Klik hier voor meer...
Maarten
Maarten
Hallo, ik ben Maarten en heb een rijke fantasie op het gebied van sex. Als mensen mij mailen met de vraag of het allemaal echt gebeurd is dan zeg ik altijd dat het deels waar, deels gefantaseerd is. Hoeveel van elk laat ik in het midden. Het is toch veel leuker om het idee te hebben dat alles echt waar is.

Mijn verhalen gaan over groepssex, overspel, sex met jongeren, binnen de familie of plassex. Nooit over sex met minderjarigen en nooit over onvrijwillige sex. Spannend kan het wel zijn. De verhalen zijn lang met een trage, hopelijk realistische opbouw met veel details.

Ik hoor graag van mijn lezers en reageer dan ook altijd op reacties op Opwindend.net of via de mail. Ik check de mail niet dagelijks maar zeker wekelijks. Vooral verzoekjes en suggesties kan ik zeer waarderen.

Let op: ik ben niet de enige Maarten. Korte verhalen of verhalen over homofilie zijn niet van mij.
Hoogste Cijfer: Dochter Neemt Vriendin Mee - 4
Meest Gelezen: Burenbezoek Op De Naaktcamping
Aantal Verhalen: 137
Geplaatste Reacties: 20
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Rosie Krijgt Hulp Uit Onverwachte HoekDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Chantage, Pijpen, School,
"De familie Dupont zou in oktober verhuizen naar hun nieuwe huis in een buitenwijk van een grote stad. Ze hadden de sprong gewaagd een kluswoning te kopen en hadden hun huurwoning opgezegd. Steven was handig en had zijn vrouw beloofd dat ze de woning..."
11-06-24
9.4
De Jonge PizzabezorgerDoor: Maarten
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bezorger, Cuckold, Cuckolding, Gluren, Neuken, Pijpen,
"Bastiaan was maar wat blij met zijn baantje als pizzabezorger. Na een baantje als vakkenvuller vond hij het rond rijden op een brommertje of fatbike wel gaaf. En in plaats van de hele dag doosjes uit te pakken, kwam hij in aanraking met verschillende..."
30-05-24
9.7
Lilly - 4: SlotDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Scheren, Tiener, Vingeren,
" i In het vorige deel heb je kunnen lezen dat Andy jarig was. Zijn vader bekeek me ongeremd toen ik de slingers hielp ophangen. Tijdens de verjaardag viel het me op dat de familie het niet zo nauw neemt met elkaar betasten. Ik mocht blijven slapen en..."
13-03-24
9.6
Lilly - 3Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Pijpen, Scheren, Vingeren,
" i In deel n raakte ik bevriend met Andy en hielp zijn moeder me mezelf te ontdekken met een vibrator. In deel twee wordt de band met Andy z n moeder hechter en zie ik haar poesje. Ze scheert het zelfs in mijn bijzijn. Met Andy durf ik nog niet zov..."
12-03-24
9.6
Lilly - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Scheren, Vibrator, Voyeurisme,
" i In deel n heb je kunnen lezen hoe ik mijn streng gelovige opvoeding achter me liet en mijn eigen pad koos. Ik raakte bevriend met Andy en we hadden een echte liefdevolle band. Zijn moeder hielp me mezelf te ontdekken en seksueel te bevrijden. Mi..."
11-03-24
9.5
Lilly - 1Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Ontdekken, Tiener, Vibrator, Vingeren,
" i Hoi, mijn naam is Lilly en ik heb een bijzonder verhaal te vertellen. Een verhaal over de transformatie van streng gelovig opgevoed meisje naar wie ik nu ben. Maar laat ik bij het begin beginnen De Lilly reeks is het vervolg op de verh..."
10-03-24
9.5
Geile Moeder - 4: SlotDoor: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Moeder, Neuken, Vingeren, Zoon,
"Van het vingeren en aftrekken met moeder in deel n ging het over naar het neuken in deel twee. In deel drie werd er ook gepijpt en gebeft. En nog steeds gaat het verhaal verder. In deel n begon ik al met het benoemen van een groter worde..."
04-02-24
9.5
Geile Moeder - 3Door: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Moeder, Neuken, Vingeren, Zoon,
"In deel n heb ik mijn moeder gevingerd en zij mij afgetrokken. In deel twee gingen we een stap verder en hebben we twee keer geneukt. Het is nog niet over De dagen na die zondag verliepen normaal. Ik kreeg het idee dat mama som..."
03-02-24
9.6
Geile Moeder - 2Door: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Moeder, Neuken, Stiekem, Vingeren, Zoon,
"In deel 1 heb je kunnen lezen dat mijn moeder mij heeft afgetrokken terwijl ik haar vingerde. Maar zoals ik al begon, werd mijn probleem steeds groter. De volgende ochtend had ik moeite mijn vader onder ogen te komen. Uiteraard wist hij van niets en ..."
02-02-24
9.4
Geile Moeder - 1Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Moeder, Sperma, Vingeren, Zoon,
"Hoi, mijn naam is Andy en ik heb een probleem. Een probleem dat steeds groter wordt. Maar voor ik daarover uitweid, zal ik vertellen hoe het begon. Als enig kind kreeg ik altijd veel aandacht van mijn moeder. Ze was dol op me en d..."
01-02-24
9.5
Hoe Ik Met Kerst Bij Een Vreemd Stel Terecht KwamDoor: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Neuken, Pijpen, Trio,
"Bam Ik sloeg de deur met een klap achter me dicht. Ze kregen allemaal maar de tering, ik was het zat. De kerstverlichting in de voortuin knipperde op een epileptisch niveau dus met een ferme schop trapte ik het tijdelijke stroompaaltje een paar mete..."
30-12-23
9.5
Lisa - 9: Opa Op BezoekDoor: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12-23
9.4
Lisa - 8: Lotte Komt Weer LangsDoor: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Pijpen, Sperma, Vader, Vingeren,
"Het was vrijdagavond en Lotte kon elk moment komen. Ik merkte dat ik er naar uitkeek. Is Lotte er al vroeg ik aan mama die in de keuken stond en uitzicht had voor de deur. Nee schat ze appte net dat ze wat later is . H wat jammer. Ik richtte m..."
21-11-23
9.3
Lisa - 7: VerjaardagDoor: Maarten
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Facial, Neuken, Nicht, Oom, Pijpen, Sperma, Vader,
"Met verjaardagen is het altijd een beetje behelpen. De hele kamer kijkt toe hoe ik binnen kom. Altijd volop aandacht, daar moet je wel tegen kunnen. Ik heb wel eens voorgesteld om niet mee te gaan. Een oom en tante van me wonen zo smal dat over de dr..."
