60.393 Gratis Sexverhalen
Een jong nichtje die je helemaal dol maakt, of is ze inmiddels een rijpe vrouw geworden? Seks met je nichtje, als ze lekker is, waarom ook niet! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Nicht sexverhalen. In deze categorie staan 487 erotische verhalen.
Het Feestje Van Mijn Nicht - 3Door: Leo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht,
"Jannah kijkt mij aan terwijl ik de telefoon van het nachtkastje pas. Mijn hart bonkt in mijn keel. In de afgelopen 12 uur heb ik twee keer onwijs geile seks met mijn nicht gehad. De eerste keer de avond ervoor aan het einde van haar feestje. Jannah v..."
15-11-23
9.3
Het Feestje Van Mijn Nicht - 2Door: Leo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht,
"Jannah haar doordringende kijken mij aan. Ik voel haar warme lichaam nog steeds tegen mij aan. Nu de alcohol is uitgewerkt had ik een ongemakkelijke situatie verwacht. Maar tot mijn verbazing zie ik nog steeds een seksueel verlangen in Jannah haar og..."
14-11-23
9.4
Een Ondeugend Nichtje - 2Door: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Nicht, Ondeugend, Pijpen,
"Zondagochtend. Het was nog vroeg in de ochtend Ik ben gewend om ook in het weekend op tijd op te staan om mijn leefritme niet in de war te brengen. Door de week sta ik ook altijd vroeg op om naar mijn werk te gaan. Trouwens dan heb ik te..."
11-11-23
9.1
Jolien En Ik - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neef, Nicht, Tiener, Vader,
" Mama was echt mooi, h , papa Voor de zoveelste keer staat Jolien bij de buffetkast waarop de ingelijste foto van Anneleen staat. Zo doet ze dat al jarenlang, minstens een keer per week en dan nog wanneer ik het zie. Misschien doet ze het wel elk..."
10-11-23
9.3
Sauna Met Kim En AnoukDoor: Domix
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Sauna, Schaamhaar, Scheren, Vingeren,
"Terwijl de eerste zweetdruppeltjes over mijn borst parelen, kan ik niets anders dan me afvragen hoe ik in deze situatie ben beland. Anouk zal er zo wel aankomen, volgens mij is ze een beetje zenuwachtig vertrouwt mijn tante mij toe. ..."
08-11-23
9.4
Eva's Geheime Liefdes - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Nicht, Oom, Stiefmoeder, Vader, Zwanger,
"Vijf jaar later... Afgelopen september ben ik 21 geworden. Ik heb de hele voormiddag rustig kunnen schrijven aan mijn memoires , over mijn geheime liefdes. Nu zit ik voor het grote raam van mijn penthouse en kijk uit op de woelige zee en op het verl..."
08-11-23
9.3
Het Feestje Van Mijn Nicht - 1Door: Leo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Nicht,
"Mijn naam is Leo, een 31 jarige man uit Leeuwarden. Ik ben getrouwd met Lotte een heerlijke blonde vrouw van 31 jaar waar ik inmiddels 10 jaar mee samen ben. Wij hebben een heerlijk huwelijk samen en hoewel Lotte opgegroeid is in een streng gelovige ..."
08-11-23
9.4
Een Ondeugend Nichtje - 1Door: Zorro
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Ondeugend, Oom,
"Ik keek een beetje verbaasd op mijn horloge, toen ik de voordeur open hoorde gaan. Marlies mijn nichtje was bij me op bezoek en ik weet hoe het gaat als ze komt. Marlies haar ouders wonen in een dorp en daar is echt niks te doen vandaar dat ze re..."
04-11-23
9.1
Lisa - 7: VerjaardagDoor: Maarten
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Beffen, Facial, Neuken, Nicht, Oom, Pijpen, Sperma, Vader,
"Met verjaardagen is het altijd een beetje behelpen. De hele kamer kijkt toe hoe ik binnen kom. Altijd volop aandacht, daar moet je wel tegen kunnen. Ik heb wel eens voorgesteld om niet mee te gaan. Een oom en tante van me wonen zo smal dat over de dr..."
29-10-23
9.3
Nichtje Komt LogerenDoor: Zorro
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, nicht,
"Op zaterdagochtend zat ik met Sophie te ontbijten toen er werd aangebeld. Doe jij even open schat, zei mijn vriendin. Misschien staat Julia aan de deur. Ik deed snel mijn kamerjas aan een liep naar de deur. Er stond een blond me..."
14-10-23
9.0
Het Concept Familie - 3: VeenbrandjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Strand, tieners,
" Mijn nichtjes rennen in hun blote niksje voor ons uit, opgewonden dingen roepend naar elkaar, een opwinding die ik niet eerder bij ze zag. Zojuist deden ze de Zonnegroet, hun blote prachtige strakke lichamen alle kanten op stretchend. He..."
09-10-23
9.5
Het Concept Familie - 1: Friese NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Strand, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zussen,
" M n pa naait zich steeds meer op over mijn gedrag Dit concept heet Fam lie, Joeri. Heb je ook maar nig idee wat dat inhoudt... Als ik bokkig zwijg gaat hij door Nou, als jij het niet weet dan weet k het wel Het hele idee van een..."
