Klik hier voor meer...
Jos
Jos
Hallo lezers,

Na flink wat verhalen verslonden te hebben van anderen dacht ik dat het wel tijd werd zelf ook eens een bijdrage te leveren.
Ik hou enorm van echt gebeurde verhalen, of van verhalen waarvan de essentie wel echt gebeurd is.
Ik geil enorm op BDSM verhalen, al of niet echt gebeurd. Moest ik zelf zo'n verhaal schrijven, dan kun je er van uitgaan dat het ook echt gebeurd is.
Als ik een fantasie verhaal schrijf zal ik het er ook bij vermelden.
Hopelijk kunnen jullie mijn verhalen waarderen.
Hoor graag wat jullie er van vinden. Kritiek mag best, maar ga aub. niet zonder meer zitten afkraken, maar vertel wat anders of beter kan.

Zelf ben ik een homoseksuele man. Mijn statts: geboren in 1962 180 76 onderdanig ingesteld en mijn lijf is bijna altijd geschoren, met een klein toefje borsthaar ( zodat ik mij nog een beetje mannelijk kan voordoen, lol) .
Ik ben van nature bottom, maar bij een goede klik wel versa.
Ik heb van nature grote tepels die altijd stijf staan en ook wel wat af kunnen.
Kick op klemmen op mijn tepels.

Vind dat ik nu wel heel erg veel heb verteld...dus daar zult u het mee moeten doen.

Veel leesplezier en groetjes
Jos
Hoogste Cijfer: Sletje's Trektocht - 7: Verzorgingsplaats Bruggelen
Meest Gelezen: Betrapt
Aantal Verhalen: 49
Geplaatste Reacties: 439
E-Mail Adres: slaveman4u@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Nederlandse Trucker - 2 ADoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
" i Ik heb nog even nagedacht om dit verhaal in de reeks van Belevenissen van een Slet te publiceren. Uiteindelijk toch maar besloten om het in de reeks Truckerverhalen te plaatsen. Het gaat ten slotte over truckers en niet uitsluitend over ..."
07-06-24
8.4
De Litouwse Trucker - 2Door: Jos
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
"Hemelvaartsdag was dit jaar een heerlijk warme dag. Ik was op bezoek geweest bij wat vrienden en had een ultra kort broekje en een shirt aangetrokken. s Avonds toen ik naar huis reed was het al iets frisser, maar nog warm genoeg om in korte broek te..."
11-05-24
9.0
Belevenissen Van Een Slet - 5: Naakte ParkingsletDoor: Jos
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Auto, Chat, Date, Dating, Openbaar, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Toch een beetje anders i Die avond kwam ik terug van een date met een friend with benefits . We hadden niet echt seks gehad, op elkaar wat pijpen na. Het was heerlijk geweest, daar niet van, maar ik was natuurlijk nog lang niet vold..."
19-03-24
8.8
Wandeling In Het KasteelbosDoor: Jos
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Openbaar, Pijpen,
"Gister was het, na een lange regenperiode, eindelijk weer eens een dag met stralende zon. Er werd een kleine 18 graden gemeten. Tijd voor een voorjaarswandeling. Ik besloot naar een nabijgelegen wandelbos te gaan. Nee, nee ondeugende geilaar..."
16-03-24
8.8
Hengstenbal - 2Door: Jos
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de hengst die mij helemaal kapot ging trekken, maar mij niet het genot van een zaadlozing liet beleven, was vertrokken, had ik een ogenblikje rust. Plotseling voelde ik weer een paar handen over mijn rug strijken. De handen bestasten ..."
16-12-22
8.5
My SonDoor: Jos
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Maagd, Pijpen, Waargebeurd,
" i Een waar gebeurd verhaal i Halverwege de middag, kreeg ik een appje van, wat ik nu noem, mijn Son. Vierentwintig is hij, vele malen jonger dan ik. Ik kan bijna zijn Opa zijn. En toch geilt hij op mij. Daddy, ben je straks thuis las..."
29-09-22
8.6
Een Slet Op Het Strandje - 3Door: Jos
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Publiek, Slet, Sletje, Strand,
" b Dit deel is een beetje voor mijn lezers Ronneke, HeteCont, Axel, Dggyslave, Ramon, Zaadsletje, K Night en natuurlijk Sjoerd b . i Zoals in deel twee beschreven volgden er die week nog geile momenten in het bosje op het strandje. ..."
