Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Borrie70
Borrie70
Ik ben verzot op geile verhalen, waarbij ik mijn (visuele) fantasie de vrije loop kan laten gaan. Verhalen lezen vind ik dan ook opwindender dan geile films kijken.

Ik schrijf graag over sex binnen de familie, niet alleen vanwege een eigen erg fijne ervaring, maar ook omdat ik van mening ben dat dit een taboe is dat er niet zou moeten zijn. Over het algemeen is familie het naaste wat je hebt en over het algemeen ook de mensen die je het meest kunt vertrouwen. Waarom zou je daar geen intimiteit mee kunnen hebben?

Ik probeer mijn verhalen altijd te schrijven in correct Nederlands. Dat zouden er meer moeten doen.

Ik ben er trots op als mijn verhalen goed gevonden worden. Opbouwende kritiek en waarderingen zijn dan ook altijd welkom.

Ik schrijf zoals ik ben. Ik hou dus van geile tederheid en vind dat dwang en geweld niet thuis hoort in de sexualiteit. Sex is als het normale leven. Vol respect naar elkaar en met wederzijdse toestemming.
Hoogste Cijfer: De Raaf En De Ekster
Meest Gelezen: Familiegeluk - 11: Buurmeisje
Aantal Verhalen: 319
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 693
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 8
E-Mail Adres: borrie70@live.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Het Kasteel - 35Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend aten we met zijn allen ontbijt in de grote salon en als ik zo om me heen keek, zag ik meerdere vermoeide gezichten en wist dat Sanne en ik niet de enigen waren, die nog lang met elkaar bezig zijn geweest. De familie, en ..."
08-07-24
9.7
Het Kasteel - 34Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De dag van het huwelijk van Sanne en mij naderde en op de dag voor de grote dag, kwamen de gasten aan op het kasteel. Mijn pleegouders waren er en ook de ouders van Sanne en de moeder van Chantal waren al vroeg aanwezig. Mijn pleegouders en de ouders..."
21-06-24
9.7
Het Kasteel - 33Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"In de volgende weken gebeurde er heel veel, maar weinig bijzonderheden. De smederij van Tirza naderde zijn voltooiing en er werd begonnen met het woongedeelte boven de smederij. Er waren intussen een paar kandidaten voor de houtwerkplaats, maar dat z..."
11-06-24
9.5
Het Kasteel - 32Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
" Wat is dat toch met dat meneer Rob vroeg ik toen Irina wilde beginnen met vertellen terwijl ze lekker voor me op de rand van het bureau zat, met haar blote kutje binnen handbereik. Dat zeiden jullie gisteren avond ook al. Je weet toch dat je me g..."
04-06-24
9.7
Het Kasteel - 31Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Ik zag dat Sanne moeite had om zich in te houden de twee niet te gaan bespringen, dus ik stond op, waarbij mijn erectie vol te zien was in mijn losse broek. Tot nu toe is alles naar grote tevredenheid dames. Willen jullie nu het kasteel zien Nee, l..."
28-05-24
9.7
Het Kasteel - 30Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muzi..."
22-05-24
9.8
Het Kasteel - 29Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag werd ik wakker in een leeg bed en omdat ik een plas moest doen, ging ik naar de badkamer, waar ik Sanne en Esmee lekker loom in bad aantrof. Sanne lag met haar rug tegen Esmee aan en terwijl Esmee zachtjes de borsten van Sanne kneedde..."
16-05-24
9.6
Het Kasteel - 28Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
" Zorg ervoor dat je morgenavond in Sint Petersburg ben. Bel me. Dringend las ik nog een keer hardop zodat Sanne, die achter het stuur zat het kon horen. De app was van vanmorgen vroeg en omdat het Sint Petersburg was, moest het wel om mijn familiez..."
09-05-24
9.6
Het Kasteel - 27Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De winter was lang en koud, maar toen brak eindelijk het voorjaar aan. De werkzaamheden aan het kasteel vorderde in een hoog tempo en alles wees erop dat de restauratie van het hoofdgebouw ruim op tijd klaar zou zijn voor Sanne en ik met elkaar zoude..."
01-05-24
9.6
Het Kasteel - 26Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De week vloog voorbij en in dat weekend hadden Sanne, Esmee en ik weer een heerlijke avond vol seks met elkaar. Na de miskraam had ik ook niet meer met Esmee geneukt en het was heerlijk om weer met haar te mogen vrijen en om te kijken hoe de twee moo..."
23-04-24
9.6
Het Kasteel - 25Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"In de dagen tussen kerst en oud en nieuw werd er flink overlegd en getekend door de vrouwen. Nu het zeker was dat ook Louise haar intrek zou nemen in het kasteel had ik haar gevraagd of ze met Esmee wilde praten over de inrichting van haar woning. Ni..."
14-04-24
9.7
Het Kasteel - 24Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend op tweede kerstdag werd ik wakker met het blonde hoofd van Esmee op mijn borst en haar arm over mijn buik. Ze lag nog heerlijk te slapen en ik luisterde genietend naar haar rustige ademhaling, maar haar arm drukte ook op mijn blaa..."
27-03-24
9.7
Conny En IkDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vriendinnen,
"Ik leerde Conny al kennen toen ik pas net geboren was. Nou ja, niet echt natuurlijk, maar Conny was twee dagen eerder geboren dan ik en het dochtertje van onze buren, die een hechte vriendschap met mijn ouders had. Conny en ik lagen dan ook al vroeg ..."
22-03-24
9.5
MarloesDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dochter, Moeder,
"Met haar 24 jaar werd ze de jongste medewerkster op de afdeling van het bedrijf en ze had in het begin best veel moeite om haar plek in het team te veroveren. Nu, twee jaar later, was ze een onmisbare schakel in de vriendinnenketting en hadden ze vee..."
22-03-24
9.4
Het Kasteel - 23Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Het was een heel mooie zomerse dag en nadat ik Sanne vrij had gegeven, zodat ze kon bijkomen van haar samenzijn met Boris, die haar kontje had mogen neuken, liep ik naar buiten en ging het hoofdgebouw van het kasteel binnen, waar ik de mensen waar ik..."
20-03-24
9.7
Het Kasteel - 22Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Louise is nog een volle week gebleven, waarbij ze veel speurwerk verrichte in de zoektocht naar mijn familiezwaard. Bij terugkomst uit Dresden vertelden Louise en ik aan de Sanne en Esmee van de plannen, die we hadden gesmeed over mijn nieuwe bedrijf..."
13-03-24
9.6
Het Kasteel - 21Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Na het eten zaten Louise en ik het plan van aanpak te bedenken en ik merkte gelijk dat Louise wist waarover ze het had. Ze vuurde heel zakelijk een grote hoeveelheid vragen op me af en waar ik kon had ik een antwoord, of kon ik foto s en kopie n late..."
05-03-24
9.7
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02-24
9.7
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02-24
9.8
Het Kasteel - 19Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Twee heerlijke dagen later vertrokken mijn pleegouders met Chantal terug naar Nederland. Het afscheid was heel moeilijk en duurde dan ook heel erg lang. Nadat wij plechtig hadden beloofd dat we minstens n keer in de week zouden bellen en niet te la..."
21-02-24
9.7
Het Kasteel - 18Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Met enkele tussenstops onderweg naderden we het kasteel en nadat ik de sierlijk bewerkte gietijzeren poort opende, reden we in een rustig tempo over de fraai aangelegde oprijlaan, met de eeuwenoude bomen aan weerszijde, naar het kasteel dat vol in de..."
14-02-24
9.6
Het Kasteel - 17Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"De rest van de vakantie in Kroati was ronduit geweldig. We hadden veel lol, bekeken veel van de omgeving en hadden nog een keer of vier een ontzettend geile avond met Dieter en Sofia, maar ook zonder seks hadden we af en toe een leuke tijd met het g..."
07-02-24
9.6
Het Kasteel - 16Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag werd ik wakker omdat Sanne mij aan het pijpen was. Ze keek daarbij lekker geil aan met haar grote blauwe ogen en toen ik klaar kwam, ving ze alles op en slikte mijn zaad door, waarna ik een heerlijke zoen kreeg en ze zei Goedemorgen..."
01-02-24
9.3
Het Kasteel - 15Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende maandag waren Sanne en ik al vroeg op de bouwplaats in het kasteel. Toen de busjes uit Tsjechi aan kwamen zagen we n van de meiden, een wat steviger meid van een jaar of zeventien, snel uit een busje stappen en het kasteel in rennen. N..."
23-01-24
9.7
Het Kasteel - 14Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Ik bleef nog twee dagen bij Sanne en Esmee en we bezochten de ouders van Sanne en de moeder van Esmee voor ik de dames mee nam naar mijn kasteel in Duitsland. Daar maakte Esmee nog een keer uitgebreid kennis met Ulrike, die ze tot nu toe alleen bij m..."
17-01-24
9.5
Het Kasteel - 13Door: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Hoe moeilijk het ook was, ik had me aan mijn woord gehouden en toen ik die vrijdag al vroeg in de middag naar Enschede reed, had ik een volle zak en naarmate ik dichter bij Enschede kwam, werd ik steeds geiler. Toen ik bij het appartement van Sanne e..."
09-01-24
9.6
Het Kasteel - 12Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Toen het maandag werd, ging ik naar kantoor en daar hoorde ik van Cindy dat Jan de vorige dag uit het ziekenhuis was ontslagen en nu een paar weken thuis rust moest nemen. Omdat mijn pleegvader een beetje grieperig was, ging ik met Diana bij hem op b..."
04-01-24
9.7
Het Kasteel - 11Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Het einde van de dag naderde en dat was bijna letterlijk, want zowel Diana als ik wilden pers nog zaken afronden voor we naar huis gingen, en zo werd het vanzelf zeven uur. We sloten de tent en toen we bij onze auto s kwamen, die als enige nog op de..."
20-12-23
9.7
Het Kasteel - 10Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"In het hotel werden we begroet door een grote groep mensen. Erwin had flink lopen vertellen wat er de vorige dag gebeurd was en bijna alle notabelen waren aanwezig. Zelfs de zure burgemeester en natuurlijk ook Fritz, de ambtenaar, die ik inmiddels mi..."
13-12-23
9.5
Het Kasteel - 9Door: Borrie70
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend moest ik weer naar huis om werk te doen en ook Sanne en Esmee moesten naar school voor een studieweek. Sanne en ik waren al vroeg wakker en we besloten om samen Esmee te wekken. In haar slaapkamer trok Sanne voorzichtig ..."
06-12-23
9.7
Het Kasteel - 8Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Sanne stond als eerste op en zei tegen mij Ik ga mijn tanden poetsen en Rob, als jij straks klaar bent, dan verwacht ik jou in mijn kamer, maar je mag pas binnen komen als ik je roep. Niet eerder. Ze liep weg zonder op antwoord te wachten en t..."
30-11-23
9.4
Het Kasteel - 7Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De vier weken dat Sanne bij me was vlogen voorbij en toen ze terug naar huis moest, besloot ik om haar naar huis te rijden. Na een heerlijke afscheidsavond met Ulrike en een paar innige zoenen de volgende ochtend, reden we weg van het hotel en het do..."
14-11-23
9.7
Het Kasteel - 6Door: Borrie70
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende ochtend werd ik wakker met Sanne nog steeds half op mij en mijn hand op haar kontje. Ik moest heel erg plassen en kroop zo voorzichtig mogelijk onder haar vandaan om in de badkamer mijn blaas te legen en wat te drinken. Terwijl ik voor de..."
08-11-23
9.5
Het Kasteel - 5Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Die ochtend werd ik door de lange praatsessie met Ulrike pas laat wakker en door Ulrike gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Samen aten we lekker en praatten nog wat door over waar we de vorige avond over gesproken hadden en weer had ik een goed g..."
28-10-23
9.6
Het Kasteel - 4Door: Borrie70
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Op zaterdagochtend lag ik met Ulrike in bed nog te slapen toen om een uur of negen mijn telefoon ging. Het was Sanne die me belde om te vertellen dat ze de volgende dag de trein van negen uur zou nemen en vermoedelijk tegen zes uur aan zou komen. Naa..."
18-10-23
9.7
Het Kasteel - 3Door: Borrie70
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dagen werkten we hard op het kasteel en als we pauze namen, maakten we allemaal plannen hoe we de restauratie verder vorm zouden geven. Sanne zat vol met goede idee n en we werden steeds enthousiaster. De offerte voor de ramen w..."
11-10-23
9.5
Het Kasteel - 2Door: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
"De volgende dag besteedde ik de tijd na het ontbijt voornamelijk met nog meer bureauonderzoek naar het kasteel en ging op zoek naar aannemers, die me mogelijk zouden kunnen helpen met de restauratie. Dat laatste bleek nogal een opgave te zijn en in d..."
03-10-23
9.5
Het Kasteel - 1Door: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Eindelijk was ik aangekomen op de locatie, waar mogelijk mijn nieuwe leven zou gaan beginnen. Na een lange rit vanuit Nederland kwam ik aan in het dorpje in Saksen, Duitsland, waar mijn geboortegrond lag en ik parkeerde mijn oude auto, die de rit gel..."
29-09-23
9.5
Tessa - 2Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Tessa was inmiddels al enkele maanden bij ons om schoon te maken en op een enkele keer na, omdat mijn vrouw of thuis was, of vroeg thuis zou komen, hadden we telkens lekkere seks met elkaar. De mooie jonge vrouw had een bijna onstilbare fysieke huidh..."
10-09-23
9.6
Tessa - 1Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Schoonmaakster,
"Ruim een jaar woonden mijn vrouw en ik in het schitterende penthouse op de bovenste verdieping van een woontoren met twaalf verdiepingen in een leuk provinciestadje in Drenthe en we hadden alles wat we wilden om ons heen. Op straatniveaus was een gro..."
17-07-23
9.6
Het Meisje In De Trein - 3: SlotDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Trein,
"Heel erg verbaasd was ik niet toen Brenda tegen Eefje riep, terwijl ik haar aan het neuken was, om erbij te komen. Helaas werd wel mijn aanstaande orgasme uitgesteld doordat Brenda stil op mijn schoot bleef zitten, maar wel met mijn lul nog in haar k..."