29-09-23
9.3
Mijn Hete Zus - 10: Het Familieweekend 2Door: Dannydobbe
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Nicht, Zus,
"Het is de zaterdagochtend van het familieweekend. Zonder dat we het in de gaten hebben gehad, liggen Maaike en ik lepeltje lepeltje tegen elkaar aan als we wakker worden. De welbekende ODOL drukt alweer tegen het verrukkelijke kontje van mijn zus aan..."
05-09-23
9.6
Mijn Geile NichtjeDoor: Zorro
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Neef, Nicht, Oom, Tante,
"Mijn ouders kwamen op een idee om me wat gezelschap te bezorgen tijdens mijn vakantie. Ze moesten allebei werken en vakantie plannen waren er niet. Dat lieten de financi n niet toe vertelde mijn vader dus hebben we een verrassing voor je. Sara k..."
03-09-23
9.2
Spaans Temperament - 7Door: Spaansefurie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Nicht, Spaans, Waargebeurd,
" Beste lezers en lezeressen. Dit deel heeft helaas wat langer op zich laten wachten. De hete zomer, en als gevolg daarvan trieste sterfgevallen in de familie en een hogere workload in het ziekenhuis, hebben daar grotendeels schuld aan. Het is echt..."
31-08-23
9.5
Eva's Geheime Liefdes - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Neef, Nicht, Porno, Tiener,
" Vertel dit alsjeblieft aan niemand, Eva... Niet aan papa en zeker niet aan Mientje... Zijn stem trilt hees. Na de roes van de allereerste keer, wordt hij ineens bang dat het zou uitkomen dat hij geneukt heeft. Met mij nog wel... Wees maar..."
21-08-23
9.2
Eenzame Opa - 21: Emma’s BesluitDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Boerderij, Neuken, Nicht, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren, Zus,
" Twijfel Het bezoek met haar moeder aan Isla was fijn geweest. Veel onbeantwoorde vragen waren beantwoord en door vrij met elkaar te spreken, was het onderling vertrouwen gesterkt. Emma had het gevoel dat haar moeder en zus beide kla..."
07-08-23
9.3
Mijn Nicht Linda - 3: Bij Linda ThuisDoor: Buitenman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Nicht, Pijpen,
"Het was nu twee weken geleden dat Linda bij mij thuis was geweest. We hadden spannend contact via whatsapp gehad en besloten om snel weer eens van elkaar te gaan genieten. Nu bij haar thuis. Begin van de avond reed ik met mijn auto naar haar..."
02-08-23
8.8
Eva's Geheime Liefdes - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Taboe, Vluggertje,
"Op maandag na de herfstvakantie kreeg ik mijn maandstonden. Ik was eigenlijk best blij dat de morning afterpil echt gewerkt had. De hele zondag en maandag was ik toch wel ongerust geweest. Nog nooit was ik zo blij geweest dat ik bloedde... Ik trok mi..."
01-08-23
9.1
Mijn Nicht Linda - 2Door: Buitenman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Missionaris, Nicht, Pijpen, Vreemdgaan,
"Op een begrafenis van een oom was ik mijn nicht Linda weer tegen gekomen. We hadden elkaar jaren niet gezien en dat was aanleiding om eens bij te praten. Een paar dagen later was ze langs gekomen. Oude gevoelens waren omhoog gekomen en dat monde uit ..."
26-07-23
9.0
Mijn Nicht Linda - 1: Op Een BegrafenisDoor: Buitenman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Nicht, Pijpen, Vreemdgaan,
"Het klinkt altijd als een trieste gebeurtenis. Een begrafenis. Een oom was overleden. Bijna 90 was de beste man. Ik had niet veel contact met hem. Af en toe op een feest van mijn ouders kwam ik hem tegen en we spraken niet vaak. Sowieso heb ik een fa..."
12-07-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Condoom, Nicht, Oom,
" Geheime liefdes zijn de heetste. Dat ene zinnetje van oom Frank nadat we voor het eerst seks hadden met elkaar, is tot op vandaag door mijn hoofd blijven spelen. Wanneer ik terugkijk op mijn jeugd, weet ik dat het waar is. Voor mij in ieder geval. ..."
09-07-23
9.2
Sexy MaijaDoor: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Nicht, Oom, Orgie,
"Opeens staat ze voor de deur, zonder enige aankondiging vooraf. Ze heeft een koffer in haar en ze kijkt me onzeker aan. Kan ik hier een tijdje blijven vraagt ze zachtjes, een smekende blik in haar ogen. Ik zie aan de kleine b..."
08-07-23
9.0
Lieveke's Nichtje: Haar Eerste SeksDoor: Lieveke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Spanje, Zus,
" Als mijn neef Jochen en ik na onze pittige fietstocht weer terug zijn in ons appartement in Marbella ga ik direct door naar de badkamer, om het fietszweet en de seks van me af te spoelen. Ik ben benieuwd hoe hij het achteraf vond om zich op me te ..."
08-07-23
8.8
Lieve NichtjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Likken, Nicht, Orgasme, Romantiek, Standje 69, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een fantastische lange meid met lang gitzwart haar en een prachtig figuur met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze is met een aantal nichtjes op vakantie en geniet van het vrije leven buiten het zicht van haar familie. Ze heeft lang ..."
