62.712 Gratis Sexverhalen
Datum: 03-06-2021 | Cijfer: 9 | Gelezen: 23857x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
“Ik snap niet wat je eraan vindt” zegt mijn vrouw Fiona. Ze heeft niks met het Eurovisie Songfestival. Alleen maar homo’s en travestieten, vindt ze. Maar ik ben er gek op, geniet van de muziek en alle commotie eromheen. En al jaren zit ik met een kladblok klaar om de scores van de jury mee te schrijven. Dat hoort er gewoon bij. Mijn collega’s verklaren me ook voor gek en lachen me uit. Laat ze maar, ik geniet er van. Fiona dus niet en als de finale op tv komt, zorgt ze dat ze een flink uit de buurt is. Meestal door bij een vriendin op visite te gaan. Zo ook dit jaar.

“Nou geniet er van schat, ik kom wel terug als het voorbij is” zegt ze en kust me ter afscheid. Nu ze weg is, zet ik de muziek wat harder en nestel me op de bank met twee biertjes en wat te snacken.

De show begint en ik glunder van al de glimmende pakjes en schaars geklede vrouwen. Chantal ziet er ook verdomd lekker uit. Haar tieten springen bijna uit die glitterjurk zodat ik even verlekkerd in mijn jodokus knijp. De eerste optredens zijn veel te snel voorbij en voor ik er erg in heb, is het alweer reclametijd. Tijd voor meer bier. En terwijl ik naar de keuken loop, wordt er aangebeld. Wie kan dat nou zijn? Ik loop naar de voordeur en kijk in de ogen van Marianne, mijn buurvrouw. Ze heeft haar joggingpak aan zodat ik haar rondingen goed kan bekijken.

“Hee Mar, wat kan ik voor je doen?” zeg ik amicaal.

“Mijn tv kapt er opeens mee. Zou jij even willen kijken?” Kut! Niet vanavond hè?

“Ok, snel dan hoor want ik zit het Eurovisie Songfestival te kijken” Marianne kijkt me verbaasd aan. “Jij?” vraagt ze. Ik knik, pak mijn sleutels en trek de deur achter me dicht. Marianne gaat me voor en ik heb even uitzicht op haar ronde billen, lekkerder dan die van mijn vrouw maar dat zal ik nooit zeggen. Afijn, om een lang verhaal kort te houden, ik krijg de tv niet aan de praat en ik adviseer haar morgen even met Ziggo te bellen. Ik sta te draaien op mijn voeten want ik weet dat mijn programma vast alweer begonnen is.

“Als je het niet erg vindt, smeer ik ‘m weer want ik wil toch echt het festival zien…” piep ik. Marianne kijkt me vertwijfeld aan. “Je meent het echt hè?” zegt ze en ziet aan me dat ik het meen.

“Ok, ga dan maar. Onder één voorwaarde…” Ik kijk haar vragend aan. “… dat ik bij jou mag kijken want ik ben er ook gek op.” Ze glimlacht.

“Nou kom op dan maar. Als je maar niet voor Nederland bent” zeg ik waarop Marianne lacht.

“Zal ik wat wijn meenemen?” vraagt ze.

“Ja doe maar want ik heb alleen maar bier gehaald en Fiona heeft de voorraad wijn al weggewerkt”

“Haha, is ze niet thuis dan?”

“Nee, met het Eurovisie Songfestival gaat ze meestal naar een vriendin. Ze vindt het helemaal niks”

“Tja, je haat het of je bent er gek op, lijkt wel”

“En Peter dan, is die niet thuis?”

“Zelfde verhaal, alleen is die een paar dagen weg voor z’n werk”. Peter is internationaal chauffeur dus die is vaak van huis.

We gaan naar mijn tv en zitten naast elkaar op de bank. Het is net begonnen dus we zijn nog op tijd. We genieten van de show en drinken gezellig door. Dan is het weer reclame en maken we allebei een pitstop bij het toilet. Ik ga weer in de hoek van de bank zitten met mijn benen op tafel en Marianne zit naast me.

