62.751 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-02-2024 om 14:12 | Categorie: Homo
Schakels: 21 | Gelezen: 384x
Op kantoor heb ik een goede collega, Simon, We zijn ook buiten kantoortijd vaak in elkaar gezelschap. We gaan samen wel eens naar de kroeg en het enige waarin we verschillen is ons seksleven. Simon is homo en ik ben hetero. Althans ik merk dat ik wel opgewonden raak van de verhalen die Simon vertelt over zijn nummertjes met andere mannen. Laatst nam Simon me mee naar een homokroeg. Er stond echter een hele mooie blonde vrouw achter de bar die Cleo bleek te heten. Simon zag hoe ik de vrouw bekeek en glimlachte. "Wat is er?" vroeg ik. "Je denkt dat Cleo een vrouw is." zei Simon. "Ja," zei ik. Hij schudde zijn hoofd. "Cleo heet eigenlijk Ramon en is een man, een travestiet." Ik keek nog eens goed en zag toen pas dat Cleo ondanks de make up en de pruik in zijn gezicht wel herkenbaar was als man. "Het wind je op, niet?" zei Simon. "Ik dacht het wel, je geilt volgens mij wel op travo's." Ik had inderdaad wel eens gepraat over travestieten en she males en dat ze soms erg opwindend waren. "Daarom heb ik je meegenomen, je moet maar eens ontmaagd worden," ging Simon verder, "kom ik zal je voorstellen..."
Cleo - 15-02-2024 om 20:48
0


Sinds een paar maanden werk ik achter de bar in een homokroeg. Het is altijd gezellig, al word ik soms wel wat kriegel van al die oversekste nichten die daar komen. Vanavond zie ik een nieuw gezicht, een introducé van Simon. Ik word voorgesteld, hij blijkt Paul te heten. Leuke vent, niet echt gay, en hij toont duidelijk belangstelling voor mijn borsten. Zou hij weten dat ik travo ben? We raken aan de praat, hij vertelt dat hij geen homo is, maar ondertussen zit hij hier wel. Hij blijft lang, ook als Simon weggaat met een een nieuwe scharrel. "Heb je nog verdere plannen?" vraag ik ten slotte. Paul aarzelt, en weer gaat zijn blik naar de inkijk in m'n bloesje.
Paul - 16-02-2024 om 11:47
0


Cleo verwart me en trekt me aan. Al jaren fantaseer ik over travo's. Het idee dat iemand die lijkt op een vrouw een pik heeft, maakt me zo geil dat ik me dan moet afrukken. Ook op internet bekijk ik wel eens filmpjes met travo's. Aan de andere kant voel ik me niet gay. Ik vind het minder aantrekkelijk om seks met een man te hebben. Er moet wel het sausje over zitten van een pruik, make up en een jurk. Ik weet dat ik mezelf maar wat wijs maak. Kennelijk val ik dus toch wel op mannen. Cleo is leuk. Ze praat gezellig en flirt een beetje met me. Ik blijf langer dan ik van plan was en zie op gegeven moment zelfs Simon verdwijnen met een nieuwe man. Dan kijkt Cleo me aan, "heb je nog verdere plannen?" Ik kijk naar de opvullingen in haar bloesje die haar borsten moeten imiteren en voel hoe mijn pik hard wordt. "We kunnen naar mijn flat gaan?" zeg ik half vragend. Cleo lacht en knikt. In mijn auto rijden we naar de wijk waar ik woon. Cleo steekt onderweg een sigaret op. Ik zie hoe haar lipstick afgeeft op het mondstuk en dat windt me nog meer op. Waar ben ik mee bezig? We blijven praten, over haar werk in de bar en dat ze soms moeite heeft om de klanten van zich af te houden. Ik vertel over mijn werk. Gek genoeg vermijden we te praten over het feit dat ze eigenlijk een man is in vrouwenkleding.

In mijn flat zet ik koffie en Cleo installeert zich op de bank. Ik zie haar in de spiegel zitten en weer schieten de vlammen me uit. Dit is mijn seksdroom die uitkomt. Ik ben alleen met een travestiet. Ze heeft een piemel en dat idee maakt dat er ook een paal in mijn broek verschijnt. enigszins geneerd kom ik weer binnen met de koffie. Ik zie Cleo naar mijn kruis kijken en glimlachen. "Hoe kom je aan de naam Cleo?" vraag ik als ik ook ben gaan zitten. "Van Cleopatra," lacht ze, "ik ben een Egyptische koningin in vermomming..." Dan klopt ze naast zich op de bank. "Kom eens gezellig bij me zitten, Paul," zegt ze uitnodigend. Even kruist ze haar benen en ik zie duidelijk tussen haar benen, een slipje met een enorme bult. Ik sta op en zet me naast haar. "Zo dat is veel gezelliger, schat," lacht Cleo.
Cleo - 17-02-2024 om 08:52
0


Ik vertel Paul dat mijn volledige naam Cleopatra is, maar hij vraagt niet of dat mijn echte naam wel is. Als ik me eenmaal zo gekleed heb dan ben ik Ramon ook niet meer en voel me op en top vrouw, op een bepaald hard plek na dan. "Don't ask, don't tell" werkt nou eenmaal het beste.

