan, geen slip, alleen broek en shirt. Dan loopt ze naar buiten:”als iemand het gore lef heeft deze bomen aan te raken, die zal zelfs onderdelen gaan verliezen, ben ik duidelijk?”, de mannen kijken even, knikken en beginnen verderop maar de 20 kerstbomen te plaatsen. Intussen arriveren er een vijftal bussen van een omroep. Allerlei camera’s, lampen, parasol, tenten, tafels, stoelen, van alles komt er uit. Ook komt er een bus house decoration aangereden, als de deur opengaat komen er allerlei kerststukken uit. “Ach schat, help effe meissie, er komen zeker nog vijftig decoraties. Ach meissie, dit huis is groter dan gezegd, maar die ramen, och schat, beeldig, spuitsneeuw erop, ik zie het al voor me, dit wordt grandioos, grandioos, grandioos. Kom, snel!”, zegt de vrouw, gekleed in oubollige, superdrukke bloemetjes trui en en absoluut niet bijpassende broek, de broek is ook voorzien van allerlei felgekleurde bloemen, een drukke geblokte sjaal, bloemetjes hoed en druk opgemaakt, ze loopt langs me en ik ruik de parfum als ze inmiddels al binnenin nog.

Xandra is dicht bij Yvon, die steeds roder wordt. “Calm, calm down, she got us, try to relax, we’ll fine a way out.”, zegt Xandra
Yvon - 27-11-2023 om 21:52
0


Het is nog erger dan ik dacht. Vergeet de Meilandjes, we zijn de Kardashians met een wurgcontract. Ik wil een mitrailleur en dat hele zooitje het landgoed afschieten. Gelukkig weet Xandra me te kalmeren. De rest van de dag is een nachtmerrie. Het landhuis is omgetoverd in een Disney wonderland met kunstsneeuw, kerstbomen en overal kerstdecoraties. Ik heb al een kerststuk het raam uitgeflikkerd en Lisa is 'per ongeluk' op een enorm kerststuk gaan staan. Maar de ploeg van Gail ziet het niet eens. We worden als vee naar de 'visage' gedreven om opgemaakt te worden. Ondertussen loopt er een ploeg langs om de 'making of' te maken. Dus een opname van de opnames. Ik moet mijn rijkleding aantrekken, net als Lisa en het spijt Cynthia de dame van de setdecoratie dat we geen koets hebben om ons in kleding van Downtown Abbey te laten rondrijden. Maar de paarden zijn ook goed en hoewel de pachtboeren het verdomme om eerbiedig hun petje te lichten, hoor ik de regisseur zeggen, "we hebben de opnamen en we zullen het zo snijden dat het lijkt alsof ze eerbiedig staan te kijken." Xandra zien we niet meer. Die heeft iets gemompeld dat ze wel iets weet om ons te redden en daar hoop ik vurig op. Lisa en ik worden letterlijk overal gevolgd. Alleen op de wc kunnen we even ons zelf zijn. Gina heeft al gedreigd ontslag te nemen omdat ze van de regisseur werd gedwongen als een soort huishoudster door het huis te gaan en steeds een buiginkje te maken. Als ik de man een dreun wil geven, komt net Gail naar binnen stormen. "Ah, hoe gaat het in Bommelstein? Werken we een beetje mee schatten? Jullie weten toch nog wel dat tante Gail jullie gelukkige driehoeksverhouding eenvoudig kan veranderen in een dubbel niks? Een telefoontje aan de tabloids en jullie hangen.." Ik zeg dat ik het verdom om de komende tijd voortdurend met een camera op me neus door het leven te gaan. "Wat zeik je nou?" zegt Gail, "je hebt helemaal niks te willen. Jij en die kleine wipkip doen wat ik jullie zeg en dat is acteren...je doet maar of je het leuk vindt en anders zijn jullie dadelijk het doelwit van de complete roddelpers. Die smullen toch al van dit soort schandaaltjes. Hou het maar even vol. Na Nieuwjaar zien we wel verder..tada poepies van me!" Zuchtend kijk ik naar Lisa die haar schouder ophaalt. Waar is Xandra?
Lisa - 28-11-2023 om 09:24
0


