62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Deze mannen en vrouwen van 50 plus zijn in de bloei van hun leven en laten zien wat jarenlange ervaring kan doen met je! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis 50 Plus sexverhalen. In deze categorie staan 128 erotische verhalen.
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04-24
9.0
Gaf Jointjes Aan Een 50 Jarige VrouwDoor: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Neuken, Pijpen,
"Met mijn vriend waren wij de hele dag aan het gamen geweest, met mijn ook 24 jarige vriend, en natuurlijk wat gebruikt, maar ik had nog meer behoefte toen mijn vriend weg was, dat was sex anders neukte ik mijn 42 buurvrouw paar keer in de week, maar..."
13-03-24
7.3
Moeder Kristy En Dochter Karina - 5: Sexlessen 5Door: Spuiter84
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 50 Plus, Aftrekken, Anaal, Beffen, Collega, Dochter, Eerste Keer, Klaarkomen, Moeder, Spuiten, Vingeren, Vreemdgaan,
"Dank voor fijne reacties op de voorgaande verhalen Ik zal mijn best doen de huidige kwaliteit voort te zetten Heeft even geduurd voor ik weer een nieuw verhaal ben gaan schrijven, moest nog wat inspiratie opdoen voor dit verhaal en de volgende verh..."
10-02-24
9.5
Moeder Kristy En Dochter Karina - 4: Sexlessen 4Door: Spuiter84
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 50 Plus, Aftrekken, Anaal, Beffen, Collega, Dochter, Eerste Keer, Klaarkomen, Moeder, Spuiten, Vingeren, Vreemdgaan,
"We gaan weer verder waar het vorige verhaal is gebleven. Kristy en Karina waren op mijn hotelkamer langs geweest en het duurde niet lang voor wij geil met elkaar bezig waren. Na beide dames verwend te hebben namen zij mij onderhanden en dat eindigd..."
03-01-24
9.5
Moeder Kristy En Dochter Karina - 3: Sexlessen 3Door: Spuiter84
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 50 Plus, Aftrekken, Beffen, Collega, Dochter, Klaarkomen, Moeder, Spuiten, Vingeren, Vreemdgaan,
" In het eerste verhaal hebben we gelezen hoe ik en Kristy elkaar lekker hebben geholpen. Het tweede verhaal was meer vanuit het oogpunt van Kristy en Karina hoe zij het avontuurtje hadden beleefd. Duidelijk is geworden dat Karina een eigen wil heef..."
22-12-23
9.5
Moeder Kristy En Dochter Karina - 2: Sexlessen 2Door: Spuiter84
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 50 Plus, Aftrekken, Collega, Dochter, Moeder, Spuiten, Vingeren, Vreemdgaan,
"Wauw Deel 1 is zo te zien goed ontvangen, dus tijd om een deel twee te gaan schrijven Op het einde van deel 1 hebben Kristy en ik een stout moment samen beleeft. Kristy is lekker op mijn vingers klaargekomen en ik heb een lekkere lading warm zaad o..."
18-12-23
9.2
Moeder Kristy En Dochter Karina - 1: Sexlessen 1Door: Spuiter84
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 50 Plus, Aftrekken, Collega, Dochter, Moeder, Spuiten, Vingeren, Vreemdgaan,
"Op mijn werk is de ratio tussen man en vrouw redelijk gelijk, dus ik kom in contact met redelijk wat dames. Ik klik altijd met iedereen wel en kan het goed met ze vinden. Gelukkig weten zij niet dat ik wel eens over ze fantaseer en een van die fantas..."
16-12-23
9.3
Mijn Nieuwe LevenDoor: Sandra1973
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Slet, Sletje,
"Mijn naam is Sandra, ik ben 50 jaar oud. 2 jaar geleden is mijn man overleden en hij heeft mij goed achtergelaten. Hierdoor hoef ik niet meer te werken en kan ik doen en laten wat ik wil. Ik heb voor mijzelf besloten dat voorlopig geen relatie meer w..."
25-10-23
8.5
Schoonmoeder En Haar Eerste TrioDoor: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Schoondochter, Schoonmoeder, Trio,
"De volgende ochtend ging ik vroeg aan het werk. Ben je wel op tijd terug want Nelly komt op visite zie Anneke met een knipoog. Na een aantal klanten te hebben bezocht kwam reed ik rond 15.00 uur de straat weer in. Van te voren even gebeld dat ik eraa..."
