63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Hier zijn de vrouwen de baas! Bij Female Domination is de vrouw alles, en de man is niks. Mannen gedomineerd door de vrouwen! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Femdom sexverhalen. In deze categorie staan 267 erotische verhalen.
Het Varkentje Van Casa KarenDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
"We waren met zijn drie n op studiedag geweest, Naomi, het poesachtige collegaatje, Karen ook een collega maar evengoed tot een tijdje terug nog mijn geile gebiedster en ikzelf uiteraard. Ik reed in mij oude Seat Toledo en zou de dames thuis afzetten..."
09-06-24
8.1
Mia, De Geile WalkureDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Plas, Plassen, Vernederen,
"In de gang van het dagcentrum kwam ik haar nog wel eens tegen. Mia bedoel ik natuurlijk, de knappe begeleidster van het dagcentrum die wel vaker kwam spoken in mijn onrustige dromen. 39 jaar was ze nu met haar atletische benen, lucky lips en pienter..."
03-06-24
8.3
ClickDoor: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Femdom, Milf,
"Laat ik alvast vooropstellen dat als je snel over actie wil lezen en geen verhaal er om heen je dit verhaal, of misschien alleen het eerste deel, beter over kan slaan. Ik heb wel geprobeerd er iets van te maken. Wie ben ik... ik ben Steven. ..."
25-05-24
8.6
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" i Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... i Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05-24
9.1
Chantal Pakt DoorDoor: Loyalpiet
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Femdom,
"Chantal wordt heerlijk wakker, ze had lekker geslapen en voelt zich goed en zelfverzekerd. Haar oogjes gaan een beetje open en ze moet nog wat wennen aan het licht, naast zich hoort ze Stefan nog zachtjes snurken mooi denkt ze die ligt nog lekker ..."
13-05-24
8.7
Van Hetero Man Naar... - 1Door: Jawi57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Pegging, Pijpen, Sissy,
"Ik ben Jos, een man van midden 20 en heb geen relatie, ik ben aardig geschapen 16 cm stijf wel vaak seks met vrouwen. Daar komt dan bij dat ik ze neuk op alle standjes die je maar bedenken kunt. Laatst had ik intiem contact met een vrouw va..."
03-05-24
8.3
Chantal Neemt De LeidingDoor: Loyalpiet
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Femdom,
"Stefan en zijn vriendin Chantal zijn al bijna een jaar samen, smoorverliefd en staan op het punt samen te gaan wonen. Uiteraard zoals elk koppel gaat niet altijd alles even soepel. Af en toe ontstaat er de nodige discussie of onenigheid. Je moet ook..."
26-04-24
8.9
Mijn Brave Sletje In JarretelsDoor: Mevrouw Saskia
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04-24
8.7
Een Duwtje In De Goede Richting - 4Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dochter, Femdom, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Vader,
"Na mijn ontmoeting met Lynn, de dochter van Kurt en Marina, denk ik dat ik echt verliefd was. Smoorverliefd zelfs. Wat een geweldige jonge vrouw We stuurden elkaar de hele dag berichtjes. s ochtends begonnen we lief, in de avond werd het p..."
18-02-24
9.1
Het Postbodemeisje - 6Door: Stranger
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Meesteres, Postbode, Slaaf,
"Nadat ik haar heb horen vertrekken begin ik snel met het opruimen van de slaapkamer. Ik haal het bed af en sprint naar beneden om deze in een korte was te doen zodat de bewijzen van de neukpartij verdwijnen. In de douche aangekomen tref ik een ravag..."
06-01-24
8.8
De Weg Naar OvergaveDoor: Mindswitch
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres,
" i Dit is mijn eerste verhaal. Ik hoor graag reacties Omdat het een beetje een trage opbouw heeft zijn hier alvast de eerste twee delen in n keer. i b Deel 1 b Hij is vijfentwintig, een gezonde Hollandse jongen met bruin ha..."
03-01-24
8.6
Karen Gaat Over De SchreefDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Femdom, Vernederen,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12-23
7.4
Geile VoorstellenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Femdom, Kontje, Pijpen, Vernederen, Voeten,
"Vele nachten had ik wakker gelegen van die onnavolgbare Annelies. Gezucht, gesmacht had ik en ja ook gegeild maar nu was het zover. Vandaag was ik uitgenodigd bij haar. Verse gemberthee Ja dat wou ik wel. Ondertussen nam Annelies de tijd ..."
04-12-23
8.4
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11-23
8.5
Een Duwtje In De Goede Richting - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11-23
9.3
Meesteres In Huis - 11Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Feest, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Sinds ook Madam Sandra, de leidinggevende van Gerrit, zich bij de meesteressen had gevoegd, was Gerrit nergens meer veilig. Zowel thuis als op zijn werk werd hij vernederd, maar vreemd genoeg begon het te wennen. Slaaf Gerrit accepteerde zijn lot en ..."
