Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Esther-L
Esther-L
Terug van weggeweest, maar nog steeds geil en vol fantasieƫn
Ik werk met verschillende aliassen, M / V door elkaar, wat er voor het verhaal het beste klopt.

Heb je een verzoek, stuur een mailtje met je wensen en dan ga ik er misschien mee aan de slag

Hoogste Cijfer: Een Geile Vriendin - 2
Meest Gelezen: Zwembad In De Tuin - 1
Aantal Verhalen: 196
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 161
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 4
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ronnie's Moeder - 5: Op Bezoek Bij IreneDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Sinds het avondje met Irene en Veronica zie ik zo nu en dan berichtjes verschijnen van de dames. Meestal korte chats, waarin ik hun opwinding wel merk, alsof ze op een uitnodiging wachten. Maar door mijn studie, stage en werk heb ik..."
14-07-24
9.3
Ronnie's Moeder - 4: Veronica Komt LangsDoor: Kevin
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Door omstandigheden hebben Kevin en ik elkaar al een tijdje niet gezien, de vakanties zijn voorbij en net zoals mijn zoon Ronnie zal hij nu weer druk zijn met zijn studie en stages. Maar eigenlijk kriebelt het een beetje, en stuur met bijna ..."
13-07-24
9.3
Ronnie's Moeder - 3: Kennismaken Met IreneDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Milf, Moeder, Studenten, Vreemdgaan,
"De zomer is eindelijk begonnen, en met de vriendenclub zitten we aan de oevers van de rivier waar we vaker sporten of zwemmen. Met kratjes bier en wegwerp bbq s houden we hier onze vakanties als studenten, met deze temperaturen hoef je nie..."
09-07-24
9.3
Ronnie's Moeder - 2Door: Kevin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Tijdens een potje FIFA krijg ik een appje, en daardoor moet ik een rondje geven, dat is de regel nu eenmaal op de game nights. Ik zit met mijn huisgenoten in de gedeelde woonkamer en we drinken en gamen met elkaar, we zijn goede vrienden, ge..."
07-07-24
9.3
Ronnie's Moeder - 1Door: Kevin
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ronnie is een stoere jongen waar we bevriend zijn sinds de lagere school, altijd goed gekleed, modieus en verzorgd. Op alle evenementen en acties die er georganiseerd werden, kwam zijn moeder Veronica helpen. Ook op de sportclub is ..."
02-07-24
9.4
Ontevreden InvesteerdersDoor: Rita
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het is rond het middaguur als ik thuiskom met de boodschappen, ik werk ze weg in de keuken en kasten en begin met het klaarzetten van de tafel voor de lunch. John is op zijn kantoor in de serre en aan de rode lijnen in de statistieken zie ik..."
10-05-24
8.9
Karl Wordt AbrahamDoor: Rita
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We komen aan bij het grote terrein, een luxe boerderij met bijbehorende stallen en schuren. Tussen het hoofdgebouw en n van de stallen is er al luide EDM muziek te horen, pompende beats afgewisseld met harmonische tonen. Wij, John, Rita en ..."
08-05-24
8.1
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 14: ControleDoor: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zoon,
"Martin rijdt de vooraf besproken parkeerplaats op, en ik zie Ilse opkijken. Ze herkent de plek direct, hier had ze haar publiek onlangs. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en knijp even zacht Gaan we eerst ons zakgeld verdienen, hoertje g..."
25-01-24
9.0
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 13: HuisdierenDoor: Pieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Als de drukte wat is gaan liggen, komt er weer regelmaat in mijn leven. De laatste weken heb ik veel overwerk gehad, dus ik heb een weekje vrij aangevraagd om bij te komen. Nou, ja bijkomen, ik heb een paar activiteiten gepland met mijn m..."
24-01-24
9.3
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 12: ContractenDoor: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Donderdagochtend komen Hans en Magda weer bij ons zitten bij het ontbijt. De dames bespreken hun stranddag, ze hebben een jetski geregeld en in de middag een beauty treatment. Wij hebben ons uitje cht nodig vandaag lacht Magda. Na twee..."
23-01-24
9.3
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 11: ItaliƫDoor: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Zoon,
"Maandagmorgen om 8u staat Ilse voor de deur, Rik is al vroeg vertrokken, en dit keer zal hij niet onverwachts thuiskomen, in ieder geval niet zo vroeg Ik zet haar bagage in de auto, en met mijn koffer en handbagage vertrekken we richting Schip..."
20-01-24
9.5
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 10: BetraptDoor: Pieter
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Pijpen, Vader, Vreemdgaan, Zoon,
"Voor een project op mijn werk zit ik in een verbeterteam, er is besloten om uit te breiden en dat moet eind van het jaar opgestart zijn. De planfase is nu ver voorbij, het is tijd om op de nieuwe locatie de collega s te ontmoeten. Tijdens de ..."
19-01-24
9.5
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 9: De ReunieDoor: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Barbecue, Groepsex, Nerd, Reunie, Vreemdgaan, Zoon, Zwembad,
"Via whatsapp krijg ik een uitnodiging toegestuurd, ik ken het nummer niet. b Hoi Pieter, ik heb jouw nummer via Lynne en Ilse. Onze groep wil zaterdagmiddag gezellig samenkomen en het budget voor volgend jaar bespreken. Groetjes Bj rn b..."
17-01-24
9.5
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 8: Van Lynne, ...Door: Pieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was een paar drukke weken, en alle twee de meiden hadden al een paar dagen appjes verstuurd om te vragen wanneer ik weer tijd kon maken voor ze. Met Lynne had ik een keer een kort videogesprek, waar ze heerlijk voor me gestript heeft in haar ..."
16-01-24
9.5
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 7: Geile IlseDoor: Pieter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Auto, Bioscoop, Klaarkomen, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Pa, wat is dit Rik komt de keuken in met een rood stukje stof, en ik herken het gelijk. Euh, geen idee, waar is dat vandaan zeg ik zonder mezelf te verraden Kamer naast de bank zegt hij, een beetje verrast. Is dat niet van Il..."
14-01-24
9.3
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 6: Lynne Komt ...Door: Pieter
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Dag 3 van het festival was niet spectaculair, door de break up van Rik en Ilse was het in de groep een beetje vervelend geworden natuurlijk. In goed overleg besluiten we dan ook om op tijd naar huis te gaan, en rond 12u zijn de taxi troepen gea..."
12-01-24
9.5
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 5: Dag TweeDoor: Pieter
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Festival, Hippie, Schoondochter, Tent, Trio, Vreemdgaan, Zoon,
"Ik kom bij de tentjes terug en wordt begroet door Rik. Heb jij Ilse gezien vraagt hij, en ik wijs naar de douches. Volgens mij is ze bijna klaar. Met een ok loopt hij naar het tentje, hij moest eens weten HOE klaar ze al was We rij..."
11-01-24
9.6
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 4: Het Festiva...Door: Pieter
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Festival, Rokje, Tent, Vreemdgaan, Zoon,
"Voor het eerst in jaren ben ik weer op een festival beland. Ik zag er tegenop, 3 dagen in een tentje, maar ben al gelijk in de stemming. We zijn met een groep van 15, wel allemaal jeugd en vrienden van Rik, maar gelukkig ben ik de cool dad ..."
09-01-24
9.5
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 3Door: Pieter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Schoondochter, Schoonvader, Tiener, Zoon,
"In de lokale AH kom ik Ilse tegen, ze is aan het werk bij de broodafdeling. Hey Pieter, alles goed vraagt ze, als ik even naar haar zwaai Ik heb haar al een week of twee niet gezien, mijn werk, haar opleiding .. the usual Ze komt eve..."
08-01-24
9.4
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 2Door: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter, Schoonvader, Spanking, Zoon,
"Na mijn nachtdienst kruip ik in bed, Rik is al vertrokken dus tot 17u helemaal niets Maar om 12u krijg ik een appje .. ik baal een beetje, maar zodra ik zie dat het van Ilse is, is dat gevoel gelijk verdwenen. Kan je me de foto s sturen ..."
07-01-24
9.4
Vriendinnetje Van Mijn Zoon - 1Door: Pieter
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Nymfomanie, Schoondochter, Schoonvader, Slet, Sletje, Zoon,
"Ilse komt hier nu al een half jaar of zo over de vloer, ze heeft verkering met Rik, mijn oudste zoon. Wat ik dan weer grappig vind, want hij komt nooit buiten Via internet Pa moet je ook eens proberen had hij al geroepen. Maar ik ..."
06-01-24
9.6
Ov Perikelen - 3Door: Masked Menace
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Tiener, Uitdagen,
" i Dit verhaal is geschreven in samenwerking met Bert, Dank voor de inspiratie i Tijdens een late dag op haar stage appt ze nog eens met Bert. De afgelopen weken hebben ze elkaar niet gezien, maar om de paar dagen gaat er een appje o..."
