63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Volgens de schrijvers van deze verhalen is het allemaal echt waar wat ze beleven...dit maakt het toch net een tikkeltje spannender dan een fantasie! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Waargebeurd sexverhalen. In deze categorie staan 261 erotische verhalen.
Paintball, Bunny HuntDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Een neef van Dirk Jan verteld hem keer op keer wat een mooie sport paintballen is. Hij is de voorzitter van een paintball vereniging die een afgesloten, priv terrein beheerd wat bestaand uit vijf grote speelvelden met onder andere grasland, struiken ..."
12-06-24
7.6
Dek-matroosDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Trio, Waargebeurd,
"Mijn Eenhoornjagers Zie verhaal nemen me vorige zomer rond deze tijd, mee op hun jacht voor een ronde IJsselmeer. Hun kostbaar 21 meter lange motorjacht l..."
09-06-24
8.8
De VerzamelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De Verzamelaar plakt voorzichtig een zojuist gemaakt etiket op het glazen flesje en plaatst het in het rek naast de anderen. Zijn ogen glijden langs de schappen, alle 20ml flesjes zijn identiek op etiket en inhoud na. Ze bevatten een vari rende hoeve..."
06-06-24
8.3
Hét Beste StandjeDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Waargebeurd,
"We leren elkaar op vrijdag, 11 september 2020 kennen in de gym fitnessclub in Utrecht, waarvan de personal trainer van Dirk Jan en Yvonne de eigenaar is. Hij traint, begeleid ook mij al twee jaar en is erbij als we elkaar ontmoeten. Het is corona t..."
04-06-24
8.9
Na Het UitgaanDoor: Ruben 26
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Dronken, Naakt, Openbaar, Tiener, Uitgaan, Waargebeurd,
" i Mijn eerste waargebeurde verhaal. i Tijdens het uitgaan heb ik een meisje leren kennen zij 24, blond blauwe ogen., ik 26jaar, blauwgroene ogen, blondhaar. We vonden elkaar leuk en er was gelijk een klik. Na het uitg..."
02-06-24
8.1
Terugweg Van De ToppersDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Openbaar, Pijpen, Verzoek, Waargebeurd,
" i Weer een wat korter verhaaltje, dit keer op verzoek van Kim. Hopelijk genieten jullie van dit waargebeurde verhaaltje. Xx i Kim stond voor de spiegel in haar kamer en bekeek zichzelf kritisch. Ze had zich speciaal aangekleed..."
29-05-24
9.1
Vakantiefoto’s En Onze Fotoshoot Bij De Fotogra...Door: Peter Amax
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Blond, Camera, Exhibitionisme, Fotograaf, Fotoshoot, Klaarkomen, Neuken, Vingeren, Voyeurisme, Waargebeurd,
" b Het advies om absoluut eerst deel 1 hierboven staat de link te lezen, anders valt dit verhaal echt niet op zijn plek. b Iedereen bedankt voor de geile reacties en vragen. Een aantal heb ik eerst persoonlijk beantwoord, tot de tip kwam..."
25-05-24
7.2
De Eenhoornjagers: WandkandelaarDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Groepsex, Waargebeurd,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05-24
8.4
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05-24
8.3
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05-24
7.8
Zittend Babysitten - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Puber, Waargebeurd,
"Ik zag tijdens koningsdag een oude vriendin van toen ik 16 17 jaar oud was. Het is de zus van mijn toenmalige vriend Thomas, die ik al jaren niet meer zie, hij is een heel andere kant opgegaan. Ik had toen eigenlijk geen vrienden, Thomas was de enige..."
08-05-24
9.0
Onze Goedgelovige Broer - 2: De Onverwachte Wendi...Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Deepthroat, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Trio, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Beste lezers. Dit is deel 2 van een waargebeurd verhaal. Voor een goed beeld raad ik u aan om eerst deel 1 te lezen. JohanK i We waren al zeker 100 meter onderweg, toen we onze vrouwen naar ons hoorden schreeuwen, draaiden on..."
04-05-24
9.2
Tekencursus - 2: Te PaardDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Yvonne de week ervoor al aangegeven had Zie verhaal Tekencursus 1 moet ik inderdaad naar een ander adres, een pensioen stalling in Eemnes. Ik fiets er door de polder in amper een uur heen en kom daar kletsnat aan want het regent pijpenstelen...."