“Vind je het goed als ik tegen je aan lig?” vraagt ze opeens. “Jullie bank is zo hoog dat ik mijn benen niet goed kwijt kan”

“Tuurlijk, kom maar op hoor. Lekker knus!” zeg ik en til mijn arm op zodat ze tegen me aan kan liggen. Fiona zit ook graag zo dus ik begrijp het prima. We kijken weer verder maar na een kwartier gaat mijn arm slapen. Ik laat ‘m zakken en leg ‘m op die van Marianne.

“He, dat mis ik wel als Peter weg is hoor. Even lekker knuffelen en tegen elkaar aan liggen.” We kijken verder en ik lig vrij relaxt onderuit. Als Cyprus aan de beurt is, kijk ik maar wat graag naar Elena Tsagrinou.

“Oei, wat een lekker ding” zeg ik voor mijn neus weg. Marianne gniffelt. En terwijl ik ongemakkelijk ga verzitten vanwege bewegingen in mijn korte broek, glijdt mijn hand van Marianne d’r arm. Mijn hand ligt op haar borst. Ik schrik er van.

“Oh sorry…” zeg ik gehaast. Hè, wat onhandig van me.

“Joh…” zegt Marianne zonder er verder een woord vuil aan te maken. We kijken verder maar mijn gedachten zijn toch een beetje bij de zachte aanraking met Marianne d’r borst. Mijn hart gaat tekeer. Ik ben geen vreemdganger en het is lang geleden dat ik een andere borst dan die van Fiona vast had.

Als er weer een nummer voorbij is, drinken we beiden wat van onze drankjes en gaan weer onderuit. Als ik mijn hand op Marianne d’r arm leg, pakt ze mijn hand en schuift ‘m zonder wat te zeggen op haar borst. Mijn hartslag gaat omhoog. Ze zegt helemaal niets en ik doe niets om mijn hand weg te halen. In mijn broek begint mijn lul te groeien. Het voelt magisch om haar flinke jetser in mijn handpalm te voelen. In eerste instantie doe ik niets maar na een paar minuten verschuif ik mijn hand iets om haar borst te blijven voelen. Marianne zegt er niets van en als vanzelf streel ik met een vinger over de zachte stof van haar joggingpak. Het voelt stout en langzamerhand word ik geil van de situatie. Relatief onschuldig maar toch…

Na een tijdje knijp ik zachtjes in haar vlees. Hoor ik haar nou zuchten? Ik weet het niet maar het idee wind me op. Hoe ver zou ze gaan? We zitten een tijdje zo als het weer reclame is. Marianne moet naar het toilet en ik pak nog wat te drinken voor ons beiden. Ik snijd ook meteen wat kaas en worst en kom dan weer terug bij de bank. Mijn hart slaat een slag over als ik zie dat Marianne de rits van haar joggingjasje open heeft gemaakt. Als ik het goed zie, heeft ze geen beha aan. Ze heeft lichtroze gekleurde wangen als ik haar d’r wijn aangeef. Ze kijkt me even onderzoekend aan en gaat dan weer zitten. Ik volg haar voorbeeld. We praten over onschuldige dingen tot de uitzending weer begint. Het lijkt wel afgesproken dat Marianne weer bij me komt liggen als ik in de hoek van de bank ga zitten. Mijn hand leg ik automatisch voorzichtig terug op haar borst. Ze zegt er niets van maar werkt alleen haar jasje opzij zodat mijn hand nu op haar t-shirt rust. Slecht een dun laagje stof zit tussen mijn hand en haar borst. Mijn lul groeit er van. Ik knijp weer zachtjes in het vlees maar voel nu goed haar tepel door de stof heen. Traag speel ik met haar borst en speel ik met haar tepel. Twee nummers gaan voorbij als ik opzij kijk. Het t-shirt is al wat omhoog gekropen en ik kan een stuk van haar zij bloot zien liggen. Uiterst voorzichtig trek ik aan de stof. Marianne geeft geen kick en laat alles gebeuren. Ik maak langzaam voortgang maar dan merk ik dat Marianne even opwipt waardoor haar t-shirt meegeeft. Het is me duidelijk dat ze me niet tegen zal houden.