25-06-23
9.2
Het Meisje In De Trein - 2Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Trein, Vingeren,
"Een paar dagen na mijn avontuur met Eefje en Nancy was ik door mijn paperassen aan het neuzen op zoek naar een aantekening, toen ik het visitekaartje van Brenda, de moeder van Eefje, tegenkwam en ik zat even nadenkend met het kleine kaartje in mijn h..."
24-06-23
9.5
Meisje In De Trein - 1: NancyDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit verhaal is een kleine zijsprong van het hoofdverhaal Meisje In De Trein dat in de rubriek tieners te vinden is. Speciaal geschreven voor de Nancy in mijn leven..."
14-06-23
9.2
Het Meisje In De Trein, VervolgDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i Op verzoek van een heel speciale, lieve vriendin van mij heb ik een vervolg geschreven op het verhaal, dat ik sept 22 heb geplaatst. i Voorzichtig volg..."
10-06-23
9.0
Ruby - 9: Een Nieuw Leven (slot)Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie,
"Ruby was gelukkig, heel gelukkig zelfs. Ze genoot van haar relatie met haar moeder Maaike, had een heerlijke intieme vriendschap met Amber en tijdens naschoolse activiteiten vrijde ze nog regelmatig met haar lerares biologie Sabine. Bijna elke vakant..."
02-06-23
9.1
Ruby - 8: Joke En MaaikeDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"De rest van de week verliep in een roes voor Ruby. Ze vrijde, speelde, en stoeide met haar lekkere tante en daar tussendoor bezochten ze wat bezienswaardigheden, maar ze hadden zo n honger naar elkaar dat ze vaak voortijdig, zo geil als boter, weer n..."
01-06-23
9.4
Ruby - 7: Tante JokeDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"Eindelijk werd het voorjaar en Ruby was blij dat ze haar korte rokjes en jurkjes weer aan kon doen, al was ze in de veiligheid van haar huis bij haar moeder Maaike nog steeds een echte nudist en liep ze het liefste de hele dag naakt rond, net als haa..."
31-05-23
9.2
Ruby - 6: RobDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio,
"Maaike had kans gezien om hun vliegticket om te boeken en het verblijf in het resort met nog een paar dagen te verlengen, maar er kwam toch een einde aan de heerlijke vakantie. Na een innig afscheid van Lisa en Janet en het uitwisselen van adressen e..."
24-05-23
9.4
Ruby - 5: EstelleDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"Ruby en haar moeder Maaike waren nu een week in het resort en waren al bijna zover dat ze nooit meer weg wilden. Ruby genoot niet alleen van de seks met haar moeder en af en toe met Lisa en Janet, maar ze vond het heerlijk om de hele dag naakt rond t..."
23-05-23
9.5
Ruby - 4: Lisa En JanetDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Tiener,
"De volgende ochtend waren Maaike en Ruby al vroeg wakker. Ze knuffelden nog een tijdje in bed en namen toen samen een bad, waar ze flink met elkaar hun nieuwe relatie bespraken. Ze waren het er beiden over eens dat dit hetgeen was wat ze beiden graag..."
20-05-23
9.4
Ruby - 3: Moeder MaaikeDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Moeder, Nudisme, Tiener,
"De relatie tussen Ruby en Amber bloeide en daarnaast was er ook nog Sabine, waarmee ze af en toe bleven afspreken in de loft van Sabine. Dat waren altijd heel geile feestjes en een enkele keer hadden ze geluk en gluurden ze via de telescoop naar het ..."
20-05-23
9.4
Ruby - 2: SabineDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Satisfyer, Tiener,
"Die nacht sliep Ruby erg onrustig. Ze werd geplaagd door dromen waarin ze met Amber aan het vrijen was en werd met een kletsnat kutje ruim een uur voor de wekker wakker. Ze wilde zich nog een keer omdraaien, maar telkens spookten de beelden van de vo..."
14-05-23
9.3
Ruby - 1: AmberDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Ruby was een mooi meisje om te zien. Ze was klein van stuk, had schitterende rode haren, die golfden tot over haar schouders en met haar grote groene ogen keek ze helder, nieuwsgierig en vrolijk naar de wereld om haar heen. Een wereld, die ze zag als..."
12-05-23
9.1
Victoria, Epiloog - 2: De Beste Baan Ter Wer...Door: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Mijn eerste weken op het meisjesinternaat verliepen verder zonder al te veel bijzonderheden. Ik moest wennen aan de hoeveelheid jonge en vooral mooie meiden om me heen en de meiden moest wennen aan een jonge en, in hun ogen, knappe docent die zo leuk..."
07-05-23
9.7
Victoria, Epiloog - 1: Een Nieuwe BaanDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
" i Vanwege de vele leuke reacties, heb ik besloten om een kleine toegift te schrijven op het verhaal. Dit is het eerste deel ervan. Veel plezier i Na mijn afscheid van Victoria had ik talloze sollicitatiebrieven gestuurd naar diverse o..."
06-05-23
9.3
Annie, Het Kleine HeksjeDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Annie was een mooie meid om te zien. Met haar zestien jaar was ze al een zeer fraai gevormde jonge meid met mooie borsten in een kleine cup B, lange gespierde benen door het hockeyen, een mooi stevig en rond kontje en een weelderige bos lange haren, ..."
03-05-23
9.2
Lotje, Mijn BuurmeisjeDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Op mijn veertigste had ik de knoop doorgehakt. Ik wilde niet meer voor een baas in een groot bedrijf werken, maar werd ZZP er en verhuurde mijzelf aan bedrijven voor mooie tijdelijke klussen als projectmanager. Dit deed ik drie dagen in de week en de..."
20-04-23
9.1
Victoria - 10: Hoe Alles Op Zijn Pootjes Val...Door: Borrie70
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
"Nog steeds opgewonden van mijn gesprekje met de tweeling kwam ik bij de villa van Victoria aan en zag tot mijn vreugde de zwarte BWM voor de garage staan. Ik parkeerde de auto en liet me met mijn eigen sleutel binnen, waarna ik in de salon keek of Vi..."
19-04-23
9.4
Victoria - 9: De TweelingDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Lotte is nooit meer met me terug gegaan naar het huis van Victoria. Hoewel ze bleef vertellen dat ze die ene keer echt wel genoten heeft en zij sindsdien ook steevast haar kutje bleef scheren voor mij, had ze er toch niet echt een lekker gevoel aan o..."
18-04-23
9.0
Victoria - 8: Het ZwemparadijsDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwembad,
"Er brak een drukke tijd voor mij aan. Zowel op school als in de liefde. Met Monique had ik nog een tijdje sporadische ontmoetingen, maar nu ze haar prijs had binnen weten te halen, werd ik minder interessant en ging ze op zoek naar nieuwe prooien en ..."
23-03-23
9.4
Victoria - 7: NieuwjaarsdagDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oud En Nieuw,
"De volgende dag, laat in de ochtend, werd ik alleen in bed wakker. Het enige dat nog herinnerde aan de nacht was de lucht van seks in de kamer en een klein zwart stringetje dat bovenop mijn kleren op de stoel naast het bed lag. Met een inte..."
22-03-23
9.3
Victoria - 6: Oud En NieuwDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oud En Nieuw,
"Annet zou een hele week blijven, in eerste instantie tot en met oud en nieuw, maar door enkele, mij onbekende omstandigheden ging dat niet door en samen met Victoria ging ze na vier dagen al weg, waardoor ik helaas geen leuke momenten meer met de moo..."
10-03-23
9.4
Victoria - 5: Bij Wie Alles BegonDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik had een heerlijk leven in de weekenden bij Victoria thuis. Nu ik ook seksueel met Wilma mocht zijn beleefden we af en toe de meest lekkere avonturen met elkaar, waarbij Wilma zich echt had ontketend tot een grenzeloos geil wezen, dat zich maar wat..."
09-03-23
9.2
Victoria - 4: Massage LesDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Mijn nieuwe schooljaar was alweer een maand oud en het werd mij opeens duidelijk dat de 5e klas VWO al helemaal was ingesteld op weg naar de eindexamens, nog ruim anderhalf jaar later. Omdat ik mijn weekenden met Victoria niet op wilde geven voor sch..."
01-03-23
9.4
Victoria - 3: Feestelijke BeloningDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Bijna elk weekend was ik op bezoek bij Victoria en bijna elke keer waren het heerlijke dagen met veel genot, maar ook veel plezier. Victoria was niet alleen heel geile, maar ook een heel lieve en interessante vrouw, waar je ook buiten het bed heel mo..."
28-02-23
9.4
Victoria - 2: Mijn Nieuwe RolDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De volgende dag kleedde ik mij net iets netter aan dan normaal en had mij uitgebreid gedoucht voordat ik op weg ging naar Victoria. Met een lijf vol verlangen en hoop op nieuwe ervaringen fietste ik naar de villa en belde er aan. De deur werd door Wi..."
26-02-23
9.4
Victoria - 1: De Vurige VrouwDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het gebeurde een week voor mijn zestiende verjaardag en ik was aan het werk in de kleine supermarkt van ons dorp, toen ik haar voor het eerst zag. Een lange slanke vrouw van ommenabij de 35 jaar met vuurrode haren, dat als een brandende lavastroom ov..."
25-02-23
9.3
Friend ZoneDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Tiener,
"Al in de brugklas zat ik bij de meiden in de klas. Drie leuke meisjes die niet bijzonder knap en populair waren, die moeilijk in een bepaald hokje te stoppen waren en die voornamelijk met elkaar omgingen in een hechte vriendschap, omdat zij elkaar re..."
21-02-23
9.3
Mijn PenvriendinDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Al een tijdje mailde ik met Monique, een heerlijk geile vrouw van midden veertig met een zelfde fetisj als ik, namelijk erg jonge meisjes. Via de site, waarop ik mijn verhalen publiceer, is ze met mij aan het schrijven geslagen en dit duurt nu al bij..."
09-11-22
8.3
Moeder En Dochter - 5: Met Zijn Allen (slot)Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"De zomer liep nogal nat over in de zomer en dat natte kwam niet alleen van de regen, want Emma was vol aan het genieten van alles wat ze leerde van haar moeder en van mij. Moniek hield me bijna dagelijks op de hoogte van de geile ontwikkelingen van h..."
01-10-22
9.4
Moeder En Dochter - 4: Pret Met DrieDoor: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"Het duurde een week en toen stonden opeens Moniek n Emma bij me in de tuin. Ik had net die dag een croquetspel binnen gekregen en was de boel aan het uitzetten toen de dames vrolijk lachend door de poort binnen kwamen zetten. Ik keek om, zwaaide en ..."
23-09-22
9.4
Echte VriendinnenDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vriendinnen,
"Vlak voor mijn 40e verjaardag ben ik vanuit de Randstad vertrokken naar Duitsland en liet in n keer alles achter me. Het was een weldoordachte daad en ik heb er nooit spijt van gehad, ook al heb ik mijn hele vriendenkring achter me gelaten. Toch wa..."
21-09-22
9.4
Moeder En Dochter - 3: Niet Van Een VreemdeDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"Vier dagen al had ik niks meer van Moniek of Emma gehoord. Dit was niet ongewoon, maar gezien de recente ontwikkelingen, knaagde het een beetje bij me en ik stond op het punt om te bellen, ook al hadden we afgesproken dat het contact van Moniek uit z..."
21-09-22
9.5
Moeder En Dochter - 2: ...komt De DochterDoor: Borrie70
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"Moniek en ik hebben inmiddels al een paar maanden een heel intense verhouding, waarbij het ons zeer goed lukte om onze geheime affaire strikt geheim te houden voor haar man Mark als haar dochter Emma. We zagen elkaar zo eens in de week of twee weken ..."
17-09-22
9.4
Moeder En Dochter - 1: Na De Moeder…Door: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"Het was een van die spaarzame ijskoude dagen in januari, toen ik moe en sikkeneurig van een totaal op niets uitlopende vergadering door de sneeuwbui naar huis toe reed. Mijn ogen deden pijn van het turen door de dwarrelende sneeuwvlokken en ik wilde ..."
15-09-22
9.3
Het Meisje In De TreinDoor: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Trein, trio,
"Omdat mijn auto voor een paar dagen in de garage stond voor groot onderhoud en een paar reparaties had ik besloten om die dagen met het openbaar vervoer naar mijn werk gegaan, niet wetende wat dat in de buitengebieden van Nederland voor een enorme on..."
15-09-22
9.1
Beste Vriendin - 3: ToegiftDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
" b Spanning en Ontspanning b i Mijn speciale vriendin is nog steeds mijn speciale vriendin en onderstaand verhaal is gebaseerd op enkele ware feiten, alleen zijn de handelingen pure fantasie van mij. i Het was een normale maand..."
15-09-22
9.3
Hoe Mooi Zou Het Kunnen ZijnDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"In de bijna 10 jaar dat ik op Opwindend.Net verhalen plaats, gebeurt het regelmatig dat ik door fans, lezers of lezeressen een berichtje krijg, waarin ze mij schrijven hoe blij ze met mijn verhalen zijn of soms voor de vraag om ook een verhaal voor h..."
06-04-22
9.2
De Onbereikbare - 19: SlotDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
" i Lieve lezers, vanwege een stom ongeluk ben ik een tijdje genoodzaakt geweest om rust te nemen. Nu heb ik dan alsnog het, helaas, laatste deel van de serie kunnen afronden. Ik dank iedereen voor de fijne reacties, de goede beoordelingen en de tips...."
12-01-22
9.4
De Onbereikbare - 18: Nog Een OnbereikbareDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"We waren inmiddels een vijftal jaren verder en in die jaren was er heel veel veranderd in ons leven. Diana en ik waren inmiddels beiden afgestudeerd en hebben de zakelijke praktijken van het kasteel overgenomen van Roos en Candy. Hierdoor kon Roos zi..."
17-12-21
9.5
De Onbereikbare - 17: Stage In IerlandDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"We waren inmiddels een paar jaar verder en ik zou gaan beginnen met mijn stagejaar voor mijn studie Bedrijfskunde. Door slimme onderhandelingen door Roos met mijn school, mocht ik de stage in Ierland doorbrengen op het kasteel van Roos, waar ik alle ..."
10-12-21
9.5
De Onbereikbare - 16: Het Onbereikbare Berei...Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Het moest wellicht een potsierlijk gezicht zijn geweest toen Roos en Diana, beiden nog gekleed, en Esther en ik, beiden naakt, achter elkaar aan naar de grote slaapkamer van Roos en Esther liepen. In de grote hal bij de entree, sloeg de grote klok mi..."
24-11-21
9.7
De Onbereikbare - 15: Het Onbereikbare Berei...Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Helaas moesten Diana en ik nog even wachten met het stellen van de vragen die we hadden, want Roos en Esther hadden dringende zaken te doen in Ierland en vertrokken die ochtend al redelijk vroeg. Mijn zusje en ik besloten om de tijd goed te benutten ..."
10-11-21
9.7
De Onbereikbare - 14: Het ExamenDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Examen, Met Familie, Roodharig,
"De volgende ochtend werden Diana en ik tegelijk wakker en toen ik mijn ogen opende keek ik recht in de ogen van Diana, die me verliefd lag aan te kijken. Ik gleed naar haar toe en gaf haar een zachte kus en Diana kroop tegen me aan, zodat we even lat..."
22-10-21
9.4
De Onbereikbare - 13: Het Ultieme RitueelDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Een paar dagen na de bruiloft vertrokken Roos en mijn moeder naar Ierland voor hun huwelijksreis. Roos wilde mijn moeder haar geboorteland laten zien en kennis laten maken met mensen, die later eventueel nog een rol van belang konden spelen, met name..."
13-10-21
9.7
De Onbereikbare - 12: De BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft, Met Familie, Roodharig,
"Onze wereld was helemaal veranderd. Tijdens de voorjaarsvakantie verhuisden we naar het kasteel en nadat mijn moeder onze oude woning verkocht had, stond zij erop dat zij de bruiloft zou gaan organiseren. Uiteraard hoefde ze dat niet in haar eentje t..."
01-10-21
9.4
De Onbereikbare - 11: Veranderende RelatiesDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Het bijzondere feest was nu enkele maanden achter ons en er werd door niemand meer over gesproken. Natuurlijk bleef ik met de beelden van de seksuele handelingen, die ik onbedoeld en onwetend met mijn moeder heb uitgehaald door mijn gedachten spoken,..."
21-09-21
9.7
De Onbereikbare - 10: Een Apart FeestDoor: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Met Familie, Roodharig,
"Het was vlak voor de herfstvakantie dat ik een telefoontje kreeg van Roos met de vraag of ik die week, na schooltijd, haar op het kasteel kon helpen met een klusje. Ik vond het best en zo trok ik s middags samen met mijn zusje, die ook graag mee wil..."
08-09-21
9.6
De Onbereikbare - 9: Vakantie Op Het KasteelDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel, Met Familie, Roodharig, Vakantie,
"Eindelijk had ook mijn moeder vakantie en, zoals ik al vermoed had, pakten we onze spullen en trokken voor de duur van de vakantie, op uitnodiging van Roos, bij haar in het kasteel. Het luidde een heerlijke tijd voor mij in. Met enige regelmaat kwam ..."
26-08-21
9.5
De Onbereikbare - 8: De OntdekkingstochtDoor: Borrie70
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Eindelijk kwam de zomervakantie er dan toch aan. Met nog maar een daagjes afronding en feestelijkheden op school zou de lange vakantie beginnen. Ik had deze middag mijn rapport gekregen en was met glans over gegaan naar de vijfde klas van het Atheneu..."
13-08-21
9.5
De Onbereikbare - 7: De Rollen Worden Omgedr...Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"De volgende dag werd ik pas tegen het einde van de ochtend wakker en weer lag ik in mijn eigen bed in mijn kamer van het kasteel en weer vroeg ik me af of ik alles gedroomd had. Ik keek onderzoekend de kamer rond en zag de gordijnen dicht zitten, ter..."
01-08-21
9.5
De Onbereikbare - 6: De Magie Van Het Kastee...Door: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel, Met Familie, Roodharig,
"De avond verliep verder erg rustig en nadat ik naar bed was gegaan, kon ik de slaap niet vatten. Alle belevenissen met de twee zussen schoten door mijn hoofd en ik had me nog een keer afgetrokken in de hoop dat tot rust zou komen, maar ook dat kon ni..."
22-07-21
9.4
De Onbereikbare - 5: Een Bijzondere LesDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"De lente ging met een hittegolf over in de zomer en dat was ook het moment dat mijn zusje Diana haar vijftiende verjaardag ging vieren. Sinds mijn zusje de puberleeftijd bereikte keek ik hier altijd erg naar uit. Iet zozeer vanwege mijn zusje, maar o..."
29-06-21
9.4
De Onbereikbare - 4: Schilderen En Schilderi...Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Met Familie, Pijpen, Roodharig, Trio,
"Het schilderwerk op het kasteel vorderde gestaag. Er waren geen grote muren meer en alle tijd, die ik nodig had, besteedde ik aan de wensen van Roos om leuke, grappige en vooral erotische tekeningen te maken. Doordat dit nogal gedetailleerd was en ik..."
20-06-21
9.3
De Onbereikbare - 3: De Eerste LesDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"De winter kwakkelde rustig door en ging met veel regen gepaard over in het voorjaar. Mijn moeder had nog regelmatig contact met Roos, waarbij de laatste graag bij ons kwam en dan ook bleef slapen. Dit waren moeilijke dagen voor mij, want hoewel Roos ..."
11-06-21
9.5
De Onbereikbare - 2: KerstvakantieDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Met Familie, Roodharig, Vakantie,
"De volgende ochtend was het eerste kerstdag en zat iedereen in een opperbest humeur aan de ontbijttafel en zoals gebruikelijk in ons gezin op vrije dagen, zaten we daar in onze slaapkleding, wat er uit bestond dat mijn moeder een lange verschoten kam..."
05-06-21
9.4
De Onbereikbare - 1: De VreemdelingDoor: Borrie70
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Roodharig,
"Het begon toen ik vijftien was. Samen met mijn twee beste vrienden, Jan en Kees, hadden we op het terrein van het verlaten en enigszins vervallen kasteeltje, een ooit zeer statig buitenhuis net buiten de dorpsgrenzen, aan de rand van een met bosschag..."
03-06-21
9.5
De WraakDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
"Monica was een mooi en lief meisje en met haar zeventien jaar was ze al een hele dame om te zien. Ze was slank en gespierd, maar niet als een bodybuilder, nee als een jonge vrouw, die niet vies is van een beetje hard werk en dat was precies waar haar..."
18-05-21
8.7
Gfe - 8: Een Nieuw Leven Voor Drie (slot)Door: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"We waren inmiddels twee jaar verder en in die tijd was er veel gebeurd. De vader van Eva en Katja heeft niet lang in de gevangenis gezeten, want zoals bekend, was de gevangenis geen pretje voor zedendelinquenten en zeker niet als er kinderporno bij k..."
12-01-21
9.3
Gfe - 7: Verjaardag Van KatjaDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Verjaardag, Zus,
"De laatste week van Berends vakantie was ingegaan en Eva en ik hadden nog steeds veel plezier in de winkel, die steeds meer aanloop kreeg van mensen, die ontdekten hoe leuk een winkel kan zijn als je er ook gewoon kon komen voor een bakkie koffie of ..."
05-01-21
9.5
Gfe - 6: Een Nieuw LevenDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Ruim een week na de bezichtiging van het appartement boven de winkel van Berend zaten Eva en ik bij Katja thuis plannen te maken hoe we de woning zouden gaan aankleden en inrichten. Op de een of andere manier vond ik het heel prettig dat Katja mee ko..."
29-12-20
9.5
Gfe - 5: Van Girl Friend Experience Naar Fri...Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"De woensdagmiddag na mijn lustvolle weekend met Eva en Katja was ik fluitend bezig in de boekenwinkel waar ik mijn bijbaantje had. Er waren op school enkele uren uitgevallen vanwege weer een of andere heisessie voor de docenten en mijn baas had me ee..."
24-12-20
9.6
Kleine Geile RenskeDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar,
"Daar liep ik dan met mijn goede fatsoen, dolende door een vreemde stad op zoek naar het hotel dat ik pas drie dagen geleden had geboekt. Een hotel waar ik hopelijk nog veel plezier zou kunnen beleven met Renske, die de reden was waarom ik hier liep. ..."
19-12-20
9.1
Gfe - 4: Uitgesproken WensenDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zussen,
"Nadat Katja, Eva en ik klaar waren met ons op te frissen en we schoon, droog en in meer of mindere mate aangekleed waren, moest ik in de woonkamer tussen hen beiden in komen zitten op de brede bank. Even later zaten we uitgebreid na te praten over Ev..."
18-12-20
9.5
Gfe - 3: Geëscorteerde Naar Echte LiefdeDoor: Borrie70
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"De volgende ochtend werd ik al vroeg uit mijn slaap gerukt door mijn telefoon. Nog half in dromenland keek ik niet wie mij belde, maar nam direct op. Goedemorgen Rob. hoorde ik de stem van Roos en ik was gelijk wakker. Eh hey hoi Roos. Z..."
15-12-20
9.7
Gfe - 2: Escort Met BenefitsDoor: Borrie70
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Escort,
"Lange tijd heb ik nagedacht over wat er was gebeurd tussen Roos en mij en had zelfs een paar zeer vertrouwelijke gesprekken met mijn studie vriendin Jenna over mijn probleem. Naarmate de tijd verstreek realiseerde ik mij maar al te goed dat Roos geli..."
12-12-20
9.6
Gfe - 1: Verliefd Op Een EscortDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Escort,
"Het was twee weken na mijn achttiende verjaardag en weer werd ik geconfronteerd met de vraag van mijn vader wanneer ik nou eindelijk eens aan de vrouw ging. Ik werd er z moe van Mijn vader is een goedzak hoor, maar de handigheid en kracht ..."
12-12-20
9.0
De HoofdprijsDoor: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Escort, Poker, Rollenspel, Trio,
" Hey Rob, heb jij komende vrijdagavond vrij vroeg mijn vriend Tim mij via de telefoon. Eh ja, ik denk het wel. Hoezo antwoordde ik. Pokeravond. Bij mij. We spelen om een speciale prijs. Hoorde ik hem grinnikend zeggen. Oh Wat is ..."
27-11-20
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 50: De Cirkel Is R...Door: Borrie70
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
"De weken die volgden waren weken vol uitputting. Niet alleen hadden Rocky en ik met enige regelmaat seks tijdens het werk, maar nadat Lena ons een keer had betrapt en zich op Rocky had gestort met haar kut, kwam ze steeds vaker langs op mijn kantoor...."
11-08-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 49: Technische SexDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Een maand later was het dan zo ver en werd de nieuwe machine ge nstalleerd op de designafdeling. Het apparaat zelf was heel handig opgebouwd uit diverse bestaande modules, die met enige aanpassingen aan elkaar werden gekoppeld. Chantal had Rocky gevo..."
16-07-20
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 48: Hanny En RockyDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het was een lange en vermoeiende rit vanuit Hannover terug naar huis. Er waren, zoals altijd, veel wegwerkzaamheden en er stond een heel lange file in Bad Oeynhausen, waar de snelweg onderbroken was en we dwars door het stadje heen moesten met al zij..."
18-06-20
9.6
LunaDoor: Borrie70
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Roodharig, Tiener,
"Vorige maand was het allemaal begonnen. Het was hoogzomer en de vakantietijd naderde, maar niet voor mij. Mijn baas, die de afdeling uit kostenoverwegingen zo beperkt mogelijk bemande had weer eens een project verzonnen en aangezien ik als de senior ..."
11-06-20
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 47: Nuttig Bezoek ...Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Drie dagen zat ik nu al in Hannover en werkte me de ballen uit mijn broek. Lena had een nieuwe leverancier voor stoffen weten te contracteren en aan mij de schone taak gegeven om de initiatie van de samenwerking ter plekke op poten te gaan zetten. Op..."
10-06-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 46: The Charles Di...Door: Borrie70
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"De eerste maanden na Fleur haar zestiende verjaardag was alsof Renate en ik helemaal opnieuw moesten leren om te gaan met onze seksualiteit. Fleur bleek bijna onverzadigbaar in haar drang naar seks en dat gold zowel naar mij als naar Renate. Niet dat..."
05-06-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 45: Speciale Verja...Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend werd ik veel te vroeg gewekt door Irene, die me wakker schudde. Kom op Rob, we gaan je jarige dochter verrassen. Gapend en strompelend liet ik me uit het veel te lekkere bed trekken en dook snel onder de douche om wakke..."
27-05-20
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 44: Speciale Verja...Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verjaardag,
"We waren inmiddels alweer een jaar verder. Een jaar waarin veel gebeurd was. Op het werk ging alles helemaal naar wens en hadden we geen klagen. Ons logistieke centrum deed erg goede zaken en we haalden nu niet alleen de kleding op bij de ateliers in..."
12-05-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 43: Een Nieuw Leve...Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De rest van de ingelaste vakantie met onze nieuwe vriendinnen verliep zoals verwacht. Irene en Ineke kwamen helemaal bij van de ellende die ze achter zich hadden gelaten en voelden zich helemaal op hun gemak bij ons. Hoewel Irene heerlijke seks met R..."
21-04-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 42: Met Zijn Drie...Door: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Toen op vrijdagmiddag Fleur thuis kwam van school, konden we bij wijze van spreken gelijk in de auto om weg te gaan naar ons vakantiehuis. Renate had de koffer van Fleur al gepakt, al hadden we in het huisje voldoende liggen. We dronken nog snel een ..."
28-03-20
9.5
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 41: AfscheidsfeestDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Twee weken na het heerlijke bezoek aan de club in Elspeet, werden Lena en ik gevraagd om bij Theo op bezoek te komen. Hij was nog steeds ziek en hoewel ik van Lena had begrepen dat haar vader weliswaar ernstig ziek was, zou het niet levensbedreigend ..."
17-03-20
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 40: Een Nieuw Acco...Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Een half jaar na de re nie van mijn oude school zat ik flink te buffelen op kantoor. Mijn baas Theo was behoorlijk ziek en zijn taken werden nu door mij en zijn dochter Lena waargenomen. De bouw van het nieuwe distributiecentrum liep gelukkig goed on..."
11-03-20
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 39: De ReünieDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Reunie,
"Mede door de mooie projecten die ik met Esther kon uitvoeren, alsmede ook een tweetal andere accounts, die ik binnen had weten te halen, groeide het bedrijf van Theo bijna uit zijn voegen. Theo had mij altijd beloofd om zijn bedrijf niet te groot te ..."
22-02-20
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 38: Project Met Pr...Door: Borrie70
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"De rest van de vakantie bleven we in nauw contact met Esther en Sjaak. Vaak ook letterlijk, want er werd nog behoorlijk wat geneukt met elkaar. Ook Sanne bleef wat vaker thuis om mee te genieten, maar ging toch ook wel vaak naar haar vriendje Stef en..."
07-02-20
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 37: Werkvakantie A...Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Belgie, Vakantie,
"Ruim vijf jaren werkte ik nu al bij Theo en nog steeds met heel veel plezier. Dat ik regelmatig met Lena op stap mocht had daarbij natuurlijk ook aan bijgedragen, maar ook het werk was echt leuk te noemen. Met enige regelmaat vlogen we kriskras door ..."
08-01-20
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 36: Een Klusje In ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitenland,
"Op een vrijdagmiddag, vlak na mijn 26e verjaardag, die groots werd gevierd met al mijn familie en vrienden, werd ik bij mijn baas Theo op kantoor geroepen. Lena, de jongste van zijn drieling dochters die inmiddels al een tweetal jaar bij ons werkte, ..."
23-12-19
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 35: Afscheid Van H...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"In een jaar kan er veel veranderen. Nadat Renate terug was gekomen van haar trip naar haar oudoom en tante, hebben Marieke en ik haar alles verteld van het geile feest bij mijn werkgever en mijn zus was niet meer te houden. Ze wilde koste wat kost o..."
22-12-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 34: De Vrouw Van M...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Baas,
"Het opgegeven adres was in Hilversum en na een rustige rit van ongeveer twintig minuten kwamen we in een chique villawijk en al snel had ik het opgegeven adres gevonden. Het was het laatste pand aan een doodlopende weg en het terrein was compleet omh..."
28-11-19
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 33: Kleding Kopen ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende dag was ik, niet verwonderlijk na de lange geile avond thuis, niet heel erg oplettend op mijn werk. Dit was Theo, de baas, ook opgevallen en aan het eind van de ochtend riep hij me bij hem op zijn kantoor en nadat ik een grote mok koffie ..."
11-11-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 32: Kleding Kopen ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Na het afsluiten van mijn bestaan als student besloot ik een tijdje rust te nemen en tijd te nemen voor de leuke dingen des levens. Hierdoor kon ik eindelijk een echte band opbouwen met mijn dochtertje Fleur, inmiddels alweer een leuke peuter van bij..."
02-11-19
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 31: De Laatste Loo...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"Sinds de massage met Mireille had ik, naast Renate, nu een tweede persoon waar ik mijn massagekunsten op mocht oefenen. Mireille kwam steeds vaker langs en vroeg me dan of ik een nieuwe techniek aan het bezigen was en of ik die bij haar wilde uitvoer..."
26-10-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 30: Stage En Massa...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage,
"Sinds de vakantie zijn Renate en ik nog meer naar elkaar toe gegroeid. Van broer en zus, die elkaar twee jaar eerder nog niet eens kenden, laat staan het bestaan van elkaar wisten, waren we nu echte geliefden geworden. De goede geest van Floor hing n..."
26-10-19
9.2
Beste Vriendin - 2: SlotDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin,
" b 4 Zonsverduistering met een nat randje b Twee jaar later maakten we ons, vanuit de sportvereniging, op om met een grote groep naar Verdun te gaan om de totale zonsverduistering te gaan bekijken. Ik had intussen een relatie gekregen me..."
16-10-19
9.6
Beste Vriendin - 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin,
" i Dit is het verhaal over n van mijn dierbaarste vriendinnen. Een lekkere meid waarover ik vaak genoeg heb gefantaseerd en graag intiem mee was geworden, maar het om diverse redenen nooit ben geweest. De aanleidende gebeurtenissen in het verhaal z..."
16-10-19
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 29: Toscaanse Hitt...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Toscane,
"Al bijna drie weken verbleven we in onze luxueuze erotische villa, midden in Toscane en genoten van de luxe, het comfort, de rust en natuurlijk van elkaar. Niet dat we de hele dag rollebollend door het huis geilden, want dat zou geen mens volgehouden..."
16-10-19
8.9
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 28: Een Zware Peri...Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Een nieuw schooljaar brak aan en ondanks dat Petra, Renate en ik nog regelmatig seks met elkaar hadden, bleek het helaas geen jaar te worden van jubel en feest. Het eerste bericht kwam van Floor, die vlak voor de herfstvakantie met de mededeling kwam..."
15-10-19
8.8
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 27: RenateDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Eindelijk was het vrijdag geworden en gespannen zat ik te wachten tot ik Floor van het station kon ophalen. Ondanks dat ik inmiddels redelijk intiem met Petra was geworden, verlangde ik echt weer om mijn vriendin in mijn armen te kunnen nemen. Tegen ..."
14-09-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 26: PetraDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Langzaam veranderde iets in het huis in Utrecht. Petra had de dag nadat ze met mij had gesproken een heel lang en goed gesprek gehad met Renate over haar liefde voor vrouwen en dit was zo goed gegaan, dat Renate zich een stuk losser begon te gedragen..."
06-09-19
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 25: Op KamersDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"We zijn inmiddels een jaar verder en er is best veel gebeurd in die tijd. Marieke is nog steeds bezig met haar studie in Groningen, Floor met haar studie in Middelburg en ik was begonnen met mijn opleiding in Utrecht. Voordat ik aan de opleiding bego..."
01-09-19
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 24: Een Gelukkig G...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Pas twee dagen later zagen we onze buren weer. Ze kwamen bij ons een borrel halen voor we naar de woensdagavonddicso zouden gaan en van hen kregen we het hele verhaal te horen wat er gebeurd was toen zij uit Wismar terug waren gekomen. Toen ..."
31-08-19
9.3
De AutoshowDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Eindelijk was het dan zo ver. Na tien jaar sleutelen, stad en land te hebben afgereisd en enkele duizenden euro s uitgegeven aan onderdelen en accessoires, was mijn Rolls Royce Phantom III uit 1936 helemaal klaar. Hoe anders zag hij eruit toen ik hem..."
10-08-19
9.0
Date Met Mijn InternetvriendinDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Date, Dating, Internet,
"Met een zucht sloot ik mijn PC af en volgde mijn vriendin naar de slaapkamer. Vijf jaar waren we nu samen, intens verliefd op elkaar, maar seks hadden we nog nooit gehad. We hebben het wel geprobeerd in het begin, maar waar we op alle fronten naadloo..."
12-07-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 23: Met De Tweelin...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Strand, Tweeling,
"De disco, of eigenlijk de parenclub van afgelopen zaterdag was me toch niet helemaal in mijn koude kleren gaan zitten. De hele zondag heb ik een beetje verdwaasd rond gelopen en was echt ontzettend moe. Moe van alle seks, moe van alle indrukken en mo..."
05-07-19
8.8
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 22: De Disco, 2Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Marieke en ik zaten aan de bar van de disco te genieten van ons bier en keken lekker om ons heen naar de paren, die met elkaar aan het dansen of aan het vrijen waren. De sfeer was los, gemoedelijk en vooral erg erotisch. Al het jongere publiek leek i..."
27-06-19
8.9
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 21: De Disco, 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend begon al gelijk goed doordat ik heerlijk wakker werd gepijpt door Anita. Toen ik eenmaal doorhad wat ze met me aan het doen was, trok ik haar onderlijf naar me toe om haar het orale genot te retourneren en pas nadat we beiden zali..."
20-06-19
9.1
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20: Vakantie Op Nu...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nudisme, Vakantie,
"Eindelijk was het zover. Na lang zwoegen, lang leren en het doorploeteren van twee weken van examenstress, waren we eindelijk klaar met de middelbare school. Tussen het laatste examen en het moment van de uitslag, hadden Floor en ik extreme rust geno..."
13-06-19
9.1
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19: Het Eindexamen...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Eindelijk was het zover. De laatste tentamens zijn geweest en als uitlaatklep mochten helemaal los gaan op school. Van de conci rge hadden we de sleutels van de school gekregen en hij had voor deze keer s avonds het alarm er af gehouden, zodat wij a..."
08-06-19
9.1
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 18: Laatste School...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het laatste schooljaar was al weer een tijdje aan de gang en na de eerste tentamenperiode, waarin zowel Floor als ik goede cijfers hadden behaald, was het tijd geworden voor wat ontspanning. Mijn zusje Renate en ik hadden regelmatig contact met elkaa..."
29-05-19
9.1
Verlangen Naar Mijn Dochter - 2: SlotDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Buurvrouw, Dochter, Verlangen,
" b Deel 2 De Ontlading b De volgende ochtend werd ik gewekt met de geur van vers gezette koffie, de geur van vers gebakken croissants en het zicht op mijn lieve dochter, die in haar kamerjas mijn slaapkamer binnen was gekomen met een die..."
24-05-19
9.2
Verlangen Naar Mijn Dochter - 1Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Verlangen,
" i Dit verhaal is geschreven op verzoek van een lezer. Ik maak hier geen gewoonte van, maar dit specifieke verzoek was zo leuk, dat ik het met veel geschreven heb. i b Deel 1 Het Verlangen b Pam was mijn oogappeltje, altijd a..."
23-05-19
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17: Ontmoeting Met...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik werd wakker en keek eens om mij heen om mij te ori nteren. Ik herkende al snel de hotelkamer en het eerste dat mij opviel was de geur van seks die er nog hing van de vorige avond. Naast mij lag Floor nog lekker te slapen en ik keek naar haar ranke..."
21-05-19
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16: Op Weg Naar Re...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar,
"Die vrijdag waren Floor en ik al vroeg klaar met school en haastten ons naar huis om ons om te kleden en onze tassen te pakken voor het weekend, waarin we Renate zouden ontmoeten, waarvan we nog steeds niet wisten, wat ze van ons wilden. Een beetje o..."
16-05-19
9.1
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 15: De DagboekenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het nieuwe schooljaar was al weer enkele weken oud en toen Marieke in een weekend weer thuis was, vroeg ze me op een regenachtige zaterdag of ik nog in de dagboeken van mijn overleden moeder had gelezen. Dit was niet het geval en omdat we toch niets ..."
09-05-19
8.9
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 14: Het Grote Gehe...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Een week na de fotosessie in de tuin later waren de foto s klaar en Anita kwam ze met trots presenteren, wat uiteraard uitmondde in een heerlijke orgie met zijn allen. Tevens werden er afspraken gemaakt om een vergelijkbare sessie te houden met de jo..."
27-04-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13: Foto’s MakenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Enkele weken gingen voorbij na mijn memorabele middag en avond met Floor en haar moeder Anita. Ik kwam er nog steeds graag, ook al bleek Anita zich toch niet helemaal op haar gemak te voelen bij het idee dat zij seks had gehad met het vriendje van ha..."
10-04-19
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 12: Een Vriendinne...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend werd ik wakker doordat ik een beweging in het matras voelde. Toen ik mijn ogen opende zag ik Floor haar kamerjas aantrekken en heel stil de kamer verlaten. Dit verbaasde mij wel een beetje en ik besloot om haar te volgen om te zie..."
02-04-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 11: Een Echt Vrien...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn relatie met mevrouw van Dijk hield goed stand. We waren uitermate voorzichtig als ik naar haar toe ging en als we op school waren en hoewel we er ontzettend van genoten, hadden we ook besloten om niet al te vaak bij elkaar te komen, puur uit ang..."
27-03-19
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10: Mevrouw Van Di...Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"De volgende weken kwamen Floor en ik steeds meer tot elkaar. Elke dag haalde ik haar op van huis en s middags bracht ik haar ook weer naar huis terug. Op die twee dagen dat ik of een uur eerder klaar was of zij een uur later kon beginnen, wachtten w..."
19-03-19
9.3
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 9: Een Nieuw Schoo...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De laatste avond van onze vakantie was aangebroken en toen wij naar bed gingen, werd ik plots tegen gehouden door Michael, die mij vroeg of hij die laatste avond bij zijn zus mocht slapen. Ik vond het prima natuurlijk, want ik snapte ook wel dat hij ..."
14-03-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 8: Sergeant SachaDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Een aantal dagen later dan eerder toegezegd kwam Michael, de broer van Marieke, dan toch met verlof na zijn oefening in Duitsland met zijn compagnie. Marieke was al helemaal uitzinnig van vreugde dat ze haar broer weer bij zich kon hebben en ik was w..."
07-03-19
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 7: Een Lotje Uit D...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Strand, Trio,
"Na mijn heerlijke middag op het strand met Lotje kwam ik fluitend het huisje binnen, waar ik vrolijk werd begroet door Karel, die al in adamskostuum op de bank een sigaret zat te roken. Ik plofte naast hem neer, knuffelde hem even en bietste een siga..."
26-02-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 6: Meisje Op Het S...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Strand,
"Op een ochtend was ik vroeg wakker. Naast mij lag Marieke nog heerlijk te slapen en ik keek even verlekkerd naar haar mooie naakte lichaam, waar ik inmiddels al zoveel genot van heb mogen ontvangen. Heel zachtjes streelde ik de warme zachte huid en e..."
19-02-19
9.0
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 5: Op Vakantie In ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Belgie, Eerste Keer, Vakantie,
"Dit weekend was het dan zo ver. Nu ik steeds meer als een volwaardig lid van het gezin werd gezien en ik mij ook zo voelde, had ik er ontzettend veel zin in om met deze lieve mensen een paar weken op vakantie te gaan in hun huisje aan de Belgische ku..."
13-02-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 4: Geheel Nieuwe M...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend werd ik alleen wakker in het bed van Marieke. Nog een beetje rozig lag ik dromerig om mij heen te kijken en zag alles van de vorige avond nog een keer als een film voor mijn geest voorbij trekken. Met een brede trotse grijns lag i..."
05-02-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 3: Mijn Eerste Kee...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"De volgende ochtend werd ik om 7 uur wakker met een volle blaas en ging snel een plas doen in de badkamer. Ik liep daarbij langs de kamer van Michael waar de deur open stond. Een beetje nieuwsgierig keek ik zijn kamer binnen en zag dat er niemand was..."
30-01-19
9.4
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 2: Een Nieuw ThuisDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend werd ik pas laat wakker, met mijn hand nog steeds in de kleverige boxershort en om mijn piemel geklemd. Heel even klonk in mijn hoofd de stem van mijn moeder, die kijvend riep dat ik een zondaar was, maar die gedachte werd al snel..."
29-01-19
9.2
Ik Hou Van Alle Vrouwen - 1: Hoe Het BegonDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Net als heel veel kinderen van die leeftijd was ik twaalf jaar jong toen ik meer dan vriendschappelijke interesse kreeg mensen van het andere geslacht. De reden bij mij was mijn buurmeisje Esmareille, een ontzettend mooi meisje van mijn leeftijd met ..."
25-01-19
9.1
Gaia - 6: Een Nieuw LevenDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" i Tijdloos Weerzien met het verleden, deel 2 i Terwijl Gaia en ik door een soort tijdgat reisden merkte ik dat onze naakte lichamen zich langzaam hulden in middeleeuwse kledij, dat draadje voor draadje om onze lichamen werden gewikkeld...."
14-11-18
9.0
Gaia - 5: De OnthullingDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Truth Or Dare,
" i Heden Truth or Dare i Met een kloppend hart keek ik in de lachende ogen van Gaia, toen zij mij begroette nadat ik haar dochter Lucy thuis had gebracht omdat haar fiets in de stad gesloopt was. Daar stond ik dan. Eindelijk had ik conta..."
14-11-18
8.9
Gaia - 4: Redding In NoodDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Zonder Slipje,
" i Heden Vrijdagmiddagborrel i Heerlijk lag ik tegen de rug van Gaia nog bij te komen van mijn eerste keer seks toen de deur van haar kantoor werd open gegooid en mijn drie collega s, samen met Diana haar kantoor binnen kwamen gelopen vo..."
14-11-18
9.0
Gaia - 3: Meer Vrouwen Op De Werkvloer GraagDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Heden Bijzonder voorstel i Rob hoorde ik vaag een vrouwenstem roepen. Rob Gaat het jongen Ja meesteres. Kreunde ik met een van pijn vervormde stem. Ik eh Stil maar Rob. Zei de stem weer en ik deed langz..."
07-11-18
9.4
Gaia - 2: Vrouwen Zijn De BaasDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Heden Werk gevonden i Vers geschoren en netjes aangekleed was ik, Rob een nogal timide man van 22 jaar, op weg naar mijn eerste echte baan. Na zijn VWO heb ik weliswaar enkele korte baantjes gehad, maar omdat ik niet wist wat ik wilde..."
07-11-18
9.0
Gaia - 1: Droom Of WerkelijkheidDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Heden Ongelukkige val i Het was een schitterende zomerdag toen ik, Rob, een onopvallende, beetje slungelachtige, jongeman van net 20 jaar, uit het midden van het land, besloot om in de buurtsupermarkt wat boodschappen te gaan doen voo..."
07-11-18
9.0
Kleine Geile Sam - 5: Alles Komt Bij ElkaarDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De dagen die volgden op de eerste keer seks met mijn dochter gingen als een waas aan mij voorbij. Ik voelde mij ongelooflijk schuldig. Schuldig dat ik geen weerstand heb kunnen bieden aan mijn verlangens naar Sam, maar ook schuldig naar Anneke, omdat..."
10-10-18
9.5
Kleine Geile Sam - 4: Het Vlees Is ZwakDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Sinds mijn laatste bezoek aan Anneke, de moeder van mijn dochter s vriendinnetje Patty, belden wij elkaar steeds regelmatiger en kwamen we ook vaker bij elkaar over de vloer. Mijn dochter Sam vond het geweldig, want dan kon ze met me meerijden om wee..."
09-10-18
9.5
Kleine Geile Sam - 3: TwijfelsDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar,
"Eindelijk dinsdag. Patty was gisterenavond weer naar huis gegaan en eindelijk kon ik me weer op andere dingen gaan focussen dan de lekkere ontdekkingstocht van mijn dochter met haar vriendin. Het werd, naarmate het weekend vorderde voor mij ook steed..."
05-10-18
9.5
Kleine Geile Sam - 2: Op Zoek Naar Het Onbek...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Na een verkwikkende en vooral schoonmakende douche trok ik een schone short en t shirt aan en ging naar de woonkamer om nog even TV te kijken. Op de bank vond ik mijn dochter onderuit gezakt, enkel gekleed in haar lange oversized slaapshirt. Ze lag w..."
04-10-18
9.4
Kleine Geile Sam - 1: Van Kind Naar Jongvolw...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn dochter Sam, of Samantha zoals ze voluit heette, was een laatbloeier. Tot haar veertiende was ze nog met haar speelgoed bezig en waande zich graag in haar fantasiewereldje, waar ze heerlijk zichzelf kon zijn en zich kon afsluiten van de boze bui..."
03-10-18
9.3
Mijn Nicht Wendy - 8: Einde Van De Vakantie,...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Vakantie,
"Terwijl ik met mijn tante het bed deelde, waren mijn vader, Vivian en Wendy in de stad aan het winkelen. De meiden vlogen kledingwinkel in en uit, maar konden niks naar hun smaak vinden. Uiteindelijk kwamen ze in een zijstraat een erotische winkel te..."
14-09-18
9.1
Mijn Nicht Wendy - 7: De Pret Blijft Maar Ko...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"Sanne keek ons even aan en liep op zo n manier het huisje binnen, dat wij niet anders konden doen, dan haar te volgen. In de keuken opende Sanne de koelkast en boog met gestrekte benen voorover, zogenaamd om de voorraad onderin te bekijken. Zij stond..."
13-09-18
9.1
Mijn Nicht Wendy - 6: Dolle VakantiepretDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Nicht, Vakantie,
"We keken lachend Vivian en Ben na en toen richtte Sanne zich weer tot ons. Zo, die vermaken zich voorlopig wel. Jouw zus weet nog niet wat haar te wachten staat. Ben heeft namelijk nog al een uithoudingsvermogen. Daar ben ik blij om. Zei..."
13-09-18
9.3
Mijn Nicht Wendy - 5: Met Hele Gezin Op Vaka...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Vakantie,
"Ongeveer twee uur na onze lekkere ochtendseks werd ik wakker, doordat Wendy naast mij een kreet van schrik gaf. Ik opende direct mijn ogen en zag op het voeteind van mijn bed mijn tante zitten en zij keek naar ons met een blik waarin in plaats van bo..."
05-09-18
9.1
Mijn Nicht Wendy - 4: Geen Geheim MeerDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nicht,
"De volgende ochtend werd ik alleen wakker in het bed van Wendy en met een heerlijk gevoel dacht ik terug aan de vorige avond, waarin we beiden bij elkaar onze maagdelijkheid hadden verloren, nee aan elkaar hebben geschonken. Een heerlijk gevoel trok ..."
31-08-18
9.6
Mijn Nicht Wendy - 3: Modeshow Met GevolgenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"De volgende dag werden we relatief vroeg gewekt want er kwam een verrassing en wel in de vorm van een opbouwzwembad, die mijn tante had besteld en nu werd ge nstalleerd. Het was een relatief groot bad van ongeveer zes bij zes meter in het vierkant en..."
30-08-18
9.3
Mijn Nicht Wendy - 2: De Jonge OnderzoekersDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"Het bleef even stil en ik bleef mijn nicht Wendy aankijken, die naast mij op het bed zat. Ik was erg nieuwsgierig waarom zij midden in de nacht op mijn kamer was gekomen, maar het leek mij verstandiger om haar het initiatief te laten, want het was du..."
29-08-18
9.4
Mijn Nicht Wendy - 1: Naar Het Schoolfeest M...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Nicht, School,
"Ze heette Wendy en was de jongste van twee dochters van de zus van mijn moeder en daarmee mijn nichtje dus. Wendy was van mijn leeftijd en aangezien zij in hetzelfde dorp woonde als ik, trokken we veel met elkaar op. Al toen ik een jong knulletje was..."
29-08-18
9.1
Klassiek Geschoold - 27: Het Gezin Is Comple...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
" i Dit is het laatste deel in deze serie, wat op zich lastig was, aangezien er nog zo veel avonturen te vertellen zijn, maar ik was bang om te veel in herhalingen te verzanden. Weest niet ongerust, want idee n zijn er nog genoeg, maar die zullen in a..."
31-05-18
9.4
Klassiek Geschoold - 26: Een Mooi Leven Met ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Ons Amerikaanse avontuur lag al weer enkele jaren achter ons en het bedrijf van Daphne en mij liep naar ieders tevreden en ging als een speer. De ruime ervaring van Daphne als zakenvrouw in zowel grote als kleine bedrijven wierp zijn vruchten af. Met..."
22-05-18
9.1
Klassiek Geschoold - 25: Suburban Live - 6, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Drie maanden waren we weer in Amerika toen Daphne belde vanuit Nederland met de mededeling dat de eerste concrete opdracht voor ons nieuwe bedrijf een feit was geworden. Het betrof een nieuw winkelcentrum in nieuw te bouwen woonwijk in een stad, niet..."
15-05-18
9.3
Klassiek Geschoold - 24: Vakantie In Nederla...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School, Vakantie,
"Eindelijk zouden we weer eens terug gaan naar Nederland. Na ruim anderhalf jaar in Portland hard gewerkt te hebben aan mijn project, werd het nu tijd om het thuisfront weer eens op te zoeken. Hilde was ook tussen twee concertcycli in en we konden het..."
02-05-18
9.1
Klassiek Geschoold - 23: Suburban Live - 5, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"De relatie tussen ons en Celine werd sinds de memorabele avond alleen maar hechter en de beide dames gingen steevast samen naar de repetities van het orkest en een paar maanden later werd Hilde eindelijk opgesteld bij een optreden tijdens een uitvoer..."
25-04-18
9.4
Klassiek Geschoold - 22: Suburban Live - 4, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Twee weken na de lekkere avond met onze buren liep ik een beetje te slenteren door zo n mega winkelcentrum in Portland op zoek naar een cadeau voor Hilde, die binnenkort jarig zou zijn. Winkel in en winkel uit en nog steeds niet gevonden wat ik mijn ..."
17-04-18
9.0
Klassiek Geschoold - 21: Suburban Live - 3, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, School,
"De volgende dag stapte ik gelijk bij het begin van de werkdag bij Rik naar binnen. Ik vertelde hem dat de lange werkdagen zijn tol begonnen te eisen en na een lang overleg beloofde hij mij dat hij alles in het werk zou zetten om mij meer vrij inplanb..."
11-04-18
9.2
Klassiek Geschoold - 20: Suburban Live - 2, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje, School,
"Twee weken heeft het geduurd voordat ik Barry weer te spreken kreeg. Al die tijd hadden hij en Janet ons weten te ontwijken en toen ik hem eindelijk te spreken kreeg, vroeg ik hem waarom hij opeens zo raar had gereageerd na onze, in onze ogen, zeer g..."
28-03-18
9.2
Klassiek Geschoold - 19: Suburban Live - 1, ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Eindelijk was het zover. Onze dochter Georgina groeide als kool, was kerngezond en godzijdank een erg rustige baby, die vaker wel sliep dan niet. Ze was nu sterk genoeg om te vliegen en dat was het moment dat wij, mijn zus, de baby en ik, de grote ve..."
14-03-18
9.3
Klassiek Geschoold - 18: Onverwacht Maar Nie...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, School, Trio, Zus,
"Ruim drie maanden was ik al weer aan het werk als assistent architect bij Daphne op kantoor. Als enige man op haar vleugel voelde ik mij als een kind in een snoepwinkel tussen die schitterende vrouwen, die het maar wat leuk vonden om met mij samen te..."
07-03-18
9.2
Klassiek Geschoold - 17: Laatste Geile Vakan...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School, Vakantie,
"Helaas liep mijn heerlijke vakantie met mijn geile zus langzaam ten einde. Via mooie omgevingen, schitterende historische stadjes en kastelen, geile avontuurtjes en leuke ontmoetingen met de meest gastvrije mensen, waren we aangekomen op het eiland R..."
06-03-18
8.8
Klassiek Geschoold - 16: Twee OntmaagdingenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, School,
"Het werd even stil in de kamer toen Hanna aan mijn zus had gevraagd of het eng was om haar poesje kaal te scheren. Hilde nam nog een laatste hapje van haar salade en zette haar bord op de tafel. Ze keek Hanna geruststellend aan en zei Welnee, ik do..."
27-02-18
9.3
Klassiek Geschoold - 15: Spelen Met Twee Gei...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"De volgende dag regende het af en aan en besteedden Hilde en ik aan een rondrit door de regio, waarbij we een kasteel bezochten, een bierbrouwerij en een goed restaurant met ons bezoek vereerden en s avonds zijn we naar de bioscoop gegaan, om er hal..."
12-02-18
9.0
Klassiek Geschoold - 14: Vakantie Met Mijn Z...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, School, Vakantie, Zus,
"Mijn stagejaar was werkelijk voorbij gevlogen en voor ik het wist stond ik met mijn diploma in mijn hand op het podium op school te kijken naar mijn lieve moeder en zus, die apetrots foto s van mij aan het maken waren. Naast deze beide belangrijkste ..."
01-02-18
9.2
Klassiek Geschoold - 13: Begin Van Een Nieuw...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
" i Lieve lezeressen en lezers, dit deel was oorspronkelijk het einde van de serie, maar door de vele lovende reacties op deze serie heb ik hem herschreven en ben inmiddels begonnen aan een vervolg, zodat er nog meer en nog langer genoten kan worden. ..."
25-01-18
9.0
Klassiek Geschoold - 12: Nieuwe KansenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Helaas is het er nooit van gekomen dat ik met Ria, de dochter van mijn baas heb mogen neuken. Niet veel later na de memorabele avond bij mijn zus Hilde zijn Ria en ik door Jaap betrapt tijdens het zoenen op kantoor toen hij veel eerder dan verwacht t..."
