62.721 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 25-08-2021 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 6023x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Kort voorwoord:

Zes jaar geleden begon ik met het schrijven van de serie 'Godinnen'. Ruim een jaar lang beschreef ik in 61 delen het verhaal van Denzel en Ali en alle geilheid die in hun leven voorbij kwam. Op geen enkel verhaal heb ik zoveel reacties gehad, en velen hebben mij gevraagd waarom ik die serie nooit heb afgemaakt, of er mee verder ga.

Om nu weer zo'n verhaal op te pikken is haast niet te doen. Het waren lange verhalen - te lang vaak - en het is allemaal al zo lang geleden dat ik er gewoon helemaal uit ben. Ik ben ook niet meer die schrijver van toen. Toch laat de reeks ook mij moeilijk los en heb ik meerdere keren geprobeerd er een passend einde aan te maken. Maar ik was nooit met de reeks begonnen met het idee er een einde aan te maken. Het ging gewoon om seks en mooie vrouwen, al werd het al snel meer dan dat.

Nu had ik besloten een willekeurig hoofdstuk erbij te pakken en dit weer te gaan lezen om misschien wat motivatie te krijgen om alsnog ermee verder te gaan. Dat laatste zal niet snel gebeuren, met de tal aan andere reeksen die ik ook nog open heb staan.

Wel had ik er plezier in de hoofdstukken op te delen in meer behapbare delen. En er kon ook veel meer seks in. Vandaar dat ik dit deel heb herschreven en hierbij het eerste deel. Wie weet komen ze allemaal wel een keer er aan te pas, en verleid ik mezelf nog om alsnog verder te schrijven, maar dan wel in de nieuwe stijl. Het oude verhaal zal ik nooit vervangen, en op zich zou je alles los kunnen lezen zonder alle 61 delen eerst te lezen.
-

*
*

God. 20
-
v2.1
-

Het voelde zowaar niet gek om alleen in bed wakker te worden, na de nacht die we met z’n drieën hadden doorgebracht. Ik hoorde zachtjes de muziek van beneden komen. Die muziek herkende ik meteen, want dat was mijn muziek. De dames hadden wellicht nog wat behoefte aan mij, al was Dire Straits niet mijn keuze op de vroege ochtend. Prima band, hoor, maar niet nu. Ik werd liever wakker met Johnny Cash. Liever met hun natuurlijk, maar als het op muziek aankwam… goed. Ik stapte langzaam de trap af en stapte net zo langzaam de door de zon als een paradijs wanende kamer binnen, waar die twee godinnen zich bevonden die het pas echt paradijselijk maakte. Manon zat lekker knus op de bank voor de tv met het geluid uit, en Ali had wat eitjes opgezet en stond erbij in de keuken. Het was fijn dat ze haar geile nachtjapon aan had en ook Manon zag er nog heerlijk uit in haar nachtkleding. Dat mochten ze van mij beste de hele dag dragen. Zelf had ik alleen even snel m’n trainingsbroek aangetrokken, maar had dat net zo goed kunnen laten. Alleen al een blik op die twee was genoeg om me een harde te geven, en of er nou stof voor zat of niet; die harde verstoppen lukte me nooit.

-

‘Toe maar, Dire Straits?’ wees ik de twee op de muziek en mijn aanwezigheid. Ali keek meteen om en knikte enthousiast. Het was mijn muziek, maar op de ‘speakertjes’ die Manon had meegenomen.

‘Leuk, toch?’ vroeg ze me nog wel voor de zekerheid. Ik knikte eerst, en schudde daarna m’n hoofd voordat ik naar mijn muziekspelertje liep en iets anders opzette. Ik luisterde toch echt liever even naar Cash op zo’n prachtige morgen in plaats van naar de jengelende gitaren. Al waardeerde ik wel het feit dat zowaar Ali dit opgezet had.

‘Pff, dit is zo ouderwets.’ hoorden we Manon die verder niet omkeek. Maar Manon zou Manon niet zijn, als ze vervolgens ook stiekem met wat liedjes meezong. Ik had ook echt niets anders verwacht. Ze luisterde liever naar hiphop, maar ze kende dit soort ‘klassiekertjes’ ook. Zo ouderwets vond ze het niet. Het was maar even en daarna moest ik wel weer aan hun denken. Hun gaven mij alles, dus ik zette alweer snel hierna muziek op waarvan ik wist dat hun het leuk vonden.

