63.285 Gratis Sexverhalen
Als stagiair ben je natuurlijk nog helemaal nieuw en onervaren... Ga jij hem of haar alles, maar dan ook echt alles leren? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Stagiair sexverhalen. In deze categorie staan 154 erotische verhalen.
De Gym Stagiair - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gymles, Stagiair, Tiener,
"Vrijdags had ik Milan alleen van veraf even gezien. De dag ging snel voorbij. Regelmatig dacht ik terug aan dat moment in de douche van de gymzaal. Direct uit school moest ik werken bij de appie. Toen ik me omkleedde was er verder niemand in de locke..."
18-03-24
9.5
De Gym Stagiair - 2Door: RubenDeWolf
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"De volgende schooldag vloog voorbij. Ik had amper meer aan Milan gedacht, tot ik hem ineens tegenkwam in de gang terwijl ik naar de laatste les liep. Ik wist niet zo goed hoe ik me moest gedragen. Yo, fijn weekend alvast man Zei hij met een glimlach..."
07-03-24
9.6
De Gym Stagiair - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"Het was donderdagmiddag. We hadden pauze en zaten als klas verspreid door de kantine en het plein. Zoals elke pauze zat eigenlijk iedereen op z n telefoon te kijken. Scrollen op instagram, TikToks kijken, Snaps versturen en als er onder schooltijd ee..."
06-03-24
9.5
Anne, Een Echt SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, School, Slet, Sletje, Sperma, Stagiair,
"Hallo liefhebbers , ik ben Fleur 17 lentes jong. Ik wil het met jullie hebben over mijn vriendin Anne 18 . Anne is zich de laatste tijd wel erg sletterig aan het gedragen. Het begon tijdens ons huiswerkclubje. Anne en ik komen op donderdag na schoo..."
02-02-24
8.6
Stage - 2Door: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair,
"Dit is een vervolg op een eerder verhaal, stage waar ik twee jonge meiden in de trein ontmoete op weg naar mijn stageplek. Als ik die avond weer thuis kom bij mijn tante waar ik zolang een kamer heb tijdens mijn stage, wacht mij een aange..."
26-01-24
9.2
Stage - 1Door: Dr. Feelgood
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
"Ik was er echt helemaal klaar mee, na 6 jaar een kantoorbaan te hebben gehad wilde ik wat anders gaan doen. Ik zag mezelf niet tot mijn pensioen in een duf kantoor zitten en wilde dat veranderen. Een vriend van mij was meubelmaker en altij..."
24-01-24
9.1
Hannah - 6: Avontuur Op StageDoor: Edward2
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Bare, Bejaarden, Borsten, Cowgirl, Dikke Billen, Dikke Tieten, Douche, Gamen, Grote Borsten, Jong En Oud, Klaarkomen, Ouderen, Patient, Stagiair,
" Dit verhaal sluit aan bij Hannah 4 en wordt weer uit het oogpunt van Sofie, het jongere zusje van Hannah, verteld. Mijn droom om dokter te worden viel in duigen toen ik 15 was. Het werd duidelijk dat VWO te zwaar voor mij was en ik ..."
14-01-24
9.4
Een Stage Om Nooit Te VergetenDoor: DCM
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Macht, Milf, Pijpen, Stagiair, Stiekem,
"Dit verhaal speelt zich ongeveer 2 jaar geleden af toen ik stage liep in een museum waar ik de mensen ontving en tegelijk enkele administratieve taken uitvoerde. Het gaat om een fantasie die mijn hele periode op deze stage door mijn hoofd spookte. Ee..."
15-11-23
9.5
Stage - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Flirten, Glijmiddel, Jong En Oud, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Orgasme, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Stagiair, Standje 69, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Tiener, Vingeren,
"Dit is het laatste deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaa..."
22-10-23
9.5
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10-23
9.5
Stage - 1Door: Louise
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Collega, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Waargebeurd, Werk,
"Dit verhaal is iets wat een vriendin van mij meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze alle sappige details met me wou delen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen heb ik hun namen in dit verhaal verander..."
08-10-23
9.3
Brazilian BedsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Directeur, Groepsex, Stagiair,
"Van Ramon en zijn vriendje kreeg ik een verzoek voor een verhaal over een knaap die bij een matrassenfabrikant van luxe matrassen stage gaat lopen. Het gegeven is helaas niet helemaal realistisch, maar als ik zo n baan zou kunnen krijgen, tekende i..."
23-09-23
9.0
Charlotte - 1: De Eerste Dag Op KantoorDoor: Debby136
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Jong En Oud, Kantoor, Kontje, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Stagiair, Weduwnaar,
"Ze had zich goed voorbereid op haar eerste dag als interim manager. Het was het einde van de zomer, de hitte was verdreven door een wat frissere wind die de herfstbladeren deed rondvliegen over straat. Toch liet de zon zich nog zien op deze vroege oc..."
