Klik hier voor meer...
Fiddler
Fiddler
Wat dus zomaar als een probeerseltje begon lijkt nu ineens een boeiende bezigheid te kunnen zijn.... Ik wou zomaar eens mijn stoutste fantasiéen delen met anderen en heb daar voorzichtig een poging toe gedaan. Ik had echter nooit gedacht zúlke reacties te krijgen....en zeker niet zulke persoonlijke! Blijkbaar heb ik best wel een aantal doelgroepen geraakt....en sommige daarvan hebben me echt verbaasd! Ik wist werkelijk niet dat er zoveel variatie zat in deze groep "liefhebbers"....wow... Sommigen van jullie hebben me een persoonlijke mail gestuurd en ik was werkelijk stomverbaasd van enkele reacties.....dank jullie wel ;-) Een aantal reacties hebben mij echt aangesproken en geïnspireerd. Ik voelde meteen de drang opkomen om daar iets mee te doen,....dus wellicht komt er een keer een verhaal te staan waarin je jezelf herkent :-p De namen en/of andere persoonlijke info blijven natuurlijk privé en worden dus aangepast. Blijf wat mij betreft vooral reageren.....ik lees het graag!
Ik zie dat er inmiddels zelfs mensen zijn die op me geabonneerd zijn.
Ben nieuwschierig wie dat zijn ;)

De Gitarist
Hoogste Cijfer: Pubers - 2
Meest Gelezen: Pubers... - 1
Aantal Verhalen: 39
Geplaatste Reacties: 121
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Pubers - 5: Renske Goes WildDoor: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Stond ik dus daar in dat magazijn...half stijve lul hing nog uit mijn broek...kloddertjes sperma op de vloer...en dat 16 jarige kleine lamstraaltje was er gewoon vandoor gegaan en had me zo laten staan Wat de fuck hebben die grietjes tegenw..."
16-06-24
9.5
Pubers - 4Door: Fiddler
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Conciërge, Dochter, Leerling, School,
"Renske Waar je als conci rge op een middelbare school toch wel eens bang voor bent is dat iemand wel eens door kan krijgen dat je stiekem met meer belangstelling naar die tienermeisjes kijkt dan je eigenlijk zou mogen. Natuurlijk ho..."
08-06-24
9.3
Pubers - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Na de hevige sexuitspatting van Dineke en ik moesten we echt even gas terug nemen. We hadden zo n extreem orgasme bereikt dat we allebei uitgeput waren. Het hele gebeuren was als een soort medelevend onderzoek begonnen en op een rar..."
01-06-24
9.6
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05-24
9.6
Pubers - 1Door: Fiddler
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime ..."
19-05-24
9.3
Stiefje & SitraDoor: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Stiekem, Vader, Vingeren,
"In een eerder geplaatst avontuur met Stiefje heb ik wel eens iets verteld over haar vriendinnetje destijds. Een kort, mollig, hindoestaans meisje met werkelijk enorme tieten. Om privacy redenen noem ik haar maar Sitra, want haar echte naam..."
05-05-24
9.5
Stiefje Krijgt Hulp Van MamaDoor: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Massage, Moeder, Neuken, Pijpen, Stiefvader, Trio, Vingeren,
"Soms heb je zo n dag dat je de hele dag door bloedgeil bent...je staat op met een stijve en die blijft terug komen. Niet gek ook in mijn geval want m n vriendin is een stevige blondine met een ferme E cup en mijn stiefdochter is een klein geil 17 jar..."
29-04-24
9.5
Stiefje Ontdekt Wereld - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Stiefdochter, Toilet, Vader, Verleiden,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04-24
9.2
Stiefje Ontdekt Wereld - 1Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Stiefdochter, Vader,
"Goed, ik heb dus een keer de kans gekregen om m n 17 jarige stiefdochter te neuken zie eerste verhaal Op dat avontuur heb ik me nog vaak afgetrokken... Na een aantal weken hebben we er nog eens over gepraat omdat het toch iets..."
19-04-24
9.2
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04-24
8.8
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04-24
9.4
Samen Geilen Op Kim - 2Door: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eenmaal je grenzen verlegd lijkt het steeds makkelijker te worden om op situaties in te spelen om zo je doel te bereiken. Mijn drang naar jong vrouwelijk lekkers werd alleen maar groter en ik werd ook steeds handiger in het bespelen van al d..."
