63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Borrie70
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 15880
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Het Kasteel - 6
De vier weken dat Sanne bij me was vlogen voorbij en toen ze terug naar huis moest, besloot ik om haar naar huis te rijden. Na een heerlijke afscheidsavond met Ulrike en een paar innige zoenen de volgende ochtend, reden we weg van het hotel en het dorp en met een paar flink aantal lange wegwerkzaamheden met lange files, kwamen we pas in de avond aan in Enschede. Esmee was niet thuis, want die was, zo vertelde Sanne mij onderweg, naar haar moeder die net over de grens in Duitsland een kleine woonboerderij had en toen ik de koffers van Sanne voor haar de trappen op had gesjouwd en in de hal neerzette, stelde Sanne voor om wat eten te laten komen. Ik vond dit een goed idee en even later genoten we van een lekkere pizza en toen pas merkte ik hoe moe ik was van de reis. Sanne was koffie aan het maken en op dat moment zakte ik onderuit op de bank en viel in slaap.

Ik werd wakker doordat Sanne met haar schoot onder mijn hoofd kwam zitten en ze zei zachtjes: “Rust maar lekker uit lieverd. Je hoeft nergens meer naar toe.”
Ik sloot mijn ogen weer om anderhalf uur later weer wakker te worden kwam omhoog van de schoot van Sanne. Ik gaf haar een kus en zei: “Sorry lieve schat. Ik was echt moe.”
“Geeft toch niks. Het was een klote lange reis en ik vond het fijn om naar je te kijken en te luisteren hoe je zo lekker ontspannen op mijn schoot lag.”
Ik kuste haar innig en sloeg de koude koffie in één keer naar binnen, waar Sanne walgend naar keek. “Gatver, dat is toch vies?”
“Nee hoor. Lekkerder dan de oploskoffie in het hotel.”
“Je bent gek. Wacht maar, ik maak nog een lekkere warme bak voor je.”
Ik keek Sanne na en voelde me gelukkig met haar als vriendin. Ik hoorde de koffiemachine reutelen en volgde Sanne naar de kleine keuken, waar ik haar van achteren beet pakte en een kusje in haar nek gaf. “Ik ben ontzettend gek op je San.”
“Mmm… ik ook op jou Rob, maar laat me nu even, want anders drink je straks weer koude koffie.”

Met de nieuwe koffie gingen we weer op de bank zitten en toen vroeg Sanne: “Zeg Rob, toen ik net naar jou keek, bleef er iets in mijn hoofd spoken. Mag ik dat met jou delen?”
“Jij mag alles met me delen. Wat is het?”
“Weet je nog toen we op de toren stonden en genoten va het uitzicht? Jij zei toen iets dat me niet meer heeft los gelaten. Jij had het toen over ‘ons stulpje’. Meende je dat of was dat maar bij wijze van spreken?”
Ik keek haar aan en herinnerde me maar al te goed wanneer dat was en wat ik had gezegd. Ik gaf niet direct antwoord op haar vraag, maar vroeg voorzichtig: “Stel dat ik het meende. Wat zou jij daarvan vinden dan?”
“Maak me niet gek Rob, want je hebt geen idee hoe ik me op dat moment voelde.”
“Sorry lieverd. Ik zal eerlijk zijn. Ja, ik meende het want ik ben al zo lang gek op jou en je wilt niet weten hoe vaak ik op die trans heb gestaan en heb staan fantaseren hoe het zou zijn om met jou, als mijn liefste en mooiste barones en kasteelvrouw, de rest van mijn leven door te brengen en daar oud te worden.”

Op dat moment barstte Sanne in huilen uit en ik schrok me wezenloos. Ik wilde haar tegen me aantrekken, maar ik durfde het niet en zat als een verslagen konijn op de bank te kijken naar Sanne, die echt smartelijk zat te huilen. Pas toen ze zelf tegen me aan kwam leunen, durfde ik een arm om haar heen te slaan en toen kreeg ik opeens een heerlijke natte kus van haar en keek ze mij met betraande ogen aan.
“Godsamme Rob, dit is het mooiste wat ik ooit heb gehoord en ik schrik ervan.”
Ik wachtte rustig tot ze uitgehuild was en toen haalde ik een groot glas water voor haar, die ze gretig leeg dronk en dan begon ze te vertellen.