04-09-23
9.1
Schoonmoeder En De KrantenjongenDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Krantenjongen, Schoonmoeder,
"Nadat ik Nelly had afgezet reed ik naar het huis van Anneke, mijn schoonmoeder. Sam lag al in bed. Anneke zei nog een borrel voor het slapen gaan doe je mee Voorruit dan maar, best zin in na een dag de BOB te zijn geweest. Anneke zat met opgetrokke..."
02-09-23
9.1
Schoonmoeder En De Blauwe SlipDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Creampie, Opa, Schoonmoeder, Zonder Slipje,
"Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Anneke was geweest. Eind van de week ga ik weer naar haar toe voor een aantal nachten maar eerst vanavond nog de verjaardag van mijn vrouw Sam. Nelly en haar man, de broer van Sam, en mijn schoonmoeder war..."
29-08-23
9.3
Schoonmoeder Verrast MeDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Schoonmoeder,
"Deze keer begin ik met een terugkijk wat er de afgelopen 6 maanden geleden is gebeurt in relatie met Anneke, mijn schoonmoeder. Een vijf of zestal keer hebben we samen wat spannende momenten gehad telkens, als ik bij haar logeerde in verband met werk..."
28-08-23
9.3
Schoonmoeder Leert SnelDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Beffen, Gluren, Klaarkomen, Kontje, Lul, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzus, Vreemdgaan, Winkel, Zwager,
"Het was al een tijdje geleden dat ik bij mijn schoonmoeder ging logeren maar nu was het eindelijk zo ver. Ze wist dat ik kwam en ik hoopte dat zij zich herinnerde wat ik haar had opgedragen. Zo woont in een vrij drukke straat. Ik belde aan e..."
26-08-23
9.2
Schoonmoeder Krijgt LesDoor: Sjak
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Billen, Jurk, Milf, Pijpen, Schoonmoeder,
"Nog steeds op bezoek bij mijn schoonmoeder en nog steeds heeft ze niets gezegd. Een paar avonden verder na het douchen weer hetzelfde recept. Weer ging ik onder de lakens achter Anneke liggen. En weer speelde ik met de tepel van Anneke. Mijn..."
24-08-23
9.0
SchoonmoederDoor: Sjak
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Borsten, Douche, Logeren, Lul, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Zwager,
"Mijn vrouw komt uit een gelovig gezin en een pappa s kindje. Toen haar vader plotseling overleed was ze ook zeer verdrietig. Haar moeder echter reageerde alsof het leven stil stond. Niks was goed en bij alles werd gezegd er is niks meer aan zonder pa..."
23-08-23
8.6
Een Onbevredigende DagDoor: Henk17952
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Buitensex, Jong En Oud, Milf, Pijpen, Vreemdgaan,
"Vandaag moest ik voor een studie naar Utrecht, ik baal daar altijd van. Bijna anderhalf uur rijden en nog in de spits ook, waardeloos, maar het moest voor mijn werk. Oh, ja even voorstellen, Ik ben Annette, getrouwd met Henk en we zijn beid..."
27-06-23
8.2
De Rijpe MaagdDoor: Henk Ardon
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 plus, Beffen, Buren, Likken, Milf,
"Vreemdgaan was iets wat ik alleen online deed. Hoewel ik veel van mijn vrouw houd was het libido van mijn vrouw in de overgang tot een dieptepunt gedaald. We werkten allebei 4 dagen in de week, maar niet op dezelfde dagen, waardoor ik elke week een d..."
19-06-23
8.5
Het Nieuwe Ras - 4: Angst Om Rane Te VerliezenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Slaaf, Tiener, Toekomst,
"Vroeg in de ochtend, bij het eerste licht, word ik opgeschrikt door het hoge geluid op het scherm in de slaapkamer. Mijn mond is droger dan ooit, waarschijnlijk nog van Ranes heerlijke kwakje. Ik heb mijn tanden niet willen poetsen voor het slapen ga..."
