63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Zazie
Zazie
Lieve lezer. Leuk dat je mijn verhalen leest! Ze zijn altijd verzonnen, meestal met een persoonlijk tintje, soms omgeven door een duister randje. Ik houd van geschiedenis, van reizen en van naturisme en verwerk die 'liefdes' vaak in m'n schrijfsels. Ook doe ik graag aan sport en yoga, momenten waarop ik meestal de beste invallen krijg.
Enjoy! X. Zazie.

Lieve lezer, ik ga voor mijn werk een tijdje op reis, daarom tot juni even geen schrijfsels. X. Zazie
Hoogste Cijfer: Woodstock - 3: De Opbouw
Meest Gelezen: Boerenzusjes - 2: Boerenseks
Aantal Verhalen: 323
Geplaatste Reacties: 199
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Zwerf Meisje - 4: SlotDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Missionaris, Utrecht,
" i Zachtjes kreunend schuift mijn zwerfmeisje Puck zich over mijn stijve lul op en neer, languit op me liggend, de huid van mijn borst bekrassend met de staafjes door haar stijve tepels. Dit is het meest intieme wat ik met haar heb beleefd, tot nu to..."
15-06-24
9.6
Zwerf Meisje - 3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Studenten, Utrecht,
" i Afgelopen nacht verdween mijn zwerfstertje Puck door mijn eigen schuld, ik gaf haar een ruige neukbeurt die ze niet wilde maar die ik wel doorzette. Ik baal ervan, van mijn eigen gedrag, van haar vertrek, ik wil dat ze nog een tijdje in mijn lev..."
08-06-24
9.6
Zwerf Meisje - 2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Studenten, Tiener, Utrecht,
" i Dankzij mijn vriend Joep kreeg ik gisteravond een rondzwervend grietje in de schoot geworpen. Hij pikte haar op bij centraal station Utrecht en nam haar voor de gein mee naar Amsterdam, naar de jaarre nie van ons studentenhuis. Omdat ze bezopen ra..."
03-06-24
9.3
Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Tiener, Utrecht,
"Na Design Meisje en Snowboard Meisje is dit het derde verhaal in een reek..."
27-05-24
9.4
De Koene Koerier - Sprookje 19.2Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Tiener, Wenen,
" i Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05-24
9.7
De Koene Koerier - Sprookje 19.1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" b Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond deze tijd een eer..."
19-05-24
9.3
White Doctor Coats - 4: GezegendDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs, Romantiek,
" b Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet meer geneukt..."
25-02-24
9.7
White Doctor Coats - 3: GenezendDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York, Stiefbroer,
" b Mummy haalt me op van Corpus Christi Airport. Nadat we elkaar uitvoerig hebben geknuffeld zoeken we op het arrivals plaza een terrasje, we hebben allebei dringend behoefte aan koffie. Zodra we zitten moet ik meteen mijn verhaal kwijt. Ik vertel mu..."
18-02-24
9.5
White Doctor-coats - 2: ParadijselijkDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York,
" b Doordat we druk waren met inhalen van onze achterstallige seks komt het er pas de volgende morgen van om eens te bekijken waar we terecht zijn gekomen. Ons resort bevindt zich net onder Canc n aan de Costa Maya, een naam die nogal voor de hand lig..."
09-02-24
9.4
White Doctor-coats - 1: AdembenemendDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Mexico, New York, Strand,
" i Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op White Line Fever . i b De zomer is net begonnen, het heeft lang geregend maar gelukkig s..."
03-02-24
9.6
Snowboard Meisje - 5: Bye Bye (slot)Door: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw,
" i In een slaapdronken toestand en steeds niet helemaal verlost van de kou in mijn lijf ben ik op Sem gaan liggen. Omdat daardoor zijn pik hard werd heb ik die voor wat extra warmte ook maar in me genomen. Na mijn wel wat overhaaste vlucht door de sn..."
19-01-24
9.2
Snowboard Meisje - 4: BewaarengelDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Rape, Sneeuw, Verkracht,
" b Niet te geloven dat ik zo stom was om voor die paar euro in dit rijkeluis chalet mee te gaan bedienen, ik had op mijn vingers uit kunnen rekenen dat die klierige Peter Sullivan ook zou komen opdagen. Het gevolg is dat steeds als ik met een blad me..."
15-01-24
9.5
Snowboard Meisje - 3: SneeuwengelDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw,
" b Mijn besluit staat vast, ik wil nu snel ontmaagd worden, door Roan. Sinds ik Sem en Isa in het kamertje naast mij hoorde neuken alsof ik bij hen in bed lag en ik op hun geluiden ook klaarkwam, kan ik eigenlijk nergens anders meer aan denken. In he..."
11-01-24
9.5
Snowboard Meisje - 2: RevancheDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw, Vakantie,
" i Ik draai een dienst in de wellness van het hotel, en zojuist vonden drie kakkers op ligbedden bij het zwembad dat ze me moesten verrassen door hun badjassen open te slaan en zo hun lijven en lullen aan me op te dringen. Op zich ka..."
06-01-24
9.4
Snowboard Meisje - 1: KakkersDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Oostenrijk, Sneeuw, Vakantie,
" b Hey Jeaney, kom op meid, je kan het roept Roan een kleine honderd meter lager op de piste, op mij wachtend. Behoedzaam verplaats ik mijn gewicht en dan glijd ik zowaar naar hem toe, precies in de richting die ik me had bedacht. Thuis ..."
01-01-24
9.0
Kerstmuziek - 7: O Holy NightDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Sprookje, Tiener,
" b Rebecca en Nathani l b i Het donkert al, het is tijd de heuvels in te gaan, om het eten naar Nathan te brengen. Maar als ik mama s kookruimte binnenloop zegt ze Rebecca lief, het spijt me, maar we komen met deze drukte meel teko..."
24-12-23
9.6
Kerstmuziek - 6: Santa BabyDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstman, Kerstmis, Limburg, Maastricht,
" i MEES Holy Christ, wat een gekkenhuis was dat. De Rent a Santa van m n tante stuurde me naar een mbo school en natuurlijk wilden al die tienermeiden bij de Kerstman op schoot komen. Nou, je zou het eerder de Kerst stam kunnen n..."
22-12-23
9.8
Kerstmuziek - 5: Thank God It's Christmas!Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Romantiek,
" b Stijn en Saskia b i Het is op het station in Maastricht een behoorlijke drukte. De trein heeft vertraging, en juist op deze zondagavond reizen er veel mensen terug naar Sittard, Roermond en nog verder. Maastricht is..."
20-12-23
9.7
Kerstmuziek - 4: Wonderful ChristmastimeDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Romantiek, Sneeuw,
" b Brechtje en Mattijs b i Verdorie, ik had gehoopt dat m n Kevertje het net tot m n vaders garage zou halen, maar ik was amper Groningen uit of de motor begon al te haperen. En daar sta ik dan, ter hoogte van Borger, nog zo n twinti..."
17-12-23
9.6
Kerstmuziek - 3: Last ChristmasDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barcelona, Kerst, Kerstmis, Romantiek,
" b George en Marieke b i Nou George, het is hier boven Spanje nog slechter dan de weerdienst voorspelde, de kist bokt flink vandaag zegt mijn collega Arla, die deze reis de gezagvoerder is. Kan je het even alleen aa..."
15-12-23
9.6
Kerstmuziek - 2: 2000 MilesDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Nymfomanie, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener, Zus,
" b Luna en Dani l b i Gisteravond kreeg ik het bericht dat mijn tweelingzusje Luna een ernstig skiongeluk had en in een ziekenhuis in Kitzb hel ligt. Een vrouw waar ze mee samenwerkt of zoiets belde me. Sinds een paar jaar werk..."
13-12-23
9.6
Kerstmuziek - 1: Driving Home For ChristmasDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Sneeuw, Vrachtwagen,
" b De donkere dagen van december zijn weer aangebroken. D tijd om opnieuw wat Kerstverhalen te schrijven, dit keer ge nspireerd door all time Kerstsongs. Iedere story staat op zich, over steeds verschillende mensen, allen zijn ze onderweg. ..."
08-12-23
9.4
Italiaans Ijs - Sprookje 18.2 (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sneeuw, Sprookje, Tiener, Winter,
"Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie i Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker een maand mee be..."
26-11-23
9.3
Italiaans Ijs - Sprookje 18.1Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sneeuw, Sprookje, Tiener, Winter,
" i VERTELSTER Dit verhaal speelt rond achttienhonderdvijftig en gaat over een ge soleerd levende familie, hoog in de Alpen, in een streek die tegenwoordig S d Tirol heet. Het is een bijz ndere familie, die het maken van wat we nu kennen als..."
21-11-23
9.3
Boheems MeisjeDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Praag, San Francisco, Tiener,
" i Lieve lezer, dit is het laatste deel dat ik over Luuk en de meisjes in zijn leven heb geschreven. Zijn story met hen eindigt romantisch, bij dat ne meisje uit Bohemen waar het ook mee begon, Tessy. Een van de lezers vroeg of Meisjes va..."
20-11-23
9.6
Meisjes Van Death Valley - 3: DesolationDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Pornofilm,
" b In zijn zoektocht naar Symfy is Luuk terecht gekomen in een sekte, de Sisters of Gratitude . Ze bivakkeren in een vroegere filmset, een klein nagebouwd westernstadje in death Valley, zo ongeveer het heetste plekje van Amerika. Min of meer in opd..."
16-11-23
9.4
Meisjes Van Death Valley - 2: Sisters Of Gratitud...Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Porno, Tiener,
" b Luuk is op zoek gegaan naar Symfy. Vanuit Pornvalley volgt hij haar spoor naar Ashford Junction, naar een piepklein voor films nagebouwd westerndorpje in Death Valley, het warmste stukje Amerika Daar wordt hij door een comit van vijf in id..."
12-11-23
9.2
Meisjes Van Death Valley - 1: How The West Was Wo...Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hollywood, Porno, Tiener,
" i Dit is een zelfstandig te lezen vervolg op Meisjes van Hollywood. i b Sinds een week ben ik weer terug in Hollywood. Na de plotselinge dood van Tessy haar moeder vloog ik naar Tsjechi , ik hielp haar om hun ouderlijke boerderijtj..."
05-11-23
9.1
Het Concept Familie - 4: Lichaamskunst (slot)Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Zee,
" b het blijkt dat mijn nichtjes al vanaf het begin dat ze hier waren het plan hadden zich te laten ontmaagden door mijn vriend Teun en mij. Voor hem is dat geen probleem, want hij is niet hun familie, maar ik w l. Inmiddels ligt hij met Nie..."
12-10-23
9.6
Het Concept Familie - 3: VeenbrandjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Strand, Tiener,
" b Mijn nichtjes rennen in hun blote niksje voor ons uit, opgewonden dingen roepend naar elkaar, een opwinding die ik niet eerder bij ze zag. Zojuist deden ze de Zonnegroet, hun blote prachtige strakke lichamen alle kanten op stretchend. Het maakte T..."
09-10-23
9.5
Het Concept Familie - 2: ZonnegroetDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Tweeling, Zussen,
" b We zitten ons totaal verlekkerd te vergapen aan mijn blote nichtjes. Eigenlijk zouden Teun en ik met twee andere vrienden naar Ibiza gaan, dansen, feesten en beesten. Maar helaas, zij reden op hun scooter tegen een vrachtwagen en liggen nou m..."
04-10-23
9.4
Het Concept Familie - 1: Friese NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Strand, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zussen,
" b M n pa naait zich steeds meer op over mijn gedrag Dit concept heet Fam lie, Joeri. Heb je ook maar nig idee wat dat inhoudt... Als ik bokkig zwijg gaat hij door Nou, als jij het niet weet dan weet k het wel Het hele idee van een..."
29-09-23
9.3
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.3Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Naakt, Paarden, Sprookje, Zussen,
" b Aryamnae, Kroonprinses van het Grootse en Almachtige Keizerrijk Perzi , kreeg een visioen en daarna besloot zij met instemming van haar vader Xerxes een klein leger van vrouwelijke strijders te gaan vormen. Als zij na de dood van haar vader keizer..."
24-09-23
9.3
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.2Door: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Zussen,
" b De prinsessen Aryamnae en Xandrynae zijn halfzusjes en schelen nog geen jaar in leeftijd, beiden zijn zij zestien jaar. Ooit na zijn dood zal het oudste meisje, Aryamnae, haar vader Xerxes opvolgen en Keizerin van het Grootse en Almachtige Perzi ..."
17-09-23
9.5
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.1Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Koningin, Zussen,
" b Ruim vijfentwintig honderd jaar geleden werd in Babylon, in een schitterend paleis aan de rivier de Eufraat het kleine prinsesje Aryamnae geboren. Zij zou uitgroeien tot en de geschiedenis ingaan als een van de machtigste vrouwen van haar tijd. ..."
13-09-23
9.5
Design Meisje - 5: FamiliarDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Denemarken, Groepsex, Zus,
" b Enkele dagen na onze trip naar Malm en Kopenhagen arriveren Mettes ouders en haar tweelingbroer Mads met zijn vriendin Emily. Ik heb hier tegenop gezien, sinds ik weet dat Mette neukt met haar broer ben ik bang dat ik haar vanaf nu met hem moet d..."
10-09-23
9.7
Design Meisje - 4: SwedishDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Nog maar enkele dagen geleden kwam ik hier aan, in het zomerhuisje van Mettes familie aan de Sont in Denemarken. Met haar had ik de eerste seks ever met een meisje en inmiddels ben ik al de tel kwijt. We neuken veel en lan..."
04-09-23
9.7
Design Meisje - 3: ScandinavianDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" b Hoewel ik al twee ntwintig ben is het meisje waar ik mee in bed lig het eerste meisje in mijn leven waar ik seks mee heb. Ik verlangde ernaar maar hoe kon ik weten dat het z fijn zou zijn. Eerder vanmiddag arriveerden Met..."