25-04-23
9.2
Ov Perikelen - 2Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Jong En Oud, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
" i Dit verhaal is geschreven in samenwerking met Bert, Dank voor de inspiratie i Na de bewuste namiddag kijkt Sandra regelmatig over haar schouder als de bus in stapt, en op het perron of ze Bert nog tegenkomt, want stiekem had ze toch w..."
25-04-23
9.2
Ov Perikelen - 1Door: Masked Menace
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
" i Dit verhaal is geschreven in samenwerking met Bert, Dank voor de inspiratie i Sandra heeft haast, ze is een beetje ge rriteerd dankzij haar stagebegeleider, de hele dag heeft ze hem gevraagd of hij haar voortgang kon bespreken, en jui..."
23-04-23
8.9
Hulp In De Huishouding - 7Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
"Woensdagmorgen komt Eva terug van het sporten en stuurt een appje naar Jeanne. Het is mooi weer, zal ik vanmiddag de ramen komen doen Met een croissantje en een thee bladert ze wat internetpagina s door, na een half uurtje krijgt ze beri..."
23-04-23
9.3
Hulp In De Huishouding - 6Door: Masked Menace
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Onderdanig, Tiener,
"We zijn ondertussen zo n half jaar verder. Steeds vaker zoekt Bert de jonge Eva op, genoeg excuses te vinden om hem in haar appartementje te krijgen. De relatie met Jeanne en Eva is gegroeid tot familiair, Bert heeft bijna wekelijks wel een k..."
18-04-23
9.0
Hulp In De Huishouding - 5Door: Masked Menace
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
" i het verzoekfeestje met Eva en Bert gaatnog even door ... i Eva voelt zich als op een andere wereld, haar middagje bij Bert heeft haar goed gedaan. Al een lange tijd had ze verlangens naar goede sex, en Bert had bijna exact aan die..."
16-04-23
9.2
Hulp In De Huishouding - 4Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
"Lang geleden dat Eva zich zo lekker gevoeld heeft, een relatie heeft ze niet, de laatste was bijna een jaar geleden, zij natuurlijk stapelverliefd, hij alleen maar geil op haar grote tieten, en verliefd op een vriendin van haar. De interactie met..."
13-04-23
9.3
Hulp In De Huishouding - 3Door: Masked Menace
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, uitdagen,
"Ook voor Eva was dit spannend, ze is geen flierefluiter meisje wat zomaar uit de kleren geblazen wordt. Maar Bert heeft iets van ... vaderlijke, of beter Opa s over zich. Al de eerste keer voelde ze dit wel, maar herkende het niet, ze was g..."
12-04-23
9.3
Hulp In De Huishouding - 2Door: Masked Menace
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huishoudster, Onderdanig, Tiener, Uitdagen,
"Het was zover, de gevreesde envelop ligt in de bus bij Eva, 206,35 euro, te betalen in 60 dagen. Tijdens haar werkzaamheden bij Jeanne en Bert was het ze ook wel opgevallen dat ze niet zo opgewekt was als anders. Als ze beneden komt, is Jeann..."
11-04-23
9.0
Hulp In De Huishouding - 1Door: Masked Menace
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
" b Dit verhaal is een verzoekje van een van mijn trouwe lezers. heb je ook een verzoek, laat het dan weten, het mailadres staat in mijn profiel b Hulp gevraagd in en om het huis, 15 per uur Tijden in overleg, bij voorkeur 2 of..."
09-04-23
8.6
Geile Buren - 4Door: Peter-L
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren,
"Door de OV stakingen zit ik op mijn kamer achter mijn boeken. Nou ja, achter een laptop met twee grote schermen, want boeken zijn tegenwoordig niet zo heel populair meer. Als ik opsta om beneden wat eten te gaan halen, zie ik hoe Inez aan de ..."
06-04-23
9.2
Avonturen In AmsterdamDoor: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amsterdam, Feest, Milf, Orgie, Tiener,
"Er gaan een paar dagen voorbij, als Marianne me appt heb je zin in een bezoekje vrijdag Zonder na te denken reageer ik direct met natuurlijk We spreken af op vrijdagmiddag, en ik vraag gelijk mijn vrije dagen aan voor vrijdag en maandag ...."
05-04-23
9.1
Cock-tail Party - 3Door: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Na een klein half uurtje rust en wat te eten en drinken, begint Henk al weer met de borsten van Nadia te spelen. Hij staat achter haar, haar kleine mollige lijfje lijkt nog kleiner bij zijn bijna 2m lange postuur. Zijn handen liggen onder ha..."
04-04-23
9.2
Cock-tail Party - 2Door: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Twee jonge mannen van het hotel openen een enorme fles Champagne, en met een korte show laten ze de glazen volstromen. Hierna verdwijnen ze weer geruisloos, en hoor ik Henk lachen Laten we er eens van genieten met zijn glas tegen die van..."
03-04-23
9.2
Cock-tail Party - 1Door: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Het is net na de lunch op mijn stagebedrijf, als ik een appje krijg van Inez. Het is een filmpje van haarzelf op het bed, en ze beweegt het beeldje van haar ontblote borsten omlaag naar haar glad geschoren kruis. Met twee vingers houdt ze he..."
03-04-23
8.9
Een Geile Vriendin - 2Door: Peter-L
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam open ik mijn ogen, ik word wakker met de geur van koffie en vers brood. Een kort moment voel ik me verdwaald, en het duurt een paar seconden voor ik registreer waar ik ben. De ruime slaapkamer, voornamelijk pasteltinten en het heerli..."
01-04-23
9.7
Een Geile Vriendin - 1Door: Peter-L
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" i In de reeks b buurvrouw heeft een geheim b kwam Annemarie naar voren, een wilde kennismaking met een heerlijke dame, hier ga ik met over haar verder. i Natuurlijk had ik wel eens op OnlyFans gekeken, maar het had me niet getrokke..."
31-03-23
9.5
Geile Buren - 3Door: Peter-L
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Camera, Cuckold, Cuckolding, Milf,
"Ik lig nog op mijn bed als mijn moeder op de deur klopt Peter ... bezoek voor je, opschieten wij moeten zo gaan In mijn joggingbroek en slaapshirt loop ik naar de keuken, waar Inez aan een kopje thee zit. Mijn pa en ma staan al in de deu..."
30-03-23
9.4
Geile Buren - 2Door: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Camera, Cuckold, Cuckolding, Milf, Onlyfans,
"Nu had ik ook een geheim, mijn avontuurtje met Inez had me een enorme boost gegeven. Een kleine week later kreeg ik na het eten een appje van Stefan, Of ik even tijd had om langs te komen. Omdat ik een probleem verwacht met hun laptop of PC, ..."
29-03-23
9.5
Geile Buren - 1Door: Peter-L
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Eerste Keer, Fotoshoot,
"De bel gaat, de overbuurman, in zijn hand een laptop. Je pa zei dat jij hier wel eens naar wilde kijken ... hij is zo enorm traag .. Ik knik, en pak hem aan Traag is traag, sneller maken kost je minimaal 100 150 aan onderdelen reageer ik di..."
26-03-23
9.1
Schulden Betalen - 4Door: Esther-L
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding, Cuckold, Cuckolding, Zwanger,
"We zijn een paar weken verder, en mijn lichamelijke ongemakken nemen meer en meer toe. Ik ben in n klap fors gegroeid, althans de baby dus zelfs de makkelijke klusjes worden met de dag zwaarder. Herman is begripvol hierin, en zoals afges..."
06-02-23
8.7
Schulden Betalen - 3Door: Esther-L
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding, Cuckold, Cuckolding, Zwanger,
"Zondagmorgen word ik wakker met de geur van koffie en verse broodjes. Ik doe mijn kamerjasje aan, en loop de trap af naar beneden, in de keuken is Karl druk bezig met een ontbijtje. Er staat jus d orange en er zijn broodjes en beleg. Voor U ..."
05-02-23
9.2
Schulden Betalen - 2Door: Esther-L
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Zwanger,
"vrijdagmiddag, half zes, Ik krijg een berichtje van Herman Pik controle, ik wil NU een foto van die opgesloten pik zien, met de datum van vandaag Diep van binnen krijg ik een rilling, wat heerlijk ... en ik loop met mijn telefoon in de hand na..."
03-02-23
9.0
Schulden Betalen - 1Door: Esther-L
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Cuckold, Cuckolding, Lactatie, Sm, Vastgebonden, Vreemdgaan, Zwanger,
"Karl zit aan de keukentafel als ik thuiskom van het sporten. Wat is er lieverd vraag ik, en hij kijkt me wat vreemd aan. Je weet toch dat we wat geld geleend hadden via mijn vader, van die Herman ik knik, ik ken Herman maar al te..."
31-01-23
8.9
Lekkere Dame Van De Administratie - 2Door: Cliff
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Langzaam ontwaak ik, de drank van gisteren heeft een klein beetje een aanslag gepleegd op mijn geheugen ... Even voel ik me verdwaald, vreemde kamer, vreemd bed dit is niet nieuw maar meestal is er dan wel een leuke dame te bekennen ook..."
30-01-23
9.1
Lekkere Dame Van De Administratie - 1Door: Cliff
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Als stagiair building managment loop ik mee op een ICT en onderhoudsafdeling van een groot bedrijf. Ik dacht nog steeds dat het een grap was, de uitnodiging die ik van mijn oudere collega had gekregen na de receptie. We zijn al ee..."
29-01-23
9.4
Sletje Voor Mijn SchoonvaderDoor: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Milf, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Langzaam word ik ge ntroduceerd in de wereld van dominantie en rollenspel. Al is mijn rol niet meer dan mijn dagelijkse leven, en wissel ik af tussen huisvrouw echtgenote en slet onderdanige van mijn schoonvader. Maar ik ben een nerd, dus v..."
11-07-22
8.8
Massage Door Schoonvader - 3Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Breeding, Coach, Massage, Schoonvader, Zwanger,
"Twee weken na mijn schoonvader ben ik jarig, 26j geen mijlpaal maar toch wel een bescheiden feestje. Niet te druk, Karl leeft zich uit in de tuin met de mannen en zijn nieuwe BBQ en de meiden zitten aan de tafel te kletsen, of hangen in de tu..."
07-07-22
8.9
Massage Door Schoonvader - 2Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
"Vrijdagmorgen krijg ik een appje van mijn schoonvader, 12 30 en wees op tijd het is druk Ik reageer direct, geen probleem .. ik zal er zijn Direct voel ik mijn hart weer sneller slaan, waar ik 100 weet dat het verkeerd is, voel ik een ver..."
05-07-22
8.8
Massage Door Schoonvader - 1Door: Esther-L
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
" Ach kom Esther, Luc kan het echt w l, als je zo n last van je schouders hebt kan hij het prima wegmasseren Mijn schoonmoeder geeft nogmaals aan dat haar man een prima masseur is, hij heeft een jaar of 5 geleden zijn diploma s sportmassage..."
05-07-22
9.0
Marketing Dame - 4Door: Ryan
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cougar, Extreme, Roodharig,
"Ik had al een paar dagen niets meer gehoord van Heleen, mijn lekkere collega van marketing. In haar overzichten had ik haar wel gezien, ze was op kantoor geweest, maar geen berichtjes of appjes meer gekregen. Ik denk dat we na een paar weken ..."
02-02-20
9.6
Marketing Dame - 3Door: Ryan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Maandagmorgen 9 15, mijn chef heeft mijn tussentijdse beoordeling gemaakt, en we zitten het te bespreken. Ik moet iets aan mijn sociale vaardigheden werken, maar technisch en procedureel is het dik in orde. Mijn score s zijn bovengemiddeld, m..."
24-01-20
9.1
Marketing Dame - 2Door: Ryan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Extreme,
"Mijn werkzaamheden gingen door, en omdat Heleen verder niet reageerde, heb ik dat ook zo gelaten, ik hou afstand, als er niets gezegd wordt. Op de afdeling marketing en sales werden nog een paar werkplekken gemaakt, en ik had een opruimklus in de..."
12-01-20
9.2
Marketing Dame - 1Door: Ryan
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Het was een dame van mijn stageadres, ik moest voor een grote ICTplaatser onder begeleiding bij een bedrijf in Utrecht werken. Mijn stagebegeleider was een man van half in de 30, die al een paar jaar daar het onderhoud en techniek deed. Ik al..."
09-01-20
9.1
De Voorman - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"De dagen na mijn uurtje met Johan lijkt de sfeer op het werk te zijn veranderd. Alsof hij me ontwijkt, zie ik hem maar heel sporadisch, en als we al in n kamer zijn, lijkt hij me te negeren. Hier voel ik me best onzeker over, maar langzaa..."
03-09-19
8.8
De Voorman - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Ik hou van Holland ... Wij werken nu bijna 2 jaar voor een detachering, om de 6 maand een andere plek, maar het betaald super. Deze zomer waren wij in een kwekerij, in Brabant, nog wel de makklijkste job tot nu toe. Mijn taak, en die van ..."
22-08-19
8.8
Een Vergeten ExDoor: Mark
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Uit het niets kreeg ik een berichtje van een oude vriendin. We hebben een korte relatie gehad, een jaar of twee geleden, maar we waren niet hetzelfde zeg maar. hoi, is dit nog steeds het nummer van Mark Ik lees het en ben ..."
16-06-19
8.9
Modern Op JachtDoor: Mark
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"Geregeld zit ik zaterdag in de avond nog wat te bladeren in de Tinderapp Vrijdag en Zaterdag zijn geweldige jachtdagen, veel leuke dames op zoek naar een date, en in bijna alle gevallen willen ze ook maar n ding, hete sex Nu helpt..."
24-04-19
8.7
Gemiste Date - 3Door: Valerie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Dinsdags op het werk krijg ik een opmerking van mijn collega. Jenny Wat ben je vrolijk was de date zo geslaagd ze moet er zelf om lachen, over hoe dubbelzinnig het klonk Ik schud mijn hoofd, en haal mijn schouders op, maar ..."
24-01-19
9.0
Gemiste Date - 2Door: Valerie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"In mijn eigen slaapkamer realiseer ik me dat ik helemaal naakt bij de twee toch wel erg jonge jongens sta. Maar niet lang, hun broeken en shirts worden in de hoek geworpen, en alsof ik niets weeg word ik opgetild en op het bed gelegd. ..."
22-01-19
9.0
Gemiste Date - 1Door: Valerie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Vrijdagavond 18 45 Ik zit nu al zeker 20 minuten nerveus naar de deur te staren, tot er iemand binnenkomt. Ik heb voor het eerst in jaren een date via een website wat dingetjes uitgewisseld, en nu zouden we een keertje uit eten gaa..."
19-01-19
8.9
Opgewonden Schoonmoeder - 4Door: Carl
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder,
"Na een avondje stappen, zegt Lara dat ik bij haar moet blijven logeren. Mij maakt dat geen verschil, en heel stil sluipen we de trap omhoog, omdat het al zo laat is. Maar op de overloop worden we al opgevangen door Rosa, haar haren in de kr..."
26-09-18
9.1
Opgewonden Schoonmoeder - 3Door: Carl
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder,
"De halve dag na ons heerlijk ochtendje loopt Rosa me te plagen met haar lichaam. Een paar minuten voor haar man thuiskomt, is ze ineens omgekleed, nog steeds tip top maar minder uitdagend. Na een paar uur gezellig met Lara doorgebracht te h..."
19-09-18
9.1
Opgewonden Schoonmoeder - 2Door: Carl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Na een heerlijke knuffel en verwensessie met Lara kruipt ze heerlijk tegen me aan. Ze voelt warm en lekker, mijn vingers spelen nog met haar kleine tietjes, en haar billen duwen tegen mijn onderlijf. Er is wat geroezemoes op de overloop, ik..."
16-09-18
9.0
Opgewonden Schoonmoeder - 1Door: Carl
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder,
"Ik hou van mijn vriendin, dat in de eerste plaats Een mooie meid, 19j lang golvend donker haar en een super lekkere uitstraling. Het is al 5 jaar mijn beste maatje, en ineens was er die klik en gingen we van vrienden naar geliefden ..."
13-09-18
9.1
Zwembad In De Tuin - 2Door: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Zwembad,
"Na een vermoeiende middag en avond met mijn schoonzusje Mariska en haar vriendin, lig ik op de bank in de tuin, en ben kapot. De meiden waren vol energie, en hebben met letterlijk en figuurlijk meerdere keren leeggezogen. Met een biertje in..."
09-08-18
8.8
Zwembad In De Tuin - 1Door: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Zwembad,
"Na hun pensioen zijn mijn schoonouders kleiner gaan wonen, en hebben wij hun stulpje overgenomen. Mijn vrouw en ik, en de kinderen verhuizen naar de oude boerderij. Er is nog veel werk te verrichten, de laatste upgrade was in 1995, toen..."
03-08-18
9.4
Date Of OrgieDoor: Anna
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Orgie,
"Als mijn dochter die avond thuiskomt, is ze buiten vroeg, ook nog eens een beetje kortaf. De Tinderdate had niet opgeleverd wat ze verwacht had hij was echt alleen op seks uit gromde ze. Terwijl ze onder de douche staat, gluur ik nieuwsgi..."