03-05-24
8.7
Onze Goedgelovige Broer - 1: GambiaDoor: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Deepthroat, Doggystyle, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Trio, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Dit is een korte beschrijving van een waargebeurd verhaal. Namen en beroepen van de mensen zijn veranderd. Geniet ervan zoals ik heb mogen genieten van hun verhaal en de video compilatie. JohanK i We waren een groot deel van..."
03-05-24
8.9
De Combi Van TweeDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Fetisj, Kinky, Slipje, Waargebeurd,
" Johan, zou jij kunnen ontdekken welke combinatie ik draag Wat bedoel je Ellen glijdt met haar natte kut over mijn pik en wrijft haar clit tegen mijn eikel. Als ik morgenochtend een gedragen slipje van n van onze meiden aan doe, zou jij dan s..."
03-05-24
9.1
Tekencursus - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Waargebeurd,
"Zoals Carla aangeeft in haar commentaar op verhaal De Eenhoornjagers is dit waar gebeurd en heeft zij dus enige schetsen van me. Ik krijg indertijd, zondag 12 mei 2019, na een lange, lange sessie tijdens de GP van Spanje, d opdracht van Yvonne Ze..."
01-05-24
8.2
Met Zijn Drieën In De Jacuzzi - 1Door: John21123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Jacuzzi, Lesbienne, Pijpen, Trio, Waargebeurd,
"De namen en leeftijden zijn fictief, het verhaal zeker niet Laat ik ons eerst even voorstellen. Toen deze ervaring plaatsvond was ik John 35 , mijn vrouw Anja 33 en Petra mijn pas gescheiden 35 jarige schoonzus. Mijn vrouw e..."
30-04-24
9.2
3d SouvenirDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Oud En Nieuw, Waargebeurd,
"Vorig jaar augustus, de 12e, was Yvonne jarig en net als de jaren ervoor zou ze een uniek cadeau krijgen. Maar dat pakte deze keer echter heel anders uit. Maar eerst, hoe dit begon. Ik was toen bijna zes jaar geleden amper twee maanden bez..."
24-04-24
7.9
De GentlemenDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Wat aan die zondag, 22 juli 2028, voorafging Gentlemen s koppel Angga en Jean Felix komen regelmatig bijeen met Dirk Jan en Yvonne om te bridgen kaartspel Ze zijn als team zeer fanatiek. Ook deze zondag een week ervoor, maar ze verlieze..."
16-04-24
9.2
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Rape, Tattoo, Verkracht, Waargebeurd,
" i Dit is het slot van een kleine serie. Ik raad u aan eerst de vorige delen te lezen voordat u hieraan begint. Veel lees plezier. JohanK i Hier heb je je zoon Silvio. Hij is echt van jou en niet van Fabio, waarvan je me betich..."
10-04-24
9.6
Vakantiefoto’s En Onze Fotoshoot Bij De Fotogra...Door: Peter Amax
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Blond, Camera, Exhibitionisme, Fotograaf, Fotoshoot, Klaarkomen, Neuken, Vingeren, Voyeurisme, Waargebeurd,
"Dit is een waargebeurd verhaal uit de tijd dat je filmrolletjes nog in een fotospeciaalzaak werden ontwikkeld. Het ophalen van onze vakantiefoto s resulteerde in een fotoshoot die verder ging dan verwacht. Een jong verliefd stel in hun eerste fotosho..."
09-04-24
9.0
De Eenhoornjagers - 2: ContractDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De ontmoeting zie De Eenhoornjagers is echter verre van spontaan. Janus denkt van wel, maar dat is het niet. Het is een wel opgezet plan van zijn ouders, in samenwerking met de huisarts. De jarenlange medische check ups van de huisarts, met alle d..."
04-04-24
8.8
Mijn Eerste SpankingervaringDoor: Frank De Lange
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Billen, Eerste Keer, Kontje, Pijn, Spanking, Waargebeurd,
" i Dit geheel waargebeurde verhaal speelt zich alweer even geleden af. Maar wat er gebeurde was z n intense ervaring dat ik me ook nu nog tot in detail kan herinneren hoe het was. i Ik belde aan en al snel werd er opengedaan en werd ik bi..."
31-03-24
8.9
Wij Weten Wat Je Wilt.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Het is negen uur, zondagochtend 10 juni 2018. Ik weet het nog. Het is bloedheet dus doe ik enkel mijn sneakers, korte running short en mouwloos T shirt aan om fietsend naar Dirk Jans en Yvonnes villa in Blaricum te gaan, in plaats van met de bus zo..."