‘Hmm, begon er net aan te wennen…’ merkte Ali nog flauw pestend op, gevolgd door een knipoog.

-

Iedereen was vrolijk nadat we aan tafel zaten voor het ontbijt, en het tijd was voor een korte nabespreking. Voor velen misschien niet iets om tijdens het ontbijt te bespreken, maar het had een ongelofelijke indruk achter gelaten, en niet alleen op mij. Het was ook verdomd leuk om het met ze erover te hebben, nadat we het gedaan hadden.

‘Ik hield me eigenlijk nog een beetje in…’ liet Manon voorzichtig vallen. Dit trok meteen onze interesse, want we hadden toch niet het idee dat dit zo was.

‘Oh, vertel.’ drong Ali dan ook aan, loerende naar het verlegen meisje. Manon haalde haar schouders op. En ze nam nog snel een hap.

‘We hadden nog wel even door kunnen gaan, toch? Althans, ik wel.’ verblijdde ze ons. En alhoewel ik ook wel door had gewild, eindigde het natuurlijk een beetje vreemd met Ali die opeens per se een douche wilde nemen. Manon zou hier waarschijnlijk anders over gedacht hebben, en ze ging ook door met haar verlegen maar uitdagende rede. ‘Vanochtend twijfelde ik ook nog.’ zei ze. Toen ik wakker werd, wilde ik je best pijpen. Weet je, zoals laatst?’ gniffelde ze verliefd mijn kant op.

‘Had je gewoon moeten doen.’ sprak Ali vrijuit. ‘Wees vrij. Daar zijn we voor. Je moet je echt niet door iets laten tegenhouden. Niet hier.’ gaf ze haar zaak nog even kracht bij.

‘Ik had het ook niet erg gevonden, hoor…’ liet ik natuurlijk ook nog even vallen en mijn pik steigerde al flink onder tafel. Ik keek haar nog wat verwaand aan, wat op een glimlach kon rekenen van die geile Manon en een klein porretje tegen m’n schouder. Zo geil en zo verlegen. Dat kon haast niet samengaan. En het maakte haar zo perfect. Dat de voet van Ali, die net als gisteren weer tegenover me zat, al langs m’n been gleed en ook helemaal doordrukte zodat ze met haar tenen m’n stijve wist te kneden, zag Manon dit en lachte ze er weer om en noemde ze ons ‘’erg’’. In de zin van dat wij van geen ophouden wisten. Ze had er ook kijk op. Ali zakte ver onderuit om erbij te kunnen en haar voet wreef over de onwerkelijk grote bobbel die deze twee mij iedere keer weer wisten te geven. Dit was op geen enkele manier ‘’erg’’, als je het mij vroeg. Dit was gewoon fantastisch wakker worden.

-

Er leek gewoon geen einde te komen aan de seks. Niet op deze manier. En dat was dus absoluut niet erg. Het was gewoon lekker, en dat altijd. Maar ik herkende me ook in de woorden van Manon. Ook ik liet me nog regelmatig tegenhouden. Ik had toch iets van een geweten. Zelfs nu ging ik er niet meteen voor, terwijl ik stond te springen om op te staan en de twee mijn harde aan te bieden. Ik wilde het liefst de hele dag door die mokkels gepijpt worden, en waarschijnlijk zouden ze het nog doen ook, als ik het maar zou durven te vragen. Dat deed ik dus niet. Zou ik me niet laten tegenhouden, was ik nu gewoon opgestaan, had ik m’n pik erbij gehaald, en zou ik Manon, die keurig verlegen naast me zat, m’n pik opdringen om vervolgens eens heerlijk dat geile bekkie van haar te neuken. Wellicht zou ze het nog ondergaan ook, maar ik ging er eerder vanuit dat ze dat toch niet helemaal kon waarderen. Ali kon wel preken over vrij zijn en je vrij voelen, zeker op het gebied van seks, maar het moet wel altijd van beide kanten komen, als je het mij vraagt. Juist omdat er zoveel vrijheid was, en je bijna onbegrensd kon en mocht fantaseren, kwam je in het echte leven steeds meer restricties tegen. Fantasieën zijn maar fantasieën.

