63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Turks sexverhalen. In deze categorie staan 107 erotische verhalen.
DuimpjeDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Klaarkomen, Kontje, Massage, Neuken, Sauna, Turks,
"Het was al laat wanneer het vliegtuig landde. Karin, mijn beste vriendin sloot haar klaptafeltje en geeuwde luid. Eindelijk Ik was dat gehuil van die peuters en kleuters beu gehoord. Zei ze ge rriteerd. We zaten op een vlucht na..."
04-06-24
8.9
Nieuwe Buurman - 2: Het LeenverzoekDoor: JohhnyDuck
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Turks,
"Shit De buurman Wat moet die nu hier We hebben nog niet eens een woord gewisseld met elkaar. Hoe weet hij dat ik hier woon Ik voel mijn hart in mijn keel bonken als ik de deur opendoe. Hallo zeg ik. Hallo, ik zal mezelf ev..."
19-02-24
9.2
Hannah - 2: Een Nieuwe BaanDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" i Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. i Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12-23
8.5
Nieuwe Buurman - 1: Een Aangename AfleidingDoor: JohhnyDuck
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Turks,
"Thuiswerken is fijn als het niet het nadeel had om snel afgeleid te worden. Ik werk niet vaak thuis, maar als ik de kans krijg vind ik het toch wel prettig. Je kunt iets later opstaan en rustig ontbijten bijvoorbeeld. Tussen het werk door doe ik vaak..."
30-10-23
8.6
AmiraDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Betrapt, Broer, Deepthroat, Dwang, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Turks, Vader, Zus,
"Amira was een echte Turkse schoonheid. Ze had lange zwarte haren en een karamel bruine huid. Ze was behoorlijk slank en op haar 16 jaar erg happy met haar Cup c tieten. Ze had dijen waar je iemand mee kon verstikken en billen waar je niet anders kon ..."
26-05-23
8.1
Overwerk Met Mijn Leidinggevende Op KantoorDoor: Gulsah
Reacties: 16
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Turks,
"Hooi allen. Ik heb lang getwijfeld of ik dit verhaal van mij hier moest delen, maar ik merk dat ik het toch kwijt wil omdat ik het in het echt met niemand durf te delen. Toch bang voor alle vooroordelen, terecht of onterecht. Het is fijn om hier gehe..."
21-05-23
8.5
Turkse Cuckold Op Vakantie - 2Door: Yalcin
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Trio, Turks, Vakantie, Waargebeurd,
" i Beste lezers, Bedankt voor alle reacties op mijn eerste waargebeurde verhaal. Ik had nooit zoveel lezers en reacties verwacht Dit motiveerde mij ook om jullie een vervolg te geven van de sexuele ontdekkingsreis van mij en mijn vrouw, Me..."
07-04-23
8.5
Turkse Cuckold Op Vakantie - 1Door: Yalcin
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Turks, Vakantie,
"Beste lezers, graag wil ik met jullie deze waargebeurde verhaal met jullie delen waarbij ik de namen van mij en mijn vrouw heb veranderd. Dit alles speelde zich af tijdens onze vakantie in Dubai in Januari 2023. Ik heet Yalcin en mijn vrouw ..."
20-03-23
8.0
Rachel En Haar Turkse Bi VriendinDoor: Justin21
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Biseksueel, Schaamhaar, Trio, Turks,
"Ik ben Justin van 21, In mijn eerste verhaal 11 10 22 beschrijf ik hoe mijn huidige vriendin 28 mij versierde, mij met veel geduld en trots duidelijk maakte dat er meer dan meisjes met een kale kut zijn. Ik vond het sowieso heel opwindend om een v..."
24-10-22
8.8
De Turkse Buurman - 3: SlotDoor: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurmeisje, Turks,
"Langzaam zakte ze met haar jonge kutje over zijn oude Turkse lul. Ze plaatste haar handen op zijn behaarde borst en liet zich verder zakken. Ze keek naar haar buurman zie met zijn ogen dicht genoot van haar jonge kutje. Liza zakte zover mogelijk waar..."
16-08-22
9.2
De Turkse Buurman - 2Door: Lizaaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurmeisje, Turks,
"Dit had Liza ook nog nooit meegemaakt. De verschillende sekspartners die ze had gehad kon ze op 1 hand tellen, maar geen van hen had een weigerende lul. Ze bekeek de lul van haar bejaarde Turkse buurman, voor het eerst in haar leven zag ze een besned..."
15-08-22
9.3
De Turkse Buurman - 1Door: Lizaaa
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurmeisje, Turks, Uitdagen,
"Zeven jaar geleden kreeg Burak nieuwe buren. Hij was toen een alleenstaande fitte zeventiger die al vijftig jaar in Nederland woonde. Zijn vrouw had hem al jaren verlaten en zijn kinderen waren al lang de deur uit. Sindsdien woonde hij alleen in het ..."
