60.346 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sexverhalen op hoog niveau! Lust, verlangens, prachtige verhaal lijnen, echte romantiek en veelal vrouw vriendelijke porna dat is waar het hier om draait! In deze categorie staan momenteel 1621 erotische verhalen.
Kerstmuziek - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst,
" De donkere dagen van december zijn weer aangebroken. Een mooie tijd om opnieuw wat Kerstverhalen te schrijven, dit keer ge nspireerd door all time Kerstsongs. Iedere story staat op zich, over steeds verschillende mensen, allen zijn ze ond..."
08-12
9.0
Ontvoerd Maar Gered...Door: Anna
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontvoerd,
" Dit verhaal is fantasie en dus niet op waarheid berust zoals mijn andere verhalen. En heb ik op verzoek van iemand geschreven die mij via de mail heeft benaderd, heb je ook een verzoek dan mag je mij mailen. Ik doe het graag want ik hou van erotis..."
07-12
8.6
Wil Je Een Baronesje?Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwanger,
"Ik belde mijn broer Ferdinand. H Ferdi, ouwe bruinwerker, wil jij een baronesje Ze is beeldschoon en waarschijnlijk neukt ze heerlijk, alleen zal jij daar als homo geen boodschap aan hebben. Maar je hoeft niks met haar te doen, alleen maar met haa..."
06-12
9.1
Het Kasteel - 9Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend moest ik weer naar huis om werk te doen en ook Sanne en Esmee moesten naar school voor een studieweek. Sanne en ik waren al vroeg wakker en we besloten om samen Esmee te wekken. In haar slaapkamer trok Sanne voorzichtig ..."
06-12
9.7
Mini - 287Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Eenmaal thuis liep ik zachtjes naar binnen. Wie weet sliepen Joline en de zussen al. Het was inderdaad donker in de woonkamer. Ik deed mijn gevechtslaarzen uit, zette de bugelkoffer weg en liep zachtjes de slaapkamer in. Dat bleek niet nodig te zijn ..."
05-12
9.6
Van Kapster Tot...Door: Hans
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Het gebeurde allemaal van dinsdagavond op een woensdag. Hans had weer eens een afspraak bij zijn kapster Christina, die hij door de jaren heen goed heeft leren kennen. Ze is getrouwd, heeft twee uitwonende kinderen en is een paar jaar jonger ..."
02-12
9.2
Een Beeldschone Huisgenote... - 91Door: Dannyboy
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
"Zeven weken waren verstreken. De zwangerschap van Mandy was voor iedereen inmiddels bekend. Mandy had de laatste tijd gelukkig minder last van zwangerschapsklachten. Integendeel, ze voelde zich energieker. Haar buik was aardig gegroeid. Net als haar ..."
01-12
9.5
Het Kasteel - 8Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Sanne stond als eerste op en zei tegen mij Ik ga mijn tanden poetsen en Rob, als jij straks klaar bent, dan verwacht ik jou in mijn kamer, maar je mag pas binnen komen als ik je roep. Niet eerder. Ze liep weg zonder op antwoord te wachten en t..."
30-11
9.5
De Vriendengroep - 36Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"We hadden nog even. We maakten ons netjes. We hadden ze niet gehoord of gezien. Maar of zij ons gehoord of gezien hadden, was nog even de vraag. Het maakte niet uit. We zoenden nog lang na. Ik ging nog niet naar m n werk. Dat werd steeds minder belan..."
29-11
8.5
De Vriendengroep - 35Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Gaat het wel klonk ze zowaar even bezorgd. Ik was weer vroeg uit bed gekropen en had nog stiller gedaan dan altijd. Haar woorden hadden mij een slapeloze nacht bezorgd. Wat bedoelde ze toch met zolang het kon Ik vond het echt angstaanjagend. ..."
28-11
8.8
Mini - 286Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Na het sporten en de lunch gingen we weer aan het werk. N die schema s voor dat platform afwerken jongens We hebben er nu de tijd voor, over anderhalve week komen de andere projecten weer in beeld. En ik wil dit niet er even tussendoor doen. Ko..."
25-11
9.6
Mini - 285Door: Keith
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"We schoten allemaal in de lach. Goed antwoord, Margot. Gerben, je hebt mazzel. En een prima behartiger voor je zaak. Ton lachte en Clara vroeg En waar blijft die koffie nou, dames En niet te vergeten heren Of hebben jullie elkaar alleen maar s..."
