Klik hier voor meer...
Door: Maarten
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 17976
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
De familie Dupont zou in oktober verhuizen naar hun nieuwe huis in een buitenwijk van een grote stad. Ze hadden de sprong gewaagd een kluswoning te kopen en hadden hun huurwoning opgezegd. Steven was handig en had zijn vrouw beloofd dat ze de woning in een jaar zouden kunnen omtoveren in een fantastische paleis.

Rosie had gemengde gevoelens. Ze zou haar beste vriendin niet zo vaak meer zien en zou op een nieuwe school moeten beginnen. Als grijze muis had ze zich een rustig plekje in de klas veroverd en vond het eng om opnieuw te moeten beginnen. En dat nog wel in het vierde jaar van de Havo. Maar de nieuwe woning lag prachtig aan de rand van een bos en haar moeder had beloofd dat ze paardrijlessen mocht nemen. Iets dat ze altijd al gewild had.Een week voor de scholen weer zouden starten, kwamen de leerkrachten bijeen om zich voor te bereiden. Armand, 36 jaar en aardrijkskundeleraar, begon zijn derde jaar op deze school. Hij had het prima naar zijn zin en kon het goed vinden met andere leraren. Niet dat hij veel contact zocht maar ze waren ten minste vriendelijk tegen hem en dat had hij ook wel eens anders ervaren.

Hij keek tevreden rond in zijn klas. Hij wilde wat nieuwe posters ophangen en had er helemaal zin in. Na een uurtje was hij in zijn nopjes. Hij was net klaar toen Hans, coördinator van de bovenbouw, hem kwam halen voor een groepssessie.

“Goeiemorgen allemaal. Ik wil graag wat met jullie doornemen…” begon hij. “Zoals jullie in het nieuws wel kunnen vernemen is het belangrijk dat we inclusiviteit een warm hart toedragen…” Armand voelde zijn enthousiasme voor het schoolseizoen wegzakken. Dat gezever over inclusiviteit iedere keer weer. Alsof ze niets anders te doen hadden. Waarom ging het niet over respect, pesten en het verbieden van mobieltjes in de klas?

Met een hoorbare zucht legde hij zich neer bij het onderwerp en keek sip voor zich uit. Als het maar niet weer zo’n zeurderig schooljaar ging worden. Het les geven was eigenlijk het enige dat hij had. Zijn ex had het een paar jaar eerder uitgemaakt en sindsdien was hij alleen. Niet dat hij het heel erg vond maar les geven was nu wel het enige waar hij energie van kreeg.Rosie had slecht geslapen. Ze had liggen denken aan haar eerste schooldag en hoe ze deze zo nonchalant mogelijk in moest gaan. Ze stond in haar pyjama voor de spiegel en dacht na over wat ze aan zou trekken. Ze trok het ding uit en had nu alleen nog haar slipje aan. Ze vond zichzelf veel te wit maar door het gebrek aan pigment werd ze gewoon niet bruin en moest ze zelfs de zon vermijden. Haar figuur was ze niet ontevreden over. Sinds twee jaar waren haar borsten veranderd in stevige bolletjes met roze tepels en ook haar heupen waren nu duidelijk zichtbaar. Alleen dat rode haar, verschrikkelijk! En waarom moesten haar ouders haar nou ook nog Rosie noemen? Rooie Roos noemden ze haar wel in haar oude buurt. Ze had er een hekel aan.

Ze koos voor een spijkerbroek, ruim zittende blouse en een staart. Ze keek in de spiegel en vond zichzelf er niet opvallend uitzien. Precies waar ze voor ging. Ze zuchtte en liep de trap af.

“Hè, waar blijf je nou?” vroeg haar moeder geïrriteerd. “Je weet toch dat we op tijd weg moeten?” zei ze. Ze snapte wel dat haar moeder ook nerveus was. Het was 10 minuten met de auto en ze wisten niet of er opstoppingen waren. Zolang ze nog niet in hun nieuwe woning zaten, moest Rosie het stuk naar school met de fiets (wat korter was), of zoals deze eerste dag met de auto.

“Mam, kan je me er op de hoek uitzetten? Ik wil echt niet op mijn eerste dag voor paal staan dat ik door mijn mammie wordt weggebracht…” piepte Rosie. Annemieke begreep het en zette Rosie een stuk van school af.

“Nou succes vandaag en vergeet je telefoon niet…” Een beetje overbodige opmerking tegen een tiener maar Annemieke wilde graag dat Rosie bereikbaar was of dat ze haar in ieder geval kon bellen als er iets aan de hand was.

“Nou doei!” zei Rosie en stapte uit.Haar eerste schooldag verliep beter dan ze had verwacht. Op een paar nieuwsgierige blikken na waren ze best aardig tegen haar. Ze was ook niet de enige nieuwe in de klas en dat scheelde wel. Er waren wel een paar meiden die duidelijk een groepje vormde maar ze had geen behoefte om met hen aan te pappen.

De dagen erna vielen ook wel mee. Ze had goed ingeschat dat ze niet met het groepje meiden wilde aanpappen want behalve dat ze uitdagend brutaal waren naar de leraren, hadden ze het ook gemunt op verschillende medescholieren. Rosie vond het helemaal niks maar gelukkig lieten ze haar met rust.Armand keek tevreden de klassen rond. Hier en daar zag hij een nieuw gezicht en was dan altijd wel nieuwsgierig wat voor tiener hij nu weer in zijn klas had. De orde handhaven lukte hem altijd wel alhoewel soms met moeite.

Toen Rosie d’r klas langskwam, viel ze hem niet echt op. Nou ja, na een aantal minuten zag hij wel dat ze nieuw was. Hij wist zeker dat hij haar nooit eerder had gezien. Zo’n opvallend rood grietje was hem zeker opgevallen. Leuke meid, wat terughoudend maar hij kon zo wel zien dat ze goed mee zou komen in de klas. Leuk, een goede aanvulling, concludeerde hij.De eerste dagen waren zo om en iedereen in de klas keek uit naar de klassenavond op vrijdag. Het was traditie om het schooljaar in de eerste week te beginnen met een gezellig avondje voor de leerlingen, zodat ze elkaar ook in een andere setting leerden kennen. Meestal was het uitstekend weer zodat ze het park in gingen. Zo ook deze keer.

De conciërge had het druk gehad met de voorbereidingen en werd gelukkig geholpen door enkele leraren na schooltijd. De vlaggetjes hingen in de bomen en een parcours aan spellen werd uitgezet. Rond 19 uur kwamen de brugklassers al opdagen terwijl de ouderejaars pas rond 20 uur aan kwamen fietsen en hun eigen plek claimden, weg van de jongere jaren.

Voor Rosie was het allemaal nieuw. Ze had vanwege het warme weer een rokje aangedaan en een t-shirt. Het was ten slotte warm en aangezien ze niet in de klas gevangen zat, koos ze voor een wat vrijer uiterlijk. Als iemand vervelend deed, kon ze gewoon weggaan. Ze zag verschillende jongens kijken en genoot van de aandacht. Haar oog viel op een jongen uit een hogere groep die haar brutaal aankeek. Zijn ogen gingen keurend over haar lichaam en ze was even van slag door zijn indringende blik.

“Hoi, je bent toch gekomen!” zei Cindy, een van haar klasgenootjes waar ze wel een beetje een klik mee had. Cindy was net als haar een beetje een einzelganger en vond het wel prettig in ieder geval met iemand te kunnen kletsen. Rosie vond het ook wel zo fijn.

Een kwartier later kondigde een leraar aan dat de spellen zouden beginnen. Het leverde een gejoel op van de fanatiekste leerlingen. Er kwam een teamindeling die meerdere jaargangen met elkaar mixten en zo gebeurde het dat Rosie met die ene jongen in hetzelfde team kwam.

“Eric…” zei de jongen, die zich aan Rosie voorstelde. Nu ze hem van dichtbij zag, was ze overdonderd door zijn uiterlijk. Hij was best wel knap, vond ze, met zijn blauwe ogen en vriendelijke lach. Ze voelde haar gezicht opwarmen en was bang dat ze bloosde. “Rosie…” zei ze. Hij vroeg haar of ze nieuw was en ze vertelde van de verhuizing en haar komst op school.

Tijdens de spelletjes dolde hij geregeld met haar en stiekem genoot ze van zijn aandacht. Bij het vierde spel moest hij met haar samenwerken waarbij ze op zijn rug zat en zij hem stevig vast hield. Hij had zijn handen achter zijn rug en hield haar billen vast. Ze wilde protesteren maar toen begon hij al te rennen. Ze vroeg zich af of ze niet voor schut stond. Maar de rit op zijn rug duurde maar 10 seconden dus had vast niemand het gezien, redeneerde ze. Toen ze om zich heen keek, zag ze niemand die haar uitlachte of zo.

De spelletjes waren voorbij en iedereen ging aan de frisdrank en chips. De gymleraar had een box meegenomen zodat er een lekker muziekje door het park tetterde.

Rosie hield Eric in de gaten die bij zijn vrienden stond. Hij keek af en toe wel haar kant op maar ze had niet het idee dat hij terug bij haar zou komen. Een aangezien Cindy al naar huis was, besloot ze ook maar te gaan. Ze liep naar haar fiets en wilde net wegfietsen toen Eric opeens voor haar stond.

“Hee, ga je nu al?” vroeg hij met een vriendelijke glimlach. Rosie zei dat ze het niet te laat wilde maken maar eerlijk gezegd vond ze het niet leuk alleen over te blijven. Eric boog naar haar toe en gaf haar een kus terwijl hij een hand op de hare legde.

“Ik vond het leuk met je te spelen, Rosie. Ik zie je nog wel eens op school…” zei hij met een knipoog en deed alweer een stap naar achteren. Ze voelde zich rood worden van opwinding. Die kus zette haar in vuur en vlam en ze wist niet wat ze moest zeggen.

“Nou doei!” zei ze dan maar en bedacht later hoe stom dat moest hebben geklonken.Het weekend ging voorbij en Rosie dacht geregeld aan Eric. Was ze nou in één klap verliefd op hem geworden? Ze wilde het van zich afzetten maar hoe meer ze haar best deed, des te meer ze hem weer voor zich zag. Ook maandag betrapte ze zichzelf erop dat ze keek of ze hem zag. Zonder succes overigens. Beteuterd zocht ze Cindy op en probeerde haar aandacht bij school te houden.

Het was pas de volgende dag dat ze Eric zag. De irritante meiden van haar klas zaten bij hem tijdens de lunch. Ze maakten grapjes en lachten met hem. Rosie was jaloers en verdrietig dat hij niet eens naar haar keek. Maar blijkbaar had ze zich vergist want tijdens de kleine pauze stond hij opeens achter haar.

“Als dat mijn rugzakje niet is…” zei hij grappend. Rosie kreeg er een kleur van.

“Oh hoi!” zei ze zuinig. Eric lachte vriendelijk. Hij vroeg haar hoe laat ze uit was en of ze ook naar Zuid moest, door het park. Dat was inderdaad zo dus zei Eric dat hij op haar zou wachten. Rosie d’r hart klopte sneller van opwinding. Ze deed zo nonchalant mogelijk en zei dat ze hem later wel zag dan.

Het duurde eeuwen voor de school uitging en sneller dan gewoon, haastte Rosie zich naar de fietsenstalling. Eric was er nog niet dus maakte ze vast haar slot los. Ze trok haar fiets uit het rek en daar was hij.

“Hee, je bent er al. Je was het toch niet vergeten hè?” Rosie lachte iets te veel naar haar zin maar dat was omdat ze nerveus was.

“Ik ben er ook pas net hoor…” zei ze. Eric pakte zijn fiets en samen fietsten ze van school weg. Ze spraken over leraren en reden door het park. Pas bij het fietstunneltje moest Eric de andere kant op. Ze stonden stil in de tunnel en vanuit het niets kuste Eric haar. Rosie voelde zich warm worden en verstijfde helemaal. Eric zoende haar op haar mond en had zijn armen om haar heen. Voorzichtig zoende Rosie hem terug en toen gleed zijn tong in haar mond. Het was haar eerste keer en ze voelde haar hart tekeer gaan. Eric streek over haar rug en sloot de zoen af met een kusje op haar lippen.

“Dat was fijn…” zei hij goedkeurend en gaf haar een knipoog. “Morgen weer?” zei hij lachend. Rosie wist niet wat ze moest zeggen en stond het gebeurde nog te verwerken. Ze had getongzoend! Eric draaide zijn fiets, zwaaide en zei haar gedag en toen was hij weg. Rosie stond nog even overrompeld in de tunnel en fietste toen door naar huis.De volgende dag fietsten de twee weer naar huis. Rosie was de hele dag opgelaten en ook deze keer zoende Eric haar in het tunneltje. Maar deze keer was hij brutaler en voelde hij met zijn hand over haar billen en drukte haar ook tegen zich aan waardoor ze haar borsten tegen zijn borst voelde drukken. Terwijl hij met zijn tong ervaren met haar tong duelleerde, voelde zijn hand haar billen. Rosie werd behoorlijk opgewonden en haar onderlichaam tintelde van Eric zijn intieme acties. Ze wist dat ze zich eigenlijk niet zo moest laten gaan maar ze genoot intens van wat hij deed.