22-01-18
9.3
Klassiek Geschoold - 11: RiaDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Neuken, School, Trio, Zus,
"Drie jaar verder zijn we nu. Hilde is inmiddels een gevierde violiste op het conservatorium en is vanwege de afstand op kamers gegaan. Elke maand ga ik een weekend naar haar toe, waar we heerlijk van elkaar genieten en in de weekenden dat zij thuis i..."
18-01-18
9.3
Klassiek Geschoold - 10: Een Muziekles Met E...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Dochter, Massage, Moeder, School, Trio, Zoon, Zus,
"De volgende ochtend zaten we gedrie n, zoals altijd in het weekend enkel gekleed in onze kamerjassen, aan de ontbijttafel te genieten van een uitgebreid ontbijt. Toch was er iets anders, want de sfeer leek er een van een zekere ongemakkelijkheid. Als..."
15-01-18
9.3
Klassiek Geschoold - 9: De ConcertenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gluren, Moeder, Neuken, School, Zus,
"Drie weken na het nogal onfortuinlijke en vooral ongemakkelijke voorval met de videoband van mijn ouders, zaten mijn zus en ik in de bus op weg naar een hardrockconcert, waarvoor ik twee kaarten had weten te scoren. Hoewel mijn zus liever naar vioolc..."
10-01-18
8.9
Klassiek Geschoold - 8: Groeiende VerlangensDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Broer, Neuken, School, Verlangen, Zus,
"De volgende ochtend was ik al heel vroeg wakker. Kijkende over de blote schouder van mijn zus, die nog heerlijk lag te slapen, zag ik op haar wekker dat het pas 7 uur was. Ik gaf een lief kusje op de schouder van mijn zus en stond voorzichtig op om h..."
10-01-18
8.8
Double Date - 2Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
" i Op veler verzoek, met name door de meiden in kwestie, hierbij het vervolg op Double Date. i Ik nam het vestje aan van het jonge kamermeisje, dat zich nu een stuk meer op haar gemak voelde als net, toen ze nog aan het werk was en legde h..."
09-01-18
8.7
Klassiek Geschoold - 7: MarianneDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Neuken, School, Trio, Zus,
"Een stuk eerder dan gepland, maar toch was het eindelijk zover. Een maand na aanvang van de bouw van het zwembad was de tuin helemaal klaar en opgeruimd en konden we eindelijk genieten van ons eigen zwembad in de tuin. Het is precies zo geworden als ..."
09-01-18
8.5
Klassiek Geschoold - 6: Sterke VerlangensDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Dochter, Moeder, Pijpen, Rollenspel, School, Verlangen, Zoon, Zus,
"Na een zeer onrustige nacht werd mijn moeder wakker van een hoop kabaal uit de tuin achter het huis. Ze rekte zich eens goed uit om haar stijve lichaam wakker te krijgen en toen haar ogen definitief open waren en vrij waren van de restanten slaap zag..."
09-01-18
8.5
Klassiek Geschoold - 5: Het Besluit Van Moed...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Neuken, School, Zus,
"Nadat vanmorgen onze moeder mijn zus Hilde en mij stilzwijgend betrapt hadden bij het neuken van elkaar, kwamen we de woonkamer binnen, waar we hartelijk begroet werden door onze moeder. Goedemorgen kinderen. Hoorde we moeder zeggen. Hebb..."
09-01-18
8.7
Klassiek Geschoold - 4: Moeder Met GevoelensDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Neuken, School, Voyeurisme, Zus,
" Mens, ik kan geen voet meer voor de andere verzetten. Verzuchtte mijn moeder, nadat ze haar schoenen uit had geschopt en op de bank was geploft. Je bent ook niet zoveel meer gewend schat. Zei Ronnie die net met twee glazen ros haar keuk..."
31-12-17
9.2
Klassiek Geschoold - 3: Mijn Zus En Ik Delen...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Zus,
"Nadat onze moeder had gebeld dat ze bij haar beste vriendin zou blijven slapen, keek Hilde mij aan en terwijl ze als een tijgerin op mij afliep zei ze Het lijkt er op dat wij de avond voor ons twee n hebben Broertje. Ik nam mijn zus in mi..."
31-12-17
9.2
Klassiek Geschoold - 2: Seksuele Ontplooiing...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, School, Zus,
"We waren inmiddels al weer een week thuis van onze memorabele vakantie in de Harz en Hilde en ik zouden nog twee weken vakantie hebben, voordat de school weer zou beginnen. Omdat onze moeder wel weer was begonnen met het geven van muzieklessen, dat z..."
22-12-17
9.2
Klassiek Geschoold - 1: VoorwoordDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, School, Zus,
"Ik ben altijd anders geweest dan anderen. Nooit een groepskind geweest en altijd alleen in mijn eigen wereldje. Niet dat ik eenzaam was, maar ik was graag alleen. Als de kinderen uit mijn klas bij mooi weer buiten op het plein speelden zat ik binnen ..."
21-12-17
8.7
Double Date - 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Date, Dating, Jong En Oud, Trio,
"Mijn naam is Rob, ik ben 45 jaar oud, buikig en kalend. Ik heb een prima leven in het noorden van het land en geniet van alle kleine en grote dingen, die het leven te bieden heeft. Ik heb een mooi huis, een mooie auto, een leuke baan, goede vrienden ..."
21-12-17
8.4
Ode Aan Mijn TanteDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante,
" i Na lang twijfelen heb ik besloten om het echte verhaal over mijn eerste keer te schrijven en te publiceren. Om privacy redenen zijn de namen van de personen aangepast, maar de rest is zoals het gebeurd is. i Met veel moeite en nog meer ..."
21-12-17
8.3
Twee VriendinnenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
17-10-17
7.9
Ondeugende LeerlingeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Ondeugend,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.7
In De Verleiding GetraptDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.5
Geile Buurmeisjes - 2Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Sinds de eerste keer met mijn 17 jarige buurmeisje Renske lieten we elkaar niet meer met rust. Niet dat ik daar behoefte aan had hoor, want seks hebben met dat lekkere jonge meisje was inmiddels bijna de reden waarom ik s ochtends wakker werd. Ondan..."
15-08-17
8.7
Geile Buurmeisjes - 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje,
"Het was een heerlijke zomerse dag in juni. Ik zit in mijn eerste van vier weken vakantie en zit relaxed in mijn tuin te lezen. Eindelijk rust en tijd voor mijzelf. In mijn normale werk maak ik lange dagen, ben veel onderweg omdat ik voortdurend tusse..."
15-08-17
8.5
Vriendin Van Mijn DochterDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Dochter,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.7
Mijn StiefdochterDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefdochter,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.6
De Jonge LezeresDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.5
Tante Jolanda - 23 (d): Huwelijksreis (tweed...Door: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksreis, Tante,
"De ochtend na de bruiloft werden we, nadat we door Linda en Debbie gewekt waren, allerhartelijkst verwelkomd in de grote zaal voor een gezamenlijk ontbijt alvorens de gasten weer huiswaarts zouden keren. Er werd veel geklets, gelachen en de een na de..."
06-06-17
9.2
Tante Jolanda - 23 (c): De BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft, Tante,
"Eindelijk is de grote dag gekomen. Met een lichte tinteling in mijn lijf werd ik voor mij gevoel veel te vroeg wakker in mijn veel te lege bed. Een beetje kreunende woelde ik over de nu koude lege plek, waar normaal gesproken mijn tante lag. Ik keek ..."
03-06-17
8.8
Tante Jolanda - 23 (b): Aanloop Naar Het Huw...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Vier maanden hebben de voorbereidingen geduurd. Vier lange maanden van veel geregel, uitnodigingen versturen, afspraken maken met de gemeente en plannen maken voor het feest. Maaike en Linda hadden zich vrijwillig opgeworpen als ceremoniemeesters en ..."
02-06-17
8.9
Tante Jolanda - 23 (a): De VerlovingDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
" i Ondanks dat ik deel 23 als slot had betiteld kon ik het verhaal niet los laten. Ergens voelde het alsof het nog niet af was en mede door de ontzettend fijne reacties van jullie, de lezers, heb ik besloten om er een vervolg in 4 delen aan te geve..."
31-05-17
9.1
Tante Jolanda - 23: Het Perfecte Leven (eers...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Neuken, Tante, Vingeren,
"We zijn inmiddels al een paar jaar verder en de club is een buitengewoon succes gebleken. Er is geen weekend geweest dat de huisjes niet verhuurd waren en hadden we eerst nog eens in de twee maanden een groot feest, werd dit al snel elke maand. Teven..."
19-04-17
9.1
Tante Jolanda - 22: De Grote OpeningDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Kwartet, Neef, Nicht, Tante, Trio,
"Eindelijk was het zo ver. De grote opening van de club zou die avond zijn. Zenuwachtig dwaalden wij met zijn allen door de club en bleven maar dingen verplaatsen en controleren, ondanks dat dit al honderd keer was verplaatst en gecontroleerd. Om twee..."
18-04-17
9.1
Tante Jolanda - 21: Uit Hetzelfde Hout Gesne...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Tijdens de rondleiding van mijn nicht Debbie door de club stonden we in mijn kantoor voor het naaktschilderij van mijn tante en legde ik haar uit hoe onze verhoudingen lagen. Door het praten over de seksuele verhoudingen binnen onze relatie en de mat..."
12-04-17
9.1
Tante Jolanda - 20: Pa Komt LosDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
" Ziezo. Zei mijn pa. Nu moet het werken. Klik maar eens op start als je wilt. Mijn vader had de laatste instellingen op de server van ons camera bewakingssysteem klaar gemaakt en ik klikte met de muis op mijn PC op de groene knop met de t..."
05-04-17
9.0
Tante Jolanda - 19: Samen Iets Moois Opbouwe...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was inmiddels oktober geworden en de gure herfstwind waaide loeiend om het huis in Vlissingen, waar ik mijn intrek in had genomen. Mijn studentenkamer was opgezegd. Die paar dagen dat ik nog op school moest verschijnen deed ik rijdend in mijn nie..."
28-03-17
9.1
Tante Jolanda - 18: ToekomstperspectiefDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Zomer wat een heerlijk seizoen is het toch. Iedereen lijkt vrolijker dan ooit, de natuur schittert in al haar pracht, vakantie, mooi weer en het beste van alles mijn tante in haar sexy jurkjes. Want ondanks dat zij vorige week haar 35e verjaardag h..."
20-03-17
9.1
Tante Jolanda - 17: Geen Geheim MeerDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het is nu op de kop af vijf jaar nadat mijn tante en ik met elkaar zijn gaan vrijen. Ik ben nu bijna 21 jaar oud en begin na deze zomervakantie met het vierde jaar van mijn opleiding Bedrijfskunde. Mijn thuis situatie is er niet beter op geworden en ..."
14-03-17
9.0
Tante Jolanda - 16: Oud En Nieuw In BelgiëDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Belgie, Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tante,
"Het is nu oudjaarsochtend en mijn tante en ik hebben net ontbeten en zijn nu onze tassen aan het inpakken voor een speciaal oud en nieuw feest in Belgi . Deze keer niet op het kasteel van de baron, maar bij onze vrienden Charles en zijn zus Lucy. Hun..."
08-03-17
9.0
Tante Jolanda - 15: KerstvakantieDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Kwartet, Moeder, Neef, Neuken, Tante, Vakantie,
"Heerlijk twee weken kerstvakantie en weer twee weken genieten in het voor mij altijd erg hete Zeeland. Normaal werd ik alleen door mijn vader naar het station gebracht, waarbij we vaak wat extra tijd namen om met elkaar te kletsen, wat thuis eigenli..."
28-02-17
9.1
Tante Jolanda - 14: Friends With Benefits Of...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Friends With Benefits, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante,
"De rest van mijn herfstvakantie verliep, zoals ik het mij op voorhand al had voorgesteld. Met Linda had ik regelmatig seksueel contact en met mijn tante vrijde ik s avonds tot in de kleine uurtjes. Een middag bij Linda heb ik kennis gemaakt met haar..."
23-02-17
9.1
Tante Jolanda - 13: De Eerste Keer Met LindaDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje, Eerste Keer, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Tante,
"De volgende dag was ik al vroeg bij Maaike en Linda. Linda had pas een week later dan mij herfstvakantie en ze was vandaag vroeg uit school en had mij gevraagd om vroeg te komen, zodat we nog een spelletje konden doen voor het eten. Toen ik bij hen b..."
20-02-17
9.1
Tante Jolanda - 12: Eindelijk HerfstvakantieDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dildo, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Herfst, Milf, Tante, Trio, Vakantie,
"Eindelijk na veel gezeur en gezever van mijn moeder dat ik mij moest gedragen bij mijn tante en nog meer van dat soort onzin, werd ik door mijn vader naar het station gebracht. Met mijn vader kon ik altijd wel goed praten en het was dan ook gezellig..."
07-02-17
8.9
Tante Jolanda - 11: AnnekeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was al weer even geleden, dat mijn heerlijke vakantie ten einde was gekomen. Ze had me naar het station gebracht, waar we in een verscholen hoekje innig knuffelend en zoenend afscheid van elkaar namen. Ik beloofde dat ik zo gauw ik kon weer naar ..."
31-01-17
9.1
Tante Jolanda - 10: Passend Eind Van De Zome...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante, Vakantie, Zomer,
"Ik werd wakker in het hotelbed doordat ik gesabbel aan mijn pik voelde. Kreunend opende ik langzaam mijn ogen en keek naar de naakte rug van mijn tante, die nog steeds in mijn armen liggend, nog naast mij lag te slapen. Toch voelde ik een warme mond ..."
24-01-17
9.4
Tante Jolanda - 9: Een Speciaal FeestDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Feest, Kwartet, Neef, Neuken, Publiek, Tante,
"Terwijl wij van ons eten zaten te genieten kwam Jasmijn bij ons zitten. Ze keek ons stralend aan en bedankte ons voor de heerlijke nacht. Wij retourneerden de dankwoorden en zeiden dat wij net zo hard hadden genoten. Daarover gesproken, be..."