23-03-24
8.9
ChiaraDoor: Jef
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitenland, Douche, Pijpen, Waargebeurd,
"Dit korte verhaal is alweer een aantal jaren geleden, moest er vorig weekend aan denken en besloot het met jullie te delen. Het wordt een verhaal in twee delen waarbij enkele kleine details zijn veranderd. Veel leesplezier. Vanuit de studie ..."
21-03-24
8.8
Rijles ‘motus Per Motum’.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Rijles, Trio, Waargebeurd,
"Eindelijk mocht ik van Pa en Ma gaan lessen omdat mijn rapportcijfers goed genoeg zijn. Dus een afspraak gemaakt en ik word voor de eerste rijles thuis opgehaald. Keurig om 16u00 staat er een drukke, met felgekleurde stickers VW Golf voor de deur. Ee..."
20-03-24
8.1
WaargebeurdDoor: Marc
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
" i Eigenlijk heb ik lang getwijfeld of ik mijn verhaal, het gaat van start in 2015, zou neerschrijven, maar onder druk van Maria, heb ik het toch maar gedaan. Het is gebaseerd op de realiteit maar denk dat het hier wel kan gepubliceerd worden. Soms i..."
16-03-24
8.7
Sletje Erica - 3: Met Jarretelgordel Naar Het Wer...Door: Sletje Erica
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Lingerie, Opdracht, Slet, Sletje, Waargebeurd, Werk,
"Naar aanleiding van de reactie van de Meesteres heb ik de opdracht uitgevoerd en heb ik het verslag aan mijn Meesteres gemaild. Beste Mrs Marijke, Ik heb verslag en uw reactie op opwindend.net geplaatst. Ik heb ook uw eerste opdrach..."
16-03-24
8.3
Van Groot, Groter Naar Grootst - 1: GrootDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Bij de eerste sportles, vorige week woensdag 17 september 2014 heb ik een briefje gegeven aan de sportleraar, Melchior, waarin mijn vader hem als arts vraagt vrijstelling te geven vanwege mijn medisch incompetente lichaamsbouw . De leraar reageert..."
14-03-24
7.5
De Eenhoornjagers - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trio, Waargebeurd,
"De relatieve grootte van mijn geslachtsdelen zijn lang een probleem voor me geweest. Relatief omdat ik skinny ben en dat dus eruitziet als groot, maar niet is. Helemaal in mijn verwarrende tienerjaren, toen ik nog volop in de groei was. Mijn ouders z..."
05-03-24
9.1
Robocock - 1: Woensdag, Introductie Aan Het Gezel...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Het LARP event zie deel 1 waarvan het plot door Dirk Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren 3 .. 7 april, 2019 en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landg..."
02-03-24
8.3
ToernooiDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Orgie, Waargebeurd,
" Dirk Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers van andere sponsors . Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld gaan verslaan in de combinatie opd..."
24-02-24
8.5
Robocock, Gp Van BahreinDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02-24
8.3
Tandeloos MonsterDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Prostaat, Waargebeurd,
"Ik komt die maandag, na mijn introductieweek van VO 1, om 9u18 veel te laat op gymles en wordt door sportleraar voor straf naar de decaan gestuurd. Terwijl ik in de gang, langs zijn deur wacht komt de conci rge langs. Hij ziet me daar in mijn school ..."
15-02-24
9.0
(nacht)trein Naar Sölden - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Waargebeurd,
" i Ik deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de nacht trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Zie eerst deel 1. i Ik sta dus met mijn armen achter mijn rug, vastgebonden tegen de wandkast van hun luxe coup als meneer o..."
06-02-24
9.1
Angela - 3Door: Jef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Waargebeurd,
"Na het treffen in Angela haar woning kon ik niet meer normaal denken. Thuis of op het werk was zag ik Angela haar lichaam en de dingen die we hebben gedaan op mijn netvlies. Toch wilde ik niet dat anderen op het werk er lucht van zouden krijgen dat i..."
01-02-24
9.3
Echtgenote In Seksshop Gebracht Voor Nylon FetisjDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Fetisj, Neuken, Nylon, Sexshop, Waargebeurd,
" i Dit echt gebeurde verhaal heeft zich een 15 tal jaren geleden afgespeeld. i Ik ben getrouwd nog steeds met een jonge Russische vrouw die ik via het internet had leren kennen en na een lange afstandsrelatie waarbij ik 3 keer en mijn vr..."