06-07-23
9.4
Dominante Oom 1Door: EvaDeBruin
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Dominantie, Douche, Kantoor, Nicht, Onderdanig, Oom,
"Mia is een vrouw van 25 lentes jong. Komt net uit een relatie van 7 jaar, waarin ze zichzelf kwijt is geraakt en de seks alles behalve goed was. Dit verhaal brengt Mia op plekken waar ze over gefantaseerd heeft, alleen met iemand die dichterbij haar ..."
05-07-23
8.1
Eva's Geheime Liefdes - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Nicht, Oom, Oraal, Tiener,
"Ondertussen was het al half een geworden en tijd voor een middagboterham. Nu Mientje er me opmerkzaam had gemaakt, kon ik er niet naas tkijken oom Frank hield geen oog van mijn borsten af. Ik voelde me daar gevleid door die prachtige, mooie man die..."
05-07-23
9.1
Eenzame Opa - 19: BezinningDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Zus,
" Stoom afblazen Een koude rilling liep over Mackenzies ruggenwervel terwijl ze het pyjamashirt uittrok. Warm, stomend water denderde ondertussen uit de kraan en vulde het bad. Het was zeker niet koud en toch had de meid een onbehagel..."
03-07-23
9.1
Lieveke's Neef - OntmaagdDoor: Lieveke
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Spanje, Zus,
" Zojuist, na de Witte Donderdagprocessie in Malaga, is het zwaar hommeles geworden tussen mijn neef Jochen en mij. Eerst komt hij met zijn zusje Fiene hier bij ons in Spanje uithuilen omdat hun papa een godsdienstfanaat is en hun het leven onmogeli..."
03-07-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Likken, Nicht, Oom,
"Nu bedenk ik dat ik al dikwijls jaloers geweest ben op Mientje voor de manier waarop zij en haar vader, mijn oom Frank dus, met elkaar omgaan. Ze doen inderdaad soms als twee verliefden. In mijn na viteit heb ik daar nooit verder over nagedacht. Ik h..."
30-06-23
9.3
Lieveke's Neef En Nicht In SpanjeDoor: Lieveke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Maagd, Neef, Nicht, Spanje, Zus,
" Terwijl na mijn fietsongeluk in de bergen mijn gebroken arm geneest is het tot nu misschien wel de mooiste tijd van mijn leven, hier in Marbella. Iedere dag eindeloos zonnen en tussendoor neuken mijn broer Koen en ik de wolken uit de hemel. Zo vaa..."
28-06-23
9.3
Eva's Geheime Liefdes - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Broer, Condoom, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oom,
"Ik ben boos, nee razend Vernederd voel ik mij, als een gebruikte dweil. Gebroken, niks meer waard, voor altijd. En toch fiets ik, tegen de gure oktoberwind in, met de koude regen in mijn gezicht. Ik heb meer tranen dan er regendruppels zijn. H..."
25-06-23
8.7
Seksles Voor Mijn Neefje - 2Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Neef, Nicht, Pijpen, Straf, Tante, Vader, Zus,
"Vorige keer vertelde ik hoe ik door mijn zus Merel en haar man Gijs werd gevraagd om hun zoon Bart seksles te geven. Ik ben Sanne, de tante van Bart. Merel was bezorgd dat Bart door porno te kijken niet zo leren hoe fijn seks was en vroeg of ik het h..."
20-05-23
9.1
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 13: SlotDoor: Stanzie
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Het jubelende gevoel wat Alex overviel toen hij het poesje van zijn nicht opnieuw binnendrong, ditmaal goed beseffend dat hij snel zou klaarkomen, zorgde ervoor dat hij van elke seconde buitensporig genoot. Als dit een eenmalige gebeurtenis was, dan ..."
19-05-23
9.5
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 12Door: Stanzie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Alex had een beetje van zijn hardheid ingeboet door zich te concentreren op het beffen van zijn nicht, maar zodra ze zichzelf begon te strelen, was zijn erectie direct weer op volle sterkte. Karen zag het en had geen zin om nog langer te wachten. Ze ..."
15-05-23
9.3
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 11Door: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht,
" Vond je het fijn, Lex vroeg Karen terwijl ze even de tijd nam om op adem te komen. Ik vond het fantastisch, antwoordde Alex, die het eigenlijk wel leuk vond dat zijn nicht de meer amicale aanspreekvorm opnieuw gebruikte. Ik oo..."
11-05-23
9.5
Een Nieuwe ThuisDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Neef, Nicht, Nudisme, Oom, Tante,
"In het internaat kon Lucas niet snel genoeg zijn spullen inpakken. God wat had hij deze plek gehaat. Lucas is op zijn slaapkamer zijn spullen het inpakken. Hoorde hij een ijzige stem zeggen op de gang en in zijn slaapkamerdeur verscheen hierna zijn..."
07-05-23
8.5
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 10Door: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Wat er nu stond te gebeuren, dat was precies datgene waar Alex bij het bekijken van escort porno vrijwel altijd grote moeite mee had. In die videofilmpjes ging de escort dame een hotelkamer binnen. Ze praatte eventjes met de klant, waarna ze uit de k..."
