Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zwembad In De Tuin - 1

Na een vermoeiende middag en avond met mijn schoonzusje Mariska en haar vriendin, lig ik op de bank in de tuin, en ben kapot.
De meiden waren vol energie, en hebben met letterlijk en figuurlijk meerdere keren leeggezogen.
Met een biertje in de hand relax ik wat, als mijn telefoon piept.
"De meiden hebben het naar hun zin gehad, dank je schatje" stuurt mijn vrouw
Ik reageer dat het mij 1000% was meegevallen, maar nu kapot ben.
We nemen nog wat dingen van de dag en agenda door, en buiten dat er morgen een lading hout binnenkomt, doe ik weer niets.
Vrouw en kinderen gaan weer naar de stranden, ik geef ze groot gelijk, en stuur een foto van ons zwembad … "ik vermaak me wel!"
De volgende morgen word ik pas om 11u wakker, snel moet ik douchen, want het bericht dat de vrachtwagen al op de route is, was al om 9u
Met mijn broodje in de hand komt de grote truck de oprit al op, en dirigeer hem naar de gewenste losplek, en laat zijn kraan het werk doen.
In een uurtje is het gedaan, en bedekken we het bouwhout met zeilen, en na een kop koffie vertrekt de chauffeur weer.
Gehinderd door de warmte rommel ik wat in en om het huis, ik ruim de rommel van het zwemfeestje op, er liggen een boel lege flessen, alsof er 20 man was geweest.
Met het kleine flesje glijmiddel in de hand, moet ik even terugdenken aan het kermende dametje, en voel mijn pik alweer hard worden. Toch ga ik door, en voor de zon te fel schijnt, is het weer opgeruimd.
Met een boodschappenlijstje rij ik naar de supermarkt, ik zet een nieuwe krat bier in mijn wagentje, en omdat de wijnen in de aanbieding zijn, van elke soort een doosje voor de kelder.
Etenswaren, brood en beleg .. het standaard rantsoen, en de grote vriezer puilt alweer uit met ijsblokjes, waar ik weer 5 zakken van meeneem.
De tijd vliegt, en met een pizza als avondeten blader ik door mijn fotoalbum op de telefoon, er zijn vele foto's en filmpjes bijgezet, zie ik wel, en voel mijn opwinding als ik mijzelf en de twee meiden weer terugzie.
Voor mijn eigen veiligheid verplaats ik het naar mijn PC, en verwijder ze van mijn telefoon … je weet maar nooit 😉
Als het nieuws begint op TV krijg ik een berichtje, de dagelijkse update .... maar nee, het is Stefanie
Ze heeft mijn nummer dus overgenomen, grappig.
"Het is zeker te laat om te zwemmen ?" Vraagt ze, en ik stuur een foto van de opgeruimde achtertuin, waar de zon nog steeds schijnt
"Als je het niet te koud vindt, het water is heerlijk" stuur ik terug, denkend dat ze een grapje maakt

Nog geen 10 minuten later klinkt er een stem in de achterdeur "Joehoe …"
Ik loop eropaf, en zie de jongedame in de deuropening staan.
"Ik kwam maar langs achter …. dat mag toch ?" Vraagt ze met een glimlach, en ik knik 'iedereen doet dat'
Een beetje zoekend kijk ik naar de tuin, ik had haar al niet verwacht, en misschien is Mariska er ook bij, maar dat blijkt niet te zijn.
'Mariska is naar een feestje' zegt ze, en verteld dat ze zich verveelde daar.
"Wil je wat drinken" vraag ik, en ik schenk haar het gewenste wijntje in.
We kletsen even, en maken wat grapjes over de dag ervoor "dat was écht niet de bedoeling hoor!" Verontschuldigd ze zich, en ik knik … "hmm jaja"
'Nee, echt !! ... het gebeurde gewoon!" Zegt ze bijna verdedigend.
Ik bedenk me dat dat net zo 'per ongeluk' was, als dat ze mijn nummer heeft, en nu weer hier is.
Ze verandert het onderwerp, en vraagt naar de renovatie en verbouwing, ze komt hier al vanaf jongs aan, en is (gelukkig) onder de indruk van de aanpassingen.