-

‘Dus, wat gaan we doen vandaag?’ vroeg Manon niet veel later nadat Ali ook weer was gestopt met haar voetenwerk en er dus geen vervolg op was gekomen. Ze lieten mij maar al te graag zitten met zo’n kloppende stijve. Vroeg of laat kwam ik toch wel aan m’n trekken.

‘Jij, meneertje, jij gaat Anne bellen.’ zei ze me wat streng met een uitgestoken vinger terwijl ze begon met afruimen.

‘Hoezo, waarom?’ vroeg ik verbaast omdat ik dit niet zag aankomen.

‘Dat heb je haar beloofd. Anne zei dat ze contact met je gezocht had, of niet?’

‘Nee, jawel. Dat klopt wel.’ gaf ik wat morrend toe. ‘Ik had nog niet gereageerd.’

Beiden dames deed dit nieuws doen fronsen, maar door uiteenlopende redenen.

‘Waarom moet je Anne dan per se bellen?’ vroeg Manon me wat sip, en duidelijk jaloers. Ergens was ik altijd nog bang haar af te schrikken als ze alles zou weten, al pikte ze nog zo veel van me. Met Ali was duidelijk geen probleem, en ze wist ook al van Sharon en Maddy. Met Maddy had ze volgens mij geen problemen, maar Sharon moest ze niet.

-

Nog voordat ik het haar kon uitleggen, nam Ali weer het woord voor me en vertelde ze haar gewoon alles. En ze was duidelijk uit op steun vanuit Manons hoek, niet doorhebbende dat Manon misschien juist wel jaloers was en niet wilde dat ik contact had met nog een mooie meid.

‘Oh… dus ze vind je leuk?’ vroeg ze me voorzichtig. ‘En jij haar dus ook.’ tastte ze voorzichtig af. Ik kon het maar moeilijk ontkennen.

‘Maar ze is toch ook gewoon leuk.’ klapte ik eruit en schoot ik in de verdediging. ‘Je hebt haar toch ontmoet.’ zei ik haar, alsof ze toch ook wel moest inzien hoe leuk Anne wel niet was.

‘Jongens, jongens.’ kwam Ali al meteen tussen ons ins. ‘Voordat jullie te veel gaan nadenken, en ik weet dat vooralr jij, Denzel, dat nogal vaak doet…’ had ze ons nu wel door. ‘Ik wil gewoon dat ik haar weer hier kan uitnodigen. Leg het bij.’ Ik had niet het idee dat ik en Anne echt ruzie hadden maar als ze hier niet eens wilde komen omdat ik er ben, is er toch iets aan de hand.

‘Ik bel Anne wel.’ zuchtte ik dan uiteindelijk.

-

Ik liep even naar boven, liet Manon beteuterd achter, en pakte m'n telefoon. Ik keek er een beetje tegenop. En ik niet alleen. Manon was me namelijk gelijk gevolgd en nog voordat ik Anne kon bellen, sprak ze me er al op aan.

'Doe ik niet genoeg m'n best?' durfde ze te vragen. Hoe kwam ze erbij?!

'Nee, joh. Zo zit het toch helemaal niet. Het liefst zou ik je juist de hele dag claimen zodat we de hele dag seks kunnen hebben. Dat weet je wel, toch?' Ze haalde lief haar schouders op. Ik had zo'n zwak voor haar, zeker als ze zich zo onzeker opstelde, wetende wat ze allemaal kon en wilde doen. 'Maar ik moet Ali ook tevreden houden. Dat weet je. En je weet wat het voor haar betekent.' wees ik haar erop. En dat wist ze ook wel. 'Waar is ze?' vroeg ik haar nog snel.

'Ze wilde nog even in de zon zitten...' zei ze nog altijd somber. Ik stond even op en keek uit het raam en zag haar daar zitten met opengeslagen nachtjapon in haar ondergoed in de zon. Hemels om te zien. Echt een godin.

