Klik hier voor meer...
Eigenlijk kun je het niet maken, maar die leuke jonge meid of knul maakt je gewoon helemaal wild van verlangen! En jij bent natuurlijk met alle liefde bereid om bijles te geven... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Leerling sexverhalen. In deze categorie staan 168 erotische verhalen.
Nele, Mijn Geile LeerlingDoor: DCM96
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
" i Een fantasieverhaal Laat zeker een reactie achter als je ervan genoten hebt i Mijn stage als leraar geschiedenis was nu al enkele dagen bezig. De eerste twee dagen waren alvast erg goed verlopen. De leerlingen werkten goed mee en de..."
19-06-24
9.4
Pubers - 4Door: Fiddler
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Conciërge, Dochter, Leerling, School,
"Renske Waar je als conci rge op een middelbare school toch wel eens bang voor bent is dat iemand wel eens door kan krijgen dat je stiekem met meer belangstelling naar die tienermeisjes kijkt dan je eigenlijk zou mogen. Natuurlijk ho..."
08-06-24
9.3
Portugees OchtendgenotDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leerling, Leraar,
" b Ochtend genot b Na een zwoele nacht waar ik eindelijk Pedro voor mezelf had gekregen, ontwaakte ik met de zon op mijn lichaam. Anders dan andere ochtenden lag nu iemand in mijn armen, zijn rug naar me gedraaid. Ik kon me niet herinner..."
31-05-24
9.3
Lente Op Het BoszichtcollegeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leerling, Lente, Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Hein Peters, 32 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee prachtige jongens. Sinds januari ben ik als leraar Nederlands verbonden aan Het Boszichtcollege. Voorheen gaf ik alleen les op t Erasmus, allemaal keurige..."
15-03-24
9.0
Data - 3: HansDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, School,
"Ik draaide de sleutel om en deed de deur een stukje open. Een walm kwam me tegemoet. Een walm van zweet, warmte, maar meer nog sperma en kutsappen. Wat is hier in vredesnaam aan de hand , zei ik tegen mezelf. En ik opende de deur verder en stapte de..."
16-01-24
9.1
Moeder Van Leerling - 5Door: Sep
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Moeder,
"Sofia komt achter mij staan en begint met uittrekken van mijn trui en daarna mijn broek en trekt deze met mijn boxer naar beneden en ik help haar door het bewegen van mijn benen zodat zij mijn broek en boxer over mijn voeten uit kan trekken. Nu zijn ..."
22-12-23
9.3
Moeder Van Leerling - 4Door: Sep
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Moeder,
"Wij hebben nog iets gedronken in het barretje van het hotel en komen weer terug in de kamer. Wij hebben beide iets makkelijks aan en als ik de deur achter ons dicht trek draait Naomi zich om en begint zich gelijk uit te kleden. Ik begin gelijk weer o..."
22-12-23
9.4
Moeder Van Leerling - 3Door: Sep
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Moeder,
"Drie jaar later. Het is nog steeds erg goed tussen Sofia en mij en zij en Yara wonen nog steeds bij mij en hebben de huur van hun oude huis opgezegd. Mijn huis is groot genoeg voor ons drietjes. Het is wel leuk dat het contact tussen Lisa en..."
21-12-23
9.4
Moeder Van Leerling - 2Door: Sep
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Moeder,
"Als Sofia uit gehijgd is zegt zij Zo dat was lekker Simon en dat vond jij ook denk ik want ik voel duidelijk dat er iets onder mijn billen is gegroeid Zij glijdt van mijn schoot af en duwt mijn benen uit elkaar en zij komt tussen mijn benen zitten ..."
13-12-23
9.3
Moeder Van Leerling - 1Door: Sep
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Moeder,
"Ik ben Simon en ik ben 38 jaar oud en ik sta voor groep 8 op de basisschool waar ik zelf ook 8 jaar op heb gezeten. Mensen die mij voor het eerst zien kijken raar als ik zeg dat ik voor de klas sta. Ik ben namelijk een opvallende verschijning want ik..."
12-12-23
9.3
De Beste MentorDoor: Hornydude1812
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar,
"Ik ben Tom, nu 21 jaar en dit verhaal gaat over mijn middelbare school tijd vanaf 16 jaar. Ik heb het lang voor mezelf gehouden maar wil er graag over spreken. Middelbare school was geen pretje voor mij. Ik had geen echte vrienden en ik wis..."
19-10-23
9.0
Fien En De Turnles - 1Door: Fien
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Turnen,
"Al sinds de eerste les lichamelijke opvoeding fantaseerde ik over hem. Hij was nog maar pas begonnen als leerkracht LO en dus viel het leeftijdsverschil wel behoorlijk mee. Tijdens de lessen probeerde ik subtiel tekens te geven af en toe trok ik mij..."
