Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Barbecue sexverhalen. In deze categorie staan 40 erotische verhalen.
BarbecueDoor: Fleur20605
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue,
"Net voordat hij de deur uit wou gaan appte ik hem of zijn vriendin het ook leuk zou vinden om mee te barbecue n. Naast de nodige biertjes was er voldoende vlees om met z n drie n van te eten. Als snel volgde bericht dat ze samen deze kant o..."
10-06-24
8.4
Barbecue Bij Zus En ZwagerDoor: Daniel16880
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Barbecue, Groepsex, Nichtjes, Oom, Tante, Zus, Zwager,
"Onlangs werd ik met mijn vriendin uitgenodigd voor een barbecue bij haar zus en zwager. Wij wonen zelf in de stad, maar de familie van mijn vriendin woont landelijk en zij hebben dus alle ruimte voor barbecuefeestjes en andere zaken. Mijn vr..."
29-03-24
9.3
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 7Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Bordeel, Kousen, Lingerie,
"Thuis aangekomen, had ik enkele appjes van Sophie gekregen . Ze schreef dat Martin zo lief was om haar op te halen en dat ze heerlijk gegeten hadden en op een foto zag ik Sophie in haar witte Wolford jurkje, met kousen aan zittend tussen de mannen . ..."
05-02-24
9.2
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 6Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Kousen, Lingerie,
"Verlegen en bescheiden vonden Bram en Kees dat ze maar eens op huis aan moesten gaan. Ho ho ho, niet zo snel ik ben nog niet klaar met jullie, doe jullie broeken maar eens uit en dan kijk ik wel wat ik met jullie gereedschap wil gaan doen..."
30-01-24
8.4
Vriendengroep Van Mijn Zoon - 9: De ReunieDoor: Pieter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Barbecue, Groepsex, Nerd, Reunie, Vreemdgaan, Zoon, Zwembad,
"Via whatsapp krijg ik een uitnodiging toegestuurd, ik ken het nummer niet. b Hoi Pieter, ik heb jouw nummer via Lynne en Ilse. Onze groep wil zaterdagmiddag gezellig samenkomen en het budget voor volgend jaar bespreken. Groetjes Bj rn b..."
17-01-24
9.5
Mijn Sophie, Een Geliefd Milfje - 5Door: Jasper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen, Barbecue, Kousen, Lingerie,
" dat was een verrassing, hoe wist je zo zeker dat ik dit geil vond vroeg Sophie terwijl ze haar rokje en jasje grondig bekeek . Een beetje een gokje, maar ik wist zeker dat je me niet in de steek zou laten en geef toe de mannen waren opgewon..."
14-01-24
9.0
Merel, Suzanne En De Rest - 4: BarbecueDoor: Oqimant
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Barbecue,
"Laat die avond kreeg ik een Whatsappje van Suzanne Kijk even op onze site. Met een knipogende emoji erbij. Natuurlijk logde ik direct in en het viel me direct op dat het puntenaantal van Merel was veranderd in 5 . Mijn ogen vlogen naar links en v..."
03-11-23
9.5
Bbq Met Papa's Vrienden - 2Door: Board
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Barbecue, Billen, Dochter, Kontje, Kut, Kutje, Meerdere Mannen, Vader, Vrienden,
"De mannen staan rond de BBQ met een biertje in de hand te praten. Kort kijkt er n op als ik de tuin ik kom lopen. Blijkbaar maken mijn hoge hakken en zomerse jurk met diepe inkijk weinig indruk. Ik heb geen beha aan waardoor mijn borsten losjes, ma..."
28-01-23
8.4
Bbq Met Papa's Vrienden - 1Door: Board
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Barbecue, Billen, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Kontje, Kut, Kutje, Meerdere Mannen, Pijpen, Slaapkamer, Vrienden,
"Ik ben Romy, 16 jaar, blond, 1,66 m en rond de 57 kg. Mijn verhaal gebeurde op een zomerse warme middag in juli. Ik woon thuis bij mijn vader, hij is al 40 jaar oud. Hij zou deze middag wat vrienden uit nodigen te nodigen om te BBQen, ik ken ze verde..."