Toen Eric de kus verbrak en zich van haar losmaakte, duizelde het Rosie een beetje. “Dat was intens, Rosie!” zei Eric enthousiast en gaf haar nog een kusje op haar lippen voor hij aanstalten maakte om weg te fietsen. “Zie je morgen weer!” zei hij en zwaaide naar haar. Rosie zwaaide beduusd terug.

Die avond lag Rosie in bed en dacht aan Eric. Haar kutje was nat van opwinding. Ze had niet alleen Eric zijn handen op haar billen gevoeld en haar borsten tegen zijn lichaam. Maar heel even had ze zo dicht tegen hem aangestaan dat ze zijn piemel tegen haar onderlichaam voelde drukken. Hij had absoluut een harde en ze had er sinds het contact aan moeten denken.

Rosie schoof haar kussen tussen haar benen en drukte zo de zachte bult tegen haar gevoelige poesje. Ze sloot haar ogen maar kon de slaap niet vatten. Ze dacht aan de tongzoen en voelde zachtjes over haar borsten. De opwinding in haar onderlichaam nam direct toe. Ze ging op haar rug liggen en schoof een hand naar haar onderlichaam. Met haar ogen dicht dacht ze terug aan Eric. Haar vingers friemelden met haar onderbroekje en trokken het in haar spleetje. Het was gevoelig. Al snel liet ze haar vingers over de stof gaan en voelde ze zich geiler worden. Ze wreef door de spleet in de stof en krabbelde met haar nagel ter hoogte van haar klitje. Ze zuchtte en schoof haar hand in haar onderbroekje.

PLING zei haar iPhone. Ze schrok zich werkelijk wild. Ze had het geluid niet uitgezet en was bang dat haar ouders binnen zouden komen om iets over haar telefoon te zeggen. Maar die waren niet in de buurt dus gebeurde er niets. Het was een appje van Eric. Hoe kwam die nou aan haar nummer? Ze keek en zag een foto van hem in zijn kamer.

“Wat doe je?” vroeg hij. Ze werd rood omdat ze op het punt stond zichzelf te vingeren.

“Ik lig in bed…” antwoordde ze.

Spannend…” schreef hij. Rosie voelde haar hart kloppen.

“Nee, ik sliep bijna” loog ze. Ze wilde het niet te gek maken.

“Oh, jammer…” zei Eric en had een emoji van een huilend gezichtje getoond. Rosie was nieuwsgierig.

“O” is alles wat ze schreef.

“Ja, ik dacht aan vanmiddag…” schreef hij en stuurde een foto van zichzelf in boxershort op zijn bed. Rosie beet op haar lip. Ze meende een bobbel in zijn broek te zien.

“Hihi” tikte Rosie.

“Foto?” schreef Eric. Rosie twijfelde en maakte toen een foto van zichzelf in pyjama. Je zag er niets geks op.

“Nice!” schreef hij terug. “Maar ik heb minder aan…” Rosie kreeg een kleur. Ze wilde hem verrassen en trok haar pyjama wat hoger. Je kon een stukje van haar onderbroek zien. Ze maakte een foto en verzond het.

“Nicer!” zei hij met een grijnzende emoji.

“Ik toon je meer als je mij ook meer toont…” zei Eric. Rosie vond het nu wel heel spannend worden. Haar telefoon ging over. Ze schrok en zag dat Eric haar met whatsapp belde. Ze nam op.

“Hey…” zei ze zacht. Eric gaf een knipoog en filmde zichzelf alsof hij met een vliegtuigje over zijn lichaam vloog. Rosie zag zijn boxershort voorbij komen en de bult die erin zat.

“Jouw beurt…” zei hij en wachtte af. Rosie haalde diep adem en volgde zijn voorbeeld, liet de telefoon over haar pyjama vliegen en toen over haar onderbroek en weer terug.

“Spannend!” zei Eric. “Maar durf je dit ook?” zei hij. De camera was op zijn gezicht gericht maar het beeld ging alle kanten op. Even later slingerde Eric zijn boxershort voor de camera en gooide hem met een boog weg van het bed. Rosie besefte dat hij nu naakt lag en hapte naar adem. Dit was wel héél spannend.

“Eric!” zei ze hard fluisterend. Hij grinnikte.

“Nou?” vroeg hij. Ze besloot dat hij niets kon zien en waagde het erop. Ze trok haar slipje uit en slingerde het voor de camera. Ze was nu behoorlijk opgewonden en voelde zich door Eric uitgedaagd. Ze liet het slipje wat langer in beeld dan hem en gooide het toen onder haar bureau. Als haar ouders binnenkwamen, zagen ze ten minste niet dat ze haar onderbroek uit had gedaan.

“Je hebt nog steeds meer aan dan ik…” zei hij grinnikend. Rosie bloosde maar wilde nu niet zomaar alles uit doen.

“Ik weet het niet…” zei ze terughoudend. Maar haar hart klopte opgewonden en haar borsten waren gevoelig.

“Ik weet het goed gemaakt” zei Eric. “Let op…” zei hij en daar ging het beeld over zijn lichaam. Hij had zijn piemel onder zijn hand verborgen terwijl het voor Rosie duidelijk was dat hij naakt op bed lag. Haar hart klopte stevig.

“Wel?” vroeg Eric met een grijns.

“Wacht…” zei Rosie en legde de telefoon op de dekens en trok haar pyjama over haar hoofd uit. Ze was nu ook naakt en voelde zich kwetsbaar bloot maar ook enorm opgewonden. Ze pakte haar telefoon maar zorgde ervoor dat er niets te zien was.

“Let op…” zei ze uitdagend en filmde over de bovenkant van haar borsten om vervolgens via haar buik terug te gaan naar haar gezicht. Eric zou alleen maar de bovenkant van haar borsten kunnen zien. Ze vond het superspannend.

“Jij bent me er eentje, Rosie. Je bent een teaser!” grinnikte Eric. “Let op… heel snel…” zei Eric en kantelde zijn telefoon snel heen en weer. Rosie kon in een flits de piemel van Eric hard rechtop zien staan. Ze drukte haar benen tegen elkaar en voelde de opwinding er tussen. Ze slikte en voelde dat haar mond droog van opwinding was.

Rosie wilde Eric overtroeven en beet op haar lip. Nu of nooit! Ze filmde haar lichaam in een veel trager tempo van boven naar beneden en keek Eric nu uitdagend aan. “Zo doe je dat, ventje…” giechelde ze. Eric had ondeugende oogjes en nam duidelijk de uitdaging aan.

“Jij denkt dat je heel wat durft. Wel, overtref dit maar eens…” zei hij en filmde zichzelf terwijl hij een hand om zijn piemel deed en traag een paar keer de harde piemel aftrok. Rosie slikte en voelde dat heel haar gezicht in brand stond.

“Ok, jij wint” zei ze lachend.

“Oh nee, zo makkelijk kom je er niet vanaf. Kom op!” zei hij en keek haar uitdagend aan. Rosie stond voor een dilemma. Ging ze er werkelijk in mee of was dit de grens. Haar kutje smeekte om aandacht. Als ze zo ophing zou ze zich absoluut gaan vingeren.

Voor haar verstand de leiding nam, bewoog ze haar iPhone al over haar lichaam. Ze liet hem haar hand volgen die haar borst streelde en toen over haar buik een weg zocht naar haar kutje. Ze opende haar benen en schoof haar vingers door haar schaamharen, trok haar lipjes open en filmde het van dichtbij. Toen schoof ze twee vingers door haar spleetje en richtte de camera weer op haar gezicht. Buiten het zicht van Eric schoof ze een vinger in haar kutje en vingerde zichzelf.

“Je zit jezelf te vingeren hè?” vroeg hij. Rosie genoot van de aandacht en kreunde zachtjes terwijl ze zich inderdaad vingerde.

“Het voelt zo lekker… laat me je pik nog eens zien…” hijgde ze. Eric richtte de camera op zijn lul en trok er traag aan. Rosie beet op haar lip en voelde haar poesje vochtiger worden.

“Rosie!” klonk het van onderaan de trap. Ze schrok zich wild en drukte de telefoon uit, wurmde zich snel in haar pyjama en trok de dekens over zich heen.

“Ja!” riep ze ondertussen terwijl haar hart bonkte als een gek.

“Ga je slapen?” vroeg haar moeder.

“Ja mam, ik lig al in bed!” riep ze terug.

“Goed, zet je telefoon uit en leg hem weg!” zei ze. Hoe kon haar moeder nou weten dat ze op haar telefoon zat. Ze stuurde snel een appje naar Eric en deed toen haar telefoon uit.

Even later speelde Rosie met haar kutje en vingerde zichzelf met twee vingers. Ze lag op haar buik en ging met haar onderlichaam op en neer op haar vingers. Ze had de laatste tijd vaker behoefte aan bevrediging en door zich op deze manier te vingeren, leek het net alsof ze neukte… dacht ze. Ze hijgde en met een kreun in haar kussen kwam ze klaar. Om daarna heerlijk in slaap te vallen, dromend over Eric.Een paar dagen later fietste Armand naar school toe. Het was warm en iedereen was luchtig gekleed. De leraressen hadden jurkjes of luchtige kleding aan en de meeste leraren een overhemd met korte mouwen of een t-shirt. Armand had een korte broek aan die tot over zijn knieën kwam. Hij wilde het niet te gek maken.

De leerlingen kwamen de klas binnen. Armand begroette hen en maande ze tot rust. En terwijl hij met zijn rug naar de klas toestond om wat op het bord te schrijven, ging het beeld van de klas door zijn hoofd. Het zou verboden moeten zijn dat tienermeisjes er zo aantrekkelijk uitzagen, vond hij. Veel te sexy kleding en de een nog stevigere borsten dan de ander. Hij zuchtte en focuste zich op de lesstof.

Halverwege het uur gaf hij hen opdracht aan hun huiswerk te gaan. Met dit mooie weer zou er thuis niets van terecht komen dus dan maar beter de schooltijd ervoor gebruiken. Hij zat aan zijn bureau en keek wat huiswerk na van een andere klas. Terwijl hij het werk bekeek, dwaalden zijn ogen af naar de rand van zijn bureau. Onder de voorste rij banken staken een paar meisjesbenen die wiebelden. Als vanzelf keek hij er even naar en voelde zijn pik reageren. Hij moest voorkomen dat hij weer keek want als het opviel dan kon hij absoluut in de problemen komen.

Een paar minuten later hoorde hij “meester” zeggen en keek hij de klas rond. Eén van de leerlingen had een vraag dus liep hij er naartoe en hielp de jongen. Daarna maakt hij een rondje langs de tafeltjes en beantwoordde nog meer vragen. Maar tijdens zijn rondje zag hij veel blote benen en blousejes met soms het begin van de rondingen van de jonge borsten. Hij kon het niet helpen maar stiekem genoot hij van het uitzicht.

De les verliep zonder problemen en de klas sprong op toen de bel ging. Het uur erna waren de brugklassers en dat waren echt nog kinderen. Daar had hij gelukkig niets van te vrezen.Aan het eind van de dag fietste Armand weer naar huis en werd onderweg een paar keer begroet door leerlingen die hij herkende uit zijn klas. Hij zwaaide en vond dat hij bofte met zijn baan als leraar. Hij trok zijn goede spullen uit en trok een makkelijke korte broek aan met een singlet. Vervolgens ging hij op zijn balkonnetje zitten om van de zon te genieten. Het was ten slotte nog steeds prachtig weer.

Na twee frisdrankjes pakte hij een biertje en de maaltijdsalade uit de koelkast. Hij ging aan de keukentafel zitten en pakte er wat huiswerk van school bij en ging het controleren. Halverwege had hij er genoeg van en zette de tv aan. Hij skipte langs 30 kanalen voordat hij Netflix opstartte en een serie opzette.

Hij bekeek een van zijn favoriete series en zocht toen wat nieuws. Hij probeerde een nieuwe serie en zag een paar aantrekkelijke actrices. Hij bleef even kijken of het wat was maar werd toen opgewonden van de in badpak rondlopende grietjes. Hij kneep even in zijn korte broek ter hoogte van zijn pik en voelde zich snel geil worden. Het was alweer een week geleden dat hij zich had afgetrokken en de laatste keer dat hij seks had, was alweer te lang geleden. Het leven van een alleenstaande docent was niet makkelijk. Je kon niet zomaar een vrouw benaderen want voor hetzelfde geld was het een moeder van een van je leerlingen.

Hij bekeek de aflevering en friemelde over zijn korte broek. Het voelde lekker. Zijn pik werd harder en hij kneep er nu geregeld in. Toen de aflevering afgelopen was, was hij voldoende geil geworden voor wat steviger materiaal. Hij pakte zijn laptop en sloot de hdmi kabel aan op de televisie. Vervolgens ging hij naar een van zijn favoriete websites en klikte op een link voor een filmpje met amateurseks. Een stel zat in een seksclub aan de bar en diverse andere stelletjes zaten om hen heen. De sfeer was geladen en hier en daar werd al intiem gesprekken gevoerd of gestreeld.

Armand pakte een handdoek en legde die op de bank, trok zijn korte broek en boxershort uit en ging op de handdoek zitten. Met één been opgetrokken en de ander languit, voelde hij zijn gladgeschoren onderlichaam. Zijn hand gleed over zijn piemel en over zijn als fluweel aanvoelende ballen. Hij zuchtte en genoot van de opwinding die hij ervoer.

In de film werd een vrouw uit haar blouse geholpen door twee mannen. Ze keek hen vol verwachting aan en al snel gleden twee handen brutaal over haar volle borsten.

