63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sexverhalen over vreemdgaan zijn voor velen stiekem een fantasie! Flirten loopt uit de hand en misschien betrap jij je partner wel in een van deze verhalen... In deze categorie staan momenteel 4034 erotische verhalen.
50 Jaar En Nu? - 5: Weekendje WegDoor: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Slet, Sletje, Uitdagen, Weddenschap,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. H t moment waarop je je afvraagt of dit het nu is in het leven. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man e..."
14-06
8.7
Neuk Me Voor De Ogen Van Mijn Man!Door: Dannydobbe
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Facial, Hindoestaans, Verzoek,
" i Ik kan niet voor iedereen wat schrijven Hoe leuk ik het ook vindt p Ik kreeg laatst zelfs een aanbod om er voor betaald te krijgen. Maar... het is een hobby, ik doe het in mijn vrije minuten uurtjes die ik heb buiten ..."
14-06
9.4
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 2Door: Ton
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken, Pijpen,
"Wat viel ik lekker in de armen van Jeff in slaap en zover ik het wist had ik steeds zijn pik in mijn hand, en Ina zijn vrouw die eerst achter hem lag,was na het plassen achter mij gekropen en hield een borst van mij vast. Tegen 7 uur voelde..."
14-06
8.8
De GluurbuurDoor: Fralino
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Nudisme,
"Elk jaar kiezen we om beurten een vakantie uit. Vorig jaar had mijn vrouw een weekje aan de Rh ne geboekt. Lekker spannend, not Dat was best saai te noemen. Dit jaar wilde ik eens iets anders proberen, iets echt spannend, een nudistenkamp. Eline haa..."
11-06
8.9
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 1Door: Ton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken,
"Wij hadden een feestavond van mijn vrouw haar werk, helaas kon ik op het laatste moment geen vrij krijgen in de nachtdienst. Wij beide in de 50 met een wat ingedut sex leven, alleen als mijn vrouw wat wijntjes op had , waren bij haar alle re..."
11-06
8.4
Niets Vergeten?Door: Fralino
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Camping, Creampie, Klaarkomen, Voyeurisme, Zwanger,
"Het was bijna zover. Maandag vertrokken mijn man en ik op vakantie en het kon niet vroeg genoeg komen. We zagen er beiden zo naar uit om met ons tweetjes het er eens goed van te nemen. Eerlijk gezegd waren we liever op vrijdag vertrokken, ma..."
10-06
9.0
Het Herstel... - 4Door: Rainman
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Vandaag was de grote dag. Eindelijk. Vanmiddag zou ze hem gaan ophalen. En vanavond zou hij eindelijk weer bij haar in bed slapen. 6 lange jaren had ze naar dit moment uitgekeken. Jaren waarin haar verdriet de boventoon voerde, het gemis van haar all..."
09-06
9.3
Het ComplotDoor: Fralino
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Zwanger,
"Ik zat al even in een mail tot mailcorrespondentie met een andere gelijkgezinde man rond cuckolding en hoe ik mijn vrouw eens zou kunnen delen. Mijn vrouw wist echter niet dat ik plannetjes aan het bekokstoven was, ook omdat ze niet dezelfde fantasie..."
09-06
8.8
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 5Door: Broro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotwife, Milf, Trio,
"Dit is het vervolg op Hoe ik mijn vrouw zo ver kreeg 4 door omstandigheden duurde het wat langer voor ik dit deel kon afmaken. Mocht je de eerste 4 delen nog niet gelezen hebben, adviseer ik je om deze eerst te lezen. Veel plezier met dit deel. ..."
08-06
9.2
50 Jaar En Nu? - 4: ThuiskomstDoor: Tim2write
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Blinddoek, Deepthroat, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. H t moment waarop je je afvraagt of dit het nu is in het leven. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man e..."
08-06
9.4
Voor Geld Danst... - 1Door: Stoute Ik
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Striptease,
"Joke en Kristof, een getrouwd koppel jonge 40ers, hadden zich verheugd op een rustig verlengde weekendje weg naar dat luxueuze park in de Ardennen. Het was hun kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wat quality time samen door te breng..."