Het lijkt een eeuwigheid te duren maar op zeker moment voel ik de rand van haar t-shirt. Ik schuif mijn hand eronder en dan voel ik haar blote huid. Marianne zucht hoorbaar als ik haar borst nu direct betast. Wat een lekkere stevige ballen heeft ze! Zo vol en toch zacht. Ik word er behoorlijk geil van. Hoewel ik helemaal gek ben van het Eurovisie Songfestival, ben ik er met mijn gedachten niet meer bij.

“Jeetje Mar, die Peter van jou die boft maar…” zeg ik terloops.

“Jouw Fiona die boft maar. Je bent iedere dag thuis…”

“Ja, dat wel” zeg ik als ik zachtjes in haar tepel knijp en er voorzichtig aan trek.

“Uhmmm…” klinkt het zachtjes uit haar mond.

“Zo alleen thuis is ook niks hoor” vervolgt ze.

“Nee, dat snap ik” Marianne draait zich op haar rug en heeft haar hoofd nu op mijn been liggen. Haar hand glijdt even door haar lies. Waarschijnlijk net zoveel jeuk als ik. Onzeker trekt ze haar t-shirt hoger. Haar buik komt in beeld en dan zie ik de onderkant van haar borsten.

“Wil je ze zien? Ik zie je vaak gluren naar me in de zomer als ik lig te zonnen”

“Je hebt dan ook een prachtig lichaam. Ik kijk er graag naar”

“Wist je dat Peter stinkend jaloers is als hij je ziet kijken?”

“Ha nee” zeg ik.

“Dan moppert ie dat je je ogen bij je moet houden. Maar weet je, als Fiona in de tuin ligt, kijk hij ook!” Zo had ik het nog niet bekeken. Marianne trekt haar t-shirt tot over haar borsten. Ze kijkt me afwachtend aan. Ik fluit zachtjes tussen mijn tanden.

“Jezus Marianne, wat een prachtige exemplaren” Ik meen het echt. Marianne hoort het graag. Ze laat haar handen over haar borsten gaan waarop ik mijn lul even recht moet leggen.

“Jeuk?” zegt ze glimlachend.

“Euh ja, wat denk jij!”

“Ik ook hoor” giechelt ze en wrijft haar benen tegen elkaar aan. Ze trekt haar t-shirt weer tot onder haar borsten.

De telefoon gaat en ik schrik me een ongeluk. Ik pak mijn mobiel van de leuning. Het is Fiona. Ik laat ‘m nog twee keer overgaan om bij te komen van de schrik en neem dan op.

“Hoi lieverd, Fi hier” zegt ze. Ze klinkt supervrolijk dus de drank zal bij haar vriendin ook goed vloeien.

“Dag mop, ik zit te kijken hè?” zeg ik beschuldigend.

“Jahaaaa… weet ik toch. Zeg, ik blijf bij Els slapen hoor. Geen zin om weer terug te fietsen door die kloteregen, ok?”

“Euh ja, okee” zeg ik. We ronden het gesprek af.