"Zal ik je de tour geven ?" Vraag ik, en ze knikt
Uitgebreid lopen we door de keuken en woonkamer, dan naar de aanbouw, waar mijn kantoor komt, maar die is behalve mijn tijdelijke buro en pc nog leeg.
Dan de trap op, de badkamer is twee keer groter, en ik krijg complimenten over de kinderkamers en logeerkamer.
"En jullie slaapkamer … waar is die" vraagt ze met een avontuurlijke glimlach.
Ik wijs naar het einde van de overloop "daar...."
Ze loopt ernaartoe, op haar hakjes klinkt het hol in de grote ruimte, haar losse jurkje beweegt sierlijk om haar mooie kontje, en ik geniet van haar blote rug, waar ik kan zien dat ze geen BHtje draagt.
Ik vecht tegen mijn opwinding, maar ze maakt het me verdomd moeilijk.
Ze duwt de dikke deur open, en stapt de kamer in … "ohhh wat romantisch …" roept ze uit, en we voelen direct de airco die de temperaturen naar een behaaglijke 20c heeft gehouden.
Als een prinsesje loopt ze langs de kledingkasten en het bed "dit is echt prachtig … hier gebeurt het allemaal!" Lacht ze me toe, en ik knik .. "binnenkort wel ... als de vrouw weer terug is …" lach ik.
Stefanie laat zich achterovervallen op het grote bed, vanaf mijn plek kijk ik zo onder het verschoven jurkje, en zie een fel oranje stringetje bovenaan die heerlijk lange benen.
"hmm wat een fantastisch lekker bed" zucht ze, en ik voel iets in mijn hoofd 'breken' als ik haar zo hoor en zie.
Ik loop langzaam op haar af, en ze kijkt me aan met haar mooie ogen, en ik zie de geile glimlach verschijnen.
Ze trekt haar knieën omhoog, en haar voeten op de rand van het bed, het jurkje valt nog verder open, en ik kijk nu vol op haar schaamheuveltje en billen.
Ik kniel voor haar, en druk mijn mond op het broekje, en hoor haar ademhaling wat versnellen.
Een beetje ruw trek ik het broekje van haar heupen, en direct trekt ze haar knieën nog verder omhoog, haar poesje glinstert al, en ik proef haar warme geile kutje.
"hmjaa.... ohhjaa..." Kreunt ze, als mijn tong haar langzaam likt
Met mijn handen over haar buik, zoek ik haar tietjes, haar tepeltjes zijn keihard, en ze gromt als ik aan het ringetje trek.
Mijn tong schiet door het kutje als een windmolen, haar heupen kronkelen op en neer en haar gekreun klinkt als muziek in mijn oren.
Ze doet pogingen om haar jurkje los te maken en uit te trekken, en als ik haar een loslaat, staat ze op.
Ik neem plaats op de rand van het bed, en kijk hoe de dunne stof van haar lijf glijdt, de naakte schone komt direct op me af, en trekt mijn broek los.
Zonder een moment te twijfelen klemt haar hand om mijn ondertussen harde paal, en met haar duim speelt ze met mijn voorhuid.
Ze beweegt traag op en neer, ik voel mijn eikel al gloeien van genot, als ze hem bloottrekt.
“hmm lekker....” gromt ze opgewonden, en ik kijk hoe ze haar tong eroverheen laat spelen.
Na een paar minuten komt ze omhoog, en leunt tegen me aan, ze kust mijn mond, en ik voel haar tong mijn mond binnenglippen, een zachte tongzoen volgt, en ik streel haar kontje.
Langzaam kruipt ze over mij heen, en speelt met haar heupen boven mijn pik, ze plaagt me door haar kutje ertegenaan te drukken, maar net niet ver genoeg.
“mag ik hier blijven vannacht ?” vraagt ze zacht, met een opgewonden stemmetje
‘daar moet ik even over nadenken hoor’ antwoord ik, als ze traag en uitdagend omlaag zakt, en mijn harde eikel in haar spleetje opneemt

Weer voel ik haar strakke kutje, bijna als een tang klemt ze om mijn pik, en heerlijk gesmeerd gaat ze verder omlaag.