12-08-22
8.9
Daan En Fatih - 8: Passen En MetenDoor: JohhnyDuck
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Deel 8 van Daan en Fatih, waarin beiden hun grenzen verleggen en hun pleziertje buiten de deur zoeken b . Met het shirtje dat ik zojuist had aangetrokken bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik had hard gewerkt om wat slanker te worden en had..."
30-07-22
8.8
Eeuwige ErectieDoor: Centerfold
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tiener, Turks,
"Niek is een zeventienjarige jongen, die in de laatste klas van het VWO zit. Hij is vrij lang en heeft een tenger en gespierd figuur. Met zijn blonde haren en heldere blauwe ogen valt hij in de smaak bij het vrouwelijk geslacht. Hij is echter nogal ve..."
25-07-22
8.8
De Turkse TruckerDoor: Jos
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Trucker, Turks,
"Wat ruikt mijn t shirt lekker. Het ruikt naar hem, mijn Turkse trucker. Will you come back please, tomorrow Please vroeg hij. Maar morgen kan ik echt niet. Misschien heel laat in de avond als hij slaapt vrees ik. Kan me echt niet vrij maken. ..."
20-07-22
8.6
Daan & Fatih - 7: De AfrekeningDoor: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Dit is deel 7 van Daan en Fatih, waarin Kerem een koekje van eigen deeg krijgt en Fatih duidelijk maakt dat hij zijn eigendommen beschermt b . Fatih draaide zich naar ons toe. De heldere groene kleur van zijn ogen wisten de teleurstelli..."
05-07-22
8.9
Daan & Fatih - 6: Randy En KeremDoor: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Deel 6 van Daan Fatih, waarin Daan herinneringen aan de kebabzaak beleeft en medelijden met Fatih krijgt, de zwarte verrassing laat zien wat hij in huis heeft en Kerem zijn mond voorbij praat.. b De figuur die voor ons stond had brede..."
14-06-22
8.8
Daan & Fatih - 5: De Zwarte VerassingDoor: JohhnyDuck
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Waarin Daan en Fatih op bezoek gaan bij Kerem, en er een verrassing uit de donkere schaduw komt stappen b . Het water van het sopje dat ik had gemaakt voelde heet aan mijn handen. Het aanrecht was gevuld met half glazen, borden, schalen ..."
08-06-22
8.7
Daan & Fatih - 4: Diner Met KnoflooksausDoor: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Dit is deel 4 van Daan Fatih, waarin Daan plaatsneemt aan een tafel voor Turks lekkers, maar onder diezelfde tafel een verrassend nagerecht ontdekt b . De tafel stond vol met allerlei lekkers. Er stond een pan met Kavuk, een soort kip..."
04-06-22
9.1
Daan & Fatih - 3: Siliconen RoseDoor: JohhnyDuck
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Siliconen, Turks,
" b Waarin Daan gedwongen wordt zijn verleden onder ogen te zien, Fatih Daan uitnodigt om binnen te komen en Daan na desori ntatie zijn plek vindt b . In zijn handen hield Fatih een voorwerp vast dat de naam Rose droeg, hoewel ik die naam n..."
30-05-22
9.3
De Turkse Kebabzaak - 6: SlotDoor: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Dit is het laatste deel van de Turkse Kebabzaak , waarin Fatih geen trainingsbroek draagt en Daan verrast wordt door Fatih s zoetigheid b . Voor me stond Fatih. Ik stond in de deuropening en zag een andere Fatih staan dan ik in de kebab..."
26-05-22
9.0
Kerems StrooptochtDoor: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Turks,
" b Dit verhaal speelt zich af voor de Turkse Kebabzaak , en volgt Kerem, de Turkse Beer, op zijn strooptochten b . Mijn lul was onrustig. Hoewel, kan dat eigenlijk wel Een onrustige lul hebben Het was tegen de middag toen ik wakker werd..."
24-05-22
8.5
De Turkse Kebabzaak - 5Door: JohhnyDuck
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
" b Dit is deel 5 in de Turkse kebabzaak , waarin de Turkse beer gromt en een geheim verklapt, Daan zijn zoute druppels laat vloeien en Fatih een onverwachte stap zet. b . Voor mijn neus bevond zich een harde staaf, die in breedte en lengte..."
24-05-22
9.0
De Turkse Kebabzaak - 4Door: JohhnyDuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Likken, Neuken, Pijpen, Rimmen, Turks,
" b Dit is deel 4 in de Turkse Kebabzaak , waarin Daan opnieuw wordt uitgenodigd, kennis maakt met een Turkse diersoort, een alternatieve betalingswijze krijgt aangeboden en waarin zijn pitabroodje gevuld wordt op de bereidingswijze van Fatih b . ..."
24-05-22
9.2
De Turkse Kebabzaak - 3Door: JohhnyDuck
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Meester, Pijpen, Rimmen, Slet, Sletje, Turks,
" b Dit is deel 3 van de Turkse kebabzaak , waarin Daan onder druk wordt gezet, zij het op een andere manier dan hij had verwacht, letterlijk en figuurlijk bloot gaat en waarin Fatih een liefhebber van varkensvlees blijkt b . Hier zat ik da..."
