60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina › Beste Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de sexverhalen met de hoogste waardering van de laatste 6 maanden.
Categorie: Hetero
Gouden Lepel - 2Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Engeland, Londen, Met Familie, Neuken, Zus,
" Ik steek de renbaan van Ascot over, op weg naar die gast in de Royal Box die z n middelvinger naar me opstak. Niet dat dat gebaar me iets uitmaakt, ik maak het zelf ook zo vaak, maar toevallig is dit wel de meest sexy jongen ever, vanaf seconde e..."
13-08
9.7
Studentenleven - 12Door: MS
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Milf, Studenten, Tiener,
"Alles draait om cijfers en om macht. In deze nieuwe serie verwerk ik elke keer een bekende spreuk. Afkomstig uit een historische speech of van een liedje dat velen kunnen kennen Als je als nieuwe lezer aan dit verhaal begint wil ik je welko..."
16-11
9.7
Vrienden Voor Het... - 2Door: Dannyboy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blowjob, Creampie, Eerste Keer, Maagd, Pijpen, Tepel, Tepels, Vrienden,
"De bomen flitsten langs Anna voorbij. Haar borsten schommelden zachtjes op en neer onder haar strakke sport beha. Buiten was het wel koud daarom droeg ze een trainingsjas. Haar paardenstaart zwiepte vrolijk heen en weer. Ze was heerlijk aan het hardl..."
31-08
9.6
Warm Weekendje Winterberg... - 4Door: Surfermartin
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
"Up to memory lane. Het was nog donker toen ik vertrok, even na 6 en. Ben net de grens over gegaan. De teller staat op 160km h. Ontspannen suis ik over de Autobahn. Langzaam zie ik de donkere nacht blauw worden. Het wordt mooi weer vandaag. L..."
20-08
9.6
Eva En Lex - 1Door: Stories71
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
"Mijn moeder weet dat ik op dit moment niet veel geld heb en een vakantie er voor mij dit jaar niet inzit bied ze aan of ik op hun huis wil passen als zij op de camping zitten. Ik neem het aanbod voor deze budgetvakantie graag van haar aan. B..."
20-08
9.6
Wendy, Het Tienerhoertje... - 5Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Lesbienne, Neuken, Nichtjes,
"Na zijn vele omzwervingen in het prostitutiewereldje had de 42 jarige Teun sinds een tijdje het ideale adres gevonden bij de achttienjarige Wendy, die samen met haar moeder Angela vanuit huis werkten en zich uitdrukkelijk niet als prostituee lieten b..."
09-09
9.6
Studentenleven - 10Door: MS
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten, Tiener,
"Deel tien alweer van het studentenleven van Tim. Dit deel heeft de naam richting het gala en speelt zich af aan het einde van Tim zijn eerste jaar als student. In het vorige deel ben ik intimus lid van huis Blanc geworden. Een soort van vert..."
13-09
9.6
De Nieuwe Buren - 4Door: Dannydobbe
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Blowjob, Slikken, Strapon,
"De buren en ik, het is een intens lekkere combinatie. Sandra en Joost, het getrouwde stel van een paar huizen verder. Hebben mij als huisvriend aangenomen, ik wist nog niet wat het was, maar het komt erop neer dat we sex hebben. Geen gevoelens, geen ..."
15-09
9.6
Sex Godin Nina - 5Door: Baco
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ex, Godin, Kwartet, Strapon,
"Tot het moment dat we gestoord werden door een harde roep van Nina . Rick, Neem jij die sletten even mee naar de slaapkamer. Dan wonen we ze met zijn twee n helemaal uit . Ik keek naar de slaapkamerdeur waar Nina stond en zag dat ze een v..."
19-09
9.6
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
"Verbijsterd en met grote ogen staar ik naar mijn telefoon. Het angstzweet breekt me nu uit. Langzaam legt Sem nu zijn hand op die van Zo . Na een paar seconden verstevigt hij zijn grip en begint op en neer te gaan over de gehele lengte van z..."
01-10
9.6
De Dames Megan... - 2Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lust, Masturbatie, Masturberen, Milf,
" De auteur En zo bereiden twee moeders zich voor op een ontmoeting op het strand van Scheveningen. Zij hebben elkaar op verschillende momenten ontmoet en weten van elkaar waar hun verlangens zitten. Ze hebben beide verborgen verlangens..."
16-10
9.6
De Wedergeboorte Van... - 18Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Lust, Pijpen,
"Verschrikt kom ik overeind en ik zie dat het pas vier uur in de ochtend is. Doorgerekend naar waar ik vandaan kom is het een uur in Nederland, dus ik heb voor mijn gevoel wel een lange nacht gemaakt. Buiten is het donker en stil. Ik blijf nog wat dra..."
16-10
9.6
Zwoele Regenbui - 11Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen,
" Met dit deel wilde ik de reeks voorlopig afsluiten maar er komen nog zoveel geile dingen in me op dat ik toch nog een deel 12 ga schrijven en misschien ook nog een deel 13. Ik word wakker van een zachte hand op mijn borst, ze knijpt i..."
18-10
9.6
Studentenleven - 11Door: MS
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten, Tiener,
"Dit zal het laatste deel zijn waarin de hoofdpersoon Tim uit dit verhaal sjaars is. Mijn verhalenreeks begon met het moment waarop Tim de sjaars van huis PV werd genoemd. Zodra deze sjaars titel van zijn schouders valt lijkt het mij treffend om een e..."
18-10
9.6
De Wedergeboorte Van... - 19Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Neuken, Pijpen, Spanking, Trio,
"De twee dagen daarop ben ik druk met voorbereidingen treffen en breng veel tijd door in het huis. Het liefst ben ik alleen en ik probeer dit aan Beth over te brengen wat ze gelukkig begrijpt. Ze geeft mij de ruime om het huis alleen te bezoeken. Ik b..."
22-10
9.6
Categorie: Groepsseks
De Nieuwe Buren - 6Door: Dannydobbe
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Dp, Dubbele Penetratie, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Trio,
"Het is zaterdagavond, mijn vader heeft een uitje met vrienden. Ik ben in de badkamer om mezelf klaar te maken voor een avond met de buren. Joost appt al de hele dag dat hij er gigantisch veel zin in heeft en niet kan wachten om toe te kijken hoe ik z..."
23-09
9.7
Madame Steffie - 4Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" Het is pas als je nadenkt waarom iemand je een vriendendienst bewijst en vaststelt dat hij haar het deed gewoon voor jou, zonder dat het hem haar iets anders dan dankbaarheid opbracht, dan je beseft dat je rijk bent Terwijl ik me no..."
15-09
9.6
Madame Steffie - 9Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest,
" Een goede relatie moet de volgend kenmerken voldoende bevatten liefde, vertrouwen, sex, geld en vriendschap. Wanneer er n kenmerkt ontbreekt, dan heb je een probleem. Meer dan 2, Het was haar feest vanavond en de hele avond was..."
18-09
9.6
De Naakte KeizerinDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Zussen,
" De prinsessen Aryamnae en Xandrynae zijn halfzusjes en schelen nog geen jaar in leeftijd, beiden zijn zij zestien jaar. Ooit na zijn dood zal het oudste meisje, Aryamnae, haar vader Xerxes opvolgen en Keizerin van het Grootse en Almachtige Perzi ..."
17-09
9.5
Madame Steffie - 6Door: Bernardo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" Thuis is de enigste plaats waar je je echt kan ontspannen in je eigen cocoon. Als je je overal thuis voelt, dan ga je ook nooit vreemd Toen we aangekomen waren, werden we zeer spontaan begroet door een mooie dame bij de inkom. ..."
17-09
9.5
Op Het Bedrijfsfeest... - 2Door: Tim11757
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Boot, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Hotwife, Milf, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Sperma, Uitdagen, Werk,
" Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarv..."
21-09
9.5
Het Lek - 3Door: Oelewapper
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kwartet, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
" Voor Ilse, die zoveel meer verdient. Ilse opende haar ogen. Het was nog nacht. Het blauwige licht van de maan schemerde lichtjes in de donkere kamer en zorgde ervoor dat ze toch nog iets meende te kunnen zien. Wat had haa..."
