Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bijles sexverhalen. In deze categorie staan 147 erotische verhalen.
Seks Bijles: Les 2Door: Zachtleven
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Missionaris, Rape, Verkracht,
"De afgelopen maand zijn we flink aan het oefenen geweest. In plaats van wekelijks masturbeer ik dagelijks en ik heb inderdaad wat vaker zin gekregen. Nu is die zin wel vooral gericht op meer masturberen in plaats van seks. Masturberen is immers ook d..."
08-07-24
8.8
Seks Bijles: Les 1Door: Zachtleven
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Cuckold, Cuckolding, Missionaris,
"Ik ben echt enorm gek op mijn vriend Peter. Hij is echt het beste wat me is overkomen en m n allerbeste vriend. We zijn al jaren samen en ik hoop de rest van m n leven bij hem te blijven. E n ding is hij niet zo goed in seks. Dat is ook helemaal nie..."
03-07-24
8.5
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05-24
9.4
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" i Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier i De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05-24
9.4
Nick Geeft Bijles - 46: SlotDoor: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05-24
9.7
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04-24
9.5
Nick Geeft Bijles - 43Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Lingerie,
"Het einde van de tutor periode komt eraan, het wiskunde examen is om de hoek. Marianne heeft al duidelijk gemaakt hoe blij ze ook met mij is dat na het wiskunde examen de bijlessen stoppen. Mocht het nodig zijn kunnen ze altijd wel weer hem benaderen..."
14-04-24
9.5
Nick Geeft Bijles - 42Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Na een geweldige eerste anaal ervaring met Lisa kom ik nu binnen bij haar zusje Puck. Ze zit nu aan haar bureau als ik binnenkom en gezien we niet ons best deden om zachtjes te doen vraag ik me af of ze wat gehoord heeft. Het huis is goed ge soleerd ..."
08-04-24
9.0
Nick Geeft Bijles - 41Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Pijpen, Vingeren,
"Lisa is mij heerlijk aan het afzuigen, dit keer niet eromheen draaien meteen volop actie. Op haar knietjes zit ze voor me en is mij aan het afzuigen als een ware pro. Toch is het nu van zuigen weinig nog te noemen en is het nu vooral gewoon haar mond..."
26-03-24
9.4
Nick Geeft Bijles - 40Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Douche, Legging, Sport, Zusjes,
"Met Esmee nog naakt en vastgebonden op de grond liggend in de woonkamer krijgt ik pots een melding dat Lisa mij wil facetimen. Ik zit nog op de bank zonder enige kleren aan en in alle paniek neem ik op naar Esmee te hebben gezegd please stil te zijn...."
05-03-24
9.3
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02-24
9.1
Nick Geeft Bijles - 38Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Blowjob, Deepthroat, Lingerie, Oraal,
"De volgende ochtend word ik wakker en voor een paar seconde weet ik even niet waar ik ben. Ik herken de kamer niet en heb lichtelijk een kater van het drinken van gister. Dan besef ik mij snel weer dat ik in het bed van Esmee en Lars lig. Gisteren me..."
15-01-24
8.9
Nick Geeft Bijles - 37Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Doggystyle, Klaarkomen, Vreemdgaan,
"Beste lezers, Fijn om te lezen in reacties en de cijfers dat mensen nog steeds zo genieten van deze serie. Ik zal proberen het updaten weer iets regelmatiger te doen. Ergens in het nieuwe jaar zal deze serie helaas tot een einde komen maar..."
01-01-24
9.6
Merel, Suzanne En De Rest - 6: SuzanneDoor: Oqimant
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Bijles, Borsten, Vingeren, Zus,
"Op donderdag, vroeg in de avond, liep ik de straat in waar Merel en Suzanne woonden. Het was een straatje vol sociale huurwoningen, waar de verduurzaming nog niet was doorgedrongen. Ik belde bij Merel en Suzanne aan. Donderdagavond is koopav..."
06-11-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 33Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Creampie, Slet, Sletje,
"We waren zo heerlijk bezig tot haar vader plots op de deur klopte om iets te vragen. We stonden toevallig al voor de deur en hij klopt aan. Hij zegt nog iets te willen zeggen tegen haar. Zij vertelt mij dat hij dan wel wil dat ze even de deur opendoe..."
24-10-23
9.2
Sophie Helpt Met Bijles - 3Door: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Het was best spannend voor ons of Julia zou komen of niet. Ze moest natuurlijk eerst toestemming vragen aan haar ouders of ze mocht komen, en die hadden er geen idee van wat voor avonturen hun dochter hier bij ons beleefde. Tot ons grote gelu..."