19-11
9.6
Een Beeldschone Huisgenote... - 90Door: Dannyboy
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"Mandy knuffelde me van blijdschap. Oh Danny We worden papa en mama Tuurlijk worden we dat. Ik heb het zware werk niet voor niets gedaan, schoonheid, zei ik grijnzend. Ze giechelde en knuffelde mij nog een keer. Maar lieverd, we..."
18-11
9.6
Mini - 284Door: Keith
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Met de koffie voor ons vroeg Rogier Joline Leg me dat eens uit over dat getrouwd zijn van jullie Dat klonk nogal, ehhh hoe zal ik het zeggen Alternatief Joline glimlachte. Niks alternatiefs aan, Rogier. We hadden daarstraks al verteld dat Wi..."
16-11
9.6
Het Kasteel - 7Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De vier weken dat Sanne bij me was vlogen voorbij en toen ze terug naar huis moest, besloot ik om haar naar huis te rijden. Na een heerlijke afscheidsavond met Ulrike en een paar innige zoenen de volgende ochtend, reden we weg van het hotel en het do..."
14-11
9.7
Mini - 283Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Margot zuchtte. Af en toe ben je een gemeen kreng, zus Maar goed, omdat we anders maandenlang gepest worden M g ik, Gerben Die knikte. Doe maar. Anders word ik ook maandenlang gepest. En waarschijnlijk heviger dan jij. Bij die Piraten. Ma..."
11-11
9.7
Het Kasteel - 6Door: Borrie70
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend werd ik wakker met Sanne nog steeds half op mij en mijn hand op haar kontje. Ik moest heel erg plassen en kroop zo voorzichtig mogelijk onder haar vandaan om in de badkamer mijn blaas te legen en wat te drinken. Terwijl ik voor de..."
08-11
9.8
De Vriendengroep - 34Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Ik was dit keer wel blij dat ik nog kon zeggen dat ik naar m n werk moest. Vergelijken met de week ervoor, waren er meteen al een paar dingen anders. Ook nu zat ik vroeg in de morgen aan de keukentafel en lag Elise nog in bed. Maar Kamila kwam me nu ..."
07-11
9.1
Mini - 282Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdag startte laat. Voor Joline en mij ten minste. Om half negen werd ik wakker door wat geluiden uit de woonkamer. Joline lag nog lekker te slapen naar mij toe gedraaid, een hand onder haar kin, haar blonde haren deels over haar gezicht en op..."
07-11
9.7
De Vriendengroep - 33Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Zomaar de winkel dichthouden was natuurlijk niet iets wat ik zomaar deed. De reden was Elise. Zij was me nog altijd meer waard. Maar daarnaast was er ook al een gedeelte van mij wat wist dat deze situatie op dat vlak berhaupt niet houdbaar was. Toch..."
05-11
8.6
Iets Anders Word AndersDoor: Zorro
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dani lle stond voor de spiegel. Vanavond ging ze op stap. All n zoals gewoonlijk. Ze had pas haar rijbewijs gehaald. Dolblij was ze ermee. Nu kon ze eindelijk eens naar een andere stad om uit te gaan. Een stad waar niemand haar kende. Ze haalde diep..."
03-11
9.0
Een Beeldschone Huisgenote... - 89Door: Dannyboy
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"Ik gooide de deur open. Mandy, waar Mijn stem stierf weg. Op de eettafel lag Mandy wijdbeens. Haar kutje lag open en bloot voor me. Ze had mijn favoriete sport beha aan waarbij haar heerlijke borsten goed uitkwamen. Haar blik was verschrikkelijk..."
03-11
9.6
De Vriendengroep - 32Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Ik bleef me ergens afvragen in hoeverre ik ook nu weer in het duister gehouden werd. Wat hadden de meiden onderling afgesproken In hoeverre werd ik in dit alles gestuurd En wat wisten ze van elkaar en over mij Ik wist het echt niet. Er leek wel ie..."
01-11
9.0
Mini - 281Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
" Goedemorgen Kees Wakker worden, lekkere slaapkop Vaag hoorde ik Joline s stem en daarna twee warme lippen op de mijne. H Da s lekker wakker worden. Goeiemorgen, schoonheid. Omdat je gisteren zo hard hebt moeten werken, heb ik een kop koffie..."
28-10
9.7
Het Kasteel - 5Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Die ochtend werd ik door de lange praatsessie met Ulrike pas laat wakker en door Ulrike gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Samen aten we lekker en praatten nog wat door over waar we de vorige avond over gesproken hadden en weer had ik een goed g..."
