Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Cruisen sexverhalen. In deze categorie staan 20 erotische verhalen.
Lekker De Slethoer Uithangen.... - 9Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Cruisen, Dirty Talk, Hoer, Prostitutie, Publiek,
"Een beetje licht in het hoofd door t Zuipen en de Poppers, en uitgeteld door dat best wel heftig Uitgeilen, besluiten we er nu voorlopig maar een punt achter te zetten en nemen vluchtig afscheid na het uitwisselen van gsm nummers en mail adressen, m..."
08-06-24
8.0
Reuring Op 't CollegeDoor: SatanScum19975
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, College, Cruisen, Dirty Talk, Eerste Keer, Exhibitionisme, Gay, Pijpen, Voyeurisme,
" Dit verhaal speelt zich af op dezelfde lokatie die jullie al kennen van LEKKER DE SLETHOER UITHANGEN. In de eerste aflevering van die serie kondigde ik deze waar gebeurde story al aan. Het is zo n plek waar bezorgde ouders hun opgroeiend..."
07-06-24
7.8
Mijn Eerste Keer CruisenDoor: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Buitensex, Cruisen, Pijpen, Slikken,
"Ik had het opgezocht waar je terecht kon voor snelle anonieme sex .Parkeren op het hoekje op het zand. En dan het smalle pad op, zuidwaarts. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar inderdaad zag ik hier en daar al wat mannelijke wandelaars . Ik h..."
18-05-24
8.3
Lekker De Slethoer Uithangen... - 8Door: SatanScum19975
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Groepsex, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Die hete namiddag, waar de actie nogal traag op gang kwam zoals je leest in vorige afleveringen lijkt nog de Geilste te worden uit mijn loopbaan als publieke Slethoer. Kon ik me eerst als gepatenteerde Pijpteef dienstig maken door die..."
09-03-24
9.4
Lekker De Slethoer Uithangen... - 6Door: SatanScum19975
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Neuken,
"Zo slenteren we lui tot onder de voetgangersbrug. Ik ben nog altijd onder de indruk van mijn nieuwe maat z n verhalen, maar vooral van de manier waarop we ons zonet wederzijds Begeilden bij die publieke Pijpbeurt. En ook van onze meeting met dat Schu..."
19-02-24
8.1
Lekker De Slethoer Uithangen... - 5Door: SatanScum19975
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Neuken,
"Na die gew ldige Pijpsc ne, annex Spuitbeurt, en nadat we wat Geile details over onszelf vertelden, zijn we nu weer op adem gekomen, en ik vraag me af wat de namiddag nog zal brengen. Ik heb geen uurwerk om, maar schat dat het zo n uurtje of drie zal..."
18-02-24
9.1
Lekker De Slethoer Uithangen... - 4Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Publiek,
"Hoe we samen die rijzige Geile Kerel met z n 20 cm Neukpaal tussen z n poten, en ikzelf als jonge Uitdaag Slet ons hoogtepunt bereikten, en uitgeteld nog wat op die bank op adem komen, lees je in vorige aflevering. Ik weet dan nog niet dat..."
16-02-24
8.5
Lekker De Slethoer Uithangen... - 3Door: SatanScum19975
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Publiek,
"Hoi Geilzakken In deel 1 lazen jullie hoe ik me op maak om als ietwat VULGAIRE TEEF te gaan cruisen en op kerels te gaan jagen. En hoe de cruising plek er uit ziet. In deel 2 m n ontmoeting met die andere Geilzak, die k smacht ..."
16-02-24
8.8
Lekker De Slethoer Uithangen... - 2Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Dirty Talk, Exhibitionisme, Pijpen,
"In deel 1 waren we op t punt van de Geile meeting met die Bronstige Jongensjager gekomen. Toch eerst even wat meer over de eigenaardigheden van deze cruising plek zoals jullie al weten ligt die tussen 2 drukke verkeersaders , een treinspoo..."
