60.393 Gratis Sexverhalen
Ben je zelf een geile opa die zijn kleindochter wilt verwennen of fantaseer je zelf over sex met je grootvader? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Opa sexverhalen. In deze categorie staan 266 erotische verhalen.
Lisa - 9: Opa Op BezoekDoor: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12-23
9.4
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 3Door: Irina T
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Masturbatie, Masturberen, Oom, Opa, Sauna, Sperma,
"De hele zaterdag gebruikte ik om te trainen met mijn nieuwe set D batterijen op mijn kamer. Het kostte me moeite, maar het lukte wel. Ik bedacht me dat ik het beste nu zo min mogelijk moest eten om de volgende ochtend zoveel mogelijk ruimte te hebben..."
14-11-23
9.3
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 2Door: Irina T
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dokter, Masturbatie, Masturberen, Opa, Oprekken, Sperma,
"Daar zat ik dus. Onder het stijfsel van opa geklodderd. Hij aaide me tevreden over mijn toen nog lange blonde haren, veegde het laatste kwakje zaad, wat nog aan zijn eikel hing, af aan mijn ontluikende borsten en vertrok richting de badkamer. Ik borr..."
07-11-23
9.3
De Opa - 3Door: Wilma
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Opa, Vernederen,
"Nadat de opa vertrokken was ging ik naar boven om me op te frissen. Ik wilde klaar zijn als mijn man thuis kwam. Naar boven lopend voelde ik de sperma nog langs mijn benen lopen. Ineens kwam er een heel geil en ook naar mijn man toe wel een gemeen id..."
03-11-23
9.1
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 1Door: Irina T
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Opa, Oprekken, Sperma,
"Allereerst stel ik me even voor Ik ben Irina, inmiddels een vrouw van ruim in de 50 en ben nog steeds behoorlijk actief op het gebied van seks. Nou ja, actief is een beetje een eufemisme. Seksverslaafd is meer in de richting, denk ik zo en vele mann..."
31-10-23
9.4
Mijn Geile Oma - 2Door: Frank18949
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Beffen, Kleinzoon, Kut, Kutje, Likken, Moeder, Neuken, Oma, Opa, Pijpen,
"Nadat mijn oma naar huis was,liep ik nog steeds met een stijve pik.nog steeds geil Frank vroeg mijn moeder.Ja ,zei ik terwijl ik over mijn pik wreef.Mam,hoe komt het toch dat oma zo geil is Oma is altijd al geil geweest,zolang ik mij kan herinneren,..."
15-10-23
8.0
Eindelijk 18 JaarDoor: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Condoom, Kleindochter, Kut, Kutje, Opa, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Tom stond nog op de loopband wanneer zijn kleindochter Fraukje de sportkamer in kwam. Goed gelopen opa Ja hoor liefje ik heb mijn 10 kilometer er weer opzitten. Zei Tom die van de loopband kwam en een handdoek nam om zo het zweet van zijn gezich..."
29-09-23
8.9
All In The Family - 42: Partytime AgainDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Buren, Extreme, Opa, Oudere Mannen, Ouderen, Swingers,
"Michel, Hans, Marijke, Raymond, Milou, Theo en ik... Dit hadden we niet verwacht, nee, maar wat we zouden gaan doen hadden wij ook nog nooit gedaan. We konden allemaal met elkaar door een deur, de drankjes hadden ons allemaal wat losser gema..."
16-09-23
9.2
Een Ode Aan Opa - 2Door: Michellerd
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Opa, Tiener,
" Allereerst, ontzettend bedankt voor de reacties mails met complimenten en feedback die ik ontvangen heb. Ik waardeer het en jullie enorm. Met plezier, een langere deel 2. In het eerste deel vertelde ik over mijzelf, mijn familie en de..."
13-09-23
9.3
Een Ode Aan Opa - 1Door: Michellerd
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Opa, Orgasme, Tiener,
"Mijn naam is Michelle en de volgende reeks is een ode aan mijn opa Willem. In het eerste deel kom je niet meteen seks tegen en ik hou wel van de nodige cliffhangers. Excuseer dat, en de aanwezige spelfouten. Nederlands is mijn 3e taal. Veel leesplezi..."
10-09-23
9.3
De Opa - 2Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Na mijn ervaring met de opa van Jurgen en Werner hoopte ik op een vervolg. We zagen elkaar wel elke maandag op het schoolplein, maar meer dan een groet werd het niet. Ik had echter van de verboden vrucht geproefd en wilde eigenlijk meer. Soms overwoo..."
29-08-23
9.4
Schoonmoeder En De Blauwe SlipDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Creampie, Opa, Schoonmoeder, Zonder Slipje,
"Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Anneke was geweest. Eind van de week ga ik weer naar haar toe voor een aantal nachten maar eerst vanavond nog de verjaardag van mijn vrouw Sam. Nelly en haar man, de broer van Sam, en mijn schoonmoeder war..."
29-08-23
9.3
Eenzame Opa - 21: Emma’s BesluitDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Boerderij, Neuken, Nicht, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren, Zus,
" Twijfel Het bezoek met haar moeder aan Isla was fijn geweest. Veel onbeantwoorde vragen waren beantwoord en door vrij met elkaar te spreken, was het onderling vertrouwen gesterkt. Emma had het gevoel dat haar moeder en zus beide kla..."
07-08-23
9.3
Eenzame Opa - 20: Vader En DochtermomentjeDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Dochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren,
" Afspraakje in de natuur De vijf dagen tot het gezamenlijke familiemoment gingen tergend langzaam voorbij. Mackenzie had natuurlijk ingestemd met het voorgestelde plan, maar voelde onmiddellijk de behoefte om haar vader al vlug..."
26-07-23
8.7
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 6 (einde)Door: RobV
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Moeder, Oma, Opa,
" Dat was geweldig , zei Jeroen. Toen jullie elkaar zo lekker zoenden en Jess met haar kutje mijn pik kneep, hield ik het niet meer. Ik was intussen van Jeroen afgestapt en zag Jess hetzelfde doen. Druppels zaad kwamen tussen haar benen vandaan. Ze p..."
18-07-23
9.2
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 5Door: RobV
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Neuken, Opa, Pijpen, Slikken, Tante,
"De volgende dag, zaterdag, hoorde ik vanuit mijn bed al keuken geluiden. Ik rook de geur van pannenkoekjes. Mmmmm, zaterdag . Op zaterdag deed mama altijd wat extra s voor het ontbijt. In mijn slaapshirt liep ik de trap af en vond papa en Leonie al ..."
16-07-23
9.0
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 4Door: RobV
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Lesbienne, Opa, Pijpen, Slikken, Squirten, Tante,
"Ik stond aan de grond genageld. Maar niet alleen ik was geschrokken. Een angstige blik van tante Trees, de zus van mama en de moeder van Jeroen, kruiste de mijne en Opa trok zijn piemel uit de mond van tante Trees en hield zijn hand voor zijn Piemel ..."
14-07-23
9.3
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 3Door: RobV
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Lesbienne, Opa,
"Jess en ik fietsten weer richting huis. Een heerlijk tintelend gevoel had ik nog tussen mijn benen en ik overdacht deze ochtend bij Opa. Jess had actief meegedaan. Aan de ene kant verbaasde mij dat niet. Jess was altijd al een vrij los persoon gewees..."
13-07-23
9.4
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 2Door: RobV
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Opa,
"Die avond lag ik in mijn bed en staarde naar het plafond terwijl ik die dag in mijn hoofd doornam. Wat was er veel gebeurd. Iets wat ik nooit had kunnen verwachten. Mijn lieve Opa met zijn stoere lijf had ik bloot mogen aanschouwen en zelfs met zijn ..."
12-07-23
9.3
Lieke, Een Nieuwe Ervaring - 1Door: RobV
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Opa,
"Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Lieke en woon in een kleine stad met mijn moeder Marleen en vader Bert. Mijn 16e verjaardag heb ik vorige week gevierd met de familie en mijn beste vriendin Jess. Meer vriendinnen heb ik eigenlijk niet en een..."
07-07-23
9.0
Weekend Vissen Met Opa - 3Door: Beetje Pervers
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Met Familie, Opa, Plas, Plassen,
" Allereerst bedankt voor alle positieve en kei harde 128521 reacties die ik gekregen heb Je mag me altijd mailen Met hun tong op hun knie n liepen Jeroen 17 , Opa 74 en Kees jaar of 60 achter de dikke naakte re..."
05-07-23
8.9
All In The Family - 33: Het Moest Eens GebeurenDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Groepsex, Met Familie, Opa, Swingers, Taboe,
"Het moest er een keer van komen Vader, Moeder, Opa , ik Theo, Fons Derk, Jannie, Michel... Aan de ontbijttafel zagen we die morgen allemaal tevreden, maar toch ook wel wat vermoeide gezichten, het weer was ons nog steeds goed ge..."
04-07-23
9.2
Eenzame Opa - 19: BezinningDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Zus,
" Stoom afblazen Een koude rilling liep over Mackenzies ruggenwervel terwijl ze het pyjamashirt uittrok. Warm, stomend water denderde ondertussen uit de kraan en vulde het bad. Het was zeker niet koud en toch had de meid een onbehagel..."
03-07-23
9.1
Weekend Vissen Met Opa - 2Door: Beetje Pervers
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dik, Gay, Met Familie, Opa, Plas, Plassen,
"In deel 1 heb je kunnen lezen hoe het komt dat Jeroen 17 , zijn opa 74 en diens vriend Kees jaar of 60 alle 3 naakt en met stijve pikken onderweg zijn naar het weiland naast hun vissteiger. Aangekomen bij het weiland klom Kees over het ..."
28-06-23
8.8
De Opa - 1Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Ik zag de opa van Werner en Jurgen regelmatig op het schoolplein als hij zijn kleinkinderen op kwam halen. Een rustige man halfweg zestig schatte ik hem die altijd apart stond, omdat hij niet veel mensen kende. Hij kwam uit een ander dorp zo n 20 kil..."
27-06-23
9.2
Weekend Vissen Met Opa - 1Door: Beetje Pervers
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Met Familie, Opa, Plas, Plassen,
" Hoi allemaal Na jaren meelezen vond ik het tijd om zelf iets te schrijven. Mijn lekkerste fantasie n kan ik zo een beetje re ler maken. Dit is deel 1. Maar ik heb genoten van het schrijven er van. Deel 2 gaat komen bij positieve reacties..."
25-06-23
8.1
Zwemmen - 2Door: Natu-59
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Opa, Zwemmen,
"...thuis aangekomen met mijn hoofd vol van wat er die avond gebeurd was wilde ik gelijk naar mijn slaapkamer gaan. Helaas lag mijn moeder dwars en wou eerst weten hoe ik het gevonden had. Ik vertelde maar niet over mijn ontmoeting m..."
19-05-23
8.9
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 13: Varen ...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Dochter, Moeder, Neuken, Opa, Pijpen,
"Op een woensdagavond ging de telefoon. Het was opa die vroeg of we dat weekend zin hadden om te varen. Hij had een boot te leen van een vriend en het leek hem een leuk idee om ons mee te nemen. Wij vonden het fantastisch en ook mama keek uit naar het..."
16-04-23
9.3
Een Bijzondere VerjaardagscadeauDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Maagd, Opa, Verjaardag,
"Aan de kapel stopte Amber en Roos met hun fietsen. Goed vieren seffens h . Ga ik zeker doen. Ik ben echt benieuwd wat mijn opa voor mijn verjaardag heeft gekocht. Heeft hij tegen jou iets gezegd Nee echt niet Amber. Maar je opa kennende gaat he..."
26-02-23
7.9
Eenzame Opa - 18: Voor Elk Probleem Een Andere Op...Door: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Borsten, Broer, Hotel, Kleindochter, Neuken, Opa, Oraal, Oudere Mannen, Voyeurisme, Zus,
" Broer en zus Sam had moeilijk de slaap kunnen vatten. Hij had s avonds niets meer van Mackenzie of Emma gehoord en omdat hij zelf even rust wilde hebben, had hij hen zelf ook niet gecontacteerd. Dus was het pas s morgens vroeg wann..."
19-02-23
9.2
Eenzame Opa - 17: ConfrontatieDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Besneden, Boerderij, Borsten, Douche, Hotel, Neuken, Opa, Tante, Vader, Verleiden, Zussen,
" Stilte voor de storm Voor het eerst waren alle nakomelingen van opa Dan onderweg naar dezelfde plaats, namelijk de voorouderlijke boerderij. Mackenzie en haar vader waren niet meer veraf. Emma lag nog steeds in haar grootvaders bed, ..."
09-02-23
9.3
Eenzame Opa - 16: Papa’s VerhaalDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Boerderij, Opa, Publiek, Vader, Verleiden, Vingeren, Zussen,
" Ontvoering In alle vroegte reed een stadsauto op het erf van opa Dans boerderij. De hybride Toyota verraadde dat de bestuurder een consci ntieuze stedeling was, die niet vaak naar de bergen in het verre noorden trok. Binnenin de auto..."
23-01-23
9.0
All In The Family - 8: Opa Is TroefDoor: Oldandgay
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Met Familie, Opa, Ouderen, Rollenspel, Swingers,
"Wat hadden we geleerd...Dat we tevreden moesten zijn met wat we al hadden. Er zou best wel eens een zijsprong gemaakt worden, we hadden zoveel jaren ons rustig gehouden en waren ook nu nog erg gek met elkaar, maar zoals die situatie met moeder, dat w..."
21-01-23
9.4
Eenzame Opa - 15: Afspraken!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Beffen, Boerderij, Dildo, Lesbienne, Neuken, Nicht, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon,
" Wroeging Opa Dan slikte het stuk roerei met spek naar binnen. In zijn hoofd speelde zich hetzelfde scenario voor de zoveelste keer af, terwijl de zenuwen door zijn lijf gierden. Het was moeilijk in te schatten wat de gevolgen zouden..."
01-01-23
8.7
Eenzame Opa - 14: WachtendDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Klaarkomen, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Uitdagen, Voyeurisme,
" Gestoord Erg veel tijd om iets te noteren kreeg ze niet. Tien minuten nadat opa Dan vertrokken was, hoorde ze in de schuur geluid. Ze kroop naar de rand van de zoldering en zag Gomez met een jonge gast iets versleuren. Mackenzie obse..."
23-12-22
9.0
Een Potente OpaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Boerderij, Kleinzoon, Opa, Spuiten,
"Darling Mark, verzocht mij om een verhaal te schrijven over een opa. Deze krasse knar maakte gevoelens bij hem los, waarvan hij wel wist dat ze er waren, maar welke nog niet tot wasdom waren gekomen. Een Homo Coming of Age, met hulp van Opa Dit verh..."
02-12-22
9.1
Eenzame Opa - 13: Opgewonden VeulenDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Dildo, Kleindochter, Opa, Pijpen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Zweep,
" Een voornemen Opa Dan kon de slaap niet vatten. Een hele nacht bleef hij wakker liggen. Piekerend worstelde hij met zijn emoties en de vele gedachten die in hem opkwamen. De ene moment vond hij dat hij er een boeltje van gemaakt had,..."
24-11-22
9.1
Eenzame Opa - 12: BetraptDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Opa, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Zweep,
" De video Het was zondag, dus was opa Dan naar de kerk. Mackenzie had zich eronderuit weten te praten door te vertellen dat ze zich niet zo lekker voelde. Hij was vroeg vertrokken, wat gespannen had ze de voordeur toe horen gaan. Om ze..."
10-11-22
8.8
Opa's Laatste WensDoor: Frank68
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Buttplug, Creampie, Eerste Keer, Opa, Pijpen,
"Ik ben Frank, dit verhaal gaat over mijn opa die zin heeft in een laatste avontuur. En ik mag die voor hem gaan regelen. Mijn opa is 83 jaar en staat nog vol in het leven. Oma is al 20 jaar geleden overleden. Ik heb haar niet gekend. Ik ben ..."
09-11-22
8.8
Eenzame Opa - 11: SpionnenwerkDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Nicht, Opa, Publiek, Vingeren,
" Samenzwering De rit van Isla s huis naar de boerderij zou weer een vol uur duren. Omdat de meiden best wel moe waren, verliep het eerste deel van de rit zonder dat ze iets tegen elkaar zeiden. Emma had een cd opgezet, de rustige muzi..."
06-11-22
8.8
Eenzame Opa - 10: Warme MelkDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Mysterie, Nicht, Opa, Oraal,
" Veel theorie n Mackenzie was best wel een pientere meid. Ze begon de verschillende puzzelstukken die ze had met elkaar te verbinden. Opa Dan, oma en haar jonge vader hadden een incestueuze relatie gehad. Hoeveel incest er aan te pas..."
01-11-22
9.0
Eenzame Opa - 9: GomezDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Buitensex, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Nudisme, Opa, Vader,
" Paps Dag paps, alles goed Mackenzie had een tijdje bewust geen contact met haar vader opgezocht. Was dat namelijk niet waarom ze nu ook bij haar grootvader zat, omdat ze hem even niet wilde zien. De paar telefoonge..."
29-10-22
9.1
Haar Opa Zorgt Wel Heel Goed Voor HenDoor: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa,
"Emily keek met een opgewonden blik naar Lucas wanneer Fraukje aan hem had gevraagd, of hij Emily haar poesje ook wilde scheren zoals hij dat bij haar al had gedaan. Lucas keek naar Emily en zei volmondig ja waarop deze hem spontaan innig vastnam. B..."
17-09-22
8.8
Incest Met Diana - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Neuken, Nichtjes, Opa,
"Diana wordt die ochtend wakker van het gekrijs dat de wekker op haar mobieltje produceert. Ge rriteerd drukt ze het alarm weg, maar als ze zich herinnert wat voor dag het is, springt de donkere Diana uit het bed. Over een uur haalt haar vader haar op..."
15-09-22
9.2
Eenzame Opa - 8: Foto Vol Herinneringen …Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Boerderij, Buttplug, Dildo, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Onderdanig, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Zweep,
" T nieuwsgierig Het bezoek van Emma had een hele hoop emoties bij Mackenzie losgemaakt. De twijfel en schroom die in haar hoofd nog gespookt had na de intimiteiten met opa waren nu helemaal verdwenen. Het taboe concept rond familiale..."
13-09-22
9.0
Boswandeling - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Jong En Oud, Opa, Voyeurisme,
"Die twee maanden schoolvakantie van negen jaar geleden zal ik nooit vergeten. Van maandagnamiddag tot vrijdag ging ik bij Am lie logeren, al moest ik van mijn ouders dan wel voor het avondeten thuis zijn. Daardoor zag ik Leo nooit, behalve een k..."
09-09-22
9.1
Haar Opa Zorgt Wel Heel Goed Voor Haar - 2Door: Xxxme
Reacties: 32
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Scheren,
"Op een rood badlaken lag Fraukje met haar benen wat gespreid wanneer ze het scheermesje voelde komen aan haar schaamlipjes. Heel voorzichtig scheerde Lucas de stoppeltjes schaamhaar bij zijn kleindochter weg die dit zelf niet kon doen daar ze haar re..."
31-08-22
8.8
Weekend Bij Opa - 4Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa, Plas, Plassen,
"Met natte haren kwamen opa en kleindochter beneden. Opa Dik zorgde voor het ontbijt terwijl Liza een paar appjes beantwoorde van haar ouders die vroegen hoe het was met opa. Natuurlijk was Liza laaiend enthousiast zonder in de stoute details te trede..."
29-08-22
8.4
Eenzame Opa - 6: Open En BlootDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vingeren,
"Eindelijk regende het buiten. Na een lange periode van droogte leek het of de hemelsluizen waren opengebroken. Opa Dan kon buiten niets doen. Hij had alleen de dieren s ochtends vroeg gevoederd, maar nu zat hij verplicht binnen. Mackenzie ..."
26-08-22
8.1
Haar Opa Zorgt Wel Heel Goed Voor Haar - 1Door: Xxxme
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa,
"Gelijk na het telefoontje van de school was een overbezorgde Lucas in zijn auto gestapt om naar het ziekenhuis te rijden. Zijn kleindochter was schijnbaar gevallen en de secretaresse van de school kon hem niet vertellen hoe ernstig het met haar was. ..."
26-08-22
8.4
Weer Een Uur RijdenDoor: Kempenkerel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Neuken, Opa,
" Dit verhaal is een beschrijving van de gebeurtenissen op 20 08 2022. Ik word geil van oude mannen. Liefst veel oudere mannen. Zestig, zeventig en als het kan zelfs tachtig plus. Vorig jaar heb ik zo n man ontmoet. Hij is niet echt..."
23-08-22
7.9
Eenzame Opa - 5: Een VerlangenDoor: Guniath
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Kleindochter, Neuken, Opa, Verlangen,
"De relatie tussen Mackenzie en haar grootvader was moeilijk in woorden te vatten. Voor buitenstaanders leek het een normale familierelatie te zijn. Ook de meid leek het niet helemaal te begrijpen. Het ene moment was opa Dan erg zwijgzaam en teruggetr..."
18-08-22
9.2
Oude Jack Mocht Mijn Vriendin Een Jaar Lang Neuke...Door: Fantasyboy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitenland, Bukkake, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Neuken, Opa, Slet, Sletje, Slipje, Sperma, Vreemdgaan,
"Het was februari 2007. Op mijn werk kreeg ik een leuke uitdaging aangeboden. Er was een opdracht in Australie beschikbaar. Het was een opdracht voor een jaar. Alles zou geregeld worden en de verdiensten waren goed. Dat leek me wel wat. Eenmaal thuis ..."
17-08-22
8.7
Eenzame Opa - 4: BergwandelingDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Pijpen, Vingeren, Wandelen,
"Opa Dan maakte de meid op zondag vroeg wakker. Met kleine oogjes keek ze verbaasd naar haar grootvader. Hij was helemaal opgekleed. Vriendelijk glimlachend zei hij Er liggen beneden enkele pannenkoeken op je te wachten. Over een half uu..."
11-08-22
9.0
Eenzame Opa - 3: EmmaDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Jong En Oud, Kleindochter, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Voyeurisme,
"Mackenzie werd gewekt door een vrolijke vrouwenstem. Ze opende haar ogen en zag haar nicht, Emma. Onmiddellijk vlogen beide dames elkaar in de armen. Het was bijzonder lang geleden dat ze elkaar gezien hadden. Emma was ook achttien jaar oud..."
07-08-22
8.9
Eenzame Opa - 2: Wat NieuwsgierigDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Badkamer, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Vingeren, Voyeurisme,
"Het was erg warm te warm. De felle zonnestralen maakten het leven buiten erg onaangenaam. Zelfs binnen, in de schaduw, was het niet erg leuk. Mackenzie probeerde haar opa te helpen op de boerderij, maar toen die het voor bekeken hield, stopte ook z..."
03-08-22
8.8
Eenzame Opa - 1: Opa DanDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Voyeurisme,
"Mackenzie knuffelde haar opa. Ze had hem al lang niet meer gezien. Zo lang zelfs dat ze hem nauwelijks herkend had. De grote, rijzige zestiger woonde in de buurt van Big Creek, in Fresno County in Californi . Daar had hij een boerderij. Mac..."
01-08-22
8.1
Opa's Tweede Kans - 2Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Trio, Vader,
"Waar er eerst min of meer drie slaapkamers werden gebruikt, waren er nu twee overbodig. Na de eerste keer dat Kiki verwend was door haar opa en hij verwend was door zijn dochter s werd een tweepersoonsbed een driepersoonsbed. Kiki lag in het midden ..."
02-07-22
9.2
De Gewillige ThuishulpDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Opa, Pijpen, Thuishulp, Voyeurisme,
"Met haar ferme borsten en heerlijke billen, ontregelt de jonge thuishulp Barbara binnen de kortste keren mijn voorheen nog zo rimpelloze tienerbestaan. Ik herinner me het huis nog goed een grote sombere villa in het centrum..."
02-07-22
8.8
Lisa En DirkDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Honden, Opa, Tiener, dieren, paarden, tiener,
"Op een opvallend zachte en zonnige dag in November lees ik de laatste nieuwtjes op mijn tablet in de bank. Ik draag in de ochtend altijd alleen een badjas, mocht er zich een geile kans voordoen dan ben ik meteen klaar. En zoals de trouwe lezers inmid..."
29-06-22
8.7
Zonnen Bij OpaDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Opa, Tuin,
"Zeventien ben ik vorige week geworden en het laatste jaar was het hard gegaan met mijn lichamelijke ontwikkeling. Bijna dagelijks stond ik voor de spiegel mijn billen en borsten te bewonderen, ja ik was erg tevreden met het formaat. Ik had twee hobby..."
24-06-22
9.2
De EftelingDoor: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Opa, Tiener,
"Suzanne en Lisa gaan een dagje naar de Efteling. Ze hebben de datum al enige tijd geleden gereserveerd en vandaag is het zover. Ze boffen met het weer. Het is september maar de temperatuur leent zich voor luchtige kleding. Gehuld in dezelfde sexy jur..."
24-06-22
8.1
Het Wordt Steeds Gekker HierDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Opa, Paarden, Plas, Plassen, Tiener,
"Ik ben Johan, 43 jaar. Suzanne is mijn tweede vrouw van 34 jaar en Lisa is haar 17 jarige dochter. In de vorige verhalen kun je lezen wat we al allemaal beleefd hebben Mijn vrouw is een hoer Suzanne draaft door . Ik raad dus aan die eerst te lezen..."
21-06-22
8.7
Kleindochters Worden GrootDoor: Fantastgast
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Kleindochter, Opa, Rokje,
"Herman, 83, zat tegenover zijn zoon aan de keukentafel. Ze hadden het over voetbal, maar zo buiten het seizoen vonden ze het beiden niet een fantastisch interessant gesprek. Herman prikte doelloos in het stukje gebak dat hij niet op kreeg. Ernaast la..."
08-06-22
8.6
OpiDoor: Peet
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Zittend op een houten bankje keek ik uit over het kerkhof. Ik had net mijn wekelijkse bosje bloemen op het graf van mijn vrouw gelegd. Als 58 jarige man had ik helaas al heel wat familie en bekenden het graf in zien gaan of gecremeerd worden. Rec..."
06-06-22
8.5
Haar Opa Houdt Van PoesjesDoor: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa,
"Met een rood aangezicht stond Luna voor de spiegel. Haar ganse lichaam op haar hoofdhaar en wenkbrauwen na was definitief onthaard. Het leek er zelf op dat Luna nooit enige andere lichaamsbeharing had gehad. Luna haar hand gleed tussen haar..."
23-05-22
9.1
Weekend Bij Opa - 3Door: Lizaaa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa, Plas, Plassen,
"Ondanks dat Liza en haar opa midden in de nacht een avontuurtje hadden beleefd was ze vroeg wakker. Haar opa lag zachtjes te snurken op zijn rug. Zelf lag ze met haar rug naar hem toe. Stilletjes kroop ze uit het bed om haar opa niet te wekken. Ze li..."
19-05-22
8.9
Haar Opa Houdt Van Haar PoesjeDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Kleindochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa,
"Wanneer Luna met haar vriendinnen de schoolpoort uit liep zag ze al de auto van haar opa staan. Zou ik mogen meerijden Vroeg Lisa n van haar beste vriendinnen en Luna zei dat ze dit best aan haar opa gingen vragen. Samen met haar liep ze naar ha..."
15-05-22
8.5
Mijn Lieve Oma En Ondeugende OpaDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Oma, Opa,
"Ik woon sinds kort bij mijn opa en oma. Oma had verzorging nodig en ik was de enige die er de tijd voor had en ik was graag bij ze. Ik was net klaar met school en wilde eigenlijk meteen als kapster aan de gang, maar dat moest dan maar wachten, opa en..."
15-05-22
8.9
Ons Dorp - 8: Dochter En KleindochterDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Kleindochter, Opa, Vader,
"Gaia was voor het ontbijt al verdwenen. Sally zat aan de ontbijttafel en sprak met Sianne. Sianne zou een stap terug moeten doen als Amy mijn derde vrouw werd, net als mijn eerste vrouw een stap terug had gedaan toen Sianne mijn vrouw werd. Toch zou ..."
09-05-22
8.9
Opa Mag Ik...Door: Alfie Special
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa,
"Denise had vakantie. Eindelijk vrij en geen huiswerk meer. Na enkele dagen afkicken werd het toch wat saai zo. Haar vriendin was op vakantie en de hele dag lezen en gamen word je toch ook wel zat. Ze kreeg een prima idee. Opa woonde aan de andere kan..."
09-05-22
9.0
Weekend Bij Opa - 2Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"De rest van de avond heerlijk relaxed. De hele avond brachten ze uiteraard naakt door. Nadat ze samen tv hadden gekeken gingen ze naar bed. Voor het eerst in haar leven sliep ze alleen met haar opa in bed. Uiteraard ook naakt. Liza had nog wel zin, m..."
08-05-22
8.6
Marieke Met Opa En OmaDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Oma, Opa,
"Opa hoorde de voordeur opengaan en veerde meteen op, hij was een beetje weg gesukkeld. Middag Opa en Oma kwam er uit de gang uit een jeugdig meisjes mondje. Marieke kwam de kamer in en gaf opa en oma een hartelijke kus. Ze had een shirtje aan met beh..."
24-03-22
8.5
Wat Een FamilieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Oma, Opa, Vader, Zus,
"Zoals vaker ging ik vandaag als laatste naar bed. Mijn ouders gingen meestal vroeg naar bed en mijn zus vlak voor me. Ik deed alle lichten uit en liep de trap op. In mijn kamer kleedde ik me helemaal uit en stapte ik in bed. Eerst lag ik nog even met..."
02-03-22
7.5
Weekend Bij OpaDoor: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"De weken vorderde nadat Liza voor het eerst seks met haar opa Dik had gehad. Elke week kwam ze 2 keer langs om haar opa lekker te verwennen om daarna het envelopje te pakken dat al klaar lag op tafel. Buiten het feit dat Liza elke keer een mooie som ..."
01-03-22
9.2
25 Jaar Getrouwd - 17Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Groot Geschapen, Grote Lul, Kleindochter, Oom, Opa, Schoonzus, Tante, Tweeling, Vader, Zus,
"Daarna beginnen de mannen alle drie hun lichaam te bewegen, waarbij Elena nu dus drie grote negerlullen moet verorberen. Ik merk aan Roos dat ze hier alleen maar natter van wordt, ik hoor haar zwaarder kreunen. Ze haalt haar hand van mijn lul weg, om..."
25-01-22
9.1
Het Leven Van Moeder Mirjam - 1Door: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Opa,
"Met mijn benen wijd uit elkaar en vast gemaakt hang ik voorover over de eettafel. Mijn polsen zitten stevig ingepakt in de handboeien die vast zitten gemaakt aan het uit einde van de tafel. Mijn zintuigen staan op scherp omdat ik door mijn oogmasker ..."
21-01-22
8.8
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Kleindochter, Opa, Vader,
"Nadat we samen onder de douche waren geweest en Anouk daarbij nog lang en vol aandacht met mijn piemel had gespeeld en hem in de mond had genomen, sabbelend als een jong kalfje aan een speen, kleedden we ons voor het avondmaal. Zal ik mijn..."
14-01-22
9.4
Puk Helpt Loes - 4: SlotDoor: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Lees eerst A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51583 Puk Leert Van Opa En Oma 1.html Puk leert alles van opa en oma A en A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51749 Puk 6 Maanden Later 1.html Puk 6 maanden later A B..."
11-01-22
9.3
Puk Helpt Loes - 3Door: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Lees eerst A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51583 Puk Leert Van Opa En Oma 1.html Puk leert alles van opa en oma A en A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51749 Puk 6 Maanden Later 1.html Puk 6 maanden later A B..."
07-01-22
8.4
Puk Helpt Loes - 2Door: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Lees eerst A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51583 Puk Leert Van Opa En Oma 1.html Puk leert alles van opa en oma A en A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51749 Puk 6 Maanden Later 1.html Puk 6 maanden later A B..."
03-01-22
8.7
Puk Helpt Loes - 1Door: Willem1
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Lees eerst A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51583 Puk Leert Van Opa En Oma 1.html Puk leert alles van opa en oma A en A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51749 Puk 6 Maanden Later 1.html Puk 6 maanden later A B..."
25-12-21
8.9
Opa's Eigen HoertjeDoor: Lizaaa
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Opa,
"Er gingen 2 dagen voorbij nadat Liza voor het eerst haar opa s piemel had gevoeld en geproefd. Het was allemaal zo snel gegaan en toen ze voor het eerst zijn piemel had gezien in opa Diks keuken kon ze bijna aan niks anders denken. Regelmatig dacht z..."
16-12-21
9.1
Puk Helpt Karel - 4: SlotDoor: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Ik was verbaast over het uithoudingsvermogen van Karel, zoiets had ik nog ooit gezien hij pompte haar kont zeker een 20 minuten zonder klaar te komen. Karel vroeg mij om een grote buttplug, minimaal zo dik als mijn hand wij hadden die maat niet, maar..."
10-12-21
9.2
Puk Helpt Karel - 3Door: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"De morgen was omgevlogen en we besloten eerst wat te gaan eten, het werd een geile lunch, oma vroeg wie wil er een broodje warme kwakworst, daar had iedereen wel zin in, dan stop ik ze wel even in de oven, ze pakte de worstjes uit de verpakking e..."
08-12-21
8.4
Puk Helpt Karel - 2Door: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Maagd, Oma, Opa,
"Karel kwam terug uit de badkamer, ik moet op mijn rug gaan liggen en hij begint mij kutje te likken, ik zie dat hij goed bedeeld is, een mooi lul van 20 cm en lekker dik Als ik begin te kreunen stopt hij met beffen en zet zijn lul tegen mijn..."
07-12-21
8.9
Puk Helpt Karel - 1Door: Willem1
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Maagd, Oma, Opa,
" Lees eerst A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51583 Puk Leert Van Opa En Oma 1.html Put leert alles van opa en oma A en A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 51749 Puk 6 Maanden Later 1.html Puk 6 maanden later A ..."
05-12-21
8.7
Opa Is ZiekDoor: Lizaaa
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Opa, Pijpen,
" Liza . Riep haar moeder naar boven door het trappengat. Lizaaaaaa Nog steeds geen gehoor. Lizaaaahaaaa Jaaa, ik hoorde je wel. Riep ze terug. Kom eens naar beneden. Riep haar moeder. Waarom Riep Liza naar beneden. Omd..."
30-11-21
9.0
Mijn Eerste Keer - 3Door: Michael14511
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Opa, Pijpen,
"Met de butplug in ging ik naar huis. Snel ging ik mijn slaapkamer in en trok snel mijn kleren uit. Ik bekeek mezelf innde spiegel en zag de butplug goed zitten. IP overdacht wat er die middag gebeurd was. Ik had iemand gepijpt en had me heerlijk late..."
28-11-21
8.4
25 Jaar Getrouwd - 1Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Camping, Neuken, Oma, Opa, Pijpen,
"Tja, waar zou ik eens beginnen. Mijn vrouw Roos en ik, Pieter, beiden 44 jaar, zijn bijna 25 jaar getrouwd. In die 25 jaar is er veel gebeurd. We kennen elkaar al vanaf onze kindertijd. Roos woonde een straat verder dan ik, we schil..."
25-10-21
8.4
Verrassende Thuiskomst - 3Door: Tom024
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Eerste Keer, Kleindochter, Kleinzoon, Maagd, Moeder, Neef, Nicht, Oma, Oom, Opa, Tante, Vader, Zus,
" Op woensdag mag Lotte niet zo maar uit school vroeger thuiskomen. De pubermeid doet het toch. Het onthaal is verrassend, ze wordt meegevoerd in een seksspel van haar vader, moeder en haar opa en oma. De verrassing is compleet als ze ook nog eens o..."
15-09-21
8.7
Opa Verwennen - 2: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Midden in de nacht word ik wakker. Uitgeput was ik in slaap gevallen en teder door opa toegedekt. Hij ligt naast me en knort als een tevreden biggetje. Zijn gezicht is nu zo ontspannen. Zoek mijn slipje maar kan het niet vinden. Bij het wei..."
10-09-21
9.2
Opa Verwennen - 1Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Opa,
"Ik ga studeren in een grote stad en heb het geluk om een kamer te kunnen vinden. Ik ben Martine een 20 jarige vlotte meid, maar niet echt een uitgaansbeest. Ben een beetje mollig maar beslist nog strak en aantrekkelijk. Heb niet veel vrienden, met mi..."
09-09-21
8.9
Verrassende Thuiskomst - 2Door: Tom024
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kleindochter, Moeder, Oma, Opa, Vader,
" Op woensdag mag Lotte niet zo maar uit school vroeger thuiskomen. De pubermeid doet het toch, de verrassing is compleet als opa binnen naar porno kijkt en met zijn pik speelt. Haar moeder heeft woensdags seks met haar vader. Dat vindt hij zo fijn ..."
21-08-21
8.7
Verrassende Thuiskomst - 1Door: Tom024
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Kleindochter, Moeder, Opa,
"Lotte fietst snel naar huis. Het laatste uur is uitgevallen en met haar tussenuur en de pauze is ze nu twee uur eerder uit dan anders. Net voor ze de straat van haar huis in rijdt bedenkt ze dat ze iets vergeten is. Kut. Ik had mama moeten ..."
19-08-21
8.8
Alcohol, Een Vette Lul En SeksDoor: Karel Jr.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Drank, Lul, Oma, Opa, Zus,
"Moeizaam baant Hilary zich een weg naar buiten toe. De mooie blondine heeft echt even wat frisse lucht nodig. Een combinatie van hitte en veel alcohol heeft er voor gezorgd dat ze zich niet helemaal 100 voelt. Een paar luidruchtige jongens gaan voor..."
28-06-21
9.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 50Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Oma, Opa, Schoonvader, Zwager,
"Fae vraagt Ilana opnieuw de dobbelstenen te gooien. Ilana pakt de dobbelsteen en hutselt ze flink in haar vuistje. Ze kijkt Merel aan en zegt, het moet 1,2 of 3 zijn, alle 3 de anderen zijn wij het haasje. Ilana gooit de dobbelsteen. Het nei..."
26-06-21
9.0
Nieuwsgierige Anja Gaat LogerenDoor: Alfie Special
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oma, Ontdekken, Opa,
"Yes Eindelijk Anja is dolblij dat ze eindelijk grote vakantie heeft. Al die tentamenweken en spanningen rond het overgaan, ze werd er bijna gek van. Ze is met de hakken over de sloot over gegaan en kan nu uitpuffen. Na enkele dagen uitsla..."
23-06-21
8.7
Slet Odette - 28: StadstourDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Pijpen, Slavin, Slet, Sletje, Vernederen, Voyeurisme,
"Martijn wees op een molen en zei We hebben geluk de molen is open. Laten we die gaan bezichtigen We liepen er naar toe en de molenaar heette ons hartelijk welkom en zei Loop gerust naar boven om te kijken. Maar, misschien moet meneer ..."
14-06-21
9.4
Kleindochter Jasmijn - 3Door: Tom024
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Kleindochter, Maagd, Opa, Vader, Zwanger,
" Het lang door opa gemiste logeerpartijtje is voor hem en kleindochter Jasmijn een waar genot. Op de eerste ochtend ontmaagd hij haar, een lang gekoesterde wens, maar opa wil meer. De dagen vliegen voorbij. Iedere ochtend, zodra Jasmij..."
12-06-21
8.6