Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Sex in Frankrijk. In deze sexverhalen staat Frankrijk centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Frankrijk sexverhalen. In deze categorie staan 168 erotische verhalen.
Vakantie Frankrijk - 7Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk, Gay, Naaktstrand, Neuken, Pik, Sperma, Squirten, Vakantie,
"De namen zij allemaal verzonnen, de gebeurtenis niet dit is echt gebeurd Er gingen weer een week voorbij, iedere avond hadden we goede seks met elkaar, dit kwam natuurlijk ook omdat het vakantie is en de warmte doet ook veel, althans met mi..."
11-07-24
8.2
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 4Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Milf, Pijpen,
" i Dit is het vierde deel uit een kleine serie. Het is verstandiger eerst de voorafgaande delen te lezen. Anders valt u in het water, daar u de samenhang mist. Veel lees plezier. JohanK i b 39. Amboise. part 2 b ..."
07-07-24
9.6
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Lingerie, Milf, Onderdanig, Trio,
" i Beste Lezer, Dit is het derde deel van een kleine serie over een man die een groot deel van zijn leven verliefd was op de dochter van de zeer rijke werkgevers van zijn ouders. Een schijnbaar onmogelijke liefde vanwege het klasse versch..."
19-06-24
9.7
Vakantie Frankrijk - 6Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Kut, Kutje, Naturisme, Neuken, Openbaar, Piercing, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Deze verhalen zijn in 2023 gebeurd ook weer in Zuid Frankrijk. De wereld draait weer gewoon door na de Corona Pandemie, hoe raar het ook klinkt. Ook in dit jaar gingen we naar dezelfde camping in Zuid Frankrijk net voorbij Cap D agde. ..."
18-06-24
8.5
Vakantie Frankrijk - 5Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Naturisme, Neuken, Pijpen, Rimmen, Squirten, Vakantie,
"Gezien de situatie op dat moment in de wereld met de coronapandemie ben ik in dit vakantie jaar nog maar n keer geweest, dat is het volgende verhaal. Op een gegeven moment stormde het heel erg, we konden wel naar de zee, maar je moest goed..."
26-05-24
8.4
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" i De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. i Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04-24
8.4
Vakantie Frankrijk - 3Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Naturisme, Neuken, Piercing, Pijpen, Vakantie,
"Zo ging heel de week vakantie voorbij, ik had genoeg energie gekregen om lekkere seks te hebben met mijn vrouw, ik werd alleen maar geiler en geiler van als ik eraan terugdenk. Deze laatste week zou ik graag nog eens terug willen naar Cap d ..."
11-04-24
7.9
Vakantie Frankrijk - 2Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Frankrijk, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Squirten, Strand, Swingers, Vakantie,
"De dagen na het eerste deel bleef lang in mijn hoofd hangen. Wat was dat geil zeg. Ik gooide een balletje op dat ik nog wel een keer terug wilde naar Cap d Agde naturisten strand. Mijn vrouw zei prima, wanneer Dit wilde ik even afwachten vo..."
24-03-24
8.5
Vakantie Frankrijk - 1Door: CasH 1969
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Frankrijk, Klaarkomen, Neuken, Openbaar, Sperma, Squirten, Vakantie, Zee,
"Jaren geleden gingen we voor het eerst naar het zuiden van Frankrijk, Eerst in het middendeel en bij Normandi maar daar hadden wij het gezien, hier was het weer ook een stuk minder en goed, we hadden zin om de zon te zien. Toen zijn we per ongeluk t..."
29-02-24
8.4
Autopech In Frankrijk - 2Door: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Gangbang, Garage, Orgie,
"Amy wist zich los te wringen, en schoot naar de deur. Helaas voor haar hadden de mannen hem dicht gedraaid en hadden ze haar snel weer te pakken. Dit keer moest haar topje het al snel begeven. Alleen nog in haar BH en stringetje staat ze in ..."
25-02-24
9.0
Autopech In Frankrijk - 1Door: Laura22
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Frankrijk, Garage, Neuken, Openbaar, Pijpen,
"Dit verhaal heb ik samen met Amy Mae meegemaakt en geschreven. Dus kijk vooral ook haar spannende en geile verhalen. Amy is iets jonger dan ik. 17 jaar, 1,66 meter lang en ze heeft golfend blond haar tot iets over haar s..."
24-02-24
8.7
Alles! Behalve… Of Toch?? - 5: Het Echte W...Door: Surfermartin
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Frankrijk, Kamperen, Ontmaagd, Ontmaagding, Vakantie,
"Martin snurkt een beetje. Het gesprek met Renate galmt keer op keer na in mijn hoofd. De eerste keer Ja De eerste keer Ik heb me voorgenomen het met mijn eerste grote liefde te doen. Een mooie romantische gedachte toch Maar waarom eigelijk M..."
18-01-24
9.7
Alles! Behalve… Of Toch?? - 4: Nieuwe Bure...Door: Surfermartin
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buren, Buurmeisje, Frankrijk, Gluren, Kamperen, Masturbatie, Masturberen, Nudisme, Orgie, Vakantie,
"We peddelen rustig terug en zien dat we er nieuwe buren bij hebben. Een campertje met een Nederlands kenteken is in de buurt komen te staan. Bij het dichterbij komen lijkt het dat het een gezinnetje is. Pa, ma, zoon en dochter We leggen aa..."
