62.744 Gratis Sexverhalen
Datum: 26-10-2009 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 41235x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Nu de vakantie voorbij is zal ik onze belevenissen eens op papier zetten. Een lekker lang vakantieverslag

Het begon allemaal rond de kerst van 2008. We zaten bij de buren een gezellige kerstborrel te drinken. Het gesprek ging zoals altijd van de hak op de tak. Vanzelfsprekend kwamen we ook op het onderwerp vakantie. Onze buurman vroeg wat waar wij dit jaar heen gingen, nou antwoordde ik, we hebben voor dit jaar op een camping een bungalow gehuurd, in Zuid-Frankrijk. Hij vertelde dat hij nog niet echt plannen had, waarop de buurvrouw zei: kunnen we niet met z’n allen naar die camping van jullie? Met die vraag overviel ze ons, want wat we hun nooit hadden verteld is dat wij elk jaar naar een andere naturistencamping gaan, en tussendoor ook regelmatig op de Nederlandse naturistenstranden te vinden zijn.
Ik antwoordde nonchalant dat ik wel zou bellen naar de camping of ze nog plek hadden.
Toen we ‘s-avonds naar huis gingen riep de buurvrouw nog: Henk, niet vergeten de camping te bellen hoor!

De volgende dag aan het ontbijt hadden we het over de vakantieplannen van onze buren.
Nou moet je weten dat ik 37 ben en mijn liefje Janine is 35, onze buurman is 38 en zijn liefje is net als ik 37, wij zijn bewust kinderloos gebleven, maar onze buren waren er vroeg bij en hebben een zoon van ruim 17 en een dochter van net 16. We zijn het er ook over eens dat het wel leuk en spannend is om onze buren naakt te zien. Want beide vinden we ze er niet slecht uitzien. Ik zeg tegen mijn vrouw, stel dat we ze inderdaad meenemen naar Zuid-Frankrijk, moeten we ze dan op voorhand vertellen dat het een naturistencamping is, of zullen we ze ermee verassen? Mijn liefje vind het slimmer om ze daar op voorhand maar over in te lichten, anders zouden we nog wel eens kwaaie gezichten kunnen krijgen, en een vakantie die naar de knoppe is.

Twee dagen later gaan Janine en ik naar de buren om ze een en ander duidelijk te maken.
Ze verteld ze duidelijk dat de camping waar wij heengaan een naturistencamping is, en hoe het op zo’n camping in zijn werk gaat en dat het niks met porno o.i.d. te maken heeft.

Na aandachtig geluisterd te hebben geven ze aan dat ze daar toch wel even over na moeten denken, ik geef nog wel aan dat ik gebeld heb, en dat ze nog wel een bungalow naast die van ons vrij hebben, en vertel dat ze uiterlijk 5 januari een beslissing genomen moeten hebben i.v.m. het reserveren.

Net na oud en nieuw spreken we de buren weer, ze hadden nog één vraag: of het verplicht was om de hele tijd naakt te lopen. Nou, die was snel te beantwoorden: Nee, maar het is ook niet gepast als je alleen maar de hele vakantie gekleed blijft.
Nou, dan gaan we mee, maak de reservering maar.
En zo gezegd, zo gedaan. En vertrokken we begin Juli met twee auto’s vol naar Zuid-Frankrijk.

Zaterdagmiddag
We melden ons bij de receptie en krijgen de nodige informatie over de camping en onze sleutels van de bungalows.
We hadden het op de foto’s al gezien, maar het waren echt mooie huisjes met lekker veel ruimte rondom en wat heggen en struiken voor toch een beetje privacy.
Onze huisjes lagen in de hoek aan de rand van het park onder een hoek van 90 graden, zodat onze achtertuinen niet direct vanaf het park te zien waren. Door de ligging konden we lekker ‘s-morgens aan de voor en ‘s-middags aan de achterzijde gaan zitten.

Na het uitpakken zijn we eerst met z’n allen in het dorp wat vlakbij ligt boodschappen gaan doen, en even bij een lokaal restaurant gegeten.
Eenmaal terug in het park besloot Janine dat het tijd was voor de koffie en nodigde de buren ook uit voor een bakkie. Tijdens de koffie kwam ook het naaktlopen ter sprake. Ons buurmeisje Lois gaf aan het toch wel spannend te vinden en was bang dat iedere vent met een geile blik haar aan zou gapen. Ook onze buurjongen Jonas was een beetje bang voor de volgende dag, niet om dezelfde reden, maar omdat hij bang was om een stijve te krijgen en zich daarvoor zou schamen. Ook de buurvrouw Janet en de Buurman Wim hadden een beetje drempelvrees, maar omdat hun ook wel eens naar een sauna gingen was dat natuurlijk een stuk minder als van hun kinderen.
We vertelden hun dat het best mee zou vallen en anders altijd op ons konden terugvallen als ze ergens mee zaten.

Zondag
Deze dag begonnen wij maar met het “goede” voorbeeld te geven door lekker in ons blootje voor onze bungalow te gaan ontbijten, dit kon met het warme weer, het was ’s-morgens al 27 graden, makkelijk Tijdens ons ontbijt zagen we dat onze buurtjes ook wakker werden en tot onze verbazing kwamen Janet en Wim naakt naar buiten, Jonas had nog een beetje drempelvrees en kwam met een omgeslagen handdoek naar buiten. Als laatste kwam Lois naar buiten, ze droeg alleen haar bikini broekje.

Nou ben ik een ware naturist, maar om eerlijk te zijn vond ik het ook wel een geil gezicht zo de hele familie van de buren bijna naakt te zien.
Janet had zoals ik natuurlijk al wel eerder had ingeschat een leuke b-cup en geen grammetje te weinig of te veel aan haar lichaam, duidelijk dat ze drie keer per week op de sportschool zit.

Wim heeft wel een buikje maar mag er net al ik op deze leeftijd best zijn, niks mis mee.
Over Jonas valt weinig meer te zeggen als dat hij goed atletisch is gebouwd.
En Lois mag met haar mooie gezicht en haar 16 jaar trots zijn op haar figuur, afgerond met, net als haar moeder een mooie b-cup die later ongetwijfeld nog wel een c zal worden.

Na het ontbijt gingen Janine en ik lekker in de voortuin in de zon liggen en genoten van het heerlijke zonnetje op ons blote lijf. Ook Wim en Janet besloten om lekker te gaan zonnen.
Jonas en Lois gaven aan dat ze eerst eens de camping wilden verkennen en gingen gekleed in zwembroek op ontdekkingstocht. Tot onze verbazing kwamen ze pas tegen het middageten terug. Nog steeds in zwembroek, hoewel deze wel nat was. Ze vertelden dat ze het zwembad hadden gevonden.

