60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Fysiotherapeut sexverhalen. In deze categorie staan 42 erotische verhalen.
Sophie De FysiotherapeuteDoor: Pietjebell1970
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Ik kom al jarenlang bij Sophie, de fysiotherapeute, voor verschillende lichamelijke klachten. Sophie is een ontzettend mooie en lieve vrouw met mooie vrouwelijke rondingen. Door de jaren heen hebben we ook wat vaker contact met elkaar buiten de behan..."
17-11-23
9.0
Warm Weekendje Winterberg - 3Door: Surfermartin
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Fysiotherapeut, Wintersport,
"Donderdag Erik zat al aan zijn ontbijt toen ik de keuken in kwam. Ik geef hem een oplawaai. Jij wist het h . Met een grijns van oor tot oor kijkt hij me aan. Gisteren ging de telefoon toch, net voordat we gingen eten Dat was Gaby. En d..."
19-08-23
9.4
FysiotherapieDoor: De Oude Schrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Seks, ja wat moet ik daar over zeggen Tot voor kort heeft het voor mij nooit veel betekend, ik was er niet in ge nteresseerd en had er ook geen behoefte aan. Soms had ik wel eens een vreemd gevoel wat ik simpel kon oplossen door even flink over mi..."
19-03-23
8.9
De FysiotherapeutDoor: Maulwurf69
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Fysiotherapeut,
"Milou is er elke woensdagavond geweest, vanaf het moment dat ze hoorde dat er bij de fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde bij haar in de straat yogalessen zouden worden gegeven. En eigenlijk ging het helemaal niet om de yoga. Het ging om hem, Rob van ..."
26-02-23
8.6
FysioDoor: Promisq66
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Ik heb een levende fantasie die nog wel eens actief aan de slag wil gaan als ik in het dagelijkse leven een leuke vrouw tegenkom. Onderstaand verhaal berust gedeeltelijk op waarheid, maar had ik niet kunnen schrijven zonder eerdergenoemde fantasie ...."
01-02-23
9.3
Gescheurde SpierDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen, Fysiotherapeut, Likken, Pijn, Vingeren,
"Ik mag graag een stukje fietsen en heb daarvoor een mountainbike. Bij ons in de buurt is daarvoor een geschikt terrein waar je dat ongestoord kunt doen. Zweten, soms blubberig of doorwaternat als ik thuiskom maar met de wasmachine en de douche is all..."
02-05-22
8.9
Vrienden - 4: Weekend Weg, Dag 1Door: Ellis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Hotel, Lingerie, Trio, Vrienden,
"Na vele maanden is de corona bijna voorbij. We zijn uitgenodigd door onze vrienden en gaan een weekendje naar zee. Mijn man en ik rijden naar het afgesproken hotel. Bij het hotel aangekomen staan onze vrienden al te wachten..."
25-05-21
9.1
Mijn Onverwachte FysiotherapeutDoor: Virusje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fysiotherapeut, Neuken, Pijpen, Squirten,
"Na een paar dagen online chatten zijn we overgegaan op videobellen. Nu kan ik niet meer verbloemen dat ik last van mijn rug heb, Als ik wil opstaan zie je hoe rot ik op sta. Je vraagt aan mij wat er aan de hand is. Ik wimpel het weg alsof er niets aa..."
04-01-21
8.6
Gemolken - 1: Juffrouw LindemansDoor: Marlies
Reacties: 37
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bizar, Blond, Borsten, Dokter, Dominantie, Fysiotherapeut, Onderdanig, Vernederen, Verpleegster,
" Beste lezers, even mijn autobiografische verhalen aan de kant. Dit wordt mijn eerste bijna volledig verzonnen verhaal. Bijna, omdat ook ik, samen met een nichtje en op haar aandringen, ooit eens meegedaan heb aan een klinisch onderzoek rond seks..."
01-09-20
9.2
Mijn Zus, De Fysiotherapeute - 4Door: Massage123
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Fysiotherapeut, Pijpen, Strapon, Vingeren, Zus,
"De volgende ochtend werd ik wakker, maar lag alleen in bed. Mijn vrouw en zus waren er al uit. Ik stond op en ging naar de badkamer, waarna ik naar beneden ging. Ik hoorde ze kletsen en ging voorzichtig verder, zodat ze mij niet hoorden. Bij de deur ..."
31-08-20
8.5
Mijn Zus, De Fysiotherapeute - 3Door: Massage123
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Fysiotherapeut, Massage, Pijpen, Strapon, Vingeren, Zus,
"Ik zocht mijn zus steeds vaker op en dan neukten we de sterren van de hemel. Mijn vrouw vroeg wel eens wat ik daar toch allemaal deed. Nu ze alleen is, heeft ze af en toe wat hulp nodig, zei ik. Het leek we of ze achterdocht kreeg, maar ik wist mij e..."
26-08-20
9.0
Mijn Zus, De Fysiotherapeute - 2Door: Massage123
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Fysiotherapeut, Massage, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Er gingen een paar weken voorbij en af en toe appten mijn zus en ik elkaar. Eerst normale apps, maar al snel werden ze pikanter. Hoe lekker ik haar vond en hoe zij genoten had van mijn beffen en mijn pik. Ik bekende dat ik mij al eens afgetrokken had..."
26-08-20
9.4
Mijn Zus, De Fysiotherapeute - 1Door: Massage123
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Fysiotherapeut, Massage, Met Familie, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Mijn naam is Sjaak en ben begin 50. Ik heb een leuke vrouw en de kinderen zijn de deur uit. Ik dacht dat het weer als vroeger zou worden, maar helaas was dat niet het geval. Met een beetje geluk heb ik eens in de 2 maanden seks. Dat is dus behelpen e..."
25-08-20
8.7
Hete Fysiotherapie - 5Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Hij wist dat ik het regelmatig deed en wilde het eigenlijk ook wel eens proberen, want na de tweede ejaculatie van Bojan had die zich snel terug getrokken, toen diens vrouw hem riep. Ik vertelde dat het eigenlijk het zelfde was alsof je een vrou..."
28-07-20
9.4
Hete Fysiotherapie - 4Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
" Hallo, kunnen jullie het houden Verschrikt keken we op , daar stond Marieke onze dochter spiernaakt en met een fles zonnebrand in haar hand, Wilt er iemand me even insmeren Marieke kuste ons en stak haar hand uit naar Karel die met grote ogen za..."
28-07-20
9.2
Hete Fysiotherapie - 3Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Claire ja, die was ook degene die ons in aanraking bracht met nudisme. Ik weet nog goed die eerste keer. Ze stond met haar man op een boerencamping in Zeeland. Ze had Linda gebeld met de vraag of die geen zin had om in het weekend langs te komen..."
24-07-20
9.4
Hete Fysiotherapie - 2Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Max onze hond kwam onmiddellijk naar onze blote lijven toe en eerst aan mijn plassertje ruikend. Hij likte er een keer of wat aan en liep toen kwispelend naar Linda. Die opende glimlachend haar benen, zei okay en liet zich uitgebreid door de..."
22-07-20
8.2
Hete Fysiotherapie - 1Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Het was begonnen na een auto ongeluk, eerst viel het wel mee maar na verloop van tijd kreeg ik steeds meer last van mijn benen. Op het laatst kon ik er nier meer op staan laat staan lopen. Om een lang verhaal kort te maken na een paar maanden..."
22-07-20
8.8
De Fysiotherapeut - 3Door: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Fysiotherapeut, Pijpen,
"Hee hallo Tom hier weer. In de vorige twee verhalen heb je kunnen lezen over mijn ervaringen met Swen mijn fysiotherapeut. Naast gewone behandelingen heb ik nu twee keer heerlijk seks met hem gehad. De behandelkamer wordt dan omgetoverd tot seksparad..."
09-01-20
8.8
De Fysiotherapeut - 2Door: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Fysiotherapeut, Pijpen,
"Hee hallo Tom hier weer. Ben 19 jaar en een fervent voetballer. In een wedstrijd heb ik helaas een ongelukje gehad. Hierbij is mijn knie en bovenbeen geblesseerd. Twee keer per week ga ik hiervoor naar fysiotherapie. De ene keer op de club en de ande..."
08-01-20
8.9
De Fysiotherapeut - 1Door: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Fysiotherapeut, Massage, Pijpen,
"Hee hallo Tom hier. Ben 19 jaar en een fervent voetballer. Ik speel al jaren voetbal en zit dan ook in een hoger elftal. In een wedstrijd heb ik helaas een ongelukje gehad. Hierbij is mijn knie en bovenbeen geblesseerd. Twee keer per week ga ik hierv..."
08-01-20
8.9
FysiotherapieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Likken, Massage, Pijpen,
" Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties waaruit ik niet kon opmaken of het verhaal nu in de smaak viel of niet. Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom herpublicatie hier ..."
30-11-19
8.7
De Fysio - MassageDoor: MacD72
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Fysiotherapeut, Massage, Trio,
"Het heeft even geduurd maar hierbij het vervolg van de Fysio. Bedoeling was om 2 delen te schrijven, maar na een aantal verzoeken dan toch deel 3 hier. Geniet ervan. Ik sta in de file schat. En er komt zo een klant voor massage, wil jij die..."
30-06-19
8.9
De Fysiotherapeute - 2Door: Erotica91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Massage, Werk,
" Het was inmiddels zaterdag, de dag van de afspraak. Jasper stond vroeg om te douchen om op die manier zijn beste beentje voor te zetten bij Esther. Jasper had de dagen voor de afspraak Esther uit interesse nog opgezocht via Faceboo..."
26-05-19
7.7
De Fysiotherapeute - 1Door: Erotica91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Massage, Werk,
" Jasper was een man van 28 jaar. Hij had al een tijdje last van zijn rug. Hij had zich kortgeleden ingeschreven bij een praktijk voor fysiotherapie Jasper had vandaag de eerste afspraak. Hij had nog wat tijd over om onderzoek te doen n..."
24-05-19
8.0
De Fysio - Het VervolgDoor: MacD72
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Fysiotherapeut, Milf, Trio,
"Hallo, bedankt voor alle reacties. Dit is hoe het avontuurtje met mijn fysio verder gaat. En zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden heb ik dit vervolg in de categorie groepsex geplaatst. Het was de woensdag na mijn behandeling toen o..."
07-04-19
8.9
De FysioDoor: MacD72
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut, Milf, Trio,
" Zo daar ben je eindelijk dan weer , begroette Julia mij toen ik haar fysio praktijk binnen kwam. Ik keek op de klok. Yep wel iets te vroeg, maar ik hoop dat dat niet erg is antwoordde ik lachend. Nee hoor voor jou heb ik alle tijd , was het antwo..."
06-04-19
9.2
De Fysiotherapeut - 2Door: Jeffrey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Groepsex, Pijpen,
"Het gaat inmiddels al wat beter met mijn klachten, maar besloot om toch nog een afspraak te plannen Wel had ik aangegeven, graag mijn behandeling bij Marc te willen. Dit was mij de vorige keer erg goed bevallen, was mijn antwoord op de vraag van de ..."
16-09-18
8.1
Tweede Bezoekje Aan De FysioDoor: Tim Hendriks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Beste lezers. Ik zal een korte introductie geven over mezelf en mijn ervaring Ik ben Tim, inmiddels 24 jaar, 3 maanden single na een relatie van bijna twee jaar. Ik voetbal in een senioren team waar ik regelmatig geil wordt van de p..."
27-05-18
8.4
Fysiotherapeute ReginaDoor: Arcadia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fysiotherapeut, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"I.v.m. een blessure aan mijn heup moest ik naar de fysio. Ik werd ontvangen door Regina een mooie meid van 25 jaar. Het was al tegen het einde van de dag en ik was de laatste pati nt. Ik moest naar kamer 7 gaan en mijn schoenen, joggingsbroek en trui..."
22-12-17
7.5
De Fysiotherapeut - 1Door: Jeffrey
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Kort,
"Het was vrijdagmorgen, ik had een afspraak in het Iekenhuis om kwart voor 12... Mooi op tijd kwam ik aan en meldde ik me bij de receptie. Neemt u plaats zei de vriendelijke dame vanachter haar computer dan wordt u zo wel opgeroepen... ..."
07-11-16
7.4
Fysio - 2Door: Tyn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Kort,
"Ik ben weer bij de fysio. De andere keer ben ik afgetrokken door de therapeut toen ik een stijve pik kreeg door zijn massage. Vandaag draag ik daarom een geil damesslipje. Maar dan blijkt dat Leo een stagiaire meeneemt de massagekamer in. Petra. Ze i..."
20-02-16
7.4
Fysio - 1Door: Tyn
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut, Kort,
"Om een uur of 5 ben ik de laatste die van de fysio trainingsruimte gebruik maakt. Mijn therapeut Leo vraagt hoe het gaat. Ik wijs hem op wat kleine verrekkingen bij mijn lies, en zeg dat het wel goed komt met rust. Dan doet hij iets wat nog niet eerd..."
14-02-16
7.6
FysiotherapieDoor: Iris87
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Ongeduldig kijk ik voor de zoveelste keer op mijn telefoon hoe laat het is. Ruim 10 minuten te laat al, ik vind dit z vervelend. Dan maak je speciaal een afspraak op een tijd die je het beste uitkomt, en dan loopt alles alsnog uit. Dit is de eerste ..."
26-04-15
8.0
De FysioDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Fysiotherapeut,
"Hallo, mijn naam is Tim en ik ben 17 jaar oud, dit verhaal is waargebeurd, ik heb alleen de namen veranderd. Het speelt zich af bij de fysio. Ik zit op basketbal en ben een paar weken geleden ongelukkig uitgegleden en heb daarbij mijn bovenbeenspier ..."
27-04-14
7.1
Fysiotherapie - 2Door: Rob.dsr
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Fysiotherapeut,
"Thuis aangekomen kon ik gelijk aan tafel aanschuiven om te eten en werd me gevraagd hoe m n fysio ging, daar heb ik gewoon verteld over de oefeningen die ik heb gedaan en dat het wat uitliep en ben na het eten meteen naar m n kamer gegaan op bed ge..."
10-11-13
7.9
Fysiotherapie - 1Door: Rob.dsr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Dit verhaal is echt gebeurd en i.v.m. Privacy zijn de namen van mijzelf en de personen veranderd. Dit speelde zich ongeveer 2 maanden geleden af. Over mijzelf Mijn naam is Rob en ben een 19 jarige jongen, bruin half lang h..."
29-08-13
7.9
FysioDoor: Anna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Ik heb al een tijdje last van mijn rug en maakt toch maar een afspraak bij de fysiotherapeut. Ik kan gelukkig dezelfde middag nog terecht.even snel douchen want ik voel me daar prettiger bij als ik daar straks misschien halfnaakt op de behandeltafel ..."
11-06-12
7.2
FysiotherapieDoor: Nelis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Fysiotherapeut,
"Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Niels 17 jaar een wat stevige jongen met kort blond haar. Het was weer eens zo ver ik had weer een blessure. Na een lange tijd ermee gelopen te hebben, besloot ik om de fysiotherapeut te bellen. Het w..."
08-02-12
6.9
Bij De Fysio - 3Door: Mirna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Na mijn eerste en tweede heerlijke ervaringen bij de fysio zou ik een week later weer heen gaan. Hellaas was ik in de maandelijkse periode dus had ik over mijn string ook nog een kort sportbroekje aan getrokken. Net zoals de weken ervoor had ik een a..."
11-01-10
7.8
Bij De Fysio - 2Door: Mirna
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fysiotherapeut,
"Na mijn eerste lekkere bezoekje bij de fysio had ik een week later veel zin om weer heen te gaan. Nu maar hopen dat Marc er weer was en zijn baas nog ziek was. Ik had weer een afspraak om vijf uur en zorgde dat ik er ruim op tijd was. Ik wilde alle t..."
08-01-10
7.5
Bij De Fysio - 1Door: Mirna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut,
"Zeventien was ik toen ik met mijn racefiets ten val kwam. aarbij blesseerde ik mijn knie, die werd dik en blauw en ik kon er erg moeilijk op lopen. Gelukkig was het vklak bij huis en kon ik nog thuis komen. Een paar dagen rustig aan en dan zou het we..."
23-11-09
7.6