62.721 Gratis Sexverhalen

Het Dagboek Van Jolijn - 9


Door: Sam The Eagle
Datum: 12-12-2019 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 6250x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Zondag hadden Lauren, Nore, Liese en Tamara al zeer vroeg de terugreis naar België aangevat. Na een snelle knuffel en een zoentje met Lauren en Nore stapten ze in hun auto, klaar op te vertrekken. Liese had me glimlachend aangekeken terwijl ze naar me knipoogde. Meer had ze niet nodig om me weer helemaal voor zich te winnen. En Tamara, … , if looks could kill!!

Toen ze vertrokken waren, bleef ik hen nog minuten lang nastaren. Ik dwaalde wat rond over de camping om uiteindelijk in de kantine terecht te komen. Ik vond een tafeltje in de hoek en bestelde een ice tea. Gemma bracht mijn bestelling en zette zich op een stoel naast mij. Ze keek me doordringend aan en vroeg of alles in orde was. Aarzelend knikte ik. Ze probeerde een gesprek aan te knopen, maar ik was met mijn gedachten nog bij Lauren. Gemma gaf haar pogingen al snel op en deed verder met haar werk in de kantine.

Ik kende Gemma al langer. Zij deed al enkele jaren tijdens de maand juli vakantiewerk op de camping om haar studies geneeskunde te betalen. De voorbije jaren trokken we samen op, tijdens de momenten dat ze niet aan het werk was. Ook al was ze met haar zevenentwintig jaar flink wat ouder dan mezelf, toch gingen we vaak samen hardlopen, mountainbiken of wandelen tijdens haar vrije momenten. Ook met mams ging ze af en toe op stap. Ik liep op haar toe en zei :”Sorry Gem, wanneer ben je vrij? Heb je zin om samen iets te doen?” Ze knikte:”Vanavond zes uur, hardlopen?”

Na het hardlopen nodigde ik haar uit om samen met mams te barbecueën, er was nog wat overschot van gisteren. Mams was blij verrast Gemma te zien en liep naar haar caravan op zoek naar een flesje wijn. Helaas bleek deze op te zijn en stuurde ze me naar de kantine achter enkele flessen witte wijn. Vreemd genoeg leken ze beiden verdwenen toen ik terugkwam. Ik vond hen in de caravan, in elkaars armen, al tongzoenend. Ik was blij voor mams, maar het deed me hevig verlangen naar Lauren.

Maandag 22 juli – Zondag 28 juli 2013.

De voorbije week was een echte marteling voor mij, het was een rollercoaster van emoties. Mams probeerde zoveel mogelijk in mijn buurt te zijn, maar soms had ik gewoon behoefte om alleen te zijn en een potje te huilen. Tevens wilde ik haar de nodige ruimte geven om haar prille relatie met Gemma alle kansen te geven.

Ik had de meiden alle drie proberen te bellen, had hun berichtjes gestuurd, maar helaas bleken ze onbereikbaar.

's Morgens werd ik wakker, verlangend naar Lauren. Mijn hand gleed over mijn buik en zakte langzaam naar mijn venusheuvel. Het moment dat mijn vingers door mijn kutje gleden, barstte ik telkens weer in tranen uit. Ik verlangde zo naar Lauren, ik miste haar stem, haar glimlach, haar zoentjes, haar aanrakingen, haar … . Ook de relatie van mams met Gemma slingerde me emotioneel heen en weer. Ik was blij dat mams iemand gevonden had die het serieus met haar meende, maar elke keer ze elkaar aanraakten, elkaar zoenden of elkaar liefdevol aankeken, was net een messteek in mijn hart.

De eerste dagen spookten Lauren en Liese afwisselend door mijn hoofd, maar stilaan kwam Nore meer en meer in beeld. Ik besefte langzaamaan hoe ze steeds weer bezorgd om me was, hoe ze steeds weer klaar stond om me te troosten na de aanval van Tamara. Natuurlijk was Lauren er toen ook steeds voor mij, maar Nore was subtieler aanwezig, waardoor het pas nu tot me doordrong wat ze voor mij betekende. Zoals de avond voor ze vertrokken, toen ze me vroeg of alles oké was, of ze die nacht bij me moest blijven. Dit alles verwarde me nog meer.