18-01-24
9.4
Alles! Behalve… Of Toch?? - 3: Bekenteniss...Door: Surfermartin
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buren, Buurmeisje, Frankrijk, Gluren, Kamperen, Masturbatie, Masturberen, Nudisme, Orgie, Vakantie,
"Een mug Denk ik. In mijn halfslaap sla ik langs mijn bekriebelde oor. Wat ik raak is geen mug Goedemorgen. Ga je mee zwemmen Sofie zit over mij heen gebogen. Ik kijk in haar mooie donkere kijkers. Da s lekker wakker worden Ik rek me uit en S..."
16-01-24
9.7
Alles! Behalve… Of Toch?? - 2: Wilder Kamp...Door: Surfermartin
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Frankrijk, Gluren, Kamperen, Masturbatie, Masturberen, Nudisme, Orgie, Vakantie,
"De afgelopen week was ons goed bevallen, zo campingloos. Op het terrein werd steeds drukker om ons heen en het brakke water waren we ook een beetje zat. Tijd voor verandering. Bij een toertje door het achterland waren pa en ik bij een mooi, vrij nieu..."
15-01-24
9.7
Alles! Behalve… Of Toch?? - 1: Wat Er Aan ...Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk, Masturbatie, Masturberen, Uitdagen, Vakantie,
"Hanny en Jan zijn mijn ouders. Ze hebben 2 zonen, mijn broer Chiel, hij is de oudste en ik, Martin, de jongste. Zeker voor de mensen in hun directe omgeving zijn mijn ouders heel sociale mensen met een groot hart, vooral voor diegene die niet klagen,..."
14-01-24
9.4
All In The Family - 47: Weerzien In De Prove...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Ouderen, Swingers,
"Dag twee van de heenreis beloofde weer een natte dag te worden, na een stevig ontbijt in het motel waarbij Theo en ik een beetje pesterig vroegen of Ko en Michel, die wat dromerig voor zich uit zaten te staren, goed geslapen hadden. Ook, an..."
08-12-23
8.8
Het Concept Familie - 4: Lichaamskunst (slot...Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Zee,
" b het blijkt dat mijn nichtjes al vanaf het begin dat ze hier waren het plan hadden zich te laten ontmaagden door mijn vriend Teun en mij. Voor hem is dat geen probleem, want hij is niet hun familie, maar ik w l. Inmiddels ligt hij met Nie..."
12-10-23
9.6
Zuid FrankrijkDoor: Genieter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrikaans, Caravan, Frankrijk,
"Dit jaar had ik een camping geboekt aan de middelandse zee bij Perpignan. Aangekomen op de camping zag ik dat mijn staanplaats naast het gedeelde was dat bezet was door stacaravans. Nadat ik mijn caravan had geplaatst en de voorte..."
09-10-23
8.0
Het Concept Familie - 3: VeenbrandjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Strand, Tiener,
" b Mijn nichtjes rennen in hun blote niksje voor ons uit, opgewonden dingen roepend naar elkaar, een opwinding die ik niet eerder bij ze zag. Zojuist deden ze de Zonnegroet, hun blote prachtige strakke lichamen alle kanten op stretchend. Het maakte T..."
09-10-23
9.5
Het Concept Familie - 2: ZonnegroetDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Tweeling, Zussen,
" b We zitten ons totaal verlekkerd te vergapen aan mijn blote nichtjes. Eigenlijk zouden Teun en ik met twee andere vrienden naar Ibiza gaan, dansen, feesten en beesten. Maar helaas, zij reden op hun scooter tegen een vrachtwagen en liggen nou m..."
04-10-23
9.4
Het Concept Familie - 1: Friese NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Strand, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zussen,
" b M n pa naait zich steeds meer op over mijn gedrag Dit concept heet Fam lie, Joeri. Heb je ook maar nig idee wat dat inhoudt... Als ik bokkig zwijg gaat hij door Nou, als jij het niet weet dan weet k het wel Het hele idee van een..."
29-09-23
9.4
Op Werkvakantie Naar Frankrijk - 1: Lentesto...Door: Josien
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk,
" i Beste lezer, Dit is het eerste deel van een serie die samen een verhaal gaan vormen. Sommige delen zullen weinig tot geen erotiek bevatten. Deze delen dienen om het verhaal achter de ontwikkeling van de liefde en de erotische spanning te ..."
01-09-23
9.1
Opladen In Normandië - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Exhibitionisme, Frankrijk, Orgasme, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
"Het was een druilerige dag. Toch maakte het Lieke niks uit. Ze was immers lekker met familie mee op vakantie in Normandi . Na een bewogen jaar, waarin hoogte en dieptepunten elkaar in een hoog tempo hadden afgewisseld, was ze uitgenodigd om mee hier..."
30-08-23
9.2
Het LijstjeDoor: Budilio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Pijpen, Vakantie,
"Toen Frank en Peter jaren geleden voor het eerst samen op vakantie gingen naar Frankrijk, hadden ze een uitdraai gemaakt van internet met gayvriendelijke campings. Ze kunnen zich niet herinneren of ze ooit gebruik hebben gemaakt van die lijst. Meesta..."