01-02-24
8.4
Alle Kamers - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"We zijn allebei uitgeput, afgemat en liggen langs het zwembad. Heel goed gedaan kids zegt de zoon tegen ons, die oudjes hebben een stevige boost gekregen Ze zijn nu aan het bespreken wat ze nog meer willen . Hij ziet hoe moe en uitgeleefd we zijn..."
31-01-24
8.5
Maria’s VerhaalDoor: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lift, Logeren, Waargebeurd,
"Maria is de moeder van een goede vriend. Ze vertelde me onlangs een verhaal dat meer dan 30 jaar geleden speelde. Er was toen in de buurt van Schiphol, ergens langs de snelweg A4,een parkeerplaats of oprit waar je regelmatig lifters aantrof die op zo..."
28-01-24
8.7
Angela - 2Door: Jef
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Pijpen, Waargebeurd,
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb, maar hier komt dan deel twee van Angela. Helaas kort maar het was ook niet lang. In het eerste deel kwamen we tot een spontaan seksavontuur in mijn bureau waarbij ze op een kaartje haar..."
27-01-24
9.0
Mijn Vrouw Laat Zich Gaan - 6Door: Peter
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Waargebeurd,
"Nadat we afscheid hadden genomen, en naar de Caravan waren gegaan om in te gaan pakken zucht ..hadden we allang moeten doen maar moet dan maar weer op het laatste moment Waren we lekker gaan slapen om de volgende morgen op de terug reis te ..."
25-01-24
9.2
Diep, Dieper, DiepstDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
"Afgelopen vrijdag, 19 januari gebeld door Alfred. Hij heeft weer een paar Japanse toeristen op sleeptouw en is een lang weekend in Utrecht, voordat ze doorreizen door Europa. Of ik nog een show wil geven .. hij biedt deze wel 600 Euro Ik vertel hem ..."
24-01-24
8.5
Onverwacht Een Extra KutDoor: Barteljoris
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hoer, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Waargebeurd,
"Mijn vorige verhaal, waargebeurd, waarin ik onverwacht mijn oud collega Ellen kon neuken, is heel goed gelezen. Mooi zo Dit brengt me op het idee een andere, nog altijd niet vergeten ervaring met jullie te delen. Dit speelt in de tijd dat ..."
09-01-24
9.0
De LiftsterDoor: Limbofun
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lift, Waargebeurd,
"Zoals wel vaker moest ik naar een klant in het noorden van het land. Deze keer was de bestemming Groningen en zoals altijd blijf ik dan een nacht slapen. Wat ik bij vertrek nog niet kon weten was dat de reis deze keer anders zou verlopen dan normaal...."
31-12-23
9.3
In De Aanloop Naar Het BoterbriefjeDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Nymfomanie, Schoonzus, Waargebeurd, Zwanger,
"In De Verovering werd omschreven hoe de strijd verliep om de goudblonde beauty te versieren. Dat waargebeurde verhaal is basis van dit schrijfsel, maar het is uiteraard ook zonder dat verhaal te begrijpen. Vanzelfsprekend zijn de namen verzonnen. ..."
29-12-23
9.0
Kerst In De SaunaDoor: Slaaf Mees
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kerst, Kerstmis, Meester, Sauna, Slaaf, Waargebeurd,
"Afgelopen kerst hadden Meester en ik geen zin om iets te gaan doen wat met kerst te maken had. Vrijdagavond besloten we daarom om zondag naar de grootste sauna in Essen in Duitsland te gaan. Het is even rijden maar Meester boekte er een hotelovernach..."
28-12-23
8.7
Samen In De DarkroomDoor: Slaaf Mees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Darkroom, Gran Canaria, Meester, Slaaf, Waargebeurd,
"We verblijven in een gay resort op het eiland Gran Canaria. Het voordeel is dat het zich recht tegenover gay uitgaansgelegenheden bevindt. Wij gaan dan niet naar de bars maar naar de darkrooms. E n heeft daarbij de voorkeur en bevindt zich achter het..."
23-12-23
8.8
Vergeldingsdag - 2Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitenland, Waargebeurd,
" b 2. De aanloop naar de vergeldingsdag. b Zoals ik verwacht had was Rebecca met beide mannen mee teruggegaan. Iets anders had in mijn ogen ook niet gekund. Uiteindelijk had ze niet alleen verraden, maar ook nog eens weerloos overgelever..."