17-11-23
9.0
Meesteres In Huis - 10Door: Gerrit
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Vernederen, Voeten, Werk,
"Het was half 6 in de ochtend. Slaaf Gerrit lag naakt te slapen in de logeerkamer toen zijn wekkerradio begon te spelen. Who run the world Girls Girls Who run the world Girls Girls Who run the world Girls Girls Who ..."
14-11-23
8.9
Naaktstrand, BredeneDoor: Biechtvader
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Dikke Tieten, Eerste Keer, Femdom, Grote Borsten, Onderdanig, Strand,
" i Beste Biechtvader, Een tijd geleden las ik op jouw account het verhaal T meisje op het strand dat zich afspeelde op het naaktstrand te Bredene. Het ver..."
06-11-23
9.2
Het Postbodemeisje - 5Door: Stranger
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Postbode, Vernederen,
"Terwijl de pijn van de trappen tegen mijn n ballen langzaam wegebt. Is mijn meesteres alweer in haar tas aan het rommelen. Als ze bij mij aangekomen is hoor ik het korte commando mond open ijverig open ik mijn mond om de ene kant van een dubbele di..."
08-10-23
8.6
Dave, Denise En StephanieDoor: Luna
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Femdom, Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Sissy, Transformatie,
"In dit verhaal maken we kennis met Dave. Hij heeft een stabiele relatie met Stephanie en heeft zijn leven voor elkaar. Hij is consultant voor een cosmetica bedrijf en zij is een schoonheidsspecialiste. Hij is een beetje Metro goed verzorgd..."
23-09-23
8.3
Een Duwtje In De Goede Richting - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Lingerie, Meester, Meesteres, Sissy, Slaaf, Vernederen,
"Het was duidelijk dat ik wat teweeg had gebracht tussen Marina en haar man Kurt. Helaas voor mij had ik al meer dan een week niets meer van hen gehoord. Ik bel je later terug, Mickey zei ze. Eerst moet ik wat andere zaakjes rechtzetten . Wat h..."
21-09-23
9.0
Verrassing In Berlijn - 2Door: Marcus19583
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berlijn, Femdom, Meesteres, Slaaf, Sub,
"De afgelopen drie dagen heb ik rondgelopen in Berlijn en een bezoekje gebracht aan verschillende toeristische plekken, maar ik had er totaal niet mijn hoofd bij. Met elke stap die ik maakte moest ik denken aan Meesteres Eva en wat mij vanavond te wac..."
01-09-23
8.6
Een Nieuw Begin - 2: Bij Haar ThuisDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Onderdanig, Vernederen,
"Ze kwam terug en ik had geen tijd meer om alles verder te bekijken want ze vulde de kamer met haar aanwezigheid. Ik kon niks anders dan naar haar kijken. Gelukkig merkte ze niet dat ik bijna kwijlde. Ze bood me het biertje en aan en we proos..."
01-09-23
8.7
Nonnen En Amazones - 2Door: Master Paul
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Amazone, Beffen, Femdom, Klooster, Lesbienne, Neuken, Nonnen, Slaaf,
"Het was in de namiddag dat een groepje van 12 amazones zich een weg door de jungle baande richting klooster. Hun doel het terug halen van de slaaf, hun slaaf, die ze, hopelijk spoedig, weer plat zou neuken. Maar zonder slag of stoot zou dat niet ga..."
31-08-23
8.9
Verrassing In Berlijn - 1Door: Marcus19583
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berlijn, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Slaaf,
"Het is een regenachtige dag en ik zit met twee goede vrienden in een caf . Het is een stelletje dat al jaren bij elkaar is. Kop op Marcus, je komt vast snel weer iemand tegen , zegt Dirk als hij ziet dat ik somber naar hun kleffe gedoe kijk. Ik stem..."
28-08-23
8.4
Nonnen En Amazones - 1Door: Master Paul
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Amazone, Anaal, Femdom, Klooster, Koningin, Lesbienne, Nonnen, Slaaf, Sm,
"In een klooster aan de rand van de jungle lag moeder overste, een milf van een jaar of 50, over de tafel gebogen. Ze liet zich anaal neuken door een goedgebouwde man met een flinke lul. De man, een luchtmachtpiloot, was ooit met zijn vliegtuigje neeg..."
16-08-23
8.4
Een Duwtje In De Goede Richting - 1Door: Mickey Hard
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dochter, Femdom, Gay, Lingerie, Milf, Moeder, Sissy, Vernederen,
"Met mijn auto ging ik op weg naar Marina. Ze appte dat haar man Kurt weg was, dus de kust was voor mij veilig om langs te komen. Het was de derde keer dat we afspraken. Ze deed het stiekem. Niet lang daarna parkeerde ik de auto voor het huis..."
09-08-23
8.6
Een Krabpaal Voor De KattenvrouwtjesDoor: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Femdom, Waargebeurd,
"Dirk Jan en Yvonne koppel wat me zo nu en dan uitnodigt als extra hebben blijkbaar een hun bevriend koppel getipt over mij en van hun krijg ik dus afgelopen woensdag een lange insta. Het zijn twee dames op oudere leeftijd , zoals ze het zelf aan..."