Met achterover gekromde rug begint ze me te neuken, haar atletische lijf lijkt in elke vorm gevouwen te kunnen worden, lenig als een slang in de woestijn draait haar lijfje in bochten die ik me niet eens kon fantaseren.
Ik trek aan haar puntige tepeltjes, en zuig ze één voor een diep in mijn mond.
Alle eerlijkheid, ik ben zo opgegeild door dit grietje, dat mijn ballen aanvoelen of ze jaren niet geleegd zijn.
Het lijkt of ze het ook merkt, haar heupen draaien sneller, ze kijkt me geil aan, en knijpt al haar spieren samen.
“hmm kom dan … spuit maar lekker ….” gromt ze, als haar kutje nogmaals helemaal over mijn paal zakt.
Dit is me teveel, met een luide grom spuit ik mezelf leeg, en het jonge meisje knijpt en kneedt met haar kutje tot de laatste druppel verdwenen is.
Zodra mijn pik iets verslapt, rolt ze van me af, en kruipt tegen me aan ... “hmmm en, mag ik blijven logeren?” vraagt ze nogmaals.
Ik streel haar rug en schouders …. “heerlijk … “ grom ik, als mijn vingers haar rug langzaam masseren.
Tot mijn verbazing valt ze niet lang daarna in slaap, en kruip ik lekker naast haar.
De volgende morgen word ik al vroeg gewekt, ik voel mijn pik alweer hard zijn, maar vooral het langzame strelen doet het hem.
Slaperig kijk ik onder het laken, en zie ik de mooie lachende ogen van Stefanie ... ‘goedemorgen...’ zegt ze zwoel, en likt alweer aan mijn eikel.
Ze neemt het er van, haar lippen sluiten om mijn pik, en alweer voel ik haar heerlijke mondje en tong spelen.
“verdorie, heb jij nooit genoeg ?” vraag ik lachend, en zonder haar mond te openen, schudt ze haar hoofd.
“ik wil de hele dag wel pijpen .... zó lekker” zegt ze wat later
Langzaam trek ik mezelf los, ik wil ook wel even likken … en til haar op, ze weegt bijna niets, en leg haar op haar rug op het bed.
Ik kruip tussen haar benen, en lik haar poesje, ze is geurig en nat, mijn tong speelt over haar klitje, en zo diep mogelijk tussen de lipjes, tot ze zachtjes hijgt en kreunt
.
Ze trekt haar knieën omhoog, en pakt haar enkels, lenig als een turnmeisje ligt ze bijna dubbelgevouwen op mijn bed, haar kutje hoog en bereikbaar, maar vooral glimmend vanhaar eigen geil, en ver opengespreid.
Ik lik langs de lipjes, over het spleetje, en plaag haar kontgaatje met het topje van mijn vingers.
Ze kronkelt uitnodigend, en mijn tong smeert haar sterretje nog wat met speeksel en haar eigen sappen, en voorzichtig druk ik mijn wijsvinger in het strakke kontje.
Met nog een beetje speeksel beweegt mijn vinger nu soepeler en dieper haar kontje in, mijn tong likt haar klitje en eromheen, en mijn andere vingers trekken aan haar schaamlipjes.
Haar gehijg word sneller, en haar gekreun dieper, ik druk mijn middelvinger in haar sterretje, en tegelijk mijn wijsvinger in haar spleetje, en vinger langzaam en diep.
Haar bewegingen worden abrupter, haar voeten dansen in de lucht, als ik merk hoe ze begint klaar te komen.
Met mijn nog vrije hand knijp ik in haar puntige borstjes, nu kreunt ze luider dan ooit, en voel ik haar benen tegen mijn schouders vallen, als ze al haar spieren aanspant.
Haar poesje knijpt om mijn vinger, als ik over de binnenkant van haar schaambeen masseer, waar haar Gspotje te vinden is
Het kutje wordt natter en natter, en ze kermt als een jong varkentje ….. wild schopt ze haar voeten omhoog, om daarna in een gekromde houding opzij te rollen.