10-10-23
9.4
Nog Iemand Helpen Met Schoolwerk - 1Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Klaarkomen, Neuken, Vingeren,
"Met een blos op haar wangen keek Myrthe naar Emma en Luna wanneer Sem zijn hand in haar slipje zat. Haar lange broek zat nog net boven haar knie n waardoor Emma en Luna goed haar paarse slipje konden zien. Sem zelf voelde zijn vingers natte..."
04-10-23
9.1
Sophie Helpt Met Bijles - 2Door: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"De volgende dag zag ik Julia op school die me met een smachtende blik aan keek. Er was iets bijzonders aan haar te zien. Ze droeg een kort rokje rond haar smalle heupen. Ik was niets anders gewend dan dat het meisje altijd een jeans droeg..."
01-10-23
9.5
Sophie Helpt Met Bijles - 1Door: Zorro
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Eerste Keer,
"Ik zat tijdens de pauze in de lerarenkamer aan de koffie met een wat oudere collega. En hoe gaat het Frank Je bent hier nu een week of twee. Bevalt het een beetje vroeg hij aan me. Tja het is wel heel wat anders nu ik er alleen voor de k..."
26-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 30Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Deepthroat, Rimmen, Ruig, Slet, Sletje,
"Daar staat ze dan, opgemaakt in haar prachtige lingerie. Speciaal voor mij gekocht, en duidelijk nog wel een prijzig setje ook. Ik kijk naar de knappe tiener voor mij, haar mooie ogen die mij lijken te doorboren en haar prachtige lichaam wat ik aanbi..."
25-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 29Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Lingerie,
" b Vanuit Lisa b Snel rent Nick weg naar de badkamer net als ik wil zeggen dat ik hem echt heel leuk vind. Duidelijk is dat hij deze confrontatie niet aan kan en ik lach erom. Hij is zo mannelijk maar soms wel echt een mietje. Hij is lief ..."
18-09-23
9.4
Bijles Voor NeefjesDoor: Trudy63
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Bijles, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Logeren, Neef, Pijpen, Tante, Vakantie,
"Jaren geleden heb ik ooit een cursus Frans gedaan. Door de jaren heen ben ik de taal steeds beter gaan spreken altijd makkelijk op vakantie. Zo belde enige tijd geleden mijn broer of ik interesse had om zijn twee zonen bijles in Frans te geve..."
18-09-23
8.1
Bijles Voor Mijn Nieuwe BuurmeisjeDoor: Nerobixx
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Buren, Buurmeisje, Pijpen, Tiener,
"Sinds kort woonde ik in een nieuw huis. Na een tijdje in een appartement midden in de stad te hebben gewoond was ik nu verhuisd naar een huis in een buitenwijk. De leeftijd om ieder weekend op stap te gaan had ik niet meer en qua reistijd voor mijn w..."
15-09-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 28Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Condoom, Doggystyle, Klaarkomen,
" b Vanuit Nick b Niet wetend dat Puck in de kast zit maak ik mij klaar voor nog een neukbeurt met de mooie Lisa. Ze heeft mij zo geil gemaakt en ik wil haar nu gewoon hebben. Ze zit op handen en knie n voor mij en ik sla hard op haar mooie..."
11-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 27Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Gluren, Legging, Masturbatie, Masturberen,
"Met haar borsten bloot maar nog in haar legging ligt Lisa voor mij op het bed. Op haar rug te wachten tot ik haar legging omlaag doe. Ik pak echter de stuk stof vast en weet dit met een harde ruk open te scheuren. Het geluid van scheuren gaat door de..."
05-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 26Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
" b Vanuit Nick b Waarom heeft Puck mij gevolgd, ik loop hier vaker dus waarom gaat ze mee. Misschien is het wel om gewoon even een luchtje te scheppen. Ik weet dat ze veel binnen is de laatste tijd. Waarom loop je zo snel vraagt ze dan m..."
25-08-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 25Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Ruig, Slet, Sletje,
"Naakt zit Puck met haar billen op het bureau en zegt mij dat ik met haar mag doen wat ik wil Geen genade hoef te tonen en ruig mag zijn. Dan kan ze het krijgen ook denk ik geil. Ik leg mijn hand op haar wang en aai haar even maar dan grijp ik haar la..."
15-08-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 24Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Doggystyle, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje,
"De mooie Puck ligt nu voor me helemaal naakt met haar string in haar mond gepropt. Ik ga meer rechtop zitten en trek mijn resterende kleding ook uit. Mijn pik hard als staal sla ik deze tegen haar venusheuvel. Verder is ze zo mooi naakt en haar mooie..."