05-06
9.4
Francisca - 2Door: Michaelus71
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen,
"Na hun heerlijke en voor Francisca behoorlijk onverwachte maar welkome geile escapades onder de warme douche, waarbij ze voor de allereerste keer in haar 44 jaar op deze aarde eindelijk door de jonge Marijke in haar superstrakke warme kontgaatje was ..."
03-09
9.4
Madame Steffie - 2Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
"Nota van de schrijver Madame Steffie is een zeer lange erotische roman geworden. Om het volledige verhaal te begrijpen start je best met Deel 1. Verslaving werkt in trappen van 3, De eerste keer weet je niet wat je overkomt en word je o..."
12-09
9.4
Madame Steffie - 3Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" De grootste prikkels die mensen veranderen zijn degenen die je fantasie op hol doen slaan Kate en Rick maakten ook aanstalten om naar huis te gaan tijd. Terwijl ik hun aankeek stond ik enerzijds nog steeds perplex door hun onthullin..."
14-09
9.4
Madame Steffie - 5Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" Verhaaltjes zijn van aller tijden, maar het zijn pas de verhaaltjes die we niet vertellen, die de moeite waard zijn om te beluisteren Man, wat had ik me nu weer op de hals gehaald, hoe kon ik zo dom zijn om me te laten overhalen om ..."
16-09
9.4
Madame Steffie - 7Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer,
"Ik had na 3 jaar van inactiviteit op seksueel gebied me laten overhalen door mijn vriendin om samen met haar man naar een parenclub te gaan. We hadden zonet eigenlijk een kleine orgie meegemaakt en we waren onderweg naar beneden om toch even opnieuw ..."
18-09
9.4
Madame Steffie - 8Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
" NOTA VAN DE SCHRIJVER Hallo, het volgende verhaal is eigenlijk een tussen verhaal naar de finale toe. Het bevat gewoon info en beschrijft gebeurtenissen waardoor je het laatste deel Madame Steffie 9 Feest Finale kan plaatsten...."
18-09
9.4
Opladen In Normandië - 2Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Spuiten, Squirten, Trio,
"Het was de gast waarvan ze nog niet zo lang terug zijn pik had mogen proeven. Lieke voelde zich kleuren. Het was niet alleen het feit dat ze net ontzettend heftig klaar was gekomen dat haar nu wat ongemakkelijk maakte. Dat gevoel kwam ook omdat hij m..."
24-09
9.4
Op Het Bedrijfsfeest... - 3Door: Tim11757
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Escort, Exhibitionisme, Slet, Sletje, Striptease, Verjaardag,
" Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarv..."
30-09
9.4
 
Categorie: Overspel
Op Zolder Met...Door: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Aziatisch, Borsten, Tiener, Zolder,
" De bloedmooie Breeze komt uit China. Ze woont gedurende haar studie bij ons op zolder. Bij het opknappen van de kamer naast haar voor een nieuwe student, ontdek ik een gaatje in de muur. Breeze betrapt me als ik haar die avond bij het naar bed gaa..."
02-06
9.6
Eva - 7Door: Big Bill
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Brunette, Publiek, Rome, Vingeren,
" Kom je vraagt Eva. dadelijk zeg ik eerst iets nakijken en terwijl Eva onder de douche stapt, neem ik mijn gsm en open de trackingapp om te kijken waar mijn lieftallige echtgenote is. Vreemd haar auto staat nog steeds op de luchthaven. Ik check ..."
23-09
9.6
Een Leuk OngelukDoor: Timmetje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Likken, Milf, Pijpen, Squirten,
" Hallo allemaal, dit is mijn eerste verhaal. Ik krijg graag feedback. Daar staat ze, die mooie sexy vrouw die ik vanochtend ontmoet heb, in mijn deuropening. Ze heeft het sexy zomerse jurkje aan waarin haar vrouwelijke vormen..."
06-07
9.5
Sushi Eten - 3Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als ik wakker wordt de volgende ochtend, ben ik een beetje gedesorienteerd, ik kijk om me heen, en langzaam valt het kwartje .. de logeerkamer bij Dagmar .. Ik voel naast mij, maar het bed is leeg, wat natuurlijk te verwachten was. er komt ge..."
10-07
9.5
Sushi Eten - 2Door: Amandadg
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Er gingen een paar weken voorbij, ik had Dagmar alweer zien wandelen met haar hondje en ze reageerde zoals ze altijd al deed, een beetje afstandelijk en arrogant. Maar zo nu en dan zag ik ook haar glimlach wel, in het voorbij gaan. Ik had haa..."
09-07
9.5
Tessa - 2Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Tessa was inmiddels al enkele maanden bij ons om schoon te maken en op een enkele keer na, omdat mijn vrouw of thuis was, of vroeg thuis zou komen, hadden we telkens lekkere seks met elkaar. De mooie jonge vrouw had een bijna onstilbare fysieke huidh..."
10-09
9.5
Leven In Bedrog - 3Door: JohanK
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pijpen, Rimmen, Seksclub,
"Na een verrassende avond in een seksclub heb ik Nicole, een van de aanwezige vrouwen, naar huis gebracht. En ben op haar verzoek blijven slapen. Mijn vrouw, waarvan ik nu wist dat ze mij bedroog, zou sowieso niet voor 16.00 thuis zijn, dus van haar h..."
14-09
9.5
Brussel (17 Jaar... - 4Door: Kurt René
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Milf, Trio,
"Chris en ik hebben elkaar na 17 jaar weer ontmoet in Brussel. In die stad hebben we eerder heerlijke seks gehad maar gisterenavond was een fantastisch lekkere hernieuwde kennismaking. Dia avond zou ik haar weer zien. Lees vooral de eerdere delen. BR..."
23-09
9.5
Mijn Nieuwe LiefdeDoor: Stanzie
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
"Het was een zaterdagavond zoals zoveel andere zaterdagavonden de laatste tijd. De kinderen waren inmiddels het huis uit. Mijn man was weer eens dagenlang op zakenreis en zelf werd ik voor de zoveelste keer geconfronteerd met een lange, eenzame avond,..."
13-11
9.5
Eva - 6Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Plagen, Rome, Slaapkamer,
"De rest van de week speelt de film van de dubbeldate nog meermaals door mijn hoofd. Kim is haar norse zelf. Beeld zonder klank en ik doe er zelf niet veel aan om het te verhelpen. Ik kruip veel weg in mijn bureau en gebruik de tijd die ik heb om onge..."
28-08
9.4
Tessa - 1Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Schoonmaakster,
"Ruim een jaar woonden mijn vrouw en ik in het schitterende penthouse op de bovenste verdieping van een woontoren met twaalf verdiepingen in een leuk provinciestadje in Drenthe en we hadden alles wat we wilden om ons heen. Op straatniveaus was een gro..."
17-07
9.4
Als De Kat... - 2Door: Amandadg
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Niet onnoemenswaardig leek mijn dag ineens een stuk langzamer te verlopen. Ik had vandaag desk dienst, dus klanten ontvangen en bestellingen meegeven, zo nu en dan een auto inladen en dan weer snel terug naar de balie. Er kwam geen einde aan, aan..."
15-07
9.4
De Opa - 2Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Na mijn ervaring met de opa van Jurgen en Werner hoopte ik op een vervolg. We zagen elkaar wel elke maandag op het schoolplein, maar meer dan een groet werd het niet. Ik had echter van de verboden vrucht geproefd en wilde eigenlijk meer. Soms overwoo..."
29-08
9.4
Leven In Bedrog - 2Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Beffen, Milf, Rimmen, Seksclub,
" Leven in bedrog 2 Beste lezer en lezeres. Dit is het tweede deel van deze verhalenserie. Ik raad u aan om eerst deel 1 te lezen. We stonden alle 4 op en gingen op zoek naar een beschikbare rui..."
10-09
9.4
Op Het Bedrijfsfeest... - 1Door: Tim11757
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Collega, Cuckold, Cuckolding, Flashen, Groepsex, Milf, Neuken, Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Onlangs fietste ik met mijn man door de stad en haalden we twee jonge vrouwen in. E n had een leuk zomerjurkje aan waarvan de rug helemaal bloot was. Wow zei mijn man dat is sexy . Hij keek er aandachtig naar toen hij heel langzaam voorb..."
