63.436 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-07-2014 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 12323x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Eindelijk na een jaar hard zwoegen konden we weer naar onze favoriete nudisten camping in zuid Frankrijk. De reis ging vlot en na een dag reizen zaten we heerlijk voor onze tent in de zon. Wij dat zijn Ine mijn vrouw 53 en ik John 51 jaar

Het leuke vonden we altijd de nieuwkomers herkenbaar dat ze nog gekleed liepen met een plattegrond om een goed plekje uit te zoeken. Zo zagen we onze nieuwe buurtjes ook verschijnen een stel van rond de 40. Uitmetend bekeken ze de plek recht tegenover ons keken naar de stand van de zon, knikten even gedag naar ons en liepen verder.

Jammer hoor zei ik nog leek me een leuk stel en Ine haalde haar schouders op en vond dat de vrouw er leuk uit zag. NU zijn we beide biminded dus ik wist wat ze bedoelde en idd de vrouw was een lekker ding niet te dik een mooi en lekker figuurtje. Inmiddels verdiepte ik me maar weer in me boek maar mijn gedachten waren elders tot er een auto aankwam aan de overkant stopte en ja hoor ze hadden besloten om die plek te nemen. Uit de auto stapten vervolgens nog een jonge meid van rond de 15. Uiteindelijk ging de aanhanger open en kwam de tentzakken naar buiten. Ine begroette het stel en vroeg of ze eerst een bakkie koffie wilden dat is haar gewoonte bij nieuwkomers moet je weten. Nou dat was dus een schot in de roos. We stelden ons voor de vrouw heette Brigitte haar man Eric en dochter lief Lisa Voor dat ze koffie kwamen besloten ze ook uit de kleren te gaan om net zoals wij lekker in je blootje verder te genieten. Bri had een heerlijk figuur een D cup klein buikje en helaas een heel bos haar voor haar deur, Bij Erik kon je geeneens zien wat hij in huis had door al het haar. Wij scheren ons uit hygiënische oogpunt maar vinden het ook geiler. Lisa bleek 15 te zijn en had duidelijk meer moeite om zicht bloot te geven wat voor haar ouders even een punt was maar ik zei meteen al dat dat vanzelf wel zou komen. Lisa zat nu op een krukje recht tegen over mij en ik zag dat ze haar ogen niet van mijn kale paal kon houden, waarbij ik weer de kriebels kreeg en voelde dat het bloed zich daar weer ging vormen zodat er een kleine lichte stijging ontstond. Zag ik het nu goed likte die meid haar lippen af , zal wel mijn verbeelding geweest zijn.

Na de koffie was er voor hun werk aan de winkel met veel kabaal besloten ze de tent op te zetten waarbij op een gegeven moment ik Lisa hoorde foeteren van Ja fijn hoor , ik wil dit niet en kwaad zoals ze was liep ze weg.