25-01-23
7.7
Nu Echt Barbecueën Bij MarjanDoor: Pim15583
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Plas, Plassen, Zwembad,
"Het loopt tegen het eind van de zomer, Nicol moet veel werken. Misschien ben ik op tijd klaar .Dus wandelen met haar moet maar even wachten. Dat is jammer want we mogen graag samen wandelen Maar dan belt Marjan, of ik echt kom barbecue n ..."
01-11-22
8.5
Het Verlangen - 3: De BbqDoor: Tim2write
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Buurman, Donkere Mannen, Flashen, Uitdagen, Verlangen,
" i Nadat San kennis had gemaakt met de nieuwe buurman ontstond er een onderhuidse spanning die een diep geworteld verlangen bij haar los maakte. i Toen zondag mijn man weer terug kwam was ik nog steeds verward en voelde me vreselijk opgew..."
04-06-22
9.0
Evelien - 3: BarbecueënDoor: Pim15583
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue,
"Het is een paar dagen later. Ik loop weer in het zelfde bos en ook langs de open plek. En de gedachten gaan weer terug naar die heerlijke vrijpartij met Evelien. Zelfs het gras ligt nog plat op de grond. En loop weer lekker verder. ..."
25-05-22
8.4
Vrienden - 3: De BarbecueDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Oraal, Vrienden,
"Nadat ik door mijn rug ben gegaan bij mijn grote tuin verbouwing zie deel1 ben ik door onze vrienden geholpen om de klus geklaard te krijgen. Als bedankje en om het project te vieren besluiten we om gezamenlijk te gaan barbecue n. zie deel 2 ..."
25-04-22
8.8
Hete Dag, Hete BarbecueDoor: Remko En Esther
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue,
"Het is een mooie zonnige dag. We zitten lekker in de tuin, genieten van het vlees van de barbecue en een glaasje wijn. Langzaam aan is het vlees op, en de slabak zit ook niet veel meer in. Nog een wijntje vraag je me. Daar zeg ik ..."
28-02-22
8.4
Vrienden - 1: Bbq Met VriendenDoor: Ellis
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Blinddoek, Gluren, Neuken, Pijpen, Vrienden,
"Hallo, ik wil graag met jullie mijn seks ervaringen delen. Wat mij is overkomen en hoe ik van de seks ben gaan genieten, maar ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ellis en 44 jaar, gelukkig getrouwd, twee kids en ken mijn man al vanaf mijn jeugd...."
22-05-21
8.7
De BarbecueDoor: Frank020
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Barbecue, Buitensex, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Ik kijk de winkel rond, er zijn geen klanten binnen. Jij staat voorover gebukt over wat dozen. Ik loop gauw naar binnen, de bel gaat omdat ik door de deur kom maar voordat jij overeind kunt komen sta ik al met mijn lul tegen je kont aan. Dag lekker g..."
26-11-20
9.0
Barbecue - 4Door: Bellerophonthes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Buurvrouw, Cuckold, Cuckolding, Sandwich, Truth Or Dare, Vakantie,
" i In de vorige delen heb ik verteld dat ik verzeild ben geraakt in een m nage trois met mijn buurvrouw Jackie en haar onderdanige cuckold man Thije. Met ons drie n zijn we vertrokken naar een vakantiehuisje in het bos, en we hebben net lekker in d..."
08-09-20
9.2
Barbecue - 3Door: Bellerophonthes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Barbecue, Buren, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Sperma, Vakantie,
" i In het eerste deel heb ik verteld dat ik, Jan, seks had met mijn buurvrouw Jackie, terwijl mijn buurman, Thije toekeek. In het tweede deel had ik seks met mijn buurman Thije, en kwam buurvrouw Jackie later meedoen. i Een paar dagen na m..."
29-08-20
9.1
Barbecue - 2Door: Bellerophonthes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Gehoorzaam, Neuken, Pijpen, Rimmen, Sissy, Slet, Sletje, Spanking, Sperma, Vakantie,
" i In het vorige deel heb ik verteld hoe ik bij de buren ging barbecuen en dat dat eindigde in een wilde sekspartij waarbij ik de buurvrouw te grazen nam, en de buurman toekeek i Een week later kreeg ik een appje van Thije Hey man, alles..."