We gingen gezellig samen eten en zouden daarna de omgeving gaan verkennen met beide auto’s, om toch wat meer ruimte te hebben bedacht Lois dat het misschien wel handiger zou zijn als zij met ons meereed. We vertrokken natuurlijk gekleed van de camping, en bezochten wat dorpjes in de omgeving en reden door naar een grote plaats op zo’n 50 km van de camping. Daar hebben we gegeten en toen kwamen ook de eerste ervaringen van de naturistencamping ter sprake. Gelukkig spreekt iedereen redelijk vrij over sexualiteit en kon dus alles gezegd en gevraagd worden. Jonas vertelde dat hij bij het zwembad toch wel een paar keer een harde had gekregen van het nieuwsgierige kijken naar de naakte vrouwelijke leeftijdsgenootjes. En Lois had een paar keer het schaamrood op haar wangen gekregen toen ze nieuwsgierig naar het gereedschap van haar mannelijke leeftijdsgenootjes keek.
Voor de rest vonden de buurtjes het niet vreemd dat iedereen bloot rondliep.

Op de terugweg ging Lois weer bij ons in de auto mee. Op de terugweg vertelde ze nog iets meer als wat ze aan tafel bij het eten vertelde. Ze vroeg eerst aan ons of we stil konden houden wat ze ons wou vertellen, natuurlijk zouden we dat doen zeiden we bijna in koor.
Ze vertelde dat ze samen met haar broer in een van de achtertuintjes had gegluurd en gezien had dat daar een koppeltje aan het vrijen waren. En dat zowel zij als haar broer daar zo opgewonden van geworden waren dat ieder zichzelf had bevredigd. Nou vond ze dat niet zo erg, maar ze waren betrapt door dat koppeltje en hard weggerend. Nu was de vraag of wij naar dat koppeltje wilden gaan om het uit te leggen en dat hun ouders er niet achter zouden komen.
Nu snapten wij dat best, en wilden dat ook wel doen.
Op de camping terug gekomen hoorde we Lois tegen Jonas zeggen dat Het oké was en met een knipoog richting ons gingen ze naar binnen omdat het al laat was en slaap hadden….
Janet en Wim kwamen nog even naar ons huisje en vroegen of we zin hadden om nog even te borrelen en te kaarten.
Welk spel gaan we spelen vroeg Janine. Strippoker natuurlijk zei Wim met een brede lach.
Nou is goed zei Janine en begon zich gelijk uit te kleden. Wim keek verbaasd en zei: dat hoeft pas als je verliest hoor, Nee hoor zei Janine, je bent hier al naakt, dus strippoker gaat hier andersom, je moet je weer aankleden. Door deze opmerking zat iedereen te lachen.
Maar we kunnen het ook anders doen hoor, op onze manier zei Janine.
Wat is die dan vroeg Janet. Nou zei Janine, dan doen we het met opdrachten, ik zal ze even pakken. Janine ging binnen het opdrachtenboek halen wat wij zelf gemaakt hadden.
Hierin staan alle mogelijk denkbare sexuele handelingen in die je maar kan bedenken, gevolgd door het aantal keer en met wie. Dit boek hebben we vaker gebruikt met gezellige avonden met ruimdenkende vrienden.
Ze gaf het boek aan Wim en Janet die het door gingen spitten.
Na 2 borrels besloten ze om het spel mee te spelen, maar dan wel in jullie achtertuin, want onze kids liggen.
Geen probleem antwoordde ik, en we verhuisde naar ons achtertuintje. Waar we eerst al onze kleren maar uitdeden. Wim deelde de kaarten en Janine schonk nog een borrel in. De eerste ronde verloor Janine en Janet mocht als winnaar de eerste opdracht uitkiezen.
Janine moest van één man binnen twee minuten zijn lul stijf maken.
Om niet gelijk te shockeren ging Janine naast mij zitten en begon met mijn piemel te spelen tot hij stijf was, ruim binnen de tijd lukte het haar en was haar opdracht voltooid en kon het volgende spel beginnen.
Nu was ik de winnaar en Janet de verliezende. Ik zocht een mooie opdracht uit. Ze moest van één man de lul stijf maken zonder dat ze haar handen mocht gebruiken.
Ze ging natuurlijk voor Wim zitten en begon met haar tong zijn lul te likken en toen hij een beetje overeind kwam begon ze hem stevig te pijpen. Toen hij goed stijf was hield ze op, een beetje jammer voor Wim natuurlijk. Janet mocht als verliezer de volgende ronde delen.
Nadat ze gedeeld had vroeg Janet of het verplicht was om de opdracht uit te voeren met je eigen partner, Janine antwoordde daarop dat ze dat zelf mocht beslissen, mits de partners het daarmee eens waren
De derde ronde werd weer door Janet gewonnen en Wim verloor. Nu moest Janet natuurlijk een opdracht voor Wim uitzoeken. Ze gaf hem de opdracht om 5 minuten lang twee vrouwen tegelijkertijd te vingeren. Dit kon natuurlijk alleen als Janine dit toestond, dus Wim vroeg ons of we hier bezwaar tegen hadden. Natuurlijk niet zeiden we. Janine en Janet gingen naast elkaar op het gras liggen en Wim begon eerst met Janet en toen die schijnbaar nat genoeg was begon hij ook met Janine. Beide dames genoten duidelijk, en zonder dat Janet en erg in had begon Janine ook met haar borsten te spelen. Kennelijk had Janet hier geen bezwaar tegen want ook zij speelde mat de borsten van Janine.
Na 5 minuten was de pret weer voorbij en werd er gedeeld voor de volgende opdracht.
Nu was ik verliezer en Janine de winnaar. Janine zocht een expliciete opdracht op:
Laat je pijpen door iemand die niet je partner is, maar je mag niet klaarkomen!!
Nou was dit makkelijk, dus ik liep met mijn half stijve lul naar Janet en vroeg of ze mij wilde pijpen Natuurlijk zei ze, en begon zachtjes met haar tong rond mijn eikel te draaien. Hierdoor sprong mijn lul gelijk in de houding, met één hand omvatte ze mijn balen en met haar andere hand hield ze mijn lul voor haar mond. Met diepe halen begon ze me te pijpen en het duurde dan ook niet lang voordat ik er een eind aan moest maken omdat ik op het punt van klaarkomen zat.
Wim vroeg of we überhaupt nog moesten kaarten voor de opdrachten. Nee dus, de kaarten werden aan de kant gelegd en het boek ging open. Wim zei: laten we een willekeurige opdracht uitvoeren, hij bladerde door het boek en zei degene die stop roept moet de opdracht uitvoeren. Stop riep Janine, welke mag ik doen? Wim: er moet een vrouw gebeft worden, bezwaar?
Nee hoor, zei Janine terwijl ze naar Janet keek. Jij ook geen bezwaar Janet? Nee hoor, als het
maar lekker is. Janet ging languit liggen en Janine dook met overtuiging tussen de benen van Janet. Terwijl ze Janet lag te beffen, die dit duidelijk heerlijk vond, stak haar kontje omhoog en hadden Wim en ik een mooi zicht op het natte kutje van Janine.
Ik ging achter haar zitten en begon Janine ondertussen te vingeren. Hé dat stond er niet bij hoor, zei Janine. Jawel hoor zei ik, dat is de volgende opdracht.
Wim kon het ook niet laten en hing zijn lul boven de mond van Janet die er zonder tegenspraak direct aan begon te zuigen. Janine’s kwam door mijn gevinger al heerlijk klaar en smeekte om geneukt te worden. Natuurlijk zei ik, en stopte mijn lul zachtjes in haar kutje en begon haar ritmisch te neuken. Ondertussen lag Janet heftig klaar te komen onder Janine.
Nadat ze klaargekomen was kroop ze onder Janine vandaan en kroop er andersom weer onder zodat ze met haar gezicht recht onder het kutje van Janine lag. Ik zag dat en vermoedde dat ze nu Janine wilde beffen en haalde mijn lul uit haar kutje zodat ze gebeft kon worden.
Ondertussen had Wim zijn lul in het kutje van Janet gestoken en begon haar te neuken.
Omdat ik achter Janine was blijven zitten hing mijn lul ook boven de mond van Janet, die daar dankbaar gebruik van maakt door er ook af en toe aan te zuigen. Ook Janine kon bij de lul van Wim en probeerde hem ook af en toe een beetje te pijpen.

