63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Cheetah
Cheetah
Mijn pseudoniem is Cheetah.

Mijn eerste serie Bo Het Tienersletje is een verhaal over een arrogante tiener genaamd Bo die al best wat ervaring heeft maar die in 38 delen steeds meer met oudere mannen gaat en daar meer en meer ervaring mee op te doen.

Veel leesplezier en stuur een reactie of laat er eentje achter als je van de verhalen geniet.

Disclaimer: Alle karakters in de verhalen zijn fictief.
Mocht je zelf een idee hebben voor een verhaal of gewoon eens een praatje maken kan dat door een mailtje te sturen naar x.cheetah.x@outlook.com

Ben ook te bereiken op discord via cheetah5136
Hoogste Cijfer: Nick Geeft Bijles - 46: Slot
Meest Gelezen: Bo Het Tienersletje - 1
Aantal Verhalen: 84
Geplaatste Reacties: 11
E-Mail Adres: x.cheetah.x@outlook.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nick Geeft Bijles - 46: SlotDoor: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05-24
9.7
Nick Geeft Bijles - 45Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Orgasme, Trio, Zusjes,
"De beide meiden zijn al twee keer hard klaargekomen en beide zijn ook al geneukt. Het zweet staat mij overal maar toch sta ik vol van de adrenaline door een van de geilste situaties die ik ooit heb meegemaakt. Niet een maar twee super geile tieners i..."
29-04-24
9.4
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04-24
9.5
Nick Geeft Bijles - 43Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Lingerie,
"Het einde van de tutor periode komt eraan, het wiskunde examen is om de hoek. Marianne heeft al duidelijk gemaakt hoe blij ze ook met mij is dat na het wiskunde examen de bijlessen stoppen. Mocht het nodig zijn kunnen ze altijd wel weer hem benaderen..."
14-04-24
9.5
Nick Geeft Bijles - 42Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Na een geweldige eerste anaal ervaring met Lisa kom ik nu binnen bij haar zusje Puck. Ze zit nu aan haar bureau als ik binnenkom en gezien we niet ons best deden om zachtjes te doen vraag ik me af of ze wat gehoord heeft. Het huis is goed ge soleerd ..."
08-04-24
9.1
Nick Geeft Bijles - 41Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Pijpen, Vingeren,
"Lisa is mij heerlijk aan het afzuigen, dit keer niet eromheen draaien meteen volop actie. Op haar knietjes zit ze voor me en is mij aan het afzuigen als een ware pro. Toch is het nu van zuigen weinig nog te noemen en is het nu vooral gewoon haar mond..."
26-03-24
9.3
Nick Geeft Bijles - 40Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Douche, Legging, Sport, Zusjes,
"Met Esmee nog naakt en vastgebonden op de grond liggend in de woonkamer krijgt ik pots een melding dat Lisa mij wil facetimen. Ik zit nog op de bank zonder enige kleren aan en in alle paniek neem ik op naar Esmee te hebben gezegd please stil te zijn...."
05-03-24
9.3
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02-24
9.1
Nick Geeft Bijles - 38Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Blowjob, Deepthroat, Lingerie, Oraal,
"De volgende ochtend word ik wakker en voor een paar seconde weet ik even niet waar ik ben. Ik herken de kamer niet en heb lichtelijk een kater van het drinken van gister. Dan besef ik mij snel weer dat ik in het bed van Esmee en Lars lig. Gisteren me..."
15-01-24
8.9
Nick Geeft Bijles - 37Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Doggystyle, Klaarkomen, Vreemdgaan,
"Beste lezers, Fijn om te lezen in reacties en de cijfers dat mensen nog steeds zo genieten van deze serie. Ik zal proberen het updaten weer iets regelmatiger te doen. Ergens in het nieuwe jaar zal deze serie helaas tot een einde komen maar..."