Terwijl Paul koffie zet kijk ik om me heen, het grote appartement is smaakvol ingericht, maar ik zie geen persoonlijke foto's. Ik werk mijn lippen even bij, dan komt Paul binnen en zet de kopjes op tafel. Ik geef hem gelegenheid en hij spiekt onder mijn rokje, dan komt hij wat aarzelend naast me zitten. "Wat woon je hier leuk", zeg ik, "helemaal in je eentje?". Dat blijkt inderdaad het geval te zijn, "Als koningin ben ik soms best eenzaam, erg lief dat ik met je mee mocht komen" zeg ik dan, en streel hem lichtjes over zijn wang. Hij lacht onwennig, hij heeft duidelijk geen ervaring met 'de andere kant'. Ik buig wat dichter naar hem toe en streel door zijn haren, hij ruikt lekker mannelijk met een vleugje zoetigheid. "Wil je mijn Julius Ceasar zijn?" fluister ik, en ga met m'n tong langs zijn oorrandje.
Paul - 17-02-2024 om 10:58
0


Ik raak aangenaam bedweld door de aanrakingen en nabijheid van deze ...vrouw. Want zo zie ik haar. Haar gezicht heeft mannelijke trekken, maar de make up heeft de scherpe kantjes weggewerkt en doet haar jukbeenderen goed uitkomen. In combinatie met de grote volle lippen en haar prachtige ogen, die zo zijn opgemaakt dat ik gelijk in vuur en vlam sta, is ze honderd procent vrouw. En ik heb al onder haar rokje gespiekt en gezien dat er grote dikke pik verborgen zit tussen haar benen. Mijn pik die toch al steenhard en groot is, knapt bijna in mijn boxershort. "Wil jij mijn Julius Ceasar zijn?" hoor ik haar fluisteren. Gelijk voel ik haar warme tong langs mijn oorrandje gaan. Haar hand glijdt tussen de knoopjes van mijn bloes en ik voel haar lange rondgeverfde nagels over mijn borstkas ratsen. We kussen. Eerst kort en vluchtig, maar al snel glijden onze tongen tegen elkaar en ontstaat er een wild en passioneel 'gevecht' tussen ons in elkaars mondholtes. Ze zit zo dichtbij dat ik haar parfum intens kan ruiken. Bloemerig en opwindend. Ik realiseer me dat ik een man kus, maar door haar make up en pruik (of is het hare echte haar?) kan ik de illusie behouden dat ik een vrouw kus. Een vrouw met iets extra's...

We halen even adem en drinken wat. De koffie is koud geworden en ik schenk rode wijn. Een Merlot. Weer zie ik de lippenstift verschijnen. Nu op de rand van het glas. Waarom wind dat me zo op. Ze kijkt me aan en glimlacht. Weer zoenen we. Sensueel, intensief alsof onze tongen voor eeuwig verstrengeld zijn geraakt. Mijn handen strelen haar lichaam en ik voel dat haar slanke vingers de knoopjes van mijn overhemd los beginnen te maken. Even later zit ik in mijn blote bovenlijf en voel de lippen van Cleo op mijn borst en buik. "Je bent zo gespierd..." zegt ze, "train je?" Ik knik. "De sportschool. Vroeger was ik een week ventje en toen heb ik mezelf in de kraag gepakt en ben ik gaan trainen. Ik begin nu met de knoopjes van het bloesje van Cleo. Ze kijkt glimlachend toe, hoe ik stuntel met een paar lastige exemplaren. "Je hebt duidelijk weinig training op dat gebied," lacht ze plagend. Ik maak ook haar behaatje los en zie dat ze flatchested is. Perfect. Ik kus haar tepels en ze kreunt zachtjes. "Ben ik mooi?" zegt ze behaagziek en haar handen zwerven over mijn kruis en pulken aan de rits. "Ze bent prachtig," zeg ik.
Cleo - 17-02-2024 om 12:33
0


Pas na onze eerste echte zoen weet ik zeker dat we in bed gaan belanden. Zijn tong is sterk en speels, de mijne kronkelt er omheen. Ik zuig zijn tong naar binnen en beweeg mijn mond er omheen alsof ik hem pijp. Hij doet hetzelfde bij mij, waardoor mijn pik nu ongetwijfeld al een onvrouwelijk grote bobbel in m'n rokje maakt. Zijn overhemd gaat uit, mijn bloesje ook. Even een spannend moment als mijn platte borstkas onthuld wordt, maar Paul vind het juist prachtig.

Hij kust mijn gevoelige tepels, ik streel aanmoedigend zijn gezicht en laat mijn hand dan naar beneden afdwalen. Zijn onderbuik is licht behaard wat ik erg opwindend vindt, zolang de rest eronder maar niet al te harig is. Ik knoop zijn broek open, zijn boxershort staat gespannen van zijn gezwollen mannelijkheid. Door de stof heen voel ik hoe hard hij al is en knijp er pulserend in. Zijn mond zoekt de mijne weer, ik draai wat meer bovenop hem en tongzoen hem dwingend. Top of bottom? Ik weet het nog niet, misschien wel allebei.

Dan steek ik mijn hand onder zijn boxer en omvat zijn harde paal. Hij kreunt al zoenend en worstelt zelf zijn boxer en broek uit, terwijl ik hem begin af te trekken. Pas als hij alles uit heeft beëindig ik onze lange zoen en kijk goedkeurend naar zijn blote, gespierde lichaam. "Goed getraind, Julius Caesar", hij lacht verlegen. "Jij mag er ook zijn, Cleopatra" antwoordt hij en frommelt aan mijn rokje, "Wat heb je daar verstopt?". Maar voor hij daar aan mag beginnen wil ik hem eerst lekker opgeilen.