Hoewel de vrouwen al wel waren klaargekomen en de heren niet gunden we onszelf een adempauze. Na de adempauze zei Janet: ik zou graag willen dat de heren ons klaarbeffen.
En wie heeft daar nou bezwaar tegen?
Omdat ik nog niet van het kutje van Janet had mogen genieten ging ik voor Janet zitten en begon haar rustig te likken en te vingeren. Wim liet zich ook niet ongemoeid en was heerlijk met Janine bezig. Aan de geluiden te horen hadden beide dames het reuze naar hun zin en duurde het dus ook niet lang voordat beide vrouwen vlak na elkaar klaar kwamen.
Na bijgekomen te zijn werden de rollen omgedraaid en begonnen de vrouwen ons te pijpen, maar we om de beurt. Als eerst werd Wim door de vrouwen verwend. Janine begon al gelijk aan de eikel van Wim te likken terwijl Janet aan zijn ballen aan het sabbelen was. Janine nam de lul van Wim lekker in haar mond en aan de kuiltjes in haar wang te zien zoog ze er zich aardig op vast. Nou weet ik dus dat Janine het goed en diep kan, en dat liet ze ook duidelijk zien. Nu was de beurt aan Janet die zich niet onbetuigd liet en de lul van haar eigen vent zo diep mogelijk begon te pijpen. Toen ze merkten dat hij bijna kwam hielden ze op en begonnen gelijk met mij. Janet begon als eerst met haar tongetje en Janine likte zachtjes aan mijn ballen.
Ik stond al aardig op springen en at merkte de dames. Wim kwam er ook weer bij en Janine ging verder met Wim en Janet zat nog steeds aan mijn lul te zuigen. Zonder dat het afgesproken was kwamen Wim en ik bijna gelijktijdig klaar in de mondjes van elkaar vrouw.
Janine zoog Wim helemaal leeg en Janet kreeg mijn volle lading in haar mond.
Tot onze verbazing keerde Janet en Janine naar elkaar toe en gaven met het zaad nog in hun mond elkaar een innige tongzoen.
Na deze inspanningen dronken we nog een borrel, de kaarten en het boek ging de kast in.
Wim en Janet gingen naar hun eigen bungalow, maar met de mededeling dat dit wat hun betreft zeker niet de laatste keer hoefde te zijn, en dat gevoel was wederzijds.

Maandag
Als eerste hadden we gezamenlijk ontbijt met de buren.
We lieten natuurlijk niets merken van gisteravond omdat Lois en Jonas er ook bij zitten.
We maken er verder een lekkere luie dag van.
Nu Lois en Jonas een beetje gewend zijn durven ze ook volledig naakt te lopen. Jonas nog wel met een halve stijve, maar dat gaat ook wel over,

Nu we Lois helemaal naakt zien weten we waarom ze bang was voor “geile blikken” , Ze heeft zichzelf praktisch kaalgeschoren, enkel een klein streepje wat vanaf haar schaamlipjes omhoog loopt is er nog over. Maar 90% van de vrouwen die hier rondlopen zijn geheel of gedeeltelijk geschoren dus waarschijnlijk heeft ze wel door dat dit niet apart is.

We gaan nog even langs de bungalow waar Lois en Jonas hebben staan gluren en vertelen daar de situatie. De bewoners ( Nederlanders van rond de 25) hebben er begrip voor en maken er verder geen probleem van. Sterker nog, als Lois en Jonas een keer willen kijken als hun Het doen zijn ze van harte welkom.

’s-Avonds zitten we rustig in onze achtertuin als Lois en Jonas aan komen lopen.
Ze vragen hoe het bij de gluur bungalow is gegaan. We vertellen dat ze er geen punt van maakten en dat als ze willen kijken als hun bezig zijn ze dat gewoon mogen doen.
Beide moeten hier om lachen en er worden wat grappen over gemaakt.
Lois zegt: dan kan ik wel goed zien hoe je een jongen moet pijpen, maar om dan bij een vreemde te kijken vind ik wel raar, dan kijk ik net zo lief bij jullie. Jonas vult aan: en dat geldt ook voor het beffen en neuken, haha
Wij vinden dat wel goed, maar dan willen we wel dat jullie het eerst aan je ouders vragen of wij zo’n demo mogen geven.
Lois en Jonas gaan daarop terug naar hun ouders en blijven een tijdje weg.
Na zo’n anderhalf uur komen ze terug met Janet en Wim. Ze hebben het hele verhaal nu gehoord en vinden het niet zo’n punt dat wij een demo geven. Op voorwaarde dat Wim en Janet er ook bij zullen zijn.
Omdat de vorige avond ook al een uitputtende was, spreken we af voor de volgende avond.