13-09-23
9.2
Oh My God!!!Door: Adriaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Jong En Oud, Kantoor, School, Stagiair,
"Hallo, ik ben nu 47 maar toen dit verhaal zich afspeelde was ik 19. Ik was een jongen die graag voetbalde en had genoeg vrienden voor een mooi uitgaansleven. Ik volgde op meao een opleiding met betrekking economie. En in mijn 2e j..."
12-09-23
9.0
Stagiaire Gebruikt - 6Door: Jimmy1987
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Hotel, Jong En Oud, Openbaar, Rimmen, Stagiair, Trio,
"Het is vrijdag en het is lekker weer. Tasha en ik hebben net een hapje gegeten en maken een wandeling langs het water. We praten over wat de volgende dag hebben gepland. Fabi nne krijgt dan haar straf. Ze zal zich laten afwerken door 3 pikken. Tasha ..."
23-08-23
9.3
Stagiaire Gebruikt - 5Door: Jimmy1987
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Dominantie, Hotel, Jong En Oud, Kantoor, Pijpen, Rimmen, Slikken, Stagiair,
"Na het lezen van de mail die Fabi nne mij heeft gestuurd. Kan ik niet in slaap vallen. Wat moet ik nou doen. Gelukkig ben ik zo slim geweest nooit met haar te appen over seks. Ze heeft dus geen hard bewijs. Maar dat maakt niet veel uit, zo een beschu..."
04-08-23
9.1
Stage Bij De DierenartsDoor: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dwang, Jong En Oud, Stagiair, Straf, Studenten, Tiener,
"Josephine moest snel doorfietsen, want ze had de afstand behoorlijk onderschat. De 21 jarige brunette studeerde diergeneeskunde in de stad, maar een stage vinden viel niet mee. Eigenlijk wilde ze zich richten op huisdieren, maar daarin was geen plek ..."
01-08-23
8.4
Stagiaire Gebruikt - 4Door: Jimmy1987
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gebruikt, Jong En Oud, Kantoor, Likken, Onderdanig, Openbaar, Rimmen, Stagiair, Strippen,
"Het is begin augustus, de drukte van het kwartaal zit er inmiddels op. Alle btw aangiftes zijn weer op tijd de deur uit gegaan. Fabi nne is inmiddels 18 geworden, en gedraagt zich weer als een braaf sletje. Het is een rustige maandag op kant..."
20-07-23
9.0
Stagiaire Gebruikt - 3Door: Jimmy1987
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Gebruikt, Jong En Oud, Kantoor, Rimmen, Slet, Sletje, Stagiair, Tiener,
"Het is inmiddels halverwege juli. Mijn plan om Fabienne aan te houden lijkt prima te werken. Ze doet alle simpele taken die ik haar geef naar behoren, en houdt het kantoor netjes en op orde. De klant met de 3 bv s is ook tevreden met het werk dat ik ..."
12-07-23
8.6
AnnikaDoor: Amy-mae
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangenis, Groepsex, Rape, Stagiair, Tiener, Verkracht,
" Disclaimer erg belangrijk dit verhaal Dit verhaal bevat het onderwerp groepsverkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mij..."
24-06-23
8.2
Van Stage Naar Sub - 1Door: Virtualgrey2021
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Pijpen, Stagiair, Sub,
" Trouwe lezers bedankt en geniet van het volgende deel van het object. Tips en feedback zijn altijd welkom en zeer gewenst. Zo schrijf ik beter en genieten jullie straks nog meer Ik zou dan ook zeggen laat een reactie achter. Veel leesplezier . ..."
17-06-23
8.3
SollicitantDoor: Louigi
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Directrice, Doggystyle, Hoer, Juf, Milf, Neuken, Pijpen, Prostitutie, School, Slet, Sletje, Stagiair,
"Als sollicitant ging ik solliciteren op een school. Ik had mijn cv en sollicitatiebrief opgestuurd. In deze tijd hebben scholen leerkrachten nodig en al helemaal willen ze mannen hebben. Ik kreeg al snel een mail terug van de directrice, dat ik de vo..."
18-04-23
8.0
Neuken Voor De Stage PlekDoor: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Stagiair,
"Mijn mentor van school riep mij bij zich en vertelde dat ik op zoek mocht gaan naar een stageplek voor mijn opleiding dermatologie. Er was een plek vrij in een Limburgs ziekenhuis. Dat zou mij goed uitkomen aangezien ik op de grens woon met ..."
15-03-23
8.4
Luna - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kantoor, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, School, Slet, Sletje, Stagiair, Werk,
"Ik werk in een zorgcomplex. Het is bij ons dus veel handen werk. Cli nten hebben verzorging nodig. Ik was pas net aan de slag als stage begeleider en ik zou mijn eerste stagiaire gaan krijgen. Een jong meisje genaamd Luna. Ze was net gewisseld van de..."
01-03-23
8.6
De StagiaireDoor: Karin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Geschoren, Kaal, Kapper, Ontmaagd, Ontmaagding, Scheren, Stagiair,
"Sinds kort hebben we een stagiaire op kantoor en aan mij de taak om haar te begeleiden, vandaar dat bij mij op kamer zit. Een leuke meid, een echte flapuit van bijna 18 jaar met een enorme bos rode krullen. Ze vertelde dat ze thuis woont, ha..."
10-02-23
8.2
Voor Werk Naar London - 2Door: LeondeLoper
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Stagiair, Trio, Werk,
"Wat voorafging Voor werk waren Yasmin en ik in London. Onze stagiaire Naomi ging mee. Omdat wij het weekend in London verbleven ging Naomi naar Liverpool en bleven Yasmin en ik in London. Na een leuke dag en een heerlijke vrijpartij ging de deur van..."
15-01-23
8.9
Geile Gisella - 2Door: Lasse
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Neuken, Pijpen, Stagiair,
"Een paar uur na de pijpbeurt die ik kreeg in de gloryhole zit ik thuis op de bank. Een zomerse zondag, die ik voornamelijk luierend op de bank heb doorgebracht. In het begin van de avond gaat de deurbel. Ik ga naar de gang en ben verbaasd als ik de d..."
09-11-22
8.9
Yara's Pornoshoot - 4: Mannelijk TalentDoor: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camera, Porno, Stagiair,
" In dit deel komt een nieuw personage aan het woord. Richie, de zestienjarige zoon van Danny, producent van adult videos, maakt er kennis met hoofdpersonages Yara, Bente en Ruveyda die als stagiares aan de slag zijn gegaan. Maar ook de meiden hebbe..."
05-11-22
9.2
Geile Gisella - 1Door: Lasse
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Stagiair,
"Het was de laatste week van haar stage. Ergens vond ik het jammer, maar eigenlijk was ik dolblij. De stagaire, Gisella. Was namelijk een bloedmooie meid van 19, beetje oosters uiterlijk, maar maakte ook regelmatig seksuele toespelingen waar ik maar ..."
31-10-22
8.2
Stagiaire Op SchootDoor: John De Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pijpen, Stagiair, Vingeren,
"Hoi meneer. ik ben Naomi en ik kom stage lopen. Mijn secretaresse heeft haar binnengelaten in mijn kantoor. Zo, zeg ik, en ik kijk op van mijn beeldscherm. Welkom bij ons makelaarskantoor. Ik neem haar op en mijn hart slaat over. Daar staat ..."
30-10-22
9.0
SnuffelstageDoor: Lottetje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Stagiair,
"Lotte was de oudste van haar klas. Door haar verjaardag in september was ze al zestien aan het begin van haar laatste schooljaar. Ze liep ook voor op de meeste meisjes, haar stevige 36C tieten hadden zich snel ontwikkeld. Aan het einde van het school..."
29-10-22
8.7
Tess Mijn Schoondochter - 6Door: Willer Miller
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Stagiair,
"Elke avond moest Ella komen om verslag te doen van haar dag. Meneer Pieters leek de smaak te pakken te hebben en liet haar elke dag komen. Vaak niet eens om echt te werken. De beste man gebruikte het sletje in elk gaatje zodat er vaak niet eens tijd ..."
16-05-22
8.9
Stagiaire Gebruikt - 2Door: Jimmy1987
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Deepthroat, Gebruikt, Jong En Oud, Kantoor, Onderdanig, Stagiair,
" In het eerste deel hebben jullie kennis gemaakt met Fabi nne, en hoe ze mijn kantoor sletje werd. Fabi nne heeft nog steeds moeite met het onder de knie krijgen van het boekhouden. Haar stage periode loopt inmiddels tegen het einde aa..."
10-05-22
8.7
Stagiaire Gebruikt - 1Door: Jimmy1987
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Deepthroat, Gebruikt, Jong En Oud, Kantoor, Stagiair,
" Dit is mijn eerste verhaal. Het is een waar gebeurt verhaal. Na het lezen van vele verhalen op deze site. Dacht ik laat ook eens een lekker verhaal delen. Ik ben Jimmy 35 jaar en eigenaar van een klein administratiekantoor in Utrecht...."
29-04-22
8.2
De Stage SollicitatieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Groepsex, Sollicitatie, Stagiair, Verzoek,
" profiel Wolfie667 profiel vroeg of ik ook op verzoek schrijf Ja, zelden een opdracht of verzoek teruggegeven, omdat ik er niets mee kon. Ik heb zelfs een verhaal geschreven voor een vrouw, t.b.v. haar homobroertje. Was een dankbare taak. Dus a..."
29-04-22
8.6
Dymphie, Mijn StagiaireDoor: Mike1970
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Indisch, Pijpen, Slet, Sletje, Stagiair,
"43 jaar trouwe dienst in het onderwijs. Een heel leven. Na 43 jaar sta ik eindelijk aan de vooravond van mijn pensioen, met toch wel een dubbel gevoel. De directeur heeft me dit laatste jaar gezegend met een heerlijke groep 6, waar ik 4 dagen voor st..."
10-04-22
9.0
Bedrijfsfeest Tijdens Mijn StageDoor: Tomas
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Milf, Stagiair, Tiener, Verzoek, Vreemdgaan, Werk,
" Dit verhaal is op verzoek geschreven. Het inleidende gedeelte lijkt misschien wat lang voor sommigen, maar ik vind belangrijk om de spanning op te bouwen. Geniet er allemaal van Een paar jaar geleden. Tijdens mijn eerste jaar van mij..."
24-02-22
8.9
StageDoor: Eric En Eva
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Stagiair, Werk,
"Hallo mijn naam is Ilse, ben in dit verhaal nog jong en doe een beroepsgerichte opleiding, denk dat ik lesbisch ben al heb ik het nog nooit serieus met een meisje gedaan. Wel wat voel spelletjes maar nooit echt seks gehad, je kan dus zeggen dat ik no..."
20-02-22
9.3
Stagaire Janice - 6Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
"Omdat Janice eigenlijk net zo gebrand was om het spel zsm uit te spelen als ik, was het wijntje al snel op en begon ze aan te dringen om verder te spelen. Mijn beurt weer riep ze enthousiast en pakte ze de voorlaatste enveloppe, scheurd..."
07-02-22
9.3
Stagaire Janice - 5Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Stagiair, Verleiden,
" Speurtocht 8232 Beide spelers krijgen 5 minuten de tijd om ergens in het hotel een kledingstuk van zichzelf te verstoppen. De een op verdieping 1 de ander op verdieping 2 8232 Elke speler krijgt 15 minuten om dat kleding stuk te vinden a..."
01-02-22
8.8
Stagaire Janice - 4Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
" Je bent een schatje. En kuste haar zachtjes terug. En vervolgde met de vraag wat we gingen doen. Wil je verder spelen, want we hebben nog 4 opdrachten die staan te wachten Of heb je er al genoeg van Vroeg ik Meteen liet ze weten da..."
31-01-22
9.1
Stagaire Janice - 3Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Na de eerste opdracht waarbij Janice haar prijs in de vorm van een heerlijke tongzoen in ontvangst nam, ging het spel verder. 8232 8232 8232 De lift opdracht. die is van jou dus Concludeerde ze en keek me verwachtingsvol aan. ..."
30-01-22
9.1
Stagaire Janice - 2Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Snel maakte ik mijn mijn werk af en vlak voordat ze terug kwam zette ik de printer aan het werk. Inmiddels was het half 2 geworden en eigenlijk vroeg ik me af waar ze al die tijd had uitgehangen. Ik keek nog snel even of alle ingangen en no..."
30-01-22
8.9
Stagaire Janice - 1Door: Fotograaf
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Blond lang haar, blauwe ogen en een klein maar prachtig mooi geproportioneerd lichaam, lief, assertief, gevat en af en toe zelfs een beetje brutaal. Echt een dametje naar mijn smaak. Zo jong als ze is, laat ze zich de kaas niet van haar broo..."
29-01-22
8.5
Krista - 5Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fotoshoot, Hotel, Stagiair,
" Jij ook wat lekkers te drinken vroeg ik haar anders vallen we dadelijk in slaap en voor zover ik begreep wilde je nog iets gaan doen. Zoals ze begon te vertellen, had ze op een paar foto s gezien dat een model in haar kontje genomen ..."
18-12-21
9.2
Krista - 4Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fotoshoot, Hotel, Stagiair,
"Het eten was prima bevallen en na nog een amaretto met ijs begaven we ons, met het oog op een lange nacht, weer naar onze kamer. Zo mannetje, zei Krista toen ze de deur achter ons op de ketting deed. Niemand die je nu nog kan redden. l..."
17-12-21
9.5
Krista - 3Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotoshoot, Hotel, Stagiair,
"Ondanks dat ze naakt naar me toe kwam lopen en ik mijn ogen niet van haar kon afhouden, voelde ik me verplicht om haar badjas te pakken en haar deze voor te houden zodat ze hem kon aandoen. ...Een zacht dank je was voldoende om haar waardering voor..."
16-12-21
9.6
Krista - 2Door: Fotograaf
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotoshoot, Hotel, Stagiair,
"Anderhalve week later was het dan zover. ... Ik had een mooie hotelsuite geboekt in een kasteel in de buurt waar we alle mogelijkheden hadden om er een mooie shoot van te maken. Ook had ik wat verschillende mooie setjes lingerie kunnen regel..."
15-12-21
8.9
Krista - 1Door: Fotograaf
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotoshoot, Hotel, Stagiair,
" hallo, ik ben Krista. stelde ze zich netjes voor toen de ze een rondleiding kreeg in het bedrijf. Krista was onderdeel van een stagiaireprogramma dat ons team voor een half jaar zouden komen versterken Een prachtig mooie meid. Ongeveer 1.70 l..."
14-12-21
8.9
Een Opwindende Kerstavond (floortje)Door: Flooronthefloor
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Lerares, Lesbienne, School, Stagiair, Trio,
"Het is half zeven, alle kinderen zijn naar huis. Het schoolkerstfeest en de kerstmaaltijd met de klas zijn voorbij. Alle leerlingen zijn naar huis... Bijna allemaal. Achter me hoor ik snelle voetstappen de gang door rennen. Juf Suzanne, juf, ju..."
24-12-21
9.2
Dagboek Van Joey - 34: VerkeringDoor: Joey
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Trio, Vader, Voetbal,
"Halverwege de stagedag krijg ik een appje van een onbekend nummer, Hoi, moet jij vandaag werken . Ik moet even nadenken maar dan komt afgelopen dinsdag weer boven, de jongen van de sauna. Ja ik ben aan het werk app ik terug. Ik zie dat hi..."
11-12-21
8.9
Fleur En Floor: Op StageDoor: Ekcyob
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Blond, Stagiair, Tiener, Trio, Vreemdgaan, Werk, Zussen,
"Fleur en Floor zijn aan het afwassen. Het is maandagavond. Hun moeder zit weer in de huiskamer soapseries te kijken. Ik heb echt zin in mijn stage morgen zus. Zegt Floor. Ik vind het ook gezellig. Zegt Fleur. Dat je bij ons komt werken. We gaan natuu..."
25-11-21
8.0
Verleid Door StagiairesDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Stagiair, Tiener, Trio, Werk,
"Met grote ogen kijken de twee stagiaires naar de ontspruite blikvanger tussen mijn benen. Oh, Kijk nou toch Marij, wat een joekel , verzucht Dewi. Mogen we naar u kijken en een beetje met onszelf spelen, terwijl u van uw biertje geniet ..."
24-09-21
9.4
De StagiaireDoor: Jakemr
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair,
"Het begin van de zomervakantie naderde en toch leek het alsof de zomer al lang bezig was. 30 graden vandaag en veel te warm om te werken. Gelukkig was er een mini feestje op het werk. Gewoon, omdat we met z n allen eens graag wat bleven drinken na de..."
26-08-21
8.2
Nieuwe Stagiair - 2Door: Amun96
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Stagiair,
"Ik deed de deur van het kantoor achter mij dicht en ging achter mijn bureau zitten. Ik keek naar de klok en zag dat het pas 2 uur was. Pff, wat een lange dag vandaag. Gelukkig had ik nu een half uurtje voor mijzelf voordat de laatste vergadering van ..."
01-08-21
9.1
Nieuwe Stagiair - 1Door: Amun96
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Manager, Slet, Sletje, Stagiair,
" Tijdens corona was het moeilijker dan ooit te voren om meiden te ontmoeten. Vandaar dat ook ik het maar eens online ging proberen. Zo kwam ik in contact met een meid uit een ander land. Met haar heb ik het afgelopen jaar veel aan sexting gedaan. V..."
30-07-21
9.3
Tessa In De Problemen - 2Door: Geiloog
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Gehoorzaam, Onderdanig, Stagiair,
"Tony heeft zijn werkkleding aan. Een korte broek, werkmanstijl en een wit hemd, strak over zijn gebruinde lichaam. Onwillekeurig denkt Tessa aan de sixpack die die gast moet hebben, met zo n afgetraind lichaam.. Een knappe gast, aantrekkelijke mannel..."
30-06-21
8.5
Van Stagiaire Tot...Door: Nietmijnechtenaam
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
" Absoluut niet, jij gaat niet met je leidinggevende naar Parijs. Je hebt het zelf verteld, die baas neukt alle vrouwen waar een hartslag in zit , sprak Theo boos aan zijn vriendin Sylvia. Sylvia liep stage bij een groot inkoopkantoor. Met haar 19 jaa..."
01-05-21
9.1
De StagiairDoor: Nathalie.me
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Fantaseren, Stagiair,
"Ik krijg een e mail. Ik moet naar zijn kantoor komen. Met trillende benen loop ik door de gang. Sinds ik twee weken geleden als stagiair begonnen ben blijf ik maar aan mijn baas denken. Nachtenlang lig ik wakker, vinger ik mezelf soms wel drie keer k..."
21-03-21
8.7
Fotosessie Met Tante KathDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Schoonzus, Stagiair, Tante,
"Ik lig die ochtend nog in bed als de bel beneden meerdere keren wordt ingedrukt. Zuchtend kom ik overeind, luid vloekend. Wie haalt het in Godsnaam in zijn hoofd zo vroeg al op de bel te drukken Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 09.45 uur is, ..."
19-03-21
8.9
Laatste SchooldagDoor: Bazzz1979618
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Betrapt, Pijpen, Stagiair,
"Zoals al in mijn verhaal Werkweek vermeldt, zat ik op een MBO. In de klas zaten vooral jongens en als homo tiener met alle hormonen die door je lijf gieren was dit af en toe wel doorbijten. Dit verhaal speelt zich af op de laatste schooldag,..."
14-03-21
9.3
Aysenur, De Stagiaire - 3Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Stagiair, Turks, Vingeren,
" Van nature ben ik zelf een enigszins introvert persoon. Ik zou niet niet snel uit mezelf afstappen op een leuke vrouw of bijvoorbeeld een opmerking maken over hoe leuk ik haar vind. Ik denk dat ik daar ook wat te onzeker voor ben, althans naar vro..."
12-03-21
9.4
Aysenur, De Stagiaire - 1Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Maagd, Romantiek, Stagiair, Turks,
" Van nature ben ik zelf een enigszins introvert persoon. Ik zou niet niet snel uit mezelf afstappen op een leuke vrouw of bijvoorbeeld een opmerking maken over hoe leuk ik haar vind. Ik denk dat ik daar ook wat te onzeker voor ben, althans naar vro..."
09-03-21
9.4
De StagiairDoor: BOB
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, School, Stagiair,
"De kerstvakantie is net afgelopen, het schooljaar is terug begonnen. Ik ben Pim, 16 jaar, slank gebouwd, niet super sportief maar ik zie er niet slecht uit al zeg ik het zelf. Ik krijg best wel wat aandacht van meisjes op school en heb voldoende vrie..."
13-02-21
8.6
Lotte, Romantische Reis Met Een Twist - 1Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Stagiair, Werk,
" Opmerking van de schrijver, Toen ik vlak voor Kerst het verhaal Lotte Lust Actually schreef had ik in de week daarvoor een korte mail gestuurd naar Lotte met de keus Romantisch of machteloos . Uiteindelijk koos zij voor Romantisch maar..."
24-01-21
9.2
Twee Geile Trio's - 2: Happy EndDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Stagiair, Trio,
"Vrijdag rond etenstijd, belde M. Ik kom wat later thuis. Wat later Uurtje of 11. Ok , zei ik, Ik wacht op je. Het was inmiddels alweer bijna een week geleden dat mijn wens, een trio met M. en haar beste vriendin Claudi..."
29-12-20
9.2
Snelle Wip Als StagiaireDoor: Louigi
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Directrice, Lerares, Neuken, Pijpen, School, Stagiair,
"Mijn naam is Louigi en ben 21 jaar. Momenteel ben ik stagiaire op een basisschool. Als mannelijke stagiaire krijg ik best veel aandacht van vrouwen, aangezien er weinig mannen in het onderwijs werken. Helaas mogen de ouders niet binnenkomen wegen..."
08-12-20
8.1
De StagiairDoor: Lily`s Story`s
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Stagiair, Vingeren,
"Het was een mooie, rustige ochtend toen Kim wakker werd. Ze keek op haar telefoon en zag dat ze 10 minuten voor haar wekker wakker was geworden. Ah, wat lekker dacht ze bij zichzelf. Nu hoef ik niet te haasten om op tijd op t werk te komen ..."
01-12-20
9.2
Verboden Vrucht - 3Door: Danny
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Interraciaal, Neuken, Pijpen, Stagiair, Verboden,
" Een tijd geleden vroeg een lezer me een verhaal te schrijven over een stagiaire in het buitenland . Deze lezer heeft me ook een profiel gegeven van de stagiaire en ik ben toen gaan schrijven. Daarna dacht ik waarom zou ik m dan ook niet hier pl..."
18-11-20
9.3
Dagboek Van Joey - 17: Jordy Is VerliefdDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Logeren, Massage, School, Stagiair, Tiener, Trio, Voetbal,
"Na een leerzame schooldag, die sneller dan de meeste voorbij gegaan lijkt te zijn, fiets ik samen met Lisa naar het huis van mijn opa en oma. Na wat simpele klusjes ga ik met Lisa naar boven en al snel ploffen we tongend op het bed neer. Lis..."
15-10-20
9.2
Dagboek Van Joey - 15: SaunaDoor: Joey
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dagboek, Jong En Oud, Massage, Sauna, Stagiair, Tiener, Toilet, Voetbal,
"Als ik zondagochtend mijn ogen weer open zie ik op de wekker dat het al half twaalf is. Als ik opsta voelt mijn lichaam nog wat slap en mijn hoofd bonkt. Half slaperig loop ik de gezamelijke kamer in, totaal vergeten dat ik het cadeautje va..."
09-10-20
9.1
Dagboek Van Joey - 13: 1+1=2Door: Joey
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Dagboek, Hotel, Jong En Oud, School, Stagiair, Tiener, Toilet, Trio,
"Vrijdagochtend, ik word wakker met een flinke odol en laat mijn hand onder de dekens afzakken. Tegelijk wordt er op de deur geklopt, en zonder dat ik reageer komt mijn moeder mijn kamer op. Ze loopt direct door en trekt de gordijnen open, Tijd op te..."
05-10-20
8.8
Dagboek Van Joey - 12: StageDoor: Joey
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Park, Stagiair, Tiener, Vrachtwagen,
"Ik loop de badkamer in en laat mijn boxer zakken, ik zet het radiootje in de douche aan en laat het water alvast lopen. Ik leeg even snel mijn blaas en stap onder de warme stralen. Op de radio is alleen gelul maar ineens hoor ik dat het over de zonde..."
05-10-20
9.1
Cuckold Bij ToevalDoor: Rinus
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Stagiair, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Het volgende speelde zich eind tachtiger jaren van de vorige eeuw af. Mijn vrouw, Maaike toen 26 en ik 28, woonde al een jaar of zeven samen en hadden het goed. Ook de sex was goed en we probeerde veel uit. Wat ons op een zwoele zomeravond gebeurde h..."
19-07-20
8.9
TijgervelDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Stagiair,
" G. ik heb helaas geen nadere naamaanduiding schreef een allerleukst commentaar bij mijn verhaal IKEA. Hij schreef iets van verleidelijke knapen in een tijgeroutfit. Onbewust had hij mijn wilde fantasie aan het werk gezet. Hoewel geen opdracht of..."
07-07-20
8.6
Verboden Vrucht - 2Door: Danny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Maagd, Stagiair,
" Een tijd geleden vroeg een lezer me een verhaal te schrijven over een stagiaire in het buitenland . Deze lezer heeft mee ook een profiel gegeven van de stagiaire en ben toen gaan schrijven.Ik dacht toen, waarom zou ik m dan ook niet hier plaatse..."
21-04-20
9.1
Verboden Vrucht - 1Door: Danny
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Maagd, Stagiair,
" Een tijd geleden vroeg een lezer me een verhaal te schrijven over een stagiaire in het buitenland . Deze lezer heeft mee ook een profiel gegeven van de stagiaire en ben toen gaan schrijven.Ik dacht toen, waarom zou ik m dan ook niet hier plaa..."
18-04-20
8.8
Stage LopenDoor: NoMercy001
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stagiair, Zonder Slipje,
"Het is begin september als Henk zich moet melden bij bouwbedrijf Goedhuis voor zijn stageplek, hij begint namelijk aan zijn laatste jaar MTS bouwkunde. Gezien de huidige arbeidsmarkt is dit wel fijn voor beide partijen omdat als alles goed gaat hij d..."
09-03-20
9.0
Vierde Ervaring Op De ZuidasDoor: McKenzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Stagiair, Vingeren, Werk,
"Toen ik wakker werd van een volle blaas kwam ik met moeite uit bed en strompelde naar het toilet. Marc lag nog rustig te slapen, gelukkig snurkte hij niet. Terwijl ik mijn behoefte deed merkte ik dat ik het intens koud had, het raampje stond open en ..."
20-02-20
8.8
Derde Ervaring Op De ZuidasDoor: McKenzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Daddy, Pijpen, Stagiair, Werk,
"Samuel stopte onmiddellijk met stoten en ook mijn adem stokte. Ik wilde meteen mijn jurk naar beneden trekken maar de greep die Samuel op mijn lijf had was nog steeds beheerst. Hij trok weliswaar zijn duim uit mijn sterretje maar deed alles zo beheer..."
17-02-20
9.3
Stage Wordt Toch Nog LeukDoor: Blonde Kevin
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Piercing, Pijpen, Stagiair,
"Ik ben Kevin en ik ben 17 jaar ik lijk ouder en weet totaal niet goed wat ik wil gaan worden later als ik groot ben. Hiervoor ben ik naar een school gestuurd door mijn ouders waar je kan ontdekken wat je zou willen en waar je van alles kan gaan tes..."
14-02-20
8.8
Met Stagiaire En AssistenteDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Assistente, Beffen, Milf, Pijpen, Spuiten, Stagiair,
"Ik werk bij een adviesbureau voor grondmetingen. Saai bedrijf wel. Een middelgrote organisatie met 10 mensen op kantoor en nog eens 30 in de buitendienst. Ik ben daar hoofd administratie. Ben getrouwd, 35 jaar en heb samen met mijn vrouw Lind..."
20-12-19
8.9
De StagiaireDoor: Buzzer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Stagiair,
"Jaap had een kantoorbaan. Hij werkte graag thuis, want dan kon hij zijn eigen tijd indelen En hij kreeg meer gedaan omdat hij niet gestoord werd door collega s. Maar de laatste weken was hij vaker op kantoor dan normaal. Dat kwam allemaal door Lena, ..."
25-09-19
8.0
Stagiair - 4: SlotDoor: Gwendolyne
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stagiair, Werk,
"Daar stond ik dan. Ik keek naar een gesloten deur en wist niet hoe ik me moest voelen. De man die me zo gek had gekregen dat ik bijna opnieuw een orgasme kreeg, was gewoon vertrokken. Gevoelens van teleurstelling en onmacht gingen door mijn hoofd. Te..."
20-06-19
9.0
Stagiair - 3Door: Gwendolyne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair, Werk,
"Samen stappen we naar de douche. Ik stap als eerste naar binnen en zie hem vanop een afstand kijken naar mij wanneer ik de warme douche aanzet. Hij glimlacht, ik zie hoe hij mij volledig in zich opneemt. ik zie hoe zijn ogen over mijn lichaam gaan en..."
14-06-19
8.9
Nora De Marokkaanse Stagiaire - 5: SlotDoor: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoofddoek, Marokkaans, Stagiair,
"Na lang wachten het voelde als maanden is het eindelijk weer maandag. Ik heb al dagen niet aan mijzelf gezeten omdat ik alles wilde bewaren voor Nora. Mijn gevoel zei dat ik het nodig zou hebben. Dat was ook zo. Nora was maandag vroeg op school, ..."
13-06-19
9.0
Mijn Stagiaires - 4: WilmaDoor: Swaantje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair,
"Vorige keer vertelde ik hoe het mij lukte om Miep in bed te krijgen. Niet altijd gaat het zo makkelijk en vooral toen ik met Wilma probeerde liep het heel anders af dan dat ik gehoopt en verwacht had. Wilma was een heel ander type m..."
12-06-19
7.9
Nora De Marokkaanse Stagiaire - 4Door: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Marokkaans, Stagiair, Waargebeurd,
" Lees de eerdere delen voor de juiste opbouw 128521 Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Mocht je nog vragen hebben of gewoon geil willen praten, mail me dan Ik heb het..."
09-06-19
8.8
Mijn Stagiaires - 3: Een ReactieDoor: Swaantje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Stagiair,
"Van mijn oude vriendin Noortje kreeg ik het verzoek om onderstaande reactie op deze site te zetten. Ik, Noortje, heb gemerkt dat mijn reactie op het verhaal van Swaantje Mijn stagiaires Thom mij niet altijd in dank is afgenomen. Ik schre..."
08-06-19
8.7
Mijn Stagiaires - 2: MiepDoor: Swaantje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Stagiair, Werk,
"Vorige keer vertelde ik hoe ik Thom, een stagiaire, in mijn bed kreeg en hoe ik hem inwijdde. Ik heb ook wel meisjes die bij ons bedrijf als stagiaire kwamen in bed gepraat. Het verbaast me elke keer weer hoe het me lukt om ook meisjes die z..."
03-06-19
8.5
Mijn Stagiaires - 1: ThomDoor: Swaantje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Pijpen, Stagiair, Werk,
"Het is zondagochtend 11 uur en ik lig nog heerlijk in bed en geniet na van de heerlijke seks avond, nacht en ochtend met Thom. Ik hoor de buitendeur dicht slaan dus is Thom weer weg. Ik ben Tamara en heb met mijn werk veel met stagiaires te ..."
31-05-19
8.1
Nora De Marokkaanse Stagiaire - 3Door: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Ontmaagd, Ontmaagding, Stagiair, Waargebeurd,
" Lees deel 1 en 2voor de juiste opbouw 128521 Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere..."
25-05-19
8.8
Nora De Marokkaanse Stagiaire - 2Door: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoofddoek, Marokkaans, School, Stagiair, Waargebeurd,
" Lees deel 1 voor de juiste opbouw 128521 Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Mo..."
23-05-19
8.9
Nora De Marokkaanse Stagiaire - 1Door: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoofddoek, Marokkaans, Snapchat, Stagiair, Waargebeurd,
" Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Er zit een opbouw in en voor de echte orgasme ..."
22-05-19
8.3
De StagiaireDoor: Ben
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair,
"Op een grauwe decemberdag was ik bezig met het ontwerpen van het interieur van een woning. het was al een dikke 20 jaar mijn werk. Van het inrichten van een woonkamer tot het ontwerp voor een complete woning. Kiezen van kleuren, zorgen voor eenheid e..."
05-04-19
8.5
Stagiair - 2Door: Gwendolyne
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stagiair, Werk,
"Blij dat jullie genoten hebben van mijn verhaal. Omdat ik toch verschillende malen de opmerking gekregen heb voor een vervolg, ben ik maar terug begonnen. Hopelijk vinden jullie het wat. Laat gerust weten wat jullie willen er van vinden en als het al..."
02-04-19
8.8
Stagiair - 1Door: Gwendolyne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair, Werk,
"Woensdag ochtend ik kroop uit bed. Het zou een normale werkdag te worden. Ik keek door mijn raam. De zon stond al op. Het was nog fris buiten, maar het beloofde een mooie dag te worden. Op kantoor is het altijd warm. Dus koos ik voor een lichte T shi..."
22-03-19
8.2
Maartje, De Stagiaire - 2Door: Guapa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
" 65279 Die avond was Manon zichzelf niet. De ervaringen met Maartje lieten haar niet los. Als ze terugdacht aan haar intense orgasme wond het haar weer op. Maar ze voelde ook schaamte. Maartje was zoveel jonger, was een stagiair en meer nog, het was..."
08-12-18
9.0
Maartje, De Stagiaire - 1Door: Guapa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stagiair,
"Manon was marketing manager bij een middelgroot marketingbureau, gericht op het MKB. Qua leeftijd ging ze richting de 40, al was dat niet direct te zien. Ze was slank met een jeugdige en frisse uitstraling. Ze ging op het werk graag netjes en zakelij..."
29-11-18
9.4
De StagiaireDoor: Azer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Stagiair,
" En Thomas, alles goed , vraag ik, terwijl ik voor mezelf een tas koffie inschenk. Ja tuurlijk man, het is vrijdagochtend. We kunnen straks weer genieten van een welverdiend weekend. Hoef ik ten minste hier niet rond te lopen op deze kloteplek . Zo..."
24-11-18
8.0