29-10-23
9.3
Lisa - 6: Nachtelijk BezoekDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Porno, Vader,
"Als ik ergens naar uitkijk dan is het wel de kermis. Iedereen is vrolijk en de attracties zijn leuk om naar te kijken. En, misschien wel net zo belangrijk voor me, er wordt niet zo op mij gelet. Natuurlijk moet ik oppassen dat ik niet onder voet word..."
21-10-23
9.4
Lisa - 5: Ik Krijg Hem Niet Zacht…Door: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vader, Voyeurisme, Zus,
"Het was dinsdagmiddag. Tijd om te gaan sporten. s Morgens was ik naar mijn opleiding weest maar voor het eten ging ik altijd nog even trainen. Ik verheugde me er altijd op want er zijn altijd wel een paar leuke jongens aan het trainen. En aangezien ..."
17-10-23
9.4
Lisa - 4: Naaktfoto’sDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dildo, Dochter, Facial, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Sperma, Vader, Vibrator, Vingeren, Zus,
"De volgende ochtend was papa vroeg weg naar zijn werk en ik maakte me klaar voor vertrek. Mama wenste me goedemorgen en vroeg of ik goed geslapen had. Ik zei als een roos en ik zag dat ze ergens mee zat. Logisch want we waren die avond ervoor behoorl..."
07-10-23
9.6
Lisa - 3: Kiekje Hier, Kiekje DaarDoor: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Sperma, Vingeren, Voyeurisme,
"Mijn moeder zat een tijdje terug in de knoop met zichzelf. Typisch gevalletje midlife crisis, menopauze of zoiets. Dus had ze van de dokter te horen gekregen dat ze eens wat anders moest proberen. Niet een andere man of zo, maar een hobby of activite..."
29-09-23
9.4
Lisa - 2: Een Dagje WegDoor: Maarten
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Douche, Likken, Sperma, Vader, Vingeren,
"Het weekend kwam dichterbij en ik was nu wel nieuwsgierig wat papa gevonden had. Hij wilde er niets over loslaten maar ik kreeg het idee dat het wel bijzonder was. Het werd zaterdag en ik was al vroeg op. Ik was al aangekleed toen mama op mijn deur k..."
26-09-23
9.5
Lisa - 1: IntroDoor: Maarten
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Kaal, Rolstoel, Vader, Vingeren, Zussen,
" i Dit verhaal is op verzoek van Lisa geschreven. Zij heeft contact met me gezocht waarna we informatie hebben uitgewisseld. Over wie ze is, wat ze doet en wat ze graag in het verhaal wil lezen. Een aantal details klopt precies en de rest heb ik erbi..."
16-09-23
9.0
Amber Verdient Haar KledinggeldDoor: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vader,
"Al van kleins af aan ben ik gek op mooie spullen. Barbie s met mooie kleren, een roze fiets met een zilveren fietsbel en natuurlijk een lunchbox van Frozen. Nu zit ik op het VMBO en heb het prima naar mijn zin. Ik experimenteer met kleding en sierade..."
07-08-23
9.2
Evelien En Haar ZoonDoor: Maarten
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Neuken, Spuiten, Verlangen, Zoon,
"Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Evelien, moeder van tienerzoon Arjen en sinds drie jaar gescheiden van Ren . Na de scheiding heeft Ren ons in de steek gelaten en daar ben ik zelf niet verdrietig om maar ik merk dat Arjen af en toe zi..."
30-04-23
9.4
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 14: Laatst...Door: Maarten
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie, Zus,
"Na het kamperen hadden we nog n week voor we weer naar school moesten. Nog n week waarbij mama overdag naar d r werk was en wij ongestoord thuis waren. Nou, dat hebben we benut. En hoe. Op zaterdag kwamen we thuis van de camping en zonda..."
17-04-23
9.5
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 13: Varen ...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Dochter, Moeder, Neuken, Opa, Pijpen,
"Op een woensdagavond ging de telefoon. Het was opa die vroeg of we dat weekend zin hadden om te varen. Hij had een boot te leen van een vriend en het leek hem een leuk idee om ons mee te nemen. Wij vonden het fantastisch en ook mama keek uit naar het..."
16-04-23
9.4
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 12: Spelen...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lesbienne, Moeder, Pijpen, Vingeren, Zoon,
"Die avond was Pascal de deur uit naar vrienden. Ik zat met mama televisie te kijken. Op een gegeven moment vroeg ze hoe onze dag was geweest. Ik zei haar dat we het prima met elkaar konden vinden en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. ..."
14-04-23
9.4
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 11: Pascal...Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Dochter, Moeder, Nudisme, Pijpen, Vingeren,
"Ok, de geest was uit de fles. Mama had opa z n piemel vroeg ook aangeraakt en wie weet wat meer. Mama liet me Pascal aftrekken en het zaad spuit alle kanten op. Hoeveel ranziger kan het nog worden, zou je denken Het naaktlopen beviel Pascal..."
13-04-23
9.3
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 10: Naakt ...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Dochter, Exhibitionisme, Moeder, Nudisme, Verleiden, Vingeren,
" Ik ben eigenlijk wel blij dat ik zo mag zitten zei Pascal. Ik heb ten slotte vaak een harde piemel die in mijn broek gekneld zit. Nu heeft hij alle ruimte. Hij zat in een hoek van de bank met een knie opgetrokken. Zijn paal stond recht omhoog en ..."
13-04-23
9.5
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 9: Scheren...Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Dochter, Moeder, Nudisme, Scheren, Zoon,
"Op een zaterdagmiddag zaten we in de tuin. Het was prachtig weer en mama en ik waren topless. Tot grote tevredenheid van Pascal uiteraard. Hij liep met een tent in zijn broek en was niet te beroerd om het te laten zien. Weet je, eigenlijk z..."
11-04-23
9.3
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 8: Afspraa...Door: Maarten
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, Moeder, Pijpen, Zus,
"Een paar dagen later trof ik mama alleen. Pascal was naar een vriend toe. We zaten in de woonkamer en dronken thee. Het ging over de zomer, het idee om met de bus naar het strand te gaan en over het volgende schooljaar. Ze vroeg me ook hoe het met vr..."
11-04-23
9.4
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 7: Mama Is...Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Moeder, Tepel, Tepels, Zoon,
"Het was een zaterdagavond. We keken met z n drie n televisie. Pascal lag tegenwoordig standaard tegen mama d r borsten. Ze had een arm om hem heen geslagen en hij lag comfortabel tegen haar zachte boezem. Hij had dan steevast een harde pik die zichtb..."
10-04-23
9.1
Geile PaashaasDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Neuken, Stiekem,
"Vraag me niet waarom ik het deed maar het begon als een grap. Zoals zo vaak met een gek verhaal begint het met een grap. Het was de dagen voor Pasen en door het schijtweer was iedereen chagrijnig. Oftewel het was een goede kans om met een ludieke act..."