05-05-23
9.3
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 9Door: Stanzie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Langzaam bewoog Karen haar wijsvinger in en uit en tegelijk deed ze haar best om het gekreun dat af en toe spontaan over haar lippen rolde te onderdrukken. Haar knie n trilden zo nu en dan een beetje en Alex voelde aan dat ze weldra zou klaarkomen al..."
01-05-23
9.4
1990Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante,
"Die ochtend weet Chlo het zeker. Haar moeder is verliefd, of heeft in ieder geval een nieuwe minnaar. Haar opgewektheid, het vrolijke hupje in haar stap, het zijn allemaal dingen die ze altijd heeft, als haar liefdesleven een boost heeft gekregen. A..."
01-05-23
9.2
Viva Gran Canaria - 12: Ave MariaDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gran Canaria, Likken, Logeren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Toen ik vrijdagochtend in Marijns hotelkamer ont..."
29-04-23
8.7
Mijn Geile Nichtje Miste Mijn PikDoor: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Lesbienne, Nicht, Pik, Trio,
"Het was zaterdagmiddag en het was buiten klote weer. Ik zat op de bank te gamen en mijn vrouw lag lekker op de bank een boek te lezen. Opeens ging de deurbel. Ik stond op en liep naar de deur. Ik deed de tussendeur dicht om de warmte in de woonkamer ..."
17-04-23
7.8
'zoveel Meer Dan Betaalde Seks...!’ - 3Door: Stanzie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht,
" Vanaf hier komen de vervolgdelen in de juiste categorie te staan. Lezers die de eerste twee delen lazen zullen wel begrijpen waarom dat eerder niet kon Alex verstijfde op het moment dat er voor de tweede keer op zijn kamerdeur werd ..."
09-04-23
8.9
Het Dhl-meisje - 3: SlotDoor: Frank Schrijft
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Kwartet, Lesbienne, Neuken, Nicht, Pijpen, Vingeren,
" Dit is het slot van het driedelige verhaal over Alicia, het DHL meisje. Het langverwachte weekend met mijn nicht Marjolein uit deel 2 , Alicia van deel 1 en haar partner en vriendin Julia. Een heet verhaal met bijzondere wendingen. B..."
08-04-23
9.4
FamiliegeheimenDoor: Kato
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Nicht,
"Na de eerste beurt van de week met mijn nichtje, hebben we uitgebreid gesproken over seks, fantasie n, verwachtingen en normale zaken. Na het diner zijn we samen gaan douchen, elkaar lekker ingezeept, gezoend en wat handwerk, daarna zijn we naar de..."
05-04-23
8.7
Familietraditie - 3Door: Marieke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Oom, Zwanger,
"7 jaar later zijn we inmiddels 4 kinderen verder. Die sessie op de bank was gelijk raak. Daaruit kwam dochtertje Lize. Zij is inmiddels 5. Daarna kwam zoontje Jonah die nu 3 is. En kleine Kayleigh van net 4 maanden. Na de geboortes ga ik steeds weer ..."
14-03-23
9.0
Lolita, Nichtje - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Nicht, Schoonzus, Trio, Vader, Vakantie,
"Natuurlijk was het een ideetje van Sanne. We zouden in de voorjaarsvakantie een weekje gaan ski n in Zwitserland. kunnen we Lolita niet meevragen vroeg ze met een ondeugende knipoog. Ik zag het meteen voor me. Het was een droomvervolg op het logee..."
10-03-23
9.1
FamilieweekendDoor: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Slet, Sletje,
"Het was weer tijd voor het jaarlijkse familieweekend. Weer naar een Center Parcs. We verzamelde ons bij mijn schoonvader. Mijn geile schoonzus met zwager en drie nichtjes waren er al toen wij aan kwamen. We moesten nog het n en ander omgooien om zo..."
26-02-23
8.5
Sjaak En Zijn Familie - 1Door: Sjaak
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Neef, Nicht, Oma, Schoonzus, Tante, Zus,
"Sjaak was een vrijgezel van 39 jaar oud. Hij werd op een vrijdagavond opgebeld door Mirelle, de dochter van zijn nicht Miranda. Het meisje vroeg hem of ze volgende middag bij hem langs mocht komen. Natuurlijk had Sjaak geantwoord dat ze altijd welkom..."
13-02-23
8.5
Met Mijn Nichtje In De TentDoor: Tomas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Met Familie, Neef, Nicht, Tent,
" Beste lezers en lezeressen, Ik wil jullie graag meenemen naar mijn allereerste seksuele ervaring. En dan bedoel ik natuurlijk de eerste seksuele ervaring met een ander. Mijzelf heb ik al op jonge leeftijd ontdekt en ik was er dan ook al..."
08-02-23
9.3
Intermezzo - 1Door: Gerard12816
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Massage, Nicht,
"Ze woonde een paar huizen bij me vandaan. Tanja. Een leuk vrouwtje, niks bijzonders. Ze was net gescheiden en woonde samen met haar 2 pubers, een jongen van 12 en een meisje van 11. Ik Ben, 50 jaar, alleenstaand, met een coachings en klei..."