12-07-23
8.4
Het Postbodemeisje - 2Door: Stranger
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Postbode,
"Nadat ik de foto verstuurd heb gaan mijn vrouw en ik naar bed. Die nacht slaap ik echter slecht en onrustig. Ik overdenk wat me overkomen is en probeer me een voorstelling te maken wat er mij te wachten staat. Ook dat ik de tekst die op mijn borst he..."
11-07-23
8.6
Eigendom Van Lesbische KoppelDoor: Slaafb
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Facesitting, Femdom, Toilet, Voeten,
"Laat ik me als eerst even voorstellen. Mijn naam is Thomas en ben 25 jaar oud. Een normaal leven heb ik niet, ik leef namelijk al een paar jaar niet meer in vrijheid. Ik ben eigendom van 2 meesteressen. De eerste meesteres heet ..."
04-07-23
7.6
Hoe Ik Hun Slaaf WerdDoor: Slaafb
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Voeten,
"In het eerste deel hebben jullie met mij Thomas kennis kennen maken. Hier liet schreef ik hoe een dag in mijn leven als een slaaf van 2 lesbische meesteressen uitzag. Nou ga ik jullie wat verder terug meenemen. 2 jaar geleden om pr..."
03-07-23
7.7
Mijn Lesbische Meesteressen KoppelDoor: Slaafb
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Facesitting, Femdom, Slaaf,
"Laat ik me als eerst even voorstellen. Mijn naam is Thomas en ben 25 jaar oud. Een normaal leven heb ik niet, ik leef namelijk al een paar jaar niet meer in vrijheid. Ik ben eigendom van 2 meesteressen. De eerste meesteres heet ..."
02-07-23
7.2
Meesteres In Huis - 9Door: Gerrit
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen, Zweep,
"Na een paar dagen vonden zowel Gerrit als zijn buurman Ton steeds beter hun draai in de nieuwe situatie waarin zij de dames moesten dienen. Het was zwaar, maar ze genoten enorm van de mooie kleding die de vrouwen droegen en deden hun uiterste best om..."
20-06-23
8.5
Onderdanige Stel - 8: Hij Wordt BeloondDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buttplug, Crossdressing, Dildo, Femdom, Lingerie, Meester, Sissy, Sub, Trio, Vastgebonden,
" i Afblijven, heb ik gezegd dat je de meesteres daar mocht aanraken i , zegt mevrouw Lieke streng. i Nee mevrouw, sorry mevrouw, mag ik de meesteres aanraken mevrouw i , Alex het sletje neemt gehoorzaam de onderdanige rol weer aan. ..."
02-06-23
8.4
Zo Moeder Zo DochterDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Femdom, Fetisj, Moeder, Rimmen, Vernederen, Voeten,
"Het was nu op de kop af twee weken geleden dat ik had kennisgemaakt met dat verrukkelijke meisje van de kledingzaak JBC. Tijd om daar nog eens een kijkje te gaan nemen. Mijn vrouw zou bij een vriendin naar de halve finales van Eurosong gaan kijken, d..."
28-05-23
8.7
Onderdanige Stel - 7: Twee Vrouwen Voor HemDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buttplug, Crossdressing, Cuckold, Cuckolding, Dildo, Femdom, Lingerie, Macht, Meester, Sissy, Sub, Trio, Vastgebonden, Vernederen,
"Ik heb al een idee voor de komende afspraak, ik wil iets doen wat totaal zal verassen en bepaalde grenzen gaat verleggen. Zelf ben ik biseksueel, ik hou van seks met beide. Het idee van een transgender lijkt mij ook enorm geil. Omdat standaa..."
16-05-23
8.6
Het Meisje Van JbcDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"Ik had geen al te beste dag achter de rug, mijn partner en ik waren al enkele jaren uit elkaar gegroeid en het gebrek aan intimiteit begon me parten te spelen. Ondanks dat er regen in de lucht hing wou ik toch een frisse neus halen. Daar ging ik vere..."
16-05-23
8.8
Monique Laat Haar Dominante Kant ZienDoor: Steve
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Dwang, Femdom, Milf, Pijpen, Slikken,
"Het is ondertussen al enkele maanden geleden dat Monique verhuisd is. Ze heeft stilaan haar draai gevonden in haar nieuwe omgeving. Het is best een leuke en gezellige wijk waar blonde Monique woont, er is een mooi, groot park waarin ze kan joggen en..."
05-05-23
8.2
Gluren Bij De BurenDoor: Sletje Ron16028
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Buren, Dwang, Femdom, Gluren, Strapon, Vastgebonden, Voyeurisme,
" i Verzoek Van Wilco en Angelique uit privacy echte namen gewijzigd i Het was een mooie dag toen ik, vrij van het werk, thuis zat en merkte dat ik nieuwe buren kreeg. Zo op het eerste gezicht een stel van rond de 30 denk ik. Zi..."