17-01-17
8.7
Tante Jolanda - 8: Even Er TussenuitDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Hotel, Neuken, Pijpen, Tante, Trio,
"Het was een mooie maandagochtend en ik had nog een paar weken vakantie tegoed bij mijn lieve, lekkere en vooral geile tante. Samen lagen we nog wat te luieren in haar grote bed en terwijl we elkaar lichtjes, niet erotisch aan het strelen waren hoorde..."
10-01-17
8.9
Tante Jolanda - 7: Het NaaktstrandDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurmeisje, Naaktstrand, Tante,
"Zo onschuldig mogelijk vertelde Maaike wat een geweldige hulp ik ben geweest, maar dat de rotzooi nog zo veel was, dat we niet helemaal klaar waren gekomen. Ik moest even grinniken om haar woordkeuze, want klaarkomen was nu net w l wat er gelukt was...."
03-01-17
9.1
Tante Jolanda - 6: Maaike VerleidDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Lingerie, Neuken, Tante, Verleiden,
"De volgende ochtend hield mijn tante haar belofte en had mijn moeder gebeld om te zeggen dat ik de rest van mijn vakantie in Vlissingen zou doorbrengen. Ik had even gedacht dat mijn moeder boos zou worden, maar ze accepteerde gelijk en daarmee was de..."
13-12-16
9.6
Tante Jolanda - 5: Een Man GewordenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, keek ik even verbaasd om mij heen, want ik lag niet in mijn eigen bed. Naast mij hoorde de regelmatige ademhaling van mijn tante en toen ik naar opzij keek, zag ik haar met haar rug naar mij toe liggen, met ha..."
08-12-16
9.3
Tante Jolanda - 4: Tante’s Geheime LiefdeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"De volgende ochtend werd ik gewekt doordat iemand mijn hoofd aan het strelen was. Toen ik mijn ogen opende en gewend was aan het licht keek ik in de ruim open staande kamerjas van mijn tante en de aanzet van haar borsten zat gevaarlijk dicht voor mij..."
05-12-16
9.3
Tante Jolanda - 3: De Slaapkamer Van Mijn Ta...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slaapkamer, Tante,
"De volgende dagen verliepen zonder noemenswaardige incidenten. Ik had eerst voor mijzelf besloten om mij even niet meer met Linda te bemoeien. De manier waarop ze mij, in mijn ogen had vernederd na mijn spontane zaadlozing aan het strand, hadden mijn..."
30-11-16
9.1
Tante Jolanda - 2: LindaDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Tante,
"De volgende ochtend werd ik heerlijk uitgerust wakker. Ik moest me even ori nteren en wennen aan de andere omgeving. Toen ik helemaal wakker was merkte ik dat ik naakt in bed lag. Naast me lag een van de seksboekjes, die ik de vorige avond had liggen..."
29-11-16
9.2
Tante Jolanda - 1: ProloogDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Hijgend lag ik op mijn rug in het warme grote bed en keek verdwaasd omhoog naar het plafond. Mijn hart ging te keer alsof ik een marathon had gelopen en mijn ledematen trilden. Niet van de kou, maar van alle opwinding, die ik in de afgelopen uren heb..."
24-11-16
8.9
Ondeugende Nichtjes - 6: De BarbecueDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue, Nichtjes, Ondeugend,
"Bij de buren aangekomen rook ik al de geur van een barbecue en toen mijn nichtjes en ik de hoek om liepen zagen we de twee zonen van Sandra al druk doende met het vuur. Fleur en Renske liepen gelijk op de twee jonge mannen af en omhelsden hen alsof z..."
17-11-16
8.6
Ondeugende Nichtjes - 5: Zomervakantie 3, Da...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Strand, Vakantie, Zomer,
"We waren inmiddels al drie dagen in het park en Fleur was helemaal los gekomen. Ze wilde nadat ik haar geneukt had alleen nog maar seks en ik moest haar af en toe echt afremmen om niet in de problemen te komen, als ze me weer eens betaste in de openb..."
31-10-16
8.3
Ondeugende Nichtjes - 4: Zomervakantie 2, Ee...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Vakantie, Zomer,
"De volgende ochtend was ik vroeg wakker en zat aan de eettafel de krant te lezen, toen de meiden de trap af kwamen zetten. Ik keek even over mijn krant naar de trap en bekeek mijn nichtjes met veel plezier. Ze zagen er dan ook weer heerlijk uit in hu..."
29-09-16
9.0
Ondeugende Nichtjes - 3: Zomervakantie 1, De...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Vakantie, Verjaardag, Zomer,
"In de laatste week voor de zomervakantie was de zestiende verjaardag van Renske. Uiteraard was ik uitgenodigd en aanwezig bij deze speciale verjaardag. Renske vierde haar verjaardag in twee delen, te weten eentje voor de familie en eentje voor haar v..."
21-09-16
8.9
Ondeugende Nichtjes - 2: Fleur Is Nieuwsgier...Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend,
"In de weken die volgden op de vorige logeerpartij werden Fleur en ik steeds opener naar elkaar. Ze was erg nieuwsgierig naar wat jongens en meisjes met elkaar konden doen. De jongen uit haar klas, waar ze een oogje op had, bleek een ongelofelijke pla..."
20-09-16
8.5
Ondeugende Nichtjes - 1: PreludeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend,
"Mijn naam is Rob, ik ben 45 jaar en al heel lange tijd vrijgezel. Ik heb af en toe wel een korte relatie met een vrouw, die ik voornamelijk via internet leerde kennen, maar ik vond het vrije bestaan veel te leuk en makkelijk om mij te binden aan een ..."
16-09-16
8.4
Meisje In De Kroeg - 21: Met Twee Meiden Naa...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Dinsdag 23 december Ik lag in mijn bed en droomde dat ik heerlijk gepijpt werd. Ik werd wakker en het bleek geen droom te zijn. Onder mijn dekbed zag ik een iemand liggen en van onder het dekbed zag ik twee lekkere beentjes liggen , met klei..."
05-09-16
8.4
Meisje In De Kroeg - 20: Beierse Pracht In E...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Maandag 22 december Ik had Petra net thuis gebracht en was snel naar huis gereden omdat Anna daar op mij lag te wachten. Althans, dat dacht ik. Toen ik stil naar boven liep om Anna te verrassen, werd ik zelf behoorlijk verrast. Op mijn bed z..."
01-09-16
9.2
Meisje In De Kroeg - 19: Fleur Maakt Kennis ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Maandag 24 november Het was verschrikkelijk weer. Boven de stad hing een ontzettend heftig onweer, wat maar niet verder wilde trekken. De regen viel met bakken uit de lucht en op de tien seconden flitste de bliksem en klonk het harde krakend..."
30-08-16
9.2
Meisje In De Kroeg - 18: Mijn Twee Grote Lie...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Vrijdag 17 oktober Sinds ik Fleur ken en regelmatig intiem contact met het jonge meisje heb, begin ik steeds meer in te zien dat monogamie voor mij niet kan werken. Gelukkig voor mij vond mijn vriendin dat helemaal niet erg en gunde ze mij m..."
25-08-16
9.2
Meisje In De Kroeg - 17: De OmslagDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zondag 5 oktober Toen Petra en ik gisteren thuis kwamen hebben we nog uitgebreid over mijn ontrouw gepraat en zij heeft mij alles vergeven. Ze bleek voornamelijk meer boos te zijn geweest op het feit dat ik het een en ander had verzwegen, da..."
23-08-16
9.1
Meisje In De Kroeg - 16: Een Verjaardag Om N...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe, Verjaardag,
"Woensdag 1 oktober Ik was net heerlijk klaar gepijpt door Fleur en we lagen lekker tegen elkaar aan met elkaar te knuffelen. Ik veegde mijn zaad van haar wang en vroeg of ze het al eens geproefd had. Dat had ze niet en wilde dat eigenlijk oo..."
18-08-16
9.1
Meisje In De Kroeg - 15: Geluk Bij Een Ongel...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Cafe,
"Maandag 7 september De post was geweest en had een pakket afgegeven. Ik bekeek de afzender en zag dat het uit het stadje uit Beieren kwam. Ik begreep gelijk dat de door ons op maat gemaakte dildo was en opende het pakket. Ik haalde uit de ve..."
16-08-16
8.9
Meisje In De Kroeg - 14: Een Moeilijk Afsche...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zaterdag 22 augustus Ik had de nacht heerlijk bij de moeder van mijn vriendin in bed door gebracht en had haar, op haar verzoek, erg verwend. Als een volledig bevredigd poesje was ze tegen mij in slaap gevallen en zo werden we vanmorgen dan ..."
10-08-16
9.0
Meisje In De Kroeg - 13: Beierse VurigheidDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Donderdag 20 augustus, vervolg Nadat ik eerst Petra en daarna Anna heerlijk heb liggen neuken moesten we eerst even bijkomen. We rookten heel rustig een sigaret en Jolanda kwam opeens met het idee, dat we de ontmaagding van Anna eens goed mo..."
09-08-16
9.0
Meisje In De Kroeg - 12: De Bloem Is GepluktDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Donderdag 20 augustus We hadden met zijn vieren de vorige avond nog zeer uitgebreid over Anna gesproken en dat was uiteraard uitgemond in een heerlijk orgie met mijn drie vrouwen. Pas laat zijn we volledig bevredigd ons bed in gedoken en wee..."
08-08-16
8.9
Meisje In De Kroeg - 11: Lokale DelicatesseDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"woensdag 19 augustus We hadden er inmiddels al een aantal heerlijke dagen op zitten en genoten met volle teugen van elkaar, de schitterende omgeving, het mooie huis en van elkaar. Op deze mooie ochtend hadden we net het ontbijt op en ik zat ..."
06-08-16
8.9
Meisje In De Kroeg - 10: Met Vier Meer Plezi...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zondag 16 augustus Het was pas aan het begin van de middag dat er leven kwam in het huis. Jolanda had de nacht bij Miranda doorgebracht en Petra en ik hadden in ons eigen bed nog even een priv feestje gehouden, waarin we elkaar nog twee kee..."
05-08-16
8.8
Meisje In De Kroeg - 9: Al Het Goede Komt In...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zondag 9 augustus Ik werd wakker en deed mijn ogen open. Heel even keek ik om mij heen om mij te ori nteren, want ik lag niet in mijn eigen bed. Ik keek naast me en zag het heerlijke lijfje van mijn vriendin Petra naast me in diepe slaap. Aa..."
04-08-16
9.1
Meisje In De Kroeg - 8: De Appel Valt Niet V...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Maandag 3 augustus Het is nu twee dagen geleden dat we met zijn drie n plezier hebben beleefd met de twee tieners aan de waterkant. We hebben er nog veel over gepraat en telkens weer liep het op stomende seks uit. Zo ook vandaag weer. Petra ..."
03-08-16
8.9
Meisje In De Kroeg - 7: Hoe Meer Hoe Lekkerd...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zaterdag 1 augustus Het is nu alweer drie maanden sinds ik Petra voor het eerst heb gezien en mijn leven was werkelijk waar in een wervelstorm gekomen. Mijn verlegen houding is geheel verdwenen en ik blaakte van het zelfvertrouwen. Dit kwam ..."
02-08-16
9.3
Meisje In De Kroeg - 6: Een Plus Een Is DrieDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Donderdag 2 juli, vervolg Gaan we nog neuken riep Jolanda, nadat ze net mijn pik had schoon gelikt, nadat ze die samen met mijn vriendinnetje hadden leeg gezogen. Graag, zei ik, Maar als je het niet heel erg vind moet ik even..."
04-07-16
8.8
Meisje In De Kroeg - 5: Derde Wiel Aan De Fi...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Woensdag 1 juli Het is vandaag op de kop af twee manden, dat ik Petra voor het eerst heb gezien in mijn stamcaf . Sinds de eerste ontmoeting, drie weken later, zijn we praktisch onafscheidelijk geweest. Daar kwam echter verandering in toen P..."
03-07-16
8.8
Meisje In De Kroeg - 4: Twee Mensen Worden ...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Zaterdag 23 mei Ik gleed van haar af en liep naar de badkamer om een glas water voor haar te halen. Mijn pik was nog steeds stijf en toen ik met het gevulde glas de slaapkamer binnen kwam keek Petra met veel interesse naar de bobbel in mijn ..."
30-06-16
9.1
Meisje In De Kroeg - 3: De Eerste OntmoetingDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Vrijdag 22 mei Eindelijk was het dan vrijdag. Al bij het opstaan was ik zenuwachtig, want ik zou vanavond voor het eerst met Petra samen zijn. Natuurlijk hadden we al eens met elkaar gebeld en de afgelopen week regelmatig met elkaar SMS jes ..."
23-06-16
9.3
Meisje In De Kroeg - 2: Het Eerste ContactDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe,
"Vrijdag 15 mei De hele week had ik continu op mijn telefoon gekeken in de hoop een berichtje of een belletje te krijgen van het mooie roodharige meisje. Maar niks van dat alles. En aan het einde van de week had ik de hoop opgegeven en was er..."
23-06-16
9.1
Meisje In De Kroeg - 1: ProloogDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cafe,
"Vrijdag 1 mei Het was negen uur in de avond en ik zat op mijn vaste plekje aan de bar in mijn stamcaf . Vanuit deze plek kon ik de het hele caf overzien en bleef zelf grotendeels uit beeld, wat mij prima beviel. Ik houd namelijk wel van gez..."
22-06-16
8.8
Familiegeluk - 21: SexclubDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" i Mijn vrouw Lisa en ik waren door mijn zusje Lotten en haar vriend Werner overtuigd om mee te gaan naar een swingersparty. We hebben daar zoveel van genoten, dat we hier graag verder mee wilden gaan. Op welke manier we dit gingen aanpakken..."
29-02-16
8.9
Familiegeluk - 20: Swingers, 2Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Swingers,
" i In het vorige verhaal hadden mijn zusje Lotte en haar vriend Werner kennis gemaakt met een swingerpaar en waren bij een swingersparty geweest. Ook had Lotte eindelijk seks gehad met mijn zoon Johan. Het idee om te gaan swingen stond mijn vrouw Lis..."
24-02-16
8.5
Familiegeluk - 19: Swingers, 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Swingers,
" i In het vorige verhaal werden ons kinderen, de tweeling Sanne en Johan, ingelijfd in onze geile leefstijl. Iedereen was gelukkig met deze situatie en er zou nog veel plezier volgen. Wat er allemaal zou volgen Blijf lezen en geniet. i ..."