15-02-24
8.1
Lekker De Slethoer Uithangen... - 1Door: SatanScum19975
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Exhibitionisme,
"Een smoorhete namiddag in augustus. Alleen de ged chte aan Sex doet je al zweten, maar ik loop weer eens Sloeriegeil en na enkele dagen binge pornogeilen ben ik nu toch aan een stevige pot live Sex toe. M n laatste Sexsessie is alweer een week gelede..."
14-02-24
8.1
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12-23
9.0
Eerste Keer GeneuktDoor: Ervaren Bi
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Eerste Keer, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
"Zoals eerder door mij geschreven bij het verhaal mijn sergeant , is er bij mij iets ontwaakt na die 1e keer met een man. Dat geile gevoel en die ervaring, dat wou ik vaker..."
02-12-23
9.2
Op Een Parkeerplaats In Leeuwarden - 1Door: Floris
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cruisen, Parkeerplaats, Parking,
"Hallo mijn naam is Floris, een sportieve getrouwde man van 32 jaar wonend in de omgeving Leeuwarden. Hoewel ik een goed huwelijk met echt goede seks heb met mijn vrouw heb ik zo nu en dan de behoefte om eens lekker geil een man klaar te pijp..."
02-08-23
8.5
Cruising In De Gay BarDoor: Fie4you
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Cruisen, Experiment,
"Ik vraag me al jaren af hoe het er aan toe gaat in een echte gay bar club. En dus deed ik een paar weken geleden een experiment. Het was een zondag, in de vooravond. Wat een donkere steeg is dit hier Ik stap op high heels, verkleed..."
17-04-23
8.7
Manusje-van-allesDoor: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Klusjesman, Zwager,
"Rob is vierentwintig en zijn vriendin Sanne is ruim twee jaar jonger. Begin dit jaar hebben ze het ouderlijkhuis van Robs moeder overgekocht en wonen er sindsdien samen. Rob voltooide een hoge technische opleiding en heeft nu een uitdagende baan bij ..."
27-10-22
9.0
Onderweg Naar Eindhoven - 1Door: MichaDevone
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Eindhoven, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Vrachtwagen,
"Vannacht met mijn beste kameraad mee naar Eindhoven geweest voor zijn werk. Hij is, net als ik, vrachtwagenchauffeur en zo nu en dan ga ik met hem mee als ik zelf vrij ben. Andersom net zo, maar dat komt minder vaak voor omdat hij getrouwd is en een ..."
09-10-22
9.0
Cruising - 2Door: Pietertjewal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cruisen,
"Dit is het vervolg op het vorige deel Cruising, hopelijk vinden jullie het leuk. Het is het meest recente wat ik heb meegemaakt deze zomer vakantie tot nu toe. Veel lees plezier De vrouw die naar mij en Geert had gekeken kwam naar mij toe m..."
05-07-22
9.0
Cruising - 1Door: Pietertjewal
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cruisen,
"Na de heerlijke gangbang werd ik steeds ge nteresseerd in nudisme, heerlijk naakt in het bos Na de gangbang heb ik eerste 2 week geen seks gehad. Al mijn energie was uit mij gehaald ik voelde mij de dag erna soort van herboren door een droom die ui..."
04-07-22
8.7
Meneer Hanssen - 8Door: Krieger
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cruisen, Dominantie, Douche, Leraar,
"Conrad bleef zitten met zijn rug tegen het busje na zijn uitgebreide cruise avontuur. Hij probeerde er relaxed uit te zien, zoals iemand die net zwaar gesport had, maar hij snakte nu wel naar een douche. Hij keek even om zich heen maar in het donker ..."
24-05-22
9.1
Pijper Zoekt PiemelDoor: Kaptein
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cruisen,
"Voor dit verhaal wil ik jullie graag voorstellen aan Hans. Hans is 28 en woont sinds kort samen met zijn vriendin Esther. Ze zijn gelukkig samen in hun kleine starterswoning. De verbouwing hiervan was Hans zwaar gevallen. Met zijn twee linkerhanden h..."
29-06-16
8.1