Op mijn beurt kus en lik ik zijn kleine harde tepels, ga verder omlaag over zijn sixpack, hap in het dunne spoortje haartjes dat van zijn navel omlaag loopt. Hij heeft zijn schaamhaar keurig getrimd, zijn grote pik steekt er schuin bovenuit, op de half ontblote paarse eikel prijkt een druppeltje voorvocht. Ik laat me tussen zijn benen op de grond zakken, hij ligt open voor me. Met een vinger ga ik langs zijn forse paal "Wat een joekel" verzucht ik. Eronder twee potente ballen, ik buig voorover en lik onder zijn balzak. Zijn kruis ruikt dierlijk opgewonden.
Paul - 17-02-2024 om 14:48
0


Er gaat een siddering van genot door me heen als de vinger van Cleo over mijn pik heen en weer gaat. Ze zit tussen mijn benen en kijkt verlekkerd naar mijn lul die keihard recht omhoog staat. Zo hard en stijf is mijn piemel nog nooit geweest. Als ik wel eens met een vrouw in bed lag, werd dat ding nooit helemaal hard en vaak verslapte hij al voor ik iets kon ondernemen. Ik weet het nu zeker. Ik val op pikken en niet op kutjes. "Wat een joekel!" zucht Cleo en buigt naar voren. Ze begint onder mijn balzak te likken. "Oh god" kreun ik, "oooohhh mijn god!" Mijn lul wordt mogelijk nog harder. Cleo kijkt omhoog en glimlacht naar me. Haar tong kronkelt om mijn penis en likt aan de stam. Ik kan niks meer zeggen. Kreunend kijk ik toe hoe Cleo omhoog likt en even halt houdt bij mijn inmiddels paarsrode eikel. Weer kijkt ze me aan en neemt vervolgens de eikel diep in haar mond. Ik zie de lipstickafdruk en dat maakt me zo geil dat ik bijna klaarkom. Cleo merkt dit en laat mijn eikel weer schieten. Onze monden vinden elkaar weer en we blijven elkaar minuten lang kussen. Cleo pakt haar wijnglas en doopt mijn eikel er in. Gelijk plooit ze haar lippen er over en begint weer te zuigen. Oh dit is zo ongelooflijk geil. Ik voel haar tong onder mijn eikelrand likken en geil schokjes schieten door mijn pik. Weer floept mijn pik uit haar mond, ik zie de lippenstift rond mijn eikel. Weer kussen we. Hartstochtelijk en vol sensualiteit. Dan maakt Cleo zich los en kijkt glimlachend aan. "Ben je er klaar voor Ceasar?" zegt ze vol verleiding. Haar rokje gaat uit en in het kleine damesslipjes dat een beetje doorschijnend is, zie ik de contouren van een forse pik.
Cleo - 17-02-2024 om 19:31
0


Hmmm wat is die pik van Paul gevoelig, ik kan het maar beter wat rustiger aan doen. Met alleen mijn lossige, doorschijnende slipje nog aan kom ik op zijn schoot zitten. Aarzelend streelt hij over de grote bobbel. "Je eerste keer met andermans pik?" vraag ik glimlachend. Hij wordt rood en knikt beamend. "Het voordeel is dat je als man precies weet wat ik lekker vind" stel ik hem gerust.

Dan hengelt hij mijn paal tevoorschijn en kijkt verlekkerd naar mijn besneden, glimmende eikel. Voorzichtig streelt hij over mijn schacht, en schuift er een beetje op en neer mee. "Het mag wel wat stevig hoor", zeg ik, en omvat zijn hand om mezelf samen met hem af te trekken. Ik laat wat spuug over mijn paal komen zodat het wat lekkerder glijdt, en langzamerhand laat ik het aftrekken alleen aan hem over. Zijn harde pik drukt ondertussen achter tussen mijn billen, en ik beweeg mijn heupen een beetje op en neer, een heerlijk gevoel.

Ik buig voorover en zoen hem nog eens vurig op de mond, dan schuif ik mijn lichaam langs zijn smachtende mond omhoog. Hij kust mijn hals, mijn tepels, borstkas, buik... en dan voel ik eindelijk mijn slipje omlaag getrokken worden en kust en likt hij begerig over mijn harde pik. "Oh schat, wat doe je dat lekker" kreun ik spontaan. Voorzichtig duw ik wat vooruit en mijn eikel komt tussen zijn lippen. Gelukkig begrijpt hij dat zijn mond vrij ver open moet en tot mijn verbazing kan ik zomaar tot halverwege in hem komen. Voordat het te ver gaat trek ik me weer terug, maar zijn mond hapt meteen naar méér. Opnieuw schuif ik in hem, en voorzichtig neuk ik hem in de mond. Hij zuigt me naar binnen en zijn hand bevoelt mijn meeklotsende testikels. Als dit echt zijn eerste keer is dan is hij een natuurtalent.

Na een tijdje sta ik zo knetterstijf dat het bijna zeer doet. Ik trek me uit hem terug, kom weer omlaag en kus hem op de mond om dan naar zijn hals en schouders te gaan. Gewillig laat hij zich op de buik draaien. Ik bemin zijn brede rug, lik over zijn ruggengraat en ga met mijn handen alvast over zijn stevige billen. "Wat... ik weet niet..." stamelt hij, maar ik maak sussende geluidjes en fluister "Niet bang zijn, ik ben heel voorzichtig". Mijn handtasje ligt nog binnen bereik, handig vis ik er het glijmiddel uit en en ga ermee over zijn anus. "Lekker gevoelig plekje daar, hè?" vraag ik, hij kreunt instemmend. Heel langzaam gaat het topje van mijn middelvinger steeds verder naar binnen.
Paul - 17-02-2024 om 22:06
0