20-08-23
9.3
Voor Het EerstDoor: Cocktail
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Camping, Frankrijk, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Swingers, Vakantie,
"Het is ruim 30 graden als we op de route de soleil een lekke band krijgen net onder Lyon. We zijn met onze camper onderweg naar Cap d Agde voor een korte vakantie . een sex vakantie. Ik stap uit en verwissel de lekke band terwijl Kim, mijn ..."
05-08-23
8.9
All In The Family - 37: Frankrijk Komt EraanDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Extreme, Frankrijk, Jong En Oud, Moeder, Ouderen, Swingers, Travestie, Zoon,
" i De match Nederland Frankrijk i De weken vlogen voorbij en er heerste een soort gespannen rust in de beide huizen, aan de ene kant het verlangen naar wat komen zou, aan de andere kant de verdieping van de harmonie tussen de vaste bewon..."
04-08-23
9.7
Opzoek Naar Zichzelf: Solo Trip Naar Normand...Door: Chantum25
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camper, Camping, Caravan, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Kamperen, Klaarkomen, Orgasme, Vakantie,
" i Gezien de lange tijd tussen het plaatsen van deel 1 en deel 2 raad ik iedereen aan om eerst deel 1 te lezen voor het begrijpen van de context. Veel leesplezier i Het was zeker niet stil genoeg om in slaap te vallen. ten minste nie..."
03-08-23
9.4
Orgie Op De Boerderij - 1Door: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Caravan, Frankrijk, Orgie, Pijpen, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
"Afgelopen zomer hadden we een vakantie geboekt op een mini camping aan de rand van de Franse alpen. Het was een camping bij een boerderij met een handvol plekken, waar we onze caravan en aanverwante spullen neer hadden gezet. We , dat ben ik, Robert..."
18-07-23
8.9
All In The Family - 25: De Burgemeester En D...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Groepsex, Intiem, Ouderen, Swingers,
"Terwijl misschien de anderen zich afvroegen of die twee berhaupt op elkaar geilden bestond er bij henzelf totaal geen twijfel over. Milou hield van groot en behaard, Fran ois van mature dames zonder taboes, nou die voorwaardes waren wederzi..."
08-05-23
9.1
All In The Family - 24: Terug Op De CampingDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Camping, Extreme, Frankrijk, Ouderen, Swingers,
"Na de paar tumultueuze dagen in huize Raymond keerden we terug naar ons stekkie op de camping. Milou en Raymond zouden de rest van de week bij familie in Parijs zijn en vrijdag weer terugkeren in hun chalet. Theo en ik waren blij dat er even..."
30-04-23
9.2
All In The Family - 23: AdderkluwenDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Groepsex, Ouderen, Swingers, Vakantie,
"Bij het ontbijt was het erg rustig. Of moet ik zeggen vredig Blijkbaar had iedereen een fijne nacht gehad en genoten van elkaar. Raymond vroeg of iedereen nieuwe ervaringen wilde beleven en deelde ook mijn voorstel om een..."
23-04-23
9.1
All In The Family - 22: KwartettenDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Groepsex, Jong En Oud, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Swingers,
"Na een relatief rustige middag en vooravond schoven we met ons allen aan voor het avondmaal. De salades stonden op de door de dames gedekte tafel, Raymond had voor de drankjes gezorgd en was de BBQ chef. Ik had hem nog nooit iets an..."
17-04-23
9.2
All In The Family - 21: FullhouseDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Gay, Golf, Neuken, Ouderen, Swingers,
"Iedereen was ook aardig monter bij het ontbijt en ook wel nieuwsgierig wat deze zaterdag zou brengen. Fran ois en C line waren voor iedereen nog vrij onbekend terrein. Het burgemeesters echtpaar zelf was ook aardig opgewonden. C line wist weliswaar w..."
13-04-23
9.1
All In The Family - 19: Theo En Marijke Op D...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Met Familie, Ouderen, Plas, Plassen, Swingers,
"Twee deuren verder hadden Theo en Marijke hun ontgroeningswip. Zij hadden elkaar natuurlijk wel eens naakt gezien in onze tuin en elkaar wel eens in gemasseerd met zonnebrandolie, maar echte seksuele uitspattingen hadden zich nog niet voorge..."
02-04-23
9.2
All In The Family - 18: Alles Is Relatief......Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Cuckold, Cuckolding, Frankrijk, Jong En Oud, Met Familie, Swingers, Trio,
"De een gaat de ander komt. Na de tumultueuze nacht voor Raymond en Fons hadden ze nog maar een paar dagen gehad om na te denken over hun wel en wee. De hoog opgelopen emoties waren na een dag of twee weer aardig bedaard, zeker toen Raymond ..."
28-03-23
9.0
All In The Family - 17: De Beurt Aan Milou.....Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Frankrijk, Jong En Oud, Met Familie, Swingers, Trio,
"Eenmaal binnen in de slaapkamer wond zij er geen doekjes om. Zij duwde mij ruggelings op het bed, Ga jij maar op die stoel zitten en zorg dat je paraat bent , dirigeerde zij haar man. Een moment later liet zij zich zonder omwegen o..."
22-03-23
9.0
All In The Family - 16: Hoog BezoekDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Jong En Oud, Met Familie, Swingers,
"De dagen vlogen om, tijd om ons te vervelen was er niet, en voordat we er erg in hadden stonden we al bij in de aankomsthal van het vliegveld van Marseille om Opa en Fons op te halen. Ze waren blij ons weer te zien en praten honderduit over ..."
17-03-23
9.0
Enrique, Friends 4 EverDoor: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Ouderen, Swingers,
"Nadat ik na de onstuimige vakantie met mijn ouders besloten had om samen met Enrique, mijn grote liefde, om de losbandige designers en modewereld van Milaan achter ons te laten, zochten we in Frankrijk een plekje op het platteland in de buurt van Be..."
14-03-23
8.8
All In The Family - 15: ProvenÇaalse Caprio...Door: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Frankrijk, Golf, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Ouderen, Swingers,
"Raymond voelde zo vertrouwd aan, alsof ik al jaren met hem het bed gedeeld had. Hij was bijna direct vertrokken, ik liet nog even mijn gedachten de vrije loop, maar lang zal ik niet wakker gelegen hebben. Rond half vijf werd ik wakk..."
10-03-23
9.0
All In The Family - 14: Franse ZakenDoor: Oldandgay
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bejaarden, Extreme, Frankrijk, Golf, Ouderen, Rollenspel, Swingers,
"Terug Frankrijk trof ik een gebruinde en relaxede Theo aan. Banjer, de border sprong bijna anderhalve meter hoog om me te likken en te begroeten. Het hoogseizoen stond aan de vooravond om te beginnen. Tot nu toe waren er v..."
27-02-23
9.2
Camping Frankrijk - 2Door: Jan1965
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Extreme, Frankrijk, Gay, Groepsex, Vuistneuken,
" i Het eerste gedeelte is misschien een beetje saai. Het hoort bij de inleiding op wat er later die dag zou gebeuren. i De volgende ochtend werd ik laat wakker. Barbara was al uit bed en zat koffie te drinken bij de buren zag ik door het r..."
16-02-23
8.8
Camping Frankrijk - 1Door: Jan1965
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Exhibitionisme, Extreme, Frankrijk, Milf,
"Een waar gebeurd verhaal op een camping, in een caravan in Frankrijk. De meesten zullen vertellen dat een verhaal echt gebeurd is. Je kunt het geloven of niet, zelfs tot mijn eigen verbazing, het is waar gebeurd. Ik schrijf dit omdat ik er z..."
08-02-23
8.9
All In The Family - 9: De Tijd Schrijdt Voor...Door: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Gay, Jong En Oud, Meerdere Mannen, Ouderen, Vakantie,
"Mijn studie verliep vlot, ik rondde mijn opleiding tot docent beeldende vakken netjes in de geplande drie jaar af, Theo en ik werden steeds closer, zijsprongen werden er ook bijna niet meer gemaakt, mijn ouders swingden nog steeds door, maar wij kreg..."
29-01-23
9.2
Opzoek Naar Zichzelf: Solo Trip Naar Normand...Door: Chantum25
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camper, Camping, Caravan, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Kamperen, Klaarkomen, Orgasme, Vakantie,
"Meer dan zes uur in die auto zitten. Pfff, zuchtte Maarten. Waar was hij aan begonnen Vanochtend was hij vetrokken met zijn auto en met de caravan van zijn ouders er achter. Een klein model en ook niet de modernste, maar het volstond. Plu..."
17-12-22
9.3
So Hot - 6: Dubbel Gevulde Dag Met De MannenDoor: Flooronthefloor
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Camping, Frankrijk, Oom, Trio, Vader, Vakantie, Voyeurisme,
"Ik word wakker van de zon die op de tent schijnt. Kim en Annelies zijn de tent al uit. Ik lig op mijn slaapzak in plaats van erin. Ik richt me slaperig een beetje op en zie dat ik alleen een slipje aan heb. Dat wil zeggen, half aan. Het broekje is wa..."
17-11-22
9.2
So Hot - 5: Vakantiefoto's  Door: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Moeder, Naakt, Nichtjes, Nudisme, Oom, Tante, Vader, Vakantie,
"Ik word wakker van een rits die open wordt gedaan. Meisjes, wakker worden hoor ik de stem van mijn tante Yvonne. Dan laat ze er iets zachter op volgen Was het zo heet vannacht, meiden Dan realiseer ik me dat ik geen kleren aan heb. ..."
02-11-22
9.2
Franse Vrienden - 62Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Extreme, Frankrijk, Groepsex, Ouderen, Swingers, Vrienden,
"Chantal en Bernard kwamen na hun tussendoortje op de picknicktafel terug bij het bad, de vier heren hadden hen niet bewust gemist, zij hadden dan wel geen echte seksuele activiteiten beoefend tijdens hun afwezigheid, maar ze hadden elkaar wel behoorl..."
01-11-22
9.3
Tussenjaar In Frankrijk - 5Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk, Gay,
"Omdat de airco uit onze bestelbus kapot is, hebben we met de hotelier afgesproken dat we in de avond kunnen vertrekken. Het plan is om dan s avonds en s nachts te reizen, zodat we niet in de volle zon in de auto zitten overdag. Op dit moment beteke..."
11-10-22
9.0
Tussenjaar In Frankrijk - 4Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk,
"De volgende ochtend besluiten we om niet in het restaurant te ontbijten, maar roomservice te bestellen ondertussen liggen we op bed, we strelen elkaar en ik geef Mathieu een blow job. Als er op de deur wordt geklopt, trekken we een ochtendjas aan va..."
10-10-22
8.1
So Hot - 4: Nieuwsgierige Nichtjes Door: Flooronthefloor
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Lesbienne, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Nichtjes, Satisfyer, Slipje, Tent, Vakantie, Vingeren,
"We zijn hier al bijna een week, Papa, mama en ik. Het blijft bloedheet. Er zijn twee manieren om verkoeling te zoeken. Dat is naar het meer gaan of de hoogte opzoeken. Maar vandaag zal het het meer worden. Vanavond komen mijn oom en tante aan, samen ..."
07-10-22
9.3
Franse Vrienden - 59Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Met Familie, Ouderen, Swingers, Vrienden,
"Jean en Emili n Eemieliej n, wat een naam... zouden dus nog een nachtje overblijven . Na alle wilde capriolen van de afgelopen nacht en morgen was het weer in de loop van de middag toch weer opgeklaard en hadden we met ons vieren liggen l..."
05-10-22
9.1
Frankrijk - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Moeder, Nudisme, Schoondochter, Stiefdochter, Stiefmoeder, Zoon,
"Peter keek in de achteruitkijkspiegel van zijn auto. Hij had net zijn vrouw, zijn zoon en diens vriendin van het vliegveld gehaald en was nu onderweg naar het nudistenresort waar zij een chalet hadden. De avond tevoren, had hij nog een uitgebreide tr..."
22-08-22
9.2
So Hot - 1: PlaknachtDoor: Flooronthefloor
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Camping, Frankrijk, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Sperma, Tent, Trio, Vader, Vakantie, Vingeren,
"Kennen jullie dat Dat al je vakantieplannen uiteindelijk niet doorgaan en dat je dan alleen overblijft Ik kan er woorden aan vuil maken, maar dat doe ik niet. Het liep allemaal anders. Maar toch ben ik nu hier. Op een voor mij bekende camping, nota..."
20-08-22
8.9
VakantieliefdeDoor: Budilio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Frankrijk, Jong En Oud, Vakantie, Vakantieliefde,
"Sanne was met haar vriend Rob op vakantie in Frankrijk terecht gekomen op een camping aan het Lac de Monteynard Avignonet. Het was al dagen achtereen zeer warm geweest. Zelfs de dunne musjes vielen nog van het dak. Op de camping hadden ze kennis gema..."
16-08-22
9.3
Franse Vrienden - 55: Swingende Muziekavond ...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Orgie, Ouderen, Swingers,
"Woensdagavond, hoe laat en wat verwacht je van mij. Zo rond ap ro tijd, ik verwacht heel veel van je, maar rond die tijd alleen maar wat muziek, antwoordde hij lachen. Priv concertje dus. Zoiets, denk dat er 10 mensen komen..."
12-08-22
9.3
Lieze En Tom - 8: Frankrijk 2Door: TomJ89
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk,
"Hoewel het nog redelijk vroeg was, was het al erg warm toen Tom Anouk en kleine Warre uitzwaaide. Anouk droeg een zomers kleedje dat weinig om het lijf had. Haar borsten zaten strak in het gareel. Tom verwedde er zijn kop op dat ze haar push up droeg..."
09-08-22
8.9
Frankrijk - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk, Nudisme, Stiefdochter, Stiefmoeder,
"Met een tevreden blik, keek Peter om zich heen. Wat wilde een mens nog meer Een strak blauwe lucht, schitterend weer, uitzicht op een traag stromende, niet al te diepe, rivier met kristalhelder water en op de achtergrond, de kenmerkende geur van Zui..."
03-08-22
8.9
Lieze En Tom - 7: Frankrijk 1Door: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk,
" Ik denk dat er iemand aan komt gereden zei Tom tegen Anouk, terwijl hij van zijn ros nipte. Het was kwart over vier en snikheet. Het hek van de villa die zij in het zuiden van Frankrijk huurden, gaf geen blik op de straat, maar het geluid van auto..."
26-07-22
9.2
Tussenjaar In Frankrijk - 3Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Frankrijk, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Mathieu stuurt me de snelweg op naar Parijs We moeten snel zoveel mogelijk kilometers afleggen zegt hij gestresst. Ik doe mijn best en met een stevig vaartje zijn we in de loop van de middag ergens in een buitenwijk van Parijs. Mathieu had de rout..."
08-07-22
9.1
Tussenjaar In Frankrijk - 1Door: Japio41
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Frankrijk, Pijpen,
"Hoi, mijn naam is Joshua, 18 jaar en in het laatste jaar van het gymnasium het examen is net achter de rug en ik ga aan mijn tussenjaar beginnen. Hoe dat komt Dat zal ik je vertellen Vorig jaar in de vakantie kwam ik via mijn beste vriend..."
26-06-22
8.9
Orgie Op De Franse CampingDoor: Peter1948
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Frankrijk, Nudisme, Orgie, Trio, Vakantie,
"Zoals ieder jaar gingen Anke en ik ook die zomer weer naar een paradijselijke camping, en plein air, in Frankrijk. Het is een primitieve camping, gelegen in de vrije natuur in een ravijn waar een riviertje doorheen stroomt. Er zijn geen afgebakende p..."
31-03-22
7.5
Sex In De Provence - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Natuur, Vakantie,
"Denk nu niet dat mijn ritje met de trein van Nice, naar Digne Les Bains de vergelijking met een trip van de Ori ntexpres of de Bleu train van Parijs naar de Cot D azure kan doorstaan. Verre van dat. Ik werd feitelijk in de tijd teruggeworpen Mijn..."
15-02-22
8.8
Sex In De Provence - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Hotel, Vakantie,
"Vanzelfsprekend ben ik niet de enige met te veel vakantiedagen. Op mijn werk moet je ze voor 1 juli hebben opgemaakt. Er zijn wettelijke regelingen voor max 5 jaar , maar ik heb me voorgenomen om het niet zover te laten komen. Niemand neemt vakant..."
09-02-22
8.8
Franse Vrienden - 50: De Laatste Loodjes En ...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Frankrijk, Ouderen, Swingers, Vakantie, Vrienden,
"Oh mijn God, rustig Bernard piepte Jean Luc, jij bent cht groot. En hartstikke geil, gromde hij. Chantal zag het allemaal met een glimlach aan, ergens had zij Bernard nu ook wel graag weer als eerste gehad, maar wist dat ze voor zijn vertrek naa..."
23-11-21
9.2
Fleur Op De NudistencampingDoor: Megadeth
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Billen, Blond, Camping, Frankrijk, Hockey, Kontje, Nudisme, Vakantie,
" b Dit verhaal gaat over de uitdagende Fleur. Ze is blond, 17 jaar en zit op hockey. Met haar lieve gezichtje, nagenoeg perfecte billen en atletisch figuur kan ze moeiteloos elke man verleiden... b Het is augustus en Fleur heeft samen met..."
10-10-21
8.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 112Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Frankrijk, Pijpen, Trio, Vakantie,
" b De terugweg was gezellig, we babbelden voluit over hetgeen er de afgelopen week allemaal was gebeurd. b i Kees wilde natuurlijk ook maar al te graag weten wat ik van Juliet had gevonden. i Was het voor jou een verrassing da..."
20-09-21
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 111Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Lesbienne, Neuken, Slikken, Standje 69, Trio,
" b Na dit gebeuren waren we allemaal voldaan en uitgeput en beslotenwe om ons te gaan douchen en daarna naar bed te gaan. b i Ik droomde er eigenlijk van om samen met Juliet de nacht door te brengen. i Vraag eens aan Juliet of..."
17-09-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 110Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Strapon, Vakantie,
" b Ik was naast Kees in slaap gevallen nadat ik hem oraal bevredigd had terwijl hij nog slapende was. b i Enkele uren later werden we wakker en als eerste greep ik naar zijn piemel om te kijken of er nog leven in zat. i H , ..."
14-09-21
9.5
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 108Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Jarretels, Pijpen, Trio, Vakantie,
" b Ik lag alleen in mijn bed en vingerde me suf nadat ik die twee bezig had gezien. b i Ik kwam al vrij snel klaar en hoopte maar n ding, dat Juliet mijn kamer in kwam gelopen om met me te vrijen. i Ik sopte met mijn vingers..."
08-09-21
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 107Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Frankrijk, Likken, Neuken, Vakantie,
" b Juliet stond op het punt om het zwembad in te gaan. b i Ze liet zich langzaam naast me in het water zakken en kwam naast me hangen. i Ze vroeg me iets in het Frans en ik snapte er geen bal van. Ze tikte me op mijn schouder ..."
05-09-21
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 106Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Zwembad,
" b We hadden onze eerste nacht doorgebracht in deze bungalow in Zuid Frankrijk. b i Ik werd ergens van wakker en keek naast me maar Kees was nog in dromenalnd. i Toch wist ik zeker dat ik stemmen had gehoord, er moest dus nog ..."
02-09-21
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 105Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Pijpen, Slikken,
" b Het was in de nazomer van 1977 en het was nog steeds prachtig weer voor de tijd van het jaar. b i Onze tuin was klaar en Bart en Jan hadden hun best gedaan en samen een mooie zitkuil gemaakt. i Regelmatig lag ik lekker naa..."
30-08-21
9.2
Het Satorvierkant - 17: D-dayDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Lust,
"6 juni 1944 B nouville, Normandi Niet huilen, meisje. Het komt allemaal wel goed. Dat uitgerekend de soldaat die Fritz neergeschoten heeft, haar nu troost, voelt redelijk vernederend en eigenlijk zou haar trots haar moeten verbieden..."
21-08-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 95Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Frankrijk, Hotel, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" b Kees had me uitgenodigd om samen met hem een paar dagen naar Frankrijk te gaan waar hij voor zijn werk naar toe moest. b i Toen ik op zondagmiddag na de verhuizing de kinderen weer op ging halen vroeg Eefje natuurlijk direct wanneer z..."
31-07-21
9.3
AutopechDoor: Frank020
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Frankrijk, Standje 69, Vakantie,
"Aan alles komt een einde, zo ook aan onze vakantie in Frankrijk. Nog niet helemaal, we moeten nog terugrijden en ook daar hebben we een paar dagen voor uitgetrokken. Het weer is nog steeds prachtig en met de kap van Roy s sportwagen geopend rijden we..."
30-06-21
9.0
Je Kunt Het Niet Laten!Door: Frank020
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Dp, Dubbele Penetratie, Frankrijk, Masturbatie, Masturberen, Trio, Vakantie,
"Er is vandaag een markt in een stadje in de buurt, zeg jij. Ik kijk op van mijn e reader en jij geeft me het boek met informatie dat in het huisje ligt. Leuk, zullen we gaan vraag ik. Het is een typisch Franse markt. Heel veel lokale groenten, fruit..."
23-06-21
9.0
De RivierDoor: Frank020
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buitensex, Frankrijk, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vastgebonden,
"We genieten met volle teugen van het vakantiehuisje. Door de afgelegen ligging op het grote priv terrein hoeven we met niemand rekening te houden en kunnen we doen en laten wat we willen. In ons geval betekent dat vooral heel veel doen. We doen het b..."
17-06-21
8.9
FrankrijkDoor: Frank020
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buitensex, Frankrijk, Pijpen, Vakantie, Vastgebonden, Vingeren,
"Behalve een citytrip naar Rome zijn jij en ik nog nooit echt op vakantie geweest. Daar moest maar eens verandering in komen. Zullen we er eens wat langer er op uit App ik je. Lijkt me heerlijk, is je antwoord. Een paar dagen later is het geregeld. I..."
10-06-21
8.6
Het Satorvierkant - 14: De Pegasus BrugDoor: Leen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk, Romantiek,
"10 januari 2015 Jumi ges, Normandi Willen jullie koffie Met veel moeite probeert de bejaarde Simone uit haar stoel op te staan, maar Marie is haar voor. Ze legt liefdevol haar hand op de arm van de vrouw. Blijf maar zitten, omaatje. W..."
09-06-21
9.4
Naar Frankrijk - 6Door: PeterNH71
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Nicht, Tante,
"De zon schijnt fel mijn raam binnen. Van de scherpe stralen word ik wakker, met moeite krijg ik mijn ogen open. Als ik op de wekker kijk zie ik dat het rond tien uur is. Ik haal mijn hand door mijn haar, waardoor ik een vleug van de geur opvang die a..."
08-05-21
9.1
Het Satorvierkant - 13: De GrotDoor: Leen
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dikke Tieten, Frankrijk, Grote Borsten, Neuken, Romantiek,
"Gouy, Normandi september 1066 Eindelijk heb ik je gevonden Door de nevelsluiers die Maryam lijken te omhullen, dringt opeens een stem door, een stem die ze zo vaak heeft horen fluisteren in haar dromen. Maryam spert haar ogen..."
06-05-21
9.4
Het Satorvierkant - 12: De Reddende EngelDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Douche, Frankrijk, Hotel, Parijs, Romantiek,
" Oh Wolf, ik dacht echt dat ik je kwijt was. Tranen lopen over Marie haar wangen, zodat haar zicht wazig wordt. Huilend slaagt ze met haar vuisten tegen mijn borst. Wil je dat nooit meer doen. Ik kijk haar zwijgend aan en trek ha..."
13-04-21
9.4
Op De Camping - 4Door: Lies
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Camping, Denemarken, Frankrijk, Masturbatie, Masturberen,
"Mijn zomervakantie op de camping in Frankrijk was nog niet voorbij, de leuke Deense jongen Adam en ik hadden elkaar van onze maagdelijkheid beroofd en nu zaten we de middag daarna samen met zijn tweelingbroer Hans en mijn vriendin Maya te lunchen. ..."
19-03-21
9.0
Het Satorvierkant - 11: Alles Te VerliezenDoor: Leen
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dikke Tieten, Frankrijk, Grote Borsten, Knuffelen, Romantiek,
" i Rouen, Normandi september 1066 i Waarom doe je zo je best Maryam staart Wulfbehrt onbegrijpend aan. Je cijfert je voortdurend weg. Je brengt jezelf in gevaar door mij te helpen. Dat is stom Ik ben de moeite van het redden niet w..."
16-03-21
9.4
Het Satorvierkant - 10 - De Hemel Boven Pari...Door: Leen
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Creampie, Frankrijk, Hotel, Neuken, Parijs,
" i 9 januari 2015 Parijs i Ik heb het amulet gevonden, oma. Maar er is wel een probleem. Mijn ogen schieten verschrikt open. Ik ben ineens klaarwakker, maar onderdruk de neiging om op te springen en haar mijn gedacht te zeggen..."
20-02-21
9.5
Op De Camping - 1Door: Lore
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Camping, Frankrijk, Strand, Zwemmen,
"Dit is mijn verhaal, voor een groot deel echt gebeurd Het speelt zich af toen ik 17 jaar was en met mijn ouders naar een mooie camping in Frankrijk gegaan ben. Samen met mijn ouders trekken we ieder jaar op kampeervakantie. Dat ja..."
08-02-21
8.4
Een Geweldige PechdagDoor: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Caravan, Frankrijk, Milf, Moeder, Monteur, Pijpen, Vader, Vakantie,
"Juni 2017. We waren al de hele dag onderweg, want we gingen met het gezin op vakantie naar Zuid Frankrijk. De kinderen op de achterbank in de auto, onze grote caravan mee en mijn vrouw Priscilla naast me. Zo reden we over de route du soleil. ..."
07-02-21
8.8
Vakantie In Frankrijk - 4:- De ClimaxDoor: PeterSt
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Groepsex, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"De laatste dag van Marjoleins vakantie in Zuid Frankrijk dat ze alleen is, komt in zicht. Morgenavond zal haar man zich bij haar voegen en dan gezamenlijk nog een 2 weken genieten van het weer en elkaar. Het is een zwoele avond en ze besluit nog ee..."
26-01-21
9.0
Vakantie In Frankrijk - 3: De MassageDoor: PeterSt
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk, Pijpen, Trio, Vakantie,
"De volgende dag stond Marjolein op en ze merkte dat de inspanningen en belevenissen van de dag ervoor best wel wat gevergd hadden van haar lichaam. Waarschijnlijk door een aantal factoren als tot op het bot nat geregend, de lange wandeling an sich, ..."
26-01-21
9.4
Vakantie In Frankrijk - 2: De WandelingDoor: PeterSt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Vakantie, Wandelen,
"De volgende dag zit Marjlein lekker aan t ontbijt en geniet nog na van de gebeurtenissen van de dag ervoor... en bij de gedachten voelt ze haar tepels weer hard worden. Wat een supergeil tafereel dacht ze nog bij zichzelf... dan schrikt ze op, omdat..."
25-01-21
9.3
Vakantie In Frankrijk - 1Door: PeterSt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Vakantie,
"Marjolein is gesetteld op haar kamer van het luxueuze landhuis in de Provence in het zuiden van Frankrijk. Halsreikend heeft ze hier naar uitgekeken, even bijkomen van de drukte van een enerverend jaar. Als carrierevrouw moet ze soms op haar tenen l..."
25-01-21
9.1
7 Dagen Wintersport - 6: SlotDoor: Chantum25
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Sperma, Spuiten, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 6 Waar de afgelopen dagen behoorlijk noemenswaardig zijn geweest is vandaag een normale dag, eindelijk ... Niet volledig uitgerust kom ik als laatste m n bed uit. Iedereen zit al aan het ontbijt en na een drietal vrolijke begro..."
19-01-21
9.0
7 Dagen Wintersport - 5Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Frankrijk, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sperma, Spuiten, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport,
"Dag 5 De volgende ochtend is het stil in het appartement. Er wordt niks meer gezegd dan nodig is. Afgelopen nacht heb ik weinig geslapen. Telkens weer dacht ik na over wat er die middag gebeurd is. Over wat Lotte gedaan heeft en haar gedrag..."
18-01-21
8.5
7 Dagen Wintersport - 4Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sauna, Sperma, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 4 Het goede weer blijft ons verblijden wanneer we deze ochtend de gordijnen in de woonkamer open slaan. We kijken uit op een waar paradijs. Het recept van gisteren is goed bevallen concluderen we tijdens het ontbijt. In de namiddag de w..."
17-01-21
9.0
7 Dagen Wintersport - 3Door: Chantum25
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Sauna, Sperma, Spuiten, Vakantie, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 3 De volgende dag is het enthousiasme een stuk groter. De regen van gisteren is veranderd in sneeuw. De hele nacht heeft het gesneeuwd en er is een goede laag op de pistes gevallen. Voor vandaag en de rest van de week is er alleen nog m..."
16-01-21
9.3
7 Dagen Wintersport - 2Door: Chantum25
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Douche, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Vakantie, Vriendinnen, Winter, Wintersport,
"Dag 2 De ochtend begint prima na wat een onrustige nacht leek te worden dankzij David en Lotte. Ik kom als laatste de woonkamer ingelopen. De koffie en thee staan al klaar en de tafel is gedekt voor het ontbijt. Zo te zien zijn de jongens w..."
15-01-21
8.5
7 Dagen Wintersport - 1Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Borsten, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Pijpen, Slikken, Vakantie, Vriendinnen, Winter, Wintersport,
"Dag 1 De snelheidsmeter tikt de 150km h aan als de zon boven de heuvels van de Belgische Ardennen op komt. Ik kijk uit het raam naar de grote felle bol die door de mist en de dichte bossen heen schijnt. In de auto speelt de muziek zachtjes ..."
13-01-21
9.0
Frans UitwisselingsprogrammaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boerderij, Frankrijk, Opa, School,
"Onze school heeft een uitwisselingsprogramma met scholen en Duitsland en Frankrijk. Frankrijk is er later aan toegevoegd, op verzoek van onze leraar Frans, Jan van den Berg. Door alle leerlingen meesmuilend Jean La Montagne genoemd. Hij is een ech..."
05-01-21
8.6
''pech'' In Frankrijk - 2Door: MrFigaro
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Likken, Neuken, Pijpen, Romance,
"Zo tegen 8 uur werd Harry wakker, nog steeds met die mooie vrouw in zijn armen, hij had heerlijk geslapen en bedacht dat er om broodjes moest worden gegaan bij de lokale Boulangerie de Franse bakker Voorzichtig liet hij Carol los, legd..."
24-12-20
8.8