01-01-24
9.5
Nick Geeft Bijles - 36Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Legging, Lingerie, Vingeren, Vreemdgaan,
"Het is bijzonder maar we komen zo bij haar huis aan waar ze woont met Lars. Lars is er dus niet maar toch ben ik hier wel met de knappe Esmee. Ik ga ervanuit dat een meid die bezet is mij gewoon heeft uitgenodigd voor een gezelligheidsdrankje. We lop..."
26-12-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" b Vanuit Lisa b Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 34Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Vingeren, Webcam,
"De dag voor ik weer naar huize Welton zou gaan kreeg ik een dubbel rottig berichtje. Eerst van Lisa zelf maar die van de moeder van de dames vat het beter samen. Dag Nick Het is vervelend dat ik dit bericht moet sturen maar dat is d..."
14-11-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 33Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Creampie, Slet, Sletje,
"We waren zo heerlijk bezig tot haar vader plots op de deur klopte om iets te vragen. We stonden toevallig al voor de deur en hij klopt aan. Hij zegt nog iets te willen zeggen tegen haar. Zij vertelt mij dat hij dan wel wil dat ze even de deur opendoe..."
24-10-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 32Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Creampie, Lingerie, Ruig, Slet, Sletje, Vingeren,
" b Vanuit Lisa b Ik lig in bed deze avond dromend over mijn knappe prins, mijn trainer. Toch word ik wakker omdat ik niet kan slapen. Ik weet niet waarom ik niet kan slapen maar heb wel een hele droge keel. Ik voel mij ook niet heel goed d..."
18-10-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 31Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Lingerie, Ruig, Slet, Sletje,
"Daar zit ik nu tussen de benen van de geile puk, kijkend op haar geile hipster. Haar zeiknatte kutje hieronder verborgen maar dat die nat is ben ik zeker van. Mijn overhemd gaat uit, en zo ben ik al snel helemaal naakt. Mijn pik is al goed hard gemaa..."
10-10-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 30Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Deepthroat, Rimmen, Ruig, Slet, Sletje,
"Daar staat ze dan, opgemaakt in haar prachtige lingerie. Speciaal voor mij gekocht, en duidelijk nog wel een prijzig setje ook. Ik kijk naar de knappe tiener voor mij, haar mooie ogen die mij lijken te doorboren en haar prachtige lichaam wat ik aanbi..."
25-09-23
9.6
Nick Geeft Bijles - 29Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Lingerie,
" b Vanuit Lisa b Snel rent Nick weg naar de badkamer net als ik wil zeggen dat ik hem echt heel leuk vind. Duidelijk is dat hij deze confrontatie niet aan kan en ik lach erom. Hij is zo mannelijk maar soms wel echt een mietje. Hij is lief ..."
18-09-23
9.4
Nick Geeft Bijles - 28Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Condoom, Doggystyle, Klaarkomen,
" b Vanuit Nick b Niet wetend dat Puck in de kast zit maak ik mij klaar voor nog een neukbeurt met de mooie Lisa. Ze heeft mij zo geil gemaakt en ik wil haar nu gewoon hebben. Ze zit op handen en knie n voor mij en ik sla hard op haar mooie..."
11-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 27Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Gluren, Legging, Masturbatie, Masturberen,
"Met haar borsten bloot maar nog in haar legging ligt Lisa voor mij op het bed. Op haar rug te wachten tot ik haar legging omlaag doe. Ik pak echter de stuk stof vast en weet dit met een harde ruk open te scheuren. Het geluid van scheuren gaat door de..."
05-09-23
9.5
Nick Geeft Bijles - 26Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
" b Vanuit Nick b Waarom heeft Puck mij gevolgd, ik loop hier vaker dus waarom gaat ze mee. Misschien is het wel om gewoon even een luchtje te scheppen. Ik weet dat ze veel binnen is de laatste tijd. Waarom loop je zo snel vraagt ze dan m..."
25-08-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 25Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Ruig, Slet, Sletje,
"Naakt zit Puck met haar billen op het bureau en zegt mij dat ik met haar mag doen wat ik wil Geen genade hoef te tonen en ruig mag zijn. Dan kan ze het krijgen ook denk ik geil. Ik leg mijn hand op haar wang en aai haar even maar dan grijp ik haar la..."