Dinsdag
Omdat we toch de avond samen gaan doorbrengen eten we samen en na het opruimen gaan we naar onze bungalow voor de demonstratie.
Tijdens het eten is al wel naar voren gekomen dat ze theoretisch alles weten qua seksuele voorlichting, maar beide praktisch geen praktijkervaring hebben, op wat zoenen en zelfbevrediging na dan.
We vragen ze eerst wat ze als eerst willen weten of willen zien.
Jonas is nu de brutaalste en zegt: ik wil zien hoe je moet beffen en hoe een vrouw klaarkomt.
Ik stel voor dat Janine op de tuintafel gaat liggen. (gelukkig zo’n stevige ouderwetse picknicktafel) Als Janine ligt trekt ze zelf al haar benen op zodat we allemaal goed haar kutje kunnen zien, ook Lois kijkt geïnteresseerd mee. Ik laat Jonas zien waar haar clitoris zit en de binnenste en buitenste schaamlippen en natuurlijk haar schede. Tot zover de anatomisch uitleg. Nu begin ik eerst Janine te vingeren, omdat we de hele dag al hier naartoe leefden wordt ze al snel nat, ik stop even twee vingers in haar kutje en laat zien dat ze erg nat is, vervolgens lik ik mijn vingers af met de opmerking: mmmm, lekker.
Jonas vraagt: is dat echt lekker? Tuurlijk zeg ik en vraag of hij het ook wil proeven.
Een beetje verbaasd antwoord hij: uhhh, ja doe maar.
Ik steek opnieuw twee vingers in Janine’s kutje en laat ze nu aflikken door Jonas, die gelijk reageert met, mmm inderdaad niet vies, jij ook zus? Lois vind het niks en slaat deze beurt over. Met beide handen hou ik Janine’s kutje ver open zodat Jonas en Lois het goed kunnen zien. Nu start ik met likken eerst langs Janine’s schaamlippen en ga dan richting haar klitje.
Janine laat duidelijk blijken dat ze het lekker vind. Tussendoor stop ik even om te vragen of dit duidelijk is, en terwijl ik om me heen kijk zie ik dat Wim, met een stijve lul, ondertussen Janet aan het vingeren is. Dit valt Jonas en Lois niet op omdat Wim en Janet een stukje achter hun zitten. Ook Jonas heeft een behoorlijke stijve die dus echt wel opvalt, zelfs bij Lois die er een grapje over maakt: Zo Jonas, hij is net zo groot als toen we bij die Nederlanders stonden…
Uit balorigheid vraag ik of Jonas het eens wil proberen. Deze stemt ermee in nadat hij terwijl hij even omkeek een knipoog van zijn vader kreeg.
Jonas gaat tussen de benen van Janine zitten en probeert hetzelfde te doen als wat ik voordeed. Aan de reactie van Janine te merken doet hij het niet verkeerd, het duurt nu ook niet lang voordat Janine heftig klaarkomt en Jonas zijn gezicht strak tegen haar kut aandrukt tijdens haar orgasme. Zo dit was het eerste deel, nu verder met deel twee.
Nee hoor, zegt Lois. Ik wil ook meemaken wat Janine net heeft doorgemaakt.
Ik kijk naar Wim en Janet en die knikken dat ze het prima vinden.
Lois gaat nu op tafel liggen en trekt haar benen net zo op als Janet. Nou begin maar, zegt ze.
Ik ga voor Lois zitten en druk haar lipjes een klein beetje open. Jeetje, wat een jong strak kutje is dit, die wil k straks ook wel neuken als het zo uitkomt, denk ik bij mezelf. Janine ziet me denken en zegt: ik weet wat je denk, en je hebt gelijk ook!
Ik begin nu aan de lipjes van Lois te likken, een lichte siddering gaat door haar lichaam. Janine is naast Lois blijven zitten om haar zachtjes over haar borsten te strelen, wat Lois ook duidelijk lekker vind. Ik sabbel nu stevig aan het klitje van Lois en waarschijnlijk omdat dit allemaal nieuw voor haar is duurt het ook niet zo lang voordat ze heftig kreunend klaarkomt.
Nadat ze is bijgekomen zegt ze: Zo, dat’s veel beter dan zelf vingeren, dit laat ik vaker doen,haha.
Nu is het toch echt tijd voor de tweede demo, en ik vraag een vrijwilliger om op tafel te gaan liggen. Janine zal de honneurs waarnemen is al afgesproken.
Wim geeft aan wel op tafel te willen gaan. Jonas en Lois kijken hier heel even vreemd van op, maar zien ook de stijve lul van hun vader en snappen ook wel dat ook hij hier erg geil van geworden is.
Wim gaat op tafel liggen en laat zijn onderbenen net over de rand hangen. Janine gaat tussen zijn benen staan en pakt zijn lul eerst stevig vast. Kijk zegt ze, Nu zit de voorhuid er nog overheen, maar die kan je beter naar beneden schuiven want de eikel ligt dan bloot en is dan supergevoelig, ook het driehoekje onderaan de eikel is een erg gevoelig plekje.
Terwijl ze het uitlegt laat ze dit ook gelijk zien. Let wel op dat het wel goed schoon is hoor, zegt ze nog.
Met haar tong likt ze nu eerst aan de stam van Wim’s lul, en als deze helemaal nat is begint ze aan de eikel te likken en geeft ze er kusjes op. Dan neemt ze Wim’s eikel helemaal in haar mond en zuigt er zachtjes op. Wim maakt wat neukbewegingen als hint dat hij wil dat ze hem dieper neemt, dit doet ze dan ook braaf en laat haar mond helemaal over Wim’s lul zakken.
Ondertussen is Janet naast mij komen staan en speelt een beetje met mijn lul, en omdat ik achter Lois sta voelt zij ieder keer mijn lul tegen haar billen slaan. Omdat ze dit voelt zoekt ze achter haar rug naar mijn lul en begint er al zachtjes aan te trekken.
Ondertussen is Janine nog druk bezig met Wim te pijpen, die er schijnbaar ook niet genoeg van krijgt, en waarschijnlijk dicht tegen zijn hoogtepunt aan zit.
Janine merkt dat en stopt om Wim even wat rust te geven.
Einde demo, zegt ze, nu mag de volgende.
Aangezien de demo voor Lois was, zal Lois nu verder moeten gaan, zegt Jonas brutaal.
Ja, moet ik het zeker met mijn vader doen? Ja, wat maakt dat nou uit, een lul is een lul hoor, reageert Jonas. Lois kijkt iedereen even aan en aarzelend gaat ze richting haar vader. Ze pakt z’n lul vast en begint eraan te likken zoals Janine voorgedaan had. Hoe weet ik nou wanneer hij klaarkomt, vraagt ze, en wat moet ik dan doen? Janine helpt haar en zegt, als hij zwaar begint te hijgen en zijn lichaam aanspant dan gaat hij komen, je kan dan twee dingen doen. Of je blijft pijpen en hij komt klaar in je mond iets wat de meeste mannen het lekkerste vinden. Of je stopt met pijpen en trekt hem verder af, je kan dan zien hoe het eruit spuit en daarna eventueel het zaad oplikken als je dat wil, beide is geil en goed.
Hierna gaat Lois verder en begint zachtjes aan de eikel van haar vader te zuigen. Hij legt een hand op haar achterhoofd om haar duidelijk te maken at hij dieper wil.
Lois probeert het wel, maar Wim’s lul is niet een van de kleinste en past niet helemaal in haar mond. Lois krijgt nu de slag te pakken en is bijna als volwassen volleerde vrouw haar vader aan het pijpen. Omdat hij door zijn eigen dochter wordt gepijpt komt zijn hoogtepunt snel naderbij. Janine geeft Lois aan dat ze nu de keuze moet maken. Lois laat de lul uit haar mond glijden en trek hem verder af. Door haar onwetendheid hoever het kan spuiten houdt ze hem op haar gezicht gericht. Wim kreunt nog één keer luid en spuit het zaad over haar gezicht.
Haar halve gezicht zit onder Janine helpt haar met het schoonmaken. Voorzichtig likt Janine het zaad van Lois gezicht. De druppels die op haar lippen zitten likt Lois zelf naar binnen en proeft het voorzichtig. Helemaal niet vies hoor, zegt ze opgetogen. Was het lekker pap, vraagt ze nog en veegt haar gezicht verder schoon met een van de handdoeken.
Zo, was dit voldoende gedemonstreerd? Nee, zegt Jonas, wordt ik niet gepijpt dan?
Nou, ga maar liggen zegt Lois, Ik lust nog wel wat. En voor wij het door hebben ligt Jonas op tafel en wordt gepijpt door zijn kleine zus, die nu duidelijk de smaak te pakken heeft. Ik wil ondertussen ook wel gebeft worden, zegt Lois. Haar vader wil zijn dochter een tegen-dienst bewijzen en kruipt zo onder Lois dat hij precies bij haar spleetje kan om die eens lekker uit te likken. Janet, die tot nu toe een beetje afzijdig was gebleven klom op tafel en positioneerde zichzelf zodanig dat ze precies met haar spleet boven Jonas z’n gezicht hing, deze begon gelijk aan zijn moeder kut te likken alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
Jonas, die nog nooit eerder gepijpt was kwam al snel klaar, dit keer in de mond van Lois, die nu niets verloren wou laten gaan en alles ook direct doorslikte. Ze draaide zich om zodat haar vader haar nog beter kon beffen, ook dit duurde niet lang meer en heftig schokkend kwam Lois klaar op de tong van haar vader. Janet was er ondertussen ook bij gaan liggen en Jonas likt de kut van zijn moeder helemaal uit, wat resulteerde in een heftig orgasme van Janet.