22-12-23
8.8
Meester En Slaaf VerbondenDoor: Slaaf Mees
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Slaaf, Waargebeurd,
" i Dit is een echt gebeurd verhaal. i Na een drukke ochtend op werk had ik geen zin om iets anders te doen dan in de speelruimte op onze zolder te zijn. Ik had nog wat kluswerk de kast die daar staat wil ik meer in een zwarte kleur hebbe..."
22-12-23
7.9
Jacqueline Solliciteerde - 1Door: Gerard12816
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Klaarkomen, Nymfomanie, Sollicitatie, Vingeren, Waargebeurd, Werk,
"Dit verhaal schrijf ik op verzoek van iemand die mij mailde, een vrouw trouwens. Naar aanleiding van een episode in haar carri re die nogal wat impact heeft op haar leven. Ik schrijf het grotendeels in de ik vorm van de mede eigenaar van de zaak d..."
16-12-23
9.4
Emmy In HamburgDoor: Hotw365
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Extreme, Waargebeurd,
"Op een paar Whatsappberichten na was het contact met Emmy minimaal geweest. Wel had ik een bericht van haar man Steijn ontvangen. Ik had Emmy wat foto s gestuurd van onze avond in het hotel bij hen in de buurt en die had ze hem laten zien. Het berich..."
22-10-23
9.0
Oude Boot, Oude Regels - 1Door: PeterkeB
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Sperma, Waargebeurd,
"Ik vertel je een waargebeurd verhaal, het is een heel lang verhaal maar het moet omdat ik wil dat je het gevoel tijdens de beleving ervan, je wil meegeven. Zelf ben ik net de 60 jaar gepasseerd, gescheiden en had besloten om mijn verdere lev..."
18-10-23
8.7
Waargebeurd: EmmyDoor: Hotw365
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Waargebeurd,
"In een woonwinkel in het noorden van het land werden we vriendelijk geholpen toen we wat spullen moesten kopen om een kamer op te knappen. Naast verf hadden we ook gordijnen nodig. De vrouw die ons hielp was opvallend aantrekkelijk. Met haar donkere,..."
17-10-23
9.1
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10-23
9.5
Stage - 1Door: Louise
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Collega, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Waargebeurd, Werk,
"Dit verhaal is iets wat een vriendin van mij meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze alle sappige details met me wou delen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen heb ik hun namen in dit verhaal verander..."
08-10-23
9.3
De VeroveringDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Borsten, Ontmaagd, Ontmaagding, Spuiten, Standje 69, Waargebeurd, Zwanger,
"Het was zomer 1978. Feest in de stad vanwege een groot jaarlijks evenement, waar duizenden mensen op af komen. Je ziet allerlei types uit verschillende landen op de kermis, in kroegen en op straat bij meerdere muziekpodia. Ieder jaar weer een machtig..."
07-10-23
9.2
Testers - 3a: Bedden, Kasten En Tafels.Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Dus ook over deze bijbaan als meubel tester bij de IKEA. Op vrijdag 8 sep komen we hardlopend..."
04-10-23
8.2
Erectieprobleem..., Opgelost! - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Trio, Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Zoals in deel 1 vertelt heeft een lezer me getipt om mijn spontane, te pas en onpas ontstane erecties te ve..."
29-09-23
9.1
Kamasutra ChallengeDoor: Paul En Annemie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamasutra, Waargebeurd,
"Hallo, wij zijn een koppel van 21 Paul en 22 Annemie jaar oud wat inspiratie wil gaan halen uit de Kamasutra. Allebei niet vies van seks met anderen, maar vooral willen we met elkaar alle posities, jawel, alle posities uitproberen en een soort va..."
28-09-23
8.9
Erectieprobleem..., Opgelost! - 1Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Het is echter alweer even geleden dat ik wat geschreven heb er is de afgelopen weken veel gebeurt. Naast de..."
26-09-23
9.1
Gebruikt Al Zuigslet Door Een VriendDoor: Jonas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Tiener, Waargebeurd,
"Mijn naam is Jonas, ik ben 24 jaar en wil graag een verhaal met jullie delen dat 8 jaar geleden gebeurd is toen ik 16 was. Ik had een goede vriend die Liam heette. Liam was een knappe gast van 1m80, was blond en had blauwe ogen. Op school wa..."
16-09-23
9.2
SexcinemaDoor: Geert
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seksbioscoop, Waargebeurd,
"Dit is een waar gebeurd verhaal omdat het mij tot op heden ontzettend geil maakt ongetwijfeld met een lang vervolg Ik ben was wat mijn mening betreft 100 hetero maar zoals een slimme vriend me ooit vertelde iedereen is minstens 10 b..."
