63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Stiefmoeder sexverhalen. In deze categorie staan 129 erotische verhalen.
Stiefmoeder - 2Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Pijpen, Sandwich, Stiefmoeder, Trio,
"Tim en Rob liepen terug naar hun eigen slaapkamers. Onderweg keken ze elkaar aan en met de blijk die alleen tweelingen herkennen wisten zij wat de ander dacht. Nooit meer zelf rukken, we hebben nu een priv hoer tot onzer beschikking. Dus to..."
16-05-24
8.6
Stiefmoeder - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Trio,
"Zoals eerder al eens gezegd plaats ik hier ook verhalen onder mijn naam die niet van mij zelf zijn. Deze verhalen worden verteld waarna ik toestemming krijg om te plaatsen of men geeft toestemming nadat ik het verhaal zodanig verander dat de hoofdrol..."
10-05-24
8.6
Een Boost Voor Zijn ZelfvertrouwenDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder, Vader, Zus,
"19 jaar is ze nu en Emerald geniet van het leven. Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw en menige jongen en man hebben oog voor haar, als ze langs het zwembad loopt in haar groene, eendelige badpak. Ze neemt een aanloop en elegant duik..."
12-04-24
9.4
In De Val GeloktDoor: Slaaf
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chastity, Cuckold, Cuckolding, Stiefmoeder,
"Het is nu zeker 15 jaar geleden dat mijn vader een nieuwe vrouw trouwde. Na het overlijden van mijn moeder kwam mijn vader anna tegen. Anna is een mooie vrouw van net geen 1 meter 70 met en super sexy lichaam. Helaas was het geen prettige vrouw want ..."
21-03-24
7.9
Een Relatie Met Mijn StiefmoederDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Stiefmoeder, Stiefzoon, Zwanger,
"Ik ben een jongen man van 25 jaar, mijn ouders zijn al jaren gescheiden en ik ben Maarten , ik woonde al jaren bij mijn vader en zijn nieuwe vrouw Yvonne ik schat haar zo,n 35 jaar in ze was heel lief tegen mij . Toen ik op een dag..."
25-12-23
6.7
Eva's Geheime Liefdes - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Nicht, Oom, Stiefmoeder, Vader, Zwanger,
"Vijf jaar later... Afgelopen september ben ik 21 geworden. Ik heb de hele voormiddag rustig kunnen schrijven aan mijn memoires , over mijn geheime liefdes. Nu zit ik voor het grote raam van mijn penthouse en kijk uit op de woelige zee en op het verl..."
08-11-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Stiefmoeder, Tiener, Vader, Voyeurisme,
"Marthe trok me mee naar boven. Het kon haar blijkbaar niet snel genoeg gaan. Eens op de slaapkamer gooide ze haar kimono op de vloer en legde ze zich op het bed. Ze sperde haar benen wijd en gebaarde me er tussen te komen zitten. Dat deed ik gauw wan..."
27-10-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dochter, Stiefmoeder, Vader,
"We waren nog maar net klaar met het ge mproviseerde middagmaal toen Marthe opstond en ze papa en mij vroeg om naar de salon te gaan. Marthe en papa gingen naast elkaar zitten, tegenover mij. Begin jij of begin ik vraagt Marthe. Doe jij ..."
23-10-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter, Eerste Keer, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Sperma, Stiefmoeder, Vader,
"Met mijn benen rond papa s heupen gehaakt, ondersteunt hij met zijn beide handen en armen mijn billen en tilt me tijdens het tongzoenen nog hoger op. Ik voel me haast een kaboutertje in de sterke omhelzing van een reus. Alleen de pinnenmuts ontbreekt..."
21-10-23
9.0
Eva's Geheime Liefdes - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Lesbienne, Stiefmoeder, Tiener, Vader,
"Het wordt een lange, tedere tongzoen waar haast geen eind lijkt aan te komen. Marthes tong is dik, vochtig en warm. Die van mij is veel dunner en langer, stel ik me voor. Ik wind mijn tong speels om de hare. Af en toe snak ik even naar adem wanneer i..."
18-10-23
9.1
De SlaapwandelaarDoor: Centerfold
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Ik ben Max een jongen van zeventien jaar oud en woon bij mijn vader. Mijn moeder is een paar jaar geleden naar de andere kant van het land verhuisd, omdat ze verliefd was geworden op een andere vrouw. Mijn vader is inmiddels ook weer verliefd en zijn..."
15-10-23
9.3
Het Verkeerde FlesjeDoor: Dick Brommer
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Stiefmoeder,
"John, John, Johnny, wordt eens wakker, het ontbijt staat klaar Ik lig met een verkrampt gezicht van de pijn onder de lakens terwijl mijn moeder aan mijn voet staat te schudden. Eigenlijk is zij helemaal mijn moeder niet. Ze is al een jaar d..."
