63.206 Gratis Sexverhalen
Sex in Antwerpen. In deze sexverhalen staat Antwerpen centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Antwerpen sexverhalen. In deze categorie staan 28 erotische verhalen.
Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04-24
8.9
Antwerpen - 6Door: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Beffen, Betrapt, Chantage, Dieren, Jong En Oud, Kooi, Likken, Openbaar, Sperma, Stiekem,
"Het is nu zaterdagochtend. Na mijn toch wel gek avontuur met andere gasten in het hotel, ben ik eindelijk gewassen en deftig aangekleed en klaar om de dag tegemoet te komen. Nu draag ik een een sportief wit topje die mijn navel bloot laat. Daarnaast ..."
23-08-23
8.3
Antwerpen - 5Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Betrapt, Broer, Hotel, Klaarkomen, Met Familie, Naakt, Orgasme, Squirten, Stiekem, Trio, Zus,
"Gisterenavond ben ik samen met Hanne en Lexia vroeger gaan slapen omdat we gewoonweg dood op waren van vermoeidheid. Aangezien we maar 1 sleutelkaart hebben per kamer hadden we besloten dat ik vannacht bij Lexia en Hanne op de kamer en in bed zou s..."
21-08-23
9.3
Antwerpen - 4Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Drank, Jong En Oud, Openbaar, Plagen, Restaurant, Stiekem, Toilet, Verleiden, Vingeren, Vriendinnen,
"Net terug van het zwembad en de sauna van het hotel, komen we toe in onze kamer. Daar gingen we ons omkleden om daarna samen iets te eten. Voor deze gelegenheid koos ik om terug mijn rood kleedje aan te trekken. Om zeker geen koud te krijgen naar het..."
19-08-23
8.7
Antwerpen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Hotel, Jong En Oud, Openbaar, Sauna, Stiekem, Trio, Vriendinnen, Zwembad,
"Tijdens de vorige delen van dit verhaal las je hoe dat ik samen met mijn vriendinnen van school heb afgesproken om een mini reisje te maken naar Antwerpen. Nu zijn we met z n allen opgefrist en klaar om het hotel te verkennen. We wandelen al pratend ..."
17-08-23
9.2
Antwerpen - 2Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Beffen, Betrapt, Eerste Keer, Hotel, Lesbienne, Squirten, Stiekem, Vingeren, Vriendinnen,
"We zijn in de namiddag eindelijk aangekomen in het hotel. Helaas konden we enkel maar kamers voor 1 of 2 personen boeken. Wij zijn met 7 dus dat lag een beetje moeilijk. We vonden het ook niet eerlijk om n persoon alleen te laten op een kamer. Daar..."
16-08-23
9.0
Antwerpen - 1Door: Louise
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Jong En Oud, Slet, Sletje, Stiekem, Vrienden, Vriendinnen,
"We zijn intussen bijna halverwege augustus en iedereen geniet volop van zijn haar vakantie. Ik deed dit ook. De gehele maand juli heb ik mij kunnen amuseren door actief te werken als animatrice op het speelplein. Het is namelijk zalig om buiten te ge..."
14-08-23
8.9
Shoppen In Antwerpen - 4Door: Foxxie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren, Winkelen,
" Op je knie n je weet wat je moet doen Nancy zette haar benen uit elkaar pakte mijn hoofd vast en drukte me naar haar kutje. Likken, en wel goed. Direct stak ik mijn tong uit en begon aan het kutje van Nancy te likken. Ik p..."
01-04-23
8.8
Shoppen In Antwerpen - 3Door: Foxxie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Onderdanig, Uitdagen, Vingeren, Winkelen,
" Komt u maar ze hield de deur open en met een armgebaar gaf ze aan dat we naar binnen konden. Nancy liep direct naar binnen, ik bleef een beetje overdonderd staan. Mede omdat ik niet wist wat er achter die deur zich zou bevinden. B..."
23-03-23
8.9
Shoppen In Antwerpen - 2Door: Foxxie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren,
" Nou dit wordt een leuk dagje Antwerpen zei Nancy en ze gaf me een kus vol op mijn mond. Ik trok de Lush uit, Nancy gaf me een busje toy cleaning uit haar tas. Maakte hem goed schoon en duwde hem terug in het doosje. Zo die hee..."
07-03-23
8.8
Shoppen In Antwerpen - 1Door: Foxxie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren,
"Woensdagmiddag, Nancy belde mij op het werk met de vraag of ik zaterdag iets te doen had. Tot nu toe geen plannen Mooi bij deze ben je bezet we gaan shoppen Ok gezellig, waar gaan we heen en hoe laat Rond uurtje of 10 ben ik ..."
24-02-23
8.8
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bordeel, Groepsex, Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. ZONDE De zeventienjarige Marieke ontwaakt in seksueel opzicht, laat een..."
23-11-22
9.4
Antwerpen - 2Door: Lovely Coen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen,
"In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe ik heerlijk heb verwend in een hotel in Antwerpen, ze was geblinddoekt en geboeid. heeft de opdracht om alle opdrachten die ik geef op te volgen Als we uit bad komen, waar we elkaar heerlijk he..."
05-03-21
8.8
Antwerpen - 1Door: Lovely Coen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Beffen, Pijpen, Vreemdgaan,
" Voor B. Oh wat zijn we fout, jij een heerlijke vrouw van 34, een heerlijk vrouwelijk lichaam, donker haar en een kutje dat altijd nat is, ik 47 jarige zakenman donker blond en stevig gebouwd, beiden hebben we een relatie waarin we g..."
03-03-21
8.7
Fotoshoot In Antwerpen - 8: SlotDoor: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Beffen, Dochter, Fotoshoot, Moeder, Vader, Zoon,
"Eva begeleidt ons naar het cafe van haar oom. Deze opent vanaf 6u zijn deuren om personeel van omliggende kantoren te voorzien van koffie of ontbijtje. Vooral nu in de zomer zit zijn buitenterras stampens vol. Binnen kan je ook zitten bij de bar of i..."
25-05-20
8.8
Fotoshoot In Antwerpen - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Broer, Fotoshoot, Nicht, Pijpen, Zus,
"mijn vrouw Corry toen 41j 1.67m, blanke huid, vol slank, mt.38, cup E, grote bruine tepels, geschoren kutje, kort blond haar tot op haar schouders. De wekker gaat af om kwart over 4. Vroeg dat is het wel. Ik lig in bed met Louise tussen mi..."
21-05-20
8.8
Fotoshoot In Antwerpen - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Beffen, Fotoshoot, Pijpen, Receptioniste,
"Om 9u zitten we allen gedoucht en wel aan de keukentafel. We drinken nog wat en lopen op mijn foto camera de foto s nog even door. De meiden hebben best wel wat foto s gemaakt van mij en ten slotte ook Corry in actie. Het zien van bepaalde standjes b..."
19-05-20
9.1
Fotoshoot In Antwerpen - 5Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Dochter, Fotoshoot, Pijpen, Schoonzoon, Vader,
"De kerkklok slaat net half 7 als Ella terug komt. Volledig aangekleed in een zomers wit jurkje. Het jurkje is een klein beetje doorschijnend en je ziet dat ze er niets onder draagt. Ze komt op mij af lopen met een kommetje. Heerlijke soep zegt z..."
13-05-20
8.9
Fotoshoot In Antwerpen - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Fotoshoot, Pijpen, Zus,
"Guy en Gerome zijn duidelijk tevreden en besluiten de douche op te zoeken. Ik en Astrid maken Ella los, ze valt letterlijk voldaan in onze armen. We leggen haar op het grote bed, haar lichaam beeft nog na, voelt zweterig en klam aan. Tussen haar bene..."
11-05-20
9.3
Fotoshoot In Antwerpen - 3Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Dochter, Fotoshoot, Vader,
"Nadat ik Carolien had betaald liepen we verder door de stad Antwerpen naar het appartement van Ella en Guy. Ondanks dat ik het pad niet ken in deze stad had ik snel in de gaten dat Astrid dit omweggetje vooraf had beraamd, daar we met een boogje verd..."
08-05-20
9.1
Fotoshoot In Antwerpen - 2Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Beffen, Fotoshoot, Nicht,
"Je bedoelt Sofie, zeg ik tegen Ella. Nee, Sofie is de jongste, zij is 16, maar was vandaag verhinderd. Ik bedoel Astrid, ze scheelt op 4 dagen na precies 1 jaar met Sofie. Het zijn mijn halfzusjes, ze hebben een andere vader dan mij en Noah. Ik h..."
07-05-20
8.8
Fotoshoot In Antwerpen - 1Door: Simpel
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Broer, Fotoshoot, Pijpen,
"Ik ben Freelance fotograaf en al meer dan 20 jaar actief. Het fotograferen van mensen in welke vorm dan ook straat , concert , model reportage boeit mij het meeste. Soms doe ik ook mee aan fotowedstrijden, gewoon om te kijken of de jury mijn s..."
04-05-20
8.8
Inge Wil Bij SadizzmusDoor: Sunnymirt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bdsm, Sm,
"De lichten van de stad schieten snel aan de taxi voorbij. Het miezert en de herfst heeft de meeste bladeren al van de bomen gerukt. Antwerpen oogt een beetje triest in deze tijd van het jaar. De taxi rijdt met hoge snelheid over de Amerikalei het cen..."
04-02-20
9.2
Op Kot In AntwerpenDoor: WB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen,
"Het is vrijdagavond. Ik loop over straat richting het herenhuis waar ik verblijf tijdens het academiejaar. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het al 17 48 is. Ik vloek zachtjes binnenmonds. Enkele minuten later kom ik buiten adem toe op mij..."
01-10-16
7.2
AntwerpenDoor: Rosana86
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen,
"Elf weken... Dat is hoe lang we samen zijn nu.. Ik in scheiding.. moeder van twee kleine kindjes.. hij single.. al een jaar of zeven. Per toeval elkaar ontmoet bij het rondneuzen op een website en sneller dan we konden verwachten nu aardig s..."
16-12-13
7.4
Geil Weekend AntwerpenDoor: Orange
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Antwerpen,
"Het was al weer een tijdje geleden dat we iets leuks hadden gedaan dus besloten we samen een weekendje weg te gaan. Hotelletje geboekt, tas gepakt, kids bij opa en oma gestald en s morgens rond negen uur vertrokken. Op mijn verzoek had Eva een blauw ..."
30-05-10
7.9
Hoeren Van De MotorclubDoor: Socrates
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Antwerpen, Hoer, Motor, Prostitutie, Slet, Sletje, Tent, Trio,
"Ik ben Ineke en ben een blonde vrouw van 28 jaar en heb sinds 4 jaar een vaste relatie met Hans. Sinds vorig jaar ben ik in contact gekomen op vakantie met een club motorvrienden in Antwerpen. Hans en ik zijn een paar keer mee geweest naar clubdagen ..."
17-10-07
7.4
Alleen In AntwerpenDoor: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen,
"Hallo iedereen, enkele weken geleden had ik een afspraak met vrienden om een nachtje te stappen in antwerpen. We zouden eens de bloemetjes buiten zetten, een stevige pint drinken en natuurlijk de vrouwtjes versieren. Met zijn vieren trokk..."
14-07-07
7.0