62.721 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Berlijn 2009


Door: Forza
Datum: 28-08-2013 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 9939x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het was december 2009. Na een paar drukke december weken konden mijn vriendin en ik eindelijk een paar dagen naar Berlijn om de kerst samen te vieren. Na een snelle vlucht vanaf Eindhoven waren we rond 14.00 uur in Berlijn. Snel de koffer gepakt van de bagageband en op naar het hotel. Zoals altijd weet mijn vriendin de weg weer beter. Dus na enige discussie en een uur later als de bedoeling was kwamen we bij het hotel, uiteraard mijn schuld zoals ik gewend ben. Na het inchecken en weer gezeur over de kamer ging ze een paar uurtjes gaan liggen. Ik was allang blij. Even rust. Voor mij een teken om even naar buiten te gaan en even met mijn zelf wat gaan doen.

Na een half uurtje lopen kwam ik bij de Sony bioscoop uit. Mooi ding met een leuk semi overdekt plein erbij waar een leuk Beiers terras zit. Na een drankje zag ik dat er een kwartier later een film draaide. Omdat mijn vrouw toch sliep heb ik een kaartje gehaald en wilde lekker van de film gaan genieten. Ik ging de zaal in en keek om mij heen. Er waren erg weining mensen. Logisch want het was bijna kerstavond. Na een minuut of 10 kwam ik tot ontdekking dat ik vergeten was een drankje te halen. Dus snel even naar de bar voor de start van de hoofdfilm. Blijkbaar was ik niet de enigste. Achter mij kwam met een zelfde gangetje een Afrikaanse dame aan lopen die blijkbaar ook een drankje vergeten was. Bij de balie bestelde ik snel een cola en wilde afrekenen. Met mijn snelheid viel mijn portemonnee op de grond. Ik bukte snel keek omhoog en zag een paar mooie donkere benen met een kort rokje. Ik ging omhoog en mijn blik volgende die mooie donkere benen, toen dat rokje rokje en kwam uit bij een zeer goed gevulde blouse en een hele mooi glimlachend gezicht met donkere ogen, mooie mond en mooi lang zwart haar. Ik was helemaal de weg kwijt. Snel rekende ik af en wilde terug de zaal in. Helaas had ik niet goed opgelet. Geen consumptie in de zaal. Daar stond ik dan met mijn large cola.

Ook de mooie donkere dame had hetzelfde probleem. Ik ging maar bij een tafeltje in de lobby zitten en nipte wat aan de cola en overdacht deze middag. Wat baalde ik en was in mijn gedachten verzonken. Plots hoorde ik een zachte vriendelijke stem in het Duits vragen of ze ook mocht aanschuiven. De andere tafels waren bezet. Ik stemde toe en we raakte wat aan de praat. Na enig moment vroeg ze wat ik zo alleen in de bioscoop deed. Ik vertelde kort wat er was gebeurt en stelde haar dezelfde vraag. Ze vertelde dat ze bij haar moeder woonde en dat deze erg lelijk had gedaan over de kerstdagen en omdat zij niet getrouwd was haar moeders leven zo verpeste omdat ze nog thuis woonde. Ze was woedend weg gegaan en ook zo in de bioscoop beland. Het verbaasde mij dat zo'n mooie vrouw vrijgezel was. Nadat ik dit haar vroeg begon ze te glimlachen en zei dat ze nooit een echte leuke man was tegen gekomen. De meeste wilde maar 1 ding. Ik zei dat ik het begreep en dat ik zeker wist dat ze wel een goede vent zou tegen komen. We babbelde nog wat wat verder en ik kreeg gewoon een goed gevoel bij deze vrouw. Het was net of ik haar al jaren kende. Blijkbaar had zij het zelfde gevoel.

Ze schoof wat dichterbij en legde haar hand op mijn hand. Ze keek mij recht in mijn ogen en zei dat ze mij een leuke man vond en gaf mij spontaan een kus op mijn wang. Ik schrok een beetje, werd wat rood en zei dat ik haar ook leuke aantrekkelijke mooie vrouw vond. Ze lachte zacht en kwam met haar gezicht dichterbij. Plots kwam er een zoen op de mond. Voordat ik er erg in had voelde ik haar tong in mijn mond verdwijnen. De gedachte dat dit niet kon schoten door mijn hoofd. Maar aan de andere kant was deze vrouw zo super en precies wat ik in een vrouw zocht. Ik beantwoorde haar zoen en ik voelde dat mijn broek na verloop van tijd wel erg ongemakkelijk ging zitten. Ze fluisterde zacht in mijn oor dat ze zo geil was geworden en dat ik haar er vanaf moest helpen. Maar ja, waar doe je dat zo snel. Mijn oog viel op een toiletgedeelte wat afgesloten was. Niemand kon ons daar storen.