09-10-23
9.3
Eva's Geheime Liefdes - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Eerste Keer, Lesbienne, Stiefmoeder, Tiener, Vader,
"Wat is dat toch met de liefde Altijd komt ze op de meest onverwachte momenten en plekken. Verliefdheid is anders die voel je aankomen, groeien, toenemen in beloften van dat er echt iets zal gebeuren. Op liefde kun je je niet voorbereiden. Ze overva..."
25-08-23
9.4
Eva's Geheime Liefdes - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Biseksueel, Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Neef, Stiefmoeder, Vader,
" Luister, Eva, dit mag je nooit aan iemand vertellen Eva, dit moet tussen ons blijven, h Of Eva, dat we met elkaar neuken moet absoluut geheim blijven Hoe dikwijls heb ik dergelijke zinnetjes niet gehoord in mijn nog jonge le..."
23-08-23
9.4
Appartement Van Mijn StiefmoederDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonmaakster, Stiefmoeder,
"Sinds een paar maanden woon ik op mijzelf. Mijn stiefmoeder heeft me aangeboden haar appartementje in het centrum van Utrecht als woning te gebruiken tijdens mijn stage en studie hier. We hebben haar spullen voor een groot deel in een opsla..."
06-08-23
9.0
Bontmantel Te Luchten?Door: Poolvosfoxy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont, Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefmoeder,
"Als jonge jongen fietste ik vaak aan de achterkant van de flat bij mij in de buurt. In de jaren 80 werd nog volop bont gedragen door de dames en dat vond ik fijn want ik geil op bont. Regelmatig liep er een dame in de straat in allerlei moo..."
03-08-23
8.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 7Door: Rachel ;)
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Vroeg in de morgen word ik alweer wakker, naast me ligt Kevin nog in diepe slaap. Hij ligt spiernaakt naast me, en onder het dekbed bewonder ik zijn, zelf in ontspannen toestand, mooie pik. Met mijn vingertoppen streel ik over de lengte, en a..."
27-07-23
9.1
Bonus-malus In Huize Weltevree - 6Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is dan eindelijk zover, Kevin is geslaagd, en de vakantie gaat beginnen. Het is nog vroeg in de zomer, Jeroen heeft pas over een maand zijn vakantie. Maar uitslapen is er niet bij voor Kevin, hij heeft een vakantiebaantje genomen, en gaat..."
23-07-23
9.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 5Door: Rachel ;)
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Puber, Stiefmoeder,
"Het is pas 5u in de ochtend als Jeroen me een kus geeft. Tot morgen lieverd zegt hij, en ik knik en wens hem een goede reis.. Na een half uurtje hoor ik zijn auto vertrekken, en draai ik me weer om, mijn wekker staat op 9 00 ik hoef pas o..."
22-07-23
9.2
Bonus-malus In Huize Weltevree - 4Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Er heerst onrust in huize Weltevree, zowel de eindexamens komen er aan, iets waar Jeroen nog steeds niet in geloofd, maar ook de zomervakantie. De afgelopen jaren zijn we noodgedwongen thuis gebleven, maar dit jaar wil Jeroen uitpakken zoals ..."
21-07-23
9.1
Bonus-malus In Huize Weltevree - 3Door: Rachel ;)
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is meivakantie en er zijn gelukkig geen proefwerken of belangrijke dingen op school. Het is daarom iets gekalmeerd tussen Kevin en mij, al is de spanning er nog wel degelijk. Vrijdags hebben we afgesproken om pizza s en bier te bestelle..."
21-07-23
9.0
Bonus-malus In Huize Weltevree - 2Door: Rachel ;)
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is rond 18u, als de deurbel gaat. De bezorger overhandigt het tasje, en ik geef hem nog vijf euro fooi. Dank u wel zegt hij, en ik roep Kevin om te eten. Met een bedrukt gezicht gaat hij zitten Nog niet vraag ik, naar de bekende..."
20-07-23
9.3
Bonus-malus In Huize Weltevree - 1Door: Rachel ;)
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Puber, Stiefmoeder,
"Het is weer raak in huize Weltevree . Mijn man Jeroen had het al gezien in de ouderapp, zijn zoon Kevin was met de hakken over de sloot door het eerste trimester. Elk jaar weer rakelings, eerste jaar dubbel en ook zijn derde moest over omdat..."
19-07-23
9.1
Mijn Geile Stiefmoeder - 3Door: Frank18949
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Zaterdagmorgen. Ik zit in de kamer een beetje porno te kijken op mijn lap top. Er wordt gebeld en ik kijk door het raam wie er is. Het is Eva, mijn stiefmoeder. Ik doe open en zeg hoi, schat wat brengt jou hier zo vroeg Mag ik binnenkomen , vraagt..."
31-05-23
8.3
Mijn Geile Stiefmoeder - 1Door: Frank18949
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Zondagochtend. Ik word wakker en zie dat het weer een mooie dag wordt. De zon schijnt al flink en ik loop naar beneden. Mijn naam is Frank en ik ben getrouwd met Karin. Karin zit in de tuin en ik zie dat ze naakt is. We hebben afgesproken dat we meer..."