Het vertrek op zondagochtend deed me beseffen dat vanaf nu niets meer hetzelfde zou zijn. Ik had de liefde ontdekt en de pijn die ermee gepaard ging. Hier had ik de voorbije jaren zo naar verlangd, van mijn prille kalverliefde voor Emma tot de fantastische vrijpartijen met Lauren en Nore. En nu glipte alles door mijn vingers en had niets nog zin.

Maandag 29 juli – Zondag 4 augustus 2013

Eenmaal thuis viel alles terug in de alledaagse routine. Mams ging terug werken en Ruben vertrok net als de voorbije jaren met enkele vrienden op een tweeweekse fietstocht. Alleen ik kon niet wennen aan het alleen thuis zijn.

Ik sliep tot in de namiddag, bestelde pizza en zorgde ervoor dat ik me opgewekt gedroeg als mams om zes uur thuiskwam van haar werk. En dat de ganse week, elke dag opnieuw. Ik verliet mijn kamer enkel als mams thuis was. Nadat we samen gegeten hadden, ging ze 's avonds naar de gym, of volleyballen, of met vriendinnen op stap en sloot ik me weer op in mijn kamer, alleen met mijn gedachten.

Zaterdag vertrok mams naar Zundert, naar Gemma. Maandagochtend zou ze vandaar uit verder reizen naar Amsterdam, waar ze een ganse week op een beurs in de RAI was.

Tweemaal per dag een wandeling naar de voordeur voor pizza en de rest van de dag zat ik in mijn totaal verduisterde kamer. Soms sliep ik, soms huilde ik, maar meestal lag ik naar het plafond te staren terwijl allerlei sombere gedachten door mijn hoofd spookten.

Maandag 5 augustus 2013

Ik werd brutaal gewekt door de deurbel. “Pizza”, schoot het door mijn hoofd, terwijl ik op mijn wekkerradio keek. Vlug trok ik mijn bigshirt aan en haastte me, een beetje slaapdronken, naar de voordeur. “Dag Jolijn”, klonk het toen ik de deur opendeed. Kirsten was de laatste persoon die ik hier verwachtte. Terwijl ik haar van top tot teen bekeek, deed ik een stap opzij. Kirsten was zoals altijd volledig in het zwart gekleed, zij was de Goth girl van de klas. Dat was ook de reden waarom ze niet veel vrienden had op school. In tegenstelling tot mezelf, werd ze niet gepest, ze werd door de anderen volledig genegeerd. Alleen ik en Emma, mijn allereerste crush, hadden af en toe contact met haar. Haar kleding was nu veel extremer dan tijdens het schooljaar. Ze droeg zwarte hotpants met daaronder gestreepte panty's en zwarte laarsjes. Daarboven een mouwloos T-shirt met een foto van Evanescence. Ze droeg zwarte make-up rond haar ogen en haar donkerrood gestifte lippen waren met een zwart lijntje afgewerkt. Haar zwarte haren hadden een blauwe glans. Rond haar nek had ze een smalle lederen choker. Ze zag er adembenemend sexy uit. Ik hapte naar adem en wist even niet wat gezegd. Terwijl Kirsten naar binnen stapte zag ik plots ook Emma mee naar binnen glippen.

“Kom”, zei Emma, “trek je bikini aan, dan gaan we bij mij zwemmen. Je mams zei dat je wat gezelschap kon gebruiken.” Ze ging met me mee naar mijn kamer, maar deinsde achteruit toen ze de stapel pizzadozen en resten pizza's zag. Ze bekeek me en vroeg Kirsten om mijn kamer op te ruimen, terwijl ze me even onder de douche zou zetten. Dat was er deze en de vorige week inderdaad niet van gekomen, realiseerde ik me.