Na goed te hebben rond gekeken of niemand het zag zijn we snel de afgesloten dames toiletten in gegaan. Gelijk vielen we als beesten elkaar aan. Na uitgebreid zoenen begonnen we elkaar te betasten. Mijn hemel, door haar blouse heen voelde haar borsten heerlijk. Ik opende haar blouse en zag een mooie kanten zwarte bh die niets te wensen over liet. Ik maakte de sluiting los en haar bh viel naar beneden. Ik stond versteld. Wat een mooie stevige donkere borsten met heerlijke harde donkere tepels. Ik masseerde ze rustig en likte om en om aan haar tepels. Ze werden steeds harder. Leunend stond ze tegen de muur en haar benen trilde een beetje. Langzaam ging ik kussend en likkend naar beneden. Bij haar platte buikje aangekomen stopte ik. Ik ging omhoog en gaf haar een lange tongzoen. Ik voelde haar handen op mijn rug en ze trok mijn trui over mijn hoofd. Ze drukte zich tegen mij aan en ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst. Langzaam zakte ze door haar knieƫn en deed mijn broek los. Ze trok mijn jeans en boxer naar beneden en viel aan op mijn hard stuk kloppend vlees. Ze likte met het puntje van haar tong mijn eikel en even later verdween mijn steeds harder wordende paal geheel in haar mond. Ze zoog werkelijk als een beest. Naar een paar minuten kwam ze omhoog en ik proefde mijzelf. Ik hielp haar om haar rokje en jarretelles uit te doen. Haar nylons en hoge hakjes hield ze aan. Ik zag een mooi geschoren kutje waarbij haar lipjes iets open stonden. Ze glimden van het vocht. Ik boog mij voorover en viel aan. Ik likte haar kutje die lekker zoet smaakte. Haar klitje was lekker groot en mooi roze. Na deze lekkere opgezwollen roze klit lang te hebben gelikt met de punt van tong begon je te bibberen. Ik stak twee vingers naar binnen en voelde haar kutje verkrampen. Wat kwam deze vrouw heerlijk klaar.

Het duurde even voordat ze was bij gekomen. Ze draaide zich om en zei dat ik haar als een beest moest nemen. Ik wilde niks liever dan dat. Ik trok haar billen wat uit elkaar en zag dat mooie roze openstaande kutje voor me. Rustig duwde ik mijn harde paal naar binnen en begon rustig te stoten. Ze wilde harder. Nou, dat kun ze krijgen. Ik schroefde het tempo op en voelde mijn ballen hard tegen haar klitje ketsen. Ze beet op haar vinger om het niet uit te schreeuwen. We wisselde van standje. Ik ging op een toiletpot zitten en zij zakte over mij heen. Ze begon me te berijden terwijl we innig kuste. Haar borsten beweegde heerlijk mee op haar bewegingen. Ik voelde dat het echt niet lang meer zou duren en vertelde dat ik vreselijk hard ging komen. Ze stapte van me af, draaide zich om en zei dat ik hard in haar kontje moest klaar komen. Weer zakte ze langzaam op mijn paal. Ik zag mijn vriend steeds verder in haar strakke kontje verdwijnen. Mijn god wat was dit super geil. Weer begon ze mij te berijden. Ik pakte haar heerlijk borsten vast en kuste haar nek en rug. Ik voelde nu werkelijk het zaad uit mijn tenen omhoog komen. Ik spoot haar hele darmen gevoelsmatig helemaal vol, zo heerlijk voelde het. Ik hoorde haar heerlijk kreunen. Ze begon weer te trillen en beleefde een tweede orgasme zoals ik nog nooit heb gevoeld. Na we een paar minuten zijn blijven zitten en een beetje zijn bijgekomen stapte ze van me af. Ze kuste me innig en we kleden ons weer aan.

We glipten de wc uit. Niemand had iets gezien. We gingen terug de zaal in. Na een half uur was de film afgelopen. Gearmd liepen we naar buiten. We gingen op het overdekte terras zitten en bestelde een drankje. We spraken over hoe nu verder. We wisselde email en telefoonnummers uit. Ik zou haar direct naar de kerst bellen om een afspraak te maken wanneer ik weer, zo snel mogelijk, naar Berlijn zou komen.

-- wordt vervolgd --
Trefwoorden bij dit verhaal: Berlijn, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hard Geneukt Door ...Door: Maria 20425
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
9.0
Vakantie In Sloten, ...Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
7.6
Kort, Krachtig & ... - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.8
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
7.6
Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.2
Ze Bedriegt Me, ...Door: Arne
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.1
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.1
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.4
Klik hier voor meer...