30-05-23
8.1
Stief(ma)?Door: Zaadkontje1986
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Stiefmoeder, Vuistneuken,
"Mijn naam is Hilda en ik ben 18 jaar oud met een slank postuur met een volle Cup en slank lichaam en woon nog bij mijn vader en zijn nieuwe vriendin thuis. Mijn vader heet Henk is een 40 jaar en heeft een goed postuur. Zijn vriendin, mijn stiefmoed..."
03-02-23
8.9
Stoute StiefmoederDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder, Stiefdochter, Stiefmoeder, Vakantie,
"Het goede nieuws doet Ilse breeduit lachen maar eerlijk gezegd heb ik gemengde gevoelens. Het is nooit mijn meest favoriete bezigheid om een avond door te brengen met mijn schoonouders maar deze keer is het toch wel even anders dan normaal. Ilse en i..."
03-02-23
8.3
Stoute StiefmoederDoor: Lievekleinepaultje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder, Stiefdochter, Stiefmoeder, Strand, Vakantie,
"Het goede nieuws doet Ilse breeduit lachen maar eerlijk gezegd heb ik gemengde gevoelens. Het is nooit mijn meest favoriete bezigheid om een avond door te brengen met mijn schoonouders maar deze keer is het toch wel even anders dan normaal. Ilse en i..."
01-02-23
8.4
Zijn Nieuwe Familie - 1Door: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Daan had net gedaan met plassen wanneer Judith de grootte badkamer in kwam. Judith keek met een glimlach naar hem en vroeg hem wanneer hij zijn handen waste om ook zijn piemel te wassen. Daar er enkel maar handzeep stond keek Daan even op d..."
12-01-23
9.0
Jip En Janneke's MoederDoor: Henk Ardon
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder,
"Hij heette Jip. Dat vond zijn moeder een leuke naam. Hij had daar nooit een probleem mee gehad, totdat zijn moeder plotseling overleed toen hij dertien was. Zijn vader kon niet alleen zijn en toen Jip veertien was had zijn vader een relatie met een a..."
03-01-23
9.2
Stiefmoeder Maakt Een RitjeDoor: Brechtje.S
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Shirley, de jongste zus van zijn stiefmoeder, eigenlijk dus zijn plustante, arriveerde die zaterdagochtend al vroeg bij hun huis. Hoi spruitje, riep ze Roel toe terwijl ze uitstapte. De jongeman nam niet de minste aanstoot aan haar begroet..."
31-12-22
9.2
Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Nadat Jim naar huis was plofte Sofia bij Max op de bank. Leuke jongen. Zei ze. Zeker Zei Max. In de sportschool helpt hij me vaak. Fijn om te horen. Sofia draaide zich om naar de tv waar het spelletje op pauze stond. Je ma..."
10-10-22
9.1
Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen - 4Door: Lizaaa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Sofia voelde zich vrij. Het was heerlijk om zich weer vrouw te voelen. En het was nog beter om zich sexy te voelen. Het leek wel of er een nieuwe energie bron in haar was ontstaan. Ze barste van de energie, zo kon geen moment stil zitten. Nadat ze in..."
02-10-22
9.1
Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen - 3Door: Lizaaa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Joe was inderdaad vroeg thuis van werk en nam Sofia en Max mee uit eten. Het was een dure tent dus Sofia had zich flink opgedoft. Ze had haar haren gekruld, subtiel make up opgedaan, mooie parel ketting omgedaan en een strak zwart jurkje aangetrokken..."
23-09-22
9.0
Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen - 2Door: Lizaaa
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Met een maag vol met zaad liet ze Max verbaasd en voldaan achter. Voordat ze zijn kamer verliet pakte ze de handdoek van de vloer en keek nog een keer achterom. Glimlachend liep ze de kamer uit naar haar eigen slaapkamer waar ze zich klaar maakte om ..."
16-09-22
9.0
Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen - 1Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Ze hadden elkaar ontmoet toen hij zich melde bij de receptie waar zij werkte. Toen Sofia hem aanwees waar hij kon plaatsnemen in afwachting van het gesprek sloegen de vonken al meteen over. Later bleek dat het bedrijf, waar Joe werkzaam was, het bedr..."
09-09-22
9.2
Frankrijk - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Moeder, Nudisme, Schoondochter, Stiefdochter, Stiefmoeder, Zoon,
"Peter keek in de achteruitkijkspiegel van zijn auto. Hij had net zijn vrouw, zijn zoon en diens vriendin van het vliegveld gehaald en was nu onderweg naar het nudistenresort waar zij een chalet hadden. De avond tevoren, had hij nog een uitgebreide tr..."