09-09
9.4
Categorie: Tieners
Ella's Auditie - 3Door: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Facial, Fotoshoot, Porno,
" Danny Eigenlijk, eigenlijk zou ik je moeten ontslaan zei ik terwijl mijn pik in en uit haar kutje gleed. Hou je kop en neuk me Ze had lef, die meid, dat kon ik niet ontkennen. En ze ging in ieder geval ver om iets gedaan te krij..."
13-07
9.8
Kokette KatinkaDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Maagd, Neuken, Sprookje,
" VERTELSTER Dit is de coming of age story van het parmantige meisje Katinka. Ik heb het geschreven als eerbetoon aan mijn lieve oma Greetje, een paar jaar terug overleed ze en tot toen kwam ik heel graag iedere week een keertje..."
03-06
9.7
Puberruil - 3Door: PD
Reacties: 19
Lengte: Zeer Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Romantiek,
" Hoofdstuk 7 Een helpende hand Freek had het die ochtend al moeilijk gevonden om zijn rol te spelen. Hij merkte al snel dat het nu zelfs nog moeilijker was. In de ochtend hoefde hij alleen maar te doen alsof hij Mareike maar niks vond..."
24-08
9.7
Zomerkamp - 2Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Non Binair, Ontdekken,
"Toen ik s morgens wakker werd, was de plaats naast mij leeg. Ik hoorde gestommel in de badkamer en besloot nog even te blijven liggen. Ik repeteerde in mijn hoofd wat ik tegen haar of hem zou kunnen zeggen. Hem of haar, het, geen idee wat je als ter..."
30-08
9.6
Lynn - 25Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Vriendinnen,
" Daar zeg ik geen nee tegen , antwoordde ze resoluut. Laten we maar langzaam inpakken en naar huis gaan , opperde Hannah en vroeg meteen aan Tessa of ze nog tijd had om mee te gaan. Haar ouders waren die avond pas slaat thuis en al..."
31-08
9.6
Lynn - 22Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Pijpen, Trio, Vingeren,
"Terwijl we van een wijntje genoten, vertelde Hannah haar eerst ervaring met een oudere man. Hoe ze elkaar getroffen hadden en hoe het uiteindelijk tot haar ontmaagding op haar jonge leeftijd had geleid. Wat ze vooral aangaf is dat het hele avontuur g..."
17-07
9.6
Lynn - 24Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Vriendinnen,
" Tessa Shit wat doe jij hier vroeg Lynn beschaamd en kroop zo dicht mogelijk tegen me aan. Tessa antwoordde dat ze ons toen wij aankwamen al had gezien, maar niet zeker wist of ze het wel goed gezien had. Blijkbaar dus wel , ve..."
01-08
9.6
Puberruil - 2Door: PD
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Romantiek,
" Hoofdstuk 4 De volgende ochtend Freek werd wakker door het felle licht dat in de kamer viel. Het bed naast hem was leeg. Hij hoorde de douche stromen in de badkamer, en even later kwam Mareike hun kamer binnen. Haar vochtige haar was..."
23-08
9.6
Zomerkamp - 5Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Wat vooraf ging Jason en Dominique belanden door een stom toeval samen op de kamer van een kamp voor enkel jongens. Domi, geboren een meisje, wil verder als non binair door het leven gaan. De reden daarvoor is nog niet duidelijk. Jason z..."
13-09
9.6
Het Begin... In... - 13Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
"De dagen van de week vliegen voorbij. Alle uitnodigingen zijn de deur uit per koerier en de meeste mensen reageren al direct dat ze komen. Romy lijkt 24u per dag bezig om alles geregeld te krijgen. Ik moet zeggen dat Romy echt met hele unieke dingen ..."
14-09
9.6
De Zwarte Post B.v. - 3Door: PD
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verleiden,
" Hoofdstuk 9 Schuldgevoel Gerard Bruinsma was de hele week niet van de bank afgekomen. Hij had geen woord tegen zijn vrouw gezegd. Hij had zijn kantoor gemeld om zich ziek te melden, en daarna zijn telefoon uitgezet. Hij had mechanisc..."
19-09
9.6
De Zwarte Post B.v. - 4Door: PD
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
" Hoofdstuk 12 Eindspel Wat Alweer Gloria Bruinsma opende gretig haar benen voor haar man, maar ze verborg haar verrassing niet. Normaal wil je nooit s ochtends seks. En we hebben gisteravond ook al geneukt B..."
20-09
9.6
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
"Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die m..."
27-09
9.6
Kimmie Komt...verhaal In...Door: TommieX
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurmeisje, Eerste Keer,
" Eerste bedrijf Kimmie komt in beeld... Keurend loop ik door mijn nieuwe woning, mijn toekomstige thuis. Ons toekomstige thuis, van mij en mijn twee dochters, een tweeling van twee en een beetje. Twee kleine hummels. Zelf ben ik 38, ..."
10-10
9.6
Lynn - 9Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Klaarkomen, Kut, Kutje, Onervaren, Vingeren,
"Ik hoorde de kraan in de badkamer lopen en wist dat ze zich nog even verzorgde. Toen ze buiten kwam had ze een lieve glimlach op haar gezicht, maar ik zag ook een beetje spanning over wat er die dag allemaal zou volgen. Lieverd, zei ik to..."
29-05
9.5
 
Categorie: Familie
Mama Doet Wat Terug - 3Door: Mike1970
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dikke Billen, Latina, Moeder,
"Mijn moeder wist zich schaakmat, met het filmpje dat ik van haar en oom Rob had. Ze had me afgetrokken, ze had met gepijpt de afgelopen dagen waren heerlijk geweest. Maar ik snapte ook wel dat ik dit zwaard van Damocles niet eeuwig boven haar hoofd..."
15-06
9.6
Een Uitdaging - 8Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf,
"Na het ontbijt was Amanda meteen weg. Ze moest even wat kopen maar zou zo terug zijn. Nick kwam naar me toe en gaf me een kus op mijn mond. Niet nu schat zei ik, Amanda is te kort weg . Achteraf was het wel mogelijk geweest want Amanda kwam pas na..."
22-08
9.6
Mijn Hete Zus - 10Door: Dannydobbe
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Nicht, Zus,
"Het is de zaterdagochtend van het familieweekend. Zonder dat we het in de gaten hebben gehad, liggen Maaike en ik lepeltje lepeltje tegen elkaar aan als we wakker worden. De welbekende ODOL drukt alweer tegen het verrukkelijke kontje van mijn zus aan..."
05-09
9.6
Design Meisje - 5Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Denemarken, Groepsex, Zus,
" Enkele dagen na onze trip naar Malm en Kopenhagen arriveren Mettes ouders en haar tweelingbroer Mads met zijn vriendin Emily. Ik heb hier tegenop gezien, sinds ik weet dat Mette neukt met haar broer ben ik bang dat ik haar vanaf nu met hem moet d..."
10-09
9.6
Ze Willen Mij...Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Ik hoor die ochtend al vroeg lawaai vanaf het water komen. Het kan niet anders of er ligt een boot schuin tegenover mijn huis gemeerd, waarvan de passagiers de gewoonte hebben er nog eerder uit te zijn dan ik s morgens. Ik kijk op mijn mobiel en zie..."
18-09
9.6
Mijn Nieuwsgierige Moeder...Door: Dannydobbe
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Buurvrouw, Klaarkomen, Kut, Kutje, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Zoon,
"Zoals jullie hebben kunnen lezen is de band tussen mijn moeder nogal veranderd. Sinds mijn moeder weet van mijn avonturen met Sandra en Joost, onze buren. Is zij... hoe zal ik het zeggen. Seksueel nogal aan het ontdekken Vaker da..."
27-09
9.6
Lisa - 4Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dildo, Dochter, Facial, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Sperma, Vader, Vibrator, Vingeren, Zus,
"De volgende ochtend was papa vroeg weg naar zijn werk en ik maakte me klaar voor vertrek. Mama wenste me goedemorgen en vroeg of ik goed geslapen had. Ik zei als een roos en ik zag dat ze ergens mee zat. Logisch want we waren die avond ervoor behoorl..."