30-07-18
8.9
Vlaams Blond - 6 - Het AfscheidDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vlaams,
" i Het afscheid i We rijden de oprit op, en een beetje zenuwachtig loopt Pauline me voor, het huisje weer in. De anderen hebben de tafel ondertussen aangepast voor het gewijzigde menu, en met nog een biertje gaan we door waar we war..."
23-07-18
9.1
Vlaams Blond - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vlaams,
"Het weekje waarin de Vlaamse sletjes hier zijn vliegt voorbij. Op vrijdagmiddag krijg ik een berichtje van Sarah, die mij en Leon uitnodigt bij haar bungalow. mijn ouders willen jullie bedanken schrijft ze. Ik overleg met mijn maatje..."
23-07-18
8.7
OvermachtDoor: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Jong En Oud,
" i Dit is het vervolg op Betrapt op een camsite , omdat de titel de lading niet meer dekte 128521 i Ik open de deur van mijn lokaal, en de leerlingen stromen binnen, vrolijk, gehumeurd, vermoeid, alles wat je kan verwachten van de la..."
21-07-18
8.8
Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt,
"Het leek een korte introductie te zijn, met de oude man en Meester Robert, een voorbode voor de toekomst. Sletje, je mag naar de ingang, de chauffeur staat te wachten en gehoorzaam Zegt hij me. Ik krijg begeleiding van n van de and..."
21-07-18
9.1
Vlaams Blond - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Vlaams,
"Er worden wat wijntjes en biertjes gedronken, er wordt gelachen, het is een gezellig groepje zo bij elkaar. Miriam neemt het initiatief en is haar vriend alweer aan het opwarmen, en Anna hangt heerlijk tegen mij aan. We kussen, en na een pa..."
19-07-18
9.0
Vlaams Blond - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vlaams,
"Na een heerlijke sessie met de meiden nemen ze weer afscheid. Ik had niet verwacht dat ze zouden blijven, daar is te weinig privacy voor ni die huisjes aan de kust. Wel kan ik van beiden het telefoonnummer bemachtigen, en zet ze dan ook..."
18-07-18
9.2
Vlaams Blond - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Vlaams,
"Na een heerlijke middag met Anna neem ik afscheid van haar en de ouders, en vertel dat ik een avondshift heb in de bar op de boulevard. Thuis douchen, wat eten, en dan om 17u meld ik me bij mijn chef. Vanwege de maandag verwachten we nog ni..."
17-07-18
9.1
Vlaams Blond - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Vlaams,
"Het is al weken warm, ik heb het geluk dat ik parttime werk, dus overdag heerlijk op het strand kan vertoeven. Ik woon in een appartementje op 5 minuten van het strand, dus dat is fantastisch. Maandagochtend, ik plant mijn surfboard in het ..."
16-07-18
8.7
Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"De afgelopen 3 weken heb ik Meester Robert nog een paar keer gezien Elke keer was het een verrassing, hoe en waar, maar elke keer weer wist hij me op te geilen en zo nu en dan heerlijk duidelijk te maken wie de baas is. Hij verbiedt..."
16-07-18
9.1
Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"Na het laatste bericht We zijn nog niet klaar bleef het een paar dagen stil. Ik controleerde steeds vaker mijn telefoon, maar niets, geen teken van leven .. helemaal niets. Na de eerste dagen, waar ik elke dag wel een opdracht kreeg, is..."
13-07-18
8.9
Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"Ik heb geslapen als de beste, gisterenavond was een heerlijke ervaring. Zoekend door mijn kleding probeer ik te vinden wat van me verwacht wordt vandaag. Het hemelsblauwe slipje met bijpassende halfcups BH heb ik inmiddels aan, het rokje om..."
11-07-18
9.1
Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"Vermoeid en ongemakkelijk, loop ik door het huis en verwacht achter elke deur een spook, nu ik mijn huissleutel niet in controle heb. Maar ook een opgewonden spanning, want ik kan niet ontkennen dat ik me nooit zo opgewonden heb gevoeld. Na..."
10-07-18
9.1
Vriendinnetje Van Stiefdochter - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
" i u Let op vervolgverhalen gaan hierna door als Hanna u i Gedurende de avond krijg ik wat berichtjes van Hanna binnen, ze vertelt me meer over de aankomende vrijdag, en dat het best van belang is voor haar, en het bedrijf. Ze..."
04-07-18
8.7
Vriendinnetje Van Stiefdochter - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
"Woensdag ochtend 11u Met mijn vrouw zit ik op ons terras in de tuin, als mijn telefoon begint te trillen berichtje, je minnares lacht ze, en ik knik instemmend. Klopt, ze mist me en ik moet zo snel mogelijk een maxipakket condoo..."
03-07-18
8.9
Vriendinnetje Van Stiefdochter - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
"Zondagmorgen, 7 15, ik word wakker met een gevoel alsof ik supergeil ben, en op het punt van een natte droom beleving sta . Maar de droom gaat gewoon door, even wat gedesori nteerd, kijk ik om me heen vreemde slaapkamer, vreemd bed en ik real..."
03-07-18
8.9
Betrapt Op De Camsite - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt,
"Terwijl ik naar huis fiets, kom ik al langs het besproken viaduct. De keet is verlaten, na wat overlast een paar jaar geleden, hebben de jongeren een andere plek gekregen genomen. Het is wel een angstig stukje, geen straatverlichting, en ee..."
02-07-18
8.8
Betrapt Op De Camsite - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"Ik ben Eva, 29 jaar, en studentenbegeleidster op een middelbare beroepsschool. Ik zorg ervoor dat leerlingen aan stages komen, en dat ze daar ook voorbereid op zijn. Ik had tot een jaar geleden een relatie, maar omstandigheden enz. ......"
02-07-18
8.7
Vriendinnetje Van Stiefdochter - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
"Sinds een jaar ben ik wat gezonder gaan leven, 54 en gelukkig nog geen klachten, maar kantoorwerk is niet echt uitdagend voor je lichaam. Ik fiets nu elk weekend tussen de 50 en 100 kilometers, en deze mooie zaterdagmorgen was op mijn route een i..."
30-06-18
8.9
OnvruchtbaarDoor: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Alles kalm en rustig, de oudste zoon Thijs doet het goed op school, en ondertussen hebben we sinds een paar jaar een 2e erbij, Jim, 2,5 jaar nu Mijn schoonzusje Tanja is in 2013 bevallen van een prachtige dochter, en was ons daar heel dankbaar v..."
29-06-18
8.6
Lang In Het Buitenland - 4Door: Merel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitenland,
"Na enerverende dagen met mijn hotelgast, moet ik weer gewoon werken. De man is nog steeds te gast, hij heeft zelfs zijn verblijf verlengd met een week. Mijn kamergenoot vroeg me bij het ontbijt al of er iets aan de hand was, maar ik heb haar ..."
04-02-18
8.6
Lang In Het Buitenland - 3Door: Merel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitenland,
"Als hij een drankje inschenkt, maak ik aanstalten om me verder uit te kleden, maar hij zegt me het aan te houden. Een beetje uitdagend leun ik achterover, en scheur de panty nog wat verder .. Van een afstandje zie ik zijn pik alweer..."
01-02-18
8.6
Lang In Het Buitenland - 2Door: Merel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitenland,
"De hele middag loop ik al met een soort van verliefd gevoel rond, na een onverwacht heftige maar ontspannen avond kwam hij zomaar ineens tegen me aanstaan, Mijn hart sloeg een paar keer sneller ... en al helemaal toen hij me sommeerde ..."
31-01-18
8.6
Lang In Het Buitenland - 1Door: Merel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitenland,
"Voor mijn stages heb ik het kortste eind getrokken. Waar mijn studiegenoten in de Cara ben en aan de Middellandse zee zitten, zit ik met een klasgenote in Noorwegen. Prachtig hoor, fjorden, natuur en ruimte, maar er is geen hol te b..."
29-01-18
8.7
Buurvrouw En Dochter - 8Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurvrouw, Dochter,
"Op donderdagmiddag loopt Sophia door de lokale c1000. Met haar mandje boodschappen, loopt ze door de gangen om de artikelen bij elkaar te vinden voor het avondeten In de gang met wijn en bier loopt ze Frans tegen het lijf, die haar in eerste ..."
28-11-12
7.9
Stiefdochter - 4Door: Corneel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
"De volgende ochtend hoor ik mijn deur opengaan, ik doe of ik slaap, en dan glijdt heel voorzichtig Robin onder de dekens. Ze komt tegen me aanliggen, ik voel haar lichaam tegen mijn rug. Ik blijf doen alsof ik slaap, maar haar handen strelen..."
12-11-12
8.3
Stiefdochter - 3Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter,
"Het leven gaat door, onderling spreken we niet meer over het voorval, Robin gaat haar eigen gang, net als altijd, met de daaruit voortvloeiende woordenwisselingen en gesla met de deuren. Je bent mijn vader niet roept ze dan wel eens, w..."
07-11-12
8.1
Stiefdochter - 2Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefdochter,
"Die nacht blijft Robin bij mij op de kamer slapen, we zijn uitgeput, en ze valt in een diepe slaap, in mijn armen. De volgende ochtend ga ik het bed uit, en maak een ontbijtje klaar. Als ze kort daarna beneden komt, heeft ze zich al aangekle..."
05-11-12
8.2
Stiefdochter - 1Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Stiefdochter,
"Robin is woedend, mijn stiefdochter is aan het tieren en vloeken, ze stuurt boze sms jes en scheldt op haar ex vriendje. Hij heeft haar bedrogen, hij is vreemdgegaan, en nu wil ze niets meer met hem te maken hebben. Robin is de d..."
29-10-12
8.5
Vriendin Wil Meer - 4Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na we de boodschappen hebben weggeruimd, zitten Sandra en ik in de kamer, Claudia gaat douchen en omkleden. Het verpleegstersuniform is al jaren niet opwindend meer, en als ze na een half uurtje op en top bij ons komt, realiseer ik me dat ik met ..."
20-10-12
8.4
Vriendin Wil Meer - 3Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"H l vroeg die morgen ging de wekker, Claudia is snel met uitzetten om mij niet te wekken, maar dat mislukte Ik kuste haar goedemorgen schatje... En even kroop ze heerlijk tegen me aan. Ik heb genoten gisteren, dankjewel liefje fluisterde ik h..."
15-10-12
8.4
Vriendin Wil Meer - 2Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was al laat, Ik had Claudia een sms gestuurd dat ik pas na middernacht zou aankomen, door mijn werk en de file op de snelweg. Kettingbotsing, en een enorme ravage op het asfalt, en je staat al snel een uur muurvast Ik baalde, want we he..."
13-10-12
7.8
Vriendin Wil Meer - 1Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit is een reactie op de sexdokter in de afdeling kettingverhalen Ik lees al jaren op deze site, en vindt het fantastisch De open communicatie, weliswaar met schuilnamen maar soms wel openhartig en de waarheid. Zelf heb ik het ee..."
09-10-12
7.7
Vreemdgaan Bij Buurman - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman,
"Er zijn al een paar weken voorbij, en ik ging regelmatig op de koffie bij mijn buurman, en soms met zijn vrienden. Gezellige tijden zijn dat... licht vermoeiend, maar oh zo verslavend. Mijn vriend, Freek had laten weten dat hij vertraging had, en..."
08-10-12
8.1
Buurvrouw En Dochter - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
"Raoul klopt op de keukendeur, het is 17u en hij ziet Sophia achter het fornuis staan. Lachend doet ze open, en kust hem op zijn mond hey lieverd.. zegt ze vrolijk. eet je mee vraagt ze, en wijst naar de pan spaghettisaus. Raoul knikt instemme..."
18-09-12
7.8
Buurvrouw En Dochter - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Verzoek,
" i Op verzoek van een fan i John surft het internet, via een site komt hij op een site met clubs die speciale feesten houden. Hij ziet de foto s, natuurlijk allemaal mooie mensen, die half naakt zijn, plezier hebben, en zo te zien g..."
29-08-12
7.8
Buurvrouw En Dochter - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
"John is al vroeg wakker, hij ontwaakt omdat hij handen voelt aan zijn kruis. ben je alweer hard vraagt een opgewonden kijkende Anita, als ze zijn paal langzaam streelt. Haar vingers knijpen zacht in de basis, en ze trekt de voorhuid verde..."
25-08-12
8.0
Buurvrouw En Dochter - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
"Op een mooie morgen, Raoul en John liggen lui aan het strandje van de zwemplas. Ze bekijken de meisjes, en dames en genieten van de warme ochtend. John zijn telefoon maakt het geluid van een berichtje. Het is een direct message van een nummer wat hij..."
21-08-12
7.9
Buurvrouw En Dochter - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
" John, kun je even beneden komen mijn moeder staat onder aan de trap, en ik roep dat ik er aan kom. Na een paar minuten wijst mijn moeder naar de voordeur er staat iemand aan de deur voor je zegt ze Als ik de deur van de hal open, zie..."
17-08-12
8.2
Buurvrouw En Dochter - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
" John kun je even komen zijn moeder staat onder aan de trap, en als John beneden komt zegt ze dat hij even naar hiernaast moet. de nieuwe buren . de buurvrouw, er is een monteur, maar of je even kan helpen met aansluiten daar John k..."
11-08-12
7.8
Vreemdgaan Bij Buurman - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman,
"Drie dagen later lig ik heerlijk in het zonnetje op mijn balkon. Ik heb mijn drankje, en mijn hapje in een klein koelboxje naast de tafel staan, en lig lui achterover. In de kamer speelt zacht de radio, en ik doe mijn bovenstukje uit, om mooi egaal t..."
10-08-12
8.1
Vreemdgaan Bij Buurman - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurman,
"Sinds kort heb ik mijn buurman leren kennen. We wonen al een paar jaar naast elkaar, ik in het eenpersoons appartementje, en hij schuin onder me. We kwamen elkaar tegen bij de supermarkt, toen ik per ongeluk een paar bonusaanbiedingen teveel had ..."
07-08-12
8.0
Buurvrouw En Dochter - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter,
"Ze hadden haar al een paar keer gezien, het nieuwe buurmeisje. Samen met haar moeder woont ze sinds een paar maanden in de straat, een volksbuurt. Kleine huizen, nog kleinere achtertuintjes. Vervallen straten, nodig aan renovatie toe. Joh..."
04-08-12
7.1
Tessa En De BoysDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"Tessa zit op een stoel in de tuin van Esther. Ze geniet van de zon, heeft de muziek aangezet, en hoopt eigenlijk of n van de jongens langs komt deze mooie zaterdagmiddag. Haar man is een weekendje vissen, met vrienden. Dat geeft haar wat mogelijkhe..."
16-07-12
6.2
Turkse Buurjongen - 8Door: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Er waren een paar dagen overheen gegaan, nadat Mehmet bij Tessa en Manon was geweest. Nu Esther op reis is, wil Mehmet Tessa weer een keer ontmoeten. Hij heeft haar een paar berichtjes gestuurd, en wat sms verzonden, maar meer dan geen tijd, lief h..."
04-07-12
8.1
Turkse Buurjongen - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buurjongen, Turks,
" Had je het al gehoord Tessa kijkt met geknepen ogen naar Manon, haar vriendin. Op het drukke terras leek het ineens uitgestorven, Manon spits haar oren, en gaat richting Tessa hangen. Nee, wat Manon en Tessa zijn oud collega s en vri..."
20-06-12
7.8
Turkse Buurjongen - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen, Turks,
"Als ik rond 18u thuiskom, zitten de jongens op mijn terras, op tafel staat een pizza, en de lachen als ze me binnen zien komen. Met hun ontblote bovenlijven, en korte broeken is het helemaal geen slecht uitzicht. Erkan steekt zijn hand op als..."
12-06-12
8.1
Turkse Buurjongen - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Het is nog vroeg als ik in de auto naar Amsterdam zit, een lange dag van bijeenkomsten, vergaderen en nog meer saaie vergaderingen. Ik krijg telefoon, mijn vriendin Tessa in de file kletsen we over wat een week of 2 daarvoor was gebeurt, ze was..."
10-06-12
8.3
Turkse Buurjongen - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Een gezellige dag aan het winkelen met een goede vriendin, in het altijd drukke amsterdam Tegen de helft van de middag zitten we op een terrasje, en drinken een glaasje wijn samen Dan komt het hoge woord eruit,Dat ik de laatste weken zo opgew..."
02-06-12
8.2
Turkse Buurjongen - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"De zomer is vroeg, het is half mei al tropisch warm. Regelmatig lig ik rustig in mijn achtertuin, en soms komt er spontaan een buurjongen op visite. Mijn 2 buurjongens, Mehmet 17 en zijn broer Erkan, 19 hebben mij bevorderd tot sexliefje. ..."
28-05-12
8.1
Turkse Buurjongen - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Er gaan een paar weken voorbij, en ik heb Mehmet al een tijdje niet meer gezien. Stiekem baal ik ervan, want ik heb wel zin in zijn lichaam, hij heeft voor meer gezorgd Wel sprak ik zijn vader, Mehmet is op reis, naar Turkije, naar zijn as. echtgenot..."
26-05-12
8.3
Turkse Buurjongen - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Turks,
"Het is weer lente, de tijd om de tuin op orde te brengen. Ik heb bij het tuincentrum de jaarlijkse inkopen weer gedaan, en terwijl ik bijna zwetend mijn auto tje leeg trek komt de buurjongen op me toegelopen Hey buurvrouw zal k helpen Met zijn ..."