We lopen de hele dag geïrriteerd rond en voor de camera is het lachen en wuiven, Downtown Abby is een slap aftreksel van ons script. Zelfs de meest geobsedeerde wannabee star zou zich schamen voor dit gedoe. Xandra is druk bezig met iets en wij tasten in het donker en mogen ons verlagen tot dit. We horen tijdens de rit een trekker rijden. Gail is bezig met de regisseur en cameraploeg als ze worden overgoten door mest wat een boer spuit over het gazon. Wij kunnen ons lachen niet inhouden, maar Gail flipt compleet:”ja sorry heur, moar dit is wel natuur. Wie dut dit elk jaar”, zegt de boer met een accent en rijdt door en spuit de mest, wat ontzettend stinkt. “Genoeg voor vandaag”, schreeuwt Gail. Eindelijk vertrekken de mannen, ze lopen achter een schreeuwende, tierende, scheldende Gail aan. Die duidelijk niet blij is.

Yvon lacht en samen gaan we te paard terug naar het huis, de paardrij broek maakt kennelijk wat los in Yvon. Het zweepje tikt zachtjes tegen mijn billen, overigens werd ik ook opgewonden van het rijden op het paard. Als we binnen zijn, de paarden worden door de stalmeester geregeld, roept Ginawaar de ploeg is:”weg!” ten minste vandaag….”, roepen we in koor. Gina juicht en roept:”half uur, thee in de serre”. “Tijd om nog een stuk te rijden”, zegt Yvon. Ik kijk haar aan en draai me om en wil naar buiten. “Hoho, hier blijven”, zegt Yvon en begint me te zoenen. Haar tong dringt passioneel in mijn mond en haar handen grijpen mijn billen. Ze tilt me op en draagt me naar boven terwijl we blijven zoenen. Ik lig snel op bed en mijn broek hangt op de knieën door de laarzen. De tong van Yvon dringt al in mijn kutje. Wild hebben we sex, haar tong is zo snel, zo wild, zo passioneel dat ik moeite heb een tweede orgasme tegen te houden.

Ze helpt me mijn kaarsen uit te doen en loopt naar de kast. Ze is nog steeds gekleed, wat ik jammer vind, ik kan nu niet haar verwennen wat ik dolgraag wil. Ze draait zich om en heeft een strapon om. “Zo, merrie, ga eens op je knieën, baasje gaat je rijden”, zegt ze lachend. Ik ga om mijn knieën en Yvon smeert de dikke strapon in met glijmiddel. Soepel verdwijnt de strapon in me, een bijzonder gevoel. Ik voel hoe ze me neukt en kom al snel weer klaar, hijgend en vastklampend aan de bed lakens, het gevoel is intens, zeker als ze druk zet op mijn kontje. Als ik klaar ben gekomen duw ik ruig Yvon omver en trek de kleding met moeite over haar billen, ik zie hoe nat ze is en duik erop als een bij op nectar. Wild lik ik haar en hoor Yvon grommen en kreunen, tot ze ook een orgasme krijgt. Even moeten we bijkomen. We horen Gina al roepen:”hé dames! Thee word al koud hoor!”

Snel wippen we in simpele kleding, een verademing na vandaag. Yvon en ik, krijgen beide een appje:”dit is mooi acteerwerk, precies wat ik wil zien, maakt jullie stuntactie met dat gier van vandaag weer goed, alleen denk ik dat het meer geschikt is voor een 18+ Channel, dikke kus Gail!”. Woest kijken we elkaar aan en Yvon stormt naar de kamer. Even later is ze terug, net drie cameraatjes. Ze pakt haar telefoon en maakt een filmpje:”deze breng ik morgen persoonlijk bij je en stop ze ergens waar de zon niet schijnt”.
Xandra - 28-11-2023 om 15:52
0