07-06
9.2
Terugpakken...!?Door: Brechtje.S
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
" i Als twee mensen ontdekken dat hun partners hen bedriegen, dan doen ze toch niet hetzelfde om wraak te nemen Nee, natuurlijk niet.. i Niet doen, zei de man waar ik, onderweg van de lift naar mijn appartement, zo..."
05-06
9.5
Nick En Melissa; Seks Met Een AnderDoor: Melissa Ikke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Squirten,
"Het was vrijdag, zaterdag zou Melissa weer naar Nick toe gaan. Ze had er veel zin in en was gespannen, want het was in de weken ervoor niet helemaal lekker gelopen, er waren wat kleine scheurtjes in hun relatie. Nick was die dag thuis a..."
05-06
7.8
DuimpjeDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Klaarkomen, Kontje, Massage, Neuken, Sauna, Turks,
"Het was al laat wanneer het vliegtuig landde. Karin, mijn beste vriendin sloot haar klaptafeltje en geeuwde luid. Eindelijk Ik was dat gehuil van die peuters en kleuters beu gehoord. Zei ze ge rriteerd. We zaten op een vlucht na..."
04-06
8.9
VerrassingDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Milf, Trio, Zwanger,
"Het is zover, onze eerste klasre nie. Het is een 15 jaar geleden dat ik nog iemand van school ben tegengekomen en ik zie er echt naar uit. We zijn allemaal jonge dertigers en ik ben benieuwd hoe het met de meesten gaat in hun leven. Mijn man..."
03-06
8.3
Verleiding Zonder Grenzen - 1: Een Interraciale N...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Christen had altijd een avontuurlijke kant gehad. Ze verlangde naar iets nieuws, iets opwindends. En dat iets had ze gevonden in Kwame en Sefu, twee zwarte mannen die ze had leren kennen via gemeenschappelijke vrienden. Kwame was een charman..."
01-06
8.3
Sorry HarryDoor: Fralino
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dik, Marokko, Model, Rape, Verkracht, Zwanger,
"Schiphol. Ik wuif naar mijn vriend Harry vanaf de ticketcontrole en begeef me verder naar de veiligheidscontrole. Ik heb een fotoshoot en ben voor een weekend vertrokken naar Marrakech. Als plus size model heb je minder werk dan die schriele meisjes ..."
31-05
8.7
Mijn Vrouwen - 1: Elena En LalehDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Zwanger,
"Voor zeelieden is er het gezegde In ieder stadje een schatje . Voor zakenmannen, zoals ik ben, geld dat niet veel anders. Al zijn mijn schatjes niet zomaar leuke vrouwen die een pleziertje wilde. Het waren ook geen vrouwen die ik betaalde in hun le..."
31-05
9.2
Het Herstel... - 3Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"Lachend werd Jack voortgeduwd door de gangen van het ziekenhuis. Hij moest zich goed vast houden aan de leuningen van de rolstoel, want Thijs, zijn verpleegkundige, had er zichtbaar lol in. Ze waren op weg naar het revalidatiecentrum voor d..."
30-05
9.2
Avontuurlijke Fotograaf - 3: Buurvrouw 1Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Beffen, Borsten, Buurvrouw, Fotograaf, Latina, Neuken, Oraal,
" b De grasmaaier b Tussen opdrachten door sleutelde Dave in zijn garage aan een opstelling die hij voor een fotoshoot wilde gebruiken. Stiekem ambieerde hij een meer kunstzinnige carri re. Met de eigen creatie hoopte hij kritische blikken..."
30-05
9.2
50 Jaar En Nu? - 3: OvergaveDoor: Tim2write
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Vingeren,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. H t moment waarop je je afvraagt of dit het nu is in het leven. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man o..."
30-05
9.1
Onverwachte Wending - 2Door: Mark
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Op het moment dat ze de lul in haar mond neemt zie ik haar ogen ver open gaan van verbazing, alsof het besef door dringt dat ze een stap zet die ze nooit verwacht had te zetten. Langzaam drukt de man zijn nu harde lul verder haar mond in. Dan als zij..."