15-08-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 24Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Doggystyle, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje,
"De mooie Puck ligt nu voor me helemaal naakt met haar string in haar mond gepropt. Ik ga meer rechtop zitten en trek mijn resterende kleding ook uit. Mijn pik hard als staal sla ik deze tegen haar venusheuvel. Verder is ze zo mooi naakt en haar mooie..."
07-08-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 23Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Blowjob, Deepthroat, Rimmen, Slet, Sletje, Vingeren,
"Ik kijk op Puck neer die in haar vossen onesie op haar knietje voor mij zit. Mijn lul net uit mijn boxer heeft gehaald en vakkundig aan mijn eikel begint te likken. Ze pakt mijn lul ook goed vast en slaat deze een paar keer op haar tong. Ze lacht en ..."
30-07-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 22Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Uitdagen,
"Daar zitten we dan Lisa en ik naakt in een hotel na een harde neukbeurt en drie condooms vol. Lisa vraagt mij gewoon of ik haar vriendje wil zijn en ik kijk haar even op. Zij is nog steeds naakt de 18 jarige instagram bekendheid die ik zelf niet kend..."
24-07-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 21Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Doggystyle, Hotel, Slet, Sletje,
" Sorry maar ik ben te geil en ik wil je weer zeg ik dan waarop ik haar voorover buig met haar handen tegen de koelkast aan. Nick wacht, de bus gaat straks, die gaan we niet halen jammert ze maar ik zeg haar dat ik heel snel zal zijn. Het condoom g..."
10-07-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 20Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Cowgirl, Doggystyle, Hotel, Tieten,
"Lisa kijkt mij geil aan met haar mooie ogen terwijl ze zegt meer te willen. Wil je meer En hoe wil je het hebben dan vraag ik haar met een alweer keihard pik waar ik het condoom omheen doe. Lisa denkt even goed na over haar vraag maar haar ervari..."
02-07-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 19Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Hotel, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Omdat ik voor het eerste naakt ben met Lisa voel ik mij weer onervaren en stuntelig. Ik kijk haar verlegen aan en mijn ogen glijden over haar lichaam. Fuck ik heb geen condoom bij me zeg ik haar dan en zeg dat ik wel even naar de winkel kan rennen ..."
19-06-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 18Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Openbaar, Pijpen,
"Met mijn pik ontbloot sta ik hier in een verlaten gebouw met Lisa op haar knietjes voor me. Haar handen heeft ze op mijn pik en ik kijk op haar neer. Je mag als je wil erop zuigen om te helpen hoor maar dat hoeft niet zeg ik haar niet willen dwinge..."
12-06-23
9.4
Nick Geeft Bijles - 17Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bijles, Date, Dating, Openbaar,
" Dus waar wil je heen vraag ik haar best wat gespannen. Laten we maar gewoon gaan zegt ze enthousiast en we lopen vol bepakt met onze gymspullen wat meer de stad in. De nieuwe sportschool ligt erg centraal in de stad dus je bent bij de winkels. De..."
30-05-23
8.8
Nick Geeft Bijles - 16Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Legging,
" b Bij huize Welton thuis b Ik zit op de bank lekker in makkelijke kleding namelijk gewoon een hipster en een bh. Het is best wel warm buiten dus het is niet erg wat minder aan te hebben. Op het nieuws hoor ik ondertussen dat de lockdown weer l..."
22-05-23
8.7
Nick Geeft Bijles - 15Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Uitgeput sta ik voor haar uit te hijgen en trek mijn lul uit haar mooie kale kutje terug. Deze glinstert mooi van mijn zaad wat er nog deels opzit en ook mijn eikel hangt nog een kleine druppel zaad die langzaam meer naar beneden gaat. Oow laat mij ..."