21-04-23
8.5
Meesteres In Huis - 8Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen,
"Zoals altijd was Gerrit zich grondig aan het scheren voor zijn meesteressen. Zijn baard, maar ook al zijn schaamhaar. Hij wist niet wat meesteres Joyce zou doen als ze een haartje zou vinden, maar hij durfde het niet te proberen. Hij control..."
19-04-23
8.1
Mijn Bi Ervaring - 2Door: Arjangroot84
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Femdom, Pik, Sauna, Sperma, Spuiten, Vingeren,
"Om in het verhaal te komen. Ik ben Arjan een vrijgezelle Nederlandse man van 38. Dit verhaal is waargebeurd. Op een middag besloot ik naar een bi party te gaan in een saunacomplex in Duitsland. Na de entree betaald te hebben eerst mijzelf ui..."
14-04-23
8.5
Eerste Keer Femdom - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Femdom,
"De hele nacht dag en nacht blijf ik geil. Wat een heerlijke vrouw is ze. De dag er na heb ik de vragenlijst. Deze gaat over mijn ervaringen als onderdanige en de pijn die ik hierbij heb ervaren. Ook gaat het over wat ik wel en niet wil. I..."
13-04-23
9.1
Eerste Keer Femdom - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Femdom,
"Eindelijk is het zo ver. Ik heb afgesproken met een dame van eind 50. Ik weet dat ze lang haar heeft en rondingen. Meer wil ze niet zeggen. Mijn wens is genomen te worden met een strapon. Ik ben al wat langer ook zoek en heb een profiel op ..."
07-04-23
8.9
Shemale Cops - 5Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Femdom, Pijpen, Politie, Sissy, Travestie,
" i In Shemale Cops deel 1 en 2 ontmoette ik Shanice en Samantha, twee aantrekkelijke shemale politie agentes. In ruil voor het kwijtschelden van een bekeuring voor te hard rijden nemen de twee dames me ergens op een stille plek in de buitenlucht flin..."
03-04-23
8.9
Meesteres In Huis - 7Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dildo, Dochter, Femdom, Meesteres, Satisfyer, Slaaf, Vader, Vernederen,
"Ton was de buurman van Gerrit en de stiefvader van Femke. Hij kon goed overweg met Gerrit en samen dronken ze regelmatig een biertje. De laatste weken had hij echter Gerrit niet meer gesproken. Sinds dat blonde grietje bij hem verbleef had hij hem ni..."
21-03-23
8.9
Meesteres In Huis - 6Door: Gerrit
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Buurmeisje, Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen,
"Nadat Anja hem flink onder handen had genomen en voor het eerst anaal geneukt had met een voorbinddildo, was Gerrit enorm opgewonden. Het maakte hem helemaal gek dat kooitje. Meesteres Joyce was nog steeds niet teruggekomen en ook Anja was een middag..."
21-02-23
8.5
De Hoer Van NaomiDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Hoer, Prostitutie, Vernederen, Voeten,
"De vorige sessie bij Naomi was nogal turbulent ge indigd. Bovendien had ik met mijn eigen ogen kunnen zien weliswaar in verdekte toestand tot wat deze prachtige jonge vrouw in staat was. Inzake vernedering had ze van niemand lessen te leren. Sven..."
02-02-23
8.3
Shemale Cops - 3Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agente, Femdom, Pijpen, Politie, Rimmen, Sissy,
" i In Shemale Cops delen 1 en 2 heb ik verteld over mijn ontmoeting met twee zeer aantrekkelijke shemale politie agentes. In ruil voor het kwijtschelden van een flinke bekeuring voor te hard rijden moest ik mijzelf een avond lang onderwerpen aan de g..."
28-01-23
9.1
Te Saai - 8: Mijn ManDoor: Tim2write
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dom, Femdom, Neuken, Onderdanig, Slet, Sletje,
" i Hallo lieve lezers, Dank voor jullie berichtjes onder het laatste deel van mijn verhalenserie Te saai op basis van jullie reacties en keuzes onderstaand een eenmalig vervolg waarbij mijn man verleid betrokken wordt optie 2 . i ..."
23-01-23
8.5
Steffie OndergaatDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Rimmen, Vernederen, Voeten,
"Goed geschoren en gebaad belde ik op het afgesproken aan bij het appartement van Naomi. Ik was haar slaafje of beter gezegd haar slavinnetje geworden en dat vond ik geen verkeerd idee. He Koen, goh, ik ben net thuis zei Naomi. Wat een r..."
16-01-23
8.4
Instructies Van NaomiDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"We waren collega s en we zouden gaan overleggen. We hadden ongeveer een half uurtje. De bewoners waren in het dagcentrum dus daar hoefden we ons geen zorgen over te maken. Naomi, zo heette mijn jonge collega. Ze was een petite maar evengoed van alles..."
12-01-23
8.2
Shemale Cops - 2Door: Bellerophonthes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Agente, Anaal, Eerste Keer, Femdom, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
" i In Shemale Cops 1 heb ik verteld over mijn deal met twee shemale politie agentes op een afgelegen plek in de duinen heb ik de dames een flinke pijpbeurt gegeven, maar het lijkt er niet op alsof de dames hiermee genoegen gaan nemen. i ..."