Een paar jaar geleden was ze halsoverkop verliefd geworden op een medestudent, die overduidelijk een rijke stinkerd was. Zoon van een stinkend rijke tech-magnaat, erg knap om te zien en vooral erg zelfverzekerd, waar ze wel van hield destijds. Ze liet zich helemaal inpalmen door de knul en had in haar verliefdheid niet door dat Esmee niets van hem moest hebben en gaf zich helemaal aan hem. Pas na een paar maanden kreeg ze door dat hij haar als een van de vele gold-diggers had gezien en haar gewoon voor zijn eigen plezier gebruikte. Dit werd pas duidelijk toen ze zich aan het klaar maken was voor een avondje met zijn vriendenclub. Hij had haar gevraagd om zich extra sexy te kleden, want dan kon hij trots met haar pronken. Dit vond ze net te ver gaan en had geprotesteerd. Daarop was hij gepikeerd en had gezegd dat ze gewoon haar best moest doen. De anderen waren ook erg rijk en als ze het goed deed, dan kon ze er een leuke cent aan over houden. Toen pas begreep ze waar hij op doelde. Hij wilde haar als een hoer aan zijn vrienden geven en ze werd zo enorm kwaad, dat ze hem een knietje in zijn kruis gaf en zijn gezicht tot bloedens toe met haar nagels open haalde en hem daarna haar kamer en appartement uit had getrapt.
Nog geen week later zag ze hem weer op school, met zijn gezicht nog vol pleisters, maar wel met een blonde bimbo met grote tieten aan zijn arm. Ze was gelijk genezen van dit soort types. Daarom durfde ze ook niet met mij intiem te worden. Gewoon omdat ik ook zo’n rijke stinkerd was met een eigen kasteel, maar wat had ze zich in mij vergist. Ze eindigde met een lach door haar tranen heen dat ze veel vaker naar Esmee moest luisteren, want ze had gelijk al gezegd, dat ik een goede vangst was.

Ik nam haar in mijn armen en zoende haar tranen weg. Bij haar mond vond ik haar tong en zo zaten we lange tijd met elkaar te zoenen, waarna ze eindelijk weer lachte en ik lachte met haar mee. Daarna nam ik haar hand en zei tegen haar: “Lieve Sanne, ja ik ben rijk, maar ook als ik arm geweest zou zijn en geen kasteel of titel zou hebben, dan zou ik met jou verder willen in mijn leven. Ik hou van jou met heel mijn hart en ik dank de dag dat Esmee en jij op mijn strandje kwamen. Ik weet dat jij ook van mij houdt en daarom wil ik…”
“Nee Rob, stop hier.” Zei Sanne snel en ik schrok ervan. “Ik weet wat je nu wilt zeggen, maar dat is niet goed. Niet nu en niet zo. Ja, ik hou van je en ja, ik wil ook graag met jou verder. Ook als jij een arme rat bent, want jij bent de allerliefste rat in de hele wijde wereld. Maar we hebben nog heel veel te ontdekken samen en ik wil eerst mijn studie afronden. Jij bent nog veel te druk met jouw kasteel en jouw erfgoed en daar moeten we ons eerst op concentreren. Daarnaast heb ik Esmee nog en jij hebt Brigit en samen hebben we Ulrike, die ook nog haar eigen vriend heeft. Lieve Rob, er is nog zoveel te ontdekken en samen te beleven. Laten we samen het avontuur aan gaan en genieten zonder druk of verplichtingen. Als straks alles rustiger is geworden en wij zijn elkaar nog steeds niet beu… dán mag jij je zin afmaken en zal ik “ja” zeggen. Zullen we dat zon doen alsjeblieft, want anders word ik helemaal gek.”

Ik keek haar aan en ik begreep wat ze zei. Ik knikte en gaf haar weer een kus, die ze gretig beantwoordde. Daarna zei ik: “Lieve Sanne, ik ga dolgraag het avontuur met jou aan. Ik ben gek op jou, ik wil alle dingen met jou ontdekken en samen met jou genieten van alles wat we tegenkomen en iedereen die ons op ons ingeslagen pad wil begeleiden. Ik hou van jou.”
“Oh Rob, je maakt me zo gelukkig en ik hou ook van jou mijn liefste. Kom hier fijne vent van me.”
We zoenden weer innig en lang tot Sanne me vroeg of ik met haar naar bed wilde gaan. “Om te slapen”, zei ze snel erna, maar haar ogen fonkelden en in de slaapkamer kleedden ons helemaal uit en hebben nog een uur met elkaar liggen vrijen.

De volgende ochtend aan het ontbijt bleven we als verliefde tieners maar naar elkaar kijken. We hadden nog niet gedoucht en haar lange rode haren lagen heerlijk in de war om haar hoofd. Ze zag er lekker slonzig uit in haar verschoten kamerjas, die amper dicht zat, zodat ik lakker naar de aanzet van haar zalige borsten kon kijken.
Na het ontbijt rookten we een sigaret op het dakterras en terwijl we zaten te roken, vroeg Sanne aan mij: “Zeg Rob, niet om het een of ander, maar hoe rijk ben jij eigenlijk?”
“Mijn oorspronkelijke erfenis was zo’n vijftig miljoen euro waard en ik heb al een miljoen of zo gespendeerd aan donaties en de hypotheek van mijn pleegouders en mijn beste vriend. De inschatting van de verbouwing van het kasteel ligt zo rond de twintig miljoen en ik heb twintig miljoen laten beleggen door een vriend van mij, die inmiddels al een kleine twintig procent rendement heeft weten te halen, waarbij ik maar niet vraag op welke manier. Ik heb me bij mijn pleegvader ingekocht in zijn aannemersbedrijf voor een miljoen, wat me eigenlijk de facto hoofdeigenaar maakt van het bedrijf, maar dat interesseert me niet zo. Het is zijn bedrijf en dat laat ik zo. Hij weet ook dat hij het geld vrij kan besteden en dat heeft hij deels gedaan door de lonen van zijn vaste personeel op te krikken. Daarnaast heb ik het kantoor voorzien van nieuwe apparatuur en software, heb ik de werkplaats voorzien van nieuwe apparaten en daardoor heeft hij meer ruimte gekregen voor nog leukere projecten, wat hem nog meer inkomsten geeft en dat gun ik hem zo graag voor alles wat hij en zijn vrouw voor mij hebben gedaan.”
“Pffff… wat een bedragen allemaal zeg. Mijn hoofd duizelt ervan. Maar jij rijdt nog steeds in die aftandse Opel bestelbus.” Dat laatste zei ze grinnikend en op een plagende toon.
“Wat is er mis met mijn lieve auto? Hij is erg goed, rijdt zuinig, is comfortabel en erg praktisch door zijn grote laadruimte. Wat moet ik dan? Een Rolls Royce of Bentley rijden soms? Nee hoor. Veel te duur en ik ben geen patser.”
Sanne kwam op mijn schoot zitten en gaf me een zoen. “Nee, jij bent geen patser en daarom hou ik van jou. Ja, jouw Opel is fijn en comfortabel en als we een Rolls Royce willen rijden, bij ons huwelijk ooit bijvoorbeeld, dan huren we die wel.