“Welja…” bromde Armand en voelde zijn lul verharden toen de borsten vol in beeld kwamen. De vrouw streelde de mannen over hun overhemden en wist toen bij een van de twee zijn riem los te maken en zijn broek op de grond te laten vallen. De man stond met een bult in zijn broek voor haar. Ze gaf lachend een kusje op de stof van zijn boxershort.

Armand keek een stuk van de film en speelde ondertussen traag met zijn pik. Het tweetal op televisie werd gepijpt door de dame en daarna kwam een ander stel in beeld waarbij de man de vrouw neukte. Armand zuchtte en voelde zijn eikel soepel door zijn voorhuid glijden. Hij was al lekker geil geworden.

Na een half uur en drie gelijksoortige filmpjes wilde hij wat anders kijken. Het beeld van zijn klas stond hem nog helder voor ogen. Hij zocht in de categorie tieners en barely legal en vond toen een filmpje van een klas en een leraar. De meisjes hadden ruiten rokjes die al snel van onder gefilmd werden. Hun borstjes puilden uit de blousejes en de leraar liep - een beetje net als hij - onwennig door de klas. De uitdagende tienermeisjes daagden hun leraar uit en hij wist niet waar hij moest kijken.

Het kwam nu wel heel dichtbij, vond Armand en de opwinding nam alleen maar toe. Hij trok zich af maar wilde lang genieten. Hij schakelde naar een nieuw filmpje en vond de gelijkenis met de meiden uit zijn klas maar wat groot. Korte rokjes, verschillende maten tietjes en uitdagend gedrag. Een stuk meer dan in zijn klas weliswaar maar hij fantaseerde dat het in zijn klas ook kon gebeuren. Niet echt natuurlijk want hij wist donders goed hoe fout dat was. Maar met fantaseren deed hij niemand kwaad.

Eén van de meiden daagde de leraar uit en had haar korte rokje ver omhoog getrokken. Het gaf haar enorm lange benen en een blik op een randje billen. Ze had blijkbaar een string aan en bewoog zo dat je geregeld haar billen in beeld kreeg. Armand vond het geil. Hij had één hand om zijn ballen en één hand om zijn pik. Het meisje in beeld bleef natuurlijk na de les bij de leraar achter om te vragen of hij niets aan haar cijfer kon doen. Nogal cliché vond Armand maar wat gaf dat.

Het meisje had haar handen op het bureau van de leraar gezet en keek hem ondeugend aan. Haar borsten bolden aantrekkelijk tegen elkaar in haar blouseje. De leraar probeerde zich goed te houden maar het meisje vroeg hem of ze misschien iets kon doen waardoor haar cijfer omhoog zou gaan. Ze pulkte aan haar blouse en een knoopje sprong los. Ze bewoog haar heupen verleidelijk en met een hand streek ze langs de onderkant van haar rokje. Ze trok het materiaal iets op en stapte op de leraar af.

Ze pakte zijn hand en legde die op haar borst. De man was verstijfd terwijl het meisje op één van zijn benen ging zitten. Ze maakte haar blouse verder open en daar sprongen twee ontzettend aantrekkelijke borsten tevoorschijn. Jeugdig vol en stevig met een paar lichtroze tepels. Armand kreunde ervan en wist dat hij het niet lang meer vol ging houden.

De leraar had zijn hand nu op haar blote borst terwijl het meisje aantrekkelijk kermde van geilheid. Ze schoof op het been van de leraar heen en weer en maakte haar rokje los.

“I really do everything for a better grade, mister Green…” kreunde ze. Armand geloofde het. Het meisje viste de pik van de leraar uit zijn broek en trok eraan. “It’s so big!” kreunde ze. Vervolgens gleed ze op haar knieën en liet de lul langzaam in haar mond verdwijnen. Maar niet voor ze geil in de camera keek en daarna opkeek naar de leraar.

Armand had het niet meer en met een bescheiden kreun kwam hij klaar. Hij spoot zijn zaad recht omhoog en zorgde dat hij er geen bende van maakte. Het was een fijn orgasme.

Hierna ruimde hij de boel op, ging douchen en zette zich weer aan het controleren van het huiswerk. Hij voelde zich heerlijk ontspannen en tegen tienen was hij klaar. Nog even wat televisie kijken en dan naar bed, bedacht hij.Rosie was niet zo best wakker geworden. Ze voelde zich schuldig dat ze zichzelf zo had getoond voor Eric. Haar ouders hadden haar geregeld gewaarschuwd voor dit soort filmpjes en het risico dat eraan zat. Maar tot nu had ze nooit gedacht dat ze het zou doen. Maar ach, Eric had het zelf ook gedaan en hij was ten slotte bijna net zo oud als zij. Sterker nog, ze hoopte dat ze misschien verkering met Eric kreeg. Het was immers een hele leuke jongen.

Een beetje bang kwam ze op school aan. Zou Eric misschien wat opgenomen hebben en het anderen hebben getoond? Ze keek om zich heen maar zag niemand vreemd doen. Toen ze naar haar klas liep en al verschillende klasgenootjes trof, werd ze al wat rustiger. Het zou wel meevallen.

Tijdens het derde uur ontving ze een appje van Eric. “Vond het leuk gisteren, groetjes Eric… x” Een kruisje! Dat betekende een kusje. Ze voelde zich rood worden en drukte snel het berichtje weg. Die middag konden ze niet met z’n tweeën naar huis fietsen omdat hun roosters verschilden. Maar ze ontving nog een paar leuke appjes van Eric voor ze thuis was.

Die avond ontving ze nog een appje van Eric voor het slapen gaan. Hij keek haar uitdagend aan zonder verdere tekst. Ze zond hem een foto terug met haar ogen dicht, alsof ze sliep. Daarna ontving ze en foto van hem met een teleurgesteld gezicht. Zo gingen ze door met foto’s sturen. Maar verder zochten ze geen contact. De berichtjes hielden op en Rosie ging nog wat lezen voor het slapen. En had daarna zoete dromen over een romantische Eric die met een blote piemel op een paard zat. Gekke dromen, vond Rosie.Het begon een paar dagen later. De irritante meiden uit haar klas kwamen op haar af en vroegen haar of ze wat met Eric had. Ze zei dat ze hem kende van de spelletjesavond in het park. Maar ze vroegen door waarbij ze moeite had het te ontkennen. Ze ontfrutselden nog wel van haar dat ze hem leuk vond en toen liepen ze giechelend weg.

Een beetje ongemakkelijk liep Rosie die middag naar de fietsenstalling. Onverwacht stond Eric daar te wachen.

“Hee, als we daar Rosie niet hebben!” zei hij triomfantelijk. “Fietsen we samen?” vroeg hij. Rosie knikte. Het contact was de afgelopen dagen wat koeltjes geweest dus was ze bang dat hij geen interesse meer in haar had.

Ze fietsen naar het tunneltje en verwachtingvol stapte Rosie af. Eric kuste haar en trok haar tegen zich aan. Hij liet zijn handen over haar rug en billen gaan en duwde haar tegen zijn harde piemel aan.

“Eric…” piepte Rosie die het wat spannend vond worden.

“Sorry Rosie, ik dacht dat het oké was…” zei hij maar trok zijn handen niet terug.

“Eh, rustig aan…” zei ze om hem niet helemaal weg te jagen. Hij kuste haar teder op haar mond en Rosie smolt weg voor zijn zachte aanpak. Opeens voelde ze zijn hand op haar t-shirt ter hoogte van haar borst. Ze hapte naar lucht maar werd overmand door tegenstrijdige gevoelens toen hij haar borst zachtjes kneep. Hij bewoog zijn onderlichaam traag waardoor zijn stijve piemel over haar onderlichaam schuurde. Rosie d’r hart ging tekeer en ze voelde zich geil worden.

“Als je wil dat ik stop, moet je het zeggen hè?” zei Eric maar Rosie durfde niet. Eric zijn hand gleed brutaal tussen hen in en gleed over haar onderlichaam. Ze voelde een rilling door haar lichaam gaan. Eric trok haar rokje omhoog en streek met zijn vingertoppen over haar onderbroekje. Hij gaf haar een tongzoen en licht hijgend onderging Rosie zijn handelingen. Eric schoof zijn vingers over haar schaamlipjes waarop Rosie onbedoeld zachtjes kreunde.

Rosie voelde hoe Eric zijn mond een glimlach maakte toen ze kreunde. Met zijn vingers wreef hij over haar klitje en tussen haar benen. Ze werd er bloedgeil van. Omdat ze geen weerstand bood, gleed Eric met zijn vingers in haar onderbroekje.

“Nee… niet doen…” hijgde Rosie met een vlaag van zelfbehoud maar Eric duwde door. Toen zijn vinger in de glibberige spleet van Rosie gleed, voelde ze zich licht in haar hoofd en verlangde naar meer. Maar ze wist dat het fout was en daarom duwde ze toch Eric zijn hand van zich af.

“Wat?” reageerde Eric boos.

“Niet boos worden!” piepte Rosie die in hevige tweestrijd was.

“Wil je nou wel of niet?” zei Eric geïrriteerd. Rosie kwam niet uit haar woorden en begon te snikken.

“Jezus!” zei Eric en pakte zijn fiets en reed weg. Rosie moest huilen en werd vreemd aangekeken door een voorbijganger op de fiets. Eric was toen al weg dus was het niet duidelijk wat er was. Rosie fietste naar huis en wreef haar ogen droog. Ze voelde zich echt niet fijn nu.Rosie wist het voor haar ouders verborgen te houden en hield haar telefoon dicht bij zich. Ze hoopte op een excuus van Eric of zo maar dat kwam niet. En ook toen ze naar bed ging, had ze nog niets van hem gehoord. Verdrietig viel ze in slaap.

De volgende dag op school was ze er met haar hoofd niet bij. Bij aardrijkskunde vroeg de leraar of ze even na wilde blijven. Ze schrok en besefte dat ze totaal niet op had zitten letten. Ze pakte haar spullen in en liep naar de leraar toe.

Armand zag dat het meisje ergens mee zat. Ze leek verdrietig. “Je lette niet erg op tijdens de les. Is er soms iets?” vroeg hij neutraal. Rosie keek op en zag dat hij niet boos was maar meer bezorgd. Ze zuchtte en bood haar excuses aan. Ze was er inderdaad niet bij met haar gedachten en wilde de les graag inhalen.

Armand schrok van zijn gedachten. Hij was in gedachten bij het filmpje van de leraar en de leerlinge. Hij betrapte zichzelf er zelfs op dat hij naar de tietjes van het meisje keek dat met twee bijna onzichtbare puntjes door haar blouseje heen priemden.

“Nou, het kan een keer gebeuren. En als er iets is dan hebben we vertrouwenspersonen op school hè. Ik ben er een van maar je kan natuurlijk ook met mevrouw Goudsmit of mevrouw Van Veghel praten. Wil je dat?” vroeg hij. Het meisje schudde haar hoofd.

“Goed dan. Weet dat je altijd terecht kan. En wat het inhalen betreft. Als je hoofdstuk 3 en 4 uit je prakticumboek goed doorneemt dan heb je de les ook weer ingehaald. Goed?” Rosie knikte. Armand stond op en legde een hand op de schouder van het meisje.

“Prima, dan wens ik je nog een fijne dag en zie ik je morgen weer…” zei hij. Waarom hij zijn hand op haar schouder had gelegd, wist hij zelf ook niet meer. De tengere schouder voelde prettig aan, aan zijn hand. Het meisje pakte haar tas en liep weg terwijl Armand onwillekeurig haar billen nakeek die in de stoffen broek aangenaam opbolden.

Rosie liep naar de kantine en zag geen bekenden. Ze ging aan een leeg tafeltje zitten en pakte haar boterhammen. Een paar minuten later kwam het bekende groepje meisjes van de klas naar haar toe.

“Wel wel… was het leuk met de leraar?” vroeg Fleur, een van de plaaggeesten. Rosie reageerde niet. “Volgens mij vindt hij je wel leuk…” vervolgde ze.

“Doe niet zo gek…” zei Rosie om de meiden weg te krijgen maar dit was olie op het vuur.

“Ik durf te wedden dat jij hem wel gek weet te maken…” zei een ander meisje. De andere twee giechelden. En toen lieten ze haar met rust. Even later zag ze de drie nota bene bij Eric. Hij had haar geen blik meer gegund. Ze was er wel verdrietig om en het maakte haar onzeker. Bah!De volgende dag kwamen de drie grietjes op Rosie af. Blijkbaar ontsnapte ze niet langer aan hun pestgedrag waar ze totdantoe gelukkig ver van was geweest.

“Loop even mee, Rosie…” zei Fleur, de leider van het stel. Rosie volgde het meisje en even later stonden ze met z’n vieren op een rustig plekje.

“Weet je nog waar we het gisteren over hadden?” vroeg ze. Rosie trok haar schouders op.

“Over hoe meneer Van Aasteren op je geilt?” zei ze grof. Het was hun aardrijkskundeleraar waar ze het over had. Rosie had er niets van gemerkt maar wilde dit ook zeker niet toegeven aan deze drie.

“We zouden het wel leuk vinden als je z’n hoofd een beetje op hol laat slaan…” zei Fleur. Rosie keek geschrokken op. “Dat vindt je toch wel leuk om te doen?”

“Wat? Echt niet!” zei ze en wilde weglopen.

