60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
In het geniep seks hebben of als een voyeur meekijken? Stiekem vinden we het allebei wel een geile gedachte! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Stiekem sexverhalen. In deze categorie staan 256 erotische verhalen.
Babysit With BenefitsDoor: Fortuna
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Stiekem, Oppas, Jong En Oud, Vreemdgaan,
" Let op Dit verhaal kan als schokkend worden ervaren. Nee ik heb geen spijt van deze gebeurtenis, dus vond ik het niet erg het op te schrijven. Maar mocht je niet van jong oud of lichte dwang houden, dan kun je het beter niet gaan lezen. Alvast be..."
10-12-23
9.2
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11-23
8.9
Friemelen In FrieslandDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Feest, Jong En Oud, Keuken, Manager, Oraal, Pijpen, Stiekem, Trio, Uitdagen,
"Gefascineerd bestudeert ze zijn ogen. Een troebele mix van blauw, grijs en groen. Omlijnd door de kraaienpootjes die samen met zijn ondeugende blik aantrekkelijke pretogen vormen. Dit is Pieter, haar collega. Ze observeert hem verder. Hij draagt de o..."
21-11-23
8.6
Medisch SchoolonderzoekDoor: Louise
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Chantage, Dokter, Dwang, Eerste Keer, Glijmiddel, Jong En Oud, Leraar, Lesbienne, Oraal, School, Stiekem, Trio, Verlegen, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en ..."
19-11-23
9.1
Een Stage Om Nooit Te VergetenDoor: DCM
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Macht, Milf, Pijpen, Stagiair, Stiekem,
"Dit verhaal speelt zich ongeveer 2 jaar geleden af toen ik stage liep in een museum waar ik de mensen ontving en tegelijk enkele administratieve taken uitvoerde. Het gaat om een fantasie die mijn hele periode op deze stage door mijn hoofd spookte. Ee..."
15-11-23
9.5
Een Maandag Om Nooit Te Vergeten - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pijpen, Sauna, Stiekem,
" Dit is een verhaal van een lezeres die haar ervaring per mail aan me doorspeelde, hopend op een uitwerking in een verhaal. Bij deze is het verhaal gerealiseerd, hopend dat iedereen er net zo van geniet van de mysterieuze lezeres zelf. Doordat ik d..."
11-11-23
9.3
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 7Door: Marleen05
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Lesbienne, Moeder, Nudisme, Plas, Plassen, Stiekem, Vader, Voyeurisme, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 7 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
08-11-23
9.3
SinterklaasDoor: Louise
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Douche, Feest, Flirten, Jong En Oud, Sinterklaas, Stiekem, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Luna, sinds enkele maanden 16 jaar. Ik heb donkerblond lang golvend haar en donkerbruine ogen. Mijn huid is lichtjes gebruind en volgens de mensen in mijn omgeving ben ik een echte knappe meid die modellenwerk zou mogen doen. Natuurlijk weet i..."
06-12-23
9.2
De Woonboerderij - 2Door: Daan.2023
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Sm, Stiekem, Trio, Vastgebonden,
"Mieke liep met Jochem mee naar de algemene woonkamer naar de tafel waar de jongens zaten en gespannen toekeken hoe Mieke samen met Jochem naar hun toe kwam gelopen, De jongens verwachten een boze Mieke en een Jochem die haar verlegen zou vol..."
31-10-23
9.2
De Woonboerderij - 1Door: Daan.2023
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Pijpen, Stiekem, Trio,
"Mieke woont sinds enkele maanden in een woonboerderij, samen met leeftijdsgenoten en 4 groepsleiders die er op de achtergrond voor zorgen dat alles in goede banen blijft lopen. Er zijn duidelijke huisregels welke iedereen bij het betrekken v..."
30-10-23
9.0
Afzuigen Op BestellingDoor: Xpro73
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Stiekem, Vreemdgaan, Zuigen,
"Ook dit is weer echt gebeurd. Ik vind zuigen nogal lekker en doe niks liever dan naakt op mijn knie n te gaan voor een vent en zijn lul eens goed af te zuigen. Het is een sletterige bezigheid en je word vaak op het eind beloond met een warme kledder ..."
27-10-23
8.7
Stevig Geneukt In Donkere PoortDoor: Amber Hot
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gluren, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Rokje, Stiekem, String, Zomer,
"Het was een hete zomerdag. En na het werk ben ik nog even de stad ingegaan om op een terrasje te genieten van de mooie zomeravond en van een aantal witte wijntjes. Niets is lekkerder dan uitgebreid mensen kijken die voorbijlopen. Het werd al een beet..."
25-10-23
8.9
Het SchoolkampDoor: Budilio
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Kamp, School, Stiekem,
"Lucas had niet bij de laatste voorbespreking van het schoolkamp kunnen zijn. Daarom werd hij per e mail bijgepraat. Van hem werd verwacht dat hij, samen met een leraar van de school, s nachts toezicht zou gaan houden in een van de jongenstenten. En ..."
21-10-23
9.3
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10-23
9.5
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 2Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Broers, Pijpen, Stiekem, Tiener, Vingeren, Zus,
" Wil je ons het nog een keer zien doen , vroeg Ellen. Wat dan Dat jullie aan elkaars tieten voelen , vroeg ik enigszins brutaal. Ik schrok van mijn woorden maar Ellen glimlachte en zei Kom van mijn bed af zodat Ellen en ik erop..."
06-10-23
9.5
Antwerpen - 8Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Jong En Oud, Lesbienne, Openbaar, Pashokje, Stiekem, Verleiden, Vibrator, Vreemdgaan, Vriendinnen, Winkel,
"Aan alle dingen komt er een einde... zo ook aan onze reis naar Antwerpen. Met een nazinderende pijn in mijn kontje kom ik wakker in mijn bed in het hotel. Soms zijn er zo van die dagen dat je ongelooflijk goed hebt geslapen en eens je wakker bent, je..."
02-10-23
8.9
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 5Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Exhibitionisme, Lesbisch, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vader, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 5 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
16-09-23
9.5
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 4Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Lesbienne, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vakantie, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" iHoi, ik ben Marleen en dit is deel 4 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
09-09-23
9.3
Vakantie UitspattingenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Stiekem, Vakantie,
"Het is nog steeds aardig weer, al lopen de vakanties wel op hun eind. Gelukkig kozen mijn ouders voor een vakantie niet al te ver van huis. Dus geen Spaanse en Italiaanse toestanden waar sommigen bijna letterlijk zijn weggebrand 40 , of terugkwamen..."
25-08-23
9.0
Antwerpen - 6Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Beffen, Betrapt, Chantage, Dieren, Jong En Oud, Kooi, Likken, Openbaar, Sperma, Stiekem,
"Het is nu zaterdagochtend. Na mijn toch wel gek avontuur met andere gasten in het hotel, ben ik eindelijk gewassen en deftig aangekleed en klaar om de dag tegemoet te komen. Nu draag ik een een sportief wit topje die mijn navel bloot laat. Daarnaast ..."
23-08-23
8.3
Antwerpen - 5Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Betrapt, Broer, Hotel, Klaarkomen, Met Familie, Naakt, Orgasme, Squirten, Stiekem, Trio, Zus,
"Gisterenavond ben ik samen met Hanne en Lexia vroeger gaan slapen omdat we gewoonweg dood op waren van vermoeidheid. Aangezien we maar 1 sleutelkaart hebben per kamer hadden we besloten dat ik vannacht bij Lexia en Hanne op de kamer en in bed zou s..."
21-08-23
9.3
Antwerpen - 4Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Drank, Jong En Oud, Openbaar, Plagen, Restaurant, Stiekem, Toilet, Verleiden, Vingeren, Vriendinnen,
"Net terug van het zwembad en de sauna van het hotel, komen we toe in onze kamer. Daar gingen we ons omkleden om daarna samen iets te eten. Voor deze gelegenheid koos ik om terug mijn rood kleedje aan te trekken. Om zeker geen koud te krijgen naar het..."
19-08-23
8.7
Antwerpen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Hotel, Jong En Oud, Openbaar, Sauna, Stiekem, Trio, Vriendinnen, Zwembad,
"Tijdens de vorige delen van dit verhaal las je hoe dat ik samen met mijn vriendinnen van school heb afgesproken om een mini reisje te maken naar Antwerpen. Nu zijn we met z n allen opgefrist en klaar om het hotel te verkennen. We wandelen al pratend ..."
17-08-23
9.2
Antwerpen - 2Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Beffen, Betrapt, Eerste Keer, Hotel, Lesbienne, Squirten, Stiekem, Vingeren, Vriendinnen,
"We zijn in de namiddag eindelijk aangekomen in het hotel. Helaas konden we enkel maar kamers voor 1 of 2 personen boeken. Wij zijn met 7 dus dat lag een beetje moeilijk. We vonden het ook niet eerlijk om n persoon alleen te laten op een kamer. Daar..."
16-08-23
9.0
Antwerpen - 1Door: Louise
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Jong En Oud, Slet, Sletje, Stiekem, Vrienden, Vriendinnen,
"We zijn intussen bijna halverwege augustus en iedereen geniet volop van zijn haar vakantie. Ik deed dit ook. De gehele maand juli heb ik mij kunnen amuseren door actief te werken als animatrice op het speelplein. Het is namelijk zalig om buiten te ge..."
14-08-23
8.9
Blossom - 1Door: Pedro19384
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Likken, Pijpen, Stiekem, Zus,
"Terwijl ik met mijn vriendin Demi bezig was in de missionarishouding, schrok ze ineens. ga weg siste ze. Toen ik omkeek zag ik wat er gaande was, het jonge zusje Blossom stond in de deuropening. Ze stond gefascineerd te kijken hoe we bezig waren. ..."
09-08-23
8.9
De BioscoopDoor: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Barbie, Bioscoop, Gangbang, Gebruikt, Likken, Neuken, Stiekem, Vingeren, Vriendinnen,
"Het is eindelijk zover, de Barbie film is uitgebracht. Ik en mijn vriendinnen wachten al een tijdje om deze film te bekijken in de bioscoop. In het nieuws hadden we al gehoord dat de film populair was en dat er veel mensen naar gingen kijken. Daarom ..."
01-08-23
8.8
Meisje Rookt StiekemDoor: Newman
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dikke Tieten, Gereformeerd, Grote Borsten, Onervaren, Stiekem,
"Ik probeer 3x in de week te gaan hardlopen. Meestal in een lange hardloopbroek, sporthemd en natuurlijk een petje op en een snelle hardloopbril. Alles in het zwart. In de wijk waar ik woon staat een kerk en daarachter loopt een klein wandelpadje. Het..."
09-07-23
7.8
Het StrandDoor: Louise
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Auto, Duinen, Gluurder, Jong En Oud, Lesbienne, Naaktstrand, Openbaar, Stiekem, Strand, Vingeren,
"Het was een warme zomerdag, de vakantie was eindelijk begonnen en ik was van plan om er zoveel mogelijk van te genieten. Ik ben Louise, een 17 jarige meid met lange golvende blonde haren. Tijdens mijn examenperiode op school afgelopen weken ben ik ni..."
05-07-23
8.7
Hindoestaanse Homo'sDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Stiekem,
"Rish is van Hindoestaanse afkomst, en vroeg mij een verhaal te schrijven over een Hindoestaanse Gay Boy, omdat daar tot nu toe weinig over gepubliceerd is. Wel begrijpelijk, gezien de onderlinge verhoudingen in hun gemeenschap. Vreemd genoeg spreekt ..."
04-07-23
9.0
Ferrari MeisjeDoor: FajneFantasies
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Baas, Beffen, Bos, Buitensex, Collega, Kantoor, Pijpen, Slet, Sletje, Stiekem, Werk,
" Dit verhaal maar in vorige versie, met de fout dat een ferrari een achterbank zou hebben heb ik ook op literotica gepubliceerd, onder dezelfde naam FajneFantasies. Dat ben ik gewoon zelf, dus geen plagiaat Al een tijdje werkten z..."
03-07-23
8.6
De Man Met Het Blauwe Petje - 2Door: Fortuna
Reacties: 19
Lengte: Lang
Tags: Bos, Gluren, Pijpen, Stiekem, Vingeren,
" Met een opgewonden gevoel nam ik opnieuw plaats op een bankje in het bos. Ik fantaseerde over de man met het blauwe petje. Hij zou naar me kunnen kijken terwijl ik mijn vingers weer over mijn natte gezwollen lipjes liet glijden. Maar dan..."
29-06-23
9.0
ConcertDoor: PFAN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Concert, Neuken, Pijpen, Publiek, Stiekem, Toilet,
"Het is woensdag en al weken kijk ik uit naar vanavond. Er is een optreden van mijn favoriete band. Ze komen niet zo vaak naar Nederland, dus ik ben blij dat ik ze weer eens live kan zien. Op mijn werk zit ik mij te verheugen op de avond die komen gaa..."
28-06-23
8.5
Zus Op BezoekDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Klaarkomen, Stiekem, Zus,
"Zeventien jaar ben ik en woon uiteraard nog thuis, mijn slaapkamer is op zolder die mijn vader volledig verbouwd en ge soleerd heeft, helaas heeft het geen raam buiten het kleine dakraampje boven mijn hoofd wanneer ik op bed lig. Mijn zus Anita van z..."
26-06-23
8.5
Gluren Naar De VolleybalmeisjesDoor: Tomas
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Klaarkomen, Naakt, Stiekem, Volleybal,
" Beste lezers en lezeressen, Onderstaand verhaal is helemaal waargebeurd en speelde zich af toen ik nog een tiener was, nu zo n tien jaar geleden. In die tijd was ik nog onervaren en iets te verlegen en maakte dus ook niet makkelijk contac..."
24-06-23
8.4
De Man Met Het Blauwe PetjeDoor: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bos, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Vibrator, Wandelen,
" Om mijn hoofd leeg te maken wandel ik graag. Het liefst wandel ik in het bos waar veel is te zien. Leuke diertjes, prachtige bomen en bladeren. Vrijdagochtend. Na een hectische week op kantoor verheug ik me op vandaag. In v..."
19-06-23
8.6
Lynn - 5Door: Fotograaf
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camera, Eerste Keer, Gluren, Gluurder, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Lust, Oudere Mannen, Pijpen, Stiekem, Voyeurisme,
"Tijdens het eten vroeg ik haar welke film ze wilde zien. Al snel bleek dat ze groot fan was van horror en dat ze die thuis nooit mocht kijken want dat vonden haar ouders helemaal niks. Dat ik geabonneerd ben op enkele streamingdiensten was natuu..."
23-05-23
9.0
Lynn - 4Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camera, Gluren, Gluurder, Jacuzzi, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Lust, Oudere Mannen, Stiekem, Voyeurisme,
"Nog 6 avonden volgden en door zo intensief met haar bezig te zijn gingen de gesprekken steeds soepeler en beter. Ook haar woordenschat groeide met de dag. De derde week kwam Lynn op het werk naar me toe en vertelde me dat haar ouders voor ee..."
22-05-23
9.1
De Trein - 3Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Jong En Oud, Lesbienne, Openbaar, Pijpen, Slet, Sletje, Stiekem, Toilet, Trein, Vingeren,
"In de vorige delen las je over hoe ik op weg met de trein naar Brugge geil werd door een starende oude man. Op de terugweg met de trein, namen die geile gevoelens toch de overhand en kon ik het niet laten met mezelf te spelen. Toen werd ik echter bet..."
20-05-23
9.5
De Trein - 2Door: Louise
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Stiekem, Tiener, Trein, Vingeren,
"In het vorig deel las je over hoe ik betrapt werd op openbare zedenfeiten op de trein door de conductrice. Kort samengevat... ik speelde met mijn poesje en werd dus betrapt. Toen kreeg ik de keuze van de conductrice om ofwel een boete te betalen en..."
17-05-23
9.2
De Vriend Van Mijn ZusDoor: Emma Schrijft
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Stiekem, Vingeren, Vreemdgaan, Zus,
" Ik ben dus Emma. Ik ben een 19 jarige studente. Ik ben vrij lang 1m77 en slank gebouwd. Ik heb blond haar, blauwe ogen en sproetjes. Ik heb eerder kleine borsten cup maar wel ronde billen. Ik rook niet echt, maar hoe zou ik dit verhaal ander..."
12-05-23
8.9
Blck Familie Affaires - 18: Charles Jongste Gehei...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Vreemdgaan,
"Hij liet zijn zware, iets wat getergde lijf in het warme water zakken op de woensdagavond . Een bad was toch wel fijn, zo op z n tijd. Charles zuchtte tevreden over het leven wat hij had. Er leek geen einde aan te komen. Elke keer weer een ander. Na ..."
24-04-23
9.3
Hogwarts AdventureDoor: Louise
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Harry Potter, Heks, Lesbienne, School, Stiekem, Straf, Tiener, Travestie,
"Dit verhaal is gebaseerd op de wereld van Harry Potter en gebruikt ook dezelfde Nederlandstalige termen. Laat me zeker weten wat je ervan vind en of ik meer dit soort verhalen mag schrijven. Hallo, ik ben Daphne en ik ben een 16 jaar oude..."
21-04-23
8.4
Oma's Buurjongens - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Oma, Pijpen, Rimmen, Stiekem,
"StevenX vond het verhaal deel1 en de gebezigde terminologie gekunsteld. Hij las kreten die volgens hem in het echt niet voorkomen Ik kan hem verzekeren dat dit geen A.I. is. Allemaal ambachtelijk handwerk Ik neuk met kerels, knapen en knaapje..."
14-04-23
8.4
Stiekem Tijdens VakantieDoor: Hornydude1812
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groot Geschapen, Grote Lul, Interraciaal, Sperma, Stiekem, Vakantie,
"Ik ben Tom, nu 19 jaar en dit verhaal wat je nu gaat lezen was mij overkomen toen ik 16 was. Ik was 170 cm lang, 61 kilo en best atletisch gebouwd. Ik heb blauwe ogen en donkerblond haar en al zeg ik het zelf best mooie ronde billen. ..."
14-04-23
8.7
Blck Familie Affaires - 16: Een Wijk Vol SletjesDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Stiekem, Vreemdgaan,
"Myriam genoot van haar nieuwe, geheime leven. Ze had Fieneke niet meer gezien of gesproken. Daar had ze ook eigenlijk geen tijd meer voor. Ze dacht nog maar n ding. Net als Fieneke. Maar Myriam ging er een stuk makkelijker mee om, omwille van haar ..."
12-04-23
9.2
Geile PaashaasDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Neuken, Stiekem,
"Vraag me niet waarom ik het deed maar het begon als een grap. Zoals zo vaak met een gek verhaal begint het met een grap. Het was de dagen voor Pasen en door het schijtweer was iedereen chagrijnig. Oftewel het was een goede kans om met een ludieke act..."
08-04-23
8.5
Merel De Babysitter - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Dwang, Gebruikt, Hoer, Jong En Oud, Lesbienne, Neukmachine, Onderdanig, Prostitutie, Slet, Sletje, Stiekem, Tiener, Trio, oppas,
"Dit verhaal is een fantasieverhaal met meerdere hoogtepunten en is het vervolg op Merel de Babysitter. Laat me zeker weten hoe jij Merels leven ziet 1 jaar na het plaatsvinden van dit verhaal. In de vorige delen las je dat Merel een 17 jarig..."
04-04-23
8.8
Friday I'm In LoveDoor: De Professor
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Affaire, Beffen, Blowjob, Cumshot, Deepthroat, Facial, Kantoor, Likken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Stiekem, Werk,
"Met kloppend hartje beent Stella langs de eilandjes, printers en vergaderlokalen. Aan het koffieapparaat hebben haar collega s de flessen wijn al ontkurkt voor de vrijmibo. Het is vier uur op het onderzoeksbureau waar ze sinds een aantal jaren werkt ..."
29-03-23
8.8
Vorig Leven In Klooster - 2Door: Narcis
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pater, Pervers, Pijpen, Sperma, Stiekem, Straf, Verboden, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
" Een krappe meerderheid der goden was toch voor een voortzetting van dit verdorven verhaal, dus heb ik mijn pen gepakt en heb de belevenissen uit mijn vorig leven in het klooster rond 1700 onder toeziend oog van God verder geschreven. ..."
25-03-23
9.0
Merel De Babysitter - 2Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Neukmachine, Oppas, Slaaf, Squirten, Stiekem, Vreemdgaan,
"Dit verhaal is een fantasieverhaal afgeleid op een gebeurtenis die een kennis van mij meemaakte. Daarom zijn de namen en beschrijving van details aangepast of verzonnen. Dit is trouwens het tweede deel van mijn verhaal. In het vorig deel las..."
20-03-23
9.0
Merel De Babysitter - 1Door: Louise
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Kinky, Masturbatie, Masturberen, Neukmachine, Oppas, Squirten, Stiekem,
" Dit verhaal is een fantasieverhaal gebaseerd op een gebeurtenis die een kennis van mij meemaakte. Daarom zijn de namen en beschrijving van details aangepast of verzonnen. Ik ben Merel en ben 17 jaar oud. Ik heb bruin lang haar tot net..."
15-03-23
8.9
De ZussenDoor: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Met Familie, Pijpen, Stiekem, Vreemdgaan, Zussen,
"Dit is een verhaal van iemand die ik online ken. Hij heeft dit verhaal met mij gedeeld en ik heb zijn toestemming gevraagd om het online te plaatsen. Volgens Sam, de jongen van wie het verhaal is, is dit verhaal ook echt gebeurd. Toen het verhaal zic..."
08-03-23
7.8
De Boekenwinkel - 1Door: Mark
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Stiekem, Tante, Vreemdgaan,
"Mark was al een tijdje opgevallen, dat tante Ans zich een beetje anders begon te gedragen, menigeen zou dit niet zijn opvallen, maar Mark, die tante Ans al jaren kende, was het zeker opgevallen. Mark was op jonge leeftijd zijn ouders verlore..."
05-03-23
8.7
Blck Familie Affaires - 13: Zo’n OnderonsjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Keuken, Pijpen, Stiekem,
"Ze had zich nog even snel omgekleed voordat Charles thuis zou komen. Ze kon wel raden in wat voor bui, en daar had ze zich op gekleed. Een mooie, witte, zomerse jurk met rode bloembladen kleedde haar goddelijke lichaam perfect af. Ze straalde van top..."
21-02-23
9.0
Laura's Welverdiende Vakantie - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Resort, Spanje, Stiekem, Vakantie, Vluggertje,
"De volgende ochtend werd Laura al vroeg wakker. Ze schrok een beetje dat ze naakt onder de lakens lag. Snel keek ze om zich heen. Direct begon alles van de dag ervoor te dagen. Laura stond op met een blos op haar wangen. Ze had geen idee hoelaat het ..."
18-02-23
9.2
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 3Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot, Stiekem, Studenten,
"Eigenlijk had ik alle geile druk van vanmiddag er even uit willen trekken, maar Li An heeft me gevraagd of ik mee wil gaan om boodschappen te doen. Aangezien de supermarkt over drie kwartier al sluit moeten we dus nu gaan. Ach, het kan dan wel als we..."
17-02-23
9.0
Blck Familie Affaires - 9: De Tikkende TijdbomDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiekem,
" Het was met het weekend wel... verzuchtte Charles, blij met zijn hemelse leven. Alies kroop net onder de dekens vandaan en slikte zijn zaad nog weg. Alleen maar omdat ze thuis waren, betekende dat niet dat ze ermee gingen stoppen. Ze kwam tegen hem..."
17-02-23
8.4
Laura's Welverdiende Vakantie - 3Door: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Spanje, Stiekem, Vakantie, Vreemdgaan,
"Nadat ze haar dochtertje had gehaald, waren de twee naar het zwembad gegaan. De kleine meid spetterde lekker in het kikkerbadje, terwijl Laura op de rand zat. Van achter haar donkere zonnebril kon niemand zien dat haar ogen nog dromerig waren. Ze kon..."
16-02-23
8.9
Een Beetje Droog - 3Door: Vintage
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Clitje, Dokter, Gynaecoloog, Klaarkomen, Klitje, Neuken, Pijpen, Stiekem, Trio,
" Hallo schatje ik ben in de keuken hoor, riep mijn vriendin Karin toen ik thuis kwam. Ik smeet mijn tas in de gang en liep naar haar toe. Karin stond in haar blote kontje voor het aanrecht. Ze was druk bezig met de afwas die gister was blijv..."
12-02-23
9.4
De Vader Van Mijn KlasnootDoor: Michael
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Klasgenoot, Neuken, Onderdanig, Slet, Sletje, Stiekem, Vader, Vluggertje, Zoon,
" Oh jaaaa Harder , kreun ik. Voorover leunend over de wastafel kijk ik in de spiegel, recht in de ogen van Martijn die achter me staat, zijn stevige handen op mijn heupen terwijl hij me met harde stoten neukt. Het soppende geluid van mijn kutje e..."
09-02-23
9.1
Een Bekende Als Nieuwe CollegaDoor: Mikey23_1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Doggystyle, Stiekem, Werk,
"Corona is eindelijk achter de rug en net als veel andere bedrijven zijn ook wij op zoek naar nieuw personeel. Ik heb het hier wel eens over met de mensen die ik, ook online. Dit zijn vaak wel de mensen met wie ik graag opwindende gesprekken heb. Nou ..."
24-01-23
9.2
Mijn Collega NadineDoor: Michael
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Instragram, Kantoor, Stiekem, Vluggertje, Werk,
"Al een tijdje heb ik een oogje op mijn collega Nadine. Lekker ding van 28 jaar, met lange benen, een C cup, blauwe ogen en blond haar. Vaak gekleed in truitjes en strakke spijkerbroeken, lekker gevormd om haar kont. Onlangs kwam ik bij toeval haar In..."
07-01-23
8.8
Hervin Onganda - 9: De Constante FactorDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus, Stiekem,
"Ik begreep er niks van. Wat Sin precies gezegd had, was ik ook meteen weer vergeten. Ze had twijfel in mijn hoofd gezaaid. Ik durfde ook zeker geen stempel op haar te zetten, haar geaardheid nog een label te geven. Ik had geen idee dat dit het begin ..."
19-12-22
9.2
Mijn StiefvaderDoor: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Neuken, Stiefdochter, Stiefvader, Stiekem,
"Het is s avonds laat en ik lig lekker in bed. Pyjama aan en lekker warm onder de dekens. Of eigenlijk meer heet. Niet door de dekens, maar het filmpje op mijn telefoon. Zoals ik af en toe wel eens doe voor het slapen gaan, zit ik ook nu weer naar ee..."
17-12-22
8.6
Reis Naar De Filipijnen - 2Door: Louise
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Biseksueel, Jong En Oud, Massage, Orgasme, Squirten, Stiekem, Waargebeurd,
"Dit is het tweede deel van mijn verhalenreeks op reis naar de Filipijnen. In tegenstelling tot deel 1, is dit deel wel deels echt gebeurd. Dit deel heeft een vrij lange opbouw alvorens er iets gebeurd. Mijn papa, ik en mijn broer kwamen eind..."
15-12-22
9.0
Schoonmaker In Het Vakantie HuisDoor: Hornydude1812
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Interraciaal, Sperma, Stiekem, Trio, Vakantie,
"Ik ben Tom, 16 jaar en dit is het verhaal wat er is gebeurd afgelopen zomervakantie en ik vond het nu tijd om het te vertellen. Nog wat body stats 170 cm lang, slank en dun gebouwd, pik van 15 cm, donkerblond en blauwe ogen. All..."
14-12-22
8.3
Mijn Wilde Fantasieën - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiekem, Voyeurisme,
"Ik vertel Joyce over mijn fantasie betreffende mannen die haar nemen. Een paar nachten later zat ik op de rand van het bed te wachten tot mijn vrouw uit de badkamer zou komen. Mijn gedachten namen een vlucht genomen toen ze de slaapkamer bin..."
12-12-22
8.7
Mijn Wilde Fantasieën - 1Door: Aadje
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiekem, Voyeurisme,
"Ik vertel Joyce over mijn fantasie betreffende mannen die haar nemen. Rond mijn vijftiende zag ik de preview voor een erotische film op de kabel tv. E n van de Emmanuelle films denk ik. De vrouwelijke hoofdpersoon zat in het midden van een k..."
10-12-22
8.7
Ingesneeuwd - 4Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiekem, Voyeurisme,
"Later werd ik wakker van het geluid van zachte stemmen. Niet doen, hoorde ik Jill met een zucht zeggen. Ik deed alsof ik sliep en zag dat Jill nu dicht bij Liam lag in het overvolle bed. Had hij haar overgehaald of was het haar idee gewees..."
09-12-22
8.8
Ingesneeuwd - 3Door: Aadje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiekem, Voyeurisme,
"Ik keek snel over haar schouders en zag dat ze bij het omlaag bewegen van haar hoofd om te kunnen pijpen, haar lichaam zodanig op het bed had geplaatst dat haar kont vlakbij de rand was. De dekens waren van haar onderlichaam gegleden en de bovenkant ..."
09-12-22
8.9
Dilemma'sDoor: De Baron
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Dochter, Massage, Orgasme, Stiekem,
"Mijn dochters zijn al 16 en 17 jaar, Lotte is de oudste en Laura de jongste. Ze zijn het afgelopen jaar flink bezig gegaan met sporten. Lotte is serieus begonnen met atletiek en Laura speelt tennis en zij is nu al de nummer twee in het enkelspel van ..."
05-12-22
9.2
Een Gewillige Milf - 1.1: Een Bekende BadgastDoor: Thorn
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Squirten, Stiekem, Zwembad,
"Het is de zaterdag na mijn avontuur met Mare. De gebeurtenissen staan nog steeds op mijn netvlies gebrand, de rode lingerie, haar heerlijke mond die mijn pik omsluit en natuurlijk de spanning toen Vera naar beneden kwam om te kijken wat er toch allem..."
02-12-22
9.0
Fuck You In My HeadDoor: De Professor
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Creampie, Droom, Dwang, Massage, Neuken, Orgasme, Pijpen, Stiekem, Zwembad,
" Een nieuw verhaal dat even op zich liet wachten door allerlei druktes in het leven. Deze keer wilde ik de vijf zintuigen een grotere, symbolische rol aanmeten ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden Zoals altijd neem ik ook een lange aanloop na..."
01-12-22
9.1
Bernadette's Jeugd - 5Door: Fortuna
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Pijpen, Stiekem, Vibrator, Vingeren, Voyeurisme,
" Thuisgekomen nadat ik de kroeg was uitgevlucht ging ik gelijk naar de badkamer. Mijn ouders waren op de barbecue van de buren, dus was ik alleen Ik deed mijn kleding uit en keek naar mijn slipje. Het viel me op dat er geen bloed was..."
30-11-22
8.7
Stiekem ScorenDoor: Jacqueline
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Stiekem,
"Ik werk op een heel toffe plek. Omgeven door groen, een grote keuken en zelfs doucheruimtes en tafelvoetbal. Dat laatste is d manier om met de mannelijke collega s te bonden. En aangezien ik de enige vrouw ben die echt kan tafelvoetballen, speel ik ..."
27-11-22
9.0
Op De CampingDoor: Obivions Fantasieën
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Camping, Milf, Spuiten, Stiekem, Vluggertje,
"Het was weer zomervakantie. Mijn zoontje van 8 had net de laatste schooldag gehad en had een goed rapport meegekregen. Hij was over naar de volgende groep en had daar best hard voor gewerkt dit jaar. Ook voor hem was het een zwaar jaar geweest omdat ..."
22-11-22
9.0
Kimmy In De KeukenDoor: Kimmy2005
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Collega, Keuken, Restaurant, Stiekem, Vingeren,
"Ben net thuis en ik moet dit gewoon even van me afschrijven. Ik ben net ontslagen op mijn werk en nu moet ik dus op zoek naar een nieuw bijbaantje. Ach, ik vind wel weer wat. Maar g nant was het eerlijk gezegd wel. Ik heb nooit echt hoeven s..."
18-11-22
8.5
The Game - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Milf, Opdracht, Sexshop, Stiekem,
"Saskia voelde zich goed na het uitvoeren van haar opdracht, in een uitdagend setje kleding een dakloze man verleiden. De volgende dag had ze een berichtje ontvangen dat de opdracht geslaagd was. Wat was ze trots. Om half 10 pakte ze haar telefoon, wa..."
18-11-22
9.0
The Game - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Milf, Mysterie, Opdracht, Pijpen, Stiekem,
" In samenwerking met Steve De vorige dag had Saskia een mysterieus kaartje gevonden met een telefoonnummer erop. Van wie het telefoonnummer was, wist ze nog steeds niet, maar diegene had gisteren wel een dildo bij haar huis bezorgd. Wa..."
14-11-22
9.3
Stiekeme Kantoorseks - 8: SlotDoor: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Pijpen, Stiekem, Trio,
"De jonge receptioniste komt hijgend van opwinding overeind en gaat voor me staan. Haar handen vouwen zich gretig om mijn half stijve piemel en ze begint rustig te kneden en te wrijven. ik heb nog nooit iemand zo hard zien klaar komen, Tho..."
13-11-22
9.1
Massagedate Met VreemdeDoor: Louise
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Jong En Oud, Massage, Stiekem, Verlegen,
"Dit verhaal is echt gebeurd en heb ik echt meegemaakt. Het speelde zich af toen ik ongeveer 16 jaar was. Ik ben Louise, ik heb lange blonde haren, blauwe ogen en een slank lichaam. Met mijn cup heb ik volgens mij toch een redelijk aantrekkelijk lij..."
10-11-22
8.8
Bernadette's Jeugd - 3Door: Fortuna
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Verlangen, Vibrator,
" Omdat het vreemd zou zijn om van eerst helemaal onwetend naar mijn ontmaagding te gaan heb ik besloten een soort van tussenverhaal te plaatsen, waardoor ik nog meer zin had in de ontmaagding. Hoe ik dat heb ervaren zal in het volgende verhaal duid..."
27-10-22
9.0
Een Uitputtende Nacht Met Mijn BuurjongenDoor: Kayliecat
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buurjongen, Buurmeisje, Creampie, Klaarkomen, Pijpen, Spuiten, Stiekem, Vingeren,
"Toen laatst bij mijn buren verbouwd werd moest mijn buurjongen bij mij op de kamer slapen. Hij was op een luchtbed op de grond en ik in mijn eigen bed. Mijn buurjongen Dylan is een paar jaar ouder maar we zijn altijd buren en ook altijd goede vriende..."
07-10-22
8.7
Disneyland ParijsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Parijs, Slet, Sletje, Stiekem,
"LETOP Dit verhaal is geplaatst in de rubriek Lesbisch Daar hoort het niet thuis Het is toch echt een oprecht Homoverhaal. Verkeerde rubriek dus, sorry dames, sorry jongens. Ik heb het inmiddels zelf gecorrigeerd, wist niet dat dat nog kon en ..."
02-10-22
8.1
In De VerdrukkingDoor: Max A.
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Stiekem, Voorspel,
"De kamer was donker en het enige licht kwam uit de televisie, een paar meter voor de bank waar ik lag. Het was een griezelfilm uit de jaren 50 en redelijk goed voor dat genre. Mijn ouders lagen al te slapen. Papa moest morgen werken. En mama had mo..."
20-09-22
9.0
Bernadette's Jeugd - 2Door: Fortuna
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Biseksueel, Kut, Kutje, Lesbienne, Stiekem,
" Na een onverwachte seksuele ervaring met mijn voormalige vriendin Eveline mocht ze ook nog blijven slapen. Ik was blij, maar zenuwachtig. Wat zal er nog meer kunnen gebeuren nu Eveline mocht blijven slapen Ik was al verder gegaan dan..."
12-09-22
9.0
Bernadette's Jeugd - 1Door: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Vrienden,
" Nadat ik alle verhalen van schrijfster Een tevreden vrouw heb gelezen leek het me leuk om een paar hoofdstukken over mijn eigen jeugd te gaan schrijven. Het zal geen hoogstandje zijn zoals die van mijn favoriete schrijfsters Een tevreden vrouw ..."
08-09-22
8.8
Eenzame Opa - 7: NoodgevalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bad, Beffen, Boerderij, Knuffelen, Neuken, Nicht, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiekem, Strapon, Vingeren,
" s Nachts werd opa Dan opgebeld door zijn dochter, er was iets gebeurd. In alle haast maakte hij zich klaar. Mackenzie die van al het kabaal wakker werd, wandelde naar de living. Verbaasd vroeg ze aan haar grootvader Wat is er Wat ga ..."
31-08-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 7Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Pijpen, Stiekem, Trio,
"Per minuut die er voorbij gaat word ik zenuwachtiger. Na vier minuten hou ik het niet meer en loop zelf naar de deur. Weer schrik ik als ik Emma de deur zie openen. Sophie staat achter haar en heeft een geheimzinnige grijns op haar gezicht. BR..."
19-08-22
9.2
Moeders In Gesprek - 5: Het FamilieweekendDoor: Thongandstorylover
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bos, Buitensex, Jong En Oud, Milf, Stiekem, Toyboy,
"Met lange slagen zoog ik aan zijn lul en na een tijdje spoot het warme zaad in mijn mond. Het was niet al te veel want die ochtend voor we weggingen hadden we nog geneukt waarbij hij een lading over mij heen had gespoten. Ik slikte alles door en trok..."
05-08-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 6Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Kantoor, Pijpen, Stiekem,
"De tijd leek vooruit te kruipen, maar eindelijk is het zover. Sophie komt met een plagerige glimlach naar mijn bureau lopen, gekleed in een nette blazer met bijpassende broek. Ondanks dat er nog steeds niemand in de buurt is vraagt ze me neutraal of ..."
29-07-22
9.1
Moeders In Gesprek - 4: Zoon Van Mijn BaasDoor: Thongandstorylover
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Kantoor, Milf, Stiekem, Toyboy, Zoon,
"Ik droogde mij af en f hnde mijn haar waarbij ik werd geknuffeld door mijn man. Zijn armen voelen heerlijk om mijn lichaam en zijn lul drukte tegen mijn been want die was nog steeds erg hard. Met mijn hand masseerde ik even zijn ballen en hij gaf me ..."
28-07-22
8.9
Moeders In Gesprek - 3: HalloweenDoor: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Halloween, Milf, Stiekem, Toyboy,
"Beneden in de huiskamer zag ik dat mijn man en dochter verkleed zijn als Batman en Catwoman. Nu vind ik dat mijn man er erg lekker uitziet, hij is sportief, mooie bouw en een heerlijke lul. Ik geniet altijd als hij me neukt. M n dochter, ze is net 10..."
23-07-22
8.7
Alleen Is Ook Maar AlleenDoor: Mia Rose
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buitensex, Clitje, Gluren, Klitje, Stiekem,
"Dit verhaal gaat over Bjorn. Hij is 39 jaar en getrouwd met Suzanne. Samen hebben ze jaren geleden besloten om kinderloos te blijven. Bjorn werkt voor zichzelf als ICT consultant en Suzanne is advocate bij een groot bekend kantoor. Ze hebben het goed..."
17-06-22
8.6
Bijna BetraptDoor: Raket
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Creampie, Klaarkomen, Neuken, Orgasme, Pijpen, Stiekem, Werk,
"Als telecom monteur kom je op veel verschillende locaties. Het was een warme vrijdag in juli, 2003 toen ik in Emmen bij een bedrijf apparatuur most plaatsen om goedkoper te kunnen bellen. Misschien kunnen mensen vanaf een jaar of 25..."
13-06-22
8.9
Sunparks - 14: Stiekem VerlangenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Partnerruil, Stiekem, Vakantie, Verlangen,
"Hoewel de borden en bestek van zichzelf al aardig opgedroogd waren, veegde ik er met de handdoek nog eens extra overheen. Een kleine schok ging door me heen toen ik plots voelde hoe zijn armen me langs achter door omhelsde. Helemaal niet dwingend, ma..."
11-06-22
9.0
Stiekeme Kantoorseks - 5Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Blond, Kantoor, Stiekem,
"De rest van de werkdag kan ik me maar amper concentreren. Niet zo gek als je een afspraak hebt staan om de lekkerste jonge vrouw van het kantoor te neuken. Af en toe voel ik nog steeds haar strakke kutje om mijn piemel heen, en ik ben de tel kwijt ge..."
10-06-22
9.2
Floor & Merel Op Stedentrip - 14: Lik-ijsjes WeerDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Likken, Openbaar, Puber, Stiekem, Tiener, Vakantie, Vingeren,
"Het was een warme nacht. Het koelde nauwelijks af in de caravan. Hoewel we de ramen open hadden en dat zorgde voor enige verkoeling, bleef het toch warm en plakkerig. Ik sliep met Merel in n bed. Lucas lagt in het andere kamertje. Het plan om met z..."
01-06-22
9.2
Getrouwde Vrouw En Haar MinnaarDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dominantie, Minnaar, Moeder, Onderdanig, Stiekem, Tuin,
"Na maanden met elkaar gechat te hebben was het eindelijk zover. Gespannen keek Liset uit het raam. Haar ogen waren gericht op de tuin waarvan een groot deel uit grasveld bestond. Aan de rechterkant liep een pad met aan het einde een betegeld stuk met..."
26-05-22
8.6