Emma kleedde me voorzichtig uit, zette het water aan en duwde me in de inloopdouche. Nadat ze zich ook uitkleedde nam ze de douchegel en zeepte me langzaam in. Ze sloeg echt geen enkel plekje op mijn lichaam over. Toen haar handen over mijn tietjes streelden en mijn tepels tussen haar vingers ontsnapte er een licht gekreun uit mijn mond. Emma keek me geamuseerd aan. “Vind je het leuk”, vroeg ze. Ik knikte. Haar hand gleed verder naar beneden langs mijn navel naar mijn venusheuvel en over mijn kaalgeschoren kutje. Ik trok haar dicht tegen me aan en onze lippen vonden elkaar, waarna ze zachtjes op mijn tong beet. Met mijn handen kneedde ik in Emma's kontje, terwijl haar vingers over en door mijn kletsnat grotje gleden. Emma gaf me een duwtje, om aan te geven dat ik me moest omdraaien. Haar handen gleden over mijn rug, langs mijn heupen en onder mijn armen door ging ze op zoek naar mijn tietjes. Ik leunde voorover en zocht met mijn handen steun tegen de douchewand. Terwijl haar ene hand afdaalde naar mijn kutje, gleed haar andere hand alweer langs mijn rug naar beneden en zo verder door mijn bilspleet. Terwijl ik klaarkwam, zakte ik op mijn knieën en liet mijn tranen de vrije loop. Emma kwam naast me zitten en nam me in haar armen. Ze hielp me uit de douche en depte me droog met een handdoek. Kirsten kwam de badkamer binnen en zoende Emma vol op haar mond, terwijl ze haar handen langs Emma's lichaam liet glijden. Emma glimlachte toen ik hen verbaasd aankeek. “Weet je nog die keer toen je vertelde dat je verliefd op me was en ik je zei dat ik al iemand anders had?” vroeg ze. Ik knikte langzaam met mijn hoofd totdat de waarheid tot me doordrong. “Jullie twee, samen?” fluisterde ik.

In de namiddag lagen we met z'n drietjes te zonnebaden in de tuin van Emma. Af en toe namen we een frisse duik in het frisse water van het zwembad. Met tranen in mijn ogen, bracht ik de beide dames op de hoogte van mijn avonturen in Frankrijk. Terwijl ik in de armen van Kirsten lag, kroop Emma dicht tegen me aan en zoende mijn tranen weg. Nadat ik met beide meiden knuffelde, besliste Emma dat ik de nacht bij haar moest doorbrengen. Ook Kirsten besloot te blijven.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dagboek, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04
9.3
Pikken Zijn OverratedDoor: FajneFantasies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Sexspeeltjes, Sextoys, Studenten, Tepel, Tepels, Tieten, Vibrator, Werk,
"Ik wens vurig dat er op mijn nieuwe werk geen knappe kerels rondlopen. Op elk kantoor is het namelijk al fout gegaan, of goed is misschien een beter woord. Om een of andere reden lukt het mij altijd om de geile gorilla s eruit te pikken en ergens neu..."
15-04
8.5
Mijn Sugardaddy's - 9Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04
9.0
Mijn Sugardaddy's - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Jong En Oud,
"Op een dag werd de 16 jarige thuishulp Elise naar een vrouwelijke cli nte gestuurd die na een ongelukje tijdelijke ondersteuning nodig had, en hoewel Elise liever neukbare mannelijke cli nten op leeftijd had hoorde hulp aan vrouwen ook bij haar taken..."
27-03
9.2
Nina Naar De FysioDoor: Lickby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Tepel, Tepels,
"Het was een drukke week geweest, en Nina besloot lekker te gaan hardlopen. Dat doet ze graag om haar conditie op peil te houden en nu ze de 30 bijna was benaderd toch ook wel belangrijk. Ze kleedde zich om en trok haar speciale hardloop legging aan e..."
25-03
9.0
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03
9.5
BodypaintingDoor: Eric En Eva
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Trio,
"Het is best leuk als je in het kunstenaarswereldje rondzwerft en dat je veel vrienden hebt in die kringen, niet dat ik nu zelf zo kunstzinnig ben maar je wordt wel eens uitgenodigd voor een galerie of om zelf model te staan voor schilderproject of po..."
08-03
9.1
Suzanne Eerste KeerDoor: Rogier20707
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Vriendinnen,
"Het was een warme zomerdag toen Suzanne, net 18 geworden, en haar beste vriendin Lisa besloten om samen te gaan shoppen. Ze hadden al weken uitgekeken naar deze dag, waarop ze eindelijk de nieuwste trends konden ontdekken en zich konden laten verleid..."
05-03
9.0
Klimop - 8Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" c De vorige keer heeft Dirk Sindee ontmaagd en werd Kerwin door Winnie ingeleid in de wereld van de seks. Hij had het slechter kunne treffen. c center Klimop 8 center Winnie had Kerwin toch nog even lekker..."
04-03
9.4
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03
8.7
Jong Meisje Met ...Door: Kleinemarie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Jong En Oud, Kaal, Klaarkomen, Milf, Moeder, Tiener, Vingeren,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. Dat ben i..."
18-02
9.4
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02
9.5
Klik hier voor meer...