07-08-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 23Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Blowjob, Deepthroat, Rimmen, Slet, Sletje, Vingeren,
"Ik kijk op Puck neer die in haar vossen onesie op haar knietje voor mij zit. Mijn lul net uit mijn boxer heeft gehaald en vakkundig aan mijn eikel begint te likken. Ze pakt mijn lul ook goed vast en slaat deze een paar keer op haar tong. Ze lacht en ..."
30-07-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 22Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Uitdagen,
"Daar zitten we dan Lisa en ik naakt in een hotel na een harde neukbeurt en drie condooms vol. Lisa vraagt mij gewoon of ik haar vriendje wil zijn en ik kijk haar even op. Zij is nog steeds naakt de 18 jarige instagram bekendheid die ik zelf niet kend..."
24-07-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 21Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Doggystyle, Hotel, Slet, Sletje,
" Sorry maar ik ben te geil en ik wil je weer zeg ik dan waarop ik haar voorover buig met haar handen tegen de koelkast aan. Nick wacht, de bus gaat straks, die gaan we niet halen jammert ze maar ik zeg haar dat ik heel snel zal zijn. Het condoom g..."
10-07-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 20Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Cowgirl, Doggystyle, Hotel, Tieten,
"Lisa kijkt mij geil aan met haar mooie ogen terwijl ze zegt meer te willen. Wil je meer En hoe wil je het hebben dan vraag ik haar met een alweer keihard pik waar ik het condoom omheen doe. Lisa denkt even goed na over haar vraag maar haar ervari..."
02-07-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 19Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Hotel, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Omdat ik voor het eerste naakt ben met Lisa voel ik mij weer onervaren en stuntelig. Ik kijk haar verlegen aan en mijn ogen glijden over haar lichaam. Fuck ik heb geen condoom bij me zeg ik haar dan en zeg dat ik wel even naar de winkel kan rennen ..."
19-06-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 18Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Openbaar, Pijpen,
"Met mijn pik ontbloot sta ik hier in een verlaten gebouw met Lisa op haar knietjes voor me. Haar handen heeft ze op mijn pik en ik kijk op haar neer. Je mag als je wil erop zuigen om te helpen hoor maar dat hoeft niet zeg ik haar niet willen dwinge..."
12-06-23
9.4
Nick Geeft Bijles - 17Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bijles, Date, Dating, Openbaar,
" Dus waar wil je heen vraag ik haar best wat gespannen. Laten we maar gewoon gaan zegt ze enthousiast en we lopen vol bepakt met onze gymspullen wat meer de stad in. De nieuwe sportschool ligt erg centraal in de stad dus je bent bij de winkels. De..."
30-05-23
8.8
Nick Geeft Bijles - 16Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Legging,
" b Bij huize Welton thuis b Ik zit op de bank lekker in makkelijke kleding namelijk gewoon een hipster en een bh. Het is best wel warm buiten dus het is niet erg wat minder aan te hebben. Op het nieuws hoor ik ondertussen dat de lockdown weer l..."
22-05-23
8.7
Nick Geeft Bijles - 15Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Uitgeput sta ik voor haar uit te hijgen en trek mijn lul uit haar mooie kale kutje terug. Deze glinstert mooi van mijn zaad wat er nog deels opzit en ook mijn eikel hangt nog een kleine druppel zaad die langzaam meer naar beneden gaat. Oow laat mij ..."
15-05-23
8.7
Nick Geeft Bijles - 14Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Haar moeder en zus zijn net de deur uit en stelt voor om naar buiten te gaan. We hebben het hele huis nu voor ons alleen zegt ze dan. Ik kijk haar met grote ogen aan. Ze wijst naar buiten en ik weet het niet zeker. Maar Puck lijkt het zeker te wete..."
01-05-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 13Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Bijles, Ruig, Slet, Sletje,
" i In verband met wat persoonlijke omstandigheden positieve heb ik een paar weken niet kunnen plaatsen maar bij deze is hier deel 13. Hoop dat jullie ervan genieten. i Geil zit ik hier dan met de lekkerste tiener die ik ken voor mijn neu..."
23-04-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 12Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Puck zit naast me en heeft net gevraagd wat ik zou willen doen. Nou Nick wat zou je doen Ik wil weten waar je aan dacht. Ik kan mij anders niet focussen doordat ik zo nieuwsgierig ben zegt ze mij dan. Beken het dan, je had toch stoute gedachtes o..."
27-03-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 11Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Massage, Uitdagen, Verleiden,
"Puck en Lisa staan te bekvechten terwijl mijn zaad nog in Puck haar kutje zit en over haar binnen been naar beneden loopt. Ik ruik iets geks zegt Lisa dan en ik moet nu ingrijpen. Ja ik gaf Puck een massage. Sorry dat het zoveel herrie heeft gegev..."