Gail moet nodig een keer inbinden. Dat kreng beheerst ons hele leven met haar chantage. Ik moet alleen wel oppassen dat ze haar bedreigingen niet waar kan maken. Als we Gail pakken moet het minstens remise worden. We moeten iets van haar te weten komen wat absoluut niet in de pers mag komen, zodat we als goede vijanden kunnen onderhandelen en er voor zorgen dat we onder dat belachelijk soupverhaal uitkomen van barones Yvon en haar wentelteefjes. Ik denk nog even na en pak dan mijn telefoon. Even later ben ik onderweg naar een dorpje in de buurt. Ik stop voor een boerderij die in de jaren zeventig is verbouwd tot woonhuis. Evelien van Houten woont er. Ze werkte jaren voor Gail, als freelance scenarist. Ik herinnerde me dat ze me een paar weken geleden op een receptie van de bond aanschoot dat ze ruzie had met Gail en 'dat die hoer haar probeerde op te lichten'. Gail en Evelien zijn dus geen vriendinnen meer. Evelien ontvangt me met een omhelzing en schenkt thee. Als ik haar vraag of zij iets weet over Gail, kijkt ze me geheimzinnig aan. "Wat levert dat me op?" Ik zeg dat Yvon schatrijk is en Evelien glimlacht nu nog breder. "Ik weet iets over Gail dat ze al jaren verborgen houdt. Er zijn maar een paar mensen die het weten en daar ben ik er één van. Ze noemt een bedrag. "Dat is het voorschot, als je daarmee Gail op haar knieën krijgt, wil ik hetzelfde bedrag nog een keer. Ik kijk haar aan. "Dat moet ik eerst met Yvon en Lisa bespreken..." "Goed," zegt Evelien, "ik hoor het wel. We nemen afscheid en ik rijd terug naar het landgoed.
Yvon - 02-12-2023 om 23:38
0


Ik zie Xandra aan komen rijden. "Kom mee..." zegt ze geheimzinnig, "waar kunnen we rustig praten?" Ik neem haar mee naar de kamer van Lisa en mij. Lisa ligt te slapen. "Nou?" zeg ik. Ik vertel over Evelien van Houten en noem het bedrag dat ze wil. Ik schrik er wel even van, maar inderdaad heb ik geld zat, dus we kunnen het missen. "En nu?" zeg ik. "We gaan naar die Evelien toe." hoor ik. Lisa is wakker geworden en zit opgewonden op het bed. "We gaan Gail net zo laten spartelen als zij ons," zucht ze.

Even later rijden we naar de boerderij van Evelien. Die ontvangt ons hartelijk en nadat ik het geld heb overgemaakt naar haar rekening via de telefoons, wenkt ze ons dichterbij. "Gail is lid van een geheimzinnige sekte die de vrije liefde predikt en bestaat uit allerlei hoogwaardigheidbekleders, burgemeesters, dominees, politici, artiesten, sportmensen. Ze houden regelmatig orgieën. Het merendeel is getrouwd en hun partners weten van niets. Ook hun kinderen zijn niet op de hoogte." "Kunnen we dat bewijzen?" vraag ik. Evelien pakt haar laptap en klikt een bestand aan. Ademloos volgen we een video van een orgie waarin veel bekende personen het met elkaar doen. Gail is ook duidelijk in beeld en heeft seks met een fractievoorzitter van een politieke partij, doet een trio met een dominee en een zangeresje en is het middelpunt van een gangbang met ondere andere een profvoetballer, twee politici en drie acteurs. Lisa heeft ogen als schoteltjes als het filmpje voorbij is. "Hoe heb je dat opgenomen?" vraag ik. "Op verzoek," zegt Evelien, "ik was ook lid van die sekte en eigenlijk ben ik dat nog. Maar nu Gail me er uit gegooid heeft weet ik dat niet meer zo zeker." Ze kopiërt het bestand naar mijn telefoon en ik maak het restant van het geld aan haar over. "Zo," zegt ze, "ik ga een tijdje onderduiken. Als je hier Gail mee benadert, ben ik mijn leven niet zeker..." We rijden terug en ik verheug me nu al op het gezicht van Gail als ze morgen komt voor de kerstspecial.
Ladan - 06-12-2023 om 15:17
0