08-01-23
9.3
Shemale Cops - 1Door: Bellerophonthes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agente, Eerste Keer, Femdom, Pijpen, Politie,
"Mijn relaas begint ruim een jaar geleden, op een mooie lome zomeravond, in een stad niet ver hier vandaan. Ik reed na een dagje op het strand terug naar huis. Het was die dag prachtig weer geweest, en het was erg druk op het strand, en om de avondspi..."
07-01-23
8.6
DingetjeDoor: Maulwurf69
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Dominantie, Femdom, Slaaf, Vastgebonden, Vernederen,
"De deur zwaait open en ze staat voor mij in een doorschijnend neglig . Goed dat je er bent. Ik heb je hulp nodig , krijg ik te horen na een uitgebreide zoenpartij in de hal. Ze legt mij uit dat ze binnen haar slaaf vastgebonden heeft liggen aan de g..."
25-12-22
8.5
Meesteres In Huis - 4Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Femdom, Fetisj, Latex, Leer, Lingerie, Meesteres, Slaaf, Winkelen,
"Gerrit sliep niet langer op de logeerkamer, maar in een kooi op de slaapkamer van zijn meesteressen. Vannacht was hij ondergepist door meesteres Joyce. Hij voelde zich smerig en was blij dat de meesteressen hem zichzelf lieten wassen met koud water n..."
18-12-22
8.3
Meesteres In Huis - 3Door: Gerrit
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Latex, Leer, Meesteres, Onderdanig, Plas, Plassen, Slaaf, Vernederen,
"Gerrit had tegen beter weten in Joyce een vriendin van zijn vrouw in huis genomen. Tijdelijk dacht hij toen, maar nu al had ze haar plek veroverd en Gerrit naar de logeerkamer verdreven, hem vernederd en hem opgesloten in een metalen peniskooitje. ..."
06-12-22
8.2
Meesteres In Huis - 2Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Femdom, Fetisj, Lesbienne, Meesteres, Vernederen,
"In het logeerbed kon Gerrit amper geloven wat er gebeurd was. Hij had ingestemd met zijn vrouw om haar bitcherige vriendin Joyce in huis te nemen. Tijdelijk, maar hij twijfelde hoe tijdelijk het zou worden. Hij lag nu in het gammele logeerbed, omdat ..."
27-11-22
8.0
Meesteres In Huis - 1Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Blond, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Gerrit was onderweg in zijn auto toen hij gebeld werd door zijn vrouw Anja. Haar foto verscheen op zijn scherm. Hij bekeek haar mooie lach en haar donkere haar voordat hij opnam. H schatje zei hij. Er is iets wat ik met je moet ..."
22-11-22
8.8
Sissy Van Mijn Vriendin - 8Door: Toyboy92
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"Ik wordt sochtends vroeg verstijfd wakker van de hele nacht op de grond liggen. Mijn kaken hebben spierpijn van al het pijpen van de avond ervoor en mijn kutje voelt compleet uitgewoond. Ik sta langzaam op en ga vervolgens naar de badkamer om een lek..."
31-10-22
8.6
De Terugkeer Van KarenDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Voeten,
"Ik was ze wat uit het oog verloren, mijn orthopedagoge, mijn Karen die strikt genomen nooit mijn Karen was geweest. We leken wat op elkaar uit gekeken, zagen elkaar maar af en toe op het werk en dan vaak nog op duffe vergaderingen. Het was n..."
30-09-22
8.6
Hoe Ik Naar Een Sissy Transformeer - 3Door: Zaadstengel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Sissy,
"Laat ik mij voorstellen Rene 47 jaar stevig postuur en normaal geschapen. Getrouwd met Marijke welke net 42 geworden is, blonde haren normaal maar goed figuur, cup DD en een goed gevulde kont. In het eerste deel heb ik beschreven hoe het allemaal is..."
27-09-22
8.9
Meesteres Eline - 2Door: Subtammy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Femdom, Meesteres,
"Ik lees het appje nog een keer na en wordt nieuwsgierig . Wat zouden we donderdag kunnen doen. Morgen heb ik niks gepland en ik besluit nog even een biertje te nemen. Door het likken van Meesteres Eline ben ik nog steeds behoorlijk geil. Trekken zit ..."
24-08-22
8.8
Meesteres Eline - 1Door: Subtammy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Femdom, Meesteres,
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst de kroeg in ben geweest maar deze vrijdagavond had ik weer eens echt zin om de kroeg in te gaan. Na het bellen van een paar vrienden heb ik nog steeds geen slachtoffer gevonden om met mij mee na..."
19-08-22
9.0
Meesteres Jozefien - 4Door: Switch T
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Spanking, Vernederen,
"Na goed gebruikt te zijn besloot ze mij mee te nemen naar de zolder. Tot hiertoe was dit de enige kamer die ik nog niet gezien had. Pas toen ze het licht aandeed werd het duidelijk waarom ze deze ruimte niet zomaar toonde. De ruimte was omgetoverd to..."