25-08-20
8.8
Barbecue - 1Door: Bellerophonthes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Beffen, Buurvrouw, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Femdom, Gehoorzaam, Neuken, Pijpen, Sperma, Vakantie, Verzoek,
" i Dit verhaal is geschreven op verzoek van lezer Jan i Ik heb een tijdje getwijfeld om dit verhaal op te schrijven maar het is te opwindend om voor me te houden. Mijn naam is Jan, ik ben 30 jaar en ben single. Heb donkerblond kort haar, g..."
23-08-20
8.9
Europees Avontuur - 3: Barbecue En MeerDoor: Jaakske
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Barbecue,
" i Mooi dat dit verhaal zo goed onthaald wordt. Daar ben ik blij mee. Echt. En spaar me jouw reacties niet. Zo weet ik hoe ik verder moet gaan. i Na het heerlijke middagmaal hielpen Serge en ik om enkele ligbedden aan de boord van het zwe..."
29-07-20
9.0
BBQ Met Schoonzusje - 2Door: Enslaved1995
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Buitensex, Chantage, Pijpen, Voyeurisme,
"Nadat Gillian klaar is met het schoonlikken van mijn pik ga ik even zitten terwijl ik haar uit laat hijgen. ondertussen pak ik mijn telefoon erbij en download de videos van ons beveiligingssysteem waarna ik ze daar vanaf verwijder zodat mijn vrouw ze..."
25-07-20
8.4
BBQ Met Schoonzusje - 1Door: Enslaved1995
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Chantage, Pijpen, Schoonzus, Slikken,
"Dat je schoonfamilie niet geweldig is weet ik alles van, daarin tegen is mijn schoonzusje wel iemand die er mag wezen Mooie D cup, prachtig lichaam, ongeveer 1,70m en een lief gezicht, Alleen zo jammer van dat karakter. Haar naam is Gillian, mijn vr..."
16-07-20
8.4
Boemelen Met De Buren - 2: Barbecueën Bij De Bur...Door: Maarten
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Beffen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Pijpen,
"Dit verhaal is een vervolg op het verhaal Het bos in met de buurvouw waar ik stiekem sex heb met de roodharige buurvrouw Carrie. Na een naakte plons in het water hebben we sex en gaan dan weer terug naar onze huizen. Enzo, de man van Carrie, heeft ..."
02-06-20
9.3
Bbq Met Mijn Heerlijke SletjeDoor: Cocos
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Biseksueel, Slet, Sletje, Sperma,
" Aanstaand weekend worden jullie verwacht voor een spannend feestje bij mij thuis stond er op het kaartje. Ik had weer eens zin in een spannend en misschien kinky feestje en had de uitnodiging naar mijn minnares en haar man gestuurd. Ik w..."
31-03-20
8.5
Het Heetst Van De Zon - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue, Broer, Dubbel Vaginaal, Trio,
"Lotte had nog vaak moeten terugdenken aan de magische nacht met haar broer en zijn beste vriend. De meid had sindsdien haar broer nog wel kunnen plagen en andersom hij haar ook, maar verder dan dat was het niet gekomen. Een net iets te sensuele kneep..."
04-03-20
9.2
Barbecue Met SasDoor: 78yoR
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Barbecue, Billen, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Schoonzus, Vingeren, Zus, Zwager,
"We gingen barbecue n bij mijn schoonouders met de familie, iedereen was er al. Toen ik aankwam met mijn vrouw en kinderen bleek er nog vlees gehaald te moeten worden. Onze auto stond vooraan op de oprit en ik zei dat ik wel wou rijd..."
28-02-20
7.7
Het Dorpje Copulo - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Buren, Tiener,
"Ben stond voor het raam. Hij verveelde zich, hij was nu twee weken thuis en het duurde nog veel te lang voor hij weer moest varen. Die dikke Nellie die op nummer 10 woont heeft volgens mij iets met die schoolmeester van de overkant zei hij tege..."
21-12-19
9.4
Buurt BBQDoor: Levende Optimist
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue,
"Na mijn belevenis bij de cameraman had ik een tijdje niets meer van de buurman of zijn vrienden gehoord. Uit frustratie had ik op een avond nog met de gordijnen open en het grote licht aan in mijn blootje mezelf klaar gevingerd. Ik hoopte dat de mann..."