Om polshoogte te nemen en te kijken of ik hun kon helpen vroeg ik problemen ? Ja zei Bri kan je wel zeggen we zijn het tentje van Lisa vergeten en nu wil ze niet in onze tent slapen en eigenlijk willen wij dat ook niet waarbij er een knipoog achter aan kwam. Oh is dat het probleem Nu wil het geval omdat we een grote bungalow tent hebben en het veel werk is om op te zetten en af te breken wij voor onderweg en voor de laatste dag een klein koepeltentje hebben. Dus ik stelde voor dat als ze het goed vonden dat Lisa die wel mocht gebruiken. Nou dat was dus een schot in de roos. Maar ging ik verder ben bang dat jullie plek te klein is hiervoor , wij hebben een grotere plek en als Lisa daar geen probleem mee heeft om op onze plek te staan is het bij deze geregeld. Bri en Erik vonden het een geweldig plan maar ja Lisa was in een kwade bui weggegaan. Ach die komt wel terug hoor en ik moet toch even naar de toilet gebouwen dus kijk wel of ik ze nog tegen kom. Helaas kwam ik ze niet tegen maar nadat ik terug op onze plek was zag ik het overleg tussen moeder en dochter. Lisa had alleen nog maar haar bikini broekje aan en keek mijn kant op , ze kwam op me af en vloog me om me nek en gaf me een dikke kus ik voelde haar jonge borstjes tegen me aan en me pik begon weer te stijgen. Dank je zei ze en ik maak het nog wel goed met je en heel geniepig kneep ze in mijn half harde pik. Maak het wel goed met me mmm die meid is minder onschuldig dan dat haar ouders denken. Maar goed zo gezegd zo gedaan ging ik aan de slag om ons tentje voor Lisa op te zetten. Ik besloot de ingang naar onze ingang te zetten onder het motto dat ik ze in de gaten kon houden. De rest van de dag was iedereen druk bezig met het inrichten. Bri en Erik waren in de tent bezig en ik had meer het idee dat ze niet aan het inrichten waren, Ine lag lekker in de hangmat te slapen, Lisa was in haar tentje bezig inmiddels had ze haar bikini broekje verwisseld voor een kleine pareo. Vanuit mijn stoel had ik vol zicht op haar en genoot van die billen partij en af en toe kon ik een glimp opvangen van haar kutje. Dit werd me teveel en ik besloot om dan maar even naar de zee te gaan om een koele duik te nemen. Op het moment dat ik me handdoek pakte keek Lisa me aan en vroeg me wat ga je doen. Zwemmen zei ik. Mag ik mee heb ook wel zin in een duik. Tuurlijk kom maar mee hoor gezellig , Ine moet je weten houd helemaal niet van de zee dus ik ga altijd alleen. Onderweg pakte Lisa me vast en vroeg me waarom ik en Ine ons schaamhaar scheerden. Nou antwoorde ik we vinden het alle 2 prettig hygiënisch en geil. Zou ik ook wel willen maar papa vind dat dit alleen maar voor homo’s is en lesbiennes. Nou ik ben zeker geen homo hoor verklaarde ik. Nee he lachte Lisa je geilt wel op andere dingen he. Ik moest even slikken want die meid was duidelijk uit op meer dan alleen zwemmen.

Bij de zee aangekomen sprongen we samen meteen het water in , Lisa dook regelmatig onder en zwom tussen mijn benen door. Na een paar keer dit gedaan te hebben dook ze nog een keer onder en pakte me meteen bij mijn pik vast ze kwam boven water en keek me aan en zei mmmm je hebt iets heel lekkers en ik wil die. Meteen dook ze weer onder en oeps ik voelde haar mond om me eikel. Gelukkig waren er maar weinig mensen in de buurt zodat ik ze haar gang liet gaan. Ga je mee naar de douches vroeg Lisa ik wil je bedanken en ik zie aan je ogen dat je ook zin heb in mijn jonge geile kutje ja toch. Ik was echt stomverbaasd dit kon niet waar zijn. Zo verlegen als ze bij haar ouders is zo ondeugend en uitdagend is ze nu. Ik moest eigenlijk nee zeggen maar kon dit niet de verleiding was te groot dus besloten we terug te gaan en even langs de douche ruimtes te lopen.

Daar stond ik dan in een douche hokje met een meid van 15 het water kletterde over me heen en Lisa ging door haar knieen en nam mijn pik in haar mond, je wat kon die zuigen dat was zeker niet de eerste keer, ze likte me eikel over me toompje beetje er zachtjes in ging daarna van de top naar de stam nam me ballen een voor een in haar mond om vervolgens me pik diep in haar mond te nemen. Ze zoog hem helemaal naar binnen ik voelde me bloed naar een plek gaan en de geilheid nam de overhand. Niet lang hield ik het meer vol ik werd volleerd leeggezogen, en hoe ze het wist of voelde op het moment dat ik een orgasme aan voelde komen duwde ze nog net een vinger in me kont waardoor ik het niet meer hield.

Stralen zaad spoot ik in dat geile jonge bekkie en ze kreunde met genot toen ze mijn zaad proefde. Nog na schokkend likte ze me pik schoon keek me aan en zuchtte. Daar was ik aan toe lekker dank je wel . Maar maar we zijn nog niet klaar ik wil zeker ook nog snoepen aan die geile kut van je opperde ik. Nee dat mag je vannacht want ik wil dat je vannacht me tent binnen sluipt dan mag je je gang gaan.