28-10
9.7
Mini - 280Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"De donderdag bij DT ging snel voorbij. Drukdrukdruk, gekkenhuis Ik had woensdag een mail naar het tweede lasbedrijf gestuurd met het aanbod om mijn voorlopige ontwerp te bekijken donderdagochtend zat er al een mail in mijn inbox dat ze het geheel g..."
23-10
9.7
Mini - 279Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
" We gaan in mijn auto, Kees. Ik schudde mijn hoofd. Nee Fred. Ze kent mijn auto waarschijnlijk al lang jouw modderbak niet. En als die mevrouw zo slim is als we denken, kan ze jouw nummerbord vlot aan jou linken. Geen trek in. Een lage grom volgd..."
21-10
9.7
De Vriendengroep - 31Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"En dan wordt je wakker en lijkt er niks veranderd te zijn. Er lijkt zelfs niks gebeurd te zijn. Doodstil klom ik ui bed. Met een stijve om u tegen te zeggen. Maar Elise sliep nog en dat wilde ik zou houden. De beelden van de avond ervoor vlogen nog s..."
20-10
9.1
Een Beeldschone Huisgenote... - 88Door: Dannyboy
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De bruiloft vorderde verder. Op de dansvloer verzamelden de mannen en vrouwen. De collega s van Bram, vermoedde ik want ze trokken politiekleding aan. Richard, de oud partner van Bram s vader was ook van partij. Er verscheen een grote foto van Dirk, ..."
19-10
9.5
Het Kasteel - 4Door: Borrie70
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Op zaterdagochtend lag ik met Ulrike in bed nog te slapen toen om een uur of negen mijn telefoon ging. Het was Sanne die me belde om te vertellen dat ze de volgende dag de trein van negen uur zou nemen en vermoedelijk tegen zes uur aan zou komen. Naa..."
18-10
9.6
De Vriendengroep - 30Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"Zondagochtend. Het was nog vroeg. Maar al wel licht. Ik was vaak vroeg uit bed. Ook in het weekend. Het weerzien van Kamila had wel wat teweeg gebracht, al had ik nog zo m n best gedaan dat niet te laten merken. Elise en ik hebben het nooit meer geha..."
17-10
8.3
De Vriendengroep - 29Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is een serene ochtend op Ameland, net voordat ik naar m n werk vertrek. Terwijl de eerste zonnestralen voorzichtig over de horizon gluren, dompelt het eiland zich onder in een betoverende rust. Ons kleine, oude huis aan de rand van het eiland ade..."
17-10
8.0
Mini - 278Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Joline lachte me uit. Dat had jij toch als eerste moeten zien, Kees. Met je nylonfetish Ik schudde mijn hoofd. Nee schat. Als een dame verkering heeft met een andere vent Nou ja, laat ook maar. Ik zal het er maar op houden dat ik Lot als een ne..."
16-10
9.7
Sinds Een Dag...Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Italie, Neuken, Pijpen,
"Alex was een doodgewone man. Althans dat leek zo van de buitenkant. Hij was opgegroeid in een normaal gezin van 5, met nog 2 jongere broertjes. En ondanks het feit dat pap en mam het niet breed hadden, kregen de jongens alles wat hun hartje ..."
14-10
9.0
Mini - 277Door: Keith
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"Tien voor twaalf liepen we het appartement binnen. Nog geen Rogier voor de deur. Zet jij koffie, Kees Dan haal ik het gebak uit de koelkast. Gebak Ze knikte. Ja. Terwijl jij stond te blazen gisteren heeft Lot nog wat gebak gehaald, speciaal vo..."
12-10
9.7
CamperDoor: Mark
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camper,
"Naar lange tijd van rauw, was er inmiddels twee jaar voorbij gegaan, hij heeft die tijd bijna als een kluizenaar geleefd. Mark is inmiddels begin vijftig en dacht aan een droom die hij samen met zijn vrouw had gehad. ...we wouden a..."
12-10
9.1
Het Kasteel - 3Door: Borrie70
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dagen werkten we hard op het kasteel en als we pauze namen, maakten we allemaal plannen hoe we de restauratie verder vorm zouden geven. Sanne zat vol met goede idee n en we werden steeds enthousiaster. De offerte voor de ramen w..."