19-08-22
9.0
Tinnie, Beginnend MeesteresDoor: Cupid
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chastity, Femdom, Meesteres,
"Hoi mijn naam is Tinnie, midden 40 en ik woon in Brabant. Gescheiden met 2 kinderen. Ik zoek op internet naar een relatie en onlangs kennis gemaakt met Bart, ongeveer mijn leeftijd. Alleen vertelde hij mij dat hij onderdanig was. Verder wel normaal e..."
15-08-22
8.9
Totale Overgave - 5Door: Cupid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Femdom,
"Bij motel casa blanca aangekomen huurde ik een kamer. Binnen kleedde ik me uit en ging geknield wachten op Madam. Na 10 minuten hoorde ik voetstappen achter me. Ik voelde hoe ze me een blinddoek om deed. Vandaag, sletje, ga je een echt heertje spele..."
14-08-22
8.0
Mysterieuze Meesteres - 7Door: Cupid
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Groepsex, Meesteres,
"Sara pakt een sporttas en begon uit te laden. Er kwamen boeien uit, dildo s, vibrators, strapons en nog veel meer. Mignon pakte de boeien en wierp ze naar Sharon. Bindt zijn polsen achter zijn rug, zei ze terwijl ze naar de strap ons keek...."
12-08-22
8.8
Mysterieuze Meesteres - 6Door: Cupid
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Chantage, Femdom, Meesteres,
" Dit meiden is onze dienstslaaf vandaag, zegt de roodharige, speciaal voor jou feestje Birgit. De meid met de bril gaat wat rechter zitten. Een naakte bediende zei ze, wat spannend. Ja, giechelde de blonde, en als je de app hebt gedown..."
09-08-22
8.0
Mysterieuze Meesteres - 4Door: Cupid
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres,
"De volgende morgen werd ik wakker en na het ontbijt liet ik de hond uit. Ik startte mijn laptop op en meldde via de mail dat ik de middag vrij nam. Na een uurtje werken kreeg ik bericht van mijn Meesteres Je hebt post, in de brievenbus zit een enve..."
06-08-22
8.6
Mysterieuze Meesteres - 3Door: Cupid
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres,
" Jij slaapt maar op de logeerkamer zei mijn vrouw tegen me. Dat kwam goed uit, dan zag ze niet dat ik de kooi om had. Na een goede nacht was het een stil ontbijt. Na het ontbijt ging mijn vrouw werken ik ik wandelen met de hond. De vrouw d..."
04-08-22
9.1
Mysterieuze Meesteres - 2Door: Cupid
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres,
"Thuis aangekomen ging ik naar de badkamer en kleedde me uit. Ik bestudeerde de kooi. Ik trok er aan, maar kreeg hem er niet van af. Het was een metalen, helemaal dicht dus kon zelfs mijn lul niet aanraken. Voorin zat wel een gaatje zodat ik kon plass..."
02-08-22
9.1
Mysterieuze Meesteres - 1Door: Cupid
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Femdom, Meesteres, Vastgebonden,
"Hoi, mijn naam is Bert, 46 jaar, getrouwd. Na 15 jaar was mijn huwelijk ingepakt. Om spanning te zoeken had ik een advertentie op sexjobs gezet. Van jongs af aan was ik ge nteresseerd in bdsm. En dan specifiek naar femdom. Als vrouwen me iets vroegen..."
31-07-22
8.7
Meesteres Weer OpgezochtDoor: Leonard
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buttplug, Femdom, Meesteres,
"In navolging van mijn vorige verhaal, heb jullie reacties gelezen en aangezien ik ook een goede waardering van jullie kreeg besloten om een vervolg te schrijven. Na mijn vorige date heb ik een aantal dagen toch wel een gevoelig kontje gehad...."
01-07-22
8.1
Afspraakje Met PeggingDoor: Leo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Pegging, Strapon,
"Laatst zo geil en onverwacht genoten dat ik heel veel details vergeten ben, maar gelukkig ik werd uitgenodigd om het nog eens over te doen op donderdag. Wat duren dagen toch lang als je iets hebt om naar uit te kijken. Alleen al die geile gedachten a..."
21-05-22
9.0
Mijn Geile Pegging ErvaringDoor: Leo
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Pegging,
"Al tijden heb ik een geile fantasie alleen ben ik nogal preuts opgevoed. Ik zie er best aantrekkelijk uit maar durf niet zo goed vrouwen te benaderen. Vaak zie ik ze wel naar mij kijken maar aanspreken is er niet bij. Zeker in deze tijd van metoo be..."
18-05-22
8.3
Overgedragen - 2Door: Sexverslaafde
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom,
" Zeg gedag en haal dan de auto. Mijn dochter rijdt met ons mee . Verder werd me niets verteld, dus daar moest ik het voorlopig mee doen. Wat me te wachten stond bleef nog een mysterie voor me. Dat de dag nog niet voorbij was, vermoedde ik wel. ..."