16-06-23
9.0
Het Nieuwe Ras - 3: Ubermensch En SeksobjectDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Toekomst,
" Ubermensch en Seksobject Nakito liet Rane voorgaan naar de slaapkamer. Hij bewonderde het slanke lichaam van de Expi en vooral de benen, die lang waren in verhouding tot de romp. Ranke en toch stevige benen in ragfijn zwart kant dat m..."
15-06-23
9.3
Het Nieuwe Ras - 2: 2084, Gemanipuleerd DnaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Tiener, Toekomst,
"De rijzige gestalte van Nakito Muramari boog zich over het scherm waarop hij kon zien hoe de jonge Rane, zijn grootste triomf in de zoektocht naar een nieuw mensenras, plaats nam in de cabine van het luchtkussenvoertuig. De Expi zou in amper een uur ..."
13-06-23
9.4
De BurenDoor: Henk17952
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Buren, Buurjongen, Jong En Oud, Milf, Pijpen, Slet, Sletje, Trio, Vreemdgaan,
"Vandaag zou er weer een pakketje binnenkomen, maar helaas waren wij niet thuis. We hadden wat lingerie en een jurkje besteld en we wilden het wel heel graag voor het weekend binnen hebben. Dit omdat we zaterdag voor de eerste keer naar een parenclub ..."
16-05-23
8.3
Milf Bij De ScoutingDoor: Stampertje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Jong En Oud, Milf, Prostitutie, Puber, Scouting, Vreemdgaan, Vuistneuken,
"Sinds kort wonen wij in een dorpje in Drenthe. Ik ben Jolanda en ben 57 jaar. Heb een thuiswerk job van ongeveer 20 uur per week. Mijn man heeft een fulltime baan en ik ben dus iedere middag vrij en alleen thuis. Om met de mensen i..."
15-05-23
8.2
En Dan Ben Je 50 - 4Door: Petra18465
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Milf, Trio,
"Voor de vierde keer in drie maanden hadden we een afspraak geregeld en gek genoeg voelde ik dit keer weinig spanning. Op maandagmorgen werden we wakker en ik merkte dat Joost al opgewonden was. Hij begon mijn rug te strelen en langzaam ginge..."
16-05-23
8.7
55 En Afgeneukt In De SportschoolDoor: Clithood68
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Anaal, Kontje, Kut, Kutje, Rimmen, Sportschool, Trio,
"Sportieve vrouw, goed in vorm maar niet meer cht strak. Zouden mannen mij nog lekker vinden, zouden ze me nog doen Ik besluit het te gaan testen in de sportschool waar ik les geef. Er zijn nieuwe leden en wie weet zitten daar lekkere ker..."
30-04-23
8.3
En Dan Ben Je 50 - 3Door: Petra18465
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus,
"Na onze tweede afspraak bleven we fantaseren. Joost wilde toch echt wel een donkere man. Een van de eerste verhalen die hij las ging over een stel dat op vakantie was in Gambia, waar zijn vrouw door 2 donkere mannen werd genomen. Zo is zijn fantasie ..."
30-04-23
9.0
En Dan Ben Je 50 - 2Door: Petra18465
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Escort, Satisfyer, Trio,
"Het was inmiddels 5 weken geleden dat mijn man Joost me verraste met een afspraak met David op mijn verjaardag. De afgelopen 5 weken leefden we in een roes, we hadden zo vaak seks, we konden niet van elkaar afblijven. Op de manier waarop hij me gebra..."
13-04-23
8.4
En Dan Ben Je 50 - 1Door: Petra18465
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Oma, Trio,
"Laat ik me voorstellen, ik ben Lincy en vandaag ben ik 50 geworden. Ik ben een volle vrouw die niet onzeker is en al vanaf mijn 14e bij haar partner is, Joost hij is 54. We zijn alle twee onervaren wat betreft andere partners. Ikzelf heb nog noo..."
30-03-23
8.3
Wilde Omasex Met Een Blonde SurferboyDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Baarmoeder, Badpak, Cumshot, Gymlerares, Loverboy, Oma, Plas, Plassen, Yoga,
"De oude Shirley was een deftige statige dame van maar liefst achtenzeventig jaar oud die lichamelijk nog steeds in topconditie was omdat ze vroeger gymlerares was geweest en bij wijze van hobby haar vak nog steeds bijhield. Ze zag er nog ste..."
17-12-22
8.4
Sarah 50 JaarDoor: Henk17952
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Bioscoop, Gangbang, Milf,
"Vandaag is het dan zover, 50 jaar, Sarah, dan is het de tijd voor een speciaal cadeau. Wat ze wou hebben was wel iets heel speciaals, iets dat je niet zomaar in de winkel kunt kopen...ik moest er we een actie voor ondernemen. Zutphen, waar w..."
09-12-22
7.9
Laatste Dag Op De CampingDoor: Hotstel50
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Blinddoek, Camping, Dieren, Massage, Milf, Paarden,
"Onze laatste middag op Le Ran, Het was zondagmiddag, en de volgende dag zouden we vertrekken van Le Ran. een swingerscamping in Zuid Frankrijk Jan had mij beloofd me nog een uitgebreide massage te geven. Naast onze caravan hadden ..."
02-11-22
8.2
Tantes In BontjassenDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Bont, Tante,
"Toen ik nog in de puberteit zat, ik had amper schaamhaar, had ik mijn zwemdiploma gehaald. Ik had twee suikertantes die altijd fooi gaven voor als je het gehaald had. Ze woonden samen, waren vrijgezel, schatrijk en volgens mij waren ze 50 ..."
16-08-22
8.0
De Vrouw Uit De SupermarktDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Het is warm vandaag en ik en in een short en in een strak hemdje naar de supermarkt te gaan voor wat boodschappen. Ik ben een man van 50 en net een beetje grijzend aan het worden. Ik loop van de parkeerplaats naar de ingang en hoor het slotje van mi..."
15-08-22
7.8
Kost, Inwoning En Seks - 11: Partouze En EindspelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Anaal, Beffen, Jong En Oud, Oraal, Orgie, Plas, Plassen, Sm,
"Eens de kluwen van die zeven lichamen min of meer uit elkaar kwam, ging iedereen over in seks met twee of drie. Omdat de anderen druk bezig waren met elkaar, bleven Laura, Kirsten en ik aanvankelijk toekijken. Maar toen kwam Loretta over de matrassen..."
17-07-22
8.9
Kost, Inwoning En Seks - 10: Een OrgieDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Jong En Oud, Likken, Orgie, Rimmen, Standje 69, Voorspel,
"Ik wandelde terug naar de villa en zag dat Eddy bij de garage op mij stond te wachten. Dennis, kerel, ik heb alles voor vanavond geregeld. Het zal voor jou en voor de meiden een verrassing zijn. Laten wij, mannen, maar een lichte maaltijd g..."
16-07-22
9.1
Kost, Inwoning En Seks - 5: Dennis PuzzeltDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster, Jong En Oud,
" Dennis zoekt oplossingen voor zijn vrouwen Na een maand probeerde ik alles eens op een rijtje te zetten van wat er ondertussen in huis gebeurd was. De problemen die zich begonnen voor te doen, waren echter luxeproblemen. Drie vrouwen ..."
13-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 3: Eindelijk Onder DakDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" Eindelijk onderdak Nadat Dennis, een gescheiden zakenman, een advertentie geplaatst had voor een inwonende huishoudster om voor hem te koken, met daarbij de suggestie dat extraatjes in natura konden overeengekomen worden, ontving h..."
09-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 2: LorettaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" Kost, inwoning en seks deel 2 Loretta Stipt om vier uur in de namiddag ging de bel en daar stond ze Loretta, de tweede dame met wie ik een sollicitatiegesprek zou houden en die hopelijk mijn huishoudster zou worden. Hoewel ze al 5..."
09-07-22
9.1
Honden OntmoetingDoor: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Ik Marianne 52jaar dacht dat ik mijn man 54 eindelijk in beweging zou krijgen, wij pasten een paar week op de hond van mijn zus,maar een enkele keer liep hij mee, steeds een smoes wil dat graag zien op tv, en bleef onder uit gezakt op de bank zitten,..."
27-06-22
8.1
Mijn Geile MilfDoor: Sexywendy65
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Hoer, Jong En Oud, Milf, Prostitutie,
"Ik ben al enkel jaren met Wendy getrouwd ze is 11 jaar ouder dan mij. Ik prijs mij heel gelukkig met haar want ze heeft alles wat een man maar kan wensen ze kleed zich heel opwindend voor mij met nylons, stiletto s en korte jurkjes. We hebben nik..."