Janine en ik stonden ondertussen op een metertje afstand te kijken naar dit schouwspel en waren er best trots op dat we Lois en Jonas wegwijs hadden gemaakt in wat lekker is.

Nadat onze buurtjes allemaal klaar waren en weer een beetje schoon zijn we eerst even de keeltjes gaan smeren met wat limonade en een biertje.
Henk, mag ik je wat vragen? Natuurlijk Lois zei ik. Jij bent nog helemaal niet klaargekomen, vind je dat niet erg? Nee hoor zei ik, ik maakt het straks wel af met Janine Oh, dan gaan jullie zeker neuken. Dat denk ik wel ja, zei ik. Mogen wij dan ook kijken? Van mij wel hoor. Dit was misschien wel de kans om uit te vinden hoe strak haar spleetje is dacht ik bij mezelf.
Janine begon aan mijn oor te knabbelen en fluisterde: dan neuk ik Jonas wel.
Janine had mij dus door, lekker hoor.
Na onze drankjes begon Janine met mijn lul te spelen, Lois en Janet hadden dit door en kwamen op hun knieën erbij zitten, Het duurde dus niet lang voor mijn lul weer in volle glorie fier overeind stond. Janine wees met mijn lul richting Janet die haar mond opendeed en hem in haar mond nam en lekker begon te pijpen. Na een paar haaltjes wees ze hem richting Lois, die er ook een paar keer aan mocht zuigen. Oh, die van jouw is veel dikker als van Pa zei ze.
Ik zei, iedere lul is weer anders hoor, maar dat zal je wel merken in de toekomst.
Janine liet het pijpen nu verder aan Janet en Lois over en ging weer op de rand van de tafel liggen. Jonas, Wim, willen jullie mij even lekker nat beffen? Beide heren gingen gewillig aan de slag en om beurten likte ze de spleet van Lois lekker nat.
Met een hard gepijpte lul liep ik naar Janine en hield hem voor haar spleet. Jonas en Lois stonden links en rechts naast me en keken vol verwachting tot ik hem erin zou stoppen.
Weet je nou wat veel lekkerder is, vroeg ik aan beide. Nou, wat dan?
In plaats van te kijken kan je het beter zelf doen. Ja, maar… wie met wie dan?
Nou, dan neem ik jouw wel Lois zei ik, en dan kan Jonas Janine nemen.
Is goed hoor zei Jonas, maar Lois twijfelde. Waarom twijfel je vroeg Janet aan haar dochter.
Je kan niet zwanger worden want je bent al een jaar aan de pil.
Ja, maar die van Henk is zo dik, ik ben bang dat ie niet past. Nou, daar hoef je niet bang voor te zijn hoor, zo is de natuur, die past zich aan, let maar op, probeer maar.
Lois ging nu naast Janine op tafel liggen en opende haar benen. Ik ging haar eerst maar even lekker nat beffen zodat ik er makkelijker in kon komen. Toen ze nat genoeg was besloot ik om het te proberen. Doe je alsjeblieft zachtjes, vroeg ze nog. Natuurlijk, als het niet gaat stop ik, ik ga je echt geen pijn doen. Janet kwam erbij staan en hielp even mee door het kutje van haar dochter lekker open te houden. Ik zette mijn eikel voor haar gaatje en drukte hem zachtjes naar binnen. Ik merkte al dat dit erg strak ging, dat beloofde wat voor de rest.
Nou moet je even diep ademhalen zei Janet tegen haar dochter. Terwijl ze diep ademhaalde drukte ik mijn hele lul in één keer naar binnen en liet hem er rustig in zitten. Haha, hij zit er echt helemaal in het, zei Lois triomfantelijk, ga je nu neuken? Ja hoor zei ik, en begon hem rustig heen en weer te halen in dit o zo strakke tienerkutje. Jonas had even gewacht tot Lois en ik zover waren en stak zijn lul nu ook ik Janine’s kutje en begon haar met ritmische bewegingen te neuken. Ook ik begon Lois met lange halen te neuken, OOOH wat lekker is dit, kreunde Lois nu uit. Dit was voor mij het moment om haar nu wat steviger te neuken en begon wat harder te stoten. Ook Jonas, voor wie dit zijn eerste neukbeurt was, gaf wat gas bij en verhoogde zijn ritme. Na een paar minuten kwam Jonas al klaar en haalde zijn lul uit Janine’s kut waarna het zaad er gelijk uitdroop, Janet was er als de kippen bij om dit dan maar weer schoon te likken, wat weer erg op prijs gesteld werd door Janine, die door het schoonlikken weer klaar kwam. Lois lag duidelijk te genieten van de neukpartij, haar vader stond naast haar en hield zijn lul voor de mond van zijn dochter die er gelijk op begon te zuigen. Ik stootte hard door en voelde mijn zaad opborrelen, ik hield me in en op het moment dat Lois klaarkwam spoot ik mijn zak leeg in haar jonge kut. Het verbaasde me hoeveel ik spoot, dit kwam natuurlijk door de gehele geiligheid van de hele avond. Ik haalde mijn lul uit haar kutje, het zaad liep er uit. Ze haalde haar hand langs haar spleet en likte die af. Mmmm, blijft heerlijk dat zaad. Lois lag nog na te genieten op tafel, spelend met de lul van haar vader.
Deze gaf zijn dochter een kus en ging tussenhaar benen staan. Met één beweging stak hij zijn lul in haar en begon haar gelijk hard te neuken. Binnen een minuut kwam Lois klaar en moedigde haar vader aan om haar ook vol te spuiten. Dit liet Wim zich geen twee keer zeggen en met een diepe grom spoot ook hij zijn zaad in Lois.
Toen was het wel even gedaan met de pret en gingen we rustig binnen zitten met een drankje en een lekkere snack. Na deze avond zoals deze was iedereen moe en ging tevreden naar zijn
eigen bed.