11-04-24
9.4
Samen Geilen Op Kim - 1Door: Fiddler
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter,
"Iedereen heeft wel die beste vriend waar je al je geheimen mee deelt...hoewel... Ook al geef je veel bloot aan die vriend, er zijn toch altijd dingen die je met niemand deelt. Je diepste geheimen zijn vaak duister...kunnen het dag..."
08-04-24
8.9
Eigen Haard Is Goud Waard - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eigenlijk heb ik toch wel het mooiste leven van de wereld als je het goed bekijkt... Had ik ooit een prima relatie met een heerlijke vrouw die ook nog eens een geile dochter bleek te hebben, kwam ik er daarna achter dat mijn eigen dochter oo..."
03-04-24
9.5
Eigen Haard Is Goud Waard - 1Door: Fiddler
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Vader,
"Soms kun je als potente viriele vent zo bezig zijn met al dat lekkere jonge spul om je heen dat je niet eens in de gaten hebt hoe dichtbij je kansen eigenlijk liggen. Een aantal jaren had ik een relatie met een lieve geile vrouw, met een tie..."
02-04-24
9.5
Dan Eerst Manuela Maar - 2Door: Fiddler
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen,
"Allemachtig wat was dat tienerkutje van Manuela nat Zeiknat en spekglad was ze, waardoor mijn toch redelijk dikke lul probleemloos in haar maagdelijke spleetje gleed. Zelfs mijn ballen en liezen waren nat. En z warm ook... Ik trok mijn ..."
09-01-20
9.3
Dan Eerst Manuela Maar - 1Door: Fiddler
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Zus,
"Mooi, de kogel is dus door de kerk...Marleen is duidelijk neukbaar dus die gaat eerdaags echt voor de bijl. Wat een lekker geil grietje bleek dat te zijn Heerlijk zoals ze met haar tienerkut op mijn hand begon te rijden. Dat wordt neuken...o..."
07-01-20
9.0
Marleen Blijkt OngeduldigDoor: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tongzoenen,
"Opgelucht van een heerlijk orgasme na het begluren van Marleen s jongere zusje Manuela, ben ik maar lekker gaan douchen en speelde nog wat met mijn half stijve pik, terug denkend aan het goddelijke jonge lijfje van Manuela. Nu heb ik altijd al ee..."
09-11-19
9.2
Het Zusje Van MarlenDoor: Fiddler
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme, Zus,
"Na de confronterende ruksessie in mijn achtertuin, waar mijn 18 jarige buurmeid Marleen blijkbaar naar had staan kijken, begon ik wel mijn taboe grenzen te verleggen. Buitensex heeft me altijd wel aangetrokken, ook al deed ik dat voornamelijk zel..."
07-11-19
8.6
Buurmeisje Blijkt NieuwsgierigDoor: Fiddler
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Buurmeisje, Exhibitionisme, Spuiten,
"Lekker man,...bloedhete zomerdag, geen puf meer in je lijf en dan voel je s nachts ineens zo n iets koelere nachtbries de woonkamer binnen stromen. Eindelijk wat verkoeling dus hup, naar buiten...de tuin in. Effe lekker op m n schommelbankje een..."
03-10-19
8.7
Joyce...het KassameisjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Maagd, Pijpen, Zuigen,
"Soms heb je van die dagen dat je je wel eens afvraagt waar je het allemaal nog voor doet. Elke dag die sleur van dat vrijgezelle huishouden, dat doelloze gevoel wanneer je kennissen gezellig met hun gezinnetje op stap gaan en jij alleen voor de b..."
28-09-19
8.9
Nieuwe SchoolDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Na een moeizame revalidatie van zo n 2 jaar was het eindelijk tijd om weer eens op pad te gaan en arbeidsmarkt te verkennen. Hiervoor werkte ik als conci rge op een middelbare school en dat beviel me prima dus besloot ik om eerst daar mijn kansen..."
20-09-19
8.9
Pubers... - 6: Renske's RevengeDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Het zal er wel mee te maken hebben dat likeminded mensen een soort signalen uitzenden en opvangen, want een tijdje geleden liep ik iemand tegen het lijf die er blijkbaar dezelfde hobby op nahield als ik. Zoals bij wel meer instanties ove..."