23-05-12
7.7
Gegrepen Door Jeugd - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik krijg antwoord dat hij onderweg is, en dat de beloning het wel waard moet zijn. Direct ga ik in de badkamer, ik ontkleed me, en trek mijn doorschijnende kamerjas aan. Snel doe ik wat Make up op, en nu al opgewonden bekijk ik me in de spiegel.. goe..."
04-03-12
8.2
Gegrepen Door Jeugd - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Wat een saaie vrijdagavond, vent op reis, alleen thuis. Niets op tv, ik druk op de afstandsbediening, op zoek naar iets leuks. Belspelletjes, talentjes die vals zingen, behulpzame programma s die het ergste laten zien wat je maar kan bedenken Saai, S..."
02-03-12
8.0
Onvruchtbaar - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na ons heftig avondje bij Jan en Rosa merk ik aan Tanja dat ze steeds vaker toevallig langs komt. Maar mijn vrouw is vrij vaak thuis, dus moet ze een smoesje bedenken voor haar bezoekje. Voor mij komt het wel goed uit, de spanning die opbou..."
05-01-12
7.9
Het UitstapjeDoor: Cornelia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoewel mijn man en ik meer dan tien jaar sex hebben en we erg ons best hebben gedaan om een kindje te maken is dat niet gelukt. We gingen daar steeds vaker over praten en dat is niet goed. Niet dat we het elkaar gingen verwijten, hoor, maar het begon..."
03-01-12
6.0
Onvruchtbaar - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Wat de fuck maak jij me nu In de keuken staat Tanja, haar hoofd is vuurrood, en haar diepblauwe ogen zien er uit als drakenogen Lia is met de kleine op bezoek bij vrienden, en Tanja had me een sms gestuurd ben je thuis 10 minu..."
30-12-11
8.3
Onvruchtbaar - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Die week heb ik nachtdiensten, en voor degene die dat niet kennen het is funest voor je sexleven Als ik thuis kom gaat het leven in het gezin van start, op het moment dat je net in slaap valt. En je avondeten als ontbijt krijgen, moet je ook maa..."
14-11-11
8.0
Onvruchtbaar - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als ik die donderdag thuis kom, ligt er een briefje op tafel Ben shoppen met Tanja, Thijs is bij Ma ik haal hem straks wel op Relaxed glimlachend ga ik op de bank zitten, mijn schoonzusje heeft geluisterd. Ik ben benieuwd waar de dames m..."
12-11-11
8.1
Onvruchtbaar - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De week kabbelt rustig voorbij, ik heb avonddiensten, en ben pas tegen 23u thuis. Op vrijdag als ik thuiskom ben ik blij dat het erop zit, nu 4 dagen vrij, lekker bijkomen. Lia zit al op de bank, met een flesje wijn en wat hapjes als ik binnenstap. E..."
10-11-11
7.9
Onvruchtbaar - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Woensdagavond, 19u De bel gaat, 3 x kort achter elkaar mopperend loop ik naar de deur, ik had mijn zoon net op bed gelegd, en verwachtte een rustig relaxed avondje. Voorbereid op een collecte had ik 2 euro in de hand, om hem snel af te wimpelen ..."
09-11-11
8.0
Onvruchtbaar - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik was 25 toen ik mijn vrouw leerde kennen, 6 jaar jonger, 19 lentes en een erg lieve en mooie meid. Ze is rustig, en beheerst en geen superschoonheid, maar achter de slaapkamerdeuren een prima minnares. Schoorvoetend bekende ooit dat ze voor mij een..."
08-11-11
8.0
Schoolprestaties - 8Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Het is September, de oudergesprekken zijn in volle gang. Tijdens de leraaroverlegsessie s over de voortgangsrapporten komt Inge regelmatig ter sprake. Op bijna alle vakken is ze vooruitgegaan. Anton krijgt een compliment, zijn bijlessen, en ..."
07-10-11
8.1
Schoolprestaties - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De rest van de week gaat rustig voorbij, Maarten en Mo laten duidelijk merken dat zij verkering hebben met de 2 meisjes, en Inge en Sylvia houden wijselijk hun mond over de redenen. In de pauzes zoeken ze elkaar op, en flirten en hangen samen..."
05-10-11
8.0
KlaarmakenDoor: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn ouders gingen voor drie weken naar californie. Ze vonden het niet zo n goed idee om mij, als enige zoon, alleen in huis te laten. Maar mijn grootouders woonden in de zelfde stad als wij. Wel is waar eigenlijk wat er buiten in een bos, maar het w..."
03-10-11
7.5
Schoolprestaties - 6Door: Esther-L
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: School,
" Nu ben ik het zat, Ga je maar melden bij de directeur De leraar godsdienst kan het niet maar aan, Inge heeft het net iets te ver laten komen, en wordt nu de klas uitgestuurd. Met de envelop met haar misdraging loopt ze door de gang, en ..."
02-10-11
8.3
Schoolprestaties - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De volgende ochtend vroeg zitten ze alle vier aan het ontbijt. Mo en Maarten zijn blijven slapen, en in het kingsize bed van Anja was plek genoeg voor iedereen. Als beste vrienden hebben Mo en Maarten netjes alles samen gedeeld, op een gegeven mo..."
01-10-11
8.2
Schoolprestaties - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Maar Anja moet wachten, Anton heeft al bijna een week niets laten horen, en ook Inge heeft niet met hem gesproken. De dagen kruipen voorbij, en elke avond in bed fantaseren beide vrouwen over de leraar, elk met hun eigen fantasietje. Op woensdagochte..."
28-09-11
7.9
Schoolprestaties - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De dagen daarna zit Maarten in de lessen schuin achter Inge. Het meisje weet niets van zijn ervaring met haar moeder, en vermoed dan ook helemaal niets van het toekomstige lot wat haar te wachten staat. Maarten heeft al langere tijd een oogje op de g..."
26-09-11
8.1
Schoolprestaties - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Die avond hebben Inge en Anja een lang gesprek, waarin de woorden hoog oplopen Valerie is naar een vriendin, omdat ze de sfeer niet wilde meemaken, en als Anja het mailtje van Anton laat zien, met de daarin door hun ondertekende contracten, blijkt ko..."
24-09-11
7.9
Schoolprestaties - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, School,
"Met knikkende knie n klopt Anja op de deur van het schoolhoofd. Sinds haar man is overleden, 2 jaar terug, is ze niet meer zichzelf. Haar dochters Inge en Valerie zijn echte pubers geworden, met haar 17 jaar is Inge lichtelijk ontspoord in h..."
24-09-11
7.8
Mark En Yvonne - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Die maandag doet Yvonne haar uiterste best om zoveel mogelijk aan thuiswerken te kunnen doen. Als haar man vertrekt krijgt ze al vlinders in haar buik, vol verwachting loopt ze als een verliefde puber door het huis Omdat al haar relaties haar..."
25-08-11
7.6
Mark En Yvonne - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ongemerkt is het al later geworden dan gepland, Na een paar glaasjes wijn en gezellig gekletst moet Yvonne haasten om niet teveel op te vallen thuis. Jim is ondertussen naar haar auto gegaan, en haar degelijke kleding meegenomen, en met haar ..."
23-08-11
7.7
Mark En Yvonne - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus,
"Yvonne blijkt de verrassing zeer op prijs te stellen, onvermoeibaar wisselt ze tussen mij en mijn broer, waar we haar in haar poesje en mond nemen. Na een dik uur is ze bezweet, en is haar make up uitgelopen over haar gezicht. Haar lange donk..."
21-08-11
7.5
Mark En Yvonne - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na weer 2 dagen tot de laatste minuut gevuld met sex bij Yvonne thuis, lig ik op mijn bed. Wat een geile vrouw, zou haar man het echt niet meer doen Zonder moeite krijg ik weer een stijve als ik terug denk aan de bioscoop en het parkeerterr..."
18-08-11
8.0
Mark En Yvonne - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is donderdag, en ik ben aan het werk, de laatste dingen voor sluitingstijd opruimen De 2 heftige dagen met Yvonne waren fantastisch, vrijdag bleef ik slapen, en in haar bed hebben we nog heerlijk gesexd, en de volgende morgen werd ik wakker, toen..."
16-08-11
8.2
Gezellige Thuiskomst - 2Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Vanwege het slechte weer kom ik, een 16 jarige jongen, onverwacht eerder terug van een fiets kampeer zeilvacantie met drie vrienden. Mijn moeder verwachtte die avond mijn vader thuiskomst van een langdurige zakenreis. Ik verras haar in een sexy n..."
16-08-11
6.5
Mark En Yvonne - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Door mijn werk in de supermarkt spreek ik dagelijks vele mensen, ik vind dat leuk, en doordat het niet al te druk is vaak, is er gelukkig nog de tijd voor Sinds kort hebben wij de nieuwe thuis service Mensen kunnen via internet of telefoo..."
15-08-11
7.8
Gezellige Thuiskomst - 1Door: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Met drie vriende was ik op een fiets zeil kampeervacantie voor een week op pad gegaan. Maar het weer was zo slecht, dat we na drie dagen al weer naar huis gingen. s Avonds kwam ik thuis aan. Wat gedesillusioneerd en moe dat spreekt. In de gang ..."
15-08-11
7.4
Sabine - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Sabine thuis kwam, ging ze zonder iets te zeggen direct naar haar kamer. Met bonzend hart lag ze op haar bed, langzaam drong het tot haar door, haar geile avontuurtje had ze heerlijk gevonden... Ze ontkleedde zich weer, en ging met een vlott..."
14-08-11
7.8
Sabine - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn moeder roept me uit de tuin naar binnen, ik lag net zo lekker, het zonnetje op mijn lichaam... Aarzelend strompel ik naar binnen, in de keuken krijg ik de sleutels van de familie Grave. Ze zijn op vakantie, en mijn ouders hebben beloofd voor de ..."
04-08-11
8.1
TussenstapDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mischa onderneemt steeds meer kleine stapjes om Eva naar zich toe te trekken, Fysiek is dat geen probleem, de jonge vrouw geniet met teugen van het seksuele spel wat ze spelen, en ze zijn aan elkaar gewaagd, qua uithouding In tegenstelling tot haar e..."
22-05-11
7.9
De KnechtDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar,
"De laatste dagen van de zomervakantie gaan voorbij, het is mooi weer en Eva ligt geregel in de tuin, relaxed en lui Mischa en Bart hebben het goed gedaan, haar tuin is als een droom, de afscheiding is geknipt, en het groen is ideaal, onderhoudsvrij Z..."
18-05-11
8.0
Stille VakantieDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Eva plakt, en kleeft nu over haar hele lijf en ze gaat moeizaam naar boven, en stapt onder een heerlijk warme douche Uitgebreid wast ze haar benen, en lichaam, als Mischa de badkamer binnenstapt De mannen zijn weg, die hadden nog een klusje vandaag,..."
17-05-11
7.8
De CocktailDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een paar dagen later stond Mischa weer bij Eva aan de deur, met zijn uitrusting. Eva had hem niet meer gesproken nadat ze hem thuis had afgezet, na hun seks in de controle kamer. Ze had het heerlijk opwindend gevonden dat er vreemden op afsta..."
15-05-11
8.2
GlurenDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gluren,
"Na het geile middagje met Mischa een paar dagen geleden, is Eva als een klein kind zo gelukkig. De gecontroleerde strengheid van de jongen maakt van haar een opgewonden vrouw. Bijna dagelijks loopt ze langs de plek waar ze hem hoopt aan te treffen, m..."
13-05-11
8.0
De HangplekDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Eva had na haar schoolfeest moeite om de draad weer op te pakken, ze was stiekem wel blij dat de vakantie begonnen was, en ze niet op haar werk moest verschijnen. Ze wilde even niet aan de confrontatie denken met Aad, de school directeur. Ze had ..."
12-05-11
7.9
SchoolfeestDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, School,
"Langzaam komt ze bij haar positieven, het felle licht maar vooral de grote handen op haar achterwerk zorgen ervoor dat ze met een schok in de realiteit terug beland Met rollende ogen kijkt ze om haar heen, waar ben ik . Wat gebeurt er . Wie . ..."
11-05-11
7.7
Alphons, De Buurjongen - 10Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Met mijn auto rijden we naar het feestje toe, Dirk geeft aan de BOB te zijn vandaag, dus ik geef hem de sleutels van mijn voiture Tessa gaat naast hem zitten, en achter in mijn Mini Cabrio is niet echt veel beenruimte, dus Alphons zit achter zijn..."
09-05-11
7.9
Alphons, De Buurjongen - 9Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Het is nu al enige weken, toch bijna 3 maanden dat ik van een respectvolle dame ben getransformeerd in een, zoals Dirk en zijn maten zeiden geile zaadslet In de weekenden dagen dat ik samen ben met Mike, ben ik de ouderwetse gezellige vrien..."
09-05-11
8.0
Alphons, De Buurjongen - 8Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Terwijl de hete stralen uit de douche over Tessa en mij heen stromen, was ik langzaam de rug van mijn vriendin. Deze komt langzaam maar zeker weer bij positieven, en begint te begrijpen wat er zojuist is gebeurt Langzaam in paniek ademend dra..."
09-05-11
8.1
Alphons, De Buurjongen - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen,
"Ik kuste Alphons op zijn mond, en al snel kwamen we in een lekkere tongzoen. Tessa zat op de keukentafel, en bekeek het met begerige ogen Ik stak mijn hand uit, en ze nam hem vast Langzaam trok ik haar de tafel af, en mee de trap op, naar mi..."
09-05-11
8.1
Alphons, De Buurjongen - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Sinds een paar weken ben ik goed bevriend geraakt met Tessa, en haar man. Door onze gezamelijke interesse in de mode, zien we elkaar steeds vaker. Er staat een tripje voor mij op het programma naar een modebeurs in Parijs, en als ik dat aan h..."
09-05-11
8.1
Alphons, De Buurjongen - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Tegen 15u zit ik rustig op de bank, en heb de tv wat aanstaan op eigenlijk niets. Ik hoor de achterdeur openen, en weet dat Alphons binnenstapt. Ik ga hem tegemoet, en in de keuken kom ik beide broers tegen moeder vond dat we niet moesten ui..."
09-05-11
8.2
Alphons, De Buurjongen - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Die middag gaan we lekker zwemmen, in het natuurwater in de buurt In de omgeving staat het bekend als gezellige familieplas, alles is aanwezig voor een leuke mid dag. Er staat een frietkraam en een toiletblok, er zijn glijbanen en springplan..."
08-05-11
8.0
Alphons, De Buurjongen - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen,
"Het is begin Mei, en voor Mike, mijn vriend komen de vakantie indelingen weer binnen Zijn lijstje bevat Spanje, Itali en Frankrijk, en in Augustus Zweden en Noorwegen. Zijn baan als toezichthouder manager geeft hem veel vrijheden, en ..."
08-05-11
8.0
Alphons, De Buurjongen - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Een paar dagen na mijn actie met de buurjongen, Alphons, is Mike ook weer thuis We vertellen over onze werkzaamheden, en wisselen de foto s uit die we gemaakt hebben Zweden heeft een mooie natuur, en Mike heeft veel gewandeld, en gefietst ..."
08-05-11
7.9
Alphons, De Buurjongen - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen,
"Door mijn werk, ben ik in de gelukkige positie van vrijheid met werkplekken. 80 van mijn werkzaamheden gaan digitaal, als lay out ontwerpster voor een modetijdschrift ben ik dus niet gebonden aan n plek. Ik reis veel, en mijn vriend, waar ..."
08-05-11
8.0
Overspel Of Lust? - 9Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Die avond bij Mike en Susan is een begin van meerdere buren bezoekjes dan wel bij Mike, of Susan, of hen samen Susan en ik worden steeds betere vriendinnen, en ze verteld dat hun gezinssituatie dankzij mij is verbeterd De Mei vakanti..."
28-04-11
8.2
Overspel Of Lust? - 8Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Behalve wat kletsen en drinken is de ochtend bij Stefan zo voorbij, en om 14u geef ik aan dat ik weer ga. Ik neem afscheid van de jongens, en vertel ze dat ze me altijd kunnen mailen Op de parkeerplaats van AH sta ik bij mijn auto, als ik..."
26-04-11
8.2
Overspel Of Lust? - 7Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben bij Stefan, en hij wil dat ik zijn vrienden op gepaste wijze begroet, Alex is een brede jongen, stoer en een mooi massief lichaam, Ik hunker ernaar om het te voelen Hij heeft dit ook door, en als ik volledig naakt tegen hem aansta, mijn..."
26-04-11
8.2
Overspel Of Lust? - 6Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een stille maandagmorgen, het is buiten al heerlijk warm, loop ik in de supermarkt Vanmorgen vroeg mijn lieve echtgenoot uitgeleide gedaan, voor een lang rit naar Spanje en Portugal, en de kinderen mogen op school blijven. Vandaag ga ik ee..."
23-04-11
8.6
Overspel Of Lust? - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De dagen kruipen voorbij, mijn belevenis in Utrecht was heftig, ik wist h l even niet wat ik doen moest Allemaal vragen, die door mijn hoofd spoken, maar ook herinneringen, waar ik weer opgewonden van raak. Mike probeert al een paar dagen co..."
17-04-11
8.2
Overspel Of Lust? - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik lig op het grote bed van James, het is een heerlijk comfortabel bed, zeker 2 meter breed, en de dekens zijn heerlijk zacht Op een plek ligt een grote natte plek, en ik moet er om lachen wat een heerlijk gevoel was dat James staat onder de douc..."
13-04-11
8.2
Overspel Of Lust? - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Door de bezoekjes van Mike, hij komt regelmatig een keer langs, voor een klusje, of gewoon op de koffie wordt ik steeds actiever en meer betrokken met mijn sexleven. In de weekenden vermaak ik me met mijn eigen lieve man, Carl, maar door de weeks b..."
13-04-11
8.4
Overspel Of Lust? - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat Mike weg is, kruipt de tijd. Mijn gevoelens spelen een spel met mijn hoofd, ik hou van Carl, en behalve de geweldige ervaring met Mike, voel ik verder niets voor hem Af en toe ontvang ik een mail van Carl, waar ik dan spontaan op antwoord, de..."
12-04-11
8.0
Overspel Of Lust? - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als vrouw van een man die chauffeur is, is het sex leven soms zwaar. Niets is waar van de statistiekjes, 2,5 x per week sex Ja zeker wel, de eerste jaren, maar na 13 jaar huwelijk lopen de prioriteiten soms scheef Op maandagochtend sta ik trouw me..."
11-04-11
7.9
Lang Weekend - 5Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na een heerlijke sessie op het bed, staan we na een uurtje weer in de douche Hans en Harmelen hebben een verrassing voor ons, maar dan moeten we ons wel lekker aankleden. De kleding de we hadden was goed, een jurkje, maar dan zonder mijn ondergoed..."
04-04-11
7.6
Lang Weekend - 4Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Als ik terugkom bij de kantine staan mijn teamgenootjes al klaar om te beginnen, snel doe ik mijn trainingspak uit, en ga mee het veld op We beginnen met rondjes lopen, om op te warmen, en na een kwartiertje warmup begint dan de training We nemen str..."
01-04-11
7.6
Lang Weekend - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na een heerlijke nacht, ik was uitgeput door Harmelen, Hans en Lena wordt ik zaterdag al vroeg wakker door mijn wekker.. Ik spring snel even onder de douche, en doe over mijn hockeykleding mijn trainingspak aan Hup op de fiets, en Barbra ophalen voor..."
31-03-11
7.4
Lang Weekend - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik zie hoe meneer Harmelen het kleine dametje bespeeld Zijn handen op haar heupen, en zijn heerlijke paal, diep in haar misshien wel strakke kontje. Lena is de moeder van Linette en Macy, Linette speelt een paar groepen onder mij, ze is 15 of 16, ..."
30-03-11
7.5
Lang Weekend - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eindelijk, de zomertijd is weer ingegaan, langere dagen, warmere dagen onderweg, de lente is strak begonnen Mijn ouders zijn een lang weekend naar Friesland, de eerste vaardagen komen er weer aan, dus er moet een bootje schoongemaakt worden ..."
28-03-11
7.5
Toch Eens BeleefdDoor: Kareltje
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Heerlijk had ik die ochtend voor ons strandhuisje gelegen. We zaten erg eenzaam dus ik had fijn in mijn blootje kunnen zonnen. Met die warme zon zo op mijn gleuf was ik eerlijk gezegd in een wat geile bui geraakt, maar mijn man gaf weinig sjoege. Hij..."
04-01-11
7.3
Een Stille WensDoor: Corneel
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Het was een kwartiertje lopen van ons vacantiehuisje naar het dorp. Maar het was zomer, zelfs mooi weer en ik was van goede zin. Dan duurt het niet lang. Ik moest wat halen bij de dorpssuper en daarna zou ik zeker een pilsje drinken in dat gezellige ..."
31-12-10
7.8
Het Dia-Avondje - 2Door: Korneel
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ja, ik woon als sinds dat ik trouwde in deze flat. Nadat mijn vrouw twee jaar geleden overleed, ben ik hier blijven wonen. We hadden geen kinderen en de flat is groot genoeg en comfortabel. Het is hier twee hoog en via de veranda kijk ik uit op tuint..."
06-01-10
7.1
Het Dia-Avondje - 1Door: Korneel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Je raadt nooit wie ik tegenkwam zei mijn vrouw Wim, weet je wel die achter ons woonde, vroeger, twee hoog Ze keek wat met achtergehoude gedachten, mijn Mary. Het daagde mij weer dat was die man, die we wel eens zagen met een verrekijker,..."
05-01-10
7.5
Jana: Het BeginDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is 12 jaar geleden, ik was 24 jaar, en reageerde op een advertentie bij het uitzendburo, een kledingwinkel zocht verkoopsters voor de volle week ik had weliswaar een verkoop opleiding, maar dat was meer richting de internationale verkoop, dan de ..."
22-11-09
8.3
StudententijdDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten,
"Het is donderdagmiddag, en ik heb een razonddrukke dag achter de rug ik sta in de file, na een vermoeiend overleg met 2 filliaalhouders. Door mijn positie moet ik nu regelmatig een koers zetten in de shops, en, net zoals ik vroeger, begrijpen die men..."
05-11-09
7.3
MariekeDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ben Patricia, 37 jaar en woon in een normaal rijtjeshuis in een gewone buurt Ik ben 1m75 en sportief gebouwd, donkerblond blauwe ogen Ik werk voor de politie, en doe de administratieve handelingen. Tijdens een overleg kwam ik in aanraking met Stef..."
30-10-09
7.7
De Koffie Bij BuurmanDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman,
"Zaterdag morgen, 8u ik ontvang een sms van Hans, de buurman. let op onze afspraak, ik wil JULLIE hier om 14 00 Vorige week had hij gewist dat ik op bezoek kwam, en dat ik Barbra mee zou nemen. Ik had haar nog helemaal niet verteld van he..."
25-10-09
7.6
Klusje Voor De BuurmanDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman,
"Ik kwam om 16u thuis uit school, de hele dag in de benauwde lokalen deed me geen goed, en zelfs op de fiets was er geen verkoeling in deze warmte. Toen ik thuis kwam was mijn pa al thuis, en ik groette hem, en ging naar mijn kamer, voor mijn huiswerk..."
23-10-09
7.1
Voor Wat Hoort Wat - 3Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Godzijdank, morgen komen onze ouders thuis... als ik mijn ogen open, merk ik pas hoe moe ik nog ben... Naast me ligt.. de buurman, Hans nog steeds... diepe rust, mag ook wel ook tot laat in de nacht moesten Barbra en ik hem en mijn broer nog..."
23-10-09
7.0
Voor Wat Hoort Wat - 2Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Die avond liggen we laat op bed, om de beurt hebben we Kevin moeten zuigen, en elke keer dat hij een stijve kreeg, moet er een van ons op zijn schoot komen zitten. Ik lig in mijn bed, en denk na over de situatie, dat het eigenlijk niet zo do..."
23-10-09
7.2
Voor Wat Hoort Wat - 1Door: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is Zomer, we hebben vakantie, en Barbra en ik maken dankbaar gebruik van onze NS Kaarten. Dagje shoppen in Amsterdam, Dagje naar vrienden in Almere Zelfs Antwerpen was super gezellig Vandaag een dagje niets doen, luieren in de zon, en..."
23-10-09
7.4
VertwijfelingDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na mijn eerste deel, kwam ik erachter dat Esther in gebruik was. en om mijn verhalen bij elkaar te houden ga ik in het vervolg plaatsen onder Esther L. Bedankt voor de fijne reacties op deel 1 Bekentenis Een week na mijn ..."
04-10-09
8.5
BekentenisDoor: Esther-L
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi, ik ben Esther, op moment van schrijven ben ik 35 jaar. Dit verhaal plaats ik omdat ik het kwijt moet. kort iets over mezelf Ik ben 1m70 normaal postuur sportief, maar niet slank modelfiguur en weeg 62Kg. volgens..."
01-10-09
8.2
Kamperen In FrankrijkDoor: Korneel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Kamperen, Vakantie,
"Het is moeilijk voor te stellen, maar toen wij hartje zomer kampeerden in Zuid Franrijk was het een paar dagen erg slecht weer. Ik spreek nu van vorig jaar. Wij , dat is mijn vriend en we waren allebei met onze vriendin. We hadsden een bungalow ten..."
12-08-06
7.8
De VerhuisknechtDoor: Korneel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
"Hans pakte met een geroutineerd gebaar de stapel fotoalbums uit de bureau la om deze in een verhuisdoos te doen. Maar met zijn grote handen kon hij toch niet verhinderen dat er wat foto s tussen uit gleden. Ook dat nog Geirriteerd ging hij op de kn..."
11-01-06
8.0