“Oh Rosie…” zei Laura, een van de plaaggeesten. Rosie draaide zich om en zag hoe Laura een telefoon omhoog hield. Erop was een foto te zien van haar. Het was er een die ze naar Eric had gestuurd.

“Je wil toch niet dat we deze rond gaan sturen, wel?” vroeg Laura. Rosie schrok maar wilde het niet laten blijken.

“Je doet maar!” zei ze en liep demonstratief weg.

“Weet je het zeker?” riep Laura haar na. Rosie twijfelde. Laura haalde haar in en zei: “Je kan maar beter meewerken. Anders sturen we hem echt rond. Bovendien, zo erg is het toch niet om een beetje uitdagender te doen?” zei ze zoetjes. Rosie dacht aan de avond met Eric. Misschien waren alleen de foto’s bij hen terecht gekomen en kon ze door mee te werken, het probleem wegpoetsen.

“Goed dan…” zei ze verslagen. De drie anderen keken elkaar vol pret aan.Het lesuur was begonnen en Rosie was nerveus. Wat moest ze doen om haar plaaggeesten tevreden te stellen? Ze zorgde dat haar borsten goed uitkwamen in haar blouse. Ze deed geregeld haar haren naar achteren waardoor haar blouse strak over haar borsten spande. Als ze haar rug holde, kwam het nog beter uit. Op een gegeven moment zag ze de leraar wel haar kant op kijken. Ze schaamde zich en hoopte maar dat de meiden gezien hadden dat ze haar best deed.

Na de les sloten ze haar in buiten het lokaal. “Nou, je hebt ook weinig aanmoediging nodig hè, sletje?” zei Fleur grof. Rosie slikte en hoopte dat het nu over was. “Weet je, vrijdag wordt het bloedje warm. Misschien dat je dan maar een kort rokje aan moet doen voor meneer Van Aasteren. Ik denk dat hij het wel zal waarderen…” Rosie zei niets en wist dat ze gehoor zou moeten geven aan hun wensen.

En Armand? Het was hem opgevallen dat dat rode grietje zich nogal wulps gedroeg. Toen ze zich uitrekte keek hij net haar kant op en zag haar rondingen goed uitkomen in haar blouseje. Maar dat zag hij wel vaker bij andere meisjes. Het viel hem op dat deze zich wel vaak uitrekte of haar haren goed deed. Het was niet de eerste keer dat een grietje zich uitsloofde voor hem in de klas. Op een of andere manier daagden ze elkaar uit om zoiets te doen. Gewoon om een leraar te stangen. Hij deed het af als tienerspelletjes en dacht er verder niet over na.Rosie was teleurgesteld in Eric. Was hij alleen maar geïnteresseerd geweest in seks met haar? Ze had zich voorgesteld hoe hij haar vriendje zou zijn en ze samen leuke dingen zouden doen. Ergens was ze blij dat het nu al fout was gelopen. Stel je voor dat ze verder waren gegaan en hij meer had gedaan dan haar gevingerd. En dat hij het dán uit zou maken. Dan zou ze zich echt beroerd voelen. Nee, dan liever nu al.

Ze had het met niemand over wat er gebeurd was. Ze zag Eric zo nu en dan wel maar hij negeerde haar volkomen. Nou, zijn verlies! Gelukkig had ze Cindy en die was nu een goede vriendin van haar. Niet dat ze het met haar besprak maar veel andere dingen wel. En dat was fijn.

Maar goed, het werd vanzelf vrijdag en het was inderdaad al vroeg heel warm. Ze trok een kort rokje aan en een uitdagend shirtje. Ze keek in de spiegel en slikte. Ja, ze zag er leuk uit maar dit zou ze normaal niet snel naar school aan doen. Ze vond het te sexy voor in de klas. Maar nu moest ze wel. Ze fietste naar school en voelde de warme wind tussen haar benen. Ze slikte en bedacht dat dit rokje haar te klein was geworden. Helemaal op de fiets. Maar ze was al laat dus teruggaan was geen optie meer.

Ze zette haar fiets weg en liep naar de klas. Ze zag enkele jongens naar haar kijken en vond dat eigenlijk wel leuk. Ook in de klas keken verschillende anderen naar haar. Cindy kwam op haar af en zei dat ze er leuk uit zag. Rosie merkte iets van jaloezie. Misschien omdat Cindy minder ontwikkeld was dan zij. Het zou wat Rosie betreft niet tussen hen in komen te staan.

De ochtend verliep normaal maar ze merkte wel dat ze haar best moest doen met haar rokje. Het ding kroop op als ze niet oplette en ze moest dan ook meerdere malen de stof terug naar beneden trekken. Naarmate het vierde uur dichterbij kwam, werd ze nerveuzer. Wat moest ze doen om haar plaaggeesten tevreden te stellen? En zouden ze haar nu met rust laten?

Het uur begon gewoon en meneer Van Aasteren vertelde over global warming, wat hem blijkbaar een goed onderwerp leek gezien de warme dag. Rosie ontspande zich wat en na wat nieuwsgierige blikken van Fleur en Laura, wist ze dat de verwachtingen opliepen. Ze ging iets verzitten en merkte meteen hoe haar rokje opkroop. Maar in plaats van het goed te doen, liet ze het zitten zoals het was. Haar hart begon te bonken. Meneer van Aasteren bleek nog niets door te hebben.

Na enige tijd verschoof Rosie weer en daar kroop het rokje verder op. Ze slikte en voelde zich behoorlijk zichtbaar nu. Ze beeldde zich in dat ze in een zwembroek zat en dat het dan niet uitmaakte dat je dat kon zien. Maar in haar hart wist ze wel beter. Even zag ze de leraar haar kant op kijken maar als hij al iets had gezien dan liet hij het niet merken.

Daar vergiste ze zich. Armand had wel degelijk gezien dat Rosie d’r rokje opkroop maar hij dwong zichzelf er niet op te letten. Het werd wel lastig want het zag er verdomd lekker uit. Als hij nu echter zijn aandacht liet verslappen dan zou hij zijn verhaal kwijt zijn en dan wist hij zeker dat het opgemerkt zou worden. Dus hield hij stug vol maar in zijn ooghoeken registreerde hij wel de blote benen en het bij stukje en beetje zichtbaarder worden van het meisje haar onderbroekje. Hij beet op z’n lip toen zijn gedachten naar het filmpje gingen waar hij eerder naar gekeken had. Het leek zo verdomd veel op deze situatie. Hij had even een korte hapering maar kon gelukkig snel verder met zijn verhaal.

Armand maakte aantekeningen op het bord. Op dat moment keek Laura achterom en zag hoe Rosie deed wat haar opgedragen was. Ze aarzelde geen moment en pakte haar telefoon en maakte snel een paar foto’s van Rosie achter haar. Vervolgens draaide ze zich weer terug en bekeek de foto’s. Ze was verbaasd. De foto toonde overduidelijk de benen van Rosie met een hoog opgekropen rokje en daaronder zag ze duidelijk haar onderbroekje. Dit was goud!

Rosie zag Laura een foto maken en slikte. Hopelijk was de foto mislukt en anders hoopte ze maar dat ze er geen misbruik van zou maken. Ze besloot haar best te doen om te voldoen aan de opdracht. Dan was ze er hopelijk vanaf.

Armand draaide zich om en zag net hoe Rosie haar haren goed deed. Daarbij kon hij duidelijk haar borsten in haar shirt zien priemen. In dezelfde oogopslag zag hij zelfs het puntje van haar tepel door de stof heen. Een kort moment, te kort voor de klas om door te hebben, was hij van zijn stuk gebracht. Hij vroeg iedereen hun boeken open te slaan op een bepaalde pagina en die bladzijde te lezen. Hij was blij dat hij op dit punt was want dan was in ieder geval de aandacht van de klas even bij hun eigen boek in plaats van op hem gericht.

Armand mocht misschien denken dat het iedereen ontgaan was maar Fleur, die met extra aandacht lette op wat hij deed, zag wel degelijk de korte hapering. Vervolgens keek ze naar Rosie en wist dat het raak was. Ze beet op haar lip. Dit was spannend en er was nog zoveel winst te halen uit deze situatie. Heerlijk, ze genoot volop.

Rosie trok haar t-shirt strak en zette haar benen iets wijder. Ze wiebelde sloom met haar been. Het werkte, de leraar keek steeds bijna achteloos haar kant op. Maar ze wist dat hij naar haar keek. Het was heel spannend en eerlijk gezegd wond het haar ook wel een beetje op. Het idee dat hij nu vrij zicht had op haar kutje dat misschien al nat aan het worden was… Ze voelde dat haar tepeltjes hard waren van opwinding. Ze zuchtte zachtjes en probeerde opnieuw de pagina te lezen die ze geacht werd door te nemen.

Armand rukte zichzelf weg uit het verrukkelijke beeld dat dit tienermeisje hem bezorgde. Ze had waarschijnlijk zelf niet eens door wat ze allemaal toonde en al helemaal niet wat het met hem deed. Misschien deed ze het wel voor een van de jongens van de klas. Hij besloot een rondje langs de tafels te maken. Al was het maar om zijn ogen even van de verleiding af te halen.

Hij stapte door het eerste gangpad en wees een leerling op de telefoon die opgeborgen hoorde te zitten in de schooltas. En hij beantwoordde een vraag alvorens hij doorliep. Terug voorin de klas nam hij een nieuwe gang tussen de tafels. Hij liep op het tafeltje van Rosie af en slikte. Had hij bewust voor deze wandeling gekozen om het meisje van dichtbij te bekijken of was het stom toeval.

Net toen hij bij haar tafeltje was, keek Rosie op en zei “Meneer….”. Hij hield stil en keek op haar neer. Ze glimlachte vriendelijk en vroeg zich af of hij een stukje tekst kon verduidelijken. Ze trok haar arm naar achteren om hem vrij zicht te geven op het boek. Maar Armand had alleen oog voor de borst van het meisje dat strak in de t-shirt opbolde met een hard puntje aan het einde. Ze had waarschijnlijk een cup C en gezien haar lichte huid en rode haren, had ze vast van die heerlijk roze tepeltjes…

“Meneer?” vroeg Rosie die merkte dat hij naar haar boek staarde. Of wellicht naar haar borst, die ze zo duidelijk mogelijk voor hem in beeld bracht. Ze had haar mond licht geopend waarvan ze wist dat dit verleidelijk moest zijn. De lipgloss moest de rest doen.

En of het zijn werk deed. Armand voelde zijn lul snoeihard worden in zijn broek. Rosie schoof naar achteren met haar stoel zodat hij goed naar haar boek kon kijken. Maar in werkelijkheid gunde ze hem een blik op haar schoot waarbij haar rokje hoog opgeschoven was en zowat haar onderbroek liet zien, zelfs van bovenaf.

Armand beet op zijn lip en gaf zo neutraal mogelijk antwoord op de vraag van het meisje. Potverdomme, als ze hem probeerde op te geilen dan lukte dat aardig. Hij liep niet verder het gangpad door maar beende naar zijn bureau terug en ging erachter zitten. Wat hij niet kon zien was de tevreden duivelse glimlach op het gezicht van Fleur. Het ging perfect, vond ze.

“Goed, we houden kort pauze en we zijn over 5 minuten terug!” zei Armand zo streng mogelijk. De leerlingen stoven het lokaal uit terwijl hij naar het raam liep en deze wijd open zette. Hij haalde even diep adem en nam een slok van zijn flesje water. Als het volgende lesuur net zo uitdagend werd dan zou hij die avond voldoende beeldmateriaal hebben om zich af te trekken zonder filmpjes.

De korte pauze tussen de lesuren kwam Fleur uitstekend uit. Ze wenkte Laura en samen gingen ze naar het toilet waar ze Rosie naar toe hadden zien gaan. Rosie had het spannend gevonden en moest plassen. Toen ze haar kutje afveegde, merkte ze dat het niet alleen nat was van het plassen. Ze had niet verwacht dat het haar zo op zou winden. Ze merkte ook een klein vochtig plekje in haar onderbroekje.

“Zo…” zei Fleur die Rosie opwachtte, “…het gaat je goed af hè?” Rosie wist niet wat ze moest zeggen maar wilde niet toegeven dat ze zelfs wat plezier beleefde aan haar opdracht.

“Goed genoeg?” vroeg ze met enige angst voor het antwoord.

“Nee, je bent net zo goed bezig. En we hebben nog een heel uur te gaan. Ik stel voor dat je je behaatje uit doet. Het is ten slotte warm weer, nietwaar?” grapte Fleur. De angst in Rosie d’r ogen gaf haar een kick. Ze had het meisje helemaal in haar macht. Rosie slikte.

“Ik weet zeker dat meneer Van Aasteren er geen bezwaar tegen heeft. Ik zag hem al verlekkerd naar je kijken…” zei Fleur. Ze draaide zich om en maakte zich op om het toilet uit te lopen. Bij de deur keek ze nog even om naar Rosie. Ze had het perfect getimed. “Niet vergeten hè?” zei ze en maakte een gebaar van een beha die ze weg wierp.

Rosie stapte het toilet in en deed haar shirt uit en vervolgens haar beha. Ze propte het ding in haar hand en liep toen terug naar de klas. Ze voelde haar borsten stuiteren in haar t-shirt. Ook al liep zo soepel mogelijk. De helft van de kas zat alweer toen ze haar behaatje in haar schooltas wegduwde. Vervolgens ging ze zitten en dronk wat van haar flesje water. Haar hart bonsde. Haar tepels waren hard en priemden door de stof van haar t-shirt. Ze moesten overduidelijk zichtbaar zijn. Daarom leunde ze op haar ellebogen en deed alsof ze op haar telefoon keek.