22-08-22
9.2
Eén Brug Te Ver!Door: Stanzie
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon, Vernederen,
" Een veelschrijfster zou ik mezelf niet noemen, maar dan nog heb ik soms het idee dat ik, voor wat mij binnen het erotisch spectrum aanspreekt, alles al een keer heb geschreven Tot iemand mij onlangs uitdaagde om dan maar eens iets te schrijven..."
05-08-22
9.3
Frankrijk - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk, Nudisme, Stiefdochter, Stiefmoeder,
"Met een tevreden blik, keek Peter om zich heen. Wat wilde een mens nog meer Een strak blauwe lucht, schitterend weer, uitzicht op een traag stromende, niet al te diepe, rivier met kristalhelder water en op de achtergrond, de kenmerkende geur van Zui..."
03-08-22
8.9
StiefmoederDoor: Befferke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Doggystyle, Slipje, Stiefmoeder,
"Omdat dit van mijn lever moet en echt gebeurde ga ik voor de veiligheid geen echte namen gebruiken.. Ik ben al van toen ik kinds was verzot van mijn stiefmoeder.. De eerste jaren rukte ik terwijl ik aan haar dacht Haar kont of slipje da..."
19-06-22
7.5
De Vriendin Van Mijn VaderDoor: Dick Brommer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Met Familie, Pijpen, Vader, stiefmoeder,
"Langzaam doe ik mijn ogen open en moet even hard denken waar ik ook alweer ben. Schone witte muren, een vreemd tv meubel, een mooie eiken deur, een klein leren bankstel Hmmmmm denk ik, waar ben ik nu weer beland Maar dan zie ik de grote ingelijste ..."
25-04-22
8.9
Hannes En Gretchen: Sprookje 6Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Duitsland, Heks, Sprookje, Stiefmoeder, Zus,
" De tweeling Hannes en Gretchen moeten het huis uit, Vati en Muti kunnen ze niet meer onderhouden. Vanaf nu zullen ze op elkaar aangewezen zijn Het is 1731 en het zijn in het Duitse Zwarte Woud bittere tijden. Om redenen ..."
20-02-22
9.5
Attached To StringsDoor: Rock
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder, String,
" Jelle Kun je even komen Jelle schrok zich rot. Snel trok hij zijn broek omhoog, zijn lul met moeite opbergend. Een paar keer haalde hij diep adem, daarna kwam hij omhoog van zijn bed. Jelle klonk het nogmaals. De stem van zi..."
15-01-22
9.0
Mijn StiefmoederDoor: Tender
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Enkele maanden na mijn tiende veerjaardag overleed mijn moeder aan een kortstondige ziekte. Sindsdien woon ik bij mijn vader. Het ouderlijke huis was veel te groot voor ons tweetjes, dus zijn we naar een appartementje gegaan. Op ons appartementje had..."
08-10-21
8.0
Familiegeheimpjes - 13Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Lesbienne, Stiefmoeder, Vuistneuken, Webcam, Zus,
"De volgende dag was hun afspraak bij een duur hotel in de stad. Wil jij met ons mee, Jochem vroeg Kristel, die nu toch wel erg gespannen was. Jochem stemde in en ging samen met Kristel, Marion en Tessa naar de afspraak. Nancy zat daar al i..."
16-07-21
8.9
Familiegeheimpjes - 12Door: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiefmoeder, Webcam, Zus,
"Ver daarvandaan liep Nancy alleen in haar kimono door haar huis. Ze was 39, maar haar man was al veel ouder. Ze hoorde haar man in de woonkamer porno kijken. Ze wist nu al waarna hij keek. Krissy Blond. Hij was er helemaal weg van. Toen ze binnenkwam..."
23-06-21
9.0
De Vreselijke Vriendin Van Mijn VaderDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Verlegen,
"Ik ben Sjoerd, een zeventienjarige jongen, die op het atheneum zit. Ik ben 1,90 m lang en zie er sportief uit. De meisjes kijken belangstellend naar me, maar ik ben te verlegen om op de avances in te gaan. Tien jaar geleden is mijn moeder overleden, ..."
18-06-21
8.8
Plan 'b'Door: Brechtje.S
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder, Stiefzoon,
" Hoi, Tilly Het is niets meer of minder dan de vertrouwde, dagelijkse begroeting als Mick thuiskomt van school. Vandaag heb ik echter meer dan me lief is tegen dit moment opgekeken. Ondanks mijn eigen nervositeit valt het me op dat mijn stiefz..."
21-04-21
9.0
De Vriend Van Haar StiefzoonDoor: Rob
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Stiefmoeder,
"Hilda was 46 jaar oud en getrouwd met Jan Terwind die 15 jaar ouder was dan zij. Ze was eerder gescheiden van haar eerste man na veel huwelijksproblemen. In Jan Terwind had ze een goede man gevonden die echter erg druk was met zijn werk en vaak van h..."