11-10
9.7
Mini - 276Door: Keith
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
"Vrijdagochtend liep de wekker om zeven uur af, wat nogal wat protest in de camper veroorzaakte. Ik pakte het directief aan. Dames, geen excuses er uit. Wassen in het toiletgebouw, optutten kan daar ook en om 08 00 staat het ontbijt klaar. Ik laat B..."
10-10
9.7
In AshenvaleDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"In de betoverende bossen van Ashenvale, waar de nachtelven hun verborgen heiligdommen bewaakten, kruisten de paden van twee wezens die totaal verschillend leken. Elara, een gracieuze nachtelf met fijne gelaatstrekken en een passie voor het bestuderen..."
07-10
8.5
De Man Van De CollecteDoor: Fr3derieKuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bank, Beffen, Jason, Thuis, Onverwacht,
"Soms gebeuren er onverwachte zaken. Vorig weekeinde was ik natuurlijk al verrast door Jason. Natuurlijk, ik had hem zelf bij ons afscheid een briefje met mijn adres in zijn hand geduwd. En hij was natuurlijk ook nog steeds in mijn gedachten ..."
06-10
8.7
Mini - 275Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik werd wakker van de geur van koffie. Dat is altijd goed. Joline lag nog tegen me aan, dus een van de zussen was bezig. E n oog open jawel Lot stond in de keuken en schonk juist de koffie in. Heeft iemand vandaag al tegen je gezegd dat je g..."
06-10
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 87Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
"We waren alweer in september beland. Het was nog altijd hoogzomer. De bruiloft van Elise kwam steeds dichterbij. Maar eerst moest er gewoon gewerkt worden. Ik zat aan de tafel de boterham te eten. Mandy zat tegenover me en keek me af en toe glimlache..."
05-10
9.6
Vrienden - 58Door: Tdid
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het is even acht uur als Willem wakker wordt in een vreemd bed. Hij wrijft even over zijn ogen en krabt wat aan zijn zak. En herinnert zich weer waar hij is. Hotel the dukes waar hij aan een golftoernooi mee deed. Hij glimlacht als hij terug..."
03-10
9.4
De Vriendengroep - 28Door: Jefferson
Reacties: 17
Lengte: Lang
"We hadden in haar bed geslapen, zij in m n armen, maar meer dan slapen, hadden we niet gedaan. We stonden vroeg op, zaten aan het ontbijt met haar ouders in bijna stilte, en dat ze wat doorhadden, viel niet meer te ontkennen. Toch vroegen ze er niet ..."
03-10
8.8
Het Kasteel - 2Door: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
"De volgende dag besteedde ik de tijd na het ontbijt voornamelijk met nog meer bureauonderzoek naar het kasteel en ging op zoek naar aannemers, die me mogelijk zouden kunnen helpen met de restauratie. Dat laatste bleek nogal een opgave te zijn en in d..."
03-10
9.6
Vrienden - 57Door: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het was vrijdag avond en Frans had er de P in, Willem had hun zaterdagse vistrip afgezegd vanwege een of andere onverwachte business trip. Hij had heel de week erna uitgekeken ze zouden een nieuw water gaan bevissen en Frans had heel de week al lopen..."
03-10
9.1
De Vriendengroep - 27Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
" We kunnen zo niet doorgaan. Zeg alsjeblieft iets. Klonk ze moedeloos. Ik zuchtte diep en durfde haar niet aan te kijken. De hele dag al niet. Haar zachte, zielige stem liet mij niet onberoerd. We hadden al veel meegemaakt. Maar wat we afgelopen wee..."
02-10
8.7
De Vriendengroep - 26Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Vreemdgaan, Vrienden,
"Eenmaal op onze kamer, was alles weer anders. Alleen zij en ik waren hier. Dus telden alleen zij en ik. Ze keek niet om. Niet meteen. Wel liet ze merken dat ze wist dat ik er was door even te stoppen waar ze mee bezig was, om vervolgens weer verder t..."
01-10
7.8
LinaDoor: JohanXXX
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is min of meer een vervolg op de a href https www.opwindend.net Sexverhaal 67921 De Overbuurvrouw.html Overbuurvrouw a , maar kan ook heel goed als losstaand verhaal gelezen worden. Ik vertelde in een vorig verhaal a..."
01-10
9.4
Mini - 274Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"In het Brockenhotel dronken we een kop koffie. En ik een paar glazen water. Ik kon goed merken dat ik aardig had staan zweten dorst Toen liepen we het Brockenplateau op en was Joline de gids. Zij was hier eerder geweest en wist er aardig w..."