15-05-23
8.7
Nick Geeft Bijles - 14Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Haar moeder en zus zijn net de deur uit en stelt voor om naar buiten te gaan. We hebben het hele huis nu voor ons alleen zegt ze dan. Ik kijk haar met grote ogen aan. Ze wijst naar buiten en ik weet het niet zeker. Maar Puck lijkt het zeker te wete..."
01-05-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 13Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Bijles, Ruig, Slet, Sletje,
" i In verband met wat persoonlijke omstandigheden positieve heb ik een paar weken niet kunnen plaatsen maar bij deze is hier deel 13. Hoop dat jullie ervan genieten. i Geil zit ik hier dan met de lekkerste tiener die ik ken voor mijn neu..."
23-04-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 12Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Puck zit naast me en heeft net gevraagd wat ik zou willen doen. Nou Nick wat zou je doen Ik wil weten waar je aan dacht. Ik kan mij anders niet focussen doordat ik zo nieuwsgierig ben zegt ze mij dan. Beken het dan, je had toch stoute gedachtes o..."
27-03-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 11Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Massage, Uitdagen, Verleiden,
"Puck en Lisa staan te bekvechten terwijl mijn zaad nog in Puck haar kutje zit en over haar binnen been naar beneden loopt. Ik ruik iets geks zegt Lisa dan en ik moet nu ingrijpen. Ja ik gaf Puck een massage. Sorry dat het zoveel herrie heeft gegev..."
19-03-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 10Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Daar zit ik op het bed van Puck die net heeft gezegd geen condooms te hebben maar wel seks te willen en dat het een veilig dag is. Ze ligt nog voor me in het lekkere trainingsbroekje waarin haar kont zo goed uitkomt. Ik ben ook maar een man van vlees..."
13-03-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 9Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Fitness, Massage, Sport,
"Even mijn hoofd leeg maken in de sportschool denk ik dan en ben heerlijk in gedachte verzonken. Denkend aan mijn geile neukpartij die ik met Puck gehad heb ben ik nu aan het trainen. Ik ben aan het trainen met zo n gewichtsbal, ook wel slambal genoem..."
05-03-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 8Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Vingeren,
"Geen idee wat ik moet doen als ik nu door Marianne ontslagen wordt. Puck heeft al gestuurd dat ik niet meer hoef te komen maar ik weet niet waarom. Marianne heeft mij al wel drie keer gebeld en wat er ook aan de hand is terugbellen lijkt de beste opt..."
26-02-23
9.2
Nick Geeft Bijles - 7Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Douche, Insmeren, Intiem,
"Uitgeput staan we nog even na en ik met mijn lul voor haar hangend. Puck hijgt ook na en ik kijk naar de ravage die ik heb aangericht. De kapotte bh op de grond en het zaad over haar kontje heen terwijl haar kut druipt van de geilheid. Bij de derde b..."
19-02-23
9.0
Nick Geeft Bijles - 6Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Condoom, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje,
"Puck staat met haar mooie bolle kontje naar mij toe maar toch schudt ze een beetje van de angst. Ik ben net nog gekomen maar ben alweer keihard. Er is niets wat ik daaraan kon doen. Niemand zou kunnen weigeren in deze situatie met zo n mooie meid. We..."
13-02-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 5Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Eerste Keer, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Ruig,
"Daar zit ik dan met Puck op haar rug in haar bh voor mij. Ik op mijn knie n met mijn lul in een roze condoom die nu voor haar kale maagdelijke kutje hangt. Haar lichaam is zo zacht en ik zet de top van mijn pik tegen haar kutje aan. Rustig druk ik mi..."
05-02-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 4Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Onervaren, Pijpen,
"Daar sta ik dan voor een meid van net 16 in haar ondergoed met voor het eerst een pik voor haar gezicht. Ze heeft deze vast en neemt mijn eikel dan in haar mond. Een golf van genot gaat er door mijn lichaam heen en kijk met genot hoe Puck deze in haa..."