'Kom.' zei ik haar dan alleen snel en zachtjes alsof Ali het niet mocht weten. We liepen op elkaar af en ik liet m'n broek zakken. 'Wil je me pijpen terwijl ik Anne bel?' vroeg ik haar nu wel een keertje brutaal. Meteen kreeg ze een spannende glimlach op haar gezicht, en niet veel later zakte ze al af. 'Ik zou nooit meer zonder jouw gepijp kunnen.' verzekerde ik haar nog. En dat was een feit.

-

Die twee hadden me al zo hard gekregen tijdens het ontbijt. En Ali wilde me maar laten wachten. Met Manon erbij hoefde ik niet te wachten. Nooit meer, hoopte ik. Ik had al lang genoeg op haar gewacht. En Manon wachtte ook niet af. Je kon wel aan haar zien dat ze kort twijfelde omdat het leek dat we Ali buitensloten. Maar zo zou zij dat nooit zien. Durf te wedden dat ze dit alleen maar zou aanmoedigen. Ze had vast gezien dat Manon me gevolgd was. Ik wachtte nog even met bellen. Manon zag er namelijk zo geil uit met m'n dikke pik in haar mond en dat verdiende eigenlijk alle aandacht. In haar nachtkleding was zo naar de grond gegaan en had ze de ontblote pik in haar handen genomen. Met een heerlijke zucht verorberde ze de eikel en begon ze die snel nat te maken met haar watertandende mond. Zo gleden haar lippen binnen enkele minuten soepel over het harde vlees heen in navolging van haar beide handen die me stevig vasthielden. Ik keek in haar ogen en zag de noodzaak. Ik mocht nooit vergeten dat nu alles anders was tussen haar en mij. Ons verleden hadden we achter ons gelaten en dit was de nieuwe realiteit. Onwerkelijk. Ik hoefde het maar te vragen. En vaak nog niet eens. Alsof ze kon ruiken dat ik geil was. En dat ging ze gewoon voor me door de knieën. Ze kokhalsde op m'n harde lul en deed meer dan haar best. Maar toen ik de telefoon aan m'n oor zette, gebaarde ik haar toch iets stiller te zijn. Ze kamde haar haren achter haar oren en begon op een lekker tempo heen en weer te gaan zonder al te veel geluid, en zonder haar handen nog te gebruiken. Alleen ikzelf moest af en toe zacht kreunen. En zij pufte geil mee. Als Anne wist dat de we dit deden, werd het een kort gesprek. En dat was juist niet wat Ali wilde.

-

Maar toen ik haar belde, nam ze niet op. Misschien was dat nog niet zo erg. Manon keek gespannen en pijpte gewoon door terwijl ik de telefoon aan m'n oor hield.

'Hij gaat over...' zei ik dan nog spannend. Maar opnemen deed ze niet. Ik belde nog een keer, maar weer geen gehoor. En nog voordat ik m’n telefoon had opgeborgen om dan maar te gaan genieten van deze waanzinnig blowjob, ontving ik een berichtje van Anne waarin stond dat ze niet zo wilde praten. Ze wilde afspreken, en niet over de telefoon dit uitpraten. Alsof ze wist dat ik tegelijkertijd gepijpt werd. Het maakte niet uit. Echt niet. Terwijl ik Manon op de achtergrond nog heen en weer zag gaan vanuit haar nek, stuurde ik snel een berichtje terug naar Anne dat het mij niet uitmaakte. Ik wilde allebei. Liever bellen. Ik vond het geil om zoiets stiekems te doen en ook Manon vond dit waanzinnig geil. Dat merkte je gewoon aan alles. Fanatiek nam zij nog de centimeters in haar mond en dat ik nog niet gekomen was, was een klein wonder.

‘Het zit me gewoon heel erg dwars.’ las ik tot slot en ik zuchtte weer. Ik zat hier niet op te wachten. Ik wilde het wel uitpraten, maar liever niet vandaag. Zowel ik als Ali als Manon waren vandaag vrij. We hadden de hele dag voor onszelf en ik kon wel leukere dingen verzinnen dan een ‘ruzie’ uitpraten. Maar van Ali moest ik dit oplossen. En dus hadden alleen zij een dag vrij.

-

Ik ging wel akkoord en kon toen m'n aandacht weer op het meisje vestigen wat er zo hard voor werkte. Ik legde m'n telefoon echter niet weg. Ik deed nog alsof ik aan het typen was, maar had stiekem de camera geopend en keek nu door de lens van m'n telefoon naar dat verlegen meisje met de rode wangen die allesbehalve moeite had met de grootte van m'n stijve. Ook dit was wel spannend en besloot haar er ook maar in te betrekken.