14-08-23
8.7
Juf Marion En Erik - 2Door: Red Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Eerste Keer, Juf, Leerling, Lerares, Milf,
"Erik had de hele week rond gelopen met de gedachte wat juffrouw Marion nu bedoelde met de mogelijke beloning die hem te wachten stond als hij zich netjes zou gedragen. Hij had netjes zijn toets geleerd, al dwaalden zijn gedachten wel steeds af tijden..."
02-08-23
9.0
Het EssayDoor: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Leerling, Leraar,
"Ik herlas het essay voor wat voelde als de duizendste keer en kon nog steeds mijn ogen niet geloven. Het was ingeleverd bij de tussen de anderen essays uit 6VWO, maar zonder naam. De titel, Deepthroat Leren , had me doen geloven, althans aanvankeli..."
16-03-23
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 52: Een SeksdoosDoor: Francisca02
Reacties: 24
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Mijn wekker klonk zachtjes. Een neus werd in mijn haar gedrukt. De realiteit kwam terug als een verrukkelijk overwinningsgevoel. Ze had bij mij de nacht doorgebracht Ik draaide me, met mij..."
20-11-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 48: Donderdag Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Ik had B5 aan het werk gezet en probeerde ondertussen zelf wat te lezen maar mijn hoofd stond er niet naar. De plek naast Najara was leeg. Misschien was ze op haar werk want dat mocht blijkb..."
02-09-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 46: Een MunchDoor: Francisca02
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Een extra lang deel omdat het vakantie is. i i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b b Ik had tot mijn verrassing geen nachtmerrie gehad. Hoewel het grote licht uit voorzorg aan had gestaan, bleek dat onnodig te zij..."
15-08-22
9.2
Meneer Hermsen Geeft Bijles DuitsDoor: Saturn
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leerling, Leraar, Neuken, School, Schoolmeisje,
"Dan gaat de bel. i Bis n chste Woche i Over twee weken een proefwerk Ik meld het maar, dus straks geen smoesjes dat jullie geen tijd hadden om te leren besluit meneer Hermsen de les. Als de leerlingen met veel geroezemoes hun spullen inpakken..."
21-07-22
8.5
Nederlandse LesDoor: Tessaaaa
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Leerling, Leraar, Vreemdgaan,
" Mmm, ja daar... Ze kreunde in het donker. Oh, Meneer Mulder... de reeks beelden die door haar hoofd flitsten waren vulgair. Haar fantasie was elke avond hetzelfde, terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt wreef. Haar leraar Nederlands Erik Mulder w..."
20-07-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 42: Een TaallesDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Ik was in gesprek met Manu die achter de balie zat, in de hal. We hadden het vooral over de outfit van Julia die ze die dag ervoor gemaakt had. Hij had het een komisch idee gevonden en had d..."
08-07-22
9.3
Edging Oscar - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar, Lockdown, Puber, Quarantaine,
"Het lijkt zo kort geleden, maar ik word inmiddels al zo n twee maanden Doctor Cumcontrol genoemd. Gelukkig slechts in kleine kring door een paar gozers uit mijn vriendenclub die zelf ook niet vies zijn van mannenvlees. Nou ja, adolescentenvlees. He..."
08-07-22
8.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 40: Een ToetsDoor: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b De ochtend op school verliep vrij rustig en vloog voorbij. In de pauze kwam ik Demian en Julia tegen die druk in gesprek waren. Zoals altijd zag Julia er weer oogverblindend uit. Ze had dit ..."
28-06-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 38: Een OpdrachtDoor: Francisca02
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Leerling, Opdracht, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b i Leeswaarschuwing meer dan 11.900 woorden en geen seks. Of hebben jullie de delen liever korter i b Half vijf ging de wekker. Ik drukte hem uit, ik was al een uur klaar wakke..."
09-06-22
9.5
TaboeDoor: Budilio
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Pijpen, Rimmen, Taboe,
"De meesten mensen die er indirect bij betrokken waren denken dat het onderstaande zich afspeelde in een kort tijdsbestek van slechts enkele weken. Maar dat is niet juist. Er gingen in werkelijkheid maanden aan vooraf. En dat maakt het wat lastig om d..."
27-05-22
8.7
Een Week Met Kelly - 1Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fitness, Leerling, Leraar, Pijpen, School, Sport,
"Degenen die Kelly goed kennen zullen niet geloven dat ze nog niet zo lang een beetje een onzeker meisje was. Net iets te stevig en een beetje beschaamd over haar te grote borsten die dat extra benadrukten. Toen kwamen er ook nog grote verand..."