als wij, ik en Sabine nog welkom zijn op het kerstfeestje dan zou dat super zijn, maar begrijp het wel omdat ik een vrij lange tijd afwezig ben geweest, sorry hiervoor, ziek, te veel te doen een een vreselijke vermoeidheid die zo nu en dan toeslaathet kesrtfeestje is nu al snel, maar hebben niets meer gehoord van Lisa die in het grote adelijke optrekje van de familie van ZYvon vertoeft.
Sab is volledig verslaafd aan de groene strapon en houd het ding al weer voor mij, om aan te geven dat ze een beurt wil hebben. ik word gebeld maar het is doodsstil aan de andere kant, met hoogstens wat gekreun en zacht gejammer. Dan is de ijzige stem van Gail, die doodleuk zegt dat ze de moeder van Sab heeft ontvoert en haar zal misbruiken in een geheimzinnige sekte die hun bizarre lusten, botvieren op slaven en slavinnen. Sabine luistert met schrik mee als ik hoor wat we moeten doen. “Ze vraagt aan ons om Lisa en Yvon te verraden en hun te ruilen voor de mama van Sab. …….. dan is het weer doodstil tot een luide kreun en duidelijk geneuk op de achtergrond hoorbaar is. “Dit is de 5 de die haar sufneukt en dit gaat door tot ik jullie antwoord heb. Al haar openingen zullen worden gebruikt en enkel tot onze lust dienbaar zijn. Dan horen we haar moeder we gillen dat ze klaarkomt en smeekt om te stoppen…
Wat nu?
Vero - 07-12-2023 om 16:20
0


Natuurlijk ben je welkom Ladan en Sab ook. Ik was zelf ook even niet beschikbaar. Op school is het in december razend druk. De leerlingen voeren elke kerstmis een musical of toneelstuk op en elk jaar is een leerkracht de regisseur. Ik was dit jaar de sigaar. Het is erg leuk maar het vreet tijd. Sorry meiden dat ik even niet kon schrijven...

Ik heb overleg met Lisa en Xandra hoe we Gail het beste kunnen benaderen. We besluiten de frontale aanval te kiezen. We rijden met zijn drietjes naar het kantoor van Gail. "Je hebt toch wel een kopie gemaakt," zegt Xandra nerveus. "ze in staat om die tape in een zuurbad te gooien als we niet uitkijken. "Is voor gezorgd," zeg ik, "meerdere kopieën. Een heb ik bij een notaris laten opbergen met een brief erbij om alles aan de politie te geven als ons iets mocht overkomen." Gail staat ons op te wachten. "Wat moeten jullie drie sloeries nu weer?" zegt ze weinig geïnteresseerd. Dat verandert als ik de tape afdraai (omgezet als bestandje op mijn telefoon. Gail kijkt met ogen als schoteltjes en is duidelijk volkomen van haar stuk. "H..oe..ho..e hoe komen jullie daar aan," stamelt ze. "We geven onze bron niet vrij," zegt Lisa. "Evelien!" gilt Gail, "die smerige takkenhoer ik zal haar levend villen. Ik...ik..." "Het is simpel," zegt Xandra, "je stopt met die chantage van ons en verbreekt onze contracten. Vanaf nu zijn we weer vrij. Zo niet dan ligt die tape vandaag nog bij SBS6 RTL 4 en iedereen die een kopie wil. Even lijkt het alsof Gail ontploft. Maar met een onverstelbare zelfbeheersing houdt ze zich in. "Goed..." zegt ze, "ik zal jullie niet meer lastig vallen..."
Sabine - 08-12-2023 om 06:50
0


We gaan hoe dan ook meedoen aan het kerstfeestje Lad. Leuk dat je weer meedoet. Ik miste mijn schrijfmaatje wel...

Gail is razend. Al snel blijkt waarom. We worden opgehaald door een aantal ongure types en naar een afgelegen huis gebracht. Op een tv-scherm zie ik mijn moeder, naakt, in een kelder hangen aan allerlei kettingen, een blinddoek om en een ball gag in haar mond. Gail staat in de kamer en geeft opdracht om mij en Lad vast te binden. Dan geeft ze instructies aan een aantal andere mannen. "Nee," zegt ze bijna sissend van woede, "ik weet niet waar die Evelien zit, maar als jullie die hoer niet binnen vierentwintig uur hebben opgespoord, hoeven jullie niet meer terug te komen, tenzij jullie de rest van je leven zonder pik willen doorgaan." Ik schrik als ze me aankijkt. Bloeddoorlopen ogen, ze waggelt een beetje alsof ze dronken is. "En nu jij, kleine stoephoer, Jouw moeder is vanavond de 'belle van het bal' als je me niet gaat helpen. Jullie moeten er voor zorgen dat Xandra, Lisa en Yvon in mijn val lopen. Als het mislukt mag je samen met je moeder het entertainment verzorgen op de eerstvolgende avond van de sekte." Ik weet niet wat ze bedoelt, maar ze laat wat beelden zien op het tv-toestel die me doen kokhalzen. Ze geeft een teken en ik word losgemaakt. "Je vriendinnetje blijft nog even hier...geen zorgen ik zal op haar werk melden dat ze ziek is. En nu ga jij aan het werk, stomme wipkip. Je moet die drie wijven naar dit adres lokken. Vertel ze desnoods dat je moeder is ontvoerd, het kan me niet schelen, als ze maar meekomen..." Even later word ik door diezelfde kerels terug gereden en bij het kasteel van Yvon uit de auto gegooid.
Ladan - 08-12-2023 om 11:37
0