15-08-22
8.7
Een Slet Op Het Strandje - 2Door: Jos
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Strand, Trio,
" i Dank jullie wel voor de recensies en de waardering. Hier dan het tweede deel. Geniet er van en ik hoop dat jullie het net zo kunnen waarderen als het eerste deel. i Nadat ik een tijdje heb liggen zonnen op mijn plekje in de kuil helem..."
07-08-22
8.9
Een Slet Op Het Strandje - 1Door: Jos
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is echt werkelijk gebeurd, zoals al mijn verhalen eigenlijk, tenzij het erbij staat. Veel leesgenot i Een mooie zomerse dag, warm, beetje wind. Lekker weer om naar mijn strandje te gaan. Bepakt en bezakt met fris drinken ..."
26-07-22
8.9
De Turkse TruckerDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Trucker, Turks,
"Wat ruikt mijn t shirt lekker. Het ruikt naar hem, mijn Turkse trucker. Will you come back please, tomorrow Please vroeg hij. Maar morgen kan ik echt niet. Misschien heel laat in de avond als hij slaapt vrees ik. Kan me echt niet vrij maken. ..."
20-07-22
8.6
Hengstenbal - 1Door: Jos
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Orgie,
"Nadat ik een filmpje had gezien van een Fickstuten Markt in Berlijn, waarin het er supergeil aan toe ging, werd ik daar heel erg geil van en wilde dat eigenlijk ook wel eens meemaken. Nu word ik wel vaker supergeil van een lekkere pornofilm, zoals zo..."
10-04-22
8.5
De Duitse TruckerDoor: Jos
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
" b Eerste keer gay sex van een Duitse trucker op een parking b Op een vrijdagavond zou ik naar een SM club in G. gaan. Onderweg passeerde ik een parking waar ik enkele vrachtauto s zag staan. Omdat ik erg kick op parkingsex besloot ik daar..."
15-02-22
8.4
De Slowaakse TruckerDoor: Jos
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
"Het is donker als ik de parkeerplaats oprijdt. Aan de kant die bestemd is voor de vrachtauto s staat het helemaal vol. Dus zijn er enkele parkeervakken voor personenauto s bezet door vrachtwagens. Tussen enkele vrachtwagens zijn er ongeveer..."
30-01-22
8.8
Betrapt - 2Door: Jos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Exhibitionisme, Parkeerplaats, Parking,
" i ik heb jullie laten genieten van een oud verhaal dat ik in mijn mail terugvond. Dit is ook zo n verhaal, wel heel iets anders dan het eerdere Betrapt maar wel erg heftig. Geniet er van i Als exhibitionistisch sletje vind ik het heerli..."
30-01-22
8.5
Mijn Uitstap Met De Meester Als DoggyDoor: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester,
" i vandaag zat ik zo eens mijn mails op te schonen en ik zag opeens een verslag in verhaalvorm aan mijn gewezen Meester. Lang gelelden meer dan 30 jaar mocht ik op een vrijdagavond mee met mijn Meester en zijn Alpha slaaf, waar hij mee samenwoonde..."
27-01-22
8.4
P+rDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
" b P R b i Dit is in feite het vervolg op de Belgisch Nederlandse Trucker. i Nadat ik s nachts van een date teruggekomen ben en daarna een lekkere gast in zijn truck heb gepijpt, rijd ik naar huis. Het is echter al bijna 7 u..."
27-01-22
8.5
De Belgisch / Nederlandse TruckerDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
"Het is midden in de nacht. Vier uur. Ik heb die avond een date gehad. Het was leuk, maar niet helemaal bevredigend voor mij. Ik ben nog zo geil als ik weet niet wat. Wat nu gedaan Als ik een tijdje heb gereden, het is nog koud in de auto, ..."
23-01-22
8.6
Sletje's Trektocht - 8: Lage AardDoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
"Op zijn reis door Nederland is Sletje weer op weg naar huis. Er staat nu nog n parking op zijn lijstje dat ie graag nog eens zou willen bezoeken en dat is parking en HOP Lage Aard. Hij kent het al van eerdere bezoeken, want ja niet echt ver van hui..."