07-10
9.6
Het Concept Familie - 4Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Zee,
" het blijkt dat mijn nichtjes al vanaf het begin dat ze hier waren het plan hadden zich te laten ontmaagden door mijn vriend Teun en mij. Voor hem is dat geen probleem, want hij is niet hun familie, maar ik w l. Inmiddels ligt hij met Nie..."
12-10
9.6
Medische Redenen - 23Door: CT69
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Dokter, Exhibitionisme, Moeder, Neef, Pijpen, Tante, Zoon,
"De slaap uit mijn ogen wrijvend liep ik het terras op waar ik mijn moeder en Veronica, die druk met elkaar in een gesprek waren verwikkeld, op de ligbedden zag liggen. H slaapkop. Eindelijk wakker vroeg Veronica. Goedemorgen sc..."
15-10
9.6
Op Rondreis, Een...Door: Karel Jr.
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Broer, Masseuse, Neuken, Pijpen, Zus,
"Sydney stapt uit de rode dubbeldekker en loopt de honderd meter naar haar hotel. De vliegreis is vermoeiend geweest voor de 25 jarige d.j. Snel neemt ze de lift naar boven en ploft op het bed neer. Ze sluit voor even haar ogen en gaat na waar ze de l..."
10-11
9.6
Sexy Candice, Geile...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Eerste Keer, Maagd, Moeder, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Na een paar jaar vrijgezel te zijn geweest, weet ik op mijn veertigste Candice aan de haak te slaan. Een mooie vrouw van 42, die er prachtig uit ziet, altijd over een stralend humeur beschikt, haar eigen boontjes weet te doppen en ook financieel niet..."
11-11
9.6
De Verboden La... - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11
9.6
Mijn Hete Zus - 8Door: Dannydobbe
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Douche, Facial, Vluggertje, Zus,
" Na de vele, positieve reacties op mijn mijn hete zus verhalen. Heb ik besloten er een deel 8 aan vast te knopen. Blijkbaar genieten jullie ervan Wat leuk om te lezen Enjoy Hierbij deel 8. Onze ouders zijn thuis. Twee we..."
27-08
9.5
Een Uitdaging - 10Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Er gingen een paar dagen voorbij. Na de eerste nacht van Amanda en Dominic wist Amanda dat je van acht keer neuken spierpijn kreeg. Ze kon meteen een rustdag nemen. De dag erop was het wel weer raak en was het Nick die haar kut, in de tuin, volspoot...."
25-08
9.5
Schoonzus Caroline - 3Door: DCM
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schoonzus, Trio,
"Dit is het vervolg op Schoonzus Caroline 2 . Heb je de vorige delen nog niet gelezen, dan raad ik je aan deze zeker eerst te lezen. Dit is ook het laatste deel in deze korte reeks. Het waren mijn eerste verhalen en heb hier ook met heel veel plezier..."
29-06
9.5
Categorie: Extreem
Boheems MeisjeDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Praag, San Francisco, Tiener,
" Lieve lezer, dit is het laatste deel dat ik over Luuk en de meisjes in zijn leven heb geschreven. Zijn story met hen eindigt romantisch, bij dat ne meisje uit Bohemen waar het ook mee begon, Tessy. Een van de lezers vroeg of Meisjes va..."
20-11
9.6
De Foto Studio - 41Door: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Beffen, Bondage, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Spanking, Strippen, Tepelklemmen, Vastgebonden,
" Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
21-08
9.5
Zoete Wraak - 3Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Denise ging voor en ging de ruimte met het bed en het bankstel binnen. Hier is het wat warmer, meiden. Daar liggen wel wat handdoeken. Droog jullie zelf af en ga dan op de bank zitten. Laten we even wat babbelen, want er zijn Harry en mij w..."
18-09
9.5
Was Ze Zijn... - 6Door: Steve
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Dominantie, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Spanking, Vingeren,
"Femke rekt zich uit, het is zaterdagochtend en ze is net wakker geworden. Overal is haar lichaam gevoelig, haar spieren voelen verkrampt aan, en dat is ook niet verwonderlijk. Gisterenavond werd Femke grondig uitgewoond. Nog wat versuft rich..."
19-09
9.5
Colata - 2Door: Tanne Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Porno, Tiener,
" De casting van Maria Het meisje dat ik vandaag ga casten is er stipt op tijd. Je vraagt je af wat zo n meisje in de porno te zoeken heeft, ze zit als een klein verschrikt vogeltje in het zitje bij onze receptie op me te wachte..."
16-10
9.5
Brunhilde, De Sekstherapeute... - 6Door: Erwijn
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Bondage, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Massage, Neuken, Pijpen, Vastgebonden, Vibrator, Vreemdgaan, Zweep,
" Dit is het 6e en laatste deel van Brunhilde de sekstherapeute reeks, waarin o.a. de ontknoping van Wim Anna s sekstherapie te lezen is. Lisa komt onverwacht laat thuis. Onderweg naar huis in haar auto voelt Lisa hoe het s..."
03-11
9.5
Ik Maak Een... - 3Door: Alex De Graaff
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kantoor, Onderdanig, Slet, Sletje, Sollicitatie,
"Na de laatste keer, de evaluatie van Amanda samen met Lianne, duurde het een paar dagen voordat ik Amanda weer eens zag op het werk. Ze klopte op mijn deur en toen ik binnen had geroepen verscheen haar koppie om de hoek. Ze keek mijn kantoor in en vr..."
22-06
9.4
Onverwachte Verlangens ... - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Verjaardag,
"Het avontuur in de seksclub was Jade goed bijgebleven en Paula had haar moeder wel horen thuiskomen, maar was gelukkig net in bed gekropen. Samen met Fien was ze in haar eenpersoonsbed gekropen en naakt lagen ze in elkaars armen. Fien was doodmoe gew..."
04-07
9.4
Juffrouw Marion Nieuwe...Door: Red Red
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Tiener,
"Al een paar dagen was Marion van slag. Ze zat niet echt lekker in haar vel, was kriebelig en snel op haar teentjes getrapt. Voor haar waren dat aanwijzingen dat ze toe was aan een nieuw schooljaar. Acht weken vakantie met een paar weken naar het buit..."
06-09
9.4
Zoete Wraak - 4Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Harry stond op en tilde Jolanda van het bed. Daarna droeg hij haar naar de andere kamer waar Denise met de meiden was. De televisie stond aan. Er was een bondagefilm op te zien waarin twee zwartharige vrouwen een blonde vrouw hadden vastgebonden met ..."
20-09
9.4
Iris, Jong, Dik... - 2Door: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Spanking, Volle Vrouwen,
" In het eerste deel belde mijn buurmeisje bij mij aan. Iris, jong en gezegd met een heerlijk weelderig lichaam was daar juist onzeker over. Uiteindelijk kon ik geen weerstand meer bieden en heb haar hard op haar volle billen geslagen om ten slotte..."
23-10
9.4
Meisjes Van Death... - 3Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Pornofilm,
" In zijn zoektocht naar Symfy is Luuk terecht gekomen in een sekte, de Sisters of Gratitude . Ze bivakkeren in een vroegere filmset, een klein nagebouwd westernstadje in death Valley, zo ongeveer het heetste plekje van Amerika. Min of meer in opd..."
16-11
9.4
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Piercing, Zweep,
"Als we weer richting de donkere salon lopen zie ik dat Anne een voorbind dildo heeft omgesnoerd. De dikke kunst pik zwiep gretig van links naar rechts in het ritme van de stappen die Anne zet. Ze trekt me mee aan ketting die aan mijn halsband geklikt..."
16-11
9.4
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Ontdekking - 9Door: Paul19663
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
"Het was super fijn Paul zijn stem te horen en het bellen mocht zelfs met beeld via Whats App, beide waren vol wat er gebeurde en duidelijk ook open naar vervolg en Fiona vertelde vol trots door Mr Rob anaal te zijn genomen en dat het zeker in begin e..."
