63.289 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Kan de huisarts zijn handen niet thuis houden, word je geil van een bezoekje aan je dokter...of speel je graag doktertje met je vriendinnetje? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Dokter sexverhalen. In deze categorie staan 231 erotische verhalen.
Peter Bij DoktersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
28-04-24
8.5
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04-24
9.0
De Doorverwijzing Van Daisy Bij De HuisartsDoor: Boris Verhaal
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Huisarts, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Daisy is een 22 jarige vrouw die wil ontdekken wat er nog meer bestaat naast wat zij denkt normale seks is. Ze heeft diverse fantasie n gehad, waarbij ze bemerkt dat ze een onderdanig kantje heeft. Ze vroeg zich al mijmerend af wat het zou betekenen ..."
06-04-24
9.2
Een Tweede Bezoek Aan De DokterDoor: Claartje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Een vervolg op Een bezoek aan de dokter om nooit te vergeten , maar die hoef je niet gelezen te hebben. Ik moest weer naar de dokter, maar na vorige keer moet ik daar even over nadenken. De dokter heeft me genomen tegen mijn wil in op zijn ..."
18-03-24
9.0
Slavin Vera - 19: De Dungeon Deel 2Door: Slavinvera
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Gebruikt, Groepsex, Meester, Rollenspel, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
14-03-24
8.9
Jan Gaat Het Leven In - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03-24
9.1
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dokter, Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03-24
7.5
Behandeling Bij Doktersassistente Anouk - 1Door: Threepio10
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Assistente, Dokter,
" 1. Eerste consult Ik had een afspraak bij de dokter. Door medicijnen die ik slikte had ik de laatste tijd wat last van erectieproblemen. Dat kan inderdaad voorkomen bij het slikken van deze medicijnen. zei dokter Fijnhoven...."
16-01-24
9.2
On The Road Again: ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Jong En Oud,
"Na hun dubbelspel kon ik mijn kontgaatje bijna niet dichthouden. Bij elke stap leek het alsof hun dikke pikken nog in me zaten, zo heerlijk voelde het aan. Nu je de sociale, praktische en geile opdrachten er op zitten rest alleen nog medische ..."
14-01-24
9.6
Omdat Het MoetDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Marokkaans, Stiekem,
" Welkom. Ga snel zitten. Ik stapte gespannen binnen en ging ook snel zitten. Voor me zat een strenge en verveeld uitziende vrouw van in de vijftig die ik kende. Dat was dokter Van Erpel mijn huisarts. Daarnaast stond een jonger meisje die ik niet k..."
21-12-23
9.2
Een Bezoek Aan De DoktersDoor: Raytjuh
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Travestie,
"Wauw, verbazingwekkend wat er deze week met mij is gebeurd, ik moest naar de dokter omdat ik gezwollen enkels had, ik droeg mijn strakke legging met blauwe huid die tot in mijn kont verdwijnt en mijn rondingen laat zien, terwijl ik een paar uur in he..."
16-12-23
7.1
Medisch SchoolonderzoekDoor: Louise
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Chantage, Dokter, Dwang, Eerste Keer, Glijmiddel, Jong En Oud, Leraar, Lesbienne, Oraal, School, Stiekem, Trio, Verlegen, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en ..."
19-11-23
9.1
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 2Door: Irina T
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dokter, Masturbatie, Masturberen, Opa, Oprekken, Sperma,
"Daar zat ik dus. Onder het stijfsel van opa geklodderd. Hij aaide me tevreden over mijn toen nog lange blonde haren, veegde het laatste kwakje zaad, wat nog aan zijn eikel hing, af aan mijn ontluikende borsten en vertrok richting de badkamer. Ik borr..."
07-11-23
9.3
Doktertje Met LisanneDoor: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Latex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren,
"Ik kon uren naar Lisanne kijken wanneer ze haar studieboek bestudeerde terwijl ze haar blonde krullen om haar vinger draaide. We kende elkaar al bijna ons hele leven, en Lisanne was de reden dat ik tot nu toe altijd met de hakken over de sloot was ..."
06-11-23
9.3
Coob - 2: Tweede Bezoek Aan De HuisdokterDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
" Dit verhaal is ontsproten aan mijn fantasie. Al zou het zomaar kunnen dat mannen zich deels herkennen in wat is schrijf. Mocht dat zo zijn en wil je erover praten schrijf me gerust een e mail. Coob, zo werd ik genoemd al meteen na ..."
02-11-23
9.3
Coob - 1: Bezoek Aan De HuisdokterDoor: Steifeduo
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Dit verhaal is ontsproten aan mijn fantasie. Al zou het zomaar kunnen dat mannen zich deels herkennen in wat ik schrijf. Mocht dat zo zijn en wil je erover praten schrijf me gerust een e mail. Coob, zo werd ik genoemd al meteen na mijn ge..."