14-06-22
7.4
Oud En Jong En GretigDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Corona, Jong En Oud, Lockdown, Neuken, Quarantaine, Weduwe, Weduwnaar,
"Dan maar weer lopen. Een stevige wandeling maken over de Vest, het park dat rondom de oude stad loopt. Niks is open, je kunt nergens naar binnen, maar hij weet onderweg een coffee to go plek waar je wat kunt drinken. Als hij daar staat herkent hij ha..."
28-01-22
8.7
Thijs Heeft Een Probleem - 3Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Moeder, Sperma, Zoon,
"De volgende behandeling zou pas op maandag plaats kunnen vinden. Het weekend kroop voorbij. Dokter Dingsda had verplichtingen elders maar in gedachten was hij bezeten van zijn nieuwe onderzoeksobject , zoals hij het voor zichzelf formuleerde. Zijn g..."
23-01-22
9.3
BuurthuisDoor: Stampertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Partnerruil,
"Na jaren voor een baas te hebben gewerkt wilde we iets heel anders. We hebben in een kleine gemeente een leuk buurthuis kunnen pachten. Het gebouw heeft twee zaaltjes en een gezellige bar en een fijne zithoek met tv en radio. Op aan..."
18-11-21
8.7
Het Meisje Van De Supermarkt - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dochter, Supermarkt, Tweeling, Vader, Zussen,
"Thuis had haar moeder gevraagd wat er allemaal was gebeurd, want ze had toch wel een zwaar vermoeden. Ze vroeg direct op de man vrouw af of er sprake was van strippoker en Fleur was direct bevestigend hierover. Dacht ik het niet, zij haar moeder. N..."
03-09-21
8.9
Verrassing Van Mijn MeesteresDoor: Bi-Geil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Meesteres, Sperma,
" Dit verhaal gaat over een sessie bij mijn Meesteres. Deze sessie heb ik ongeveer een jaar geleden ondergaan en vind ik nog steeds erg geil wat er toen is gebeurd en daarom schrijf ik dit nu. Ik, Albert 50 had weer eens een afspraak m..."
27-05-21
8.7
Op Stap Met Mijn Schoonzus - 9Door: Mystique66
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Buitensex, Duitsland, Groepsex, Milf, Pijpen, Schoonzus,
"Na onze vakantie in Spanje waren er weer wat rustige weken aangebroken. We hadden wel regelmatig een lekkere trio en we genoten van elkaar op allerlei manieren. Terrasje , restaurant, zon, zee en strand. Dingen waar je ontspannen en..."
15-05-21
9.1
58 Jaar, Maar Wat Een Man Zeg!Door: Marijke
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Gisteren kwam er een man van 58 jaar langs, die zich wel eens flink wilde uitleven op mij. Hij had de fantasie zijn dochter te neuken, maar wilde dit in werkelijkheid natuurlijk niet doen en dus vroeg hij mij, of ik zijn dochter wilde spelen. Ja hoor..."
14-05-21
7.9
Op Stap Met Mijn Schoonzus - 7Door: Mystique66
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Schoonzus,
" In deze aflevering gaan we niet echt op stap maar hebben we het ook over de reality waar we als 50 koppel 1 zoal mee te maken hebben We waren alweer een tijdje terug uit Parijs en het leven ging weer z n gangetje. Met z n ..."
26-04-21
8.7
Op Stap Met Mijn Schoonzus - 5Door: Mystique66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Pijpen, Schoonzus,
"Het is alweer een tijdje geleden dat we met z n 3 en er op uit zijn getrokken. Hulst was een leuk uitje en ik denk er nog vaak aan terug waarbij ik telkens weer een stevige erectie krijg. Er kwam gelukkig een onverwachts vervolg op...."
11-04-21
8.9
De Ontboezemingenvan Mijn Bazin: De CursusDoor: MacD72
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Anaal, Bazin, Milf, Pijpen,
"Naar aanleiding van de diverse verzoeken die ik heb gekregen hierbij het vervolg van De ontboezemingen van mijn bazin. Ik wou het verhaal splitsen daar dit wel een lang verhaal is geworden, maar ik kon niet bedenken waar het op te delen. Veel en ge..."
31-10-20
9.5
Orgie In Café - 1Door: PeterkeB
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cafe, Orgie,
"Dit is een waargebeurd verhaal. Ik stel ons eerst even voor mijn vrouw Myriam en ik Bruno. We zijn beide 50 sers. Een normaal leven, ook ons sexleven vermoed ik, want men kan het moeilijk polsen hoe het bij een ander koppel gaat h We zijn te..."
21-10-20
9.1
Ontboezeming Van Mijn BazinDoor: MacD72
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Anaal, Bazin, Milf,
" De series die ik schrijf gaan wel verder, maar nu ben ik bezig met het schrijven van een aantal verhaaltjes op verzoek. Dit is een verhaaltje wat ik heb geschreven naar aanleiding van een mailtje wat ik heb ontvangen. Veel leesplezier. B..."
13-06-20
9.5
Meisje Van ZeventienDoor: Buzzer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik herinner me de dag nog heel goed. Het was de laatste week van de grote vakantie, vlak voor de start van mijn examenjaar aan de middelbare school. Mijn ouders waren alweer gaan werken ik hing op de bank te Netflixen en zat op mijn telefoon. Ik had..."
10-09-19
8.3
Kringloop Saai?...wat Mij Betreft Niet! - 1Door: Cowboy Joe
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Eerste Keer,
"Het is een van de warmere dagen van het voorjaar, het lijkt wel hartje zomer qua temperatuur. Op zich niks mis mee, als je maar niet te veel doet op zulke dagen. Iemand die niet beter weet verklaart ons dan ook voor gek, om op zo n dag afgedankte spu..."
07-07-19
8.2
Van Sl Naar SsDoor: Mylene En Matt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Milf, Pijpen,
" Hoofdstuk 1 Op SL Ze heeft het na jaren wikken en wegen gedaan. Een profiel aangemaakt op die site genaamd Second Love waarmee op TV wordt geadverteerd. Wie zet zichzelf nou zo in de etalage Mylene weet wat ze niet wil maar wat dan ..."
20-05-19
8.5
Oudere Man Gaat Stapje Verder Dan Ik WilDoor: Harold
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Oudere Mannen,
"Ik was 19 jaar en aan het backpacken in Australie en zoals de meeste backpackers altijd wel op zoek naar klusjes en baantjes om de reis te bekostigen. Zo dus ook in Brisbane. Ik was al een paar dagen tevergeefs op zoek naar een baantje en he..."
01-05-19
8.7
Bijbaantje - 4Door: Niels
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Bijbaan, Extreme, Gangbang,
"Sorry voor de lange pauze, ik pak hem nu weer op. Lees ook de voorgaande delen. Dit verhaal is fictie suggesties voor verhaallijnen welkom. Niels, kom eens hier riep John. Niels liep naar het kantoortje van John. Het is nu vie..."
13-03-19
8.2
De Zes Van Klas 6a - 52Door: Jaakske
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Leraar,
" Bart is een vrij jonge leraar aan laatstejaars collegejongens. Hij zoekt naar uitdagingen. Zaterdagochtend. Regen. Boodschappen doen. Voorraad inslaan voor een hele week. s Middags frietjes met entrecote en mix van groenten. Om ..."
02-01-19
8.6
Overuren Met KarolienDoor: The Dark Owl
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Vreemdgaan,
"Accountancy lijkt voor velen een doodsaai beroep, maar ik doe het met passie en plezier. Ik hou ervan het vet uit de bedrijfsboekhouding te fileren, zodat een gezond, gestroomlijnd bedrijf overblijft. Niettegenstaande mijn 50 , werk ik ..."
01-11-18
8.8
Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Oma,
"De vakantie op Ibiza is alweer een tijd geleden Het doktersonderzoek pakte goed uit. Ze heeft geen blijvende lichamelijke problemen aan de verkrachtingen overgehouden. Wel komen de dromen in de nacht af en toe terug en denkt ze soms dat er meer is ge..."
20-10-18
8.5
Lucie, Vrouw, 55, Geil - 4Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Oma,
"Weer kom ik wat bij in die behandelstoel Wazig nog van de drugs neem ik waar dat die mooie vrouw met die monsterdildo terugkomt. Ze smeert mijn kut en vulva in met een glijmiddel en beroert mijn klit. Ondanks alles voel ik nu wat opwinding. Twee klap..."
14-10-18
8.1
Lucie, Vrouw, 55, Geil - 3Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Oma,
"Altijd zenuwachtig als ik ga vliegen. Gelukkig heeft Rob me weggebracht in zijn Ladatje en nu ben ik door alle controles en kan ik even shoppen. De tax free drank is zeker leuk in de prijs en ik neem twee flessen voor de late avond op Ibiza mee. Het ..."
13-10-18
7.9
Lucie, Vrouw, 55, Geil - 2Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Oma,
"Het is lang geleden dat ik ontwaakte naast een vent. Mijn man is jaren geleden geveld door een hartaanval en sedert dien ben ik alleen door het leven gegaan. Ik schrik even van die vent naast me. De laatste jaren ging dat alleen zijn wel aan me knage..."
13-10-18
8.5
Lucie, Vrouw, 55, Geil - 1Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Oma,
"Ze drukt me tegen de muur en begint zich warm te wrijven met haar vrouwelijkheid op mijn dij. Soms wat snuivend en steunend kust ze me en als ik haar wat stevig bij de billen pak slaakt ze een harde kreet van genot. Ik zet haar wat van me af, rits ha..."
12-10-18
8.5
De Gangbang Die Extreem WerdDoor: Dannymaastricht
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Crossdressing, Dwang, Gangbang, Jong En Oud, Plas, Plassen,
"Ik was weer bij Marcia en we waren ons lekker aan het optutten. Marcia had via een postorder bedrijf voor ons allebei lekker hoerige outfits besteld met veel zwart glimmend lak en lekker strak om het lijf met opening op precies de juiste plaatsen. ..."
10-10-18
8.3
Voor Haar Plezier - 1Door: Jeffrey
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dochter,
"Hallo beste lezers... hier mijn verhaal Ik ben Harold en ben gescheiden, ik ben 55 jaar en werkzaam als taxichauffeur. Om het weekend ben ik in het gezelschap van mijn dochter Ester van 16 jaar. Zij bezorgd haar moeder grijze haren en heeft ..."
11-02-18
8.4
MILFje Wordt 'Geplet' - 1Door: Tirza
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf,
"Tot op het moment dat het volgende voorviel, had ik altijd de stelregel dat ik geen mannen zou oppikken van mijn werk. Dat was een soort taboe voor me. Op een keer moest ik echter voor het eerst 1 van onze beste klanten helpen, die geregeld langskwam..."
12-01-18
8.6
Vakantiepret - 3Door: Jeffrey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Vakantie,
"We togen richting restaurant van het resort. Ik deed beschermend een arm om Lisa heen en begeleide haar als een heer naar de tafel. We aten een kleine maaltijd, maar genoeg om straks in de naastgelegen bar te kunnen drinken. Wulpse blikken vlogen ove..."
17-12-17
7.6
Met De BuurmanDoor: Zealotto
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Anaal, Buurman, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sperma,
"Ik ben 20 jaar oud, en ik heb bijna een jaar verkering met Anne. Ze is dit weekend met vriendinnen naar Valkenburg om de bloemetjes buiten te zetten. Ik ben zelf wat moe en lusteloos, dus ik ben naar m n ouders gereden om samen met hen en m n jonge..."
16-10-17
8.6
Hoe Ik Een Sissy Neuk - 4Door: Ricky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Pijpen, Sissy,
"Er klinkt gegiechel en gepraat in de badkamer maar ik kan niet goed horen wat ze zeggen. Het is wel duidelijk dat ze een heerlijke avond gehad hebben, omdat ze opgewekt en vrolijk klinken. Dan komen ze de badkamer uit. Het draait uiteraard om n din..."
16-09-17
6.8
Zon, Zee, Cicades En SexDoor: Paul59l
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, zee,
"Toen ik gisteren nog wat verkennend langs het strand liep had ik hem ook al gezien. Toen lag hij tegen het duintje aan, met zijn handen gekruist onder zijn hoofd en zijn benen uitnodigend wat van elkaar, te genieten van de zon. Dit is nu mi..."
30-05-17
8.4
...met Instemming... - 25Door: Kobus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
05-02-17
8.6
...met Instemming... - 24Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
27-01-17
7.0
MarchaDoor: MarkV
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, 60 Plus,
" Mijn echte ontmoeting met Marcha Inleiding. Ik ben Max ,een senior 50 en woon in het buitenland. Single ,en heb twee geweldige dochters. Een ervan is Fleur 27. Afgelopen zomer heef zij mij verleid en hebben we , als we samen..."
16-12-16
7.5
...met Instemming... - 23Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
19-11-16
8.7
Sue En De Kinky MassageDoor: Sue En Tom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Groepsex, Kinky, Massage, Transgender,
"Na mijn vorige ervaring, een erotische massage met frank en ton, gevolgd door een heerlijke neukpartij, hadden we regelmatig contact met frank en ook kwam de massage ter sprake, ik vond het heerlijk zei ik, frank die ton de technieken leerde van een ..."
17-11-16
7.7
...met Instemming... - 22Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
12-11-16
7.7
...met Instemming... - 21Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
11-11-16
7.6
...met Instemming... - 20Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
04-11-16
8.7
Hoe Ik Een Sissy Neuk - 1Door: Ricky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Sissy,
"Candy zei ze dat ze heette in de chatsessie. Echt een typische hoerennaam, dacht ik. Wat zou je willen dat ik met je doe, vroeg ik Alles, was het antwoord. Yes, ik heb weer beet dacht ik. Ik houd ervan om jonge jongens verkleed als meisjes..."
03-11-16
7.3
...met Instemming... - 19Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
02-11-16
8.5
...met Instemming... - 18Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
30-10-16
7.9
...met Instemming... - 17Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
29-10-16
8.6
...met Instemming... - 16Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
27-10-16
8.2
...met Instemming... - 15Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
26-10-16
7.4
...met Instemming... - 14Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
24-10-16
7.5
MobilhomeDoor: Fien50
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Vakantie,
"En waargebeurd verhaal dat onlangs plaats vond. Een bevriend koppel, beide ook 50 sers waren met hun mobilhome met vakantie getrokken. De man diende tijdens hun vakantie met dringendheid opgenomen te worden in het ziekenhuis wegens..."
24-10-16
7.4
...met Instemming... - 13Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen gelezen moet hebben om alles te kunnen volgen Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vit..."
23-10-16
8.1
...met Instemming... - 12Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen moet lezen om alles te kunnen volgen. Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zesti..."
22-10-16
7.2
...met Instemming... - 11Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen moet lezen om alles te kunnen volgen. Deze serie gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Ni..."
22-10-16
7.2
...met Instemming... - 10Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Mijn verhalen ...met instemming... zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden dat betekent dat de lezer ook alle voorafgaande delen moet lezen om alles te kunnen volgen. Deze serie gaat over Maaike en Niels, ..."
21-10-16
7.5
...met Instemming... - 9Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In deel 1 t.e.m..."
20-10-16
7.3
...met Instemming... - 8Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In deel 1 t.e.m..."
18-10-16
8.2
...met Instemming... - 7Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In deel 1 t.e.m..."
18-10-16
8.0
...met Instemming... - 6Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In deel 1 t...."
16-10-16
7.3
...met Instemming... - 5Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In dee..."
15-10-16
7.5
...met Instemming... - 4Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In dee..."
14-10-16
7.9
...met Instemming... - 3Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In dee..."
11-10-16
8.1
Pc CheckDoor: Voyeur
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Op een rustige zomerdag zit ik,karel alleen in mijn korte broek op de bank. Mijn laptop op de salontafel. Ik ben overtollige mappen aan het verwijderen. Ook erotische Bij een bepaalde map kan ik het niet nalaten even in mijn broek mijn lul te strele..."
07-10-16
7.7
...met Instemming... - 2Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Deze serie verhalen gaat over Maaike en Niels, twee vitale zestigers . Niels kickt erop als hij weet ziet dat Maaike vreemd gaat met een ander. Hij wil dan graag achteraf alle details weten . In dee..."
06-10-16
8.3
...met Instemming... - 1Door: Kobus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Cuckold, Cuckolding, Voyeurisme,
" Inleiding Dit verhaal is voor 75 of meer gebaseerd op de werkelijkheid, waar gebeurd dus. Het gaat over Maaike en Niels, die allebei zestigers zijn. Maaike is 3 jaar jonger dan Niels en ziet er goed uit. Ruim 1.70 m, ongevee..."
02-10-16
8.4