Simon had het over 'ontmaagden', maar ik dacht dat hij een grapje maakte. Maar nu als ik de vloeistog van het glijmiddel in mijn anus voel gaan, weet ik dat ik op het punt sta om inderdaad ontmaagd te worden. Ik voel de vinger van Cleo in mijn anus op en neer gaan. "Lekker gevoelig plekje daar, hè?" hoor ik haar vragen. Ik kan alleen maar kreunen. Jezus, wat ben ik geil. Mijn bilhelften worden uit elkaar getrokken en ik voel iets hards en gelijk iets zachts tegen mijn rectum drukken. Het is alsof ik ga ontploffen als Cleo de druk vergroot en voorzichtig doorduwt. God! Dit is heerlijk. Hoe vaak heb ik niet zinloos in een vrouwen liggen rammen, me bedenkend hoe saai dat eigenlijk is. Maar nu word ik zelf geneukt... "Vind je het lekker, schatje?" kirt Cleo en verhoogt het tempo. Ik voel de dikke paal in mijn darmen heen en weer glijden en begin te hijgen. "Oh jaaaa," kreun ik, "ga alsjeblieft door." Ze is geweldig en ik raak alleen maar opgewonden door het idee dat mijn maagdelijke kont wordt ontmaagd door een man in vrouwenkleren. Cleo is duidelijk geen beginner en varieert zijn penetratie van mijn anus zo goed, dat ik geil van opwinding zijn stoten in me voel. Dan weer eens snel, dan langzaam en zorgvuldig. Staccatto stootjes en lange weloverwogen stoten die me doen kreunen en hijgen en woorden brabbelen als , "oh schat, neuk me, ja daar, ja, jaaaaa!!!" Het einde komt veel te snel. Plotseling geeft Cleo een langgerekte kreet en voel ik hoe harde stralen in mijn darmen schieten. Cleo is klaargekomen.

Ze ligt in mijn armen en ik kijk naar haar penis die als een uitgeknepen komma op haar dij rust. We kussen weer. Soms passioneel, dan weer rustig. Mijn pik is nog altijd keihard en ik verlang vreselijk naar haar. Ter onderbreking maak ik wat Franse kaas op een plankje klaar en schenk nog wat wijn in. We eten en drinken en ik kijk Cleo diep in haar ogen. Ze glimlacht weer. "Het is echt je eerste keer, schat?" zegt ze half vragend, half constaterend. Ze pakt mijn lul en maakt trekkende bewegingen. Ze gaat er mee door als ik haar haarloze, platte borst kus en aan de harde stijfgeworden tepels lik. Onze tongen verstrengelen zich weer en mijn passie laait op. Cleo begint me weer te pijpen en beweegt haar hand over mijn keihard geworden pik. Als ik weer voel hoe mijn zaad zich begint te roeren, laat ze mijn penis weer schieten. "Niet te vlug schatje," zegt ze, "ik wil jouw pik ook in mijn kontje."

Cleo - 17-02-2024 om 22:37
0


Paul kijkt verward, moet of mag hij mij nu neuken? Ja, heel graag! Ik ga op mijn rug liggen en hij komt tussen m'n wijd gespreide benen. We hebben allebei een stijve, druk die van hem tegen de mijne en trek ons tegelijk af. Niet te lang, ik wil hem nog in me voelen, mijn mannenkut heb ik al voorbereid.

We zoenen alweer, wat fijn dat hij daar ook zo van houdt. Dan schuift hij wat omlaag, en ik leid zijn eikel langs mijn ballen omlaag naar mijn hunkerende kontje. "Neem me, schat" hijg ik opgewonden. Hij drukt door en ik kreun als hij in één vloeiende beweging helemaal in me schuift. "Wat ben je heerlijk groot" verzucht ik, en begin me voor zijn ogen af te trekken terwijl hij me langzaam neukt. Hij zit aldoor tegen het randje van zijn orgasme, maar weet het telkens weer uit te stellen. Ik ruk me heftig af om tegelijk met hem klaar te kunnen komen.

"Owwww, ik kom!" kondigt hij aan. Meer heb ik niet nodig, mijn pik explodeert en ik spuit warme, witte stralen over mijn bovenlichaam. Paul schokt heftig in me, trekt zich uit me terug en ejaculeert verder over mijn lichaam, zijn zaad vermengt zich met het mijne. Ik graai naar zijn lul, druk hem weer in me en sla mijn benen vrouwelijk om hem heen. We zoenen, eindeloos lang, en hij blijft nog lang stijf in me.
Paul - 18-02-2024 om 11:53
0


Ik had veel gefantaseerd over mijn ontmaagding door een travo. Maar niets had me kunnen voorbereiden op het zalige moment dat ik werd geneukt en even later Cleo neukte. Het was geil, opwindend maar ook meer. Ik voel dat ik van deze vrouw begin te houden. Niet voor niets kus ik haar zo graag. We wisselen tedere momenten af met harde opwindende seks. Als we klaar gekomen zijn, nestelt Cleo zich in mijn armen en kussen we weer. Het duur lang voor mijn penis eindelijk verslapt en we nog een tijdje knuffelen. Ik vraag mijn lief of ze bij me blijft slapen en ze knikt na een korte aarzeling. "Ik heb geen schone kleren bij me," zegt ze wat ongemakkelijk. "Een nacht overleef je wel," zeg ik stoer. Ik wil mijn samenzijn met haar verlengen. Nog langer bij haar blijven. Ze ziet er zo ongelooflijk sexy uit met die onbehaarde borst, haar lange haren en die prachtige pik. We kruipen weer bij elkaar en Cleo legt haar hoofd op mijn behaarde borst. Ik geef haar een lang aangehouden nachtzoen en even later vallen we tegen elkaar aan in slaap.