Haar hele lichaam is bedekt met kippenvel, en ze trilt nog wat na, bij elke aanraking.

Ik ga dicht naast haar liggen, en streel haar schouders en rug, ze ademt met diepe teugen, en na een paar minuten kruipt ze dichter tegen me aan.
Ik sla mijn armen om haar heen, en hou haar stevig vast, ik voel haar ontspanning langzaam opbouwen.
Zo ligt ze zeker 10minuten in mijn armen, en beweegt ze niet.
“hmm goedemorgen, zeker schatje...” zeg ik, als ze zich weer omdraait.
“mijn god, dat heb ik écht nooit meegemaakt” zegt ze dankbaar, met vurige ogen.
Ze kust me, en omhelst me nog een keer.
“het was niet zo heel moeilijk, je hebt een heerlijk lijfje hoor” zeg ik haar, met mijn handen op haar onderrug.
‘maar jij dan ?’ vraagt ze een beetje bezorgd, als haar hand om mijn nog dikke harde paal klemt.
Ik haal mijn schouders op, en zeg haar geen zorgen te maken, maar daar neemt ze geen genoegen mee, en zakt tussen mijn knieën op het bed
Haar lippen sluiten zich om mijn pik, en ik voel weer haar fantastische mondje op en neer gaan.
Ze speelt met mijn ballen, en neem mijn pik helemaal tot in haar keeltje op … ik voel mijn orgasme opkomen, en waarschuw haar …. zonder los te laten vangt ze mijn productie op, en geniet ervan als ze het doorslikt.
We liggen nog even op het bed, tot ik ga douchen.
Na mij loopt ze naakt over de overloop, en doet hetzelfde, terwijl ik aangekleed ben, passeer ik haar nog een keer, en kust ze me vurig op mijn mond.
“Kan ik vandaag bij het zwembad blijven ?” vraagt ze, en ik knik …. ‘er komt wel een maatje van mij voor wat meetwerk …' zeg ik
Ze haalt haar schouders op, en zegt ‘Oké’

Met wat broodjes in de oven, en beleg op tafel ontbijten we rustig, Stefanie ziet er heerlijk uit, een strak rokje, licht topje en haar lange blonde haren in twee vlechten langs haar schouders, bijna alsof ze uit een pornofilmpje zou komen.
“Moet ik nog iets van boodschappen halen” vraagt ze, maar ik geef aan wel alles in huis te hebben.
‘Komt Mariska ook vandaag ?’ vraag ik haar, maar ze schudt haar hoofd … ‘of wil je dat ?’ zegt ze.
“Neuh, niet persé ….” en ze lacht.
Na het ontbijt doet ze de afwas, ook de dingetjes van de dag ervoor, verdwijnen in de kastjes alsof ze hier al jaren thuis is.
Rond 12u wuift ze naar me, “ben dan even naar de winkel” roept ze, en ik zwaai haar even na.
Mijn maatje staat aan de achterdeur, en met een blikje fris lopen we door het achtererf.
We zetten lijnen, en slaan paaltjes … op een blocnote noteren we de afmetingen, waar we moeten graven, waar we moeten uitkijken.
Na een half uurtje is het deel waar de nieuwe schuur moet komen uitgelijnd.
We bespreken wat we met de oude doen, of deze gekoppeld wordt, of afgebroken.
Het betonpad naast het huis klinkt alweer, de hakjes van Stefanie maken een onmiskenbaar geluid als ze erop loopt.
Met haar fiets rijdt ze tot aan het schuurtje, en haalt wat spulletjes uit de zijtassen.
Ik zie mijn maatje kijken, en ik leg uit dat het een vriendin van Mariska is.
Zijn blik wordt er niet minder vragend om, maar het meisje komt al naar ons toe, en ze stelt zich netjes voor. Ik zie de ogen van mijn maatje vanonder naar boven gaan, en terug.
“Willen jullie nog wat drinken ?”vraagt ze, en hij vraagt nog een frisje, die ze na een paar minuten voor hem neerzet. Weer die blik, haar fraaie billen, mooie figuurtje .. hij kijkt me nog een keer aan.
‘Vinden jullie het goed als ik daar ga zitten, in de zon ?’ vraagt ze, en we knikken.
Ze neemt plaats in de ligstoel, en leunt achterover.
Met de blocnote in de hand lopen we naar de tweede plek, en tekenen weer de lijnen uit.
Maar ik merk zijn afleiding, zo nu en dan dwaalt zijn blik af naar de rand van het zwembad, en ik glimlach er wat om.
“Mooie dame hé” zeg ik, en hij knikt heftig … ‘ja man … lekker wijf joh.... komt Mariska ook nog dan?’ vraagt hij
Ik haal mijn schouders op, ‘geen idee … maar voor mij hoeft het niet’ zeg ik
Hij kent mijn gevoelens voor Mariska … ten minste, die ik voor een paar dagen geleden had :+
We schieten op met de werkzaamheden, en na een uurtje komen we terug op het terras.
Ik zie direct dat Stefanie alleen nog maar in haar bikinistring ligt, en quasi luidruchtig groet ik haar.
“We zijn er weer !” roep ik, maar het enige wat ze doet, is iets overeind komen, en zwaaien.
‘biertje ?’ vraag ik mijn maat, en hij knikt .. Hebben we wel verdiend ..
Ik schenk de twee flesjes uit, en vraag of Stefanie ook iets wil drinken … ‘gaan we al aan de drank dan ?’ roept ze lachend, en we houden beiden ons flesje omhoog.
“Dan wil ik een wijntje …" antwoord ze, en staat van haar stoel op.
Nog steeds topless komt ze bij ons zitten, de ogen van Remco zitten bijna vastgelijmd aan haar peervormige puntige tietjes.
Ze merkt het echt wel, ik zie het aan haar ogen, ze doet het met opzet .....
Ze maakt grapjes, we lachen en kletsen een beetje, en het meisje maakt zo nu en dan een dubbelzinnige opmerking, waarop Remco weer reageert.
Ze verdeelt haar aandacht als een pro, en ik geniet van haar flirterige aanpak.
Als haar glas leeg is, wil ik opstaan, maar ze stopt me .. “Nee, ik ga wel …" zegt ze, en verdwijnt de keuken in.
Met wat gerommel en gerammel komt ze later terug, een schaal met hapjes, twee flesje bier en haar wijntje. “Zo nu is het gezellig, toch ?’ vraagt ze met een mooie glimlach
Na de zoveelste dubbele toespeling wijst Remco op haar tepelringetje … “is dat niet gevoelig ?” vraagt hij, en tot mijn verbazing staat ze op, en loopt naar hem toe
Vlak voor hem buigt ze naar hem toe, en met haar vinger tikt ze ertegen, en trekt er een beetje aan.
“nee joh, het is heerlijk, wil je proberen ?”
Remco kijkt een klein beetje verbaast ozij, naar mij .. maar ik haal mijn schouders op, op een manier ... jouw feestje ..
Even aarzelt hij, maar Stefanie dringt aan ‘toe maar, mag wel hoor …" lacht ze, met haar bovenlijf beide tietjes verleidelijk vlak voor hem schuddend.
Hij kijkt me weer even verbaast aan, en weer haal ik mijn schouders lichtjes op … ‘go for it’ knik ik met een knipoog.
Voorzichtig streelt hij over het ringetje, en het meisje drukt haar lichaam nog wat in zijn richting.
Na een volgende aanraking beland zijn wijsvinger in het midden van de ring, en trekt hij het voorzichtig wat strakker aan, ik kijk toe hoe haar tepeltje wat beweegt hierdoor.
Ze kreunt alweer verleidelijk, alsof ze hem aanspoort om meer ..
Haar andere tietje toont haar harde tepel nu ook, Remco pakt deze ook tussen duim en wijsvinger, en trekt er weer aan, Stefanie knikt met halfgesloten oogjes naar me, en ik zie haar lichaam verleidelijk kronkelen richting mijn maat.