De rest van de dag bleef ik bij Sanne en we gedroegen ons als verliefde en geile pubers. Weer bleef ik slapen, maar helaas moest Sanne de volgende dag naar college en nadat ik had gewacht tot Esmee weer thuis was gekomen en ik met veel plezier zag hoe de twee vriendinnen elkaar knuffelden en zoenden. Ook ik kreeg knuffels en zoenen van Esmee en ze zei tegen mij: “Wat ben ik toch blij met jou Rob. Je maakt mijn liefje dolgelukkig en daarmee mij ook.”
Met deze woorden kwam Sanne bij ons en we stonden met zijn drieën flink te knuffelen, waarvan ik wel een beetje opgewonden werd, want van beide kanten voelde ik lekkere borsten tegen me aan en tijdens het knuffelen werd er ook flink met elkaar gezoend, waarbij ik ook even met onbewust met Esmee stond te zoenen, wat Sanne alleen maar fijn vond en ik ook.

Een week later zat ik over mijn werktafel op kantoor gebogen over een aantal tekeningen, die ik aan het maken was voor het hoofdgebouw van mijn kasteel, toen mijn pleegvader mij aantikte en zei: “Rob, er is bezoek voor je. Een jongedame wil je spreken.”
Verbaasd keek ik op en zag toen achter mijn vader Sanne mij vrolijk staan aankijken. “Sanne!” riep ik verbaasd en gelukkig en rende op haar af, nam haar in mijn armen en zoende haar terwijl we rondjes draaiden door het kantoor. Mijn pleegvader keek verbaasd, want hij wist wel dat ik ergens een vriendinnetje had, maar hij had haar nog nooit ontmoet en daar was ze dus.
Ik stelde haar snel voor aan mijn pleegvader, die zich aan Sanne voorstelde als Hans en haar welkom heette. Daarna namen we Sanne mee naar het woonhuis van mijn pleegouders en maakte ze kennis met Conny, mijn pleegmoeder. Sanne was gelijk helemaal gek op mijn pleegmoeder en dat snapte ik maar al te goed, want Conny was een heel lieve vrouw. Klein van stuk, maar sterk in haar schoenen en je moest haar niet kwaad maken, maar als je in haar pluspakket zat, zoals ze dat noemde, dan was ze de liefheid zelve en zorgzaam als geen ander. Met haar had ik het wat vaker over Sanne gehad, dan met mijn pleegvader Hans, dus Conny was iets meer op de hoogte van de relatie tussen Sanne en mij, dus was het niet zo verwonderlijk dat ze Sanne gelijk in haar armen nam en tegen haar boezem drukte.

Sanne vertelde dat ze geslaagd was voor haar laatste tentamen en een dikke voldoende had gekregen voor haar tussenverslag, die geheel ging over de werkzaamheden in het kasteel. Ze liet vol trots haar tussenverslag zien en ik zag dat er een negen op gezet was en een opmerking van haar docent en stagebegeleider. Ik las: “Je schrijft alles alsof het jouw eigen kasteel is en jij als een ware kasteeldame door de hallen schrijdt om jouw rijkdom in te richten. Ga zo door, maar laat het minder op een liefdesromannetje lijken en meer op een zakelijk artikel. Daarom geen 10.”

Ik keek trots naar Sanne en moest lachen om de laatste opmerking. Ik begreep namelijk maar al te goed wat de man daarmee had bedoeld en ik vond dat wel grappig.

Sanne en ik bleven de hele avond bij mijn pleegouders en gingen pas laat naar mijn huis, waar ik Sanne rondleidde en een deel van mijn kledingkast leeg haalde, zodat zij haar kleren daar kon opbergen. Dit was snel gedaan en we dronken nog een lekker drankje op het terras voor we naar bed gingen, waar we zalig met elkaar vreeën tot diep in de nacht.