29-01-23
9.1
Nick Geeft Bijles - 3Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Ontdekken, Plagen, Verleiden,
"Hier zit ik dan met mijn rode kop, in de kamer van een meisje van 16 die in mijn armspieren drukt. Geen idee waarom ze het doet maar ik zit hier als versteend. Je lichaam is echt gespierd Nick, hoeveel moet je trainen om je lichaam zo te krijgen. Zi..."
22-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 2Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Plagen,
"We staren elkaar aan en het is even raar. Dan kijkt ze snel weg en ik zeg dat ik even naar de wc moet. Ik laat haar even met een rode kop achter maar ik moet even naar buiten weg van deze situatie. Ik ben super opgewonden door dit mooie beeld, ondank..."
14-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 1Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Lingerie, Plagen,
"Na het succes van Bo Het Tienersletje heb ik een nieuwe serie geschreven die best wel even heeft geduurd maar grote delen van deze nieuwe serie zijn al af. Ik kan niet wachten om het verhaal te delen en hoop een keer per week een nieuw deel te plaats..."
08-01-23
8.6
Bo Het Tienersletje - 38 Slot En EpiloogDoor: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Na school kwam ik weer thuis en ik was volledig gesloopt. Ik stuurde Cas dan ook een appje dat ik niet de kracht had om naar volleybal te komen. Spijtig Xander zou namelijk helpen bij de training kreeg ik van hem terug dus dat maakte het des te bet..."
28-05-20
8.8
Bo Het Tienersletje - 37Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Leerling, Leraar, Slet, Sletje,
"Vermoeid klop ik de dag na de seks met Laura, Vincent en Zaine aan bij de deur van meneer van Halteren. Alhoewel in plaats van seks is het eerder het misbruik van de drie te noemen. Alles is nog gevoelig van gister en ik sta hier dan ook niet met vee..."
15-05-20
9.0
Bo Het Tienersletje - 36Door: Cheetah
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Ruig, Slet, Sletje, Vernederen,
"De plug die Laura in mijn kontje wilt schuiven is kleiner dan een vuist gelukkig maar nog steeds groot. Ze gebruikt flink wat glijmiddel wat ze royaal op mijn kontje spuit. Ik wil gillen maar dat kan niet door de lul van Vincent die diep in mijn mond..."
06-05-20
8.8
Bo Het Tienersletje - 35Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Onderdanig, Slet, Sletje, Vuistneuken,
"Hier alweer deel 35, alle trouwe lezers bedankt voor het blijven lezen nu al 35 delen lang. Dit deel zal wederom weer meer aan de extreme kant liggen vanaf hier zal het verder ook weer afbouwen. Verhaal gewijs was er gewoon even een aantal delen nodi..."
30-04-20
8.9
Bo Het Tienersletje - 34Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Klaarkomen, Orgasme, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje,
"Vernederd en vastgebonden met een gagball in mijn mond, alleen in mijn lingerie rood geslagen door zweepjes hing ik hier in de kelder van familie Kaasjager. Mijn straf zou komen voor het lange treiteren en pesten van Laura. Ergens in mijn achterhoofd..."
23-04-20
9.2
Bo Het Tienersletje - 33Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Slet, Sletje, Wraak, Zweep,
"Eindelijk was het de zondag waarbij ik had afgesproken met Vincent. Hij bood mij wat drinken aan en toen werd ik opeens wakker terwijl ik geblinddoekt en vastgebonden was. Ik kon niks zien alleen maar horen en ik hoorde wel verschillende mensen met e..."
16-04-20
9.0
Bo Het Tienersletje - 32Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen, Slet, Sletje,
"Met Vincent sta ik onder de douche en we staan tegen elkaar. Zijn slappe paal voel ik tussen mijn billen en hij begint deze alweer te kneden. Kreunend laat ik hem mijn lichaam inzepen en heb echt genoten van Bert. Hmm Bert ik kom vaker bij je schoon..."
09-04-20
9.1
Bo Het Tienersletje - 31Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oudere Mannen, Ruig, Slet, Sletje,
"De serie van Bo gaat zijn laatste paar delen in. De finale is al gepland en met deze serie wordt er niet meer tot deel 40 gehaald dus het einde is al zeker in zicht. Voor iemand die bedenkt ik wil wel een serie over mij zoals het met Bo is gegaan..."