14-01-22
8.5
Een ChatdateDoor: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Chat, Date, Dating, Meester, Pijpen, Slaaf,
" i u Een waargebeurd SM verhaal. u i Hijgend en kreunend lig ik met gebonden armen en benen op de grond. Ik probeer op te staan, wat niet echt goed lukt. De Meester heeft mij pols en enkelboeien omgedaan. Na een paar pogingen lukt..."
14-01-22
8.2
Sletje's Trektocht - 7: Verzorgingsplaats Bruggel...Door: Jos
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bos, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Poppers, Slet, Sletje,
"Het heeft even geduurd voor ik weer wat schreef over Sletje s trektocht door Nederland. Er gebeurde nog al wat in mijn leven. Vandaar dat deze reeks even op een lager pitje beland is. Na dit deel volgt nog n deel, dan is Sletje weer op zi..."
17-12-21
9.0
Payboy - 2Door: Jos
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen,
" i Na het vorige verhaal zijn er heel wat jaren verstreken. Toen was internet nog niet echt in beeld als mogelijkheid om gay mannen te ontmoeten. Nu is dat niet meer weg te denken als mogelijkheid om te daten. Dit verhaal is dan ook een gev..."
01-12-21
8.9
Payboy - 1Door: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bare, Neuken, Pijpen, Sperma, Voyeurisme,
" i Beste lezers, ook dit is weer een echt gebeurd verhaal. Mijn trouwe fan Sjoerd heeft mij op idee gebracht dit verhaal met jullie te delen, naar aanleiding van zijn commentaar op mijn verhaal Gemaskerde Slet Dus dit verhaal en het volgende is spe..."
13-11-21
8.9
BetraptDoor: Jos
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Politie,
" i Dit verhaal is speciaal voor Sjoerd, die er erg nieuwsgierig naar was. Ik hoop dat het jullie nooit overkomt en geniet maar van dit avontuur i Onderweg van A naar E kom je langs een benzinestation. Tegenwoordig is het hele terrein omhei..."
12-11-21
8.4
Gemaskerde Slet - 2Door: Jos
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Auto, Buitensex, Openbaar, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje,
" i Een echt gebeurd verhaal. Geniet er van. i Nooit gedacht dat ik nog een vervolg zou schrijven op Gemaskerde Slet. Maar het is werkelijk waar toch gebeurd. Ik heb het weer gedaan. Ik ben weer naar diezelfde parkeerplaats gereden waar ik ..."
21-10-21
8.4
Sletje's Trektocht - 6: De WâldenDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Dwang, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje, Vernederen,
"Toen Sletje op zijn telefoon gezocht had naar een HOP in de buurt van Drachten had hij De Vonken gevonden. De avonturen die hij daar heeft beleefd kunnen jullie lezen in het voorgaande deel. Hij had evenwel ook gezien dat er aan de andere k..."
14-10-21
7.7
Gemaskerde Slet - 1Door: Jos
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Een echt gebeurd verhaal. Geniet er van. i Al langere tijd liep ik met het idee om mijzelf s avonds eens als een onderdanige slettebak aan te bieden op een HOP parking of bos .en vandaag was het dan zo ver. Inmiddels ben ik a..."
13-10-21
8.7
Sletje's Trektocht - 5 - De VonkenDoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is in essentie waar gebeurd al is er deze keer een beetje in gefantaseerd om het spannender te maken. Hopelijk kunnen jullie dit verhaal ook weer waarderen. i Op zijn trektocht door Nederland is Sletje inmiddels in het water..."
18-08-21
8.6
Sletje's Trektocht - 4: Serviceplaats BruggelenDoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Na het avontuur bij de Plas van Bruil zet Sletje zijn reis voort. En komt zo langs Verzorgingsplaats Bruggelen langs de A 1. Volgens internet is dit zo ongeveer D Toplocatie wat cruising betreft. Er is nogal wat te doen geweest over deze plek. Een..."
29-07-21
8.3
Sletje's Trektocht - 3: Plas Van BruilDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Nadat Sletje afscheid had genomen van de eigenaresse van de B B, waar hij een paar heerlijke dagen had doorgebracht in het Nijmeegse, besloot hij om een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Gelderland. Niet omdat hij daar het culturele leven wilde ..."
14-07-21
8.8
Sletje's Trektocht - 2: Sletje In De UiterwaardenDoor: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Na zijn avontuur bij de Rosmalense Plas, was Sletje doorgereisd naar een plaatsje onder de rook van Nijmegen. Een leuke B B, stil en afgelegen. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt besloot hij om de omgeving van Nijmegen wat te gaan verkenn..."
08-07-21
8.8
Sletje's Trektocht - 1: Rosmalense PlasDoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Sletje was onderweg naar Nijmegen en passeerde s Hertogenbosch via de A2. Nu had hij gelezen op verschillende sites dat er vlakbij Rosmalen een recreatie plas lag, waar nogal wat mannen een avontuurtje beleefden. Dat vroeg dus om een onderzoek. Dus ..."
02-07-21
7.8
Sletje’s Trektocht Door NederlandDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort, Slet, Sletje,
" i Dit is een vooraankondiging van een nieuwe serie van waargebeurde verhalen die ik afgelopen tijd heb meegemaakt op mijn reis door Nederland. Verschillende regio s heb ik bezocht en op diverse plaatsen heb ik seks gehad met verschillende personen..."
30-06-21
7.9
De Jongen Achter Het RaamDoor: Jos
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Sissy, Stiekem,
" i Af en toe komt in een verhaal een sc ne voor waarbij een sletje slaafje tegen het raam geduwd wordt door zijn dominant. Mocht je denken, dat is fantasie. Niet altijd dus. Lees het volgende, echt gebeurde, korte verhaal. Veel plezier i O..."
19-06-21
8.5
Black Beauty Is Niet GayDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Besneden, Massage,
" i Dit verhaal is ook weer echt gebeurd i Wat heb ik nu gedaan Hoe is het mogelijk dat ik dat doe Ik stond versteld van mezelf. Dat ik zo stom, eerder geil, had gereageerd en iets had gedaan wat ik bij mijn volle verstand nooit had ge..."
19-06-21
8.6
De Litouwse Trucker - 1Door: Jos
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trio, Trucker,
"Nadat ik een geweldig lekkere ontmoeting met een Belgische Trucker had gehad, reed ik gekleed in een veel te kort, super strak rokje, met een gat in de voorkant weg van de parking. Onder het rokje droeg ik een soort string. Mijn bulge stak ik door he..."
04-06-21
8.6
De Belgische Trucker - 2Door: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Crossdressing, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje, Trucker,
"Vandaag was het ontzettend warm en geil weer. Ik hield het niet meer en mo st gewoon een lul in mijn kontje hebben. Zo geil was ik. Ik besloot dan ook naar een van de truckersparkings te rijden. Jullie weten dat ik kick op truckers. Ik reed dus naar ..."
04-06-21
8.4
De Nederlandse Trucker - 1Door: Jos
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Openbaar, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Poppers, Slikken, Trucker,
"Vrijdag was ik na een date nog steeds niet bevredigd. Die gast was heerlijk klaargekomen, maar had mij met een onbevredigd gevoel achtergelaten. Op weg naar huis, kwam ik langs een bekende parkeerplaats waar wel eens iets gebeurd . Er stonden enkele..."
13-05-21
8.5
Dirk - 4: En Nu?Door: Jos
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
" i Het laatste deel van deze serie. Ik hoop dat jullie van mijn verhaal mooi vonden i Na een gezellige middag in de duinen besloot Dirk dat hij mij mee uit eten zou nemen naar de Italiaan die hij in het dorp had gezien. Daar kon ik dus ge..."
25-02-21
8.9
De Deense TruckerDoor: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Auto, Bdsm, Billen, Denemarken, Kontje, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Poppers, Rape, Slaaf, Slet, Sletje, Trucker, Verkracht, Voyeurisme, Vrachtwagen,
"De hele vrijdagmiddag had ik al last van vreselijke geile buien. Ik besloot dan ook er s avonds iets aan te doen. Ik zou er een kinky avondje van maken vol spanning en avontuur. Ik kleedde me in een zwart T shirt en bermuda spijkerbroek die zijn bes..."