12-08-16
8.1
Pubers... - 5: Renske Goes WildDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Stond ik dus daar in dat magazijn...half stijve lul hing nog uit mijn broek...kloddertjes sperma op de vloer...en dat 16 jarige kleine lamstraaltje was er gewoon vandoor gegaan en had me zo laten staan Wat de fuck hebben die grietjes tegenw..."
11-08-16
8.7
Pubers... - 4: RenskeDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Waar je als conci rge op een middelbare school toch wel eens bang voor bent is dat iemand wel eens door kan krijgen dat je stiekem met meer belangstelling naar die tienermeisjes kijkt dan je eigenlijk zou mogen. Natuurlijk hoed ik me daar vo..."
10-08-16
8.0
Samen Geilen Op DinekeDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" En ...vond je t wat vroeg ik aan mijn beste maat Frank toen we aangekleed en wel aan de tafel zaten met een jointje en een bak thee. We hadden het natuurlijk over onze ziek geile neukpartij met m n dochtertje Kim. Frank schudde ..."
07-08-16
8.7
Pubers... - 3Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Puber,
"Na de hevige sexuitspatting van Dineke en ik moesten we echt even gas terug nemen. We hadden zo n extreem orgasme bereikt dat we allebei uitgeput waren. Het hele gebeuren was als een soort medelevend onderzoek begonnen en op een rar..."
06-08-16
8.6
Pubers... - 2Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
06-08-16
8.6
Pubers... - 1Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime ..."
05-08-16
8.7
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"...continued... We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden te..."
03-08-16
8.3
Samen Geilen Op Kim - 2Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eenmaal je grenzen verlegd lijkt het steeds makkelijker te worden om op situaties in te spelen om zo je doel te bereiken. Mijn drang naar jong vrouwelijk lekkers werd alleen maar groter en ik werd ook steeds handiger in het bespelen van al d..."
02-08-16
8.8
Samen Geilen Op Kim - 1Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Iedereen heeft wel die beste vriend waar je al je geheimen mee deelt.....hoewel.... Ook al geef je veel bloot aan die vriend, er zijn toch altijd dingen die je met niemand deelt. Je diepste geheimen zijn vaak duister.....kunnen het daglicht..."
01-08-16
6.9
Stiefje, Kim...èn Papsie!Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Kan toch raar lopen soms in dit leven...al zeker twee jaar geleden zag ik Stiefje voor het laatst en toen ik vorige week bij uitzondering eens een terrasje pikte met een collega, kwam ik haar ineens weer eens tegen. Hey ...JIJ hier riep ..."
29-07-16
8.6
Eigen Haard Is... - 2Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Eigenlijk heb ik toch wel het mooiste leven van de wereld als je het goed bekijkt... Had ik ooit een prima relatie met een heerlijke vrouw die ook nog eens een geile dochter bleek te hebben, kwam ik er daarna achter dat mijn eigen dochter oo..."
25-06-16
8.6
Eigen Haard Is... - 1Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Soms kun je als potente viriele vent zo bezig zijn met al dat lekkere jonge spul om je heen dat je niet eens in de gaten hebt hoe dichtbij je kansen eigenlijk liggen. Een aantal jaren had ik een relatie met een lieve geile vrouw, met een tie..."
21-06-16
8.7
Stiefje & SitraDoor: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In een eerder geplaatst avontuur met Stiefje heb ik weleens iets verteld over haar vriendinnetje destijds. Een kort, mollig, hindoestaans meisje met werkelijk enorme tieten. Om privacy redenen noem ik haar maar Sitra, want haar echte naam is vr..."
15-06-16
8.3
Stiefje Krijgt Hulp Van MamaDoor: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Moeder, Stiefdochter, Trio, Vluggertje,
"Soms heb je zo n dag dat je de hele dag door bloedgeil bent...je staat op met een stijve en die blijft terug komen. Niet gek ook in mijn geval want m n vriendin is een stevige blondine met een ferme E cup en mijn stiefdochter is een klein geil 17 jar..."
14-06-16
8.7
Stiefje Ontdekt De Wereld - 2Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
01-06-16
8.5
Stiefje Ontdekt De Wereld - 1Door: Fiddler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Goed, ik heb dus een keer de kans gekregen om m n 17 jarige stiefdochter te neuken zie eerste verhaal Op dat avontuur heb ik me nog vaak afgetrokken... Na een aantal weken hebben we er nog eens over gepraat omdat het toch ie..."
24-05-16
7.8