02-04-20
9.1
Bo Het Tienersletje - 30Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Pijpen, Slet, Sletje,
"De hand van Bert ligt op mijn achterhoofd en hij begint mij weer richting zijn lul te dirigeren. Dit keer laat ik het toe maar het is wel even wennen dat er een man weer iets meer de tijd voor mij neemt in plaats van mij helemaal als een slet af te w..."
27-03-20
9.1
Bo Het Tienersletje - 29Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Slet, Sletje,
"De deur gaat open en Bert staat er met een tevreden glimlach. Goedemorgen Bo, bijna middag kom lekker binnen zegt hij en ik stap binnen. Ik heb mijzelf goed opgefrist in de kleedkamer dus voel mij ook weer fris. Zijn ogen voel ik vrijwel meteen ove..."
20-03-20
9.0
Bo Het Tienersletje - 28Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slet, Sletje, Toilet, Trio,
"De eerste keer dat ik de upload heb gemist, het deel was bijna af maar ik was er niet tevreden over. Daarom is er nu een week geen update geweest. Echter dit was ten goede voor het verhaal omdat dus de eerste poging tot hoofdstuk 28 een beetje saai w..."
12-03-20
9.0
Bo Het Tienersletje - 27Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Slet, Sletje, Trio,
"De volgende ochtend word ik wakker en mijn kutje als mijn kontje doen ontzettend veel pijn. Het geweld wat Richard heeft uitgevoerd op mijn kontje was onmetelijk en ik merk het nu nog. Toch moet ik eruit want ik heb afgesproken rond het middaguur bij..."
27-02-20
9.1
Bo Het Tienersletje - 26Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Jong en Oud, Ruig, Slet, Sletje,
"Met mijn handen op mijn rug gebonden door mijn hemdje. Mijn gesneuvelde string in mijn mond gepropt, vastgebonden door mijn eveneens gesneuvelde bh. Verder ben ik ook helemaal naakt. Volledig over gegeven aan Richard zijn grillen wat hij met mij wilt..."
20-02-20
9.0
Bo Het Tienersletje - 25Door: Cheetah
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen, Ruig, Slet, Sletje,
" i Voor iedereen die mij wilt bereiken kan dat via de mail. i Rond 19 00 kwamen de heren binnen, het waren er minder dan normaal. Mijn vader was er, Richard die ik nog heb geneukt kortgeleden en Bert een andere vriend van mijn vader. Richa..."
13-02-20
8.9
Bo Het Tienersletje - 24Door: Cheetah
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"De verhalen van Bo zullen zeker naarmate we dichter bij het einde komen meer richting de categorie extreem gaan. Wees hiervoor vast gewaarschuwd dat dit gaat gebeuren. Het blijft wel in deze categorie zodat alle verhalen in dezelfde categorie sta..."
06-02-20
8.8
Bo Het Tienersletje - 23Door: Cheetah
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Orgasme, School, Slet, Sletje,
"De mannen die heerlijk in mij zaten begonnen te zeggen dat hun orgasme eraan kwam. Beide gaatjes waren opeens leeg wat een gek gevoel was zo. Mijn kutje als mijn kontje voelde beide of echt helemaal open stonden door de neukbeurt. Op je knie n sletj..."
29-01-20
8.7
Bo Het Tienersletje - 22Door: Cheetah
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ruig, Slet, Sletje, Trio,
" Dus slet wij mochten alles met jou doen zei Yassier nog een keer vragend en hij keek mij streng aan. Geil keek ik terug en zei terug ja jullie mogen alles met dit sletje doen . Mijn kutje was zeiknat terwijl ik dit tegen de harige man zei. Nico gr..."
