Klik hier voor meer...
Door: Tim2write
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8414
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: 50 Jaar En Nu? - 3: Overgave
Thuiskomst
Hallo, mijn naam is Linda en ben net 50 geworden. Hét moment waarop je je afvraagt of dit het nu is in het leven. Mijn verjaardag heb ik gevierd zoals dat al jarenlang gevierd werd. De enige verrassing was een midweek weg, alleen zonder mijn man en kinderen, in een heerlijk huisje aan de rand van het bos. De buurman heeft me daar een vreselijk geile mindfuck laten beleven.

Na een paar heerlijke en waanzinnige dagen, pak ik mijn spullen in en denk met weemoed aan wat ik hier beleefd heb en achter laat. Terwijl ik wegrij toeter ik nog een keer en zie in een flits een hand van Mike omhoog gaan. Pfftt, wat was dat een avontuur, zo verschrikkelijk spannend en geil. Zoiets zal ik nooit meer meemaken denk ik berustend. Ik ga weer terug naar mijn man en het ietwat saaie maar stabiele leventje.

Halverwege de rit ga ik even de weg af en stop bij een klein bosje. Ik zie er tegenop mijn man weer onder ogen te komen en heb nog niet besloten of ik het wel of niet zal vertellen. Het voelt als een zware deken die alle lucht wegneemt. Ik kan het niet maken om het niet te vertellen. Maar hoe zal hij reageren, zal hij het mij vergeven? Wat als ... talloze scenario's schieten door mijn hoofd. Ik voel me erg bezwaard, waardoor het heerlijke voldane gevoel zienderogen afneemt. Zal hij thuis zijn als ik aankom. Ik hoop eigenlijk van niet, dan heb ik nog wat uitstel van tijd. Pfftt, we gaan het zien. Ik stap weer in en rij in één ruk door naar huis.

Gelukkig is het mooi weer en schijnt de zon; hij zal wel in de tuin zitten, denk ik als ik de auto voor het huis parkeer. Enigszins trillend maak ik de voordeur open en stap naar binnen. Zachtjes roep ik zijn naam en zeg dat ik er ben. Een antwoord krijg ik niet, gelukkig(!) hij is niet binnen. Ik zet mijn tassen naast de trap en loop door naar de keuken, op weg naar de tuin waar hij waarschijnlijk zal zitten.

Wanneer ik de keuken binnen loop blijf ik verschrikt staan. What the fuck!!! Ik geloof mijn ogen niet en loop dichterbij. OMG! Daar op de koelkastdeur hangt een foto op A4 formaat die Lucas heeft gemaakt van de eerste ontmoeting. Hoe kan dat?

Ik voel me misselijk worden. Mijn man weet het dus al, shit! Voorzichtig gluur ik naar buiten en zie hem zitten, rustig lezend in een boek. Pfftt, ik haal diep adem, neem een slok water en loop naar de tuin. Zo luchtig mogelijk roep ik dat ik weer thuis ben en stap de tuin in. Ik kijk hem aan en zie een strakke blik. Aarzelend loop ik naar hem toe. Dan breekt er bij hem een grijns door. 'Ben je geschrokken liefje?'

Ik kijk hem sprakeloos aan en kom niet uit mijn woorden. 'Rustig maar schat, ik zal het je uitleggen. Ga eerst maar rustig zitten. Wijntje?' Nou dat had ik wel nodig. Allerlei scenario's waren onderweg door mijn hoofd geschoten maar deze zat daar niet bij. Hij wist er al van, hoe dan? Ik voelde me ongemakkelijk en wist niet hoe ik moest beginnen. Toen mijn man met de wijn terug kwam deed hij zijn hand omhoog ten teken dat ik niets moest vragen. 'Ik zal eerst wat vertellen en daarna mag jij je avonturen van de afgelopen dagen vertellen.

Hij begon te vertellen dat hij mij iets bijzonders wilde geven op mijn 50e verjaardag. Ik had hem, toen hij 5 jaar geleden 50 was geworden, alle ruimte gegeven om zijn droom 'motorrijden en een tocht maken' waar te maken. Zoiets wilde hij ook voor mij doen. Hij wist alleen niet goed waar hij mij een plezier mee kon doen. Wel vond hij dat ons seksleven in vergelijking met de beginjaren van onze relatie saai en gewoon waren geworden. Misschien kon hij daar iets mee, bedacht hij. Hij besprak het met zijn beste vriend en zo ontstond het idee om mij een midweek alleen in een huisje te gunnen. Ik kon dan zelf bepalen wat ik ging doen, zonder man en kinderen.