De volgende morgen word ik wakker met herrie uit de badkamer. Ik sta op en loop er heen. Cleo staat voor de spiegel haar make up bij te werken. "Hé lover," zegt ze en incasseert mijn kus op haar volle lippen. Ze is nog naakt, en ze ruikt heerlijk. "Ik heb wat van je douchegel gebruikt," lacht ze, "en wat andere spulletjes. Vind je het erg?" Ze slaat haar armen om mijn nek en kust me. "Natuurlijk niet," zeg ik en voel mijn pik verstijven als ze haar lichaam tegen me aandrukt. "Iemand is ondeugend..." zegt ze plagend en pakt mijn pik in haar hand. Ze begint me langzaam af te trekken en ik pak nu ook haar stijf geworden penis en maak dezelfde bewegingen. "Hebben we nog tijd voor een vluggertje?" hijgt Cleo, "of moet je al naar je werk?" "Ik heb tijd," zeg ik. "Ik werk wel thuis vandaag." Weer kussen we. "Zullen we vanavond wat leuks doen?" vraag ik. Ze kijkt me ondeugend aan. "Leuker dan dit?" "Nou ja, ik weet een leuke club hier in de buurt en daar komt vanavond een goede DJ." Cleo trekt me mee naar de slaapkamer. "Lijkt me heerlijk, ik hou van dansen."
Cleo - 18-02-2024 om 12:31
0


Ik ben net op tijd klaar met douchen en me weer opmaken als Paul de badkamer binnenkomt. Ik vraag me even af wat er gebeurd zou zijn als hij me als Ramon had gezien, maar druk die gedachte weg als ik zijn erectie in mijn hand voel opkomen. Hmmm, een vluggertje is precies waar ik zin in heb.

We gaan terug naar de slaapkamer, staand voor de spiegelwand kussen en strelen we. Onze stijve piemels kruisen elkaar als degens, we wrijven ze geil tegen elkaar aan. Ik masseer zijn lekker stevige kontje, hij doet hetzelfde met mij. Met een vinger ga ik door zijn bilnaad, over zijn anus. "Geen last gekregen van je eerste keer?" informeer ik voor de zekerheid. Hij lacht: "Nee, alleen maar zin in nog meer gekregen". Brutaal druk ik mijn vinger in hem, "Je bent nu geen maagd meer" fluister ik hem toe, "je bent helemaal van mij". Ik haal mijn vinger weer uit zijn bips en doe hem in zijn mond, begerig likt hij hem af. Dan omvat ik zijn gezicht met beide handen, kus hem nog een keer hartstochtelijk diep en duw vervolgens zijn hoofd met lichte dwang omlaag naar mijn kloppende pik. "Pijp me" hijg ik opgewonden, en meer aanmoediging heeft hij niet nodig.
Paul - 18-02-2024 om 15:29
0


"Pijp me!" hijgt Cleo opgewonden en geil stort ik me op die prachtige rechte omhoog staande puik. Het is zo'n mooie pik, egaal, recht superstijf en bekroond met een paarsrode eikel. Ik plooi mijn likken over haar eikel en sabbel plagend over de lullenkop. Ik proef wat zeepresten en lik onder de eikelrand, dan zuig ik verder over de eikel en slik Cleo's pik diep in mijn mond. Bijna te ver, want ik krijg een kotsreflex als haar pik mijn huig raakt. Cleo grinnikt. "Je moet nog veel leren, schatje" zegt ze. Ik beheers me en weet nu de piemel dieper in mijn mond te nemen zonder dat ik vitale delen raak. Ik laat mijn hand over haar schacht heen en weer gaan en kijk glimlachend naar Cleo die teruglacht. "Oh shit," kreunt ze, "voor een groentje ben je best behendig." Ik kneed haar ballen en hoor mijn meisje kreunen. "Ik wil je kontje," kreunt Cleo opgewonden, "dat lekkere strakke kontje met dat nauwe kontgaatje." Ik ga op het bed liggen en Cleo trekt mijn benen omhoog, even is er weerstand, dan glijdt haar stang schokkend mijn mannenkutje in. Cleo begint te pompen en ik voel het ritme me nog meer opwinden. Cleo trekt tegelijk mijn lul af en ik begin te hijgen van genot. "Kus me," zegt mijn schat, "kus me, ik hou er van om te kussen als ik je neuk." We kussen en vrijen en ondertussen voel ik zijn lul voortdurend in mijn anus heen en weer gaan. Ik kom eerst. Cleo masturbeert me zo lekker dat ik me niet meer kan inhouden. Lange stromen dik zaad spuiten uit mijn lul. Ze komt nu zelf ook snel en hijgend vallen we op elkaar. Weer kussen we. Langdurig, sensueel en vol passie.

"Moet je al weg?" zeg ik een paar uur later. Cleo knikt en geeft me een kus op mijn mond. "Ja, schatje. jij moet werken, ook al werk je thuis en ik moet nodig andere kleren aan. Maar ik zie je vanavond lieverd, dan gaan we dansen en dan kom je mee naar mijn huis en gaan we weer seksen. We kussen langdurig bij de deur. Maar uiteindelijk zie ik haar de deur uitlopen en in de lift verdwijnen. Ik ga weer naar binnen en zet mijn laptop aan. Ik zoek verbinding met kantoor en het interne netwerk. Ik zucht. Er ligt een hoop werk. Als ik mijn mailbox open zie ik een mailtje van Simon. "En?" staat er. "Alles ging goed," mail ik terug. De rest van de dag werk ik hard om al het werk af te krijgen. Tegen zessen gaat mijn telefoon. "Met Cleo, lieverdje" hoor ik. "mis je me al?" Ik lach. "Jazeker schatje." "Mooi," zegt ze met haar prachtige diepe stem, "zullen we over een uurtje afspreken bij Chez Marie. Ik heb trek en geen zin om te koken en dan kan ik met je pronken. Die club wordt toch pas laat in de avond leuk."