23-05-22
8.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 30: Het Is EchtDoor: Francisca02
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Goedemorgen Rosalie, dit is Victoria van Goederen. Hallo, aangenaam. Ze stak strak haar hand naar me uit. Ik was verbaasd, ik dacht dat we een man als adjunct directeur zouden krijge..."
22-04-22
8.7
Rosalie Krijgt Een Beurt - 29: De UitdagingDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Leerling, Lerares, School,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Het was maandag en de toetsweek was begonnen dus met veel gezucht, gesteun en gekreun kwamen mijn leerlingen het lokaal binnen. Nou, jullie doen alsof jullie een heel zwaar leven hebben. Wa..."
16-04-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 28: Nieuwe LeerlingDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
"Leeswaarschuwing Om teleurstellingen te voorkomen, dit is een stuk zonder seks. Want sommige verhalen hebben wat langer nodig om te vertellen. i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Ik had eerlijk geslapen en voelde me ..."
14-04-22
9.3
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 3Door: Pardoes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Onderdanig, School, Straf,
" Klik klik en nog eens klik klik . Krista en Sammy voelden dat er iets om hun polsen werd gedaan. Het waren handboeien. Ze hadden nu een paar minuten met hun blote kont en kutje op die koude stoelen gezeten, in dat verdere lege klaslokaal..."
30-03-22
8.5
Het Rijbewijs - 4Door: BramV
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dochter, Glijmiddel, Kut, Kutje, Leerling, Maagd, Moeder, Natura, Rijles, Slaapkamer, Zussen,
"Tamara had zoals gebruikelijk weer rijles op woensdag middag. Ze reed keurig, maakte weinig fouten. Ze parkeerde de auto keurig in een vak op het pleintje voor haar huis. Tamara, keurig gedaan vandaag, ik denk dat het tijd word voor je exam..."
27-03-22
8.7
Rosalie Krijgt Een Beurt - 18: Een PrinsDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Prins, Romantiek, School, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Maandagochtend was ik in mijn kantoortje bezig toen er op de deur geklopt werd. Binnen Riep ik. Manu kwam met een rood hoofd binnen gestapt. Wat is er met jou aan de hand Vroeg ik gesc..."
22-03-22
9.5
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 2Door: Pardoes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Naaktstrand, School, Straf,
"Verbaasd, beschaamd en toch ook licht opgewonden verlieten de dames het klaslokaal. Zo waren ze nog nooit toegesproken door een leraar en ze schaamden zich eigenlijk voor hun gedrag, dat ze zonder slip door de school liepen. Uiteraard had Sammy niet ..."
20-03-22
8.9
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 1Door: Pardoes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, School,
" i Deze verhalenreeks is een vervolg op de serie Nieuwe Papa Sammy . Ik heb deze verhalen zo geschreven dat je ze ook los kunt lezen. Natuurlijk nodig ik je van harte uit om ook die serie te lezen. De serie is pure fantasie en ik sta er zeker open..."
15-03-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 13: Julia Is TerugDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Leerling, Lerares, School, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Rosalie i Een paar dagen later ging ik weer op bezoek bij Julia. Kasper deed weer vrolijk de deur open en Tyler liep star langs me heen naar buiten. Ik keek hem verwonderd na. Kasper zag het en zei hij draait wel weer bij..."
13-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 11: EmmaDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Lerares, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" i Verteld door Rosalie en i b Julia b b Hoe kon je in godsnaam zoiets doen Juul Je had wel dood kunnen zijn DOOD Hoor je me Ik ben blij dat je weer wakker bent en kijk eens wat een cadeaus en bloemen je hebt gekregen...."
10-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 10: Ik Heb Je JuliaDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Juf, Leerling, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" i Verteld door Rosalie en b Julia b i b Ik zou graag naar school willen, wil jij in mijn plaats gaan Wil je me zeggen hoe het is om op school te zitten Wil je me laten weten wat er buiten deze muren gebeurd Wil je verliefd voor me ..."
09-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 5: Vertrouw MeDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Leerling, Leraar, School, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Julia i Vrijdagochtend kwam ik het schoolplein op rijden op m n skates. Mevrouw Montou en meneer Boonstra, die geschiedenis gaf, stonden samen bij de deur te kletsen. Ik ging op het bankje zitten aan de picknicktafel die li..."
27-02-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 3: Straf Voor RosalieDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dokter, Leerling, Plagen, School, Slipje, Straf, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Julia. i Drinken jij Nee. Hoezo nee Ik heb geen dorst. Kan me niet schelen Die troep is niet goed voor je nieren, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen Mirthe Heel va..."
23-02-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 2: Dokter Op BezoekDoor: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Borsten, Dokter, Leerling, Orgasme, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Rosalie i De volgende dag stond ik voor de klas in mijn witte blouseje met mijn gele colbertje erover op een blauwe spijkerbroek. Mijn haar had ik opgestoken in een haarklem. Klas B5 kwam binnen en bij het zien van Julia sl..."
21-02-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 1: VerjaardagscadeauDoor: Francisca02
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Billen, Borsten, Douche, Eerste Keer, Kontje, Leerling, Orgasme, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Rosalie i Gepusht door mijn beste vriendin Paula, die me voor mijn vierendertigste verjaardag een verwen bon had gegeven om iemand aan huis te laten komen voor een paar spannende uurtjes, had ik alle moed bijeengeraapt en z..."
19-02-22
9.3
Iris - 3: Hete DoucheDoor: Iris20
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Douche, Droom, Leerling, Leraar,
"Op verzoek van veel fans ben ik verder gegaan met mijn verhaal over de chantage van meneer de Vries. Dit is dus deel drie in de serie. Ik hoop dat je plezier beleeft aan het lezen er van, en zoals altijd laat me via een berichtje weten wat je er van ..."
15-02-22
8.7
Laura Betrapt En VerwendDoor: Karel Jr.
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Directrice, Leerling, Masturbatie, Masturberen, School, Vuistneuken,
"Het is vijf uur als Aylin haar computer afsluit. Het is genoeg geweest voor vandaag, vanmorgen was ze al om 7 uur op school. Even aarzelt ze of ze nog wat werk mee naar huis zal nemen, maar dan besluit ze het er deze avond eens van te nemen. Het leve..."
20-12-21
9.3
Mevrouw LiefmansDoor: Arnoud93
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Lerares, Milf, Pijpen,
"Op school kreeg ik les van mevrouw Liefmans voor Nederlands. Mevrouw Liefmans was het type waar iedere jongen en iedere mannelijke docent op geilde, en waar vrouwelijke docenten jaloers op waren. Mevrouw Liefmans is in de 40, niet heel groot, ongevee..."
01-12-21
9.2
Mijn Lessen - 1Door: Gitaarleraar
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Leerling, Leraar, Sperma,
"Het verhaal hieronder is pure fictie en een korte fantasie van mij, waarvan ik even wilde proeven van het schrijven van een sexverhaal. Ik hoop dat het erg in de smak valt en hoor graag tips over hoe ik mezelf kan verbeteren. Onder mij kraak..."
14-11-21
8.0
Oud Leerling - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling,
"Voor 10 was Frits al terug, ik zat in de kamer te wachten toen hij bezweet binnen stapte ,ik keek hem verbaasd aan. Dat was op het nippertje Lies ,wij waren bijna betrapt door haar man, ik likte net mijn sperma uit haar schaamhaar, toen zi..."
06-11-21
8.6
Oud Leerling - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Leerling,
"Terug in de kamer zagen wij pas dat het luik nog open lag , en de overall van Frits lag nog nat op de grond , wat ik nu gelijk in de wasmachine deed. Ik bakte 3 eieren voor Frits , voor mijzelf bakte ik er 1 , en zaten tegenover elkaar aan t..."
04-11-21
8.5
Oud Leerling - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Och Lies , jonge meiden neuken nee hoor , als ze mijn pik voelen of zien , zijn zij doodsbang , nee een jonge meid heb ik nog nooit geneukt , alleen nog maar 50 en ouder waar niets mis mee is trouwens, wat heb ik gehuild toen ik voor het eerst in een..."
31-10-21
8.2
BarryDoor: Budilio
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Leerling, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Achteraf gezien wist Barry al op zijn veertiende dat hij op jongens viel. En niet veel later werd hij hopeloos verliefd op zijn beste vriend Jesse. Er was echter n probleem de gevoelens waren niet wederzijds. Toch deed Jesse er niet moeilijk over ..."
30-10-21
9.1
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 6Door: G.B.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Pijpen,
" b i u In de eerdere delen heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil..."
10-10-21
9.3
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 5Door: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Sport, Tepelklemmen,
" b i u In de eerdere delen heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil..."
05-10-21
9.2
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 4Door: G.B.
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Dik, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Tepelklemmen,
" b i u In de eerdere delen heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil..."
29-09-21
9.3
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 3Door: G.B.
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Pijpen, Wasknijper,
" b i u In de eerdere delen heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil..."
24-09-21
9.1
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 2Door: G.B.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Pijpen, Spanking,
" b i u In deel 1 heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil heeft gem..."
20-09-21
9.0
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 1Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Spanking,
" b i u Dit verhaal is ge nspireerd op twee heerlijke vrouwen die ik op Opwindend.Net heb leren kennen b i u Een paar maanden nu was ik tijdelijk directeur van deze school voor middelbaar beroepsonderwijs. Er kwamen af en toe wel w..."
16-09-21
8.8
Meester Dickman - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gymleraar, Leerling,
"Als je zoals ik, nog op school zit en ook nog homo bent, dan zoek je, net als overigens al jouw medeleerlingen doen, naar een rolmodel. Iemand waar je je graag aan spiegelt. Inclusief mijzelf zitten er vier jongens in de klas die allemaal homo zijn. ..."
01-06-21
8.5
De Dominante LeerlingDoor: Lesbootje 96
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Dildo, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Femdom, Klaarkomen, Klasgenoot, Leerling, Lerares, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Roodharig, Sexspeeltjes, Sextoys, Squirten, Tiener, Trio, Vingeren, Zweep,
" i Kyra is een vrolijke, opgewekte slanke meid met schitterende felblauwe ogen. Ze is 24 jaar en werkt sinds kort als docent Nederlands in een schakelklas voor buitenlandse leerlingen. Deze leerlingen willen graag in Nederland een universitaire of hb..."
31-05-21
9.2
Ex Ante - 3Door: Writer66
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Ex, Leerling, Leraar, Neuken,
" ...Robert Kitty klinkt gelaten en ze kijkt me niet aan. Eigenlijk weet ik al wat er aan de hand is ik merk het al een paar dagen. Na de spettersex op mijn slaapkamer was het nog goed, maar de dag erna merkte ik dat er bij Kitty toch iets speelde...."
15-03-21
9.0
Lotte Wordt VolwassenDoor: Jonnah88
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, Maagd, Uitdagen,
"Begin 23 en meteen al voor de leeuwen worden gegooid. Zo werkt het onderwijssysteem helaas in Nederland. Net van de opleiding en je moet meteen aan de bak. Als beginnend natuurkunde docent op een middelbare school in het midden van Nederland heb je g..."
14-03-21
8.9
Ponygirl 4 Ever - 5Door: Jodocuss
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Leerling,
"Uitgeput na de extra tijd moeten ze op normaal tempo uitstappen. De komende dagen herhaalt zich alles. Eten, melken, training. Dat weekend is er een verandering. elke pony wordt voor een karretje gespannen ook wel sulky genoemd. Heleen word..."
02-02-21
8.4
Drieka, Tirza - 2Door: Theodoor
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Leerling, Leraar,
"Tirza Na Tirza s vertrek heeft hij haar niet meer uit zijn hoofd kunnen zetten. Telkens als hij aan haar denkt trekt zijn maag samen en voelt hij hoe het bloed de aders in zijn pik doet zwellen. Het beeld van naakte Tirza bij zijn stoel het..."
21-01-21
9.1
SchoolreisjeDoor: Ladybird
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Leerling, Leraar, Prostitutie, School, Straf, Vakantie,
"Dit verhaal speelde zich een aantal jaren geleden af. Achteraf gezien was dit de week waarin Janneke echt een vrouw werd. Janneke was een meisje uit een klein dorpje. Ze had strenge ouders en zat op een strenge gelovige school. Dat was vaak ..."
04-01-21
8.6
De Obsessie Van De LeraarDoor: Nietmijnechtenaam
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar,
"Remco zat rechtop in bed. Het zweet droop van zijn voorhoofd af. niet weer zuchtte hij diep. Het was de zoveelste droom die hij had gehad over Michelle. Michelle was zijn 19 jarige studente economie. Haar lange blonde haren, haar gezicht wat altijd..."
27-12-20
9.0
Drieka, Tirza - 1Door: Theodoor
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Ontdekken, Slavin,
" Hoe kom je aan mijn adres Verbaasd kijkt Theo Tirza aan. Hoe heeft ze hem gevonden vraagt hij zich af. Tirza kijkt hem met haar donkere ogen aan. Het begin van een glimlach op haar gezicht. Zo onnozel zal hij toch niet zijn Als ze hem al op het ..."
25-11-20
8.8
De LogéDoor: Budilio
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Logeren, Pijpen,
"Op avonden wanneer er niets interessants op TV is, en hun dochtertjes Annie 8 jaar en Beatrice 6 jaar al slapen, gaan Casper en Lisa vroeg naar bed om wat te lezen of om de afgelopen dag te bespreken. Zo ook die avond kort na Sinterklaas vorig ja..."