08-04-23
8.5
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 6: Eva Mag...Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Gluren, Moeder, Sperma, Vingeren, Zoon,
"Een week of twee later was het prachtig weer. Mama lag in de tuin op een ligbed te genieten in de zon. Pascal en ik lagen op een handdoek in het gras. Het zonnetje begon aardig te branden en we smeerden ons goed in. Mama zorgde ervoor dat onze ruggen..."
08-04-23
9.5
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 5: Inniger...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Eerste Keer, Moeder, Vibrator, Vingeren,
"Het was een doordeweekse dag. Mama was al naar haar werk en ik was alleen met Pascal. Ik kwam mijn slaapkamer uit en hoorde Pascal mijn naam roepen. Nieuwsgierig deed ik zijn deur open en keek naar binnen. Hij lag in bed onder zijn deken. W..."
07-04-23
9.3
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 4: Pascal ...Door: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Dochter, Gluren, Moeder, Vibrator, Zoon,
"Een paar dagen later liep mijn moeder door het huis in een dun jurkje. Ik kon zien dat ze haar beha uit had gelaten omdat haar grote borsten zachtjes in het jurkje deinden. Ik grinnikte en besefte dat Pascal het niet zou ontgaan zodra hij thuis zou k..."
06-04-23
9.4
Britt Heeft PechDoor: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Het is zaterdagavond en ik scheur ge rriteerd weg met mijn auto. Waarom moest Marco nou precies vandaag met z n ex afspreken om spullen op te halen. Ik had toch duidelijk gezegd dat we een feestje hadden Hij zou toch meegaan naar Inge ook al had hij..."
05-04-23
9.1
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 3: Beter C...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Eerste Keer, Gluren, Moeder, Vingeren,
"Het werd me duidelijk dat we het wederom niet zo breed hadden. Geld voor nieuwe spullen was er niet of hooguit voor het hoogst noodzakelijke. Schoenen werden opgedragen en broeken zaten krapper. Niet omdat we dikker werden maar omdat Pascal en ik nog..."
03-04-23
9.2
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 2: We Kome...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Gluren, Moeder, Vingeren,
"Op een zaterdagochtend kwam ik in mijn nachthemd de trap af. Ik had zoals gewoonlijk geen slipje aan. Het idee zo betrapt te kunnen worden, wond me eigenlijk wel op. Bovendien was het niet overduidelijk. Mama zat op de bank in haar kamerjas. We dronk..."
02-04-23
9.1
Hoe Eva Opgroeit Met Broer En Moeder - 1: Gluren ...Door: Maarten
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Gluren, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren,
" i Hoi, mijn naam is Eva en ik ben nu 22. Ik heb fantastische verhalen gelezen op deze site en heb na goed te hebben nagedacht, besloten mijn verhaal te plaatsen. De namen heb ik gewijzigd want ik wil niet dat bekenden ons herkennen en ons ermee conf..."
30-03-23
9.0
Balletje Trappen Met GevolgenDoor: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Gluren, Milf, Neuken,
"Het was vrijdagmiddag en het weekendgevoel zat er goed in. Ik ging naar buiten met mijn voetbal en liep naar het pleintje. Meestal vond ik daar wel wat vrienden om een balletje mee te trappen. Maar deze keer niet. Ik baalde als een stekker want ik ha..."
24-01-23
9.5
Fotoshoot Met AagjeDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Fotoshoot, Jong En Oud, Vingeren,
"Het was een prachtige dag in juli. Het zonnetje stond hoog aan de hemel en de terrassen waren vol met dorstige stelletjes. We hebben het over een tijd ruim voor internet groot en alomvattend werd. De tijd dat smartphones nog niet bestonden en slechts..."
17-01-23
8.7
MediamarktDoor: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Sperma,
"Hi, ik ben Ilse. Nadat ik een aantal verhalen had gelezen hier, vond ik het wel leuk om mijn verhaal hier ook achter te laten. Wel anoniem hoor want ik ben als de dood dat iemand erachter komt wie ik ben. Ik heb Maarten gevraagd mijn verhaal te schri..."
11-10-22
8.7
Kijken - 17Door: Maarten
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Standje 69, Trio,
"In het vorige deel hebben jullie kunnen lezen dat Elly en ik plassex hadden in de badkamer wat ik later aan Fiona bekende. Fiona gaf hierop toe ook met Elly plassex te hebben gehad. Ze noemde Kimberly niet we hebben nog volop geheimen voor elkaar. H..."
01-01-22
8.5
Kijken - 16Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen, Plas, Plassen,
"In deel 15 heb ik geprobeerd een stap in de goede richting te doen door de camera s uit mijn huis te bannen en de beelden bij Rudy en Elly niet meer te bekijken. Maar uit nieuwsgierigheid opende ik de sexsite waar Rudy zijn filmpjes post. Daar zag ik..."
27-12-21
8.5
Kijken - 15Door: Maarten
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Gluren, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Trio, Vastgebonden, Vreemdgaan,
" i In deel 14 konden jullie lezen hoe Fiona met Kimberly en Elly onder de douche hebben geglibberd en zelfs over elkaar heen geplast. Fiona was nieuwsgierig doch niet overtuigd enthousiast hierover. We zijn ook weer met z n vieren bij elkaar gek..."
17-12-21
8.2
Kijken - 14Door: Maarten
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Gluren, Lesbienne, Partnerruil, Pijpen, Plas, Plassen,
"Na de belevenissen van het vorige deel stelt Fiona zelf voor om verder te gaan met Elly en Rudy. We hebben heerlijke sex bij de gedachte. Fiona gaat met Elly en een voor ons vreemd vrouw Kimberly winkelen en hebben daarna sex bij Elly thuis. Ik zie a..."
12-12-21
8.3
Kijken - 13Door: Maarten
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Kwartet, Lesbienne, Partnerruil, Pijpen, Voyeurisme,
"In het vorige deel lazen jullie dat Fiona sex had met Elly en Rudy in onze slaapkamer. Ik was erbij en kon alles van dichtbij meemaken. Op het laatst haalde Elly Fiona over om met een vriendin te winkelen en daarna bij hen thuis nog wat te doen. Als ..."
29-11-21
9.1
Kijken - 12Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blinddoek, Gluren, Lesbienne, Pijpen, Trio, Verleiden, Voyeurisme,
" i In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe ik bij Elly en Rudy thuis opnamen maakte van een swingersavond met vrienden. Ik deed onverwacht mee en kreeg de volle lading. i De volgende dag belde Rudy me. Heb je toevallig op d..."
20-11-21
9.4
Kijken - 11Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Gluren, Sperma, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Wat een heerlijke verjaardag had ik in vorig deel. Na een familiedag kwamen Elly en Rudy nog even langs en ontving ik de naaktfoto van Fiona. Daarna mocht ik als verjaardagscadeau slagroom van de tepels van de dames aflikken en als klap op de vuurpij..."
09-11-21
8.9
Kijken - 10Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Verleiden,
"Rudy had camera s ge nstalleerd en zou mij wel even laten zien hoe hij en Elly voor de camera s sex hadden. Het liep allemaal anders toen Fiona aanbelde voor een naaktfoto. Het eindigde in een trio met Rudy en Elly terwijl ik toekeek via de camera s...."
06-11-21
9.1
Kijken - 9Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gluren, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Trio, Verleiden, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"In vorig deel heb je kunnen lezen dat Fiona toegaf nog wel eens Rudy z n pik vast te willen houden. En bij een rondje fietsen met Rudy, heb ik hem uiteindelijk afgetrokken in de bosjes terwijl we foto s van Fiona en mij in actie keken. Maar dat was n..."
30-10-21
9.4
Kijken - 8Door: Maarten
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gay, Gluren, Vingeren, Voyeurisme,
"Tijdens onze laatste neukpartij had Fiona in half beschonken toestand toegegeven dat ze Rudy wel zag zitten. En dat ze inzag dat Elly het ook wel met mij wilde doen. Ik was benieuwd hoe ze erover dacht toen ik de volgende ochtend wakker werd. ..."
28-10-21
9.0
Kijken - 7Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gluren, Uitdagen, Voyeurisme,
"Wat een geile ervaring was dat in vorig deel. Fiona zonder slipje de deur uit om met Elly te winkelen. En dan een sessie in de woonkamer waar we dicht bij elkaar kwamen met schaarse kleding. Om vervolgens na het vertrek van Elly en Rudy heerlijk geil..."
23-10-21
9.1
Kijken - 6Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Gluren, Lingerie, Openbaar, Uitdagen, Voyeurisme,
"In het vorige deel gingen we met Elly en Rudy naar de sauna. Naast wat harde piemels en gefriemel, bleef het tamelijk netjes. Maar na afloop bij hen thuis verliep het anders na wat drankjes. En natuurlijk de drugs die Rudy goed doserend in onze glaze..."
18-10-21
9.4
Kijken - 5Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Pijpen, Stiekem, Voyeurisme,
"In het vorige deel kon je lezen dat we met Elly, Rudy en de kinderen naar het naakstrand zijn geweest. Elly daagde ons uit en Rudy heeft een snelle wip gemaakt toen Fiona even naar het toilet was met de kinderen. Daarna vroeg Rudy me stiekem fot..."
12-10-21
9.3
Kijken - 4Door: Maarten
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Gay, Gluren, Pijpen, Trio, Verleiden, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"In vorig deel waren we uitgenodigd bij Linda en Ron thuis. Elly en Rudy waren er ook en ook nog een aantal andere bekenden. Bij een rondleiding in het huis laat Linda Elly en mij alleen en komt het zover dat ik Elly tegen me aandruk en zij haar kutvo..."
30-09-21
9.4
Kijken - 3Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Standje 69, Stiekem, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"In het vorige deel kwamen Elly en Rudy bij ons op bezoek, samen met nog een aantal ouders van school. Nadat ik met hen ons huis liet zien en zag hoe Elly Rudy pijpte op ons bed en daarna ook nog neukte op de logeerkamer, had ik het geluk dat Fiona mi..."
27-09-21
9.5
Kijken - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Pijpen, Stiekem, Voyeurisme,
"In deel n heb je kunnen lezen hoe ik me heerlijk kon aftrekken terwijl ouders die ik ken van school van mijn zoon zich opwonden in mijn aanwezigheid. Het was gek Elly weer op het schoolplein te treffen na wat we hadden meegemaakt. Ik ontw..."
25-09-21
9.2
Kijken - 1Door: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gluren, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
"Als je kinderen naar de basisschool gaan, tref je uiteraard ook andere ouders. En als jonge vader keek ik maar wat graag naar de jonge moeders. Op mijn papadag bleef ik wel eens staan kletsen met een vader of moeder en zo leerde ik ze kennen. Zo za..."
24-09-21
9.0
CoronasexDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Corona, Lockdown, Quarantaine, Zonder Slipje,
"Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Lotte, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Lars in een buitenwijk van een grote stad. Sinds het begin van de coronatijd werken we thuis en dat bevalt prima. Laat ik het zo stellen, het thuis werken..."
24-06-21
8.8
Eurovisie Songfestival 2021Door: Maarten
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Neuken, Pijpen,
" Ik snap niet wat je eraan vindt zegt mijn vrouw Fiona. Ze heeft niks met het Eurovisie Songfestival. Alleen maar homo s en travestieten, vindt ze. Maar ik ben er gek op, geniet van de muziek en alle commotie eromheen. En al jaren zit ik met een kla..."
03-06-21
9.0
ZeiknatDoor: Maarten
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
" Het zou fijn zijn als je meteen kan komen zegt Ans door de telefoon. Uiteraard, dat zeggen ze altijd. Ik zucht. Waarom ben ik toch professioneel klusser geworden Ik vond het altijd leuk om problemen op te lossen en was al jong begonnen met klusse..."
12-02-21
9.2
Logeren Bij Oom En Tante - 2: EindeDoor: Maarten
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Neuken, Pijpen, Tiener,
"In deel 1 heb je kunnen lezen dat Olaf, een wat verlegen maar behulpzame tiener, een aantal dagen bij zijn tante Babette en oom Chris doorbrengt. Chris geilt Babette op maar geeft haar niet de sex waar ze naar verlangt. Als hij dan ook nog een paar d..."
31-01-21
9.2
Sinterklaaslootjes Met GevolgenDoor: Maarten
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Gay, Milf, Pijpen, Plas, Plassen,
"Het is vreemd gelopen met ons. Nora en ik, 22 en 26 jaar oud zonder kinderen, lopen ieder jaar tegen de gezelligheid van Sinterklaas aan. Onze vrienden hebben het druk met hun familie en onze eigen familie heeft geen kleine kinderen meer en doen daar..."
30-11-20
9.4
Thuiswerken In CoronatijdDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het is november 2020 en iedereen wordt gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Dus werk ik al maanden thuis achter de computer. Dag in dag uit wens ik mijn vrouw een fijne dag zij werkt in de zorg en heeft haar handen dus vol in deze tijd. s Avo..."
17-11-20
9.2
Echt Vrije Sex - 6Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Gay, Gluren, Pijpen,
"Nadat Maan sex had met haar vader verlangde ze naar meer. Haar tienerhormonen zorgden voor een bijna constante behoefte aan sex. Ze vingerde zichzelf al vaak tot ze kreunen klaarkwam maar nu ze een keer geneukt had, was de honger naar meer onstilbaar..."
31-08-20
8.8
Echt Vrije Sex - 5Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Gluren, Moeder, Neuken, Vader, Verleiden,
"Maan was een laatbloeier. Dennis was nieuwsgierig en assertief. Maan was meer op zichzelf en zwijgzaam. Geheimen waren veilig bij haar en wie haar niet kende, wist niets van haar. Maar Maan was scherpzinnig en zag, en niet te vergeten, voelde genoeg...."
28-08-20
9.5
Echt Vrije Sex - 4Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Hoewel Maan en Dennis veel seksuele vrijheid thuis meemaakten, waren ze natuurlijk niet overal vertrouwd mee. Ze waren net als iedere andere tiener nieuwsgierig en vol verwondering over de wereld waarin ze leefden en hun thuissituatie in het bijzonde..."
28-08-20
9.3
Echt Vrije Sex - 3Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Groepsex, Neuken, Pijpen, Swingers,
"Zoals eerder gezegd kwamen de hippie vrienden ook geregeld bij elkaar. Dan luisterden ze naar Jimi Hendrikx en rookten wiet. Als de sfeer goed is werd er veel geknuffeld en geflikflooid en in uitzonderlijke gevallen geneukt. Zowel Eva als Bob hielden..."
27-08-20
8.7
Echt Vrije Sex - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Tante,
"Maan en Dennis waren zich van alle feesten niet bewust. Ze logeerden geregeld bij opa en oma en merkten niets van alle sex die hun ouders hadden met anderen. Naarmate ze ouder werden, kregen ze te horen dat het bloot lopen dat ze thuis gewend waren, ..."
26-08-20
9.1
Echt Vrije Sex - 1Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Trio,
"In de jaren zestig van vorige eeuw had je de hippie beweging. Ze protesteerden tegen de kapitalistische en materialistische maatschappij. De liefde stond centraal en de leefwijze was gericht op vrijheid, spontaniteit en plezier. De vrijheid omvatte o..."
26-08-20
9.1
StaatsloterijDoor: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen,
" Hi Saskia groet ik de vrouw achter de balie van de sigarenwinkel. Ik kom er al jaren en we kennen elkaar al evenlang. Zoals wel vaker, kom ik mijn prijs van de Staatsloterij incasseren. Na lange tijd bijna niets gewonnen te hebben, heb ik nu opeens..."
02-07-20
9.0
Boemelen Met De Buren - 4: Gluren Naar De Buren M...Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Camera, Gluren, Pijpen, Stiekem,
"In Het bos in met de buurvouw heb ik stiekem sex heb met de roodharige buurvrouw Carrie. In Barbecu n bij de buren neuk ik buurvrouw Carrie in ons schuurtje terwijl we via de babyfoon luisteren naar haar man Enzo die sex heeft met mijn vrouw Esth..."
05-06-20
9.2
Boemelen Met De Buren - 3: Uitleg Over Het Naakts...Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buren, Chantage, Naaktstrand, Pijpen, Trio,
"In Het bos in met de buurvouw heb ik stiekem sex heb met de roodharige buurvrouw Carrie. Na een naakte plons in het water hebben we sex en gaan dan weer terug naar onze huizen. Enzo, de man van Carrie, heeft mijn vrouw Esther geholpen en stond op h..."
04-06-20
8.8
Boemelen Met De Buren - 2: Barbecueën Bij De Bur...Door: Maarten
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Beffen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Pijpen,
"Dit verhaal is een vervolg op het verhaal Het bos in met de buurvouw waar ik stiekem sex heb met de roodharige buurvrouw Carrie. Na een naakte plons in het water hebben we sex en gaan dan weer terug naar onze huizen. Enzo, de man van Carrie, heeft ..."
02-06-20
9.3
Boemelen Met De Buren - 1: Het Bos In Met De Buur...Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Buren, Buurvrouw, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Sinds het uitbreken van Corona proberen we, mijn vrouw Esther en ik, in beweging te blijven door s avonds te wandelen en te fietsen. Het is een prettig ritueel en we hebben zelfs goede gesprekken waar we anders dankzij Netflix en Disney niet echt a..."
29-05-20
8.9
Dochter Neemt Vriendin Mee - 4Door: Maarten
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Buurvrouw, Dochter, Groepsex, Pijpen, Stiekem, Trio, Vader,
"In deel 1 ben ik door Katja, een vriendin van mijn dochter Evelien, voor geld afgetrokken en gepijpt. In deel 2 ging Evelien bij Katja logeren. Na wat gemanipuleer van Katja belandden ze in bed bij haar ouders en trekt Evelien Sjors, de vader van Kat..."
19-03-20
9.7
Door Corona In Quarantaine - 2Door: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Dit verhaal is een vervolg op Door Corona in Quarantaine maar staat verder op zich. Het is nu al de derde supermarkt en nog steeds geen toiletpapier te vinden. Godverdomme, denkt Maarten. Wat een gezeik. Eerder lachte hij om al die paniek..."
18-03-20
9.3
Door Corona In Quarantaine - 1Door: Maarten
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het is nu drie dagen geleden dat Maarten nietsvermoedend het cursuslokaal instapte. Ze hadden het bij binnenkomst meteen over de uitbraak van het Coronavirus en de eerste besmettingen in Nederland. Dat verschillende mensen zaten te hoesten en te kuch..."
12-03-20
8.8
Logeren Bij Oom En Tante - 1Door: Maarten
Reacties: 23
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neef, Neuken, Oom, Pijpen, Tante, Trio, Vrouwvriendelijk,
"Nog twee weken en dan is het eindelijk vakantie Het is nu al twee weken onaangenaam warm in de school en Olaf kan niet wachten tot hij urenlang kan zwemmen. De helft van de vakantie gaat hij met zijn ouders naar Itali en de andere helft gaat hij lo..."
28-02-20
9.2
Dochter Neemt Vriendin Mee - 3Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Dochter, Nudisme, Vader, Vingeren,
"In deel 1 ben ik door Katja, een vriendin van mijn dochter Evelien, voor geld afgetrokken en gepijpt. In deel 2 ging Evelien bij Katja logeren en ontving ik tegen betaling foto s, filmpjes en audio opnamen van de logeerpartij. Die begon gezellig op d..."
24-12-19
9.4
Dochter Neemt Vriendin Mee - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Logeren, Pijpen, Vingeren,
"In deel 1 heb je kunnen lezen hoe Katja, een vriendin van mijn dochter Evelien, mij voor geld heeft afgetrokken en gepijpt. Het was een bijzonder geile ervaring en kwam totaal onverwachts. Je begrijpt dat ik daar nog dagen aan terug heb gedacht. Eers..."
10-12-19
9.2
Dochter Neemt Vriendin Mee - 1Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Dochter, Pijpen,
"Laat ik beginnen met te zeggen dat ik haar niet kende. Mijn dochter Evelien nam haar mee naar huis na een schoolfeest. Tegen half twaalf belde Evelien op met de vraag of Katja mocht blijven logeren. Haar ouders waren niet thuis en ze wilden graag nog..."
29-11-19
8.9
Even Koffie Doen?Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Even koffie doen vraagt Marco op het schoolplein. Als alleenstaande vrouw ben ik altijd huiverig voor dit soort aanbiedingen. Na de scheiding helemaal aan aandacht van mannen geen gebrek. Nou ja, ik mag niet klagen met mijn 40 jaar zie ik er nog..."
22-10-19
9.1
Ode Aan Jouw Mooie BillenDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Kontje, Pijpen, Voyeurisme,
"Het is godvergeten vroeg in de morgen. De herfst heeft nat ingezet en ik loop met een te dunne jas naar de bushalte. Het is donderdag en ik kijk uit naar een weekend met leuke activiteiten. Maar ondertussen regen ik wel nat en bij de halte is het ove..."
28-09-19
8.7
De RegelingDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Toen ik mijn huidige vrouw Fiona leerde kennen was alles perfect. We hadden plezier, voelden elkaar aan en hebben samen heerlijk genoten van de sex. Geen bijzondere standjes maar wel lekker lang genieten. Toen we gingen samenwonen leek het nog beter ..."
12-03-19
8.6
Eerste Keer Partnerruil Met VeertigersDoor: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Eerste Keer, Partnerruil, Pijpen,
"Mijn hart bonst in mijn keel. Waar zijn we aan begonnen Maarten heeft net zo lang gezeurd tot ik akkoord ben. Maar nu het zover is, durf ik niet meer. Maar terug kan ook niet meer. Ik check in gedachten mijn uiterlijk. Mijn lange blonde haren heb ik..."
18-08-18
9.5
Sheryl En Haar Twee Mannelijke LoversDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Trio, Vastgebonden,
"Daar sta je dan op je b 32e b in de kroeg op een zaterdagavond, loerend naar een date. Na een relatie van 12 jaar ben je niet meer op de hoogte van de laatste trends op het gebied van versieren en flirten. Dus stond ik daar onwennig om me heen kij..."
21-11-17
9.0
Roodkapje, Het Ware VerhaalDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Sprookje,
" i Iedereen kent wel het sprookje van Roodkapje. Dat het gebaseerd is op een verhaal vol sex weet bijna niemand. Ik presenteer jullie Roodkapje, het ware verhaal. i Er was eens een meisje dat heette Jillian maar voor de verduidelijking zal..."
25-09-17
7.8
Fotootjes Maken - 3Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"In deel 1 maakte ik foto s van mevrouw Veerman en belandde ik in haar bed. In deel 2 had ik sex met mevrouw Veerman en haar man. Eind deel 2 vertelde mevrouw Veerman me dat ze iets met me wilde bespreken. En daar gaat het verhaal verder. ..."
10-07-17
8.5
Fotootjes Maken - 2Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"In deel 1 heb je kunnen lezen dat mevrouw Veerman, de moeder van mijn vriend Jules, gevraagd heeft of ik foto s van haar wilde maken. Ze wil een fotoboek maken voor haar man. Het lukte me om een paar spannende foto s van haar te maken die ik achter h..."
06-07-17
8.4
Fotootjes Maken - 1Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Het was rond mijn zestiende verjaardag dat de moeder van Jules, een goede vriend van me, vroeg of ik een paar foto s van haar wilde maken. Jules weet dat ik fotografie leuk vind en al sinds mijn veertiende een spiegelreflex camera heb. Zo af en toe v..."
25-06-17
8.8
Het Begon Met Een GeintjeDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Kort
" Laten we naar boven gaan zei Charlotte, de vriendin van mijn broer Karel. We lijken als twee druppels water op elkaar, Karel en ik. We hadden vriendinnen bij de vleet en dit was een ontspoorde uitdaging. Of ik zijn vriendin zou kunnen foppen. Daar ..."
12-01-17
7.8
Geil OntwakenDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Oh wat hemels. Wakker worden met een stijve en een zachte mond over je paal. Terwijl ik me niet verroerde voelde ik hoe mijn lul traag in een warme mond verdween. Zachte slurpende geluiden stegen op onder het dekbed. Ik kon een kreun niet ontdekken w..."
12-01-17
7.4
Oude LiefdeDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Net nu Fiona een weekendje weg was met vriendinnen, belde mijn ex op. Toeval bestaat niet, toch Hoe het met me ging en of ze even langs kon komen. Ze was in de buurt. Hoe kon ik het weigeren We waren als vrienden uit elkaar gegaan maar ik was altij..."
11-01-17
7.4
Geen Geld Voor De GlazenwasserDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Glazenwasser,
"Trrring... daar gaat de voordeurbel. Kut Ik trek snel een badjas aan over mijn gevoelige borsten en hobbel de trap af. Daar staat onze glazenwasser met pretoogjes. Ja, duh Kom even binnen joh. Het is koud buiten en ik heb niet zoveel aan ..."
10-01-17
8.2
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 4Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"Een maand gaat voorbij als Emily weer voor de deur staat met mijn schoonzus Martha. Zodra de deur open gaat springt Emily ons in de armen en knuffelt ons uitgebreid. Nou Emily corrigeert haar moeder haar. Ik heb jullie z gem..."
05-01-17
9.0
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 3Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"De maand was omgevlogen en voor we het wisten stond Emily weer bij ons op de stoep. Op verzoek van Emily aten we macaroni en keken we na het eten wat tv. Ze voelde zich heerlijk op haar gemak en dronk gezellig een wijntje met ons mee. Nadat we ook no..."
16-09-16
8.8
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 2Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"Vier weken geleden namen we afscheid van Emily. In de tussentijd hebben we elkaar nog geplaagd door te doen alsof we Emily waren terwijl we de ander een plezier deden. Maar twee weken voor ze weer zou komen logeren werd er niet meer geneukt of gespee..."
02-09-16
9.1
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 1Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht,
"Voordat ik kan vertellen hoe mijn nichtje Emily wijzer is geworden, moet ik iets vertellen over haar achtergrond. Haar moeder Martha is de oudere zus van mijn vrouw Fiona. Martha en Fiona zijn licht gelovig opgevoed. Waar Fiona het wel best vond met ..."
14-08-16
8.4
Hoge Nood - 3: Stappen Met Een StaartjeDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"We hebben goed contact met Richard en Chrissy, onze vrienden. We zijn wel met hen op vakantie geweest en hebben altijd veel lol met elkaar. In de loop van de is de vriendschap hechter en de intimiteit groter. Zo zoenen dames en heren elkaar op de lip..."
21-06-16
8.6
Hoge Nood - 2: Van Het Een Komt Het AnderDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Op een ochtend moest ik nodig plassen. Met mijn slaperige hoofd loop ik naar het toilet in de badkamer, doe de bril omhoog en wil gaan plassen. Opeens voel ik Nicole achter me staan. Haar blote borsten drukken tegen mijn rug. Hoi schatje......"
16-05-16
8.9
Hoge Nood - 1: IntroDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Plas, Plassen,
"Het begon als een geintje. Ik zat lekker met mijn vriendin Nicole op de bank tv te kijken. Ik zat met mijn benen op tafel en zij zat tegen mij aan, languit op de bank. Mijn arm lag over haar heen en af en toe streelde ik haar borst. Ze lag lekker maa..."
14-05-16
7.8
Piemel ScherenDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Laatst was ik aan het werk samen met mijn collega s Ida en Sandra en toen kwam ineens het gesprek over het feit dat ik wel eens naar de kapper moest . Oh zei ik , Sandra is in haar vrije tijd toch ook kapster , kan die mij wel knippen en sc..."
05-02-16
7.0
Een Dagje Naar Het Strand Met Mijn Vrouw En Schoo...Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Schoonzus, Strand,
"Op een mooie dag in juli ging ik met mijn vrouw Eva en schoonzus Pauline een dag je naar het strand. Daar aangekomen bleken veel meer mensen dat idee gehad te hebben. Na een kwartiertje struinen om een plekje te vinden , wat niet erg wou vlotten , kw..."
05-02-16
7.0
Nieuwjaarsdag 2016Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
" i Dit is een vervolg op Oud en Nieuw 2015 2016 . Hierin heb je kunnen lezen hoe Fiona en ik onze vakantievrienden Joop en Sharon hebben opgezocht om Oud en Nieuw te vieren. Terwijl Fiona vroeg naar bed gaat, worden Joop en Sharon losbandig door het..."
15-01-16
8.4
Oud En Nieuw 2015 / 2016Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nieuwjaar, Oud En Nieuw, Oudjaar,
"Het is nog maar net 2016 of het eerste avontuur is alweer achter de rug. Een Oud en Nieuw om nooit te vergeten. Het was halverwege december dat Fiona en ik ons afvroegen wat we met Oud en Nieuw zouden gaan doen toen we uit onverwachte hoek w..."
12-01-16
8.2
Vriendin Verleidt Mijn OudersDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Serieus, dat zou je echt willen doen zei ik. Ja, als je daar op kickt dan wil ik het wel proberen. zei mijn vriendin Marleen. Je bent gek, maar daarom hou ik ook van je zei ik waarop ik Marleen overlaadde met kusjes. ..."
04-09-15
8.7
Stagebezoek Bij Mijn VriendinDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiair,
"Mijn vriendin zit voor een half jaar in het buitenland voor een stage. Dit verhaal is waargebeurd ik heb enkel de namen aangepast Het is een uur of 11 en je wordt langzaam wakker. Niet omdat je wekker gaat maar omdat je overal ku..."
26-08-15
7.1
Burenbezoek Op De NaaktcampingDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Naaktcamping, Vakantie,
"Toen ik een jaar of 23 was, had ik een vriendin Judith. Ze was drie jaar jonger dan ik en zo nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen als een jonge pup. Judith heb ik via een goede vriendin leren kennen. Ze is blond en heeft een mooi figuur. Dat wil zegge..."
06-08-15
9.3
Gluren Naar Mijn OudersDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gluren, Moeder, Zoon,
"Op tienjarige leeftijd werd ik me sexueel bewust. Op mijn twaalfde las ik een keer een verdwaald sexboekje dat ik met rode wangen meerdere keren uitlas. En toen werd ik zestien en gebeurde er iets onverwachts in mijn leven. Lees hieronder maar wat er..."
05-05-15
8.3
Als De Kat Van Huis IsDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Als ik geil ben dan kan ik altijd rekenen op een lekkere beurt van Maarten. Hij wil vaker sex dan ik en hij weet precies wat ik lekker vind. Hij is gek op mijn volle, ietwat hangende cup C en mijn vrouwelijke rondingen. Als ik klaag dat ik nodig moet..."
03-05-15
7.7
Pakketje Bij De BurenDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buren,
"Lang leve het internettijdperk. s Avonds klik je wat bestellingen bij elkaar en de volgende dag staat de postbode al voor de deur. Ben je niet thuis, dan ligt het bij de buren. En aangezien de meeste mensen werken, sta je geregeld bij de buren te vr..."
21-09-14
8.1
Zij Houdt Van Plassen - 4Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Dit is alweer deel 4 van de serie Zij houdt wel van plassen . In het eerste deel kon je lezen dat ik wel plassex wilde proberen maar mijn vrouw Fiona niet. En bij onze vrienden, Rob en Saar is het precies andersom. Saar en ik hebben elkaar toen gevo..."
30-04-14
8.2
Canadese PartyDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug,
"Ik heb ruim twee jaar een relatie gehad met een Canadese vrouw die ik heb ontmoet via internet. We bezochten elkaar regelmatig en de sex was geweldig. We experimenteerden met van alles tot plasseks toe. Normaal werden onze reizen uitvoerig g..."
04-02-14
7.9
Zij Houdt Van Plassen - 3Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"In deel 1 heb ik stiekem plassex met de vrouw van mijn beste vriend. In deel 2 heb je kunnen lezen dat we daar beiden erg mee zaten en dat we ons minder schuldig zouden voelen als onze echtgenoten op zijn minst handtastelijk zouden worden. We hadden ..."
14-11-13
8.0
Zij Houdt Van Plassen - 2Door: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"In deel 1 heb je kunnen lezen dat ik van mijn studievriend Rob te horen kreeg dat zijn vrouw Saar plassex met hem wilde en dat hij dit niets vond. Ik weet dat mijn vrouw Fiona er niets van wil weten. Toen Rob en Fiona met mooi weer langskwamen, hebbe..."
04-11-13
7.9
MaartenDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik wil jullie graag meenemen in een aantal mooie ervaringen die ik mee heb mogen maken, welke mijn hebben doen beseffen dat ik misschien geen doorsnee persoon ben. Terwijl ik deze herinneringen aan het ophalen ben, wordt ik weer meerdere malen erg op..."
15-10-13
7.5
Zij Houdt Van Plassen - 1Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Een tijdje terug ging ik stappen met een stel vrienden. Een aantal haakte al snel af zodat ik, zoals altijd, met Rob achterbleef in het caf . We hadden beiden al aardig wat op en daarom ging het praten wat makkelijker. Rob praatte honderduit over zij..."
16-09-13
8.0
SexchatrouletteDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Half een. Allang tijd om naar bed te gaan. Maar ik ben nog niet moe en mijn vrouw slaapt al. Ik heb net al wat sexclips gedownload en bekeken. Ondanks de honderden andere filmpjes die ik al heb. Het kan me niet bekoren. Het is tijd voor wat nieuws.Wa..."
04-09-13
7.5
Alleen In De TreinDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trein,
"Ik reis dagelijks met de trein naar mijn werk. Het is net niet te druk dat ik met de auto zou willen reizen en ik kan me lekker ontspannen met een goed boek. Deze week moet ik overwerken vanwege de afsluiting van de boekhouding. Aangezien er niet vee..."
03-05-13
8.0
Dikke Van De C1000Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Supermarkt, Surinaams, Volle Vrouwen,
"Ik doe al jarenlang boodschappen in de C 1000 en heb daar een Surinaamse meid Shirley leren kennen. Ze werkt als kassi re maar loopt ook regelmatig in de winkel rond. Ze is 26, heeft een redelijke lengte en valt op door haar flinke voorgevel en een e..."
10-09-12
7.4
Mijn Eerste Keer Met Een Man...: ...en Wel Met 2 ...Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Ik ben maarten een 32 jarige vrijgezelle hetero man uit Noord Holland. Ik fietste op een zonnige dag in juni door het natuurgebied de hoge Veluwe. Ik keek wat in het rond tijdens het fietsen en zag wat in de bossen wat me aandacht trok. Ik zag in man..."
15-02-12
7.9
Sinterklaasje Kom Maar...Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Na jaren zelf een Sinterklaas ingehuurd te hebben, vonden we dat we zelf ook wel voor Sinterklaas en Zwarte Piet konden spelen. Het is dankbaar werk, leuk om te doen en je maakt soms gekke dingen mee. Reden te meer om het jaren vol te houden. Zo ook ..."
22-08-10
8.2
Verjaardagsplannen MakenDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Op 9 december 2008 was het dan zover Onze vader werd 50 Al maanden van te voren waren mijn zus en ik druk bezig met de voorbereidingen voor dit grote feest. Even een korte beschrijving van mijn zus, om een indruk te krijgen 21 jaar, lang blond haa..."
18-11-09
7.7
Vroeger - 12Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Je hebt in deel 11 kunnen lezen hoe we met mijn oom en tante naar het naaktstrand zijn geweest. Ik ging er heen in de hoop wat mooi bloot te kunnen zien maar ik kwam met een hele andere ervaring thuis. Eerst lag ik in de duinen te gluren hoe mijn vad..."
06-07-09
8.4
SpelletjesDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Spelletje,
"Onlangs heb ik een bijzondere ervaring opgedaan. Het is eigenlijk te gek voor woorden en ik kan het zelf dan ook bijna niet geloven dat het gebeurd is. Maar geloof me, het is echt waar. Jarenlang heb ik gezworen dat ik mijn vrouw nooit ontrouw zou zi..."
20-06-09
7.7
Vroeger - 11Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"In het vorige deel ervoer ik een sensatie die ik nog niet eerder had mogen beleven. Ik voelde namelijk dat ik een bepaalde macht had over mijn moeder. In het pashokje was het allemaal heel spannend. Ik vingerde mijn moeder, zij gaf mij een tongzoen e..."
12-03-09
8.2
Vroeger - 10Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Wat een nacht had ik achter de rug. Mijn moeder die me tipte over sex met mijn vader. Ze droeg een latex pakje en verleidde mijn vader ermee. Ondertussen sprak ze mijn vader aan alsof hij haar zoon was. En terwijl ze zich door hem liet likken, keek z..."
05-03-09
8.2
Vroeger - 9Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"In deel 8 heb je kunnen lezen dat mijn moeder mij bereidwillig helpt om stoom af te blazen. Ik heb een fietsongeluk gehad en kan daarom beide handen amper gebruiken. Aangezien ik de periode beschrijf waarin ik veel masturbeerde, leverde dat nogal pro..."
17-12-08
8.3
Vroeger - 8Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Poeh, dat was me het dagje wel. Mijn nichtje twee keer geneukt terwijl ik mijn ouders partnerruil zag doen met mijn oom en tante. De beelden blijven voor altijd op mijn netvlies staan. Ik kan het nog makkelijk voor me halen en geniet er iedere keer w..."
24-11-08
8.2
Vroeger - 7Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Goed, het mag duidelijk zijn dat mijn moeder niet vies is van wat dirty talk. Op de terugweg van de verjaardag heeft ze mijn vader goed op zitten winden met haar fantasie over sex met haar zus en haar dochter. Terwijl ik op de achterbank van de auto ..."
14-11-08
8.3
Vroeger - 6Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Ok, je weet dus dat ik net van een verjaardag terug ben gekomen. Mijn nichtje heeft me afgetrokken en ik heb haar gevingerd. Helaas moesten we al naar huis want wie weet wat er nog meer zou kunnen gebeuren als ik langer was gebleven. Het was echter a..."
04-11-08
8.3
Vroeger - 5Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Het vorige deel eindigde met mijn ontlading in een onderbroekje van mijn moeder in de wasmand. Ik vroeg me daarbij af of mijn moeder nu wel een onderbroekje aanhad. Van die avond weet ik het niet ik had niet de gelegenheid om het te controleren. En ..."
02-11-08
8.2
Vroeger - 4Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"In het vorige deel heb je mijn moeder als masturberende vrouw leren kennen die zich heerlijk lag te verwennen in de tuin. En dat terwijl ik op enkele meters afstand stond mee te genieten achter de gordijnen in de huiskamer. Je zou zomaar denken dan m..."
21-10-08
8.3
Vroeger - 3Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"In het vorige deel heb je kunnen lezen dat ik de slaapkamer van mijn ouders verder heb onderzocht. De pikante kleding die ik daarbij aantrof was weer een aangename verrassing. Als mijn ouders te vroeg thuiskomen is er niets aan de hand maar als mijn ..."
16-10-08
8.3
Vroeger - 2Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe ik door de spullen van mijn ouders snuffelde en zo een sexboekje en een vibrator tegenkwam. Een aantal weken later waren mijn ouders weer een avondje weg. Aangezien het de vorige keer goed was gegaan vertrou..."
15-10-08
8.3
Vroeger - 1Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Voor dit verhaal moet ik een aantal jaren terug in de tijd. Ik was nog een jonge knul die naar school ging en s avonds bij zijn vader en moeder op de bank televisie keek. Nu was dat laatste niet echt nodig want ik had mijn eigen zwartwit televisie, ..."
14-10-08
8.3