Alles gaat in een stroomversnelling wanneer wij worden ontvoerd door de brute mannen. Al snel is duidelijk dat Gail hierachter zit wanneer we de ruimte zien op het scherm waar de moeder van Sab in de boeien staat. In een oogwenk zijn we vastgebonden en in Gail in alle staten. Haar ogen zijn onrustig en neemt Sab apart, door haar los te maken.
Ik daarentegen sta vastgebonden met mijn benen uit elkaar en mijn rok en blouse is kapot gescheurd door Gail. Mijn borsten vallen half uit de kapotte bloes en Gail loopt rondjes om mij heen. “Als die hoer van jou niet doet wat ik zeg, zullen we jullie opvoeren aan het volledige programma van de sekte”. Ze laat beelden op haar telefoon zien die er niet om liegen. Het lijkt op halve verkrachtingen ondanks dat de slaven en slavinnen constant lijken klaar te komen. Gail zet een of ander apparaat onder mij. Zo Burgertrutje, dit heet een Sybian, en ik warm jou alvast wat op zodat de dames die vanmiddag komen een gewiilig sletje kunnen misbruiken. Eerst voel ik licht trillen en valt het best mee, maar dan gaat in een andere stand en kan ik mij niet meervtegenhouden en begin ik langzaam maar onvermijdelijk klaar te komen, en hoe! Gail trekt steeds harder aan mijn tepels, en sist in mijn oor. Hmm mooie knoppen om een paar ringen in te zetten, en die passen ook vast wel in dat rose kutje van jou. Ik walg van haar, maar ze wind mij toch ook wel weer op, als ze haar jurk open ritst en een strak lichaam tevoorschijn komt. Ze is geil, ze geilt hierop, en kom weer klaar op de sybian. Weer een andere stand tot Gail haar kut op mijn mond drukt. “Beffen”, loopse stoephoer, en ik doe wat mij gevraagd wordt. In de ruimte langs mij hoor ik gejammer, en haar stem is zeker die van Sabine’s moeder….
Yvon - 08-12-2023 om 14:59
0


Vanmorgen is de filmploeg niet verschenen en samen met Xan en Lisa vier ik onze overwinning met een champagnelunch. We hebben nog altijd die rechtszaak over het kasteel uit te voeren, maar van Gail zijn we af. Dat verandert als Sabine binnen komt vallen. Ze ziet er niet uit en is duidelijk in paniek. "Jullie moeten me helpen," schreeuwt ze, "ze hebben mijn moeder en Ladan en die worden aan een of ander sekte uitgeleverd, en..en.." Ze barst in snikken uit. Lisa probeert haar te helpen en beetje bij beetje begrijpen we dat Gail helemaal niet van plan is te stoppen, maar dat ze veel grovere maatregelen heeft genomen. "Jullie moeten me helpen, om Lad en mijn moeder te redden," snikt Sabine. "We bellen de politie," zegt Xandra. "Nee," gilt Sab, "dat wijf is gestoord. Ze zal mama en Lad vermoorden als ze de politie ziet. Ik heb beelden gezien, ze is compleet cuckoo, hysterisch, gek!" Ook Lisa wil de politie er bij halen, maar Sab wordt bijna hysterisch. "Ze is echt gek. Als ze politie ziet, zijn mama en Lad dood, begrijp dat dan..." We besluiten om met zijn drietjes met Sab mee te gaan om de boel te verkennen.