15-11-20
9.3
Tienerdiensten - 5: Die Laatste Les Op SchoolDoor: Anouk16
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Borsten, Doggystyle, Eerste Keer, Klaarkomen, Leerling, Leraar, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag is al zo lang. En dan hebben we ook nog veel saaie lessen ingepland. Gelukkig eindigt onze dag met een mentor les. Dat betekent dat ik Richard nog even zie voor het weekend Alleen dat houdt mijn motivatie voor de lange dag hoog. Als de..."
24-09-20
8.8
DocentDoor: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Leerling, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Orgasme,
"Dit verhaal is niet waargebeurd, maar een wilde fantasie van mij die ik met jullie wil delen. Ik kijk naar zijn gezicht, terwijl hij enthousiast vertelt over de boeren en jagers. Telkens als zijn blik met de mijne kruist, glimlach ik even. H..."
11-09-20
7.6
Het Speeltje Van De Leraar - 3: SlotDoor: Nietmijnechtenaam
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Lust, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys, Vernederen,
"Daar zat ze dan. Achterin de auto bij Meneer de Jong en Manon. Al mocht ze Meneer de Jong vanaf nu Sander noemen als we alleen of met z n drietjes zijn. Jessica had haar ouders verteld dat ze een weekendje met een goeie vriendin op pad ging. Haar oud..."
24-08-20
8.9
Lynn - 12: Project PatrickDoor: De Schrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gymles, Leerling, Leraar, School,
"Sinds die geile sessie met mijn buurman Jeroen en mijn beste vriendinnetje Evie, en haar verhaal over hoe ze schaamteloos haar niet bepaald zo aantrekkelijke manager had gepijpt op haar werk, voelde ik me een stuk vrijer. Sterker nog, ik vo..."
06-08-20
9.2
Bijles - 2Door: Mise
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bijles, Leerling, Pijpen,
" i Ik weet dat het vorige deel van Bijles enorm kort en misschien iets te snel geschreven was. Blijkbaar volg ik te vaak hetzelfde proces bij mijn verhalen, daarom wou ik alles even veranderen met dit verhaal. Ik hoop dat dit beter is. i ..."
28-07-20
8.0
Thomas FilmpjeDoor: Budilio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Leerling, Leraar,
"Als dit verhaal begint is Thomas nog een 15 jarige leerling in het VWO. Hij valt op jongens. En dan vooral op knappe jongens die bovendien groot geschapen zijn. En toevallig heeft hij een klasgenoot Brent die aan al deze wensen voldoet. Thomas was da..."
22-07-20
9.0
Onervaren Leerling - 3Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Leerling, Onervaren,
"Nog steeds zaten we naakt in de zetel in het lokaal waar de leerlingenraad iedere week samen kwam. Michael en ik, die zalige gast die me zonet voor de 2de keer in mijn leven effectief zaad liet spuiten tijdens het klaarkomen. Klaarkomen door enkel aa..."
13-07-20
8.2
Het Speeltje Van De Leraar - 2Door: Nietmijnechtenaam
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Lust, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys, Vernederen,
" i Vervolg op deel 1. Zoals daarin beschreven is dit een fantasie in mijn hoofd. En in fantasie, kan alles... i In een kort rokje liep Jessica de klas in van meneer de Jong. Meneer de Jong keek kort opzij, en zag het rokje. De bevestiging ..."
08-06-20
9.3
Bo Het Tienersletje - 37Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Leerling, Leraar, Slet, Sletje,
"Vermoeid klop ik de dag na de seks met Laura, Vincent en Zaine aan bij de deur van meneer van Halteren. Alhoewel in plaats van seks is het eerder het misbruik van de drie te noemen. Alles is nog gevoelig van gister en ik sta hier dan ook niet met vee..."
15-05-20
9.0
Het Speeltje Van De Leraar - 1Door: Nietmijnechtenaam
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Lust, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys, Vernederen,
" i Het volgende verhaal is nooit gebeurd. Het is een fantasie die ik in mijn hoofd heb. Het kan volgens mij niet echt gebeuren. Puur spinsels uit mijn eigen hersenen. i Het was net na de zomervakantie. Jessica stapte het klaslokaal in. Ze ..."
13-05-20
9.3
Gezin Juf ErikaDoor: Thongandstorylover
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Juf, Leerling, Tiener,
"Vrijdag avond na het schoolfeest. De scholieren halen hun jassen op en verlaten de gymzaal waar het schoolfeest ten einde is gekomen. Het was een geslaagd feest waar iedereen het naar zijn haar zin heeft gehad. Er is leuk gedanst en gezellig..."
17-04-20
8.7
Leerlinge Als Subje - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Sub, Uitdagen,
"De volgende dag voelde Floor nog steeds dat haar tepels erg gevoelig waren. Het was een aandenken aan haar eerste sessie met mevrouw De Doncker en ze verbaasde zichzelf er ook wel mee, maar ze had er zeker geen spijt van gehad. Het verwonderde haar h..."
11-02-20
9.2
Leerlinge Als Subje - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Douche, Leerling, Sub,
"Floor was heerlijk door mevrouw De Doncker gevingerd. Ze durfde het niet hardop te zeggen, maar wat was het lekker geweest. Dat mevrouw De Doncker dan ook abrupt was gestopt met vingeren, vond ze stiekem maar wat jammer. Ze was echter te verlegen om ..."
09-02-20
9.2
Leerlinge Als Subje - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Latex, Leerling, Sub,
"Floor was zojuist door mevrouw De Doncker uit de kleren gespeeld. Volledig naakt zat ze op de stoel aan de eettafel bij mevrouw De Doncker thuis. Nu mevrouw De Doncker niet meer de rol van lerares hoefde te spelen, maar die van meesteres, veranderde ..."
06-02-20
9.0
Leerlinge Als Subje - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Sub, Submission,
"Op de fiets naar huis was Floor er helemaal niet met haar gedachten bij. Wat moest ze denken van wat er zojuist was gebeurd Ze wilde haar vriendinnen bellen om het te vertellen, maar besloot op het laatste moment om het toch niet te doen. Niet omdat..."
04-02-20
9.3
Leerlinge Als Subje - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Spanking, Sub,
"In alles was Floor niet het meisje wat je zou verwachten als je haar zou zien. Ze was een lust voor het oog. Mooie groene ogen, een knap gezichtje en stijl bruin haar tot halverwege haar middel. Over haar lichaam had Floot ook zeker niet te klagen. Z..."
02-02-20
9.0
De Leerling - 12: SlotDoor: Alex
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"De deur opent zich en ik kijk een vrouw die er ergens nog best jeugdig uitziet recht aan, haar grote bruine ogen en haar voorkomen lijken haast niet te missen dat dit zijn moeder is. Ik steek mijn hand uit en zie hoe ze twijfelt maar uiteindelijk..."
18-12-19
9.3
De Leerling - 11Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Zijn hand wrijft door zijn ogen en stil staart hij naar buiten, hij ziet er moe uit dat is een constatering die niet echt te missen is als ik naar hem kijk en zie dat hij nauwelijks geslapen heeft. Een onrust trekt door mijn lichaam heen als ik n..."
10-12-19
9.3
De Leerling - 10Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Ik schrik wakker van een geluid. Eerst besef ik niet eens waar ik ben terwijl ik omhoog kom kijk ik om me heen. Zijn bruine ogen kijken me aan en er verschijnt een glimlach om zijn lippen. Sorry ik liet mijn telefoon vallen. Ik zucht en leg..."
04-12-19
9.1
De Leerling - 9Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Al vroeg ben ik wakker, zaterdagochtend echt geslapen heb ik niet na gister avond. Ik besluit te gaan joggen de vroege buitenlucht in waardoor ik mijn hoofd probeer wat leeg te krijgen. Ik trek mijn joggingbroek aan met daarover een trui. Werk ee..."
27-11-19
9.1
De Leerling - 8Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Ook de resterende lichten op het sport park worden nu uitgezet, waarna er nog alleen maar verlichting schijnt rondom de kleedkamers en de uitgang van het sportpark. Ik voel de kou nu echt door mijn trui heen trekken terwijl ik hem blijf na kijken..."
22-11-19
9.2
De Leerling - 7Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"De stilte is bijna hoorbaar en ik kuch ongemakkelijk omdat ik me niet echt een houding weet te geven. Zijn ogen kijken me aan en met zijn armen nog steeds kruislings om elkaar heen gevouwen zit hij recht tegen over me. Nou , vraagt hij ongeduldi..."
15-11-19
9.1
Mijn Leerlinge Sanne - 2Door: Kevin Schrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Tiener,
"In mijn vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe ik een van mijn leerlingen, Sanne, heb betrapt bij masturbatie in de les. Brutaal als ze is heeft ze toen om bijles gevraagd op een moment dat de school verlaten was. Ze heeft zichzelf..."