'Ze wil face-to-face afspreken.' zei ik Manon uiteindelijk. Ze stopte heel even en vroeg naar hoe en wat. Ik besloot daar niet op te antwoorden. 'Je ziet er geil uit voor de camera.' zei ik plaats daarvan. Met grote ogen keek ze me aan, niet wetende wat te zeggen.

'Ben je me aan het filmen?!' vroeg ze uiteindelijk.

'Oh ja! Dat kan ook natuurlijk.' En ik zette hem snel op film.

'Nee, niet doen, joh.' giechelde ze daarna meteen. Maar ik was er echt van overtuigd dat ze er heel mooi uitzag voor de camera met een pik in haar mond. Zij was mijn privé pornoster. En zo erg vond ze het helemaal niet. 'Geef mij is dan.' zei ze daarna namelijk al wat plat. Ik overhandigde haar m'n telefoon en ze zette vervolgens ook de selfiefunctie aan. Ze lachte om het beeld. Ze draaide even voor de juiste hoek zodat ze er zelf het mooist opstond en gaf de eikel toen een kus terwijl ze naar de camera bleef kijken, niet wetende dat ik al aan het opnemen was. Dat had ze even over het hoofd gezien.

'Geil?' vroeg ik haar.

'Ja, best wel. Je lul lijkt zo nog groter.' wist ze me ook te vertellen en ze gaf me de telefoon weer terug. 'Zal ik nog doorgaan?'

'Ja, alsjeblieft.' lachte ik meteen op haar ridicule vraag. En dus ging ze gewoon door. Ik zocht ondertussen het filmpje op en speelde het af. Snel stopte ze weer nu ze besefte dat ik haar al had opgenomen. 'Zal ik dit naar Ali sturen? Vind ze vast geil.' zei ik haar nog voordat ze kon reageren.

'Nee! Verwijder het. Niemand mag dit zien.' zag zij wel de ernst ervan in.

'Ik stuur het naar Ali en daarna verwijderen we het allebei. Zeker weten. Ten minste... als jij me in de tussentijd klaar weet te pijpen. Want ze komt vast kijken.' maakte ik er snel een spelletje van.

'Je bent gek.' zei ze, maar al een stuk minder ernstig. Je zag dat ze erover nadacht. Ik stuurde het ondertussen al door, en stuurde er achteraan dat Ali me maar niet zo geil moest maken, nu ze niet meer de enige was.

'Doet ze het goed, of moet je komen helpen?' las ik vervolgens voor. Dan wist ik zeker dat Ali besefte dat dit nu ter plekke hier gebeurde. En zo wist Manon ook dat ik het verstuurd had.

'Gek!' zei ze nog een keer. Maar vervolgens gaf ze zich wel heel snel over aan het opgezette spel.

-

'Denzel!' hoorden we op een gegeven moment onder aan de trap komen. Manon trok ondertussen hard aan m'n pik met beide handen die draaiende haar mond voor gingen die kwijlend de eikel en de schacht afzoog alsof er geen morgen meer zou komen. Manon deed het gewoon. Zij wel. Ik kreunde hardop en Ali kon me vast al horen. We hoorden haar ook de trap oplopen en Manon zoog nog fanatieker. Ook ik wilde komen voordat Ali er was. Van haar moest ik met Anne spreken, en nu dus ook daadwerkelijk afspreken en kon ik de rest van de dag niet met hun optrekken. Wat een ellende. Maar op het moment dat Ali de deur opendeed en daar met een sluwe grijns ons wilde vergezellen, zag ze dat Manon de eikel al uit haar mond had en dat ze haar gezicht had aangeboden om het zaad mee op te vangen. Hijgend en kreunend stond ik daar te trillen op m'n benen en spoot ik dat lieflijke gezichtje van die mooie Manon onder terwijl Ali met open mond toekeek.

'Je hoefde toch niet te helpen...' hijgde ik toen ik klaar was. Manon draaide zich schuldbewust om en haalde voorzichtig haar schouders op terwijl ze Ali zwijgend aankeek, zover dat nog kon dan. Dikke stromen zaad liepen van haar gezicht over haar mond en kin en ving ze op met haar handen en hals.