15-05-22
8.9
Overgedragen - 1Door: Sexverslaafde
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom,
"De dochter van mijn Meesteres is totaal onwetend over de rol die zij in mijn gedachten wereld speelt. Mijn Meesteres is natuurlijk de enige die mij kan opdragen. Haar bevelen op te volgen, maar haar vlees en bloed prikkelt toch bij elke ontmoeting mi..."
12-05-22
8.5
De Geile Dominante TweelingzusjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Buttplug, Dildo, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Femdom, Klaarkomen, Lesbienne, Likken, Nicht, Onderdanig, Roodharig, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Tiener, Trio, Tweeling, Vingeren, Zus,
" i b Emily is een vrolijke, opgewekte en slanke brunette met hazel bruine ogen. Ze is 26 jaar en werkt sinds kort als advocaat op een kantoor in Utrecht. Haar nichtjes uit het zuiden des lands willen graag bij haar hun verplichte maatschappelijke st..."
23-04-22
8.6
Hernieuwde KennismakingDoor: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Slaaf,
"Ik ben al weer een tijdje weg als ik hoor dat ze gaat scheiden. Een collega waar ik naar keek. Ze is klein en fijn gebouwd, 24 jaar en een sportief lichaam. Ze komt Dominant over. Ergens irritant maar ook nieuwsgierig makend. Als ik hoor dat ze gaat ..."
22-04-22
8.6
Totale Overgave - 4Door: Cupid
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Femdom,
"Daar zat ik dan, op het damestoilet van de McDonalds in mijn roze diensterpakje met pumps. En ik had nog maar 3 minuten om buiten te komen anders werd Madam boos. Ik opende de deur weer en stapte naar buiten. Ik opende de deur om het restaurant binne..."
22-04-22
8.5
Totale Overgave - 3Door: Cupid
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Femdom,
"Laura loopt weg en na een tijdje doet Madam mij de kap af. Zo slet, dat heb je goed gedaan. Nu weet je dus dat je afhankelijk bent van mij of Laura. Ga maar naar huis en wacht verder af . Ik liep naar de auto en ging naar huis. Thuis aangekomen zag ..."
18-04-22
9.0
Pussycat En KarenDoor: Subrosa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Plas, Plassen,
"Daphne, ze was me de laatste maanden meer en meer gaan opvallen. Een jongere vrouwelijke collega van rond de dertig die ook wel Pussycat genoemd. Pussycat was klein van stuk, slank en fijn gebouwd en alles was mooi in verhouding, ze had een snoezig e..."
18-04-22
7.8
Totale Overgave - 2Door: Cupid
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Chastity, Femdom,
"Daar sta ik dan. Naakt. En de enige kleren die er zijn, zijn vrouwen kleren. Daar trilt mijn mobiel een bericht van Madam Kom je nog naar buiten. Slet . Er zit niks anders op en ik begin het jurkje, de jarretels, de kousen en de pumps aan te trekke..."
17-04-22
8.7
Totale Overgave - 1Door: Cupid
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Femdom,
"Hoi mijn naam is Henk, 45 jaar en getrouwd. Toch zocht ik spanning en ik ben altijd al onderdanig geweest. Ik kreeg steeds meer interesse in femdom. En ik had ook regelmatig afspraakjes met andere vrouwen waarbij ik het probeerde om te kijken of ze d..."
14-04-22
8.2
De Ommekeer - 10: De Punt Van De PumpDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ballgag, Femdom, Hakken, Luier, Vernederen,
"Het was wel erg vroeg voor Jack die morgen. Hij wreef de slaap uit zijn ogen en verschoonde zichzelf van weer een drijfnatte luier. Gelukkig had die niet gelekt, maar hij had ook zoveel gedronken de avond ervoor. Snel een douche en daarna opmaken..."
16-03-22
9.3
Lynn, Psychologe - 1Door: Steve
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Femdom, Pijpen, Psychologie, Slikken,
"Lynn is 30 jaar, en een heel knappe jongedame 1,68m, 55 kg, een flink stel borsten dubbel D, een knap, lief gezichtje en zwarte haren die tot net voorbij haar sleutelbeen komen. Enkele jaren geleden studeerde Lynn af als psychologe, doordat het aanv..."
02-03-22
8.4
Een Engel Streek NeerDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Voeten,
"Ik zat behoorlijk in de rats, was herstellende van Corona en bracht mijn dagen vooral in bed door. Daar kwam nog bij dat ik op amoureus vlak op een dood spoor zat. De dame waar ik al jaren naar hengelde met wisselend succes overigens negeerde me ..."
09-02-22
8.3
Karen Is SlordigDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Ik had ze uitgedaagd, mijn Karen, getergd en ge rgerd. Had, een beetje vals, haar dt fouten in de verf gezet. Maar, ze gaf geen krimp. ten minste dat dacht ik toch. Op een avond bleef ik nog eens bij haar slapen, in haar gerieflijke huisje ..."