12-05-18
8.5
Op De Veluwe - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Vakantie,
"Eenmaal terug bij het vakantiehuisje gingen de drie meiden richting de badkamer. Esther pakte de benodigde spullen en Melanie hielp Ava weer uit haar kleding. Nu heb je Esther al een keer anale seks zien hebben met je vriendje, lijkt het je wat om d..."
03-04-18
8.9
BarbecueDoor: Leanne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue,
"Hoi, misschien kennen jullie mij nog van eerdere verhalen. Ik ben Leanne en heb een eerlijke relatie met Sanne. Ik had Sanne beloofd niet eer onder mijn eigen neem over ons te schrijven maar ze heeft toch met haar hand over haar kutje,... oh nee hart..."
15-03-18
7.9
Mijn Zus En IkDoor: Robert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Beffen, Bikini, Broer, Kut, Kutje, Neuken, Orgasme, Pijpen, Vakantie, Zus,
"Daar lag ze dan. Naakt op de keukentafel. De ogen gesloten en gloeiende wangen, nagenietend van het zojuist verkregen orgasme. Mijn zus, 38 jaar en moeder van drie kinderen. Haar volle borsten wiegden mee in het ritme van haar versnelde ademhaling. D..."
08-01-18
7.9
Barbecue Op De VerenigingDoor: Qpido1975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Barbecue,
"Het was een iets wat druilerige zaterdag in september 1994, ik was net 18 jaar en net in het bezit van het rijbewijs en mijn eerste auto. Op de vereniging hadden we een barbecue middag avond. Door omstandigheden waren er vandaag heel wat minder leden..."
04-02-17
7.2
Ondeugende Nichtjes - 6: De BarbecueDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue, Nichtjes, Ondeugend,
"Bij de buren aangekomen rook ik al de geur van een barbecue en toen mijn nichtjes en ik de hoek om liepen zagen we de twee zonen van Sandra al druk doende met het vuur. Fleur en Renske liepen gelijk op de twee jonge mannen af en omhelsden hen alsof z..."
17-11-16
8.5
BbqDoor: HotGirl83
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Barbecue, Beffen, Billen, Kontje, Kut, Kutje, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vingeren, Vrienden,
"Kristiaan en Ilse gingen bij Joeri en Ines eten. Het was warm dus droeg Ilse een luchtig paars kleedje. Ze had haar pumps van VanKets aan en een paarse string van Marlies Dekkers. Toen ze aankwamen deed Joeri de deur open en leidde hen door ..."
14-05-15
5.1
Een BBQDoor: JGdS
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue,
"Ja, ik heb het mijn man Rob vaak genoeg verteld, hij is een nogal dominant mannetje dat soms best wel eens zijn zin kan door zetten. Maar goed we zijn inmiddels bijna 24 jaar getrouwd dus ik weet inmiddels best wel wat ik, Kim, aan hem heb. Maar dit ..."
24-04-15
6.3
De StraatbarbecueDoor: Quasi
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue,
"Ernst werpt uit gewoonte een blik in de grote spiegel in de gang en loopt dan de deur uit. Trekt hem achter zich dicht en wandelt door de straat naar voren. Het is straatbarbecue vanavond, een tweejaarlijks terugkerend gebeuren en altijd de gelegenhe..."
18-03-14
8.4
Geile BBQ!Door: Charissa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Barbecue,
"Ik zal beginnen met mijzelf eerst even voor te stellen. Ik ben Charissa en ik ben 18 jaar oud. Ik heb lang bruin haar tot mijn kont en ben 1, 175 lang. Verder ben ik niet extreem dun, maar ben zeker niet dik, heb lekkere rondingen met een cupmaat van..."
01-08-12
7.6
BBQ Met VriendenDoor: Hagenees223
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue, Vrienden,
"Dit verhaal bevat naast bi sex ook lichte SM fragmenten. Er wordt stevig gebruik gemaakt van alle gaten, dus wie daar geen liefhebber van is kan nu niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb. Het weekend was weer aangebroken en bij het opstaan..."
06-10-11
7.8
Hete BBQDoor: Kimberly
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue,
"We waren weer met een hele groep samen. Ook Gert was er.. Gert is de jonge waar ik een tijd geleden een relatie mee had. Hij was mijn eerste grote liefde, maar vandaag was hij er, met zijn nieuwe grote liefde. Toegegeven, het deed me wel wat. Het mei..."
20-06-10
7.9