Sanne bleek een week vrij te hebben en had van Esmee toestemming gekregen om naar mij te gaan. Daarop appte ik Esmee met de woorden: “Je bent de beste vriendin van de liefste vriendin die een man kan hebben. Ik kom je binnenkort persoonlijk bedanken voor de tijd met Sanne.”
Daarop kwam al snel een antwoord en ik las: “Mmm… wacht maar niet te lang en neem Sanne mee.”
Grinnikend om de ondeugende tekst liet ik het aan Sanne lezen en ze pakte mijn telefoon af en begon razendsnel te typen, zoals alleen vrouwen dat lijken te kunnen doen. Ze drukte op verzenden, sloot mijn telefoon af en wierp het ding in mijn schoot. Ik keek naar wat ze had getypt en ik las: “Zit jij hier mijn vriendje te verleiden krengetje? Ga vooral zo door en dat meen ik lieverd. Ga ermee door.”
Met een blosje op mijn wangen keek ik Sanne aan en ze zei: “Dat is een stiekeme wens van mij Rob. Jij en ik die samen Esmee verwennen. Wil jij dat ook?”
Ik gaf Sanne en zoen en in die zoen lag het antwoord, want ze voelde hoe opgewonden ik was geworden. Even later lagen we met elkaar te vrijen en toen Sanne mij smeekte om haar te neuken, deed ik dat in meerdere geile standjes tot we beiden niet meer konden en we er een lekkere luie dag van maakten.

De dag voordat Sanne weer naar Enschede terug moest, kreeg Sanne een appje van Esmee en hikkend van het lachen liet ze het mij lezen. “Help! De batterijen van zowel jouw als mijn vibrator zijn leeg.” Gevolgd door een treurende smiley.
Sanne keek me aan en zonder dat ze iets hoefde te vragen knikte ik, waarop Sanne typte: “Hulptroepen zijn onderweg.”

Snel stopte ik wat kleren in mijn koffer en toen zag ik de kleren van Sanne nog in de kast liggen. “Zal ik jouw koffer ook inpakken schat!” riep ik naar haar.
“Vind je het goed als ik ze hier laat? Dat is wel zo makkelijk voor de volgende keer.” Kreeg ik als antwoord uit de badkamer.
Natuurlijk vond ik het goed, dus liep ik met maar een koffer naar beneden, waar ik nog snel een boterham smeerde voor ons voor onderweg en tien minuten later reden we al op weg naar Enschede. Daar aangekomen liepen we het appartement in en Sanne riep: “Es, we zijn er!”
“Help, kom snel!” klonk er uit de slaapkamer van Esmee.
Lachend liepen we naar de slaapkamer en troffen Esmee op bed aan, gekleed in geile lingerie en door het open kruis van haar geile slipje stak een vibrator in haar kut. “Hij is dood San. Help me alsjeblieft.”
Lachend stortte Sanne zich op haar vriendin en begon haar te zoenen, terwijl ze tegelijk de vibrator in en uit het natte kutje van Esmee liet glijden. Esmee was al flink nat en het bleek dat ze zich na ons antwoord in de app zich al had liggen vingeren, waarbij ze vermeed om klaar te komen, want dat wilde ze met ons. Geil zoenden de twee lekkere vrouwen elkaar en toen riep Sanne naar mij: “Kom me helpen Rob, want dit is een noodgeval.”
Ik kroop aan de andere kant van Esmee bij haar op het bed en begon haar flink te zoenen. Esmee zoende geil terug en kneedde mijn hard wordende pik door mijn broek. “Mmm… geef me jouw lul Rob. Die heeft geen batterijen nodig.”
Snel kleedde ik me uit en ook Sanne trok haar kleren uit, zodat wij allen naakt waren, met uitzondering van Esmee, die nog steeds haar geile lingerie droeg. Sanne en ik stortten ons op de geile vrouw en terwijl ik mijn stijve lul in haar krampende kutje steek en tot de wortel bij haar binnen dring, zuigt Sanne zich vast op de harde tepels van Esmee, die daarop direct klaar komt, maar gilt: “Oh wat geil! Ga doorrr!”
Natuurlijk gaan we door en ik begin Esmee flink te neuken. Ze slaat haar benen om me heen en melkt me met haar kutje. Dit ga ik niet lang volhouden, maar dat geeft niks, want Esmee is alweer op weg naar een volgend hoogtepunt en midden in haar orgasme kom ik klaar en spuit haar knijpende kutje vol met mijn zaad, waarop haar orgasme verlengd wordt en ze wezenloos op bed ligt te hijgen.
Sanne komt naar me toe en ik maak plaats voor haar, zodat ze het kutje van haar vriendin leeg kan zuigen. Als het kutje leeg is, kruipt ze naar het gezicht van Esmee en in een geile tongzoen delen ze de mix van sperma en Esmee haar eigen geil met elkaar.
Dan moet Esmee even bijkomen en ze hijgde geil: “Nu wil ik zien hoe jij mijn vriendinnetje neukt Rob. Schuif jouw lekkere lul in haar zalige kutje en geef haar wat je mij net gegeven hebt.”