19-03-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 10Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Daar zit ik op het bed van Puck die net heeft gezegd geen condooms te hebben maar wel seks te willen en dat het een veilig dag is. Ze ligt nog voor me in het lekkere trainingsbroekje waarin haar kont zo goed uitkomt. Ik ben ook maar een man van vlees..."
13-03-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 9Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Fitness, Massage, Sport,
"Even mijn hoofd leeg maken in de sportschool denk ik dan en ben heerlijk in gedachte verzonken. Denkend aan mijn geile neukpartij die ik met Puck gehad heb ben ik nu aan het trainen. Ik ben aan het trainen met zo n gewichtsbal, ook wel slambal genoem..."
05-03-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 8Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Vingeren,
"Geen idee wat ik moet doen als ik nu door Marianne ontslagen wordt. Puck heeft al gestuurd dat ik niet meer hoef te komen maar ik weet niet waarom. Marianne heeft mij al wel drie keer gebeld en wat er ook aan de hand is terugbellen lijkt de beste opt..."
26-02-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 7Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Douche, Insmeren, Intiem,
"Uitgeput staan we nog even na en ik met mijn lul voor haar hangend. Puck hijgt ook na en ik kijk naar de ravage die ik heb aangericht. De kapotte bh op de grond en het zaad over haar kontje heen terwijl haar kut druipt van de geilheid. Bij de derde b..."
19-02-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 6Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Condoom, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje,
"Puck staat met haar mooie bolle kontje naar mij toe maar toch schudt ze een beetje van de angst. Ik ben net nog gekomen maar ben alweer keihard. Er is niets wat ik daaraan kon doen. Niemand zou kunnen weigeren in deze situatie met zo n mooie meid. We..."
13-02-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 5Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Eerste Keer, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Ruig,
"Daar zit ik dan met Puck op haar rug in haar bh voor mij. Ik op mijn knie n met mijn lul in een roze condoom die nu voor haar kale maagdelijke kutje hangt. Haar lichaam is zo zacht en ik zet de top van mijn pik tegen haar kutje aan. Rustig druk ik mi..."
05-02-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 4Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Onervaren, Pijpen,
"Daar sta ik dan voor een meid van net 16 in haar ondergoed met voor het eerst een pik voor haar gezicht. Ze heeft deze vast en neemt mijn eikel dan in haar mond. Een golf van genot gaat er door mijn lichaam heen en kijk met genot hoe Puck deze in haa..."
29-01-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 3Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Ontdekken, Plagen, Verleiden,
"Hier zit ik dan met mijn rode kop, in de kamer van een meisje van 16 die in mijn armspieren drukt. Geen idee waarom ze het doet maar ik zit hier als versteend. Je lichaam is echt gespierd Nick, hoeveel moet je trainen om je lichaam zo te krijgen. Zi..."
22-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 2Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Plagen,
"We staren elkaar aan en het is even raar. Dan kijkt ze snel weg en ik zeg dat ik even naar de wc moet. Ik laat haar even met een rode kop achter maar ik moet even naar buiten weg van deze situatie. Ik ben super opgewonden door dit mooie beeld, ondank..."
14-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 1Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Lingerie, Plagen,
"Na het succes van Bo Het Tienersletje heb ik een nieuwe serie geschreven die best wel even heeft geduurd maar grote delen van deze nieuwe serie zijn al af. Ik kan niet wachten om het verhaal te delen en hoop een keer per week een nieuw deel te plaats..."
08-01-23
8.6
Bijles Met Een Onverwachte WendingDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles,
"Ik had haar hard nodig anders zou ik nooit door mijn examens heen komen. Vreemd genoeg koste het me wel moeite om het aan haar te vragen want niemand had contact met haar. En had je dat wel dan was de kans dat je er uitlag meteen erg groot dus er kle..."
11-12-22
8.1
VoyeurismeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Buurman, Voyeurisme, Zuigen,
"Voyeurisme staat voor het met abnormale belangstelling bespieden van... En zeg nu niet, dat doe ik niet Als de gelegenheid zich aandient, doe jij het ook De gelegenheid maakt immers de dief. Ergens ongegeneerd los gaan in een heftige neukpartij, o..."
20-10-22
8.9
Bijles Voor MeisjesDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles,
"Ik was erg blij met mijn bijbaantje, ik geef bijles aan meisjes die problemen hebben met scheikunde. Jongens deed ik niet meer want daar had ik minder goeie herinneringen aan, ze konden hun handjes niet thuis houden en dat risico wilde ik gewoon niet..."