Marianne en ik kijken weer naar de televisie. Ze blijft op haar rug liggen en kijkt zijwaarts naar de tv. Met haar hand friemelt ze over haar buik en trekt wat aan haar joggingbroek. Ze ligt onrustig en schuift meer mijn kant op. Haar hoofd ligt op mijn zak terwijl ze een been optrekt en weer strekt. Haar hand ligt op haar buik als ik kijk. Dan heb ik weer even aandacht bij de televisie. Het liedje van Malta bevalt me wel. Mijn hand ligt weer op haar borst. Als ik opzij kijk zie ik haar hand onder de rand van haar joggingbroek glijden en weer terug. Marianne zucht even. Ik verschuif mijn hand van haar borst naar haar buik en streel haar daar. Marianne schokt even en streelt dan mijn hand met de hare. Dan voel ik hoe ze mijn hand stuurt. Ze wil mijn hand tussen haar benen. Ik slik even en buig haar kant op om erbij te kunnen. Met mijn hand glijd ik als een slang in haar joggingbroek en glijdt over haar onderbroekje. Marianne zet haar hakken op de bank en duwt zichzelf nog meer mijn kant op. Ze spreidt haar knieën en dan kan ik haar poesje door haar broekje betasten. Ik wil meer voelen en schuif mijn vingers onder haar broekje. Ze werkt licht hijgend mee. Ik voel geen schaamhaartjes maar alleen kale huid. Zo anders dan Fiona, die wil altijd nog een toefje haar op haar poesje hebben. Bij Marianne glijd ik zo door naar haar kutlipjes die drijfnat zijn.

“Jezus Maarten… “ kreunt Marianne.

“Lekker nat buuv…” zeg ik hijgend. Ik laat een vinger in haar natte spleet verdwijnen waarop ze haar benen helemaal opent.

“God jaaaa!” kreunt ze als mijn vinger in haar gaatje glijdt. Ze schuift met haar hoofd over mijn lul en dan voel ik hoe ze met haar hand onder haar hoofd op zoek gaat naar mijn lul. Ik laat haar d’r gang gaan en dan voel ik haar hand om mijn pik. Ik slik even en schok van een onverwacht geil gevoel. Ik open mijn benen wijder zodat ze goed bij mijn lul kan. Haar hand verdwijnt in de broekspijp van mijn korte broek en zo mijn boxershort in.

“Wat vind ik hier…” zegt ze lachend.

“God, waar zijn we mee bezig” zeg ik nu toch wel enigszins bezorgd. Totnutoe is het nog niet te laat maar ik ben zo geil dat ik het niet kan stoppen. Ik raap al mijn moed bij elkaar om haar acties te stoppen. Ze weet precies hoe ze mijn lul moet strelen om mij helemaal gek van verlangen te maken.

“Stop… stop Mar… voor het te laat is…” kreun ik en trek mijn hand terug uit haar broekje. Maar Marianne speelt met mijn ballen en dat voelt zo lekker dat ik mijn ogen sluit en nog heel even geniet voor we het voor gezien houden. Ze draait op haar zij naar me toe en werkt haar hand nu vanaf mijn buik in mijn broekje. Nu kan ze er nog beter bij. Ze trekt mijn broek open en mijn springt omhoog tegen mijn buik aan. Met één hand houdt ze het broekje open en met de andere begint ze me vakkundig af te trekken. Fiona doet dat nooit en nu ik met mijn ogen dicht lig en haar hand om mijn stam glijdt, begin ik zachtjes te kreunen. Ik kan het niet meer opbrengen haar te laten stoppen.

“Wat doen we Maarten… stoppen of toch maar doorgaan?” vraagt Marianne zoetjes. Ik zeg niets en Marianne trekt me traag af. Ik kijk naar beneden en zie hoe ze met haar hoofd op mijn been ligt te kijken naar mijn lul die ze sloom aftrekt. “Je hebt wel een lekkere lul hoor… dikker dan die van Peter…” zegt ze, gulzig kijkend.

“Ik weet niet of Peter het wel kan waarderen dat je de mijne met die van hem vergelijkt…”

“Peter is hier niet en jij wel…” Marianne trekt haar t-shirt weer omhoog. Ik kijk verlekkerd naar haar dikke tieten die nu zijwaarts liggen.