Tijdens de geile tongzoen met Esmee lag Sanne op haar buik op het bed en ik trok haar aan haar heupen omhoog, zodat ik haar van achteren kon nemen. Dit was een van de favoriete standjes van Sanne en ze stak uitnodigend haar kontje naar me toe. Mijn pik was na mijn orgasme iets slapper geworden, maar door met mijn pik tegen haar natte kutje te wrijven werd hij weer stijf en dan drukte ik mijn lul in het kutje van mijn lieve geile Sanne, die hem met een heerlijke kreun ontving, waarna ik haar lekker begon te neuken.
Esmee was gaan zitten en terwijl ze zachtjes langs haar gevoelige kutje wreef, keek ze ademloos toe hoe ik Sanne neukte. Na een tijdje kroop Esmee onder Sanne zodat ze van dichtbij mijn lul in het kutje van haar vriendin kon zien stampen en ik zag dat ze zich weer aan het vingeren was. Dit alles was zo geil dat ik niet veel later na het orgasme van Sanne weer klaar ging komen en toen ik Sanne haar kutje vol spoot, riep Esmee opeens: “Oh wat gaaf. Ik zie hoe het zaad door jouw lul stroomt. Wat mooi dit.”

Heel even bleef ik rustig zo zitten, want ik was nu wel wat moe, maar toen trok ik me uit Sanne terug en keek naar het rood gezwollen kutje van Sanne, waar net een klodder wit sperma uit kwam druipen. Esmee zag dit ook en sperde haar mond open om het op te vangen. In een trage stroom glibberig spul, droop mijn zaad vanuit het kutje van Sanne rechtstreeks de mond van Esmee in en toen ze mij naar haar zag kijken, keek ze me glunderend aan en opende haar mond om mij te laten zien hoeveel sperma er in zat. Ze rolde met haar tong door het goedje en slikte toen alles in één keer door, waarna ze mij haar lege mond toonde.
Sanne had zich inmiddels omgedraaid en zoende eerst mij en daarna Esmee, waarna ik me voorover bukte en Esmee ook nog een keer lekker zoende.

Dan liep Sanne naakte de kamer uit en bleef ik met Esmee op bed liggen knuffelen. Sanne kwam terug met een fles witte wijn en drie glazen en even alter genoten we van de frisse sprankelende wijn en toen vroeg Esmee: “Zijn jullie echt voor mij naar huis toe gekomen?”
“Natuurlijk schatje”, zei Sanne, “we kunnen jou toch niet aan jouw lot overlaten?”
“Nee, dat kon echt niet”, zei ik grinnikend en ik stond op om in de woonkamer iets uit mijn tas te pakken. Toen ik terug kwam gooide ik een paar pakken met batterijen op het bed en zei lachend: “Ik wist niet welke batterijen je nodig had, dus ik heb van alles wat mee genomen, zodat je kan kiezen.”

De twee vrouwen schoten in de lach en Esmee pakte gelijk een pak met daarin 20 AA batterijen. “Jippie!” riep ze. “Je bent een levensredder Rob. Hier kunnen we wel even mee vooruit”.
Sanne pakte een pak met daarin 4 D batterijen en ze zei tegen Esmee: “Kijk Es, deze kunnen mooi in Kevin.”
“Kevin?” vroeg ik.
Sanne grijnsde en pakte uit de lade van een nachtkastje een dubbele vibrator. “Kijk, dit is Kevin en die is heel lief voor ons. Nietwaar Es?”
“Mmm… nou en of.”
“En mag ik vragen waarom hij Kevin heet?” vroeg ik lachend om de reactie van Esmee.
Esmee keek me ondeugend aan en zei: “Kevin was mijn buurjongetje toen ik nog thuis woonde. Hij was een echte ADHD’er en altijd praatte hij snel en bewoog met snelle bewegingen. Hoe oud waren wij toen San? Een jaar of zestien of waren we al zeventien? Nou ja, op een dag lagen Sanne en ik in de tuin te zonnen en we hoorden het jong druk bezig in hun tuin. Sanne en ik waren al een beetje geil en met elkaar aan het spelen, toen Sanne opeens aan mij vroeg: “Wat denk je Es? Zou hij net zo snel neuken als praten?” Wij lachen natuurlijk, maar ik werd ook wel nieuwsgierig, dus toen ik aan Sanne vroeg of we dat zouden gaan testen, glom ze helemaal en zo hebben we Kevin bij ons in de tuin uitgenodigd. Hij kroop onder de heg door naar ons toe en toen zag hij ons en zijn mond viel open, want we zagen er best geil uit in onze veel te kleine bikini’s. Weet je dat nog San? Die zwarte van jou, die amper iets bedekte en die rode van mij, die zo oud was, dat hij bijna doorscheen?”
“En of dat ik die nog ken. Je zag er heerlijk uit in dat oude ding, want ik kon zo lekker naar jouw tepels kijken.” Lachte Sanne.
“Enfin,” vervolgde Esmee haar verhaal. “Kevin droeg een zwembroek en al snel vormde daar een heerlijk stijf pikkie en toen ik mijn bikinibroekje opzij schoof om hem mijn kutje te laten zien, vroeg ik of hij zijn pik in ons wilde stoppen. Gelijk kwam hij in zijn zwembroek klaar en we zagen een grote natte plek ontstaan. Gelukkig bleef zijn lul hard en stijf en toen ik zijn zwembroek van zijn kont trok, heb ik hem eerst lekker schoon gelikt en ben op mijn rug gaan liggen, met mijn benen wijd open. “Kom, neuk me Kevin.” Zei ik en hij kroop op mij en na een paar mislukte pogingen zat zijn pik in mijn kletsnatte kut en begon hij mij in een enorm snel tempo te neuken.”
“Ja echt wel.” Lachte Sanne bij de herinnering. “Het leek wel alsof je door een drilboor geneukt werd.”
“Godsamme nou zeg.” Grinnikte Esmee. “Maar het was wel erg lekker en ik kwam er zelfs door klaar en dat was de eerste keer dat ik tijdens het neuken klaar was gekomen. Mijn hemel, wat stampte hij.”
“Ja,” zei Sanne, die het overnam van Esmee, “en toen hij klaar was gekomen en zijn pik nog steeds stijf was, moest hij mij neuken en verdomme als het niet waar was, want hij neukte me minstens net zo snel als dat hij Esmee had gedaan. Ook mij liet hij klaarkomen voor hij zijn zaadjes in me spoot.”
“Klink geil,” zei ik, “maar waarom heet dit ding nou Kevin?”
De twee vrouwen begonnen te lachen en toen zette Esmee het apparaat aan en ik zag hoe de twee pikvormige uiteinden vanuit het centrale deel in een hoog tempo begonnen te bewegen en toen begreep ik het, waarop ik begon te lachen. “Oh mijn god en dat vinden jullie lekker?”
“Ach lieverd, je moet eens weten wat dit van binnen doet. Zullen we een kleine demo geven Es?”
Esmee ging gelijk met haar benen wijd liggen en riep: “Kom maar op San. Ik ben helemaal klaar voor de kleine Kevin.”