23-05-22
8.7
De Turkse Kebapzaak - 2Door: JohhnyDuck
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Likken, Pijpen, Turks,
" b Dit is deel twee van de Turkse kebabzaak , waarin de hoofdpersoon ingaat op een uitnodiging, het begrip schoonmaken een nieuwe betekenis krijgt en ontdekt hij hoe de kebabrol van de Turkse jongen proeft. b De winkelstraat was verlat..."
21-05-22
8.0
De Turkse Kebabzaak - 1Door: JohhnyDuck
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
" b Hoi iedereen, hieronder mijn eerste seksverhaal. Laat me weten wat jullie er van vinden. Het is een opbouw, dus misschien nog niet zo heel spannend, maar dat komt zeker in latere delen b . Mijn maat en ik sluiten ons avondje stappen bij..."
20-05-22
8.7
Yasmina Komt Op Oudergesprek - 2Door: Mister_docent
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Auto, Orgasme, Slikken, Turks,
" i Beste lezers, jullie kennen mijn verhalen misschien wel van de avonturen die ik mee maak in mijn docenten leven. Dit verhaal gaat over de getrouwde Yasmina, die bij mij op oudergesprek komt. Na ons gesprek ging het contact verder. In mijn verhalen..."
26-04-22
8.8
Mettin Bedient Mevrouw AldemirDoor: Axel69
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Jong En Oud, Lingerie, Pijpen, Turks, Vingeren,
" Ik heb je bij mevrouw Aldemir aangemeld voor een gesprek, ga nou maar gewoon , had zijn zwager Tonio gezegd. En toen Mettin aarzelde Ik heb cht een goed woordje voor je gedaan, foto s van jou en je zus laten zien. En gezegd dat jij mijn werk prim..."
26-04-22
8.7
YasminDoor: Obivions Fantasieën
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Beffen, Date, Dating, Donkere Mannen, Hotel, Openbaar, Pijpen, Sexdating, Turks,
"Het volgende verhaal heb geschreven op verzoek van een fan van mijn mijn verhalen. Via mijn profielpagina heeft zij contact gezocht. Zij had mij maar een paar details gegeven die in het verhaal moesten voorkomen. Verder heb ik mij helemaal kunnen uit..."
25-04-22
9.1
Turkse Tiener Rabia - 3Door: Mister_docent
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Squirten, Turks,
" i Beste volgers en lezers, ik had jullie een deel 3 beloofd als ik Rabia thuis zou mogen ontvangen. Helaas heeft het heel lang geduurd voor haar ik haar weer zag. Gelukkig is er nog 1 ontmoeting gekomen en daar zal ik jullie over vertellen. Sorry v..."
24-02-22
9.0
Yasmina Komt Op OudergesprekDoor: Mister_docent
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Turks,
" i Beste lezers, jullie kennen mijn verhalen misschien wel van de avonturen die ik mee maak in mijn docenten leven. Dit verhaal gaat over de getrouwde Yasmina, die bij mij op oudergesprek komt. Dat zou het beste gesprek ooit worden. In mijn verhalen ..."
25-04-22
9.2
Vrijwilligerswerk - 4Door: Erato
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Turks, Zwembad,
" Drie keer alsjeblieft zegt Rebecca aan de baliemedewerkster van het zwembad. De baliemedewerkster kijkt even vragend naar Rebecca, alsof ze wil achterhalen waarom Rebecca drie kaartjes voor het zwembad wilt, en kijkt dan achter Rebecca, waar Mehdi ..."
01-11-21
8.9
Vrijwilligerswerk - 3Door: Erato
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Turks,
" i Dit is een vervolg op Vrijwilligerswerk, deel 1 en 2 dat ik samen met Arco heb geschreven. i Na het Gaat heen en vermenigvuldigt u van de dominee staat Rebecca op en loopt ze naar haar fiets. Ze geeft haar man nog een kus op de wang e..."
27-10-21
8.8
Turkse NaomiDoor: Obivions Fantasieën
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Openbaar, Pijpen, Turks, Voyeurisme,
"Zoals als elk half jaar is het weer tijd voor een controle bij de tandarts en de mondhygi niste. De tandarts staat voor over een paar dagen op het programma, de mondhygi niste voor vandaag. Ik heb geen angst voor deze bezoeken maar een beetje spannen..."
13-10-21
9.1
Aysenur, De Stagiaire - 3Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Stagiair, Turks, Vingeren,
" i Van nature ben ik zelf een enigszins introvert persoon. Ik zou niet niet snel uit mezelf afstappen op een leuke vrouw of bijvoorbeeld een opmerking maken over hoe leuk ik haar vind. Ik denk dat ik daar ook wat te onzeker voor ben, althans naar vro..."
12-03-21
9.4
Aysenur, De Stagiaire - 2Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Romantiek, Turks,
" i Van nature ben ik zelf een enigszins introvert persoon. Ik zou niet niet snel uit mezelf afstappen op een leuke vrouw of bijvoorbeeld een opmerking maken over hoe leuk ik haar vind. Ik denk dat ik daar ook wat te onzeker voor ben, althans naar vro..."
10-03-21
9.0
Aysenur, De Stagiaire - 1Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Maagd, Romantiek, Stagiair, Turks,
" i Van nature ben ik zelf een enigszins introvert persoon. Ik zou niet niet snel uit mezelf afstappen op een leuke vrouw of bijvoorbeeld een opmerking maken over hoe leuk ik haar vind. Ik denk dat ik daar ook wat te onzeker voor ben, althans naar vro..."
09-03-21
9.4
Turkse Tiener Rabia - 2Door: Mister_docent
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Klaarkomen, Ontmaagd, Ontmaagding, Turks,
" i Dit verhaal gaat over de Turkse tiener Rabia, die contact gezocht heeft met mij na het lezen van mijn verhalen. Omdat de lockdown in de weg zat heeft het even geduurd voordat het volgende deel zich afspeelde. Hier is hij dan eindelijk. Geniet erv..."
05-03-21
8.7
Turkse Tiener Rabia - 1Door: Mister_docent
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Onervaren, School, Turks,
" i Dit verhaal gaat over de Turkse tiener Rabia, die contact met mij gezocht heeft na het lezen van mijn verhalen. Wat er door dat contact allemaal gebeurd is kan je lezen in deze serie verhalen.Ook hier zit een opbouw in, er komt dus niet meteen hev..."
18-12-20
8.7
Turkse StudenteDoor: Depp
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje, Studenten, Turks,
"Voor veel mensen gaat het behalen van het eindexamen gepaard met de examenreis naar n of ander Zuid Europees land waar je drinkt tot je niet meer je ogen kan openen en heel veel seks hebt met nieuw gedoopte studenten uit andere steden van het land...."
04-11-20
8.5
Een Lekkere Turkse Geneukt Op VrijdagochtendDoor: Rob
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Turks,
"Het zal je gebeuren een Turkse neuken op vrijdag ochtend. Iedereen altijd druk. Het lijkt wel een toverwoord. Ondanks de corona is iedereen druk. Het kwam mij eigenlijk ook wel goed uit. Ik Rob 55 jaar nog steeds in shape. Heb een kaalgescho..."
20-06-20
8.1
Zuster In Het Verzorgingstehuis - 2Door: Evert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hoofddoek, Kut, Kutje, Turks, Verpleegster,
"Mijn gedachten waren bij de zuster die ik heb mogen neuken in het verzorgingstehuis waar mijn schoonmoeder verzorgd wordt, en het smaakte zeker naar meer. Vooral omdat zoiets je niet op je pad krijgt aangeboden, ondanks dat we beide gebonden zijn, en..."
23-04-20
8.6
Zuster In Het Verzorgingstehuis - 1Door: Evert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoofddoek, Kut, Kutje, Sperma, Turks, Verpleegster,
"Met de regelmaat van de klok ga ik bij mijn schoonmoeder op bezoek in het verzorgingstehuis, en hoewel haar geheugen haar behoorlijk in de steek laat, weerhoudt het twee wekelijkse bezoek mij niet. Een vaste groep van verpleegkundigen kom je op die d..."
18-04-20
8.5
Mijn Turkse Vriendje - 2Door: Anthony64
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Natuur, Pijpen, Turks,
"Rasul en ik zijn inmiddels 34 en hebben de zelfde passie fietsen naast onze seks natuurlijk Zeker eens in de twee weken maken we een langere tour om goed in conditie te blijven. Fietsen in Friesland de elfmeren tocht en ook de tour om het IJselmeer..."
20-03-20
8.9
Turkish Delight - 2Door: Buzzer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Turks,
"In het eerste deel van Turkish Delight had Jaap al het mooie harige kutje van Fatma mogen proeven en had Fatma de dikke lul van Jaap gepijpt. Beiden waren lekker klaargekomen in de achtertuin bij Jaap. Dit was al weer een paar maanden geleden. ..."
22-09-19
8.1
Turkish Delight - 1Door: Buzzer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Turks,
"Jaap zat met zijn laptop in de tuin, op een warme middag in augustus. Hij zat tegen het huis, onder zijn zonneluifel, thuis te werken. Zijn vrouw was naar het werk. Verder was alleen zijn oudste dochter thuis. Zij was dit jaar geslaagd aan de middelb..."
12-09-19
8.6
Geile Turkse BuurvrouwDoor: Kenan010
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Milf, Pijpen, Turks, Vreemdgaan,
"Hallo allemaal, Ik zal me zelf kort introduceren Kenan, 25 jaar oud, ik woon in Rotterdam en ben gelukkig getrouwd. Verder ben ik 1.78 lang, normaal postuur, blond en heb ik blauwe ogen. Sinds kort ben ik grote fan van deze websit..."
14-08-19
8.0
Mijn Turkse Vriendje - 1Door: Anthony64
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
"We zagen elkaar voor het eerst in groep 5 van de basisschool. Hij een stille verlegen jongen, net als ik die moeilijk vriendjes maakte en ook niet snel werd uitgenodigd om mee te doen met welk spel dan ook. De plaats naast mij was vrij en de meester ..."
14-06-19
8.9
Ik Geil Op Mijn Turkse MoederDoor: RestrictiesZijnVerzonnen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Turks,
"Hallo. Ik ben een turkse man in de 30 met een echte verhaal, behalve het feit dat ik dit post op een fictieve verhalen site Nu is het zo, dat ik een hele mooie moeder in de 50 heb. Met een beetje makeup op, oogt ze als jonge meiden..."
14-08-18
6.5
Een Vriendin Wou Het RuigDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Turks,
"Het idee zelf is erg clich maar het leek mij leuk hier mijn eigen draai aan te geven. Al 2 jaar ben ik gelukkig met mijn knappe stoot van een vriendin Denise waar ik graag mee opschep. Ze is 1,75 lang met prachtige lange blonde haren. Een s..."
01-06-18
8.2
Turks KoffiehuisDoor: Wammes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hangtieten, Turks,
"Mijn sportschoolmaatje Volkan heeft me meegenomen naar het Turkse koffiehuis van zijn oom. Je kan hier illegaal gokken, vertelt hij met een grijns. Ik heb daar geen belangstelling voor, gokken is dom. Verder schijnt er een peeskamertje te zijn op de ..."
23-05-18
7.0
Turkse Buurvrouw Dilara - 2Door: Mike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Tiener, Turks,
" i Hey allemaal, ik heb de reacties gelezen van het eerste deel van het verhaal en dat gaf me een motivatie om het tweede deel te schrijven. Voor diegenen dat het eerste deel niet hebben gelezen, is het beter om dat eerst te doen om beter te kunnen v..."
21-02-18
7.4
Turkse Buurvrouw Dilara - 1Door: Mike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Buurvrouw, Milf, Sm, Turks,
" i Hoi allemaal, dit is mijn eerste verhaal dat ik ga schrijven. Het is voor een deel waargebeurd, de namen heb ik veranderd om priv redenen. Ik zal mij even voorstellen ik ben Mike, ik ben 18 jaar en ik woon in Antwerpen. Ik ben 1m86 en ben slank v..."
15-02-18
6.3
Asiye & Suraya - 5: Rustige AvondDoor: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Indisch, Turks,
"Zwijgend verlieten we het lokaal en gingen we elk onze eigen weg uit. Linus en zijn makkers maakten zich snel uit de voeten, Tim nam met een zoen afscheid van zijn vriendin en ik en Asiye gingen ons nog snel wat opfrissen op het toilet. Wie had dat ..."
22-01-18
7.4
Asiye & Suraya - 4Door: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hoer, Indisch, Prostitutie, Turks,
" u opmerking u dit verhaal speelt zich chronologisch af na Getinte sletjes 7 . b Deel 4 Het lokaal b b Donderdag b Het was de eerste dag voor ons, mijn hartsvriendin Asiye en ik, in lokaal 317. Niemand wist e..."
29-12-17
8.4
Werken Met Een Turkse - 2Door: Billy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
"Hallo, Billy weer hier Voor kenmerken van mijn lichaam en leeftijd 17 zie mijn vorige, eerste verhaal over mijn eerste sekservaring. Ik ben erg enthousiast over de hoeveelheid dat mijn verhaal gelezen is. Mijn eerste verhaal was een aantal maanden..."
30-05-17
6.5
Werken Met Een Turkse - 1Door: Billy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
"Billy, 17 jaar, pas geworden. Zo n 1.82m lang en redelijk groot geschapen. Dit verhaal is waar gebeurd, de namen verander ik, i.v.m. privacy redenen. Geniet van mijn eerste sekservaring Zo.. examens zitten erop, nu heerlijk ontspannen, wer..."
30-05-17
6.6
Turkse Buurvrouw - 2Door: Single Turk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Turks,
"Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben een Turkse jongeman uit Gelderland van 23 jaar jong. Ik heb een gemiddelde gewicht. Zeker niet dik, maar ook niet dun, gewoon een normaal buikje wat niet opvallend is. 1m75 en 75 kg.. Ik heb een dikke pik met ee..."
15-04-17
7.4
Turkse Buurvrouw - 1Door: Single Turk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Turks,
"Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben een Turkse jongen man uit Gelderland van 23 jaar jong. Ik heb een gemiddelde gewicht. Zeker niet dik, maar ook niet dun, gewoon een normaal buikje wat niet opvallend is. 1m75 en 75 kg.. Ik heb een dikke pik met ..."
04-04-17
6.8
Mijn Turkse BuurmanDoor: Mr. G.
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurman, Turks,
"Sinds een half jaar is er bij in de woning schuin onder mijn woning een turk komen wonen van rond mijn eigen leeftijd schat ik hem. Gisteren zag ik hem thuis komen, hij stopte zijn auto in de straat, ik liep snel naar buiten en naar beneden ..."