Woensdag
Terwijl we nog napraten over gisteravond komen er twee gasten aangelopen.
Het is het Nederlandse stel waar we eerder langs waren geweest.
Ze vertelde dat ze gisteravond al langs waren geweest, maar gezien hadden dat we het erg “druk” hadden en daarom maar niet gestoord hadden.
Uhh, ja we waren inderdaad erg druk, ga zitten, dan leg ik het even uit
Het stel, Marc(26) en Carole(23), gingen zitten en we legden uit hoe het kwam dat we zo druk waren.
Nou, zei Marc, de volgende keer dat jullie het druk krijgen moet je maar even bellen of langs komen, dan komen wij wel helpen.
Is goed, zei Janine, die er wel wat in zag. Willen jullie koffie? Ja, lekker zeiden ze beide.
En zo zaten we een halve ochtend gezellig met Marc en Carole bij ons in de voortuin te kletsen en spraken af dat we ze zouden bellen als we het “druk” kregen.
Toen Marc en Carole weg waren zei Janine: Niet zo vreemd dat Lois en Jonas daar hebben staan gluren, Wat een lekkere vent, en heb je gezien hoe groot die al is als tie slap is?
Nou, ik keek ergens anders naar en dat wat ook niet verkeerd, Carole heeft een mooie gebruind lijfje en een paar strakke schaamlipjes, alleen jammer dat ze alleen haar lipjes heeft geschoren en de rest niet.


Vrijdagavond.
Zullen we vanavond een feestje bouwen? Vroeg ik aan Janine. Wat voor feestje vroeg ze. Nou, net als Dinsdagavond en dan nodigen we Marc en Carole ook uit. Ja, is goed, daar ben ik altijd wel voor in.
Ik pakte de telefoon en belde Marc en Carole, deze zeiden gelijk toe te komen, Nu nog even naar de buren. Deze gaven ook aan te komen.
’S-Middags hebben we Wim en ik de boodschappen gedaan, wat limonade, alcoholica en een partij snacks, want je wil op zo’n feestje geen dorst hebben en een hapje gaat er ook wel in.
Na het eten komen als eerste Mar en Carole aangelopen. Ze komen gelijk naar de achtertuin en gaan op het gras zitten, ze hebben gelukkig zelf een plaid meegenomen want die heb ik zelf ook wel, maar niet voor 8 personen. Wat me gelijk opvalt is dat nu zowel Carole als Marc geheel geschoren zijn. Het kutje van Carole ziet er nu nog lekkerder uit. Een half uurtje later komen Wim, Janet, Lois en Jonas ook de tuin inlopen.
Wim en Janet maken voor het eerst kennis met Marc en Carole, en Lois en Jonas kennen hun al wel, maar nu ook met naam.
Wat gaan we vanavond doen, vraagt Wim. Zeg het maar Wim, ik vind alles goed, zegt Janine.
Zullen we jullie boek erbij pakken, nu met meer keus is dat vast veel leuker.
Is goed hoor, maar niet iedereen kent het boek, ik leg het wel even uit.
In dit boek staan sex-opdrachten, verdeeld in categorieën, voorspel, neukstandjes enzovoort, en met wie enz. Op iedere bladzijde 2, 1 voor de man en 1 voor de vrouw. Alle opdrachten duren 5 minuten.
Je kan het bij een ander spel gebruiken, bijvoorbeeld een kaartspel, maar je kan ook door dobbelstenen te gooien een opdracht krijgen die je moet uitvoeren. Lijkt dit jullie wat?
Lois, Carole, Marc en Jonas, geven aan dit wel geinig te vinden en stemmen ermee in.
Ondertussen had ik het boek en de dobbelstenen al gehaald. De eerste ronde gooien we voor wie de eerste beurt krijgt. We gaan in een kring zitten en gooien om de beurt de eerste stenen.
Janet heeft als enige een 6 gegooid en mag dus beginnen. Verder gaat iedereen in volgorde zitten zodat makkelijk te onthouden is wie er aan de beurt is. Ze gooit een 4, het boek gaat open en er staat dat ze de jongst man moet gaan pijpen. Ze kruipt door de kring naar Jonas en begint rustig aan Jonas zijn nog net niet stijve lul te sabbelen. Langzaam wordt hij steeds harder en kan Janet ook steviger pijpen, met een hand houdt ze de zak van Jonas vast en masseert zijn ballen. Helaas voor Jonas zijn de 5 minuten al snel om, en moet de volgende speler de dobbelsteen gooien.
Nu is de beurt aan Marc en hij gooit een 1. Hij moet de eerstvolgend vrouw rechts van hem vingeren tot ze goed nat is of de tijd om is. Janine zit direct naast hem en doet haar benen al opzij zodat hij er goed bij kan. Nee zegt Marc, ga maar op je knieën zitten met je kont naar de groep. Janine gehoorzaamt braaf en gaat zitten zoals Marc graag wil. Nu ze zo zit begint Marc haar te vingeren, met een hand vingert hij haar klitje en met zijn andere hand steekt hij drie vingers in Janine’s kutje. Duidelijk is te horen dat Janine dit op prijs stelt en hoewel ze al flink nat is houdt Marc niet op en gaat door. Net op het moment dat Janine klaarkomt is de tijd om.