05-02-23
9.2
Ella, Het Kleine Nichtje Van Oom Jan - 2Door: Raket
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Creampie, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Oom, Tiener,
" Ella ging in het vorige verhaal kleding kopen met oom Jan. s avonds leerde hij haar Pilaf koken, waarna een pas sessie van zijn nieuwe kleding uitmondde in Ella s eerste orale sexuele ervaring. Laten we eens zien of er verder no..."
05-02-23
9.1
AnnelieDoor: Amy-mae
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen,
" Disclaimer Dit is een verhaal wat ik jaren gelden al eens heb geschreven en ingestuurd op mijn oude profiel. Helaas en ben ik de inlog van dit profiel kwijt. Nu ik een paar jaar ouder ben en toch wel graag al mijn verhalen bij elkaar wil..."
01-02-23
7.8
Ella, Het Kleine Nichtje Van Oom Jan - 1Door: Raket
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Deepthroat, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oom, Pijpen, Tiener,
"Lekker zo n dagje vrij van school dacht Ella nadat ze wakker werd van de eerste dansende zonnestralen op haar gezicht op deze mooie vrijdagochtend. Ze had geen zin gehad om naar school te gaan vandaag omdat er twee kuttoetsen op het programm..."
30-01-23
8.6
Logeren Bij Oom En Tante - 3Door: Daniel16880
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Eerste Keer, Logeren, Neef, Nicht, Oom, Pijpen, Tante,
"Na het avontuur met mijn oom en tante kleedde ik mij weer aan. Ik was er nog niet aan toe om net als hen naakt te lopen. Ik zag dat mijn oom en tante wel een beetje teleurgesteld waren, maar ze zeiden er niks van. Later die middag kwamen ook..."
11-01-23
9.0
Arme Ashley Ontsnapt Aan Haar Oma En Oom - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Logeren, Nicht, Oma, Oom, Voyeurisme,
"Ashley was wat je noemt een probleemgeval . Ze had een nogal tumultueuze jeugd gehad, want haar ouders scheidden toen ze 11 was, en ze was jarenlang bij gebrek aan beter en omdat haar moeder haar niet kon herbergen omdat ze het spoor nogal bijster..."
10-01-23
7.5
FleurDoor: Mike1970
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht,
"Natuurlijk moest het eruit komen tijdens het kerstdiner met de hele fucking familie erbij. Ach jullie broer is gewoon een smeerlap, met zijn ranzige verhaaltjes had Esmeralda eruit gegooid, toen het toetje net goed en wel was geserveerd. Te..."
08-01-23
9.2
Logeren Bij Oom En Tante - 2Door: Daniel16880
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Logeren, Neef, Nicht, Oom, Tante, Vingeren,
"Ik had die nacht onrustig geslapen en flarden van de gebeurtenissen van die dag kwamen in mijn dromen terug. Ik droomde van stijve pikken en van naakte lijven in allerlei standjes. Toen ik wakker werd was het al laat. Ik vroeg mij af of het weer een ..."
07-01-23
9.0
Logeren Bij Oom En Tante - 1Door: Daniel16880
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Logeren, Moeder, Neef, Nicht, Oom, Pijpen, Tante, Vader, Zus,
"Mijn naam is Francine en ik ben enig kind. Afgelopen zomer ben ik 16 geworden en duidelijk is dat ik niet alleen in jaren, maar ook in lichaamsvormen steeds meer volwassen wordt. Ik vind dat ik een mooi lijf heb, mijn c cup staat mij goed en ik heb e..."
04-01-23
9.0
Met Lonneke Onder De DoucheDoor: Juana
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Neef, Nicht,
"De vader van Jeroen vroeg op een donderdagavond aan hem Ik ga even bij mijn broer langs, heb je zin om mee te gaan Ja, leuk. riep Jeroen direct. Jeroen kwam graag bij zijn oom. Niet vanwege zijn oom zelf, maar om diens dochter..."
01-01-23
8.6
Eenzame Opa - 15: Afspraken!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Beffen, Boerderij, Dildo, Lesbienne, Neuken, Nicht, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon,
" Wroeging Opa Dan slikte het stuk roerei met spek naar binnen. In zijn hoofd speelde zich hetzelfde scenario voor de zoveelste keer af, terwijl de zenuwen door zijn lijf gierden. Het was moeilijk in te schatten wat de gevolgen zouden..."
01-01-23
8.7
Onverwacht Familie Moment - 1Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neef, Nicht, Pijpen, Waargebeurd, Zwager,
"Het was op een kille maandagavond toen ik een app van mijn nicht in Australi ontving. Ze woont daar al jaren en ons contact was in de loop van de tijd verwaterd. Daarom was ik verbaasd en blij weer iets van haar te horen. Na een lang telefoongesprek..."
23-12-22
8.7
Eenzame Opa - 14: WachtendDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Klaarkomen, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Uitdagen, Voyeurisme,
" Gestoord Erg veel tijd om iets te noteren kreeg ze niet. Tien minuten nadat opa Dan vertrokken was, hoorde ze in de schuur geluid. Ze kroop naar de rand van de zoldering en zag Gomez met een jonge gast iets versleuren. Mackenzie obse..."