29-10-23
9.1
Medische Redenen - 23: SightseeingDoor: CT69
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Dokter, Exhibitionisme, Moeder, Neef, Pijpen, Tante, Zoon,
"De slaap uit mijn ogen wrijvend liep ik het terras op waar ik mijn moeder en Veronica, die druk met elkaar in een gesprek waren verwikkeld, op de ligbedden zag liggen. H slaapkop. Eindelijk wakker vroeg Veronica. Goedemorgen sc..."
15-10-23
9.5
De Selectie - 3Door: Daniel19770
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, militair,
"We keken elkaar aan in de ruimte na de instructie die we net hebben ontvangen. De man was erg streng, maar toch waren we vervuld door een sterk plichtsgevoel, een trots. Het was altijd zwaar voor ons jongens, iedere ochtend werden we fysiek kapot gem..."
10-10-23
9.0
Zelf Verwen Weekend... - 2: BrokenDoor: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
"Ik kijk naar Merel. Merel kijkt naar mij. Maar ze walgt niet. Sterker nog. Ze komt op me af lopen. Schopt onderweg haar slippers uit. Als ze bij mij staat kijkt ze naar beneden. Bukt, pakt de fles en bekijkt deze goed. Lijkt gewoon schoo..."
03-10-23
9.1
Medische Redenen - 22: Bij De Beesten AfDoor: CT69
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dokter, Moeder, Neef, Orgie, Pijpen, Squirten, Tante, Zoon,
"Met een brak hoofd werd ik wakker en herinnerde me flarden van een gekke droom over seks. Ik had mijn moeder op het strand liggen neuken en een grote groep mensen had om ons heen gestaan en ons aangemoedigd. Ineens had er naast ons een volgnummertjes..."
03-08-23
8.6
Medische Redenen - 21: OverdosisDoor: CT69
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dokter, Moeder, Pijpen, Tante, Zoon,
"Vol verwondering keek Bea naar de druppel die zich aan het topje van haar tepel vormde en naar beneden viel. Hoe kan dat Ik ben helemaal niet zwanger bracht ze uit. Ze reageerde net als mijn moeder toen zij dat voor het eerst zag. ..."
02-07-23
9.2
Het Nieuwe Ras - 7: Nakito Sekst Met Een KloonDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Likken, Toekomst,
" Het grote probleem was waarschijnlijk al van in de oudheid dat vrouwen zich veel minder konden of wilden overgeven aan een volkomen vrij seksueel verkeer dan mannen dat altijd hebben gekund en gedaan, zegt Harari van zodra we het ons gemakkelijk he..."
23-06-23
9.2
Het Nieuwe Ras - 5: Een Nieuwe Dimensie In SeksDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Hermafrodiet, Jong En Oud, Neuken, Tiener, Toekomst,
"Terwijl ik achter Rane naar de slaapkamer loop, kan ik niet anders dan zijn lichaam bewonderen. Ik zou beter lichaampje of lijfje zeggen, want ik blijf me verwonderen over de kinderlijkheid van zijn voorkomen. Hoewel hij ongeveer even groot is al..."
18-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 4: Angst Om Rane Te VerliezenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Slaaf, Tiener, Toekomst,
"Vroeg in de ochtend, bij het eerste licht, word ik opgeschrikt door het hoge geluid op het scherm in de slaapkamer. Mijn mond is droger dan ooit, waarschijnlijk nog van Ranes heerlijke kwakje. Ik heb mijn tanden niet willen poetsen voor het slapen ga..."
16-06-23
9.1
Het Nieuwe Ras - 3: Ubermensch En SeksobjectDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Toekomst,
" Ubermensch en Seksobject Nakito liet Rane voorgaan naar de slaapkamer. Hij bewonderde het slanke lichaam van de Expi en vooral de benen, die lang waren in verhouding tot de romp. Ranke en toch stevige benen in ragfijn zwart kant dat m..."
15-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 2: 2084, Gemanipuleerd DnaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Tiener, Toekomst,
"De rijzige gestalte van Nakito Muramari boog zich over het scherm waarop hij kon zien hoe de jonge Rane, zijn grootste triomf in de zoektocht naar een nieuw mensenras, plaats nam in de cabine van het luchtkussenvoertuig. De Expi zou in amper een uur ..."
13-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 1: 2174, De Geboorte Van De Eers...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Tiener,
"Ik heb de directeur van het Instituut nog nooit in het echt gezien niemand van ons trouwens. We kennen hem alleen van zijn jaarlijkse toespraak op V day die op groot scherm getoond wordt in onze recreatiezaal. V day is de internationale dag van..."
11-06-23
9.2
Wat Begon Als Rollenspel - 4Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dokter, Dwang, Hoer, Milf, Prostitutie, Rollenspel,
"De volgende dag werden Clint en Priscilla wakker. Ze vroegen zich beiden af of alles wat er gebeurd was slechts een rare droom was. Het peniskooitje om de lul van Clint maakte duidelijk dat dit niet het geval was. Priscilla ging douchen en t..."
11-03-23
9.0
Mijn Stiefvader Is DokterDoor: Louise
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dokter, Eerste Keer, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefdochter, Stiefvader,
"Om te beginnen is dit verhaal gebaseerd op een verhaal van een vriendin die ik online leerde kennen. Ze heeft me dit verhaal toevertrouwd en gaf me ook toestemming dit te delen. Om de privacy van de betrokkenen te beschermen zijn de namen ook verande..."
03-03-23
8.3
VasectomieDoor: Alex23
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Pijpen, Vreemdgaan,
"Enkele weken geleden veranderde mijn leven als een donderslag bij heldere hemel. Zomaar uit het niets had mijn vrouw een beroerte gedaan. Haar arm en zicht aan de linkerzijde van haar lichaam deed plots heel raar en ze leek wel verlamd. In de grootst..."
02-03-23
9.4
Een Beetje Droog - 3Door: Vintage
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Clitje, Dokter, Gynaecoloog, Klaarkomen, Klitje, Neuken, Pijpen, Stiekem, Trio,
" Hallo schatje ik ben in de keuken hoor, riep mijn vriendin Karin toen ik thuis kwam. Ik smeet mijn tas in de gang en liep naar haar toe. Karin stond in haar blote kontje voor het aanrecht. Ze was druk bezig met de afwas die gister was blijv..."
12-02-23
9.4
Medische Redenen - 15: OntgroeningDoor: CT69
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dokter, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio,
"De grijze mist in mijn hoofd begon langzaam weer weg te trekken. Vaag werd ik me bewust van mijn eigen ademhaling en dat ik op mijn buik lag. Ik wilde me omdraaien, maar mijn rechterarm lag als een dood stuk hout volledig verdoofd onder mijn lichaam ..."
04-12-22
9.0
Ontmaagd Door Dokter Henk - 3Door: BiBart
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Daar lag ik dan, op de tafel bij Dokter Henk terwijl hij met zijn hand tussen mijn billen wrijft. Is dat wat gevoelig jongen vroeg de dokter speels. Ja dokter, dat plekje is wel gevoelig. Reageerde ik hees van geilheid. Dan moet ik er maar eens ..."
24-11-22
8.9
Ontmaagd Door Dokter Henk - 2Door: BiBart
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Daar ging ik dan. Ik stapte bloednerveus bij Henk in de auto. Voor het eerst zag ik Henk, de man van 52 die mij zo meteen zou gaan neuken. We hadden wel foto s uitgewisseld maar toch weet je het nooit. Gelukkig waren de foto s echt geweest en zag Hen..."
23-11-22
8.6
Ontmaagd Door Dokter Henk - 1Door: BiBart
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Dit verhaal is echt gebeurt en omdat het zo n geile ervaring was, loop ik al jaren met het idee om het te delen. heb alleen de namen veranderd Mijn naam is Bart. Het was een paar jaar geleden toen ik nog 19 was. Al jaren wist ik, dat naast vrouwen ..."
22-11-22
8.4
Het Studentenhuis - 4Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Latex, Luier, Standje 69,
"Hoofdstuk 11 Vol verwachting ga ik op vrijdagochtend weer naar het studentenhuis. De deur wordt open gedaan door Lola en die zegt Je kunt gewoon je gewoon om gaan kleden en ik wacht hierop je want mijn kamer is aan de beurt. En n trap op ..."
24-10-22
8.7
Bij De DokterDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter,
"Ik was net klaar met douchen en liep naar de slaapkamer. Ik had een paar dagen vrij dus ik kon alles op mijn gemakje doen en dat was heerlijk. Ik trok een grote la van de kast open en zoals meestal kon ik weer geen keuze maken, misschien had ik wel t..."
06-10-22
8.3
Mysterieuze Gebouw - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dokter, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Maagd, Milf, Moeder, Mysterie, Neuken, Pijpen, Verlegen, Zoon,
"Arjen is een 22 jarige man en woont samen met zijn moeder. Zijn moeder is nooit getouwd geweest en het is Arjen nog steeds niet duidelijk wie zijn vader is. Hij heeft er wel eens naar gevraagd, maar krijgt dan onduidelijke antwoorden. Hij wil ook nie..."
27-09-22
9.0
Medische Redenen - 14: OrgieDoor: CT69
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dokter, Moeder, Neuken, Orgie, Pijpen, Rimmen, Squirten, Trio, Zoon,
"Ik had geen idee hoe lang ik was weggedommeld. Het euforische gevoel van mijn orgasme was wegge bd en had plaatsgemaakt voor beelden van blote vrouwen met grote borsten en dikke billen die hun openstaande kutjes en konten tentoon spreidden. ..."
