Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Pervers sexverhalen. In deze categorie staan 80 erotische verhalen.
Waarom Niet Mama? - 2Door: Dickydickert
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Lieverd . Waarom huil je ... Rolf kijkt geschrokken omhoog als ik in tranen de trap afloop. Hij spreidt zijn armen naar me uit. Kom eens hier jij, wat is er allemaal met je aan de hand Ik wijs de trap omhoog. De de kinderen. stotter ik sni..."
08-06-24
9.2
Tante P & P - 1: Eerste ErvaringDoor: Mia
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04-24
8.8
De Verboden La Van De Kledingkast - 7: SlotDoor: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Moeder, Nylon, Pervers, Verboden, Zus,
" b Teder strelen mijn vingertoppen haar vuurrode, keiharde tepels. Ze is net zo opgewonden en geil als ik en plaatst haar handen op mijn achterhoofd om zo mijn hoofd tegen haar borsten te drukken. Lik ze maar Lizzy ik weet dat je dat wilt . misschi..."
20-02-24
9.2
De Verboden La Van De Kledingkast - 6Door: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Pervers, Verboden, Zoon,
" b Nee mama ik wil niet w r naar die gekke Franse juf Timmetje kijkt me boos aan terwijl ik hem in zijn schoenen help. Waarom niet lieverd ... Ze doet toch allemaal leuke spelletjes met jullie Timmetje schudt demonstratief zijn hoofd. Ik zuch..."
02-02-24
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 5Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Zus,
" b Max, Lizzy .. STOPPEN ... NU Het is Kitty die alarm slaat. Ze komen er aan zegt ze bang. Razendsnel wurmt ze zich tussen mijn benen vandaan. Vrolijke kinderstemmetjes klinken opeens h l dichtbij. Kitty bijt zenuwachtig op haar nagels en ..."
23-12-23
9.5
Langharige Ans - 3: Een Avondje StampenDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bizar, Brunette, Drank, Fetisj, Orgie, Pervers, Plas, Plassen, Poppers,
"Langharige Ans van zestien had een intens liefdesleven met twee mooie jongens tegelijk, maar dat nam haar zo in beslag dat ze nu even aan rust toe was. Voorlopig had ze genoeg liefde gekregen en had ze behoefte aan een time out, een paar avonden zond..."
20-12-23
8.4
Lieve Lieneke Krijgt Een Vriend - 3Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Beffen, Extreme, Fetisj, Loverboy, Minnares, Oudere Vrouwen, Pervers, Romantiek,
"Lieve Lieneke was een eenzame in zichzelf gekeerde vrouw van veertig die al haar hele leven lang van een kleine uitkering leefde. De bescheiden alleenstaande vrouw woonde op de bovenste verdieping van een groot flatgebouw van drie verdiepingen hoog. ..."
04-12-23
8.3
De Verboden La Van De Kledingkast - 3Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kinky, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Verboden, Zus,
" b Ik loop gehaast door de keuken van het restaurant. Zo snel mogelijk wil ik terug naar Rico en de kinderen. De ober loopt vlak achter me. Vlak voor ik het terras oploop, geeft hij me nog een ondeugend tikje op mijn billen. Ik loop door zonder om te..."
21-10-23
9.5
Vader Eindelijk Uit De Kast - 1: Beter Laat Dan N...Door: Oldandgay
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Ouderen, Pervers, Plas, Plassen, Vader, Zoon,
"Sinds het overlijden van mijn moeder ging het niet goed met mijn vader, ikzelf had mijn leven aardig op de rails, leefde al bijna 25 jaar samen met mijn een veel oudere vriend die bijna even oud was als mijn vader. Toen wij elkaar hadden ler..."
08-10-23
9.2
Nazomer: Hete HittegolfDoor: Lisanne S.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Creampie, Hittegolf, Jong En Oud, Neuken, Pervers, Sperma, Zomer,
"Op een bloedhete zomerse dag fietst Anique naar een feestje van haar vriendin Lotte. Lotte is 17 en Anique moet nog precies n maandje wachten voordat ze zelf 17 wordt. Anique en Lotte kennen elkaar al sinds de basisschool en sindsdien delen ze alle..."