05-10-22
8.6
BijlesDoor: Astrid
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles, Eerste Keer,
"Quincy is mijn buurmeisje. Een echt meisje, net 18 jaar, voorbeeldige HAVO 5 leerlinge, uit een keurig gezin. Ze straalt onschuld uit, met haar heldere blauwe ogen, en dan niet gespeelde onschuld, maar echte. Van huis uit wordt dit zo gehoud..."
28-07-22
9.1
Meneer Hermsen Geeft Bijles DuitsDoor: Saturn
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leerling, Leraar, Neuken, School, Schoolmeisje,
"Dan gaat de bel. i Bis n chste Woche i Over twee weken een proefwerk Ik meld het maar, dus straks geen smoesjes dat jullie geen tijd hadden om te leren besluit meneer Hermsen de les. Als de leerlingen met veel geroezemoes hun spullen inpakken..."
21-07-22
8.5
Lotte Moet Nablijven...Door: DutchViking
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Nablijven, School, Schoolmeisje, Slikken,
"Het was vrijdagmiddag en Lotte zat te wachten tot de bel ging. De zestienjarige Lotte zat in de vierde klas van de Havo in het Drentse Hoogeveen. Lotte is een leuke sportieve meid. Ze is met haar 1.55m lengte niet groot en heeft een supe..."
07-06-22
8.9
Bijles Wordt Steeds SpannenderDoor: SamNeel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bijles, Kaal, Pijpen,
"Tijdens mijn studententijd verdiende ik wat bij door bijles te geven in wiskunde. Ik had meerdere scholieren die ik hielp in de avonduren of in het weekend. In totaal waren het er 5, verschillend van 3 havo tot 5 havo. Zelf zat ik alweer in het 2de j..."
29-03-22
9.2
Buurmeisje Krijgt BijlesDoor: John De Groot
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bijles, Buurmeisje, Buurvrouw, Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Ik ben Remco, 66 jaar en was leraar economie. Na meer dan 40 jaar lesgeven op het VWO in Egmond aan Zee ben ik vorig jaar met pensioen gegaan. Mijn vrouw is al meer dan 10 jaar geleden overleden aan kanker. Sindsdien woon ik alleen..."
28-11-21
9.0
Het Borstenmeisje - 5: De BijlesDoor: Ricky Fox
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Borsten, Jong En Oud,
"Het is de volgende morgen en ik kan bijna niet wachten tot het een fatsoenlijke tijd is om je te bellen. 10.05, ik durf ik het aan. Hoi, met Tara Dag Tara, met Ringo Hoooi Fijn dat u belt. En Heeft u genoten gisteravond Eno..."
17-10-21
9.1
Bijles - 2: SlotDoor: Pieter024
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Jong En Oud, Pijpen, Studenten, Vingeren,
" i Het tweede en laatste deel van dit verhaal. i b Bijles Deel 2 b i Pieter vertelt i Ik had me door Hidde laten meeslepen, tijdens die negende bijles. Ik had hem die keer h l andere dingen geleerd dan de werkin..."
16-08-21
9.2
Bijles - 1Door: Pieter024
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bijles, Jong En Oud, Pijpen, Studenten, Vingeren,
" i Dag lieve lezers Dit is een tussendoortje , bestaande uit twee delen. Eigenlijk ben ik bezig met een langer verhaal, maar zolang dat nog niet af is, kun je deze alvast lezen. Reacties zijn als altijd heel welkom, zeker ook als je opbouwende kr..."
15-08-21
9.3
Bijles Geven Op De BoerderijDoor: Diapersissydeborah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Boerderij, Exhibitionisme, Travestie, Vernederen,
"Ik gaf bijles aan een meisje met taalachterstand. Zij woonde in een boerenplaatsje even verderop alleen met haar moeder. De boerderij was zeer modern verbouwd en voorzien van alle luxe. Ik groette altijd even de moeder als ik naar boven ging waar de ..."
10-07-21
7.5
De Club - 24: BijlesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bijles,
"Na de rechtszaak ging ik, met Kato, naar Jeanette. Jeanette was blij dat we ons van pa hadden ontdaan. Ik keek eens goed naar haar en hoe langer ik keek hoe mooier ze werd. Ze was iets ouder dan Jessica, mooi glad zwart glanzend haar wat uit haar Mar..."
07-05-21
9.1
Opwindende Bijles - 15: SlotDoor: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"Glimlachend kijk ik hoe Fleur mijn glas nog wat bijschenkt. Nadat ik een slok heb genomen pakt de jonge vrouw mijn hand vast en neemt me mee naar het bureautje in de kamer en gebaart me dat ik plaats moet nemen op de stoel. Zodra ik zit bereid ik me ..."