16-02-21
8.3
De Belgische Trucker - 1Door: Jos
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Date, Dating, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
" i Dit verhaal is echt gebeurd zoals ik het heb beschreven. Het is ook onderdeel van een nieuwe reeks over truckers. Er zullen er waarschijnlijk nog wel volgen. Hopelijk vinden jullie het leuk. Groetjes Jos. i Na een flinke wandeltocht..."
12-01-21
8.2
Belevenissen Van Een Slet - 4: De BossletDoor: Jos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Klaarkomen, Neuken, Openbaar, Orgasme, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
"Oh oh wat was ik weer geil gisteren. Niet te doen man. Ik had de hele ochtend zitten chatten op Planetromeo en wel twee dates gescoord. Over en weer werden foto s gestuurd en ik werd hoe langer hoe geiler. Wat moest ik er mee doen want de dates waren..."
11-01-21
8.6
Een Geile ChatDoor: Jos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Date, Dating,
" i Dit verhaal is eigenlijk een vervolg op geneukt in het park, onderdeel van de serie Belevenissen van een slet. Als jullie benieuwd zijn naar wat er daarna gebeurde, dan hoor ik dat graag i Zaterdagavond 2 januari kreeg ik opeens e..."
07-01-21
7.5
Belevenissen Van Een Slet - 3: Geneukt In Het Par...Door: Jos
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Chat, Date, Dating, Neuken, Park, Pijpen, Slet, Sletje,
" i Ook dit verhaal is waar gebeurd i Vlak voor de jaarwisseling had ik op mijn vrije dag al een pijper op bezoek gehad. Een jonge kerel die, als hij geil is, mij heel graag wil pijpen. Ook al ben ik ouder, hij valt voor mijn pik. Het stree..."
05-01-21
8.9
Dirk - 3: Het Strand, Ijdele HoopDoor: Jos
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Duinen, Gangbang, Massage, Pijpen, Strand, Vingeren,
" i Hoewel het verhaal eigenlijk over Dirk gaat, ben ik door mijn lezers op het idee gebracht om toch ook wat over mijzelf te vertellen en heb ik besloten wat ik in de duinen beleefde toe te voegen aan het verhaal. Geniet er van, het is een onderdee..."
31-12-20
8.9
Belevenissen Van Een Slet - 2: GangbangsletDoor: Jos
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Op een lauwe donderdagavond was ik naar de seksbioscoop gegaan op zoek naar wat avontuur. Nou dat avontuur heb ik daar dus wel beleefd. Ik kwam het gayzaaltje binnen. Meteen zag ik al iemand die met zichzelf speelde. Hij was kompleet naakt. Ik keek e..."
22-11-20
8.7
Dirk - 2: VerwarringDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
" i Jullie hebben in deel 1 kunnen lezen hoe ik Dirk ontmoette en hoe dat uiteindelijk tot een breuk kwam. i Nadat ik de deur achter me had dichtgetrokken verliet ik in een waas van tranen de straat. Ik hield echt van die jongen. En het e..."
19-11-20
8.8
Belevenissen Van Een Slet - 1: SpuitendonkDoor: Jos
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje,
"Dinsdagavond 20 uur. Het is al donker als ik de aardsdonkere parking oprijdt. Er staan flink wat trucks. Gelukkig is er nog parkeerplaats genoeg. Ik parkeer mijn auto tussen twee trucks in. Al meerdere keren heb ik hier een avontuur beleefd. Benieuwd..."
13-11-20
7.9
Dirk - 1: De OntmoetingDoor: Jos
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen,
" i Dit is het echt waar gebeurde en echte verhaal over mijzelf en mijn grote liefde. Om herkenning te voorkomen en de privacy van de personen in het verhaal te beschermen, zijn plaatsen en namen veranderd. De essentie is wel degelijk de waar..."
03-11-20
8.8
De Bulgaarse TruckerDoor: Jos
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trucker,
"Gistermiddag had ik de nodige boodschapjes te doen. Op de terugreis kwam ik langs een parkeerterrein waar een grote eenzame truck uit Bulgarije stond geparkeerd. Omdat het nog maar eind van de middag was, bedacht ik me dat die trucker daar stond te r..."
24-06-20
8.4