23-09-23
8.8
De Verboden La Van De Kledingkast - 1Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus,
" b Is dit bed goed genoeg voor je Max inspecteert het bed in de logeerkamer. Beetje hard matras. zegt hij kieskeurig. Lachend loop ik door naar mijn slaapkamer en open de deur. Probeer ons bed dan maar eens. Hij neemt een snoekduik. Dat is ee..."
15-09-23
9.0
Verboden Verlangen - 3Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Orgie, Pervers, Vader, Verboden, Verlangen, Zoon,
" b Zwijgzaam eten we onze afhaalchinees en proberen elk contact met elkaar te vermijden. Niemand durft iets te zeggen. Dat is de impact van de onverwachte en ongekende familieorgie waar we ons vol overgave in gestort hebben. Maar nu weten we ons geen..."
19-08-23
9.4
Oma PerversDoor: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Oma, Ouderen, Pervers, Plas, Plassen,
"Hoi, hier weer eens waargebeurde belevenis van mij, Paul, 60 en gelukkig nog steeds zo potent als een kudde wilde konijnen, waarbij ik de naam van het hoofdpersonage uit privacyoverwegingen gewijzigd heb. Voordat ik verder ga geef ik een DR..."
25-06-23
9.1
Verboden Verlangen - 1Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Lingerie, Moeder, Pervers, Trio, Verboden, Verlangen, Zoon,
" b Angstig kijk ik naar de deur. Over een paar seconden zal Kevin de shock van zijn leven krijgen. Uitgerekend nu, op het slechtst denkbare moment, komt hij, veel vroeger dan normaal, thuis van school. Halfnaakt sta ik naast Kay s bed en bijt zenuwac..."
24-06-23
8.6
All In The Family - 20: Er Kan Nog Meer Bij...Door: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Extreme, Jong En Oud, Neuken, Pervers, Swingers,
"Je kon er op wachten, nieuwe lichting gearriveerd. Raymond en Milou wisten het natuurlijk al, maar Fran ois en zijn vrouw C line was het ook ter ore gekomen dat er weer twee personen uit het Nederlandse kamp waren aangekomen en het leek Raym..."
07-04-23
9.3
Vorig Leven In Klooster - 2Door: Narcis
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Klooster, Pater, Pervers, Pijpen, Sperma, Stiekem, Straf, Verboden, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
" i Een krappe meerderheid der goden was toch voor een voortzetting van dit verdorven verhaal, dus heb ik mijn pen gepakt en heb de belevenissen uit mijn vorig leven in het klooster rond 1700 onder toeziend oog van God verder geschreven. i ..."
25-03-23
9.0
Schuld - 2Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Milf, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik tegen haar aangedrukt stond. Ik gloeiend van de opwinding, zij angstig en verbaasd omdat ze mijn stijve tegen haar buikwand voelde prikken. Nooit eerder had ik over haar gefantaseerd, nooit eerder voe..."
18-02-23
8.7
Schuld - 1Door: Dickydickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Kay, kan jij me misschien ergens mee helpen klinkt een poeslief stemmetje achter me. Tanja zet een bord dampende nasi voor me neer. Ik heb net voetbaltraining achter de rug en honger als een paard. Hmmmm nasi met sat mijn lievelingseten . w..."
03-02-23
8.4
De Tweeling: David En PatriciaDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Broer, Drank, Dronken, Neuken, Pervers, Sport, Turnen, Tweeling, Zus,
"David en Patricia waren een tweeling van zeventien die al vanaf hun jeugd goed met elkaar konden opschieten en alles samen deden. Natuurlijk leken ze sterk op elkaar, ze waren allebei jong en slank en hadden knappe gezichten. David had dik geelblond ..."