12-09-23
8.0
Testers - 2: De IntakeDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Studenten, Waargebeurd,
"Gisteren, dinsdag 5 september, komen we bij elkaar voor de draaideur van IKEA. Samen naar binnen en Tess doet het woord. De balie dame knikt en belt. We kunnen wachten op dhr. Van Hout. Dat duurt lang als we een oudere man in strakblauw pak aan zien ..."
09-09-23
8.6
Testers - 1: De UitnodigingDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen mijn eigen waargebeurde ervaring te delen. Zo kwam afgelopen maandag Tess op de lijn, ze wilde me spreken. Spreken denk ik, dat zal wel Frans z..."
08-09-23
8.6
Ria Vroeger En NuDoor: Gerard12816
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Vreemdgaan, Waargebeurd,
"Gisteren ontmoette ik haar, toevallig, onverwacht, onvoorzien. Zij was 30, ik was 16 bij onze eerste ontmoeting. Ook toevallig, in een kroegje in de buurt van waar we woonden. Ik had haar nooit eerder gezien, hoewel we nog geen 10 kilometer..."
07-09-23
9.4
Spaans Temperament - 7Door: Spaansefurie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Nicht, Spaans, Waargebeurd,
" i Beste lezers en lezeressen. Dit deel heeft helaas wat langer op zich laten wachten. De hete zomer, en als gevolg daarvan trieste sterfgevallen in de familie en een hogere workload in het ziekenhuis, hebben daar grotendeels schuld aan. Het is echt..."
31-08-23
9.5
Vip Bij De Formule 1 In ZandvoortDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Orgie, Trio, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde, te delen. Ik ben een 23 jarige student op een sportacademie, hier in midden van land, zie er fit uit en krijg best wel veel aandach..."
31-08-23
8.7
Dubbel Gestut Is Geiler En StabielerDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Trio, Waargebeurd,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde, te delen. Deze keer mijn twee de ontmoeting met Tess die vorige week in haar introductieweek zat voor zo n 180 eerstejaars. Ik vi..."
25-08-23
9.3
Angela - 1Door: Jef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Waargebeurd,
"De onverwachte situatie begon twee weken geleden op mijn werk en leidde uiteindelijk gisteren tot een hoogtepunt. Op mijn werk was ik een map aan het zoeken die in een kast stond. Was zo geconcentreerd bezig dat ik niet merkte dat er iemand in de buu..."
18-08-23
8.6
Waargebeurd De KustDoor: Ons1968
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Waargebeurd,
"Al enkele jaren gaan we tijdens de maanden juli augustus een paar weken naar zee. Niks bijzonders natuurlijk ware het niet dat mijn vrouwke houdt van sex op spannende plaatsen. Maar om nu te zeggen wij gaan eens naar het naakt strand nee d..."
01-08-23
8.0
Verisure Hoort En Ziet Alles!Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Camera, Squirten, Waargebeurd, Zwembad,
"Vorige donderdag avond 6 juli kwam ik met de bus, ruim over zeven uur avonds aan bij mijn ouderlijk huis in Amersfoort. Ik was gebruikt als Een krabpaal voor de kattenvrouwtjes zie verhaal op deze site en ben zo zwaar toegetakeld dat ik me op d..."
18-07-23
8.8
Een Krabpaal Voor De KattenvrouwtjesDoor: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Femdom, Waargebeurd,
"Dirk Jan en Yvonne koppel wat me zo nu en dan uitnodigt als extra hebben blijkbaar een hun bevriend koppel getipt over mij en van hun krijg ik dus afgelopen woensdag een lange insta. Het zijn twee dames op oudere leeftijd , zoals ze het zelf aan..."
12-07-23
8.4
Op De SalontafelDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Waargebeurd, trio,
"Het is alweer even geleden dat ik hier mijn verhaal gepost heb, maar naar wat me gister is gebeurd kan ik niet anders als dit met jullie te delen. Zoals verteld zie ik verschillende oudere koppels een paar keer per jaar en deze keer kreeg ik een Wh..."
10-07-23
8.3
Niet Voor één Gat Te Vangen?Door: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Waargebeurd,
"Ik heb verteld dat ik hier graag geile verhalen lees en geile dingen die ik meemaak met jullie deel. Zo ook deze keer, afgelopen vrijdag 26 mei, in een cinema in Amersfoort. Wat jullie eerst moeten weten is dat ik vanaf mijn eerste jaar hier op de ..."
