63.115 Gratis Sexverhalen
Sexverhalen die een tikkeltje kinky zijn! Voor de liefhebbers van BDSM, bondage, fetisj is dit jouw categorie. Of je nu onderdanig bent of graag de meester(es)! In deze categorie staan momenteel 9129 erotische verhalen.
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5
Mijn Onderdrukte Verlangens ... - 3Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Wat werden wij om de beurt door Frans geneukt en gingen toen eten, bij Margo op tv zag ik dat een paardenlul ook in een kut ging, en dat de vrouw de neukbeweging maakte , wat zou ik dat graag in het echt zien Frans. Hier komen wel vrouwen d..."
14-05
7.9
Slaaf N Bij ... - 1Door: Slaaf N
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Mijn Meesteres wil totale controle over mij. Als ze tijdens een sessie besluit met mijn pik te spelen wil ze controle ook blijven houden. Daarom moet ik tellen als ik in de buurt van een hoogtepunt kom. Ik moet starten op 5 en aftellen naar 1. Op 1 m..."
14-05
7.4
Nooit Gedacht - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Na de eerste keer hebben we een paar dagen geen contact. Zodat we er over na kunnen denken. Ik wil je de tijd gunnen. Dan krijg ik een berichtje dat je weer wil afspreken. Je vraagt wanneer ik kan. We spreken af. Ik stuur een bericht dat ik..."
13-05
8.0
De Foto Studio - 52Door: Lew Pit
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Slavin, Vingeren,
" Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
13-05
9.4
Chantal Pakt DoorDoor: Loyalpiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Femdom,
"Chantal wordt heerlijk wakker, ze had lekker geslapen en voelt zich goed en zelfverzekerd. Haar oogjes gaan een beetje open en ze moet nog wat wennen aan het licht, naast zich hoort ze Stefan nog zachtjes snurken mooi denkt ze die ligt nog lekker ..."
13-05
8.6
Stille Weduwes Met ... - 6Door: Erwijn
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meesteres, Neuken, Onderdanig, Vernederen, Worstelen, Zweep,
"Na hun vertrouwelijke onderonsje kruipt Catherina alweer snel in haar rol als Domina. Het is tijd voor jou en Jos om jullie straf te ondergaan, vanwege het klaarkomen in de latex slip zonder mijn toestemming. spreekt zij streng tegen haar...."
13-05
9.4
De Wedergeboorte Van ... - 22Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijn, Pijpen, Plagen, Rollenspel, Vernederen,
"Met piepende banden en met gillende sirenes zet ik de auto dwars voor de deur en George en ik springen uit de auto. You take the back will take the front so catch them while they try to escape. Just wait for my signal ok Ik steek mijn duim omh..."
11-05
9.4
Marianne - 4Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Maandag een gewone werkdag alle dingen doen die nodig zijn er moet ook geld verdiend worden. Na het werk nog even snel een paar boodschappen doen, je moet thuis ook eten en drinken nietwaar Tijdens het winkelen even door de afdelin..."
11-05
9.0
Nadi's Leven - 30Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is warm in de camper als ik wakker wordt. Anne s plek naast mij is leeg en draai me nog een keer lekker loom om. Ik heb geen idee hoe laat het is maar aan de warmte te voelen heb ik lang geslapen. Het was ook laat toen ik ging slapen en ik moet z..."
10-05
9.7
Het Broedhuis - 9Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Doggystyle, Kelder,
"Daar stond ik dan vertwijfeld half wakker s ochtends voor de deur van het berghok in de kelder. Eigenlijk allesbehalve in de mood. Geen idee wat daar binnen te verwachten. Wat doe ik hier eigenlijk Ik bedenk me dat ik ergens diep, diep van..."
10-05
9.0
Laura En Amy-mae - 3Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ons uitstapje naar Frankrijk zit nog vers in mijn hoofd. Nog nooit ben ik zo bruut genomen en geneukt. Die fucking Laura had me gewoon verhoerd waar ik bijzat en het ergste was . Ik vind het nog lekker ook. Nee, Nee dat kan gewoon niet. Ik kon dit ni..."
10-05
8.8
Slavin Vera - 23Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Meesteres, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-05
9.1
De Onschuldige Buurvrouw ...Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Sm, Spanking,
"Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Zoals jullie weten schrijf ik hier zo nu een dan een verhaal. Of vertel ik zoals nu over mijn avonturen. Hopelijk kunnen jullie weer genieten van dit op waarheid gebaseerde verhaal. Mochten jullie tips of pos..."