14-04-21
9.0
Kado Van Stiefma - 6Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Ellen had wel slagroom in huis , dat nam zij mee naar de slaapkamer , op haar vraag deed ik haar een sjaal voor haar ogen , en spoot slagroom op haar lichaam, mocht hem niet leeg spuiten zij wilde later ook wat op mij spuiten . Spoot wat op ..."
03-03-21
8.4
Kado Van Stiefma - 5Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Met regelmaat had ik steeds spetterende sex met de oudere zus van mijn stiefma , het bleek wel dat zij aan de matige sex van de ex van haar zus niet genoeg had , tot ik naar de pabo ging , toen gebeurde het helaas niet zo vaak, en moest ook even ..."
17-02-21
8.6
Kado Van Stiefma - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Met tegenstrijdige gedachten fietste ik snel naar huis , verheugde mij op de volgende ochtend , dat ik Ellen dan eindelijk naakt zag , maar durfde ook eigenlijk niet om Wim en ook om Trijntje haar zus . Ik keek tv toen Trijntje van vergaderi..."
13-02-21
9.0
Eén Minuutje!Door: Stanzie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefmoeder, Stiefzoon,
" E n minuutje Ik schrok wakker al wist ik niet meteen waarvan. In het donker gleed mijn hand automatisch opzij, maar de plek naast mij voelde koud en leeg. Herman, mompelde ik. Tegelijkertijd werd ik vanzelf overrompeld door het gro..."
11-02-21
8.7
Kado Van Stiefma - 1Door: Jans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder,
"Op mijn 14e kwam ik in een christelijk pleeggezin ,,Wim 38 en zijn vrouw Trijntje 30 , beide leraaar aan een verschillende school , en ook beide actief in het christelijk verenigingsleven leven , en hij preekte vaak zondag,s in een kerk. War..."
06-02-21
8.4
Florians KeuzeDoor: Budilio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Stiefmoeder, Zwembad,
"Al op zeer jonge leeftijd wist Florian dat hij later een grote pik zou krijgen. Zijn vader was groot geschapen en ook bij zijn twee oudere broers bungelde een pracht exemplaar tussen de benen. En alles wees erop dat het bij hem ook die kant op ging. ..."
30-01-21
9.1
Mijn Geile StiefmoederDoor: ROMANCEUR
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"IK WEET niet wat er de laatste tijd met mijn moeder aan de hand was maar ze werd steeds toegefelijker en aanhankelijker tegen me de laatste tijd. Voor ik naar school ging kreeg ik de laatste tijd een kleffe knuffel van haar en als ik terug kwam d..."
11-07-20
8.9
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 10Door: Ditismijnnaam
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus, Vader,
"Nadat ik Kim naar huis heb gebracht ben ik eerst even langs de supermarkt gegaan voor ontbijt terwijl ik mijn gedachten alleen maar op gisteravond heb. Hoe ik en Kim elkaar op allerlei manieren hebben bevredigt en elkaar hebben laten klaarkomen ..."
01-05-20
8.7
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 7Door: Ditismijnnaam
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Betrapt, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Dit verhaal speelt zich een paar dagen later af na de sex met maaike in het vorige verhaal, veel leesplezier. Terwijl Lisa aan het werk is verveel ik mij een beetje dus besluit haar even te appen aangezien het haar pauze is nu, ben je alle..."
21-01-20
8.7
Mijn Stiefma - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen Ik Thea en Elena zo bezig zag kon Ik mij nauwelijks bedwingen, maar het lukte mij toch. En eindelijk was het bijna 7 uur toen we naar Daria reden. Wat had ze het lekker warm in huis, en daar was ze ook naar gekleed, in een rok ..."
22-12-19
8.7
Mijn Stiefma - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Elena was de eerste die wakker werd, en rijkte over Thea heen naar mijn lul, ik schrok wakker van waar ben ik wel. Toen ik opzij keek zag ik wel dat zowel Thea en Elena geen nachtkleding meer droegen, en van beide waren de tepels hard. ..."
17-12-19
8.4
Mijn Stiefma - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen ik dacht , even rustig wat drinken , kwam ik van een koude kermis thuis, moest van Thea , de kut en ass likken van Leny , en haar ook goed vingeren in haar kont. Ik deed mijn uiterste best, en wilde ook zelf aan mijn lul trekken, maar d..."
14-12-19
8.5
Mijn Stiefma - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Later toen Paula midden in de nacht mijn lul weer stijf gezogen had, ging ze op haar rug op bed liggen, en ze wilde dat ik haar zo in haar kont neukte . Wat smeekte ze om meer om haar harder in haar kont te neuken, ze trok zelfs hard aan haa..."
09-12-19
8.8
Mijn Stiefma - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Wat vond ik het jammer dat het weer vrijdag was en mijn pa weer thuis , van zijn reis naar Roemeni . En Thea droeg dan ook weer een jurk toen ik vrij was van mijn werk, het eten was nog niet klaar , en ik ging mij gelijk douchen. H..."