We rijden er naar toe en Sab is een brok ellende. Ze slaat wartaal uit en ik Xan met haar ogen rollen. Als we bij de villa in de buurt komen, neemt Xan me apart. "Ik vertrouw het niet, volgens mij is Gail wat van plan..." "Denk je dat Sab niet helemaal eerlijk is," zeg ik verbaasd. "Misschien," zegt Xandra, "hou je ogen open." We sluipen achter Sabine aan die zegt een weggetje te weten om bij haar moeder en Ladan te komen. Voorzichtig sluipen we achter haar aan. Als we bij een deur komen, zegt Sab, hierachter zitten mama en Lad, wacht die deur. Lisa voelt aan de klink en die geeft mee. We gaan naar binnen. Het is stikdonker en Lisa stoor haar knie tegen een hoop rotzooi. "Waar zitten we in godsnaam?" zegt Xan. Net als ik wil antwoorden, horen we de stem van Gail, "Ach daar hebben we Moeder de Gans en de twee geitjes, rechtstreeks in het hol van de grote boze wolvin!" Ik ren naar de deur, maar die is nu op slot...
Lisa - 10-12-2023 om 10:38
0


We sluipen achter Sabine aan die zegt een weggetje te weten om bij haar moeder en Ladan te komen. Voorzichtig sluipen we achter haar aan. Als we bij een deur komen, zegt Sab:”hierachter zitten mama en Lad, wacht bij de deur.” Ik vole gelijk aan de klink en die geeft mee. We gaan naar binnen. Het is stikdonker en ik stoot mijn knie tegen een hoop rotzooi. Wat een troep staat hier, het is echt donker hier. "Waar zitten we in godsnaam?" zegt Xan. En dan horen we de stem van Gail, "Ach daar hebben we Moeder de Gans en de twee geitjes, rechtstreeks in het hol van de grote boze wolvin!". Ik merk dat iemand rent naar de deur, maar die is nu op slot. Xan houdt me vast, Yvon komt weer terug en houdt me ook vast beide staan ze nu voor me om mij te beschermen.

“Dames, jullie stel onbenullen, jullie hebben het brein van een microbe! Jullie zijn pure verspilling voor de lucht die jullie inademen. Jullie hebben geport in een bijennest en nu zijn de bijen los! Jullie hebben echt geen benul wat jullie hebben aangeroerd? Mevrouw Van Houten denkt dat ze zich voor deze mensen schuil kan houden, lol, ze kan beter gelijk de kist gaan bestellen. De enige reden dat ik mij vrij kan bewegen is dat ik van ieder lid, zonder uitzondering iets in handen heb. Maar jullie, o jullie arme arme arme schaapjes.”, lacht Gail, ik bibber en kruip dichter tegen Xan en Yvon aan. Dit is erger dan een horror film.

We krijgen uitleg van Gail over de gevolgen en dat we deze show beter af kunnen maken. Althans de kerst uitzending omdat een paar “leden” flink geld hebben geïnvesteerd en dat terug willen zien:”Of…..dat kan natuurlijk, einde van het aardse bestaan van Ladan en moeder Sabine. Dus jullie keus dames, maar denk dat ik het antwoord al weet.” De lampen gaan aan, Gail is weg, we staan in een soort loods, Sabine staat achter ons en krijgt de volle lading van Xandra. “How stupid are you, brainless idiot!”, schreeuwt Xandra en we kunnen haar wel begrijpen. Ze leidde ons hier bewust heen. Ik knuffel Sabine. “Stop! Zij kan hier niets aan doen. Beterverzinnen we iets om deze zooi op te lossen.”, zeg ik en troost Sabine. “Je had ons wel kunnen waarschuwen, nu liepen we recht in haar val zonder dat we het wisten, anders hadden we een plan kunnen maken”, fluister ik in het oor van Sabine.