Armand verslikte zich bijna toen hij door had dat het meisje haar beha uit had gedaan. Eerst twijfelde hij nog maar toen hij beter keek zag hij dat ze geen bandjes meer onder haar t-shirt had lopen waar hij die eerder duidelijk had gezien. De klas moest aan opdrachten werken terwijl hij werk van een andere groep nakeek. Maar ondertussen spiekte hij geregeld de kant van het meisje op.

Rosie wist na een kwartier haar rokje weer behoorlijk opgekropen te krijgen. Omdat ze geregeld haar haren achter haar oor streek, werd haar borst steeds zichtbaar. Hij deinde ook een beetje mee met de beweging. Ze durfde niet naar de leraar te kijken. Het leek alsof hij geen aandacht voor haar had. Even krabbelde ze langs haar zij en deed alsof ze jeuk had. Het bracht haar borst in beweging en toen zag ze ook meneer Van Aasteren kijken. Ze slikte en besefte dat hij wel degelijk door had wat ze deed.

Het lukte hem niet de aandacht bij zijn nakijken te houden en besloot nu zoveel mogelijk te genieten van de show die het meisje voor hem opvoerde. Hij spiekte even de klas in en zag dat de anderen zich er niet mee bezig hielden. Ze waren met hun huiswerk bezig of waren stiekem op hun telefoon. Het kon hem even niet schelen. Hij hield geen rekening met Fleur die uiterst voorzichtig de spanning tussen de twee door had en geregeld keek of alles volgens plan liep.

Rosie rekte zich even uit en gaapte. Terwijl de anderen het negeerden, keek Armand zo neutraal mogelijk naar haar. Haar borsten priemden door het t-shirt. Ze waren prachtig vol en omdat ze nu haar beha uit had, kon hij de natuurlijke rondingen zien. Ze waren werkelijk prachtig. Het meisje keek naar hem en lachte even vriendelijk. Vervolgens wiebelde ze loom met haar been. Voor Armand zichzelf verplichte weg te kijken, zag hij het vochtige plekje tussen het meisje d’r benen. Sodeju, ze was nog geil ook! Het leek het filmpje wel. Hij zou het thuis meteen opzoeken.

Fleur appte met Laura dat ze foto’s moest maken. Laura keek niet om maar maakte stiekem een flink aantal foto’s op verschillende momenten onder haar arm door. Rosie had het wel door maar kon niets doen om het tegen te gaan. Ze hoopte maar dat de beelden de meisjes zouden bevallen en ze klaar zou zijn met deze act.

Toen de bel ging, stond Rosie op en streek haar rokje goed. Ze pakte haar tas en maakte dat ze zo snel mogelijk de klas uit kwam. In het toilet deed ze snel haar behaatje weer aan. Ze ging op het toilet zitten en keek in haar onderbroek. Een grote vochtige plek toonde aan hoe geil ze was. Ze beet op haar lip en schrok er zelf van. Moest ze wat wc papier in het broekje doen? Ze besloot het maar zo te laten.

Armand zag hoe het meisje de klas uitstoof. De klas liep leeg en hij ruimde de spullen op. Hij had nu lunchpauze dus sloot hij het lokaal af en ging naar het lerarentoilet. Hij sloot zich op in een hokje en haalde zijn pik tevoorschijn. Hij was nog steeds halfhard van de beleving. Hij trok eraan en voelde hoe geil hij was. Zou hij zich even snel aftrekken? Om even wat spanning weg te nemen? Hij besloot het niet te doen. Na de pauze had hij nog twee lesuren en dan was hij vrij. Thuis zou hij er extra van genieten.

Rosie ontweek haar plaaggeesten maar ontkwam niet aan ze. Bij de fietsenstalling wachtten ze haar al op.

“Jeetje Roos, je bent echt een slet hè?” Fleur hield haar telefoon op waar Rosie groot in beeld stond. Haar ogen gericht op de leraar, haar tietjes met stijve tepeltjes en het ergste nog, haar benen wijd met een vochtig plekje in haar broekje. Ze schaamde zich en wilde zich langs de meiden wurmen om naar haar fiets te gaan.

“Hee hee, waar ga je heen. Ik was nog niet klaar met je…” zei ze. Rosie stopte.

“Kijk, eigenlijk wilden we het hier bij laten maar je bent zo succesvol dat je het maar af moet maken ook…” zei Fleur. Laura keek haar met open mond aan. Meende ze dat nou? Ze hadden het er wel over gehad maar dat ze het ook echt door gingen zetten, had ze niet verwacht.

“Wat?” vroeg Rosie met bevende stem.

“Nou, ik denk dat je die arme alleenstaande meneer Van Aasteren maar wat meer van jouw mooie lichaam moet gunnen, vind je niet?” De angstige blik in Rosie d’r ogen gaf Fleur opnieuw een kick.

“Hoezo?” vroeg ze, bang voor het antwoord.

“Kom Rosie, zo’n geil meisje als jij kan het antwoord zelf wel bedenken toch? Misschien moet je een keertje nablijven bij meneer Van Aasteren. Want als hij ziet dat je zonder onderbroekje naar school gaat, dan zal hij vast wel een gesprek met je willen…” zei Fleur.

“Wat!!” zei Rosie geschrokken. Het idee alleen al gaf haar kippenvel.

“Of wil je soms dat we deze mooie foto van jou rondsturen? Misschien wil meneer Van Aasteren wel een kopietje… of je ouders…?” zei Fleur gemeen. Rosie voelde het bloed uit haar gezicht wegtrekken. “Weet je, doe dat leuke college rokje aan, dan kan je het iets beter verbergen dan vandaag en er een beetje mee spelen…” zei Fleur en genoot oprecht van haar pesterij. “Doe er ook twee staartjes bij, zoals je laatst had…” Rosie wist precies wat ze bedoelde.Armand kon niet wachten tot hij thuis was. Hij legde zijn spullen weg en pakte zijn laptop, gooide zijn handdoek op de bank en deed zijn kleren uit. Helemaal naakt en met ondertussen hard geworden piemel ging hij onderuit zitten. Met zijn laptop naast zich, zocht hij naar het juiste materiaal. Eerst keek hij het filmpje wat hij laatst had gezien nog een keer maar ging toen op zoek naar ander materiaal. Ondertussen kneedde hij traag zijn lul en nam de tijd om te genieten.

Hij zocht naar roodharige tieners en vond een geschikt filmpje van een meisje dat onder de douche stond en zichzelf streelde en uiteindeljk vingerde. Een volgend filmpje toonde een meisje in een geruit rokje dat flirte met de camera en vervolgens een man pijpte. Armand snoof en trok even verlekkerd aan zijn lul. Dat was een geil clipje. Hij bookmarkte het om een andere keer nog eens terug te kunnen zien.

Vervolgens zocht hij naar ‘classroom’, ‘teen’ en ‘teacher’ en bladerde door de resultaten. Hij vond een clip van een leraar die zogenaamd les gaf en een meisje dat de leraar uitdaagde. Precies wat hij die dag mee had gemaakt. Zijn lul werd snoeihard en met trage lange halen schoof zijn voorhuid glibberig over zijn eikel. Hij kreunde zachtjes.

De klas liep uit maar het meisje aarzelde. De leraar vroeg haar of er iets was waarop het meisje vertelde dat ze iets niet snapte. De man wilde het haar uitleggen en sloeg zijn lesboek open. Hij ging achter zijn bureau zitten en het meisje kwam naast hem staan. Meteen keek hij opzij en zag haar blote bovenbenen. Hij keek op en zag hoe ze vriendelijk naar hem keek. Maar hij zag ook haar blouseje waar de ruimte tussen de knoopjes een stukje inkijk gaven naar haar borsten eronder. Je kon zien dat ze geen beha aan had en haar rondingen waren zichtbaar door de openingen.

Armand had zijn ballen in zijn hand en speelde ermee. Zij hart bonkte in zijn borst. De leraar gaf aanwijzigingen vanuit zijn boek en toen hij weer opkeek, zag hij dat een knoopje van het blouseje was losgegaan. Het meisje boog voorover om te kijken wat de leraar aanwees. De camera liet het meisje van achteren zien. Haar rokje zat hoog en omdat ze iets voorover boog, zag je hoe het bijna haar billen toonde. Armand kreunde en beet op zijn lip om niet klaar te komen.

Het meisje legde een hand op de schouder van de leraar om verder voorover te buigen. Ze leek volledig geïnteresseerd in de lesstof terwijl de leraar opzij keek en haar volle borst in haar blouse zag. Een shot van achteren liet zien dat hij amikaal zijn hand op het meisje haar onderrug legde. Ze schoof zo mogelijk nog iets dichterbij.

Ondertussen kirde het meisje en giechelde en frunnikte aan haar haren. De leraar draaide zijn stoel bij en het meisje schoof bij hem op schoot. Zijn hand ging om haar heen en eindigde op het meisje haar bovenbeen. Ze keek hem lachend aan terwijl een borst dreigde los te breken.

“Is there anything else I can show you?” vroeg de leraar. Het meisje glimlachte vriendelijk en vroeg of hij een pagina verder ook wilde uitleggen. De man sloeg de pagina om en raakte daarbij de borst van het meisje dat behoorlijk naar voren zat. Ze giechelde en zei niets. Ze zette haar been iets wijder en de hand van de leraar begon haar bovenbeen te strelen.

“Do you like my titties, sir? I noticed you watching…” zei het meisje. De camera zoomde in op de borsten van het meisje terwijl ze het bovenste knoopje lospunnikte.

“We zouden dit niet moeten doen..” zei de man in het Engels. “Ik zou in de problemen kunnen komen…” Maar het meisje maakte nog een knoopje los.

“Wie zou het te weten komen?” vroeg ze met een geil stemmetje. De man zijn hand gleed nu aan de binnenkant van haar dij. Een camera legde vast hoe hij zijn weg zocht naar haar poesje. Een ragdun slipje bedekte het vochtige spleetje. Het leek precies op het uitzicht dat Armand die dag had. Hij kreunde en keek opgewonden verder.

Het meisje boog naar de leraar en kuste hem. De man kuste gretig terug. Zijn hand gleed naar de borst van het meisje en kneep er verlekkerd in. Ze kreunde geil en stond op, maakte haar blouse helemaal los en hield haar borsten omhoog. De leraar keek hoe het meisje naar de grond zakte en op haar knieën ging zitten. Ze maakte de man zijn broek los en een flinke harde paal sprong tevoorschijn.

“Ohhh, u bent al aardig opgewonden…” zei ze waarop de leraar alleen maar verlekkerd naar het tienertje kon kijken. Het meisje pakte de piemel en kuste het. Het was de druppel voor Armand. Terwijl het meisje de piemel traag in haar mond liet glijden, trok Armand zich wild af. Hij spoot zijn zaad in meerdere ladingen op zijn buik en borst. Het was heerlijk, absoluut een van zijn betere zelfbevlekkingsmomenten.

Armand keek het clipje verder en bookmarkte het voor later. Vervolgens stond hij op en ging naar het toilet. Met een heerlijk relaxt gevoel liep hij naakt zijn keuken in en schonk zichzelf een biertje in.

Nog voor het avondeten kwam hij nog een tweede keer tevreden klaar en toen was het genoeg geweest.Toen Rosie thuis kwam liet ze haar moeder niets merken. Ze nam wat te drinken en zei dat ze boven huiswerk ging maken. Zodra ze op haar kamertje kwam, begon ze te huilen. Zou ze ooit van haar belagers afkomen of zouden ze haar opdrachten blijven geven die steeds verder gingen? Ze lag op haar bed met haar hoofd in haar kussen begraven en liet zich even helemaal gaan.

Een paar minuten later voelde ze zich meer opgelucht. Nou ja, de angst voor volgende opdrachten zat er nog goed in maar het huilen had haar goed gedaan. Ze ging zitten en staarde voor zich uit. Wat moest meneer Van Aasteren wel niet van haar denken? Maar hoe meer ze terug dacht aan de situatie, besefte ze dat haar leraar niets ondernam om haar tot de orde te roepen. Sterker nog, volgens haar vond hij het stiekem wel interessant om naar haar te spieken.

En dan was er nog haar lichaam. Die had haar vreselijk verraden, vond ze. Terwijl ze doodsangsten uitstond, werd haar lichaam gewoon opgewonden van de situatie. Haar kutje was nat geworden van het uitdagen. Haar kutje had gejeukt en gesmeekt om aandacht. Ze hadden zelfs bewijs van haar opwinding met de foto van haar wijd gespreide benen. Ze was inderdaad een slet…

Rosie besloot haar huiswerk te gaan maken. Misschien dat dat haar wat gerust stelde. Een half uurtje later kostte het haar nog steeds moeite zich te concentreren maar stukje bij beetje ging het al beter en relativeerde ze de gebeurtenissen op school. Niemand anders had het gezien en de foto’s werden niet rondgestuurd. Nog niet.

Toen ze haar gezicht had gewassen keek ze in de spiegel. Je kon al bijna niet meer zien dat ze gehuild had. Na een uur had ze haar huiswerk voor de volgende dag af. Het had haar veel meer tijd gekost maar ze was er dan ook niet helemaal bij.Twee dagen gingen voorbij voor Rosie weer aardrijkskundeles zou hebben. De plaaggeesten hadden haar met rust gelaten maar een dag voor de bewuste les, herinnerde Fleur haar nog fijn aan haar opdracht. Ze had gezegd: “Luister sletje, zoals je ziet zijn we zo slecht nog niet. We hebben je helemaal met rust gelaten. Maar morgen mag je weer. Je weet wat er van je verwacht wordt. Als alles goed gaat dan ben je van ons af…” Rosie was enorm opgelucht. Nog één uurtje en dan was het voorbij. Dat was te doen!

Die avond ging Rosie bloednerveus naar bed. Hoe zou het die volgende dag gaan? Zou het zo makkelijk zijn of zouden ze haar nog steeds niet met rust laten. Ze keek op haar wekker. Ze lag al een uur wakker en haar hart klopte sneller, alsof ze continu bang was voor wat er ging komen.

Rosie draaide zich op haar rug. Misschien moest ze zichzelf even vingeren. Als ze klaarkwam dan was ze altijd zo lekker ontspannen. Sterker nog, wellicht zou ze de volgende dag dan niet zo nat worden. Ze vond het een goed plan en bracht haar hand naar haar borsten en begon rustig met zichzelf te spelen.

Ze dacht aan Eric maar bande dat beeld snel uit haar gedachten. De verrader. Hij was de enige die de foto’s van haar had kunnen rondsturen. Daarna gingen haar gedachten naar meneer Van Aasteren. Ze zag zichzelf weer in de klas zitten met haar benen wijd. God, het was toch wel heel opwindend geweest. Hoe hij naar haar gekeken had en misschien wel haar vochtige plekje in haar broekje had kunnen zien.

Zonder er bij na te denken was Rosie met één hand naar haar onderbroekje geschoven en streelde nu over de stof. Ze voelde haar lichaam reageren en haar poesje smeekte om betast te worden. Nooit eerder had ze meegemaakt dat jongens of mannen zo opgewonden konden worden van wat zij deed. Het was een heel nieuwe ervaring geweest en het deed haar wel wat. Die meneer Van Aasteren had toch een flinke bobbel in zijn broek gehad, bedacht ze. Haar vingers gleden door haar spleetje terwijl ze haar benen wijder spreidde.

Oei, dat voelde lekker. Ze schoof het broekje opzij en voelde haar lipjes. Ze waren glibberig nat van haar geile bui. Een vinger ging over haar spleetje en schoof ertussen. Hmmm, dat voelde fijn. Met trage bewegingen glibberde haar vinger door haar spleetje en over haar bobbeltje. Haar gedachten namen de vrije loop. Ze dacht aan een filmpje dat ze had gezien op haar telefoon. Een filmpje van twee mensen die na liefkozend geknuffel, over gingen op geile seks.

Ze schoof een vinger in haar gaatje en liet hem in- en uitgaan. Toen bracht ze haar vingers naar haar mond en sabbelde erop. Ze had pas ontdekt dat ze het heel geil vond om haar eigen poesje te proeven. Ze smeerde haar geil over haar lippen en likte het er vervolgens af. Daarna stak ze haar vinger terug in haar gaatje en schoof hem zo diep mogelijk. Ze gromde van de lust die het bij haar opwekte en begon haar vinger heen en weer te bewegen.

Ze had niet genoeg aan één vinger en schoof er voorzichtig een tweede bij. Het was krap maar als hij eenmaal in haar gaatje was, voelde het heerlijk vol aan. Ze zag weer het stel voor zich waarbij de man het poesje van de vrouw likte. Het was een close up en de vrouw kreunde en kronkelde tot ze klaarkwam. Rosie vingerde zichzelf terwijl ze met haar vrije hand haar blote borst voelde en haar lippen aflikte die nog zout smaakten van haar eigen kut.

Ze voelde dat ze klaar ging komen en stelde het nog even uit. Maar toen voelde ze het opborrelen en kwam ze klaar. Maar terwijl de eerste uitbarsting haar een verdovend geil gevoel gaf, gingen haar gedachten naar meneer Van Aasteren en hoe ze hem in de klas uitgedaagd had. Het was niet het beeld dat ze wilde terwjil ze klaarkwam maar het ging vanzelf.

Ze legde zich erbij neer dat haar gedachten alle kanten op gingen en zuchtte diep om vervolgens eindelijk relaxt in slaap te vallen.Het was zover, dacht Armand. Vandaag zou hij weer les geven aan de klas met het uitdagende meisje. Stiekem had hij al een paar dagen aan haar gedacht. Zou het een spelletje van haar zijn om de leraar uit te dagen? Zou ze misschien wel iets van hem willen? Zou het zomaar kunnen dat het filmpje iets van waarheid bevatte. Dat zo’n meisje graag wat zou willen met een ervaren man?

Hij kon het zich niet voorstellen. Porno en werkelijkheid waren toch twee verschillende dingen. Maar het was wel zo dat het meisje zich voor hem uitsloofde. Want ze deed het absoluut niet voor andere leerlingen. Als alleenstaande man vond hij het supergeil maar als hij erachter kwam dat ze met hem speelde dan zou dat hem boos maken. Och ja, stel je voor dat ze wist dat hij vrijgezel was en dan zo met haar lichaam te lopen koketteren, alleen maar om hem op te geilen. Hij voelde plotseling een enorme boosheid opkomen. Het zou toch niet waar zijn? Hij besloot goed in de gaten te houden of ze wellicht met anderen zat te lachen als hij zich omdraaide.

Rosie had twee staartjes en had haar ruiten rokje aan. Ze had een bijpassende blouse gevonden en had een paar gympen aangedaan. Het was voor haar doen enorm uitdagend maar er waren andere meiden op school die dit wel vaker aan hadden. Vlak voor het lesuur ging ze naar het toilet. Ze had haar tas bij zich en borg haar slipje diep onderin weg. Haar hart ging tekeer. Toen ze opstond voelde het vreemd aan om bloot te zijn onder het rokje.

Toen ze door de gangen liep, voelde ze de lucht langs haar poesje. Het was een vreemde gewaarwording die ze nog niet eerder beleefd had. Het was vooral spannend en een tikkeltje opwindend. Hè verdorie, dacht ze, waarom voelt het nou zo? Ze had liever gehad dat het haar niet opwond. Ze voelde zelfs haar tepeltjes hard worden. Ze had een zacht behaatje aan dat minder ondersteunde maar het was beter dan niets. Ze was bang dat de meiden haar weer dwongen het uit te doen maar misschien hadden ze niet door dat ze een zachtere versie aan had.

Het lesuur begon en zenuwachtig ging Rosie zitten. De meiden hadden inderdaad haar behaatje niet door. Meneer Van Aasteren keek vanaf het moment dat ze binnenkwam naar haar. Ze werd er bloednerveus van en glimlachte even onwennig naar hem. Waarom deed ze dat nou weer? Ze ging op haar plek zitten en pakte snel al haar spullen. Een blik opzij naar Fleur leerde haar dat ze in de gaten werd gehouden. Fleur zwaaide opzichtig naar haar alsof ze wou zeggen: denk maar niet dat ik je niet in de gaten houdt.

Armand zag het ook en voelde zijn boosheid toenemen. Het leek er toch op dat hij collectief in de maling werd genomen. Hoe kon het ook anders. Wat dacht hij nou zelf? Dat het meisje wat met hem wilde? Het was niet de eerste keer dat hij signalen verkeerd geïnterpreteerd had. Geïrriteerd begon hij de les.

De eerste minuten durfde Rosie niet. Ze keek even opzij naar Fleur. Die hield haar telefoon op met een foto van haar van de vorige les. Ze voelde haar mond droog worden. Fleur deed alsof ze de foto verzond en keek Rosie doordringend aan. Ze moest doorzetten nu. Als het goed ging was ze er vanaf.

Rosie zakte iets onderuit. In tegenstelling tot het andere rokje kroop deze niet omhoog. Ze zakte met haar hand onder haar tafeltje en trok de stof iets omhoog. Ze keek op haar boek en deed alsof ze las. Ondertussen probeerde ze meneer Van Aasteren in de gaten te houden.

Armand was middenin zijn verhaal toen hij zich omdraaide. Hij keek automatisch naar Rosie en wat hij zag deed zijn pik reageren. Het meisje zat iets onderuit met haar rokje wat opgeschoven. Of ze hem nou aan het plagen was of niet, het zag er supergeil uit. Hij wist gelukkig zijn aandacht bij de les te houden en vertelde verder. Hij liep heen en weer en was blij dat hij een goede onderbroek aan had die niet meteen een flinke bobbel verried.

Rosie voelde haar hart sneller slaan. Hij had gekeken! Ze wist dat hij nog niets kon zien maar zo voelde dat voor haar niet. Ze was immers bloot onder haar rokje. Ze wachtte een paar minuten en bracht toen haar andere hand onder haar tafeltje en trok nog een stukje van haar rokje omhoog. Ze voelde haar gezicht bloedheet worden. Meneer Van Aasteren zou nu wat kunnen zien.

Armand liep langs het bord en wees verschillende dingen aan. Zag hij het nou goed?! Zijn hart begon sneller te kloppen. Had het grietje nou werkelijk geen onderbroekje aan? Dat was wel heel brutaal. Nou, als ze hem op wilde geilen dan zou hij er van genieten ook. Dus stond hij tactisch voor in de klas en had vrij zicht op het meisje haar benen. Ze wiebelde ermee en ertussen zag hij haar naakte poesje met een dot haar erboven. Zijn lul werd snoeihard maar zou als het goed was, niet te zien zijn voor de leerlingen.

Daar vergiste hij zich toch in. In tegenstelling tot alle andere leerlingen, keek Rosie juist wel of meneer Van Aasteren opgewonden werd van haar show. Eerst twijfelde ze maar toen hij zo precies op die plaats bleef staan, wist ze dat hij alles kon zien. En toen zag ze ook de bult in zijn broek. Het was maar even zichtbaar maar het was duidelijk dat hij een harde piemel had door naar haar te kijken. Dat gaf haar toch een vreemd gevoel.

De les duurde voort en Rosie gaf de beste show weg die ze maar kon geven. Dat het de laatste keer mocht zijn. Had ze maar het lef om het de leraar te vertellen. Maar ze was bang dat de foto’s verspreid zouden worden.

Het lesuur liep af en toen de bel ging, liep Fleur direct naar Rosie d’r tafeltje. “Volgens mij doe je het niet eens met tegenzin sletje…” zei ze hard genoeg voor Rosie om te horen. De woorden raakten haar wel. Misschien wel temeer omdat ze inderdaad stiekem wat opgewonden was geworden van het tonen van haar lichaam. Ze wilde de klas verlaten toen meneer Van Aasteren haar riep.

“Mevrouw Dupont, mag ik u even spreken…” zei hij officieel. Fleur liep lachend bij haar weg en Rosie draaide zich geschrokken om. Met tegenzin liep ze naar de leraar. Het klaslokaal was leeg. Hij zat aan zijn bureau en Rosie kwam bij hem staan. Armand herkende even de situatie uit zijn pornofilmpje en voelde een vreemde opwinding.

“Meester?” vroeg Rosie voorzichtig.

“Rosie, je begrijpt dat je me in een moeilijke positie brengt…” begon hij officieel. Het meisje stond met bange ogen naar hem te kijken. Haar blote benen staken uitdagend onder het rokje vandaan, slechts centimeters van zijn hand. En onder dat rokje had ze geen broekje aan. Zijn hart bonkte in zijn borst. Even zijn hand opzij bewegen en hij zat onder haar rokje.

Hij draaide zijn stoel haar kant op. Rosie was zenuwachtig en vertrok haar mond. Armand zag het en vatte het op als een duivels lachje, net zo een als in het filmpje. Het maakte hem boos en bracht hem op een idee.

“Loop even met me mee…” zei hij en ging haar voor de opslagruimte in zijn klas. Daar werden schoolmaterialen bewaard en was volledig uit zicht voor nieuwsgierige blikken. Rosie volgde hem, niet wetende wat hij met haar van plan was.

Hij ging haar voor en liet haar de kamer binnen gaan. Hij deed het licht aan en de deur dicht en ging daar voor staan.

“Zo, als je dan toch zo graag wil laten zien wat je hebt, doe het dan nu” zei hij boos. Rosie schrok en besefte dat ze in het nauw gedreven was. Ze wilde protesteren maar stond als verstijfd aan de grond genageld.

“Wel, komt er nog wat van?” zei Armand en deed zijn handen over elkaar.

“Meester?” piepte Rosie maar Armand was nu vastberaden. Hem eerst opgeilen en dan nu niet thuis geven. Hij dacht het niet.

“Hup, laat maar eens zien wat je hebt!” zei hij dringend. Rosie wilde huilen maar was te geschrokken om emotioneel te reageren. Ze pakte haar rokje beet en trok het omhoog. Een bosje haar werd zichtbaar en Armand voelde zijn opwinding verder toenemen. Hij kneep even in zijn pik om de opgebouwde spanning weg te nemen. Rosie zag het met lede ogen aan.

“Zie je wat je met me doet?” zei hij nog steeds streng. Hij kneep in zijn pik die nu flink hard was. Hij knoopte zijn broek los en liet hem op de grond vallen. Zijn boxershort zat stijf om zijn onderlichaam. Hij trok de voorkant naar beneden en zijn pik sprong tevoorschijn. Rosie zette grote ogen op maar durfde niets te zeggen. Armand zag alleen maar een geil tienertje die gretig naar zijn pik keek.

“Nou, komt er nog wat van?” zei hij. Rosie keek hem geschrokken aan. Wat wilde hij van haar?

“Zorg maar dat ik hier vanaf kom, dan kan je weg. Je hebt hem groot gemaakt, zie dan ook maar dat je hem weer tot rust kan brengen…” Rosie stond het huilen nader dan het lachen.

“Wat… wat wilt u dat ik doe?” zei ze in paniek.

Speelde ze nou een spelletje met hem. Ze had hem toch duidelijk uitgedaagd? Nou moest ze de consequenties ook maar onder ogen zien.

“Pak hem vast” zei hij sissend tussen zijn tanden door. Rosie schrok maar durfde niet te weigeren. Ze pakte de piemel vast. Het was voor het eerst dat ze er een vast hield. Het voelde gek aan. Zacht en hard tegelijk. Tegelijk voelde ze een kleine sensatie tussen haar benen.

“Trek me maar af…” zei hij geil geworden. Rosie deed wat hij vroeg en begon te trekken. Armand voelde zijn geilheid verder toenemen. Dit was net als in het filmpje alleen nu in het echt. Hij gaf het meisje instructies om het beter te doen en toen voelde het nog beter. Haar tietjes schudden als puddinkjes heen en weer. Hij werd er flink geil van.

Rosie was haar eerste schrik te boven gekomen. Het viel haar nog mee. Hij sloeg haar niet en die piemel vasthouden was eigenlijk heel gek. Ze voelde hoeveel effect ze had door eraan te trekken. De man keek haar opgewonden aan. Zijn ogen gleden over haar borsten naar haar blote bovenbenen.

“Maak je blouse los…” zei Armand hees. Hij wilde haar tietjes zien. Rosie durfde zijn pik niet los te laten en maakte met haar andere hand haar blouse los. Knoopje voor knoopje kwam er meer in beeld. Het was net het filmpje, dacht Armand.

“En je behaatje…” zei Armand geil. Het meisje begon door te krijgen hoe ze hem af moest trekken. Dit was te geil om waar te zijn. Ze wist haar behaatje uit te doen en toen zag hij haar lichtroze tepeltjes op haar roomblanke huid. Dat was het helemaal. Hij voelde zijn orgasme opborrelen.

“Op je knieën!” zei hij in een opwelling. Rosie zakte door haar knieën en zag de piemel nu vlak voor haar gezicht. Ze werd er bang van.

“En nu ga je net zo lang door tot ik klaarkom. En o wee als je wegduikt…” zei hij.

Rosie trok en maakte zich zorgen om het moment dat hij klaar zou komen. Ze wist genoeg over wat er ging gebeuren. Ze had het zelfs wel eens in een filmpje gezien. Ze voelde een traantje over haar gezicht glijden maar wilde niet dat meneer Van Aasteren het zou zien. Hou zou wel eens boos kunnen worden.

“Bijna!” kreunde Armand. Rosie keek naar het roze uiteinde van de piemel van meneer Van Aasteren. Vervolgens keek ze omhoog naar haar leraar en vroeg: “Doe ik het goed?” om zeker te zijn dat hij niet boos zou worden. Het was de druppel voor Armand. Hij kwam klaar en spoot zijn zaad tegen Rosie d’r gezicht. Ze schrok en wilde opzij duiken maar bedacht toen dat hij daar boos om zou worden.

Ze was gestopt met trekken maar Armand stootte in haar hand en spoot een tweede en derde lading in haar gezicht. Het zag er supergeil uit. Het meisje boog wat naar achteren waardoor een laatste kwakje tussen haar borsten terecht kwam. Armand hijgde ervan. Hoe geil!

Nu hij klaar was gekomen werd hij zich bewust van de realiteit. Dit kon hem gevangenisstraf opleveren. En ontslag en nooit meer les geven. Hij schrok en zei Rosie dat hij tevreden was. Het meisje huilde nu en keek met bange ogen naar de leraar. Het was duidelijk dat ze in shock was. Armand moest nu slim zijn om niet in de problemen te komen.

“Was dit wat je wilde?” zei hij maar het meisje schudde traag haar hoofd. Ondertussen deed Armand zijn broek weer aan. Hij bood het meisje een zakdoekje aan waarmee ze zich schoon begon te maken. Hij deed een stap naar achteren en gaf Rosie de kans tot rust te komen.

“Ik wilde dit helemaal niet…” zei ze huilend, “…maar ik werd gedwongen door Fleur en Laura…” Ze gooide het allemaal op tafel. Hoe ze haar onder druk hadden gezet en gedwongen te doen wat ze had gedaan. Armand schrok en besefte nu pas hoe alles gelopen was. Maar hij was er nog steeds van overtuigd dat Rosie het niet helemaal onvrijwillig had gedaan.

“Luister…” begon hij. Zijn hersenen draaiden op volle toeren. Hij moest zichzelf redden maar ook dit meisje een kans geven weer normaal verder te gaan. “Ik zal ervoor zorgen dat de meisjes die je noemt geen problemen veroorzaken. Ondertussen wil ik dat je vergeet wat er hier gebeurd is. Als je dat kan dan regel ik dat alles weer normaal wordt…” Hij hoopte dat ze zou happen. Rosie knikte en voelde zich opgelucht.

“Nou, het spijt me maar ik kan het niet terugdraaien. Besef wel dat ik je geen pijn wilde doen en nu spijt heb. Maar je snapt ook dat je het tegen niemand kan vertellen…”

“Ja meester…” zei Rosie die haar beha en blouse weer aan had gedaan en bezig was haar onderbroekje aan te trekken.Armand stond te trillen op zijn benen. Ongelooflijk wat hij net gedaan had. Het was geweldig om klaar te komen op het meisje d’r gezicht. En die prille tietjes dan. Maar haar blik vlak voor hij klaarkwam was onbetaalbaar. Die bijna smekende ogen, die blote benen onder dat rokje waar hij wist dat ze geen onderbroekje onder aan had. Het was perfect geweest. Maar hij wist dat hij de andere meiden aan zou moeten pakken. Anders kon dit verschrikklijk uit de hand lopen.

Rosie voelde zich vies. Niet alleen omdat ze sperma in d’r gezicht had gekregen en omdat ze haar leraar had afgetrokken. Nee, het zat dieper. Het zat haar behoorlijk dwars dat ze ondanks de vernederende actie, best wel opgewonden was geraakt. Ze had voor het eerst een piemel in haar handen. Had hem van dichtbij in actie gezien en ze had een volwassen man klaar zien komen. Meneer Van Aasteren kwam gewoon explosief klaar. En dat had zij gedaan! Het leek een verkeerde woordkeuze maar ze voelde een soort van trots.

Schichtig keek Rosie naar de gang. Niemand te bekennen. Ze had geluk dat aardrijkskunde het laatste lesuur was. En omdat ze een kwartier later de klas uit kwam, was iedereen al vertrokken. Ze liep snel naar het toilet en spoelde haar ogen uit en koelde haar gezicht. Ze had het gevoel dat ze zo rood was als een tomaat. Na zo’n 5 minuten alleen in het toilet kwam ze weer een beetje bij. Ze fatsoeneerde haar uiterlijk en was tevreden met het resultaat. Zo kon ze wel weer naar huis.De volgende dag had Rosie een spijkerbroek en jasje aan. Ze had sterk de behoefte bedekt te zijn. Schichtig keek ze de gangen door, wachtend op het moment dat ze geconfronteerd zou worden met Fleur en Laura. Die waren echter nergens te bekennen. Pas toen ze de klas in ging, zag ze hen. Fleur keek nieuwsgierig naar haar. Ze was ongetwijfeld benieuwd waarom Rosie bij meneer Van Aasteren had moeten komen. Ook Laura keek nieuwsgierig maar minder uitdagend. Ze kregen de kans niet Rosie te ondervragen want de les begon al.

Maar na het tweede uur, in de kleine pauze, kon Rosie de twee niet ontlopen. Ze probeerde snel de klas uit te komen om naar de aula te lopen maar de twee waren haar voor.

“Ho ho, niet zo snel, sletje…” begon Fleur, die er behoorlijk plezier in had Rosie te vernederen. Ze had nog meer plannen voor haar in petto. Rosie probeerde Fleur te omzeilen maar dat lukte niet. Fleur keen snel om zich heen of niemand zag wat er gebeurde. Ze was veilig.

“Wat moest meneer Van Aasteren van je?” vroeg Fleur, vreselijk nieuwsgierig. Rosie voelde haar tranen opkomen. Wat ze ook met haar zouden doen, ze zou hun niet het plezier gunnen te vertellen wat er echt gebeurd was.

“Jullie twee, meekomen…” zei opeens een strenge stem. Rosie herkende meneer Van Aasteren. Fleur draaide zich met een ruk om. Laura stond aan de grond genageld. Ze was bang voor de consequenties.

De avond ervoor had Armand lang nagedacht over wat hij met de twee plaaggeesten aan moest. Hij wist wel dat hij niet naar hun ouders kon gaan. Ze zouden de foto’s simpelweg van hun telefoon verwijderen, als ze dat niet al gedaan hadden. En dan had hij geen bewijs en zouden ze hem alleen maar uitlachen om de valse beschuldiging die wellicht grote gevolgen voor hem zouden hebben. Nee, hij moest op een of andere wijze de meisje zo laten schrikken dat zowel hij als Rosie veilig waren.

Fleur voelde de spanning door haar lijf gaan. In tegenstelling tot Laura ervoer ze dit als een kick, een adrenaline rush, wat haar geweldig veel energie gaf. Wat zou meneer Van Aasteren tegen hen willen beginnen? Ze had haar woordje wel klaar en ging met opgeheven hoofd mee met hem. Laura was meer een meeloper en voelde de rillingen over haar lijf. Zij was degene die de foto van Rosie had gemaakt, niet Fleur.

“Ja, kom maar binnen en geef me jullie telefoons. Vlug wat…” zei hij. Fleur wilde zeggen dat het privé was en dat hij niet het recht had in hun telefoons te kijken maar toen ze zijn boze blik zag, wist ze dat ze beter mee kon werken. Pick your battles; ze vertrouwde erop dat ze zich wel uit de situatie wist te redden. Ze ontgrendelde haar telefoon en gaf het haar leraar. Laura volgde haar voorbeeld.

Armand had al snel de foto’s te pakken. Op het toestel van Laura stond alleen de foto van Rosie zoals ze in de klas had gezeten. Armand zond het naar zijn eigen toestel en wiste zijn sporen. Hij verwijderde de foto van het toestel van Laura en verzekerde zich ervan dat er niets meer te vinden was. Vervolgens gaf hij het toestel terug aan het meisje die het dankbaar diep in haar broek terugstak.

Op het toestel van Fleur stond alles wat Eric haar had doorgestuurd. Armand moest zich bedwingen het materiaal niet ter plekke te bekijken. In plaats daarvan stuurde hij het naar zijn eigen telefoon, maakte een foto met zijn telefoon van het toestel van het meisje met het grootste bewijsmateriaal. Daarna wiste hij ze ook van haar toestel. Maar hij gaf het niet direct terug.

“Ik wil mijn telefoon terug!” zei Fleur brutaal die het bewijsmateriaal liever in eigen handen had. Armand keek het brutaal kijkende meisje in haar ogen. Op dat moment knapte er iets in hem. De arrogantie van dit kutkind. Waar haalde ze het gore lef vandaan om dit gedrag te vertonen na wat ze Rosie aan hadden gedaan.

“Goed, loop maar even mee dames…” zei hij en liep naar het kamertje waar hij eerder met Rosie was geweest. Gelukkig wist hij dat het lokaal gesloten was en als hij de deur van het kamertje ook dicht deed, zouden anderen hen niet snel kunnen horen.

“Wat moet u nog van ons?” zei Fleur brutaal. Armand gaf haar een duw richting het kamertje. Ze draaide zich fel om en wilde een grote mond opzetten. Armand gaf haar impulsief een klap in haar gezicht met zijn vlakke hand. Fleur schrok zich wild.

“En nu luisteren, godverdomme! Doorlopen!” siste hij uitzinnig van boosheid. Fleur was even verslagen en liet zich gedwee het kamertje in sturen. Laura, bang om ook een klap te krijgen, was als eerste binnen. Ze kende de ruimte niet en begreep niet wat ze hier moesten doen.

“Zitten en bek houden!” zei Armand grof. De twee meiden leken eindelijk onder de indruk en gingen op de stoelen zitten die er stonden. “Waar halen jullie het gore lef vandaan om jullie medeleerling zo te behandelen? Dit is précies waar we het uitgebreid over gehad hebben: het pesten van anderen. En welke consequenties het kan hebben…”

Fleur was de grootste schrik alweer te boven en zocht een manier om zichzelf minder schuldig te maken.

“Maar meneer, ik heb die foto’s niet gemaakt…” piepte ze, “…ik heb ze alleen maar ontvangen van Rosie d’r vriendje en van Laura…” Laura schrok. Probeerde Fleur nou de schuld op haar af te schuiven? Als ze nu niet voor zichzelf opkwam dan konden de gevolgen wel eens groot zijn. Ze wilde net reageren toen meneer Van Aasteren alweer het woord nam.

“Fleur de Groot, ik weet precies wat voor meisje jij bent. Nu de geslagen hond spelen en straks weer een ander slachtoffer uitzoeken. Denk je dat ik niet door hebt wat je probeert te doen? Hoe verachtelijk het is? Ik zal je laten ervaren hoe het is!” Armand voelde zich weer vreselijk boos worden. Als kind was hij ook gepest en hij kon nog altijd merken wat dat met hem gedaan had. Als dit kind niet gestopt zou worden, zou ze nog meer slachtoffers maken.

“Maak je blouse los…” zei Armand streng.

“Ik dacht het ni…” verder kwam Fleur niet. Ze kreeg een klap in haar gezicht. Iets harder dan de vorige. Ze voelde tranen opkomen maar wilde zich groot houden. Huilen was voor losers.

“En vlug een beetje…” zei Armand. Fleur deed wat hij van haar vroeg. Het feit dat hij deze pestkop een toontje lager liet zingen, deed hem goed. Ze had haar blouse open gemaakt en een aantrekkelijk set tietjes in een rood behaatje staarden hem brutaal aan. Hij voelde de verandering in zijn lichaam. Het ging van kwaad naar opwinding, van de behoefte het onrecht aan te pakken naar lust.

“U komt hier niet mee weg…” siste Fleur door haar tanden. Armand hief zijn hand op maar Fleur dook in elkaar, bang voor nog een klap. Zijn gezicht was dicht bij het hare. “Nu je toch zo goed bezig bent, trek je ook je behaatje maar uit!” beet hij haar toe. Fleur slikte en deed wat hij vroeg. Armand bedacht dat hij bewijsmateriaal moest maken om de meiden eventueel onder druk te kunnen zetten als dat nodig was. Hij pakte zijn telefoon en maakte foto’s van Fleur die zich verder uitkleedde. Ze zat met ontbloot bovenlijf met haar handen gekruist voor haar borsten. Ze had een rode kop en keek naar de grond.

“Dat voelt wel even anders hè?” zei Armand driftig terwijl hij zijn pik voelde groeien bij de aanblik van de rondingen van het meisje boven haar armen. Laura hield zich stil; ze probeerde zich min of meer onzichtbaar te maken. Armand liet haar nog met rust.

“Nou, laat maar zien dan? Dat moest Rosie toch ook van jou? Als je het dan zo leuk vindt, doe het zelf dan ook maar…” zei hij. Fleur beet op haar lip en vermande zich. Ze keek de leraar brutaal aan en spreidde haar armen. Hij moest niet denken dat ze bang was.

Armand genoot van het uitzicht. De stevige tietjes hadden bruine tepeltjes die hard aan het worden waren. Hij had geen idee hoe hij vanaf dit punt verder moest maar zijn opwinding nam behoorlijk toe bij het aanzicht van dit meisje.

“Jij ook, Laura Maria Droog!” zei hij tegen Laura. Ze deed snel wat hij van haar vroeg, bang om klappen te krijgen. Bovendien was Fleur ook al ontbloot dus vond ze het minder eng dan Fleur het waarschijnlijk had gevonden. Het grote verschil met Fleur was wel dat Laura een beetje mollig was en naast een buikje, een forse cup C had. Ze maakte haar beha los en haar flinke borsten deinden de vrijheid tegemoet. Armand voelde zijn hart een slag overslaan.

“Zo, nou uw zin?” zei Fleur brutaal. Armand voelde zijn bloed koken. Het gore lef!

“Je weet ook van geen ophouden he? Weet je wat, jullie zijn zo gek op elkaar, zo vreselijk met elkaar verbonden in jullie pestgedrag, dat jullie elkaar maar eens moeten voelen…”

“Wat?” zei Fleur van walging. Meende hij dat nou? Ze was nog altijd van mening dat een leraar dit niet kon maken en dat ze door hem te bedreigen, zichzelf makkelijk naar buiten zou kunnen praten.

Laura begon zachtjes te snikken. Armand had even met haar te doen maar werd alweer kwaad toen hij de minachtende blik van Fleur had gezien.

“Komt er nog wat van?” vroeg hij. Fleur wilde geen zwakte tonen en richtte zich tot Laura. Ze aarzelde geen moment en pakte de grote borsten van het meisje beet. Laura wendde haar hoofd af en wilde duidelijk niet meewerken.

“Werk nou mee, kut!” siste Fleur maar het zorgde er alleen maar voor dat Laura zich ellendiger voelde. Armand maakte nog een paar foto’s voor de zekerheid. Fleur kneep in de volle borsten van Laura maar die snikte alleen maar.

“Laat Laura maar met rust…” zei Armand ten slotte. Hij zag wel in dat Laura de meeloopster was en dat Fleur de bron van het kwaad was. Fleur liet de borsten los en keek Armand weer brutaal aan.

“Eens kijken of je die houding van je weet te houden…” Hij maakte zijn broek los en liet het op de grond vallen. De bult in zijn broek was niet te missen. Laura huilde nu met haar hoofd in haar handen. Maar Fleur stond snel op en schoot naar de deur. Armand had die echter op slot gedaan en de sleutel zat in zijn zak. Hij pakte Fleur bij haar haren en trok haar hardhandig naar de vloer.

“En nou doe je godverdomme wat ik zeg!” zei hij hard, er zeker van zijnde dat niemand het kon horen. Fleur zat op haar knieën op de grond toen Armand zijn lul uit zijn boxershort viste. Ze keek geschrokken naar haar leraar. Wat wilde hij nou?

“In je mond ermee!” zei hij grof. Fleur keek angstig naar de lul van meneer Van Aasteren. Ze had wel eens een jongen gepijpt maar die had lang zo’n grote pik niet als meneer Van Aasteren. En dat was een onzekere jongen die ze om haar vinger had gewonden en precies met haar had gedaan wat zij wilde. Ze versteende.

“Nu heb je niet zo’n grote bek hè?” zei hij en trok aan haar haren. Ze schreeuwde het uit en begreep dat het menens was. Ze pakte de piemel van meneer Van Aasteren beet en voelde haar tranen opkomen.

Armand maakte een foto en rukte met zijn vrije hand het meisje dichterbij aan haar haren. “Hup, doorgaan!” zei hij, ontevreden met het tempo. Fleur opende haar mond en direct stootte Armand zijn lul tussen haar lippen. Het was zo vreselijk fout dat hij van opwinding al bijna klaar kwam. Dit sletje zou haar lesje leren, zo was hij van mening.

Fleur voelde haar tranen over haar wangen lopen. De piemel in haar mond was groot en meneer Van Aasteren had geen geduld. Hij misbruikte haar mond en wachtte niet tot ze zelf in actie kwam. Met haar haren in zijn handen hield hij haar hoofd in bedwang. Hij stootte in haar mond tot ze even kokhalsde en hij besefte dat hij te diep was gegaan. Hij herstelde zich en toen ging het snel. Hij voelde haar tong onder zijn paal omdat ze simpelweg haar tong nergens anders kon bewegen. En toen kwam hij klaar. Hij kreunde en stootte dieper in haar mond. Het meisje slaakte een gesmoorde gil en vocht tegen zijn grip. Maar hij hield haar stevig vast en spoot een tweede en derde lading in het gulzige mondje van dit tienertje.

Toen hij klaar was, maakte hij snel nog een paar foto’s. Het meisje d’r make up was doorgelopen en haar ogen betraand. Hij had haar duidelijk gebroken. Hij borg zijn lul op in zijn broek en trok snel zijn broek aan.

“Aankleden jullie…” zei hij iets minder streng. De twee meiden wisten niet hoe snel ze in hun kleding moesten komen. Fleur zei niets meer. Ze had de vieze smaak van het sperma in haar mond en wilde zo snel mogelijk wegkomen. Er was niets over van haar brutaliteit. Het had plaats gemaakt voor angst, angst dat er nog meer zou gebeuren.

“Als ik nog maar één keer het vermoeden heb dat jullie een leerling pesten. Of als ik merk dat Rosie de gevolgen van vandaag moet ondergaan dan verspreid ik deze foto’s onder een anoniem account. Hij toonde de foto’s die hij gemaakt had. De close up van Fleur met zijn lul in haar mond, met haar betraande gezicht en uitgelopen make up maakte indruk. De twee keken met afgrijzen naar de foto.

Zodra ze zich hadden aangekleed, maakte Armand de deur open en wisten de meiden niet hoe snel ze weg moesten komen. Ze haastten zich naar het toilet om zich op te knappen en vermeden andere leerlingen. Fleur spoelde haar mond wel drie keer en nam een kauwgom om de smaak van sperma weg te krijgen. De twee beleefden de tijd in het toilet zwijgend en met alleen aandacht voor zichzelf.

Pas toen ze het toilet uit wilden lopen, siste Fleur tegen Laura: “Niets hierover tegen anderen. Die kut van een Rosie kunnen we niets doen nu. Maar we krijgen haar nog wel!” zei ze boos. Laura was blij dat meneer Van Aasteren haar met rust had gelaten maar was klaar met Fleur.

“Ik kap ermee. Je doet alleen maar kwaad…” zei Laura die eindelijk durfde uit te spreken wat ze veel eerder had moeten doen.

“Smeer hem maar lafaard!” zei Fleur uit de grond van haar hart. Ze was pislink op Rosie, op haar leraar en op Laura. Maar ze zou ze wel krijgen, allemaal.Armand stond te trillen op zijn benen. Wat had hij in godsnaam gedaan? Hij kon gevangenisstraf krijgen hiervoor! Zijn frustratie en diep gewortelde haat voor types als Fleur was vermengd met zijn seksuele fantasieën over tieners met dit als resultaat…

Hij vreesde het ergste en dacht na over zijn acties. Ten eerste begon hij de gebruikte ruimte schoon te poetsen. En toen hij niet werd verstoord door de binnenkomst van de directeur of politie, pakte hij zijn spullen en verliet het klaslokaal. Het zweet stond op zijn voorhoofd toen hij bij zijn fiets aankwam. Eenmaal thuis gekomen bedacht hij dat hij het bewijsmateriaal veilig moest wegbergen. Het zou nooit gevonden mogen worden bij een eventuele huiszoeking.

Dus zette hij de foto’s vanaf zijn telefoon op een usb stick, wiste de foto’s en zorgde ervoor dat er nergens backups of cloudversies van bestonden. Met de usb stick in zijn hand keek hij zijn woning rond. Toen dacht hij aan veilig plekje en verstopte het daar. Het zou daar nooit gevonden worden.

Die avond sliep hij slecht en de volgende dag kwam hij brak op school aan. Het feit dat er nog geen politie langs was geweest of een boze ouder, gaf hem alweer een klein beetje hoop.

“Armand?” hoorde hij opeens achter hem vragen. Het was de directeur. Hij voelde het bloed uit zijn gezicht wegtrekken. “Alles goed met je?” vroeg de man.

“Slecht geslapen…” zei Armand terwijl zijn hart tekeer ging.

“Ach ja, dat hebben we allemaal wel eens. Zeg, ik wilde het nog even met je hebben over de extra aandacht voor inclusiviteit…” begon hij en Armand voelde een enorme opluchting.Fleur had niets gezegd toen ze thuis kwam. Ze poetste wel meteen haar tanden en ging daarna op haar bed zitten. Ze staarde naar de muur en dacht steeds weer terug aan die middag. Hoe meneer Van Aasteren haar geslagen had en aan haar haren had getrokken. Ze had nooit gedacht dat iemand haar ongestraft zo kon behandelen. En dat nog wel in het bijzijn van een getuige!

Ondanks haar stoere houding was ze meer geschrokken en onder de indruk dan ze zichzelf wilde toegeven. Ze was bang dat de foto’s zouden worden rondgestuurd. Misschien omdat ze het in omgekeerde situatie wel zou doen als ze de kans kreeg. Ze baalde dat ze de foto’s van Rosie niet meer op haar telefoon had maar ze zou het Eric wel vragen. Die had ze vast nog.

De volgende dag kwam ze met opgeheven hoofd de school binnen maar ze voelde zich wel onzeker. Laura liet zich niet zien maar haar andere vriendin wel. Al snel hadden ze het over ditjes an datjes en was Fleur blij dat ze even niet aan die gekke situatie van de dag daarvoor hoefde te denken.

Maar toen ze de volgende les bij meneer Van Aasteren volgde, had hij haar doordringend aangekeken. Hij keek dwars door haar heen voor haar gevoel. Ze was bang voor hem, bang dat hij haar nog iets aan zou doen. Maar ze wilde het niet laten blijken en deed zo normaal mogelijk. Het leverde haar dan ook geen problemen op in de les.Rosie hoorde niets meer van Fleur en ging er vanuit dat meneer Van Aasteren met haar gesproken had. Wat ze ook besproken hadden, het had gewerkt! En die vreemde ervaring met meneer Van Aasteren was eigenlijk heel leerzaam gebleken. Ze was er in ieder geval niet bang van geworden al zou ze het niet nog een keer willen ondergaan.En Eric? Die had weliswaar een paar foto’s met Fleur gedeeld maar niet alle. En omdat hij bang was dat het bekend zou kunnen worden, had hij alles van zijn telefoon verwijderd. En zo was al het fotomateriaal van Rosie verdwenen. Nou ja, op die enkele foto’s van Laura na, die in het bezit waren van de heer Van Aasteren.

Eind goed, al goed?
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Chantage, Pijpen, School, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...