15-09
9.3
 
Categorie: Shemale
Chantal, Het Piemelmeisje... - 3Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Neuken, Serveerster,
"Diegenen die wel eens meer schrijfsels van mijn hand hebben gelezen weten inmiddels wel dat ik geen liefhebber ben van meteen neuken, spuiten, en klaar, maar ervan hou de spanning rustig op te voeren. Ook in dit deel van deze serie houdt de transseks..."
24-09
9.6
Lotte’s Bijzondere Collega... - 4Door: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Trio,
"Ik neuk de heerlijke Lisa een paar minuten als ik naast me zie dat Elise zich terugtrekt uit Lotte s kutje. Elise s geile pik glimt van het vocht van mijn lief. Lotte komt overeind en zoent me kort maar gulzig. Dan zie ik dat ze Elise volgt. Ik kijk ..."
09-09
9.4
Chantal, Het Piemelmeisje... - 1Door: Bipslikker
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer,
"Het volgende verhaal gaat over een transmeisje, waarin passages door sommige lezers als homoseksuele handelingen worden beschouwd, is dit niet je smaak, sla dit verhaal over, anders veel leesplezier Nadat de 28 jarige happy single Theo zij..."
18-09
9.4
Chantal, Het Piemelmeisje... - 2Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Neuken,
"Na de ontmoeting met Chantal stond het leven van Theo volledig in het teken van het meisje, dat hij, zoals dat hoort met haar instemming met zijn vrienden zou delen, mits zij hiervoor te vinden waren, want niet elke man zou zich in zijn reet laten ne..."
21-09
9.4
Vakken Vullen En...Door: Dian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pik, Sperma, Vakkenvuller,
"Sinds 2009 ben ik de super trotse eigenaresse van een eigen Albert Heijn, wat ik wel zo prettig vind. Jaren was ik bedrijfsleidster en kon ik naar de pijpen dansen van een eigenaar die totaal niet dacht aan het personeel, enkel en alleen aan het geld..."
22-11
9.4
Slaaf Van De... - 8Door: T-400
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Directrice, Dominantie, Pijpen, Plas, Plassen, Publiek, School, Slaaf,
"Na de eerste twee rondes had mijn kontje al heel wat te verduren gehad. Ik voelde me geil en vrouwelijk terwijl ik met mijn vingers over mijn klitje en ballen ging. Robin vroeg hoe ik het tot nu toe had gevonden Ik zei dat ik nog nooit zo geil was g..."
28-08
9.3
Ben Ik Man...Door: CrossWin
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Al van jongs af aan vind ik het fijn om ondergoed, een bh en een slip, aan te hebben. Dat ik dit fijn vind moet haast wel, want waarom zou ik dit anders doen Naarmate van jaren is dit uitgegroeid tot wat ik nu dagelijks doe. Het dragen en het aan wi..."
27-08
9.3
Stap AvondDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Pijpen, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Terwijl ik dit verhaal schrijf denk ik terug aan die geile ervaring van afgelopen weekend. Ondertussen heb ik een heerlijke dikke plug in mijn kontje zitten en geniet ik nog na van mijn afgelopen avontuur. Ik zal je eerst wat vertellen over..."
22-08
9.3
Lotte’s Bijzondere Collega... - 3Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Kwartet, Pijpen, Trio,
"Na een paar minuten liggen, terwijl ik Elise s kontje zachtjes vinger kijkt ze me aan. Ze vraagt Ben je aan het genieten Alex Ik knik. Voldoet het aan al je fantasie n Ik wacht te lang met antwoorden, denk ik, want Elise vervolgt Waar denk j..."
05-09
9.3
Verrassingspakketje Khloe ... - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Pijpen, Rimmen, Trio,
"Ik hoef niet lang te wachten. Ik neuk Khloe nog niet zo lang als ik de voordeur hoor. En even later gaat de deur van de woonkamer open. Ik kijk opzij en zie mijn lieve Lotte binnenkomen. Lotte heeft het heerlijke lingerie setje met bandjes en kettink..."
02-07
9.2
Trans Milf Na...Door: Spyrell
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Anaal, Pijpen, Buitensex, Slikken, Onderdanig, Meesteres, Slet, Sletje,
"Laat ik beginnen bij het begin, mensen die mijn andere verhalen gelezen hebben weten dat ik erg homoseksueel uitgevallen ben, althans dat idee had ik. Na het leegzuigen en anaal prooi vallen van meerdere oudere mannen kwam ik erachter dat ik helemaal..."
29-11
9.2
Een Nieuwe Dag...Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Met Familie, Neuken, Pijpen,
"Mijn leven als puber bestaat uit wilde feestjes en veel losse sekscontacten mede door de vrije opvoeding in huis. Ik woon met mijn moeder Jenna van 40 jaar oud. Ze is 168cm groot en heeft een moois postuur met mooie rondingen en een volle C cup. Mijn..."
06-07
9.1
Kampioensfeest In Rotterdam... - 2Door: Eline
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hermafrodiet, Pijpen, Rotterdam, Sandwich, Sperma, Tante, Tiener, Trio,
" sommige zaken zijn geromantiseerd, andere zijn waargebeurd, inmiddels loop ik de deur bij Anja, zo mag ik haar nu noemen. En we maken veel fantasie n waar Hopelijk ten overvloede, niets gebeurde tegen mijn zin in Echt niets Een gezamenlijke fa..."
25-07
9.1
Slaaf Van De... - 7Door: T-400
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Directrice, Dominantie, Pijpen, Publiek, School, Slaaf,
"Terwijl Robin en ik op het bed lagen bij te komen zag ik dat er inmiddels beelden van onze neukpartij op het bioscoopscherm te zien waren. Het maakte me allemaal niets meer uit. Mevrouw Visser en een aantal andere mensen verzorgden ons goed. Ze maakt..."
27-08
9.1
Hoe Mathijs Mathilde... - 2Door: Luna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Dominantie, Kontje, Lingerie, Meester, Meesteres, Pijpen, Sissy, Slet, Sletje, Werk,
"Mathilde was zo goed gekomen dat zij hij helemaal uitgeteld op bed stortte. Steven ging snel bij hem zitten en pakte zijn inmiddels slap geworden penis. Hij deed hier behendig een mooi matchende roze penis kooi om. Mathilde wist niet wat er gebeurde ..."
19-10
9
Categorie: Lesbisch
Laura En SophieDoor: Driester***
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Dit is het verhaal dat mij verteld is door Sophia, mijn nicht. Zij bezoekt ons regelmatig. Met ons kan ze beter overweg dan met haar ouders. Dat komt omdat haar vader nogal gelovig is en moeite heeft met homoseksualiteit en dat ondanks dat hij ar..."
04-10
9.6
De StagiaireDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Likken, Trio, Vrouwvriendelijk,
" Emmanuelle is een lange vrolijke meid van net 19 jaar. Ze is opgegroeid in Ede in een conservatief christelijk gezin uit de bible belt. Ze studeert informatica en loopt sinds kort stage bij een dynamisch internetbedrijf in Utrecht. Vanwege de krap..."
10-10
9.6
Club Guapa - 1Door: Guapa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kinky,
"Op een stralende ochtend arriveerde Lotte vol zenuwen bij het prestigieuze advocatenkantoor. Ze voelde zich een beetje overweldigd door de imposante architectuur en de indrukwekkende sfeer die het kantoor uitstraalde. Haar schuchtere glimlach en haar..."
14-09
9.5
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10
9.5
De Roadtrip - 1Door: Flooronthefloor
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Nudisme, Roadtrip, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen,
"We zijn nu een paar dagen onderweg samen, Nina en ik. We zijn wat je noemt echte hartsvriendinnen, die elkaar al sinds de kleuterschool kennen. We woonden in dezelfde straat en gingen altijd naar dezelfde school. Nu zijn we in de USA, de Verenigde St..."
31-10
9.5
Lieve NichtjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Likken, Nicht, Orgasme, Romantiek, Standje 69, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een fantastische lange meid met lang gitzwart haar en een prachtig figuur met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze is met een aantal nichtjes op vakantie en geniet van het vrije leven buiten het zicht van haar familie. Ze heeft lang ..."