“Ja, zie je ze?” lacht Marianne die me ziet kijken. “Ik ben hier en Fiona niet…” Met mijn hand ga ik automatisch naar haar roze tepels om ze te voelen.

“Hey Maarten, Fiona en Peter hoeven er toch niets van te horen? Gewoon een avondje Eurovisie Songfestival?” Ik haal diep adem. Zou het zo makkelijk zijn, gewoon een keertje doen en dan gewoon verder gaan alsof er niets gebeurd is?

“Een keertje?” zeg ik om wat langer na te kunnen denken.

“Mja, gewoon twee eenzame buren die elkaar van de jeuk afhelpen”

“Jezus Mar, dat heb ik nog nooit gedaan…”

“Als jij je mond kan houden dan doe ik het ook…” zegt ze zoetjes. Ze trekt nog steeds loom aan mijn lul en tuit haar lippen. Ik fantaseer haar volle lippen om mijn lul en zucht hoorbaar. Ik zeg niets maar pak haar borst beter vast. Marianne glimlacht en draait zich op haar rug. Ze trekt haar rug hol en duwt zich dan met haar bovenlichaam op mijn schoot. Haar borsten liggen nu vlak voor me terwijl haar hoofd op de leuning ligt. Eerbiedig schuif ik haar t-shirt omhoog. Marianne werkt mee. De twee zachte bollen liggen voor het oprapen. Ik zou ze willen kussen maar daar kom ik niet bij. Mijn twee handen glijden over haar zachte huid. De ene schuift naar haar buik en verdwijnt weer in haar broekje. Marianne wipt even op met haar billen. Met mijn duim in haar broek gehaakt, schuif ik haar slip en broek over haar billen. Marianne laat haar billen weer zakken en met één hand trek ik haar broek tot over haar knieën. Dan gebruikt Marianne haar voet om haar broek en slip verder uit te werken. Ze ligt nu met ontbloot onderlichaam op de bank. Ik laat verlekkerd mijn hand over haar bovenbeen glijden waarop ze haar benen opent.

“Mmmmm….” kreunt ze krols terwijl ze een van haar borsten begint te strelen. Mijn hand streelt haar kale schaamstreek. Ik laat twee vingers door haar spleet glijden en voel de schaamlipjes wijken. Marianne hijgt als ik over haar klitje streel.

“Oh wat doe je dat lekkerrrrr….” kirt ze als ik twee vingers in haar gaatje laat verdwijnen en haar traag begin te vingeren. Ik kijk naar haar lange benen.

Marianne komt in beweging. Ze draait zich om en trekt snel haar shirt en joggingjasje uit. Dan zet ze haar knieën aan weerskanten van mijn zij en zit op mijn schoot. Mijn handen gaan over haar billen terwijl ze op mijn schoot op en neer beweegt tegen mijn paal aan. Ik buig naar voren en kus haar borsten. Ze duwt mijn hoofd ertussen en geilt me zo behoorlijk op.

“Kom op met die geile lul van je…” hijgt ze en friemelt tussen ons in met mijn paal. Ik wil nu niets liever meer en werk mee. Ze helpt me mijn korte broek over mijn kont waarop mijn lul tevoorschijn springt. Ze pakt hem vast en schuift haar natte kut eroverheen.

“Ohhhhh” kreunt ze en ook ik ben even duizelig van geiheid. Mijn lul zit diep in de natte geile spleet van mijn buurvrouw. Ze beweegt haar heupen waardoor mijn lul nog dieper in glijdt. Ze is strakker dan Fiona. Marianne kust me op mijn mond en gretig beantwoord ik haar kus. Mijn tong glijdt in haar mond. Ze glimlacht terwijl ze een tongzoen start. Dan trekt ze me mee opzij op de bank. Mijn lul glijdt uit haar. Marianne ligt op haar rug op de bank en ik schop mijn broekjes uit. Met één been op de grond buig ik me over haar en duw mijn lul in haar grotje. In één beweging zit ik diep in haar. Marianne kreunt als ik wild begin te neuken. Haar borsten schudden bij elke stoot; ik hijg er van. Jezus wat is dit geil! Mijn hart bonkt in mijn borst. Alhoewel Fiona zei dat ze niet naar huis zal komen, ben ik toch bang dat ze ieder moment binnen kan komen. Terwijl ik me voorover buig om die grote zwiepende tieten te zoenen, slaat Marianne haar benen om mijn middel. Mijn snoeiharde paal maakt soppende geluidjes als ik tot aan mijn ballen in haar kut stoot. Marianne trekt me dichterbij en trekt aan mijn shirt. Ze helpt me het over mijn hoofd heen te trekken en nu ben ik ook bloot. Ik laat me op haar zakken en geniet van haar blote borsten tegen mijn huid.

“Oh, wat ben je wild, Maarten…” kreunt ze waarop ik mijn tempo versnel. “Kom je niet al bijna?” Ik kan de teleurstelling in haar stem horen.

“Nee, ik kan het wel even volhouden”

“Gut, Peet is altijd binnen een paar minuten klaar…” zucht ze genietend van mijn stoten. Haar handen gaan over mijn rug en naar mijn billen. Ze trekt me tegen zich aan. Ze geeft me een speelse pets op mijn billen wat me even verrast. “Oh Jezus wat lekker…” kreunt ze terwijl ze me met haar onderlichaam tegemoet stoot. Ik vertraag mijn tempo en kijk hoe mijn dikke eikel tegen haar kutlipjes duwen als ik haar weer binnendring. “Aaahhhhh….” kreunt Marianne. Ik neuk haar met lange halen. Ik bijt op mijn lip omdat het toch wel erg lekker is en als ik niet oppas toch zomaar klaar zou kunnen komen.

“Je komt toch bijna hè?” giechelt Marianne.

“Fuck ja, je bent ook zo lekker…” Marianne neemt haar beide borsten in haar handen en begint ze zachtjes te kneden. Haar ogen kijken me uitdagend aan terwijl ze haar tong geil over haar lippen laat gaan.

“Stop!” Haastig trek ik me terug. Nog maar net op tijd want ik stond op het punt klaar te komen. Marianne lacht erom.

Ze ligt op haar rug op de bank en heeft haar benen wijd. Haar kale natte spleetje glimt me tegemoet.

“Dat ziet er lekker uit, buuv…” zeg ik met stijgerende pik. Om mijn eigen climax nog even uit te stellen laat ik me op mijn knieën zakken en kus haar op haar onderbuik.

“Mmmm, ga je doen wat ik denk dat je gaat doen?” glimlacht ze.

“Uh-huh” zeg ik en kus haar spleet. Met mijn tong lik ik het vocht eraf en schuif ‘m dan in haar pruim. Marianne schokt even als ik over haar klitje lik. Met trage halen bewerk ik haar gevoelige plekje. “Oh dat doe je goeeeeed….” kreunt ze als ze met haar handen door mijn haren gaat. Ik doe mijn best en zuig me vast op haar pruim. Minutenlang zit ik met een harde paal op mijn knieën haar kutje te likken.

“Oh Jezus… ik ga zo komen…!” hijgt ze waarop ik mijn best doe het zo lekker mogelijk voor haar te maken. Ze kronkelt en verstijfd dan om met een explosie klaar te komen. Ze kreunt hard en even ben ik bang dat er andere buren zijn die het kunnen horen. Ik lik haar voorzichtig tot ze helemaal uitgeput verslapt terugvalt op de bank. Ik sta weer op en maak me op voor de finale. Dan gaat mijn mobiel weer over. Ik schrik me werkelijk het apelazerus. Marianne ook.

“Hoi mop…” Het is Fiona. Mijn hart bonkt als een gek.

“Hoi schatje” zeg ik zo gewoon mogelijk. Ik sta poedelnaakt naast de bank en Marianne kijkt me vragend aan.

“Ik bel gewoon even. We zapten wat en zagen dat je toch reclame hebt. En aangezien je zo zielig alleen bent, dacht ik even te bellen.”

“Oh dat is lief van je…” Ik voel me schuldig en zie dat het inderdaad reclame is op tv. Dat was met natuurlijk helemaal niet opgevallen.

“Jaaaa….” begint Fiona die duidelijk een wijntje op heeft. Dan wordt ze altijd spraakzaam. Ze begint een verhaal over haar vriendin en giechelt erbij. Ik kijk Marianne aan en maak met mijn handen het ‘kwebbel’-gebaar. Zij begint zich op haar beurt verleidelijk te strelen. Ik hum en “jaja” door de telefoon terwijl ik naar Marianne kijk. Dan buigt ze opeens naar voren en pakt mijn pik vast. Ik probeer haar weg te duwen maar ze houdt stevig vast. Ik wil een stap opzij doen maar dan haakt ze haar arm om mijn bovenbeen en kan ik niet meer weg. Niet zonder Fiona te alarmeren. Ik laat Marianne haar gang gaan. Ze laat mijn ballen door haar handen gaan. Ik kan bijna mijn zaad horen juichen in mijn zak. Oh verdomme wat voelt dat lekker.

“Uh-huh…” zeg ik in mijn telefoon, niet oplettend wat Fiona zegt.

“Hoezo uh-huh?” vraagt Fiona. Ik moet beter opletten!

“Sorry, ik was even afgeleid” probeer ik en kijk weg van Marianne om me te focussen. Fiona zucht en begint haar verhaal opnieuw.

“…nou en toen ging Ilse met Sjoerd naar het terras waar ze dus geen plekje kregen omdat ze moesten reserveren…” Ik moet mezelf dwingen te luisteren. Opeens voel ik Marianne d’r mond om mijn lul. Ik slaak een kreet en raak in paniek. Marianne laat me niet gaan en Fiona vraagt wat er aan de hand is.

“Ik mors bier over mezelf heen. Ik moet even een doekje pakken” lieg ik. Mooi excuus om op te hangen denk ik.

“Nee, wacht nou even. Dat bier loopt niet weg…” zucht Fiona die zich niet laat afpoeieren. Marianne maakt serieus werk van mijn lul en neemt hem met lange halen in haar mond. Godsodeju wat doet ze dat geil. Ze kijkt me van onderaf aan en glimlacht. Ze gaat met haar tong rond mijn eikel en laat mijn lul smakkend uit haar mond gaan. Ik sta aan de grond genageld, bang dat Fiona ook maar iets hoort van wat Marianne doet. Ik gebaar met een vinger tegen mijn lippen dat ze stil moet zijn. Hierop laat Marianne m’n lul uit haar mond glijden en laat hem over haar gezicht glijden. Zo geil!! Ze speelt met mijn ballen en likt met lange halen mijn lul in de lengte. Ik hap naar lucht terwijl ik angstvallig probeer Fiona d’r verhaal te volgen.

“…nou, wat zeg je daar van?” Kut, Fiona wil een antwoord.

“Waarvan?” probeer ik voorzichtig.

“Jezus Maart, ik heb het hele verhaal nou twee keer verteld!” klaagt Fiona.

“Ja… ssorry…” bazel ik terwijl ik op mijn lip bijt om mezelf in te houden. Marianne laat mijn lul diep in haar mond verdwijnen en ik moet een kreun inslikken. “… dat bier zit me dwars” probeer ik.

“Goed, nou als je dat zo belangrijk vindt dan vertel ik het je morgen wel, godver…” zegt Fiona boos en hangt op. Ik kwak mijn telefoon op de bank.