08-03-17
7.3
Mijn Turkse MoederDoor: Brother
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Turks,
"Ik ben een Turkse jongen van 19 jaar. Ik woon samen met mijn vader, moeder en 2 zusjes. 1 zusje van me is 15 en de andere 12. Wij zijn best Islamitisch opgevoed. Ik heb een hele strenge vader die overal boos om kan worden, maar een moeder die heel me..."
04-08-16
6.6
Turks Buurmeisje Met HoofddoekDoor: Da@n
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Hoofddoek, Turks,
"Sinds kort hadden wij nieuwe buren. Ze waren met vijf. Vader, moeder en drie dochters. Het was nog een vrij jong gezin en hun oudste dochter was dan ook nog slechts zeventien, maar wel een pareltje voor het oog. Of ten minste voor zover ik het kon zi..."
03-07-16
7.8
Mijn Onderdanige TurkseDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Turks,
"Mijn naam is Michael 26 , een lange Amsterdammer met een slank postuur. Dit verhaal gaat over wat ik pas geleden meemaakte met een oude vriendin. Jaren geleden leerde ik haar via hyves kennen, Seyma. Een turkse meid van inmiddels 24 jaar en..."
04-05-16
8.4
Turkse Verplegers - 2Door: Cihan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks, Verpleger,
"Ik liep naar de afdeling op de 2e verdieping om mijn collega s te ondersteunen. Terwijl ik bezig was ging alweer de afdelingstelefoon af. Ik nam op. Het was een vrouwenstem en ze zei ik mis je nu al en ik verlang naar je lekkere mooie dikke besned..."
20-03-16
8.4
Turkse Verplegers - 1Door: Cihan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks, Verpleger,
" i Ik ben een Turkse jongenman van 22. Ik werk als Verzorgende in een verzorgingshuis. Sinds kort heb ik een prachtige Turkse collega dame ontmoet die eerder op een andere afdeling werkte maar ze is nu vast bij ons op de afdeling Goed voor mij natuu..."
13-03-16
7.7
Turkse Nichtje Geneukt - 2Door: Mango
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Nicht, Turks,
"De volgende ochtend wakker geworden, op het bed van Selda ze lach nog te slapen, ik keek naar haar borsten een tepel van haar was gevlucht en zag hoe stijf die was. Ik kon me niet inhouden dus ging ik er met mijn tong er naar toe en gaf er een kleine..."
06-02-16
6.6
Ecem Turks Sletje - 3Door: Mike_s
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Turks,
"Alvast excuses voor mogelijke taalfouten, spellingfouten of het missgebruik van leestekens. Na die dag kreeg ik in de avond berichtjes van Ecem, het leek wel non stop. Vaak waren het lekkere naakt foto s en video s maar ook berichten met ..."
17-11-15
7.2
Turkse Nichtje Geneukt - 1Door: Mango
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Turks, Waargebeurd,
"Beste lezers, Dit is een waargebeurd verhaal wat 3 jaar geleden mij is overkomen. Alleen de namen kloppen niet. Ik was toen 21 jaar, heb een nichtje die 27 was en die in duitsland woonde en gescheiden was ze heet selda. Haar zusje d..."
03-11-15
5.8
Ecem Turks Sletje - 2Door: Mike_s
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Turks,
"Alvast excuses voor mogelijke taalfouten, spellingfouten of het missgebruik van leestekens. Diezelfde avond kreeg ik opeens berichtjes binnen met ik kan niet slapen . Er zaten zo n zes foto s bij van haar naakt. De eerste was eentj..."
12-10-15
7.2
Ecem Turks Sletje - 1Door: Mike_s
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Turks,
"Alvast excuses voor mogelijke taalfouten, spellingfouten of het missgebruik van leestekens. Zoals ik al eerder zei zat ik op een vmbo school met veel meiden met waaronder allochtone autochtone, moslima s en nog wat meer. Dit verha..."
11-10-15
7.1
Een Turkse VrouwDoor: John Ral
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
"Mijn goede vriend Tom heeft een prachtige Turkse vrouw. Hun oudste dochter is een volbloed Turks, een prachtig meisje met lang zwart haar, en is dus niet van Tom. Daarnaast hebben ze nog een zoon en dochter die Tom wel bij haar verwekt heeft..."
08-10-15
7.8
Turks Meisje MeltemDoor: Baris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
" i Hoi beste lezers, dit is mijn eerste verhaal. Het is een beetje lang, maar hopelijk vinden jullie het leuk. Ik vond het ten minste wel leuk om dit te kunnen vertellen i Mijn naam is Baris. Ik ben van Turkse komaf en ben 22 jaar. Qua ..."
14-05-15
6.9
Turkse VakantieDoor: Karl-Benz
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks, Vakantie,
"De gesprekken tussen de twee personages zouden in het echt natuurlijk in het Engels gegaan zijn, maar omdat ik wil dat iedereen goed begrijpt wat er gezegd wordt, heb ik dat maar in het Nederlands geschreven. Veel plezier. Heerlijk ..."
19-07-14
7.5
Turkse ChantageDoor: Juan Aldan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Turks,
"In zijn klas in de bovenbouw van het VWO zit een Turks meisje op wie Bart best een beetje gek is. Arzu ziet er goed uit met glanzend lang zwart haar, mooie bruine ogen een aardig B cup, voor zover hij dat kan beoordelen. Hoewel ze moslima is, draagt ..."
03-10-13
7.4
Mijn Turkse TanteDoor: Seven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Tante, Turks,
"Ben een Turkse jongen van 18 jaar 180cm 65kg.Heb altijd wel wat gehad voor oudere vrouwen, en die leeftijd varieert wel van 30 to 50, ze winden me gewoon op. Dit verhaal gaat over wat ik heb meegemaakt met mijn tante het is ook echt waargebeurd Mij..."
24-09-13
7.2
Rijpe Turkse BuurvrouwDoor: Jeroen
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Turks,
"Het was vrijdag middag rond een uur 2 en ik zat beetje versuft in de woonkamer naar mijn laptop te staren. Mijn ouders waren net een paar uur geleden vertrokken voor een weekendje weg dus ik zou het hele weekend alleen thuis zijn. Ze hadden de hond m..."
01-09-13
7.3
Turkse Zoon Neukt MoederDoor: Seven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Moeder, Neuken, Turks, Zoon,
"Dag ik ben Seven en ik ben 17 jaar oud. Mijn moeder Hatice is 39 jaar oud. Zij heeft een paar lekkere tieten en een strak dik kontje. Ik droom altijd over mijn moeder, over mijn moslimaatje. Mijn moeder is gelovig en draagt soms een hoofddoek, maar t..."
20-08-13
6.0
Blonde Turnende TweelingDoor: Jongen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Klasgenoot, Kontje, Kut, Kutje, Pijpen, School, Standje 69, Trio, Turks, Turnen, Tweeling, Zussen,
"Ik ben een jongen van en woon in Zutphen, ik zit in de 3e klas en in mijn klas zit ook een tweeling. Blonde haren, blauwe ogen, 1 60. Ze lijken precies op elkaar en ik wou altijd al eens een trio hebben met deze geile turnende tweeling. Op e..."
21-01-13
5.5
Turks Dilemma - 2Door: Maarten Bakker
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Turks,
" We kunnen wel verder gaan, je mag alles met mij doen, behalve mij neuken, zei G lzem. Wat moet ik dan hiermee Ik wees naar de bobbel in mijn broek. Maak je maar geen zorgen, ik zorg er wel voor dat hij aan zijn trekken komt, hij kan er all..."
12-10-12
7.1
Turks Dilemma - 1Door: Maarten Bakker
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Turks,
"Hier ben ik weer Maarten, ik heb een ander avontuur met een andere meid ook werkneemster bij de C1000. Jullie zullen nu vast denken dat ik alleen maar meiden uit de supermarkt neuk, maar dat is zeker niet zo, dit zullen jullie al snel merken als ik m..."
08-10-12
6.5
Turkse Buurjongen - 8Door: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Er waren een paar dagen overheen gegaan, nadat Mehmet bij Tessa en Manon was geweest. Nu Esther op reis is, wil Mehmet Tessa weer een keer ontmoeten. Hij heeft haar een paar berichtjes gestuurd, en wat sms verzonden, maar meer dan geen tijd, lief h..."
04-07-12
8.1
Turkse Buurjongen - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buurjongen, Turks,
" Had je het al gehoord Tessa kijkt met geknepen ogen naar Manon, haar vriendin. Op het drukke terras leek het ineens uitgestorven, Manon spits haar oren, en gaat richting Tessa hangen. Nee, wat Manon en Tessa zijn oud collega s en vri..."
20-06-12
7.8
Turkse Buurjongen - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen, Turks,
"Als ik rond 18u thuiskom, zitten de jongens op mijn terras, op tafel staat een pizza, en de lachen als ze me binnen zien komen. Met hun ontblote bovenlijven, en korte broeken is het helemaal geen slecht uitzicht. Erkan steekt zijn hand op als..."
12-06-12
8.1
Turkse Buurjongen - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Het is nog vroeg als ik in de auto naar Amsterdam zit, een lange dag van bijeenkomsten, vergaderen en nog meer saaie vergaderingen. Ik krijg telefoon, mijn vriendin Tessa in de file kletsen we over wat een week of 2 daarvoor was gebeurt, ze was..."
10-06-12
8.3
Turkse Buurjongen - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Een gezellige dag aan het winkelen met een goede vriendin, in het altijd drukke amsterdam Tegen de helft van de middag zitten we op een terrasje, en drinken een glaasje wijn samen Dan komt het hoge woord eruit,Dat ik de laatste weken zo opgew..."
02-06-12
8.2
Turkse Buurjongen - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"De zomer is vroeg, het is half mei al tropisch warm. Regelmatig lig ik rustig in mijn achtertuin, en soms komt er spontaan een buurjongen op visite. Mijn 2 buurjongens, Mehmet 17 en zijn broer Erkan, 19 hebben mij bevorderd tot sexliefje. ..."
28-05-12
8.1
Turkse Buurjongen - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Er gaan een paar weken voorbij, en ik heb Mehmet al een tijdje niet meer gezien. Stiekem baal ik ervan, want ik heb wel zin in zijn lichaam, hij heeft voor meer gezorgd Wel sprak ik zijn vader, Mehmet is op reis, naar Turkije, naar zijn as. echtgenot..."
26-05-12
8.3
Turkse Buurjongen - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Het is weer lente, de tijd om de tuin op orde te brengen. Ik heb bij het tuincentrum de jaarlijkse inkopen weer gedaan, en terwijl ik bijna zwetend mijn auto tje leeg trek komt de buurjongen op me toegelopen Hey buurvrouw zal k helpen Met zijn ..."
23-05-12
7.7
Turkse DochtertjeDoor: Marcus66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Turks,
"Bijna is het zover. Mustafa mag weer met verlof uit de gevangenis. Zijn vrouw en zes kinderen weer zien. Nog een paar jaar moet hij zitten, maar gelukkig mag hij af en toe met verlof. Een veel te korte tijd waar hij altijd ver van tevoren naar ui..."
17-02-12
7.3
Turkse Moeder En ZusDoor: Marcus66
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dochter, Milf, Moeder, Pijpen, Turks, Zoon, Zus,
"Ik woon met mijn vader, moeder en stiefzus in Amsterdam. Mijn vader heeft de moeder van mijn zus verstoten en is hertrouwt met mijn moeder. Mijn ouders zijn traditioneel, mijn moeder bedekt zich altijd als ze naar buiten gaat, draagt altijd een hoofd..."
17-02-12
5.7
Turkse VrachtDoor: Jelle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Turks,
"Vanuit zijn ooghoeken volgde hij me. Ik was een paar keer langs de truck gelopen om reactie uit te lokken en nu begon hij te praten en te lachen terwijl hij z n toegeknepen ogen strak op me gericht hield. Aangemoedigd door zijn lach keek ik..."
14-11-11
6.5
De Turkse Lifter - 9Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lift, Turks,
"Woensdag. Nog voor het alarm van mijn telefoon gaat ben ik wakker. Naast me ligt Frans met een arm om me heen lekker te slapen. Heel voorzichtig om hem niet te wekken pak ik zijn arm en verleg deze. Mompelend draait hij zich om, en slaapt ve..."
21-04-11
8.2
De Turkse Lifter - 8Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lift, Turks,
"Dinsdag. Slaperig zeg ik nu nog niet. Frans trekt me tegen zich aan en zegt in mijn oor dat het alarm van de telefoon is afgegaan. Dan voel ik dat er nog iemand bij ons ligt. Langzaam herinner ik het me weer, het is mijn neefje Eric. Die wi..."
15-03-11
8.3
De Turkse Lifter - 7Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Lift, Turks,
"Zondag Er is gestommel bij de deur, ssssst hor ik. Dan is het nog even stil. Dan duikt er iets iemand boven op me. Henk rustig hoor ik nog. Maar dan ben ik wakker. Als ik mijn ogen open, zie ik Frans bij ons bed staan, en voel dat Henk zijn..."
12-11-10
8.4
De Turkse Lifter - 6Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lift, Turks,
"Zaterdag De scheepshoorn van de veerboot laat ons wakker schrikken. Frans ligt naast me, met zijn been over me heen dicht tegen me aan. Beiden zijn we spier naakt. De vorige avond hebben we langdurig en hevig seks gehad. En daardoor zijn we..."
24-10-10
8.3
De Turkse Lifter - 5Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lift, Turks,
"Vrijdag De deur van ons hutje gaat open, wazig zie ik Henk in de deuropening staan. Veel tijd om wakker te worden gunt hij me niet, met zijn hoge stemmetje zegt hij mamma maakt koffie jullie moeten er uit komen. Alie ligt nog te s..."
17-10-10
8.4
De Turkse Lifter - 4Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lift, Turks,
"Donderdag. Nog half in slaap zeg ik tegen Alie houw op, nu nog niet, laat me slapen. Nee. zegt Alie de wekker is al twee keer afgegaan. Hij kruipt dicht tegen me aan, het voelt goed ondanks dat ik nog niet uitgeslapen ben. Ik trek hem tegen..."
25-09-10
8.1
De Turkse Lifter - 3Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lift, Turks,
"Voor het alarm van mijn telefoon af ging was ik wakker. Alie sliep nog en ik kon ongemerkt onze slaapplaats verlaten. Vlug schoot ik in mijn kleren en startte de motor. Natuurlijk liep ik eerst een slag rond de combinatie, en constateerde da..."
09-09-10
8.2
De Turkse Lifter - 2Door: Gert-Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lift, Turks,
"Het alarm van mijn telefoon maakt een einde aan de heerlijke nacht. De nacht, die is begonnen met een heerlijk seksavontuur met mijn Turkse lifter. De nacht, die voor mijn gevoel veel te kort is geweest. Maar ja, de plicht roept, we zijn op weg naar ..."
26-08-10
7.4