27-01-22
8.0
Grenzen OpzoekenDoor: M En M
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Lust, Onderdanig, Ontdekken, Slaaf, Wasknijper,
"Dit is een waargebeurd verhaal. Ik ben M, 40 jaar, gelukkig getrouwd en vader van 2 kinderen. Ons seksleven is goed, maar we zijn sinds kort op zoek naar wat verdieping. Samen hebben we ontdekt dat ik erg geniet van mijn onderdanigheid en dat pijn en..."
18-01-22
8.6
Onverwachte AvondDoor: Dirty Mind Is A Joy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Femdom, Spanking, Strapon,
"Mijn naam is Jaap, ik ben 1 meter 90 en 100 kilo, stevige lul en ik kan zowel dominant als onderdanig zijn. Mijn vrouw Yvonne is 1 meter 75 en70 kilo schoon aan de haak, mooie stevige C cup en een lekker kaal kutje. Zoals voor zoveel mensen ..."
14-01-22
8.8
Het Hotel - 1Door: Hendrik19691
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Femdom, Hotel, Plas, Plassen, Strapon, Zweep,
"Het is vroeg in de avond, buiten is het mistig. Ik loop door de verlaten, stille gang van een hotel. Daar is de kamer die zoek. Ik klop aan, de hoteldeur gaat open. Daar staat ze, een heerlijke vrouw. Ze heeft stevige borsten en ziet er erg goed uit...."
13-01-22
8.8
Weet Je Het Zeker?Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen,
"Oh, wat had ik goed geslapen bij mijn gebiedster, mijn koningin, mijn geile, lieve Karen. Die me had toegelaten de ganse nacht met mijn kruis tegen haar rug en heerlijke billen te liggen. Ik rekte mij uit en dacht op het aroma van koffie af te gaan....."
11-12-21
8.5
Karen En De Smerige PlasDoor: Subrosa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
" i Een nieuw Karenverhaal i Ik had net de bewoners in het dagcentrum afgezet en was op weg naar het woonhuis om af te sluiten. De rest van de dag had ik vrij. Ik verlangde naar Karen die wegens de verhoogde coronabesmettingen veelal thuis ..."
20-11-21
8.6
Arrogante Studente - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Femdom, Lesbienne, Studenten, Vibrator,
"Toen we onze verbazing overwonnen hadden, pakten we haar beet en brachten we haar naar de lege slaapkamer met het matras. Toen we de deur sloten, bonsde ze er tegenaan. Laat me eruit, klootzakken riep ze. Jullie hebben je zin toch gehad ..."
15-11-21
8.5
Anaïs Van De GraspoortDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Fetisj, Lesbienne, Vernederen, Voeten,
"Ik nam afscheid van Juffrouw, de wijn was op en de afspraak voor het etentje in de Graspoort was gemaakt. Ik had Juffrouw nog eens op het hart gedrukt dat ze zou mogen bestellen wat ze maar wilde. Ik bleef achter met dubbele gevoelens, ener..."
15-11-21
8.8
Juffrouw Komt LangsDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Vernederen, Voeten,
"Een vrije avond, wat had ik er naar uitgekeken, mijn vrouw was met een vriendin iets gaan drinken, die zou beslist niet voor 12 u thuis zijn. Ik wou net op Netflix naar de Spaanse reeks Velvet kijken toen ik telefoon kreeg. Het was juffrouw ..."
11-11-21
7.8
Daar Is PussycatDoor: Subrosa
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Fetisj, Lesbienne, Voeten,
"Zo werd ik de seksbaby van Merel en Arend. Ik werd door hen gebruikt en misbruikt, ze werden beiden zo geil van met op allerlei manieren te domineren en te vernederen. Het begon al de volgende ochtend. Na het lekkere ontbijt dat ik zelf had verzorg..."
04-11-21
8.9
Trio Met Een Dominante DameDoor: Lady Von G
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Dominantie, Femdom, Lingerie, Trio, Vakantie, Vastgebonden,
"Uit onderzoek is gebleken dat een trio met 2 vrouwen de meest voorkomende fantasie is bij mannen. Ik weet niet of het waar is, maar voor mijn man Alex geldt het in ieder geval wel. Ik ben 34, Alex een paar jaartjes ouder. Ondertussen zijn we alweer m..."
04-11-21
9.2
Kim In Controle - 4Door: Arnoud93
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom,
"Na de eerste avond dat Esther langs kwam en mij tot haar sletje maakte, spraken we vrijwel iedere dag af. Esther had tal van dingen die ze wou proberen, en aangezien ik het echt geil vond om een sletje te zijn en ook zo behandeld te worden, liet ik h..."
27-10-21
9.1
De Huishoudster - 4Door: Ladybird
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Femdom, Honden, Huishoudster, Meester, Meesteres, Slavin, Straf, Vernederen,
"De volgende ochtend ging ze direct verder met haar taken. Meer wassen, de was ophangen en strijken. Femke galmde de stem van Adriana door het huis. Hier komen nu . Zo snel ze kon, kwam Femke naar de woonkamer. Wat heeft dit te..."
19-10-21
8.2