06-07
9.4
Een Weekendje Amsterdam... - 2Door: Lisaxx2005
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Beffen, Beste Vriendin, Douche, Hotel, Tiener, Vingeren,
"Ik werd wakker met de geur van Emma s parfum en het gekriebel van haar bruine haren. Ik lag nog steeds met mijn hoofd op haar schouder. Mijn hand lag nog steeds op haar warme buik. Alleen haar arm lag niet meer om me heen geslagen. Die moet in de nac..."
11-08
9.4
Club Guapa - 3Door: Guapa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dominantie, Handboeien, Likken,
"Lotte liet zich meevoeren door de belofte van het onbekende in deze mysterieuze omgeving. Linda had haar de vrijheid gegeven om de verschillende kamers en vertrekken te verkennen, elk met hun eigen erotische thema s en verleidelijke mogelijkheden. B..."
19-09
9.4
Suzanne In De... - 5Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Zwanger,
" Waarin De zwangere Suzanne poseert voor Joke In de weken die volgen begint Suzannes zwangere buik behoorlijk in de weg te zitten. Alles kost haar moeite, van kleren aantrekken tot stiekeme seks met Harald en de dagelijkse dierenprakti..."
10-10
9.4
Stage - 1Door: Louise
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Collega, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Waargebeurd, Werk,
"Dit verhaal is iets wat een vriendin van mij meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze alle sappige details met me wou delen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen heb ik hun namen in dit verhaal verander..."
08-10
9.4
Stage - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Flirten, Glijmiddel, Jong En Oud, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Orgasme, Sexspeeltjes, Sextoys, Stagiair, Standje 69, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Tiener, Vingeren,
"Dit is het laatste deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaa..."
22-10
9.4
Le Coq Noir - 3Door: Driester***
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rimmen, Romantiek,
"Ik had dus opnieuw kennis gemaakt met een 21 jarig aangetrouwd nichtje zoals ik haar aan mijn Franse vriendin had omschreven. Ze zou de eerstvolgende keer met me meekomen naar Bretagne. In dit deel vertel ik hoe het verder ging. Ciska blee..."
25-10
9.4
De Knappe Buren - 2Door: Lizaaa
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buren, Jong En Oud,
"Eva s tong gleed over Liza s klitje. Eerst likte ze zachtjes met lange halen en daarna snel en kort. Door deze afwisseling wist Liza niet meer waar ze het moest zoeken. Het gevoel was heerlijk en intens. Ze was wel eens gelikt door haar ex vriendje, ..."
10-11
9.4
Ruby - 8Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"De rest van de week verliep in een roes voor Ruby. Ze vrijde, speelde, en stoeide met haar lekkere tante en daar tussendoor bezochten ze wat bezienswaardigheden, maar ze hadden zo n honger naar elkaar dat ze vaak voortijdig, zo geil als boter, weer n..."
01-06
9.3
Verstrengeld VerlangenDoor: Guapa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Verlangen, Vrienden,
"Daisy en Zara zaten in de woonkamer van Daisy s ouderlijk huis, hun lichamen nog steeds tintelend van de opwinding van de avond. Het was donker buiten en de kamer werd slechts verlicht door het zachte schijnsel van een paar gedimde lampen. Ze hadden ..."
07-06
9.3
 
Categorie: Homo
De Zoon Van... - 5Door: Mark97
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Neuken,
"Hallo lezers. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle reacties. Ik had niet verwacht dat het verhaal het zo goed zou doen. Helaas is dit voor nu het laatste deel. Het verhaal van Sylvans ontmoeting met de prins en zijn dienstknechten is voor mijn g..."
26-08
9.7
Stan Op Zoek - 13Door: Kevin K
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Sperma, Twink,
" Terug van vakantie dus hierbij een nieuw deel Hopelijk hebben jullie nog niet de interesse verloren Ik probeer weer elk week een nieuw deel te laten verschijnen. Het enige wat ik van jou vraag is om je ongezouten mening te geven BR..."
24-08
9.6
De Zoon Van... - 4Door: Mark97
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de eetzaal van het zomerpaleis van Prins Aurelian binnenkwam, werd ik hartelijk begroet door de andere dienstknechten. Terwijl ik langs de tafels liep voelde ik hun handen over mijn armen glijden, en over mijn rug en mijn kontje. Ze glimlacht..."
18-08
9.6
Duitsland 2002 - 5Door: AlexanderB
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Duitsland, Eerste Keer, Pijpen, Tiener, Vakantie,
"Dag drie van mijn vakantie was tot nu toe fantastisch verlopen. Daniel had me laten zien waar je perfect kon gluren naar naakte saunebezoekers, dat ten eerste, maar vooral was het de dag van onze eerste zoen en misschien wel meer. Ik gooide ..."
22-08
9.6
Duitsland 2002 - 7Door: AlexanderB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Duitsland, Tiener,
"Wat een vakantie Voor het eerst had een andere jongen, mijn vriendje, me laten klaarkomen en het was echt fantastisch. Het avontuur in het houten huisje aan het meer en kort daarna in de douche herinner ik me alsof het gisteren was. Helaas moesten w..."
11-09
9.6
Orgie In Het... - 3Door: Mike88
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Escort, Orgie, Sperma, Zwembad,
"Twee keer ben ik diep geneukt vanavond. De flinke buttplug, die mijn kontje afsluit, zorgt ervoor dat de twee zaadlozingen in mijn darmen blijven. De string die ik aanheb, houdt alles op zijn plaats. De dunne stof die tegen de metalen plug en mijn kr..."
12-09
9.6
Op Vakantie - 9Door: Ohboy1977
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Kleine voornote. in dit deel zit geen seks het spijt me en is toch behoorlijk lang. In deze zit wel de confrontatie tussen David en zijn moeder. Ook de comming out naar zijn broer en zus worden besproken. In een volgend deel zal er zeker nog flink..."
16-09
9.6
Broers? - 2Door: Ohboy1977
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen,
" Dank voor alle reakties.Ze hielpen mij wel met het verdere verloop van het verhaal. Nu is het alleen de vraag hoe pakt het uit. In deze zit wel meer seks dan deel 1. Ik twijfel of ik nog een derde afsluitend deel zal schrijven want deze afloop is ..."
17-09
9.6
Lars Wordt Volwassen... - 7Door: Pieter024
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bottom, Douche, Neuken, Pijpen, Tiener, Top,
" Dit heeft veel te lang geduurd, maar hier is alsnog het laatste deel van het verhaal. Reacties welkom, natuurlijk Noah vertelt Hartstikke leuk vier dagen met het gezin naar Ameland. Oprecht hartstikke leuk. Ik heb e..."
22-09
9.6
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"De wekker gaat. Noah en Ruben schrikken er wakker van. Het is nog heel vroeg en ze waren laat gaan slapen. Een kort nachtje dus. Beneden horen ze al gerommel. Ruben geeft Noah een kus en zegt goedemorgen. Dan vliegt de deur open. Een volledig aangekl..."
04-10
9.6
Ruben In Texas - 11Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"Ruben en Noah worden wakker van de zonnestralen die door de ramen het bed opwarmen. Ze kijken elkaar aan en geven elkaar een zoen. Good morning Noah vraagt of Ruben lekker heeft geslapen. Heerlijk Jij Vraagt Ruben. Noah geeft aan dat hij ook lekke..."
19-10
9.6
Familie Op BezoekDoor: Kral
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neef, Oraal,
"Een koele streling van de koude ochtend lucht aait in rustige vlagen over me heen. Mijn ogen openen zich langzaam, klaar voor de morgen. Met een zicht verplaats ik me op mijn linker zij en meteen valt mijn blik op de lichtgevende cijfers van mijn wek..."
15-10
9.6
Lars Wordt Volwassen... - 8Door: Pieter024
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Trio, Twink,
" Het verhaal is al afgesloten in deel 7. Hierbij nog een toetje. Nu ik het aantal woorden zie, blijkt het wel een nogal groot toetje te zijn geworden, haha. Ik hoop dat jullie het lekker vinden. Vier maanden later.. Lars verte..."
16-10
9.6
Ruben In Texas - 12Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Boerderij, Trio, Twink,
"Het is zaterdag. De jongens hebben het laat gemaakt vrijdagnacht dus ze slapen allemaal uit. Ruben wordt ruig uit zijn slaap gehaald door geduw aan zijn schouder. Ruben opent zijn ogen en ziet Jake staan. Jake heeft geen shirt aan en draagt een losse..."
28-10
9.6
Ruben In Texas - 13Door: RubenDeWolf
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Logeren, Twink, Vrienden,
"Riley, Noah en Ruben lopen de villa binnen en gaan naar Rileys kamer. In hun boxers ploffen ze op zijn bed neer. Riley ligt in het midden en wordt zodra ze liggen door Ruben en Noah geknuffeld. Beiden zijn druk bezig met hun handen Rileys knappe lich..."
08-11
9.6
Categorie: Bi
Boy Blue - 4Door: Boy Blue
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Gay, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"17 juli Lieve Joshua, Net als gisteren ben ik vroeg wakker en weer kan ik niet meer slapen. Want het is gebeurd, gisteren heb ik nu ook een meisje geneukt, Antoine zijn tweelingzusje Annelie Ik ga het je van minuut tot minuut b..."
29-05
9.8
Disneyland Parijs - 12Door: Disneyfan50
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Eerste Keer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Noot van de schrijver in het vorige deel hebben jullie kennis gemaakt met de Engelse Jason. De gesprekken die met hem plaats vinden heb ik ook in het Engels weer gegeven. Echter kreeg ik van meerdere vaste lezers te horen dit toch lastig en of ve..."
05-10
9.8
All In The Family - 37Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Extreme, Frankrijk, Jong En Oud, Moeder, Ouderen, Swingers, Travestie, Zoon,
" De match Nederland Frankrijk De weken vlogen voorbij en er heerste een soort gespannen rust in de beide huizen, aan de ene kant het verlangen naar wat komen zou, aan de andere kant de verdieping van de harmonie tussen de vaste bewon..."
04-08
9.7
Het Sletje - 2Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Op veler verzoek volgt hier een vervolg op het eerdere deel over mijn belevenissen met Jenna en Lars. Zoals je in het eerste deel hebt kunnen lezen hadden we bij de eerste ontmoeting al intens geile seks, wat natuurlijk niet zou moeten veranderen op ..."
28-09
9.7
Disneyland Parijs - 11Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ze had het nog maar net gezegd of Jason kwam binnen met de fles wijn. Ida nam hem aan en opende hem meteen. Zo nu eerst een glas wijn voor mij, wie nog meer Wij kozen alle drie voor nog een glas champagne. have thought about what Chantal..."
29-09
9.6
Disneyland Parijs - 15Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Wij waren weer met ons vieren. Ida en ik gingen bij Albert en Chantal op het bed liggen. Ida streelde over Chantals kontje. Gaat het lieverd, wat ben jij lekker gepakt. Ja, het was echt heerlijk. Maar ik ben kapot. Ik voel me nog steeds zo vol. Go..."
22-10
9.6
De Nieuwe Buren - 7Door: Dannydobbe
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buren, Dp, Dubbele Penetratie, Trio,
"Daten met de buurvrouw is inmiddels een vast ritueel geworden, minstens 1x per week ga ik langs om met toestemming van Joost, haar man, sex te hebben met die geile Sandra. Ik ben aardig ingeburgerd als huisvriend en kan het ook met Joost goed vinden...."
25-11
9.6
All In The Family - 28Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Groepsex, Ouderen, Swingers, Trio,
"In onze kleine gemeenschap waar we woonden was het de mensen natuurlijk niet ontgaan dat er een nieuwe bewoner gearriveerd was en hadden ook Milou en Raymond gesignaleerd, maar omdat onze twee huizen zich wat afgelegen van het centrum van het dorp be..."
29-05
9.5
Disneyland Parijs - 7Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
" Heb je nog plannen dan , vroeg ik. Ja, ik zei toch dat ik nog niet klaar met jullie ben en zo te zien werken die kleine gele pilletjes geweldig. Die van jou staat, ondanks dat je ontiegelijk hebt gespoten nog steeds recht overeind. Ook die van mij..."
09-09
9.5
Disneyland Parijs - 8Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ik werd wakker door het geluid van de wc die door getrokken werd. Ik taste nog half slapend om mij heen en concludeerde dat het Ida was die in de badkamer was. Waar ik hem vannacht niet kon vinden viel mijn oog nu opeens wel op mijn telefoon. Oh, da..."
15-09
9.5
Disneyland Parijs - 10Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Nog geen 10 minuten later waren we bij de auto. Ida gaf mij de sleutel. Rij jij maar, jij weet waar we moeten zijn. We stapten snel in en iets meer dan 5 minuten later parkeerde ik bij Hotel Campanile. Ik had gelijk gekregen, het was nog r..."
22-09
9.5
De Schutting - 11Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Strapon,
"De speelkamer ademde seks nu en iedereen was wel druk in de weer met iemand. Ik keek de kamer rond en zag dat veel wel een geile glimlach op hun gezicht hadden. Het opzet van Sabrina om ons bij elkaar te brengen was duidelijk geslaagd. De naakte lich..."
09-10
9.5
Bischierig - 5Door: Jeroticus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bischierig, Dildo,
"Na de wilde sessie met Dick in het hotel was het even een beetje rustig, maar al snel sloeg de onrust rond mijn pik weer toe. Vooral die aanraking van mijn gaatje echode nog na. Ik kon het niet laten er zelf aan te voelen af en toe, in bed. Onder de ..."
02-11
9.5
Trio Met Leonie,... - 2Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Sperma, Trio, Wap,
"We dronken onze koffie op. Het zou een halfuurtje duren voor we het effect zouden merken. Ondertussen genoten we van de nabijheid van onze lichamen en trekken Leonie en ik Erik s broek uit. Ik zat op de wip waar het de vrouwen kamagra betrof, ik had ..."
22-11
9.5
Trio Met Leonie,... - 4Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Wap,
"We sliepen een gat in de dag. Ik was om tien uur even gaan plassen, en daarna weer in slaap gevallen. Ik werd om twee uur wakker en zag dat Erik Leonie net naar een orgasme neukte. Heel op zijn gemak. Hij zag me wakker worden Hey, schoonheid, jij o..."
24-11
9.5
 
Categorie: Romantisch
Het Kasteel - 6Door: Borrie70
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend werd ik wakker met Sanne nog steeds half op mij en mijn hand op haar kontje. Ik moest heel erg plassen en kroop zo voorzichtig mogelijk onder haar vandaan om in de badkamer mijn blaas te legen en wat te drinken. Terwijl ik voor de..."
08-11
9.8
De Andere Kant...Door: Maxine
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
" Dit verhaal is losjes gebaseerd op een helaas waargebeurd verhaal. Het is ook een heel ander verhaal, dan jullie van me gewend zijn. En toch moet dit verhaal verteld worden. Maar om de privacy van de personen te waarborgen, heb ik het verhaal..."
20-08
9.8
Mini - 283Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Margot zuchtte. Af en toe ben je een gemeen kreng, zus Maar goed, omdat we anders maandenlang gepest worden M g ik, Gerben Die knikte. Doe maar. Anders word ik ook maandenlang gepest. En waarschijnlijk heviger dan jij. Bij die Piraten. Ma..."
11-11
9.7
Mini - 270Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik werd zoals gewoonlijk een paar minuten voor half zes wakker. Het hoefde niet, maar het ritme zat er gewoon in. Enfin Joline sliep nog lekker, haar blonde haren piepten n t boven het dekbed uit. Lekker laten slapen Ook zij had haar portie stress ..."
19-08
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 84Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot, Panty,
"We belden aan bij het huis van Anna en Lotte. Van Anna mochten we niet via de achterkant komen. Ze deed de deur open en liet ons binnen. We gingen rechtstreeks naar de keuken. De woonkamer was momenteel verboden terrein. Bram en Elise waren er al. Ie..."
23-08
9.7
Design Meisje - 3Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Hoewel ik al twee ntwintig ben is het meisje waar ik mee in bed lig het eerste meisje in mijn leven waar ik seks mee heb. Ik verlangde ernaar maar hoe kon ik weten dat het z fijn zou zijn. Eerder vanmiddag arriveerden Met..."
02-09
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 85Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Groepsex, Huisgenoot, Sperma,
"De glimlach van Kelly werd breder toen ik naar haar liep. Ga je met me mee, mooie dame Ze knikte en haakte haar arm in de mijne. Heel graag. Ik begeleidde haar naar de bank. Ik ging zitten en verwachtte dat ze naast me zou plaatsne..."
05-09
9.7
Design Meisje - 4Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" Nog maar enkele dagen geleden kwam ik hier aan, in het zomerhuisje van Mettes familie aan de Sont in Denemarken. Met haar had ik de eerste seks ever met een meisje en inmiddels ben ik al de tel kwijt. We neuken veel en lan..."
04-09
9.7
Mini - 272Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De wandeling naar het stuwmeertje duurde een minuut of zeven. Helling op. Een smal, kronkelig pad leidde er naar toe, dan weer links, dan weer rechts van het beekje. Bengel vond het allemaal prima ze liep los, rende van hot naar her, sprong over het..."
08-09
9.7
Vrienden - 55Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Vrijdagmiddag in de grote kantine tijdens de door Peter weer ingevoerde vrijdagmiddag borrel, zijn er heel wat vragende ogen en blikken op Peter zijn outfit. Een net wit gestreken overhemd en een grote, te grote katoenen blauwe garage werkbroek. Duid..."
08-09
9.7
Mini - 273Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"We konden de camper op een bewaakte parkeerplaats achterlaten aan de rand van Die Altstadt . De man die de kaartjes verkocht wees Margot een plekje aan waar ze de camper achteruit moest in rijden, maar zo kon ze wel in n rechte lijn naar de uitgan..."
14-09
9.7
Vrienden - 56Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Na enige tijd samen gekroeld te hebben, staat Peter op en verdwijnt richting badkamer waar hij zich opfrist. Eenmaal terug op Monique haar slaapkamer ligt zij op haar rug met het grote badlaken over zich heen getrokken Peter aan te kijken, terwijl Pe..."
18-09
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 86Door: Dannyboy
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
" Beste lezers Binnenkort verschijnt er een e book met de eerste 50 hoofdstukken van Een beeldschone huisgenote Het kan nog wel even duren voor het zover is, maar het meeste werk is gedaan. De cover van het boek kun je alvast bewonderen op ..."
20-09
9.7
Mini - 274Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"In het Brockenhotel dronken we een kop koffie. En ik een paar glazen water. Ik kon goed merken dat ik aardig had staan zweten dorst Toen liepen we het Brockenplateau op en was Joline de gids. Zij was hier eerder geweest en wist er aardig w..."
01-10
9.7
Mini - 275Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik werd wakker van de geur van koffie. Dat is altijd goed. Joline lag nog tegen me aan, dus een van de zussen was bezig. E n oog open jawel Lot stond in de keuken en schonk juist de koffie in. Heeft iemand vandaag al tegen je gezegd dat je g..."
06-10
9.7
Categorie: Fantasy
De Naakte KeizerinDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Koningin, Zussen,
" Ruim vijfentwintig honderd jaar geleden werd in Babylon, in een schitterend paleis aan de rivier de Eufraat het kleine prinsesje Aryamnae geboren. Zij zou uitgroeien tot en de geschiedenis ingaan als een van de machtigste vrouwen van haar tijd. B..."
13-09
9.6
ProefpersoonDoor: Dannyboy
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
" Vorige jaar had ik profiel Zazie profiel , een van de geweldige auteurs op deze site, uitgedaagd om een verhaal te schrijven over slechtziendheid en slechthorendheid. Mijn beperkingen Tot mijn grote vreugde heeft ze mijn uitdaging geaccepteerd..."
04-08
9.5
Terug In De... - 4Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"Het gebied Grou bestond uit de stad Grou en een aantal dorpjes erom heen. Tijdens mijn bezoeken aan de buitengrenzen besloot ik te overnachten in de herberg van Grou. Deze herberg was zeer groezelig en zelfs ik voelde mij er niet op mijn gemak. In di..."
24-09
9.5
De Tepelmoorden - 8Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Zaterdag 15 juli Robert, het is nu zeven uur s morgens, waarom bel je me op Zeg nu niet dat je zin hebt om Conny kon haar zin niet afmaken, want Robert onderbrak haar onmiddellijk aan de telefoon. We hebben een doorbraak er war..."
25-08
9.4
Het Nieuwe Ras - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Toekomst,
" Ubermensch en Seksobject Nakito liet Rane voorgaan naar de slaapkamer. Hij bewonderde het slanke lichaam van de Expi en vooral de benen, die lang waren in verhouding tot de romp. Ranke en toch stevige benen in ragfijn zwart kant dat m..."
15-06
9.4
Het Nieuwe Ras - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Hermafrodiet, Jong En Oud, Neuken, Tiener, Toekomst,
"Terwijl ik achter Rane naar de slaapkamer loop, kan ik niet anders dan zijn lichaam bewonderen. Ik zou beter lichaampje of lijfje zeggen, want ik blijf me verwonderen over de kinderlijkheid van zijn voorkomen. Hoewel hij ongeveer even groot is al..."
18-06
9.4
Bijwerkingen - 5Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Deze keer was het iets verder rijden. Nog een paar dagen tot het etentje. Ik hoefde nu geen lange jas aan. Alles komt wel goed. zei ze nog alsof ik ernstig ziek was. Zij leek meer gespannen dan ik. Zou ze weten wat er gebeurd was Zou Sara..."
20-07
9.4
De Tepelmoorden - 5Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Maandag 10 juli Bert, waar zit je , de hoofdinspecteur galmde door zijn smartphone. Nog een klein kwartiertje, dan ben ik op kantoor , antwoordde hij geduldig. Rij maar onmiddellijk naar de parking van het Gelderbos, achter de vui..."
04-08
9.4
De Tepelmoorden - 7Door: Shakespier
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Vrijdag 14 juli Ze zaten weer allen samen en luisterden naar het verslag van Robert. Daarna nam Conny het woord. Misschien kan dit een doorbraak zijn, vandaag zullen we meer weten. Ik ga nu met Robert vandaag Hilde en Tony een bezoek..."
18-08
9.4
Bijwerkingen - 6Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl ik Lies zie tuimelen en zie hoe ze moeite heeft overeind te blijven, wordt de grijns van Sarah steeds breder. Wacht maar. fluistert ze ons beiden tegemoet. Haar hand pakt n van de pikken en ze neemt hem soepel in de hand waarbij..."
21-08
9.4
Het Nieuwe Ras - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Tiener, Toekomst,
"De rijzige gestalte van Nakito Muramari boog zich over het scherm waarop hij kon zien hoe de jonge Rane, zijn grootste triomf in de zoektocht naar een nieuw mensenras, plaats nam in de cabine van het luchtkussenvoertuig. De Expi zou in amper een uur ..."
13-06
9.3
De WonderpilDoor: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Clitje, Groot Geschapen, Grote Lul, Klitje,
"In 1989 kwam Viagra op de markt in de VS, en het was een enorm succes. Een pil die een instant erectie geeft, daar had de mannelijke helft van de mensheid op zitten wachten. Het middel werd min of meer bij toeval ontdekt door medewerkers van de firma..."
20-10
9.3
Het Nieuwe Ras - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Tiener,
"Ik heb de directeur van het Instituut nog nooit in het echt gezien niemand van ons trouwens. We kennen hem alleen van zijn jaarlijkse toespraak op V day die op groot scherm getoond wordt in onze recreatiezaal. V day is de internationale dag van..."
11-06
9.2
Het Nieuwe Ras - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Likken, Toekomst,
" Het grote probleem was waarschijnlijk al van in de oudheid dat vrouwen zich veel minder konden of wilden overgeven aan een volkomen vrij seksueel verkeer dan mannen dat altijd hebben gekund en gedaan, zegt Harari van zodra we het ons gemakkelijk he..."
23-06
9.2
Bijwerkingen - 3Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Eigenlijk ging het best goed. Dat er nog steeds iets aan de hand was, waren we zeken niet vergeten. Daar zorgden we ook wel voor. Maar altijd nog wel vanuit een bepaald perspectief. Als Lies er niet was, trok ik me af. Soms wel een paar keer per dag...."
18-07
9.2