We vinden onze weg naar buiten. “Ik had liever die stoere beveiligster van die ene film over die zangeressen met Chloë Grace Moretz bij me gehad. Die oudere zangeres wist altijd wel weer een oplossing en die bodyguard was stoer genoeg.”, zeg ik mistroostig. In de auto terug is het stil, muisstil, op de radio klinkt “driving home for Christmas”, op Sky radio. Toepasselijk, maar de sfeer is minder goed. Sabine huilt steeds en Yvon en Xandra zijn nog steeds pissig op haar. Op het kasteel lopen we naar onze kamer, Gina is in haar nopjes, nu er geen camera’s meer zijn. Ze heeft de afzichtelijke decoraties al verwijderd. We hebben niet de moed om te zeggen dat het allemaal weer terugkomt. Op de kamer zien we Yvon druk ijsberen en Xandra is bezig met een tennisbaan te stuiteren tegen de muur. Het enige wat ik kan doen is proberen Sabine stil te krijgen, Yvon begint zich er aan te ergeren. Net als Xandra. “Kom we gaan naar buiten.”, zeg ik en we lopen, praten, knuffelen en uiteindelijk wordt ze rustig. Maar we zijn er nog niet. Aan tafel is het stil, we eten nauwelijks:”nou…dan zeg ik het wel. We kunnen gewoon niet anders dan haar haar zin geven, doorbijten en dan hopen dat het genoeg is”, zegt Xandra. Yvon kijkt furieus. “Omdat die trienen zo stom waren zich te kapen pakken? Dacht het niet!”, schreeuwt Yvon:”ik ben geen speelgoed dat mevrouw kan gebruiken als ze het belieft!” Xandra wordt rood:”wat wil je dan! Weer weglopen voor je problemen? Ja, want daar ben je goed in! Weglopen!”, schreeuwt Xandra en dat is het begin van een ontketende ruzie tussen Xandra en Yvon, Gina mengt zich erin en geeft Xandra gelijk. Ze is in rap tempo op de hoogte van het gedoe.

Ik sluit mijn oren, maar het lawaai wordt erger en erger, Sabine doet nu ook mee en maakt het nog erger, zij krijgt ook de volle lading van de bekvechtende dames. “Genoeg! Genoeg!”, schreeuw ik en ren huilend de kamer uit, ik ren het bos in….eindelijk stilte.
Xandra - 10-12-2023 om 13:33
0


Als ik Lisa huilend zie weg rennen, kom ik tot mijn zinnen. Die kleine heeft gelijk. Het is niet Sabine haar schuld. Hoe konden we weten dat Gail zo wreed kon zijn? Ik slaag er in om Yvon te kalmeren en we overleggen. Er komt iets van een plan. Voorlopig doen we net of we mak zijn geworden en Gails bevelen opvolgen. Ik haal Lisa terug en we lichten haar en Sab ook in. "Wees gerust," zeg ik, "het is maar schijn, we gaan Gail een lesje leren..." Gina krijgt te horen dat de kerstshow toch wordt voortgezet en we helpen haar de kerstdecoraties weer terug te hangen. We zijn net klaar als de filmploeg arriveert. Er worden opnames gemaakt van ons drietjes dat we kerst vieren en Gina als een soort veredelde bediende die ons koffie en lekkere dingen serveert, Lisa en de barones die ritjes maken in een koets langs groetende pachters en als we zogenaamd kerst vieren, wordt zelfs Ladan losgelaten en voegt zich bij Sab. In de grote salon pakken we cadeautjes uit. De regisseur loopt te genieten. "Oh prachtig, daar komen allerlei kerstliedjes onder en we nemen intussen een paar sterren op die ook kerstliedjes zingen in een sneeuwlandschap in de studio en dat snijden we er doorheen..." We laten hem kletsen en na afloop van de opnamen gaan we naar de grote slaapkamer. Daar wijden we ook Ladan in over ons plan de campagne om Gail voor eens en altijd te stoppen. Ladan is strijdlustig. "wanneer komen we in actie." "Morgen," zegt Yvon.

Als Sab en Ladan naar hun eigen kamer zijn vertrokken, zitten Yvon, Lisa en ik op het bed en binnen de kortste keren zijn we naakt. Er volgt een wild triootje en op gegeven moment lig ik aan het mosseltje van Lisa te likken, die zelf bezig is om de schaamlippen van de barones te verwennen, terwijl die op haar beurt mijn kutje vingert. Een threesome die zich steeds meer ontwikkeld tot een ware seksveldslag, waarbij ik diverse kutjes, tepels en kontgaatjes voorbij zie komen...
Ladan - 06-03-2024 om 17:50
0


Ons mooie verhaal dreigt verloren te gaan, maar misschien hadden jullie dat nog niet gezien. Ik vindt het altijd jammer dat er een soort van familie uit elkaar valt, ook al is het een verhaal. Heeft het nog zin om het verhaal nieuw leven in te blazen, of zijn we allemaal al andere verhalen gestart?

Ik vond het een heel mooi verhaal.

Liefs Ladan
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer