63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Een uit de hand gelopen schuurfeest of een chic partijtje die eindigt in een spetterende orgie? Hoe dan ook: Time To Party! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Feest sexverhalen. In deze categorie staan 401 erotische verhalen.
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 2Door: Ton
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken, Pijpen,
"Wat viel ik lekker in de armen van Jeff in slaap en zover ik het wist had ik steeds zijn pik in mijn hand, en Ina zijn vrouw die eerst achter hem lag,was na het plassen achter mij gekropen en hield een borst van mij vast. Tegen 7 uur voelde..."
14-06-24
8.8
Trio Na BedrijfsfeestDoor: Bartje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Collega, Drank, Feest, Pijpen, Trio,
"Het begon allemaal met een bedrijfsfeest waar ik totaal geen zin in had. Allemaal dronken stoere truckers bij elkaar, mensen van kantoor die je nog nooit goedemorgen hebben gewenst hangen dan opeens ladderzat om je heen. Mijn god, wat haat ik dat..."
12-06-24
8.0
FeestDoor: Ronneke 2
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Feest, Jong En Oud,
"Waarom Feest , dat lees je op het einde wel. Maar elke hier was een feest voor me en verrassend Portugal was pas het begin. De namaak pik verliet mijn grot en met een rood achterwerk liet ze me achter. Wat een dagje was me dit vandaag flitst..."
11-06-24
9.4
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 1Door: Ton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken,
"Wij hadden een feestavond van mijn vrouw haar werk, helaas kon ik op het laatste moment geen vrij krijgen in de nachtdienst. Wij beide in de 50 met een wat ingedut sex leven, alleen als mijn vrouw wat wijntjes op had , waren bij haar alle re..."
11-06-24
8.4
Liften Naar Feest In Het Zwarte WoudDoor: Tom15892
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Gangbang, Jong En Oud, Orgie, Pijpen, Vakantie,
"Tom had zijn tentamens gehaald, had dat gevierd met een wilde nacht en was er desondanks in geslaagd een keertje niet door zijn wekker heen te slapen. Toch was hij 5 minuten te laat op zijn werk gekomen. Toegegeven, het was niet de eerste keer, maar ..."
09-05-24
9.2
Op Het FeestjeDoor: Bhysco
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Douche, Feest, Pijpen,
"Ik ben me aan het klaarmaken voor de verjaardag van een vriendin van me. Ik doe een jurkje aan want het is zomer. Je appt want je staat buiten te wachten op me om naar het feestje te gaan. Ik kom naar buiten en je zegt da ik er mooi uit zie en geeft ..."
06-05-24
7.2
PikachickDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Blond, Feest, Gangbang, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pik, Pokemon, Verjaardag, Vingeren, Voyeurisme,
" Hey, mag ik naast je zitten Je kijkt haar aan, maar ze geeft je geen kans om te antwoorden. Het was een retorische vraag, ik wil hier zitten , naast je op de bank ploffend eist ze haar plek op. Jullie zijn op een verjaa..."
05-05-24
7.6
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04-24
9.1
De Foto Studio - 51: Nog Een NieuwjaarsfeestjeDoor: Lew Pit
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Feest, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw,
" i Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
19-04-24
9.7
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04-24
9.0
De Vriendengroep - 61: Wat Een FeestDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Haast of geen haast. Het maakt toch al niet meer uit. Ik sluip zowaar even de kleedkamer in en loer om het hoekje, waar ik Mussa nog zie genieten van het warme water, en van Elise. Het warme water wast zijn glanzend zwarte lijf schoon, en Elise likt ..."
22-03-24
8.8
Vinny, Kristel En Het Tennismeisje - 4Door: Vinny 20351
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Feest, Lesbienne, Likken, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Tennis, Vader,
" i Hallo allemaal bedankt voor de stemmen en reacties. Hierbij is deel 4 van de reeks. Mochten jullie de andere delen nog niet gelezen hebben, raad ik jullie aan om ze toch te lezen. Veel leesplezier i Elk jaar is een open toernooi op de ..."
06-03-24
9.3
Het Psychedelische FestivalDoor: DiSanto
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan, Zussen,
"De rammelende, oude Volvo werd gevolgd door een stofwolk toen ze het zandpad naar het parkeerterrein van het festival op kwamen rijden. Het was midden juli, snikheet en er stond geen zuchtje wind. Vanuit de bijrijdersstoel was Sara driftig op zoek na..."
21-02-24
9.4
Zoete Wraak Op Een VerjaardagsfeestjeDoor: Max V
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Feest, Pijpen, Strippen, Verjaardag, Wraak,
"Na een lange werkdag kwam Pien lachend en enthousiast thuis, Ted, de meiden willen voor de 40e verjaardag van Debby een verrassingsfeest organiseren. Ik heb natuurlijk gezegd dat ik het gekke pak n de stripper voor mijn rekening neem. Ted lachte ..."
19-01-24
9.3
De Minnares In Lieke - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, ButtPlug, Feest, Kantoor, Minnares, Stiekem,
"Terwijl Lieke naast Maarten stond bij het inchecken en de dame van dienst wat algemene vragen stelde en tevens de nodige uitleg gaf over de faciliteiten, keek Lieke wat rond. Het hotel was netjes, met een beetje gevoel voor kunst, of niet, en had ook..."
17-12-23
9.3
Friemelen In FrieslandDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Feest, Jong En Oud, Keuken, Manager, Oraal, Pijpen, Stiekem, Trio, Uitdagen,
"Gefascineerd bestudeert ze zijn ogen. Een troebele mix van blauw, grijs en groen. Omlijnd door de kraaienpootjes die samen met zijn ondeugende blik aantrekkelijke pretogen vormen. Dit is Pieter, haar collega. Ze observeert hem verder. Hij draagt de o..."
21-11-23
8.6
Meesteres In Huis - 11Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Feest, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Sinds ook Madam Sandra, de leidinggevende van Gerrit, zich bij de meesteressen had gevoegd, was Gerrit nergens meer veilig. Zowel thuis als op zijn werk werd hij vernederd, maar vreemd genoeg begon het te wennen. Slaaf Gerrit accepteerde zijn lot en ..."
17-11-23
9.0
SinterklaasDoor: Louise
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Douche, Feest, Flirten, Jong En Oud, Sinterklaas, Stiekem, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Luna, sinds enkele maanden 16 jaar. Ik heb donkerblond lang golvend haar en donkerbruine ogen. Mijn huid is lichtjes gebruind en volgens de mensen in mijn omgeving ben ik een echte knappe meid die modellenwerk zou mogen doen. Natuurlijk weet i..."
06-12-23
9.2
Een Geil Halloween FeestjeDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Feest, Halloween, Neuken, Vingeren, Vluggertje,
"Dit weekend was ik op een Halloween feestje van een van mijn vriendinnen. Lisa en haar huisgenoot Sandra hadden een feestje georganiseerd en Lisa had mij uitgenodigd. Sandra had ik een keer of twee ontmoet, terwijl Lisa en ik elkaar van de universite..."
02-11-23
9.1
Na Het Halloween Feest - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Halloween, Zwanger,
"Later werd Brad wakker en stond hij stilletjes op uit bed. Hij zorgde ervoor dat hij haar goed met het dekbed bedekte. Dan liep hij naar de keuken waar hij thee zette en in hun kleine woonkamer ging zitten. Omdat hij zijn slapende vrouw niet..."
02-11-23
9.4
Na Het Halloween Feest - 4Door: Aadje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Halloween,
"Verrassend genoeg was de omgang van de jongeman met zijn nieuwe vrouw evenwichtiger geworden en leefden ze ook met minder stress. Het huwelijk leek haar zorgen te hebben weggenomen en ze hield zijn komen en gaan niet langer nauwlettend in de gaten. O..."
01-11-23
9.5
Na Het Halloweenfeest - 3Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Halloween,
" Brad, professor Humphries hier, zei de stem door zijn telefoon. Brad had niet verwacht nog iets van de man te horen, dus het duurde even voordat hij het goed besefte. Hallo... professor, hoe gaat het met u reageerde hij dan. G..."
31-10-23
8.9
Na Het Halloweenfeest - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Halloween,
"Zodra Brad terug was in het appartement begon hij zo onopvallend mogelijk zijn vriendin in de gaten te houden, op zoek naar een teken, hoe klein ook, dat erop zou wijzen dat ze niet de echte Esther was. Er was niets openlijks, maar hij merkte wel op ..."
28-10-23
9.1
Na Het Halloweenfeest - 1Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Halloween,
"Het Halloweenfeest had zijn hoogtepunt bereikt toen Brad opkeek en zijn vriendin, Esther, met een ondeugende glimlach op haar gezicht aan de andere kant van de kamer zag staan. Gekleed in een lieveheersbeestjeskostuum, dat bestond uit een ballonvormi..."
27-10-23
8.7
Meester En Slaafje Onderweg Naar Familie FeestDoor: Bart
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Buitensex, Feest, Meester, Slaaf,
"Vandaag staat er een feest gepland en we zijn ons aan het klaarmaken om te gaan. Vergeet je niet iets Zei je en je keek me aan met een blik die de warme rillingen over mijn ruggengraat liet gaan. Vergeet wat Vroeg ik, terwijl ik toch al verrade..."
23-10-23
7.8
Het Schoolfeest - 6Door: Piewie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Feest, School,
"Er zit een veel tijd tussen het vorige deel en dit. Even resumeren. Op een schoolfeest leert Maarten Lobke kennen, de jongere zus van een vriend. Ze hebben meteen seks, maar door een misverstand en andere obstakels wordt de relatie niet doorgezet. Ma..."
21-10-23
9.2
Op Het Bedrijfsfeest - 4: The BossDoor: Tim2write
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest, Slet, Sletje,
" i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarvoor k..."
16-10-23
9.4
Madame Steffie - 9: Steffie’s Feest, FinaleDoor: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest,
" i Een goede relatie moet de volgend kenmerken voldoende bevatten liefde, vertrouwen, sex, geld en vriendschap. Wanneer er n kenmerkt ontbreekt, dan heb je een probleem. Meer dan 2, i Het was haar feest vanavond en de hele avond was..."
18-09-23
9.6
Tot Sexslaaf - 4Door: Haiko
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Zo het is weer vrijdag. Heb van de week een uitnodiging gehad van Pien dat ik uitgenodigd ben bij haar thuis. Ze zou een feestje geven vertelde ze in de klas tegen mij. Ze was afgelopen week 18jaar geworden en zou een klein feestje geven. Zo..."
11-09-23
8.6
All In The Family - 38: EindejaarspartijtjeDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Feest, Gay, Groepsex, Met Familie, Swingers,
"Eindelijk was het zover, op een zaterdagmiddag, half december stopte de luxueuze camper van Fran ois en Celine op onze oprit met daarachter de solide stationwagon van Raymond en Milou. Het weer leek op alles behalve winter, niet in Frankrijk en niet ..."
10-08-23
9.0
Wat Begon Als Rollenspel - 15Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Feest, Gangbang, Hoer, Jacuzzi, Prostitutie, Rollenspel, Sissy, Trio, Vernederen,
"Priscilla had haar laatste klant afgewerkt en om dat te vieren had haar pooier Mickey een feestje geregeld in zijn club. Ook haar man Clint wilde het vieren, maar helaas voor hem ging Priscilla mee met chauffeur Hans naar de club van Mickey. ..."
18-07-23
9.0
Sofia - 1Door: JWT
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Feest, Rolstoel, Teder, Tepel, Tepels,
"Ik ben de 17 jaar oude Daan en ik ben met ma op het aankomstpunt te wachten tot Nadia weer terugkomt. Nadia is mijn 14 jaar oud zusje en zij is nu met een speciale jeugdreis mee, het is voor kinderen met een lichamelijke beperkingen. Nadia zit sinds ..."
04-07-23
9.0
Zinderende Pool Party - 8: SlotDoor: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Als ik s ochtends wakker word lig ik nog precies zoals ik in slaap ben gevallen. Op mijn rug, zonder kleding. Als ik naast me kijk zie ik alleen Rachel nog liggen, Marloes is nergens te bekennen. Zodra ik beweeg word de tiener wakker en glimlacht al..."
24-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 7Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Alsof Marloes de nieuwe gasten eerst formeel welkom wil heten laat ze eerst de fles champagne weer rondgaan. Hoe lang zijn jullie al bezig dan vraagt Jessica oprecht ge nteresseerd. Geen idee, nog niet lang genoeg in ieder gev..."
17-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Zwembad,
"Rachel is de eerste die opstaat en op verzoek van Alice een handdoek gaat halen om haar lichaam mee schoon te maken. Nog steeds lachend van verbazing kijken we hoeveel zaad er op ieders lichaam zit, terwijl Marloes de fles champagne doorgeeft. ..."
09-06-23
9.2
Zinderende Pool Party - 5Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Nadat we ons snel hebben afgedroogd nemen we de tussendeur weer om naar mijn slaapkamer te gaan. Ik laat me meenemen door Rachel, die uiteraard een geil plannetje heeft. Ze zet me op de rand van het bed, gooit de kussens voor me neer, en neemt samen ..."
02-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 4Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Ik kijk nu ook op de klok. Bijna elf uur. Nu Kyra haar geile kreuntjes de ruimte niet meer vullen, hoor ik de geluiden van het feestje beneden. Gezien de tijd zal dat nog wel even doorgaan. Geen probleem, ik kan wel een biertje gebruiken. Ik trek mij..."
27-05-23
8.9
Zinderende Pool Party - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Glimlachend gaat Kyra op haar knie n zitten, wachtend tot ik dat ook doe. Bevend van spanning ga ik voor haar zitten, mijn keiharde paal ter hoogte van haar aantrekkelijke gezicht. Ze likt eventjes over haar lippen terwijl ze met haar vingers over mi..."
20-05-23
9.2
Zinderende Pool Party - 2Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"De rest van de dag verloopt gelukkig een stuk rustiger. Na mijn zaadlozing kan ik eindelijk normaal doen in de nabijheid van de jonge vrouwen en werd het uiteindelijk nog best gezellig. Natuurlijk dwaalt mijn blik nog steeds wel eens af naar hun prac..."
12-05-23
9.5
Zinderende Pool Party - 1Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Een week geleden werd ik plots gebeld door mijn oudste nichtje. In eerste instantie schrik ik, aangezien we elkaar eigenlijk alleen op verjaardagen of met kerst spreken. Zover ik me kan herinneren heeft ze me ook nooit gebeld, waardoor ik direct vree..."
05-05-23
9.0
Geile Evelien - 81Door: Barteljoris
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Feest, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Het is weekend en lekker zonnig voorjaarsweer. Ik heb op zaterdagmiddag niks te doen en besluit voor het eerst mijn balkon te gebruiken, zoals ik het in gedachten had. Ik ga lekker naakt in het zonnetje zitten. Het is nog geen twintig graden. Ik geni..."
12-04-23
9.2
Avonturen In AmsterdamDoor: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Feest, Milf, Orgie, Tiener,
"Er gaan een paar dagen voorbij, als Marianne me appt heb je zin in een bezoekje vrijdag Zonder na te denken reageer ik direct met natuurlijk We spreken af op vrijdagmiddag, en ik vraag gelijk mijn vrije dagen aan voor vrijdag en maandag ...."
05-04-23
9.1
De Foto Studio - 33: Een Onverwacht En Een Verwac...Door: Lew Pit
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Feest, Neuken, Orgasme, Pijpen, Strippen, Verjaardag,
" i Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
21-03-23
9.4
Feest - 5: SlotDoor: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Feest, Klitje, Orgasme,
"Zo bedoelt Wim dat niet maar wil weten hoe het gaat op school. Dat alles wijd en los hangt moet je niet te letterlijk gaan nemen, verduidelijk ik. Dus, ja. Mijn figuur is soms goed zichtbaar voor hen die het willen zien. Het zal e..."
21-02-23
9.2
Felix - 20: Mijn 20e VerjaardagspartyDoor: Felix Magnus
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Feest, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Verjaardag, Vreemdgaan,
"Donderdagmiddag, twee dagen na mijn heerlijke triootje met Tamara en Sarah, stond ik bij de Bosrand te wachten op Tamara. De Bosrand was een weg met een grote parkeerplaats van waaruit je kon gaan wandelen in het bos. Bij de jeugd geliefd om met mooi..."
14-02-23
9.2
Hoe Hoort Het Eigenlijk?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Verleiden,
"Hoe hoort het eigenlijk, zou in werkelijkheid Hoe heurt het eigenlijk , moeten heten. Mevrouw Emy Groskamp Ten Have heeft, omdat zij zich zo ergerde aan het niet correct hanteren van de etiquette, daar een handzaam boekje over geschreven, waarin ha..."
12-02-23
8.9
Slangen Van VerlangenDoor: Narcis
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Feest, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Orgie, Passie, Romantiek, Sprookje, Verlangen, Verleiden, Voorspel,
" i Dit is een fantasy seksverhaal, of romantisch erotisch sprookje, hoe je t noemen wil. i b Introductie b Ik ben een saai meisje, met een saaie naam. Geen enkele jongen ziet me staan. Gelukkig is er een ander bestaan, waar ik af e..."
29-01-23
9.0
Feest - 4Door: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Maar Wim blijft staan, keert zich om richting voordeur en neemt mij daarin gedeeltelijk mee. Ga naar binnen Rudi, zegt hij dwingend terwijl zijn vlakke hand al stevig tegen mijn onderrug drukt. Ik kijk hem kort vragend aan om dan zwijgend m..."
06-01-23
8.5
Een Feestje Dat Het Begin Van Alles WasDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest,
"Het feestje was bij mij deze keer want ik was jarig. Ik werd al 23 jaar en voelde mezelf al een flinke vent en mijn kamer zat vol met mijn vrienden en vriendinnen die al duidelijk een slok teveel op hadden. Maar dat maakte allemaal niets uit, als de ..."
30-12-22
8.1
Toch Nog Een Zalig KerstfeestDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis, Lust, Neuken, Oudere Vrouwen, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
"December 1978, twee dagen voor Kerstmis. Ik loop doelloos door de drukke winkelstraten van Hasselt, rillend van de kou in mijn tot op de draad versleten overjas. Ik probeer mijn handen te warmen in mijn broekzakken, maar ook daar is het kil. Koppels ..."
22-12-22
9.4
The Game - 7Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Feest, Groepsex, Hotel, Opdracht, Orgie,
" i Geschreven in samenwerking met Steve i Braaf volgde Saskia de volgende dagen de instructies op. De eerste dag ging de buttplug moeilijk naar binnen, maar dat ging steeds makkelijker. De volgende dag droeg ze hem zelfs bijna 3 uur lang e..."
19-12-22
9.2
Feest - 3Door: Amanda A
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Vervolgens grinnikt hij met zijn pretoogjes om mijn opmerking die hem erg bevalt wat overigens geen verrassing is. Want meneer P. liet in de hal al blijken erg gecharmeerd te zijn van mijn spontane houding. Dit werd nog duidelijker toen ik zijn arm p..."
03-11-22
8.1
Het Schoolfeest - 3Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, School,
"Ik werd wakker en voelde iets kriebelen aan mijn ballen. In de kamer was het nog donker maar je zag al het eerste licht piepen achter de zware gordijnen. Het duurde een tijdje voor mijn ogen aan de duisternis wenden. Ik moest echter niet zien om te w..."
30-10-22
9.1
Het Schoolfeest - 2Door: Piewie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Feest, School,
"Toen ik terug richting bar liep, zag ik hoe mijn vrienden elkaar aanstoten. Ze hadden allemaal die glimlach om hun mond als wisten ze wat er daarstraks was voorgevallen. Zelfs Arne lachte en als ze wisten wat er was voorgevallen, dan wist hij dat ik ..."
26-10-22
8.9
Het Schoolfeest - 1Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Feest, School,
"Ik had net een lange relatie achter de rug. Een relatie die eigenlijk te lang had aangesleept. We waren op elkaar uitgekeken en hadden dan maar beslist om er een punt achter te zetten. Ik had haar leren kennen in het eerste jaar aan de universiteit t..."
19-10-22
9.2
Een Wild FeestDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie,
"Ik, Marjolein, was door Betty, de stiefmoeder van een bevriende tweeling meegenomen naar haar bedrijf om kennis te maken met haar zakenpartner Bas. Zij had gezien dat ik viel op volwassen, ervaren mannen en ze had gelijk gehad en toen zij een uurtj..."
08-10-22
8.9
Goedkope StrippersDoor: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Dochter, Dwang, Feest, Handboeien, Kontje, Kut, Kutje, Meerdere Mannen, Milf, Moeder, Pijpen, Ruig, Strippen, Trio, Verjaardag,
"Nog even en dan werd Marion 49. Ze was de oudste van hun groep vriendinnen en 49 zo was de grap, was het laatste jaar waarop je nog jong was. Die grap maakten ze al jaren, maar nu zat het er toch echt aan te komen. We moeten groots uitpakke..."
04-10-22
8.7
Klassenfeest In De Parenclub - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest, Gangbang, Milf, Orgie, Parenclub, School, Swingers, Tiener,
"Het klassenfeest in de parenclub was compleet uit de hand gelopen. Overal hadden leerlingen seks met elkaar. De vloer lag bezaaid met slipjes en condooms. Er dansten naakte meiden en nadat de lekkere lerares mevrouw Schouten was binnengekomen, bleek ..."
28-09-22
9.3
Een Orgie Van Een Feest - 3Door: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Plas, Plassen, Transgender,
"Terwijl ik zelf dus in mijn kont geneukt wordt door Angel is Lotte nog lekker mijn half stijve pik aan het pijpen. Sonya had mijn mond zojuist na een lekkere zoen losgelaten. Ik weet niet wat ze aan het doen is, maar ik heb daar ook niet veel aandach..."
24-09-22
8.8
Een Orgie Van Een Feest - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Orgie, Pijpen, Transgender,
"Als ik over mijn schouder kijk zie ik dat het Sonya haar pik is die tegen mijn billen drukt. Ik zou haar heel graag ontvangen. Maar nu is eerst Lotte aan de beurt. Ik draai me om en zeg tegen Sonya Oh lekker ding, ik wil heel graag nog veel meer me..."
21-09-22
9.3
Een Orgie Van Een Feest - 1Door: X7trio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Squirten, Strapon, Transgender,
"Zo, nou werd het toch wel een beetje spannend. Zo vlak voor het feestje. Dit bijzondere feestje. Al dagen kijk ik er naar uit, samen met mijn vriendin Lotte. Maar nu komt het dichterbij. De triple cross party van een vriend van een vriendin van Lot..."
20-09-22
9.2
Feest - 2Door: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Een tijdje later sta ik bij twee van de collega s waarvan Mark best grappig is en lach opnieuw hartelijk om hem. In mijn ooghoeken zie ik er dan twee man en vrouw naar de garage lopen. Ze gaan even tafeltennissen, verklaart de and..."
13-09-22
8.8
De Nieuwe ManagerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Drank, Feest, Manager, Pijpen,
"Nu heb ik mijn huidige manager nauwelijks meegemaakt. Mijnheer Bodembedecker, inderdaad met ck, want zo heet de man, heeft mij nog aangenomen. Echter een half jaar daarna kondigde hij zijn vervroegde pensioen aan. Ondertussen is hij bezig zijn opvo..."
02-09-22
8.7
Na Een Verjaardagsfeestje...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Hotel, Verjaardag, Vluggertje, Vreemdgaan,
"Ik en mijn vrouw Lisa zijn een weekendje in Maastricht. Het zoontje van haar beste vriendin is net 1 jaar geworden, en dat moet natuurlijk worden gevierd Omdat het best een eindje uit de buurt is hebben we een hotel geboekt om te overnachten. Onze k..."
02-09-22
8.4
Feest - 1Door: Amanda A
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Ik ben sinds een uurtje in hun huis, heb ondertussen de planten verzorgd en de keuken opgeruimd. Zijn ouders blijven nog zeker een maand met de camper weg, dus help ik Wim een beetje met het huishouden. Het is ruim drie weekjes na mijn ontmaagding, b..."
26-08-22
8.0
Dagboek Van Een Crossdresser - 12: Crossdressfees...Door: Ginny15893
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Dagboek, Dildo, Feest, Prostaat, Strapon,
"Dit keer heb ik me weer wat op de hals gehaald via Grindr. Ik kreeg een uitnodiging voor een crossdressers feestje. Volgens de beschrijving ging het om een gezellig sfeer met drie andere crossdressers en n van hun partners. De regels waren duidelij..."
26-06-22
7.5
Dagboek Van Joey - 38: Mogen We Alles Met Je Doen...Door: Joey
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dagboek, Feest, Gangbang, Jong En Oud, Plas, Plassen, Vastgebonden,
" i Na lange tijd van afwezigheid eindelijk weer een nieuw hoofdstuk in het dagboek van Joey. Veel leesplezier en laat gerust je waardering blijken door een cijfer te geven of een reactie achter te laten. i Zodra Jordy en ik de woonkamer bi..."
22-06-22
9.1
De Blonde Hypotheek - 1Door: Abraham De La Moutarde
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Ontmaagd, Ontmaagding, Spuiten, Tepel, Tepels,
"De Blonde Hypotheek berust grotendeels op waarheid, maar is wat avontuurlijk neergeschreven. De fantasie is een mooie aanvulling op de feiten. In dit eerste deel maken we kennis met Leonie, de mooie bureauhulp, een soort secretaresse, van de adviseur..."
21-06-22
9.0
Hindoestaanse Hoertjes - 16: Vier Hoeren!Door: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Groepsex, Hindoestaans, Hoer, Maagd, Prostitutie,
" b Priya b En zo waren we nu met z n vieren. Ashna, Sarika, Shaan en ikzelf. Onze pooier Max deed gouden zaakjes aangezien de vraag, en het aanbod, steeds groter werd. Buiten de i diensten i die wij aanboden verkocht Max tevens foto s..."
06-06-22
9.1
Grards FeestjeDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Feest, Grote Borsten, Neuken, Sm,
" b Gerards feestje b Kom we gaan je spullen halen, heb je veel spullen Nee Gerard, ik woon niet in een huis. Ik heb mijn kleren, wat juwelen en mijn laptop. mooi, dan gaan we met mijn auto. En als we terug zijn dan maak ik je..."
05-06-22
8.1
Wat Een Feest...Door: Sven De Groot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Doggystyle, Feest,
"Ik weet niet wat er gisteravond gebeurd is, maar ik ben vanmorgen wakker geworden naast wel een hele mooi meid. Het licht valt door een kier tussen de gordijnen op een van haar prachtig gevormde borsten. Het leek of het licht speelde met de t..."
03-06-22
9.0
VerjaardagsfeestjeDoor: Bauwfred
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Milf, Verjaardag,
"Ik ben Charlotte lerares ,44 jaar 1m73, 62kg C cup. Ik ben al 20jaar getrouwd met Marc 46 jaar salesmanager gezond buikje en licht grijzend haar. Zelf hebben we geen kinderen maar ik heb in het verleden wel vaak bijles gegeven aan kinderen uit de buu..."
03-06-22
8.9
De Liniaal ErlangsDoor: Dick Brommer
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Feest, Pijpen, Trio,
"Hallo daar, kunnen wij jou iets vragen Ik kijk op naar de twee meiden die net naar buiten zijn gekomen, en klaarblijkelijk de grootste lol hebben. Ze zijn zo te zien niet dronken, maar hebben beslist meer dan een enkel drankje op. Elkaar va..."
14-05-22
9.3
PyamafeestjeDoor: Astro
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurman, Buurmeisje, Dochter, Feest, Neuken, Pijpen, Tiener, Vader,
"Daar gaan ze dan. Mijn vrouw en de buurvrouw, samen op vakantie. Dat hebben ze ook wel verdient. Ze zijn een jaar geleden samen een eigen bedrijfje begonnen en sinds die tijd eigenlijk non stop gewerkt. En dus vonden Mark, de buurman, en ik het wel e..."
11-05-22
9.4
Dagboek Van Een Crossdresser - 4: Slaafje In Het ...Door: Ginny15893
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cafe, Chat, Crossdressing, Dagboek, Dildo, Feest, Groepsex, Hoer, Omegle, Prostitutie, Spuiten, Strapon,
"Van alle dingen die ik tot nu toe had uitgehaald was dit een van de domste, maar toch beste ervaringen naar mijn eigen mening. Een tijdje na mijn avontuur in de sekscinema had ik mezelf beloofd zulke risicovolle escapades niet meer te doen. Wie weet ..."
02-05-22
9.0
Onderdanig Sletje Op FeestjeDoor: Robbert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Onderdanig, Slet, Sletje,
"Het is zaterdag avond en ik ben met 2 vrienden op weg naar het feestje. Als we aankomen begroeten we iedereen en zetten we de drank die we hebben meegenomen op tafel. We zijn de laatsten die aankomen op het feest. Terwijl ik iedereen aan..."
03-05-22
8.3
In Een Klein Hoekje - 2: SlotDoor: Oelewapper
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Feest, Massage, Meerdere Mannen, School,
" i Voor Tess22 Opwinding zit letterlijk en figuurlijk in een klein hoekje. Zowel in het echt als in Tess fantasie. Enkel zij weet welk verhaal echt gebeurd is. i i Drie mannen verlustigden zich aan Tess. En a..."
15-04-22
9.2
In Een Klein Hoekje - 1Door: Oelewapper
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Feest, Massage, Meerdere Mannen, School,
" i Voor Tess22 Opwinding zit letterlijk en figuurlijk in een klein hoekje. Zowel in het echt als in Tess fantasie. Enkel zij weet welk verhaal echt gebeurd is. i Doe je ogen maar even toe, geile gluurder lac..."
12-04-22
8.8
DaphneDoor: 78yoR
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken,
"Daphne is 38 en daarmee maar 3 jaartjes ouder dan ik. Ze heeft een mooi slank figuurtje van 1.60cm met een goede C cup. We werken bij hetzelfde bedrijf maar daarvoor kende we elkaar al. Maar sinds 3 jaar dat we samen bij hetzelfde b..."
12-04-22
8.4
Tweede Jeugd - 1Door: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Feest, Milf, Stiekem,
"Ik was op een feestje van een goede bekende. De sfeer was goed, er speelde leuke muziek en er was genoeg eten en drinken. Ineens werd ik aangesproken. Maikel dat is lang geleden . Het kostte me even om te bedenken wie de man was die me aan..."
22-03-22
9.1
Feestje Bij Mijn Ex MarijeDoor: Bimark
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Ex, Feest, Groepsex, Slaaf, Sperma,
"Nadat mijn ex Marije samen met mij naar Meester Ron is geweest heb ik een paar weken niets van haar gehoord. Op een gegeven moment gaat mijn telefoon. Ik neem op en ik hoor de stem van Marije. Als je zin hebt mag je volgende week speciale gast zijn ..."
09-03-22
8.6
Gemaskerd BalDoor: Frank En Marieke
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Neuken, Schoonzus,
" Kijk, hier staat het , zei ik tegen Frank terwijl ik het regionale krantje op de keukentafel bij m n ouders legde. Hier staat wat reageerde Frank. Ik wenkte hem en zei Emiel had het toch laatst over die thema feesten bij Het Wapen Nou hier s..."
13-02-22
9.1
Ode Aan Mijn Eigenaar - 13:1e Jaar Het FeestDoor: Slavin Jani
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest, Plas, Plassen,
"1e Jaar Het Feest 2 dagen geen straffen of opdrachten gewoon mijn leventje met mijn eigenaar veel in huis gewerkt en alles schoongemaakt en uitgerust in mijn cel. Ik wen al best wel aan de stalen vuist in me en voel me daardoor verbonden m..."
27-01-22
8.5
Het Feest - 2Door: Doedelslet
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Marloes komt bij van de heerlijke beurt die ze net heeft gehad van Peter en kijkt naar het nog neukende stel naast haar. Heerlijk om naar te kijken. Leon pakt tijdens het neuken van Connie de tiet van Marloes en kneed lekker. Hij geniet heerlijk om z..."
24-01-22
9.3
Het Feest - 1Door: Doedelslet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Eindelijk mogen ze weer. De regels zijn versoepeld en Peter en Marloes hebben een uitnodiging voor een feest van een vriend gekregen ergens in midden van het land. Formeel gekleed. Ze plakken er meteen een overnachting in een hotel vlakbij het feest ..."
24-01-22
8.7
Dagboek Van Joey - 37: PretparkDoor: Joey
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Grindr, Jong En Oud, Neuken, Tiener, Toilet,
"Dinsdagochtend is iedereen al vroeg op, we gaan vandaag naar Walibi. We ontbijten eerst met zijn alle en gaan ons dan douchen en aankleden. Om tijd te besparen ga ik samen met Jordy onder de douche maar uiteindelijk besparen we niet zoveel tijd. ..."
17-01-22
8.7
Feestje Bij Vriend Thuis - 1Door: Lionheart
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest,
"Mijn naam is Bart, ik ben 18 jaar. Momenteel is mijn beste vriend Colin, ook van 18 jaar, bij mij op bezoek. Het is een dag zoals zovelen en voor de rest niets bijzonders. Maar het vervolg van de dag zal het wel bijzonder zijn dus vandaar dat..."
20-01-22
9.4
Verlangen - 12: De FuifDoor: Leen
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dagboek, Feest, Klaarkomen, Slikken, Sperma, Tiener, Verlangen,
" Goeiemiddag lief. Hoor ik een donkere stem. Mijn hoofd schiet omhoog en ik draai me half om, net op tijd om Carl op de stoel naast me te zien neerploffen. Hoi, mompel ik. Hij leunt achterover en bekijkt me zijdelings. Wat scheelt er ..."
02-01-22
9.1
Oppas PerikelenDoor: DonB
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Met Familie, Oppas, Tiener,
"Ik ben Donny 1 meter 80, blond en blauwe ogen en mijn vriendin Saskia is 1 meter 70 heeft rood haar en groene ogen. Beiden sporten we veel en zo hebben we elkaar ook leren kennen, daardoor en de sex heeft ervoor gezorgd dat we er beiden fit uitzien. ..."
28-12-21
8.5
LotteDoor: Sunnymirt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Orgasme, Vingeren,
"De glimmende witte blouse valt sierlijk in haar korte zwarte rokje dat strak om haar billen schuurt. Op haar hoge hakken torent ze hoog boven hem uit. Mike kijkt vanuit zijn stoel omhoog. Haar gezicht is perfect asymmetrisch met krachtige jukbeendere..."
19-12-21
8.6
Een Opwindende Kerstavond (leen)Door: Leen
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis,
"Terwijl All I want for Christmas is you door de luidsprekers schalt, zoekt Suzanne zich wanhopig een weg naar buiten, haar ogen vol tranen. Ze vervloekt zichzelf omdat ze op de vraag van haar collega s was ingegaan om na het werk nog even een drank..."
24-12-21
9.0
Lust Na Het FeestDoor: Verhalenverteller
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Lust,
"Naakt loop je voor hem uit naar de logeerkamer. Je voelde zijn sperma langs je benen naar beneden lopen. Boos en ge rriteerd door het feit dat je, je hebt laten gebruiken in je eigen huis. Maar ook door het feit dat je morgenvroeg weer zult doen wat ..."
09-12-21
7.5
Sollicitatie - 2Door: Denkertje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Sollicitatie,
"We zijn ondertussen 3 maanden verder en heb al een goede tijd achter de rug. Ik doe de job heel graag dus mijn dagen gaan snel voorbij. Tussen mij en Tom is niets meer gebeurd, maar ik krijg vaak een geile blik als hij voorbijloopt. Het is bijna midd..."
09-12-21
8.4
Ninya, Naar Een VerjaardagsfeestjeDoor: Angela
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Neuken, Rape, Verjaardag, Verkracht,
" Veel plezier op de verjaardag van Sophie, Ninya. Dank je wel papa, zei de zestien jarige, ze ging naar Sophie, die werd zeventien, pyjama party. Het was twintig minuten fietsen en om bijna acht uur s avonds was ze er. Ze zette haar fi..."
04-12-21
7.5
Fleur En Floor: Het SchoolfeestDoor: Ekcyob
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Feest, Groepsex, School, Tiener, Vreemdgaan, Zussen,
"Weer een verhaal over Fleur en Floor. Het is al een tijdje geleden sinds hun avontuur op de hockeyclub. Floor en haar moeder Feline zitten tv te kijken. Fleur zal zo wel thuiskomen met het eten. Zegt Feline. Dat zou fijn zijn want ik heb ec..."
24-11-21
8.6
Arrogante Studente - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Feest, Gangbang, Slavin, Studenten,
"Het bleef inderdaad rustig tot Floris iets meer dan een uur later thuis kwam. Hij vertelde dat hij de huur weer had geregeld met zijn vader en dat zijn moeder weer volledig hersteld was. Hersteld vroeg ik verbaasd. Van de operatie zei hi..."
19-11-21
9.0
Met Daniël (en Tom?) - 3Door: Mike88
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Facial, Feest, Groepsex, Hotel, Neuken, Sperma,
"Een appje van Dani l. Eindelijk. Vier dagen na onze laatste seksuitspatting ontving ik een berichtje van hem. Ik kreeg het warm toen ik op mijn telefoon zijn naam zag staan. Tegelijk kriebelde het in mijn onderbuik. En ik voelde me weer geil worden. ..."
03-11-21
9.0
Dance Feestje - 1Door: Former Redhead
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Milf,
"Na een jaar lang zo goed als niet op stap te zijn geweest, gaan we vanavond weer eens los. Met 2 vriendinnen ga ik naar een dance feest. Nog nooit geweest. Het was nooit zo mijn ding, die beats, die pilletjes die er vaak bij horen. Maar ik heb me ove..."
01-11-21
8.9
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 122Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Feest, Kontje, Kwartet, Likken, Pijpen, Verjaardag,
" b Ik werd binnenkort 30 jaar en dat wilde Jan graag uitgebreid vieren. b i We waren ook nog eens 10 jaar bij elkaar dus alle reden voor een feestje. i Het was mooi weer en de tuin was een geschikte plek daarvoor. Uiteraard k..."
20-10-21
9.3
A D EDoor: Lizaaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Feest, Tiener,
"2 jaar geleden had Liza voor het eerst aan het festival leven geproefd. Ondanks dat ze pas 17 was en dus illegaal het festival terrein had betreden, wist ze dat ze festivals geweldig vond. De sfeer van het festival vond ze heerlijk. Ze hield van dans..."
18-10-21
8.4