20-03-21
9.4
Opwindende Bijles - 14Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"De twee zussen zijn even douchen. Isabelle in de badkamer boven, Fleur beneden. Ik ga even naar het toilet om me ook wat op te frissen. Terug in de logeerkamer schenk ik drie glazen wijn in en neem vast een slok. Glimlachend voel ik nog steeds de gre..."
11-03-21
8.9
Opwindende Bijles - 12Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"Mijn hartslag stijgt al wanneer ik aanbel bij het huis van Isabelle en Fleur. Hun ouders zijn als het goed is een uurtje geleden vertrokken. Het is nu bijna vier uur en waarschijnlijk het begin van een fantastisch weekend. Want aan de twee j..."
20-02-21
9.2
Zoon Van Bff - 1Door: Stoute Ik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Bijles, Dikke Tieten, Grote Borsten, Massage, Milf, Oudere Vrouwen, Spuiten, Zoon,
"Om 7u liep de wekker af. Joke werd wakker. Ze had heerlijk geslapen. Ze had zelfs haar man niet naar zijn werk horen vertrekken. Op vrijdag begon die meestal al voor 6u30 te werken, zodat ze samen de week gezellig konden afsluiten met een aperitiefje..."
12-02-21
9.2
Opwindende Bijles - 11Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Terug in haar slaapkamer kleed ik me snel aan en leg Isabelle haar shirt en broek op de bank. Daarna open ik een studieboek en ga vast aan het bureau zitten. Mijn hartslag stijgt als ik iemand in de gang hoor lopen. Even later staat Claire in de deur..."
12-02-21
9.4
Opwindende Bijles - 10Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren, Plagen,
"Fleur heeft het laatste zaad van haar lekkere lichaam geveegd, en laat me weten dat ze even wil douchen. Ze vraagt of ik mee wil, maar ik weiger. Ik ben net al heerlijk klaargekomen en als de brunette toch even weg is, is dat gelijk een perfect momen..."
04-02-21
9.3
Opwindende Bijles - 9Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren,
"Zowel mijn hartritme als mijn penis worden harder als ik naar Fleur kijk, die geheel naakt voor me staat. Wat kan een vrouwenlichaam toch prachtig zijn. Al haar mooie, zachte en ronde vormen, afgewisseld met de harde en strakke lijnen. Ze glimlacht n..."
26-01-21
9.1
Opwindende Bijles - 8Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Gluren,
"Als ik de volgende ochtend wakker word, zie en voel ik het lekkere lichaam van Fleur half om me heen gevouwen. De mooie brunette ligt met haar hoofd op mijn schouder en is zo te merken nog in slaap. Nu de alcohol uit mijn lichaam is, besef ik des te ..."
13-01-21
9.1
Opwindende Bijles - 7Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Tijdens de rest van de bijles blijft er een opgewonden sfeer hangen. Isabelle heeft haar lichaam schoongespoeld en zo te zien een andere bikini aangetrokken. Een oudere zo te zien, met een kleinere cupmaat van het topje. Hierdoor is er meer van haar ..."
04-01-21
9.3
Opwindende Bijles - 6Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren, Stiekem,
"Ik raak in paniek terwijl de voetstappen van Fleur steeds duidelijker worden. Nu de opwinding weg is, kan ik weer een beetje helder nadenken. Helder genoeg om te weten dat dit geen goede situatie is om gezien te worden. Blijf hier, fluist..."
18-12-20
9.3
Opwindende Bijles - 5Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Gluren,
"Nadat Claire is langs geweest is de opgewonden sfeer in Isabelle haar slaapkamer wat afgenomen. Ondanks dat de bijles nog een kwartiertje doorgaat, spreken we geen woord meer over wat er vanmiddag is gebeurd. Toch kan ik maar aan n ding denken. Hoe..."
08-12-20
9.2
Opwindende Bijles - 4Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
" Film maar zo lang als je kan hoor, glimlach ik als reactie op Isabelle haar aankondiging dat ze haar zus gaat begluren. Hoofdschuddend verlaat de tiener haar kamer en slaak ik een diepe zucht. Weer balanceerde ik op het randje van betrapt ..."
27-11-20
9.3
Opwindende Bijles - 3Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Licht nerveus loop ik weer de trap op richting Isabelle haar kamer, benieuwd wat me vandaag weer voor opwindends staat te wachten. Haar kamerdeur staat een stukje open, maar toch klop ik. Als ik niets hoor kijk ik toch even naar binnen. Ik zie niets ..."
17-11-20
9.0
Opwindende Bijles - 2Door: Banaan
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Wanneer ik het huis van Isabelle binnenloop om haar weer bijles te geven, merk ik dat het druk is. Claire, haar moeder, staat met een aantal leeftijdsgenoten te praten en ik zie dat de tafel waaraan ik altijd bijles geef nu uitgebreid gedekt is voor ..."
03-11-20
9.5
Opwindende Bijles - 1Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Een paar jaar terug had ik, om mijn studie te financieren, een bijbaantje genomen, het geven van bijles. Het was een van de betere baantjes die ik ooit heb gehad. Het betaalde goed, waardoor ik vaak op bezoek mocht komen bij rijke families in grote, ..."
22-10-20
9.0
Tienerdiensten - 5: Die Laatste Les Op Schoo...Door: Anouk16
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Doggystyle, Eerste Keer, Klaarkomen, Leerling, Leraar, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag is al zo lang. En dan hebben we ook nog veel saaie lessen ingepland. Gelukkig eindigt onze dag met een mentor les. Dat betekent dat ik Richard nog even zie voor het weekend Alleen dat houdt mijn motivatie voor de lange dag hoog. Als de..."
24-09-20
8.8
De TaakDoor: Benjamin
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Studenten,
"Ik Bij een scheidbare differentiaalvergelijking... Emma, denk kort na moeten de veranderlijke en de onbekende functie kunnen worden gescheiden. Ik, met glimlach Heel goed. Emma is studente economie, en zit in haar tweede jaar bach..."
02-09-20
8.9
Bijles - 2Door: Mise
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bijles, Leerling, Pijpen,
" i Ik weet dat het vorige deel van Bijles enorm kort en misschien iets te snel geschreven was. Blijkbaar volg ik te vaak hetzelfde proces bij mijn verhalen, daarom wou ik alles even veranderen met dit verhaal. Ik hoop dat dit beter is. i ..."
28-07-20
8.0
Bijles - 1Door: Mise
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Bijles,
" i Een nieuw verhaal, ik wist niet meer wat ik aan het vorige nog kon doen, zie het als een open einde bij m n vorige reeks. i Het was zaterdagochtend. Kevin werd wakker met een licht opgezwollen lul. Hij ging naar de badkamer om zich op..."
22-07-20
8.1
Wiskunde BijlesDoor: Anneloes
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Bijles, Kort, Pijpen, Tiener,
"Ik zat in vwo6, het laatste jaar van de middelbare school. Het jaar waarin ik examen zou doen. De meeste vakken gingen wel goed, maar wiskunde snapte ik simpelweg niks van. Ik besloot bijles te zoeken. Die middag uit school zou de bijles do..."
29-03-20
7.7
Leerlinge Als Subje - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Sub,
"Zoals verwacht voelde Floor de volgende dag haar kontje nog goed. Geruisloos gleed ze haar bed uit en in de badkamer liet ze haar pyjamabroek en slipje zaken en keek naar haar billen. Shit , mompelde ze zachtjes. De rode striemen op haar billen ware..."
16-02-20
9.1
Tara's BijlesDoor: Legend27
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bijles, School,
" i Hallo, voordat je dit verhaal begint te lezen wil ik graag mededelen dat dit verhaal is ge nspireerd op het verhaal van Saskia s huiswerk. Ik heb al overlegd met de schrijver daarvan. Met deze informatie verzoek ik je vriendelijk niet te gaan zeur..."
31-01-20
9.0
Bijles Van Mijn Beste Vriend - 2Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Bijles, Pijpen,
" i Ik zit samen met mijn maatje Marcel in 5 VWO. Een leuke klas en eigenlijk kan iedereen met iedereen opschieten. Ook wel een unicum. Ik ken Marcel al vanaf groep 1 en we hebben altijd bij elkaar in de klas gezeten. We deden heel veel samen, echte g..."
06-01-20
9.2
Bijles Van De SchooljuffrouwDoor: 19redbull65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Dominantie, Lerares, Pijpen, School,
"Dit verhaal wordt geschreven naar aanleiding van een verzoekje die ik gekregen heb via de mail. Alysha is een schooljuffrouw van 37 jaar. Dominant type. Lang bruin haar. Borsten Cup D. Altijd sexy gekleed. Draagt graag kanten bh bloesje ..."
30-10-19
8.4
Bijles Van Mijn Beste Vriend - 1Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Bijles,
" i Ik zit samen met mijn maatje Marcel in 5 VWO. Een leuke klas en eigenlijk kan iedereen met iedereen opschieten. Ook wel een unicum. Ik ken Marcel al vanaf groep 1 en we hebben altijd bij elkaar in de klas gezeten. We deden heel veel samen, echte g..."
