62.793 Gratis Sexverhalen
Startpagina > Hetero SexverhalenA+ - a-

Laatste Zomerdag 2019


Door: Ronak
Datum: 14-10-2019 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 8137x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is een waargebeurd verhaal en niet aangedikt.

Het is eind september ik sta vroeg op en zie dat dit weer een lekkere,
mogelijk de laatste warme dag van het jaar gaat worden.

Even lekker koffie drinken en wakker worden op mijn gemak, daarna spring ik onder de douche en ga mezelf lekker wassen en scheren ook mijn lul kont en balzak, zo dat is weer lekker glad allemaal.

Vandaag besluit ik om maar eens lekker naar het strand te gaan, na een ritje van ongeveer 30 minuten kom ik bij het strand aan dan is het nog ongeveer 1 km lopen tot het naaktstrand.

Daar aangekomen blijkt dat de temperatuur wel aardig is maar er staat wel wat wind, ik denk ga lekker in de duinen liggen, nou je gelooft het niet maar ik heb ongeveer het hele duingebied voor mezelf.
Ik smeer mezelf lekker in en ga liggen, verder niets te doen hier.

Na ongeveer een uurtje lekker bakken wordt het tijd om eens verder te lopen, ik waan me in een of ander onbewoond gebied, vanaf de duin het ik een prima zicht op het strand, en ik zie daar een vrouw liggen verder niemand om zich heen met haar benen opgetrokken en helemaal wijd.

Dit heeft meer onderzoek nodig denk ik, ik daal af van de duin en ga ongeveer 10m van de vrouw afliggen en wel zo dat ik echt in haar kutje kan kijken, het kan nu 2 kanten opgaan, of ik word uitgescholden of we doen net of we gek zijn.

Nee hoor de dame in kwestie gaat zich omdraaien maar wel die benen lekker van elkaar, ik kan nu duidelijk haar kont en kut bekijken, lekker kaal geschoren, ja dat laat mijn lul ook niet onberoerd, ik streel mezelf en krijg lekker een harde. Ik sta op om wat uit mijn tas te pakken zodat ze mijn paal goed kan zien.

De vrouw keert zich weer om en werpt een blik op mij maar zegt niets en blijft weer lekker met haar benen wijd liggen, lekker hoor die spleet heerlijk laten doorwaaien.

Wie niet waagt wie niet wint denk ik en pak mijn handdoek en rugzak op en ga nu op 5 meter van haar liggen, nog steeds geen negatieve reactie in plaats daarvan begint ze haar vingers door haar spleet te laten glijden. Supergeil glibbert ze tussen haar benen, haar mooie tieten lekker aanwezig mmmm.

Supergeil natuurlijk ik denk ze heeft hulp nodig en loop op haar af , ik ga naast haar zitten en neem haar tepel in mijn mond ondertussen streel ik de binnenkant van haar benen richting haar kutje, geen afweer of ongenoegen, langzaam gaat mijn vinger op zoek naar haar natte spleet en kom ik voor de ingang van het natte grotje, zonder problemen laat ze mijn vinger naar binnen glijden en klemt haar benen om mijn hand en komt vervolgens schokkend klaar.

Ze zegt ik ga bij jou niets doen, ik zeg dat geeft niet en we gaan over tot een beetje social talk ze zegt ik ben getrouwd ,ha ha mooi ik ook, en ze geeft aan dat dit niet de bedoeling was maar ze nou eenmaal een hoge sexdrive heeft, ondertussen werpt ze af en toe een blik op mijn lul, zegt ze ineens je hebt echt een mooie lul, ja die komt gelijk met sprongen omhoog, we gaan nu tegenover elkaar zitten en ze gaat weer vingeren en ik lekker trekken, onze geslachtsdelen zijn niet meer dan 30 cm van elkaar verwijderd

Haar kutje staat lekker open toont haar grote clit en lange lippen mmm supergeil, ze zegt wil je voor me klaar komen, ik lekker verder rukken en ineens begint ze in mijn ballen te knijpen ja dan vliegt het zaad met een mooie boog uit mijn lul op mijn buik.

We praten nog een beetje na en alles bij elkaar hebben we toch een uurtje zitten spelen, een supergeile ervaring.
Marijke27Profiel: Hoi, ik ben Marijke27, 33 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Strand, Waargebeurd, Zomer, Suggestie?
Favoriet
WhatsApp
Twitter
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Klik hier voor meer...
()

Ik ben helemaal alleen thuis...
Klik hier voor meer...