26-08-22
9.1
Moeder Marianne En Zoon Bas Op DoktersspreekuurDoor: NoMercy001
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Moeder, Verzoek, Zoon,
"Op verzoek is dit verhaal voor een lezer als wens verder uitgewerkt, wat wel een beetje uit mijn comfortzone ligt. Marianne de moeder van Bas maakt zich wat zorgen over haar zoon. Hij is de laatste tijd wat teruggetrokken en stil. Marianne l..."
19-08-22
8.5
Lynn, Psychologe - 2Door: Steve
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Psychologie, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon,
"Om kwart voor 8 s ochtends gaat Lynn haar wekker af. Ze rekt zich nog even uit en denkt aan de lekkere sexpartij van gisteren met Jean. Maar ook vandaag is haar programma interessant ze zal om 10 uur tiener Jenny ontvangen in haar praktijk in de se..."
14-08-22
8.6
De VrouwendokterDoor: Amalia Lekkers
Reacties: 11
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Borsten, Dokter, Neuken, Schoondochter, Schoonmoeder, Schoonvader, Secretaresse, Slet, Sletje,
"Toen ik een jaar of 30 was en al enkele jaren neukte met schoonpa en ook regelmatig het kutje van mijn schoonma verwende, kreeg ik het verzoek van schoonpa om me eens te laten onderzoeken door een vrouwendokter. Hij kende een zeer goede dokt..."
10-08-22
7.3
Mijn Eerste Keer Bij De KinesistDoor: Nancy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Eerste Keer,
"Ik ben Nancy, ondertussen 30 lentes geworden. Ik heb al geruime tijd last van pijn in mijn schouders en lage rugpijn. De huisarts heeft me doorverwezen naar een kinesist, hij heeft hem zelf aanbevolen omdat hij goed in zijn vak is en veel ma..."
31-07-22
9.0
Doktertje SpelenDoor: Eric En Eva
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Likken,
"Hallo allemaal, ik ben Eva, tijdens dit verhaal negenentwintig jaar, single en werkzaam als rayonmanager voor een kleding keten. Toen ik laatst voor zaken in mijn geboortestad kwam liep ik mijn beste vriendin Carla uit mijn schooltijd tegen..."
26-06-22
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 39: Een Helpende HandDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep de hal door naar boven, zesde verdieping. Ik had me niet aangemeld bij de balie en was gewoon door naar boven gelopen. De rare ziekenhuisgeur kwam mijn neus pas goed binnen in de lif..."
11-06-22
9.2
Eerste Keer Medische Controle Door BedrijfartsDoor: Nancy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Baas, Dokter, Eerste Keer,
"Ik ben Nancy, net 18 geworden en zo blij dat ik niet meer naar school hoef te gaan in september. Ik ga echt niet graag naar school dus ga ik snel werk zoeken. Ik mag bijna onmiddellijk beginnen als inpakster in een bedrijfje dat vooral diepg..."
09-06-22
8.4
Hilde's KinderwensDoor: Adri
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Elke maand had ze getest en telkens verscheen dat rottige streepje maar niet. Ze hadden nu al een jaar geprobeerd om zwanger te worden maar het wilde niet lukken. Hilde had haar vriend Bart al voorgesteld om IVF op te starten, zodat ze alsnog een kin..."
02-05-22
8.7
Floor & Merel Op Stedentrip - 12: De KliniekDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Droom, Likken, Masturbatie, Masturberen, Verpleegster, Voyeurisme,
"Merel zit op het toilet en ik hoor haar plas stromen. Ondertussen kijk ik met verbazing de ruimte rond. Dit is duidelijk een soort van ziekenhuiskamer geweest, of misschien een behandelkamer van een kliniek. De priv kliniek van dokter Otto Er staan ..."
26-04-22
9.2
Medische Redenen - 12: HuisbezoekDoor: CT69
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dokter, Moeder, Neuken, Pijpen, Rimmen, Zoon,
" Mijn grote dank gaat uit naar M. Mede door haar tips en feedback is dit deel tot stand gekomen. Langzaam werd ik wakker. De geluiden klonken bekend, maar toch ook weer niet. Het ene geluid klonk gedempter dan ik gewend was en het ande..."
24-04-22
9.3
De Chiropractor - 3Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
"Ik word wakker door het geluid van mijn wekker, oh... dat is veel te vroeg voor mijn gevoel Ik kon maar moeilijk in slaap komen want mijn gedachten waren steeds bij mijn bezoekje aan de chiropractor die vandaag gepland staat. Dat vorige be..."
05-04-22
9.1
De Chiropractor - 2Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Hij draait zich om, bedoel je dat je een prostituee bent Vraagt hij verbaasd. Nee, niet officieel. Maar er is een man die mij betaald voor zulke diensten net als ik deze tijd bij jou moet betalen, antwoord hij eerlijk. Oke, Eduar..."
04-04-22
9.0
De Chiropractor - 1Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Werk,
"Het is een heerlijke zonnige dag en ik kan rustig aan doen want ik moet s ochtends naar de chiropractor. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet verwachten, maar ik hoop sterk dat hij de pijn in mijn nek en rug kan verhelpen. Ik sta te twijfelen voor ..."
02-04-22
8.9
Medische Redenen - 10: HuiswerkDoor: CT69
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Huiswerk, Moeder, Neuken, Zoon,
" Disclamer Dit is een vervolg op de serie Medische redenen geschreven door Steven. Ik ben niet de oorspronkelijke schrijver, maar omdat het verhaal inmiddels een paar jaar oud is en er geen nieuwe delen meer zijn verschenen ben ik gevraa..."
27-03-22
9.4
Op Dokters ReceptDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
" Martina De dokter keek de wachtkamer in waar ik al een tijdje nerveus zat te wachten met een aantal andere mensen. Hoe ging ik hem dit in godsnaam uitleggen Ik stond op, zag nog een oude man naar me loeren, gelukkig de enige man in de wachtruimte..."
19-03-22
8.6
Rosalie Krijgt Een Beurt - 17: Zaterdag Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Vingeren, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep naar voren naar de poefen en zitzakken. De bedden aan de zijkant waren vol met kinderen die erop zaten, de verpleging stond met hun rug tegen de balie aan. Mirthe en Zo zaten allebe..."
18-03-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 16: Zaterdag Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik gaf Rosalie een knipoog en liep langs haar heen. Vergeet je cadeautje niet te geven. Zei ik. Ze keek even bedenkelijk maar ik wees naar het boek wat ze ingepakt stevig in haar handen..."
17-03-22
8.9
Het Verhaal Van Martha - 8: Het Gynaecologisch On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Gynaecoloog, Zuigen,
"Toen ik donderdagochtend wakker werd, was mijn eerste gedachte dat ik Bert eigenlijk nog niet gemist had die week. Ik nam mijn dagboek en schreef het verslag van mijn bezoek aan de dokter van twee dagen geleden. Toen dacht ik dat ik Bert een cadeautj..."
16-03-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 15: Zaterdag Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Masturbatie, Masturberen, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia De lessen waren afgelopen en het weekend kon bijna beginnen. Ik had een stapeltje papieren die ik even in mijn kantoortje op wilde ruimen. Ik deed de deur open en liet bijna de stapel papier..."
15-03-22
9.5
Eenzame StudentDoor: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Neuken, Pijpen, Studenten, Tiener, Vingeren,
"Bart is hoogbegaafd en heeft daardoor klassen op de basis en middelbare school over kunnen slaan. Hij zit inmiddels in zijn tweede jaar van de universiteit en is nog maar zestien jaar oud. Hij ziet er voor zijn leeftijd ook nog kinderlijk uit. Het ge..."
09-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 3: Straf Voor RosalieDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dokter, Leerling, Plagen, School, Slipje, Straf, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Julia. Drinken jij Nee. Hoezo nee Ik heb geen dorst. Kan me niet schelen Die troep is niet goed voor je nieren, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen Mirthe Heel va..."
23-02-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 2: Dokter Op BezoekDoor: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Borsten, Dokter, Leerling, Orgasme, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie De volgende dag stond ik voor de klas in mijn witte blouseje met mijn gele colbertje erover op een blauwe spijkerbroek. Mijn haar had ik opgestoken in een haarklem. Klas B5 kwam binnen en bij het zien van Julia sl..."
21-02-22
9.3
De Stoute DokterDoor: Iris20
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
" Lieve lezer. Ik heb een tijdje niet geschreven omdat ik de tijd en de zin er niet voor had. Maar inmiddels heb ik weer een fantasie weten neer te typen. Het is een losstaand verhaal en geen vervolg op mijn eerdere verhalen. Laat me weten wat je er..."
13-02-22
8.9
Thijs Heeft Een Probleem - 4Door: Indigo
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dokter, Moeder, Sperma, Zoon,
"Het koste Jozefien de grootste moeite om de volgende ochtend uit bed te komen. Ze had wallen onder de ogen, haar haren stonden alle kanten op en ze droeg een duster, wat ze op doordeweekse ochtenden nooit deed. Wat zie jij eruit zeg , zei haar ..."
26-01-22
9.1
Thijs Heeft Een Probleem - 3Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Moeder, Sperma, Zoon,
"De volgende behandeling zou pas op maandag plaats kunnen vinden. Het weekend kroop voorbij. Dokter Dingsda had verplichtingen elders maar in gedachten was hij bezeten van zijn nieuwe onderzoeksobject , zoals hij het voor zichzelf formuleerde. Zijn g..."
23-01-22
9.4
Thijs Heeft Een Probleem - 2Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dokter, Moeder, Sperma, Zoon,
"Die avond, op de vaste tijd van 22.00 uur, ging Thijs naar bed. Vader zat beneden de krant te lezen, moeder volgde haar zoon de trap op naar zijn slaapkamer. Ga maar liggen jongen en laat je pyjamabroek maar uit , zei moeder. Stil..."
21-01-22
9.3
Heropvoeding - 18: De ArtsDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
"Ik was al bij de arts toen pa binnenkwam. Op hetzelfde moment kwam de arts uit de behandelkamer. Is ze nog te repareren vroeg ik aan hem. De arts knikte. Wat is er aan de hand vroeg pa. Ik vertelde hem dat John zijn frustratie op Tania had afge..."
19-01-22
9.0
Thijs Heeft Een Probleem - 1Door: Indigo
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Moeder, Zoon,
"Verderop in onze straat staat een deftig huis, het is een statig, wat somber pand met twee coniferen voor de deur. Daar woont de familie Rennet. De vader is een belangrijke ambtenaar op een of ander ministerie. Elke ochtend stipt om half acht verlaat..."
18-01-22
8.8
Dromerige Dominantie - 3Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Dominantie, Pijpen, Vreemdgaan,
"Vanaf de deuropening zag ik hoe Kathy zich bovenop haar prooi positioneerde. Ze drukte zijn pik tegen haar kontgaatje. Mijn hand gleed onder mijn slipje naar mijn vochtig kutje. Het gekreun van de neukscene voor me maakte me steeds natter. Mijn klitj..."
13-01-22
9.3
Tim's Teefje - 104Door: Tim72
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dokter, Honden, Milf, Vernederen,
"Later vertelde teefje dat ze zich op dat moment af vroeg of dit bij n bezoekje zou blijven, of dat ze de vriendschap inderdaad echt aan wilde halen. Voorlopig lag ze dan wel met een vuist in haar kut, maar toch ook te denken aan de eerdere momenten..."
30-12-21
9.2
Meester Cor En Baby Linda 6 Maanden Later - 3Door: Willem1
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Luier, Meester, Plas, Plassen, Rollenspel,
"Alles ziet er mooi schoon uit zei de dokter, ze gingen weer naar haar kinderkamer en trokken haar een paar mooie kinderkleren aan en een roze bh met beertjes er op, een slipje vond de dokter niet nodig, zo kom nu maar mee naar de kamer dan kan je op ..."
25-12-21
9.2
Met Buurvrouw Naar DokterDoor: Bertje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurvrouw, Dokter,
"hallo ik ben bertje nu 62jaar en de buurvrouw marie is er nu93 jaar oud ,het verhaal speelt zich 10jaar terug af . marie werd altijd maar slechter te been en vroeg of ik haar eens naar de huisarts wilde voeren met de wagen ik zette..."
15-12-21
7.9
Danielle - 2: Terugkeer Naar Dokter KeesDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Eenmaal thuis stapte Danielle verstramd van haar fietsje en lukte het haar om haar afgebonden klitje wat ruimte te geven simpelweg door haar slipje opzij te schuiven. Rillend en snuivend stond Danielle tegen de muur van de poort geleund, bij te komen..."
15-11-21
8.4
Demente Oma Annie Wordt VerwendDoor: Smikkelbeer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Dokter, Hangtieten, Jong En Oud, Oma, Studenten, Verpleger,
"Ik heb in mijn vijfentwintigjarige leven al heel wat seks gehad maar dit was dan altijd met meiden van ongeveer mijn leeftijd, iets wat dus niet zo moeilijk voor mekaar te krijgen was. De laatste tijd kan ik echter niet stoppen met fantaseren over ho..."
28-10-21
8.1
Fleur En De HuisartsDoor: Megadeth
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Blond, Dokter, Huisarts,
" Dit verhaal gaat over de uitdagende Fleur. Ze is blond, 17 jaar en zit op hockey. Met haar lieve gezichtje, nagenoeg perfecte billen en atletisch figuur kan ze moeiteloos elke man verleiden... Fleur moet zich medisch laten keuren en d..."
03-10-21
8.5
Dokters Opwinding - 2Door: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Fetisj,
"Een vreemd gevoel zorgde dat ze ontwaakte. Had ze geslapen Terwijl haar ogen moeizaam wenden aan het kunstmatige licht in de ruimte keek ze wat rond. De leuning was platgegaan, waardoor ze niet meer wijdbeens zat, maar lag. Zowel Debby als de arts, ..."
02-10-21
9.2
Dokters Opwinding - 1Door: Rock
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Dokter, Vastgebonden,
"Wijdbeens zat Katrien op de rand van haar bed. De schuin op de grond staande spiegel bood haar een perfect zicht op haar intieme zone. Zacht streelde ze over haar lipjes. Het kleine driehoekje haar boven haar lipjes zorgde ervoor dat hetgeen waarvoor..."
23-09-21
8.8
Weinig RuimteDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Dokter, Therapie, Zus,
"Mark verzocht mij om een verhaal waarin een jongen, Bas 16 jr medische therapie moet ondergaan omdat hij geen stijve lul kan krijgen. Daarbij speelt ook nog mee dat hij heimelijk gaygevoelens heeft, en zijn kontje ook wel wat rek en strekoefening..."
16-09-21
8.7
Jonge Patiƫnte Nieuwsgierig Bij InrichtingsartsDoor: Smikkelbeer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Gynaecoloog, Pijpen, Roodharig, Verlegen, Vingeren, Voorlichting,
"Ik werk nu al vier jaar in deze psychiatrische verpleeghuis voor vrouwen. Ik was een van de weinigen die zich had ingeschreven op de vacature als arts in de inrichting. Op de conci rge na, ben ik de enige man in het hele pand. We hebben alleen vrouwe..."
09-09-21
8.3
Floor, De Uitwisseling - 5: Het OnderzoekDoor: Flooronthefloor
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Masturbatie, Masturberen, Verleiden, Ziekenhuis,
" Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
26-04-21
9.2
Voor Het Eerst Alleen Naar De DokterDoor: Kareltje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Likken, Pijpen,
"Ik moest van mijn zus naar de huisarts, en ik was nu wel oud genoeg om alleen te gaan. Nu zijn over het algemeen huisartsen heel erg aardig en zeer begripvol. Maar als je als zestienjarige jongen moet vertellen dat je soms nog in je broek plast, is d..."
26-03-21
9.2
Een Zware BevallingDoor: Tom024
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Schoonmoeder,
" Gaat het schat je ziet er zo moe uit. Yvonne kan amper haar ogen open houden. Ze is bekaf. Vanmorgen is kleine Sara geboren, maar dat ging niet vanzelf. Meer dan 36 uur duurde de bevalling. Ze is de trotse moeder van een lieve dochter, ma..."
26-03-21
9.0
Dokters VerhaalDoor: Vintage
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dokter, Neuken,
" Zo Mevrouw van Dalen, is er nog iets anders wat ik voor U kan doen Mijn twintig jarige pati nte lag nog wijdbeens in de stoel van de behandelkamer met haar voeten in de beugels. Ik had net een klein controle onderzoekje bij haar afgerond...."
06-03-21
8.6
Schoolarts OnderzoekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Orgie, Pijpen, School,
"Een knaap genaamd A. Noniem, ik mag Andr zeggen, vroeg mij een verhaal te schrijven over een knul en een school dokter. Meer instructies kreeg ik niet. Enerzijds is dat prachtig, want dan kun je, als schrijver, helemaal los gaan dat heb ik ook ged..."
01-03-21
8.1
Verhalen Van Little College Street - 10: Kan Ik J...Door: Dorian
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, College, Dokter, Escort, Jong En Oud, Meester, Onderdanig, Pijpen,
" Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn 26 27 maart 1893 ..."
14-02-21
9.0
Karin En Hansje - 25: Het Onderzoek @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Dokter, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Gynaecoloog, Pijpen,
" Op aanraden van haar moeder zie deel 21 zou Karin nu echte anticonceptie gaan gebruiken in de plaats van condooms. Michel wilde graag meegaan met karin. Hun tante was zo vriendelijk om ze beiden naar het medische centrum te vergezellen. ..."
27-01-21
9.1
Ziekenhuis AfspraakDoor: PeterSt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Neuken, Ziekenhuis,
"Je arriveert een half uur voor je afspraak die je hebt met je gynaecoloog in het ziekenhuis en neemt plaats in de wachtkamer. Voor deze gelegenheid heb je je wederom in de mooiste kleren geworpen daar je zoals altijd goed ten tonele wilt versch..."
23-01-21
8.0
In De PraktijkDoor: Marlies
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Dokter, Dominantie, Grote Borsten, Nicht, Squirten, Verpleegster,
" Inleiding In de lente van 2017, ik was er toen 29, kwam mijn nichtje Ilona een weekje bij ons logeren. Ilona was altijd al mijn lievelingsnichtje geweest en aanbad me, reeds als klein meisje. Ik was benieuwd wat er van Ilona gew..."
15-01-21
8.8
De Avonturen Van Tiener Steve - 2Door: Steven18
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dildo, Dokter, Jong En Oud, Likken, Pijpen, Tiener, Vibrator,
" dit is het tweede deel van een reeks opeenvolgende waargebeurde verhalen dit tweede deel is iets langer om een goed beeld te krijgen op het gehele verhaal. Deel 2 de dokter werd stiekem mijn perverse minnaar ..."
13-01-21
8.7
Liesbeth - 3: SlotDoor: Pieter192
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Oppas,
" Weet je lieverd, in mijn praktijk kom ik regelmatig vrouwen tegen, die klagen dat hun man niks meer doet. Ik heb daar in het verleden niet veel aandacht aan besteed, omdat ikzelf, denk ik, niet seksueel actief was. Maar sinds ik jou heb, merk ik dat..."
02-01-21
9.2
Liesbeth - 2Door: Pieter192
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Oppas,
" Wat een mooie beschrijving van ons pap hoorden wij opeens vanuit de keuken. Mijn dochters hadden alles gehoord en kwamen de kamer binnen. Liesbeth en ik waren wel compleet verrast en we stonden op en ik stamelde wat tegen mijn dochters. Pap ga jij..."
01-01-21
9.1
Liesbeth - 1Door: Pieter192
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Oppas,
"Ik werd wakker en ik keek naast mij. Liesbeth lag nog heerlijk te slapen en toen ik haar schouder zachtjes aanraakte draaide ze zich om en keek ik tegen haar rug aan. Tegelijk hoorde ik toen Papa, papa, ikke uit Onze zoon was wakker en ik ging het..."
01-01-21
9.0
Donder En Bliksem - 2Door: Pieter192
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Dokter, Neuken, Weduwe,
"De volgende morgen werden we gewekt door de wekker. Het was wel vreemd om naast iemand wakker te worden. Laura kuste mij en zei dat ze heerlijk gedroomd had. We douchten ons en gingen naar beneden. Ik maakt koffie en dekte de tafel en Laura wekte de ..."
10-12-20
9.0
Marlies - 9: Niets Aan Te Geven?Door: Marlies
Reacties: 30
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Blond, Dikke Tieten, Dokter, Dominantie, Grote Borsten, Gynaecoloog, Ziekenhuis,
" Hoi, in de Marlies reeks heb ik acht verhalen gepubliceerd. Zeven daarvan zijn in chronologische volgorde van mijn 16e tot mijn 19e . Eentje is er uit de herfst van dit jaar, toen ik als 32e jarige vrouw een fantasie in vervulling liet gaan en vo..."
24-11-20
8.8
De Goede Dokter (v)Door: Marlies
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Dokter, Dominantie, Indisch, Meesteres, Studenten, Verpleegster,
" Dit verhaal kan je apart lezen, maar wellicht is het beter te volgen als je eerst De Goede Dokter m leest. Het was eind oktober en dokter Valentina kreeg er zo langzamerhand de pest in. Niet alleen doordat het herfst was en de ..."
07-11-20
8.9
De Goede Dokter (m)Door: Marlies
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Aftrekken, Dokter, Meesteres, Prostaat, Slet, Sletje, Verpleegster,
"Valentina was een jaar of 22 toen ze het eerst over haar naamgenoot, Valentina Nappi hoorde. Dat ze er zo op leek, n dat het zo gek was dat ze identiek dezelfde voornaam had. Ze had geen idee wie Valentina Nappi was. Later, toen ze..."
29-10-20
8.9
Gemolken - 4: JuanitaDoor: Marlies
Reacties: 24
Lengte: Zeer Lang
Tags: Advertentie, Anaal, Buttplug, Dokter, Ladyboy, Squirten,
" Wat voorafging Anton Holders, 32 jaar, reageert op een advertentie voor een klinologische studie rond seksualiteit. Na een eerste selectie wordt hij gemolken door TMM06 The Milking Machine, versie 6 . Tijdens het melken wordt hij begeleid do..."
24-10-20
9.3
Dagboek Van Joey - 8: De WaarheidDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Biseksueel, Dagboek, Dokter, Plas, Plassen,
"Ik knipper even met mijn ogen, ja ik zie het echt goed het is lisa, en ze kijkt alles behalve blij. Hier sta ik met mijn nog natte haar, volledig uitgewoond. Ik weet niet wat ik moet doen. Zo normaal mogelijk steek ik de straat over, maar lo..."
25-09-20
9.1
Gemolken - 3: Dokter NordlandDoor: Marlies
Reacties: 27
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dildo, Dokter, Onderdanig, Verpleegster,
" Wat voorafging Anton Holders, 32 jaar, reageert op een advertentie voor een klinologische studie rond seksualiteit. Na een eerste selectie wordt hij gemolken door TMM06 The Milking Machine, versie 6 . Tijdens het melken wordt hij begeleid do..."
24-09-20
9.3
Gemolken - 2: YokoDoor: Marlies
Reacties: 29
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Borsten, Dokter, Onderdanig, Verpleegster,
" Wat voorafging Anton Holders, 32 jaar, reageert op een advertentie voor een klinologische studie rond seksualiteit. Na een eerste selectie wordt hij gemolken door TMM06 The Milking Machine, version 6 . Tijdens het melken wordt hij begeleid d..."
13-09-20
8.8
Gemolken - 1: Juffrouw LindemansDoor: Marlies
Reacties: 38
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bizar, Blond, Borsten, Dokter, Dominantie, Fysiotherapeut, Onderdanig, Vernederen, Verpleegster,
" Beste lezers, even mijn autobiografische verhalen aan de kant. Dit wordt mijn eerste bijna volledig verzonnen verhaal. Bijna, omdat ook ik, samen met een nichtje en op haar aandringen, ooit eens meegedaan heb aan een klinisch onderzoek rond seks..."
01-09-20
9.2