08-01-23
7.8
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 7Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Condoom, Dp, Dubbele Penetratie, Kinky, Klaarkomen, Kut, Kutje, Pervers, Pijpen, Slaaf, Slikken, Zwanger,
"Terwijl ze haar aandacht er niet helemaal bij had, ging de Mocro die ze pijpte vrolijk door met pompen. Zijn pik stond op ontploffen en ze proefde al wat voorvocht. Ze dacht terug aan de keren als ze via een fake account op een louche website mannen ..."
13-12-22
8.6
Op Eigen Benen - 5Door: Dickydickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Toen Niels en ik nog maar net verliefd op elkaar waren, lang voor de geboorte van onze zoon Sjoerd, trokken we regelmatig richting IKEA, zelfs als we niets nodig hadden. Het was gewoon voor de kick. De kick om de liefde te bedrijven op openbare pl..."
04-12-22
9.1
Op Eigen Benen - 4Door: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Teder pakt Niels Sjoerd s hand en brengt die voorzichtig naar mijn borsten. Toe maar het is goed . mama s borsten zijn nu net zo goed van jou als van mij . ze zijn van ons allebei. Een glimlach krult rond Sjoerd s lippen. Wanneer ik maar wil ..."
05-11-22
8.7
Op Eigen Benen - 3Door: Dickydickert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Met zijn handen trots in zijn zij toont hij mij zijn indrukwekkende apparaat. Hij staat alweer stijf omhoog, ook al is hij net voor de derde keer klaargekomen. Ik ben er zelf ook wel trots op. zegt hij zelfverzekerd en lacht zijn mooie witte tan..."
28-10-22
9.1
Op Eigen Benen - 2Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Snel leerde ik Sjoerd het verschil kennen tussen vrijen met een meisje van zijn eigen leeftijd en gepijpt worden door een ervaren vrouw als ik. Dat ik ook zijn moeder ben, maakte het voor hem n g geiler en opwindender Hoe lang liep hij eigenlijk ..."
18-10-22
9.0
De Opvoeding - 13Door: Simbad
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Onervaren, Pervers,
"Eva s ogen sperden zich wijd open Het was niet Mark zoals ze had gehoopt, maar zijn vrouw, Merel, en waar ze nog veel meer van schrok, was dat haar eigen liefje of vriendje , Johan, achter haar aan liep. Eva stond nog steeds midden in de woonkamer,..."
10-10-22
8.9
Perverse Plattelanders - 1Door: Indigo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Exhibitionisme, Gluren, Met Familie, Pervers,
" i Hoofrolspelers in dit verhaal vader Hendrik 45 , moeder Tineke 41 , zoon Bart 18 , dochter Jessica 17 , knecht Teun 19 , de zwarte dog Kronan reu , de bruine Weimaraner Igor reu en gevlekte Beagle Goldie teefje i Het plattela..."
05-10-22
8.8
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 4Door: Eroneous
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gloryhole, Hotwife, Jong En Oud, Oraal, Pervers, Slet, Sletje, Vakantie, Wap,
" i Herinnering karakters Het oudere koppen Mark 48 en Jana 43 Het jongere koppel Luna 20 en ik 25 i Zoals je misschien herinnert was Mark in de ochtend op verkenning geweest in het dorp. Er was een kleine haven, met zowel..."
23-08-22
8.5
Slaaf Van Zus Dunja En Maaike - 6Door: Slaaf Rene
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Met Familie, Pervers, Slaaf, Transgender, Zus,
"Voor alle duidelijkheid, dit is een waargebeurd verhaal. Dat maakt het extra leuk om op te schrijven en al die herinneringen te delen en te herbeleven. Enkele dagen gingen voorbij. Mijn zusje en meesteres Dunja was met haar vriendin en dien..."
13-02-22
7.6
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 3Door: Eroneous
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotwife, Jong En Oud, Nudisme, Oraal, Pervers, Slet, Sletje, Vakantie, Wap,
" i Herinnering karakters Het oudere koppen Mark 48 en Jana 43 Het jongere koppel Luna 20 en ik 25 i Na onze snelcursus in sletterige zwemkleding, onder leiding van Mark, verliep de rest van de middag rustig. Maar zo..."
04-01-22
8.8
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 2Door: Eroneous
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Jong En Oud, Nudisme, Pervers, Pijpen, Spanking, Vakantie, Wap, Zwemmen,
" i Herinnering karakters Het oudere koppen Mark 48 en Jana 43 Het jongere koppel Luna 20 en ik 25 i Luna en ik werden wakker gemaakt doordat Jana de gordijnen in onze kamer open deed. Terwijl ik nog met mijn ogen knipper..."
31-10-21
8.8
Perverse Moeder - 1Door: Tribble
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Pervers,
"We zaten met zijn drie n aan tafel te eten toen mijn oudste dochter Jasmijn 17 jaar ineens vroeg, is het goed dat Jeroen hier vrijdagavond blijft slapen . Ik werd een beetje overrompeld door de vraag, niet omdat ik Jeroen niet kende, hij ..."
09-09-21
9.0
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 1Door: Eroneous
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Deepthroat, Gebruikt, Hotwife, Jong En Oud, Nudisme, Ontdekken, Pervers, Pijpen, Vakantie, Wap,
"Zij heet Luna, brunette met bruine ogen, slank, middelmatig grote borsten en 1m73 groot. Ik ben midden twintig en ze is een paar jaar jonger dan mij. We zijn een half jaartje samen, heel ervaren was ze op het gebied van seks nog niet, maar wel gemoti..."
22-06-21
8.5
De Intuïtie Van Een Moeder - 4: Lesson’s In Lo...Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Moeder, Pervers, Zoon, Zus,
" b Het is een surrealistische ervaring. Gebefd worden door je eigen zoon terwijl je man er, met een rood aangelopen hoofd van de geile opwinding, naast staat. Nog steeds heb ik moeite te geloven dat het allemaal cht gebeurt Terwijl Jonathan gulzig ..."
20-06-21
9.0
De Intuïtie Van Een Moeder - 3: Terug Bij AfDoor: Dicky Dickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Jonathan s sperma zit echt overal. Zijn orgasme kwam dan ook onverwacht en was ook heftiger dan ik voor mogelijk had gehouden. Goed, hij stond op springen, dat was wel duidelijk na zijn mislukte avances bij Claire. Als blijk van moederliefde verle..."
26-05-21
9.0
Overspel Verkeerd - 2Door: Johan100
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Nymfomanie, Pervers,
"Hans verbaasde zich een beetje over deze tactiek, maar ja, hij was te gast, dus voldeed hij aan de wens van de gastvrouw. Op haar dooie gemak leidde Jos hem rond door het huis en op een zeker moment had hij het idee, dat hij vrijwel ieder schilderij..."
20-04-21
8.7
Overspel Verkeerd - 1Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Nymfomanie, Pervers,
" b Deze keer echt mijn laatste verhaal... b i Mijn excuses voor het wederom lange verhaal. Maar als ik een maal aan het schrijven ben, kan ik kennelijk geen maat houden. Vandaar, dat ik het verhaal toch in twee n gedeeld heb, maar ze teg..."
20-04-21
8.5
De Intuïtie Van Een Moeder - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Vanuit een moeders perspectief wil je altijd alleen maar het beste voor je kinderen. Je doet er alles voor om ze simpelweg gelukkig door het leven te laten gaan. Als ze nog jong zijn accepteren ze probleemloos dat mama en papa voor ze beslissen, d..."
26-03-21
9.2
Hedonistische Familietraditie Met Een Twist - 1Door: Eroneous
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Pervers,
" i Het verhaal speelt zich in een wereld waar tradities een belangrijke rol spelen en waar elke familie n of meerdere, vaak unieke, tradities heeft. Dit verhaal gaat over een familie waarbij de traditie te maken heeft met seks. i Jonas ..."
28-01-21
8.8
Oma, Wat Doet U Nou? - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Oma, Pervers, Verpleegster, Zoon,
" b Ik weet het nog als de dag van gisteren. Iets belemmerde Peter om op te groeien als een normaal jongetje. Het bleek een aangeboren longaandoening te zijn wat zijn groei in de weg zat. Hij kon niet veel langer dan een paar uurtjes per dag actief z..."
24-08-20
8.5
Nieuwe Ervaringen In Het Zwembad - 2Door: Rob Van De Berg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Pervers, Zwembad,
"De gebeurtenissen in het zwembad bleven door mijn hoofd spoken. Eigenlijk kon ik nergens anders meer aan denken. Nooit geweten dat seks met een man jongen zo heerlijk kon zijn. Twee mannen die allebei weten wat lekker is en hoe je elkaar het beste ..."
08-10-19
8.9
Eva's Perverse Familie - 5 (b)Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Pervers,
"De twee mannen komen voor Frans zitten en roepen de twee meiden naar zich toe. Alex kijkt zijn broer verontschuldigend aan en haalt zijn schouders op Sorry Frans, ik ben ook maar gestuurd en als ik dit zou weigeren heb ik,... hebben wij thuis g..."
13-08-19
9.0
Eva's Perverse Familie - 5 (a)Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers,
"Slaven Er gingen enkele weken voorbij, toen op een avond Kees naar beneden kwam, van achter de computer, en aan zijn vrouw en dochter vertelde, dat ze een aanvraag voor een slavenweekend gekregen hadden. En nog wel bij hun in de stad. Er wer..."
13-08-19
8.9
Eva's Perverse Familie - 4Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Pervers,
"De moeder begon inmiddels, vlak boven de rammende lul het klitje, zeg maar klit, van haar dochtertje te likken, waarbij ze ieder keer de buik van haar neukende man tegen de zijkant van haar gezicht kreeg. Achterlangs had ze twee vingers in zijn anus ..."
07-08-19
8.8
Het Klooster, De Val - 5Door: MrsMiraja
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Klooster, Pervers,
"beste lezer, als je delen 1 tm 4 niet hebt gelezen dan leest dit deel moeilijk...meer delen zullen volgen en dit keer niet met 7 jaar ertussen Wij komen onze straf halen zei Maria...en ze slikte de rest van de zin in en jij krijgt o..."
02-08-19
8.7
Eva's Perverse Familie - 3Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Pervers,
"Frans trok de hete moeder naar zich toe, tot de dikke tieten vlak voor zijn ogen hingen. Hij liet zijn lul los en nam beide ballen stevig in zijn handen. Vervolgens propte hij de linker uier zo ver mogelijk in zijn mond en zoog er aan, terwijl hij te..."
01-08-19
9.1
Eva's Perverse Familie - 2Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pervers,
" b De biologieleraar b Dorien en haar man zaten nog even beneden, toen zij ineens zei Lieve schat, jij hebt altijd twee vrouwen ter beschikking en soms de buurvrouw en wij moeten het met een man doen. Wat dacht je er van, als we de biolog..."
23-07-19
8.9
Eva's Perverse Familie - 1 (b)Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Pervers,
" b Inleiding.2. De loodgieter b i Al likkend en snoepend van haar vaders lichaamsvocht keek ze haar moeder aan en vroeg liefjes Mama, kom tegen papa aanzitten met je rechter been over zijn linker been en naai jezelf met die komk..."
19-07-19
8.5
Eva's Perverse Familie - 1 (a)Door: Johan100
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pervers,
" b EVA S PERVERSE FAMILIE 1a. b Ik ben Eva i Dit is een zijsprong in de serie Kroniek van een buitenwijkfamilie . De hoofdpersoon van de volgende serie komt hier in voor i b Korte inhoud van de serie welv..."
18-07-19
8.3
Mijn Tweeling - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Pervers, Pijpen, Tweeling,
" b De meeste dingen in het leven, zowel de goede als de slechte, overkomen je gewoon. Toch kun je maar moeilijk accepteren dat je niet altijd alles in de hand hebt en dat je soms machteloos staat. Vooral als je kinderen hebt wil je niets aan het toev..."