Nu zal Janine zelf de stenen moeten gooien. Na een flinke slok water gooit ze de steen en gooit een 3. Laat je in je mond neuken door je eigen partner en iemand naar keuze of bef de twee jongste vrouwen
Ik kies voor de tweede opdracht, mag dat? Ja hoor, antwoorden wij.
Janine laat Carole en Lois naast elkaar zitten en gaat als eerste naar het kutje van Lois, ze likt hier zachtjes overheen en met één hand begint ze over het kutje van Carole te wrijven. Als ze het kutje van Lois lekker nat gelikt heeft wisselt ze om en begint aan het kutje van Carole te likken en vingert ondertussen Lois. Beide dames genieten hoorbaar en het is dan ook jammer als de tijd voorbij is.

Nu is de beurt aan Carole. Ze pakt de dobbelsteen en gooit ook een 3.
Nou als ik dan toch mag kiezen dan neem ik Henk en Wim, ja jij bent al gepijpt Jonas.
Carole staat op en gaat op een van de bankjes zitten, zo dan kan ik er goed bij, zegt ze. Wim en ik nemen voor haar plaat en Wim bied zijn al stijve lul aan. Ze begint gelijk te pijpen waarbij ze probeert om dit zo diep mogelijk te doen, Na een paar halen sluit ze haar lippen om mijn lul en begint daar even fanatiek op te zuigen. Maar nu ben ik aan het pijpen, jullie zouden me in mijn mond neuken toch? Ze gaat nu op tafel liggen met haar hoofd net over de rand en zegt: zo nu kunnen jullie me neuken. Wim steekt hem weer als eerste in haar mond en drukt hem er zover mogelijk in, zover dat Carole iets begint te kokhalzen. Dan verhoogt hij het tempo en neukte haar in haar mond, als hij bijna klaarkomt stopt hij en ga ik voor haar staan, ik laat haar even op adem komen en stop dan mijn lul in haar mond, ik hou haar gezicht vast en neuk haar zo diep mogelijk. Ook ik stop als ik voel dat ik ga klaarkomen en Carole zegt: Jammer dat jullie niet lekker in mijn mond zijn gekomen, maar gelukkig is de avond nog niet voorbij.

Dan is de beurt aan Jonas, Jonas gooit een 6. In het boek staat dat hij een vrouw naar keuze mag beffen, maar niet zijn eigen partner. Die heeft hij niet, dus hij kiest voor Carole. Hij zegt: ja, van de week heb ik gezien hoe Marc jouw befte en ondertussen heb ik geleerd hoe, dus kan ik het bij jouw ook. Carole gaat op de grond liggen en trekt haar benen op zodat Jonas er goed bij kan. Met beie handen houdt hij het kutje van Carole open en begint er stevig aan te likken, Carole die van het mond neuken al erg geil was geworden komt binnen twee minuten al klaar maar Jonas neemt hier geen genoegen mee en blijft doorgaan, en een tweede orgasme volgt al snel. Dan is ook voor hun helaas de tijd voorbij. Carole geeft Jonas een complimentje en zegt dat hij dat wel vaker mag komen doen, Dan is Wim aan de beurt.

Wim gooit een 2 en mag volgens het boek een vrouw naar keuze gaan beffen. Aangezien Janet nog niet gebeft is, kiest hij ervoor om haar te beffen. Omdat hij precies weet wat ze lekker vindt duurt het dan ook niet lang voordat ze heftig klaarkomt op Wim’s gezicht.

De laatste twee beurten zijn voor Lois en mij omdat we allebei een één hadden gegooid.
Lois gooit eerst en het is een 5, ik gooi ook gelijk en gooi een 2.
Dit betekend dat Lois een man naar keuze mag pijpen en ik een vrouw naar keuze mag beffen.
We kijken elkaar aan en gaan spontaan in een standje 69, Lois gaat bovenop en begint direct aan mijn lul te zuigen, ik trek haar kontje naar beneden en begin vol overtuiging haar alreeds natte kutje te likken. Tot mijn verbazing pijpt ze nu erg diep en zuigt ze er ook erg hard op. Het lijkt erop dat ze wil dat ik in haar mond spuit, maar dan toch niet eerder als dat ze lekker klaargekomen is door mijn gebef. Ik zuig me vast op haar klitje en merk aan de siddering in haar lichaam dat ze gaat klaarkomen. Op dat moment laat ik me ook gaan en spuit mijn eerste lading in haar mond. Een klein gejoel volgt, omdat ik de eerst man ben die zijn hoogtepunt bereikt.

Als we allebei zijn bijgekomen gaan we eerst met z’n allen wat eten en drinken om klaar te zijn voor de volgende ronde.

Nu we gezellig aan de borrel zitten, blijkt dat eigenlijk iedereen het spel achter zich wil laten en gewoon met elkaar wil gaan spelen.
Omdat ik nu naast Carole zit lijkt dit mij de uitgesproken kans om met haar eens te gaan spelen. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en begin haar zachtjes te strelen. Terwijl k haar streel zie ik dat er links en rechts van mij mijn voorbeeld wordt gevolgd. Ik concentreer me nu eerst maar op Carole en mijn strelende hand laat ik langzaam richting haar schaamlipjes gaan. Om het mij wat makkelijker te maken doet ze haar benen iets uit elkaar en legt ondertussen haar hand op mijn piemel en begint hem lekker te strelen.
Ik zit nu met mijn vingers al lekker tussen haar lipjes en streel haar klitje zodanig dat ze merkbaar natter wordt. Ook mijn leuter is alweer aardig stijf door het heerlijke handje van Carole. Carole gaat languit op de zitting van de bank liggen en trek haar benen zo op dat ik heerlijk aan haar kutje kan gaan likken. Ik spreid haar doosje open en begin langzaam haar kutje uit te likken. Plotseling voel ik dat een van de andere dames aan mijn stijve lul zit. Ik kijk even om en zie dat het mijn eigen Janine is. Ze zit op haar knieën voorover gebogen aan mijn lul te trekken terwijl Jonas haar achterlangs al aan het neuken is. Nadat Carole weer is klaargekomen laat ik haar ook op haar knietjes zitten en steek mijn lul vanachter in haar natte kut. Carole is zo gaan zitten dat Janine haar precies kan kussen, en terwijl Jonas en ik de dames neuken geven ze elkaar regelmatig een stevige tongzoen. Jonas begint Janine nu op zijn hardst te neuken en brult dat hij klaar gaat komen. Carole kruipt ineens vooruit en grijpt Jonas lekker bij zijn ballen als hij zwaar kreunend in Janine klaarkomt. Door het wegkruipen van Carole is mijn lul uit haar warme kutje ontsnapt en terwijl ik weer naar voren kruip steek ik hem er weer lekker in. Ik neukt Carole nu met lekkere lange halen terwijl Janine nu mijn ballen aan het masseren is. Het duurt niet lang voordat ik voel dat ook ik klaar ga komen. Ik verhoog het tempo en een paar stoten later spuit ik mijn tweede lading van deze avond in het gewillige kutje van Carole die door mijn ontlading haar zoveelste orgasme beleeft.