07-12-19
8.5
Mijn Stiefma - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Ik zag dat de gordijnen al dicht waren toen ik de auto in de garage zette , voelde mij toch ergens wat opgelucht. En Thea kwam gelijk op mij aanlopen, met allleen de doorzichtige legging aan, en verder niets. Wat zag ik haar schaaml..."
04-12-19
8.1
Mijn Stiefma - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Thea stond nu iedere ochtend met mij op, en we tongden dan een poos bij het afscheid, en ik vingerde haar kut natuurlijk. Als ik thuis kwam was het al donker, wat we beide prettig vonden, konden de gordijnen op tijd dicht, zonder dat het opv..."
01-12-19
8.5
Mijn Stiefma - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen ik de auto in de garage plaatste, zag ik wel dat de tuin er netjes bij lag, en liep dan ook de tuin verder in. Thea stond bij het aanrecht, en wat zat haar bilnaad lekker in haar legging , zo en tevreden wat ik gedaan heb vandaag Bertus..."
30-11-19
8.6
Mijn Stiefma - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Daar lag ik dan, ik Bertus 30 jr ,na 5 jaar samen wonen weer in mijn eigen bed thuis. Mijn moeder is 10 geleden overleden, en na een paar jaar had mijn pa weer een nieuwe vriendin , waar hij sinds 2 jaar mee samen woond. Thea vind i..."
28-11-19
7.8
Mijn Lekkere Geile StiefmoederDoor: Cas De Liefde
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Douche, Milf, Pijpen, Stiefmoeder,
"Mijn naam is Cas en ik ben inmiddels al van middelbare leeftijd. Maar dit verhaal gaat over mijn jeugd. Mijn ouders hadden niet zo n best huwelijk, mijn moeder had een onbevredigbaar verlangen naar seks en had dus niet genoeg aan mijn vader. Dat bete..."
26-11-19
9.0
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 5Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Voordat het verhaal begint een kleine mededeling want mijn stiefmoeder krijgt nu de naam Linda En ik gebruik tot nu toe inderdaad alleen maar korte namen omdat dat makkelijk te gebruiken is. Veel leesplezier. We zijn weer een..."
30-09-19
8.7
Lobke En Haar Stief Ma SofianeDoor: Beffertje65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Zoals ik al schreef gaat dit verhaal nu over Lobke en haar stief ma van 39 jaar . Lobke had mij gevraagd ook een foto shoot te doen met haar en haar stief ma . De afspraak was weer in Nazareth hotel met intieme kamers. Afspraak maandag om 14..."
20-07-19
8.5
Weekend Naar Familie Van Mijn Stiefmoeder - 2Door: Anne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Moeder, Stiefmoeder, Worstelen,
"Jessica daagt mij uit en heeft de inzet bepaald. Ik knik instemmend en daag haar uit kom maar op dan . Dan hoor ik ineens Hee Jess, wat doe je nou , Anneke komt met mijn stiefmoeder de tuin weer ingelopen en ziet Jessica bovenop mij geoliede licha..."
02-05-19
8.7
Weekend Naar Familie Van Mijn Stiefmoeder - 1Door: Anne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Moeder, Stiefmoeder, Worstelen,
"Na de scheiding had mijn vader zich een aantal jaar op zijn werk gestort, maar sinds hij weer gelukkig is met de liefde maakt hij ook weer meer tijd voor mij vrij. Mijn stiefmoeder, Joyce, is een aantal jaartjes jonger dan mijn vader, een leuke vrouw..."
28-04-19
8.4
Stiefmoeder Wordt VriendinDoor: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"k ben Erwin, 20 jaar. In januari 2008 is mijn vader overleden, hij had tijdens een reis voor zijn werk een virusinfectie opgelopen en dat bleek fataal te zijn. Ik bleef toen achter met mijn stiefmoeder. Mijn vader was na zijn scheiding hertrouwd met ..."
04-03-19
8.7
Familie Festijn - 1Door: Kevin2001
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Stiefmoeder, Zus,
"Dit verhaal gaat over Max, hij is 16 jaar oud. Hij is een lange jongen, ongeveer 1,90m. Hij is niet gespierd en een beetje mager. Zijn penis is best wel heel erg groot vergeleken met de rest van zijn lichaam, met een 20 cm. Hij woont samen met zijn v..."
12-02-19
8.3
Onverwachte Zomervakantie - 1Door: Jeroenhijp
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder, Vakantie, Zomer,
"Het is 20 uur s avonds op een regenachtige donderdagavond in augustus. Het werk bij de supermarkt zit er weer op en ik kan naar huis. Gelukkig is het droog, dus kan met een gerust hart naar huis fietsen. Deze vakantie slaap ik 3 weken bij mijn vade..."
19-01-19
8.7
Soppende Stiefmoeder - 6Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Ik kijk haar aan terwijl we onze tongen laten spreken. Mijn hand glijdt over haar lichaam en knijpt goed in haar borst. Wouw wat voelen die lekker aan. Het is onwerkelijk wat hier gebeurd. Wat wij aan het doen zijn maar het is zo geil en zo lekker. I..."
02-10-18
9.2
Soppende Stiefmoeder - 5Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Daar sta ik dan met nog steeds een stijve lul kijkend naar mijn stiefmoeder die haar gezicht onder heeft zitten met mijn zaad. Ik voel me g nant, dit was niet de bedoeling. Sorry, dat was niet de bedoeling maar het kwam er opeens uit zeg ik beetje ve..."
01-10-18
9.0
Soppende Stiefmoeder - 4Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Er werd geklopt op de deur van de slaapkamer waar ik me had terug getrokken en even op het bed was gaan liggen. Kom binnen de deur is open roep ik. Mijn stiefmoeder stapt poedel naakt naar binnen. Zo ik zat net te denken gezien jij graag naa..."
30-09-18
8.9
Soppende Stiefmoeder - 3Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Ditmaal word ik als eerste wakker en is Simone nog diep in dromen land. De zon verlicht onze kamer en geeft me een uitgelezen kans om haar eens voorzichtig te bekijken. Ze ligt met haar armen achter haar hoofd en met haar benen opgetrokken w..."
29-09-18
8.5
Soppende Stiefmoeder - 2Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Volgende ochtend word ik ontspannen wakker en zie dat Simone al het bed uit is. Ik loop naar de badkamer en leeg mijn blaas en loop dan naar het balkon. Even genieten van het uitzicht. Dit is nog eens goed wakker worden met zijn uitzicht denk ik bij ..."
28-09-18
8.4
Soppende Stiefmoeder - 1Door: Henkie Spenkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Stiefmoeder, Vingeren,
"Mijn vader is een goede zakenman en heeft daardoor meer geld dan hij weet wat hij er mee aan moet. Dit heeft zo zijn voordelen als zoon maar ook nadelen. Op een wat jongere leeftijd besloot mijn vader gezien hij kopen kon wat hij maar wou om ook maar..."
27-09-18
8.3
Toegestaan Overspel!Door: Huub
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Stiefmoeder, Trio, Vreemdgaan, Zoon,
"Ik was 38 jaar en gelukkig getrouwd en zou mijn huidige vrouw Tessa met niemand delen. Ze is blond en krijgt best wel veel aandacht altijd. Ze heeft ook wel een paar grote borsten en af en toe kijk ik wel eens naar andere vrouwen en ik denk altijd to..."
27-09-18
8.3
Betrapt!Door: Michelle
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: 17 Jaar, Anaal, Betrapt, Kontje, Slet, Sletje, Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Hey schatjes, hier weer een avontuur van mij, alleen dit keer van mij en mijn stiefzoon. Sinds kort heb ik een stiefzoon in huis, daar hij er bij zijn ouders uit gezet was. Hij is 17 jaar en best een leuk ventje, om te zien als ik zo vrij mag zijn. N..."
30-04-18
7.5
Stiefmoeder Misbruikt - 4Door: TheStoryMaker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Het was Zaterdagochtend toen ik wakker werd in mijn eigen bed. Wat er gisteren was gebeurd tussen mij en Sven heeft heel wat losgemaakt.. voorzichtig kwam ik overeind en voelde wat lichte spierpijn. Naakt stapte ik uit bed en verdween de badkamer in ..."
22-03-18
8.4
Stiefmoeder Misbruikt - 3Door: TheStoryMaker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Nadat ik had gezien dat hij de foto s had verwijderd liep ik zijn kamer uit en ging direct door naar de badkamer voor een goeie douche. Ik voelde me vies en misbruikt, en wilde me eerst even fatsoenlijk douchen alsof ik daarmee die intense gebeurteni..."
07-03-18
8.9
Stiefmoeder Misbruikt - 2Door: TheStoryMaker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Ik probeerde het te laten lijken of ik de situatie onder controle had. Alsof ik dit alles precies zo had gepland, maar vanbinnen kon ik het wel uitschreeuwen van de zenuwen. Met een gespannen blik stond mijn stiefmoeder Suzan daar in de keuken. Vol o..."
03-03-18
7.9
Stiefmoeder Misbruikt - 1Door: TheStoryMaker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Inleiding. Verveeld zat ik Sven, 20jaar wat achterovergeleund aan de eettafel en legde mijn laatste hand aan mijn studie werkstuk. Eenmaal afgerond sloeg ik het bestandje op en greep in mijn laptoptas naar mijn usb stick. Verdomme.. dacht ..."
01-03-18
7.3
Met Mijn Stiefmoeder In De Jacuzzi - 4: Een Hallo...Door: Markie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Halloween, Jacuzzi, Moeder, Stiefmoeder,
" Sjors ik weet niet of je het leuk vindt maar Tilly gaat naar een Halloweenparty en aangezien ik niet mee kan zou ze het fijn vinden als jij met haar meegaat. Ikzelf denk dat het een goed idee is, kunnen jullie een beetje bonden, wat vind jij, vind j..."
06-11-17
8.6
Met Mijn Stiefmoeder In De Jacuzzi - 3Door: Markie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jacuzzi, Moeder, Stiefmoeder,
"De woorden waar mijn stiefmoeder mij mee naar huis stuurde spookten nog steeds door mijn hoofd. Een sexspel waar ik en zij de hoofdrol in zouden gaan vertolken, wat zou ze daarmee bedoelen Haar geile fantasie n, wat was ik benieuwd daarnaar. Maar to..."
30-10-17
8.4
Met Mijn Stiefmoeder In De Jacuzzi - 2Door: Markie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jacuzzi, Moeder, Stiefmoeder,
"Tot laat in de avond genoten ik en Tilly die dag van elkaar. Maar ik wist dat de dag erna mijn vader weer terug zou zijn en dat dan ook zou betekenen dat het over was met de pret. De dag erna werd ik vroeg wakker, ondanks dat ik de avond ervoor pas l..."
21-10-17
8.5
Met Mijn Stiefmoeder In De Jacuzzi - 1Door: Markie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jacuzzi, Moeder, Stiefmoeder,
" Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Sjors, ik ben 16 jaar. Mijn ouders zijn al een heel lange tijd van elkaar gescheiden. Dat betekent dat ik het grootste deel van mijn jeugd door de week bij mijn moeder doorbreng en in het weekend bij mijn ..."
17-10-17
8.0
Mijn Stiefmoeder - 3Door: Markiee
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Moeder, Stiefmoeder,
" Mijn naam is Mark en in het vorige deel hebben jullie kunnen lezen hoe ik voor het eerst sex had met mijn stiefmoeder Laura. In deze verhalen lijn zullen meerdere personen aan bod komen. Om de snelle lezer even te informeren zijn dit de ..."
10-07-17
7.8
Mijn Stiefmoeder - 2Door: Markiee
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
" Mijn naam is Mark en in het vorige deel hebben jullie kunnen lezen hoe ik voor het eerst sex had met mijn stiefmoeder Laura. In deze verhalen lijn zullen meerdere personen aan bod komen. Na de spannende vrijpartij van een paar uur gel..."
25-06-17
6.9
Mijn Stiefmoeder - 1Door: Markiee
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Moeder, Stiefmoeder,
" Al sinds mijn 5de levensjaar zijn mijn ouders gescheiden, vrijwel direct na de scheiding kreeg mijn vader een nieuwe vriendin. Laura was haar naam. Laura is inmiddels een vrouw van 34 en een paar mooie rondingen, zowel voor als achter. Zelf ben ik..."
25-06-17
7.6
Mijn (stief)zoon OntmaagdDoor: Marc2004136
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefmoeder, Stiefzoon,
"Mijn naam is Femke ben 42 jaar en wil iets vertellen dat zeven jaar geleden is gebeurd. Ik ben gehuwd toen ik twintig jaar was, veel te vroeg uiteraard, maar je bent jong en denkt dat je de liefde van je leven hebt gevonden. Dus niet, vijf j..."
23-04-17
8.5
StiefmoederDoor: Oceaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Sinds een paar jaar heeft mijn vader een nieuwe vriendin. Sinds een paar maanden woont ze vast bij ons, dus is ze eigenlijk mijn stiefmoeder geworden. Ik kan het goed vinden met haar, eigenlijk al vanaf het begin. Ze is een lieve vrouw die het stiefm..."
13-01-17
6.5
Ontmaagd Door StiefmoederDoor: Da@n
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefmoeder,
" Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje Ik sc..."
11-10-16
8.4
'mam, Ik Hou Van Je' - 7Door: Stanzie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Het was halfzeven in de ochtend en al helemaal licht toen stiefmoeder en stiefzoon de bibliotheek verlieten. Op hun weg naar de voordeur kwamen ze niemand tegen. Het hele huis van Aernouts ouders straalde rust uit. Alleen hier en daar een nutteloos b..."
02-03-15
8.5
Mijn Stiefmoeder En IkDoor: StefanB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Stiefmoeder,
"Hallo iedereen, dit is mijn eerste verhaal dus ik hoop dat het positief uitpakt. Het was vrijdagavond, ik was net terug gekomen van mijn kamer in Eindhoven. Na een week vol plezier was ik vermoeid toen ik thuis kwam. Ik ben Bas, een jongen v..."
24-01-15
6.7
'mam, Ik Hou Van Je' - 6Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Lars begreep dat ook hij een poosje ingedommeld moest zijn, want toen hij de ogen opende, begon het buiten al licht te worden. Kwart over vijf zag hij, na een blik op zijn polshorloge. Mam, fluisterde hij, zachtjes de arm van zijn stiefmo..."
21-01-15
8.4