17-05-19
9.2
De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Jong En Oud, Onderdanig, Pervers, Pijpen, Schoonmaakster, Slet, Sletje,
"Het was een dag als iedere andere. De wekker ging om zes uur. Naast mij draaide zich nog iemand om, of niet, en de kat had weer net om de hoek bij de deur, onzichtbaar, een haarbal uitgekotst waar ik weer met een blote voet in ging staan. Godverdomm..."
09-02-19
8.0
Moeder Biedt Troost - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lust, Moeder, Panty, Pervers, Zoon,
" b Er waren drie weken verstreken en er was geen vooruitzicht dat mijn gestrande huwelijk weer snel vlot getrokken zou worden. Er zat niets anders op dan er in het huis van mijn ouders voorlopig maar het beste van te maken en vooral uit de buurt van ..."
28-01-19
9.1
Fantasie Wordt Werkelijkheid - 2Door: Claudia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klysma, Naalden, Onderdanig, Pervers, Plas, Plassen,
"De deur wordt geopend en Wilma begroet Chantal op een hartelijke manier. Wat leuk dat je bent gekomen schatje. Eerst dachten Ben en ik dat je het niet zou aandurven en we waren dan ook blij verrast met je berichtje. Kom binnen en trek je jas uit zegt..."
19-01-19
8.6
De Weddenschap - 8Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Ik schonk een kop koffie in en keek geamuseerd naar de gespannen koppies van mijn drie zonen aan de ontbijttafel. Chantal had zich nog niet laten zien, die stond vast nog onder de douche. Als je niet beter wist zou je denken dat dit een normaal on..."
24-11-18
8.5
De Weddenschap - 7Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Tex zat naast Chantal op het bed. Hij rilde van de opwinding. Zijn maag kromp ineen van de spanning. Vederlicht bewogen zijn vingers over haar been. Alsof ze van het kostbaarste porselein was gemaakt, zo voorzichtig betaste hij haar lelieblanke hu..."
06-11-18
8.8
Fantasie Wordt Werkelijkheid - 1Door: Claudia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klysma, Pervers, Plas, Plassen,
"Een beetje nerveus zit Chantal in haar auto onderweg naar haar afspraak. Tijdens het rijden dwalen haar gedachten af naar de gebeurtenissen van afgelopen week. Chantal is een vrouw van 42 en ziet er goed uit. Ze heeft niet meer het figuurtje van 20 j..."
30-10-18
8.7
De Weddenschap - 6Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Panty, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Ode aan de mooiste vrouw op aarde b b i Chantal, wat ben je mooi Met je lange blonde haren, je grote vrolijke blauwe ogen onder die verleidelijk lange wimpers boven een grappig wipneusje waar nog steeds wat jeugdige sproetjes te ontd..."
25-10-18
9.0
De Weddenschap - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Nylon, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Het was aardedonker. We liepen al een paar minuten naast elkaar en we hadden nog geen woord gewisseld. Het enige geluid kwam van onze voetstappen op het trottoir. Verder niets dan stilte en het ruisen van de bomen aan weerskanten van de verlaten s..."
06-10-18
8.4
Perverse Prikkels - 4: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Kwartet, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pervers, Trio, Verboden, Zus,
" b Naast de zolderkamer van Stef was een klein afdakje. Je had toegang tot dat afdakje via een raampje naast het trapgat. Eenmaal op dat afdakje kon je praktisch ongehinderd bij Stef naar binnen gluren. b Stephanie had deze mogelijkheid om..."
04-09-18
9.2
Mijn Perverse Meester - 2Door: Jolanda
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bizar, Meester, Onderdanig, Pervers, Plas, Plassen,
" i Voordat ik verder ga wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op het eerste deel. Het motiveert me enorm om sneller door te gaan. Mijn idee was om iedere de 2 weken met een vervolg te komen maar door jullie probeer ik dat nu sneller te doen. ..."
31-08-18
9.0
Mijn Perverse Meester - 1Door: Jolanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Meester, Pervers,
" b De kennismaking b Mijn naam is Jolanda, ben 36 jaar zie er best wel goed uit, 1.72 lang, slank, redelijk grote borsten, lang blond haar, blauwe ogen. Ik ben sinds 2 jaar gescheiden en heb geen kinderen. Ik werk als secretaresse bij een ..."
28-08-18
8.7
Perverse Prikkels - 3: De AfspraakDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Moeder, Panty, Pervers, Taboe, Zoon, Zus,
"Hilda en Fleur troffen elkaar op hun vaste adresje. Een gezellig kneuterige lunchroom bij Fleur in de buurt waar ze de beste koffie schonken en de heerlijkste luxe broodjes verkochten. Dit tentje was al jaren de vaste pleisterplaats van de twee harts..."
03-08-18
8.8
Perverse Prikkels - 2: De TerugslagDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Natte Droom, Pervers, Pijpen, Zoon,
"Toen Hilda de volgende morgen Stef s kamer binnenkwam, klaar om hem te wassen en nog n laatste keer te verblijden met de oudste handdienst ter wereld, was Stef nog diep in slaap. Schatje, wakker worden. Mama is hier om je te wassen. fluisterde ..."
22-07-18
9.3
Perverse Prikkels - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Zoon,
" b Mama ..waarom ga je toch elke middag naar Stef s zolderkamer om zijn lunch te brengen Hij kan toch gewoon beneden komen en met ons mee eten Hilda keek haar dochter gepijnigd aan. Ze wist dat die vraag vroeg of laat weer eens zou komen..."
13-07-18
8.5
Perverse Incest FamilieDoor: John73
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Pervers, Plas, Plassen,
"Ik john ben hetero, normaal postuur, beetje pervers Mijn vrouw rosalie , bi gek op anaal, pervers, mollig, cup f85 Beide houden ook wel van hetzelfde en hebben alles al gedaan, alleen bijna alles wat met sm te maken heb, daar hebb..."
03-04-18
7.7
Pervers VerkrachtDoor: John73
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Rape, Verkracht,
" i dit is een verhaal voor een fan, en ja voor commentaar te krijgen sorry voor de alinia s maar ik ben er niet echt goed in, stoor je hieraan lees dan niet het verhaal. i b esmeralda en john b ik john was al 6 jaar een goede c..."
11-07-16
5.8
De Perverse SlavinDoor: Derk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pervers, Slavin,
"k ben Simone 44 jaar en sinds een jaar of 2 een 24 7 slavin van mijn meester Hans. Zie er lekker uit al zeg ik het zelf niet te dik maar wel een beetje mollig ben altijd wel met lijnen bezig ook vaak verplicht en flinke D cup met mooie roz..."
28-11-15
8.3
Perverse Ontvoeringen - 3Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontvoerd, Pervers,
"Kees en Piet vingen de meisjes op als ze van het toilet kwamen en verdwenen dan via een geheime deur onder de vloer. Zo verdwenen Chantal, May, Amber, Zusje, Paulien en Yara onder de koeienstal. Sekspoppen acht t m dertien, een onzekere toek..."
27-03-15
5.7
Perverse Ontvoeringen - 2Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontvoerd, Pervers,
"Mandy werd van de tredmolen gehaald, de rest moest doorlopen. Mama nam haar mee in een priv vertrek onder de grond. Papa stond al in zijn blote kont te wachten en Mandy zag de keiharde pik van papa. De papa van Renate dus. Ik mocht kijken h..."
22-03-15
6.4
Perverse Ontvoeringen - 1Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontvoerd, Pervers,
"Een groot internationaal netwerk van Nederland tot Japan, van Amerika tot Thailand .. Wij beginnen in Nederland in een boerderij op het platte land. Boer Hendrik een perverse man geeft inkijk in zijn doen en laten. Zo op het oog een normale ..."
19-03-15
6.5
Pervers Mannetje - 9Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers,
"Peter zit wat op facebook te kijken als er een uitnodiging binnenkomt van Angela met een achternaam die hem niets zegt. Even de foto s bekijken en tot zijn verwondering heeft ze die openbaar staan. Het zijn normale familie foto s en wat algemene ki..."
03-09-13
7.2
Pervers Mannetje - 8Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pervers,
"Het loopt tegen eind oktober en halloween nadert weer. Peter krijgt altijd rond deze tijd geile gevoelens om die verklede jonge meiden eens een echte geile nachtmerrie te bezorgen. Die tienertjes lopen er dan geschminkt en verkleed bij en zingen vaak..."
19-10-12
7.2
Pervers Mannetje - 7Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers,
"Peter zat op een zatersdagavond lui in op zijn bankstel een porno dvd te kijken toen de deurbel ging. Hij verwachte niemand en liep bedachtzaam naar de deur. Daar stond een duidelijk beschonken jonge vrouw met een beschadigde fiets voor de deur. Al l..."
10-10-12
7.9
Pervers Mannetje - 6Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pervers,
"Jan en Peter waren de volgende dag al vroeg in de kantine bezig met aanvullen en schoonmaken. Ze waren begonnen met een paar stoelen hufter proof te maken en die stonden nu zo vast als een huis aan de grond, het waren de sterkste stoelen die ze hadde..."
08-10-12
8.0
Pervers Mannetje - 5Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pervers,
"De volgende dag zaten Peter en Jan samen in de kantine te overleggen hoe ze deze nieuwe situatie nu moesten aanpakken. Jan wilde zich uitleven op die slungel met z n lekkere kontje, zijn ouders waren veel ouder en van die nette mensen die altijd op ..."
03-10-12
7.6
Pervers Mannetje - 4Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers,
"Nadat het gesprek had plaatsgevonden en de gegevens van zowel Ans en haar dochter Angela, zo bleek het sletje te heten, en Carin met haar zoon Kees waren genoteerd waren Peter en Jan tevreden een hapje gaan eten bij de plaatselijke chinees. Het waren..."
02-10-12
7.9
Pervers Mannetje - 3Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Pervers,
"Peter was een krant aan het lezen toen hem een berichtje opviel over een sportkantine in de buurt waar de laatste tijd veel ingebroken werd. Uit ervaring wist hij dat daar hoofdzakelijk jonge mensen kwamen en bijna geen oudere. Hij vatte het idee om ..."
01-10-12
8.0
Pervers Mannetje - 2Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Pervers,
"Peter was deze keer naar een discotheek gegaan en weer op zoek naar een sletje om te gebruiken. Vlot gekleed voor een man van 45 zijn haar geblondeerd en een lekker geurtje op, voldoende geld om te imponeren bij die jonge sletjes die daar komen danse..."
25-09-12
7.6
Pervers Mannetje - 1Door: RuudVS
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pervers,
"Hij heeft het helemaal voor elkaar, vrijstaand huis aan de rand van een dorp. Beetje beschut tussen veel groen en bomen. Werken hoeft hij niet meer na een mooie prijs in een loterij, hoewel niemand dat weet. Mooie auto voor de deur. Maar hij is altij..."
24-09-12
7.4
Perverse SchoonvaderDoor: Stouterd 2009
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pervers, Schoonvader,
"Het was zomer 2008, we gingen met de hele familie op vakantie. Allemaal huisjes gehuurd, mijn vriend en ik werden onderverdeeld in het huisje van mijn schoonouders. Ik was 23 jaar en mijn vriend 25. Zijn ouders waren tegen de 50 jaar. De huisjes ware..."
25-05-10
7.8
Perverse MoederDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers,
"Uiteindelijk gebeurde er dat weekeinde niets meer. Na de uitspatting op die eerste avond werd nergens meer over gesproken en vierden we ons kort weekeinde op het eiland. We wandelden veel en s avonds aten we gewoon een italiaanse maaltijd in het hui..."
01-01-05
6.8