07-11-19
8.8
De Leerling - 6Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Ik loop verhit de keuken in zet de kraan aan om koud water in een glas te laten stromen , als het glas voor meer dan de helft gevuld is zet ik de kraan dicht en neem een grote slok water uit mijn glas . De deur van mijn slaapkamer gaat open en in..."
06-11-19
8.9
De Leerling - 5Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Negen uur zaterdag avond , ik sla de opgegeven donkere straat in en stop de auto op n van de parkeervakken .Omdat er minimaal verlichting is zie ik hem eerst niet eens staan . Even denk ik dat hij zich bedacht heeft , dat hij het toch allemaal ..."
31-10-19
9.2
De Leerling - 4Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Ik storm het kantoor van mijn vader binnen , die net telefonisch druk in gesprek is met een klant . Ik ga voor zijn bureau staan en hij ziet dat ik ongeduldig op hem sta te wachten , als hij het telefoongesprek ten einde laat lopen met de woorden..."
23-10-19
9.1
De Leerling - 3Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Samen loop ik met mijn broer Michel mijn kantoor binnen .Na ruim drie weken zijn hij en mijn vader eindelijk weer terug van een zakenreis in het buitenland . Wat wel vaker voorkomt maar dit keer meerder weken in beslag nam . Vanmorgen om zev..."
17-10-19
9.0
Onervaren Leerling - 2Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Onervaren, School, Tiener,
"De dag nadien keek ik er enorm naar uit om naar school te gaan. Het was nu al 2 weken dat Michael iedere namiddagspeeltijd naast me kwam zitten. Nadat ik de dag voordien zijn enorme penis had gezien was ik echt benieuwd of ik die gigantische reus ooi..."
16-10-19
8.8
De Leerling - 2Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Tien over acht vrijdag avond is het als ik dan eindelijk het inmiddels verlaten parkeer terrein op loop richting mijn auto . Het duurt nog zeker vijf minuten voordat ik mijn auto sleutels heb gevonden. Uiteindelijk zitten deze gewoon in mijn tas ..."
10-10-19
8.8
Onervaren Leerling - 1Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Onervaren, School, Tiener,
"16 jaar was ik. Ik had het lichaam van een jongen van 14, 159cm 52kg. Tenger gebouwd, een rond hoofd vol met sproeten, blond kort stekeltjeshaar en kleren die op de groei gekocht waren. Ik zat in het 4de middelbaar BSO. Op school had ik niet veel vri..."
09-10-19
8.7
De Leerling - 1Door: Alex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Met mijn nieuwste luxe BMW uitvoering rijdt ik het grote parkeerterrein op . Naast het grote glazen gebouw parkeer ik mijn auto in n van de weinige priv parkeer plaatsen. Nadat ik het portier van mijn auto open , vis ik mijn jasje van de achte..."
02-10-19
8.5
Mijn Leerlinge Sanne - 1Door: Kevin Schrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Onderstaande verhaal is waargebeurd door de dame in het verhaal en op verzoek geschreven vanuit het perspectief van de man. Heel veel lees plezier en hopelijk genieten jullie net zo als ik en de verzoekster. De namen zijn uit privacy overwegingen gew..."
11-08-19
9.0
De Tennisleraar En LeerlingDoor: Martiniboy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, Tennis,
"De tennisleraar, dat ben ik inmiddels bijna 40 jaar oud en al meer dan 20 jaar in het vak. Sportief, 184cm kort haar en mijn grootste hobbies zijn tennis en seks. Iedereen heeft een vooroordeel over de tennisleraar, net als bij de skileraar e..."
03-08-19
7.8
Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, Pijpen, Taboe, Tiener,
"De bel ging. Thomas, die volledig opging in zijn computerspel schrok op en gromde vol ongenoegen ah kut mompelde hij. V rdat Thomas zes jaar geleden eindelijk afstudeerde en gelijk een baan als Engels docent kreeg was zijn le..."
07-06-19
8.5
De Rode LeraresDoor: Schrijver1997
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leerling, Lerares, Milf, Roodharig,
" i Hey leuk dat je mijn eerste verhaal leest Dit verhaal is gebaseerd op een fantasie die ik al tijden heb, vanzelfsprekend zijn de namen , opleiding en dergelijke veranderd om niet herkenbaar te zijn maar dat maakt het verhaal er natuurlijk niet mi..."
08-05-19
8.5
E-dating - 2: Destiny En WilmaDoor: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Leerling, Lerares, Lesbienne,
"Opmerking vooraf. Ik kreeg na het eerste verhaal wisselende reacties dank daarvoor maar er werd gevraagd om een vervolg. Dat zijn er 2 geworden en die plaats ik tegelijk. Veel leesplezier en opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Ik plaats a..."
28-03-19
9.2