'Als ik hem klaarkreeg voordat jij kwam, zou hij het filmpje weer verwijderen.' zette ze me als een boef neer. Het klonk erger dan het was. Natuurlijk chanteerde ik haar niet. Me klaar pijpen zou ze toch wel doen.

-

'Denzel...' zuchtte Ali vervolgens alleen gespeeld teleurgesteld. Ik hield m'n handen op en bekende allerminst schuldig te zijn aan wat dan ook.

'Anne wil afspreken, niet bellen.' zei ik vervolgens, alsof er niks aan de hand was. Ze draaide met haar ogen en stapte toen toch even op ons af.

'Volgende keer doe ik graag mee, hoor.' wilde ze ons nog laten weten en net zo snel als ze kwam, was ze ook weer weg. Misschien voelde ze zich toch een klein beetje buitengesloten... Ik hielp Manon eerst overeind en samen wandelden we door de gang naar de badkamer, waar ik een douche pakte en toekeek hoe Manon zich boven de wasbak opfriste. Ze kwam nog even een kusje halen waarbij ik haar nog uitnodigde mee te douchen, maar toen liet ze al weten dat zij en Ali al plannen hadden gemaakt. Alsof Ali wist dat ik er vandaag niet zou zijn.

-

‘Schat! We gaan even naar de mart.’ hoorde ik terwijl nog ergerend naar m’n telefoon keek, nadat ik me had afgedroogd en weer op onze slaapkamer was. Ik ging liever op stap met die twee.

‘Mart?’ hoorde ik Manon vervolgens op Ali reageren.

‘Zo, noemen we dat hier.’

‘Markt heet zoiets.’ wilde Manon dan nog uitleggen. Ik moest er om lachen en vond het prima. Leuk dat die twee samen wat gingen doen, natuurlijk.

‘Goed, hoor!’ riep ik naar beneden. En even later stond ik weer in de badkamer en keek ik uit het raam naar voren en zag ik de twee godinnen het tuinpad aflopen en zich naar het dorp bewegen. Pff, die meiden…

-
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Grote Borsten, Studenten, Neuken, Beffen, Pijpen, Dikke Tieten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.3
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Tenerife, Blond, Strand, Openbaar, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.1
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dikke Billen, Likken, Tuinman, Grote Borsten,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.1
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.2
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Plas, Plassen, Spuiten, Vakantie,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zaten we op het balkon bij onze buren, de ouders van Pedro, die ik gekoppeld had aan Marja. En d t terwijl mijn vriendin Anna en mijn dochter I..."
26-04
8.6
Elyne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen zi..."
26-04
7.8
De Nieuwe Leraar - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04
9.3
Tante Nel En Sander - 3Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Nadat ze samen nog gezellig wat gekletst hebben en koffie gedronken wordt besloten Tante Nel even naar het station te brengen. Tante Kust Sander en neemt afscheid van hem met een knipoog. Sander heeft het wel begrepen en een warm ge..."
26-04
9.3
GangbangDoor: Sexywendy65
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"10 jaar geleden leerde ik Wendy kennen, toen 49 jaar. Inmiddelsben ik alweer 7 jaar getrouwd met deze heerlijke geile vrouw. Wendy is een echt sexbeest. We gingen een weekendje weg. Ik had een leuke Parenclubuitgezocht in ..."
26-04
7.8
Student Aan Huis ... - 2Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Webcam,
"Geeske trok haar nachthemd weer aan en ging voor de pc zitten en ging gelijk priv , nu kan hij mij alleen zien en stort iedere keer als ik hem klaar laat komen geld op mijn rekening, hier is hij dol op de meeste oudere mannen trouwens en soms ook j..."
25-04
8.5
De Nieuwe Leraar ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Directrice, Leraar, School, Slipje, Tiener,
" Meisjes en jongens, welkom terug in onze school, begon de directrice die de leerlingen van 3b Latijn Grieks tot aan het klaslokaal begeleid had. Ik stond de leerlingen op te wachten in de deur terwijl het groepje van acht jongens en twaalf meisjes ..."
25-04
9.3
Klik hier voor meer...