09-05
8.6
Het Broedhuis - 8Door: AuthWeb
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Doggystyle,
"Het is namiddag en ik ontmoet een nieuw kandidaat koppel in mijn bureau Stefanie Stefi en Nicky. Ze dragen beide dezelfde zwarte blinkende kokerjurk met blote schouders die zo al veel lichaamsvormen aangeven. Een lesbisch koppel zo vol levenslust...."
08-05
8.9
De Opvoeding Van ... - 2Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bondage, Meesteres, Slaaf, Vastgebonden,
"Daar sta ik dan vastgebonden aan een paal en ik kan geen kant op. De klemmen doen al behoorlijk pijn en ik sta er nog maar net. Het kwijl loopt langs de knevel op mijn hele lichaam. Het geeft me tijd om om mij heen te kijken. Voor me staat een stati..."
07-05
8.6
Mijn Onderdrukte Verlangens ... - 2Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dieren, Paarden,
"Margo en ik gingen weer naar de slaapkamer, als wij ons een poos verwend hadden met de kunst paardenlul zou Be de man van Margo opmeten wat nog buiten onze kut is. Margo bood aan dat ik het eerst de lul in mijn kut zou stoppen, zij hielp we..."
07-05
8.8
Van Snapchat Naar ...Door: Virtualgrey2021
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Onderdanig, Snapchat, Sub,
" Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Zoals jullie weten schrijf ik hier zo nu een dan een verhaal. Of vertel ik zoals nu over mijn avonturen. Hopelijk kunnen jullie weer genieten van dit op waarheid gebaseerde verhaal. Mochten jullie tips of ..."
06-05
8.7
Mijn Onderdrukte Verlangens ... - 1Door: Be
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Paarden,
"Mijn kaartlegster vertelde mij ga 14 dagen op vakantie naar Drenthe, dan worden daar je onderdrukte verlangens geopenbaard en interessante mensen ontmoeten wat je leven zal veranderen en jij zult iets groots zien. Op internet bekeek ik de be..."
05-05
8.7
Het Postbodemeisje 8Door: Stranger
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Postbode,
"De woorden van mijn meesteres galmen nog na in mijn oren, als ineens mijn mobiel gaat. Mijn Meesteres pakt de telefoon, ontgrendeld hem en ziet dat het mijn vrouw is. Je teefje schat ondertussen mij mijn telefoon aanreikend. Direct nadat ik opgenom..."
05-05
8.7
De Opvoeding Van ... - 1Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Slet, Sletje, Vastgebonden,
" Ik schrijf hier omdat ik het geil vind om hier verhalen te lezen. En ik nu een keer wat terug wil doen. Het is puur gebaseerd op mijn fantasie maar hopelijk maak ik het ooit een keer mee of delen ervan . Mocht je suggesties hebben hoor ik die natu..."
05-05
8.6
Keiko's VerhaalDoor: Geile Beer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gevangen, Meester, Slaaf,
"De twaalf bij twaalf meter grote kamer had geen ramen. Ook lichtloos, behalve de kale lamp die boven het betonnen plafond zweefde. Op de grond lag een oude, gescheurde matras. Ernaast lagen twee hondenkommen, n gevuld met water en n met suikerma ..."
04-05
8.7
Stille Weduwes Met ... - 5Door: Erwijn
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Bondage, Dwang, Meesteres, Neuken, Vastgebonden,
"Wanneer Sara en Jos weer beneden zijn, zitten beiden een beetje verlegen en met een rood gezicht zwijgend bij Peter en Noor aan de salontafel. Ze zitten met hun gedachten nog bij de vermanende woorden van Catherina die hen daarbij een straf ..."
04-05
9.6
Dorien En Haar ... - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Nicht, Oom,
"De ooms van Dorien wilde de schade met hun nicht inhalen en ze werd gevraagd voor een week vakantie op de boerderij met haar ooms en een ongetrouwde oom weer een Frans uit Denemarken die op bezoek was. Zij hadden hun neef gepeild en toen in vertr..."