Terwijl wij met z’n viertjes bezig waren gebeurde met de andere vier ook het nodige, dit vertel ik door de ogen van Marc.

Marc: ik zie dat Henk al lekker mijn vriendin zit op te vrijen terwijl ik tussen Janet en Lois in zit. Van deze aanblik krijg ik weer een behoorlijke stijve die de dames niet ontgaat. Uit mijn ooghoek zie ik dat ook Wim een paaltje heeft staan. Zowel Janet als Lois zitten met hun hand in mijn kruis te aaien en Janet heeft ook nog eens de lul van Wim vast. Wim gaat staan en houdt zijn lul voor Janet’s gezicht, die er automatisch aan begint te zuigen. Ik neem mijn kans waar en sta ook op en biedt Lois mijn jongeheer aan. Met volle overgave begint te er aan te zuigen. Ik wil ook wel door Janet gepijpt worden en maak dit duidelijk aan Wim. Na even gepijpt te zijn wisselen we van plaats en begint Janet aan mijn lul te zuigen en Lois pijpt haat vader alsof ze nooit anders gedaan heeft. Ik voel dat ik even moet stoppen en trek mijn piemel terug. Ik duw Janet zachtjes achterover en begraaf mijn gezicht tussen haar benen en begin haar volwassen kut te beffen. Als ik even stop voor een adempauze zie ik dat Wim op zijn rug ligt en Lois met haar tienerkutje boven zijn gezicht zit en zich door haar vader laat klaar likken. Terwijl Wim haar aan het likken is rijdt ze met haar kutje over zijn hele gezicht en komt kreunend klaar.
Ik bef Janet nog even tot ze ook klaarkomt, en kruip omhoog om mijn lul in haar supernatte kut te steken. In dit ouderwetse standje kan ik goed zien wat Wim en Lois doen.
Wim ligt nog steeds op zijn rug en Lois laat zich nu over de stijve lul van haar vader zakken en begint heerlijk op en neer te bewegen. Ik lig zo dichtbij dat ik goed kan zien hoe de harde lul van Wim dit tienerkutje van zijn dochter aan het oprekken is. Ondertussen neuk ik rustig door met Janet, maar stiekum zou ik dit liever doen met Lois natuurlijk. Ik kruip even van Janet af die op haar beurt naar Wim en Lois kruipt om haar dochter te gaan vingeren terwijl ze nog steeds haar vader berijdt. Lois komt hierdoor weer tot een orgasme en doordat ze haar lichaam helemaal aanspant wordt haar jonge strakke kutje nog strakker waardoor Wim het niet langer houdt en zwaar hijgend gaat klaarkomen. Janet heeft dat door en haalt zijn lul uit haar dochters kutje en zuigt Wim lekker leeg.
Ondertussen is Lois weer bijgekomen en komt met een geile blik naar mij toe en fluistert in mijn oor dat ze me helemaal gek gaat maken. Ik fluister terug dat ze dat vooral moet doen.
Ze kruipt door naar mijn harde lul en begint er aan te likken en zuigen. Haar moeder die net een lading zaad heeft geslikt komt haar ook helpen en zo zitten er twee vrouwen van heel verschillende leeftijd heerlijk aan mijn lul te sabbelen. Lois zit op haar knieën naast me en ik zie dat Wim haar alweer aan het beffen is. Ze wordt hier zo geil van dat ze me bijna smeekt om haar te gaan neuken. Dit laat ik me natuurlijk geen twee keer vragen. Ik kruip overend en neem plaats achter haar. Terwijl ze haar benen nog bij elkaar heeft steek ik achterlangs mijn eikel tussen haar jonge schaamlipjes. Zachtjes druk ik door en langzaam maar zeker krijg ik mijn hele lul in haar lekkere strakke tienerkutje. Dit strakke kutje doet zijn werk goed, ik voel dan ook dat het niet lang gaat duren voordat ik klaar ga komen. Desondanks verhoog ik het tempo en stoot steeds harder en sneller mijn lul in haar kutje. Met een luide kreet komt Lois klaar en ik voel aan mij lul dat haar kut nog natter wordt. Hierdoor hou ik het ook niet meer en met een dierlijke grom kom ik heerlijk klaar in dit sappige jonge kutje.

Henk:

Als iedereen weer bijgekomen is van deze inspanningen besluiten we om nog wat te drinken en een eind aan deze avond te maken en lekker te gaan slapen. In de bungalow leggen we alle matrassen in de huiskamer en gaan gezellig bij elkaar liggen. Ik blijf nog een tijdje wakker liggen en een voor een iedereen in slaap vallen. En gelukkig niet bij de eigen partner.
Trefwoorden bij dit verhaal: 16 Jaar, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Nieuwe Leraar - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener, Vader, Eerste Keer, Slipje, Vingeren, Beffen, Tepels, Directrice, Leraar, Dagboek, Leraar,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. BR..."
29-04
9.5
Een Geile Vrouw ...Door: Corree
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04
8.7
De Receptioniste, Het ...Door: Martin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Badoo, Tinder, sexweb en in de weekenden clubs, genoeg dames die op zoek zijn naar een ONS Ik ben Martin, 24j en een gezonde Hollandse knul. Ik werk bij een ICT dienstverlener, en sinds een jaar mag ik naar buiten, klantbezoek in heel het..."
28-04
9.3
Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Eerste Keer,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.1
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Naakt, Likken,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
8.7
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.3
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.6
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.2
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Likken, Tuinman,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.2
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.4