Als de recensies goed zijn komt er zeker een vervolg
Trefwoorden bij dit verhaal: Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Naakte Droomvriendschap ... - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Waar ik het eerste deel van de nacht nog best goed en ontspannen zou inslapen, zouden mijn kriebeltieten het in het tweede deel langzaam maar zeker overnemen. De warmte in de kamer zou er ook geen goed aan doen, want boven het laken was te koud om st..."
07-06
9.0
De Nieuwe Leraar - 19Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Kaarsen, Leraar, Neuken, Oraal, Sm, Sperma, Tieten,
"De volgende dinsdag trek ik er weer met mijn tas vol spullen op uit naar het miserabele woninkje van Ron en Corneel. Ik ben benieuwd of Gwen en Sara op de afspraak zullen zijn. Ze hebben dat wel beloofd, maar Ron heeft niets meer van hen vernomen. Co..."
06-06
9.2
Stiefmoeder - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Tina gaf aan dat zij van mening was dat seks en neuken ook iets anders konden zijn dan wat er nu met haar gebeurde. De jongens hoorde haar zwijgend aan en gebaarde dat ze verder kon. jullie hebben vast wel eens over de Kama Sutra gehoord...."
06-06
9.2
Ons Snoepreisje Naar ... - 4Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Spanje, Trio, Vreemdgaan,
"We waren allemaal heel enthousiast, en zoals ik zag had iedereen er wel zin in, we begonnen met varen langs de mooie kust van Spanje en we keken dan ook onze ogen uit. Geert vertelde over van alles, gebouwen die langs de kust stonden en de h..."
06-06
9.1
Neuken Met Oud ...Door: Ron
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen,
"Op het strand kwam ik een oud gepensioenneerde collega tegen, die vroeg of ik met hem mee ging naar de camping waar hij met zijn caravan stond met zijn vrouw. Daar stelde hij zijn vrouw voor, een flinke mollige eerder een dikke vrouw, met e..."
06-06
8.4
Mijn Stille Watertje ... - 4Door: Martin_70_03
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Trio,
" In deel 3 hebben jullie kunnen lezen hoe mijn vrouw Astrid haar eerste gangbang ondergaat . Nadat 2 mannen, Jeff en Alex, haar geneukt hebben en een jonge knaap, Ronnie, in haar keel is klaargekomen neemt Glenn het initiatief. Hij st..."
06-06
8.7
Hulp In Huis - 3Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoonmaakster,
"Dat weekend dwaalde mijn gedachten regelmatig af naar Mira. Lotte had met interesse geluisterd naar mijn samenvatting van afgelopen vrijdag en ze leek erg opgewonden te worden van mijn verhaal over hoe ik was klaargekomen over de borsten van onze sch..."
05-06
9.4
Aaron De MakelaarDoor: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Makelaar, Milf, Neuken, Passie,
" Dit is een eerste hoofdstuk van een boek wat ik momenteel aan het schrijven ben, graag zou ik feedback willen krijgen of dit een pakkend verhaal is ja of nee. Het was een drukkere ochtend dan normaal op kantoor, maar Aaron liet zich e..."
05-06
8.5
Sandra’s Transformatie ... - 6Door: Boris Verhaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra had haar man Dieter uiteraard wel verteld over Bas. Dat kon ook niet anders, want ze zou zich toch binnen de kortste keren verraden. En ze moest ook kunnen verantwoorden waar ze overdag was geweest. Dus vertelde ze Dieter over Bas, die eenzaam..."
05-06
9.4
Tante LisaDoor: Fralino
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Jong En Oud, Klaarkomen, Kontje, Kut, Kutje, Maagd, Milf, Moeder, Neuken, Tante, Vingeren, Zoon, Zwembad,
"Mama had twee goede vriendinnen die bijna elke week op bezoek kwamen. Ze zijn alledrie eind de dertig en kennen elkaar al van de schoolbanken. Zelf kennen ze me van mijn geboorte en het zijn eerder tantes dan kennissen. Ik heb altijd al een boontje g..."
05-06
8.9
Moeder En Dochter ... - 25Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Olivia ontwaakte op zaterdag langzaam uit een diepe slaap. Het was de avond en de nacht ervoor behoorlijk laat geworden door het grote strandfeest op Star Beach. Maar het was een te gek feest met top DJ s en goede vrienden. Olivia had genot..."
05-06
9.7
Naakte Droomvriendschap ... - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met een plof liet ik mezelf tussen de zachte en strelende lakens op bed vallen. De satijnzachte overtrek kriebelde me heerlijk over mijn blote vel. Zacht kreunend van genot zou ik mijn ogen laten dichtvallen, terwijl ik nog nagenoot van het tongstrel..."
05-06
8.9
Klik hier voor meer...