18-02-16
8.2
Familiegeluk - 18: Tweeling, 3Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" i De tweeling Johan en Sanne hadden voor het eerst met elkaar geneukt. Ze hadden ook kennis gemaakt met de speelkamer waar ze samen met mijn vrouw Lisa en ik zaten te kijken naar de geile film van ons huwelijk. We gaan nu verder. Blijf lez..."
17-02-16
8.4
Familiegeluk - 17: Tweeling, 2Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling,
" i Mijn vrouw Lisa en ik hadden onze tweeling Johan en Sanne de eerste beginselen van de seks bijgebracht en tevens hadden we de vriend van mijn zus Lotte, Werner, betrokken bij ons familiegeheim. De tweeling had ons daarbij betrapt, zonder dat we di..."
17-02-16
8.5
Familiegeluk - 16: Tweeling, 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling,
" i We maken weer een sprong in de tijd. Lisa en ik waren getrouwd en in december beviel ze van een prachtige tweeling. Een mooi jongetje, die we Johan hadden genoemd, naar mijn, in mijn vroege jeugd, overleden vader en een prachtige dochter, die we S..."
16-02-16
7.9
Familiegeluk - 15: BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
" i Bij mijn laatste verjaardag hadden mijn vriendinnetje Lisa en ik, na een heftige orgie, elkaar de liefde verklaard. Dit zou een hele reeks aan gebeurtenissen in gang zetten. Wil je weten hoe het verder ging Blijf lezen en geniet. i ..."
10-02-16
8.9
Familiegeluk - 14: VerjaardagDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verjaardag,
" i Nadat mijn vriendinnetje Lisa thuis haar moeder Marijke had verleid en later mijn moeder Laura hetzelfde dunnetjes over deed bij ons thuis werd de dag voor mijn 19e verjaardag erg gezellig voortgezet, gevolgd door een nog fijnere verjaardag. ..."
09-02-16
9.0
Familiegeluk - 13: BuurvrouwDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw,
" i Mijn buurmeisje en vriendinnetje Lisa was nu als een volwaardig lid in ons gezin opgenomen en alle gevoelens van verlegenheid en schaamte waren van haar afgegleden. Als ze bij ons was dan trok ze net als wij direct haar kleren uit en ze genoot nu ..."
04-02-16
8.9
Familiegeluk - 12: VriendinDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Mijn geluk kon niet op. Niet alleen had ik thuis een paar lekkere vrouwen, waarmee ik geregeld seks had, maar ik had nu ook een vriendin. Mijn buurmeisje Lisa bleek al lang verliefd op me te zijn en nadat ze mijn zusje Lotte en mij had betrapt tij..."
03-02-16
8.6
Familiegeluk - 11: BuurmeisjeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje,
" i We maken even een klein sprongetje in de tijd. Niet dat er in de tussentijd geen seks heeft plaats gevonden hoor, want dat zat wel goed in mijn familie. Maar er zou iets gaan gebeuren dat mijn leven zou drastisch zou gaan be nvloeden. Wat..."
28-01-16
9.2
Familiegeluk - 10: OrgieDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Orgie,
" i In het vorige verhaal heb ik samen met mijn moeder Laura seks gehad met mijn zussen Anneke en Lotte. Ook had mijn moeder hen verteld van de trio die wij met tante Jos hadden. Wat er ging volgen Blijf lezen en geniet. i Nu ied..."
26-01-16
8.6
Familiegeluk - 9: KwartetDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kwartet,
" i In mijn vorige verhaal Familiegeluk Trio heb ik heerlijke seks gehad met mijn moeder Laura en Tante Jos . Dit is gelukkig nog niet het einde van de seksuele escapades binnen mijn familie. Wat ik hiermee bedoel Blijf lezen en geniet. ..."
21-01-16
8.7
Familiegeluk - 8: TrioDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio,
" i Ik had niet alleen seks met mijn zussen Anneke en Lotte, maar sinds kort ook met mijn tante Jos en mijn moeder Laura. Ik kwam in mijn familie niks te kort dus en was erg gelukkig met deze omstandigheden. Een week nadat ik voor het eerst ..."
20-01-16
8.7
Familiegeluk - 7: Ma En IkDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
" Mmmmm . Kreunde ik en draaide me nog even om. Ik keek op de wekker en zag dat het al 11 uur was. Normaal gesproken was ik al lang op om deze tijd. Ook in de vakantie. Maar deze keer had ik extra lang geslapen. Het was dan ook gisteren een gekke dag..."
20-01-16
9.0
Familiegeluk - 6: MaDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Nadat ik gisteren de deur uit was gegaan om mijn tante Jos te gaan helpen in haar huis zie vorige verhaal ging mijn moeder Laura weer naar bed. Ze had een klein zomergriepje opgelopen en voelde zich niet zo goed. Ze nam een paar pillen en dook haa..."
19-01-16
8.3
Familiegeluk - 5: Mijn TanteDoor: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kruisloos Slipje, Tante,
"Het was nu een week geleden dat het klussen bij mijn tante Jos voortijdig was afgebroken, doordat ze zich moest melden bij haar nieuwe werkgever. Vandaag zou een nieuwe poging gedaan worden, ware het niet dat mijn moeder last had gekregen van een zo..."
18-01-16
8.5
Familiegeluk - 4: Zussen En IkDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Ik was vandaag met mijn ma naar mijn tante Jos geweest om haar te helpen met het inrichten van haar nieuwe huis. Mijn tante is een jonger zusje van mijn ma. Ze had in Zeeland gewoond en gewerkt en keerde nu terug naar Noord Groningen. Amper een half..."
14-01-16
8.9
Familiegeluk - 3: Mijn ZussenDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
" i Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke reacties en de goede waarderingen. Na bijna 2 jaar afwezig te zijn geweest als schrijver van lekkere verhaaltjes, ben ik toch maar weer in de pen geklommen. Ik schrijf vooral voor mijzelf, maar ik be..."
13-01-16
8.9
Familiegeluk - 2: ZusjeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
" i In het vorige deel van Familiegeluk hebben jullie kunnen lezen hoe Rob seks heeft gehad met zijn oudere zus Anneke. Hoe dit verder afloopt kunnen jullie nu lezen. Veel plezier i Hallo schatten. Lotte vertelde al dat jullie z..."
12-01-16
8.7
Familiegeluk - 1: ZusDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Zus,
" i Hallo allemaal. Ik ben even een tijdje afwezig geweest, maar ik hoop weer een leuke serie lekkere verhalen neer te zetten. Deze reeks zal vertellen hoe de hoofdrolspeler het geluk binnen de familie houdt. Het zijn geen waargebeurde verhal..."
11-01-16
9.0
Verleid Door Onze DochterDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Buurvrouw, Dochter,
"Mijn naam is Rob, ben 43 jaar en ben getrouwd met Anneke, een heel mooie en lieve vrouw van 40 jaar. Mijn vrouw is, zoals gezegd, een heel mooie vrouw met een slank figuur, heerlijke lange benen, een lekker strak buikje, een lekkere ronde kont en een..."
26-02-14
8.0
Verleid Door Mijn DochterDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Buurvrouw, Dochter,
"Het was weer eens een heel hete dag in augustus. Midden in de vakantie was ik in onze tuin bezig met wat kleine klusjes. Door de economische crisis hadden we besloten dit jaar niet weg te gaan, maar gewoon thuis te blijven en te genieten van de rust...."
20-02-14
8.1
Mijn Heerlijke Jeugd - 7Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het heeft even op zich laten wachten, maar hierbij dan toch eindelijk het vervolg en slot van deze serie. Het is misschien aan te raden om eerst de andere delen nog even te lezen. Veel leesplezier. Met frisse zin stapt..."
20-02-14
8.3
Mijn Heerlijke Jeugd - 6Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na een heerlijke avond, waarin ik de meest spetterende seks heb gehad met mijn moeder en zusje waren we nu bezig om het huis een beetje op orde te brengen. Mijn tante Gabri lle, die we altijd Gaby noemden, zou op bezoek komen. Op zich vond ik het wel..."
01-01-14
8.1
Mijn Heerlijke Jeugd - 5Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mijn god, wat is dit een geil gezicht. Ga alsjeblieft door . Hijgde mijn zusje, toen ze mij betrapte, terwijl ik met mijn pik in onze moeder zat. Mama verstijfde van schrik en wist zich geen houding te geven. Ikzelf werd nog geiler, want ..."
28-12-13
8.5
Mijn Heerlijke Jeugd - 4Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was nog maar twee dagen geleden dat ik met mijn zusje Danielle in de auto seks heb gehad. Ze bleek al een tijdje door te hebben dat mijn moeder en ik meer hadden dan een familierelatie en we hadden elkaar bekend ook deze gevoelens voor elkaar te ..."
20-12-13
8.4
Mijn Heerlijke Jeugd - 3Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"We waren inmiddels ruim twee jaar verder. Ik was 18 jaar, klaar met mijn school en sinds kort in het bezit van mijn rijbewijs. Mijn vervolgstudie deed ik in de naburige stad, waardoor ik nog steeds comfortabel thuis kon blijven wonen. De rel..."
18-12-13
8.4
Mijn Heerlijke Jeugd - 2Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was alweer een week geleden, dat ik mijn moeder op de bank heb liggen vingeren. We hebben er niet meer gesproken, maar lieten af en toe wel naar elkaar blijken, dat we er beiden geen spijt van hadden. Mijn moeder kleedde zich nu wat losser en sex..."
12-12-13
8.2
Mijn Heerlijke Jeugd - 1Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Ik wil jullie in dit verhaal graag meenemen naar mijn jeugd, waar ik op een heel fijne manier mijn sexualiteit heb ontdekt en hoe ik geholpen ben in mijn ontdekkingsreis naar genot en plezier. Ik ben Rob, nu 43 jaar, en woonde in mijn jonge jaren sam..."
11-12-13
8.5
Mijn Familie En Ik - 13Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn zusje Sanne had net zitten toekijken hoe ik door mijn nicht Renate werd geneukt. Ze was hierdoor erg geil geworden en wilde nu ook wel eens ervaren hoe het voelde om iets in haar jonge kutje te krijgen. Ze vroeg dan ook of zij nu mocht ..."
06-12-13
8.4
Mijn Familie En Ik - 12Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik sla nu even een paar jaar over. Ik heb nog steeds een innige relatie met mijn nicht Renate en heb ook nog steeds met regelmaat seks met mijn tante Jos . Het enige verschil is dat ik in de vakanties niet meer alleen, maar samen met mijn nicht naar ..."
06-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 11Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Twee dagen na de ontboezemende uiting van mijn kleine zusje Sanne was ik weer bij mijn nichtje Renate in haar flatje en ik vertelde haar wat ik van mijn zusje had gehoord. Mijn nicht begon te grinniken en vroeg waarom mij dit zo dwars zat. Het was vo..."
05-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 10Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"De zomervakantie was inmiddels voorbij en ik heb aan het eind van de vakantie innig afscheid genomen van mijn tante Jos . Ik heb haar uit mijn hart bedankt voor de geweldige praktijk cursus Sexuele Opvoeding en heb beloofd de twee weken kerstvakantie..."
05-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 9Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Kwartet, Lesbienne, Trio,
" Ik zei je toch, dat zij en ik geen geheimen voor elkaar hebben . Toen mijn tante deze woorden sprak, nadat haar vriendin Monique na de heftige seks met mij in een soort roes wegzakte, keek ik mijn tante even onderzoekend aan en vroeg hoe ze..."
04-12-13
8.3
Mijn Familie En Ik - 8Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik sla even een paar dagen over, want hoewel die erg gezellig waren met mijn tante, is het wat minder interessant om er verslag van te doen. Het is nu de dag voor mijn 16e verjaardag. Mijn tante zat me al dagen lang te plagen met het bijzond..."
04-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 7Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik werd langzaam wakker en merkte dat naast me het bed leeg was. Ik keek op de wekker en zag dat het al 11 uur in de ochtend was. Ik rekte me lekker lui uit en overdacht nog even alle gebeurtenissen van de vorige dag met Renate, mijn nicht, en daarna..."
03-12-13
8.3
Mijn Familie En Ik - 6Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De ontdekking dat ik net seks had gehad met mijn nicht maakte me toch wel even stil. Ok, ik had dan ook seks met mijn tante, maar daarvan was van te voren bekend hoe de relatie lag en dit was toch wel even schrikken. Ook Renate moest het even verwerk..."
03-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 5Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"De ochtendzon scheen al lekker warm in de slaapkamer toen ik mijn ogen opende. Ik wist deze keer wel direct waar ik me bevond en voelde me nog nooit zo gelukkig en geweldig. Ik was pas 16 en had reeds een aantal heerlijke sexervaringen achter de rug ..."
03-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 4Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na onze heerlijke ochtend en middag moesten we de stad in om boodschappen te doen. Mijn tante zag er weer oogverblindend uit. Ze droeg een donkerblauwe jurk waarvan de rok heerlijk wapperde om haar mooie benen. Het had een diep ingesneden hals, waard..."
02-12-13
8.1
Mijn Familie En Ik - 3Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"In de twee voorgaande afleveringen heb je kunnen lezen hoe ik de seks ontdekte met behulp van mijn heerlijke, jonge tante toen ik daar op zomervakantie was. Dat er die vakantie nog meer gebeurde zal niet als een verrassing overkomen Het was..."
02-12-13
8.6
Mijn Familie En Ik - 2Door: Borrie70
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Door ons lekkere spel in de zon was het inmiddels al wat later geworden. Mijn tante en ik gingen ons een beetje opfrissen, waarna we wat gingen eten. Tijdens het eten werd er eigenlijk niet over het voorval in de tuin gesproken. Ik durfde er niet ove..."
02-12-13
8.2
Mijn Familie En Ik - 1Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Het begon allemaal toen ik 16 jaar oud was. Ik ben nu 43 en denk nog vaak met veel plezier terug aan die heerlijke, opwindende tijd. Eigenlijk begon het toen ik 12 was en ontdenkte welk een lekker gevoel ik kon krijgen door het spelen met mijn piemel..."
02-12-13
7.9