Chez Marie is duidelijk een restaurant waar veel homo's en travestieten komen. Ik zie verschillende oudere mannen met jongere vrouwen die soms overduidelijk mannen in vrouwenkleding zijn. Cleo zit aan de bar met een cocktail. We zoenen uitgebreid en het meisje aan de bar schuift een cocktail naar me toe. "Dit is Anastasia." zegt Cleo, "een collega barkeepster." Anastasia geeft me een knipoogje en ik zie nu dat deze dame vermoedelijk ook een extra accessoire tussen haar benen heeft. "Cleo is helemaal vol van je." zegt Anastasia, "ze zit al de hele tijd over je op te scheppen." Cleo glimlacht en kijkt naar de gerant die ons naar een tafeltje brengt en even later twee menukaarten komt brengen. "Ik rammel," zegt Cleo.
Cleo - 18-02-2024 om 20:52
0


"Anastasia is een goede vriendin van me", vertel ik Paul, "al moet ik eigenlijk zeggen: Vriend". Paul vraagt geïnteresseerd: "Oh, dus is zij ook een travestiet?". Ik schud mijn hoofd: "Bijna goed, ze is nu nog een man maar wil een vrouw worden, ze is trans". Paul zegt dat hij al dacht dat er wat bijzonders met haar aan de hand was. "Bijzonder is ze zeker", lach ik guitig, en duw snel de gedachte weg aan al die wilde nachten met haar.

We drinken een Prosecco en bestellen ons voorgerecht, goddank wil hij geen oesters. Als een verliefd stelletje zitten we aan tafel, ik verdrink bijna in zijn mooie ogen en zijn fysieke nabijheid houdt me continue in een half opgewonden staat. Ik zie de andere gasten naar ons gluren, en ben trots dat ik met Paul ben. "Je kent zeker veel mensen hier?" vraagt Paul, en dat is inderdaad het geval, "ongeveer de helft, ja". Er komt een wat jaloerse blik in zijn ogen, "En daar heb je allemaal mee..." insinueert hij. "Mochten ze willen" lach ik, "je weet dat ik een goede smaak heb". Ik buig voorover en we kussen elkaar, heel even met de tong erbij. "Ik heb nu alweer zin in je" beken ik.
Paul - 18-02-2024 om 22:09
0


Ik voel me zo onervaren als een puber op zijn eerste afspraakje. Ik ben tot nu toe alleen met vrouwen uitgeweest en dit is de eerste keer dat ik met travo uit ben. Cleo is geweldig. Ze is mooi, welbespraakt en zit vol humor. Ze laat me in mijn waarde en lacht me niet uit als ik in mijn onervarenheid de verkeerde dingen zeg. Als we kussen voel ik weer die opwinding in me razen. "Ik heb nu alweer zin in je" zegt ze na een lange sensuele tongzoen. "We hoeven niet naar de club," zeg ik. Ze knikt. "Dat kan altijd nog, lieverd, ik wil dat lekkere kontje van je verder verkennen..." We krijgen het hoofdgerecht. Ik kies voor Zalm met pappardele en Cleo neemt de zalmcaprese met asperges. We drinken er witte wijn bij. Nog fijner dan de gerechten is de conversatie. Cleo praat heel gemakkelijk over allerlei onderwerpen. Ze heeft een diepe warme stem. Heel sexy en ze kan ook heerlijk lachen. Voluit, een gulle lach. We laten het toetje voor wat het is, want allebei hebben we trek in elkaar.

Het appartement van Cleo is ruim en mooi ingericht. Leuke lichte meubels en prachtige wanddecoraties. In de woonkamer kussen we langdurig. "Weet je wat," zegt Cleo, "laten we meteen naar de slaapkamer gaan, dan nemen we een fles wijn en twee glazen mee. Ze loopt naar de keuken en komt terug met een Sauvignon Blanc en twee glazen. Haar slaapkamer is heel comfortabel met een groot bed en witte muren. "Ik ga me even optutten," zegt ze, "maak jij het je vast gemakkelijk, schatje." Ik trek mijn kleren uit en ga naakt op het bed liggen. Als Cleo even later binnenkomt is ze ook naakt. Haar pik staat keihard omhoog en ik moet even slikken van opwinding. Als ze bij me komt liggen, ruik ik haar parfum. Ik ben geen kenner, maar het ruikt fris en opwindend. We tongen uitgebreid en ik voel haar handen mijn lichaam strelen. Mijn lichaam ontspant zich en ik bereid me voor op een nieuwe avond vol seksuele spanning.
Cleo - 18-02-2024 om 22:55
0


Ik drink van de koele witte wijn, en ik zoen hem met een half slokje nog in mijn mond. Verrast ontvangt hij het en we tongen ermee, er loopt wat over zijn kin maar ik lik het er weer af. "Hey Google, doe de beamer aan" zeg ik dan, Paul kijk verbaasd als de witte muur tegenover het bed verlicht wordt met een groot beeld. "Hey Google, laat me wat lekkers zien". Paul lacht als er een heerlijk zalmgerecht op de muur verschijnt.