09-07-23
8.8
Nadine Ondekt Zich ZelfDoor: Willer Miller
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Waargebeurd,
" i Na al de fantasie n en samen met Mailcontacten geschreven verhalen. Deze keer zowaar een waar gebeurd verhaal. Een aantal weken geleden i Bij mijn maat Nico en Nathalie die een leuk klein hotel zijn begonnen in Duitsland een a..."
29-06-23
8.3
Cuckold Verrast Door Zijn Vrouw En Haar Bull - 1Door: Marc
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Bull, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Vernederen, Waargebeurd,
"De opdracht was duidelijk sta om 19.30 op de parkeerplaats van het van der Valk Hotel en blijf daar in je auto zitten. Ik wist dat ze daar had afgesproken met n van haar Bulls, iemand die ze inmiddels twee keer had ontmoet, waarvan de tweede keer ..."
20-04-23
8.7
Spaans Temperament - 6Door: Spaansefurie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Met Familie, Peru, Spaans, Spanje, Trio, Waargebeurd,
" Spaans Temperament deel 6 i Dit verhaal maakt deel uit van een langere serie en is absoluut niet als standalone verhaal te lezen. Ik raad iedereen dan ook aan eerst de voorafgaande delen te lezen. i Het leek wel ..."
20-04-23
9.2
Morning After - 8Door: Jonathan12828
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Waargebeurd,
" i Hoi iedereen Ik heb een behoorlijke tijd niks meer van me laten horen, maar hierbij weer een nieuw deel van de Morning after reeks over mijn relatie met Noah. Ik hoop de komende tijd weer wat meer te gaan schrijven. Je kan de andere verhalen lez..."
18-04-23
8.9
WandelingDoor: Sandra
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Waargebeurd,
" i Ik ben Sandra een alleenstaande vrouw van 29jaar en ik wil deze waar gebeurde verhaal met jullie delen, i Het was een mooie zonnige voorjaars dag ik besloot om een lekkere wandeling te maken, na een uurtje lopen kwam ik uit op een bos ..."
17-04-23
8.1
Spaans Temperament - 5Door: Spaansefurie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Onderdanig, Peru, Pijpen, Waargebeurd,
" i Dit verhaal maakt deel uit van een langere serie en is absoluut niet als standalone verhaal te lezen. Ik raad iedereen dan ook aan eerste de voorafgaande delen te lezen. Dit verhaal is wel in tweeen geknipt omdat het te lang werd. Deel ..."
14-04-23
9.3
Turkse Cuckold Op Vakantie - 2Door: Yalcin
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Trio, Turks, Vakantie, Waargebeurd,
" i Beste lezers, Bedankt voor alle reacties op mijn eerste waargebeurde verhaal. Ik had nooit zoveel lezers en reacties verwacht Dit motiveerde mij ook om jullie een vervolg te geven van de sexuele ontdekkingsreis van mij en mijn vrouw, Me..."
07-04-23
8.5
Hoe Febe Mijn Minnares WerdDoor: Thomas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Affaire, Dominantie, Extreme, Minnares, Pijpen, Studenten, Trio, Verleiden, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Dit is het eerste deel van een waargebeurd verhaal. Het begin van mijn relatie met Febe, een studente van 20 die ondertussen al anderhalf jaar mijn minnares is. Dit deel is wat langer en vooral inleidend, voor de liefhebbers van erotiek heb ik op ..."
29-03-23
9.1
Spaans Temperament - 4Door: Spaansefurie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Spanje, Waargebeurd, Zwanger,
" i Dit is geen op zichzelf staand verhaal, maar deel van een langere serie. Voor een goed begrip raad ik u aan de eerdere delen te lezen. Veel leesplezier. i Het daarop volgende uurtje ben ik nauwelijks aan een pauze toegekomen. Voor mij..."
24-03-23
9.3
De Blonde Hypotheek - 2Door: Abraham De La Moutarde
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Blond, Borsten, Spuiten, Standje 69, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i De Blonde Hypotheek berust grotendeels op waarheid, maar is wat avontuurlijk neergeschreven. De fantasie is een mooie aanvulling op de feiten. In dit eerste deel maakten we kennis met Leonie, de mooie bureauhulp, een soort secretaresse, van de adv..."
09-03-23
9.3
Spaans Temperament - 3Door: Spaansefurie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Douche, Met Familie, Neef, Spaans, Spanje, Waargebeurd,
" i Dit is alweer het derde deel uit de reeks b Spaans Temperament b . Dit verhaal kun je helaas niet als alleensstaand verhaal lezen. Ik raad u daarom aan eerst de 2 voorafgaande verhalen te lezen. i i Dit verhaal is helaas veel la..."
04-03-23
9.3
Dispuutssletje - 8Door: Floortje
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
27-02-23
9.0
Rare Thee - 3: Voorlichting In De Praktijk (slot)Door: Abraham De La Moutarde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Moeder, Squirten, Tiener, Voorlichting, Waargebeurd, Zussen, Zwanger,
" i In de eerdere twee delen kwam tot uitdrukking, dat twee zusjes allebei verliefd op mij waren. Dit gebeurde in de hippietijd. Hun zesendertigjarige moeder deed er alles aan om mij als schoonzoon binnen te hengelen. Ze heeft mij getest, waarbij ze m..."
16-02-23
8.8
Dispuutssletje - 7Door: Floortje
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
13-02-23
8.6
Dispuutssletje - 6Door: Floortje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
10-02-23
8.8
Dispuutssletje - 5Door: Floortje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
09-02-23
8.6
Eerst Samen Douchen - 1Door: True Story’s
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Groot Geschapen, Grote Lul, Tiener, Waargebeurd,
"Hierbij mijn recente ervaring welke ik met een goede vriend heb beleefd. Ik ben 29 en heb donkerblond haar wat middel lang is, ik ben atletisch gebouwd en 1.87. Hij is 28 heeft lichtblond haar wat kort is en heeft ook een normaal postuur. Mi..."
08-02-23
8.2
Geile MijmeringenDoor: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Pijpen, School, Slikken, Sperma, Vrienden, Waargebeurd,
"Wanneer mijn vrouw s morgensvroeg naar haar werk vertrekt, en ik nog in bed lig omdat ik pas later moet werken, gebeurt het regelmatig dat mijn gedachten tussen de lakens afdwalen naar die zalige tijd, zovele jaren geleden. Dan denk ik aan Vincent e..."
07-02-23
8.9
Dispuutssletje - 4Door: Floortje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
30-01-23
8.8
Hotel Avontuur - 1Door: Gizmo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Jong En Oud, Waargebeurd,
" i Ik ben Dirk 32 jaar en dit verhaal gaar over mijn avontuur met Willem, Willem is 61 en ziet er nog heel goed uit sterker nog ik vindt hem prachtig. i Ik zit op een datingsite rond te neuzen en ik krijg een like van Willem, ik ben sponta..."
30-01-23
8.5
Sex-date Met Emily - 3: SlotDoor: Jef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitenland, Date, Dating, Pijpen, Squirten, Waargebeurd,
"Na een intensieve avond vol met seks met Emily zijn we beide in slaap gevallen in haar bed. In de nacht werd ik wakker omdat ik moest plassen, dit was een beetje moeilijk omdat door dit middel mijn penis nog altijd stijf stond. Toch lukte het me zond..."
21-01-23
9.2
Spaans Temperament - 2Door: Spaansefurie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kamasutra, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Waargebeurd,
"Eenmaal op onze slaapkamer aangekomen lag Bianca dus al met een grote glimlach op ons in bed te wachten. Ik ging aan het voeteneinde staan en vroeg of ze het echt zeker wist, waarop ze bevestigend knikte. Mij aan het voeteneind nestelend begon ik rus..."
20-01-23
9.4
Dispuutssletje - 3Door: Floortje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
19-01-23
8.4
Dispuutssletje - 2Door: Floortje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vindt al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan g..."
18-01-23
8.4
Sex-date Met Emily - 2Door: Jef
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitenland, Date, Dating, Waargebeurd,
"De eerste offici le date met Emily was er een om niet te vergeten. De spontane seks in de buitenlucht en niet te vergeten haar heerlijke zachte lippen, niet alleen voor het zoenen maar ook voor het pijpen van mijn penis, het bolle kontje erbij en het..."
17-01-23
9.2
Dispuutssletje - 1Door: Floortje
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Blond, Dispuut, Kort, Slet, Sletje, Studenten, Waargebeurd,
" i Hey, mijn naam is Floor. Ik ben een kinky studente die het leuk vind om al haar stoutste ervaringen te delen. De verhalen die ik hier schrijf zijn grotendeels op de waarheid gebaseerd, met hier en daar wat namen aangepast. Ik hoop dat jullie ervan..."
17-01-23
7.8