30-05
8.5
Onverwachte Nacht Op De CampingDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping,
" Lindsay hoorde David heel zachtjes. Hij sliep diep, maar nu niet meer. Hij voelde een hand op zijn schouder die hem langzaam wakker schudde en hoorde zijn naam nog een keer, heel zachtjes. Het was stikheet in de tent op de camping en hij lag op de..."
30-05
9.0
OpgebiechtDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Ik kom net thuis van de sportschool, veel later dan normaal. Mijn man is nog op, wachtend op mij in de tuin. De laatste tijd gedraag ik me anders. Ik ben gesloten naar hem toe, maar levendiger naar mijn vrienden. Hij heeft het ..."
29-05
8.7
Ongewild GewildDoor: Fralino
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Billen, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Kontje, Maagd, Studenten,
"Het was Marleen haar verjaardag. Ze was net 18 geworden en we hadden op een avond een feestje op haar studentenkot gepland. Ze had alles versierd met ballonnen, slingers en kaarsen . We hadden enkele klasgenoten en vrienden uitgenodigd en ik zorgde v..."
29-05
8.6
AfrekeningDoor: Johan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"De groot geschapen, vreemde man keek mij triomfantelijk aan. Hij had zojuist mijn echtgenote volgespoten in haar kut, nadat hij een half uur eerder haar gezicht en haar tieten had volgespoten met zijn geile mannenpap. Zo kerel, sprak hij. ..."
28-05
8.7
Mijn Onwetende HoorndragerDoor: Brechtje.S
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
" i Voorwoord Lezers Lezeressen die min of meer vertrouwd zijn met de Nationale en Europese politiek zal het snel opvallen dat ik hier en daar de vrijheid nam om niet bestaande functies, niet bestaande partijen en partijstructuren op te vo..."
28-05
9.2
Een Getrouwde Vrouw Als HoerDoor: LeondeLoper
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hoer, Prostitutie,
" i Hi, hier ben ik weer. Na verhalen over o.a. mijn buurvrouw, Denise en Yasmin, een nieuw verhaal dat ik vorig jaar meemaakte. i Een tijd geleden wisselde ik van baan. Ik had nog vakantiedagen opgenomen maar ik had geen plannen. Tegen ve..."
28-05
8.5
In De Ban Van Paula - 2Door: Edwin
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Aangekomen bij Paula, parkeer ik mijn auto achteruit op de korte oprijlaan aan de zijkant van het huis voor haar auto. De auto staat wel in het zicht van de rest van de straat, gelukkig is er aan mijn kant een schutting. Paula stapt..."
26-05
9.2
Lef Wordt BeloondDoor: Ladida
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen, Romantiek,
"Al jaren kijk ik mijn collega iets te lang aan. Ongetwijfeld heeft hij dat door, want dom is hij zeker niet. Zou hij dan denken wat ik ook denk Steeds moet ik mijn mondhoeken strak omlaag houden als hij naar mij kijkt. Als hij me aankijkt met die mo..."
25-05
8.7
Hoe Mijn Vrouw Een Hoertje Werd - 3Door: Caspar1312
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Het was enorm opwindend om te zien hoe de seksualiteit van Nelly zich explosief ontwikkelde. Net als vorige keer vlogen de dagen voorbij. Met Paco had ik afgesproken dat we komende woensdag de hele dag bij het zwembad van het casino zouden zijn. En u..."
24-05
9.2
Het Herstel... - 2Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Paniek. Hij had geen idee waar hij was. Ja, hij lag in een bed, zoveel was duidelijk. Jack probeerde zijn ogen te openen, maar dat lukte niet. Het voelde alsof iemand gewichten op zijn oogleden had gelegd, zo zwaar. In de verte klonken wat ..."
22-05
9.1
DienstreisDoor: Limbofun
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe,
"Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk. Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg..."
22-05
9.1
Invaldocent Op De UniDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke idee n voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hop..."
22-05
8.9
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 4Door: Broro
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Milf,
"Die ochtend zaten we samen, met een lichte kater, aan het ontbijt. Ik besloot om onze vrijpartij van de avond ervoor toch maar ter sprake te brengen. Tot nu toe hadden we er niet over gesproken, maar ik vond dat we nu toch wel eerlijk naar e..."