"Hey Google, je weet heel goed wat ik lekker vind". Ook tot mijn verbazing komt er nu spontaan een foto van Anastasia: helemaal bloot, op hetzelfde bed als waar Paul en ik nu liggen. "Oeps..." zeg ik geschrokken, maar Paul kijkt gebiologeerd naar haar net-echte borsten en daarbij een grote piemel die al half stijf staat. "Sjesus" mompelt hij. "Haar tieten of zijn pik?" vraag ik enigszins cryptisch. "Wat een moordwijf" brengt hij uit, zonder mijn vraag te beantwoorden. Als Cleo zou ik ook graag tieten willen hebben, mooi klein en stevig, maar in m'n dagelijks leven als Ramon kan dat natuurlijk niet. "Hey Google, alles uit". Ineens is het donker, ik zoek zijn mond, kus hem begerig en tast naar zijn penis.
Paul - 18-02-2024 om 23:37
0


Verbaasd kijk ik naar de foto van Anastasia. Ze is mooi en ik zeg "Wat een moordwijf..." Maar toch het is meer een pavlovreactie. Diep in mijn hart val ik veel meer op de flatchested borst van Cleo. Het heeft iets een geheimzinnig, een mannenlichaam met daarboven een vrouwengezicht. Gelukkig doet Cleo alle beelden weg en kussen we weer. Ik voel haar vingers rond mijn pik die al zo hard is als over cement in is gestort. Ik pak ook haar penis vast en begin zachtjes te trekken. Zo liggen we te vrijen en elkaar af te trekken. Cleo kijkt me dan verleidelijk aan. "Ik weet dat je het wil" zegt ze aanmoedigend en ik buig me over haar kruis en plooi mijn lippen over de eikel waar het voorvocht op glanst. Ze begint te hijgen als ik verder over haar paal glijd en neukt zachtjes mijn mond. Ik heb geleerd van de vorige keer en voorkom dat mijn huig wordt geraakt. Na een tijdje merk ik dat ze op knappen staat. Ze glimlacht naar me en zegt. "Even wachten, schatje, het is heerlijk, maar ik wil nog wat andere lekkere dingen met je doen." Ze zet me op handen en knieën en pakt het glijmiddel. Met haar vingertop brengt ze het koude spul aan in mijn kontgaatje. Dan voel ik de eikel tegen mijn kontgaatje drukken. Even is er de weerstand, dan glijdt ze soepel naar binnen. Ik begin te kreunen als ze tempo begint te maken. "Wat heb je toch een lekker kontje, schatje" zegt ze en ik voel dat ze nog dieper gaat. Haar ballen kletsen tegen mijn billen en even later voel ik haar hand van achteren mijn pik omvatten en er aan trekken. "Lekker?" kreunt ze. Ik kan niet antwoorden. Het is alsof mijn kont in brand staat. De opwinding beneemt me de adem. Dit is zo fantastisch anders dan seks met een vrouw. Simon heeft me wel eens verteld dat bekeerde hetero's homoseks nog intenser ervaren.
Cleo - 19-02-2024 om 21:11
0


Met mijn pik stotend in zijn hete kontje en mijn hand om zijn paal is het net alsof ik me door hem heen aftrek. Paul geniet een tijdje in stilte totdat hij ineens steeds harder gaat kreunen. Daar gaan m'n schone lakens, denk ik bezorgd, en probeer met mijn handpalm zoveel mogelijk van zijn warme sperma op te vangen. Langzamerhand komt hij tot rust, en ik breng mijn volle hand naar zijn mond. "Ruim je het ook weer netjes op?" vraag ik liefjes. Gehoorzaam slobbert hij zijn eigen zaad op, ik buig voorover en kus hem lekker geil op zijn kletsnatte mond. "Volgens mij kan je nog wel wat meer gebruiken" hijg ik opgewonden en trek me uit zijn strakke neukgaatje terug. Hij draait zich onder me en opent verwachtingsvol zijn mond terwijl ik mezelf verder aftrek. Ahhhh, daar gaat 'ie dan, ik spuit mijn volle stralen half in zijn mond, half over zijn gezicht. Dan lik ik liefdevol zijn gezicht weer schoon, terwijl ik hem ondertussen laat meegenieten van af en toe een "zoentje met".
Paul - 19-02-2024 om 21:44
0


We wisselen de seks even af met praten. Ik lig op mijn rug op het brede bed en Cleo ligt tegen me aan gevouwen met haar hoofd in de kom van mijn arm. Zo nu en doen zoenen we en soms speelt ze wat mijn inmiddels leeggespoten pik. "Wat doe je eigenlijk voor werk, schat?" vraagt Cleo. "Ik doe de PR voor een agency, een agentschap dat artiesten, voetballers en acteurs vertegenwoordigt." "Interessant," zegt Cleo, "ik ben ook een tijdje artieste geweest. Samen met Anestasia had ik een zangduo, Sisterhood. We zongen in nachtclubs en andere tentjes." "Playback?" vraag ik. "Nee, onze eigen stemmen, Ane heeft een mooie sopraan en ik een alt. Maar het bleef maar aanmodderen op dat niveau. En we kregen genoeg van al die ouwe homo's die met ons een nummertje wilden maken. Toen zochten we ander werk. En nu zijn we allebei barkeepster. Maar weer in een homotent met al die oversekste nichten." "Val je daar niet op?" "Weet je schatje," zegt ze, "ik zoek niet alleen seks, maar ook liefde. Ik geloof in de prins op het witte paard die me op een dag komt ontvoeren en me zijn prinsesje maakt." Ik denk even na, "ben ik dat?" Cleo begint te lachen. Geen hatelijke of cynische lach, maar een aangename volle lach. "Je bent geen prins," zegt ze, "maar je kan mee door. Ik vind je onervarenheid zo lief. Je bent net een jong hondje dat voor het eerst mag neuken..." Ze kust me op mijn mond en verhindert zo even dat ik kan terug zeggen. "Je bent een schatje. Maar geloof me Paultje, ik ben geen makkelijke dame. Ik heb een droom dat ik met mijn prins in een witte jurk en een sluier voor het altaar sta en ga trouwen. Maar niet met zomaar iemand." Ik lach nu ook. "Wim Sonneveld zei het al, wie wil er tegenwoordig nog trouwen? De Priesters en de homo's." Ze kijkt me nu ernstig aan. "Het is geen grapje, lieve Paul. Het is mijn droom. Ik sta in die stomme nichtenbar om de huur te kunnen betalen, niet omdat het mijn toekomst is. Ik wil echt een man en een huwelijk." Even zijn we stil. Dan grijpt Cleo mijn pik vast en zegt opgewonden, "zit er nog een beetje leven in mijn droomprins?"
Cleo - 19-02-2024 om 22:08
0