08-10-19
8.4
Van Bijles Tutor Tot SlaafDoor: 17jaar..
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Gaysauna, Slaaf,
"Op de middelbare school heb ik een tijdje bijles gegeven aan Sander. Een sympathieke jongen die van VWO was afgestroomd naar Havo. Hij was iets gezetter dan de meeste jongens. Zijn voorkomen was redelijk kakkineus Ralph Lauren overhemden Tommy jean..."
25-06-19
8.1
Gerard Zijn Bijles - 2Door: Robb Breen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bijles, Pijpen,
"Er werd nogmaals op de deur gebonsd. Hallo, wie zijn daar Vroeg de mannenstem opnieuw. Snel siste Vera tegen Gerard. Ga daar naar die kast . Wees ze. Gerard voelde zich licht gepanikeerd, en wist niet zeker wat hij moest doen. Hij trok ..."
27-03-19
8.7
Gerard Zijn Bijles - 1Door: Robb Breen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, School,
"Gisteren was het dan echt zover, Gerard, zo groen als gras met zijn 18 jaren jong, had Vera in zijn vizier gekregen. Vera was een mooi meisje van rond de 20 jaar. Zij zag er al heel volwassen uit. Mooi lang blond haar, groene ogen, en over haar borst..."
17-03-19
7.9
Bijles, Maar In Wat?Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Leraar, School, Spanking,
"Noa liep uit de douche toen ze over haar kleding aan het denken was. Ondanks dat de winter al op de deur klopte, had ze zin om haar witte broek aan te trekken. De stof accentueerde haar mooie benen en mooie kont. De jongens zouden zich vast weer niet..."
12-12-18
9.0
Huiswerkbegeleiding - 3Door: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Behaard, Bijles, Huiswerk, Vingeren,
"Het daaropvolgende weekend breng ik bij mijn ouders door. Nikkie en ik hebben veel contact en we hebben leuke gesprekken over wat ons bezighoudt. Zo kom ik onder andere te weten dat ze wel vaker seks heeft gehad, maar altijd binnen een relatie. Haar ..."
10-11-18
9.1
Aida Bijles - 2Door: StevieG12
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,
" 4 Aangekomen in het park, met een kloppende pik waar je u tegen zegt, zag ik Aida zitten met haar benen over elkaar. Ze zat helemaal in haar mobiel gedoken, waardoor ze helemaal in haar eigen wereld zat. Ik kon het niet goed zien wat ze no..."
23-07-18
8.5
Lotte Heeft BijlesDoor: Meester Willem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Groepsex,
"Er werd zachtjes op de deur geklopt. Willem keek op van zijn bureau en zag Lotte binnen komen. Het was weer tijd voor hun wekelijkse bijles . Sinds Willem op kamp met Lotte had geneukt was dit bijna een wekelijks tafereel. Het was voor Lotte ook b..."
21-01-18
8.0
Bijles Voor Eindexamens - 4Door: Bootyhunter99
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Examen,
"Eenmaal thuis aangekomen besefte ik me dat het misschien wel de laatste keer was geweest dat ik mevrouw ten Dam zo lekker had mogen neuken. Aan de ene kant vond ik dit natuurlijk ontzettend jammer want ik had haar graag vaker geneukt maar aan de ande..."
13-05-17
7.6
Bijles - 2Door: Rayan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,
"Zeer teleurgesteld zat ik op de fiets naar huis, hoe kon ze nou zoiets doen Wilde ze het niet of gewoon niet met mij Wilde ze het wel Ik snapte het niet meer op dat moment. Aan de ene kant was het haar voorstel om biologie bijles te geven, aan de ..."
11-05-17
8.3
Bijles Voor Eindexamens - 3Door: Bootyhunter99
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Examen,
"Uitgerust en goed gehumeurd werd ik de volgende dag wakker en keek ik op mijn telefoon, weer een snapchat van Sanne alleen dit keer n waarop ze 2 vingers in haar kutje heeft en zelfs een derde in haar kontje. Gelijk kwam mijn ochtend stijve opzette..."
08-05-17
8.2
Bijles - 1Door: Rayan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles,
"Het is een gewone woensdag, niks bijzonders. Ik heb net een proefwerk Duits achter de rug, die ging niet zo goed, een laag cijfer denk ik, helaas. De Frans docent blijft maar lullen over een of andere nieuwe werkwoordsvorm. Het boeit me eerlijk gezeg..."
06-05-17
7.8