Langzaam laat ze zich zakken, en kruipt op zijn schoot “en, hoe voelt dat ?” vraagt ze zwoel, en hij knikt ... ‘ja, euhh gaaf’ zegt hij wat stotterend
Ze neemt zijn hand vast, en legt die weer op haar borsten “je hoeft niet te stoppen hoor...” glimlacht ze naar hem, als ze zich verder over hem heen laat leunen.

Wat een geil ding is dit toch, ze weet wel precies hoe ze een man gek moet maken, denk ik bij mezelf, als ik haar zo aanschouw, en zijn handen stuurt.
Langzaamaan komt Remco ook wel in de stemming, even terughoudend, hij is net als ik getrouwd, maar je kan het maar kort volhouden, met zo’n aanbieding.
Zijn vingers onderzoeken de kleine tietjes, ze kreunt zachtjes en legt haar gezicht op zijn schouders, en strelend masseert hij haar beide borsten om en om.
Als hij merkt hoe ze haar benen wat uit elkaar zet, is zijn verlegenheid ver te zoeken, zijn forse hand streelt haar knie, en beweegt omhoog tussen haar dijen.
Ik moet wat gaan verzitten, want ik voel me enorm geil worden, mijn broek te strak bovendien.
Met een beetje afgunst zie ik hoe zijn hand onbelemmerd haar broekje bereikt, even houdt hij stil, en kijkt haar aan.
Ze kust hem, en dit is voor hem het signaal dat hij door kan gaan, en aan haar korte beweging merk ik hoe hij haar in haar kruisje pakt.

Een diepe kreun van Stefanie, gevolgd door het optrekken van haar been, waardoor ik zie hoe hij nog meer handruimte krijgt.
Ze kussen elkaar, en het meisje beweegt langzaam maar zwoel in zijn armen, ik zie hoe zijn vinger over haar broekje speelt, en haar spleetje aftekent.
Zijn andere hand ligt achter haar rug om en omknelt haar tietje, haar tepeltje speelt tussen zijn vingers door, en haar onderlijf lijkt te zoeken naar zijn andere vingers, zo draait ze ermee.
Remco kijkt me lachend aan .. “wat een geil ding joh … “ lacht hij, en ik knik instemmend, geen leugen gesproken.
Hij kijkt naar haar, en wijst op haar bikinibroekje .. “je bent lekker nat, denk ik” zegt hij vragend, en het meisje knikt, en drukt haar hand achter het elastiek, en niet veel later laat ze een glanzende wijsvinger zien …. “hmmm ja... en niet van het water hoor!” gromt ze uitdagend
Remco wordt wat directer, en zijn vingers gaan langs de stof van het minuscule broekje, en aan haar gezicht zie ik hoe hij haar betast, een gelukzalige glimlach op haar lippen.
Met zijn andere hand pakt hij weer een van haar tietjes vast, en likt aan de andere, ze kreunt zachtjes.
“Volgens mij is er meer dan alleen het zwembad” lacht hij naar mij, en ik knik bevestigend.
“en een lekker mondje dat ze heeft …. ongelofelijk!” zeg ik lachend, met mijn hand in mijn kruis
Remco haalt zijn hand tussen haar benen vandaan, en klemt zijn duim en wijsvinger onder haar kin.
Hij trekt haar gezicht naar hem toe, en kijkt haar aan.
“Ja, ben je een pijpsletje ?” vraagt hij zonder omweg, en Stefanie knikt traag.
De remmingen van mijn beste vriend vallen nu echt helemaal weg, hij tilt haar van zijn schoot af, en gaat voor haar staan.
Zijn broek en boxer glijden omlaag, en zijn gladgeschoren pik springt tevoorschijn.
Direct begint de geile Stefanie hem te likken, ze kijkt me aan met een opgewonden blik.
Remco lijkt een beetje te veranderen, hij lijkt wat dominanter te worden.
Zodra Stefanie haar mond om zijn harde eikel sluit, drukt hij haar hoofd omlaag ... “opletten hé …" lacht hij een beetje gemeen, en hij beweegt haar hoofd op en neer.
De kreunt en gorgelt een beetje, haar mond sluit als een klem om zijn pik, als hij haar weer omlaag drukt. “Je hebt gelijk, ze is echt goed !” lacht hij
Na een paar minuten laat hij haar even stoppen, ze kruipt tegen hem aan, en kust zijn borst.
“doe ik het goed zo ?” vraagt ze met een lach, en kinderlijk stemmetje.
Remco knikt naar haar … ‘je doet het prima … maar dat weet je zelf ook wel hé’ lacht hij
Ze knikt instemmend, en sluit haar hand om de harde pik.
“krijg ik vandaag twee grote jongens ?” glimlacht ze, mijn kant op, en ik ga staan, en trek mijn broeken los. ‘Als jij dat wil …' lach ik
Ze twijfelt gaan seconde, haar vingers spelen met mijn stijve, en tegelijkertijd met die van Remco.
Om de beurt likt ze eraan en zuigt ze eventjes.
Maar Remco wil nu natuurlijk meer, verdergaan .. hij buigt over haar heen, en trekt aan haar broekje, en met wat bewegen en duwen lukt het hem om deze van haar billen te trekken.

Uitdagend draait ze haar onderlijf naar hem toe .. “hmm wil je mijn kutje gebruiken ?” roept ze opgewonden, en de ja knikkende Remco heeft zijn hand alweer in haar kruisje, en ze beweegt uitdagend heen en weer.
Ik hoor een pets, en zie hoe het meisje reageert, Remco slaat nog eens op haar billen, ze kreunt luid, maar opgewonden.
“Kom maar eens hier me dat kutje dan … mijn pik is er klaar voor!” gromt hij, als hij haar naar achteren trekt, richting zijn kruis.
Ze kijkt me aan, ik zie de opwinding in haar ogen als de pik van Remco haar spleetje binnengaat.
Zijn handen grijpenhaar tietjes, en ze beweegt snel op en neer op zijn stijve.
“hmm wij zijn niet de eerste in dit geile hoertje hoor” lacht Remco naar me, en ik schud mijn hoofd.
‘nee, dat dacht ik ook al …' en hou mijn pik voor haar gezicht
Hij pakt haar bij de heupen, en staat van zijn stoel op, zonderhaar los te laten.
Ik voel haar kreunende mondje om mijn pik, als hij haar begint te neuken.
Ze beweegt geil tussen ons in, en ik geniet van haar zuigende gezichtje
Mijn maat neuk haar met stevige en diepe bewegingen, hij neemt haar echt tot zich, en waar ik meer ‘lief en teder’ was, is hij verandert in een beest.
Haar lijfje schokt en beweegt, maar ze kreunt geil en luider, ze lijkt al snel klaar te komen, en laat mij even los.
“ohhja...ja... hmmm’ hijgt ze, haar ogen wijd open, als Remco nog een paar keer diep in haar stampt.
Uitgeput zakt ze op haar knieën, en kijkt hem aan ..”spuit je maar lekker leeg op mijn tietjes...” kreunt ze, en ik zie hoe mijn maat zich aan het aftrekken is, vlak voor haar.
Maar de eerste schokkende stralen komen tegen haar gezicht, en in haar mondje, en de volgende op haar schouders en borsten inderdaad.
Dan draait ze zich om naar mij … “Hmm jij ook … ik wil jou ook zien spuiten...”
Met een paar lange halen spuit ik mijn ballen ook leeg, ze kijkt dankbaar, en likt onze pikken heerlijk schoon.
Zonder iets te zeggen staat ze op, en springt het zwembad in, Remco kijkt en lacht dat ik het goed voor elkaar heb zo.
“echt, man … ik had geen idee...” probeer ik mezelf te redden, maar mijn maatje kent me al langer dan vandaag.
Na een paar minuten komt de drijfnatte Stefanie terug, ze pakt mijn telefoon, en gaat bij Remco op schoot zitten. Een snelle foto en ze kust hem op zijn mond
“Morgen hebben we een feestje …. als je tijd hebt ?” zegt ze met een knipoog, ik ben verbaast …
Een feestje ?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1314x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.5
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5356x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2361x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.8
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3105x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7249x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 6950x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 3872x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6471x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 8900x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7308x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8042x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8459x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2669x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5468x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13135x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5223x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!