Beide vrouwen waren alweer lekker opgewonden geraakt bij het ophalen van de herinneringen aan hun buurjongetje en de eerste kant van het apparaat schoof makkelijk in de natte kut van Esmee. Sanne kwam met haar kutje tegenover haar liggen en ze schoof zichzelf over het andere einde van het apparaat, waarna ik zag hoe ze haar lange slanke benen om de benen van Esmee klemde en door wat er toen gebeurde, snapte ik dat direct. Sanne zette het apparaat aan en gelijk begonnen beide uiteinden als een malle in de kutjes van de twee te stampen en niet alleen Esmee gilde het uit door de onverwachte start, maar ook Sanne slaakte een kreet, want ze was vergeten om het apparaat, dat nog in de hoogste stand stond om het mij te laten zien, rustig te laten beginnen. Toch lieten ze hem op de hoogste stand staan en zo werden ze in een hoog tempo door het apparaat geneukt en het was zo heftig dat ze elkaars handen zochten en hun vingers in elkaar lieten verstrengelen om houvast te houden en zo keer ik met meer en meer opwinding hoe de twee tegenover elkaar verwend lagen te worden.
Met een tussenpoze van enkele seconden kwamen ze klaar, maar Esmee riep: “Nog een keer! Speel met mijn klit Rob, dan ga ik straks spuitend klaar komen!”
Ik deed wat ze vroeg en met beide handen begon ik over de twee klitjes te wrijven terwijl ik vol ontzag keek naar het relatief kleine apparaat, dat zo stevig aan het stampen was. Ik vroeg me zelfs af of ik zo snel kon neuken en wist dat ik dat niet kon. Althans niet zo lang als dit apparaat en zag ik opeens beelden van een jonge knul, die Sanne en Esmee op dit tempo aan het neuken was. Stiekem moest ik grinniken, maar vergat daarbij niet om de harde klitjes te blijven verwennen. Dit had als resultaat dat eerst Esmee inderdaad spuitend klaar kwam en haar geil met kracht tegen het kutje van Sanne aan spoot. Sanne voelde dit en bracht haar over de drempel van haar eigen orgasme en toen zag ik hoe ook Sanne een flinke straal geil uit haar kutje tegen dat van Esmee spoot. Mijn handen werden kletsnat van al dat geil en ik nam me voor om de volgende keer mijn gezicht er tussen te stoppen.
Sanne en Esmee haakten hun handen en benen los en Sanne zette het apparaat uit, dat langzamer ging en toen stil viel. Beide vrouwen lagen naar adem happend op het bed bij te komen en ik zag twee heerlijke naakte lichamen rillen van geilheid.

Ik wachtte rustig tot ze weer bij waren gekomen en toen Esmee overeind kwam, keek ze mij aan en met een brede grijns zei ze: “En dit is dus Kevin. Vond je het mooi?”
“Kijk maar naar zijn lul Es.” Zei Sanne, die ook omhoog was gekomen. “Hij is lekker stijf, dus ik denk het wel.”
“Mmm… lekkere lul. Het is dat mijn kut nu een beetje beurs is, anders had je me echt moeten neuken Rob. Wat denk je San? Zullen we hem even van de spanning afhelpen?”
“Mmm… graag. Ga maar liggen Rob en laat je maar verwennen door ons.”

Ik ging op mijn rug liggen en lag met mijn kont in de plas geil, die net door de twee op het bed was gespoten. Van beide kanten werd mijn harde lul gelikt en ombeurten werd ik gepijpt, terwijl de ander mijn ballen in haar mond nam. Met mijn armen onder mijn hoofd keek ik genietend naar de twee vrouwen, die me zo geweldig verwenden met hun monden en tongen en telkens als Sanne even naar mij keek om te zien of ik nog genoot, glimlachte ik en gaf haar een knipoogje, waarna zij ook glimlachte en verder ging met waar ze mee bezig was.
Op een gegeven moment merkte Sanne aan mij dat ik zou gaan klaarkomen. Ze nam mijn pik in haar mond en zoog me tot mijn eikel zich verdikte en toen richtte ze mijn pik naar de open mond van Esmee, die de eerste straal sperma in haar mond kreeg, waarna Sanne mijn pik weer in haar eigen mond nam om me helemaal leeg te zuigen.

We lagen heerlijk tegen elkaar bij te komen toen opeens mijn maag begon te rommelen. Daarop gingen we douchen en aankleden en met de twee geweldig mooi in sexy zwarte jurkjes geklede jonge vrouwen aan mijn arm liepen we naar een eetcafé op twee straten afstand, waar we genoten van een eenvoudige, maar lekkere maaltijd en we veel bekijks hadden van menig jaloerse man, waarbij sommige tot de orde werden geroepen door hun vrouw, waar ik wel om moest lachen.
We dronken nog wat na en daarna bezochten we een club, waar de twee nog wel eens kwamen en omdat er een paar van hun vriendinnen aanwezig waren met hun partners, werd ik aan hen voorgesteld als de vriend van Sanne. Het was een goede club met niet alleen een drukke bar en dansvloer, maar ook met een rustig en sfeervol ingericht zaaltje, waar de mensen rustig met elkaar konden praten in gezellige hoekjes. Samen met Sanne en Esmee genoot ik van een goede cocktail toen er opeens twee meiden aan onze tafel kwamen staan.
Ik keek mijn ogen uit, want het waren beiden zeer knappe, maar zeker ook zeer sensueel, bijna geil, geklede meiden. De blonde, die Mieke heette en zich aan mij voorstelde als een studiegenootje van Esmee en Sanne, droeg een erg mooi en vooral erg strak wit jurkje tot halverwege haar mooi gevormde bovenbenen en ze droeg daaronder heel mooi en geile open schoenen met een hoge dunne hak en waarvan de schoen bestond uit niet meer dan kruiselings over elkaar liggende lange veters, die tot boven haar fraaie kuiten waren samen geknoopt. Mieke ging naast Esmee op de ronde bank zitten en toen kreeg ik een hand van de andere jonge vrouw, die zich voorstelde als Maaike, het zusje van Mieke.
Op het moment dat ik haar naam hoorde moest ik gelijk denken aan mijn favoriete erotische roman van Louis Paul Boon, namelijk Mieke Maaikes Obscene Jeugd, een zeer expliciete erotische vertelling over een jong kindvrouwtje, dat de meest geile momenten beleefde.
Ik bekeek Maaike eens goed en voelde me gelijk opgewonden worden. Maaike had, net als Sanne mooi lang rood haar, maar dan stijl en in een staart gebonden, waarbij Sanne golvende haren had, die los om haar hoofd waaierden. Maaike was gekleed in een wel heel erg sexy setje, bestaande uit een zwart leren minirok tot net boven de helft van haar blanke en lange benen. Om haar slanke bovenlijf zat een dito zwart leren hesje dat een deel van haar buik bloot liet, waardoor ik haar diepliggende navel kon bewonderen en het hesje omspande een perfect gevormd stel borsten in een zeer fraaie stevige cup C, waarbij ik aan de kleine bobbeltjes kon zien, op welke hoogte haar tepels zaten. Aan haar lange benen droeg ze kousen, waarvan nog net de kousenband met kant te zien was en ze droeg lange strakke wart leren laarzen met een zeer lange stalen naaldhak. Om haar hals droeg ze een dunne zwart fluwelen bandje met daaraan een klein zilveren hangertje. Zo’n halsband had Mieke ook, maar dan in het wit en met een goudkleurig hangertje. Erg fraai en sexy.

Naast me hoorde ik Sanne grinniken omdat ik nogal lang naar Maaike bleef staren en haar hand wel erg lang vast hield en ik kwam snel weer terug uit mijn bewonderende situatie. Maaike kwam aan de andere kant naast me zitten en daarbij drukte haar been tegen dat van mij, waardoor mijn opwinding alleen maar erger werd.
Natuurlijk merkte Sanne dit en ze voelde onder tafel aan mijn pik en fluisterde: “Je geilt op haar hè? Kijk maar lekker lieverd. Daar heb ik straks alleen maar plezier aan.”