23-01-20
8.9
Bo Het Tienersletje - 21Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Slet, Sletje, Trio,
"Karen komt met de melding dat de heren er zijn van het bedrijf die eventueel bij ons gaat leveren. Showtime Bo zegt Frank met een geile lach op zijn gezicht. Wat hij aan mij gevraagd heeft is natuurlijk iets wat echt niet kan maar ik wil echt heel ..."
16-01-20
8.8
Bo Het Tienersletje - 20Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"De volgende dag word ik heerlijk wakker door het prettige geluid van mijn wekker op mijn telefoon die weer afgaat. Hierdoor word ik goed wakker en kom eruit. Eerst de dagelijkse dingen door mijn kutje weer mooi glad te scheren. Mijn borsten zijn weer..."
09-01-20
8.7
Bo Het Tienersletje - 19Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Ontmaagd, Ontmaagding, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Beste lezers, een gelukkig 2020 toegewenst. Het jaar waarin dit geile verhaal ergens alweer zijn conclusie gaat bereiken. De update tijd blijft nog steeds een per week dus geniet ervan. Op mijn rug lag ik hier angstig te wachten met wat deze..."
02-01-20
8.8
Bo Het Tienersletje - 18Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Vastgebonden lig ik op bed met mijn armen aan het bed vast. Hij loopt op mij af en ik voel zijn hand op mijn billen. Hij knijpt een beetje in mijn billen en het lijkt wel of hij goedkeuring geeft. Hmm meneer pleziert mijn kontje u zeg ik hem geil e..."
27-12-19
9.0
Bo Het Tienersletje - 17Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Slet, Sletje, Vernederen,
"Daar stond ik dan bij het zwembad met trillende benen met de man die mij deze avond zou domineren. Hij was nu al teleurgesteld dat ik de kleding instructies niet heb opgevolgd wat ik niet kon weten in verband met het afpakken van mijn mobiel. Jas op..."
19-12-19
8.7
Bo Het Tienersletje - 16Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Leraar, Slet, Sletje,
"Met mijn kontje naar hem uitgestoken zit ik provocerend voor hem in de hoop dat hij mij op mijn kontje gaat slaan maar dit blijft helaas uit. Hij pakt zelfs mijn broek vast en trekt deze weer tot iets onder mijn billen. Trek je broek maar meer omhoo..."
12-12-19
8.6
Bo Het Tienersletje - 15Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Leraar, Slet, Sletje,
"Ik stond nog naakt in het gangetje bij Richard achter nadat hij zijn zaad over mijn gezicht gespoten had. Ik voelde het nog zitten net als flink wat kwijl over mijn gezicht en zelfs haar. Ik pakte mijn telefoon erbij die in mijn tasje zat en zag dat ..."
05-12-19
8.6
Bo Het Tienersletje - 14Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje,
"Op het moment was ik zo geil dat ik hem wou smeken om zijn pik diep in mijn kutje te begraven, maar mijn string in mijn mond weerhield mij ervan om het te kunnen vragen. Echter hoefde ik ook niet te vragen want terwijl ik met mijn bovenlichaam op de ..."
28-11-19
8.9
Bo Het Tienersletje - 13Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Met mijn haar in een staart, een sportlegging aan, een roze sportbh, een mooie witte string, schoenen, sokken en natuurlijk mijn trainingsjasje allemaal aan voel ik mij zelfverzekerd en zeg ik mijn ouders gedag en ga de deur uit. Tevreden voel ik mij..."
21-11-19
8.4
Bo Het Tienersletje - 12Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Leraar, Slet, Sletje,
" Goedemorgen Bo zei meneer van Bremen vrolijk toen we de klas in liepen in het scheikunde lokaal. Dit lokaal is op de onderste verdieping en bevat een chemische douche voor als er iets mis is met van die stoffen of zo. Deze douche zit halverwege het..."
14-11-19
9.0
Bo Het Tienersletje - 11Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, School, Slet, Sletje,
"Cas had mij gezegd dat ik met hem mee moest de douche in dus ik volgde hem met de kleren die het wel overleefd hadden in mijn handen. We liepen de meiden kleedkamer binnen en ik deed mijn spullen op de bank. Daarna gingen we samen naar de doucheruimt..."