01-10
9.7
De Vriendengroep - 25Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Maar toen werd ik wakker. En ik ervaarde wat rust. Zowaar. Ik rook ze. Ik rook ze allebei. Ze hadden elk een eigen bedwelmende geur, karakteristiek genoeg, en heerlijk om mee wakker te worden. Ik lag in het midden. Rechts van me Elise. Met haar gezic..."
30-09
8.8
Het Kasteel - 1Door: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Eindelijk was ik aangekomen op de locatie, waar mogelijk mijn nieuwe leven zou gaan beginnen. Na een lange rit vanuit Nederland kwam ik aan in het dorpje in Saksen, Duitsland, waar mijn geboortegrond lag en ik parkeerde mijn oude auto, die de rit gel..."
29-09
9.6
De Vriendengroep - 24Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"We bleven nog even staan. Voor de deur, die op een kiertje open bleef. Haar kamer was donker. Van de gang kwam nu wat licht, al was het weinig. Mijn handen op haar heupen, haar handen op mijn borst en in m n nek. En onze tongen maakten meteen goed ke..."
29-09
8.4
KittyDoor: Nickey
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Kitty was 16 en woonde met haar ouders en twee oudere broers in een klein huis aan de rand van het dorp. Op een avond was ze in de keuken haar moeder aan het helpen met het bereiden van het avondeten, toen plotseling haar vader kwam binnenstormen. B..."
25-09
8.3
De LingerieverkoopsterDoor: Biechtvader
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Piercing,
"Beste Biechtvader, Mijn naam is Moniek en ik werk als lingerieverkoopster in een zaak in een niet nader genoemde Nederlandse stad. Dagelijks zie ik vrouwen in lingerie, en geniet ik van alles wat ik zie. Ook vaak jonge meisjes, jon..."
25-09
9.1
Een Beeldschone Huisgenote... - 86Door: Dannyboy
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot,
" Beste lezers Binnenkort verschijnt er een e book met de eerste 50 hoofdstukken van Een beeldschone huisgenote Het kan nog wel even duren voor het zover is, maar het meeste werk is gedaan. De cover van het boek kun je alvast bewonderen op ..."
20-09
9.7
Vrienden - 56Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Na enige tijd samen gekroeld te hebben, staat Peter op en verdwijnt richting badkamer waar hij zich opfrist. Eenmaal terug op Monique haar slaapkamer ligt zij op haar rug met het grote badlaken over zich heen getrokken Peter aan te kijken, terwijl Pe..."
18-09
9.7
De Vriendengroep - 23Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Het was net zo erg mijn schuld als dat het de hare was. Dat wist ik heus wel, al gaf ik het liever niet toe. Ik was al de loser. Ik liep naar de keuken. Misschien kon ik nog wat verdriet wegzuipen. Of beter nog Wie weet was er iemand die mij wat tr..."
18-09
8.8
Brief Aan JasonDoor: Fr3derieKuss
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Overspel,
"Hi Jason, Nu de eerste weken van het nieuwe schooljaar al weer voorbij zijn, ben je mij waarschijnlijk al wel weer vergeten. En dat snap ik best, want je zult inmiddels als meester van groep 8, de introductieavond met de ouders wel hebbe..."
17-09
9.0
De Vriendengroep - 22Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Op onze kamer was het minder donker met het licht aan, maar net zo stil als in de rest van het donkere huis. Wat kon ik nog zeggen En zij leek niks te durven zeggen. Ik denk dat we elkaar wel begrepen op dat moment. Ze had zich nog niet aangekleed. ..."
17-09
8.6
De Vriendengroep - 20Door: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Alle meiden draaien weer, behalve Hyun. Ik wil dit niet. zei ze pas toen ze aan de beurt was. Zeker niet hier. Nee, niet hier. zei Jeff nog lacherig. Dacht eerder aan een donker steegje onderweg maar huis. leek hij te grapp..."
15-09
8.1
Brenda - 3Door: JohanXXX
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Hoe zat het ook weer Brenda heeft een langslepende ruzie gehad met haar man om haar uiterlijk. Dat ging van kwaad tot erger en ze het niet meer trok. Ik heb haar toen opgevangen en enkele dagen bij mij in huis genomen waar ik besloten had haar h..."