Esmee stelde voor om te gaan dansen en we gingen met zijn vijven naar de dansvloer waar een opzwepende muziek werd gedraaid. Ik zag Esmee nogal intiem met Mieke dansen en Sanne was lekker tegen mij aan het schuren met haar lichaam. Het was niet alleen Sanne die zo lekker met me danste, maar ik voelde dat Maaike achter mij haar lichaam ook tegen mij aan liet wrijven en ik haar borsten tegen mijn rug voelde drukken. Sanne voelde mijn erectie tegen haar buik en ze keek me met een blik vol opwinding aan, waarna ze mij omdraaide, zodat ik nu met Maaike aan het dansen was en Sanne tegen mijn rug voelde drukken.
Maaike legde haar armen over mijn schouders en drukte haar kruis tegen mijn kruis en ik hoorde haar, ondanks de harde muziek, licht grommen toen ze mijn harde pik tegen zich aan voelde drukken. In diverse samenstellingen dansten Sanne, Maaike en ik met elkaar en ik was Esmee en Mieke al helemaal vergeten. Toen we klaar waren met dansen en met een nieuw rondje cocktails in de rustige zaal terug kwamen, zagen we Esmee en Mieke flink met elkaar tongzoenen aan ons tafeltje. We gingen bij hen zitten waarbij ik nog net zag hoe Esmee haar hand van onder het jurkje van Mieke haalde. Bij mij voelde ik van links en rechts een hand op mijn been komen en mijn pik bereikte de maximale stijfheid in mijn broek en ik mijn kreuntjes verborg in mijn cocktailglas.

Helaas werd ons moment verstoord door twee jonge mannen die aan de tafel kwamen staan en de aandacht vroegen van Mieke en Maaike. Ik keek ze een beetje ontstemd aan en zag twee zeer studentikoze ballen staan met net iets lang haar en net iets te dure kleren, die zeer zelfverzekerd de twee meiden van de bank trokken en ze mee nam, zonder dat de twee afscheid van ons konden nemen. Ik vond daar wel wat van en wilde opstaan, ware het niet dat Sanne me naar beneden trok. “Niet doen Rob. Laat ze maar en niet mee bemoeien.”
Ik keek hen na en vlak voor de ze zaal uitliepen zag ik Maaike omkijken en toen ze zag dat ik haar nakeek, glimlachte ze naar mij en toen was ze weg.
“Waarom mocht ik er niets van zeggen?” vroeg ik aan Sanne. “Dat was toch asociaal wat die jochies deden?”
“Ja, dat kan zijn, maar je mag de dates van die twee niet verstoren. Zij eh… zij hebben nog werk te doen.”
Ik keek haar verbaasd aan en Esmee most lachen. “Ja joh, die twee zijn escorts en verdomd goed in hun vak. Wat zij op één avond en nacht kunnen verdienen, verdien ik nog niet in een maand. Nee, de klanten zijn niet altijd even aardig en sociaal bekwaam, maar het gaat hen om het geld.”
“Escorts…” zuchtte ik en keek Sanne aan. “En jij wist dit en liet me door haar betasten?”
“Ja hoor, want privé is Maaike een erg lief en lekker meisje en ik zag je naar haar kijken en gunde jou het lolletje wel. Trouwens, als zij jou niet zag zitten, dan had ze niet aan je gezeten.”
“En jij dan?” vroeg ik aan Esmee. “Jij zat met haar te zoenen. Vind jij het dan niet raar?”
“Welnee Rob. Escorts zijn ook mensen en Mieke is een echte schat, die alleen met mannen neukt voor geld en als ze liefde zoekt, dan vinden wij elkaar af en toe. Wij kennen haar al vanaf de kleuterschool. Nietwaar Sanne?”
“Ja en het is waar dat we af en toe met elkaar vrijen. We weten dat zij altijd veilige seks hebben en ze zich, ondanks dat, zeer regelmatig laten testen op soa’s, dus wat boeit het ons dat zij dit werk doen?”
“Maar eh…” protesteerde ik nog een beetje zwak en puur vanuit mijn opvoeding, “Maaike is nog zo jong.”
“Dat is waar, maar ze was op haar twaalfde al seksueel actief en op haar veertiende heeft ze voor het eerst met haar zus met ons gevreeën en heeft Esmee haar mogen ontmaagden met een voorbinddildo, die Mieke van haar moeder had geleend.”
“Van haar moeder?” riep ik bijna uit verbazing.
“Ja, van haar moeder, want zij zit ook in het vak en is een zeer gewilde escortdame in het zeer dure segment. Ze doet het met captains of industry, politici en als ik het moet geloven zou Mieke een kind zijn van één van de prinsen van Oranje en Maaike een dochter van een Schotse kardinaal, die blijkbaar minder celibaat leeft dan dat ze ons willen doen geloven.”

Ik schudde mijn hoofd en Esmee kwam naast me zitten en sloeg haar arm om me heen. “Ben je nu teleurgesteld Rob? Je had anders die lekkere Maaike wel willen neuken hè?”
Sanne keek me lachend aan en ik moest toch wel lachen. “Ja,” zei ik, “natuurlijk had ik haar wel willen neuken. Je zag toch hoe geil ze er uit zag en dan de manier waarop ze met mij en Sanne danste. Dat was pure erotiek en lust.”
“Dat klopt lieverd.” Zei Sanne en ze gaf me een kusje. “En dat doet ze alleen maar met mannen, die haar betalen, of met wie zij privé wel een keer van bil wil gaan.”

We kletsten nog een tijdje met elkaar, dansten tot we moe werden en gingen daarna met en taxi naar het appartement van Sanne en Esmee, waar we nog een laatste drankje namen op de bank voor we naar bed gingen.

+++Lees verder in: Het Kasteel - 8
Trefwoorden bij dit verhaal: Kasteel, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...