07-11-19
8.6
Bo Het Tienersletje - 10Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Mijn kale glimmende zeiknatte kutje lag voor hem nu volledig beschikbaar voor hem en Cas keek er verlekkert naar. Hij was nog niet gekomen dus hij moest wel mega geil zijn na die heerlijke mond neukbeurt van net. Cas nam plaats en zetten zonder verde..."
01-11-19
8.8
Bo Het Tienersletje - 9Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Ruig, Slet, Sletje,
"Hierbij alweer deel 9 ietsje later dan gepland. Enjoy. Cas, mijn volleybaltrainer van 24 was heerlijk mijn tieten ruw aan het kneden terwijl hij mij een slet noemde. Hij zou mij maar eens laten weten of hij mij in zijn fantasie n al..."
26-10-19
9.1
Bo Het Tienersletje - 8Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Slet, Sletje,
"Teleurgesteld liep ik die dag bij het nakijklokaal weg zonder dat meneer Oosterling iets heeft gedaan. Hij zat er zelf dan ook niet bij zoals hij zei maar toch baalde ik wel. Voordat ik naar het nablijf lokaal ging mocht ik mij nog wel omkleden van h..."
18-10-19
8.7
Bo Het Tienersletje - 7Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Dit deel is net als volgend deel nog helaas een opbouwend deel, vanaf dan zal de seks aanzienlijk meer worden en stijgen dus nog even volhouden ben ik bang. De serie gaat ook vooral over opbouw wat later weer een payoff zou hebben. Hou nog ev..."
11-10-19
8.3
Bo Het Tienersletje - 6Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vernederen,
"Een van de vier mannen die zich ondertussen als Vincent heeft voorgesteld zei zich zorgen te maken over mij als ik alleen naar huis zou fietsen. Hij had zijn nummer in mijn telefoon gezet en zei dat ik hem maar moest appen als ik thuis zou zijn. De a..."
04-10-19
8.3
Bo Het Tienersletje - 5Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Serveerster, Slet, Sletje,
"Gisteren is er niks meer bijzonder gebeurd en vandaag kwam ik rond 11 uur mijn bed uit zetten. Om 17 00 moest ik beginnen bij mijn werk tot 00 00 uur. Ik werk bij een restaurant in de stad die tot laat open zijn om nog dranken te voorzien aan mannen ..."
27-09-19
8.4
Bo Het Tienersletje - 4Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Slet, Sletje, Zwembad,
"Hierbij alweer het vierde deel van Bo. Veel leesplezier. De man van wie ik nog steeds de naam niet weet heeft mij ruw een kleedhokje in geduwd en is er zelf bij ingekomen. Mijn kutje is zeiknat van het geil door alles wat hij deze dag met mi..."
20-09-19
8.8
Bo Het Tienersletje - 3Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Slet, Sletje, Zwembad,
"De trap van de glijbaan liep ik helemaal op en eenmaal boven was hier niemand. Het stoplicht stond al op groen dus er is ook al eventjes niemand geweest. Ik pak de stang die je vast kan houden als je moet wachten vast en druk mijn billen naar achter...."
13-09-19
8.8
Bo Het Tienersletje - 2Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Slet, Sletje,
"Na veel positieve reacties hierbij deel 2 van Bo Het Tienersletje. Dag mam dag pap zei ik tegen mijn ouders toen ik naar buiten ging om met mijn vriendinnen naar het zwembad te gaan. Dit is met Jolien, Mari lle en Desiree die toch wel mijn..."
05-09-19
8.6
Bo Het Tienersletje - 1Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Leraar, Slet, Sletje,
"Dit is het begin van een serie waarvan ik hoop ongeveer 1 deel per week te plaatsen. De serie gaat over en vanuit de 16 jarige Bo, een knappe maar arrogante meid die het wat ruiger op wilt zoeken. Naarmate de serie vordert kan het wat extreme..."
30-08-19
8.5