04-05
8.8
Mijn Sophie, Een ... - 11Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groepsex, Hoer, Kousen, Lingerie, Milf, Onderdanig, Panty, Prostitutie, Seksclub,
"We zijn inmiddels 2 maanden verder en alles loopt op rolletje, nou ja alles, dat is nie helemaal waar. Mijn Sophie kwam er achter dat ze niet in de wieg is gelegd om verplicht tegen betaling met jan en allemaal te neuken.. Wat lie..."
04-05
8.1
Nadi's Leven - 29Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten met z n allen lekker uit te buiken en de spanning van voor het eten is volledig wegebt. Er wordt gelachen en er worden verhalen verteld. Milou verteld dat ze al een enkel keer er over gedacht had om hier eens op bezoek te gaan. Maa..."
03-05
9.7
Johan Wordt Als ... - 5Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
03-05
9.1
Dr. Dick ToonzaalDoor: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Exhibitionisme, Gluren, Groepsex, Therapie,
"Mijn naam is Arend Valk. Als u iemand in uw omgeving kent met die naam, dat ben ik in ieder geval niet. Ik kan heel scherp zien, dat kon ik als baby al met mijn toen nog knalblauwe ogen. Vandaar dat mijn vader Fulco Valk met een vooruitziende blik mi..."
02-05
7.1
Stille Weduwes Met ... - 4Door: Erwijn
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Dildo, Klaarkomen, Latex, Likken, Massage, Neuken, Orgasme, Pijpen, Slet, Sletje,
"Bettine, Peter en Noor komen op bezoek Aan het begin van de middag klinkt tegen twee uur de bel in de hal van het huis, Catherina geeft Jos en Sara de opdracht om de verwachte gasten te ontvangen. In hun dienstmeid outfit begeven ze..."
02-05
9.5
Vera Krijgt Straf ...Door: Samsara
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Sperma, Straf, Vader, Vuistneuken,
"Vera was altijd tegendraads geweest. Mijn vrouw en ik wisten soms echt niet hoe we haar in het gareel moesten houden. En vooral nu mijn vrouw een tijd geleden overleden was, had ik het zeker moeilijk met de houding van Vera. Geloof me. Ik hou met har..."
02-05
8.7
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
01-05
8.0
Stille Weduwes Met ... - 3Door: Erwijn
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dildo, Latex, Likken, Meesteres, Onderdanig, Pijpen, Slaaf, Slavin,
"De 2 keuzes Als Catherina in de woonkamer aan de eettafel plaatsneemt, legt ze bijna onbewust het fotoalbum voor haar op het tafelblad neer en in gedachten verzonken staart zij stil voor zich uit. Haar boosheid is enigszins naar de ..."
30-04
9.4
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
30-04
8.4
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
29-04
8.6
Mijn Goed Gevulde ...Door: Desiree
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Koningsdag,
"Mijn naam is Desire en ik ben een onderdanig biseksueel sletje, van 35 jaar. Zo ben ik altijd op zoek naar seks en dit doe ik via internet of gewoon op straat. Zelf woon ik in Rotterdam, maar mag graag het land door reizen voor een goede beurt. Ik la..."
29-04
8.6
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Likken, Neuken, Pijn, Slaaf,
" Zo lieve lezers, een heel ander verhaal nu. Dit keer over Johan, die tot slaaf gemaakt wordt en tot een slaaf wordt gemaakt die er echt onder gaat LIJDEN, zoals jullie zullen ontdekken. Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zod..."
29-04
8.8
Stille Weduwes Met ... - 2Door: Erwijn
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cowgirl, Dominantie, Gespierd, Lesbienne, Naakt, Neuken, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaaf, Slavin, Vingeren, Zweep,
" Catherina En Sara Het is enkele dagen na Sinterklaas en zowel Sara als Jos merken aan Catherina dat ze wat stiller begint te worden naarmate de donkere dagen voor kerst voor de deur staan. Ze vermoeden dat zij vooral in deze period..."
28-04
9.6
Mijn Sugardaddy's - 14Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Exhibitionisme, Ouderen, Plas, Plassen, Rollenspel, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Sinds Elise haar eigen huisje betrokken had kon ze haar geluk niet op, en besefte het meisje maar al te goed dat ze enorm geboft had toen haar sugardaddy Henk deze woning voor een schijntje aan haar verhuurd had, waar ze hem al diverse malen zonder e..."
28-04
9.2
Hete Zomer - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Buttplug, Neef, Nicht, Openbaar, Trilei, Vakantie, Zomer,
"De volgende morgen ging Carmen naar de wedstrijd van haar hockeyteam toe en ondertussen stond Ben in zijn slaapkamer, te kijken wat hij Carmen allemaal zou meegeven op haar vakantie. Het trileitje was natuurlijk al eerder een succes geweest en lag da..."
27-04
9.3
Nadi's Leven - 28Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als we de parkeerplaats van de Hyper March weer opdraaien besef ik mij dat het inmiddels al iets meer dan een uur geleden is dat we hier waren maar gelukkig staat de witte Peugeot er nog. Als we er naast parkeren stapt Milou uit en vraagt hoe we het..."
26-04
9.6
Chantal Neemt De ...Door: Loyalpiet
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Femdom,
"Stefan en zijn vriendin Chantal zijn al bijna een jaar samen, smoorverliefd en staan op het punt samen te gaan wonen. Uiteraard zoals elk koppel gaat niet altijd alles even soepel. Af en toe ontstaat er de nodige discussie of onenigheid. Je moet ook..."
26-04
8.9
Stille Weduwes Met ... - 1Door: Erwijn
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Dildo, Gespierd, Jong En Oud, Lesbienne, Massage, Neuken, Nylon, Pijpen, Travestie, Worstelen, Zweep,
"Het verhaal van 2 hartsvriendinnen op leeftijd, weduwes met een verborgen zijde... Inleiding Op een sombere, doordeweekse herfstdag begin oktober lopen 2 dames op leeftijd in hun lange donkergroene wollen wintermantels innig gearmd..."
26-04
9.1
Mijn Leidinggevende Van ... - 6Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Neuken, Pijpen,
"Maar jij bent nog jong Mark en kan vast nog wel een keer neuken, ik woon hier dichtbij en ondanks dat ik alleen ben heb ik wel een groot bed hoor , met wat extras. Ik woon op weg naar je huis toe, als jij nog meer zin hebt dan kom maar hoor..."
25-04
8.5
Geile MarianneDoor: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Pijpen,
"Marianne heette ze. Ze had wat bij me gekocht via Marktplaats en vroeg of ze dat die avond op konden halen. Natuurlijk mochten ze dat, niet wetende wat ik eigenlijk van plan was. De bel ging, ik maakte open en daar stond een heel mooie vrouw..."
24-04
8.1
Tobias De SchoonmakerDoor: Paupie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Vastgebonden,
"Het was een mooie herfstige dag. Ik had er al een halve schoonmaakdag op zitten tot ik plots gebeld werd. Mijn collega was weer ziek dus of ik die avond kon invallen bij het verzekeringskantoor op de Meerdalweg. Uiteraard had ik daar geen problemen m..."
25-04
7.2
Marianne - 3Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Donderdag een gewone dag aan het werk bij een andere klant een paar straten verderop. Moest om er te komen bij Marianne voor de deur langs, ondanks dat de verleiding groot was besloot ik gewoon direct door te rijden en niet te stoppen bij haar. ..."
24-04
8.8
De Eerste Keer ...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.8
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.2
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.3
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.8
Kort, Krachtig & ... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.6
Ineke En Harry - 2Door: Dotje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanking,
" Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk is hier deel 2 Het verhaal is nog in opbouw. Ik laat heel langzaam de climax oplopen. Misschien dat deel 3 wat extreme wordt Als we vlak bij de keuken zijn hoor ik achter me Euh, blijf..."
25-04
8.3
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.6
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.2
Mijn Brave Sletje ...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.7
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar ... - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.4
Opvoeding En Duidelijkheid ...Door: Xanderia
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
9.0
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04
9.5
Tante P & P - 2Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"De volgende morgen toen ik aan de keukentafel zat vroeg tante mij plotseling of ik het gisteren leuk had gevonden. Alleen al de gedachte aan gisteren liet kutvocht uit mijn spleet lopen. Dus ik zei dat het heerlijk had gevonden. Ja sorry zei tante, i..."
10-04
9.1
Slavin Vera - 22Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Piercing, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-04
8.8
Tante P & P - 1Door: Mia
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04
8.8
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04
9.5
Nadi's Leven - 25Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als ik de telefoon van Anne overneem om Zo te woord te staan zie ik dat we beeldbellen. H lieve schat, zeg ik, mis je me al. Zo zit zo te zien, zoals gewoonlijk naakt op de bank in de kamer en geeft me een kushandje. Ik mis je heel erg, zegt ze, m..."
05-04
9.4
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04
9.4
Denise, Een Gehoorzaam ... - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04
8.9
Marianne - 2Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een drukke week was het alweer woensdag, de tijd vliegt. Op een paar telefoontjes van Marianne na alles rustig. Een man moet ook niet overdrijven en ook aan zichzelf toekomen nietwaar Eerst maar eens rustig ontbijten, douchen sch..."
04-04
8.5
Denise, Een Gehoorzaam ... - 7Door: Rmanders01
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Denise wordt wakker. Dan beseft ze zich dat haar handen vast zitten aan de kooi. Naakt met alleen haar kousen aan ligt ze op het muffe matras. Het begint haar weer te dagen in welk pakket ze zich bevind. Het begint gelijk te kriebelen tussen haar ben..."
04-04
8.5
Mijn Sophie, Een ... - 10Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buitensex, Groepsex, Kousen, Lingerie, Milf, Panty, Vastgebonden,
"Bij binnenkomst kregen we allemaal een glaasje champagne en werd Karin links en recht door verschillende mensen begroet. Ik was nog nooit in het concertgebouw geweest, maar ik vond het prachtig. Alle vrouwen waren prachtig gekleed . De gong ..."
03-04
9.2
Mariska Wil Het - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Beffen, Dieren, Dominantie, Eerste Keer, Honden, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Vingeren,
"Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Mariska, op basis van haar jeugdervaringen die dit graag, maar nu wat intenser, opnieuw wil beleven. Ik was de hele nacht geobsedeerd geweest door het orgasme en het zaad van de man over mijn lichaam en ..."
02-04
9.3
Transformatie Naar Een ... - 4Door: Sissy Arida
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Slaaf, Transformatie,
" Dit is deel 4 van mijn verhaal, deze keer zat er niet veel tijd tussen het vorige deel en het vervolg. zoals altijd is dit een verhaal dat uit mijn eigen fantasie is ontstaan, het zal niet iedereen zijn meug zijn, maar dat is geen probleem, er zij..."
01-04
7.8
Hete Zomer - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Doggystyle, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zomer,
"Het was een heldere vrijdagavond en Ben liep met zijn nichtje Carmen weg van de bioscoop. Ze waren net naar de film geweest, na eerst een hapje te hebben gegeten. Hoewel de twee zeker genoeg vrienden en vriendinnen hadden, trokken ze toch geregeld na..."
01-04
9.4
Mijn Eerste Spankingervaring ...Door: Frank De Lange
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Billen, Eerste Keer, Pijn, Spanking, Waargebeurd,
" Dit geheel waargebeurde verhaal speelt zich alweer even geleden af. Maar wat er gebeurde was z n intense ervaring dat ik me ook nu nog tot in detail kan herinneren hoe het was. Ik belde aan en al snel werd er opengedaan en werd ik bi..."
31-03
8.9
DebbyDoor: Coen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Plas, Plassen,
"Debby was voor een 18 jarige meid een mooie verschijning. Met haar 1.75m een goede C cup en mooi lichaam met blonde halflange haren tot op haar schouders, was ze een mooie meid maar ze verhulde dat vaak in slobbertuien met bijbehorende broek. Ze had..."
31-03
9.0
Boost Ons Sexleven - 5Door: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Buttplug, Dildo, Opdracht, Trilei, Vastgebonden,
"Na een super spannend en geil weekend zijn we weer thuis en hebben we een overeenkomst gesloten met Kim. Ik heb de hele nacht vastgebonden geslapen omdat ik niet onbewust wilde krabben vanwege de jeuk van de brandnetels. De volgende ochtend ..."
30-03
8.7
Slavin Vera - 21Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
30-03
9.1
Nadi's Leven - 24Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Na een korte wandeling en nog een verbaasd kijkend en hoofdschuddend fietsend paar, zijn we na een tijdje bij de boerderij van Isabelle. Vol trots laat ze mij haar optrekje zien. Het is een volledig gemoderniseerde boerderij, dat wil zeggen, het is..."
28-03
9.5
De HerenclubDoor: Bimark
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Anaal, Homo, Neuken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Zaad,
"Al enige jaren ben in als slaaf toegewijd aan Dominante mannen. Zo heb ik met Meester Kees enkele sessies gedaan. Meester Kees was zo tevreden dat hij mij gevraagd heeft of ik bij hem en zijn vrienden in de herenclub wilde komen en mij aan hen onderw..."
28-03
8.6
Hoertje Jeanne - 8Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hard, Voyeurisme,
"Het was de dag voor de zakenreis. Ik had mijn koffer al klaargemaakt en de kledij met butplug lagen ook klaar Maar eerst vandaag. Vanmorgen had ik al vroeg een klant of beter 2. Vader en zoon. De vader had ik al gehad een echte sa..."
28-03
8.5
Zijn Slavin - 3Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Gebruikt, Slavin,
"Het was een rustige week geweest. Jo de trainer had me om de dag afgebeuld. Het was een drukke week in het hotel geweest. Mijn meester had ik in het begin van de week gezien. Het was vrijdagavond thuis trok ik meteen mijn kleren uit en keek op de age..."
27-03
8.9
De Regeling Om ... - 4Door: Janine02
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Vernederen,
"Henk luisterde gefascineerd naar haar verhaal dat ze in flarden vertelde, dat haar vader haar ontdekte net voor ze voor het eerst, op het punt stond een orgasme te bereiken. De beschamende handelingen. De incestueuze bestraffing. En is dat ..."
27-03
9.2
Met RenteDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Billen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Oraal,
"Regelmatig hoorde ik dat de buurvrouw ruzie had met haar man. Ik ging erheen en suste het tot ze uit elkaar gingen. Toen kwamen ze allemaal opzetten, om te helpen . Intussen strijdbaar, gooide ze deze hitsige types er allemaal uit. Sodemieter op, ze..."
26-03
8.1
Totaal Afgeneukt!Door: Desiree
Reacties: 16
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Mijn naam is Desiree en ik heb een ervaring, die ik ontzettend graag wil delen met jullie. Ik ben nu 28 jaar, maar wilde al jaren eens onderdanig behandelt worden. Nu ben ik niet van die clubs en zo, maar hoe kom je dan met een meester in contact v..."
24-03
8.3
Ontvoerd - 1Door: Monica
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Ontvoerd, Tiener,
"Hoe lang ben ik hier nu al Ik weet het niet meer. Het voelt al maanden... Ik zit hier in mijn.. kamer... Cel... mijn plekje. Ik zal maar even bij het begin beginnen. Ik ben Lisa, 21 jaar half lang blond haar tot ongeveer op mijn schouderbla..."
23-03
8.8
Zijn Slavin - 2Door: Jeanneke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Oraal, Anaal, Slavin,
"Het was zondag en net als elke andere dag had ik een strak schema. Om 8 uur moest ik douchen met ijskoud water. Mijn tepels reageerden meteen op het koude water en werden stijf. Ik wou er even aan voelen maar dat was strikt verboden. Afdrogen diende ..."
23-03
8.7
Boost Ons Sexleven - 4Door: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buttplug, Exhibitionisme, Tepelklemmen, Vastgebonden,
"Als eerste moeten we bij elkaar de tepelklemmen die Kim uitgekozen heeft op de tepels zetten. De set bestaat uit drie verschillende soorten tepelklemmen in de categorie n licht, middel en zwaar. We besluiten unaniem dat de zware bij Kim erop gaan. Ik..."
22-03
8.9
Studenten BetraptDoor: Anke
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurmeisje, Doggystyle, Hoer, Kut, Kutje, Likken, Prostitutie, Standje 69, Studenten,
"Marcel kon zijn ogen niet geloven. Hij was op een pornosite aan het kijken en wreef in zijn ogen. Zijn nette buurmeisje Mare was daar ongegeneerd aan het vingeren, met twee andere meiden. Hij kende Mare als een nette meid , ze speelde gvd zelfs i..."
27-03
6.8
Sanne - SlotDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is een samen komst van mijn a href https www.opwindend.net Sexverhaal 66648 Marloes 1.html Marloes serie a en mijn a href https www.opwindend.net Sexverhaal 70394 Sanne 1.html Sanne serie a . Als je het helemaal wil volgen..."
22-03
8.7
Nadi's Leven - 23Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog maar zeven uur als ik al klaar wakker ben en besluit om lekker van de ochtendzon te gaan genieten. Anne ligt nog diep te slapen als ik me zacht uit bed laat glijden. Ook Dythe en Jorg zijn nog in diepe rust zo te zien en ik ga naar buiten...."
22-03
9.4