23-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 18Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nicht, Zus,
" Tweede kerstdag 2021. Ik ben in juli 26 geworden en heb mijn liefdesleven sinds mijn zestiende verjaardag zo goed mogelijk neergeschreven. Mijn man kijkt nieuwsgierig over mijn schouders. Hij vindt het mooi om samen met mij van al deze herinnering..."
18-12-22
9.2
Een Liefdesverhaal - 16Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neef, Nicht, Oom, Orgie, Sperma, Spuiten, Tante,
"Twee jaar lang woonde ik bij oom Thomas, tante Linda, nichtje Kaat en mijn neef Maarten, waarmee ik in de klas zat en waarmee ik natuurlijk ook vrijde. Door de afwisseling die we genoten, werden we elkaars lijf niet moe. Elke vrijdagavond, tot diep i..."
12-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neef, Nicht, Pijpen, Sperma, Zus,
"Twee weken door de Zweedse natuur trekken ik kan het iedereen aanraden. Na een lange dagtocht de tenten opzetten, koken, daarna een kampvuur en in het schemerlicht open en bloot seksen met de lage zonnestralen op je rug, je billen en je benen het ..."
10-12-22
9.2
Een Liefdesverhaal - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Gay, Moeder, Neef, Nicht, Vader, Zus,
"Bj rn lijkt precies op een viking zoals ik me die altijd heb voorgesteld lang, vlasblond haar, een asblonde warrige baard, een door weer en wind verweerd gezicht met daarin grijsblauwe ogen en een brede, beetje wrede mond. Hij draagt alleen een lang..."
09-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gay, Moeder, Neef, Nicht, Oom, Tante, Vader, Zus,
" Ongelooflijk, de hele familie eindelijk nog eens bij elkaar, zegt papa wanneer we later op de avond aan de barbecue zitten in de tuin achter het huis. De zon is nog lang niet onder, hier blijft het veel langer licht dan bij ons. Mmm, niet ..."
08-12-22
8.9
Kerst Mozaïek - 2: Katarina En FelixDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Neef, Neuken, Nicht, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. Ik verheug me erop om Felix terug te zien. Mijn neef en ik zijn even oud en van ons zestiende tot ons negentiende trainden we samen in de ..."
07-12-22
9.7
Intieme Met Mijn NichtjeDoor: Juliette
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Orgasme, Vingeren,
"Het was een rustige woensdagmiddag toen de bel ging,mam deed de deur open het was mijn nichtje Anne. Ik was net bezig voor school dus deed mijn laptop dicht,we hadden elkaar al even niet gezien dus vond ik het leuk om even bij te kletsen. Mam zorgde ..."
04-12-22
8.7
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Groepsex, Hoer, Nicht, Oom, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht, slavin,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. VERGEVING Marieke, een mooi en lief maar ook na ef meisje, valt in hand..."
28-11-22
9.3
Tamara's Feestje - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Nicht, Pijpen, Trio, Zus,
" In deel 1 leerde ik, hoe ik mijn vermogen om onzichtbaar te worden, kon beheersen. Ik kwam er al snel achter dat ik niet voor iedereen onzichtbaar was. Valerie, het mooiste meisje van de klas bijvoorbeeld, kon mij wel zien en maakte daar sluw misb..."
18-11-22
9.1
Nichtje In De NachtDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Condoom, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Parkeerplaats, Romantiek, Vrachtwagen,
" Ik ga pas om vier uur aandocken en uitladen in Ingolstadt, dus we hebben alle tijd , zegt Jordy en zet de vrachtwagen op een rustige hoek van een Rastplatz. Hij schuift de gordijntjes van de cabine dicht, klikt een snoer kerstlampjes aan. Rondom ged..."
09-11-22
8.6
Eenzame Opa - 11: SpionnenwerkDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Nicht, Opa, Publiek, Vingeren,
" Samenzwering De rit van Isla s huis naar de boerderij zou weer een vol uur duren. Omdat de meiden best wel moe waren, verliep het eerste deel van de rit zonder dat ze iets tegen elkaar zeiden. Emma had een cd opgezet, de rustige muzi..."
06-11-22
8.8
Eenzame Opa - 10: Warme MelkDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Mysterie, Nicht, Opa, Oraal,
" Veel theorie n Mackenzie was best wel een pientere meid. Ze begon de verschillende puzzelstukken die ze had met elkaar te verbinden. Opa Dan, oma en haar jonge vader hadden een incestueuze relatie gehad. Hoeveel incest er aan te pas..."
01-11-22
9.0
Nichtje Van Mijn VrouwDoor: Hini34
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Nicht,
"19 jaar is ze, en het nichtje van mijn vrouw. Zelf ben ik er net 34 geworden en samen met mijn vrouw een weekje er tussenuit op een vakantiepark in Nederland. We hadden een huisje voor 4 personen inclusief wellness badkamer met bubbelbad en infrarood..."
26-10-22
8.7
Nichtje (de Eerste Keer)Door: Samsara
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Extreme, Nicht, Plas, Plassen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vuistneuken,
"Karin was mijn nichtje. Ze was een paar jaar jonger dan mij. We kwamen elke week wel bij elkaar. We woonden maar 10 minuten bij elkaar vandaan. Zo ook deze dag was ik langs gekomen op mijn fiets. Ze zat in de keuken waar ik tegenover haar ging zitten..."
21-10-22
8.0
Nichtje Mee Op De WagenDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Nicht, Oom, Trucker, Voyeurisme, Vrachtwagen,
"Het is vroeg en nog donker. Jordy rijdt zijn vrachtwagen naar de hoek van de straat waar Ilse al staat te wachten. Zij opent zelf het portier aan de andere kant. Ze tilt eerst een tas met eten en drinken zin de cabine, dan haar voetbaltas van Dames 2..."
18-10-22
8.5
Neef En Nicht Op Bezoek - 3: Ook De Kinderen Doen...Door: Daniel16880
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Neef, Nicht, Oom, Orgie, Pijpen, Tante, Vader, Zoon,
"In de vorige twee afleveringen heb ik verteld hoe mijn vrouw Michelle en ik door onze adoptie neef en nicht Viran en Anjali werden verleid tot een spetterende neukpartij. Na de eerste keer kwamen ze terug en we werden verrast doordat hun adoptie oude..."
16-09-22
9.2
Neef En Nicht Op Bezoek - 2: Oom En Tante SluitDoor: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Neef, Nicht, Oom, Orgie, Tante, Zoon,
"Mijn naam is Mark, 39 jaar en in het bezit van een 19 cm lange pik die goed van wanten weet. In deel 1 van dit verhaal vertelde ik hoe onze Sri Lankaanse adoptie neef en nicht Viran en Anjali bij mij en mijn vrouw Michelle kwamen logeren en hoe ze on..."
15-09-22
9.1
Neef En Nicht Op Bezoek - 1: Het BeginDoor: Daniel16880
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neef, Nicht, Strand, Verleiden,
"Ik ben Mark en ik ben al ruim 10 jaar getrouwd met Michelle. Met mijn 39 jaar zie ik er goed uit, al zeg ik het zelf. Ik doe mijn best om in vorm te blijven en een opkomend buikje te onderdrukken. Dus regelmatig naar de sportschool, fietsen naar werk..."
14-09-22
9.0
Gesprek Tussen Broer En ZusDoor: Ingid
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Dochter, Nicht, Oom, Vader, Zus,
" Kun je niet wat anders aantrekken vroeg Jan aan zijn zus. Hoezo antwoordde Saskia. Nou, je loopt er nogal aanstootgevend bij. Hoezo aanstootgevend Je rokje is wel erg kort hoor. Kun je daar n..."
14-09-22
8.2
Saskia’s Verlangen - 1Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lul, Milf, Nicht, Pijpen, Schoonzus, Squirten, Verlangen, Zwager,
"Het begon allemaal op een verjaardag. Mijn vrouw en ik zaten op de verjaardag van haar nicht. Saskia werd 45 jaar oud en zag er nog altijd goed uit. Ze is moeder van 2 kinderen en zorgt goed voor zichzelf. Saskia zag er altijd goed uit maar op haar v..."
14-09-22
7.9
Motorrijden Met Mijn NichtDoor: Johan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Motor, Nicht, Pijpen, Strand, Vingeren,
"Voor mij is er een wezenlijk verschil tussen een fantasie en een droom. Een fantasie is een hersenspinsel wat je wel zou willen dat zou gebeuren maar zelden ook daadwerkelijk gebeurt. Een droom hoop je daadwerkelijk een keer mee te maken. Zo ook onde..."
13-09-22
9.0
Sensuele, Passievolle Ontmaagding - 3Door: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Trio,
" In deel 2 konden jullie lezen hoe ik door Britt ontmaagd werd tijdens een gigantische onweersbui. Onze vriendengroep had stiekem deze gebeurtenis geregeld achter mijn rug om Britt bleek in het complot te zitten . Na ons liefdesspel vielen wij in..."
04-09-22
9.1
Eenzame Opa - 7: NoodgevalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bad, Beffen, Boerderij, Knuffelen, Neuken, Nicht, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiekem, Strapon, Vingeren,
" s Nachts werd opa Dan opgebeld door zijn dochter, er was iets gebeurd. In alle haast maakte hij zich klaar. Mackenzie die van al het kabaal wakker werd, wandelde naar de living. Verbaasd vroeg ze aan haar grootvader Wat is er Wat ga ..."
31-08-22
9.1
Neef En Nichtje Komen Op Bezoek - 3: SlotDoor: Arco003
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Nicht,
"Helaas aan alles komt een eind en het was voor Rob die het uitstekend naar zijn zin had bij ons best wel onverwacht. Die middag kreeg hij een telefoontje van zijn moeder dat hij naar huis moest komen. Ook de teleurstelling op Gina haar gezicht di..."
19-08-22
9.1
Avonturen Bij De Buren - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Moeder, Nicht, Vader,
"Ook bij dit tweede deel beleef ik sexavonturen bij die alleraardigste familie naast ons. Mijn ouders ze zijn een weekje weg vertrouwden mij niet alleen thuis, vandaar dat ik bij de buren logeer. In dit vervolg gaan we echt helemaal los. Voor dit ve..."