15-09
8.9
De Vriendengroep - 19Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Zo liet hij opgetogen uit. Het ging dus toch gebeuren. Het had nog zeker een halfuur geduurd waarin iedereen vooral moed in leek te drinken. Niemand had er een woord over gezegd, of over de vorige keer. Maar iedereen leek het zich goed te beseffen..."
14-09
9.0
Mini - 273Door: Keith
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"We konden de camper op een bewaakte parkeerplaats achterlaten aan de rand van Die Altstadt . De man die de kaartjes verkocht wees Margot een plekje aan waar ze de camper achteruit moest in rijden, maar zo kon ze wel in n rechte lijn naar de uitgan..."
14-09
9.7
De Vriendengroep - 18Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Binnen is de sfeer zo nu en dan toch een beetje grimmig. Het duurt dan ook niet lang voordat ik weer buiten sta. Maar nu met Jeff. Die wilde een luchtje scheppen en vroeg mij mee. Dat kon ik wel waarderen al liet ik Elise niet graag achter. Elise lee..."
13-09
8.4
De Vriendengroep - 17Door: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
" De hele groep, voor zover die nog heel was, was compleet bij het avondeten. Jeff en Nathalie waren er ook weer helemaal bij, en kort leek het alsof die twee nooit ruzie hebben gehad. Hetzelfde kon over mij en Elise zeggen. Bij thuiskomst had ze ..."
09-09
8.2
Vrienden - 55Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Vrijdagmiddag in de grote kantine tijdens de door Peter weer ingevoerde vrijdagmiddag borrel, zijn er heel wat vragende ogen en blikken op Peter zijn outfit. Een net wit gestreken overhemd en een grote, te grote katoenen blauwe garage werkbroek. Duid..."
08-09
9.7
Mini - 272Door: Keith
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De wandeling naar het stuwmeertje duurde een minuut of zeven. Helling op. Een smal, kronkelig pad leidde er naar toe, dan weer links, dan weer rechts van het beekje. Bengel vond het allemaal prima ze liep los, rende van hot naar her, sprong over het..."
08-09
9.7
De Vriendengroep - 16Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik ging aan de wandel door het huis. Aanvankelijk om te zien wie ik kon vinden en wie ik kon uitsluiten. Als iemand hier nog was, dan kon die persoon niet bij Elise zijn. Maar ik vond niemand. Het sloeg nergens op. Iedereen was vast iets voor zichzel..."
07-09
8.9
De Vriendengroep - 15Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik was in dubio. Ik wilde Elise confronteren, maar wilde haar niet zeggen dat ik het gezien had. Voor zover ik wist, wist Elise niet eens van het bestaan af van die beelden. Gek genoeg wilde ook ik niet dat er nog meer zou klappen binnen deze vriende..."
06-09
9.0
Een Beeldschone Huisgenote... - 85Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Groepsex, Huisgenoot, Sperma,
"De glimlach van Kelly werd breder toen ik naar haar liep. Ga je met me mee, mooie dame Ze knikte en haakte haar arm in de mijne. Heel graag. Ik begeleidde haar naar de bank. Ik ging zitten en verwachtte dat ze naast me zou plaatsne..."
05-09
9.7
Design Meisje - 4Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" Nog maar enkele dagen geleden kwam ik hier aan, in het zomerhuisje van Mettes familie aan de Sont in Denemarken. Met haar had ik de eerste seks ever met een meisje en inmiddels ben ik al de tel kwijt. We neuken veel en lan..."
04-09
9.7
Wederzijdse Bescherming ... - 6Door: PD
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toekomst,
" Hoofdstuk 20 Ochtend Iole was al wakker toen Melvin ontwaakte. Ze glimlachte en zoog zijn lul tot hij lekker hard was. Maar ze liet hem niet klaarkomen. Ze liet zich op handen en voeten zakken, en smeekte om een goede en harde neukpa..."
04-09
8.9
Design Meisje - 3Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Hoewel ik al twee ntwintig ben is het meisje waar ik mee in bed lig het eerste meisje in mijn leven waar ik seks mee heb. Ik verlangde ernaar maar hoe kon ik weten dat het z fijn zou zijn. Eerder vanmiddag arriveerden Met..."
02-09
9.7
Mini - 271Door: Keith
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik liep naar het kampwinkeltje. Dezelfde dame hielp me aan een aantal ijsjes. Teruglopend liep ik langs het zwembadje net als op een de camping in Frankrijk waar we met Mel en Rob gestaan hadden een niet al te groot, overdekt badje. Dat zou mevrouw ..."
02-09
9.6
Wederzijdse Bescherming ... - 5Door: PD
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Toekomst,
" Hoofdstuk 16 Jacht En toen stond Melvin op, draaide zich om, en liep weg. Elke keer dat hij over zijn schouder keek, stond ze daar gewoon, armen in haar zij, benen gespreid, schouders recht, vertrouwen uit te stralen. Hij wist dat he..."
02-09
9.6
Op Werkvakantie Naar... - 1Door: Josien
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk,
" Beste lezer, Dit is het eerste deel van een serie die samen een verhaal gaan vormen. Sommige delen zullen weinig tot geen erotiek bevatten. Deze delen dienen om het verhaal achter de ontwikkeling van de liefde en de erotische spanning te ..."
01-09
9.1
De Vriendengroep - 14Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Er was iemand hier die maar weinig ontging. Al kon ik haar niet de vragen stellen die ik zou willen stellen. Met name omdat ik niet precies wist waarnaar ik moest vragen, en belangrijker of ik het wel wilde weten allemaal. Ik dacht zelf oo..."
01-09
9.2
De Vriendengroep - 13Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was en bleef een beetje gek. En toch probeerden we vooral te doen alsof er nooit ook maar iets zich heeft afgespeeld met betrekking tot de twee meiden waar ik nu samen mee was. Ik, Elise en haar beste vriendin Hyun. Zij was ook op die avond aanwe..."
01-09
8.7
Spaans Temperament - 7Door: Spaansefurie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Nicht, Spaans, Waargebeurd,
" Beste lezers en lezeressen. Dit deel heeft helaas wat langer op zich laten wachten. De hete zomer, en als gevolg daarvan trieste sterfgevallen in de familie en een hogere workload in het ziekenhuis, hebben daar grotendeels schuld aan. Het is echt..."
31-08
9.5
Wederzijdse Bescherming ... - 4Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Toekomst,
" Hoofdstuk 12 Wakker Toen Melvin wakker werd, voelde hij zich verkwikt, en beter dan hij zich in lange tijd had gevoeld. Hij opende zijn ogen, tilde zijn hoofd op, en keek naar beneden, om zijn lichaam te inspecteren. De littekens die..."
31-08
9.4
Wederzijdse Bescherming ... - 3Door: PD
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toekomst,
" Hoofdstuk 9 Dichtbij Melvin rolde geschrokken weg van Iole, helemaal naar de rand van het ge mproviseerde bed. Ga je daar slapen Ja, knikte de jonge vrouw. Heb je dan geen eigen bed Iole glimlachte, en wees na..."
30-08
9.5
Design Meisje - 2Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Over ruim vijf minuten arriveer ik in Kopenhagen, de trein rijdt al door een steeds dichter wordende bebouwing van dorpen, voorstadjes en industrieterreinen. Ik heb het prachtig gevonden onderweg, vanaf de grens na Hamburg genoot ik van het golven..."
29-08
9.6
Vrienden - 54Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Die maandag avond zet Peter zijn nieuwe wagen voor de deur, en Angelique komt naar buiten hollen. Dan ziet ze Peter met een big smile op zijn gezicht en hoort hem vragen En denk je wil je daarin naast me zitten Angelique kijkt ..."
29-08
9.5
Wederzijdse Bescherming ... - 2Door: PD
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toekomst,
" Hoofdstuk 5 Mutant Melvin was onder de indruk van hoe mooi de vrouw was. Onverzorgd, lang rood haar omlijstte haar hartvormige gezicht, waarin vooral haar grote groene ogen opvielen. Haar felrode lippen vielen op, zelfs meer dan ..."
28-08
9.4
Wederzijdse Bescherming ... - 1Door: PD
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toekomst,
" Ik heb dit verhaal in 2022 geschreven, onder de titel Mutual protection , voor een Engelse website die intussen helaas niet meer bestaat. Dat was voor een schrijfwedstrijd, waarbij het verplichte thema was apocalyptisch of post apocalyptisch . ..."
27-08
8.9
Design Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Crush, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Het scheelt niet veel of ik duvel zo van m n hoge ladder af als ik van bovenaf het meisje zie Daar s ze dat leuke meisje dat ik een half jaar terug in de stad zag lopen. Dat meisje dat ik achternaging maar uiteindelijk toch niet durfde aa..."
26-08
9.3
De Vriendengroep - 12Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was het wel even mooi geweest met alle opwinding en sensatie die we in elkaar gevonden hadden. Tevreden ontwaakten we in elkaars armen en ik geloof niet dat ik ooit zo lekker had geslapen in zo n korte tijd. Maar ik wist niet waar..."
25-08
8.8
De Vriendengroep - 11Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Nu stond ik wel onder de douche. Alsnog even opfrissen voor een veel te korte nachtrust die nog moest volgen. Het maakte me niet meer uit. Ik had geen idee wat er op de planning stond voor morgen, maar vast geen flesjedraaien . Ik hoopte op wat meer..."
24-08
9.4
Een Beeldschone Huisgenote... - 84Door: Dannyboy
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot, Panty,
"We belden aan bij het huis van Anna en Lotte. Van Anna mochten we niet via de achterkant komen. Ze deed de deur open en liet ons binnen. We gingen rechtstreeks naar de keuken. De woonkamer was momenteel verboden terrein. Bram en Elise waren er al. Ie..."
23-08
9.7
De Vriendengroep - 10Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"We bleven kort liggen, kijkend naar elkaar, lachend naar elkaar. Mijn vingers kriebelden over haar platte buik terwijl ze bijkwam. Ik legde kort m n hoofd op het bed en keek naar het plafond. Alles was nu opeens beter. Deze kamer kwam zelfs meer tot ..."
23-08
9.1
Vrienden - 53Door: Tdid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Maandag ochtend halfzeven gaat zijn wekker af, en Peter geeft er een klap om nog even te snoozen. Naast hem voelt hij beweging en Angelique glijdt het bed uit, ze heeft altijd al makkelijker kunnen opstaan als Peter. Nog gehuld in haar zwar..."
23-08
9.5
De Vriendengroep - 9Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Let op Dit is geen cukold verhaal. Wat een dag. Wat een gedoe. Ik wist niet meer wat ik moest denken of vinden van alles wat ze me verteld had. Feit was dat ik nog steeds naast haar zat. We keken elkaar aan en ik zag dat ze opgelucht..."
22-08
9.2
De Andere Kant...Door: Maxine
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
" Dit verhaal is losjes gebaseerd op een helaas waargebeurd verhaal. Het is ook een heel ander verhaal, dan jullie van me gewend zijn. En toch moet dit verhaal verteld worden. Maar om de privacy van de personen te waarborgen, heb ik het verhaal..."
20-08
9.8
Archeon, De Romeinen...Door: Fr3derieKuss
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik zit hier nu in de vroege ochtend volmaakt gelukkig en bevredigd in het warme bad van het Romeinse badhuis in Archeon. Mijn handen strijken over mijn gehele lichaam, langzaam verdwijnen de sporen van het vastgeplakte sperma van mijn lijf. Want je m..."
19-08
8.6
Mini - 270Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Ik werd zoals gewoonlijk een paar minuten voor half zes wakker. Het hoefde niet, maar het ritme zat er gewoon in. Enfin Joline sliep nog lekker, haar blonde haren piepten n t boven het dekbed uit. Lekker laten slapen Ook zij had haar portie stress ..."
19-08
9.7
Vrienden - 52Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Zondag ochtend Peter wordt brak wakker de diverse glazen champagne en de nodige biertjes missen hun uitwerking niet. Angelique is al wakker en ligt half op hem en tegen hem aan, haar hand ligt op zijn borst en n vinger kroelt door zijn borsthaar. ..."
15-08
9.2
Mini - 269Door: Keith
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"Zondagochtend Wakker worden, aankleden, ontbijten En om kwart over negen controleerde ik de bugel en even erna reden we richting kerk. Joline en de zussen bleven in de hal, ik liep door naar binnen, de galerij op waar Greet al bezig was. Goeiemorg..."
13-08
8.8
Spaanse Camping - 2Door: Fr3derieKuss
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping, Spanje,
"Ik ken profiel meester jason profiel van deze site, zowel als schrijver over zijn belevenissen als onderwijzer, maar nu ook als lezer en reageerder dat laatste is wat ons nu heeft verbonden 128521 Jason is onderwijzer en met zijn bijn..."
12-08
8.2
Een Beeldschone Huisgenote... - 83Door: Dannyboy
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
" Voor de fans van Een beeldschone huisgenote Binnenkort verschijnt Vrienden voor het leven , een mini serie van zes afleveringen. Het is een spin off en prequel van Een beeldschone huisgenote . Het verhaal speelt zich dus VOOR deze serie a..."
08-08
9.1