22-05
9.4
Het Is Maar SeksDoor: Drenthe0528
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Trio,
"Dit is een lang verhaal zeg maar gerust een heel lang verhaal met een lang intro. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve de seks op zich, ook te proberen om de gedachten, het gevoel, de omstandigheden en de sfeer te beschrijven. Of dat is gelukt, ho..."
21-05
9.3
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 3Door: Broro
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Milf, Trio,
"De volgende ochtend verliep zoals altijd, het was gelukkig weekend, dus we konden wat uitslapen. Bij het ontbijt praatte we over koetjes en kalfjes, maar onze vrijpartij en alles daaromheen kwam niet ter sprake. Ik wist niet goed ho..."
19-05
9.2
Het Herstel... - 1Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Zenuwachtig drukte Jack op het knopje van de lift. Verschillende onderzoeken had hij al achter de rug en nu twee weken later, kreeg hij de uitslag van de specialist. Langzaam schoven de liftdeuren open, hij stapte naar binnen en drukte op h..."
18-05
9.0
Nadine 15 Jaar Later - 4Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"Die volgende morgen ben ik om 8u30opgestaan en me direct even gaan verfrissen in het zwembad. Enkel baantje getrokken en dan terug naar boven nog wat uitrusten. Het was bijna 2u vooraleer ik in men bed stak. Op het terras onder mij was nog geen bewe..."
18-05
9.0
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 2Door: Broro
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf,
"De volgende dag hadden we het niet meer over onze vrijpartij van de vorige avond, op n of andere manier vond ik het g nant om ter sprake te brengen en Anja reageerde alsof er niets bijzonders gebeurt was. We gingen beiden naar ons werk en ..."
17-05
9.2
De Vrouw Van Mijn Neef - 3: Niet Meer Te StoppenDoor: Dannydobbe
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cumshot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neef, Surinaams,
"Het lijkt erop dat er een affaire tot stand is gekomen tussen de vrouw van mijn neef en ikzelf. De gekmakende whatsapp gesprekken, het delen van intieme foto s en filmpjes leidde toch tot daadwerkelijk sex met elkaar hebben, al was het alleen oraal, ..."
16-05
9.6
50 Jaar En Nu? - 2: Once In A Lifetime ExperienceDoor: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Exhibitionisme, Slet, Sletje,
" i Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. H t moment waarop je je afvraagt of dit het nu is in het leven. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man o..."
16-05
9.4
Onverwachte Wending - 1Door: Mark
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dogging,
"Dit verhaal is gebaseerd op onze ervaring met parkeerplaats seks en het daarbij horende cuckolding. Het begon als experiment, maar dreigde op een gegeven moment niet meer beheersbaar te worden. Na een hele tijd in dubio gezeten te hebben, hebben we e..."
16-05
9.3
Hoe Ik Mijn Vrouw Zo Ver Kreeg - 1Door: Broro
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio,
" i Alvorens met dit verhaal te beginnen wil ik ons eerst even voorstellen ik ben Hans, 43 jaar en al twintig jaar samen met Anja, net 40 geworden. Wij kennen elkaar dus al van jongs afaan. Hoewel Anja in de loop der jaren wat steviger is geworden ma..."
16-05
8.9
Nadine 15 Jaar Later - 1Door: Klenne74
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Mijn verhaal begint 15 jaar geleden, toen heb ik een korte maar hevige sexrelatie gehad een getrouwde vrouw. Ik nic was indertijd trainer van een meisjes ploeg u17 volley team. 10 speelsters die wekelijks 2x trainden en match hadden. De m..."
12-05
8.9
Berouw Komt Na De Zonde - 5Door: Mijn Bubbels
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Facial, Pijpen, Wraak,
"Schokschouderend zat Anne in haar auto. Haar hoofd rustte zwaar in haar handen terwijl gevoelens van pijn, wrok en ergernis vochten om voorrang. Gaat alles wel goed, mevrouw klonk een bezorgde stem. In de deuropening aan de pass..."
11-05
9.5
Dit Is Geen Vreemdgaan - 2Door: Peter-040
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" i Dit is het vervolg op deel 1 en kan separaat gelezen worden maar je snapt beter waar een en ander vandaan komt en met welk gevoel deze relatie is ontstaan. i Nadat ik Joyce een waanzinnig orgasme heb bezorgd met 2 kleine vibrators, zegt..."
10-05
9.1
50 Jaar En Nu? - 1Door: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Anaal, Beffen, Buurman, Klaarkomen, Midlife, Milf, Neuken, Uitdagen,
"50 jaar was ik geworden. Au dat deed pijn Ik voelde me ineens een oude vrouw, zeker als ik terug dacht aan de afgelopen jaren. Die waren ongemerkt voorbij gegleden. Had ik wel geleefd Ik merkte dat het me onrustig maakte. Wilde ik zo de re..."
09-05
9.1
Berouw Komt Na De Zonde - 4Door: Mijn Bubbels
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" i V l later dan gewenst is hier deel 4 van de reeks. Mijn oprechte excuses naar diegenen die enthousiast waren en uitkeken naar het vervolg. En omdat dit een reeks is wil ik u sterk aanraden om de eerdere drie korte delen nogmaals te lezen om zo ..."
09-05
8.7
Tongkus Pascale - 2Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"Dezelfde avond rond 22u dat is smorgens claire had geneukt en met pascale had staan tongkussen zaten benny, claire en pascale in de stamkroeg. Dirk de man van pascale was naar een optreden in nederland en bleeft daar overnachten. Ze hadden daar de ..."
09-05
8.3
Dit Is Geen Vreemdgaan - 1Door: Peter-040
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" i Dit is geen vreemdgaan Dit is voor 80 waar gebeurt net voor corona uitbrak. i Joyce was al jaren een fijne collega en we werkten dan ook heel goed samen. De laatste tijd echter was ze een beetje uit haar hum. Ik had al een paa..."
06-05
9.2
Tongkus Pascale - 1Door: Klenne74
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen,
"Vorige vrijdagavond eindelijk mooi weer, ik nic 50 was erop getrokken met de fiets om rustig een toertje te maken. In een straat waar veel cafekennissen vrienden wonen werd ik geroepen door claire. Claire 54 getrouwd met benny 58 hadden nog enkele..."
03-05
8.5
Nat AfscheidDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Squirten, Wraak,
" i Hoe een mooie vrouw je tussen de oren kan bezighouden. Een bestaande klant, die ik dolgraag wil verwennen. Echter, verder dan een fantasie ben ik niet gekomen. Als de echte Kitty dit leest, zal ze zich wellicht herkennen. De echte toenadering slui..."
03-05
8.5
Vakantie In Sloten, Dora`s Versie - 2Door: Teun
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"De caravandeur slaat achter me dicht. Ik vind in mijn zak het briefje van Robert kom je vanavond eten, Grote Beer t o de camping. Als ik het weer lees, begint mijn lichaam te reageren. Ik gooi het briefje op de grond in de hoop dat Bart het vindt. ..."
28-04
8.4
Hard Geneukt Door Onze Vriend En Zijn VriendinDoor: Maria 20425
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
8.7
Vakantie In Sloten, Dora`s Versie - 1Door: Teun
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
8.1
Kort, Krachtig & Cliché - 4: Toetje In De Lunchr...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" b In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.6
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
8.1
Onze Huisvriend - 2: De Eerste Grote StapDoor: Fantasia
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.5
Ze Bedriegt Me, En Ik Kan Er Niets Aan DoenDoor: Arne
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.5
Onze Huisvriend - 1: Hoe Het BegonDoor: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.4
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.6
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. i Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische HandelingDoor: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kontje, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.6
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.0
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Sauna,
"Tijdens mijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur ging ik bij een schoonmaakbedrijf aan het werk, vakantiehuisjes schoonmaken en dat moest allemaal heel snel gebeuren, en je kwam er de smerigste dingen tegen of hadden iets wat zij vergeten hadden onde..."
08-04
8.5
Kort, Krachtig & Cliché - 1: Rosa’s Glazenwass...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Glazenwasser, Klaarkomen, Neuken, Thuiswerken, Vluggertje,
" b In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
07-04
9.0
De Opa - 5Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Ik werd wakker van het feit dat mijn man uit bed ging. De opgedroogde sperma vermengd met mijn kutsappen op en tussen mijn benen herinneren mij weer direct aan wat zich midden in de nacht afgespeeld heeft in mijn echtelijk bed, terwijl mijn echtgenoo..."
06-04
9.3
Op Het Bedrijfsfeest - 6: De Zakendeal (2)Door: Tim2write
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Hoer, Prostitutie, Sexshop, Slet, Sletje,
" i Inleiding Nadat mijn man en ik genoten hadden van meerdere avonturen met de collega s van zijn werk, had de Directeur gevraagd of wij de zakenpartners uit Qatar een onvergetelijk weekend wilden bezorgen en daarmee een belangrijke order zeker t..."
05-04
9.4
Op Het Bedrijfsfeest - 5: De Zakendeal (1)Door: Tim2write
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Flashen, Lingerie, Slet, Sletje,
"Het heeft even geduurd .. i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ing..."
28-03
9.5
Uitzicht Met HoogtepuntDoor: Bert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oraal, Pijpen,
"Het weer was de grote spelbreker. Toch was de glimlach toen uit jouw auto stapte niet minder. Waar een uur ervoor de zon nog volop had geschenen, was het nu geen weer meer om lekker te gaan wandelen. Dat was immers het plan. Zullen we maar..."
27-03
8.8
Metal FestivalDoor: Avonturier87
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Festival, Pijpen,
"Als vaste bezoeker op deze site heb ik besloten om mijn eigen ervaringen te delen met de lezers. Alleen de namen in dit verhaal zijn veranderd. Bij positief ontvangst volgen er meer. Het is zomer en in het Noorden van Nederland was het tijd ..."
25-03
8.8
Haar Promotie, Mea Culpa - 1: De IntroductieDoor: Hudson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen,
"Anna en Mark werkten al meer dan vijf jaar samen op het advocatenkantoor, hun geheime relatie was al die tijd goed onderhouden. Ze ontmoetten elkaar op een bedrijfsfeest en hun wederzijdse aantrekkingskracht was er onmiddellijk. Ze wisten beiden dat ..."
23-03
8.1
Avondje Stappen - 4Door: HornyT
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Vingeren,
"Het is een week na ons trio bij Janine thuis met haar vriendin Romy als ik een appje ontvang van Janine met een foto. Op de foto ligt ze naakt op bed en ze heeft een glazen blauwe dildo in haar kut met de tekst daaronder Niet zo lekker als jouw hard..."
22-03
9.4
Veluwemeer Met Leuke WendingDoor: Bert67
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Pijpen,
"Het is mei 2023. Als vrij man van net 50 jaar oud is het mooie weer wat we de laatste dagen hebben gehad een genot. Dan lopen de dames er weer lekker los en vrolijk bij en valt er weer genoeg te zien. Het veluwestrand is een grote snoepwinkel. De mei..."
21-03
8.5
Per Ongeluk ExpresDoor: Volle Suus
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Auto, Hotel, Masturbatie, Masturberen, Vingeren,
" i Na een tijd van wat minder inspiratie ben ik begonnen aan wat nieuws. Ik hoop dat het in de smaak valt. Veel leesplezier gewenst i Ik laat me achterover vallen op mijn bed. Net een enorm orgasme gehad en nu lig ik even uit te..."
20-03
9.2
Leven In Bedrog - 7.1Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Leven in Bedrog 7.1 b i Dit verhaal is voorlaatste deel uit deze serie verhalen, en in twee n geknipt vanwege de lengte. Ik raad u aan de voorafgaande verhalen eerst te lezen. Oorspronkelijk was mijn idee dit deel te..."
20-03
9.3
Ex-buurvrouw MirjamDoor: SandervandenHeuvel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Na een heerlijk weekend vol zon en met een temperatuur rond de vijftien graden is het vandaag dramatisch. Het regent hard en voelt koud aan. Ik Sander, 36 loop met in mijn ene hand een paraplu en in de andere hand het net gehaalde eten voor de avon..."
16-03
8.8
De Minnares In Lieke - 6: SlotDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Minnares, Orgasme, Rimmen,
"De volgende ochtend werd Lieke wakker van een rinkelende telefoon. Ze keek op terwijl ze haar naakte lichaam, nog moe van de uitbundige seks en de rijkelijke hoeveelheid drank van de avond ervoor, tegen Maarten had. Blijkbaar waren ze in de nacht toc..."
12-03
9.2
Schoonmaakster Melissa - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster, Trio,
"Amanda blijft me met grote ogen aankijken. Ik besluit de eerste stap te zetten en loop naar haar toe. Even kijken we elkaar recht in de ogen en ik geef haar een knipoog. Ik trek haar naar me toe en begin haar direct te zoenen. Ze zoen..."
12-03
9.0
Greetje's Avontuur: Een Verhaal Op Verzoek!Door: Dannydobbe
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Creampie, Pijpen, Verzoek,
" i Ik vind de reacties die ik krijg, hier en op Kik, zo leuk Thanks daarvoor iedereen Soms zitten er leuke verzoeken bij, zo ook nu. Een lezeres van mijn verhalen nam contact met mij op via Kik. Zij herkende zichzelf in een deel van mijn laatste se..."
08-03
9.3
Gluren Voor Een VriendDoor: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cafe, Dikke Tieten, Gluren, Grote Borsten, Jong En Oud, Lesbienne, Lingerie, Strapon,
"Ik keek naar mezelf in de spiegel, klaar om te gaan. Opgefrist na een week hard werken. Ik ga tennissen, schatje zei Priscilla, mijn vrouw. Ze had altijd op hoog niveau getennist en speelde nog steeds meerdere keren per week. Ik ..."
05-03
9.2
De Vrouw Van Mijn Neef - 2: De Affaire BegintDoor: Dannydobbe
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Affaire, Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Slikken, Squirten,
"De volgende ochtend word ik wakker, het is de dag dat ik met mijn neef Bob een avondje uit ga. Gister beleefde ik nog een geil gesprek met zijn vrouw, wat mij zenuwachtig maakt om met Bob op pad te gaan die avond. Ik zou hem immers oppikken, dus de k..."
04-03
9.4
De Vrouw Van Mijn Neef - 1Door: Dannydobbe
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Hindoestaans, Masturbatie, Masturberen, Sexting,
"Dit verhaal is waargebeurd, om het verhaal zo goed mogelijk op te schrijven, is het verhaal in dit eerste deel veel gebaseerd op whatsappgesprekken. Dus veel op en neer geklets tussen mij en de dame in kwestie. Op mijn ontdekkingstocht in de..."
03-03
9.4
Schoonmaakster Melissa - 1Door: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" i Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest i Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02
8.8
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02
9.0
Vlindertje Gespietst - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02
9.4
Vlindertje Gespietst - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Satisfyer, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room In Het BosDoor: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" i Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. i Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.5
Avontuurlijke Fotograaf - 1: Laatste KlusDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
"Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen de opengeschoven ramen. Het altijd warme we..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.7
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Het Geheim Van De NieuwjaarsborrelDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02
9.2
Vergeldingsdag - 3: SlotDoor: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" i Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK i ..."
11-02
8.8
Ik Moet Het VertelllenDoor: Liefje
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader,
"Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader ..."
11-02
8.9
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 1Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" i Dit is het eerste deel van een kleine verhalen serie. Nog weinig expliciete seks in dit verhaal maar dat gaat komen in het vervolg. i Wij, Roos en ik, Michel, waren op de terugweg van een heerlijke vakantie in Itali . Het was het eind..."
09-02
9.0
Dat Laatste UurDoor: DonB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, Tiener,
"Dit zijn twee korte verhalen die gebeurtenissen tijdens meester Donald Boogerd zijn nablijft verhaal genaamd het Fietsenhok. Het zijn de verhalen van de directeur en Maria en juf Carla en Ian... De directeur ziet Maria al aan het ei..."
07-02
7.5
Schaamteloos Genieten - 2Door: Inopdracht
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Slet, Sletje, Trio,
" i In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, Thea, samen met mijn vriendin Chantal door onze mannen na een gewonnen weddenschap een spannend weekend in een club aangeboden kregen. In het hotel maakten we kennis met drie wielrenners die met ons..."
06-02
9.3