16-08-22
9.1
Neef En Nichtje Komen Op Bezoek - 2Door: Arco003
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Toen ik de volgende dag opstond was mijn pik gelijk alweer paraat. S morgens heb ik als ik wakker word altijd een paal van jewelste, vooral nu gelijk de gedachte door mijn hoofd schoot dat Lisa en Rob waren komen logeren. Gisteren was het een..."
14-08-22
9.0
Avonturen Bij De Buren - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Moeder, Nicht, Vader,
"Kevin vroeg mij een verhaal te schrijven over het verblijf bij zijn buren. Zijn ouders zijn een weekje met vakantie, en vertrouwen hem niet alleen in huis, dus hij wordt bij de buren ondergebracht. Waar dit allemaal toe leidt, lees je hieronder. Met ..."
13-08-22
8.5
Het Nichtje Van Mijn Vrouw - 2Door: Gewoon-Dennis
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Met Familie, Vreemdgaan, nicht,
"Liesbeth zat naast me en we dronken onze wijn. Ik was even sprakeloos van dit alles Toen de eerste verbazing wegge bd was, keek ik naar Liesbeth die me aankeek en zwoel het glas aan haar mond zette. Terwijl ze een slok van haar wijn nam gaf ze mij e..."
12-08-22
9.3
Het Nichtje Van Mijn Vrouw - 1Door: Gewoon-Dennis
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Nicht, Openbaar, Vreemdgaan,
"Dit verhaal speelt in de zomer van 2019. Het is waargebeurd, maar voor de zekerheid zijn de namen en plaatsen gefingeerd. De persoon in kwestie zal zich hier zeker wel in herkennen. Eerst iets over onszelf. Ik, Maarten, 48 jaar jong. Sportie..."
11-08-22
9.2
Neef En Nichtje Komen Op Bezoek - 1Door: Arco003
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nicht,
"Ik zal me even voorstellen voor het verhaal begint. Gina die ik al meer dan een jaar of tien ken is mijn vriendin. We zijn allebei van dezelfde leeftijd en kennen elkaar al van jongs af aan. Het is zelfs zo dat we geen van twee n ooit een and..."
08-08-22
9.1
Eenzame Opa - 3: EmmaDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Borsten, Jong En Oud, Kleindochter, Nicht, Opa, Oudere Mannen, Voyeurisme,
"Mackenzie werd gewekt door een vrolijke vrouwenstem. Ze opende haar ogen en zag haar nicht, Emma. Onmiddellijk vlogen beide dames elkaar in de armen. Het was bijzonder lang geleden dat ze elkaar gezien hadden. Emma was ook achttien jaar oud..."
07-08-22
8.9
Rijpe NichtDoor: Sabine
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dik, Maagd, Nicht,
"Mijn nicht Solange is een zwaar gebouwde vrouw die graag van het leven geniet. Ze versleet al van op zeer jonge leeftijd vriendje na vriendje, die maar al te graag haar dikke kont en haar zware borsten bepotelden. Met wat geluk moc..."
11-07-22
9.0
Mijn Geile Nicht - 2Door: Trucker692
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Dominantie, Nicht, Onderdanig, Pijpen, Vastgebonden,
" Hier dan een vervolg op mijn geile nicht een waargebeurd verhaal . Nadat ik mijn nicht als het ware omgeturnd had van een preutse oudere dame naar een geile onderdanige neukslet die er geen genoeg van kan krijgen om vernederd te worde..."
01-07-22
8.1
Jonge Oom En NichtjeDoor: Axel69
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Nicht, Oom, Romantiek, Trucker,
"De laatste keer dat Ilse hem had gezien was al meer dan twee jaar geleden, nog voor corona, op het familiefeest van opa en oma. Met veel ooms, tantes plus aanhang en kinderen. Ze vond Jordy, de jongste broer van haar moeder, toen al cool bergschoene..."
29-06-22
8.6
Nikki - 13Door: Nikki
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Klaarkomen, Nicht, Spuiten, Vader, Vingeren,
"Hallo lieve lezers, Hier ben ik weer met het vervolg van mijn verhaal. Veel leesplezier Het was vrijdag en toen ik uit school kwam was mijn tante thuis. Tante Inge was de zus van papa. Ze zou vanavond samen met mama en papa ..."
27-06-22
9.1
Zweedse Meisjes - 10: Midsommar Festen (slot)Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" Hoi lieve lezers. In Zweden wordt Midsommar , het feest van de zonnewende, uitbundig gevierd. Het is er misschien nog wel belangrijker dan Kerstmis, waar de Zweden overigens k helemaal gek op zijn. De avond van Midsommar valt op de vrijdag die ..."
24-06-22
9.7
FamiliehoertjeDoor: Ingid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Hoer, Neef, Nicht, Pijpen, Prostitutie, Zus,
"Bijna vijfentwintig was ze nu en ze was het hoertje van de familie. Dat wil zeggen, zowel haar broer als haar drie neven, twee van haar vaders kant en een van haar moeders kant, hadden met redelijke regelmaat seks met haar. Niemand wist daar verder..."
22-06-22
8.2