“Wat ben jij gemeen!” vaar ik tegen Marianne uit. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en lacht hard.

“Moet je me maar niet in de steek laten!” giechelt ze.

“Hier komen jij!” zeg ik bazig en draai haar ruw om. Ze valt met haar bovenlichaam voorover op de bank. Ik geef haar een paar speelse tikken op haar billen waarop ze kleine gilletjes slaakt. Dan laat ik mezelf op mijn knieën zakken en duw mijn lul van achteren in haar natte grotje. Marianne wipt meteen op mijn pik terwijl ik haar heupen vastpak en stevig begin te neuken. God wat is ze lekker strak! Mijn lul is werkelijk snoeihard en grommend neuk ik haar wild en diep.

“Oh buurman, wat doet u nu?” giechelt ze opeens. Buurman is botergeil en niet van plan haar ongevuld naar huis te laten gaan. Stevig pomp ik door terwijl Marianne verleidelijk kreunt. Ze wiebelt haar kont heen en weer en maakt het me niet makkelijk in haar te blijven. Maar na enige minuten blijft het niet uit. Ik kreun hardop en neuk haar met lange halen. Onverwacht schiet ze van me weg en laat me verbauwereerd achter. Ze pakt mijn lul en trekt me in hoog tempo af. Ze kijkt me geil aan en steekt haar tong uit. Dan is het me teveel en kom ik klaar. De eerste klodder landt op haar wang en lachend trekt ze door. De volgende lading komt in haar mond. Ik blijf spuiten en haar gezicht zit helemaal onder. Dan neemt ze mijn lul in haar mond en pijpt me nog even lekker tot ik me met een hoge hartslag achterover op de bank laat vallen.

Maar Marianne laat me nog niet met rust. Ze stapt op de bank en laat zich op mijn schoot zakken. Behendig hengelt zijn mijn halfharde lul in haar spleet en wipt zo op en neer. Vol adrenaline en lust voel ik mijn lul weer hard worden. Marianne laat mijn lul in haar spleet verdwijnen terwijl ze op mijn schoot gaat zitten. Haar tieten drukken weer tegen mijn borst terwijl ze zich aan de rugleuning van de bank vasthoudt. Dan kust ze me en voel en proef ik mijn eigen sperma. Haar tongzoen is gepassioneerd en haar schoot goddelijk geil. We neuken zo nog tien minuten tot mijn lul het af laat weten.

Hijgend stapt Marianne van me af, bezweet, haar haar wild en resten van mijn sperma op haar gezicht.

“Jezus Maarten, jij weet een vrouw te vermaken…”

“Nee, jij bent een lekker rustig ding” zeg ik lachend.

“Poe hee, ik ben kapot. Krijg ik nog wat drinken van je?”

“Tuurlijk…” zeg ik en trek mijn kleren weer aan. Ook Marianne fatsoeneert zich en gaat even naar het toilet. Even later zitten we naast elkaar tv te kijken.

“Zo dat was echt geweldig” zeg ik gemeend. “Jammer dat het Eurovisie Songfestival maar één keer per jaar is…” grap ik. Marianne lacht en na een half uur nemen we afscheid van elkaar. Ik geef haar een waarderende kus en een knuffel en dan ben ik weer alleen. Ik ruim de bewijzen weg en ga douchen. Daarna spoel ik de televisie terug en kijk alles wat ik gemist heb.

Als Fiona de volgende dag thuis komt, voel ik me reteschuldig maar kom ik erachter dat het makkelijk is om vreemd te gaan. Ze vermoedt niets en het leven gaat normaal verder
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Buurvrouw, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hard Geneukt Door ...Door: Maria 20425
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
9.2
Vakantie In Sloten, ...Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
7.6
Kort, Krachtig & ... - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.8
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
7.6
Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.2
Ze Bedriegt Me, ...Door: Arne
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.0
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.1
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.4
Klik hier voor meer...