Is Paul mijn droomprins? Soms denk ik van wel, dan weer zie ik hem als dat kwispelende hondje dat zo graag wil spelen. Maar ik ken hem nog geen twee dagen, en toch heb ik al wel de vlinders in m'n buik. Eerst maar eens genieten van elkaar, en wellicht zit er dit keer meer in dat een avontuurtje. "Zit er nog een beetje leven in mijn droomprins?" vraag ik, en neem zijn nog slappe pik in mijn hand. "Droomprins? Ceasar zal je bedoelen!" corrigeert hij me streng. Ik lach en van binnen ben ik blij met zijn sterke reactie. Misschien is hij toch de man van mijn dromen, en sta ik ooit als Cleo of Ramon met hem voor het altaar. Zijn opkomende erectie verdringt tijdelijk mijn verdere gedachten, echtgenoten begint met echt genieten.

Cleo.
Paul - 19-02-2024 om 23:50
0


Cleo heeft mijn pik in haar mond genomen en zuigt er met grote energie op. Ik geniet van haar volle lippen die gulzig over mijn schacht gaan. Tot nu toe heb ik alles over me heen laten komen. Ik was als een jongetje in een speelgoedwinkel die eindelijk met zijn spoortrein mocht spelen. Maar ik wil nu meer. Cleo is zo op en top vrouwelijk en ik voel me een echte man bij haar. Ze kijkt omhoog en glimlacht. Ze laat mijn pik schieten en ik spreid haar benen. Haar penis klapt naar achteren als ik haar bij haar heupen optil en haar lichaam zo draai dat haar kontgaatje voor me komt te liggen. Ik spuug op mijn eikel en smeer het uit tot alles goed nat is. Dan duw ik mijn eikel tegen haar rectum en duw door. Ze kreunt zachtjes als ik haar penetreer. Ze trekt aan haar pik terwijl ik doorstoot. Ik neem haar pik over en begin te trekken terwijl ik haar blijf neuken. Mijn lul lijkt wel van steen, groot, hard en in het nauwe anusje ga ik soepel heen en weer. Cleo slaat haar armen om mijn nek en duwt haar bovenlichaam naar mij toe, Haar tanden bijten in mijn tepels. "Oh ja, lekker ding," kreunt ze, "neuk je geile Cleo." Ik voel haar pik in mijn vingers, hard, maar ook zacht van huid. De eikel glanst van het voorvocht.
Paul - 24-02-2024 om 14:46
0


De relatie tussen mij en Cleo is inmiddels stabiel, maar niet soepel. Ik werk overdag en Cleo 's avonds en soms 's nachts. Dat geeft problemen met ons seksleven, want soms zien we elkaar dagen niet. Na een maad wil ik haar verrassen met dit prille jubileum. Ik heb bloemen gekocht en een dure parfum. Vanavond moet ze werken dus kan ik mooi alles klaarzetten en haar verrassen als ze rond twee uur thuis komt. Ik heb sinds enkele dagen een sleutel van haar voordeur en open die. Het is donker in de flat en ik doe een schemerlampje aan. Dan zet ik de bloemen in het water in een vaas en zet het ingepakte parfumflesje neer. Ik pak twee wijnglazen en open een fles rode wijn. Ik kijk op mijn horloge, nog een uur. Ik kleed me vast uit en installeer me op de bank. Als ik de lamp wil uitdoen, ga iets te snel en met een doffe klap valt die op de grond. Niet veel later wordt de kamerdeur opengegooid, gaat het grote licht aan en staat een naakte jongen in de deuropening met een honkbalknuppel in zijn hand. "Paul!" roept de jongen, "wat doe jij hier?" Ik kijk nog eens goed en herken de trekken van Cleo. Maar zonder pruik en make up is nu een jongen. Ramon! "Ik..ik..eh wilde je verrassen," stamel ik, "we gaan vandaag een maand met elkaar en.. en..." Ramon loopt naar me toe. Ik voel mijn pik opzwellen als ik hem zie lopen. Het is Cleo, maar toch niet. Ramon kust me langdurig. "Wat lief van je, schat," zegt hij. Ik kus hem terug en voel zijn hand op mijn gulp. "Oh dat is veelbelovend," zegt hij. "Moest je niet naar het café?" zeg ik. "Ik voelde me niet lekker," zegt Ramon, "dus had ik mezelf ziek gemeld en wou eens een keer lekker vroeg slapen." Weer kussen we. "Moet ik mijn pruik opzetten en me lekker optutten," vraagt Ramon. Ik aarzel even, maar dan schud ik mijn hoofd en voel hoe Ramon mijn broek openknoopt.
Je naam
Je e-mail adres
Jouw reactie
Ik ga akkoord met de Huisregels
Onthoud mijn gegevens voor de volgende keer