Oh het huisje was dus niet spontaan ontstaan op mijn verjaardag maar was onderdeel van een groter plan; hmm interesting dacht ik bij mezelf.

Hij kende ook wat jongere gasten van de sportschool en die huurden regelmatig die huisjes. Mijn man vertelde verder dat hij twee gasten had betrokken bij zijn plan. Hij had ze foto's van zijn vrouw laten zien (van mij dus) en gevraagd of ze zin hadden om met deze vrouw te flirten en haar indien ze zou willen, te verleiden. Dat zagen ze allebei wel zitten hadden ze met een grote grijns geroepen. Dus daar krijgen we geen gedoe over? hadden ze nog gevraagd. Niet met mij had mijn man geantwoord, hooguit met mijn vrouw als ze het niet wilt. De deal was gemaakt, Mike en Lucas zouden het andere huisje huren.

Was dit mijn man? Had hij dit voor mij over? Ik had nooit gemerkt dat hij in was voor zoiets. Met verbazing luisterde ik verder.

Met Mike had ik af en toe app-contact waardoor ik wist wanneer hij jou gesproken had en hoe dat was bevallen. Ik had wel ingeschat dat je hem zou mogen, vertelde hij, maar dat je zo snel voor zijn charmes zou vallen had ik weer niet verwacht, zei hij plagend. Ik keek hem beschaamd aan, voelde me behoorlijk opgelaten.

Toen hij en Lucas jou zo ver kregen dat je een paar dagen later hun ‘Once in a lifetime avontuur’ wilde beleven, wist ik dat ik goed gegokt had om je dit te geven. Het was natuurlijk wel gemeen van me om je af en toe een appje te sturen met de vraag of je genoot van het huisje en ook dat ik je miste. Dat laatste was zeker het geval want ik merkte dat ik ook wel een beetje jaloers werd.

Afijn, het werd nog spannender toen jij geblinddoekt door Mike rond gereden werd en uiteindelijk in zijn achtertuin bij het huisje belanden. Wat jij niet wist was, dat ik daar ook was.

‘Wat???’ Ik keek hem met verbazing aan ‘Hoe kan dat nou?’

‘Herinner je je nog dat je met die man bij het raampje bezig was, dat Mike je steeds meer aanmoedigde en dat er toen zelfs nog een man bij het spel betrokken werd? Die man was ik!’

Ik wist niet wat ik hoorde. Schaamte schoot door mijn hele lijf. Hij had me daar bezig gezien, als een geile slet had ik me daar laten gaan. Vreselijk!

Mijn man zag wat er gebeurde met me. ‘Schat ik heb die middag nog nooit zoiets geils gezien. Mijn eigen keurige vrouw die zich als een geil sletje liet gaan. Ik heb er enorm van genoten. Ik wist niet dat je dat in je had. Meid ik was bloed en bloed geil van je geworden. Terwijl jij op het bankje zat was ik één van de drie mannen die jou heeft ondergespoten. Wat was dat super geil om te doen!’

Ik wist niet wat ik allemaal hoorde. Mijn man vond het helemaal niet erg wat ik gedaan had, sterker nog hij was er blijkbaar vreselijk geil van geworden. ‘Maar hoe was dat dan voor jou?’ vroeg ik hem.

Hij keek me aan met een gretige geile blik. ‘Ik heb een vrouw gezien die intens genoot van de spannende spelletjes die voor haar bedacht werden en daar genoot ik weer enorm van. Het was ook precies wat onze relatie nodig had, een serieuze boost op seksuele vlak.’ Hij keek me trots aan ‘en je deed het geweldig!’

‘Die avond ben ik ook nog in het natuurgebied bij je langs gelopen toen je voorover gebogen aan de picknicktafel was vastgebonden. Wat een vreselijk geil gezicht was dat! Mike en Lucas stonden de hele tijd naast je om te zorgen dat er niets geks kon gebeuren.’

OMG daar was hij ook bij geweest. ‘En die jongens dan die voorbij kwamen?’ vroeg ik hem. ‘Die zaten ook in het complot. Mike kende ze van de sportschool en had ze die avond opgehaald. Ze hadden enorm veel lol toen één van die jongens het eten kwam brengen; ze hadden onderling geloot wie het mocht doen.’ Ik wist niet wat ik hoorde, alles was in scene gezet. Ik voelde me een beetje dom en tegelijk ook vreselijk stoer dat ik het allemaal gedaan had.

‘Mike heeft alle foto’s en filmpjes die ze gemaakt hebben steeds naar me toegestuurd, zodat ik wist wat ze nog meer met je deden.’ Oef kreunde ik zachtjes ‘dus je hebt alles gezien en je bent niet kwaad?’ ‘Schat het was een groot succes!’ sprak hij trots. Pffttt, langzaam verdween de spanning uit mijn lijf. Mijn man wist alles en had het me zelfs cadeau gedaan. Ik liep naar hem toe en pakte hem stevig beet. Ik gaf hem een lange hartstochtelijke zoen en moest er zelfs bij huilen. ‘Dank je!’ stamelde ik ‘dit had ik nooit durven dromen.’ Het voelde zo goed om hem vast te houden.

‘Maar eh schat, ga je maar snel even opknappen want we krijgen straks nog bezoek.’ Ik keek hem vragend aan. ‘Ja Mike en Lucas komen over een uurtje voor de evaluatie.’ Weer stond ik met mijn mond open. ‘Even gezellig napraten hoe het allemaal gegaan is.’ OMG dat kon toch helemaal niet, niet in het bijzijn van mijn man. Ik raakte een beetje in paniek. ‘Rustig maar schat, je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Ga eerst maar lekker douchen en opknappen. Laat alles maar even bezinken en kies dan wat voor avond je wilt hebben. Wil je gezellig napraten dan trek je lekker je spijkerbroek en trui aan, ga je voor een spannende avond dan trek je een sletterige outfit aan. It’s all up to you! En alles is goed.’ Zo werd ik naar boven gestuurd.

Boven nam ik de tijd om tot mezelf te komen. Een heerlijke lange douche hielp daar goed bij. Ik besefte dat mijn man me toch wel goed kende en hij heel veel van me hield om me zoiets te gunnen. Ik werd er gewoon warm van binnen van. Jammer dat we nog bezoek kregen vanavond, ik had liever heerlijk samen met hem de avond doorgebracht uitmondend in een liefdevolle vrijpartij.

Maar nu kwamen Mike en Lucas langs; daar zag ik toch wel een beetje tegenop. Ik treuzelde en treuzelde en ineens ging de bel. Oh shit ze zijn er al. Beneden hoorde ik veel kabaal en gelach, dat zich verplaatste naar de tuin. ‘Ze komt zo’ hoorde ik mijn man nog zeggen. Ik had mijn spijkerbroek en een bloesje aangetrokken en stond op het punt om naar beneden te gaan, toen ik een appje ontving. Snel keek ik, het was van mijn man ‘Ga ervoor en geniet!’

Ineens wist ik het, dit was ook wat hij wilde. Snel liep ik weer terug, deed mijn kleren uit en trok alleen het sletterige jurkje met de ritsen aan. Kijkend in de spiegel trok ik de rits van voren een flink eind open zodat je de zijkant van mijn borsten goed kon zien en ook de ritsen aan de zijkant ging flink open. Ik voelde een geile scheut opwinding door mijn lijf gaan toen ik weer in de spiegel keek en ‘geile slet!’ tegen mezelf zei. Ik deed de bijpassende hoge laarzen aan en liep langzaam en opgewonden naar beneden.

In de tuin zaten de drie mannen in spanning mijn komst af te wachten. Wat zou ik aan hebben en hoe voelde ik me nadat ik alles wist, ging waarschijnlijk door hun hoofden. Toen ik naar buiten stapte en ze mijn outfit konden zien, kreeg ik een daverend applaus met gefluit en gejoel. Mike stond meteen op en gaf me een stevige knuffel ‘Damn wat ben jij een lekker wijf Lin!’ Hij liet zijn hand verlekkerd over mijn kont gaan. Ook Lucas gaf me een knuffel waarbij hij de gelegenheid benutte om een groot deel van mijn lijf te voelen. ‘Geil sletje’ fluisterde hij in mijn oor.

Mijn man was ook gaan staan. ‘Schat wat zie je er waanzinnig sexy uit en wat ben ik blij dat je dit outfit hebt aangetrokken. Het beloofd een nieuwe fase in onze relatie te worden’ zei hij iets zachter.

Ik kreeg een wijntje in geschonken en we proosten op het zeer geslaagde avontuur. ‘Jullie hebben je ook aardig laten gebruiken door mijn man’ pestte ik Mike en Lucas. ‘Er heeft er maar één zich vreselijk laten gebruiken en dat ben jij!’ reageerde Mike ad rem. Het werd een gezellig boel met veel gelach om de situaties die bedacht waren en hoe die hadden kunnen mislopen. Onderwijl zag ik de gretige verlangende blikken van de mannen steeds vaker over mijn lijf gaan. Ik zat in een heerlijke flow; de knoop in mijn maag was verdwenen en mijn man stimuleerde juist het vreemd gaan; beter kon ik het toch niet hebben. Ik keek hem liefdevol aan en zag de uitdagende blik in zijn ogen. In zijn rechterhand hield hij de blinddoek omhoog ‘Als je durft mag je ‘m omdoen!’ Ik keek hem aan en zag in zijn ogen hoe hij naar me verlangde maar ook hoe goed hij me kende, beter dan ik zelf. Ik nam nog een flinke slok wijn en nam de blinddoek aan. Toch een beetje trillend deed ik hem voor en zag niets meer.

‘Opstaan sletje!’ hoorde ik Mike naast me zeggen. OMG het begon weer. Ik voelde het direct in mijn kruis en ging staan. Hij pakte mijn handen en hielp me naar het terras voor meer ruimte. Ik voelde hoe zijn hand de rits van voren nog verder omlaag trok zodat mijn borsten nog meer werden getoond, slechts mijn tepels voelde ik tegen de rits aan schuren. Ook de ritsen aan de zijkant werden helemaal opgetrokken. ‘Zo te zien heeft dit sletje geen ondergoed aan en staat ze hier met een kwijlend kutje op ons te wachten.’

Terwijl hij het zei voelde ik een hand tussen mijn billen door mijn kutje betasten ‘ze is al goed nat, de geile meid!’ hoorde ik nu de stem van Lucas. ‘En wat dachten jullie van deze keiharde tepels’ hoorde ik mijn man zeggen terwijl er hard in mijn tepels geknepen en getrokken werd. ‘Heerlijk! Ze heeft alles om ons drie mannen goed te bedienen!’

Handen op mijn schouders drukten me naar beneden; snel legde iemand een kussen onder mijn knieën. Iemand pakte mijn hand en legde die op een heerlijke harde paal. Oh ja, hier verlangde ik weer hevig naar. Ik nam de harde lul in mijn mond en begon er aan te likken en zuigen. Mijn andere handen werden nu ook gepakt en zo had ik drie lullen tegelijk vast. Het voelde ongelooflijk sletterig om dit zo te doen en door de blinddoek had ik ook geen last van schaamte naar mijn man. Om de beurt nam ik de harde pikken in mijn mond en hoorde ik de mannen tevreden kreunen.

Op enig moment hoorde ik mijn man voorstellen om naar binnen te gaan omdat we, weliswaar niet te zien waren maar wel te horen. Ik werd voorzichtig naar de woonkamer geleid en daar op de brede zitbank neergelegd. Het jurkje werd om mijn middel geschoven en iemand begon me vreselijk lekker te likken. Ook voelde ik twee handen mijn borsten en gevoelige tepels onder handen nemen. Wow hier kon ik wel uren van genieten. Toen één van de mannen me met twee vingers begon te vingeren terwijl een ander aan mijn klitje begon te zuigen, hield ik het niet lang meer. ‘Oh ja oh ga door, ik kom bijna, oh toe maar’ kreunde ik hardop. ‘Is het lekker geile slet?’ hoorde ik Mike vragen. ‘Ja toe, ga door!’ reageerde ik.

Terwijl de vingers en mond vanonder door gingen, voelde ik een kleverige stijve lul over mijn tepel glijden. ‘Heerlijk om je zo te horen kreunen, geile MILF’ fluisterde Lucas in mijn oor ‘dit is je kans om de slet in je naar buiten te laten komen. Grijp die kans en smeek ons je te neuken!’ OMG hij had zo gelijk, dat was precies wat ik het liefste wilde maar waar ik me altijd geremd in voelde. ‘Toe maar sletje!’ fluisterde hij weer terwijl zijn lul nu over mijn wang wreef.

Ik kon het niet langer meer tegenhouden. ‘Neuk me!’ riep ik uit ‘ik wil dat jullie me alle drie als een geile slet neuken! Gebruik me en spuit me vol! Ik ben jullie hoer!’ Lucas duwde zijn keiharde paal in mijn mond en op dat moment brak er een intens orgasme in mijn lijf door. Schokkend en kermend kronkelde mijn lijf over de bank. ‘Argghhh, ggrrr, oohhh’ kreunend met een mond vol. ‘Kijk die heerlijke slet eens klaarkomen voor ons!’ hoorde ik in de verte iemand zeggen ‘ze is klaar om geneukt te worden’

Ik voelde hoe ik opgetild en over iemand heen gelegd werd. Zijn stijve lul schoof direct in mijn kletsnatte kut naar binnen. ‘Arghhh, ooh god wat lekker!’ kreunde ik toen iemand anders mijn kont likte. Mijn hele lijf was super gevoelig en bestond alleen nog maar uit genot. Iemand drukte zijn lul tegen mijn sterretje. De man onder me hield even in terwijl de ander rustig doordrukte. Oh gosh ik werd weer dubbel gevuld. Toen hij er helemaal in zat begon de man onder me ook weer te bewegen. Halleluja wat was dit lekker, dit voelde zo ongelooflijk gevuld. Toen ze ook nog langs elkaar heen gingen bewegen voelde ik een nieuw orgasme razendsnel opkomen. ‘oh ja, ga door, neuk me kont, spuit me vol, ja, ja’ en daar ging ik weer. Alles zweefde en tintelde; het bleef maar doorgaan.

‘En nu als een echte slet gebruikt worden’ hoorde ik een stem boven me. Mijn hoofd werd aan mijn haar opgetrokken en een derde lul werd tegen mijn mond gezet. ‘Mond open, zodat ook dit gat gebruikt kan worden!’ En weer drong er een lul mijn lichaam in. Nu werd ik aan drie kanten gevuld. Ik realiseerde me dat de stem van de man die zijn lul net in mijn mond stak die van mijn eigen man was. Hij was nooit zo grof en dominant. Blijkbaar ging hij met de andere twee mee in de flow. Dat beviel me wel. Ik werd door mijn eigen man stevig in mijn mond en keel geneukt, terwijl de andere twee om en om in mijn kut en kont beukten. Oh god wat was dit geil.

Eerst voelde ik de man in mijn kut schokkend klaarkomen en zijn warme zaad in mij pompen. De man in mijn kont hield het toen ook niet lang meer vol en na nog een paar felle stoten spoot hij alles in mijn darmen. Oh wat heerlijk om dat zo te voelen. Nu mijn eigen man nog. Hij zag blijkbaar dat de andere mannen klaar gekomen waren en zich terugtrokken. Hij trok zijn lul uit mijn mond ‘ik ga die kont van deze geile zaadslet ook nog even vol pompen!’

Was dit mijn eigen man? Hij drong direct mijn kont binnen en begon zich naar een orgasme te stoten. Hij trok me aan mijn haren en riep ‘zo geil wijf van me, je wilde zo graag als een geile slet gebruikt worden, hier krijg je nog meer zaad.’ ‘Ja spuit me vol, laat me je hoer zijn, gebruik me!’ moedigde ik hem aan ‘laat je slet klaarkomen!’ Met mijn hand wreef ik steeds sneller over mijn klit en voelde dat ik in het tempo van mijn man kwam. ‘Arghhh, oooh ik kom weer’, schreeuwde ik uit en voelde mijn man ook tegelijk kreunend en grommend klaarkomen. Wat was dit ongelooflijk. Uitgeput zakte ik op het lichaam onder me; het voelde overal glibberig aan. Wat een gevecht!

Mike en Lucas voelden daarna goed aan dat ze ons beter alleen konden laten. Ze kleedden zich aan, dronken hun biertje op en namen hartelijk afscheid. ‘Je weet ons te vinden!’ gaf Mike nog aan mijn man mee. En toen waren we weer samen.

We keken elkaar aan. Ik zag een hele andere man dan een week geleden. Het leek wel alsof we allebei nieuwe energie hadden opgedaan. Dit was de man waar ik mee getrouwd was en vele jaren gelukkig mee was geweest. En nu, onverwachts, kreeg onze liefde een nieuwe impuls. Ik liep naar hem toen. ‘Lieve schat, dank je wel voor dit onvergetelijke cadeau; je hebt me compleet overrompeld en iets gedaan wat ik nooit maar dan ook nooit van je had verwacht; dank daarvoor!’ zei ik tegen hem terwijl ik hem stevig beetpakte. ‘En ik heb iets bij jou gevonden wat ik niet verwacht had. Zelden is iets zo goed uitgepakt dan dat ik bedacht had. Je hebt mij, maar ook jezelf enorm overtroffen. Vanaf nu ben je mijn heerlijke geile slet!’

‘Dat wil ik graag voor je zijn!’ beaamde ik.

Heb je genoten van het verhaal, laat het weten, misschien komt er dan nog een vervolg
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale