Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 177x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 49872x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Opgewonden Schoonmoeder - 1
Door Carl - Mijn Profiel Pagina

Ik hou van mijn vriendin, dat in de eerste plaats !
Een mooie meid, 19j lang golvend donker haar en een super lekkere uitstraling.
Het is al 5 jaar mijn beste maatje, en ineens was er die 'klik' en gingen we van vrienden naar 'geliefden'
We hadden afgesproken bij haar thuis, ik zou mee-eten, en daarna een filmpje of kroeg opzoeken, maar toen ik om 17u aan de deur stond, was ze nog niet thuis.
'Ze is nog onderweg, de treinen staan weer eens stil' verteld Rosa, haar moeder.
"Maar kom binnen, het regent" lacht ze, en neemt mijn jas aan, en hangt die zorgzaam over de verwarming.
In de kamer zet ze me een biertje voor, en lacht dat ze vanzelf thuiskomt.
"Eet je mee ?" is de volgende vraag, en ik knik ... graag zelfs, Rosa kan fantastisch koken, haar Spaanse roots hebben een andere 'smaak' dan de bloemkool van mijn moeder ;)

Terwijl Rosa in de keuken rommelt, zap ik door de Tv-kanalen, soms valt mijn blik op de vrouw, met haar 43 nog steeds een prima kunstvorm ... Rosa heeft het niet van de melkboer ...
Mijn gedachten dwalen af, het strakke jurkje, haar gehakte laarzen en bewegingen die ik ongemerkt waarneem, prikkelen mijn fantasie ... en ik betrap mezelf dat ik mij zit op te 'geilen' op mijn schoonmoeder ...
"Carlos ..." hoor ik, en ik lijk op te schrikken uit mijn gedachten ... nog een keer "Carlos" ze spreekt mijn naam altijd met haar nog steeds aanwezige accentje uit ... en ik glimlach naar haar ... 'euhhmm ja...' roep ik terug
Ze wijst naar het plafond van de kast ... 'Kan jij die licht even reparieren ..' ik knik "Dŕt licht" verbeter ik haar met een lach.
Ik krijg een tik tegen mijn schouders ... "Wijsneus!" lacht ze "Het is toch die lamp" zegt ze met gespeelde irritatie.
Met een nieuwe lamp klim ik op een krukje, en in een onmogelijke houding draai ik moeizaam de lamp los.
"alsjeblieft" en ik geef de kapotte aan, en neem de nieuwe over.
In het omlaag kijken, valt me op hoever ik in haar jurkje kan staren, haar flinke borsten maken een mooi decolleté, en aarzelend draai ik de lamp weer aan.
Het licht begint ineens weer te schijnen ... en ze glimlacht, en een knipoog .. "Held ... Jan is al weken aan het beloven om DIE lamp te vervangen"
Bij het afstappen van het krukje steel ik een laatste blik van haar borsten, en ze draait zich naar de koelkast om een nieuw biertje te pakken.
Haar ronde billen strak in het jurkje, mooi voorovergebogen ... mijn hoofd ontploft ... in een grijze fantasie zie ik mijzelf een klets op die kont geven, en haar stevig tegen me aantrekken.

Gelukkig hoor ik mijn telefoon rammelen ... ik snel me naar de tafel, en lees het berichtje.
* sorry lief, maar de treinen rijden nog steeds niet ... ik begrijp het als je niet meer komt vandaag
Ik reageer dat ik er al ben, en sla mijn arm om de schouders van Rosa.
Een snelle selfie van ons beiden en ik verzend het bericht.
Ik krijg een lachende smiley terug, "gaan jullie maar lekker eten ... ik haal hier wat" stuurt ze

In afwachting op het eten drinken we een wijntje, en daarna nog één.
Ik merk aan Rosa dat ze lichtjes vrolijker wordt, en met het derde glaasje zegt e dat ze eigenlijk nog niet zoveel gegeten had vandaag, en het wel voelt nu.
Lachend knik ik naar haar ... "watje ..." en neem de taak van het eten serveren van haar over.
We kletsen over vroeger, en over van alles, en genieten van de eenvoudige maaltijd.
Rosa neemt geen stapje terug, integendeel ze schenkt haar glaasje nog een keer bij.
Na een lekker bordje stuur ik een update naar mijn vriendin, die nu aangeeft het echt niet meer te weten, er rijden bussen, maar dat gaat langer duren dan normaal.
"Doe maar kalm, wij wachten wel" stuur ik.
Ik ruim de tafel af, en uit automatisme begin ik de afwas direct te doen, Rosa protesteert wel, maar ik zeg haar te blijven zitten ... het is zo gebeurt.
Maar als ik het laatste bordje op het rekje plaats voel ik haar armen om mijn middel, en klemt de vrouw zicht tegen mijn rug aan. "Jij bent een lieve jongen ..." zegt ze zwijmelend.
Ik twijfel ... maar ze laat me niet echt los, sterker nog, ze lijkt me steeds steviger vast te houden.

Langzaam probeer ik me om te draaien, de vrouw leunt nu tegen mij aan, ik ben ondanks haar hakken nog steeds wel zo'n halve kop groter, en ze kijkt me aan
"Ik wou dat mijn man zo'n zorgzame man was ..." zegt ze zacht.
Ik probeer me een beetje los te wurmen van haar, maar ze is volhardend ... "hou me even vast ?" vraagt ze zacht, en mijn twijfel slaat weer toe .. wat is dit, wat doen we hier
Ik leg mijn armen om haar schouders, en voel hoe ze tegen me aanhangt, als een huisdier op zoek naar genegenheid.
Onbewust streel ik haar rug, ze lijkt het fijn te vinden en mijn handen glijden onder haar armen en terwijl ze me nog steeds heerlijk vastheeft, gaan mijn handen van haar schouders tot net boven haar billen.
Ze kijkt even op, ik zie het Spaanse vuur in haar ogen, en ik voel hetzelfde vuur, maar niet in mijn ogen ... :)
"Ben ik nog knap ?" vraagt ze me ineens, en ik schrik van haar vraag.
Ik knik met mijn hoofd ... 'euhhmm ja... ja, echt wel...' moet ik eerlijk antwoorden.
Ik merk hoe ze een hand op de mijne legt, en deze omlaag trekt achter haar rug.
Ik beland op haar billen ... "hoe ies mijn kontje ..." vraagt ze met een zwoele lach... meent ze dit nu echt ?
Mijn vingers bewegen in een klein rondje, en na een paar seconden 'durf' ik zelfs een beetje te knijpen, en hoor haar daar direct op reageren met een zachte grom, en het initiatief te nemen om ook mijn andere hand omlaag te trekken op haar billen. "twee handen ..." gromt ze zacht
Mijn verstand weet dat het verkeerd is, maar mijn gevoel ligt heel ergens anders nu, en mijn vingers worden brutaler.
Ik sluit mijn handen om de ronde billen, en voel het stevige vlees.
De vrouw gromt weer, bijna kreunend ... en laat haar hoofd wat achterovervallen, zodat ik weer haar mooie decolleté te zien krijg
Zonder iets te zeggen draait ze zich ineens weer om, mijn kruis drukt tegen haar billen, en brutaal hou ik mijn handen op haar strakke buik.
"Maar een mooie vrouw is niet alleen billen hoor!" glimlach ik, en neem de gevaarlijke stap omhoog, en sluit mijn handen om haar borsten.
Met een diepe zucht laat ze haar hoofd weer wat achterovervallen, haar vuurrode lippen halfgesloten.
Ik leg mijn mond op de hare, en voel haar tong me tegemoetkomen.
Het uitdagende knoopje tussen haar borsten schiet los, zodra ik er zacht aan begin te trekken, en hiermee volgen de onderliggende al snel.
Het al zo strakke jurkje vouwt zich open, haar lichtblauwe pushup BH toont de ware vorm van haar borsten, en een lichtbruine tepel piept zich al tevoorschijn
Ik voel haar handen langs mijn buik omhoog glijden, en met een korte beweging merk ik hoe het BHtje zich losmaakt van haar huid.
Mijn vingers sluiten zich om het warme vlees, en ik voel haar harde tepels in mijn handpalmen.
Nu is al mijn gezonde verstand verloren, zonder haar borsten los te laten voer ik haar een paar stappen naar voren, en druk haar over de keukentafel. Met een rukje trek ik het jurkje over haar billen, en bekijk haar mooie bilpartij ...
Rosa lijkt even zo opgewonden te zijn als ik, als ze haar handen op haar billen legt, en me even aankijkt
"Scheur maar mijn panty ... lijkt me lekker!" gromt ze opgewonden.
In een roze waas laat ik mijn handen over haar billen bewegen, en druk mijn hand daarna tussen haar gespreide benen in het kruis.
Nu is er geen houden meer aan, mijn vingers voelen de naad waar de panty bij elkaar gehouden wordt, en onder haar geile gekreun trek ik de dunne stof uit elkaar.
In mijn broek lijkt het ook te exploderen, en als ik het dunne stukje stof van haar slipje zie wat nauwelijks over haar forse schaamlippen spant, ruk ik mijn broek ook los, en met de top tussen mijn vingers duw ik mijn paal tegen haar kruis aan.
‘Ja.. Oja..hmm ja...’ zucht ze, als ik mezelf dichter tegen haar aandruk.
Van verstand en nadenken is er helemaal geen sprake meer, wellust en opwinding nemen die taken over.
Als ik mijn eikel tegen haar spleetje zet, vormt het slipje zich opzij, en glij ik soepel haar warme natte poesje binnen.
Ze kreun luider, haar billen draaien langzaam en mijn kant weer op, het voelt als een warm mes in een pakje boter … zo nat, maar ook vooral onverwacht strak.
Een klein beetje terug, en dan met een duwende beweging naar voren, in één keer de volle lengte diep naar binnen.
Ze kromt haar rug, en knijpt met haar handen in de rand van de keukentafel, ik hoor een luide kreun.
Eenmaal diep in haar, begin ik te stoten, traag en draaiende bewegingen van mijn heupen, ik streel haar billen, en beweeg over haar rug.
Ik geniet van haar dansende lichaam, ze beweegt op mijn ritme mee, door op haar tenen te gaan staan, en haar onderlijf te laten knijpen. En ik stoot sneller en probeer nog dieper te gaan bij elke voorwaartse beweging.
Mijn handen vormen zich om haar borsten, de bijna perfecte middelmaat past heerlijk in mijn handpalmen, en ik bemerk haar keiharde tepels, die 2x groter lijken te zijn geworden.
De toch wel stevige tafel kraakt op zijn poten, ik voel bij elke stoot hoe deze iets naar voren gaat.
Rosa kreunt en hijgt, ze vraag om meer, sneller … ‘ik vind zo fijn... ja doe me lekker’ haar accent klinkt nu alsof ze maar een jaartje hier is, haar Nederlands wordt alweer verdrongen, zo lijkt het wel.
Met mijn vingers weer op haar billen, knijp ik in het vlees, mijn duimen lijken een weg te zoeken naar haar dijbeen, en ik stoot ruw en hard in haar.
Ze begint luider te kreunen, haar lichaam schokt en vecht tegen me aan, en ik besef me dat ze ligt klaar te komen.
Lara, haar dochter had wat meer moeite, maar dat lukte altijd wel met wat tong en vingerwerk .. maar wat is dit geil, zo’n volwassen dame die op mijn pik ligt klaar te komen ...en als ze wat verslapt voel ik mijn ballen ook in elkaar krimpen, en ontploffen.
Voor mijn gevoel stroomt er een liter zaad uit mijn eikel .. en langzaam trek ik me terug, mijn pik half verslapt.
Ik zie het kruis van Rosa, nog een beetje open, met een dun straaltje vocht … en ik voel een heerlijk gevoel, zo een die je ook hebt na een avondje intensief sporten
Een beetje uitgeput zak ik in de stoel, en bekijk hoe Rosa met een gelukkige glimlach haar jurkje omlaag trekt en dichtknoopt.
Dan merk ik op dat ik een bericht van Lara gemist heb … ze was al op het station, en bereken dat ze elk moment thuis kan zijn … een lichte paniek in mijn achterhoofd.
Rosa loopt naar boven, en fatsoeneert zich even, en ik trek snel mijn broeken weer omhoog, en probeer mijn handen te wassen, om de overduidelijke geur van seks te maskeren.
Het scheelde een paar minuten, of het was echt feest geweest.
Lara komt binnen, en begroet me vrolijk, ik merk hoe chagrijnig ze nog is op de vertragingen, maar met een knuffel en een grapje komt ze tot rust.
Rosa schenkt nog een drankje in, en we kletsen een tijdje, tot het tijd wordt om te gaan.
Lara nodigt me uit om te logeren, haar moeder heeft daar nooit een probleem van gemaakt, dus na een gezellige avond trekken we ons terug op haar kamer.
Met de mooie Lara in mijn armen genieten we nog even van elkaar.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opgewonden Schoonmoeder - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Ze Gaat VreemdDoor: Robert
Gelezen: 15217x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, DP,
19-04
8.5
:: Esmeralda Go’s Black - 5Door: Ama Douba
Gelezen: 7253x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-04
9.0
:: De Koningin Van...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 21793x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-04
9.3
:: Maandagavond & Dinsdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 6635x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.2
:: Maandag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 4961x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.0
:: ZondagDoor: Duiveltje
Gelezen: 8571x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.1
:: ZaterdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 7339x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.6
:: Vrijdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 7160x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.6
:: Spannend Leven Van... - 19Door: Sandrawild
Gelezen: 3148x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Klaarkomen, Vreemdgaan, Voyeur, Buitensex
14-04
8.8
:: DonderdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 10096x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.0
:: Mijn Vrouw Heeft... - 19Door: Stranger
Gelezen: 4393x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
8.3
:: WoensdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 10064x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-04
8.9
:: Het Feestje Met Oude BekendeDoor: Silvia
Gelezen: 11757x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten Sex, Trio,
10-04
7.6
:: DinsdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 11811x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.0
:: Maandag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 19715x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net