02-09-23
9.7
Design Meisje - 2: DanishDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" b Over ruim vijf minuten arriveer ik in Kopenhagen, de trein rijdt al door een steeds dichter wordende bebouwing van dorpen, voorstadjes en industrieterreinen. Ik heb het prachtig gevonden onderweg, vanaf de grens na Hamburg genoot ik van het golven..."
29-08-23
9.6
Design Meisje - 1: DutchDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Crush, Denemarken, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
" b Het scheelt niet veel of ik duvel zo van m n hoge ladder af als ik van bovenaf het meisje zie Daar s ze dat leuke meisje dat ik een half jaar terug in de stad zag lopen. Dat meisje dat ik achternaging maar uiteindelijk toch niet durfde aa..."
26-08-23
9.3
Gouden Lepel - 3: Black MambaDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Engeland, Groot Geschapen, Grote Lul, Londen, Met Familie, Neuken, Zus,
" b Eddy bezorgde me op de hooizolder van de paardenstal in Ascot de eerste echt lekkere seks van mijn leven. Ik had me ruim een jaar daarvoor al wel laten ontmaagden maar dat was waardeloos, die jongen prikte zich heel pijnlijk in me, spoot me na een..."
20-08-23
9.4
Gouden Lepel - 2: Lord EddyDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Engeland, Londen, Met Familie, Neuken, Zus,
" b Ik steek de renbaan van Ascot over, op weg naar die gast in de Royal Box die z n middelvinger naar me opstak. Niet dat dat gebaar me iets uitmaakt, ik maak het zelf ook zo vaak, maar toevallig is dit wel de meest sexy jongen ever, vanaf seconde e..."
13-08-23
9.7
Gouden Lepel - 1: Sister GeeDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Engeland, Londen, Maagd, Zusjes,
" b Als kind weet je niet eens wat een gouden lepel is, laat staan dat je weet dat je er mee in je mond geboren kan worden. Als ik weer eens kattenkwaad uithaalde zei onze nanny dat altijd, ze vond dat ik een voorbeeld moest nemen aan mijn zusje, dat ..."
05-08-23
9.3
Kokette Katinka: Sprookje 16.2Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Maagd, Neuken, Sprookje,
" i VERTELSTER Het is begin jaren zestig en het inmiddels achttienjarige kokette meisje Katinka heeft het benauwende leven in het landelijke dorpje waar ze met haar ouders woonde ver achter zich gelaten. Sinds enkele jaren is ze leerling verp..."
08-06-23
9.1
Kokette Katinka: Sprookje 16.1Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Maagd, Neuken, Sprookje,
" i VERTELSTER Dit is de coming of age story van het parmantige meisje Katinka. Ik heb het geschreven als eerbetoon aan mijn lieve oma Greetje, een paar jaar terug overleed ze en tot toen kwam ik heel graag iedere week een keertje..."
03-06-23
9.8
Krengerig Stiefzusje - 3: OntkrengtDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Stiefbroer, Stiefzus, Therapie,
" b Zojuist heb ik mijn stiefzusje Nathalie vastgebonden op bed achtergelaten, open en bloot, met een tril ei in d r kutje. Het hoort bij de strafexpeditie die ik tegen haar begon, omdat ze zich nog steeds ultiem krengerig gedraagt en de afgelopen jar..."
31-05-23
9.4
Krengerig Stiefzusje - 2: GenomenDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dwang, Groepsex, Met Familie, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus, Straf, Trilei, Vastgebonden, Vibrator,
" b Mijn pa en mijn stiefmoeder Ymke willen zo nodig een wereldcruise maken, daardoor kreeg ik het genoegen ruim zes weken op mijn krengerige stiefzusje te mogen passen. Nathalie, ze is nog maar net zestien jaar en misschien wel het mooiste meisje e..."
25-05-23
9.4
Krengerig Stiefzusje - 1: GechanteerdDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Kom op, it die kleren, en snel een beetje want anders doe ik het bijt ik mijn bitch van een stiefzusje toe. Enkele uren eerder heb ik haar op moeten halen uit het politiebureau, voor de tweede keer betrapt op winkeldiefstal, lingerie natuurlij..."
20-05-23
9.5
Nymfje Van De Loreley: Sprookje 15Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Duitsland, Maagd, Nymfomanie, Romantiek, Sprookje, Zus,
" b Nadat ik zoals iedere middag eerst een tijdje van het altijd mooie uitzicht vanaf de Loreley over de Rhein heb staan genieten ben ik nu in de moestuin aan het wieden als mijn tweelingbroer Andreas bij me komt staan Ach so Nymfje, d bist du Kun..."
08-05-23
9.7
White Line Fever - 4: Long Island (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Hardlopen, Neuken, New York, Tiener,
" b Sinds twee maanden ben ik verhuisd van Texas naar New York, Manhattan, om voor kinderarts te leren. Na een paar weken heb ik een leuke jongen leren kennen, Jimmy, net als ik vrijwilliger in een shelter voor daklozen. Na een tijdje werden we fuckbu..."
06-05-23
9.7
White Line Fever - 3: MarathonDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hardlopen, Neuken, New York, Tiener,
" b Om te kunnen studeren voor kinderarts ben ik verhuisd vanuit Texas naar Manhattan, naar de best wel rustige wijk Chelsea in een verder altijd op volle toeren draaiend New York. De afgelopen weken heb ik de stad wandelend, hardlopend en op de fiets..."
29-04-23
9.6
White Line Fever - 2: Nieuw BeginDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Naaktstrand, New York, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" b Mijn vriendje Chuck bracht me met mijn boedeltje van Corpus Christi naar New York City, waar ik geneeskunde ga studeren. Chuck moet van zijn dad Nicolas honderden miles verderop in Harvard een studie doen en omdat ik niet geloof dat die afstand tu..."
27-04-23
9.6
White Line Fever - 1: AfscheidDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" i Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op White Trash . i b Voor de tweede keer duw ik zijn hand weg come on Chuck, wat is er nou niet..."
23-04-23
9.5
In Het Land Der Zienden: Sprookje 14Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Klooster, Nonnen, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Rome, Sprookje,
" i Een tijdje terug daagde medeschrijver Dannyboy mij uit een verhaal te schrijven over slechtziendheid en slechthorendheid, beperkingen waar hij mee leeft. Ik ben de challenge aangegaan, maar dat viel me eerlijk gezegd nog niet me..."
08-04-23
9.7
Drie Bedriegende Broertjes - 4: Zes EerstejaarsDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontgroening, Studenten, Tiener,
" b Na de wisseltruc in onze bedden met de drie meisjes van het schoolfeest, hebben Finn, Mees en ik dat daarna nog een enkele keer gedaan, maar de kans op ontdekking werd toch te groot, waarna we er mee stopten. Wel heb ik nog regelmat..."
02-04-23
9.4
Drie Bedriegende Broertjes - 3: Dríe MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broertjes, Met Familie, Tiener,
" b Voor het eerst passen mijn drielingbroertjes Finn, Mees en ik, Kaij, onze verwisseltruc toe op drie meisjes tegelijk. We hebben op het grote schoolfeest van de hoogste klassen er alle drie een gescoord en nemen ze nu mee naar ons thuis om ze om be..."
28-03-23
9.8
Drie Bedriegende Broertjes - 2: Éen ZusjeDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Broertjes, Drieling, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten, Zus,
" b Met ons andere drielingbroertje Finn delen Mees en ik zijn eerste meisje, Yvette, waar we ons alle drie op ontmaagdden. Niet dat zij daar iets van weet, ze hoort dus bij Finn, maar omdat wij zo op elkaar lijken kunnen we ongemerkt elkaars plaats i..."
23-03-23
9.8
Drie Bedriegende Broertjes - 1: Éen MeisjeDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broertjes, Drieling, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten, Tiener, Zus,
" i Dit verhaal is een langere make over van een aflevering uit mijn serie Verwisseld van vier jaar terug. i b Als een eitje zich splitst krijg je een look alike tweeling, zusjes of broertjes. Als een van die twee eitjes zich n..."
20-03-23
9.4
Meisjes Van Hollywood - 5: Tessy, Tsjechië (slot...Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Hollywood, Met Familie, Porno, Studenten, Tiener, Zus,
" b Terwijl we in het van Paramount geleende bestelwagentje vanuit San Fernando terug toeren naar Hollywood praten we na over de seksfilm waarvan we in Pornvalley zojuist de opname bijwoonden. Symfy raakt er onderweg maar niet over uitgepraat dat Mi..."
15-03-23
9.7
Meisjes Van Hollywood - 4: Porn ValleyDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Porno, Studenten, Tiener,
" b Tijdens ons eerste gezamenlijke etentje heeft Symfy me onder tafel ongegeneerd met haar blote voet zitten opwinden, me steeds teasend tot net niet tegen mijn ballen en pik aan. Tot het moment dat de rekening kwam, juist toen ik afrekende legde ze ..."
11-03-23
9.8
Meisjes Van Hollywood - 3: Hollywood BlvrdDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, Hollywood, Porno, Studenten, Tiener,
" b Sinds anderhalve week werk ik bij Paramount en gisteravond trof ik in de centrale entr e het radeloze meisje Symfy aan, in paniek omdat ze bestolen was en geen slaapplek voor de nacht had. Ik bood haar onderdak aan in het oude motorhome dat ik op ..."
08-03-23
9.5
Meisjes Van Hollywood - 2: Sunset BlvrdDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, Hollywood, Romantiek, Studenten,
" b Ruim tien dagen geleden nam ik afscheid van Rachel, nadat we samen nog een romantische week met veel strandseks hadden in Big Sur. Inmiddels is zij terug naar de universiteit in Berkeley en ben ik in Hollywood beland. Het is nog lastig elkaar weer..."
03-03-23
9.4
Meisjes Van Hollywood - 1: Big SurDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, Hollywood, Studenten,
" i Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op Amerikaanse Meisjes . i b Rachel en ik hebben een stil strandje ontdekt en daar brengen we de meeste tijd door die we deze laatste week samen hebben. Het is zonnig weer en omdat ..."
27-02-23
9.4
White Trash - 4: Hengelen (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Met Familie, New York, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Op school is de rust weergekeerd nadat ik m n excuses aanbood voor mijn iets te heftige actie met dat filmpje van Nate zijn pik in mijn poes. Wel is het sindsdien zo dat ik qua vriendinnen ergens in between zit, mijn oude clubje ben ik kwijt, wa..."
18-02-23
9.7
White Trash - 3: VossenjachtDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Groepsex, School, Stiefzus,
" b Het afgelopen weekend was het heerlijk met George en zijn zusje Betty, mijn jeugdvrienden uit het trailercamp. Vaak worden we white trash genoemd maar je vindt nergens zoveel gezelligheid en vriendschap als hier. We hadden met Opa Joe, de grootv..."
15-02-23
9.4
White Trash - 2: JeugdvriendenDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Strand, Zus,
" b Op school heb ik me voorlopig even onmogelijk gemaakt, dankzij het filmpje dat ik aan vrienden stuurde van n close up van de pik van Nate terwijl die tussen mijn kutlippen op en neer gleed. Niet te herkennen als de mijne maar inmiddels weet de ..."
14-02-23
9.5
White Trash - 1: PikordeDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Amerika, College, School, Stiefzus, Strand,
" b Mijn dienst zit er bijna op als Bill aan mijn kassa komt staan Sam, zou jij vandaag af willen sluiten Het is weer eens mis met Joey, we moeten zo snel mogelijk met hem naar het ziekenhuis. Ik knik, natuurlijk doe ik dat. Om meer zakgeld t..."
10-02-23
9.5
De Maagdenvanger Van Hameln: Sprookje 13Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Groepsex, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Tiener,
" b Terwijl ik fluit volgen de dertien maagdelijke debutantes mij gedwee, in een rij lopen ze achter me aan. Allen zijn ze zeer welopgevoede meisjes uit de adel en de hogere burgerlijke klasse van het welvarende Hanze stadje Hameln. Omdat ieder van h..."
05-02-23
9.7
Lolita In Gevaarlijke Wateren - 3: ProoidierenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Broer, Dwang, Lolita, Met Familie, Model, Parijs, Tiener, Zus,
" b Het is al over twaalven en nadat hij me helemaal beurs heeft geneukt zet Cas mij in een taxi die me terugbrengt naar mijn hotel. Als ik in onze kamer arriveer ligt Vincent al te pitten en omdat ik bekaf ben ga ik zonder me te douchen voorzichtig ..."
01-02-23
9.7
Lolita In Gevaarlijke Wateren - 2: ReptielenDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Broer, Dwang, Londen, Milaan, Model, Tiener, Vastgebonden, Zus,
" b Ik ben in Londen om model te lopen bij een beurs voor outdoor spullen en mijn broer Vincent is mee gegaan voor de support. Tijdens de beurs die enkele dagen duurt moet ik samen met wat andere jongens en meiden drie keer per dag een kwartier de run..."
29-01-23
9.5
Lolita In Gevaarlijke Wateren - 1: RoofdierenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Londen, Model, Zus,
" i Dit verhaal is een zelfstandig vervolg op Zusje in woelige wateren . i b Het is twee maanden later, hoogzomer en ik ben in Londen om als model de runway te lopen tijdens een beurs voor alle soorten van outdoor sport. Papa en mama zij..."
15-01-23
9.4
Kerst Mozaïek - 6: Compleet (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener,
" i b Merry Christmas en een liefdevol en opwindend 2023 gewenst b In dit laatste deel is het moza ek compleet en komen de verhalen bij elkaar, dit keer verteld door de andere helft van de vijf koppeltjes. Enjoy Zazie i b Li..."
25-12-22
9.8
Kerst Mozaïek - 5: Jasmijn En BramDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. i b Gefrustreerd zie ik die leuke jongen in de verte verdwijnen, waarvan ik zeker weet dat hij onderweg was naar mij. Precies op het moment dat ik hem d..."
19-12-22
9.7
Kerst Mozaïek - 4: Max En IndyDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. i b Pinggg. Een berichtje van mijn zusje Indy, een noodkreet Max, help Kom me please please meteen halen Tjesses, wat is dit nu. Door die kabe..."
16-12-22
9.5
Kerst Mozaïek - 3: Pippa En RaviDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. i b Het wordt hoog tijd om Ravi en mijn hopeloze fix op hem uit mijn hoofd te zetten. Daarom ben ik op het aanbod ingegaan van een grote hotelket..."
11-12-22
9.8
Kerst Mozaïek - 2: Katarina En FelixDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Neef, Neuken, Nicht, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" i Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. i b Ik verheug me erop om Felix terug te zien. Mijn neef en ik zijn even oud en van ons zestiende tot ons negentiende trainden we samen in de ..."
07-12-22
9.7
Kerst Mozaïek - 1: Willem En LivvyDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener, Trein, Wintersport,
" i In 2021 plaatste ik in de weken voor Kerstmis een aantal verhalen over liefdeskoppels. Dit jaar heb ik er weer wat geschreven, want love is all around en we kunnen wel wat liefde en romantiek gebruiken in deze tijd, toch Dit Kerstverhaal i..."
04-12-22
9.7
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Groepsex, Hoer, Nicht, Oom, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht, slavin,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. i b VERGEVING Marieke, een mooi en lief maar ook na ef meisje, valt in hand..."
28-11-22
9.3
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bordeel, Groepsex, Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. i b ZONDE De zeventienjarige Marieke ontwaakt in seksueel opzicht, laat een..."
23-11-22
9.4
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse verhaal Mariken van Nieumeghen . Het had als thema s Verleiding, Zonde en Vergeving, die ook de rode lijn van dit verhaal vormen. i b VERLEIDING Verdorie, veel te mooi ..."
20-11-22
9.3
Amerikaanse Meisjes - 6: Glazen HuisDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Gay, Groepsex, Lesbienne, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten,
" b Na vandaag trek ik enkele weken in bij Rachel thuis, in het Witte Huis waar haar moeder zetelt. Nog steeds kan ik het moeilijk te bevatten hoe raar een balletje kan rollen, van Barista in Berkeley tot vriendje van de dochter van de Amerikaanse pre..."
17-11-22
9.5
Amerikaanse Meisjes - 5: White HouseDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, San Francisco, Studenten,
" b Het voelt inmiddels alsof ik in een kermisattractie zit waar geen einde aan komt. Amper twee etmalen terug was het bij Lafayette mijn enige zorg om Sarah en Belle eerlijk om beurten te neuken. En zie me nu, geboeid op de achterbank, terwijl we in ..."
12-11-22
9.5
Amerikaanse Meisjes - 4: Washington DcDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Ontmaagding, San Francisco, Studenten,
" b Ik sta op het punt mijn pik bij Rachel naar binnen te schuiven. We kwamen samen ten oosten van San Francisco in een klein motelletje op Mount Diablo terecht en daar vroeg ze mij haar te ontmaagden. Serieus, Rachel Robertson, de dochter va..."
08-11-22
9.3
Amerikaanse Meisjes - 3: Mount DiabloDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, San Francisco,
" b Bij terugkomst van ons sexy afscheidsfeestje bij het meer van Lafayette ligt Rachel Robertson, het dochtertje van de eerste vrouwelijke President van de USA in mijn bed. Naast haar zit haar bewaker Joe, die me fluisterend zijn excuses voor de inbr..."
06-11-22
9.7
Amerikaanse Meisjes - 2: Lake LafayetteDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, San Francisco, Studenten,
" b Luuk geniet sinds zijn boattrip afgelopen lente met z n Zweedse nichtjes voor het eerst weer van een meisje in zijn bed. De mooie Belle heeft net als hij een tijdelijke kamer in het studentenhuis op de campus van de universiteit van Berkeley, waar..."
02-11-22
9.8
Amerikaanse Meisjes - 1: Berkeley CampusDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, San Francisco, Studenten,
" i Dit verhaal is een zelfstandig vervolg op Zweedse meisjes. Na de woonboot naar Stockholm te hebben gebracht vertrok Luuk naar zijn pa in Amerika. i b Net als ik me bedenkt dat het flink drukker is dan normaal zie ik hoe een meisje ..."
29-10-22
9.5
Wraakgodinnen - 3: Timoria (slot)Door: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Rape, Straf, Tattoo, Tiener, Verkracht, Wraak, Zussen,
" b Timoria Straf Spannend, de dag van de wraakactie is aangebroken. Ik heb er nog eens goed over nagedacht, of ik wel goed bezig ben, maar ik m et echt iets doen. Mijn zusje Marie en haar vriend Noah kunnen niet zomaar verkracht en de dood..."
23-10-22
9.5
Wraakgodinnen - 2: PreludiumDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Douche, Extreme, Rape, Verkracht, Zus,
" b Eindelijk heb ik de guts om de verkrachting en dood van mijn zus Marie en haar vriendje Noah te gaan wreken. Al bijna drie jaren zit ik daarvoor op Krav maga , om zelfvertrouwen en vechttechniek op te bouwen, maar toch was er eerst de bedreiging ..."
22-10-22
9.7
Wraakgodinnen - 1: ErinyenDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groepsex, Rape, Verkracht, Wraak,
" b We komen net van training, als ik met mijn vriendinnen Vieve en Rom e in een nogal donkere straat een groepje van vijf jongens tegemoet loop. Ze dragen donkere hoodies waarvan ze de capuchons nog eens even extra diep over hun hoofd trekken, hun ge..."
19-10-22
9.7
Milky Way: Sprookje 11.2Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Tiener,
" b Als eerste van ons groepje van tien meiden is het mij gelukt, ik heb iemand gevonden om mee te gaan paren. Met de jongen die naast me zit, Emil, ga ik na schooltijd naar hem thuis. Ik heb nog nooit gepaard en ben benieuwd of ik het wel net zo leuk..."
10-10-22
9.3
Milky Way: Sprookje 11.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" b Mijn opdracht is om de komende tijd zo vaak mogelijk te paren, wat als ik het hier zo bekijk niet erg moeilijk moet zijn. De ene na de andere mooie jongen komt het lokaal binnengewandeld, ik had niet verwacht dat me dat iets zou doen maar drie maa..."
02-10-22
9.3
Boerenzusjes - 4: Boerenspelen (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Met Familie, Studenten, Tiener, Zus,
" b We hebben de klus afgerond, het voedselbos is aangeplant, m n zusjes klaarden samen met ons de job en nu is het party time We hebben na het zwemmen in ons blootje nog een tijdje kunnen genieten van de warme najaarszon, ons ondertussen vergapend a..."
25-09-22
9.7
Boerenzusjes - 3: BoerencomplotDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Met Familie, Studenten, Tiener, Zusjes,
" b Na een middag sjouwen met de gearriveerde bomen en struiken en vervolgens ons lekkere neukpartijtje hebben m n zusje Anke en ik gistermiddag de Chillkeet nog snel een poetsbeurt gegeven. Deze zomer waren we er nauwelijks door het over de wereld ui..."
22-09-22
9.7
Boerenzusjes - 2: BoerenseksDoor: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Rimmen, Studenten, Tiener, Zus,
" b Door vanmiddag tijdens mijn tukje mijn lul op te stijven heeft Anke de seksuele spanning weer teruggebracht tussen haar en mij. Ik baal er een beetje van want ik heb me anderhalf jaar terug van de seks met mijn zusjes los moeten wrikken, en nu lij..."
17-09-22
9.5
Boerenzusjes - 1: BoerenverstandDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Studenten, Tiener, Zomer, Zusjes,
" b Gelukkig had ik vanochtend maar een kort blokje van twee lesuren, maar als ik tegen half twaalf uur thuis kom zijn volgens mam mijn zusjes Anke en Sanne toch al vertrokken. Ze zijn naar de braakliggende akkers en weilanden bij het natuurgebied waa..."
14-09-22
9.2
Gräfin Anna Maria - 4: De Koning (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Jeugdliefde, Koning, Munchen, Parijs, Prostitutie,
" b Met oom Ernzt ben ik in het paleis van Versailles en na het diner met Prins Philip nemen we deel aan de spelletjesavond in de Grand Salon. Totaal onverwacht loop ik daar al bij de ingang Dottore Antonieri tegen het lijf, voor wie ik de hoer speeld..."
03-09-22
9.7
Gräfin Anna Maria - 3: VersaillesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Prostitutie,
" b Al na een dag of vier hunkerde mijn lichaam weer naar de stevige seks met Dottore Antonieri. Na enkele weken geen man in me te hebben gehad bracht hij vorige week met zijn enorme steekwapen mijn lichaam en geest opnieuw bij elkaar. Met ..."
31-08-22
9.8
Gräfin Anna Maria - 2: ParisDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Prostitutie, Tiener,
" b Liebchen, ik heb in deze club weer even kort wat af te handelen, wacht je hier op me vraagt oom Ernzt. Pffft Dit is al de derde keer in twee weken tijd en ik weet dat het wel een uur of langer kan duren. Ik weet k dat ik niet veel keuze heb,..."
28-08-22
9.5
Gräfin Anna Maria - 1: MünchenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Militair, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Tiener,
" b De eerste van de nieuwe maand is aangebroken, altijd weer een heerlijk moment. Op die dag wisselen de soldaten die voor het huis van oom Ernzt op wacht staan en kan ik een nieuw bedspeeltje uitzoeken. Het zijn altijd blije opgewekte jongens, omdat..."
24-08-22
9.4
Stieffamilie - 4: Koesteren (slot)Door: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" b Sinds enkele dagen hebben Noortje en Hein seks met elkaar. Aanvankelijk was het wennen en zoeken, vooral voor Hein, die nog maagd was, maar inmiddels vliegen de vonken eraf. Het lijkt erop dat ze naar elkaar op zoek waren en elkaar gevonden hebben..."
21-08-22
9.5
Stieffamilie - 3: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Noortje en Hein hebben voor het eerst samen seks. Bij Hein thuis in de huge bungalow van zijn pa werkten ze eerst intensief aan de huiswerkopdracht om als duo elkaars identiteit in beeld te brengen. Hun gesprek daarover leidde tot een h..."
17-08-22
9.7
Stieffamilie - 2: AftastenDoor: Zazie
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Noortje en Hein hebben bij hem thuis afgesproken om te gaan werken aan de huiswerkopdracht, om in tweetallen de eigen identiteit in beeld te brengen. Het is bloedheet en de afspraak om na afloop het zwembad achter in de tuin in te duiken, bloot, o..."
14-08-22
9.7
Stieffamilie - 1: OntmoetenDoor: Zazie
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Gothic, Nerd, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b De hele klas valt stil als het nieuwe meisje binnenkomt. serieus, echt, het opv llendste meisje dat ik ooit zag klein, felgroene ogen, een warrige krullenbos donkerrood haar, een paar staafjes door haar lippen, spitse tieten in een kort top..."
11-08-22
9.4
Het Gelaarsde Katje: Sprookje 10Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Halfzus, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" b Nooit had ik kunnen vermoeden dat mijn leven z anders zou verlopen. Het begon op de dag dat mijn vader zei Jeannot, ik heb een belangrijke opdracht voor je. In het bos aan de rand van het moeras wonen de genezeres van ons dorp en haar doch..."
06-08-22
9.7
Kralingen - 4: Green Is The Colour (slot)Door: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Hippie, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten, Tiener,
" b Ik n uk. Voor het eerst van mijn leven n uk ik En dan ook nog eens met het liefste meisje dat op deze wereld rondloopt, Neeltje, waar ik bijna een jaar omheen draaide voordat het gisteren iets werd tussen ons. En zie ons nou liggen hier, vers..."
13-07-22
9.6
Kralingen - 3: She Was NakedDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Festival, Hippie, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten, Tiener,
" b Sinds gisteren hebben Neeltje en ik elkaar hier op het Kralingen festival eindelijk gevonden. Bijna een jaar draaiden we allebei intens verlegen om elkaar heen en mijn vriend Paul moest eraan te pas komen om ons bij elkaar te brengen. Inmid..."
11-07-22
9.7
Kralingen - 2: You Ain't Goin' NowhereDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Hippie, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten,
" b Al bijna een jaar draai ik verliefd om Neeltje heen en nu, totaal onverwacht, ligt ze hier naast me in mijn tentje. Dit dankzij mijn vriend Paul, die klaar was met mijn getreuzel en haar bij me naar binnen dirigeerde om er te schuilen voor de reg..."
08-07-22
9.3
Kralingen - 1: White RabbitDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Festival, Hippie, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten,
" b Vanuit de academie vertrekken er vier oude BBA bussen naar Kralingen, we gaan met een flink aantal mensen op het festival af. Voor me uit stommelt mijn introductieweek groepje geinend bus nummer drie in, als mentor klim ik als laatste achter ze aa..."
06-07-22
8.9
Zweedse Meisjes - 10: Midsommar Festen (slot)Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" i Hoi lieve lezers. In Zweden wordt Midsommar , het feest van de zonnewende, uitbundig gevierd. Het is er misschien nog wel belangrijker dan Kerstmis, waar de Zweden overigens k helemaal gek op zijn. De avond van Midsommar valt op de vrijdag die ..."
24-06-22
9.7
Zweedse Meisjes - 9: Midzomernacht MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Tegenover me zitten twee meisjes die zeggen niet te kunnen slapen Op de een of andere manier ben ik ineens gebombardeerd tot de nachtportier van vierenzestig puur Zweedse meisjes van zestien en zeventien jaar oud, die in het ruim van De..."
19-06-22
9.6
Zweedse Meisjes - 8: Vierenzestig MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Onze boattrip is ten einde, Midsommar kan beginnen. En vooral, de Zweedse meisjes voor het zeilkamp kunnen komen In twee weken tijd hebben mijn nichtjes Madelin en Vicky en ik De oude dame , de vracht woonboot van mijn pa, van Amste..."
10-06-22
9.7
Zweedse Meisjes - 7: Twee MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Onze boattrip vordert, drie dagen terug vertrokken we vanaf land. Nog n etappe en dan zijn we in Stockholm, waar mijn nichtjes en ik de oude vrachtboot van mijn pa naartoe varen. Daar wordt hij op Reimersholme vlak bij het hotel van hun moede..."
06-06-22
9.7
Zweedse Meisjes - 6: Drie MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Deze ochtend vertrokken we vroeg vanuit de haven van Ystad, zuid Zweden, voor het tweede deel van onze tocht naar Stockholm. Samen met mijn nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht annex woonboot van mijn vader daar naar toe, waar hun moe..."
31-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 5: Oefening Baart KunstDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zweden,
" b Samen met mijn nichtjes Madelon en Vicky vaar ik de oude vrachtboot van mijn vader van Amsterdam naar Stockholm, waar hun moeder hem als uitbreiding van haar hotel gaat gebruiken. Inmiddels zijn we in Ystad gearriveerd, in het uiterste zuiden van ..."
25-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 4: Zweedse VerrassingDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" b Met mijn Zweedse nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht en tegenwoordig woonboot van mijn pa naar Stockholm. Daar gaat hun moeder, die de zus is van mijn pa, hem gebruiken voor groepsovernachtingen in haar hotel op R..."
22-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 3: Zweedse GirlpowerDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Met mijn nichtjes Madelin en Vicky vaar ik de oude vracht en tegenwoordig woonboot van mijn pa van Amsterdam naar Stockholm. Hij schonk hem aan hun moeder, zijn zus, die het schip wil gaan afmeren naast haar hotel op het eilandje Reimesholme, als..."
18-05-22
9.6
Zweedse Meisjes - 2: Zweeds NeukenDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zweden,
" b Met mijn Zweedse nichtjes Madelin en Vicky als matroos ben ik met de oude woon vrachtboot van mijn pa op weg naar Stockholm. Hun moeder zal hem daar gaan gebruiken als uitbreiding voor haar hotel op het eilandje Reimersholme, dat in het centrum va..."
14-05-22
9.8
Zweedse Meisjes - 1: Zweedse NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" i Na zijn 100 Boheemse meisjes en de Amsterdamse meisjes legt Luuk zich nu toe op de Zweedse meisjes. i b Tot mijn verrassing komen mijn nichtjes Vicky en Madelin op Schiphol de aankomsthal binnen gewandeld. Mijn tante had me beloofd..."
12-05-22
9.7
Alles Is Vloeibaar - 3 - Slot: Op OntdekkingDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" b Mijn tweelingzusje Nina en ik hebben soms het gevoel alsof we, toen we samen in mam aan het groeien waren, een beetje in elkaar zijn opgegaan. Alsof daardoor wie we zijn, jongen of meisje, een beetje vloeibaar is geworden. Ik liet mijn haren groei..."
27-04-22
9.7
Alles Is Vloeibaar - 2: NoodweerDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" b Al sinds onze puberteit praten mijn tweelingzusje Nina en ik over wat er met ons aan de hand is. Alsof we, toen we samen in mam aan het groeien waren, een beetje in elkaar zijn opgegaan. Alsof daardoor wie we zijn, jongen of meisje, een beetje vlo..."
22-04-22
9.3
Alles Is Vloeibaar - 1: Mijn Zusje En IkDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" b Zoals Nina daarginds stoer en verkleed als ridder door het bos sluipt zou je eerder denken dat zij de jongen is van ons twee. Soms heb ik het gevoel dat toen we samen in mam d r buik zaten er tussen haar en mij enkele genen van eigenaar zijn gewis..."
18-04-22
9.0
Erotimer - 5.2: Pioniers En Indianen (slot)Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht,
" i De Erotimer van mijn vriendje Tim heeft me naar het Amerikaanse Wilde Westen van rond achttien honderd vijftig gezapt. Ik ben terecht gekomen in Oklahoma, bij een groepje pioniers van zes jonge broers, arme immigranten uit Ierland. Ze ga..."
16-04-22
9.2
Erotimer - 5.1: Het Wilde WestenDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht,
" i Hallo, ik ben Zazie. Op verzoek van een lezer heb ik mijn allereerste serie weer opgepakt. Ik kom van origine uit Frankrijk en dankzij mijn Algerijnse moeder heb ik een lichtbruine huid, lang zwart haar en donkere ogen. Ik ben een meter achte..."
09-04-22
9.6
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.3Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Prinses, Sprookje,
" i FEESTJE Dit is mijn tweehonderdste inzending hier. Ik vind het nog steeds leuk om voor jullie te schrijven. Dus op naar de volgende honderd 128522 , lezen jullie mee X. Zazie i b Met vallen en opstaan bouwen A..."
04-04-22
9.6
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.2Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Prins, Romantiek, Sprookje,
" b Drie jaar geleden werd Asli na de dood van haar stiefmoeder verbannen uit de harem van de Sultan van het grote Ottomaanse rijk, waarna ze als hulpje in de keuken van het Topkapi paleis terecht kwam. Dankzij haar bijzondere kennis van planten werd ..."
03-04-22
9.5
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.1Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje,
" i Dit sprookje is ge nspireerd door Het lelijke Eendje van Hans Christian Andersen i b Enkele eeuwen terug, op een mooie zonnig dag, worden er in de harem van het immense Topkapi Paleis aan de Bosporus in Constantinopel twee kinderen g..."
30-03-22
9.5
Mystery Girl - 4: Home Sweet Home AlabamaDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Romantiek, Zus,
" b De schoot van Dani l is op dit moment misschien wel het fijnste plekje ter aarde. Ik ben zijdelings op hem gaan zitten, mijn billen rusten op zijn bovenbenen en ergens daaronder voel ik wel de onrust die hem heeft beslopen. Zijn pik die een tikje ..."
26-03-22
9.7
Mystery Girl - 3: Grenzen TrekkenDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Zus,
" b Ik kan me niet herinneren dat Mystery Girl ooit z n intense lading voor me had als nu. Te midden van zeventigduizend ademloos luisterende mensen heb ik het dit keer hier in Seattle opgedragen aan Dani l Coley, die midden voor me staat. Ik ..."
18-03-22
9.3
Mystery Girl - 2: NatuurgeweldDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Tiener, Zus,
" b Blijkbaar zijn we samen even kort in slaap gevallen, als ik wakker word lig ik nog op Garreth, die zijn pik nog steeds een stukje in me heeft zitten. Voorzichtig probeer ik van hem af te klauteren maar daardoor maak ik hem wakker en meteen grijpt ..."
14-03-22
9.6
Mystery Girl - 1: Beroemde BubbelDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Tiener, Zus,
" b Maar drie woorden heb ik hiervoor zinderend, dampend, stampend. Het Baltimore Stadium staat direct en totaal op zijn kop. Eerder had ik dat niet zo, dat het me bijna beangstigde, al die mensen die mij willen horen en willen zien. Ma..."
10-03-22
9.4
De Schone Slaapster: Sprookje 8Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Met Familie, Nicht, Prins, Prinses, Sprookje,
" b Ohw hoogheid kreunt het kamermeisje waar ik me op aan het uitleven ben. Wijd open ligt ze onder me en haar stevige borsten deinen soepeltjes mee in het ritme van mijn stoten, diep in haar. Het gaat nog wel even duren, rustig werk ik me toe naar..."
05-03-22
9.6
Alain En De Wonderlamp: Sprookje 7Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sprookje, Tiener,
" b Het chickje dat ik vandaag op mijn pik heb zitten, echt, cette petite poussin is het mooiste sinds weken en ze past ook nog eens perfect om mijn paal. Genietend lig ik met mijn handen onder mijn hoofd haar te bekijken terwijl zij het werk doet. IJ..."
26-02-22
9.6
Hannes En Gretchen: Sprookje 6Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Duitsland, Heks, Sprookje, Stiefmoeder, Zus,
" b De tweeling Hannes en Gretchen moeten het huis uit, Vati en Muti kunnen ze niet meer onderhouden. Vanaf nu zullen ze op elkaar aangewezen zijn b i Het is 1731 en het zijn in het Duitse Zwarte Woud bittere tijden. Om redenen ..."
20-02-22
9.5
2084 - 3: It's A New Life (slot)Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Toekomst,
" b Het was een heftige nacht, mijn rste hier. Iedereen danste, at, dronk, slikte een pilletje en neukte de sterren van de hemel. Zo n beetje de hele nacht ging het door, pas toen het in de verte al licht begon te worden vielen de meesten in slaap, ..."
15-02-22
9.2
2084 - 2: Dance The Night AwayDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Toekomst,
" b De tuin en het zwembad liggen overvol met jongeren, net als ik, naakt allemaal. Waar ik ook kijk zie ik blote lijven, jongens, meisjes, allemaal door elkaar. Net als ik is iedereen hier vandaag gearriveerd en t ch binnen n dag doen ze al de vree..."
11-02-22
9.3
2084 - 1: Sweet SixteenDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Toekomst,
" b Het is 2084, vier februari, vandaag zijn mijn broer en ik zestien geworden, ons nieuwe leven begint Voor ons allebei lag gisteren al de code met tijdstip voor onze telereis naar een van de jongereneilanden in de bus. Mijn broer heeft als bestemmi..."
04-02-22
9.0
Vurige Nichtjes - 4: Pierre (slot)Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hockey, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zussen,
" b Dit had ik nooit verwacht, dat ik met drie gewillige blote nichtjes op n bed terecht zou komen. Een cadeautje waar ik graag gebruik van ga maken. Heb ik deze week van Nathy geleerd, ik doe niet meer moeilijk over het neuken van familie. ..."
02-02-22
9.4
Vurige Nichtjes - 3: NathalyDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Nichtjes, Wintersport, Zussen,
" b Op het moment dat ik mijn neef betrapte met mijn zusje Nico op zijn pik wist ik het eigenlijk al zo heb je Pier en zo ben je hem weer kwijt. Pier is overal voor in. Ik had het daar wel even moeilijk mee, ik had het idee dat we de afgelopen dagen ..."
30-01-22
9.2
Vurige Nichtjes - 2: NicoletteDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Ruig, Zussen,
" b Op de hockeyclub gaat het er in ons team al bijna een jaar over, wie van de meiden nog maagd zijn. Ik lieg er over, dat ik t al lang doe met jongens, omdat ik niet sneu wil overkomen. Eigenlijk hield t me nooit zo bezig, maar inmiddels ben ik al..."
27-01-22
9.3
Vurige Nichtjes - 1: CharlotteDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neef, Neuken, Nichtjes, Puber, Tiener, Zussen,
" b Dit verhaal is het vervolg op Nichtjes Vuurwerk . Het begint op het moment dat de drie zusjes en hun neef nogal onverwacht met elkaar in n bed zijn terechtgekomen, naakt. Om beurten vertellen zowel Charlotte, Nicolette, Nathaly als Pierre ieder..."
22-01-22
9.3
Lieve Lady Jane - 7: Kama Sutra (the End)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Engeland, Jeugdliefde, Kamasutra, Romantiek, Zus,
" b Mijn leven is in een beter vaarwater gekomen. Iedere maand komt mijn jeugdvriend Alec naar Portsmouth en hebben we steeds weer een hele nacht om ons op elkaar uit te leven. Daarnaast geniet ik van de toenemende aandacht van de heren van Portsmouth..."
20-01-22
9.6
Lieve Lady Jane - 6: Home BestDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Jeugdliefde, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" b Mijn jeugdvriendje Alec heeft mijn voorbeeld gevolgd en staat nu bloot voor me. Pr chtig is hij en hoewel hij nog al zijn intieme beharing heeft is het bij hem juist opwindend om te zien, die korte haartjes op zijn borst en rond zijn stam. Zijn s..."
19-01-22
9.5
Lieve Lady Jane - 5: Familie LiefdeDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Broer, Engeland, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm, Vastgebonden, Zus,
" b Ruim een week terug ontving ik het bericht dat mijn echtgenoot master Robertson is vermoord door opstandelingen op zijn plantages in India. Van de ene dag op de andere ben ik nu eigenaar van zijn company en alle andere bezittingen en komen er veel..."
16-01-22
9.2
Lieve Lady Jane - 4: Huwelijk VoorbijDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Broer, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm, Tiener, Vastgebonden, Zus,
" b Meneer Robertson, sinds kort mijn echtgenoot en die ik master moet noemen, wil dat ik hem zo snel mogelijk een zoon baar. Na mijn ontmaagding heeft hij me zowel overdag als s nachts meerdere keren langdurig gepenetreerd om me te bevruchten, waarbi..."
13-01-22
9.6
Lieve Lady Jane - 3: Huwelijks Geluk?Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm, Tiener, Vastgebonden,
" b Vanmiddag pas heb ik meneer Robertson leren kennen, een paar uur later waren we al getrouwd, en zojuist heeft hij me ontmaagd. De master, want zo moet ik hem noemen, is met me getrouwd omdat ik van adel ben en hij wil dat ik zo snel mogelijk zijn..."
11-01-22
9.2
Lieve Lady Jane - 2: Huwelijk GeconsummeerdDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Engeland, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm, Tiener, Vastgebonden,
" b Meneer Robertson vindt hygi ne heel belangrijk en daarom werd ik tijdens mijn preparatie voor het huwelijk ontdaan van mijn intieme beharing. Mijn kersverse kamermeisje Sophie deed eerst mijn oksels en scheert nu voorzichtig alles weg rond mijn..."
08-01-22
9.1
Lieve Lady Jane - 1: Huwelijk GearrangeerdDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Engeland, Groepsex, Maagd, Neuken, Romantiek, Sm, Tiener, Vastgebonden,
" b De postkoets kreunt en kraakt, iedere keer als we door weer een diepe kuil of over een steen hotsen. Omdat ik in het midden van de bank zit word ik steeds of tegen de heer links naast me geduwd of tegen de wel heel erg dikke dame aan de andere kan..."
07-01-22
9.1
Nichtjes Vuurwerk - 4: Sterretjes (slot)Door: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Hockey, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Tiener,
" b Nathy bleef op Nieuwjaarsdag het afgesproken tweede deel van onze neukpartij maar uitstellen. Het is niet eerlijk om eerst iemand lekker te maken en dan steeds niet thuis te geven te geven. Daarom heb ik mijn kans maar gepakt toen ze sliep. ..."
05-01-22
9.3
Nichtjes Vuurwerk - 3: Goede VoornemensDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" b De aanhouder wint Nathaly is me blijven belagen en zojuist heb ik haar ontmaagd, dat was namelijk haar goede voornemen voor 2022 en ik heb haar geholpen het snel voor elkaar te krijgen. Ik heb dus alle weerstand laten varen, als mijn nichtje..."
03-01-22
8.9
Nichtjes Vuurwerk - 2: NieuwjaarDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" b Mijn nichtje Nathy is sinds onze vroege jeugd mijn skate maatje, maar dankzij mijn eigen stommiteit omdat ik haar zo nodig moest kussen is dat aan het veranderen. Sindsdien wordt ze net als haar twee oudere zussen meer girly en ik moet er ontzette..."
01-01-22
9.2
Nichtjes Vuurwerk - 1: OudjaarDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oud en nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Wintersport, Zussen,
" b We waren als broer en zusje, maar sinds onze crash boven op de top van de Saulire lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. Ik heb het gevoel dat ik de weg kwijt ben, m n nichtje Nathaly blijkt niet alleen maar m n skate maatje maar ook een m isje..."
30-12-21
9.3
Xmas - 5: Jozef En MariaDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Maagd, Romantiek, Roodharig,
" b Het gaat goed tot ik dit meisje vanwege gouden regel n frontaal aankijk en ik meteen maar dan ook totaal en helemaal en misschien wel voorgoed de kluts kwijt raak Niet normaal zo druk als het is. We hebben de Kerstmatinee van de Maastr..."
23-12-21
9.0
Xmas - 4: Mira En MilanDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Neuken, Romantiek, Zus,
" b Een half jaar heb ik hem niet gezien Het is Kerstavond en over een paar uur arriveert mijn tweelingbroer Milan vanuit Nijmegen, waar hij woont en studeert. Ik kijk er onwijs naar uit om hem weer te zien en te kunnen knuffelen. Als ik naar b..."
22-12-21
9.3
Xmas - 3: Teun En NadjaDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Maagd, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding,
" i Het is een behoorlijke pu nhoop aan het worden. Voor de balie van Corendon staat een rij van hier tot ginder en bij de paar andere vliegmaatschappijen die ook vanaf dit vliegveld vertrekken is het al niet anders. Af en toe schuiven we met zijn all..."
21-12-21
9.6
Xmas - 2: Lieneke En KoenDoor: Zazie
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Met Familie,
" i Hoi sus, hoe laat kom je aan Ik pik je op. X. Leo Lief 128522 Half 1. X. Lieneke Ksta op de e P voor de Empereur Ik ben totaal afgepeigerd, maar d t kikkert me echt wel op. Mijn lieve grote broer, met zijn ouwe rammel..."
19-12-21
9.3
Xmas - 1: Abel En DemiDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Kerst, Kerstmis, Maagd, Met Familie, Transgender,
" b Om wat lichtpuntjes te krijgen in de donkere dagen voor Kerstmis heb ik een aantal Kerstverhalen geschreven, steeds over een andere hoofdpersoon. Ik hoop dat je ze leuk vindt Happy Xmas 128522 X. Zazie b i Abel, doe..."
16-12-21
8.9
Grenzeloos - 4: Verliefd (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zussen,
" b We weten heel goed dat we fout bezig zijn, dat onze grenzen vervagen. Maar op de een of andere manier lijkt het dat we totaal die kant opgedreven worden, door het liefdeloze van mijn ouders, het genadeloze van Anna d r verkrachtende broers We wil..."
14-12-21
9.2
Grenzeloos - 3: HarteloosDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" b Dat jaar dat we alle drie zeventien werden verloren Anna, Evy en ik steeds meer onze grenzen uit het oog. Omdat haar broers Anna het afgelopen jaar keer op keer hebben verkracht willen we wraak en nu we sinds vanavond Bart en Thom in onze macht he..."
12-12-21
9.0
Grenzeloos - 2: RoekeloosDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" b Dat jaar dat we alle drie zeventien werden sloegen Anna, Evy en ik steeds verder los van onze ankers. Nadat ze Anna verkrachtten dreef de wraak die we op haar broers wilden nemen ons nog verder in elkaars armen, en werden we sisters in crime . We..."
06-12-21
9.3
Grenzeloos - 1: LiefdeloosDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dwang, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" b Dat jaar dat ik zeventien werd raakten we behoorlijk de weg kwijt. In m n vriendinnengroepje verkenden we onze grenzen en in het begin was het nog redelijk onschuldig, ging het om het ontdekken van onze lijven, wat je daar zoal mee kan doen. Maar ..."
02-12-21
9.0
Hoogtemeters - 11: Treza, Sophia (slot)Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Exhibitionisme, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim en zijn zusje Milou hebben afgelopen nacht in hun tentje voor het eerst sinds lang weer seks gehad. Dampende, stomende, elkaar stevig uitwonende seks, alsof ze de schade van alle voorbije maanden zonder elkaar wilden inhalen. En zo werden ze w..."
27-11-21
9.3
Hoogtemeters - 10: Milou WintDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Extreme, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b In de jeugdherberg aan het meer van Zell troffen Tim en zijn zusje Lou een groep losbandige Oostenrijkse jongens en meiden, bezig met een tracking. Na een heftige nacht vol seks zijn ze nu eindelijk op weg naar hun Italiaanse vrienden in Cortina d..."
19-11-21
9.7
Hoogtemeters - 9: Irene UitgewoondDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Uitgewoond, Zussen,
" b Het werd vanavond op het strand van de jeugdherberg een ruige toestand, met veel te veel drank en hasj en dankzij die mix n mijn vermoeidheid raakte ik aardig van de kaart. Het resultaat is dat ik nu met een Weense meid, Irene geloof ik, in bed l..."
16-11-21
9.3
Hoogtemeters - 8: Milou ArriveertDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" b Tim had seks met de zwoele doortastende roodharige Marie, maar het is hem niet echt bevallen. Tijdens zijn laatste klusdag op de camping van haar ouders heeft Bella opnieuw toenadering gezocht. b i Om twee minuten over twee arriveert m..."
13-11-21
9.5
Hoogtemeters - 7: Marie NeemtDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Bella heeft boos en jaloers plaats gemaakt voor de zwoele doortastende roodharige Marie, die het lukte Tim in haar netje te vangen. Tim en Marie hebben samen hut drie gepoetst en zijn inmiddels op een afgelegen open plekje in het bos beland. ..."
10-11-21
9.2
Hoogtemeters - 6: Marie ZietDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Dani l. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, Dani ls zusje, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Al snel laat Bella zich door T..."
07-11-21
9.0
Hoogtemeters - 5: Marie KomtDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Bella is een snelle en gewillige leerling. Hoewel ze een etmaal geleden nog maagd was krijgt ze er inmiddels geen genoeg van. En nu wil ze in hut twee leren hoe je een jongen moet pijpen. Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de oud..."
03-11-21
9.3
Hoogtemeters - 4: Bella GetemdDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim helpt klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Dani l. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, Dani ls zusje, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Dankzij een hoosbui is Tim zi..."
31-10-21
9.1
Hoogtemeters - 3: Bella In GalopDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Tim gaat helpen klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Daan. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, zij neemt in haar uppie de honneurs waar. Dankzij een hoosbui is Tim zijn ten..."
29-10-21
9.4
Hoogtemeters - 2: Bella GenomenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zussen,
" b Gisteren is Tim gearriveerd in Tirol, waar hij gaat helpen klussen op de camping van de ouders van zijn beste vriend, Daan. Over enkele weken zal ook zijn zusje Milou komen en gaan ze samen met een stel jongens en meiden uit Itali fietsen in de ..."
26-10-21
9.4
Hoogtemeters - 1: Bella HerontdektDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Tim en zijn zusje Milou zijn de hoofdpersonen in Op hoogtestage . In dit verhaal zijn ze terug. i b Een paar jaar terug moesten de ouders van mijn beste vriend zo nodig het roer omgooien. Ze kochten een verlopen camping in Tirol en vo..."
21-10-21
9.4
Broer Pimpt Zusje - 5: Voltooid (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" b De afgelopen twee weken heeft Mayke bij haar oudere broer Lawy en zijn huisgenoot Theo gelogeerd. Dankzij hun pimp Mayke all over is ze veranderd van een grijzig teruggetrokken meisje in een kleine maar fijne beauty met een oosters tintje die ..."
16-10-21
9.7
Broer Pimpt Zusje - 4: VolledigDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" b Mayke logeert in Amsterdam bij haar grote broer Lawy. Hij gaf haar toen ze enkele maanden terug zestien werd een Pimp her all over cadeau, om haar van het imago van grijs muisje af te helpen. Inmiddels is er van alles gebeurd oo..."
07-10-21
9.8
Broer Pimpt Zusje - 3: Van BuitenDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zus,
" b Mayke logeert in Amsterdam bij haar broer Lawy, hij helpt haar om haar bestaan als een grijzig en bangig muisje te veranderen. Daarvoor gaf hij haar toen ze enkele maanden terug zestien werd een Pimp her all over cadeau. Omdat alleen e..."
02-09-21
9.6
Broer Pimpt Zusje - 2: Van BinnenDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zus,
" b Mayke logeert twee weken bij haar broer Lawy in Amsterdam. Ze is steeds ongelukkiger dat ze zo n grijs muisje is, dat ze niks durft en dat ze zich voor iedereen verstopt. Lawy heeft haar daarom een pimp my little sussie all over cadeau gedaan. ..."
30-08-21
9.4
Broer Pimpt Zusje - 1: Er Op Of Er OnderDoor: Zazie
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zus,
" b Nu ik eenmaal in de trein naar Amsterdam zit vliegt het me behoorlijk aan... Tot nu toe is mijn leventje rustig en veilig, vooral omdat ik wel een klein bang muisje lijk dat schichtig alles en iedereen uit de weg gaat. Liefst ben ik zo onzich..."
27-08-21
8.8
Het Leger Van De Prins - 7: Halfzusje Gered (slot...Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Koning, Neuken, Nymfomanie, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Romantiek, Zus,
" b Ik ben bevangen door de schoonheid van het moment, de aanblik van mijn blote mooie in en inwitte halfzusje, die er met haar bos woeste rode krullen en groene ogen zo erotisch uitziet. En dat terwijl ze voor het eerst in haar leven een lul in haar..."
19-08-21
9.4
Het Leger Van De Prins - 6: Halfzusje Als NichtjeDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Koning, Nymfomanie, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Romantiek, Zus,
" b Gisteren ben ik weer gearriveerd in het kasteel van Versailles. Vandaag komt mijn extra personeel aan, waaronder Cilly, een nymfomaan kamermeisje dat altijd beschikbaar is om geneukt te worden. Ik verheug me erop Maar nu moet ik eerst naar de kon..."
10-08-21
9.3
Het Leger Van De Prins - 5: Halfzusje OntmaagdDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Koning, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Romantiek, Zus,
" b Buiten is het natuurgeweld in alle heftigheid losgebroken, en hier binnen is er ook zoiets aan de hand, met mijn halfzusje dat zich in een weinig verhullend nachtkleedje angstig tegen mijn blote lijf aan drukt b i Charles de Blanchard..."
05-08-21
9.3
Het Leger Van De Prins - 4: Broertje Pikt HoertjeDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Pik, Prins, Tiener, Trio, Zus,
" b Hoezo kan dat piepjonge sjieke adellijke meisje nou jouw hoertje zijn Die vraag brandt m n broertje Rich rd duidelijk op de lippen, als we die avond van mijn thuiskomst in ons chateau Plombis eindelijk alleen zijn en samen n goed glas C..."
01-08-21
9.5
Het Leger Van De Prins - 3: Het Franse StrijdrosDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Prins, Tiener, Trio,
" b Net op het moment dat ik klaar kom in Anne Sophie komt mijn lijfknecht Jean naast onze koets rijden. Ik fatsoeneer me snel en als ik het raam open stelt hij voor in de volgende Auberge te overnachten, op de heenreis waren we er ook. We hebben dan ..."
27-07-21
9.4
Het Leger Van De Prins - 2: Hulp Voor MontaubanDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Tiener,
" b Ondanks dat de mooie freule Anne Sophie van haar stokje is gegaan neuk ik haar ijverig door, ik kan het namelijk net zo goed als ze haar mooie hoofdje er ni t erbij heeft. Ze is nu ten minste ook gestopt met jammeren. Door bij me in te breken heef..."
18-07-21
9.3
Het Leger Van De Prins - 1: In Chateau VersaillesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Prostitutie, Tiener,
" b Onder aan de heuvel trekt het gigantische Franse leger aan ons voorbij, met daarachter een bijna even groot leger van hoeren van hoofdzakelijk jonge meiden en kerels. Ieder leger trekt ze aan, als het voorbij marcheert laten arme mensen soms lette..."
15-07-21
8.5
Bollenpellen - 2: All You Need Is Love (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Met Familie, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zomer,
" b Na een tijdje realiseer ik me dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft, dat ik nu in m n uppie bloot ben, zelfs al een keer mijn zaad heb verschoten en dat mijn stiefnichtje nog steeds in haar volle glorie gekleed is. Nou ja, volle glorie een ..."
11-07-21
9.5
Bollenpellen - 1: StiefnichtjeDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zomer,
" b Haar ogen, blauwer dan blauw zijn ze Vanaf de andere kant van de brede tafel weet ze me steeds weer te vinden met die blauwe lichtbundeltjes van d r. Haar handen als een automaat de bollen pellend, haar dromerige intens blauwe ogen als een s..."
03-07-21
8.9
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 5: Zusjes (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b Mijn opdringerige tweelingzusjes heb ik teruggestuurd naar hun eigen slaapplekken, om verder te kunnen vrijen met Zazie. Maar uiteindelijk zullen ze daar geen genoegen mee nemen, nu ze open en eerlijk hebben verteld dat ze allebei deze vakantie vo..."
19-06-21
9.4
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 4: NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b We slapen hier met zijn allen in n grote kamer, de slaapplekken afgeschermd door gordijnen. Ik voel gewoon hoe mijn zusjes met hun oren op steeltjes in hun bedden liggen te luisteren of Zazie en ik het gaan doen. Veel animo heb ik in hun nabi..."
12-06-21
9.2
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 3: ParadijsDoor: Zazie
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Tweeling, Zus,
" b Totaal geen idee wat me hier allemaal overkomt. Heeft mijn nichtje me nou verkracht Of doet ze juist alleen maar wat ik graag z u doen maar niet d rf te doen Dat was toen. Nu, dankzij zijn nichtje Zazie die er nogal vrije gewoontes op..."
06-06-21
9.1
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 2: ZazieDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Zus,
" b Dankzij zijn nichtjes die er nogal vrije gewoontes op na houden n het leven in deze stad gaat Antoine liefst nooit meer uit Parijs weg. Sinds drie jaar woont hij bij zijn oom Hugo, die kunstenaar is in Montmartre, Parijs. Wat begon als een soort ..."
01-06-21
9.3
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 1: ParijsDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Zus,
" b Over ruim twintig minuten al arriveren mijn zusjes op Gare du Nord en natuurlijk ben ik weer te laat van huis vertrokken, het is dus flink doorwerken geblazen. Gelukkig gaat het eerste deel op Montmartre heuvelaf, maar juist toen zaten alle stopli..."
28-05-21
8.7
Hollywood Boulevard - 5: Europa (slot)Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hollywood,
" b Lynsey maakt na de dood van haar vader, die films produceerde en er steenrijk van werd, een sentimental journey naar Hollywood. Daar ontmoet ze Michael, hij logeert in hetzelfde hotel. Wat ze niet weet is dat hij vanaf het vliegveld een seintje kr..."
23-05-21
9.3
Hollywood Boulevard - 4: San FernandoDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hollywood,
" b Lynsey maakt na de dood van haar vader, die films maakte, een sentimental journey naar Hollywood. Daar ontmoet ze Michael, hij logeert in hetzelfde hotel. Wat ze niet weet is dat hij vanaf het vliegveld een seintje kreeg dat er een mooi meisje in ..."
16-05-21
9.2
Hollywood Boulevard - 3: MichaelDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hollywood,
" b Lynsey maakt na de dood van haar vader een sentimental journey naar Hollywood. Daar ontmoet ze Michael, hij logeert in hetzelfde hotel. Wat ze niet weet is dat de ontmoeting door hem is gepland, hij wil haar gebruiken in een project en vooruitlope..."
08-05-21
9.1
Hollywood Boulevard - 2: BelaagdDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hollywood, Submission,
" b Lynsey onderneemt in d r uppie een sentimental journey naar Hollywood, een reis die ze eigenlijk met haar pas overleden vader had zullen maken. Gisteren arriveerde ze en vanochtend is ze op Hollywood Boulevard begonnen aan de Walk of fame , waar ..."
03-05-21
9.0
Hollywood Boulevard - 1: EngeltjeDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hollywood,
" b Als je de foto s op internet ziet is Hollywood Boulevard op zich niet eens zo heel bijzonder. Het is er druk, her en der staat een hoog opgeschoten maar verder behoorlijk zieltogende palm, er wordt veel kitsch verkocht, er staan nogal wat vreemde ..."
30-04-21
9.0
Amsterdamse Meisjes - 5: EpiloogDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Fetisj,
" i Bedankt voor jullie reacties op de Boheemse en Amsterdamse meisjes Uit deze en ook al uit eerdere berichtjes heb ik begrepen dat er een piepklein Tessy fanclubje is ontstaan en dat er na het laatste deel nog wat open vragen zijn achter gebleven. ..."
27-04-21
9.5
Amsterdamse Meisjes - 4: TessyDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Fetisj, Groepsex, Nymfomanie,
" b Luuk is na een jaar stage als cameraman in Praag 100 Boheemse Meisjes terug in Amsterdam. Hij werkt voor zijn opleiding aan de filmacademie aan een project, waarin hij aan bestaande situaties nieuwe elementen moet toevoegen. Daarvoor fotografeer..."
18-04-21
9.3
Amsterdamse Meisjes - 3: Het LieverdjeDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Fetisj, Groepsex, Nymfomanie,
" b Luuk is na een jaar stage als cameraman in Praag 100 Boheemse Meisjes terug in Amsterdam. Hij werkt voor zijn opleiding aan de filmacademie aan een project, waarin hij aan bestaande situaties nieuwe elementen moet toevoegen. Daarvoor fotografeer..."
16-04-21
9.2
Amsterdamse Meisjes - 2: Gebroken CirkelDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Fetisj, Nymfomanie,
" b Luuk is terug in Amsterdam na zijn stage in Praag zie het verhaal over de 100 Boheemse Meisjes en moest echt even wennen. Gisteravond heeft hij de stoute schoenen weer aangedaan en ging naar de Wasteland, een soort van Extravaganza club. Daar he..."
11-04-21
9.4
Amsterdamse Meisjes - 1: WastelandDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Fetisj, Groepsex, Neuken, Nymfomanie,
" i Dit verhaal is een zelfstandig vervolg op 100 Boheemse meisjes . Je hoeft dat dus niet eerst te lezen, maar het m g natuurlijk wel X. Zazie i b Luuk woont sinds enkele weken weer in Amsterdam, na zijn stage van bijna een jaar als ca..."
03-04-21
9.3
Zusje In Woelige Wateren - 6: VindenDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" i Dit is het laatste deel over de woelige wateren van Lolita. Bedankt dat tot nu zoveel van jullie haar verhaal hebben gelezen En ook bedankt voor de onwijs gave reacties op het eerste deel en alle andere daarna, whow Echt superfijn om verhalen te..."
28-03-21
9.5
Zusje In Woelige Wateren - 5: SpelenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Lolita kijkt sinds ze weer thuis is met een beetje weemoed terug op de mooie dagen in de Ardennen, waar ze met haar broer Vincent en zijn kanomaatje Bart woelige wateren bedwong. Kort na thuiskomst deed ze in Utrecht een proefsessie als model bi..."
19-03-21
9.4
Zusje In Woelige Wateren - 4: GroeienDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Het kajak avontuur in de Ardennen loopt ten einde. Lolita en Bart maken een laatste peddeltocht over de Ourthe richting La Roche en Ardenne, maar ze zijn vastgelopen tussen twee watervallen in, het water is te woelig. Iemand moet komen om ze op te..."
13-03-21
9.5
Zusje In Woelige Wateren - 3: PeddelenDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b Jongensmeisje Lolita trekt graag op met jongens, ze voelt zich meer bij h n thuis dan bij meisjesmeisjes . Ze heeft het na het nodige gedram voor elkaar gekregen dat ze met haar broer Vincent en zijn kano maatje Bart mee naar de Ardennen mag, e..."
07-03-21
9.0
Zusje In Woelige Wateren - 2: OefenenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" i Iedereen bedankt die het eerste deel over Lolita las en bedankt ook voor alle leuke reacties, fijn om ze te lezen Liefs. Zazie. i b Lolita mag na lang zeuren met haar broer Vincent en zijn sportvriend Bart mee naar de Ardennen, e..."
04-03-21
9.2
Zusje In Woelige Wateren - 1: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 22
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Lolita, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Romantiek, Zus,
" b We zijn eindelijk op weg naar de Ardennen We reizen met het barrelautootje van Bart, n goeie vriend van mijn broer Vincent, en ik heb me op de achterbank tussen alle spullen gepropt. Gelukkig heb ik niet zo veel ruimte nodig want ik ben nogal du..."
26-02-21
9.6
De Tol Van De Roem - 4: LondonDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Londen, Puber, Zus,
" b Fynn O Connor maakt met zijn vriend Eaze en hun wereldberoemde hardrock band Shout n Crows een tour door Europa. In Stockholm is hij, na hun concert, tijdens het Midsommar feest terecht gekomen in het bed van Livia. Morgen gaat de band door naar..."
20-02-21
9.5
De Tol Van De Roem - 3: StockholmDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zus,
" b Fynn en Eaze zijn met hun hardrockband Shout n Crows voor het eerst op een Europese tour en staan vanavond voor de tweede avond in het Ziggodome, Amsterdam. Eerder vandaag haalde Fynn zijn halfzusje Laury van Schiphol, zij wilde net als Fynn hun..."
13-02-21
9.5
De Tol Van De Roem - 2: Los AngelesDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zus,
" b Fynn en Eaze zijn met hun band Shout n Crows voor het eerst in Europa on tour en staan vanavond in een stampvol en zinderend Ziggo dome, Amsterdam. Fynn heeft eerder vandaag voor het eerst in zijn leven zijn Nederlandse grootouders ontmoet, en m..."
06-02-21
9.4
De Tol Van De Roem - 1: AmsterdamDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Broer, Met Familie, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" i Heel erg bedankt voor jullie reacties op De Zonnekoning Dit nieuwe verhaal gaat over een jongen die onder moeilijke omstandigheden wereldberoemd wordt en daar mee moet zien te dealen. Als je heel in de verte iemand uit de hardrock scene denkt..."
30-01-21
9.0
De Zonnekoning - 4: LorraineDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Jeugdliefde, Koning, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek,
" b Zonnekoning Louis XIV en Val rie beleven samen hun eerste liefde, die alweer enkele jaren voorbij is. Ze zijn nu beiden 23 jaar en Louis heeft aan Val rie gevraagd hem te helpen om zijn neerslachtige koningin Maria Theresia op te beuren. Dat beloo..."
22-01-21
9.6
De Zonnekoning - 3: PhilipDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Koning, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek,
" b Louis VIX, de Zonnekoning en Val rie, zijn jeugdvriendinnetje, zijn allebei zestien en verliefd op elkaar. Samen beleven ze hun eerste liefde. Zojuist hebben ze de verbouwing van het paleis van Versailles uitvoerig bekeken en nu zijn ze bij ..."
17-01-21
9.1
De Zonnekoning - 2: ValérieDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Koning, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek,
" b Louis en Val rie zijn op enkele dagen na even oud. Louis is Lodewijk de veertiende van Frankrijk, de Zonnekoning, Val rie is de dochter van Madame Sophie, chef kok van de koning. Madame Sophie is een soort van tweede moeder voor Louis, als baby kr..."
10-01-21
9.4
De Zonnekoning - 1: LouisDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Koning, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek,
" i Lieve lezers, hartelijk bedankt voor jullie reacties op Slaapkamerogen En bij deze een nieuw verhaal. Ik heb iets met geschiedenis en heb me dit keer zitten uitleven op een verhaal over De Zonnekoning . Alle feiten kloppen, maar de hoofdpe..."
05-01-21
8.9
Slaapkamer Ogen - 4: TourneeDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaapkamer,
"Allereerst HAPPY NEWYEAR voor jullie allemaal Ik hoop dat we in 2021 onze vrijheid terugkrijgen en dat we tegelijk zuiniger zullen zijn op elkaar en op ons lieve moedertje aarde, waarvan er ten slotte maar n is En, natuurlijk wens ik j..."
01-01-21
9.4
Slaapkamer Ogen - 3: SuccesDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaapkamer, Tiener,
" b Gael stormt het leven van Joney binnen en verovert haar met het mooiste compliment ever, over haar slaapkamer ogen , haar prachtige grijsgroene dromerige ogen met de sprankelende okergele spikkeltjes. In enkele uren tijds vindt ze in hem haar so..."
24-12-20
9.7
Slaapkamer Ogen - 2: Cosmic RhytmsDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaapkamer,
" i Bedankt voor jullie positieve reacties op het eerste deel van dit verhaal. Het is echt heel leuk om voor jullie te schrijven En het klopt, er is best wel snel seks, Joney is zelf ook onder de indruk van deze stroomversnelling in haar leven. Aan h..."
18-12-20
9.4
Slaapkamer Ogen - 1: GaelDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaapkamer, Tiener,
" i Bedankt voor jullie aardige reacties op 100 Boheemse meisjes En ja, misschien komt er ooit nog een vervolg over Luuk en Tessy... Dit keer wilde ik graag een verhaal schrijven met als rode draad dat mensen moeten kunnen zijn wie ze w llen zijn. Ge..."
09-12-20
9.5
100 Boheemse Meisjes - 5: SterrendomDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Groepsex, Nymfomanie,
" b Inmiddels loop ik al een paar maanden stage in Praag, als leerling cameraman bij de Barrandov studio s. Ik ben ver van huis gegaan om Roosje te vergeten en sinds kort lukt dat wat, vooral dankzij Tessy, een leuk exotisch Boheems meisje. Ik heb haa..."
05-12-20
9.6
100 Boheemse Meisjes - 4: WenceslausDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Nymfomanie, Pornofilm,
" b Ik loop stage als cameraman bij de Barrandov studio in Praag. Het is inmiddels achtentwintig september, ik ben nu een week of zes hier en het bevalt me goed. Het is s zomers in dit deel van Europa een stuk warmer dan thuis in Amsterdam,..."
28-11-20
9.5
100 Boheemse Meisjes - 3: BallerinaDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ballerina, Ballet, Fotoshoot, Groepsex, Nymfomanie, Pornofilm,
" b Momenteel loop ik stage als cameraman in Praag. Met mijn stagementor Andrej heb ik gisteravond meegelopen in de HardCore PartyClub, waar hij een bijbaantje heeft als een van de cameramannen van hun seksparty s. De bedoeling is dat ik hem binnenkor..."
22-11-20
8.9
100 Boheemse Meisjes - 2: PartytimeDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Groepsex, Neuken, Nymfomanie, Pornofilm, Rape, Studenten, Verkracht,
" b Luuk heeft dankzij Roosje in Amsterdam satyriasis opgedaan, zeg maar nymfomania voor mannen. Om haar te ontlopen vertrok hij daarom en loopt nu stage als cameraman in de Barrandov, een grote filmstudio in Praag. Uit zijn eerste stageopdracht om te..."
19-11-20
9.5
100 Boheemse Meisjes - 1: SatyriasisDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Groepsex, Neuken, Nymfomanie, Pornofilm, Studenten,
" b Luuk is op weg voor een stage bij de grote Barrandov filmstudio s in Praag. Na wat eerste stageopdrachten komt hij als cameraman terecht in de PartyHardcore Club, waar iedere week uit heel Bohemen 100 steeds weer andere meisjes naartoe komen om er..."
13-11-20
9.3
Op Hoogtestage - 3: Bonte AvondDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" i b FEESTJE b Dit is mijn honderdste inzending naar deze verhalensite. Ik ben toen ik nog studeerde een keer uit verveling over seks gaan schrijven. Ik vind geschiedenis leuk en mijn eerste verhaal ging over de Vikingen, via een tijdmachine..."
07-11-20
9.4
Op Hoogtestage - 2: Onze WielerploegDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Groepsex, Neuken, Puber, Zussen,
" i Bedankt voor al jullie leuke reacties op dit verhaal Hier is het vervolg. X. Zazie i b Wielrennen is m n lust en m n leven. Samen met mijn zusje Milou fiets ik momenteel door Zwitserland, Itali en Frankrijk, van Bazel zijn we op weg ..."
01-11-20
9.4
Op Hoogtestage - 1: Met ZusjeDoor: Zazie
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Wielrennen is mijn lust en mijn leven. Al van jongs af aan weet ik niet anders dan dat ik wil fietsen en n g eens fietsen en op mijn zesde had ik al mijn eerste wielrenfietsje. Geen wonder ook, want onze ouders fietsen altijd met ons, met tijdens ..."
24-10-20
9.3
Mijn Hackende Broertjes - 6: De PraesesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" i In dit laatste deel is Myra weer hoofdpersoon. Het verhaal verspringt een aantal weken in de tijd, de zomer is bijna voorbij. i b Hoi, ik ben Myra. Mijn tweelingbroertjes Franky en Sammy hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt ..."
18-10-20
9.3
Mijn Hackende Broertjes - 5: WisseltrucDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zussen,
" i Dit vijfde deel heb ik geschreven met Sammy als hoofdpersoon. Het begint op het moment dat zijn broertje Franky met Natasja de sauna induikt en Sammy met Joyce in de fitnessruimte achterblijft. i b Hoi, ik ben Sammy. Mijn tweelingbroer..."
10-10-20
9.4
Mijn Hackende Broertjes - 4: BeentjesparadeDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zussen,
" i Dit vierde deel heb ik geschreven met Franky als hoofdpersoon. Het begint op het moment dat zijn zusje Myra hem na haar potje eenzijdig sneuken achter laat, gefrustreerd met zijn nog zeer aanwezige odoloo deel 3 i b Hoi, ik ben ..."
04-10-20
9.4
Mijn Hackende Broertjes - 3: FireworksDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Hoi, ik ben Myra. Mijn broertjes Franky en Sammy hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt een seks app te zijn. Dat leidde eerder dit weekeinde voor het eerst in ons leven tot seks, en nog wel met elkaar Zowel mijn broertjes als ik zijn nu..."
01-10-20
9.2
Mijn Hackende Broertjes - 2: MarcusDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" i Bedankt voor jullie reacties op deel 1 Fijn om een verhaal te schrijven dat bij jullie in de smaak valt. X. Zazie i b Mijn broertjes hebben een relax app ontwikkeld maar het blijkt een seks app te zijn. Afgelopen nacht leidd..."
27-09-20
9.1
Mijn Hackende Broertjes - 1: Wij DrietjesDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" b Mijn ouders zijn flink rijk, maar daardoor zie ik ze dus ook bijna nooit. Ze zijn allebei toppers in het ontwerpen van apps, zowel voor mobiel als pc en inmiddels hebben ze een miljoenenbedrijf, waarvoor ze meestal in hun filiaal in Silicon valley..."
21-09-20
9.4
Thabo Leeuwenkop - 3: VurigDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Escort, Groot Geschapen, Grote Lul, Tiener,
" b Thabo en Richy hebben samen een gids en escortservice. Ze doen met vier Amerikaanse meiden vanuit het centrum van Kaapstad een trail naar de Leeuwenkop, een bergtop die ligt tussen de stad en de Tafelberg. Op de top zijn ze overvallen door onweer..."
13-09-20
9.1
Thabo Leeuwenkop - 2: PluspakketDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Escort, Groot Geschapen, Grote Lul, Tiener,
" b Thabo en Richy hebben samen een gids en escortservice, T R Lions enterprises . Ze doen met vier Amerikaanse meiden vanuit het centrum van Kaapstad een trail naar de Leeuwenkop, een bergtop die ligt tussen de stad en de Tafelberg. Het was hard we..."
06-09-20
9.3
Thabo Leeuwenkop - 1: T&R EnterprisesDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Tiener,
" b Mijn naam is Thabo Msukula, maar eigenlijk kent iedereen mij als Thabo Leeuwenkop. Die heb ik als bijnaam gekregen omdat ik hier in Kaapstad naast mijn studie guide ben, ik doe trails met toeristen die de Tafelberg en Leeuwenkop willen beklimmen...."
23-08-20
8.7
Zusje Unlocked In De Himalaya - 7: SlotDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, India, Neuken, Tiener, Zussen,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart 2020 India in een Lock down, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren i..."
21-08-20
9.5
Zusje Unlocked In De Himalaya - 6: AnaïsDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart 2020 India in een Lock down, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren i..."
15-08-20
9.2
Zusje Unlocked In De Himalaya - 5: AnaïsDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Zus,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart 2020 India in een Lock down, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren i..."
09-08-20
9.3
Zusje Unlocked In De Himalaya - 4: Met VierDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neuken, Tiener, Zus,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart India in een lockdown, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren in die ..."
02-08-20
9.4
Zusje Unlocked In De Himalaya - 3: CharasDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart India in een lockdown, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren in die ..."
25-07-20
9.3
Zusje Unlocked In De Himalaya - 2: MeisjesDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Zus,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart India in een lockdown, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren in die ..."
19-07-20
9.4
Zusje Unlocked In De Himalaya - 1: MalanaDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Tiener, Zus,
" b Enkele weken na Nederland ging in maart India in een lockdown, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren in die ..."
13-07-20
9.0
Resort Voor Studentes - 4: SlotDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Studenten, Trio,
" i Bastiaan i Gisteravond hebben Rafaella en ik mijn buurmeisje Mich le in ons bed weten te lokken. Het was heftig en super en geil, vooral omdat ze nog maagd was, met voor mij veel herkenning. Volgens ons heeft Mich le genoten en is ze me..."
09-07-20
9.3
Resort Voor Studentes - 3: Met VelenDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Studenten, Trio,
" i Bastiaan i Rafaella wil graag verhuizen naar mijn bed maar ik kan het bijna niet over mijn hart verkrijgen om Maaike van me af te tillen. Nog na hijgend heeft ze zich close tegen me aan gedrukt terwijl ik met mijn stijve paal nog steeds diep..."
04-07-20
9.2
Resort Voor Studentes - 2: Met DrieënDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Studenten, Trio,
" b Snode plannetjes b i Bastiaan i Als ik terugkom van het reparatieklusje ligt Rafaella gelukkig nog in mijn bed, zo te zien slaapt ze. Ik kleed me zachtjes uit maar dat maakt haar t ch wakker. Ze kijkt me blij aan, gaat op haar ru..."
22-06-20
9.1
Resort Voor Studentes - 1: Met TweeënDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Studenten, Trio,
" i Het Resort is een gebouw voor studentenhuisvesting waar alleen maar meisjes wonen. Het is van een bouwvereniging en omdat de dames er steeds vaker een puinhoop van maken is gezocht naar een huismeester die de boel moet proberen een b tje op ord..."
17-06-20
9.1
Het Inbreekstertje - 2: Pakt TerugDoor: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dwang, Groepsex, Inbreker,
" i Vanavond ben ik door drie jongens betrapt toen ik in opdracht van mijn vader uit een villa beeldjes wilde stelen. Als straf hebben ze me helemaal uitgewoond en echt, het was dubbel, het was gewoon heel grof wat ze deden maar ik heb er k van geno..."
07-06-20
9.4
Het Inbreekstertje - 1: Wordt GepaktDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dwang, Groepsex, Inbreker,
" i Mijn hele familie is crimineel, het zit in de genen, lijkt het. Iedereen steelt en fraudeert de boel bij elkaar. Nou ja, iedereen b jna iedereen, ik dus niet, ik ben blijkbaar het appeltje dat ver van de boom is gevallen. Ik wil niet dat foute pa..."
01-06-20
9.0
Woodstock - 8: Dag Drie, Het EindeDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echt kind van haar tijd, een hippie met veel seks e..."
24-05-20
9.5
Woodstock - 7: Dag TwééDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echt kind van haar tijd, een hippie met veel seks e..."
16-05-20
9.4
Woodstock - 6: Dag éénDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echt kind van haar tijd, een hippie met veel seks e..."
09-05-20
9.4
Woodstock - 5: AftellenDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echte meid van haar tijd, een hippie met veel seks ..."
30-04-20
9.5
Woodstock - 4: Hippie-drukteDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echte meid van haar tijd, een hippie met veel seks ..."
25-04-20
9.3
Woodstock - 3: De OpbouwDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echte meid van haar tijd, een hippie met veel seks ..."
18-04-20
9.8
Woodstock - 2: De RoadtripDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love en is gebaseerd op de dagboeken van mijn tante July, de oudste zus van mijn moeder. Ze studeerde in de jaren 60 in Berkeley San Francisco en was een echte meid van haar tijd, een hippie met veel seks ..."
14-04-20
9.5
Woodstock - 1: Het BeginDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hippie, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op Summer of love . Je kunt beide verhalen los van elkaar lezen maar eigenlijk horen ze wel bij elkaar. Het gaat over mijn tante July die in 1967 ging studeren in Amerika. Dankzij haar dagboeken kan ik nu het s..."
10-04-20
9.0
Locked Down Under - 3: FeestjeDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht,
" i We beleven momenteel de wereldwijde uitbraak van Corona, een moeilijke tijd. Mensen reageren daar op allerlei manieren op, het ene moment helpen ze de ander, het andere moment denken ze vooral aan zichzelf. Zoals het dus alt jd gaat, we zijn ten s..."
03-04-20
8.8
Locked Down Under - 2: De JongensDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zus,
" i We beleven momenteel de wereldwijde uitbraak van Corona, een moeilijke tijd. Mensen reageren daar op allerlei manieren op, het ene moment helpen ze de ander, het andere moment denken ze vooral aan zichzelf. Zoals het dus alt jd gaat, we zijn ten s..."
31-03-20
8.5
Locked Down Under - 1: De ZusjesDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zusjes,
" i We beleven momenteel de wereldwijde uitbraak van Corona, een moeilijke tijd. Mensen reageren daar op allerlei manieren op, het ene moment helpen ze de ander, het andere moment denken ze vooral aan zichzelf. Zoals het dus alt jd gaat, we zijn ten s..."
29-03-20
9.1
Schneewittchen Gekidnapt: Sprookje 5Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gangbang, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit is voorlopig het laatste sprookje, dit keer gebaseerd op het aloude verhaal van Sneeuwwitje. Opnieuw grotendeels uit mijn eigen duim gezogen, met dank aan een van mijn lezers die me inspireerde om het op deze manier te schrijven. Het is een be..."
27-03-20
9.1
Het Wellustige Snijdertje: Sprookje 4Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Prinses, Sprookje,
" i Dit verhaal is gebaseerd op Het dappere snijdertje , maar dan wel h l anders. Iedere gelijkenis met personen berust op toeval. Ik hoop dat je ervan geniet Liefs. Zazie. i b Dit verhaal speelt zich zo n twee eeuwen geleden af, i..."
20-03-20
9.4
Astère's Poesje: Sprookje 3Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Sprookje, Zus,
" i In dit verhaal zul je in de verte waarschijnlijk het sprookje van Assepoester herkennen, maar dan wel met een flinke door mij verzonnen twist. Ik heb het Frankrijk van de Franse koningen als plaats van handeling gekozen, maar verder berust ieder..."
13-03-20
9.0
Ali Baba's 40 Maagden: Sprookje 2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Sprookje,
" i Ook dit sprookje is door mij weer volledig uit mijn duim gezogen, maar wel ge nspireerd op duizend en n nacht. Toch berust ook nu iedere gelijkenis met landen of personen op toeval. Geniet ervan Liefs. Zazie. i b Ruim duizend jaar g..."
27-02-20
9.3
De Prinses Op De Staf: Sprookje 1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Prins, Prinses, Sprookje,
" i Dit sprookje is door mij volledig uit mijn eigen Kleinduimpje gezogen. Iedere gelijkenis met landen of personen berust op toeval. Geniet ervan Liefs. Zazie. i b Zo n twee eeuwen geleden, dus lang voordat iemand ooit nog maar va..."
20-02-20
9.2
Brexit In Brighton? Sexit!Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Engeland, Ruig, Tweeling, Vakantie,
" b Mijn moeder Madelon is nogal ontdaan door het hele gedoe met de Brexit. In 1997 werd ze verliefd op mijn pa Hans toen hij in Engeland op vakantie was. In 2000 ging ze met hem mee naar Nederland en trouwden ze, in 2002 werden mijn broer en ik gebor..."
13-02-20
9.1
Summer Of Love - 5: Hippie BikersDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Biker, Broer, Hippie, Zus,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
05-02-20
9.3
Summer Of Love - 4: Hippie FestivalDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Festival, Hippie, Roadtrip, Zus,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
25-01-20
9.5
Summer Of Love - 3: Hippie StrandDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Strand, Zus,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
18-01-20
9.7
Summer Of Love - 2: Hippie TantraDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hippie, San Francisco, Tantra,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
12-01-20
9.6
Summer Of Love - 1: Hippie TripDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: San Francisco, Zomer,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
09-01-20
9.3
All I Got Before New YearDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Zus,
" i Dit verhaal is een vervolg op All I want for Xmas . En zo lig ik op eerste Kerstdag dan tussen mijn beide zusjes, alle drie net zo bloot en close als toen we destijds als drieling in de baarmoeder van onze moeder zaten. Engeltje heeft me..."
30-12-19
9.0
All I Want For XmasDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Zus,
" b Mijn ouders zien mij als een bad boy , en misschien hebben ze wel gelijk. Hoe dan ook, toen ik vijftien werd hield ik het thuis niet meer uit en liep ik weg. Maar nu het morgen Kerstmis is heb ik een wens, ik wil het graag weer goedmaken met mijn..."
25-12-19
8.8
Ouderloos - 8: Onze ToekomstDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
08-12-19
9.5
Ouderloos - 7: Onze Broer-zus FilmDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Tiener, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
29-11-19
9.5
Ouderloos - 6: Onze FilmstudioDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
22-11-19
9.4
Ouderloos - 5: Ons VerdienmodelDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Model, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
16-11-19
9.1
Ouderloos - 4: Onze RegelsDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
10-11-19
9.2
Ouderloos - 3: Onze CommunityDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
08-11-19
9.3
Ouderloos - 2: Ons Huis BewoondDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
01-11-19
9.2
Ouderloos - 1: Ons Eigen HuisDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Rotterdam, Zus,
" i Dit verhaal gaat over een aantal soms bijna dakloze tieners die een moeilijke jeugd hadden. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol ..."
25-10-19
9.0
Hemel Of Hel - 3: Meisjes StraffenDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Straf,
" i Fijn dat je ook het derde deel van mijn verhaal gaat lezen Het beschrijft de handel met meisjes. Het is helemaal verzonnen maar ik vrees dat het de werkelijkheid wel raakt. Ik beschrijf in dit derde deel wat er k n gebeuren met de daders in h..."
22-10-19
8.8
Hemel Of Hel - 2: Meisjes OntvoerenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontvoerd,
" i Fijn dat je ook het tweede deel van mijn verhaal gaat lezen Het beschrijft de handel met meisjes. Het is helemaal verzonnen maar ik vrees dat het de werkelijkheid wel raakt. Ik beschrijf in het derde deel volgt nog wat er k n gebeuren met d..."
11-10-19
8.5
Hemel Of Hel - 1: Meisjes TemmenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Fijn dat je mijn verhaal gaat lezen Het beschrijft de handel met meisjes. Het is helemaal verzonnen maar ik vrees dat het de werkelijkheid wel raakt. Ik beschrijf in het derde deel volgt nog wat er k n gebeuren met de daders in het hiernama..."
05-10-19
8.5
Chill-keet - 6: Geven En OntvangenDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit verhaal bestaat uit zes delen, dit is het laatste. Misschien komen Jules, zijn zusjes en Anna ergens anders nog eens terug in mijn verhalen, maar nu wacht er eerst een ander verhaal, dat houdt me al een tijdje bezig. Ik hoop echt dat jullie hi..."
28-09-19
9.2
Chill-keet - 5: ProevenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
"Na het avondeten en als de klusjes achter de rug zijn gaan Anna, Ankie, Sanne en ik Kolonisten doen. Maar eigenlijk ben ik best wel moe, als we een paar gezellig potjes hebben gespeeld begin ik uitgebreid te gapen en zeg de meiden dat ik naar bed ga...."
22-09-19
9.4
Chill-keet - 4: SpelenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Op dit verhaal kreeg ik leuke reacties, met wat oproepen om nog even door te schrijven aan de serie. Thnx voor de complimenten, ik voelde me uitgenodigd en hier is dan deel vier. Hopelijk genieten jullie weer van dit vervolg over die leuke gastjes..."
12-09-19
9.0
Chill-keet - 3: KronkelenDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
"Sinds het ontmaagdingsritueel met mijn zusjes Ankie en Sanne en hun vriendin Marieke zijn we alweer een maandje verder, het is nu eind juli, hoogzomer. Zeker de helft van onze groep is op vakantie, zoals Thom en Marieke die pers en balend met hun ou..."
06-09-19
9.2
Chill-keet - 2: OefenenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
" i Dit is deel twee van de CHILL keet. Mijn tweelingzusjes Sanne en Ankie willen mij chanteren omdat ze gefilmd hebben hoe Marieke en ik elkaar ontmaagden. i Als Marieke en ik na het zwemmen nat en in ons blootje de CHILL keet binnenlopen ..."
29-08-19
8.9
Chill-keet - 1: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Zus,
"Saai . Echt, het is hier echt z ontzettend saai Ik heb het over een klein dorpje in the middle of nowhere , er is echt helemaal niks te doen en ja hoor, daar woon ik dus. Het spannendste wat er gebeurt is dat de postbode vier keer per week de..."
22-08-19
9.0
De Puberkolonie - 3: Strand-sexDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Strand,
" i Een tijdje terug vertelde een vriendin mij dit waar gebeurde verhaal over haar neefje uit zijn puberteit, het leek me leuk dat voor jullie hierop te schrijven. Het speelt zich af in Zeeland, in De Puberkolonie . Het gebouw kreeg die bijnaam omdat..."
13-08-19
9.1
De Puberkolonie - 2: WraakDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Wraak,
" i Een tijdje terug vertelde een vriendin mij dit waar gebeurde verhaal over haar neefje uit zijn puberteit, het leek me leuk dat voor jullie hier op te schrijven. Het speelt zich af in Zeeland, in De Puberkolonie . Het gebouw kreeg die bijnaam omda..."
05-08-19
8.8
De Puberkolonie - 1: Gepest,ontmaagdDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
" i Een tijdje terug vertelde een vriendin mij dit waar gebeurde verhaal over haar neefje uit zijn puberteit, het leek me leuk dat voor jullie hier op te schrijven. Het speelt zich af in Zeeland, in De Puberkolonie . Het gebouw kreeg die bijnaam omda..."
30-07-19
8.8
Verwisseld - 11: Neukmarathon YannickDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
25-06-19
8.7
Verwisseld - 10: Studentstripper ValérieDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Studenten, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
16-06-19
8.7
Verwisseld - 9 2: Zweeds Feest KristianDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Feest, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
02-06-19
8.8
Verwisseld - 9 1: Zweeds Feest KristianDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Feest, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
20-05-19
8.8
Verwisseld - 8 2: Biker ThomasDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
16-05-19
9.2
Verwisseld - 8 1: Biker ThomasDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
06-05-19
8.9
Verwisseld - 7 3: Vluchtelinge MiriamDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Vluchteling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
02-05-19
8.7
Verwisseld - 7 2: Vluchtelinge MiriamDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Vluchteling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
26-04-19
8.7
Verwisseld - 7 1: Vluchtelinge MiriamDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Vluchteling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
18-04-19
8.4
Verwisseld - 6 8: Drieling-meisje MilaDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
15-04-19
8.8
Verwisseld - 6 7: Drieling-meisje MilaDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
06-04-19
9.0
Verwisseld - 6 6: Drieling-meisje MilaDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
26-03-19
8.8
Verwisseld - 6 5: Drieling-jongen MaxDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
25-03-19
9.1
Verwisseld - 6 4: Drieling-jongen MaxDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
24-03-19
9.0
Verwisseld - 6 3: Drieling-jongen MaxDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
23-03-19
8.6
Verwisseld - 6 2: Drieling-jongen MaxDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
22-03-19
8.4
Verwisseld - 6 1: Drieling-jongen MaxDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Drieling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
20-03-19
8.4
Mind Fucker - 5: JeugdvriendenDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Hoi. Ik ben Theo en in deel 1 heb ik verteld wat me is overkomen toen ik aan het zwemmen was en vlakbij de bliksem insloeg. Vanaf die tijd kan ik mensen in hun mind kruipen en ze, door in mijn hoofd een wens uit te spreken, mijn wil opleggen. Yes,..."
08-06-18
8.6
Mind Fucker - 4: Anna In TrioDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
" i Hoi. Ik ben Thio en in deel 1 heb ik verteld wat me is overkomen toen ik aan het zwemmen was en vlakbij de bliksem insloeg. Vanaf die tijd kan ik mensen in hun mind kruipen en ze, door in mijn hoofd een wens uit te spreken, mijn wil opleggen. Yes,..."
28-05-18
8.9
Mind Fucker - 3: Anna TotaalDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Hoi. Ik ben Theo en in deel 1 heb ik verteld wat me is overkomen toen ik aan het zwemmen was en vlakbij de bliksem insloeg. Vanaf die tijd kan ik mensen in hun mind kruipen en ze, door in mijn hoofd een wens uit te spreken, mijn wil opleggen. Yes,..."
22-05-18
8.7
Mind Fucker - 2: Anna OnbereikbaarDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Hoi. Ik ben Theo en in deel 1 heb ik verteld wat me is overkomen toen ik aan het zwemmen was en vlakbij de bliksem insloeg. Sindsdien kan ik mensen in hun mind kruipen en ze door in gedachten een wens uit te spreken mijn wil opleggen. Ik ben sinds..."
20-05-18
8.9
Mind Fucker - 1: BosmeisjeDoor: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos,
"Hoi. Ik ben Theo. Ik wil je hier een heel bijzondere ervaring vertellen. Iets wat me is overkomen en wat ik nog steeds niet goed kan bevatten. Eerst kort iets over mezelf. Ik heet dus Theo en ik ben 19 jaar. Ik ben 1.85 lang en heb al zeg ik..."
18-05-18
8.8
Verwisseld - 5: Jeugdliefde BertyDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Jeugdliefde, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
07-02-17
8.3
Verwisseld - 4: Rockster AlejandroDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
02-02-17
8.9
Verwisseld - 3: Paardenmeisje EmmaDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Dieren, Paardenmeisjes, Tweeling, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
02-02-17
8.5
Verwisseld - 2: Gothic JonasDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Gothic, Zus,
" i Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien woon ..."
02-02-17
8.7
Verwisseld - 1: Zusje AnnabelDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Broer, Zus,
" i Hallo, deze nieuwe reeks verhalen gaat over mij, Joost. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien w..."
02-02-17
8.5
Erotimer - 4: BatavenDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tijdmachine,
" i Hallo, ik ben Zazie Yazhy, 23 jaar oud. Ik kom uit Zuid Frankrijk en heb een lichtbruine huid, lang zwart haar en heel donkere ogen. Ik ben 1m68 lang, slank, bijna dun maar niet te dun. Mijn borsten zijn niet zo heel groot maar wel mooi stevig, pe..."
29-01-17
8.5
Erotimer - 3: KruisriddersDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tijdmachine,
" i Hallo, ik ben Zazie Yazhy, 23 jaar oud. Ik kom uit Zuid Frankrijk en heb een lichtbruine huid, lang zwart haar en heel donkere ogen. Ik ben 1m68 lang, slank, bijna dun maar niet te dun. Mijn borsten zijn niet zo heel groot maar wel mooi stevig, pe..."
20-12-16
8.9
Erotimer - 2: AliensDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Alien, Tijdmachine,
" i Hallo, ik ben Zazie Yazhy, 23 jaar oud. Ik kom uit Zuid Frankrijk en heb een lichtbruine huid, lang zwart haar en heel donkere ogen. Ik ben 1m68 lang, slank, bijna dun maar niet te dun. Mijn borsten zijn niet zo heel groot maar wel mooi stevig, pe..."
08-12-16
8.2
Erotimer - 1: VikingenDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tijdmachine,
" i Hallo, ik ben Zazie Yazhy, 23 jaar oud. Ik kom uit Zuid Frankrijk en heb een lichtbruine huid, lang zwart haar en heel donkere ogen heb. Ik ben 1m68 lang, slank, bijna dun maar niet te dun. Mijn borsten zijn niet zo heel groot maar wel mooi stevig..."
02-12-16
8.2